OBJECT PRESENTATIE. SERVICEFLAT BEECKESTEIN 2 kamer appartement Laan van Borgele Deventer TE HUUR

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "OBJECT PRESENTATIE. SERVICEFLAT BEECKESTEIN 2 kamer appartement Laan van Borgele Deventer TE HUUR"

Transcriptie

1 OBJECT PRESENTATIE SERVICEFLAT BEECKESTEIN 2 kamer appartement Laan van Borgele Deventer TE HUUR

2

3 OVER ONS Waarom SDS Senior Makelaardij? Bent u op zoek naar een gedegen en betrouwbaar makelaar op het gebied van (service)appartementencomplexen? Dan is SDS Senior Makelaardij de juiste makelaar voor u! Met onze uitgebreide landelijke expertise zijn wij er van overtuigd u te kunnen begeleiden bij diverse bemiddelingsprocedures en (ver)koop of (ver) huurprocessen, voor zowel particulieren als groot-eigenaren. SDS Senior Makelaardij is onderdeel van Stichting Dienstverlening Serviceflats (SDS), een volwaardig en professioneel partner met jarenlange ervaring in (service)appartementencomplexen voor senioren in heel Nederland. Deze specialisatie maakt het mogelijk dat SDS Senior Makelaardij met haar uitgebreide vakkennis op dit gebied, deze huisvestingsvorm de aandacht kan geven die het verdient. Wij zijn van mening dat dit van essentieel belang is voor een goede procedure. Wij vinden het belangrijk, zeker in deze tijd, dat het verhuren of verkopen van een woning voor eenieder betaalbaar moet zijn. Geen hoge courtage en onverwachte extra kosten, maar een vast, zeer scherp tarief voor onze standaard dienstverlening, die u naar wens verder kunt uitbreiden. U krijgt dus zoveel makelaar als u wenst! Dit alles op basis van No cure No pay, anders gezegd, u betaald pas als uw woning daadwerkelijk is verkocht of verhuurd. Kwaliteit SDS Senior Makelaardij is aangesloten bij de branchevereniging "VBO Makelaar". Een logische keuze: de VBO is een moderne, dynamische branchevereniging. Alle VBO-leden zijn goed opgeleide en gediplomeerde makelaars/taxateurs. Om het kennisniveau te waarborgen, is permanente educatie verplicht voor de leden. Voor u een garantie dat een VBO-makelaar up-to-date kennis in huis heeft en u de beste kwaliteit biedt. Voor uw zekerheid zijn VBO-leden verplicht verzekerd tegen beroepsaansprakelijkheid.

4 SERVICEFLAT BEECKESTEIN Zelfstandig en zorgeloos wonen in een serviceflat van kwaliteit, in een heerlijke, rustige omgeving, aan de rand van de oude Hanzestad Deventer. Met er tegenover een prachtig park en in de directe omgeving twee gezellige winkelcentra. Deventer is een van de oudste steden van Nederland. Met het openbaar vervoer is het monumentale centrum goed bereikbaar, de bus stopt voor de deur. U voelt zich snel thuis Serviceflat Beeckestein ligt in een gevarieerde omgeving, in het mooie, authentieke én bruisende Deventer. Serviceflat Deventer biedt wooncomfort met service. U voelt zich er snel thuis! Bekende architect Het gebouw uit 1974 is ontworpen door de bekende architect Rein F. Fledderus uit Rotterdam. Een ontwerper van andere gebouwen met naam, zoals de Doelen in Rotterdam en de Jaarbeurs in Utrecht. Zelfstandig wonen, in alle privacy In serviceflat Beeckestein, kunt u volledig zelfstandig wonen met zoveel privacy als u wenst. Daarnaast kunt u gebruik maken van extra services en diensten zoals bijvoorbeeld de maaltijdvoorziening, de kapper, de winkel, en zelfs van zorg. De één zal van deze service wat meer gebruiken, de ander wat minder. Service op maat én naar behoefte. Bijzondere ontmoetingen Als u wilt, kunt u andere bewoners ontmoeten. Er is altijd iemand in de buurt die een praatje wil maken. Heel spontaan of op één van de momenten dat er een activiteit voor de bewoners wordt georganiseerd, zoals culturele avonden, diapresentaties, lezingen en modeshows. Of het gewone kopje koffie, dat iedere ochtend wordt geschonken in de recreatiezaal.

5 Toelating Serviceflat Beeckestein is een zeer geschikte serviceflat voor 50-plussers, met als voorwaarden: * Zelfredzaamheid. * Voldoende financiële draagkracht. * Een kennismakingsgesprek met de directeur en/of een bestuurslid. Twee- en vierkamerappartementen Beeckestein telt in totaal 112 appartementen met twee of vier kamers. Elk appartement omvat in ieder geval een hal, woonkamer, slaapkamer, keuken, bijkeuken, complete badkamer, toilet, balkon en voldoende bergruimte. Elk appartement beschikt over een berging op de woonetage en nog een extra afsluitbare berging op de 1ste etage. Beeckestein is noord-zuid gebouwd, waardoor ieder appartement veel zonlicht vangt. Elk appartement is voorzien van alarmbellen verbonden met een centrale alarminstallatie, die dag en nacht wordt bewaakt. Via de huistelefoon (videofoon) kunt u ook de centrale toegangsdeur openen. U kunt uw bezoek zien vanuit uw woning. Er zijn twee personenliften en één goederenlift. Er is voldoende parkeerruimte op het terrein en een inpandige fietsenstalling. In de parkeergarage kunt u een parkeerplaats kopen of huren. Woongenoegen Beeckestein staat landelijk bekend als een aangenaam en comfortabel appartementencomplex. Geborgenheid, veiligheid en zelfstandigheid zijn belangrijke eigenschappen die bijdragen aan het woonplezier. In de periode van 2013 tot 2015 worden de algemene ruimtes en buitengevel volledig gerenoveerd.

6 Wonen met Service Tot het gezamenlijke basis servicepakket behoren: Onderhoud algemene ruimten, installaties en gezamenlijke inventaris; Schoonmaak/glasbewassing algemene buitenzijde en binnenzijde algemene ruimten; De levering van warm en koud water in de appartementen; Levering verwarming, elektriciteit en water in de algemene ruimten en kantoorruimte; Alle zaken die met het beheer van het gebouw te maken hebben; Personeel ten behoeve van de dienstverlening waaronder tenminste directie, huismeester, receptie, administratie, schoonmaakdienst en secretariële ondersteuning, al dan niet uitbesteed; Gebruik van logeerkamers tegen betaling van kostprijs; Bemiddeling bij het verkrijgen van huishoudelijke of verpleegkundige hulp; Assurantiekosten; Winkelvoorziening; Centrale communicatiemiddelen; Volledig administratie ten behoeve van de VvE; Tuinonderhoud; Ondersteuning activiteiten ten behoeve van de bewoners; Al hetgeen verder nodig of nuttig is voor het voeren van een gemeenschappelijke huishouding; Het facultatieve, geïndividualiseerde pakket omvat in principe: Abonnement alarmopvolging gedurende 24 uur, 7 dagen per week via derden; De huismeester/technische dienst, huishoudelijke hulp, ophalen huisvuil; Maaltijdvoorziening; Boodschappendienst/winkel; Assistentie bij privé bijeenkomsten; Kapper, fysiotherapie, pedicure; Garageplaats huren;

7 Maaltijdvoorziening De firma Gotink biedt u de mogelijkheid om 7 dagen per week een maaltijd te bestellen. Deze wordt vers bereidt. U kunt dagelijks kiezen uit een 2 of 3-gangen menu voor de warme maaltijd. Diëten geven geen problemen. Naar gelegenheid en behoefte worden er gezamenlijke diners georganiseerd. Voor een 2-gangen keuze menu betaald u 7,25 Voor een 3-gangen keuze menu betaald u 8,25 Servicekosten Servicelasten per maand huurappartementen 2-kamer 3-kamer 4-kamer Appartement Appartement appartement Basislasten 290,-- 290,-- 290,-- Voorschot Stookkosten 98,-- 142,-- 147,-- Tevens bestaat de mogelijkheid om een parkeerplaats te huren in de parkeergarage onder het gebouw. De huurprijzen zijn afhankelijk van de grootte van de parkeerplaats op aanvraag beschikbaar. In het servicepakket zijn een aantal collectieve voorzieningen gebundeld, waarvoor u servicelasten betaalt (zie: Servicepakket ). De servicelasten worden (zonodig) jaarlijks per 1 januari aangepast. Persoons- en brandveiligheid De veiligheid van de bewoners wordt met persoons- en appartement gebonden apparatuur gewaarborgd. De entree en de liften van Serviceflat Beeckestein worden met videocamera s bewaakt en zijn goed verlicht.

8 OBJECT IFORMATIE Appartement Via de beveiligde entree met receptie komt u in de centrale hal met liften. Met de lift komt u op de 6 e verdieping, waar het appartement gelegen is. Het appartement heeft een ruime hal die toegang geeft tot de woonkamer en het toilet. Vanuit het toilet is de badkamer bereikbaar. De eenvoudige badkamer heeft een douche met thermostaat kraan en douchewand en 1 wastafel met spiegelkastje. De woonkamer is voorzien van, videofoon en alarmmelding. Tevens is hier tv- en glasvezelaansluiting. De keuken is recent gerenoveerd en voorzien van een nieuw keukenblok met 4-pits keramische kookplaat en afzuigkap. Naast de keuken is een bijkeuken met extra bergruimte en een aansluiting voor de wasmachine en een kluisje. De slaapkamer heeft een vaste kastenwand met 3 kasten en geeft toegang tot het ruime balkon. Vanuit de slaapkamer is tevens de badkamer bereikbaar. Het appartement is voorzien van dubbel glas en zonwering in zowel woon als slaapkamer.

9

10

11

12

13

14 OVERZICHT DETAILS Type object: Woning. Categorie: Appartement voor 50+. Locatie: In woonwijk, nabij winkelcentrum. Vrij uitzicht. Aan park, met goede wandelmogelijkheden. Historisch stadscentrum. Huurprijs: 400,00 Aanvaarding: Per direct. Bouwjaar: 1974 Woonoppervlakte: 58 m 2 Etage: 6e verdieping. Aantal kamers: 2 Aantal slaapkamers: 1 Soort verwarming: Onderhoud binnen: Onderhoud buiten: Blokverwarming. Goed. Goed. Servicekosten: 290,00 Indicatie stookkosten: 98,00 Maaltijdservice: Voorzieningen: Maaltijdafname is niet verplicht. Lift, Tv kabel

15 Hoewel deze brochure is samengesteld met de groots mogelijke zorgvuldigheid, aanvaarden wij, noch de eigenaar van de woning, enige aansprakelijkheid voor de vermelde gegevens en tekeningen. Deze brochure is bedoeld als extra service en alle informatie moet gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg. Heeft u na het lezen van deze brochure nog vragen of wilt u een afspraak maken om het appartement te bezichtigen, neem dan gerust contact op met ons kantoor.

16 OBJECT PRESENTATIE THUIS IN SENIORENHUISVESTING Postbus BB Waardenburg 1e Tieflaarsestraat PC Neerijnen Telefoon: (0345) Fax: (0345) website: Facebook: Twitter:

OBJECT PRESENTATIE. SERVICEFLAT CRONESTEIN 4 kamer appartement 28 Plantijnstraat Leiden TE HUUR

OBJECT PRESENTATIE. SERVICEFLAT CRONESTEIN 4 kamer appartement 28 Plantijnstraat Leiden TE HUUR OBJECT PRESENTATIE SERVICEFLAT CRONESTEIN 4 kamer appartement 28 Plantijnstraat Leiden TE HUUR OVER ONS Waarom SDS Senior Makelaardij? Bent u op zoek naar een gedegen en betrouwbaar makelaar op het gebied

Nadere informatie

OBJECT PRESENTATIE. SERVICEFLAT CRONESTEIN 2 kamer appartement Plantijnstraat 56 Leiden TE HUUR

OBJECT PRESENTATIE. SERVICEFLAT CRONESTEIN 2 kamer appartement Plantijnstraat 56 Leiden TE HUUR OBJECT PRESENTATIE SERVICEFLAT CRONESTEIN 2 kamer appartement Plantijnstraat 56 Leiden TE HUUR OVER ONS Waarom SDS Senior Makelaardij? Bent u op zoek naar een gedegen en betrouwbaar makelaar op het gebied

Nadere informatie

OBJECT PRESENTATIE. Zalnéflat 3 kamer appartement Weteringpark 7-41a Zwolle TE HUUR

OBJECT PRESENTATIE. Zalnéflat 3 kamer appartement Weteringpark 7-41a Zwolle TE HUUR OBJECT PRESENTATIE Zalnéflat 3 kamer appartement Weteringpark 7-41a Zwolle TE HUUR OVER ONS Waarom SDS Senior Makelaardij? Bent u op zoek naar een gedegen en betrouwbaar makelaar op het gebied van (service)appartementencomplexen?

Nadere informatie

OBJECT PRESENTATIE. Serviceflat Hoog Doorwerth 3 kamer appartement Utrechtseweg Heelsum TE HUUR

OBJECT PRESENTATIE. Serviceflat Hoog Doorwerth 3 kamer appartement Utrechtseweg Heelsum TE HUUR OBJECT PRESENTATIE Serviceflat Hoog Doorwerth 3 kamer appartement Utrechtseweg 80 604 Heelsum TE HUUR OVER ONS Waarom SDS Senior Makelaardij? Bent u op zoek naar een gedegen en betrouwbaar makelaar op

Nadere informatie

OBJECT PRESENTATIE. SERVICEFLAT PIETER DE HOOGH 2 kamer appartement A34 De Hooghlaan 2 Bilthoven TE HUUR

OBJECT PRESENTATIE. SERVICEFLAT PIETER DE HOOGH 2 kamer appartement A34 De Hooghlaan 2 Bilthoven TE HUUR OBJECT PRESENTATIE SERVICEFLAT PIETER DE HOOGH 2 kamer appartement A34 De Hooghlaan 2 Bilthoven TE HUUR OVER ONS Waarom SDS Senior Makelaardij? Bent u op zoek naar een gedegen en betrouwbaar makelaar

Nadere informatie

OBJECT PRESENTATIE. SERVICEFLAT PIETER DE HOOGH 3 kamer appartement B47 De Hooghlaan 2 Bilthoven TE HUUR

OBJECT PRESENTATIE. SERVICEFLAT PIETER DE HOOGH 3 kamer appartement B47 De Hooghlaan 2 Bilthoven TE HUUR OBJECT PRESENTATIE SERVICEFLAT PIETER DE HOOGH 3 kamer appartement B47 De Hooghlaan 2 Bilthoven TE HUUR OVER ONS Waarom SDS Senior Makelaardij? Bent u op zoek naar een gedegen en betrouwbaar makelaar

Nadere informatie

OBJECT PRESENTATIE. SERVICEFLAT PIETER DE HOOGH 2 kamer appartement B22 De Hooghlaan 2 Bilthoven TE HUUR

OBJECT PRESENTATIE. SERVICEFLAT PIETER DE HOOGH 2 kamer appartement B22 De Hooghlaan 2 Bilthoven TE HUUR OBJECT PRESENTATIE SERVICEFLAT PIETER DE HOOGH 2 kamer appartement B22 De Hooghlaan 2 Bilthoven TE HUUR OVER ONS Waarom SDS Senior Makelaardij? Bent u op zoek naar een gedegen en betrouwbaar makelaar

Nadere informatie

TE KOOP IRENELAAN 9 B7, WAALRE EECKENRHODE

TE KOOP IRENELAAN 9 B7, WAALRE EECKENRHODE TE KOOP IRENELAAN 9 B7, WAALRE EECKENRHODE Werkelijk prachtig gesitueerd, karakteristiek uitgevoerd zorgappartementencomplex. Zelfstandig wonen met naar behoefte een grote diversiteit aan zorgvoorzieningen.

Nadere informatie

Prins Hendriklaan 5 Soest

Prins Hendriklaan 5 Soest Prins Hendriklaan 5 Soest t 0172 44 83 83 f 0172 44 83 82 e info@green.nl i www.green.nl Raoul Wallenbergplein 25a 2404 ND Alphen aan den Rijn Postbus 371 2400 AJ Alphen aan den Rijn Prins Hendriklaan

Nadere informatie

Nijlansdyk 73 413 - Leeuwarden

Nijlansdyk 73 413 - Leeuwarden Nijlansdyk 73 413 - Leeuwarden Vraagprijs 50.000,-- kosten koper Omschrijving Nijlansdyk 73 413 - Leeuwarden Aan de rand van Leeuwarden, met fantastisch uitzicht over de landerijen en het Van Harinxmakanaal,

Nadere informatie

Vraagprijs 55.000,- k.k.

Vraagprijs 55.000,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3039 AB Rotterdam Vraagprijs 299.500,- k.k. Omschrijving Centraal gelegen nabij de binnenstad een royaal 3- kamerappartement op de 4e verdieping met een zeer verrassende

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3033 BB Rotterdam Vraagprijs 235.000,- k.k. Omschrijving Wil je wonen op een centrale locatie, waar je enerzijds van alle voordelen geniet van wonen in de stad en anderzijds

Nadere informatie

Huurprijs 845,- p.m.

Huurprijs 845,- p.m. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Vraagprijs 215.000,- k.k.

Vraagprijs 215.000,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

TE KOOP HEILOOSTRAAT 177 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL.

TE KOOP HEILOOSTRAAT 177 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. TE KOOP Woningbrochure 0651182373 DIVA MAKELAARS.NL www.thuisinleyenburg.nl INFORMATIE 2-KAMER APPARTEMENT MET FANTASTISCH MOOI UITZICHT Geweldig gerenoveerd appartement (ca. 55m2) voor starters en senioren.

Nadere informatie

Loolaan AC Apeldoorn. TE KOOP VANAF k.k.

Loolaan AC Apeldoorn. TE KOOP VANAF k.k. Loolaan 27 100 7314 AC Apeldoorn TE KOOP VANAF 145.000 k.k. Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte Perceeloppervlakte Inhoud galerijflat appartement 3 91 m² 0 m² 293 m³ Bouwjaar Tuin Garage Verwarming

Nadere informatie

Vraagprijs 199.000,- k.k.

Vraagprijs 199.000,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

TE KOOP NIEUWENDAMLAAN 78 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!

TE KOOP NIEUWENDAMLAAN 78 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd! TE KOOP Woningbrochure 0704483150 DIVA MAKELAARS.NL Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd! INFORMATIE SCHERP GEPRIJSD ZONNIG 2-KAMER APPARTEMENT MET FRAAI UITZICHT Geweldig appartement (ca. 55m2)

Nadere informatie

TE KOOP. Spreeuwenstraat K.K SR Amersfoort

TE KOOP. Spreeuwenstraat K.K SR Amersfoort TE KOOP 129.000 K.K. Spreeuwenstraat 123 3815 SR Amersfoort Spreeuwenstraat 123 3815 SR Amersfoort Inleiding Nieuw! Spreeuwenstraat 123, Amersfoort. Fraai starters-appartement in een perfecte staat waar

Nadere informatie

Huurprijs 956,77 p.m.

Huurprijs 956,77 p.m. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3038 CN Rotterdam Vraagprijs 199.500,- k.k. Omschrijving Een heerlijk 3-kamer startersappartement (66m2) gelegen op een leuke locatie in hartje Bergpolder. Het appartement

Nadere informatie

Huurprijs 1.036,63 p.m.

Huurprijs 1.036,63 p.m. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Assink ERA Makelaars. makelaars taxateurs hypotheken. Aalscholversingel 406 te Velp

Assink ERA Makelaars. makelaars taxateurs hypotheken.  Aalscholversingel 406 te Velp makelaars taxateurs hypotheken Aalscholversingel 406 te Velp www.assinkera.nl Algemene gegevens Fraai op 1e verdieping gelegen en zo te betrekken gerenoveerd appartement van 58 m2 met een balkon van 7

Nadere informatie

Parallelweg 20, Weert

Parallelweg 20, Weert Parallelweg 20, Weert Fraai Luxe afgewerkt 3-kamer appartement met balkon, berging en eigen parkeerplaats. Ligging in hartje Weert nabij NS station. Lift aanwezig. Inhoud : ca. 300 m³ Oppervlakte : ca,

Nadere informatie

TE KOOP FORELLENDAAL 170 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!

TE KOOP FORELLENDAAL 170 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd! TE KOOP Woningbrochure 070-4483150 DIVA MAKELAARS.NL Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd! INFORMATIE GEWELDIG MOOI TWEEKAMER APPARTEMENT OP DE 10e VERDIEPING MET FENOMENAAL UITZICHT OVER DE WIJKEN

Nadere informatie

Huurprijs 894,12 p.m.

Huurprijs 894,12 p.m. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Minervaplein 40 G - Rotterdam Huurprijs 964,97 p.m.

Minervaplein 40 G - Rotterdam Huurprijs 964,97 p.m. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Minervaplein 40 G - Rotterdam Huurprijs 964,97 p.m. Minervaplein 40g te Rotterdam - 110-Morgen Omschrijving 4-kamer appartement gelegen

Nadere informatie

Parc Imstenrade 180 Huurprijs: 1.400,-- per maand excl.

Parc Imstenrade 180 Huurprijs: 1.400,-- per maand excl. BROCHURE Aangeboden door TROOST Onroerend Goed, Heerlen Tel: 045 571 79 76 HEERLEN Parc Imstenrade 180 Huurprijs: 1.400,-- per maand excl. Luxueus en modern appartement (bouwjaar 2000) op de 16e etage

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Vraagprijs 210.000,- k.k.

Vraagprijs 210.000,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Leidseweg 185, Utrecht

Leidseweg 185, Utrecht Leidseweg 185, Utrecht Kenmerken Overdracht Vraagprijs 179.500 k.k. Aangeboden sinds 31-01-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Apollostraat 26 - Rotterdam Huurprijs 1.026,63 p.m.

Apollostraat 26 - Rotterdam Huurprijs 1.026,63 p.m. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Apollostraat 26 - Rotterdam Huurprijs 1.026,63 p.m. Apollostraat 26 te Rotterdam - 110-Morgen Omschrijving Modern 3-kamer appartement gelegen

Nadere informatie

Proteion_Cuypershof_def_Opmaak 1 12-07-12 16:33 Pagina 1 Cuypershof Sfeervol wonen in het centrum van Roermond met services en zorg binnen handbereik

Proteion_Cuypershof_def_Opmaak 1 12-07-12 16:33 Pagina 1 Cuypershof Sfeervol wonen in het centrum van Roermond met services en zorg binnen handbereik Proteion_Cuypershof_def_Opmaak 1 12-07-12 16:33 Pagina 1 Cuypershof Sfeervol wonen in het centrum van Roermond met services en zorg binnen handbereik Proteion_Cuypershof_def_Opmaak 1 12-07-12 16:33 Pagina

Nadere informatie

WONINGINFORMATIE. Zanglijsterstraat 133 Rotterdam 3084 NT. Beurtschipperstraat 114, Hoogvliet (010) vbw.nl

WONINGINFORMATIE. Zanglijsterstraat 133 Rotterdam 3084 NT. Beurtschipperstraat 114, Hoogvliet (010) vbw.nl VBW Makelaars en Taxateurs WONINGINFORMATIE Zanglijsterstraat 133 Rotterdam 3084 NT Beurtschipperstraat 114, Hoogvliet (010) 295 48 88 info@vbw.nl vbw.nl Royaal vierkamer appartement van maar liefst 148

Nadere informatie

Huurprijs 1.250,- p.m.

Huurprijs 1.250,- p.m. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

van Maanenstraat 46 Vlaardingen Vraagprijs k.k.

van Maanenstraat 46 Vlaardingen Vraagprijs k.k. van Maanenstraat 46 Vlaardingen Vraagprijs 292.500 k.k. Heerlijk rustig wonen in dit 4-kamer appartement met een uitzicht om bij weg te dromen. Het appartement ligt op de 3e verdieping van het appartementengebouw

Nadere informatie

VERHUURPRESENTATIE. Prins Hendriklaan 5 SOEST

VERHUURPRESENTATIE. Prins Hendriklaan 5 SOEST VERHUURPRESENTATIE Prins Hendriklaan 5 SOEST Inhoudsopgave Omschrijving Foto s Plattegrond type A 94 m2 Plattegrond type B 67 m2 Plattegrond type C 82 m2 Plattegrond type D 67 m2 Plattegrond type E 67

Nadere informatie

VERHUURPRESENTATIE. Prins Hendriklaan 5 SOEST

VERHUURPRESENTATIE. Prins Hendriklaan 5 SOEST VERHUURPRESENTATIE Prins Hendriklaan 5 SOEST Inhoudsopgave Omschrijving Foto s Plattegrond A Plattegrond C Plattegrond D Plattegrond E Plattegrond F Buijs voor elk huis Omschrijving - HET - ZORGELOOS -

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3039 JC Rotterdam Vraagprijs 199.500,- k.k. Omschrijving In het hart van de populaire woonwijk Blijdorp gelegen 3-kamer hoekappartement met balkons en uitzicht op het

Nadere informatie

4 kamer- appartement. LEIDERDORP Westerschans 15. vraagprijs k.k

4 kamer- appartement. LEIDERDORP Westerschans 15. vraagprijs k.k 4 kamer- appartement LEIDERDORP Westerschans 15 vraagprijs 295.000 k.k. 071-8200020 leiderdorp@drieman.nl www.drieman.nl Kenmerken & specificaties Bouwjaar: Soort: Kamers: Inhoud: Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

TE HUUR. Interesse in deze woning? Herman Gorterlaan SE Eindhoven. 432 p.m. ex.

TE HUUR. Interesse in deze woning? Herman Gorterlaan SE Eindhoven. 432 p.m. ex. TE HUUR Herman Gorterlaan 69. 5644 SE Eindhoven 432 p.m. ex. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 432 p.m. ex. Postcode 5644 SE Ligging

Nadere informatie

TE KOOP LEYWEG 751 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!

TE KOOP LEYWEG 751 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd! TE KOOP Woningbrochure 070-4483160 DIVA MAKELAARS.NL Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd! INFORMATIE Klussers opgelet! Ruime maisonnette met 3 slaapkamers en vrij uitzicht. Eigen berging in de onderbouw

Nadere informatie

Vraagprijs 189.500,- k.k.

Vraagprijs 189.500,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Wingerdpark 86 Zoetermeer Koopsom k.k.

Wingerdpark 86 Zoetermeer Koopsom k.k. Wingerdpark 86 Zoetermeer Koopsom 159.500 k.k. Heerlijk wonen in dit ruime moderne instapklare 2-kamer appartement op de eerste verdieping met 11 m2 zonnig terras op het zuiden. Gelegen op een schitterende

Nadere informatie

Ajaxstraat 3 b - Rotterdam Huurprijs 1.041,97 p.m.

Ajaxstraat 3 b - Rotterdam Huurprijs 1.041,97 p.m. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Ajaxstraat 3 b - Rotterdam Huurprijs 1.041,97 p.m. Omschrijving Ajaxstraat 3b te Rotterdam - 110-Morgen Modern 3-kamer appartement gelegen

Nadere informatie

Molenweg 49 6225 NB Maastricht tel: 043-3610969 fax: 043-3671640 info@wijnandstilli.nl www.wijnandstilli.nl. Maastricht, Via Regia 138-D

Molenweg 49 6225 NB Maastricht tel: 043-3610969 fax: 043-3671640 info@wijnandstilli.nl www.wijnandstilli.nl. Maastricht, Via Regia 138-D Molenweg 49 6225 NB Maastricht tel: 043-3610969 fax: 043-3671640 info@wijnandstilli.nl www.wijnandstilli.nl Maastricht, Via Regia 138-D www.wijnandstilli.nl pagina 1 van 8 2015 Maastricht, Via Regia 138-D

Nadere informatie

Wageningen Generaal Foulkesweg 301

Wageningen Generaal Foulkesweg 301 Een aangenaam, ruim en zonnig HOEKAPPARTEMENT met inpandige berging en gemeenschappelijke fietsenstalling in de kelder. Het appartement heeft een zonnige woonkamer en eetkamer, keuken, ruime slaapkamer

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3038 XT Rotterdam Vraagprijs 242.500,- k.k. Omschrijving Aan de rand van Blijdorp gelegen, keurig onderhouden, 3- kamerappartement met twee riante balkons. Het appartement

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

OTHELLOWEG 293 HOOGVLIET 139.500 k.k. www.othelloweg293.nl Omschrijving Gunstig gelegen 3-kamer appartement (ca. 97 m2), gesitueerd op de 4e verdieping van een zeer verzorgd appartementencomplex. De woning

Nadere informatie

Kuijs en Langendoen Makelaars TE KOOP AIDAPLEIN ALPHEN AAN DEN RIJN

Kuijs en Langendoen Makelaars TE KOOP AIDAPLEIN ALPHEN AAN DEN RIJN Kuijs en Langendoen Makelaars TE KOOP AIDAPLEIN 179 ALPHEN AAN DEN RIJN Geachte geïnteresseerde, Welkom in deze papieren rondleiding in de: Aidaplein 179, 2402 TC ALPHEN AAN DEN RIJN. We nemen u mee door

Nadere informatie

TE KOOP WEZELRADE 5 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Karin de Jong makelaars

TE KOOP WEZELRADE 5 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Karin de Jong makelaars TE KOOP Woningbrochure 0612424573 DIVA MAKELAARS.NL Karin de Jong makelaars INFORMATIE RUIM VIER KAMER APPARTEMENT MET EIGEN PARKEERPLAATS In de wijk Bouwlust Vrederust (Venen, Oorden en Raden) gelegen

Nadere informatie

Huurprijs 920,44 p.m.

Huurprijs 920,44 p.m. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verhuurder. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging

Nadere informatie

STATIONSSTRAAT 52 UTRECHT

STATIONSSTRAAT 52 UTRECHT STATIONSSTRAAT 52 UTRECHT www.stationsstraat52.nl Omschrijving In hartje centrum van Utrecht, op het complex van Hoog Catharijne, bevindt zich dit lichte en ruime appartement op de 11e verdieping met 2

Nadere informatie

LEIDERDORP Lokhorst 123

LEIDERDORP Lokhorst 123 LEIDERDORP Lokhorst 123 Op een rustige locatie met leuk uitzicht over een waterpartij, nabij winkelcentra Santhorst en Winkelhof gelegen riante 4 kamer maisonnette woning met zonnig gelegen balkon (zuid/west).

Nadere informatie

Koopsom 129.000,- k.k.

Koopsom 129.000,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

DS THEODOR FLIEDNERSTRAAT EINDHOVEN

DS THEODOR FLIEDNERSTRAAT EINDHOVEN DS THEODOR FLIEDNERSTRAAT 153 - EINDHOVEN In fraaie woontoren "De Parade" en op 3e verdieping gelegen royaal 3-kamer appartement met o.a.: eigen berging; eigen parkeerplaats; ruime living met dubbele deuren

Nadere informatie

Jaagpad 31, Barendrecht

Jaagpad 31, Barendrecht Jaagpad 31, Barendrecht Kenmerken Overdracht Vraagprijs 111.000 k.k. Aangeboden sinds 25-08-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Mendelssohnplein 19 b Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Mendelssohnplein 19 b Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Mendelssohnplein 19 b Vlaardingen Vraagprijs 144.500 k.k. Dit uw kans. Dit sfeervolle 3 kamer (optioneel 4 kamer) appartement is instapklaar en bijzonder leuk ingedeeld. Strakke wanden, laminaat vloer,

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

TE KOOP HEILOOSTRAAT 513 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL.

TE KOOP HEILOOSTRAAT 513 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. TE KOOP Woningbrochure 0651182373 DIVA MAKELAARS.NL www.thuisinleyenburg.nl INFORMATIE JE BENT JONG EN JE WILT WAT! Nou wij hebben de oplossing. Je eigen penthouse met dakterras en fraai uitzicht over

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie Residence Rembrandt 70 Noordwijk aan Zee

Vrijblijvende informatie Residence Rembrandt 70 Noordwijk aan Zee Vrijblijvende informatie Residence Rembrandt 70 Noordwijk aan Zee Bonnike Makelaardij BV www.bonnike.nl 071-3619365 Omschrijving In de Zuidduinen op een zeer rustige locatie op de 4de verdieping en met

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Koopsom 118.000,- k.k.

Koopsom 118.000,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Koopsom 111.600,- k.k.

Koopsom 111.600,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3033 BB Rotterdam Vraagprijs 245.000,- k.k. Omschrijving Wil je wonen op een centrale locatie, waar je enerzijds van alle voordelen geniet van wonen in de stad en anderzijds

Nadere informatie

TE KOOP UITGEESTSTRAAT 24 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!

TE KOOP UITGEESTSTRAAT 24 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd! TE KOOP Woningbrochure 070-4483160 DIVA MAKELAARS.NL Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd! INFORMATIE EEN HEERLIJKE VIER, VOORHEEN 5-KAMER, WONING OP DE DERDE VERDIEPING IN DE GALERIJFLAT AAN DE

Nadere informatie

TE KOOP LEYWEG 86 A DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL.

TE KOOP LEYWEG 86 A DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. TE KOOP Woningbrochure 0704483150 DIVA MAKELAARS.NL www.thuisinleyenburg.nl INFORMATIE 3-KAMER APPARTEMENT MET VRIJ UITZICHT Appartement met veel lichtinval gelegen op de 1e etage. Perfect voor starters.

Nadere informatie

Wimbledonpark 199 te AMSTELVEEN

Wimbledonpark 199 te AMSTELVEEN Wimbledonpark 199 te AMSTELVEEN Huurprijs 2.250 per maand OMSCHRIJVING: Mooi! Dit fraaie appartement,inclusief PARKEERPLAATS, is gelegen op de zesde verdieping in het prestigieuze complex Residentie Bellegarde.

Nadere informatie

Vraagprijs 160.000,- k.k.

Vraagprijs 160.000,- k.k. BAARSCHOOTSEKREEK 4D ROTTERDAM Rustig gelegen 3-kamer appartement met royaal balkon op het zuiden in het luxe appartementencomplex De Olympus in Rotterdam IJsselmonde. Het appartement ligt op de 2e etage,

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

De Madelief 36 - LISSE. 347.500,- k.k.

De Madelief 36 - LISSE. 347.500,- k.k. De Madelief 36 - LISSE 347.500,- k.k. De Madelief 36 - LISSE 347.500,- k.k. Schitterend, ruim opgezet, goed onderhouden 3-kamer appartement met riant inpandig balkon op het zuiden gelegen, voorzien van

Nadere informatie

Prinses Beatrixlaan 100 RIJSWIJK

Prinses Beatrixlaan 100 RIJSWIJK Prinses Beatrixlaan 100 RIJSWIJK Prinses Beatrixlaan 100 2286 LC Prinses Beatrixlaan 100, 2286 LC te Rijswijk Op centrale locatie gelegen zeer goed onderhouden 4 kamer appartement op de 3e verdieping.

Nadere informatie

Zorgeloos wonen Vivium Oversingel. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder

Zorgeloos wonen Vivium Oversingel. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder Zorgeloos wonen Vivium Oversingel Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder Zorgeloos wonen in Oversingel In Oversingel huurt u uw eigen appartement, om op uzelf

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3038 XN Rotterdam Vraagprijs 149.500,- k.k. Omschrijving Een leuk gelegen 2-kamer appartement op de 1e verdieping van een goed onderhouden appartementencomplex. Het

Nadere informatie

Koopsom ,- k.k.

Koopsom ,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Stadhoudersplein 67, 3038 EA Rotterdam

Stadhoudersplein 67, 3038 EA Rotterdam Stadhoudersplein 67, 3038 EA Rotterdam Huurprijs 995,00 per maand vandevijver makelaardij Stadhoudersplein 67, 3038 EA Rotterdam Een keurig onderhouden 2 voormalig 3 kamer appartement gelegen op de 3e

Nadere informatie

Compagniestraat 22, 3024 SB Rotterdam

Compagniestraat 22, 3024 SB Rotterdam Compagniestraat 22, 3024 SB Rotterdam Vraagprijs 345.000,00 kosten koper vandevijver makelaardij Omschrijving Compagniestraat 22, 3024 SB Rotterdam Deze bijzondere, 4-laagse woning staat pal in het oudste

Nadere informatie

Bloemendalsweg 13 F13 - Colmschate

Bloemendalsweg 13 F13 - Colmschate - Vraagprijs 212.000,- k.k. Omschrijving Bloemendalsweg 13 F13 - Dit appartement ligt op een heel fijne plek aan de rand van (Deventer-Oost). Met een vrij en weids uitzicht over de bosrijke omgeving en

Nadere informatie

Walstroplein 43, 3056 RL Rotterdam 247.500,- k.k.

Walstroplein 43, 3056 RL Rotterdam 247.500,- k.k. , 3056 RL Rotterdam 247.500,- k.k. Omschrijving Rustig en groen wonen op een centrale locatie net buiten de drukte van het stadscentrum kan in de wijk Nieuw- Terbregge! Dit COMFORTABELE EN INSTAPKLARE

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3054 TV Rotterdam Vraagprijs 249.500,- k.k. Omschrijving Geheel recent gerenoveerde 5-kamer woning met royale achtertuin en voortuin gelegen in de groene en rustige

Nadere informatie

Koopsom 119.250,- k.k.

Koopsom 119.250,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3033 GM Rotterdam Vraagprijs 439.500,- k.k. Omschrijving Een zeer goed onderhouden 6-kamer appartement gelegen op de 2e en 3e verdieping. Het appartement ligt op loopafstand

Nadere informatie

TE KOOP. Godfried Bomansweg K.K ZP Woerden. Rien Treur Makelaardij BV. Breeveld BB Woerden

TE KOOP. Godfried Bomansweg K.K ZP Woerden. Rien Treur Makelaardij BV. Breeveld BB Woerden TE KOOP 225.000 K.K. Rien Treur Makelaardij BV Breeveld 28 3445 BB Woerden 0348-444146 info@rientreur.nl Godfried Bomansweg 106 3446 ZP Woerden Godfried Bomansweg 106 3446 ZP Woerden Inleiding Op een schitterende

Nadere informatie

Professor J.H. Gunningstraat 25en PP te AMSTERDAM

Professor J.H. Gunningstraat 25en PP te AMSTERDAM Professor J.H. Gunningstraat 25en PP te AMSTERDAM Omschrijving: OMSCHRIJVING: Heerlijk en licht 3 kamer appartement met een eigen garage gelegen in het complex "CallandparC", midden in het groen, is gebouwd

Nadere informatie

Serviceflat met prachtig uitzicht!

Serviceflat met prachtig uitzicht! Serviceflat met prachtig uitzicht! Amersfoortsestraatweg 90 D4 Naarden amersfoortsestraatweg90d4.nl Algemeen Bouwjaar: Aanvaarding: Vraagprijs: 1960 in overleg 85.000 k.k. Kenmerken Soort woning portiekflat

Nadere informatie

Koopsom 99.500,- k.k.

Koopsom 99.500,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

TE HUUR. Appartement met vaste parkeerplaats. Mariagardestraat 143 Roermond

TE HUUR. Appartement met vaste parkeerplaats. Mariagardestraat 143 Roermond TE HUUR Appartement met vaste parkeerplaats Mariagardestraat 143 Roermond WILT U WONEN IN HARTJE CENTRUM ROERMOND MET EEN EIGEN PARKEERPLAATS OP EEN AFGESLOTEN TERREIN EN VOOR EEN AANTREKKELIJKE HUURPRIJS?

Nadere informatie

TE KOOP LOUIS DAVIDSSTRAAT 455 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!

TE KOOP LOUIS DAVIDSSTRAAT 455 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd! TE KOOP Woningbrochure 070-4483160 DIVA MAKELAARS.NL Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd! INFORMATIE HEERLIJK RUIM EN LICHT VOORMALIG VIERKAMER APPARTEMENT MET ZONNIG BALKON AAN DE RAND VAN KIJKDUIN

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3033 RG Rotterdam Vraagprijs 249.500,- k.k. Omschrijving Op een geweldige plek nabij de Spoorsingel gelegen 4-kamer appartement op de 1e verdieping met o.a. een heerlijk

Nadere informatie

Mooi wonen met alle zorg die u wenst. Fraaie zorgappartementen in het compleet vernieuwde Woonzorgcentrum en verpleeghuis Gertrudis in s-heerenberg

Mooi wonen met alle zorg die u wenst. Fraaie zorgappartementen in het compleet vernieuwde Woonzorgcentrum en verpleeghuis Gertrudis in s-heerenberg Mooi wonen met alle zorg die u wenst Fraaie zorgappartementen in het compleet vernieuwde Woonzorgcentrum en verpleeghuis Gertrudis in s-heerenberg Zo zorgen we voor elkaar in de Achterhoek Comfortabel

Nadere informatie

Bachlaan 44 3055TA, ROTTERDAM. Vraagprijs. 0900-9100100 (lokaal tarief) info@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar.

Bachlaan 44 3055TA, ROTTERDAM. Vraagprijs. 0900-9100100 (lokaal tarief) info@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar. Bachlaan 44 3055TA, ROTTERDAM Vraagprijs Soort woning : portiekflat Type woning : appartement/flat Bouwjaar : 1970 Aantal kamers : 3 Woonoppervlakte : 75 m² Inhoud : 205 m³ 0900-9100100 (lokaal tarief)

Nadere informatie

Velperweg 30-13, 6824 BJ Arnhem

Velperweg 30-13, 6824 BJ Arnhem Velperweg 30-13, 6824 BJ Arnhem Vraagprijs 445.000,- k.k. Omschrijving Een mooi, zeer ruim en goed verzorgd 4 kamer appartement, gelegen aan een van de meest aansprekende lanen van Arnhem, de Velperweg.

Nadere informatie

JAVAPLEIN 22A AMSTERDAM

JAVAPLEIN 22A AMSTERDAM JAVAPLEIN 22A AMSTERDAM 180.000 k.k. www.javaplein22a.nl Omschrijving Op toplocatie in de gewilde Indische buurt ligt dit sfeervolle begane grond appartement van ca. 38m². De woning heeft een terras op

Nadere informatie

Vraagprijs 469.500,- k.k.

Vraagprijs 469.500,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie