Auxidirect, uw dagelijkse communicatietool

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Auxidirect, uw dagelijkse communicatietool"

Transcriptie

1 Auxidirect, uw dagelijkse communicatietool

2 De voordelen van Auxidirect Auxidirect Het Auxidirect-platform wordt krachtiger, aantrekkelijker, dynamischer, efficiënter en gebruiksvriendelijker. Zo kan u uw PR-acties en uw zichtbaarheid in de media nog beter beheren. Raadpleeg uw artikels en radio/tv-reportages. Consulteer het samenvattend dashboard. Maak uw gepersonaliseerd persoverzicht aan. Krijg toegang tot resultaten van kwantitatieve en kwalitatieve analyses. Maak zelf uw tabellen aan. Maak uw grafieken. Vergelijk uw eigen zichtbaarheid in de media met die van uw concurrenten. Voor preciezere resultaten: voer zelf uw zoekopdracht per sleutelwoord uit (ook in pdf-documenten). Krijg toegang tot de identiteitsfiche van publicaties. Vraag de vijf laatste geschreven artikels door een bepaalde journalist op. Bekijk de analyses die we voor u archiveren. Krijg dag en nacht, de hele week lang toegang tot Auxidirect waar u zich ook bevindt.

3 Toegang naar Auxidirect Adress: Breng uw gebruikersnaam en uw paswoord in en klik op Aanmelden om in te loggen op het platform Auxidirect. Als u uw paswoord vergeten bent, klik dan in het beginscherm op Paswoord vergeten? en er zal u een nieuw paswoord toegestuurd worden. Om uit te loggen, klikt u op de tab Afmelden net onder het logo Auxipress in de linkerbovenhoek van uw scherm.

4 Uw dashboard U krijgt onmiddellijk toegang tot het hoofdscherm van Auxidirect waar u op uw overzichtspagina (dashboard) de globale resultaten te zien krijgt sinds uw Sinds de vorige login tot op Vandaag of van de Laatste 7 dagen (zie de 3 tabs bovenaan het scherm).het cijfer links bij Resultaten geeft het totaal aantal nieuwe elementen op het platform aan Sinds uw laatste aanmelding tot op Vandaag of van De laatste 7 dagen, afhankelijk van welke optie u hebt aangeklikt. Dezelfde resultaten worden ook visueel voorgesteld aan de hand van een grafiek. In de eerste grafiek zijn de resultaten gebaseerd op de productiedatum, in de tweede op de datum van publicatie. Verder is er bij elke volgende stap van opzoeking een grafische voorstelling van de resultaten beschikbaar.

5 Uw dashboard In de rechterhelft van uw scherm, boven de grafieken, kunt u het aantal nieuwe elementen per rubriek aflezen : Persoverzicht en/of Analyses en/of Barometers. Links van uw scherm kunt u ofwel de rubrieken Persoverzicht, Analyses of Barometers openvouwen (door op het pijltje te klikken) ofwel kunt u rechtstreeks klikken op Persoverzicht, Analyses of Barometers. Als u een rubriek openvouwt, verschijnen de bestellingen waarvoor er elementen bijgekomen zijn.

6 Uw dashboard In de rubriek Persoverzicht, kunt u vervolgens elke bestelling openvouwen en door op de naam te klikken, krijgt u het detail per type media (Geschreven pers, Persagentschap, Website, Radio, Televisie).

7 Uw dashboard Als u op Grafieken klikt, krijgt u een grafische voorstelling van deze productieresultaten.

8 Uw dashboard Door op het gewenste type media te klikken, krijgt u de overeenkomstige selectielijst.

9 Uw dashboard In de rubriek Analyses, kunt u elke bestelling openvouwen en krijgt u het detail per land. Als u op de naam van de bestelling klikt, verschijnt het detail van de productiehoeveelheden per land.

10 Uw dashboard Als u op Grafieken, klikt, krijgt u een grafische voorstelling van deze productieresultaten. Als u vluchtig de grafiek doorneemt, kunt u de productiehoeveelheden per land aflezen. Met één klik op de grafiek is een detail voorhanden van alle geanalyseerde elementen van die dag.

11 Uw dashboard Door op het gewenste land te klikken, krijgt u de overeenkomstige selectielijst te zien.

12 Uw dashboard Als u rechtstreeks op Persoverzicht klikt, verschijnt rechts op het scherm de lijst bestellingen met hun respectievelijke productieniveau. Selecteer de gewenste bestelling en klik op Toegang tot de productie en u bekomt dadelijk de resultaten in de module PERSOVERZICHT van het platform.

13 Uw dashboard Als u rechtstreeks op Analyse klikt, verschijnt rechts van het scherm de lijst bestellingen met hun respectievelijke productieniveau. Selecteer de gewenste bestelling en klik op Toegang tot de productie : deze toepassing zal u dadelijk naar het onderdeel Opzoekingen van de module ANALYSES brengen met al ingevulde zoekfilters. U hebt eveneens toegang tot het detail van de resultaten als u in de kolom menu op Productie klikt in de module PERSOVERZICHT of op Opzoekingen in de module ANALYSES.

14 Uw dashboard Opzoeking in het algemeen Om het even wanneer kan er een Uitgebreide zoekopdracht worden gelanceerd op basis van een sleutelwoord. Dit woord moet dan ingebracht worden in het veld Uitgebreid zoeken bovenaan rechts op het scherm. Via deze tool krijgt u dan de resultaten in de vorm van een lijst en er wordt gezocht in alle ingebrachte informatie en alle beschikbare documenten (PDF bestanden). Deze zoekfunctie kan natuurlijk beperkt worden door de aanwezige filters in te schakelen. Als de uitgevoerde opzoeking niet dadelijk resultaten oplevert, kunt u deze altijd beëindigen door te klikken op Yes, cancel.

15 Uw Persoverzicht Bestellingen Als u klikt op de tab Bestellingen in de module PERSOVERZICHT, krijgt u toegang tot de details van uw bestellingen. U krijgt volgende gegevens te zien : de data waarop uw bestellingen begonnen of verlengd zijn alsook de einddata van de bestellingen, het type abonnement en de status (actief of niet actief). Met één enkele klik krijgt u het profiel van de bestelling te zien en het aantal nieuwe elementen dat beschikbaar is sinds uw laatste aanmelding. U kunt deze lijst ofwel uitvoeren door te klikken op Lijst (PDF) of u kunt ze ook Printen. U kunt een bestelling selecteren en als u dan op Productie klikt, krijgt u de details van de productie.

16 Uw Persoverzicht Productie Om onmiddellijk toegang te krijgen tot de artikels en/of de fragmenten radio en tv, klikt u op de tab Productie in de module PERSOVERZICHT. U komt dan in een scherm terecht waarin u doelgericht een zoekopdracht kan lanceren door de aanwezige filters te gebruiken. Er zijn 9 verschillende filters beschikbaar die allemaal optioneel zijn, behalve de aanduiding van de periode van opzoeking (keuze tussen productiedata en publicatiedata). Het is bijvoorbeeld mogelijk om maar te zoeken naar één of naar enkele van uw bestellingen, of om de zoekopdracht te beperken tot één of meerdere Journalisten of tot één of meerdere Bronnen of ook om enkel de Types media als uitgangspunt te nemen. U kunt een woord opzoeken dat voorkomt in de titel van het artikel of in het beschikbare korte fragment. Tenslotte kunt u ook het Aantal af te beelden regels bepalen per pagina resultaten. Rechts bovenaan het scherm kunt u een sleutelwoord intikken om zo te zoeken in alle elementen die voorkomen in de resultatenlijst (ingebrachte gegevens en tekst van de beschikbare PDF bestanden). Na de instelling van uw filters, klikt u op Start zoeken.

17 Uw Persoverzicht De resultaten worden onderverdeeld in drie tabs Geschreven pers, Online pers, Persagentschappen - Social Media /Twitter / Facebook - Radio / Televisie. Het is mogelijk om te klikken op de hoofding van elke tab om zo de resultatenlijst alfabetisch te sorteren. Het is mogelijk om een combinatie te maken van meerdere sorteringen. Als u het detail wenst te bekijken van elk resultaat, klik dan op het resultaat zelf of vouw het geheel aan resultaten open door te klikken op de tab rechts van de kolom Publicatiedatum. Klik vervolgens op het vignet om toegang te krijgen tot het artikel of tot het fragment.

18 Uw Persoverzicht Geschreven pers, online pers, persagentschappen :

19 Uw Persoverzicht Social Media / Twitter / Facebook :

20 Uw Persoverzicht Radio / Televisie :

21 Uw Persoverzicht Met een simpele klik op het vignet van het audiovisuele fragment kunt u dit bekijken of beluisteren. U kunt het ook Downloaden.

22 Uw Persoverzicht Als u de lijst artikels en fragmenten op een andere manier wenst te bekijken ; kunt u ook klikken op de tab Overzicht. U zult dan ontdekken dat u door de resultaten heen kunt bladeren (afbeeldingen van het type itunes).

23 Uw Persoverzicht Om het even wanneer kunt u een Persoverzicht creëren, een Lijst (PDF) of een Lijst (Excel), of kunt u ook de lijsten Printen. In de resultatenlijst vindt u allerlei informatie terug die verband houdt met het geselecteerde artikel of het fragment, namelijk de categorie, het formaat, de oplage, de website en de periodiciteit van de bron. Eveneens wordt er een kort fragment uit de tekst van het artikel weergegeven of de samenvatting van het audiovisuele fragment. Indien de naam van de auteur bekend is, wordt deze eveneens vermeld.

24 Uw Persoverzicht Als u klikt op de naam van de bron, krijgt u een identificatiefiche te zien op uw scherm.

25 Uw Persoverzicht Als u klikt op de naam van de journalist, krijgt u eveneens een identificatiefiche te zien waarop de titel en specialisatie van de journalist vermeld wordt, alsook het detail van de recentste artikels (max. vijf) die hij geschreven heeft in het kader van de geselecteerde bestelling.

26 Uw Persoverzicht Als u een persoverzicht creëert, kunt u uw artikels per categorie sorteren en aan dit overzicht een titel toevoegen. Kies de artikels en sleep ze met middelste pijl naar het rechtergedeelte van uw scherm. Bepaal de volgorde waarin de artikels in het persoverzicht moeten verschijnen door ze met de muis naar boven of naar onder te verplaatsen. Optioneel kunt u ook aan elk artikel een categorie toekennen door te klikken op de tab Categorie. Als u een categorie wenst te creëren, klikt u op het icoon rechts van de tab Lijst. Vervolgens klikt u op het teken + om een categorie toe te voegen of op het teken om een categorie te schrappen. Breng de naam van de categorie in en bevestig met de knop Enter op uw klavier. Als u aan alle artikels een categorie hebt toegekend, klikt u op Persoverzicht creëren. De artikels zonder categorie zullen in de inhoudstafel van het persoverzicht automatisch in de categorie Andere geplaatst worden.

27 Uw Persoverzicht Bronnen Als u klikt op de tab Bronnen in de module PERSOVERZICHT, krijgt u toegang tot de details van alle bronnen die door Auxipress worden opgevolgd. Om een bron op te zoeken, kunt u ofwel de volledige naam of een stuk van de naam van de bron ingeven en u kunt eveneens gebruik maken van de beschikbare filters (Type media en/of Periodiciteit).

28 Analyses Scherm opzoekingen : Klik in de module ANALYSES op de tab Zoekopdracht en u komt in een scherm terecht waarin u de opzoekingsfilters en de afbeedingsfilters kunt instellen. Klik op het vergrootglas naast Merken, Bronnen en Journalisten als u de opzoeking wenst te beperken tot één of meerdere merken, bronnen of journalisten. Duid een periode aan (productiedata en /of publicatiedata). Hou er rekening mee dat op de dag dat een analist artikels inbrengt in het systeem, deze artikels soms al meerdere dagen oud maar ook evengoed van een latere datum kunnen zijn. Kies eventueel één of meerdere Groepen onderwerpen, Onderwerpen, Landen, Talen, Types media, Periodiciteit. Elk weerhouden element komt op een lijst terecht maar kan vervolgens ook weer weggevinkt worden. Als een bepaald land al standaard geselecteerd is, betekent dit dat deze parameter al ingebracht is om u automatisch toegang te geven tot de resultaten van dat land. Als u toegang wenst tot alle landen waarin uw bestelling wordt opgevolgd, vink dan gewoonweg het land weg door te klikken op het bijbehorende - teken. Als u, behalve de periode, geen enkele andere filter instelt, zal er gezocht worden in alle geanalyseerde elementen.

29 Analyses Klik daarna op de tab Afbeeldingsfilters en u zult niet alleen kunnen kiezen van welke gegevens u de resultaten wenst maar u zult die resultaten ook kunnen groeperen of sorteren op basis van de gekozen criteria. Er zijn 17 verschillende soorten informatie beschikbaar en elk type info dat u hebt aangevinkt zal in de resultaten weergegeven worden. Om het even wanneer kunt u uw opzoeking Bewaren en er een welbepaalde naam aan geven. Zo kunt u deze opnieuw activeren bij een volgende aanmelding. U zult dan enkel nog de periode voor de opzoeking moeten aangeven. De bewaarde opzoekingen kunt u terugvinden onder de tab Opzoekingen bovenaan links van uw scherm. Na de instelling van de opzoekingsfilters en afbeeldingsfilters, klikt u dan op de knop Start zoeken.

30 Analyses Resultatenscherm : De resultaten worden weergegeven in een listing, op basis van de groepering of sortering die u voordien hebt ingesteld. U kunt de artikels bekijken (de PDF bestanden blijven 12 maanden toegankelijk op het platform) door te muis te bewegen over het icoon dat aan het begin van elke resultatenregel staat.

31 Analyses U kunt de artikels ook bekijken door te klikken op de tab Overzicht (afbeelding type itunes) Als u geen enkele groepering van de resultaten had ingesteld of geen enkele Afbeeldingsfilter had geselecteerd, of als u eerdere keuzes wenst aan te passen, dan kunt u dit doen in het resultatenscherm zonder te hoeven terug te keren naar het vorig scherm. Klik op de tabs Groeperen per om tot 3 achtereenvolgende groeperingen uit te voeren. - Het aanmaken van een persoverzicht of van grafieken zal altijd gebeuren op basis van de eerste groepering. -Als u de resultaten wenst te groeperen per periode, maak dan de eerste twee tabs leeg en selecteer enkel de derde tab volgens de gewenste periodiciteit. Klik op het icoon kolom rechts van het scherm op dezelfde regel als Groeperen per als u kolommen wenst te schappen of toe te voegen aan het eindresultaat.

32 Analyses U kunt om het even wanneer een Persoverzicht creëren, een PDF lijst of een Excel lijst aanmaken of het bestand Printen. U kiest best een aanvaardbaar aantal kolommen als u een duidelijker en beter leesbaar einddocument wenst te bekomen.

33 Analyses Er zijn twee uitgebreide zoekopdrachten mogelijk: - Bij Zoeken op trefwoord gebeurt de opzoeking in de afgebeelde resultaten (in de listing en in de tekst van de beschikbare PDF bestanden). -Bij een algemene opzoeking rechts bovenaan het scherm, Uitgebreid zoeken, wordt gezocht in alle nog beschikbare resultaten. Als u minimum één groepering hebt uitgevoerd, kan de tab Grafieken geactiveerd worden. Er worden 4 grafieken gecreëerd per type toegankelijke informatie: -De cumulatie van de oplage en van de kijk - en luistercijfers

34 Analyses - De cumulatie van de Publicitaire waarden. - De cumulatie van de Mediascore impact met aanduiding van de positieve, negatieve of neutrale waardering. - De cumulatie van het Aantal artikels en audiovisuele items. Als u de grafieken wenst te printen of als u een PDF bestand wenst te creëren, selecteer dan één of meerdere grafieken en klik op de tab PDF of Print. Het thema van de grafieken kunt u aanpassen door het afrollend menu van het icoon «penseel» te gebruiken. U kunt de grafieken vergroten of verkleinen op het scherm aan de hand van de cursor rechts van de grafieken

35 Afmelden Om uit te loggen, klikt u op de tab Afmelden onder het Auxipress logo links bovenaan uw scherm. Neem gerust contact op met onze klantendienst indien u meer informatie wenst te ontvangen: Tel: info@auxipress.be

UltraGenda-Broka Online planningstool voor de klanten van CPS

UltraGenda-Broka Online planningstool voor de klanten van CPS UltraGenda-Broka Online planningstool voor de klanten van CPS Inhoud 1. Broka opstarten 2. Algemene opbouw 3. Opbouw snelkoppelingen 3.1. Dashboard 3.2. Afspraken en verwijzingen 3.3. Mijn profiel 3.4.

Nadere informatie

HANDLEIDING WEBSHOP

HANDLEIDING WEBSHOP HANDLEIDING WEBSHOP www.kingbelgium.be Intro Beste bezoeker, Welkom op de handleiding van de webshop van King Belgium. In deze handleiding leggen we stap voor stap uit hoe u, als nieuwe of als bestaande

Nadere informatie

THOMAS ONLINE TIPS & TRICKS

THOMAS ONLINE TIPS & TRICKS THOMAS ONLINE TIPS & TRICKS 1. Keuze navigatietaal van de website 2. Aanloggen 3. Wachtwoord wijzigen 4. Wachtwoord vergeten 5. Een PPA uitnodiging sturen naar een kandidaat 6. Een PPA rapport creëren

Nadere informatie

HANDLEIDING store2actions. Online-beheer van uw voorraad

HANDLEIDING store2actions. Online-beheer van uw voorraad HANDLEIDING 2actions Online-beheer van uw voorraad U heeft 2 manieren om in te loggen op onze website : via de klantenruimte op www.services2actions.com of rechtstreeks via de link www.2actions.com De

Nadere informatie

DGT Dynamics 2 - Handleiding

DGT Dynamics 2 - Handleiding DGT Dynamics 2 - Handleiding 1. Aanmelden 1. Ga naar http://dgtdynamics.digitopia.be/ (of http://www.pharmatopia.be voor apothekers) 2. Vul uw gebruikersnaam (e-mailadres) en uw paswoord in. De home pagina

Nadere informatie

Handleiding Mediaweb juni 2018

Handleiding Mediaweb juni 2018 Handleiding Mediaweb juni 2018 Inhoudsopgave Over Mediaweb... 2 Inloggen Mediaweb... 2 Mijn Media... 3 Artikelen filteren... 4 Filtermogelijkheden... 5 Acties uitvoeren voor meerdere artikelen... 7 Beheer...

Nadere informatie

Handleiding De Sociale Monitor

Handleiding De Sociale Monitor Handleiding De Sociale Monitor Inhoudsopgave Gebruikershandleiding: De Sociale Monitor 2 Bestaande rapportages 7 Een nieuw rapportage aanmaken 9 Het menu 10 Handleiding lokaal beheerders: De Sociale Monitor

Nadere informatie

Met deze minigids willen we u het onderstaande kort toelichten:

Met deze minigids willen we u het onderstaande kort toelichten: Wat is monkey.be? monkey.be is dé online databank voor Tax & Accountancy professionals met actuele en praktisch toepasbare commentaren, nieuwsberichten, praktische cijfers, adressen en telefoonnummers,

Nadere informatie

Handleiding. CROW Kennisbank. Contentmangement

Handleiding. CROW Kennisbank. Contentmangement Handleiding CROW Kennisbank Contentmangement 4-7-2013 Inhoudsopgave Inleiding... 2 Hoofdstuk 1 - Navigeren door de inhoudsopgaven... 3 1.1 Indeling inhoudsopgave wijzigen... 3 1.2 Selecteren van titels

Nadere informatie

Eindgebruikershandleiding Jira

Eindgebruikershandleiding Jira Eindgebruikershandleiding Jira Datum: 19-11-2012 Auteur: ing. N. Jonathans Versie: 2.1 Green Valley heeft als missie software te ontwikkelen waardoor de burger en het bedrijfsleven nog prettiger en makkelijker

Nadere informatie

Handleiding Brudoc De onlinecatalogus van het CMDC-CDCS Bijgewerkt op 16/09/2015

Handleiding Brudoc De onlinecatalogus van het CMDC-CDCS Bijgewerkt op 16/09/2015 Handleiding Brudoc De onlinecatalogus van het CMDC-CDCS Bijgewerkt op 16/09/2015 Auteur: Dimitri Piraux Herlezer: Stephanie Wolbeek Inhoudstabel 1. Eenvoudig zoeken... Erreur! Signet non défini. 2. Filters...

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING SelinEvo (Online)

GEBRUIKSAANWIJZING SelinEvo (Online) GEBRUIKSAANWIJZING SelinEvo (Online) Inleiding SelinEvo is het nieuwe dynamische systeem van Lyfra nv voor het online plaatsen van bestellingen. Met deze geüpdatete versie willen wij onze klanten een performante

Nadere informatie

Handleiding Mijn Kerk

Handleiding Mijn Kerk Handleiding Mijn Kerk 1 www.deinteractievekerk.nl Algemeen Uw kerk gaat de Interactieve Kerk gebruiken. In deze handleiding willen we u op een eenvoudige manier uitleggen hoe de Interactieve Kerk precies

Nadere informatie

FootCal Handleiding Spelers/Ouders

FootCal Handleiding Spelers/Ouders FootCal Handleiding Spelers/Ouders v1.0 FootCal Handleiding Spelers/Ouders 1 App installatie 3 Eerste gebruik 3 Inloggen/profiel 4 Account 4 Kies het juiste profiel 5 Favorieten 6 Teams keuze 6 Toegang

Nadere informatie

Handleiding online inschrijven Kinderopvang. Met i-school

Handleiding online inschrijven Kinderopvang. Met i-school Handleiding online inschrijven Kinderopvang Met i-school Inhoud 1. Reserveren 1.1 Schooldagen en schoolvrije dagen 1.2 Vakanties 2. Aanmelden 3. Homepagina 4. Kalender 5. Inschrijven 5.1 Via de kalender

Nadere informatie

Handleiding Management Drives

Handleiding Management Drives Handleiding Management Drives Viewer Download de Management Drives viewer op: www.managementdrives.com/md-viewer-update Start de Management Drives Viewer. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Mijn easyfairs. Handleiding voor exposanten

Gebruiksaanwijzing Mijn easyfairs. Handleiding voor exposanten Gebruiksaanwijzing Mijn easyfairs Handleiding voor exposanten Mijn easyfairs Handleiding voor exposanten Pagina 2 Inhoud Inloggen... 4 Standnaam en logo invoeren... 5 Invoeren van uw bedrijfsgegevens...

Nadere informatie

Handleiding. HetSchoolvoorbeeld.nl. HetSchoolvoorbeeld 2.1. Websites voor het onderwijs. Websites Social media Mediawijsheid Grafisch ontwerp

Handleiding. HetSchoolvoorbeeld.nl. HetSchoolvoorbeeld 2.1. Websites voor het onderwijs. Websites Social media Mediawijsheid Grafisch ontwerp HetSchoolvoorbeeld.nl Websites voor het onderwijs Handleiding HetSchoolvoorbeeld 2.1 Websites Social media Mediawijsheid Grafisch ontwerp Handleiding HetSchoolvoorbeeld 2.1 Pagina 1 Inhoud 1 Opbouw van

Nadere informatie

HANDLEIDING WEB SHOP

HANDLEIDING WEB SHOP HANDLEIDING WEB SHOP 1 Registreren... 2 1.1 Aanmelden als nieuwe gebruiker... 2 1.2 Persoonsgegevens... 2 1.3 Persoonsgegevens 2... 3 1.4 Eerste keer aanmelden... 4 2 Mijn profiel... 5 2.1 Mijn gegevens...

Nadere informatie

Handleiding Manager-Software Versie 1.1

Handleiding Manager-Software Versie 1.1 Handleiding Manager-Software Versie 1.1 Inleiding De Manager-Software is het onderdeel van het Clear2Pass-systeem dat instaat voor het beheer en het opvolgen de toegangscontrole. Ook het toevoegen van

Nadere informatie

Bestek nr. 16EN/2003/8. Het ontwerpen, ontwikkelen en instandhouden van een webstek Schelderadarketen: www.schelderadar.net.

Bestek nr. 16EN/2003/8. Het ontwerpen, ontwikkelen en instandhouden van een webstek Schelderadarketen: www.schelderadar.net. Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap Departement Leefmilieu en Infrastructuur Administratie Waterwegen en Zeewezen afdeling Scheepvaartbegeleiding en Ministerie van Verkeer en Waterstaat afdeling Verkeer

Nadere informatie

Handleiding administrator

Handleiding administrator Handleiding administrator september 2016 Handleiding Administrator Als administrator van uw bedrijf, kunt u in de Administrator omgeving de accounts van uw kantoor beheren en rapporten uitdraaien. U vindt

Nadere informatie

Inleiding...2. 1. MyUnifiedPost: verschillende inboxen...3. 2. De standaard MyUnifiedPost-inbox van het reisagentschap...4

Inleiding...2. 1. MyUnifiedPost: verschillende inboxen...3. 2. De standaard MyUnifiedPost-inbox van het reisagentschap...4 Manual MyBTN Inhoud Inleiding...2 1. MyUnifiedPost: verschillende inboxen...3 2. De standaard MyUnifiedPost-inbox van het reisagentschap...4 2.1 De standaard inbox openen...4 2.2 De inbox...5 2.3 Labels

Nadere informatie

Menu Door op de menuknop te klikken kunt u het hoofdmenu sluiten of openen. De menuknop is het icoon met drie streepjes vlak onder elkaar.

Menu Door op de menuknop te klikken kunt u het hoofdmenu sluiten of openen. De menuknop is het icoon met drie streepjes vlak onder elkaar. Start de Management Drives Viewer. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op de button om in te loggen. Na inloggen opent het hoofdmenu automatisch. Menu Door op de menuknop te klikken kunt u

Nadere informatie

Handleiding I-school oudermodule online inschrijven kinderopvang Bengelbende

Handleiding I-school oudermodule online inschrijven kinderopvang Bengelbende Handleiding I-school oudermodule online inschrijven kinderopvang Bengelbende Inleiding I-school is ons nieuw inschrijfsysteem. Dit systeem is veel gebruiksvriendelijker en zal het jou een stuk gemakkelijker

Nadere informatie

Gebruikershandleiding e-shop

Gebruikershandleiding e-shop Gebruikershandleiding e-shop 1. Inloggen...1 2. Beginscherm...2 3. Het plaatsen van bestellingen...3 3.1. Artikels zoeken via productgroep (tabblad Algemeen )...3 3.1.1. Bevestigingsmaterialen...4 3.1.1.1.

Nadere informatie

Handleiding. Schoolfruit, -groenten en melk

Handleiding. Schoolfruit, -groenten en melk Handleiding Schoolfruit, -groenten en melk 1 1 E-loket... 3 Help functie... 3 Inloggen... 3 Wat heb ik nodig?... 3 Aanmelden... 3 2 Indienen van een erkenningsaanvraag... 5 2.1 Starten... 5 2.2 Selecteren

Nadere informatie

Handleiding. Technische Analyse. EXcess RETURN

Handleiding. Technische Analyse. EXcess RETURN Handleiding Technische Analyse Technische Analyse EXcess RETURN EXCESS RETURN 2012 info@xsreturn.com Handleiding van de Technische Analyse 1. DE ZOEKFUNCTIE 3 2. DE MODULES 3 Diagnose 3 Commentaren 3 Strategieën

Nadere informatie

HORECA HANDLEIDING 1

HORECA HANDLEIDING 1 HORECA HANDLEIDING 1 Inhoud Algemeen menu... 4 Dashboard of Overzicht... 4 Beheerder (Manager) -> Profiel (Profile)... 5 Dashboard of Overzicht... 6 Ticket details:... 7 User Management of gebruikersbeheer...

Nadere informatie

MyANVR. Gebruikershandleiding

MyANVR. Gebruikershandleiding MyANVR Gebruikershandleiding Auteur: UnifiedPost Datum: Oktober 2010 Inhoudstafel 1. De MyANVR inbox van het reisagentschap... 4 1.1 Toegang tot MyANVR... 4 1.2 De standaard inbox openen... 4 1.3 Het menu...

Nadere informatie

QUESTI OPSTARTGIDS ALGEMENE INSTELLINGEN EN LVS

QUESTI OPSTARTGIDS ALGEMENE INSTELLINGEN EN LVS 01 - WELKOM BIJ QUESTI Welkom bij Questi. Alvorens je opstart, willen we je graag attent maken op enkele zaken. Voor je op de knop inloggen klikt, bekijk je best even de algemene filmpjes onder de knop

Nadere informatie

Handleiding Voor Bedrijven

Handleiding Voor Bedrijven Handleiding Voor Bedrijven Versie 1-2017 INHOUDSOPGAVE Inhoud 1. account 3 - Nieuw account aanmaken 2. Inloggen 5 - Op het beheersysteem 3. project 8 - Het aanmaken van een project 3b. project 14 - Biedingen

Nadere informatie

De resultaten worden op alfabetische volgorde getoond en kunnen zowel clusters als deelnemers bevatten.

De resultaten worden op alfabetische volgorde getoond en kunnen zowel clusters als deelnemers bevatten. Start de Management Drives Viewer. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op de button om in te loggen. Na inloggen opent het hoofdmenu automatisch. Menu Door op de menuknop te klikken kunt u

Nadere informatie

Online toepassing Sociaal Tolken & Vertalen IN-Gent - Handleiding voor profielen aanvrager en departementshoofd -

Online toepassing Sociaal Tolken & Vertalen IN-Gent - Handleiding voor profielen aanvrager en departementshoofd - Online toepassing Sociaal Tolken & Vertalen IN-Gent - Handleiding voor profielen aanvrager en departementshoofd - IN-Gent afdeling tolken en vertalen Kongostraat 42 BE-9000 Gent Pagina 1 van 31 1. Eerste

Nadere informatie

Web Presence Builder. Inhoud

Web Presence Builder. Inhoud Web Presence Builder Inhoud Inhoud... 1 Wat is Web Presence Builder?... 2 Het categoriescherm... 2 De eerste stappen naar een eigen website... 3 Onderwerp selecteren en website naam aanpassen... 3 Vooraf

Nadere informatie

Handleiding. HetSchoolvoorbeeld.nl. Versie 2.2 - juni 2014. Websites voor het onderwijs. Meest recente uitgave: www. hetschoolvoorbeeld.

Handleiding. HetSchoolvoorbeeld.nl. Versie 2.2 - juni 2014. Websites voor het onderwijs. Meest recente uitgave: www. hetschoolvoorbeeld. HetSchoolvoorbeeld.nl Websites voor het onderwijs Handleiding Versie 2.2 - juni 2014 Meest recente uitgave: www. hetschoolvoorbeeld.nl/handleiding Handleiding HetSchoolvoorbeeld 2.2 Pagina 1 Inhoud Inhoud

Nadere informatie

Children s Rights and Business Principles

Children s Rights and Business Principles Children s Rights and Business Principles www.childrenandbusiness.be Handleiding voor bedrijven. Children s rights and Business Principles Handleiding voor bedrijven - 1 Inhoudstafel INHOUDSTAFEL... 2

Nadere informatie

DURAPRINT ONLINE HELP

DURAPRINT ONLINE HELP DURAPRINT ONLINE HELP U MAAKT GEBRUIK VAN EEN DATABASE Ga verder naar pagina 4 als u geen gebruik maakt van een database 1. Start Duraprint 2. Selecteer nieuw document Klik om DURAPRINT te starten Klik

Nadere informatie

IMPACTXRM CRM REPORTS GEBRUIKERSHANDLEIDING. IMPACTXRM NV Zuidleiestraat 12/1b 9880 Aalter 0032 (50)

IMPACTXRM CRM REPORTS GEBRUIKERSHANDLEIDING. IMPACTXRM NV Zuidleiestraat 12/1b 9880 Aalter 0032 (50) IMPACTXRM CRM REPORTS GEBRUIKERSHANDLEIDING IMPACTXRM NV Zuidleiestraat 12/1b 9880 Aalter 0032 (50)960070 info@impactxrm.com Herzien 03.07.2016 Inhoud Inhoud... 1 IMPACTXRM Reports Algemene informatie...

Nadere informatie

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ In deze uitgebreide handleiding vindt u instructies om met Reviews in the Cloud aan de slag te gaan. U kunt deze handleiding ook downloaden (PDF). TIP: De navigatie

Nadere informatie

Eindgebruikershandleiding Jira

Eindgebruikershandleiding Jira Jira Datum: 13-08-2009 Auteur: ing. N. Jonathans Versie: 2.0 Green Valley heeft als missie software te ontwikkelen waardoor de burger en het bedrijfsleven nog prettiger en makkelijker zaken kunnen doen

Nadere informatie

Rapportages instellen

Rapportages instellen Versie 2.0 Introductie In Finchline is het mogelijk om over de ingestelde widgets (grafische weergaven) een rapportage te ontvangen en versturen in PDF of Excel. In deze handleiding komen alle opties,

Nadere informatie

Toegang deelnemers / Inloggen... 02. Account deelnemer... 03. Communicatiemateriaal.. 03. Bijbestellen communicatiemateriaal.. 03

Toegang deelnemers / Inloggen... 02. Account deelnemer... 03. Communicatiemateriaal.. 03. Bijbestellen communicatiemateriaal.. 03 Inhoudstafel Handleiding Online Tool Dag van de Zorg 2016 Toegang deelnemers / Inloggen... 02 Paswoord vergeten. 02 Account deelnemer... 03 Communicatiemateriaal.. 03 Bijbestellen communicatiemateriaal..

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Samen digitaal www.samendigitaal.be/ Gebruikershandleiding Heeft mijn onderneming toegang tot e-box? ders of extra Om e-box en de beveiligde onlinediensten te gebruiken, moet u eerst uw onderneming registreren.

Nadere informatie

Handleiding Webapplicatie Robin

Handleiding Webapplicatie Robin Handleiding Webapplicatie Robin (Versie 05) Inhoudstafel 1. Registratie van uw labo... 2 2. Persoonlijke account aanmaken... 4 3. Inloggen in uw labo account... 7 4. Wijziging labogegevens... 8 5. Inschrijven

Nadere informatie

Sdu Jurisprudentie Handleiding

Sdu Jurisprudentie Handleiding Sdu Jurisprudentie Handleiding Inloggen Om in te loggen, klikt u op de knop Log in in de rechterbovenhoek van het scherm. Vul vervolgens uw gebruikersnaam in en klik op Log in. Er wordt nu gevraagd om

Nadere informatie

1 Algemene zoekopdracht - één zoekvraag in alle juridische bronnen 4

1 Algemene zoekopdracht - één zoekvraag in alle juridische bronnen 4 Inhoud 1 Algemene zoekopdracht - één zoekvraag in alle juridische bronnen 4 1.1 Zoekterm invullen 4 1.2 Treffers algemene zoekopdracht 5 1.3 Treffers per documentsoort 6 1.4 Artikelen in treffer 7 1.5

Nadere informatie

JOUW WERK IN DE KIJKER OP WWW.KUNSTWERKT.BE AGENDAPUNTEN ZOEKERTJES WEBGALERIE

JOUW WERK IN DE KIJKER OP WWW.KUNSTWERKT.BE AGENDAPUNTEN ZOEKERTJES WEBGALERIE JOUW WERK IN DE KIJKER OP WWW.KUNSTWERKT.BE AGENDAPUNTEN ZOEKERTJES WEBGALERIE Inhoudsopgave 1. Registreren... 3 2. Menubalk geregistreerde gebruikers... 5 2.1. MIJN PROFIEL... 5 2.2. MIJN ZOEKERTJES...

Nadere informatie

De Kleine WordPress Handleiding

De Kleine WordPress Handleiding Introductie Dit is geen uitgebreide handleiding om een WordPress website of blog mee te bouwen. Het is ook geen overzicht van alle aspecten die een WordPress website zo bijzonder maken en geen verhandeling

Nadere informatie

Startersgids De werknemer zal een e-mail ontvangen met de mededeling dat een nieuwe gebruiker aangemaakt is. Klik op de link "Nieuwe gebruiker"

Startersgids De werknemer zal een e-mail ontvangen met de mededeling dat een nieuwe gebruiker aangemaakt is. Klik op de link Nieuwe gebruiker Startersgids De werknemer zal een e-mail ontvangen met de mededeling dat een nieuwe gebruiker aangemaakt is. Klik op de link "Nieuwe gebruiker" Dit zal de gebruiker leiden tot onderstaand scherm: Vul de

Nadere informatie

Handleiding digitaal dossier

Handleiding digitaal dossier Handleiding digitaal dossier Handleiding digitaal dossier... 1 Omschrijving... 2 Login met persoonlijke account... 3 Geen persoonlijke account... 3 Automatisch omwisselen naar persoonlijke account... 4

Nadere informatie

Nu kunnen we beginnen met het opzoeken van producten. Hier zijn 5 mogelijkheden voor voorzien.

Nu kunnen we beginnen met het opzoeken van producten. Hier zijn 5 mogelijkheden voor voorzien. Aanmelden Ga naar onze website www.vanoirschot.be Klik op Inloggen. Geef uw klantnummer, gebruikersnaam en wachtwoord in. Deze gegevens zijn door ons aan u per mail verstrekt. Vergeet niet de vakjes profiel

Nadere informatie

Inhoud Error! Bookmark not defined.

Inhoud Error! Bookmark not defined. HOTEL HANDLEIDING 1 Inhoud Algemeen menu... 4 Dashboard of Overzicht... 4 Beheerder (Manager) -> Profiel (Profile)... 5 Dashboard of Overzicht... 6 Ticket details:... 7 User Management of gebruikersbeheer...

Nadere informatie

Dealer Extranet 3.0 Handleiding

Dealer Extranet 3.0 Handleiding Dealer Extranet 3.0 Handleiding Inhoud 1. Ontdek de Dealer Extranet 3.0: homepage... 3 2. Configureren van een product... 4 3. Een bestelling plaatsen... 6 De Snel bestellen -tool Uploaden van een bestelling

Nadere informatie

Handleiding E-View April 2010

Handleiding E-View April 2010 Handleiding E-View April 2010 Inhoud 1. Introductie E-View... 3 1.1 Inloggen in E-View... 3 2. Factuuroverzicht... 5 3. Totaaloverzicht... 6 4. Overzicht per aansluiting... 7 5. Verbruikskosten... 9 6.

Nadere informatie

Gebruikers- handleiding. Module Reporting Rekeninginformatie

Gebruikers- handleiding. Module Reporting Rekeninginformatie Gebruikers- handleiding Module Reporting Rekeninginformatie A. ALGEMEEN 1. KORTE BESCHRIJVING VAN DE MODULE Module Reporting Rekeninginformatie voor BelfiusWeb-klanten met uitvoerige behoeften op vlak

Nadere informatie

VERZENDLIJSTEN HANDLEIDING. OTYS Recruiting Technology

VERZENDLIJSTEN HANDLEIDING. OTYS Recruiting Technology VERZENDLIJSTEN HANDLEIDING OTYS Recruiting Technology OTYS RECRUITING TECHNOLOGY WWW.OTYS.NL 29-8-2017 Versie 1.0 2 INHOUD 1 Introductie... 4 1.1 Over verzendlijsten... 4 1.2 Doel van deze instructie...

Nadere informatie

Aan de slag met AdminView

Aan de slag met AdminView Aan de slag met AdminView uitgebreide handleiding S for Software B.V. Gildeweg 6 3771 NB Barneveld tel 0342 820 996 fax 0342 820 997 e-mail info@sforsoftware.nl web www.sforsoftware.nl Inhoudsopgave 1.

Nadere informatie

Handleiding Fotopagina

Handleiding Fotopagina Handleiding Fotopagina Leden van de Vrienden van de Pyreneese berghond kunnen een album aanmaken op onze fotopagina. Per lid/gezin is één album van maximaal 250 foto's beschikbaar. Deze handleiding bestaat

Nadere informatie

Handleiding competitie.nevobo.nl

Handleiding competitie.nevobo.nl De competitiewebsite, welke via http://competitie.nevobo.nl/ te bereiken is, wordt steeds belangrijker in de volleybalcompetities van de Nevobo. In dit document vindt u informatie over de werking van deze

Nadere informatie

Wachtwoord herstellen

Wachtwoord herstellen BTN ONLINE INDEX Login... 3 Wachtwoord vergeten... 4 Werknemerspagina... 5 Bestellen bij BTN... 6 Winkelwagen werknemer... 9 Bestelhistorie... 12 Uitloggen... 13 2 Login Door in uw internetbrowser te kiezen

Nadere informatie

HANDLEIDING GEBRUIKERSBEHEER. Onderwijs en Vorming

HANDLEIDING GEBRUIKERSBEHEER. Onderwijs en Vorming HANDLEIDING GEBRUIKERSBEHEER Onderwijs en Vorming Gebruikersbeheer in Web IDM 1. Aanmelden in het gebruikersbeheerplatform Na het voltooien van het aanmeldproces (zie Aanmelden bij Mijn Onderwijs), kom

Nadere informatie

1. Inloggen op www.fedos.be

1. Inloggen op www.fedos.be 1 1. Inloggen op www.fedos.be Om uw eigen clubpagina te beheren dient u zich eerst aan te melden op het beheersysteem van uw clubpagina. Dit beheersysteem is een soort programma die u via het internet

Nadere informatie

Ten opzichte van de vorige versie zijn er een aantal functionaliteiten verbeterd, ook zijn er een aantal functionaliteiten toegevoegd:

Ten opzichte van de vorige versie zijn er een aantal functionaliteiten verbeterd, ook zijn er een aantal functionaliteiten toegevoegd: Gebruikershandleiding Support Website Versie: 1.0 Datum: 17/09/2008 1 Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave... 2 2 Inleiding... 3 3 Overzicht van de pagina s en hun functies... 4 3.1 Login...4 3.2 Home...5 3.2.1

Nadere informatie

Handleiding indesteeg.nl

Handleiding indesteeg.nl Handleiding indesteeg.nl Deze korte handleiding beschrijft hoe u artikelen of kalender items toe kan voegen aan de website. 1) Registreren Het is noodzakelijk om allereerst te registreren om een gebruikersaccount

Nadere informatie

Uitleg CMS Utrecht Your Way Button 1. Inloggen

Uitleg CMS Utrecht Your Way Button 1. Inloggen Uitleg CMS Utrecht Your Way Button 1. Inloggen Met jouw login gegevens kun je inloggen via http://button.utrechtyourway.nl/cms 2. Dashboard Na inloggen wordt het dashboard van het CMS zichtbaar. Of te

Nadere informatie

De controlekaart volledige werkloosheid

De controlekaart volledige werkloosheid De controlekaart volledige werkloosheid Mobiele Versie Gebruikershandleiding Inhoudstafel Toegang 4 Algemene beschrijving 6 Bovenaan 7 Het logo van de uitbetalingsinstelling 7 De PDF downloaden 7 Instellingen

Nadere informatie

1.1 Maak een Vooraanmelding Ga naar rol Truck, kies Vooraanmeldingen.

1.1 Maak een Vooraanmelding Ga naar rol Truck, kies Vooraanmeldingen. eportal Tams In deze handleiding geven we een beknopt overzicht hoe een vooraanmelding en een bezoek aan te maken om een TAR code aan te maken 1. TAMS 1.1 Maak een Vooraanmelding Ga naar rol Truck, kies

Nadere informatie

4.1 4.2 5.1 5.2 6.1 6.2 6.3 6.4

4.1 4.2 5.1 5.2 6.1 6.2 6.3 6.4 Handleiding CMS Inhoud 1 Inloggen 2 Algemeen 3 Hoofdmenu 4 Pagina s 4.1 Pagina s algemeen 4.2 Pagina aanpassen 5 Items 5.1 Items algemeen 5.2 Item aanpassen 6 Editor 6.1 Editor algemeen 6.2 Afbeeldingen

Nadere informatie

NEW WAVE TEXTILES HANDLEIDING WEBSHOP

NEW WAVE TEXTILES HANDLEIDING WEBSHOP NEW WAVE TEXTILES HANDLEIDING WEBSHOP 0 INHOUD 1. Snel bestellen 2 2. Mijn Account 3 3. Product zoeken 5 4. Productinformatie quickview 6 5. Productinformatie uitgebreid 8 6. Winkelkar bestelling plaatsen

Nadere informatie

ISY2CONNECT. Handleiding HET BESTE VOOR UW ORGANISATIE

ISY2CONNECT. Handleiding HET BESTE VOOR UW ORGANISATIE ISY2CONNECT Handleiding HET BESTE VOOR UW ORGANISATIE ISY2CONNECT Inhoud INLOGGEN EN REGISTREREN... 2 PROFIEL INSTELLINGEN... 2 PAGINA S... 4 AGENDA... 5 BEHEER MENU... 6 AANMAKEN OPENBAAR EVENEMENT...

Nadere informatie

Handleiding Sociale kaart. Vlaams Brabant en Hoofdstedelijk Gewest Brussel

Handleiding Sociale kaart. Vlaams Brabant en Hoofdstedelijk Gewest Brussel Handleiding Sociale kaart Vlaams Brabant en Hoofdstedelijk Gewest Brussel Opgesteld door Dennis Servaas bijgewerkte versie januari 2012 1 Inhoudsopgave 1. Aanmelden... 3 2. Zoekfilters... 4 3. Fiches bekijken...

Nadere informatie

Handleiding gebruik Citymail

Handleiding gebruik Citymail Handleiding gebruik Citymail Versie : 4.0.1 Jaar : 2014 Auteur : Citymail BV / Charly Traarbach Citymail BV Copyright 1 Citymail BV, Nederland 2014 Niets uit dit document mag worden vermenigvuldigd en/of

Nadere informatie

Zoekfunctionaliteiten - NL

Zoekfunctionaliteiten - NL Handleiding PratoFlex Zoekfunctionaliteiten - NL Efficiency through innovation Inhoud 1 Voorwoord 2 Standaard zoekfunctionaliteiten 2.1 Snelle zoek 2.2 Reversed matching 2.3 Uitgebreide zoek 2.3.1 Personen

Nadere informatie

Na het inloggen met de gegevens die je hebt gekregen, verschijnt het overzichtsscherm zoals hieronder:

Na het inloggen met de gegevens die je hebt gekregen, verschijnt het overzichtsscherm zoals hieronder: Inhoud van de website invoeren met de ContentPublisher De inhoud van websites kan worden ingevoerd en gewijzigd met behulp van een zogenaamd Content Management Systeem (CMS). De websites van Muismedia

Nadere informatie

Handleiding. Z factuur Archief

Handleiding. Z factuur Archief Handleiding Z factuur Archief INHOUDSOPGAVE 1. DASHBOARD... 3 1.1. Inloggen... 3 Inloggegevens vergeten... 3 1.2. Mogelijkheden Dashboard... 3 Instellingen, Abonnement Info en Adressenboek... 3 Facturen

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inleiding pagina 3

Inhoudsopgave. Inleiding pagina 3 Inhoudsopgave Inleiding pagina 3 1. Account aanvragen pagina 5 2. Etiketten aanmaken pagina 8 3. Etiketten opslaan/bewerken pagina 12 4. Etiketten printen pagina 14 Instellingen 5. Printerinstellingen

Nadere informatie

Siemens Industry Mall. Administratie handleiding voor Administrator Vennootschap (CM Company Manager)

Siemens Industry Mall. Administratie handleiding voor Administrator Vennootschap (CM Company Manager) Siemens Industry Mall Administratie handleiding voor Administrator Vennootschap (CM Company Manager) Page: 1 of 16 Inhoudstafel 1 VOORWOORD...3 2 GEBRUIKERSADMINISTRATIE...4 2.1 Creatie van een nieuwe

Nadere informatie

HANDLEIDING KAVO-TOOL

HANDLEIDING KAVO-TOOL Afdeling Jeugd Arenbergstraat 9 1000 Brussel Contactpersonen: Julie Bouttiau Anne De Ridder T 02 553 69 73 E-mail: kadervorming@cjsm.vlaanderen.be ///// HANDLEIDING KAVO-TOOL Handleiding voor verenigingen

Nadere informatie

Handleiding ledenadministratie NVVH afdelingen

Handleiding ledenadministratie NVVH afdelingen Handleiding ledenadministratie NVVH afdelingen Inleiding U kunt via internet de gegevens van de leden van uw afdeling bijhouden. Hieronder staan de mogelijkheden beschreven. Inloggen Om te kunnen werken

Nadere informatie

Handleiding online inschrijven via i-school

Handleiding online inschrijven via i-school Handleiding online inschrijven via i-school Algemeen Om in te loggen surf je naar www.i-school.be/login. Geef je gebruikersnaam en paswoord in en klik op inloggen. Betekenis icoontjes: Inschrijven Inschrijving

Nadere informatie

RAPPORTAGESMODULE HANDLEIDING. OTYS Recruiting Technology

RAPPORTAGESMODULE HANDLEIDING. OTYS Recruiting Technology RAPPORTAGESMODULE HANDLEIDING OTYS Recruiting Technology OTYS RECRUITING TECHNOLOGY WWW.OTYS.NL 20-2-2017 Versie 2.0 2 INHOUD 1 Introductie... 4 1.1 Over de Rapportagesmodule... 4 1.2 Doel van deze instructie...

Nadere informatie

Net2 kaarten bedrukken

Net2 kaarten bedrukken kaarten bedrukken kaarten bedrukken - Welke methode? Er bevinden zich twee pakketen om kaarten te bedrukken in de software. Een basis vast formaat dat al aanwezig is in de software sinds 2003 (V3.16) en

Nadere informatie

Uw HorecaPro : handleiding

Uw HorecaPro : handleiding Uw HorecaPro : handleiding Als klant van Resto.be, hebt u de mogelijkheid om te reageren op de commentaren van uw klanten. Ook kunt u de informatie en gegevens wijzigen die verschijnen op uw Resto.be pagina

Nadere informatie

CMS Made Simple eenvoudig uitgelegd CMS MADE SIMPLE- Eenvoudig uitgelegd

CMS Made Simple eenvoudig uitgelegd CMS MADE SIMPLE- Eenvoudig uitgelegd CMS Made Simple eenvoudig uitgelegd CMS MADE SIMPLE- Eenvoudig uitgelegd Introductie Deze handleiding heeft tot doel een eenvoudige stap voor stap handleiding te zijn voor eindgebruikers van CMS Made Simple

Nadere informatie

Indien u een technische vergunning wil aanvragen voor een coach die aangesloten is bij een andere club gaat u verder naar punt B (pagina 5).

Indien u een technische vergunning wil aanvragen voor een coach die aangesloten is bij een andere club gaat u verder naar punt B (pagina 5). HANDLEIDING TECHNISCHE VERGUNNINGEN VOOR COACHES AANVRAGEN VIA DE SMART CLIENT A. Voor coaches die aangesloten zijn bij uw club Indien u een technische vergunning wil aanvragen voor een coach die aangesloten

Nadere informatie

Handleiding NZa-portaal. voor zorgaanbieders

Handleiding NZa-portaal. voor zorgaanbieders Handleiding NZa-portaal voor zorgaanbieders Versie 1, 30 maart 2011 Inhoud 1. Starten 3 2. Algemene zorgaanbiederspagina 5 3. Download NZa-bestanden 6 4. Individuele zorgaanbiederspagina 7 5. Downloaden

Nadere informatie

Cliënten handleiding PwC Client Portal

Cliënten handleiding PwC Client Portal Cliënten handleiding PwC Client Portal Mei 2011 (1) 1. Portal van de cliënt Deze beschrijving gaat ervan uit dat u beschikt over inloggegevens voor de portal en over de url van de portal website. Als u

Nadere informatie

Opstellen van de jaarlijkse BTW-listing

Opstellen van de jaarlijkse BTW-listing Opstellen van de jaarlijkse BTW-listing wow Heden wordt enkel nog de elektronische jaarlijkse klantenlisting (VATLIST bestand) door de Administratie aanvaard. Dit maakt het de belastingplichtige mogelijk

Nadere informatie

Inhoud van de website invoeren met de ContentPublisher

Inhoud van de website invoeren met de ContentPublisher Inhoud van de website invoeren met de ContentPublisher De inhoud van Muismedia websites wordt ingevoerd en gewijzigd met behulp van een zogenaamd Content Management Systeem (CMS): de ContentPublisher.

Nadere informatie

E- mailadressen uit doelgroepen in NC halen (Actie- lijsten).

E- mailadressen uit doelgroepen in NC halen (Actie- lijsten). E- mailadressen uit doelgroepen in NC halen (Actie- lijsten). Dit is een stapje verder... Hiermee gaat u niet zomaar naar bv. Alle particulieren een mailing doen. ð Je gaat hier enkel personen of bedrijven

Nadere informatie

Een register is een verzameling reglementeringen die hetzelfde doel hebben, nl. veiligheid

Een register is een verzameling reglementeringen die hetzelfde doel hebben, nl. veiligheid Wetgevingsregister Overzicht Wetgevingsregister is een module van het systeem waar gebruikers van Verifield hun conformiteitsprogramma binnen de organisatie kunnen beheren. In Wetgevingsregister vindt

Nadere informatie

BOEKENBANK VERSIE 3.7

BOEKENBANK VERSIE 3.7 BOEKENBANK VERSIE 3.7 WELKE VOORDELEN VOOR BIBLIOTHEKEN EN INSTELLINGEN? EEN HANDLEIDING. Vanaf 30 juni 2008 is de nieuwe versie van Boekenbank in gebruik. Sinds 2002 kunnen bibliotheken en instellingen

Nadere informatie

Technische nota AbiFire Rapporten maken via ODBC

Technische nota AbiFire Rapporten maken via ODBC Technische nota AbiFire Rapporten maken via ODBC Laatste revisie: 23 januari 2018 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 2 2 Systeeminstellingen in AbiFire... 3 2.1 Aanmaken extern profiel... 3 2.2 Toewijzing extern

Nadere informatie

Web applicatie Tolk- en vertaalaanvragen: Handleiding voor aanvragers SVBBO

Web applicatie Tolk- en vertaalaanvragen: Handleiding voor aanvragers SVBBO Eerste aanmelding Web applicatie Tolk- en vertaalaanvragen: Handleiding voor aanvragers SVBBO Datum release 24/04/2013 Versie 1.0 1. Eerste aanmelding Wanneer u als contactpersoon via het registratiesysteem

Nadere informatie

Handleiding Hootsuite

Handleiding Hootsuite Oktober 2013 Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Account aanmaken... 4 2. Wat is wat?... 6 3. Inrichten... 8 3.1 Tabs aanmaken... 8 3.2 Kolommen aanmaken... 8 4. Inrichten voor monitoring... 10 4.1 Zoekwoorden...

Nadere informatie

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop... 1 Inleiding... 3 Inloggen... 4 Wachtwoord vergeten... 4 Gebruikersnaam vergeten... 5 Nog geen klant?...

Nadere informatie