OBJECT PRESENTATIE. SERVICEFLAT PIETER DE HOOGH 2 kamer appartement B22 De Hooghlaan 2 Bilthoven TE HUUR

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "OBJECT PRESENTATIE. SERVICEFLAT PIETER DE HOOGH 2 kamer appartement B22 De Hooghlaan 2 Bilthoven TE HUUR"

Transcriptie

1 OBJECT PRESENTATIE SERVICEFLAT PIETER DE HOOGH 2 kamer appartement B22 De Hooghlaan 2 Bilthoven TE HUUR

2

3 OVER ONS Waarom SDS Senior Makelaardij? Bent u op zoek naar een gedegen en betrouwbaar makelaar op het gebied van (service)appartementencomplexen? Dan is SDS Senior Makelaardij de juiste makelaar voor u! Met onze uitgebreide landelijke expertise zijn wij er van overtuigd u te kunnen begeleiden bij diverse bemiddelingsprocedures en (ver)koop of (ver) huurprocessen, voor zowel particulieren als groot-eigenaren. SDS Senior Makelaardij is onderdeel van Stichting Dienstverlening Serviceflats (SDS), een volwaardig en professioneel partner met jarenlange ervaring in (service)appartementencomplexen voor senioren in heel Nederland. Deze specialisatie maakt het mogelijk dat SDS Senior Makelaardij met haar uitgebreide vakkennis op dit gebied, deze huisvestingsvorm de aandacht kan geven die het verdient. Wij zijn van mening dat dit van essentieel belang is voor een goede procedure. Wij vinden het belangrijk, zeker in deze tijd, dat het verhuren of verkopen van een woning voor eenieder betaalbaar moet zijn. Geen hoge courtage en onverwachte extra kosten, maar een vast, zeer scherp tarief voor onze standaard dienstverlening, die u naar wens verder kunt uitbreiden. U krijgt dus zoveel makelaar als u wenst! Dit alles op basis van No cure No pay, anders gezegd, u betaald pas als uw woning daadwerkelijk is verkocht of verhuurd. Kwaliteit SDS Senior Makelaardij is aangesloten bij de branchevereniging "VBO Makelaar". Een logische keuze: de VBO is een moderne, dynamische branchevereniging. Alle VBO-leden zijn goed opgeleide en gediplomeerde makelaars/taxateurs. Om het kennisniveau te waarborgen, is permanente educatie verplicht voor de leden. Voor u een garantie dat een VBO-makelaar up-to-date kennis in huis heeft en u de beste kwaliteit biedt. Voor uw zekerheid zijn VBO-leden verplicht verzekerd tegen beroepsaansprakelijkheid.

4 Algemeen Zoekt u ruimte, rust en privacy dan is wonen in Serviceflat Pieter de Hooghflat iets voor u. De serviceflat is ruim van opzet, dit geldt zowel voor de leef en algemene ruimtes. Serviceflat Pieter de Hoogh is gelegen in een schitterende rustige omgeving op een eigen terrein van ongeveer m2, dat deels als parktuin is aangelegd, deels uit bos bestaat en voorzien is van wandelpaden. Op loopafstand liggen de Ridderoordse Bossen. Ook in de lanen in de directe omgeving van de flat is het plezierig wandelen en fietsen. Een Nordic Walking vereniging en een golfbaan bevinden zich in de directe omgeving. Bilthoven is gelegen in de gemeente De Bilt en met inwoners de grootste kern binnen deze gemeente. Bilthoven heeft als woonplaats veel te bieden er zijn volop winkels ( winkelcentrum de Kwinkelier ), horecagelegenheden, musea en diverse activiteiten. Dichtbij de Pieter de Hoogh flat ligt het centraal station waardoor steden als Utrecht en Amersfoort makkelijk bereikbaar zijn. Ook zijn er busverbingen met steden als Zeist, Maartensdijk en Utrecht.

5 Het gebouw De Pieter de Hooghflat is opgebouwd uit drie vleugels met 5 woonlagen en goed toegangkelijk via een 6 tal liften en trappenhuizen. De 102 appartementen van diverse grootte: een-, twee-, drie-,vier en 5 kamerappartementen, zijn voorzien van een balkon of terras. De woonoppervlakken varieëren van 35 m2 tot 119 m2. Naast de algemene ruimten beschikt de Pieter de Hooghflat ook over een recreatiezaal en een biljartkamer. In de onderbouw bevinden zich de bergingen. Tevens zijn er 36 garageboxen aanwezig en 69 parkeerplaatsen op eigen terrein. Het hele gebouw is recentelijk voorzien van een nieuwe hydrofoor, warmtemeters, aardlekschakelaars, brandmeldinstallaties en een gerenoveerd ketelhuis. Appartementen De appartementen zijn uitgerust met een kitchenette, een badkamer of douchecel, een toilet en vaste kasten. Alle appartementen kunnen aangesloten worden op de professionele medische alarmering. Verder heeft ieder appartement op de begane grond een berging. De mogelijkheid bestaat om een logeerkamer te huren voor één of meerdere nachten voor uw gasten tegen kostprijs. Indien beschikbaar kunt u ook een studeer of hobbykamer huren voor een langere periode. Maaltijden Er is geen verplichting tot afname van maaltijden. De stichting Warande levert dagelijks, 7 dagen per week, maaltijden af bij het appartement. Deze worden vers bezorgd. De maaltijd kan samengesteld worden uit componenten van drie verschillende menu s, met of zonder voor en/of na-gerecht.

6 Service In servicelfat Pieter de Hoogh zijn een locatiemanager, secretariaat/receptie en een klussenman voor het complex aangesteld. Ook is er voorzien in een 24-uurs calamiteitendienst. Het basis servicepakket, voor alle bewoners (eigenaren en huurders) verplicht tegen een all-in prijs van 290,- (prijspeil 1 januari 2012) bestaat uit: Onderhoud en schoonmaak algemene ruimten, installaties en gezamenlijke inventaris; Tuinonderhoud; Glasbewassing buitenzijde en algemene ruimten ook binnenzijde; Ophalen huisvuil; Verlichting algemene ruimten; Levering van (koud) water in de appartementen; Centrale communicatiemiddelen; Afrekening/administratie van de individuele verwarmingskosten (geregistreerd door middel van de aangebrachte warmtemeters in de appartementen); Volledige administratie ten behoeve van de Vereniging van Eigenaars Pieter de Hoogh en de Stichting Exploitatie Pieter de Hoogh; Assurantiekosten, waaronder opstalverzekering, glasverzekering, ziekteverzuimverzekering voor het personeel en inboedelverzekering voor kantoorinrichting en algemene ruimten; Voor rekening van de bewoners zijn de kosten van: Elektriciteit in de eigen flat (eigen meter); Telefoonabonnement + gesprekskosten (bij binnenkomst geen aansluitingskosten; interne gesprekken kosteloos); Kabeltelevisie (31 stations, geen aansluitingskosten); Reparaties; Verzekering van de eigen inboedel en interieurverbetering;

7 Extra services Serviceflat Pieter de Hoogh biedt tal van faciliteiten en extra services. Aanwezig zijn onder andere een recreatiezaal, biljartkamer, 2 logeerkamers, bibliotheek, fitnessruimte en kapsalon. Er worden regelmatig diverse activiteiten georganiseerd. Verder is op vaste dagen de SRV wagen aanwezig. Eisen De appartementen in de Pieter de Hooghflat voldoen aan de volgende eisen: Toegangkelijkheid ( voor gebruikers rolstoel, rollator en andere loophulpmiddelen) Veiligheid ( ongevalpreventie, inbraak en brandpreventie ) Gebruiksgemak ( comfortaspecten en bedieningsgemak zonwering) Wijk en woonomgeving ( essentiële voorzieningen, sociale veiligheid en gunstige ligging ten opzichte van openbare voorzieningen) Flexibiliteit De moderne senior is flexibel en wil service op maat, Serviceflat Pieter de Hoogh biedt een degelijk basispakket die de dagelijkse zorgen uit handen neemt voor een kostendekkend maandelijks bedrag. Heeft u behoefte aan meer diensten, dan kunt u deze tegen betaling van een meerprijs afnemen. Kortom serviceflat Pieter de Hoogh biedt u een woonomgeving waar u als bewoner net zo zelfstandig woont als u wenst, maar met de zekerheid van zorg en veiligheid, in een mooie omgeving.

8 Appartement Schitterend 2- kamer appartement op de 3e etage gelegen in een prachtige natuurlijke omgeving met parkachtige tuinen en een weids uitzicht. Dit appartement heeft een grote, luxe, moderne keuken voorzien van veel bergruimte met onder andere een apothekerskast en onderkasten voorzien van een draaicaroussel. Tevens bevat deze keuken diverse inbouwapparatuur waaronder een 4 pits kookplaat, afzuigkap, combimagnetron, grote koelkast, vrieskast met 4 laden en een vaatwasmachine, De badkamer is modern uitgevoerd en voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel, een bidet, radiator en wasmachineaansluiting. Het naast gelegen toilet is betegeld in een lichte kleurstelling en voorzien van een fonteintje.

9 OBJECT INFORMATIE

10

11 OBJECT INFORMATIE

12

13

14 OVERZICHT DETAILS Type object: Woning. Categorie: Appartement voor 50+. Locatie: In woonwijk Vrij uitzicht. Aan park Huurprijs: 864,00 Aanvaarding: In overleg Bouwjaar: 1965 Woonoppervlakte: 95 m 2 Etage: 3 e verdieping. Aantal kamers: 2 Aantal slaapkamers: 1 Soort verwarming: Onderhoud binnen: Onderhoud buiten: Blokverwarming. Goed. Redelijk tot goed. Servicekosten: 290,00 Indicatie stookkosten: 80,00 Maaltijdservice: Telefoonabonnement: Kabeltelevisie abonnement: Personenalarmering: Maaltijdafname is niet verplicht. 18,14 verplicht 17,75 ( 31 zenders) (niet verplicht) 7,00 (niet verplicht)

15 Hoewel deze brochure is samengesteld met de groots mogelijke zorgvuldigheid, aanvaarden wij, noch de eigenaar van de woning, enige aansprakelijkheid voor de vermelde gegevens en tekeningen. Deze brochure is bedoeld als extra service en alle informatie moet gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg. Heeft u na het lezen van deze brochure nog vragen of wilt u een afspraak maken om het appartement te bezichtigen, neem dan gerust contact op met ons kantoor.

16 OBJECT PRESENTATIE THUIS IN SENIORENHUISVESTING Postbus BB Waardenburg 1e Tieflaarsestraat PC Neerijnen Telefoon: (0345) Fax: (0345) website: Facebook: Twitter:

OBJECT PRESENTATIE. SERVICEFLAT PIETER DE HOOGH 2 kamer appartement A34 De Hooghlaan 2 Bilthoven TE HUUR

OBJECT PRESENTATIE. SERVICEFLAT PIETER DE HOOGH 2 kamer appartement A34 De Hooghlaan 2 Bilthoven TE HUUR OBJECT PRESENTATIE SERVICEFLAT PIETER DE HOOGH 2 kamer appartement A34 De Hooghlaan 2 Bilthoven TE HUUR OVER ONS Waarom SDS Senior Makelaardij? Bent u op zoek naar een gedegen en betrouwbaar makelaar

Nadere informatie

OBJECT PRESENTATIE. SERVICEFLAT PIETER DE HOOGH 3 kamer appartement B47 De Hooghlaan 2 Bilthoven TE HUUR

OBJECT PRESENTATIE. SERVICEFLAT PIETER DE HOOGH 3 kamer appartement B47 De Hooghlaan 2 Bilthoven TE HUUR OBJECT PRESENTATIE SERVICEFLAT PIETER DE HOOGH 3 kamer appartement B47 De Hooghlaan 2 Bilthoven TE HUUR OVER ONS Waarom SDS Senior Makelaardij? Bent u op zoek naar een gedegen en betrouwbaar makelaar

Nadere informatie

OBJECT PRESENTATIE. SERVICEFLAT CRONESTEIN 4 kamer appartement 28 Plantijnstraat Leiden TE HUUR

OBJECT PRESENTATIE. SERVICEFLAT CRONESTEIN 4 kamer appartement 28 Plantijnstraat Leiden TE HUUR OBJECT PRESENTATIE SERVICEFLAT CRONESTEIN 4 kamer appartement 28 Plantijnstraat Leiden TE HUUR OVER ONS Waarom SDS Senior Makelaardij? Bent u op zoek naar een gedegen en betrouwbaar makelaar op het gebied

Nadere informatie

OBJECT PRESENTATIE. SERVICEFLAT CRONESTEIN 2 kamer appartement Plantijnstraat 56 Leiden TE HUUR

OBJECT PRESENTATIE. SERVICEFLAT CRONESTEIN 2 kamer appartement Plantijnstraat 56 Leiden TE HUUR OBJECT PRESENTATIE SERVICEFLAT CRONESTEIN 2 kamer appartement Plantijnstraat 56 Leiden TE HUUR OVER ONS Waarom SDS Senior Makelaardij? Bent u op zoek naar een gedegen en betrouwbaar makelaar op het gebied

Nadere informatie

OBJECT PRESENTATIE. Zalnéflat 3 kamer appartement Weteringpark 7-41a Zwolle TE HUUR

OBJECT PRESENTATIE. Zalnéflat 3 kamer appartement Weteringpark 7-41a Zwolle TE HUUR OBJECT PRESENTATIE Zalnéflat 3 kamer appartement Weteringpark 7-41a Zwolle TE HUUR OVER ONS Waarom SDS Senior Makelaardij? Bent u op zoek naar een gedegen en betrouwbaar makelaar op het gebied van (service)appartementencomplexen?

Nadere informatie

OBJECT PRESENTATIE. Serviceflat Hoog Doorwerth 3 kamer appartement Utrechtseweg Heelsum TE HUUR

OBJECT PRESENTATIE. Serviceflat Hoog Doorwerth 3 kamer appartement Utrechtseweg Heelsum TE HUUR OBJECT PRESENTATIE Serviceflat Hoog Doorwerth 3 kamer appartement Utrechtseweg 80 604 Heelsum TE HUUR OVER ONS Waarom SDS Senior Makelaardij? Bent u op zoek naar een gedegen en betrouwbaar makelaar op

Nadere informatie

OBJECT PRESENTATIE. SERVICEFLAT BEECKESTEIN 2 kamer appartement Laan van Borgele Deventer TE HUUR

OBJECT PRESENTATIE. SERVICEFLAT BEECKESTEIN 2 kamer appartement Laan van Borgele Deventer TE HUUR OBJECT PRESENTATIE SERVICEFLAT BEECKESTEIN 2 kamer appartement Laan van Borgele 40-604 Deventer TE HUUR OVER ONS Waarom SDS Senior Makelaardij? Bent u op zoek naar een gedegen en betrouwbaar makelaar

Nadere informatie

Nijlansdyk 73 413 - Leeuwarden

Nijlansdyk 73 413 - Leeuwarden Nijlansdyk 73 413 - Leeuwarden Vraagprijs 50.000,-- kosten koper Omschrijving Nijlansdyk 73 413 - Leeuwarden Aan de rand van Leeuwarden, met fantastisch uitzicht over de landerijen en het Van Harinxmakanaal,

Nadere informatie

Prins Hendriklaan 5 Soest

Prins Hendriklaan 5 Soest Prins Hendriklaan 5 Soest t 0172 44 83 83 f 0172 44 83 82 e info@green.nl i www.green.nl Raoul Wallenbergplein 25a 2404 ND Alphen aan den Rijn Postbus 371 2400 AJ Alphen aan den Rijn Prins Hendriklaan

Nadere informatie

TE KOOP IRENELAAN 9 B7, WAALRE EECKENRHODE

TE KOOP IRENELAAN 9 B7, WAALRE EECKENRHODE TE KOOP IRENELAAN 9 B7, WAALRE EECKENRHODE Werkelijk prachtig gesitueerd, karakteristiek uitgevoerd zorgappartementencomplex. Zelfstandig wonen met naar behoefte een grote diversiteit aan zorgvoorzieningen.

Nadere informatie

TE KOOP HEILOOSTRAAT 177 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL.

TE KOOP HEILOOSTRAAT 177 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. TE KOOP Woningbrochure 0651182373 DIVA MAKELAARS.NL www.thuisinleyenburg.nl INFORMATIE 2-KAMER APPARTEMENT MET FANTASTISCH MOOI UITZICHT Geweldig gerenoveerd appartement (ca. 55m2) voor starters en senioren.

Nadere informatie

TE KOOP NIEUWENDAMLAAN 78 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!

TE KOOP NIEUWENDAMLAAN 78 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd! TE KOOP Woningbrochure 0704483150 DIVA MAKELAARS.NL Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd! INFORMATIE SCHERP GEPRIJSD ZONNIG 2-KAMER APPARTEMENT MET FRAAI UITZICHT Geweldig appartement (ca. 55m2)

Nadere informatie

Loolaan AC Apeldoorn. TE KOOP VANAF k.k.

Loolaan AC Apeldoorn. TE KOOP VANAF k.k. Loolaan 27 100 7314 AC Apeldoorn TE KOOP VANAF 145.000 k.k. Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte Perceeloppervlakte Inhoud galerijflat appartement 3 91 m² 0 m² 293 m³ Bouwjaar Tuin Garage Verwarming

Nadere informatie

Parc Imstenrade 180 Huurprijs: 1.400,-- per maand excl.

Parc Imstenrade 180 Huurprijs: 1.400,-- per maand excl. BROCHURE Aangeboden door TROOST Onroerend Goed, Heerlen Tel: 045 571 79 76 HEERLEN Parc Imstenrade 180 Huurprijs: 1.400,-- per maand excl. Luxueus en modern appartement (bouwjaar 2000) op de 16e etage

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Vraagprijs 147.500,- k.k.

Vraagprijs 147.500,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Klaverlaan 74, 6841 CJ Arnhem

Klaverlaan 74, 6841 CJ Arnhem Klaverlaan 74, 6841 CJ Arnhem Bieden vanaf 115.000,- k.k. Omschrijving Het uitzicht vanaf de 7e verdieping is geweldig; weids, ver en groen. Van binnen is alles heel keurig en goed onderhouden. Het appartement

Nadere informatie

Ruim 4-kamer appartement met lift!

Ruim 4-kamer appartement met lift! Ruim 4-kamer appartement met lift! TE KOOP: Hobokenstraat 315 4826 EE Breda 142.500,- K.K. 2 franksweegersmakelaardij.nl Overdracht Vraagprijs 142.500,- k.k. Servicekosten 164,28 Aanvaarding In overleg

Nadere informatie

TE KOOP HEILOOSTRAAT 513 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL.

TE KOOP HEILOOSTRAAT 513 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. TE KOOP Woningbrochure 0651182373 DIVA MAKELAARS.NL www.thuisinleyenburg.nl INFORMATIE JE BENT JONG EN JE WILT WAT! Nou wij hebben de oplossing. Je eigen penthouse met dakterras en fraai uitzicht over

Nadere informatie

TE KOOP LEYWEG 86 A DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL.

TE KOOP LEYWEG 86 A DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. TE KOOP Woningbrochure 0704483150 DIVA MAKELAARS.NL www.thuisinleyenburg.nl INFORMATIE 3-KAMER APPARTEMENT MET VRIJ UITZICHT Appartement met veel lichtinval gelegen op de 1e etage. Perfect voor starters.

Nadere informatie

TE HUUR. Interesse in deze woning? Herman Gorterlaan SE Eindhoven. 432 p.m. ex.

TE HUUR. Interesse in deze woning? Herman Gorterlaan SE Eindhoven. 432 p.m. ex. TE HUUR Herman Gorterlaan 69. 5644 SE Eindhoven 432 p.m. ex. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 432 p.m. ex. Postcode 5644 SE Ligging

Nadere informatie

Vraagprijs 55.000,- k.k.

Vraagprijs 55.000,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

TE KOOP FORELLENDAAL 170 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!

TE KOOP FORELLENDAAL 170 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd! TE KOOP Woningbrochure 070-4483150 DIVA MAKELAARS.NL Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd! INFORMATIE GEWELDIG MOOI TWEEKAMER APPARTEMENT OP DE 10e VERDIEPING MET FENOMENAAL UITZICHT OVER DE WIJKEN

Nadere informatie

Kenmerken Huurprijs p/mnd: 550,- excl. Aantal kamers: 2 Aantal slaapkamers: 1 Woonoppervlakte: 71 m² Borgsom: 900,-

Kenmerken Huurprijs p/mnd: 550,- excl. Aantal kamers: 2 Aantal slaapkamers: 1 Woonoppervlakte: 71 m² Borgsom: 900,- Kenmerken Herman Gorterlaan 5644SJ Eindhoven Huurprijs p/mnd 550,- excl. Huurprijs p/mnd: 550,- Adres: Postcode: Plaatsnaam: Type woning: Aantal kamers: 2 Aantal slaapkamers: 1 excl. Herman Gorterlaan

Nadere informatie

Waalre (Aalst) Irenelaan 9 B19

Waalre (Aalst) Irenelaan 9 B19 Waalre (Aalst) Irenelaan 9 B19 In een fraaie, bosrijke omgeving gelegen, keurig afgewerkt seniorentweekamerappartement op 1e verdieping met o.a. royale woonkamer, luxe badkamer, fraai uitzicht vanaf balkon

Nadere informatie

Rotterdam. Oldegaarde 720a. Huurprijs 0,- per maand

Rotterdam. Oldegaarde 720a. Huurprijs 0,- per maand Rotterdam Oldegaarde 720a Huurprijs 0,- per maand Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Omschrijving Dit 4-kamer (grootste type) hoekappartement

Nadere informatie

TE KOOP. RE/MAX Hofstad Makelaars K.K. Heiloostraat KE Den Haag. RE/MAX Hofstad Makelaars. Soestdijksekade AL Den Haag

TE KOOP. RE/MAX Hofstad Makelaars K.K. Heiloostraat KE Den Haag. RE/MAX Hofstad Makelaars. Soestdijksekade AL Den Haag RE/MAX Hofstad Makelaars TE KOOP Heiloostraat 243 2547 KE Den Haag RE/MAX Hofstad Makelaars Soestdijksekade 337 2574 AL Den Haag 070-4483150 info@remax-hofstad.nl remax-hofstad.nl 89.500 K.K. Keurig 2

Nadere informatie

TE KOOP. Spreeuwenstraat K.K SR Amersfoort

TE KOOP. Spreeuwenstraat K.K SR Amersfoort TE KOOP 129.000 K.K. Spreeuwenstraat 123 3815 SR Amersfoort Spreeuwenstraat 123 3815 SR Amersfoort Inleiding Nieuw! Spreeuwenstraat 123, Amersfoort. Fraai starters-appartement in een perfecte staat waar

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Oostburgwal Arnhem. Huurprijs 900,- per maand. Meer informatie op www.ehr.nl

Oostburgwal Arnhem. Huurprijs 900,- per maand. Meer informatie op www.ehr.nl Oostburgwal Arnhem Huurprijs 900,- per maand Meer informatie op www.ehr.nl Wonen in Arnhem Arnhem is meer dan duizend jaar geleden als een klein gehucht ontstaan langs de Sint-Jans beek. Dat is de beek

Nadere informatie

TE KOOP. Bouwjaar: Woonoppervlak: ca. 98 m². Balkon: ca. 10 m². Inhoud: ca. 275 m³ VRAAGPRIJS: ,- KOSTEN KOPER AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP. Bouwjaar: Woonoppervlak: ca. 98 m². Balkon: ca. 10 m². Inhoud: ca. 275 m³ VRAAGPRIJS: ,- KOSTEN KOPER AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP MAGENTAHOF 20 - TILBURG DRIEKAMER APPARTEMENT GELEGEN OP DE ZEVENDE VERDIEPING MET ROYAAL OVERDEKT BALKON, BERGING EN EIGEN PARKEERPLAATS IN HET SOUTERRAIN. Bouwjaar: 1998 Woonoppervlak: ca. 98

Nadere informatie

Arnhemse Bovenweg Zeist

Arnhemse Bovenweg Zeist Arnhemse Bovenweg 16-83 Zeist Objectinformatie Arnhemse Bovenweg 16-83 Een modern licht TWEEKAMERAPPARTEMENT van 63 m² in De Oldenborgh, gelegen op de 7de verdieping, met een prachtig uitzicht over het

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP Vraagprijs 67.500,- k.k. Ontzorgd, comfortabel en veilig wonen op de hoogste verdieping van de Parkflat, aan de rand van Sneek! Op de 7e/hoogste verdieping van de Parkflat Stadsfenne Coöperatieve

Nadere informatie

HUURPRIJS 695,- EXCL. HUURAPPARTEMENTEN HALDERENG

HUURPRIJS 695,- EXCL. HUURAPPARTEMENTEN HALDERENG HUURAPPARTEMENTEN HALDERENG HUURPRIJS 695,- EXCL. 5 appartementen begane grond : nummers 29, 31, 33, 35, 37 5 appartementen 1e woonlaag : nummers 49, 51, 53, 55, 57 Op een prachtige centrale locatie in

Nadere informatie

Ajaxstraat 3 b - Rotterdam Huurprijs 1.041,97 p.m.

Ajaxstraat 3 b - Rotterdam Huurprijs 1.041,97 p.m. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Ajaxstraat 3 b - Rotterdam Huurprijs 1.041,97 p.m. Omschrijving Ajaxstraat 3b te Rotterdam - 110-Morgen Modern 3-kamer appartement gelegen

Nadere informatie

TE KOOP WEZELRADE 5 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Karin de Jong makelaars

TE KOOP WEZELRADE 5 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Karin de Jong makelaars TE KOOP Woningbrochure 0612424573 DIVA MAKELAARS.NL Karin de Jong makelaars INFORMATIE RUIM VIER KAMER APPARTEMENT MET EIGEN PARKEERPLAATS In de wijk Bouwlust Vrederust (Venen, Oorden en Raden) gelegen

Nadere informatie

TE KOOP BAGIJNENWAARD 324 ZOETERMEER. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Karin de Jong makelaars

TE KOOP BAGIJNENWAARD 324 ZOETERMEER. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Karin de Jong makelaars TE KOOP Woningbrochure 0612424573 DIVA MAKELAARS.NL Karin de Jong makelaars INFORMATIE DRIE KAMER APPARTEMENT MET EIGEN PARKEERPLAATS In de wijk Meerzicht gelegen drie kamer appartement op de vijfde verdieping.

Nadere informatie

Vraagprijs: 225.000 k.k.

Vraagprijs: 225.000 k.k. In de 7e flat van de Merellaan ligt op de 5e woonlaag dit sfeervolle 4-(voorheen 5) kamer appartement met een zeer riant uitzicht over de Nieuwe Waterweg. Het appartement heeft een extra groot balkon (ca.

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Brochure. Teldershof 84 te Oosterhout WWW.VDPLAS.NL. Te koop

Brochure. Teldershof 84 te Oosterhout WWW.VDPLAS.NL. Te koop Brochure Teldershof 84 te Oosterhout WWW.VDPLAS.NL Te koop Omschrijving Luxe appartementencomplex gelegen op een mooie locatie aan het water. Het appartement heeft een fraai uitzicht en is gelegen in de

Nadere informatie

Molenweg 49 6225 NB Maastricht tel: 043-3610969 fax: 043-3671640 info@wijnandstilli.nl www.wijnandstilli.nl. Maastricht, Via Regia 138-D

Molenweg 49 6225 NB Maastricht tel: 043-3610969 fax: 043-3671640 info@wijnandstilli.nl www.wijnandstilli.nl. Maastricht, Via Regia 138-D Molenweg 49 6225 NB Maastricht tel: 043-3610969 fax: 043-3671640 info@wijnandstilli.nl www.wijnandstilli.nl Maastricht, Via Regia 138-D www.wijnandstilli.nl pagina 1 van 8 2015 Maastricht, Via Regia 138-D

Nadere informatie

Mendelssohnplein 19 b Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Mendelssohnplein 19 b Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Mendelssohnplein 19 b Vlaardingen Vraagprijs 144.500 k.k. Dit uw kans. Dit sfeervolle 3 kamer (optioneel 4 kamer) appartement is instapklaar en bijzonder leuk ingedeeld. Strakke wanden, laminaat vloer,

Nadere informatie

Brochure. Landkaartje 211 te Oosterhout Te koop

Brochure. Landkaartje 211 te Oosterhout   Te koop Brochure Landkaartje 211 te Oosterhout WWW.VDPLAS.NL Te koop Omschrijving 5 redenen waarom u dit appartement gezien moet hebben: 1. Ruim 3-kamerappartement gelegen in de wijk Vlindervallei. 2. Fantastisch

Nadere informatie

Vraagprijs 215.000,- k.k.

Vraagprijs 215.000,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

TE KOOP. de Wilmskamp 211, 7552 GZ Hengelo. Vraagprijs 89.500,- k.k.

TE KOOP. de Wilmskamp 211, 7552 GZ Hengelo. Vraagprijs 89.500,- k.k. TE KOOP de Wilmskamp 211, 7552 GZ Vraagprijs 89.500,- k.k. Omschrijving Heerlijk licht en luxe afgewerkt 2-kamer appartement met een ruime inpandige berging/werkruimte, gelegen op de derde verdieping.

Nadere informatie

POSTELSE HOEFLAAN 22 A - TILBURG

POSTELSE HOEFLAAN 22 A - TILBURG POSTELSE HOEFLAAN 22 A - TILBURG Het royale appartement op nummer 22a van de Postelse Hoeflaan is veruit de meest afgewerkte woning van het complex, en daarom alleen al een bezichtiging waard. De maisonnette

Nadere informatie

TE KOOP LEYWEG 751 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!

TE KOOP LEYWEG 751 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd! TE KOOP Woningbrochure 070-4483160 DIVA MAKELAARS.NL Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd! INFORMATIE Klussers opgelet! Ruime maisonnette met 3 slaapkamers en vrij uitzicht. Eigen berging in de onderbouw

Nadere informatie

TE KOOP K.K. Maashaven Oostzijde HS Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam

TE KOOP K.K. Maashaven Oostzijde HS Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam TE KOOP Maashaven Oostzijde 174 3072 HS Rotterdam Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam 010-8700284 sales@rotterdamestate.nl rotterdamestate.nl 275.000 K.K. Moderne 4 kamer appartement

Nadere informatie

Herman Gorterlaan 93-95 Eindhoven

Herman Gorterlaan 93-95 Eindhoven Herman Gorterlaan 93-95 Eindhoven HERMAN GORTERLAAN 93-95, EINDHOVEN IN STADSDEEL STRATUM BEVINDT ZICH IN HET APPARTEMENTENCOMPLEX KORTONJO DIT UNIEKE, ROYALE, INSTAPKLARE HOEKAPPARTEMENT (CA. 110 M2)

Nadere informatie

Sterrenkroos 157 Zwolle

Sterrenkroos 157 Zwolle Wilt u wonen met alle voorzieningen en gezelligheid dichtbij, maar ook het gevoel van midden in de natuur te wonen? Dat kan in dit moderne 3-kamerappartement op de 4 de woonlaag aan de Milligerplas in

Nadere informatie

Huurprijs 1.250,- p.m.

Huurprijs 1.250,- p.m. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Koophuis Makelaardij Nieuw Vennep K.K. Weegbreestraat EE Nieuw-Vennep. Koophuis Makelaardij Nieuw Vennep TE KOOP

Koophuis Makelaardij Nieuw Vennep K.K. Weegbreestraat EE Nieuw-Vennep. Koophuis Makelaardij Nieuw Vennep TE KOOP Koophuis Makelaardij Nieuw Vennep TE KOOP Weegbreestraat 114 2153 EE Nieuw-Vennep Koophuis Makelaardij Nieuw Vennep Schoolstraat 12 2151 AA Nieuw-Vennep 0252-681825 info@vmp-advies.nl koophuis.nl 195.000

Nadere informatie

Europaplein 64 - Dongen

Europaplein 64 - Dongen Europaplein 64 - Dongen Vraagprijs 169.500,- k.k. Met recht kan men dit 3-kamer appartement instapklaar noemen. Luxe voorzieningen van keuken en sanitair en perfect afgewerkt. Van den Bosch makelaars Mgr.

Nadere informatie

Appartement met dakterras én een lift!

Appartement met dakterras én een lift! Appartement met dakterras én een lift! TE KOOP: Doenradestraat 40 C9 4834 Breda 169.000,- K.K. 2 franksweegersmakelaardij.nl Overdracht Vraagprijs 169.000,- k.k. Servicekosten 337,53 Verwarming 120,59

Nadere informatie

LOOLAAN APELDOORN

LOOLAAN APELDOORN LOOLAAN 27-32 APELDOORN 60.000 k.k. www.loolaan27-32.nl Loolaan 27-32, Apeldoorn Let op; het betreft een vanafprijs van 60.000,- k.k. Biedingen vanaf deze prijs worden door verkoper in overweging genomen.

Nadere informatie

Prinses Beatrixlaan 100 RIJSWIJK

Prinses Beatrixlaan 100 RIJSWIJK Prinses Beatrixlaan 100 RIJSWIJK Prinses Beatrixlaan 100 2286 LC Prinses Beatrixlaan 100, 2286 LC te Rijswijk Op centrale locatie gelegen zeer goed onderhouden 4 kamer appartement op de 3e verdieping.

Nadere informatie

Pinksterbloemweg 215 te Zaandam

Pinksterbloemweg 215 te Zaandam Pinksterbloemweg 215 te Zaandam Pinksterbloemweg 215 te Zaandam Huurprijs 825,-- per maand (excl. voorschot service-/stookkosten ad. 95,--p/mnd) Algemene informatie Nu te huur! Prachtig gemoderniseerd

Nadere informatie

Vraagprijs 210.000,- k.k.

Vraagprijs 210.000,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Bolestein 750 te AMSTERDAM

Bolestein 750 te AMSTERDAM Bolestein 750 te AMSTERDAM OMSCHRIJVING: Bolestein 750 te Amsterdam Prachtig hoogwaardig en smaakvol gerenoveerde driekamerwoning van ca.93 m2 met een ruim balkon op het ZUIDEN in Amsterdam Buitenveldert,

Nadere informatie

Munt 77 - Heerenveen

Munt 77 - Heerenveen Vraagprijs 76.500,- kosten koper Makelaars Netwerk Postbus 121 8440 AC HEERENVEEN Tel: 088-3101010 E-mail: contact@makelaarsnetwerk.nl Omschrijving Open huis zaterdag 16 februari 2013 van 13.00 uur tot

Nadere informatie

Koopsom 119.250,- k.k.

Koopsom 119.250,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

TE KOOP. Nieuwe Haven K.K XJ Den Haag. B&F Makelaar. Tasmanstraat VR 'S-GRAVENHAGE

TE KOOP. Nieuwe Haven K.K XJ Den Haag. B&F Makelaar. Tasmanstraat VR 'S-GRAVENHAGE TE KOOP 475.000 K.K. B&F Makelaar Tasmanstraat 126 2518 VR 'S-GRAVENHAGE 070-8209895 info@bfmakelaar.nl Nieuwe Haven 131 2511 XJ Den Haag Nieuwe Haven 131 2511 XJ Den Haag Inleiding Wauw wat een plaatje!

Nadere informatie

3 E EBBINGESTRAAT 21 8261 VP KAMPEN

3 E EBBINGESTRAAT 21 8261 VP KAMPEN 3 E EBBINGESTRAAT 21 8261 VP KAMPEN HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72 3 e EBBINGESTRAAT 21, KAMPEN Ruim appartement met balkon en berging gelegen in

Nadere informatie

TE KOOP. Sleutelbloem SB Sittard

TE KOOP. Sleutelbloem SB Sittard TE KOOP Sleutelbloem 12 6136 SB Sittard In de jonge woonwijk Molenbeek is dit goed onderhouden en instapklaar appartement gelegen. Het appartement ligt op de 2e verdieping met mooi vrij uitzicht en een

Nadere informatie

Hillegom WONINGBROCHURE

Hillegom WONINGBROCHURE Molenhoeve 6 Hillegom WONINGBROCHURE Welkom bij Het Makelaarshuys Hofzicht Het Makelaarshuys Hofzicht is een dynamisch makelaarskantoor gevestigd op een fraaie locatie in het (winkel-)centrem van Hillegom.

Nadere informatie

Linschotensingel 1 AA 3525 XA UTRECHT (HOOGRAVEN)

Linschotensingel 1 AA 3525 XA UTRECHT (HOOGRAVEN) Linschotensingel 1 AA - UTRECHT Linschotensingel 1 AA 3525 XA UTRECHT (HOOGRAVEN) VERKOCHT 70m 2 030-2100401 info@rvlmakelaars.nl ADRES KANTOOR Prins Hendriklaan 44 3583 EN, UTRECHT OMSCHRIJVING Een licht

Nadere informatie

De Vliegerstraat 80 - Alkmaar

De Vliegerstraat 80 - Alkmaar De Vliegerstraat 80 - Alkmaar Vraagprijs 199.500,-- k.k. Regio Holland Makelaardij De Vliegerstraat 80 - Alkmaar Ruim 3-kamerappartement in mooi complex gelegen op de 2e verdieping met zeer royaal balkon

Nadere informatie

Vraagprijs 199.000,- k.k.

Vraagprijs 199.000,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Kenmerken Huurprijs p/mnd: 565,- excl. Aantal kamers: 2 Aantal slaapkamers: 1

Kenmerken Huurprijs p/mnd: 565,- excl. Aantal kamers: 2 Aantal slaapkamers: 1 Kenmerken Herman Gorterlaan 5644SP Eindhoven Huurprijs p/mnd 565,- excl. Huurprijs p/mnd: 565,- Adres: Postcode: Plaatsnaam: Type woning: Aantal kamers: 2 Aantal slaapkamers: 1 excl. Herman Gorterlaan

Nadere informatie

XB PAPENDRECHT

XB PAPENDRECHT Cortenaerstraat 4 3354 XB PAPENDRECHT Koopsom: 119.500,00 k.k. Informatie Cortenaerstraat 4-3354 XB PAPENDRECHT Soort pand : Appartement - - Portiekflat Bouwjaar : 1963 Perceel oppervlakte : m² Woonoppervlakte

Nadere informatie

BEETHOVENLAAN KC DEN HAAG K.K.

BEETHOVENLAAN KC DEN HAAG K.K. BEETHOVENLAAN 125 2551 KC DEN HAAG 179.000 K.K. OMSCHRIJVING BEETHOVENLAAN 125, 2551 KC DEN HAAG Een uitstekend onderhouden licht top appartement met vrij uitzicht en een balkon aan de voor- en achterzijde.

Nadere informatie

Huurprijs 1.036,63 p.m.

Huurprijs 1.036,63 p.m. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

ANGOULEMEHOF 6 - EINDHOVEN

ANGOULEMEHOF 6 - EINDHOVEN ANGOULEMEHOF 6 - EINDHOVEN Op deze gewilde woonlocatie bevindt zicht dit mooie 4 kamer appartement op de 3e etage. Op de begane grond treft u de hoofdentree, ontvangsthal en eigen berging; trapopgang naar

Nadere informatie

DANIELSHOF 19 HEYTHUYSEN

DANIELSHOF 19 HEYTHUYSEN DANIELSHOF 19 HEYTHUYSEN TE HUUR FRAAI APPARTEMENT MET GEZELLIGE VOORTUIN EN PRIVACYRIJKE ACHTERTUIN GRENZEND AAN EEN SPEELVELDJE. HET APPARTEMENT IS MODERN AFGEWERKT EN INGEDEELD IN EEN HAL, WOONKAMER

Nadere informatie

TE KOOP. Vrijheer van Eslaan TJ Papendrecht. Koopsom: ,00 k.k. erkend lid van vastgoedpro

TE KOOP. Vrijheer van Eslaan TJ Papendrecht. Koopsom: ,00 k.k. erkend lid van vastgoedpro Vrijheer van Eslaan 335 3353 TJ Papendrecht Koopsom: 129.500,00 k.k. Informatie Vrijheer van Eslaan 335-3353 TJ Papendrecht Soort pand : Appartement - - Galerijflat Bouwjaar : 1965 Perceel oppervlakte

Nadere informatie

Cornelis Bloemaertsingel 96

Cornelis Bloemaertsingel 96 Cornelis Bloemaertsingel 96 3067NM, ROTTERDAM Vraagprijs Soort woning : portiekflat Type woning : appartement/flat Bouwjaar : 1967 Aantal kamers : 3 Woonoppervlakte : 90 m² Inhoud : 230 m³ 0900-9100100

Nadere informatie

Apollostraat 26 - Rotterdam Huurprijs 1.026,63 p.m.

Apollostraat 26 - Rotterdam Huurprijs 1.026,63 p.m. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Apollostraat 26 - Rotterdam Huurprijs 1.026,63 p.m. Apollostraat 26 te Rotterdam - 110-Morgen Omschrijving Modern 3-kamer appartement gelegen

Nadere informatie

Huurprijs 920,44 p.m.

Huurprijs 920,44 p.m. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verhuurder. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3011 ZX Rotterdam Vraagprijs 259.500,- k.k. Omschrijving Bent u zoek naar een heerlijk appartement wat goed is onderhouden en centraal ligt midden in de stad? Dan bent

Nadere informatie

TE KOOP UITGEESTSTRAAT 24 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!

TE KOOP UITGEESTSTRAAT 24 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd! TE KOOP Woningbrochure 070-4483160 DIVA MAKELAARS.NL Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd! INFORMATIE EEN HEERLIJKE VIER, VOORHEEN 5-KAMER, WONING OP DE DERDE VERDIEPING IN DE GALERIJFLAT AAN DE

Nadere informatie

Forellendaal 355 2553JN, 'S-GRAVENHAGE. Vraagprijs. 0900-9100100 (lokaal tarief) info@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar.

Forellendaal 355 2553JN, 'S-GRAVENHAGE. Vraagprijs. 0900-9100100 (lokaal tarief) info@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar. Forellendaal 355 2553JN, 'S-GRAVENHAGE Vraagprijs Soort woning : galerijflat Type woning : appartement/flat Bouwjaar : 1976 Aantal kamers : 3 Woonoppervlakte : 70 m² Inhoud : 180 m³ 0900-9100100 (lokaal

Nadere informatie

Kenmerken Huurprijs p/mnd: 550,- excl. Aantal kamers: 2 Aantal slaapkamers: 1 Woonoppervlakte: 71 m² Borgsom: 900,-

Kenmerken Huurprijs p/mnd: 550,- excl. Aantal kamers: 2 Aantal slaapkamers: 1 Woonoppervlakte: 71 m² Borgsom: 900,- Kenmerken Herman Gorterlaan 5644 SP Eindhoven Huurprijs p/mnd 550,- excl. Huurprijs p/mnd: 550,- Adres: Postcode: Plaatsnaam: Type woning: Aantal kamers: 2 Aantal slaapkamers: 1 excl. Herman Gorterlaan

Nadere informatie

Koopsom 129.000,- k.k.

Koopsom 129.000,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Vraagprijs 218.000,- k.k.

Vraagprijs 218.000,- k.k. SASSEMERHOF 66 SASSENHEIM Royaal en uitstekend onderhouden 3-kamer appartement met balkon op het zuiden in het luxe appartementencomplex De Sassemerhof. Het appartement ligt op de 7e etage en beschikt

Nadere informatie

TE KOOP GENERAAL PATTONLAAN 1 EINDHOVEN. Koopprijs 135.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP GENERAAL PATTONLAAN 1 EINDHOVEN. Koopprijs 135.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP GENERAAL PATTONLAAN 1 EINDHOVEN Oosterbosch Makelaardij Postbus 1445 5602 BK Eindhoven Grimselpas 1 5624 NH Eindhoven T +31 (0)40 842 52 65 F +31 (0)40 848 49 70 info@oosterboschmakelaardij.nl

Nadere informatie

DONGEN Europaplein 97

DONGEN Europaplein 97 DONGEN Europaplein 97 Goed onderhouden en gemoderniseerd, ruim 3-kamerappartement met balkon, gelegen op de derde woonlaag van het appartementencomplex aan het Europaplein in Dongen, met berging op de

Nadere informatie

Koopsom 111.600,- k.k.

Koopsom 111.600,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Omschrijving. Ligging. Condities. Vraagprijs : 165.000,- k.k. Aanvaarding : In overleg

Omschrijving. Ligging. Condities. Vraagprijs : 165.000,- k.k. Aanvaarding : In overleg Omschrijving Compleet gerenoveerd 3-kamerappartement met vernieuwde keuken, badkamer en toiletruimte, flink overdekt balkon, ruime inpandige berging en een ruime berging op de begane grond. Dit moderne

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 125 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Aalderinkshof 126 Almelo

Woonoppervlakte ca. 125 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Aalderinkshof 126 Almelo Woonoppervlakte ca. 125 m 2 Vraagprijs 259.500, kosten koper TE KOOP Aalderinkshof 126 Almelo ALGEMEEN Op een prachtige locatie, op de zevende verdieping van het complex 'De Aalderinkshof' gelegen GEHEEL

Nadere informatie

Vraagprijs 169.500,- k.k.

Vraagprijs 169.500,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

TE KOOP MEDEMBLIKSTRAAT 282 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!

TE KOOP MEDEMBLIKSTRAAT 282 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd! TE KOOP Woningbrochure 070-4483160 DIVA MAKELAARS.NL Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd! INFORMATIE GOED ONDERHOUDEN APPARTEMENT OP DE EERSTE ETAGE MET VRIJ UITZICHT Medemblikstraat 282 is een

Nadere informatie

TE KOOP. Schuilenburg 140 Dordrecht. Woonoppervlakte 60 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper

TE KOOP. Schuilenburg 140 Dordrecht. Woonoppervlakte 60 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper Woonoppervlakte 60 m 2 Vraagprijs 119.000,- kosten koper TE KOOP Aantrekkelijk, geheel modern afgewerkt 2-kamerappartement met luxe keuken- en badkamerinrichting, balkon en eigen carport. OMSCHRIJVING

Nadere informatie

Utrechtsestraat 9, Budel. Vraagprijs : 85.000,- k.k. k.k.

Utrechtsestraat 9, Budel. Vraagprijs : 85.000,- k.k. k.k. Utrechtsestraat 9, Budel Royaal 3-kamer appartement (ca. 85 m²) met 2 balkons en berging. Het betreft hier het grootste type! Ligging op de 2e verdieping van een kleinschalig complex nabij het centrum

Nadere informatie

Parkweg 4 K - Maastricht

Parkweg 4 K - Maastricht Parkweg 4 K - Maastricht Akersteenweg 25 6226 HR Maastricht Postbus 4109 6202 PA Maastricht In de alom bekende Parkresidentie (Villapark/Sint Pieter) bieden wij een uniek appartement op de 7e en 8e verdieping

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Uitstekend onderhouden Instapklaar

Uitstekend onderhouden Instapklaar Huizen vanhendriks de Koppele 147, 5632 LH Eindhoven Uitstekend onderhouden Royaal 3-kamer appartement Royaal balkon op het westen Instapklaar Fraai uitzicht H51 H51 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

TE KOOP MEPPELWEG 867 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!

TE KOOP MEPPELWEG 867 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd! TE KOOP Woningbrochure 070-4483160 DIVA MAKELAARS.NL Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd! INFORMATIE N NETTE STAAT VERKERENDE 3-KAMER MAISONNETTE, EIGEN FIETSENBERGING MET LIFT EN TWEE ZONNIGE BALKONS

Nadere informatie