Artikelen die je wilt retourneren die zijn gekocht op VD.nl of in één van onze winkels moeten aan de volgende voorwaarden voldoen:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Artikelen die je wilt retourneren die zijn gekocht op VD.nl of in één van onze winkels moeten aan de volgende voorwaarden voldoen:"

Transcriptie

1 RETOURNEREN Retourvoorwaarden winkel en online Artikelen die je wilt retourneren die zijn gekocht op VD.nl of in één van onze winkels moeten aan de volgende voorwaarden voldoen: Retourneren binnen 30 dagen na aankoop. Voor online bestellingen geldt de leverdatum als aankoopdatum. Dixons artikelen (elektronica) hebben een retourtermijn van 14 dagen. Retourneren met de originele (of een kopie van) kassabon of het retourformulier. Retourneren met de aangehechte kaartjes aan het artikel. Als de kaartjes het passen belemmeren mag je deze wel verwijderen. Het artikel moet compleet zijn, niet gebruikt, niet gedragen en niet beschadigd. Het éénmalig passen van kleding wordt niet beschouwd als gebruik. Het artikel moet, indien redelijkerwijs mogelijk, verpakt zijn in de originele verpakking. In het geval van sieraden van Beau Monde moet ook het bijbehorende certificaat worden toegevoegd. CD s, DVD s en computerspellen moeten zijn verzegeld of verpakt in originele en ongeopende plasticfolie. Kussens, dekbedden, dekbedovertrekken en panty s zijn ongebruikt en, indien redelijkerwijs mogelijk, verpakt in de originele verpakking. Als er bij het ontvangst van de artikelen blijkt dat ze niet meer te verkopen zijn als nieuw kunnen wij het retour weigeren. Deze artikelen zullen in dat geval terug worden gestuurd.

2 Uitleg retourneren Vul op het retourformulier in welke artikelen uit je bestelling je wilt retourneren en met welke retourreden. Dit retourformulier heb je ontvangen in je pakket. Het invullen van de retourreden is niet verplicht. Artikelen kunnen op 3 verschillende manier worden geretourneerd, maak de keuze die voor jou het makkelijkste is. Hieronder vind je uitgebreide uitleg per retourmogelijkheid. Let op! Zeer grote artikelen, Dixons artikelen, Beau Monde artikelen en boeken moeten op een andere manier geretourneerd worden. 1. Gratis retourneren in een V&D vestiging Retourformulier: Neem het ingevulde retourformulier (origineel of een kopie) mee naar de winkel. Geld terug: De artikelen worden in de winkel retour genomen en het retourbedrag krijg je contant terug. Als je alle artikelen uit je bestelling retour stuurt, ontvang je eventueel betaalde verzendkosten en factuurkosten retour. Let op! Als je de betaalmethode Klarna Factuur hebt gekozen en je hebt de factuur nog niet betaald, dan dien je na retourneren in de winkel nog de gehele factuur te voldoen. 2. Retour afgeven bij een Kialapunt Verpakken: Verpak het artikel, indien rederlijkerwijs nog mogelijk, in de originele verpakking en de doos of zak waarin het is geleverd. Als dit niet lukt gebruik dan een andere doos waarin de retourzending past. Voeg het ingevulde retourformulier toe. Adressticker: Plak de adressticker, die je vindt onderaan het retourformulier, op de buitenkant van het pakket. Grote artikelen: Het pakket mag niet groter dan 80 cm zijn en niet zwaarder dan 15 kg. Deze kunnen in de winkel geretourneerd worden of worden opgehaald. Afgiftebewijs: Bij afgifte van het pakket ontvang je een afgiftebewijs. Op dit bewijs staat ook een retournummer vermeld, hiermee kun je het pakket kunt volgen op de Kiala website. Retourbevestiging: Wanneer het pakket in ons magazijn is aangekomen, ontvang je per een retourbevestiging. Binnen enkele dagen na deze bevestiging terug op dezelfde wijze waarop de Retourkosten: Er wordt 2.95 retourkosten ingehouden op het retourbedrag dat je krijgt. Als je alle artikelen uit je bestelling retour stuurt, ontvang je eventueel betaalde verzendkosten en factuurkosten retour.

3 3. Retour op laten halen thuis of op je werk Verpakken: Verpak het artikel, indien rederlijkerwijs nog mogelijk, in de originele verpakking en de doos/zak waarin het is geleverd. Voeg het ingevulde retourformulier toe. Adressticker: Plak de adressticker, die je vindt onderaan het retourformulier, op de buitenkant van het pakket. Retourafspraak: Vul hier het formulier in om een retourafspraak te maken op de dag en dagdeel die jou het beste uitkomt. Let op! Helaas werkt dit formulier niet voor grote artikelen, >80 cm of >15 kg, tenzij het een meubel of fiets is. Neem in dit geval contact op met onze klantenservice, via het contactformulier of telefonisch: ( 0,18 p/m), om hiervoor een retourafspraak te maken. Afhaling: De bestelling wordt op de door jou gekozen dag en dagdeel opgehaald. Mocht je niet aanwezig zijn op dat moment, dan proberen we het een dag later nog een keer op hetzelfde dagdeel.* Afgiftebewijs: Je ontvangt bij het ophalen een afgiftebewijs met daarop een Track&Trace code waarmee je je zending kunt volgen op de website van DHL. Bewaar dit bewijs goed. Retourbevestiging: Wanneer het pakket in ons magazijn is aangekomen, ontvang je per een retourbevestiging. Binnen enkele dagen na deze bevestiging terug op dezelfde wijze waarop de Retourkosten: Er wordt 2.95 retourkosten ingehouden op het retourbedrag dat je krijgt. Als je alle artikelen uit je bestelling retour stuurt, ontvang je eventueel betaalde verzendkosten en factuurkosten retour. *Als de volgende dag een vrijdag is wordt de bestelling in de middag opgehaald; als de volgende dag een zaterdag is wordt de bestelling op dinsdag opgehaald. Retourneren zeer grote artikelen Een zeer groot artikel, zoals een fiets, meubel of buitenspeelgoed, die is geleverd door Extra@Home - PostNL (>170cm), kan als volgt worden geretourneerd: Verpakken: Verpak het artikel, indien rederlijkerwijs nog mogelijk, in de verpakking waarin het is geleverd. Voeg het ingevulde retourformulier toe. Retourafspraak: Vul hier het formulier in om een retourafspraak te maken op de dag die jou het beste uitkomt. Afhaling: De bestelling wordt op de door jou gekozen dag opgehaald. De avond voor afhaling ontvang je een SMS met daarin het tijdsvenster van 3 uur waarbinnen het artikel wordt opgehaald. Op de afhaaldag zelf ontvang je een kwartier van te voren nog een SMS met de daadwerkelijke afhaaltijd. Retourbevestiging: Wanneer het artikel in ons magazijn is aangekomen, ontvang je per een retourbevestiging. Binnen enkele dagen na deze bevestiging terug op dezelfde wijze waarop de

4 Retourkosten: Er worden retourkosten ingehouden die gelijk zijn aan de verzendkosten van het artikel. De betaalde verzendkosten ontvang je terug. Retourneren Dixons artikelen Dixons artikelen (electronica) kan je retourneren op 2 verschillende manieren: Gratis in de winkel Dit kan bij een V&D vestiging met Dixons afdeling of bij een Dixons vestiging. Neem de pakbon/retourformulier (origineel of kopie) die je bij de levering hebt ontvangen mee. Retour sturen naar Dixons Verpak het artikel, indien rederlijkerwijs nog mogelijk, in de originele verpakking en de doos of zak waarin het is geleverd. Als dit niet lukt gebruik dan een andere doos waarin de retourzending past. Voeg de pakbon/retourformulier hier aan toe. Zet op het pakket het adres: Dixons retouren Versterkerstraat AP Almere Geef het pakket af bij het postkantoor. Helaas moet je in dit geval de verzending van het pakket zelf betalen. Binnen maximaal 14 dagen wordt het retourbedrag met je verrekend op dezelfde wijze waarop de Defect buiten retourtermijn Gaat je artikel defect buiten het retourtermijn van 14 dagen na aankoop dan is het nodig om het artikel voor reparatie aan te melden bij Dixons. Wij adviseren je om naar een Dixons shop-in-shop te gaan in een V&D vestiging of een ander Dixons filiaal. Mocht dit niet mogelijk zijn dan kun je het ook opsturen naar Dixons voor reparatie. Je moet hiervoor een RMA formulier aanvragen via onze klantenservice die je moet toevoegen aan je retourzending. Vul hiervoor het contactformulier in of neem telefonisch contact op met ( 0,18 p.minuut). Wij helpen je dan graag verder.

5 Retourneren Beau Monde Retourformulier: Vul op het retourformulier welke artikelen uit je bestelling je wilt retourneren en met welke retourreden. Het invullen van de retourreden is niet verplicht. Dit retourformulier heb je ontvangen in je pakket. Verpakken: Verpak het artikel, indien rederlijkerwijs nog mogelijk, in de originele verpakking en de doos of zak waarin het is geleverd. Als dit niet lukt gebruik dan een andere doos waarin de retourzending past. Adresstrook: Knip de strook onderaan het retourformulier uit, met daarop het retouradres van Beau Monde, en plak het goed op het pakket. Doe de rest van het retourformulier in het pakket. Afgiftebewijs: Lever het pakket in bij een postkantoor bij jou in de buurt. Je ontvangt een afgiftebewijs voorzien van een 3S-nummer. Bewaar dit bewijs zorgvuldig. Het is mogelijk dat hier in een later stadium om wordt gevraagd. Geld terug: Binnen maximaal 14 dagen wordt het retourbedrag met je verrekend op dezelfde wijze waarop de Artikel defect of beschadigd? Kijk hier voor meer informatie over de garantie. Retourneren boeken Boeken kan je retourneren op 2 verschillende manieren: Gratis in een V&D vestiging Neem de pakbon/retourformulier (origineel of kopie) die je bij de levering hebt ontvangen mee. Gratis retour sturen naar ons magazijn Verpak het artikel, indien rederlijkerwijs nog mogelijk, in de originele verpakking en de doos of zak waarin het is geleverd. Als dit niet lukt gebruik dan een andere doos waarin de retourzending past. Voeg de pakbon/retourformulier hier aan toe. Zet op het pakket het adres: V&D retouren Antwoordnummer VB Waalwijk Geef het pakket af bij het postkantoor. Binnen maximaal 14 dagen wordt het retourbedrag met je verrekend op dezelfde wijze waarop de

6 Retourkosten Retourwijze Retourneren in een V&D vestiging Afgeven bij een Kiala Punt Af laten thuis of op het werk Zeer grote artikelen Cadeaukaarten Kosten Gratis 2,95 euro 2,95 euro 29,95 of 49,95,- euro 1,95 euro Als je alle artikelen uit je bestelling retour stuurt, ontvang je eventueel betaalde verzendkosten en factuurkosten retour.

7 OVERIGE RETOURVRAGEN Retourformulier invullen Vul op het retourformulier in welke artikelen je retourneert door het aantal in te vullen in het vakje 'aantal retour'. Geef daarnaast aan bij het artikel de reden waarom je een artikel retourneert. De retourredenen vind je in het midden van het retourformulier en iedere reden heeft een eigen code. Vul per artikel de code in welke gelijk staat aan de reden van retour. Het is niet verplicht om dit in te vullen. Retourformulier niet ontvangen Als je een vast account hebt op VD.nl dan kan inloggen op Mijn V&D en het retourformulier van je bestelling downloaden en uitprinten. Indien je niet met een vast account hebt besteld op VD.nl dan kun je contact opnemen met onze klantenservice via het contactformulier of telefonisch op ( 0,18 p/m; ma - vr 09:30-21:00 uur en za 09:30-18:00 uur). Zij zullen het retourformulier digitaal naar je toesturen waarna je het uit kunt printen. Ruilen Als je iets retour brengt in één van onze vestigingen dan is het mogelijk om een artikel te ruilen als de vestiging het gewenste artikel op voorraad heeft. Via onze webshop kan je een artikel niet direct omruilen. Je kunt wel het te vervangen artikel retourneren en het gewenste artikel bestellen en laten bezorgen. Je dient de nieuwe bestelling dan wel te betalen. Wij kunnen helaas niet de bestellingen met elkaar verrekenen. Volgen van je retourzending Als je een retour hebt afgegeven bij een Kiala Punt dan heb je hierbij een retourbewijs ontvangen met een retourcode erop. Op de de Kiala website je deze retourcode invullen om je retour te volgen. Is je pakket thuis opgehaald door Selektvracht dan heb ook een retourbewijs ontvangen met hierop een retourcode. Op de website van DHL kan je deze retourcode invullen om je retour te volgen. Geld terug na retourzending. Na het verwerken van een retour in ons magazijn ontvangt je een retourbevestiging per maar daarin ook het bedrag wat je van ons terug krijgt. Binnen enkele dagen na dit bericht ontvangt je het retourbedrag terug op dezelfde wijze waarop de Indien je hebt betaald met Klarna Factuur en de factuur al hebt voldaan dan ontvangt je het retourbedrag binnen maximaal 10 werkdagen na het verwerken van je retour terug op de rekening die je doorgeeft. Als je de factuur nog niet hebt betaald dan vervalt de factuur van deze geretourneerde artikelen automatisch. Je ontvangt van Klarna een nieuwe factuur.

Kan ik mijn bestelling annuleren? Vanwege fraudegevoeligheid is het helaas niet mogelijk om uw bestelling achteraf te wijzigen of te annuleren.

Kan ik mijn bestelling annuleren? Vanwege fraudegevoeligheid is het helaas niet mogelijk om uw bestelling achteraf te wijzigen of te annuleren. Kan ik mijn bestelling annuleren? Vanwege fraudegevoeligheid is het helaas niet mogelijk om uw bestelling achteraf te wijzigen of te annuleren. Hoe plaats ik een bestelling? Een bestelling plaatsen op

Nadere informatie

BESTELLEN EN BEZORGEN. Hoe plaats ik een bestelling?

BESTELLEN EN BEZORGEN. Hoe plaats ik een bestelling? BESTELLEN EN BEZORGEN Hoe plaats ik een bestelling? 1. Kies de product(en) die u wil bestellen. 2. Plaats de product(en) in uw winkelwagen. 3. In de winkelwagen heeft u de opties CONTIUE SHOPPING, UPDATE

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. 1. Betalingsvoorwaarden 1.1 ideal 1.2 Verzendkosten 1.3 Veiligheid

Algemene voorwaarden. 1. Betalingsvoorwaarden 1.1 ideal 1.2 Verzendkosten 1.3 Veiligheid Algemene voorwaarden 1. Betalingsvoorwaarden 1.1 ideal 1.2 Verzendkosten 1.3 Veiligheid 2. Leveringsvoorwaarde 2.1 Veiligheid 2.2 Gebruik van je persoonlijke gegevens 2.3 Orderbevestiging 2.4 Levertijd

Nadere informatie

EEN PAKKET RETOURNEREN HOE GA JE TE WERK?

EEN PAKKET RETOURNEREN HOE GA JE TE WERK? EEN PAKKET RETOURNEREN HOE GA JE TE WERK? 1) Het RETOURFORMULIER DOWNLOADEN op de website www.tennispro.nl/returns. Hiervoor klikt u RETOURFORMULIER aan. 2) Het retourformulier opent, zodat u dit ONLINE

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn ter bescherming van onze klanten en van ons zelf.

Deze algemene voorwaarden zijn ter bescherming van onze klanten en van ons zelf. Algemene voorwaarden Doop Colientje Deze algemene voorwaarden zijn ter bescherming van onze klanten en van ons zelf. 1. Bevestiging van uw bestelling Zodra u bij ons een bestelling heeft geplaatst, ontvangt

Nadere informatie

Kan ik mijn bestelling annuleren? Vanwege fraudegevoeligheid is het helaas niet mogelijk om uw bestelling achteraf te wijzigen of te annuleren.

Kan ik mijn bestelling annuleren? Vanwege fraudegevoeligheid is het helaas niet mogelijk om uw bestelling achteraf te wijzigen of te annuleren. Kan ik mijn bestelling annuleren? Vanwege fraudegevoeligheid is het helaas niet mogelijk om uw bestelling achteraf te wijzigen of te annuleren. Hoe plaats ik een bestelling? Een bestelling plaatsen op

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn ter bescherming van onze klanten en van ons zelf.

Deze algemene voorwaarden zijn ter bescherming van onze klanten en van ons zelf. Algemene voorwaarden Brocante Boetiekje Deze algemene voorwaarden zijn ter bescherming van onze klanten en van ons zelf. 1. Bevestiging van uw bestelling Zodra u bij ons een bestelling heeft geplaatst,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Onze voorwaarden

Algemene voorwaarden. Onze voorwaarden Algemene voorwaarden Onze voorwaarden Hieronder staan de algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van AtChrissys te Moordrecht Als u bij AtChrissys artikelen bestelt, verklaart u zich akkoord

Nadere informatie

BTW-nummer: NL B01 Phone: + 31 (0) (De Bruyn Bloempreparatie)

BTW-nummer: NL B01   Phone: + 31 (0) (De Bruyn Bloempreparatie) ALGEMENE VOORW AARDEN KoesterRozen is een dochteronderneming van De Bruyn Bloempreparatie VOF en is geregistreerd bij de kamer van Koophandel met nummer: 16019995 onder de naam De Bruyn Bloempreparatie

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden JMS Merkkleding Outlet

Algemene Voorwaarden JMS Merkkleding Outlet Algemene Voorwaarden JMS Merkkleding Outlet 1. JMS Merkkleding Outlet.nl 2. Producten en prijzen 3. Betaalmogelijkheden 4. Levering 5. Garantie, Ruilen en Herroepen 6. Retourzendingen 1. JMS Merkkleding

Nadere informatie

Voor een goede verwerking van uw bestelling is het belangrijk dat u (indien u gekozen heeft voor betalen met ideal) op "Voltooien" klikt.

Voor een goede verwerking van uw bestelling is het belangrijk dat u (indien u gekozen heeft voor betalen met ideal) op Voltooien klikt. Veelgestelde vragen Bestellen Op welke manieren kan ik bestellen bij HandyHeater.be? Hier op www.handyheater.be kunt u 7 dagen per week en 24 uur per dag online uw bestelling plaatsen. Plaats eenvoudig

Nadere informatie

4. Verzenden. 4.1 De bestelling afhandelen

4. Verzenden. 4.1 De bestelling afhandelen 4. Verzenden Nadat je de artikelen online te koop hebt staan kan een koper 24-uur per dag een bestelling plaatsen via bol.com. Zodra de koper de bestelling geplaatst heeft, gaat de koper een koopovereenkomst

Nadere informatie

Hieronder vindt u de leveringsvoorwaarden van Le Petit B.B. Baby Boutique.

Hieronder vindt u de leveringsvoorwaarden van Le Petit B.B. Baby Boutique. Algemene voorwaarden Hieronder vindt u de leveringsvoorwaarden van Le Petit B.B. Baby Boutique. Onderstaande voorwaarden zijn geldig tenzij hierover uitsluitend schriftelijk een anders luidende overeenkomst

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn ter bescherming van onze klanten en van ons zelf.

Deze algemene voorwaarden zijn ter bescherming van onze klanten en van ons zelf. 1. Algemene voorwaarden Carolien s Face and Fashion Deze algemene voorwaarden zijn ter bescherming van onze klanten en van ons zelf. 1.1 Identiteit van de ondernemer Carolien s Face and Fashion Samuel

Nadere informatie

JR Sportshoes, is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 37062803.

JR Sportshoes, is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 37062803. JR Sportshoes, is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 37062803. JR Sportshoes verricht haar werkzaamheden uitsluitend overeenkomstig deze voorwaarden,

Nadere informatie

SALE ARTIKELEN KUNNEN VANWEGE DE LAGE PRIJS NIET GERUILD OF GERETOURNEERD WORDEN.

SALE ARTIKELEN KUNNEN VANWEGE DE LAGE PRIJS NIET GERUILD OF GERETOURNEERD WORDEN. Algemene Voorwaarden JMS Merkkleding Outlet 1. JMS Merkkleding Outlet.nl 2. Producten en prijzen 3. Betaalmogelijkheden 4. Levering 5. Garantie, Ruilen en Herroepen 6. Retourzendingen 1. JMS Merkkleding

Nadere informatie

Dit voorbeeld wordt je aangeboden door

Dit voorbeeld wordt je aangeboden door Dit voorbeeld wordt je aangeboden door jouwwebwinkelcoach.nl Algemene voorwaarden Indien je een bestelling plaatst bij [naam webwinkel] verklaar je jezelf akkoord met de algemene voorwaarden. De algemene

Nadere informatie

Meest gestelde vragen:

Meest gestelde vragen: Meest gestelde vragen: Voor welke vragen ga ik naar de klantenservice van Philips en Shell? Philips Voor vragen over Philips producten of over je bestelling, kun je contact opnemen met de Philips Online

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. 1. De ondernemer. 2. Toepasselijkheid. 3. Artikelaanbod. 4. De overeenkomst. 5. Herroepingsrecht. 6.

Algemene voorwaarden. 1. De ondernemer. 2. Toepasselijkheid. 3. Artikelaanbod. 4. De overeenkomst. 5. Herroepingsrecht. 6. Algemene voorwaarden Jij maar ook wij houden van simpel en helder, daarom zijn onze algemene voorwaarden in duidelijke taal geschreven. Zo leest het makkelijker en begrijpelijker. Ellenlange onduidelijke,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Het Scrapbook Atelier

Algemene Voorwaarden Het Scrapbook Atelier Algemene Voorwaarden Het Scrapbook Atelier Artikel 1. Algemeen 1.1. Het Scrapbook Atelier is gevestigd aan de Doorvaart 25, 7381 CJ, te Klarenbeek en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Apeldoorn

Nadere informatie

DiaDeemShop adres: Kamer van Koophandel nummer: BTW nummer:

DiaDeemShop  adres: Kamer van Koophandel nummer: BTW nummer: DiaDeemShop E-mailadres: diadeemshop@hotmail.com Kamer van Koophandel nummer: 68859538 BTW nummer: Algemeen De algemene voorwaarden van DiaDeemShop zijn van toepassing op alle bestellingen die door de

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden WoonVeilig. Versie: oktober Afleverprocedure

Leveringsvoorwaarden WoonVeilig. Versie: oktober Afleverprocedure Leveringsvoorwaarden WoonVeilig Versie: oktober 2016 Afleverprocedure Producten die je bij WoonVeilig bestelt, worden op het afleveradres in Nederland dat je bij je bestelling hebt opgegeven, afgeleverd.

Nadere informatie

De centrale plaats waar u uw klantportal kunt vinden is in onze TecDoc en/of Aldoc webshop waarvan u vast al gebruik maakt.

De centrale plaats waar u uw klantportal kunt vinden is in onze TecDoc en/of Aldoc webshop waarvan u vast al gebruik maakt. Gebruik Wilmink klantportal Uw nieuwe klantportal en de voordelen van deze portal Met ons nieuwe klantportal verwachten we u nog beter te kunnen ontzorgen door alle interacties die u met ons heeft op één

Nadere informatie

Klantenservice. Productinformatie: Welke producten gebruikt More Than Canvas. Bestellen: Veel gestelde vragen. Hoe doe ik een bestelling

Klantenservice. Productinformatie: Welke producten gebruikt More Than Canvas. Bestellen: Veel gestelde vragen. Hoe doe ik een bestelling Klantenservice Productinformatie: Welke producten gebruikt More Than Canvas. Bestellen: Veel gestelde vragen. Hoe doe ik een bestelling Bestellen en retourneren: Veel gestelde vragen. Verzendkosten Bezorgen

Nadere informatie

De betaalwijze hangt direct samen met de manier waarop je de boeken wenst te ontvangen. Er zijn twee mogelijkheden hoe je je boeken kunt ontvangen:

De betaalwijze hangt direct samen met de manier waarop je de boeken wenst te ontvangen. Er zijn twee mogelijkheden hoe je je boeken kunt ontvangen: Betaalwijze De betaalwijze hangt direct samen met de manier waarop je de boeken wenst te ontvangen. Er zijn twee mogelijkheden hoe je je boeken kunt ontvangen: 1. Je laat het boekenpakket thuisbezorgen:

Nadere informatie

Artikel 4. Verzendkosten en Levertijd Nederland 1-3 werkdagen 1.95 Landen binnen de EU 3-5 werkdagen 4,95 De rest van de wereld 2-10 werkdagen 9,95

Artikel 4. Verzendkosten en Levertijd Nederland 1-3 werkdagen 1.95 Landen binnen de EU 3-5 werkdagen 4,95 De rest van de wereld 2-10 werkdagen 9,95 Algemene Voorwaarden voor Online Webshop Artikel 1. Algemene Voorwaarden 1.1 De Algemene Voorwaarden van A Beautiful Story zijn van toepassing op alle aanbiedingen, producten, bestellingen, overeenkomsten

Nadere informatie

RMA policy Televic Healthcare (THC)

RMA policy Televic Healthcare (THC) RMA policy Televic Healthcare (THC) Inhoud Identificeer uw product... 1 Type RMA... 2 Logistieke fout:... 2 Technische RMA:... 2 Administratieve RMA:... 3 Afgifte van RMA Nummer... 3 Verzenden van een

Nadere informatie

-Word ik op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling?

-Word ik op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling? Klantenservice Productinformatie: Welke producten gebruikt Picture On The Wall. Bestellen: Veel gestelde vragen. Hoe doe ik een besteling. Bestellen en retourneren: Veel gestelde vragen. Verzendkosten.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Woonboerderij Maja

Algemene voorwaarden Woonboerderij Maja Algemene voorwaarden Woonboerderij Maja Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Woonboerderij Maja : Woonboerderij Maja, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

De Spelregels van Arca Delicia

De Spelregels van Arca Delicia De Spelregels van Arca Delicia Artikel 1 Inleiding en informatie Met deze spelregels willen we vermijden dat je het bekende vaak onmogelijk lange Algemene Voorwaarden document zou moeten doornemen. In

Nadere informatie

Procedures retourgoederen (RMA en CMA)

Procedures retourgoederen (RMA en CMA) Procedures retourgoederen (RMA en CMA) Om de stroom van retourgoederen in de juiste banen te leiden heeft BAS Distributie hiervoor een tweetal procedures ontwikkeld. Er is een duidelijk onderscheidt in

Nadere informatie

We hebben verschillende manieren waarop je bij ons kan betalen. U kan kiezen uit volgende betaalwijzes:

We hebben verschillende manieren waarop je bij ons kan betalen. U kan kiezen uit volgende betaalwijzes: Bestelling plaatsen Een bestelling plaatsen is heel eenvoudig. Je kan kiezen om online te bestellen en online te betalen, of je kan een product reserveren in de Keuken-Machine online shop, je kiest voor

Nadere informatie

- Voor bestellingen in België retourneert u uw horloge naar de kleinhandelaar die u aanduidde bij de check-out.

- Voor bestellingen in België retourneert u uw horloge naar de kleinhandelaar die u aanduidde bij de check-out. WEBSHOP FAQ RODANIA GARANTIE Heb ik garantie? U hebt garantie op uw Rodania-horloge voor alle fabricatiefouten gedurende een periode van twee jaar, vanaf de datum van eerste aankoop. U vindt de garantiekaart

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN MEDIAONLINESHOP.NL Â ( )

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN MEDIAONLINESHOP.NL Â ( ) Voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN VAN MEDIAONLINESHOP.NL Â (22-03-2017) Algemeen Bij het plaatsen van een bestelling bij Mediaonlineshop aanvaardt de klant deze Algemene Voorwaarden. Totstandkoming overeenkomsten

Nadere informatie

Alle orders/bestellingen via email, telefoon, Facebook of op locatie worden geregistreerd als telefonische order. U verplicht zich tot afname.

Alle orders/bestellingen via email, telefoon, Facebook of op locatie worden geregistreerd als telefonische order. U verplicht zich tot afname. ALGEMENE VOORWAARDEN Op deze pagina staan de algemene voorwaarden vermeld. Deze algemene voorwaarden zijn bedoeld om beide partijen te beschermen. Mocht u vragen of opmerkingen hebben met betrekking tot

Nadere informatie

In de submenu's van Klantenservice zijn die punten nog eens vereenvoudigd weergegeven. Kopen bij Rob Jacobs Mannenmode is eenvoudig en duidelijk.

In de submenu's van Klantenservice zijn die punten nog eens vereenvoudigd weergegeven. Kopen bij Rob Jacobs Mannenmode is eenvoudig en duidelijk. ALGEMENE VOORWAARDEN In de hieronder als pdf te downloaden Algemene Voorwaarden Rob Jacobs Mannenmode kunt u alle, deels wettelijke, rechten en plichten van ons als winkel en u als klant teruglezen. In

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN COACH&JACKETS B.V. In deze voorwaarden, hier te noemen â œalgemene Voorwaardenâ, wordt verstaan onder:

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN COACH&JACKETS B.V. In deze voorwaarden, hier te noemen â œalgemene Voorwaardenâ, wordt verstaan onder: ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN COACH&JACKETS B.V. Artikel 1. Identiteit partijen In deze voorwaarden, hier te noemen â œalgemene Voorwaardenâ, wordt verstaan onder: Verkoper: COACH&JACKETS

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Skooter jeans & fashion bv webshop Deze Algemene Voorwaarden van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie zijn tot stand

Algemene Voorwaarden Skooter jeans & fashion bv webshop Deze Algemene Voorwaarden van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie zijn tot stand Algemene Voorwaarden Skooter jeans & fashion bv webshop Deze Algemene Voorwaarden van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond in het kader van de

Nadere informatie

BEWAAR DIT BOEKJE GOED ALLES OVER JE BOEKENPAKKET. VanDijk.nl ALLES VOOR JE STUDIE

BEWAAR DIT BOEKJE GOED ALLES OVER JE BOEKENPAKKET. VanDijk.nl ALLES VOOR JE STUDIE BEWAAR DIT BOEKJE GOED ALLES OVER JE BOEKENPAKKET VanDijk.nl ALLES VOOR JE STUDIE BESTELLEN Op VanDijk.nl bestel je alles met een paar klikken; je gratis boekenpakket al je schoolspullen en nog veel meer

Nadere informatie

CONTACT: COCOJADE Albert Termotelaan 21. 8810 Lichtervelde

CONTACT: COCOJADE Albert Termotelaan 21. 8810 Lichtervelde COCOJADE is onderdeel van GOETHALS CHARLOTTE. De verkoper is een online winkel in merkkleding voor kinderen van 0 tot 10 jaar. GOETHALS CHARLOTTE is ingeschreven in de Kruispuntbank der ondernemingen met

Nadere informatie

- Overschrijving via ABN AMRO op t.n.v. Rustique Homestyling o.v.v. ordernummer Â

- Overschrijving via ABN AMRO op t.n.v. Rustique Homestyling o.v.v. ordernummer  1. Algemeen De leverings- en betalingscondities zijn van toepassing op alle bestellingen en overeenkomsten. Wanneer u een bestelling plaatst, geeft u aan akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van

Nadere informatie

Wij zijn ingeschreven in het handelsregister bij de Kamer van Koophandel te Maastricht

Wij zijn ingeschreven in het handelsregister bij de Kamer van Koophandel te Maastricht 1.0 Onze winkel Onze winkel is een officiële webwinkel. Verkoop vindt alleen plaats via internet. Wij zijn ingeschreven in het handelsregister bij de Kamer van Koophandel te Maastricht onder nummer: 14085443.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN DEKAMOBIEL (ALGEMEEN)

ALGEMENE VOORWAARDEN DEKAMOBIEL (ALGEMEEN) ALGEMENE VOORWAARDEN DEKAMOBIEL (ALGEMEEN) Algemeen Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op DekaMobiel. DekaMobiel is een merk van DekaMarkt. Alle informatie die op www.dekamobiel.nl, over de

Nadere informatie

Hoe plaats ik een bestelling? Een bestelling plaatsen op onze website doe je in de volgende simpele stappen:

Hoe plaats ik een bestelling? Een bestelling plaatsen op onze website doe je in de volgende simpele stappen: Kan ik mijn bestelling annuleren? Vanwege fraudegevoeligheid is het helaas niet mogelijk om je bestelling achteraf te wijzigen of te annuleren. Uitzondering is een (game) release die besteld is met een

Nadere informatie

Artikel 2: Bestellen en het tot stand komen van een overeenkomst

Artikel 2: Bestellen en het tot stand komen van een overeenkomst Artikel 1: Algemeen 1.1 Dit zijn de Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden van Archiefkasten-shop.nl gevestigd in Haarlem. Archiefkasten-shop.nl is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Haarlem

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Blooz Gallery onderdeel van Top Kunstbureau

Algemene voorwaarden Blooz Gallery onderdeel van Top Kunstbureau Algemene voorwaarden Blooz Gallery onderdeel van Top Kunstbureau De onderstaande algemene voorwaarden zijn van toepassing op al het aanbod van Blooz Gallery en op elke tot stand gekomen overeenkomst op

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN WEBSHOP ATELIERS HUMANOID

ALGEMENE VOORWAARDEN WEBSHOP ATELIERS HUMANOID ALGEMENE VOORWAARDEN WEBSHOP ATELIERS HUMANOID 1. Definities en toepasselijkheid 1.1. In deze voorwaarden hebben de onderstaande begrippen de volgende betekenissen: - Bestelling: een bestelling van een

Nadere informatie

In dit document vindt u alle relevante informatie over o.a. ons bedrijf, de levering, betaling, klachten, retouren en garantie op uw bestelling.

In dit document vindt u alle relevante informatie over o.a. ons bedrijf, de levering, betaling, klachten, retouren en garantie op uw bestelling. In dit document vindt u alle relevante informatie over o.a. ons bedrijf, de levering, betaling, klachten, retouren en garantie op uw bestelling. 1. Bedrijfsgegevens Onderdelenwinkel BV Ekkersrijt 1013

Nadere informatie

Artikel 1. Definities

Artikel 1. Definities Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden (hierna te noemen: voorwaarden) wordt verstaan onder: 1.1 Afnemer: Iedere natuurlijke persoon of rechtspersoon die met SportsKing.nl in contact treedt

Nadere informatie

RMA Voorwaarden van BNC Distribution bv

RMA Voorwaarden van BNC Distribution bv RMA Voorwaarden van BNC Distribution bv Technische RMA Voorwaarden Defect product? DOA? Aan de hand van de RMA-procedure voor technisch defecte goederen, kunnen defecte producten ter reparatie aan BNC

Nadere informatie

HANDLEIDING WEBSHOP MOTORIA SN Through innovation and expertise we accelerate

HANDLEIDING WEBSHOP MOTORIA SN Through innovation and expertise we accelerate Through innovation and expertise we accelerate Inloggen Ga naar www.motoria.nl en vul bij Dealer Login uw gebruikersnaam (klantnummer of e-mailadres) en wachtwoord in. U wordt nu ingelogd op de webshop

Nadere informatie

Herroepingsrecht bij koopovereenkomsten met betrekking tot goederen:

Herroepingsrecht bij koopovereenkomsten met betrekking tot goederen: Informatie met betrekking tot retourzendingen en de batterijwet Alles over het thema teruggave Wij hopen dat u tevreden bent met uw aankoop en dat u er nog veel plezier van zult hebben. Mocht dit echter

Nadere informatie

1. Algemeen 2. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 3. Bestellen 4. Prijzen 5. Levering

1. Algemeen 2. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 3. Bestellen 4. Prijzen 5. Levering 1. Algemeen 1.1 De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle artikelen van Westeind Ruitersport. 1.2 Door het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met de betaal- en leveringsvoorwaarden die

Nadere informatie

HULP TIJDENS HET BESTELLING

HULP TIJDENS HET BESTELLING HULP TIJDENS HET BESTELLING Korte Gebruiksaanwijzing voor het bestellen van een product, in slechts 4 Stappen Tot en met Stap 2, kunt u het bestel proces op elk gewenst moment onderbreken Terug naar de

Nadere informatie

MAKKELIJK PAKJES VERSTUREN DHLFORYOU.NL BEZORGT HET. EXTRA VOORDELIG. incl. 19% BTW WWW.DHLFORYOU.NL

MAKKELIJK PAKJES VERSTUREN DHLFORYOU.NL BEZORGT HET. EXTRA VOORDELIG. incl. 19% BTW WWW.DHLFORYOU.NL MAKKELIJK PAKJES VERSTUREN DHLFORYOU.NL BEZORGT HET. EXTRA VOORDELIG. incl. 19% BTW WWW.DHLFORYOU.NL Kinderkleertjes via internet verkocht? Of uw moeder verrassen met een pakje? Met DHLFORYOU.NL verzendt

Nadere informatie

Namens Simtrec schrijft Roland Slegers voor Twinkle een reeks artikelen over de onderzoeksbevindingen.

Namens Simtrec schrijft Roland Slegers voor Twinkle een reeks artikelen over de onderzoeksbevindingen. NL webshops informeren internationaal gezien slecht over retouren; Simtrec onderzocht de logistiek van 550 webwinkels in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Groot-Brittannië. Daarnaast werd ruim

Nadere informatie

Bon Sentiment KvK. Nr. 24.416.993

Bon Sentiment KvK. Nr. 24.416.993 Bon Sentiment KvK. Nr. 24.416.993 Algemene verkoop-, Leverings- en betalingsvoorwaarden van Bon Sentiment, hierna te noemen Verkoper. Op alle leveringen van bestellingen, gedaan via Bon Sentiment en de

Nadere informatie

Bestellen via website http://www.doggyding.nl

Bestellen via website http://www.doggyding.nl Bestellen via website http://www.doggyding.nl U dient altijd een account te hebben om uw bestelling te doen. Op die manier weten wij ook waar we alle spullen naartoe moeten sturen. Wij hebben uw zogenaamde

Nadere informatie

Artikel 2: Bestellen en het tot stand komen van een overeenkomst

Artikel 2: Bestellen en het tot stand komen van een overeenkomst Artikel 1: Algemeen 1.1 1.2 Dit zijn de Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden van Officecity Kantoormeubelen B.V. gevestigd in Haarlem. Officecity.nl is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Toeterniettoe webwinkel

Algemene voorwaarden Toeterniettoe webwinkel Engelsenlaan 136 9600 Ronse www.toeterniettoe.be shop@toeterniettoe.be 055 580 155 Algemene voorwaarden Toeterniettoe webwinkel Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op ieder product aangeboden

Nadere informatie

Werkinstructie manco s en retourorders brandweerkleding

Werkinstructie manco s en retourorders brandweerkleding Werkinstructie manco s en retourorders brandweerkleding Instructie voor de kledingbesteller in de Veiligheid Regio Productgroep brandweerkleding Facilitair Diensten Centrum IFV / Beheer & Logistiek Versie

Nadere informatie

WWW.DHLFORYOU.NL MAKKELIJK PAKJES VERSTUREN NIEUW! DHLFORYOU.NL BEZORGT HET. EXTRA VOORDELIG.

WWW.DHLFORYOU.NL MAKKELIJK PAKJES VERSTUREN NIEUW! DHLFORYOU.NL BEZORGT HET. EXTRA VOORDELIG. MAKKELIJK PAKJES VERSTUREN DHLFORYOU.NL BEZORGT HET. EXTRA VOORDELIG. incl. 21% BTW NIEUW! DHLFORYOU.NL INTERNATIONAL UW PAKJES NAAR MEER DAN 250 BESTEMMINGEN OVER DE HELE WERELD WWW.DHLFORYOU.NL Kinderkleertjes

Nadere informatie

Bankgegevens Rekeninghouder: Phonepartscenter.nl Banknaam: ING Rekeningnummer: NL31 INGB (BIC): INGBNL2A

Bankgegevens Rekeninghouder: Phonepartscenter.nl Banknaam: ING Rekeningnummer: NL31 INGB (BIC): INGBNL2A ALGEMENE INFORMATIE OVER HET BEDRIJF: Officiële bedrijfsnaam: Phonepartscenter.nl Kamer van Koophandel inschrijvingsnummer: 62285165 BTW-identificatienummer: NL224528646B01 Telefoonnummer: (023) 751 3663

Nadere informatie

ER IS GEEN MINIMUM BESTELBEDRAG VOOR ONZE BESTELLINGEN.

ER IS GEEN MINIMUM BESTELBEDRAG VOOR ONZE BESTELLINGEN. ALGEMENE VOORWAARDEN HET HOBBYPUNT. Versie 01-01-2012. ER IS GEEN MINIMUM BESTELBEDRAG VOOR ONZE BESTELLINGEN. 1. Levering / verzending Wij hanteren als verzendkosten voordeligere portokosten dan dat de

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Kuijpers Creative en Kippenluikje.nl

Algemene voorwaarden Kuijpers Creative en Kippenluikje.nl 1. Algemeen: 1.a Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle gesloten overeenkomsten van Kuijpers Creative met u (afnemers van producten van Kuijpers Creative). 1.b Kuijpers Creative is te bereiken

Nadere informatie

Stad.nl Hoogstraat 7 5256 AW HEUSDEN. SendCloud Bogert 1, Eindhoven T +31 (0)40 304 1316. E contact@sendcloud.nl W www.sendcloud.

Stad.nl Hoogstraat 7 5256 AW HEUSDEN. SendCloud Bogert 1, Eindhoven T +31 (0)40 304 1316. E contact@sendcloud.nl W www.sendcloud. SendCloud Bogert 1, Eindhoven T +31 (0)40 304 1316 Stad.nl Hoogstraat 7 5256 AW HEUSDEN E contact@sendcloud.nl W www.sendcloud.nl Heusden 14 april 2015, Beste Stad klant, Wij zijn verheugd te melden dat

Nadere informatie

Algemene voorwaarden IKeA webwinkel

Algemene voorwaarden IKeA webwinkel Algemene voorwaarden IKEA webwinkel Algemene voorwaarden IKEA webwinkel Wie gebruikt deze voorwaarden? 3 Waarvoor gelden deze voorwaarden en per wanneer? 3 Wat koop ik bij IKEA? 3 Welke prijs betaal ik?

Nadere informatie

BEWAAR DIT BOEKJE GOED ALLES OVER JE BOEKENPAKKET. VanDijk.nl ALLES VOOR JE STUDIE

BEWAAR DIT BOEKJE GOED ALLES OVER JE BOEKENPAKKET. VanDijk.nl ALLES VOOR JE STUDIE BEWAAR DIT BOEKJE GOED ALLES OVER JE BOEKENPAKKET VanDijk.nl ALLES VOOR JE STUDIE IN DEZE GIDS ALLES OVER BESTELLEN BIJ VANDIJK.NL BESTEL VOOR 20 JULI! BESTELLEN 4 LEVEREN 6 BETALEN 8 SERVICE 10 INLEVEREN

Nadere informatie

Voorwaarden voor de 100 dagen Niet Tevreden Geld Terug actie voor retouren

Voorwaarden voor de 100 dagen Niet Tevreden Geld Terug actie voor retouren Voorwaarden voor de 100 dagen Niet Tevreden Geld Terug actie voor retouren Voorwaarden voor de Sonos 100 dagen Niet Tevreden Geld Terug garantie - voorwaarden voor eindgebruikers Probeer nu tot 100 dagen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Blue Fish (concept van Blue Fashionpoint B.V.) voor de verkoop via internet.

Algemene Voorwaarden van Blue Fish (concept van Blue Fashionpoint B.V.) voor de verkoop via internet. Algemene voorwaarden Algemene Voorwaarden van Blue Fish (concept van Blue Fashionpoint B.V.) voor de verkoop via internet. Artikel 1. Definities 1.1. Blue Fashionpoint B.V.: De besloten vennootschap Blue

Nadere informatie

Bosch Security Systems Servicehandleiding Benelux

Bosch Security Systems Servicehandleiding Benelux Bosch Security Systems Servicehandleiding Benelux 2 Servicehandleiding Nederland Inhoudsopgave 1. ALGEMEEN 3 2. BOSCH REPARATIECENTRUM EUROPA 3 3. HET SERVICEPROCES 4 4. REPARATIES BINNEN DE GARANTIEPERIODE

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. 1. Toepassing van de algemene voorwaarden. 2. Partijen en afzetgebied. 3. Bepalingen van de overeenkomst

Algemene voorwaarden. 1. Toepassing van de algemene voorwaarden. 2. Partijen en afzetgebied. 3. Bepalingen van de overeenkomst Algemene voorwaarden Amstelveen, augustus 2015 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de koopovereenkomst tussen de koper die producten koopt bij de online winkel Beau Monde Juweliers B.V. (hierna

Nadere informatie

Asbest melden via omgevingsloket.nl

Asbest melden via omgevingsloket.nl Asbest melden via omgevingsloket.nl Als u asbest wilt (laten) verwijderen, dan moet u altijd een sloopmelding doen via www.omgevingsloket.nl. U moet de sloop/afvoer van asbest altijd op deze manier melden.

Nadere informatie

Dropshipment Algemene Voorwaarden

Dropshipment Algemene Voorwaarden Dropshipment Algemene Voorwaarden Laatst herzien januari 2014 Wat is Dropshipment? U bent (weder)verkoper maar u wilt geen bergen investeren en u maakt zich liever geen zorgen om een eigen voorraad en

Nadere informatie

Actie Pepernoot Handleiding cadeaus bestellen

Actie Pepernoot Handleiding cadeaus bestellen Actie Pepernoot Handleiding cadeaus bestellen 1 Inhoud Hoofdstuk 1 - Cadeaus Bestellen... 3 Hoofdstuk 2 - Cadeaus Ontvangen... 3 Hoofdstuk 3 Veelgestelde vragen... 4 2 Hoofdstuk 1 - Cadeaus Bestellen U

Nadere informatie

Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer behorende bij Gallengalloudenbosch.nl Identiteit van de K

Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer behorende bij Gallengalloudenbosch.nl Identiteit van de K Algemene voorwaarden webwinkel Gall & Gall Oudenbosch Op alle aangeboden producten en online aangeboden diensten zijn de navolgende algemene voorwaarden van Gall & Gall Oudenbosch (hierna te noemen â Webwinkel')

Nadere informatie

Verzenden & Retouren. Het adres voor retourzendingen is: Staff Hoorn Lange Kerkstraat 27 1621 EG HOORN

Verzenden & Retouren. Het adres voor retourzendingen is: Staff Hoorn Lange Kerkstraat 27 1621 EG HOORN Verzenden & Retouren Verzenden Bestellingen worden verzonden via TNT Post. De verzendbijdrage zijn 6,95 voor afleveradressen binnen Nederland, 14,50 voor overige afleveradressen binnen de EU en 22,00 voor

Nadere informatie

HOE WORD IK EEN SCHUURMAN BV KLANT

HOE WORD IK EEN SCHUURMAN BV KLANT HOE WORD IK EEN SCHUURMAN BV KLANT Allereerst willen wij u graag bedanken voor uw interesse in ons bedrijf en producten. Uiteraard willen wij u graag als klant bij ons verwelkomen. Om voor u een klant

Nadere informatie

1. Toepasselijkheid Op al onze aanbiedingen zijn de volgende leverings- en betalingscondities van toepassing.

1. Toepasselijkheid Op al onze aanbiedingen zijn de volgende leverings- en betalingscondities van toepassing. Algemene voorwaarden Alle gebruikers van onze website ZusenSjiek.nl worden geacht kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de onderstaande algemene voorwaarden van ZusenSjiek, gevestigd te Zuiderwoude

Nadere informatie

Algemene verkoop- en leverings- en betalingsvoorwaarden van:

Algemene verkoop- en leverings- en betalingsvoorwaarden van: Algemene verkoop- en leverings- en betalingsvoorwaarden van: Post adres: De woonwinkel tel: +31(0)638633643 Frouwesan 61 8939 ER Leeuwarden afhaaladres: Toutenburgstraat 2a Leeuwarden Telefoon: +31(0)6-38633643

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Algemeen Onder Nena's Sweet Creations wordt in deze algemene voorwaarden en elders op de site verstaan de eenmanszaak Nena's Sweet Creations gevestigd Raadhuisplein 10A, 1701EJ te

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden 1. Handelsvoorwaarden 2. Bestelling en betaling 3. Levering 4. Gratis retour 5. Klantenreacties en aanvullende ondersteuning 6. Gedragscode 1. Handelsvoorwaarden De volgende handelsvoorwaarden

Nadere informatie

Algemene Verkoopvoorwaarden Douwe Egberts Webshop

Algemene Verkoopvoorwaarden Douwe Egberts Webshop Algemene Verkoopvoorwaarden Douwe Egberts Webshop Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene verkoopvoorwaarden ( de Verkoopvoorwaarden ) zijn van toepassing op alle bestellingen die via de Douwe Egberts

Nadere informatie

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van Becu Beveiliging

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van Becu Beveiliging Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van Becu Beveiliging Inhoudsopgave 1. Definities 2. Toepasselijkheid 3. Aansprakelijkheid 4. Leveringen 5. Prijzen 6. Offertes 7. Overeenkomst 8. Reclames en aanvaarding

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN kaky.nl

ALGEMENE VOORWAARDEN kaky.nl ALGEMENE VOORWAARDEN kaky.nl Artikel 1. Overeenkomst 1.1 Totstandkoming van de overeenkomst met betrekking tot internet bestellingen. Nadat persoonlijke gegevens zijn ingevoerd en de order door opdrachtgever

Nadere informatie

Handleiding voor Dropshipping

Handleiding voor Dropshipping Handleiding voor Dropshipping 0. Voorwoord 3 1. Webwinkel Dropshipping 3 1.1 Onze webwinkels.. 1.2 Onze missie.. 2. Informatie 3 2.1 Kamer van Koophandel 4 2.2 BTW Nummer.. 2.3 Website.. 3. Handige Hulp

Nadere informatie

Gebruikershandleiding 123OPSLAAN.NL. Gebruikershandleiding. Pagina 1

Gebruikershandleiding 123OPSLAAN.NL. Gebruikershandleiding. Pagina 1 123OPSLAAN.NL Gebruikershandleiding Pagina 1 Inhoudsopgave Welkom bij 123OPSLAAN.NL... 3 Dashboard... 4 Dozen bestellen.... 6 Dozen uploaden.... 6 Dozen laten ophalen.... 8 Dozen terug leveren.... 8 Dozen

Nadere informatie

Datascan. RMA procedures

Datascan. RMA procedures atascan Creating print solutions Wat te doen bij ontvangst goederen van atascan? Goederen nauwkeurig controleren met de pakbon op productcode en aantal. Verpakking controleren op beschadiging. Indien de

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Toepassing. Betreffende de website van de handelszaak: Karo schoenen & lederwaren het bezoek en het gebruik ervan en de online en afstandsverkoop die er uit voortvloeit. Zowel Schoenen

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- VOORwAARdEN IKEA

ALGEMENE VERKOOP- VOORwAARdEN IKEA ALGEMENE VERKOOPvoorwaarden IKEA 2 Algemene verkoopvoorwaarden ikea Wie gebruikt deze voorwaarden? 4 Waarvoor gelden deze voorwaarden en per wanneer? 4 Wat koop ik bij IKEA? 4 Welke prijs betaal ik? 4

Nadere informatie

Retour Voorwaarden Lunado Group B.V.

Retour Voorwaarden Lunado Group B.V. Retour Voorwaarden Lunado Group B.V. Definities In deze Retour Voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven of uit de context

Nadere informatie

GARANTIEVOORWAARDEN SITECOM

GARANTIEVOORWAARDEN SITECOM GARANTIEVOORWAARDEN SITECOM Voorwaarden en algemene bepalingen 10 Year Warranty (1) Definities In deze garantieverklaring hebben onderstaande termen de volgende betekenis: Sitecom betekent Sitecom Europe

Nadere informatie

Aanvullende algemene verkoopvoorwaarden webshop

Aanvullende algemene verkoopvoorwaarden webshop Aanvullende algemene verkoopvoorwaarden webshop 1.Definities en toepasselijkheid: In deze algemene verkoopvoorwaarden wordt verstaan onder: a. Webshop De Webshop is de digitale winkel op www.paservice.nl,

Nadere informatie

Algemene verkoop- en leverings- en betalingsvoorwaarden van StreetStyleGods.

Algemene verkoop- en leverings- en betalingsvoorwaarden van StreetStyleGods. Voorwaarden Algemene verkoop- en leverings- en betalingsvoorwaarden van StreetStyleGods. Artikel 1. Definities 1.1 StreetStyleGods is een online winkel in merkkleding voor mannen en vrouwen, welke via

Nadere informatie

Handleiding Paardekooper e-shop

Handleiding Paardekooper e-shop Handleiding Paardekooper e-shop Welkom in de e-shop van Paardekooper. Ervaar het gemak van online winkelen bij Paardekooper. U vindt ook hier de inspiratie, het assortiment en de service waar Paardekooper

Nadere informatie

Aanvullende algemene verkoopvoorwaarden webshop

Aanvullende algemene verkoopvoorwaarden webshop Aanvullende algemene verkoopvoorwaarden webshop 1. Definities en toepasselijkheid In deze algemene verkoopvoorwaarden wordt verstaan onder: a. Webshop De Webshop is de digitale winkel op mediamarkt.nl,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. 1. Algemeen

Algemene voorwaarden. 1. Algemeen Algemene voorwaarden 1. Algemeen 2. Toepasselijkheid 3. Overeenkomsten 4. Prijzen/aanbiedingen 5. Betaling 6. Bijdrage bezorgkosten 7. Retourzendingen 8. Omruilen 9. Levering 10. Eigendomsvoorbehoud 11.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden WebShop Nederlandse Unifil Vereniging (NUV-webshop)

Algemene Voorwaarden WebShop Nederlandse Unifil Vereniging (NUV-webshop) Algemene Voorwaarden WebShop Nederlandse Unifil Vereniging (NUV-webshop) 1. Algemeen 1.1 Onder NUV-webshop wordt in deze algemene voorwaarden en elders op de site verstaan de Nederlandse Unifil Vereniging,

Nadere informatie

Bankgegevens Rekeninghouder: PHONEPARTSCENTER Banknaam: ING Rekeningnummer: NL31 INGB (BIC): INGBNL2A

Bankgegevens Rekeninghouder: PHONEPARTSCENTER Banknaam: ING Rekeningnummer: NL31 INGB (BIC): INGBNL2A ALGEMENE INFORMATIE OVER HET BEDRIJF: Officiële bedrijfsnaam: PHONEPARTSCENTER Kamer van Koophandel inschrijvingsnummer: 62285165 BTW-identificatienummer: NL224528646B01 Telefoonnummer: 06 40572339 E-mail

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen van de klant (hierna te noemen "jij") met COS door H & M Hennes & Mauritz AB GBC ("COS", "ons" of "wij"), op COS Online (ook

Nadere informatie