GARANTIEVOORWAARDEN SITECOM

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "GARANTIEVOORWAARDEN SITECOM"

Transcriptie

1 GARANTIEVOORWAARDEN SITECOM Voorwaarden en algemene bepalingen 10 Year Warranty (1) Definities In deze garantieverklaring hebben onderstaande termen de volgende betekenis: Sitecom betekent Sitecom Europe B.V., Nederland Sitecom product betekent een Sitecom Netwerkproduct, Connectivity product, Media product en alle overige producten die de merknaam Sitecom dragen. Garantieperiode betekent een periode van recht op garantie, omschreven in de voorwaarden van de verkopende partij, die ingaat op de datum waarop het product oorspronkelijk is aangeschaft of als nieuw is geleverd. Garantie-uitbreidingsperiode betekent de periode waarin een garantie-uitbreiding geldt en die begint na afloop van de geboden winkelgarantieperiode. De maximale duur van de garantie bedraagt 10 jaar, inclusief wettelijk bepaalde winkelgarantie en wordt gedefinieerd als de 10 Year Warranty. Originele aanschafdatum is de datum die getoond wordt op uw originele aankoopbewijs. Deze aanschafdatum zal dienen ter controle van de geldigheid van uw 10 Year Warranty garantieaanvraag. (2) Algemeen De 10 Year Warranty is een uitbreiding op uw originele garantie. Registratie en activering van 10 Year warranty moet plaatsvinden binnen 3 weken na de originele aanschafdatum van uw Sitecom product. De aanschafdatum is de op het aankoopbewijs getoonde datum. (3) Garantie Tijdens de looptijd van de garantie-uitbreiding, tot maximaal 10 jaar na oorspronkelijke aanschafdatum, zal Sitecom naar eigen inzicht defecte Sitecom producten omruilen en vervangen voor eenzelfde of, naar inzicht van Sitecom gelijkwaardig, ander product wanneer het oorspronkelijk aangeschafte product niet langer beschikbaar is. Indien mogelijk zal Sitecom reparatieonderdelen aanbieden op defecte accessoires zoals power supply units, kabels en andere toebehoren. De garantie voor een gerepareerd of vervangend artikel geldt voor de resterende duur van de oorspronkelijk geregistreerde 10 Year Warranty. Alle originele artikelen en/of onderdelen die vervangen zijn tijdens het verrichten van de 10 Year Warranty, worden eigendom van Sitecom; het nieuwe artikel of het vervangende onderdeel wordt volledig eigendom van de klant. Sitecom doet geen toezeggingen en geeft geen garanties dat het Sitecom product zonder onderbrekingen of foutloos zal functioneren, rekening houdend met onbeheersbare omgevingsfactoren bij de klant.

2 (4) Overmacht Sitecom is niet aansprakelijk voor tekortkomingen in de 10 Year Warranty die veroorzaakt zijn door tekortkomingen die redelijkerwijs buiten de macht van Sitecom liggen. (5) Data De klant is zelf verantwoordelijk voor het maken van een back-up en het anderszins beschermen van de eigen data tegen verlies, beschadiging of vernietiging. Sitecom is niet verantwoordelijk voor verlies van data, ongeacht hoe dit veroorzaakt wordt. (6) Vereisten voor claims in het kader van de 10 Year Warranty. Claims in het kader van het 10 Year Warranty moeten aan de volgende vereisten voldoen: a. De klant dient contact op te nemen met het Sitecom Customer Support Center. Dit kan gratis via LINK b. De klant moet aan kunnen tonen dat het product geregistreerd is in het 10 Year Warranty. U heeft bij de registratie van uw product een garantie registratiecode ontvangen. Zonder de registratiecode zal een Sitecom 10 Year Warranty claim niet in behandeling worden genomen. c. De klant moet een duidelijke omschrijving van de fout geven. De Sitecom medewerker zal aan de hand van de informatie en interactie met de klant bepalen of het product defect is en in aanmerking komt voor omruiling via het 10 Year Warranty. De klant moet zich in deze hoedanigheid aan alle redelijke service instructies houden, dan wel alle instructies van de Sitecom medewerker opvolgen. (7) Uitsluitingen registraties 10 Year Warranty a. Producten die doorverkocht zijn via een niet Sitecom geregistreerde dealer zijn uitgesloten van de 10 Year Warranty tenzij, er een officieel aankoopbewijs in combinatie met een registratie binnen 3 weken kan worden overhandigd. Kwitanties opgemaakt door particulieren en traders worden niet gezien als geldige aankoopbewijzen en worden daarmee afgewezen als bewijs van aankoop en registratie. b. Producten die na de periode van 3 weken na aankoop geregistreerd worden, zullen worden afgewezen. Het opzettelijk invullen van een foutieve datum ten doelen het product alsnog geregistreerd te krijgen heeft geen zin. Bij een toekomstige garantieclaim zal een aankoopbewijs opgevraagd worden door Sitecom. Onze medewerkers zullen de claim afwijzen op grond van de foutieve aankoopdatum.

3 c. Producten van andere merken dan Sitecom, meegeleverd met uw Sitecom product, vallen niet onder de 10 Year Warranty reglementen. Voor garantie afhandeling op een product van derden verwijzen wij u naar de fabrikant. Sitecom neemt op geen enkele wijze verantwoordelijkheid voor de kwaliteit, veiligheid en garanties betreffende producten van derden. Eventuele registraties van producten die niet onder de merknaam Sitecom gefabriceerd zijn, worden ongeldig verklaard bij een eventuele garantie claim op deze producten (zie ook paragraaf (8) Uitsluitingen claimen 10 jaar fabrieksgarantie, punt d.). (8) Uitsluitingen claimen 10 Year Warranty a. Indien er geen aankoopbewijs overhandigd kan worden zal uw garantieclaim afgewezen worden. b. Producten die niet compleet retour worden gezonden volgens de in de garantievoorwaarden omschreven bepaling, zullen niet omgeruild worden. Ga alvorens u uw garantieclaim indient eerst na of uw product nog compleet is. Doos, handleidingen en installatie CD s hoeven niet geretourneerd te worden. c. Producten die defecten vertonen die enigszins aanwijsbaar veroorzaakt zijn door foutief gebruik worden afgewezen bij een garantieclaim. Denk hierbij aan zichtbare schades aan behuizingen door bijvoorbeeld vallen / stoten, behuizingen die geopend zijn, afgebroken onderdelen, etc. d. Producten van andere merken dan Sitecom, meegeleverd met uw Sitecom product, vallen niet onder de 10 Year Warranty reglementen. Aan slijtage onderhevige mechanische onderdelen van het product, inclusief meegeleverde Harddrives en/of (oplaadbare) batterijen zijn uitgesloten van de 10 Year Warranty. Voor garantie afhandeling op een product van derden verwijzen wij u naar de fabrikant. Sitecom neemt op geen enkele wijze verantwoordelijkheid voor de kwaliteit, veiligheid en garanties betreffende producten van derden. e. Indien u woonachtig bent buiten Europa, heeft Sitecom het recht kosten in rekening te brengen voor de verzending van een vervangend artikel. De gratis verzendservice geldt alleen voor garantieclaims met een verzendadres binnen Europa. f. Sitecom behoudt zich het recht voor om hierbij geen rekening te houden met de oorspronkelijk betaalde prijs van het geretourneerde product. Registreer voor 10 jaar garantie Sitecom levert producten van hoogwaardige kwaliteit. Bij geweldige producten hoort een geweldige service. Daarom geven wij op al onze producten 10 jaar garantie. Het enige wat je hoeft te doen, is het Sitecom product binnen 3 weken na aankoop te registreren:

4 Garantie claimen Het spijt ons te horen dat er iets mis is met je product. Wij ontvangen graag jouw garantie claim zodat wij je aanvraag in behandeling kunnen nemen. Meer info Garantie veel gestelde vragen Mijn product is defect en de omruilperiode in de winkel is verstreken. Kan ik mijn product direct omruilen via Sitecom? Als je een probleem hebt met een Sitecom product tijdens de standaard garantieperiode van 2 jaar raden wij je aan naar de winkel te gaan waar je het product gekocht hebt. Als de standaard garantieperiode van 2 jaar is verstreken, kan je jouw product omruilen via de Sitecom 10 jaar garantie claim pagina. Een voorwaarde is dat je het product binnen 3 weken na aankoop geregistreerd hebt voor de 10 jaar garantie. Hoe kan ik mijn garantie claimen? Als jouw Sitecom oplossing defect is, raden wij je aan om een garantie claim in te dienen via de 10 jaar garantie claim pagina. Op de 10 jaar garantie claim pagina dien je in te loggen met je adres en wachtwoord of e- mailadres en garantie registratiecode in. Eenmaal ingelogd kan je je persoonlijke gegevens controleren en eventueel aanpassen, je factuur uploaden en de claim omschrijven. Je ontvangt dan binnen 2 werkdagen een reactie op jouw aanvraag. Welke accessoires moet ik retourneren? Retourneer het Sitecom product en de stroomadapter. Als het product geleverd is met een USB adapter dan dient deze meegestuurd te worden. Onderdelen zoals de verpakking, handleiding en installatie-cd hoeven niet teruggestuurd te worden. Krijg ik de verzendkosten vergoed? Sitecom vergoedt geen verzendkosten voor het retourneren van het defecte product. Wel sturen wij je kosteloos het vervangende oplossing toe als je woonachtig bent in Europa. Als je buiten Europa woont, worden er verzenkosten in rekening gebracht. In overleg met een Sitecom medewerker wordt er besproken hoe de garantieclaim afgehandeld zal worden. Wanneer kan ik het vervangende product verwachten? Het verwerken van een aanvraag via de garantie claim duurt maximaal 2 werkdagen. Na ontvangst van het defecte product sturen wij jou binnen 3 werkdagen een vervangend product toe. Je ontvangt een melding zodra de vervangende oplossing verzonden is. Is het mogelijk om een terugbetaling te krijgen voor een product dat binnen de 10 jaar garantie valt? Nee, wij betalen geen aanschafprijzen terug.

5 Begint de garantieperiode opnieuw als mijn product is vervangen? Nee, de garantieperiode van het oorspronkelijk product loopt door na vervanging. Bewaar daarom het aankoopbewijs goed. Zonder het aankoopbewijs kunnen wij een eventuele toekomstige aanvraag niet in behandeling nemen. Krijg ik de kosten die ik gemaakt hebt voor het contacteren van de klantenservice vergoed? Sitecom betaalt geen kosten voor ondersteuning terug.

Artikel 1. Definities

Artikel 1. Definities Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden (hierna te noemen: voorwaarden) wordt verstaan onder: 1.1 Afnemer: Iedere natuurlijke persoon of rechtspersoon die met SportsKing.nl in contact treedt

Nadere informatie

H A R D D I S K A D A P T E R I D E / S A T A T O U S B 3. 0 O N E T O U C H B A C K U P

H A R D D I S K A D A P T E R I D E / S A T A T O U S B 3. 0 O N E T O U C H B A C K U P H A R D D I S K A D A P T E R I D E / S A T A T O U S B 3. 0 O N E T O U C H B A C K U P H A N D L E I D I N G A I - 7 0 7 9 4 5 N E D E R L A N D S H A R D D I S K A D A P T E R I D E / S A T A T O U

Nadere informatie

G A R A N T I E. Fabrieksgarantie 3. editie

G A R A N T I E. Fabrieksgarantie 3. editie 2 JAREN G A R A N T I E NL Fabrieksgarantie 3. editie 01.06.2015 Fabrieksgarantie van Solare Datensysteme GmbH Fuhrmannstraße 9 72351 Geislingen - Binsdorf Verkorte Versie: Deze fabrieksgarantie is uitsluitend

Nadere informatie

RMA Voorwaarden van BNC Distribution bv

RMA Voorwaarden van BNC Distribution bv RMA Voorwaarden van BNC Distribution bv Technische RMA Voorwaarden Defect product? DOA? Aan de hand van de RMA-procedure voor technisch defecte goederen, kunnen defecte producten ter reparatie aan BNC

Nadere informatie

H A R D D I S K A D A P T E R I D E / S A T A T O U S B 2. 0

H A R D D I S K A D A P T E R I D E / S A T A T O U S B 2. 0 H A R D D I S K A D A P T E R I D E / S A T A T O U S B 2. 0 o n e t o u c h b a c k u p H A N D L E I D I N G A I - 7 0 7 9 4 4 N E D E R L A N D S H A R D D I S K A D A P T E R I D E / S A T A T O U

Nadere informatie

Garantie op de CraftBot PLUS

Garantie op de CraftBot PLUS Garantie op de CraftBot PLUS Wanneer u een CraftBot plus bij ons heeft gekocht heeft u recht op gratis technische ondersteuning. We gaan er van uit dat u de handleiding (Engelstalig) en op onze Nederlandstalige

Nadere informatie

Retour Voorwaarden Lunado Group B.V.

Retour Voorwaarden Lunado Group B.V. Retour Voorwaarden Lunado Group B.V. Definities In deze Retour Voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven of uit de context

Nadere informatie

EM3971 - Universele Laptoplader

EM3971 - Universele Laptoplader E EM3971 - Universele Laptoplader 2 NEDERLANDS EM3971 - Universele Laptoplader Waarschuwingen en aandachtspunten Het openen van het product en/of de producten kan leiden tot ernstige verwondingen! Laat

Nadere informatie

Een Mijn Makita account aanmaken. Registreren voor Makita verlengde garantie.

Een Mijn Makita account aanmaken. Registreren voor Makita verlengde garantie. Een Mijn Makita account aanmaken. Registreren voor Makita verlengde garantie. Beknopte handleiding Sinds 01/04/2014 kan iedereen die Makita gereedschap koopt bij een erkende dealer in België/Luxemburg

Nadere informatie

POCKET PCS WERELDWIJDE GARANTIEVERKLARING EN TECHNISCHE ONDERSTEUNING

POCKET PCS WERELDWIJDE GARANTIEVERKLARING EN TECHNISCHE ONDERSTEUNING POCKET PCS WERELDWIJDE GARANTIEVERKLARING EN TECHNISCHE ONDERSTEUNING Algemene voorwaarden BEHALVE VOORZOVER UITDRUKKELIJK VERMELD IN DEZE GARANTIEVERKLARING, VERLEENT HP GEEN ANDERE GARANTIES OF VOORWAARDEN,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Service & Support

Algemene Voorwaarden Service & Support Algemene Voorwaarden Service & Support Telefoon Fax 078 078681 6811414 KvK Internet www.epatra.nl Index 1. ALGEMENE BEPALINGEN Toepasselijkheid en definities 1 2. RMA REGELING DEFECTE PRODUCTEN Algemeen

Nadere informatie

Betreft afhandeling garantie- en reparatiezaken GS&M B.V (handelend onder Ætaire Nederland).

Betreft afhandeling garantie- en reparatiezaken GS&M B.V (handelend onder Ætaire Nederland). Betreft afhandeling garantie- en reparatiezaken GS&M B.V (handelend onder Ætaire Nederland). Geachte relatie, Ætaire Nederland hecht veel waarde aan het op correcte en snelle wijze beoordelen en afhandelen

Nadere informatie

Commerciële krachtapparatuur

Commerciële krachtapparatuur Commerciële krachtapparatuur Beperkte garantie Beperkte garantie Voor commerciële krachtapparatuur van Precor die gefabriceerd is na de datum waarop deze beperkte garantie ingaat. NEEM DEZE GARANTIEVOORWAARDEN

Nadere informatie

Bosch Security Systems Servicehandleiding Benelux

Bosch Security Systems Servicehandleiding Benelux Bosch Security Systems Servicehandleiding Benelux 2 Servicehandleiding Nederland Inhoudsopgave 1. ALGEMEEN 3 2. BOSCH REPARATIECENTRUM EUROPA 3 3. HET SERVICEPROCES 4 4. REPARATIES BINNEN DE GARANTIEPERIODE

Nadere informatie

EW3590/3591/3592 Bluetooth hoofdtelefoon met microfoon

EW3590/3591/3592 Bluetooth hoofdtelefoon met microfoon EW3590/3591/3592 Bluetooth hoofdtelefoon met microfoon 2 NEDERLANDS EW3590/3591/3592 Bluetooth hoofdtelefoon met microfoon Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 1.1 Inhoud van de verpakking... 2 2.0 Aansluiten...

Nadere informatie

- Het inschakelen van de Zorgriem doet u door de knop met het aan/uit teken kort in te drukken.

- Het inschakelen van de Zorgriem doet u door de knop met het aan/uit teken kort in te drukken. Geachte heer/mevrouw, Hierbij ontvangt u uw MobileTrack Zorgriem. Deze Zorgriem is kant en klaar voor gebruik. Aan/uit zetten van de Zorgriem: - Het inschakelen van de Zorgriem doet u door de knop met

Nadere informatie

SERVICE & GARANTIE AFHANDELING 2016

SERVICE & GARANTIE AFHANDELING 2016 SERVICE & GARANTIE AFHANDELING 2016 Merk Aantal jaar Actie Beurer 3 5 jaar 1 Check & Credit Caso Germany 2 jaar 2 Reparatie via CE repair Climadiff 2 jaar 2 Reparatie via CE repair Dejelin 2 jaar Reparatie

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN MEDIAONLINESHOP.NL Â ( )

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN MEDIAONLINESHOP.NL Â ( ) Voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN VAN MEDIAONLINESHOP.NL Â (22-03-2017) Algemeen Bij het plaatsen van een bestelling bij Mediaonlineshop aanvaardt de klant deze Algemene Voorwaarden. Totstandkoming overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor garantieverlenging

Algemene voorwaarden voor garantieverlenging Algemene voorwaarden voor garantieverlenging Leest u a.u.b. dit document zorgvuldig en volledig. Dit is een opsomming van de informatie die belangrijk is, voor het sluiten van dit contract van de garantieverlenging.

Nadere informatie

Dit houdt in dat Eindklanten een aanvraag voor de Buy & Try-restitutie indienen en deze ontvangen.

Dit houdt in dat Eindklanten een aanvraag voor de Buy & Try-restitutie indienen en deze ontvangen. A. HP Premium Buy and Try - Programmaopzet Binnen het kader van HP Premium Buy and Try kwalificeren Deelnemers zich via de aanschaf van een in aanmerking komend HP-product (te controleren via de website

Nadere informatie

HIFI CENTER HERTELEER EXTRA GARANTIE VOORWAARDEN

HIFI CENTER HERTELEER EXTRA GARANTIE VOORWAARDEN HIFI CENTER HERTELEER EXTRA GARANTIE VOORWAARDEN De voordelen van Hifi Center Herteleer Extra Garantie staan los van de rechten die u hebt volgens de wettelijke garantie De rechten waarop u krachtens onze

Nadere informatie

JR Sportshoes, is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 37062803.

JR Sportshoes, is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 37062803. JR Sportshoes, is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 37062803. JR Sportshoes verricht haar werkzaamheden uitsluitend overeenkomstig deze voorwaarden,

Nadere informatie

Productgarantie en softwarelicentie: originele Xbox 360-console

Productgarantie en softwarelicentie: originele Xbox 360-console Xbox 360 Productgarantie en softwarelicentie: originele Xbox 360-console INFORMATIE OVER BEPERKTE GARANTIE EN RETOURZENDINGEN LEES DEZE BEPERKTE GARANTIE ZORGVULDIG DOOR ZODAT JE OP DE HOOGTE BENT VAN

Nadere informatie

Garantie-, vervangings- en reparatievoorwaarden voor Delta String omvormer

Garantie-, vervangings- en reparatievoorwaarden voor Delta String omvormer Garantie-, vervangings- en reparatievoorwaarden voor Delta String omvormer (geldig binnen Europa) Versie: juni 2013 Geldig voor : SOLIVIA EU G4 TR 2.0 / 2.5 / 3.0 / 3.3 / 3.6 / 5.0 / 10 / 11 SOLIVIA EU

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden Bizzix geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Tilburg

Leveringsvoorwaarden Bizzix geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Tilburg Leveringsvoorwaarden Bizzix geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Tilburg Artikel 1 - Algemene definities 1.1 Verkoper: Bizzix, in haar hoedanigheid rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar directeur

Nadere informatie

De Fietsfabriek Garantievoorwaarden net zo goed als jouw fiets

De Fietsfabriek Garantievoorwaarden net zo goed als jouw fiets Vragen? Bel gerust met een van onze medewerkers! 020-737 06 46 De Fietsfabriek Garantievoorwaarden net zo goed als jouw fiets Gefeliciteerd met jouw fiets! Jouw fiets is geleverd met de garantievoorwaarden

Nadere informatie

SERVICE PROGRAMMA NIROLO PROFESSIONAL DISPLAYS BV

SERVICE PROGRAMMA NIROLO PROFESSIONAL DISPLAYS BV SERVICE PROGRAMMA NIROLO PROFESSIONAL DISPLAYS BV INHOUD: 1. Inleiding NIROLO PROFESSIONAL DISPLAYS B.V. service 2. Transport schade 3. Dead-on-arrival (DOA) 4. 36 maanden on-site garantie 5. Voorwaarden

Nadere informatie

2.0 Een nieuwe RFID-tag aanmelden

2.0 Een nieuwe RFID-tag aanmelden EM8620 RFID-Tag 2 NEDERLANDS EM8620 RFID-Tag Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 1.1 Inhoud van de verpakking... 2 2.0 Een nieuwe RFID-tag aanmelden... 2 3.0 RFID-tag... 3 4.0 Uitschakelen via de RFID-tag...

Nadere informatie

Stand for Nest Learning Thermostat Socle / Standaard Guide and Warranty / Guide et garantie / Handleiding en garantie

Stand for Nest Learning Thermostat Socle / Standaard Guide and Warranty / Guide et garantie / Handleiding en garantie Stand for Nest Learning Thermostat Socle / Standaard Guide and Warranty / Guide et garantie / Handleiding en garantie Voordat je begint Zorg ervoor dat de Nest Heat Link al is geïnstalleerd. Pak het netsnoer

Nadere informatie

EM6053 Video Balun Set

EM6053 Video Balun Set EM6053 Video Balun Set 2 NEDERLANDS EM6053 Video Balun Set Inhoudsopgave 1.0 Introductie...2 1.1 Functies en kenmerken...2 1.2 Inhoud van de verpakking...3 2.0 Wat heb je nodig?...3 2.1 Voor je gaat beginnen...3

Nadere informatie

Voorwaarden voor de 100 dagen Niet Tevreden Geld Terug actie voor retouren

Voorwaarden voor de 100 dagen Niet Tevreden Geld Terug actie voor retouren Voorwaarden voor de 100 dagen Niet Tevreden Geld Terug actie voor retouren Voorwaarden voor de Sonos 100 dagen Niet Tevreden Geld Terug garantie - voorwaarden voor eindgebruikers Probeer nu tot 100 dagen

Nadere informatie

EM8660 Draadloos deur/raamcontact

EM8660 Draadloos deur/raamcontact EM8660 Draadloos deur/raamcontact 2 NEDERLANDS EM8660 - Draadloos deur/raamcontact Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 1.1 Inhoud van de verpakking... 2 2.0 voorkant deur/raam contact... 3 3.0 Binnenkant

Nadere informatie

Garantievoorwaarden Dutch LED Projects

Garantievoorwaarden Dutch LED Projects Garantievoorwaarden Dutch LED Projects Algemene garantievoorwaarden De garantie van Dutch LED Projects dekt alleen fabricagedefecten. Dit omvat geen lichtverval of accessoires zoals eventuele batterijen,

Nadere informatie

PROMOTIE CAMPAGNE VERLENGDE GARANTIE INDIAN MOTORCYCLE Verlengde garantiebepalingen Motor, versnellingsbak, elektronica BEPERKTE GARANTIE

PROMOTIE CAMPAGNE VERLENGDE GARANTIE INDIAN MOTORCYCLE Verlengde garantiebepalingen Motor, versnellingsbak, elektronica BEPERKTE GARANTIE PROMOTIE CAMPAGNE VERLENGDE GARANTIE INDIAN MOTORCYCLE Verlengde garantiebepalingen Motor, versnellingsbak, elektronica BEPERKTE GARANTIE INDIAN MOTORCYCLE BENELUX verleent een BEPERKTE VERLENGDE GARANTIE

Nadere informatie

EM8621 Afstandsbediening

EM8621 Afstandsbediening EM8621 Afstandsbediening 2 NEDERLANDS EM8621 Afstandsbediening Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 1.1 Inhoud van de verpakking... 2 2.0 Voorkant afstandsbediening... 3 3.0 Alarm inschakelen... 3 4.0 Alarm

Nadere informatie

EM8676 Binnen sirene met flitslamp

EM8676 Binnen sirene met flitslamp EM8676 Binnen sirene met flitslamp 2 NEDERLANDS EM8676 - Binnen sirene met flitslamp Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 2.0 Algemeen... 2 3.0 Functies... 3 4.0 Aanmelden op het alarmsysteem... 3 5.0 Gebruik

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Voorwaarden Cashback. Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden. Voorwaarden Cashback. Algemene voorwaarden Voorwaarden Cashback Op basis van de onderhavige Algemene Voorwaarden kunnen klanten een cashback ontvangen op de hiervoor in aanmerking komende HP producten die staan vermeld in onderstaande tabel. Het

Nadere informatie

Artikel 2: Bestellen en het tot stand komen van een overeenkomst

Artikel 2: Bestellen en het tot stand komen van een overeenkomst Artikel 1: Algemeen 1.1 Dit zijn de Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden van Archiefkasten-shop.nl gevestigd in Haarlem. Archiefkasten-shop.nl is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Haarlem

Nadere informatie

EM8665 Draadloze trillingsmelder

EM8665 Draadloze trillingsmelder EM8665 Draadloze trillingsmelder 2 NEDERLANDS EM8665 Draadloze trillingsmelder Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 1.1 Inhoud van de verpakking... 2 1.2 Voorkant... 3 1.3 Binnenkant... 3 2.0 Gevoeligheid

Nadere informatie

Artikel 2: Bestellen en het tot stand komen van een overeenkomst

Artikel 2: Bestellen en het tot stand komen van een overeenkomst Artikel 1: Algemeen 1.1 1.2 Dit zijn de Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden van Officecity Kantoormeubelen B.V. gevestigd in Haarlem. Officecity.nl is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te

Nadere informatie

Europese garantie- en ruilvoorwaarden voor Delta Solar stringgeneratoren (Versie: mei 2011)

Europese garantie- en ruilvoorwaarden voor Delta Solar stringgeneratoren (Versie: mei 2011) Europese garantie- en ruilvoorwaarden voor Delta Solar stringgeneratoren (Versie: mei 2011) Van toepassing voor de hieronder vermelde producten verkocht door: Delta Energy Systems (Duitsland) GmbH Tscheulinstr.

Nadere informatie

Cashback Samsung Galaxy A5 (2017) Zwart - Smartphone

Cashback Samsung Galaxy A5 (2017) Zwart - Smartphone Cashback Samsung Galaxy A5 (2017) Zwart - Smartphone Je hebt een product gekocht waar een cashback op zit. Deze cashback is een actie vanuit Coolblue waarbij je een gedeelte van het aankoopbedrag terugkrijgt.

Nadere informatie

EM4028 10/100/1000 Mbps PCI Network Adapter

EM4028 10/100/1000 Mbps PCI Network Adapter EM4028 10/100/1000 Mbps PCI Network Adapter 2 NEDERLANDS EM4028-10/100/1000 Mbps PCI Network Adapter Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 1.1 Inhoud van de verpakking... 2 1.2 Voordat je begint... 2 2.0

Nadere informatie

Sinds 5 juni 2012 is onze webshop verplicht om vooraf toestemming aan u te vragen betreffende cookies. U leest hier meer over in onze Cookie Policy.

Sinds 5 juni 2012 is onze webshop verplicht om vooraf toestemming aan u te vragen betreffende cookies. U leest hier meer over in onze Cookie Policy. Artikel 1 Webshop 1.1. De webshop is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en draagt haar wettelijke bijdrage af aan de Belastingdienst. Op onze website kunt u ons KvK nummer en BTW nummer vinden. Tevens

Nadere informatie

Datascan. RMA procedures

Datascan. RMA procedures atascan Creating print solutions Wat te doen bij ontvangst goederen van atascan? Goederen nauwkeurig controleren met de pakbon op productcode en aantal. Verpakking controleren op beschadiging. Indien de

Nadere informatie

Meest gestelde vragen:

Meest gestelde vragen: Meest gestelde vragen: Voor welke vragen ga ik naar de klantenservice van Philips en Shell? Philips Voor vragen over Philips producten of over je bestelling, kun je contact opnemen met de Philips Online

Nadere informatie

Levenslange garantie dekt geen rotatiegegoten koffers, AALG-producten, stoffen gedeelten van rugzakken of accessoires van smartphonecovers.

Levenslange garantie dekt geen rotatiegegoten koffers, AALG-producten, stoffen gedeelten van rugzakken of accessoires van smartphonecovers. SPUITGEGOTEN KOFFERS LEGENDARISCHE GARANTIE VOOR UITMUNTENDHEID VAN PELI Peli Products S.L.U. ( Peli ) geeft een levenslange* garantie op haar spuitgegoten producten voor breuk of productiefouten. Spuitgegoten

Nadere informatie

Actievoorwaarden voor consumentendeelname aan de Vaillant Voordeelweken 2015

Actievoorwaarden voor consumentendeelname aan de Vaillant Voordeelweken 2015 Inhoud: Pag 1-4: Actievoorwaarden consument Pag 5-6 : Actievoorwaarden installateur Actievoorwaarden voor consumentendeelname aan de Vaillant Voordeelweken 2015 De campagne De Vaillant Voordeelweken is

Nadere informatie

Artikel 1 Definities. Artikel 2 Gegevens van SDSV-Design. Artikel 3 - Toepasselijkheid. In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

Artikel 1 Definities. Artikel 2 Gegevens van SDSV-Design. Artikel 3 - Toepasselijkheid. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt; 2. Consument: de natuurlijke

Nadere informatie

LensOn s verkoopvoorwaarden

LensOn s verkoopvoorwaarden LensOn s verkoopvoorwaarden De algemene verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op de aankoop van contactlenzen en accessoires door u als eindverbruiker. Wij sturen u graag een exemplaar van deze voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Het Scrapbook Atelier

Algemene Voorwaarden Het Scrapbook Atelier Algemene Voorwaarden Het Scrapbook Atelier Artikel 1. Algemeen 1.1. Het Scrapbook Atelier is gevestigd aan de Doorvaart 25, 7381 CJ, te Klarenbeek en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Apeldoorn

Nadere informatie

EM6053 Video over UTP 200m

EM6053 Video over UTP 200m EM6053 Video over UTP 200m 2 NEDERLANDS EM6053 Video over UTP 200m Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 1.1 Functies en kenmerken... 2 1.2 Inhoud van de verpakking... 3 2.0 Wat heb je nodig?... 3 2.1 Voor

Nadere informatie

EM1037 2 Poorts KVM USB Switch met Audio

EM1037 2 Poorts KVM USB Switch met Audio EM1037 2 Poorts KVM USB Switch met Audio Let op het gebruik van de USB poorten : Het toetsenbord in de bovenste USB poort aansluiten. De muis in de onderste USB poort aansluiten. 2 NEDERLANDS EM1037-2

Nadere informatie

Procedures retourgoederen (RMA en CMA)

Procedures retourgoederen (RMA en CMA) Procedures retourgoederen (RMA en CMA) Om de stroom van retourgoederen in de juiste banen te leiden heeft BAS Distributie hiervoor een tweetal procedures ontwikkeld. Er is een duidelijk onderscheidt in

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Collect Club

Algemene voorwaarden. Collect Club Algemene voorwaarden Collect Club Inhoud 1. Definities 3 2. Overeenkomst 4 3. Toepasselijkheid, Algemene voorwaarden 5 4. Registratie, Bestelling en Abonnement 6 5. Totstandkoming Overeenkomst 7 6. De

Nadere informatie

Algemene voorwaarden VEGA Nederland B.V. - België

Algemene voorwaarden VEGA Nederland B.V. - België Algemene voorwaarden VEGA Nederland B.V. - België 1. Algemene clausule: Wij leveren alleen aan bedrijven die bij de KvK geregistreerd zijn, wij verkopen niet aan particulieren. De onderhavige algemene

Nadere informatie

EW1051 - USB Kaartlezer voor Smartcards

EW1051 - USB Kaartlezer voor Smartcards EW1051 - USB Kaartlezer voor Smartcards 2 NEDERLANDS EW1051 USB Kaartlezer voor Smartcards Waarschuwingen en aandachtspunten Laat reparatie altijd uitvoeren door gekwalificeerd personeel van Ewent! Inhoudsopgave

Nadere informatie

Garantie- en servicevoorwaarden Focus touch P10

Garantie- en servicevoorwaarden Focus touch P10 Garantie- en servicevoorwaarden Focus touch P10 t.b.v. de Benelux VOOR DISPLAYS: 55, 70 AND 82 nederlands V01.2-2014-4 Garantie en service voorwaarden Focus Touch voor Benelux Focus Touch P10 displays

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN VAN DE ONLINE WINKEL VAN TEA, LOVE & WINE. Artikel 1. Toepasselijkheid. Artikel 2. Aanbiedingen/overeenkomsten

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN VAN DE ONLINE WINKEL VAN TEA, LOVE & WINE. Artikel 1. Toepasselijkheid. Artikel 2. Aanbiedingen/overeenkomsten ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN VAN DE ONLINE WINKEL VAN TEA, LOVE & WINE Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van de online winkel van Tea, Love & Wine (hierna

Nadere informatie

4 Installatie van het stuurprogramma

4 Installatie van het stuurprogramma 1 Introductie Bedankt voor het aanschaffen van de Trust 100MB Speedshare USB adapter. De Trust 100MB Speedshare USB adapter biedt een eenvoudige installatie zonder het te hoeven openen van uw PC en verkrijgt

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. "Sony BRAVIA Actie"

Algemene voorwaarden. Sony BRAVIA Actie Algemene voorwaarden "Sony BRAVIA Actie" 1. De aanbieder van de Sony BRAVIA Actie (de "actie") is Home Entertainment & Sound Europe, een divisie van Sony Europe Limited ("Sony"), met vestigingsadres The

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN BLITSS B.V. ABONNEMENT. Definities

ALGEMENE VOORWAARDEN BLITSS B.V. ABONNEMENT. Definities ALGEMENE VOORWAARDEN BLITSS B.V. ABONNEMENT Om te zorgen dat je precies weet wat je van ons mag verwachten en weet wat wij van jou mogen verwachten, staan hieronder onze Algemene Voorwaarden omtrent het

Nadere informatie

Aanvullende algemene verkoopvoorwaarden webshop

Aanvullende algemene verkoopvoorwaarden webshop Aanvullende algemene verkoopvoorwaarden webshop 1.Definities en toepasselijkheid: In deze algemene verkoopvoorwaarden wordt verstaan onder: a. Webshop De Webshop is de digitale winkel op www.paservice.nl,

Nadere informatie

Garantie Voorwaarden

Garantie Voorwaarden Garantie Voorwaarden Algemene Bedrijfsinformatie: Van den Brink ICT Enkweg 3a 7251 EV VORDEN Tel: 0575 55 43 11 Fax: 0575 55 50 07 Website: www.vandenbrinkict.nl Emai: info@vandenbrinkict.nl KVK nummer:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN kaky.nl

ALGEMENE VOORWAARDEN kaky.nl ALGEMENE VOORWAARDEN kaky.nl Artikel 1. Overeenkomst 1.1 Totstandkoming van de overeenkomst met betrekking tot internet bestellingen. Nadat persoonlijke gegevens zijn ingevoerd en de order door opdrachtgever

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN VOOR CONSUMENTEN

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN VOOR CONSUMENTEN ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN VOOR CONSUMENTEN LEES DEZE ALGEMENE VOORWAARDEN AANDACHTIG ALVORENS AANKOOPBESLISSING NEEMT. JE EEN 1. Algemeen Deze website en aan haar gerelateerde websites ( Web Site ) wordt

Nadere informatie

EM8676 Binnen sirene met flitslamp

EM8676 Binnen sirene met flitslamp EM8676 Binnen sirene met flitslamp EM8676 - Binnen sirene met flitslamp 2 NEDERLANDS Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 2.0 Algemeen... 2 3.0 Functies... 3 4.0 Aanmelden op het alarmsysteem... 3 5.0 Gebruik

Nadere informatie

EM1019 4 Poorts Switchbox USB 2.0

EM1019 4 Poorts Switchbox USB 2.0 EM1019 4 Poorts Switchbox USB 2.0 EM1019 4 Poorts Switchbox USB 2.0 2 NEDERLANDS Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 1.1 Inhoud van de verpakking... 2 2.0 De EM1019 aansluiten... 3 3.0 De EM1019 gebruiken...

Nadere informatie

REPARATIE VOORWAARDEN

REPARATIE VOORWAARDEN FOOD + PHONE loyal and social REPAIR, ACCESSOIRES, TIPS & TRICKS Definities In deze algemene reparatie voorwaarden wordt verstaan onder: Dr. ME: reparateur van Dynafix Care B.V. (onderdeel van Dynagroup

Nadere informatie

Algemene reparatie voorwaarden RepairSpot. 1. Definities

Algemene reparatie voorwaarden RepairSpot. 1. Definities 1. Definities In deze algemene reparatie voorwaarden wordt verstaan onder: Reparateur: RepairSpot Klant: Iedere natuurlijke persoon of rechtspersoon die een reparatieverzoek neerlegt bij Reparateur. Opdracht:

Nadere informatie

Notebook of Desktop PC met USB2.0 of USB1.1 poorten Microsoft Windows 98SE, 2000 of XP Mac OS9.x of hoger

Notebook of Desktop PC met USB2.0 of USB1.1 poorten Microsoft Windows 98SE, 2000 of XP Mac OS9.x of hoger H A N D L E I D I N G S I - 7 0 7 1 2 5 1 I N H O U D V A N D E V E R P A K K I N G 4 T E C H N I S C H E S P E C I F I C AT I E 4 S Y S T E E M V E R E I S T E N 4 H A R D W A R E I N S TA L L AT I E

Nadere informatie

SAF Benelux B.V. Garantiehandboek

SAF Benelux B.V. Garantiehandboek SAF Benelux B.V. Garantiehandboek Versie 10/2004 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Inleiding 1 Hoofdstuk 2 Garantievoorwaarden 2 Hoofdstuk 3 Garantieaanvraag procedure 4 Hoofdstuk 4 Aanvullende informatie m.b.t.

Nadere informatie

EW3595 Bluetooth hoofdtelefoon met FM radio en SD kaartlezer

EW3595 Bluetooth hoofdtelefoon met FM radio en SD kaartlezer EW3595 Bluetooth hoofdtelefoon met FM radio en SD kaartlezer 2 NEDERLANDS EW3595 Bluetooth hoofdtelefoon met FM radio en SD kaartlezer Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 1.1 Inhoud van de verpakking...

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor DesignClaud

Algemene Voorwaarden voor DesignClaud Algemene Voorwaarden voor DesignClaud Inhoudsopgave: Artikel 1 Definities Artikel 2 Identiteit van de ondernemer Artikel 3 Toepasselijkheid Artikel 4 Het aanbod Artikel 5 De overeenkomst Artikel 6 Herroepingsrecht

Nadere informatie

Balans in voeding: producten en programma s voor een gezonde leefstijl!

Balans in voeding: producten en programma s voor een gezonde leefstijl! Balans in voeding: producten en programma s voor een gezonde leefstijl! Algemene Voorwaarden van Balans in voeding Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de bestelling en levering van producten

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden Backx Positief Schoolfotografie, Webwinkel

Leveringsvoorwaarden Backx Positief Schoolfotografie, Webwinkel Leveringsvoorwaarden Backx Positief Schoolfotografie, Webwinkel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Backx Positief Schoolfotografie: is een bedrijf gevestigd te Almelo aan

Nadere informatie

EM8665 Draadloze trillingsmelder

EM8665 Draadloze trillingsmelder EM8665 Draadloze trillingsmelder EM8665 Draadloze trillingsmelder 2 NEDERLANDS Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 1.1 Inhoud van de verpakking... 2 1.2 Voorkant... 3 1.3 Binnenkant... 3 2.0 Gevoeligheid

Nadere informatie

NOKIA BEPERKTE FABRIEKSGARANTIE VOOR NOKIA WINDOWSTELEFOON

NOKIA BEPERKTE FABRIEKSGARANTIE VOOR NOKIA WINDOWSTELEFOON NOKIA BEPERKTE FABRIEKSGARANTIE VOOR NOKIA WINDOWSTELEFOON LET OP! Deze beperkte fabrieksgarantie ( Garantie ) geldt alleen voor authentieke Nokia-producten met Windowstelefoon die zijn verkocht via geautoriseerde

Nadere informatie

GARANTIE VOORWAARDEN

GARANTIE VOORWAARDEN GARANTIE VOORWAARDEN Colofon Ontwerp: Studio Ibizz www.union.nl Wijzigingen voorbehouden. 2 www.union.nl INHOUD Artikel 1. Garantie 2 Artikel 2. Garantieperiode 2 Artikel 3. Garantie-uitsluitingen 2 Artikel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Deze cashback is alleen geldig voor Nederlandse ingezetenen. Cashback (EUR) Beschikbaarheid van cashback aanbieding (koopdatum)

Algemene voorwaarden. Deze cashback is alleen geldig voor Nederlandse ingezetenen. Cashback (EUR) Beschikbaarheid van cashback aanbieding (koopdatum) 1. Op basis van de onderhavige algemene voorwaarden kunnen klanten contante korting aanvragen op de hiervoor in aanmerking komende HP producten die staan vermeld in onderstaande tabel (de In aanmerking

Nadere informatie

Koninklijke PostNL B.V., gevestigd in Den Haag aan de Prinses Beatrixlaan 23, 2595AK; Postbus 30250, 2500 GG Den Haag;

Koninklijke PostNL B.V., gevestigd in Den Haag aan de Prinses Beatrixlaan 23, 2595AK; Postbus 30250, 2500 GG Den Haag; ALGEMENE VOORWAARDEN COLLECTCLUB.NL Inhoud 1. Definities 2. Overeenkomst 3. Toepasselijkheid, Algemene voorwaarden 4. Registratie, Bestelling en Abonnement 5. Totstandkoming Overeenkomst 6. De Vervoersdienst

Nadere informatie

RMA procedure. Reparaties en verkoopretouren

RMA procedure. Reparaties en verkoopretouren RMA procedure Reparaties en verkoopretouren AMPCO FLASHLIGHT SALES - Proostwetering 50-3543 AH Utrecht - sales@ampco-flashlight.nl - Tel.: +31 (0)30 2414070 Inhoud Inhoud 1 RMA procedure 2 Aanmelden van

Nadere informatie

Inhoud. Deel 1 Algemene informatie over de garantie. Uitbreidingsprocedure standaard garantie. Deel 1 Algemene informatie over de garantie;

Inhoud. Deel 1 Algemene informatie over de garantie. Uitbreidingsprocedure standaard garantie. Deel 1 Algemene informatie over de garantie; Inhoud Deel 1 Algemene informatie over de garantie; Deel 2 Garantie service per land Deel 3 procedure garantieverzoek Deel 1 Algemene informatie over de garantie De beperkte productgarantie omvat alle

Nadere informatie

Art.1. Onder businessunits van Engels Group worden in deze tekst uitsluitend verstaan: 1 D.Engels, Aankooporganisatie; 2 Thermo Comfort.

Art.1. Onder businessunits van Engels Group worden in deze tekst uitsluitend verstaan: 1 D.Engels, Aankooporganisatie; 2 Thermo Comfort. I. Algemeen Art.1. Onder businessunits van Engels Group worden in deze tekst uitsluitend verstaan: 1 D.Engels, Aankooporganisatie; 2 Thermo Comfort. Art.2. Onder toestellen wordt in deze tekst uitsluitend

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1: Algemeen 1. Door bij Entercare BV een bestelling te plaatsen, geeft u, de wederpartij, te kennen dat u met de levering- en betalingsvoorwaarden van Entercare BV akkoord

Nadere informatie

Garantie van muun GmbH

Garantie van muun GmbH Garantie van muun GmbH Stand: Januari 2017 Ongeacht de 2-jaar garantie biedt de Muun GmbH, Mulackstraße 16, 10119 Berlin (hierna "Muun") aan kopers (de "klant") een extra garantie zoals vermeld (hierna:

Nadere informatie

EM1037 2 Poorts KVM USB Switch met Audio

EM1037 2 Poorts KVM USB Switch met Audio EM1037 2 Poorts KVM USB Switch met Audio Let op het gebruik van de USB poorten : Het toetsenbord in de bovenste USB poort aansluiten. De muis in de onderste USB poort aansluiten. 2 NEDERLANDS EM1037-2

Nadere informatie

EM3751 - USB Audio Blaster

EM3751 - USB Audio Blaster EM3751 - USB Audio Blaster 2 NEDERLANDS EM3751 - USB Audio Blaster Waarschuwingen en aandachtspunten Het openen van het product en/of de producten kan leiden tot ernstige verwondingen! Laat reparatie altijd

Nadere informatie

4 Installatie van het stuurprogramma

4 Installatie van het stuurprogramma 1 Introductie Bedankt voor het aanschaffen van de Trust 100MB Speedshare PCI Card. De Trust 100MB Speedshare PCI card stelt u in staat om uw PC aan te sluiten op een Local Access Network (LAN) en/of een

Nadere informatie

EM1010-10/100Mbps USB Netwerkadapter

EM1010-10/100Mbps USB Netwerkadapter EM1010-10/100Mbps USB Netwerkadapter 2 NEDERLANDS EM1010-10/100Mbps USB Netwerkadapter Waarschuwingen en aandachtspunten Het openen van het product en/of de producten kan leiden tot ernstige verwondingen!

Nadere informatie

EW1051 USB Kaartlezer voor smartcards

EW1051 USB Kaartlezer voor smartcards EW1051 USB Kaartlezer voor smartcards 2 NEDERLANDS EW1051 USB Kaartlezer voor Smartcards Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 1.1 Functies en kenmerken... 2 1.2 Inhoud van de verpakking... 2 2.0 De EW1051

Nadere informatie

Garantie & Reparatie Regeling 2013

Garantie & Reparatie Regeling 2013 Garantie & Reparatie Regeling 2013 Page 1 of 9 Somfy Nederland Garantie & Reparatie Regeling 2013 Voorblad p.1 Index p.2 1. Beschrijving garantietermijn p.2 2. Verzendkosten p.2 3. Indivuduele retourzending

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Bij ieder gebruik van de Max Verstappen store zijn de algemene voorwaarden van de Max Verstappen store geldig. Door het kopen van een product in de Max Verstappen store, verklaart

Nadere informatie

EW3961 Universele notebook lader 90W voor in de auto

EW3961 Universele notebook lader 90W voor in de auto EW3961 Universele notebook lader 90W voor in de auto 2 NEDERLANDS EW3961 Universele notebook lader 90W voor in de auto Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 1.1 Inhoud van de verpakking... 2 2.0 De laptoplader

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN BLACK FRIDAY CASHBACK

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN BLACK FRIDAY CASHBACK BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN BLACK FRIDAY CASHBACK Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "Black Friday Cashback", hierna actie 1. Organisator van deze actie is Media

Nadere informatie

Ondernemer: De rechtspersoon die producten op afstand aan consumenten aanbiedt

Ondernemer: De rechtspersoon die producten op afstand aan consumenten aanbiedt Verkoop Voorwaarden Artikel 1. Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Ondernemer: De rechtspersoon die producten op afstand aan consumenten aanbiedt Consument: De natuurlijke persoon die

Nadere informatie

HP Parts Exchange Service

HP Parts Exchange Service HP Parts Exchange Service HP Technology Services Contractual Services Technische info Met HP Parts Exchange Service worden defecte HP onderdelen vervangen door vervangende onderdelen met het actuele revisieniveau

Nadere informatie

Artikelen die je wilt retourneren die zijn gekocht op VD.nl of in één van onze winkels moeten aan de volgende voorwaarden voldoen:

Artikelen die je wilt retourneren die zijn gekocht op VD.nl of in één van onze winkels moeten aan de volgende voorwaarden voldoen: RETOURNEREN Retourvoorwaarden winkel en online Artikelen die je wilt retourneren die zijn gekocht op VD.nl of in één van onze winkels moeten aan de volgende voorwaarden voldoen: Retourneren binnen 30 dagen

Nadere informatie

AB x 4 HDMI splitter, 3D and 4K support

AB x 4 HDMI splitter, 3D and 4K support AB7815 1 x 4 HDMI splitter, 3D and 4K support 2 NEDERLANDS AB7815-1 x 4 HDMI splitter, 3D and 4K support Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 1.1 Inhoud van de verpakking... 2 2.0 Beschrijving paneel...

Nadere informatie

AB7810 HDMI extender set 30m dual CAT5e/6, 3D met IR support

AB7810 HDMI extender set 30m dual CAT5e/6, 3D met IR support AB7810 HDMI extender set 30m dual CAT5e/6, 3D met IR support 2 NEDERLANDS AB7810 HDMI extender set 30m dual CAT5e/6, 3D met IR support Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 1.1 Inhoud van de verpakking...

Nadere informatie