Garantie-, vervangings- en reparatievoorwaarden voor Delta String omvormer

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Garantie-, vervangings- en reparatievoorwaarden voor Delta String omvormer"

Transcriptie

1 Garantie-, vervangings- en reparatievoorwaarden voor Delta String omvormer (geldig binnen Europa) Versie: juni 2013 Geldig voor : SOLIVIA EU G4 TR 2.0 / 2.5 / 3.0 / 3.3 / 3.6 / 5.0 / 10 / 11 SOLIVIA EU G4 TL 10 / 15 / 20 / 30 SOLIVIA EU G3 2.5 / 3.0 / 3.3 / 5.0 SOLIVIA EU G3 TL 15 / 20 SI 1900 / 2200 / 2500 / 3300 / 5000 SOLIVIA EU G3 11k Rack (uit SOLIVIA CS, CM) Delta kent de eindklant een fabrieksgarantie toe. Deze garantie heeft geen invloed op de wettelijke garantieplicht van de verkoper van uw apparaat, die onbeperkt blijft bestaan. 1. Duur van de fabrieksgarantie 5 jaar: voor alle bovengenoemde Delta String omvormers Kosteloze uitbreiding op 10 jaar mogelijk: Na registratie op de website door de eindklant, binnen 12 maanden na datum van aankoop Voor SOLIVIA-producten die na 1 mei 2011 werden aangeschaft Geldt niet voor componenten uit SOLIVIA CS, CM modellen U ontvangt een garantiecertificaat als bewijs Maximaal: Bij de 5-jaargarantie 66 maanden vanaf productiedatum Bij de 10-jaargarantie 126 maanden vanaf productiedatum 2. Voorwaarden om hiervan gebruik te maken De garantie wordt aangetoond op basis van de productiedatum op het typeplaatje of op basis van het op de eindfactuur van de klant vermelde serienummer van de omvormer. De garantie op 10 jaar wordt eveneens aangetoond door middel van het garantiecertificaat. Voorwaarde is een leesbaar typeplaatje en een onbeschadigd garantiezegel. De details voor de afwikkeling worden beschreven onder "Vervangingsprocedure voor Delta String omvormers".

2 3. Rechten van de klant uit de garantie 3.1. Vervangend apparaat In geval van garantie heeft de klant recht op de levering van een gebruikte vervangomvormer die even oud of nieuwer is dan het defecte apparaat. Daarbij wordt de garantie van het defecte apparaat volledig op het vervangende apparaat overgedragen. Omdat het bij vervangomvormers om aangepaste gebruikte apparaten gaat, kunnen sporen van gebruik aanwezig zijn, die echter de goede werking van het apparaat niet in het gedrang brengen. De klant stuurt binnen 10 werkdagen het defecte apparaat, in de verpakking van het vervangende apparaat, terug naar Delta Betaling van de transportkosten In het kader van een geldige claim op de fabrieksgarantie betaalt Delta in de hierna opgesomde landen de kosten voor het transport van de vervangomvormer en voor het terugsturen van het defecte apparaat: Duitsland, Frankrijk (met uitzondering van overzeese gebieden), Spanje, Portugal, Nederland, België, Zwitserland, Oostenrijk, Griekenland, Verenigd Koninkrijk, Italië, Tsjechië, Slowakije, Bulgarije, Polen, Roemenië, Slovenië, Denemarken 3.3. Vervangingskosten Voor de door een deskundig installateur uit te voeren noodzakelijke installatie van de vervangende omvormer, betaalt Delta de installateur een servicevergoeding van 80 EUR voor omvormers met een gewicht < 50kg en 120 EUR voor omvormers met een gewicht >= 50kg. Wanneer in een installatie meerdere omvormers moeten worden vervangen, bedragen de kostenvergoedingen voor elke bijkomende omvormer 20 EUR (voor omvormers < 50kg) en 40 EUR (voor omvormers >= 50kg). Delta regelt deze kosten rechtstreeks met de installateur door middel van een creditnota. Bovendien zijn er geen verdere rechten uit deze garantie - in het bijzonder is er geen recht op schadevergoeding. De servicekosten worden alleen vergoed wanneer de defecte omvormer(s) correct in de daarvoor beschikbaar gestelde verpakking aan Delta is teruggestuurd (zie punt 4 hieronder betreffende de werkwijze) en de analyse bepaalt dat het een garantiesituatie betreft en er dus recht op garantie bestaat.

3 4. Uitsluiting uit de garantie Er kan alleen aanspraak op garantie worden gemaakt indien een of meerdere van de volgende omstandigheden niet aan de basis liggen van de fout van het product: Overmacht (in het bijzonder stormschade, blikseminslag, brand, onweer, overstroming, enz.) Ondeskundig gebruik of bedrijf Niet-naleving van de bedieningshandleiding, installatie-aanwijzingen of onderhoudshandleiding Ondeskundige ventilatie en koeling Sterke vervuiling door vuil of stof Transportschade Wijzigingen aan het product of reparatiepogingen die zonder toestemming van Delta zijn uitgevoerd Verkeerde installatie en inbedrijfname Niet-naleving van de geldende veiligheidsvoorschriften (bijv. VDE). Er kan eveneens geen aanspraak op garantie worden gedaan wanneer bij de reparatie-analyse geen fout aan het apparaat kan worden vastgesteld. 5. Kosten bij onterechte aanvraag tot garantie Bij onterechte garantieclaims, bijvoorbeeld verstreken garantieperiode of defect op basis van ondeskundige bediening of gebruik of bij de reparatie kon geen fout worden vastgesteld of andere redenen volgens "4. Uitsluiting uit de garantie", worden de kosten berekend die onder 7.2 worden vermeld. 6. Afsluitende regelingen Deze garantie geldt in de genoemde omvang en onder de bovengenoemde voorwaarden (ook in geval van doorverkoop met het aankoopbewijs) voor elke latere toekomstige eigenaar van het product die in de regio woont waarin de garantie geldt. Deze garantie is onderhevig aan recht van de Bondsrepubliek Duitsland. Bevoegde rechtbank: Freiburg im Breisgau, Duitsland

4 7. Vervangende apparaten 7.1 Vervangend apparaat buiten de garantieperiode Delta biedt ook buiten de garantieperiode vervangende apparaten aan. Het bedrijf van de installatie wordt op die manier alleen onderbroken om het vervangende apparaat te plaatsen en niet, zoals bij reparatie, gedurende de volledige reparatieperiode. Voor het bestellen van een vervangend apparaat wordt het aanvraagformulier voor vervanging gebruikt. De afwikkeling vindt plaats volgens de vervangingsprocedure. 7.2 Kosten voor vervangende apparaten SOLIVIA EU G4 TR 2.0 / 2.5 / 3.0 / 3.3 / SOLIVIA EU G4 TR SOLIVIA EU G4 TR 10 / SOLIVIA EU G4 TL SOLIVIA EU G4 TL SOLIVIA EU G4 TL SOLIVIA EU G4 TL SOLIVIA EU G3 2.5 / 3.0 / SOLIVIA EU G SOLIVIA EU G3 TL SOLIVIA EU G3 TL SOLIVIA EU G3, 11k Rack 980 SI 1900 / 2200 / 2500 / SI De prijzen zijn inclusief de expressverzending van de vervangomvormer naar de klant, alsook het transport van de defecte omvormer van de klant naar Delta. De prijzen gelden op voorwaarde dat het defecte apparaat binnen 10 dagen na ontvangst van het vervangende apparaat wordt teruggestuurd. De garantieperiode voor het vervangende apparaat is gebaseerd op de betreffende geldende wettelijke regeling.

5 8. Reparatie van apparaten buiten de garantie Delta biedt buiten de garantie reparaties van de omvormer aan. Neem voor meer informatie contact op met het Delta Support Team. De garantietermijn voor het gerepareerde deel van de eenheid bedraagt 12 maanden vanaf het moment van reparatie. Delta behoudt zich het recht voor een reparatie te weigeren indien de schade aan het apparaat bij het onderzoek onrepareerbaar worden bevonden en brengt in dit geval voor de analyse een bedrag van 200 in rekening.

6 Vervangingsprocedure voor Delta String omvormer 1) Vul het onlineformulier voor de vervangingsaanvraag op onze homepage in en stuur het van op uw computer naar het Delta Solar Support Team. Indien u nog vragen heeft over de garantie of als u hulp nodig hebt bij de afwikkeling, kunt u steeds telefonisch contact opnemen via onze kosteloze Solar Support Hotline. Van maandag tot vrijdag tussen 8 en 17 uur (niet op wettelijke feestdagen) kunt u een servicemedewerker bereiken op de volgende telefoonnummers: Delta Solar Support Team Land Service-Freecallnummer Duitsland support.germany@solar-inverter.com Italië support.italy@solar-inverter.com Slowakije support.slovakia@solar-inverter.com Tsjechische Republiek support.czechia@solar-inverter.com Spanje support.spain@solar-inverter.com Verenigd Koninkrijk support.uk@solar-inverter.com Oostenrijk support.austria@solar-inverter.com Zwitserland support.switzerland@solar-inverter.com Frankrijk support.france@solar-inverter.com Nederland support.netherlands@solar-inverter.com België support.belgium@solar-inverter.com Denemarken support.danmark@solar-inverter.com Andere Europese landen support.europe@solar-inverter.com 2) Nadat uw aanvraag voor een vervanging bij ons is binnengekomen, ontvangt u een bewerkingsnummer (RMA-nr.). Vermeld dit op alle documenten en pakketten die aan Delta worden overgemaakt. Bovendien willen we u vragen uw aankoopbewijs en eventueel het certificaat voor de verlenging van de garantie op verzoek voor te leggen, zodat we kunnen controleren of de garantieperiode voor het product nog niet is overschreden.

7 3) Na het toewijzen van het RMA-nr. stuurt Delta onmiddellijk de vervangomvormer naar u op. Opgelet Gevaar Dwingend in acht nemen! Het vervangen van de omvormer mag alleen worden uitgevoerd door geschoold vakpersoneel. Indien de vervanging niet correct wordt uitgevoerd, kan aanzienlijke schade ontstaan. 4) Delta zorgt voor een pakketdienst voor het transport van de defecte omvormer naar Delta. Na de vervanging verpakt u het defecte apparaat in de verpakking van het vervangende apparaat en maakt u binnen 10 dagen na ontvangst van het vervangende toestel een afspraak met DHL voor het afhalen. Maak hiervoor gebruik van het retouretiket (call tag) dat bij het afleveringsbewijs van de vervangomvormer is gevoegd. Om transportschade bij het terugsturen van de defecte omvormer te vermijden, moet de originele verpakking van de vervangomvormer worden gebruikt. Vermeld ook steeds het bewerkingsnummer (RMA-nr) op de verpakking. De transportkosten worden door Delta betaald. Belangrijk: Bij de levering van het vervangende apparaat wordt een factuur bijgevoegd. Delta verrekent dit factuurbedrag met een creditnota die u ontvangt nadat de defecte omvormer bij Delta toekomt. Indien u de defecte omvormer niet binnen 10 dagen na ontvangst van de vervangomvormer laat ophalen door DHL, verlangt Delta voor de betaling van de vervangomvormer echter wel het bedrag volgens de factuur. De rest van de garantieperiode van de originele omvormer wordt op het vervangende apparaat overgedragen.

8 Delta Support 1 Probleemverklaring Neem contact met ons op via onze kosteloze Solar Support hotline. Wij geven u advies, bestuderen en verhelpen uw probleem en spreken het verdere verloop met u af. 2 Vervangend apparaat aanvragen Als uw apparaat defect is, kunt u een aanvraag tot vervanging invullen en deze naar ons Solar Support Team sturen. 3 Vervangend apparaat in ontvangst nemen We versturen per expressdienst een vervangend apparaat inclusief retourdocument. 4 Defecte omvormer terugsturen Vervang de omvormer en verpak de defecte in de originele verpakking, noteer het RMA-nr. op het pakket en maak een afspraak met de pakketdienst voor het ophalen (zie retourdocument voor meer informatie).

Europese garantie- en ruilvoorwaarden voor Delta Solar stringgeneratoren (Versie: mei 2011)

Europese garantie- en ruilvoorwaarden voor Delta Solar stringgeneratoren (Versie: mei 2011) Europese garantie- en ruilvoorwaarden voor Delta Solar stringgeneratoren (Versie: mei 2011) Van toepassing voor de hieronder vermelde producten verkocht door: Delta Energy Systems (Duitsland) GmbH Tscheulinstr.

Nadere informatie

Garantie-, vervangings- en reparatievoorwaarden voor DELTA omvormers

Garantie-, vervangings- en reparatievoorwaarden voor DELTA omvormers 1. Garantievoorwaarden Garantie-, vervangings- en reparatievoorwaarden voor DELTA omvormers Versie: mei 2015 1.1 Garantieverlener Delta Energy Systems (Duitsland) GmbH (hierna: "DELTA") verleent de eindgebruiker

Nadere informatie

Garantie-, vervangings- en reparatievoorwaarden voor DELTA omvormers

Garantie-, vervangings- en reparatievoorwaarden voor DELTA omvormers 1. Garantievoorwaarden Garantie-, vervangings- en reparatievoorwaarden voor DELTA omvormers Versie: december 2015 1.1 Garantieverlener (hierna: DELTA ) Zandsteen 15, MZ Hoofddorp, Nederland 2132 MZ Hoofddorp

Nadere informatie

Garantiedocumenten. PIKO-Omvormer 3.0 3.6 4.2 5.5 8.3 10.1

Garantiedocumenten. PIKO-Omvormer 3.0 3.6 4.2 5.5 8.3 10.1 NL Garantiedocumenten PIKO-Omvormer 3.0 3.6 4.2 5.5 8.3 10.1 Garantiebewij s 5 jaar vervangingsgarantie KOSTAL string-omvormer uit de serie PIKO 3.0 3.6 4.2 5.5 8.3 10.1 Geachte klant! Gefeliciteerd met

Nadere informatie

- Voor bestellingen in België retourneert u uw horloge naar de kleinhandelaar die u aanduidde bij de check-out.

- Voor bestellingen in België retourneert u uw horloge naar de kleinhandelaar die u aanduidde bij de check-out. WEBSHOP FAQ RODANIA GARANTIE Heb ik garantie? U hebt garantie op uw Rodania-horloge voor alle fabricatiefouten gedurende een periode van twee jaar, vanaf de datum van eerste aankoop. U vindt de garantiekaart

Nadere informatie

Stad.nl Hoogstraat 7 5256 AW HEUSDEN. SendCloud Bogert 1, Eindhoven T +31 (0)40 304 1316. E contact@sendcloud.nl W www.sendcloud.

Stad.nl Hoogstraat 7 5256 AW HEUSDEN. SendCloud Bogert 1, Eindhoven T +31 (0)40 304 1316. E contact@sendcloud.nl W www.sendcloud. SendCloud Bogert 1, Eindhoven T +31 (0)40 304 1316 Stad.nl Hoogstraat 7 5256 AW HEUSDEN E contact@sendcloud.nl W www.sendcloud.nl Heusden 14 april 2015, Beste Stad klant, Wij zijn verheugd te melden dat

Nadere informatie

ŠKODA MOBILITEITSSERVICE HULP BIJ PECH ONDERWEG

ŠKODA MOBILITEITSSERVICE HULP BIJ PECH ONDERWEG ŠKODA MOBILITEITSSERVICE HULP BIJ PECH ONDERWEG Bel gratis 0800-023 00 24 24 uur per dag, 7 dagen per week. Buiten Nederland: bel +31 800 023 00 24 (gratis) of +31 33 4949600 (niet gratis). ŠKODA MOBILITEITSSERVICE

Nadere informatie

Volume: 0-49 zendingen per jaar Europa 0 2 kg 2-10 kg kg kg

Volume: 0-49 zendingen per jaar Europa 0 2 kg 2-10 kg kg kg Wanneer u op basis van uw daadwerkelijkaantal zendingen boven de 49 zendingen per jaar uitkomt, dan kunt u ons contacteren voor verbeterde tarieven. Wij passen uw prijzen dan direct aan. Volume: 0-49 zendingen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. "Sony BRAVIA Actie"

Algemene voorwaarden. Sony BRAVIA Actie Algemene voorwaarden "Sony BRAVIA Actie" 1. De aanbieder van de Sony BRAVIA Actie (de "actie") is Home Entertainment & Sound Europe, een divisie van Sony Europe Limited ("Sony"), met vestigingsadres The

Nadere informatie

Tarieven Europa: staffel 1

Tarieven Europa: staffel 1 Tarieven Europa: staffel 1 Wanneer u op basis van uw daadwerkelijkaantal zendingen boven de 49 zendingen per jaar uitkomt, dan kunt u ons contacteren voor verbeterde tarieven. Wij passen uw prijzen dan

Nadere informatie

Voorwaarden voor garantie, vervanging en reparatie voor PV-omvormers van DELTA

Voorwaarden voor garantie, vervanging en reparatie voor PV-omvormers van DELTA 1. Garantievoorwaarden Voorwaarden voor, vervanging en reparatie voor PV-omvormers van DELTA EU-versie Versie: april 2018 1.1. Garantieverlener (Hierna te noemen: DELTA ) Zandsteen 15, 2132 MZ Hoofddorp,

Nadere informatie

Tarieven Day Definite (export)

Tarieven Day Definite (export) Tarieven Day Definite (export) Tarief per zending DHL EUROPLUS Weight (kg) Zone 0 Zone 1 Zone 2 Zone 3 Zone 4 Zone 5 Zone 6 5 19,26 26,25 32,73 36,38 47,71 51,05 54,61 10 19,81 27,35 34,08 42,05 60,13

Nadere informatie

G A R A N T I E. Fabrieksgarantie 3. editie

G A R A N T I E. Fabrieksgarantie 3. editie 2 JAREN G A R A N T I E NL Fabrieksgarantie 3. editie 01.06.2015 Fabrieksgarantie van Solare Datensysteme GmbH Fuhrmannstraße 9 72351 Geislingen - Binsdorf Verkorte Versie: Deze fabrieksgarantie is uitsluitend

Nadere informatie

Tarieven Europa: staffel 1

Tarieven Europa: staffel 1 Tarieven Europa: staffel 1 Wanneer u op basis van uw daadwerkelijkaantal zendingen boven de 49 zendingen per jaar uitkomt, dan kunt u ons contacteren voor verbeterde tarieven. Wij passen uw prijzen dan

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING Road User Portal (RUP) - Een OBU inleveren In geval van bijkomende vragen, neem dan contact op met Satellic Customer Support via 00800/72 83 55 42 (vanuit België en de buurlanden)

Nadere informatie

Europese feestdagen 2018

Europese feestdagen 2018 Januari - Februari - Maart Bestemming Januari Februari Maart Nederland (NL) 01-01 Bestemming Januari Februari Maart België (BE) 01-01 Bosnie en Herzegovina (BA) 01-01 02-01 01-03 Bulgarije (BG) 01-01 03-03

Nadere informatie

HANDLEIDING. Road User Portal (RUP) - Teruggave van een On Board Unit (OBU)

HANDLEIDING. Road User Portal (RUP) - Teruggave van een On Board Unit (OBU) HANDLEIDING Road User Portal (RUP) - Teruggave van een On Board Unit (OBU) In geval van bijkomende vragen, neem dan contact op met Satellic Customer Support via 00800/72 83 55 42 (vanuit België en de buurlanden)

Nadere informatie

GARANTIEVOORWAARDEN SITECOM

GARANTIEVOORWAARDEN SITECOM GARANTIEVOORWAARDEN SITECOM Voorwaarden en algemene bepalingen 10 Year Warranty (1) Definities In deze garantieverklaring hebben onderstaande termen de volgende betekenis: Sitecom betekent Sitecom Europe

Nadere informatie

Geachte meneer, mevrouw,

Geachte meneer, mevrouw, Informatiemap 2018 Geachte meneer, mevrouw, Hierbij ontvangt u de informatie en prijzen map voor 2018 Hierin vindt u : Onze standaard service Onze mogelijkheden Verpakking voorschriften Prijzen voor: o

Nadere informatie

Europese feestdagen 2017

Europese feestdagen 2017 Januari - Februari - Maart Bestemming Januari Februari Maart Nederland (NL) 01-01 Bestemming Januari Februari Maart België (BE) 01-01 Bosnie en Herzegovina (BA) 01-03 Bulgarije (BG) 01-01 03-03 Denemarken

Nadere informatie

Productgarantie en softwarelicentie: originele Xbox 360-console

Productgarantie en softwarelicentie: originele Xbox 360-console Xbox 360 Productgarantie en softwarelicentie: originele Xbox 360-console INFORMATIE OVER BEPERKTE GARANTIE EN RETOURZENDINGEN LEES DEZE BEPERKTE GARANTIE ZORGVULDIG DOOR ZODAT JE OP DE HOOGTE BENT VAN

Nadere informatie

Europese feestdagen 2019

Europese feestdagen 2019 Januari - Februari - Maart Bestemming Januari Februari Maart Nederland (NL) 01-01 Bestemming Januari Februari Maart België (BE) 01-01 Bosnie en Herzegovina (BA) 01-01 02-01 01-03 Bulgarije (BG) 01-01 01-02

Nadere informatie

Hyundai Verlengde Garantie. Uitgebreid genieten van zorgeloos rijplezier

Hyundai Verlengde Garantie. Uitgebreid genieten van zorgeloos rijplezier Hyundai Verlengde Garantie Uitgebreid genieten van zorgeloos rijplezier Onbezorgd op weg in binnen- en buitenland Uw Hyundai blinkt uit door zijn uitstekende rijeigenschappen en betrouwbaarheid. Niet voor

Nadere informatie

Garantie van muun GmbH

Garantie van muun GmbH Garantie van muun GmbH Stand: Januari 2017 Ongeacht de 2-jaar garantie biedt de Muun GmbH, Mulackstraße 16, 10119 Berlin (hierna "Muun") aan kopers (de "klant") een extra garantie zoals vermeld (hierna:

Nadere informatie

Mercedes-Benz MobiloVan. Uw mobiliteit is onze drijfveer.

Mercedes-Benz MobiloVan. Uw mobiliteit is onze drijfveer. Mercedes-Benz MobiloVan. Uw mobiliteit is onze drijfveer. Wij houden u mobiel. 30 jaar lang. Met uw Citan, Sprinter of Vito blijft u altijd mobiel dankzij de standaard mobiliteitsgarantie Mercedes-Benz

Nadere informatie

JR Sportshoes, is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 37062803.

JR Sportshoes, is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 37062803. JR Sportshoes, is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 37062803. JR Sportshoes verricht haar werkzaamheden uitsluitend overeenkomstig deze voorwaarden,

Nadere informatie

Internet weekbundel EU 50 MB 4,13 7 dagen geldig. 50 minuten 6,20 7 dagen geldig. Internet weekbundel EU 50 MB 4 7 dagen geldig

Internet weekbundel EU 50 MB 4,13 7 dagen geldig. 50 minuten 6,20 7 dagen geldig. Internet weekbundel EU 50 MB 4 7 dagen geldig Nieuwe roamingbundels voor voordelig bellen en internetten in de EU Om ook in de EU voordelig gebruik te kunnen maken van de mobiele telefoon, biedt Telfort Zakelijk vanaf 1 september 2013 twee interessante

Nadere informatie

1. 31958 Q 1101: EAEC Raad: De Statuten van het Voorzieningsagentschap van Euratom (PB 27 van 6.12.1958, blz. 534), gewijzigd bij:

1. 31958 Q 1101: EAEC Raad: De Statuten van het Voorzieningsagentschap van Euratom (PB 27 van 6.12.1958, blz. 534), gewijzigd bij: 9. ENERGIE 1. 31958 Q 1101: EAEC Raad: De Statuten van het Voorzieningsagentschap van Euratom (PB 27 van 6.12.1958, blz. 534), gewijzigd bij: 31973 D 0045: Besluit 73/45/Euratom van de Raad van 8 maart

Nadere informatie

Antwoorden Aardrijkskunde Antwoorden Discovery par. 1

Antwoorden Aardrijkskunde Antwoorden Discovery par. 1 Antwoorden Aardrijkskunde Antwoorden Discovery par. 1 Antwoorden door een scholier 1209 woorden 24 februari 2013 4,8 4 keer beoordeeld Vak Methode Aardrijkskunde Terra Discovery 1: Noord- Europa IJsland

Nadere informatie

Bizz Flex en Bizz Flex+

Bizz Flex en Bizz Flex+ Vorige tarieven Bizz Flex en Bizz Flex+ Bizz Fusion Bizz Happy Work en Max Bizz Mobile, Bizz Mobile+ en Bizz Mobile XL Bizz Mobile No Limit Bizz Mobile Team, Bizz Mobile Team+ en Bizz Mobile Team XL Bizz

Nadere informatie

Volkswagen Mobiliteitsservice

Volkswagen Mobiliteitsservice Volkswagen Mobiliteitsservice Hulp bij pech onderweg Bel gratis 0800 555 7000 24 uur per dag, 7 dagen per week Buiten Nederland: bel +31 800 555 7000 (gratis) of +31 33 4949 101 (niet gratis). Mobiliteitsservice.

Nadere informatie

SERVICE PROGRAMMA NIROLO PROFESSIONAL DISPLAYS BV

SERVICE PROGRAMMA NIROLO PROFESSIONAL DISPLAYS BV SERVICE PROGRAMMA NIROLO PROFESSIONAL DISPLAYS BV INHOUD: 1. Inleiding NIROLO PROFESSIONAL DISPLAYS B.V. service 2. Transport schade 3. Dead-on-arrival (DOA) 4. 36 maanden on-site garantie 5. Voorwaarden

Nadere informatie

Wonen (en werken) in Nederland voor EU-burgers

Wonen (en werken) in Nederland voor EU-burgers Wonen (en werken) in Nederland voor EU-burgers Wilt u wonen (en werken) in Nederland? EU-burgers hebben in de meeste gevallen geen verblijfsdocument of tewerkstellingsvergunning nodig. In deze publicatie

Nadere informatie

Art.1. Onder businessunits van Engels Group worden in deze tekst uitsluitend verstaan: 1 D.Engels, Aankooporganisatie; 2 Thermo Comfort.

Art.1. Onder businessunits van Engels Group worden in deze tekst uitsluitend verstaan: 1 D.Engels, Aankooporganisatie; 2 Thermo Comfort. I. Algemeen Art.1. Onder businessunits van Engels Group worden in deze tekst uitsluitend verstaan: 1 D.Engels, Aankooporganisatie; 2 Thermo Comfort. Art.2. Onder toestellen wordt in deze tekst uitsluitend

Nadere informatie

Eén manier van betalen in Europa

Eén manier van betalen in Europa Eén manier van betalen in Europa Op 1 februari 2014 is de Europese betaalmarkt een feit. Zorg ervoor dat u ruim op tijd klaar bent voor de nieuwe manier van betalen. De Europese betaalmarkt Op 1 februari

Nadere informatie

Welkom in de wereld van DHL. Inhoud

Welkom in de wereld van DHL. Inhoud Transittijden en tarieven Day Definite-services 2014 DHL Express 2 Welkom in de wereld van DHL DHL Express geeft u direct inzicht in de standaardtarieven en doorlooptijden die van toepassing zijn op uw

Nadere informatie

ANNEX BIJLAGE. bij VERSLAG VAN DE COMMISSIE AAN HET EUROPEES PARLEMENT EN DE RAAD

ANNEX BIJLAGE. bij VERSLAG VAN DE COMMISSIE AAN HET EUROPEES PARLEMENT EN DE RAAD EUROPESE COMMISSIE Brussel, 21.9.2018 COM(2018) 651 final ANNEX BIJLAGE bij VERSLAG VAN DE COMMISSIE AAN HET EUROPEES PARLEMENT EN DE RAAD over de werking van Richtlijn 2011/24/EU betreffende de toepassing

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Het Scrapbook Atelier

Algemene Voorwaarden Het Scrapbook Atelier Algemene Voorwaarden Het Scrapbook Atelier Artikel 1. Algemeen 1.1. Het Scrapbook Atelier is gevestigd aan de Doorvaart 25, 7381 CJ, te Klarenbeek en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Apeldoorn

Nadere informatie

Inhoud. Deel 1 Algemene informatie over de garantie. Uitbreidingsprocedure standaard garantie. Deel 1 Algemene informatie over de garantie;

Inhoud. Deel 1 Algemene informatie over de garantie. Uitbreidingsprocedure standaard garantie. Deel 1 Algemene informatie over de garantie; Inhoud Deel 1 Algemene informatie over de garantie; Deel 2 Garantie service per land Deel 3 procedure garantieverzoek Deel 1 Algemene informatie over de garantie De beperkte productgarantie omvat alle

Nadere informatie

Gezondheid: uw Europese ziekteverzekeringskaart altijd mee op vakantie?

Gezondheid: uw Europese ziekteverzekeringskaart altijd mee op vakantie? MEMO/11/406 Brussel, 16 juni 2011 Gezondheid: uw Europese ziekteverzekeringskaart altijd mee op vakantie? Vakantie verwacht het onverwachte. Gaat u binnenkort op reis in de EU of naar IJsland, Liechtenstein,

Nadere informatie

RMA Voorwaarden van BNC Distribution bv

RMA Voorwaarden van BNC Distribution bv RMA Voorwaarden van BNC Distribution bv Technische RMA Voorwaarden Defect product? DOA? Aan de hand van de RMA-procedure voor technisch defecte goederen, kunnen defecte producten ter reparatie aan BNC

Nadere informatie

Nederlandse. Website: I d e n t i t e i t s k a a r t. volg ons via:

Nederlandse. Website:  I d e n t i t e i t s k a a r t. volg ons via: Paspoort Nederlandse I d e n t i t e i t s k a a r t Website: www.bunschoten.nl volg ons via: Spoedprocedure Als u met spoed een reisdocument nodig heeft, zijn hier extra kosten aan verbonden. Aanvragen

Nadere informatie

4COM - Uw telecomspecialist. Uw abonnement. In dit document vindt u alle informatie over uw 4COM Vodafone RED Pro abonnement

4COM - Uw telecomspecialist. Uw abonnement. In dit document vindt u alle informatie over uw 4COM Vodafone RED Pro abonnement 4COM - Uw telecomspecialist 4COM Vodafone RED Pro Uw abonnement In dit document vindt u alle informatie over uw 4COM Vodafone RED Pro abonnement Voor meer informatie. Bel ons op +31 (0) 78-750 17 35 of

Nadere informatie

InfoTip-RTS. Repair-Tracking-Service. Gebruiksaanwijzing

InfoTip-RTS. Repair-Tracking-Service. Gebruiksaanwijzing InfoTip-RTS Repair-Tracking-Service Gebruiksaanwijzing Volg uw reparaties De InfoTip "Repair-Tracking-Service" RTS is online! Met InfoTip-RTS beschikt u als vakhandel voor het eerst over een Logistiek-

Nadere informatie

Bijlage B4. Eerste treden op de arbeidsmarkt. Freek Bucx

Bijlage B4. Eerste treden op de arbeidsmarkt. Freek Bucx Bijlage B4 Eerste treden op de arbeidsmarkt Freek Bucx Inhoud Tabel B4.1... 3 Tabel B4.2... 4 Tabel B4.3... 5 Tabel B4.4... 6 Tabel B4.5... 7 Tabel B4.6... 8 Bijlage B4 Eerste treden op de arbeidsmarkt

Nadere informatie

Garantie- en servicevoorwaarden Focus touch P10

Garantie- en servicevoorwaarden Focus touch P10 Garantie- en servicevoorwaarden Focus touch P10 t.b.v. de Benelux VOOR DISPLAYS: 55, 70 AND 82 nederlands V01.2-2014-4 Garantie en service voorwaarden Focus Touch voor Benelux Focus Touch P10 displays

Nadere informatie

RECTIFICATIES. (Publicatieblad van de Europese Unie L 139 van 26 mei 2016) Bijlage II wordt als volgt ingevoegd:

RECTIFICATIES. (Publicatieblad van de Europese Unie L 139 van 26 mei 2016) Bijlage II wordt als volgt ingevoegd: 3.6.2016 L 146/31 RECTIFICATIES Rectificatie van Uitvoeringsverordening (EU) 2016/799 van de Commissie van 18 maart 2016 tot uitvoering van Verordening (EU) nr. 165/2014 van het Europees Parlement en de

Nadere informatie

Mobiliteitsservice. Gratis SEAT-pechhulp 0800-0242500

Mobiliteitsservice. Gratis SEAT-pechhulp 0800-0242500 Mobiliteitsservice Gratis SEAT-pechhulp SEAT SERVICE 0800-0242500 SEAT houdt je mobiel Bij een nieuwe SEAT krijg je gratis Mobiliteitsservice. Die helpt je bij pech snel weer op weg, 24 uur per dag en

Nadere informatie

Bosch Security Systems Servicehandleiding Benelux

Bosch Security Systems Servicehandleiding Benelux Bosch Security Systems Servicehandleiding Benelux 2 Servicehandleiding Nederland Inhoudsopgave 1. ALGEMEEN 3 2. BOSCH REPARATIECENTRUM EUROPA 3 3. HET SERVICEPROCES 4 4. REPARATIES BINNEN DE GARANTIEPERIODE

Nadere informatie

Hulp bij pech in het buitenland. Audi Mobiliteitsgarantie

Hulp bij pech in het buitenland. Audi Mobiliteitsgarantie Hulp bij pech in het buitenland Audi Mobiliteitsgarantie Audi Mobiliteitsgarantie, hulp bij pech Bij iedere nieuwe Audi hoort een gratis Mobiliteitsgarantie. Mocht u ooit stranden met uw Audi dan helpen

Nadere informatie

Hulp bij pech in het buitenland. Audi Mobiliteitsgarantie

Hulp bij pech in het buitenland. Audi Mobiliteitsgarantie Hulp bij pech in het buitenland Audi Mobiliteitsgarantie Audi Mobiliteitsgarantie, hulp bij pech Bij iedere nieuwe Audi hoort een gratis Mobiliteitsgarantie. Mocht u ooit stranden met uw Audi dan helpen

Nadere informatie

Vodafone Zakelijke tarieven

Vodafone Zakelijke tarieven Vodafone Zakelijke tarieven Geldig per december 2008 Make the most of now Vodafone OndernemersBundel Maandbedrag Belminuten Tarief per minuut 15,00 75 0,20 22,50 150 0,15 35,00 300 0,12 50,00 500 0,10

Nadere informatie

*280200201* Opgaaf Startende onderneming. Belastingdienst. Waarom dit formulier?

*280200201* Opgaaf Startende onderneming. Belastingdienst. Waarom dit formulier? Belastingdienst Opgaaf Startende onderneming Waarom dit formulier? Dit formulier is alleen bedoeld voor ondernemingen die niet verplicht zijn zich in te schrijven in het Handelsregister van de Kamer van

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Accessoire voor het malen op gewicht Gebruikershandleiding ESATTO TM afgebeeld met Preciso TM molen TM Inhoudsopgave Introductie... 2 2 3 4 5 7 8 8 9 11 1 Introductie TM TM TM TM TM Herhaalbaarheid en

Nadere informatie

- de omvang is 4,5 cm hoog en 3,5 cm breed; - het gezicht moet recht van voren gefotografeerd zijn. paspoort als een Nederlandse identiteitskaart.

- de omvang is 4,5 cm hoog en 3,5 cm breed; - het gezicht moet recht van voren gefotografeerd zijn. paspoort als een Nederlandse identiteitskaart. Reisdocumenten Wilt u een nieuw paspoort of Nederlandse identiteitskaart aanvragen, uw kinderen laten bijschrijven in uw paspoort, of bent u uw reisdocument kwijtgeraakt? In deze folder leest u alles over

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Service & Support

Algemene Voorwaarden Service & Support Algemene Voorwaarden Service & Support Telefoon Fax 078 078681 6811414 KvK Internet www.epatra.nl Index 1. ALGEMENE BEPALINGEN Toepasselijkheid en definities 1 2. RMA REGELING DEFECTE PRODUCTEN Algemeen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor garantieverlenging

Algemene voorwaarden voor garantieverlenging Algemene voorwaarden voor garantieverlenging Leest u a.u.b. dit document zorgvuldig en volledig. Dit is een opsomming van de informatie die belangrijk is, voor het sluiten van dit contract van de garantieverlenging.

Nadere informatie

BMW i Mobile Care BMW maakt rijden geweldig

BMW i Mobile Care BMW maakt rijden geweldig BMW i Mobile Care BMW maakt rijden geweldig BMW i MOBILE CARE REGLEMENT. 1. Algemene bepalingen BMW i Service Card De houder van een geldige BMW i Service Card, hierna de houder, en de gevolmachtigde gebruiker

Nadere informatie

Bizz Flex en Bizz Flex+

Bizz Flex en Bizz Flex+ Vorige tarieven Bizz Flex en Bizz Flex+ Bizz Fusion Bizz Happy Work en Max Bizz Mobile en Bizz Mobile+ Bizz Mobile No Limit Bizz Mobile Team en Bizz Mobile Team+ Bizz Pack Fusion Bizz Smart, Bizz Smart+

Nadere informatie

Basis gegevens tender

Basis gegevens tender Geachte heer / mevrouw, Graag maken wij gebruik van de mogelijkheid om u te bedanken voor het verkregen vertrouwen. In dit rapport worden de resultaten weergegeven van de hierboven genoemde tender. Uw

Nadere informatie

-Word ik op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling?

-Word ik op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling? Klantenservice Productinformatie: Welke producten gebruikt Picture On The Wall. Bestellen: Veel gestelde vragen. Hoe doe ik een besteling. Bestellen en retourneren: Veel gestelde vragen. Verzendkosten.

Nadere informatie

HIP Buitenlandse nummers

HIP Buitenlandse nummers HIP Buitenlandse nummers Dienstbeschrijving Copyright The Voip Company 2011 Pagina 1 van 6 Inhoud 1 Buitenlandse nummers... 3 1.1 Inkomende oproepen... 3 1.2 Uitgaande oproepen... 3 1.3 Belangrijk: Nooddiensten

Nadere informatie

Handleiding Aanvraag rijbewijs (niet) woonachtig in Nederland (3 E 0395) 1. Doelgroepen

Handleiding Aanvraag rijbewijs (niet) woonachtig in Nederland (3 E 0395) 1. Doelgroepen Handleiding Aanvraag rijbewijs (niet) woonachtig in Nederland (3 E 0395) Deze handleiding is bedoeld voor meerdere doelgroepen. Bepaal daarom hieronder welke situatie op u van toepassing is. Vervolgens

Nadere informatie

Dienst Voogdij. Hoe zal deze dienst je helpen?

Dienst Voogdij. Hoe zal deze dienst je helpen? Dienst Voogdij Hoe zal deze dienst je helpen? Aankomst in België Je bent nog geen 18 en in België aangekomen zonder je vader of moeder. Je zoekt hulp of opvang, of je werd door de politie onderschept.

Nadere informatie

Raad van de Europese Unie Brussel, 29 oktober 2014 (OR. en)

Raad van de Europese Unie Brussel, 29 oktober 2014 (OR. en) Raad van de Europese Unie Brussel, 29 oktober 2014 (OR. en) Interinstitutioneel dossier: 2014/0298 (E) 14563/14 ACP 166 FIN 764 PTOM 51 WETGEVINGSBESLUITEN EN ANDERE INSTRUMENTEN Betreft: Besluit van de

Nadere informatie

Bijlage B4. Werken aan de start. Freek Bucx

Bijlage B4. Werken aan de start. Freek Bucx Bijlage B4 Werken aan de start Freek Bucx Inhoud Tabel B4.1... 3 Tabel B4.2... 5 Tabel B4.3... 6 Tabel B4.4... 7 Tabel B4.5... 8 Tabel B4.6... 9 Tabel B4.7... 10 Tabel B4.8... 11 Tabel B4.9... 12 Tabel

Nadere informatie

Solcon Mobiel tarieven per 1 juni 2016

Solcon Mobiel tarieven per 1 juni 2016 Solcon Mobiel tarieven per 1 juni 2016 Solcon biedt Internetten, Bellen en SMS- en exclusief voor klanten. Met Solcon Mobiel betaalt u alleen naar uw werkelijk verbruik. Bovendien heeft u uw mobiele kosten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Sat Reparatie

Algemene Voorwaarden van Sat Reparatie 1 Algemene Voorwaarden van Satreparatie.nl gedeponeerd bij kvk Enschede. 1. ALGEMEEN 1.1 Deze voorwaarden maken integraal onderdeel uit reparatie overeenkomst die derden sluiten met Sat Reparatie. Afwijkingen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden VEGA Nederland B.V. - België

Algemene voorwaarden VEGA Nederland B.V. - België Algemene voorwaarden VEGA Nederland B.V. - België 1. Algemene clausule: Wij leveren alleen aan bedrijven die bij de KvK geregistreerd zijn, wij verkopen niet aan particulieren. De onderhavige algemene

Nadere informatie

Garantievoorwaarden Dutch LED Projects

Garantievoorwaarden Dutch LED Projects Garantievoorwaarden Dutch LED Projects Algemene garantievoorwaarden De garantie van Dutch LED Projects dekt alleen fabricagedefecten. Dit omvat geen lichtverval of accessoires zoals eventuele batterijen,

Nadere informatie

PS 3.0 Excellent.

PS 3.0 Excellent. PS 3.0 Excellent www.centrosolar.com Garantiebewijs 5 jaar vervangingsgarantie String-omvormer Powerstocc Excellent 3.0 Geachte klant! Gefeliciteerd met de aanschaf van uw Powerstocc Excellent string-omvormer.

Nadere informatie

Onderhoud - Reparatie Storingen

Onderhoud - Reparatie Storingen Melag Service Onderhoud - Reparatie Storingen Melag modellen waar deze prijslijst betrekking op heeft: S en VS klasse Modellen: 23S, 23VS, 29S en 29VS N klasse Modellen: Melatronic 15EN, 17EN, 23EN en

Nadere informatie

Vragen en antwoorden over het burgerinitiatief

Vragen en antwoorden over het burgerinitiatief Vragen en antwoorden over het burgerinitiatief EU-burgers kunnen de EU binnenkort vragen nieuwe wetgeving in te voeren indien zij daarvoor een miljoen handtekeningen kunnen verzamelen. Dit nieuwe instrument

Nadere informatie

Algemene Dienstvoorwaarden Vodafone BloX Prepaid

Algemene Dienstvoorwaarden Vodafone BloX Prepaid Algemene Dienstvoorwaarden Vodafone BloX Prepaid Algemeen 1. Vodafone BloX Prepaid zijn alle Vodafone BloX die genoemd worden in de actuele Vodafone BloX folder, op internet en in het Vodafone verkooppunt.

Nadere informatie

Docentenvel opdracht 18 (De grote klimaat- en Europa- quiz)

Docentenvel opdracht 18 (De grote klimaat- en Europa- quiz) Docentenvel opdracht 18 (De grote klimaat- en Europa- quiz) Lees ter voorbereiding de volgende teksten en bekijk de vragen en antwoorden van de quiz. De juiste antwoorden zijn vetgedrukt. Wat wil en doet

Nadere informatie

Emobiel Vodafone RED Pro Zonder meerkosten gefilterd mobiel internet Uw abonnement

Emobiel Vodafone RED Pro Zonder meerkosten gefilterd mobiel internet Uw abonnement Emobiel - Iedereen veilig online Emobiel Vodafone RED Pro Zonder meerkosten gefilterd mobiel internet Uw abonnement In dit document vindt u alle informatie over uw Emobiel Vodafone RED Pro abonnement Voor

Nadere informatie

Onderzoek gunstige prijsligging.

Onderzoek gunstige prijsligging. Onderzoek gunstige prijsligging. BMW 3 Serie Model 320D. 22 Eu-Lidstaten. Jordy Reijers Marketing/Onderzoek P van. Prijs 1 Inhoud Opgave Onderzoek informatie over Eu landen Welke landen hanteren de euro?

Nadere informatie

CHARTER DIENST NA VERKOOP EN INSTALLATIES

CHARTER DIENST NA VERKOOP EN INSTALLATIES OBJECTIEVEN Dit charter beschrijft onze werkwijze met betrekking tot herstelling, onderhoud, indienststelling en installatie van producten en systemen. Dit charter heeft betrekking op producten en systemen

Nadere informatie

Openbare raadpleging over de coördinatie van de sociale zekerheid in de EU

Openbare raadpleging over de coördinatie van de sociale zekerheid in de EU Openbare raadpleging over de coördinatie van de sociale zekerheid in de EU Velden met een zijn verplicht. I. Gezinsuitkeringen CONTEXT: Gezinsuitkeringen worden over het algemeen uit de belastingen gefinancierd

Nadere informatie

SERVICE & GARANTIE AFHANDELING 2016

SERVICE & GARANTIE AFHANDELING 2016 SERVICE & GARANTIE AFHANDELING 2016 Merk Aantal jaar Actie Beurer 3 5 jaar 1 Check & Credit Caso Germany 2 jaar 2 Reparatie via CE repair Climadiff 2 jaar 2 Reparatie via CE repair Dejelin 2 jaar Reparatie

Nadere informatie

Fabrieksgarantie. 2 jaar plus

Fabrieksgarantie. 2 jaar plus 2 jaar plus De GROHE-fabrieksgarantie GROHE verleent garantiediensten aan de eindgebruiker overeenkomstig de hierna vermelde bepalingen en voorwaarden voor alle producten die aan de eindgebruiker worden

Nadere informatie

STANDAARD GARANTIE TESLA POWERWALL (EUROPESE GARANTIEREGIO)

STANDAARD GARANTIE TESLA POWERWALL (EUROPESE GARANTIEREGIO) STANDAARD GARANTIE TESLA POWERWALL (EUROPESE GARANTIEREGIO) Ingangsdatum: 21 juni 2016 Van toepassing op: Powerwall 6,4kWh met onderdeelnummers 1067000-00-B, 1067000-00-C, 1067000-00-E, 1067000-01-E Standaard

Nadere informatie

RENAULT ROUTE SERVICE & RENAULT ROUTE SERVICE+ ALGEMENE VOORWAARDEN

RENAULT ROUTE SERVICE & RENAULT ROUTE SERVICE+ ALGEMENE VOORWAARDEN RENAULT ROUTE SERVICE & RENAULT ROUTE SERVICE+ ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN RENAULT ROUTE SERVICE GRATIS SERVICE ALGEMENE VOORWAARDEN PAGINA 1 VAN 9 1. ALGEMEEN Dit document geeft een beschrijving

Nadere informatie

Beleid voor internationale sponsoring. 1 april 2015 Amway

Beleid voor internationale sponsoring. 1 april 2015 Amway Beleid voor internationale sponsoring 1 april 2015 Amway Beleid voor internationale sponsoring Dit beleid geldt per 1 april 2015 voor alle Europese markten (België, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Estland,

Nadere informatie

CAMPAGNEBULLETIN

CAMPAGNEBULLETIN Datum oorspronkelijke uitgave: 29 oktober 2009 Revisiedatum: 25-01-2010 Onderwerp: Platforms met toegangshek Betrokken modellen en serienummers: GR : GR-101 tot en met GR09-14664 AWP : 3896-101 tot en

Nadere informatie

Zuivelproductie per land 2015 Dairy production by country

Zuivelproductie per land 2015 Dairy production by country Zuivelproductie per land 2015 Melkaanvoer en productie EU-28 2015 Milk deliveries and production EU-28 index: 2014=100 EU-28 jan feb mrt apr mei jun jul aug sep okt nov dec cumulatief index Melkaanvoer

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Elektronica Service Midden Brabant

Algemene voorwaarden Elektronica Service Midden Brabant Blad 1/5 Algemene voorwaarden Elektronica Service Midden Brabant Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en transacties met betrekking tot reparatie van goederen en verkoop van

Nadere informatie

GARANTIE TESLA POWERWALL (EUROPESE GARANTIEREGIO)

GARANTIE TESLA POWERWALL (EUROPESE GARANTIEREGIO) GARANTIE TESLA POWERWALL (EUROPESE GARANTIEREGIO) Ingangsdatum: 12 december 2016 Van toepassing op: 13.5 kwh Powerwall 2 DC met onderdeelnummer 1108575-00-A Garantie van tien jaar Tesla Motors Netherlands

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN CAVES LENOIR WEBSHOP

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN CAVES LENOIR WEBSHOP Ondernemingsgegevens ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN CAVES LENOIR WEBSHOP CAVES LENOIR ABDIS AGNESSTRAAT 2, 8510 MARKE info@caveslenoir.be 056/44.40.95 0497/45.28.39 BE 0543.766.855 Artikel 1: Algemene bepalingen

Nadere informatie

Aanvaarding van de verkoopsvoorwaarden door de begunstigde

Aanvaarding van de verkoopsvoorwaarden door de begunstigde Aanhef De volledige website www.newbusiness.be is eigendom van de vennootschap MADE IN BELGIUM bvba, samen met alle bijhorende rechten; voor elke (volledige of gedeeltelijke) reproductie is systematisch

Nadere informatie

Algemene Particuliere Huurvoorwaarden Multirent B.V.

Algemene Particuliere Huurvoorwaarden Multirent B.V. Algemene Particuliere Huurvoorwaarden Multirent B.V. Kilometrage De tarieven zijn inclusief het aantal aangegeven vrije kilometers en eventueel geoffreerde extra kilometers. Huur vanaf 1 maand (30 huurdagen).

Nadere informatie

Toeslagen Belastingdienst. Berekening zorgtoeslag 2014

Toeslagen Belastingdienst. Berekening zorgtoeslag 2014 Toeslagen Belastingdienst Berekening zorgtoeslag 2014 Berekening zorgtoeslag 2014 De zorgtoeslag is een bijdrage in de kosten van de zorgverzekering. Of en hoeveel zorgtoeslag uw klant krijgt, hangt af

Nadere informatie

BEPERKTE GARANTIE TESLA POWERWALL (EUROPESE GARANTIEREGIO)

BEPERKTE GARANTIE TESLA POWERWALL (EUROPESE GARANTIEREGIO) BEPERKTE GARANTIE TESLA POWERWALL (EUROPESE GARANTIEREGIO) Ingangsdatum: 21 juni 2016 Van toepassing op: Powerwall 6,4kWh met onderdeelnummers 1067000-00-B, 1067000-00-C, 1067000-00-E, 1067000-01-E Beperkte

Nadere informatie

Artikel 1. Definities

Artikel 1. Definities Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden (hierna te noemen: voorwaarden) wordt verstaan onder: 1.1 Afnemer: Iedere natuurlijke persoon of rechtspersoon die met SportsKing.nl in contact treedt

Nadere informatie

Toeslagen Belastingdienst. Berekening zorgtoeslag 2015

Toeslagen Belastingdienst. Berekening zorgtoeslag 2015 Toeslagen Belastingdienst Berekening zorgtoeslag 2015 De zorgtoeslag is een bijdrage in de kosten van de zorgverzekering. Of en hoeveel zorgtoeslag uw klant krijgt, hangt af van: de standaardpremie de

Nadere informatie

de heer Jordi AYET PUIGARNAU, directeur, namens de secretarisgeneraal van de Europese Commissie

de heer Jordi AYET PUIGARNAU, directeur, namens de secretarisgeneraal van de Europese Commissie Raad van de Europese Unie Brussel, 23 mei 2017 (OR. en) 9601/17 ADD 4 JAI 537 ASIM 57 CO EUR-PREP 27 BEGELEIDENDE NOTA van: ingekomen: 17 mei 2017 aan: de heer Jordi AYET PUIGARNAU, directeur, namens de

Nadere informatie

Datascan. RMA procedures

Datascan. RMA procedures atascan Creating print solutions Wat te doen bij ontvangst goederen van atascan? Goederen nauwkeurig controleren met de pakbon op productcode en aantal. Verpakking controleren op beschadiging. Indien de

Nadere informatie

Artikel 1. Artikel 2: Overeenkomst

Artikel 1. Artikel 2: Overeenkomst Algemene voorwaarden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid EWS Equipment for Watertreatement Systems International B.V. (KvK-nummer 16073376) Artikel 1 Deze algemene voorwaarden zijn

Nadere informatie