Handleiding kassa software Ctrlbase BV

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Handleiding kassa software Ctrlbase BV"

Transcriptie

1 Handleiding kassa software Ctrlbase BV Inhoud Inloggen in de kassa Pag. 1 Scannen van artikelen Pag. 2 Zoeken van artikelen Pag. 3 Zoeken algemeen exposant nummer Pag. 3 (alleen voor Shop in Shop) Aanpassingen in orderregel Pag. 4 Afhandelen bon (factuur/order maken) Pag. 5 Wegzetten bon (in wacht) Pag. 6 Bestelling maken met of zonder aanbetaling Pag. 6 Bonkopie maken Pag. 6 Bestelling / weggezette bon opzoeken Pag. 7 Factuur zoeken Pag. 7 Totalen bekijken / printen Pag. 8 Instellingen scherm o Algemeen Pag.9 o Kassa Pag.10 o Verkoop Pag.11 o Barcodescanner Pag.12 o Pinapparatuur Pag.12 o Klantendisplay Pag.13 o Printer Pag.13 o Overige Pag.14 Afsluiten kassa Pag. 16

2 Inloggen kassaprogramma Om in het kassaprogramma in te loggen dient een wachtwoord opgegeven te worden. Dit wachtwoord wordt door een bevoegd medewerker in de backoffice applicatie ingevoerd. Naast het veld voor invoer wachtwoord ziet u een knop welke gebruikt kan worden om een toetsenbord op te roepen indien u geen toetsenbord heeft staan.

3 Scannen artikelen Nadat u bent ingelogd staat de kassa direct gereed om gebruikt te worden. Consumenten verkoop Indien u een standaard klant heeft ingevuld in het instellingen scherm, zal er direct een nieuwe bon gestart worden zodat u ook direct kunt beginnen met scannen van de artikelen. Op het numeriek toetsenbord rechts in het scherm zal het barcode teken geselecteerd staan. Groothandel verkoop U kunt na inloggen een klantkaart scannen of een klant zoeken middels de ENTER toets op het numeriek toetsenbord of gewoon toetsenbord. Nadat u de klant hebt gekozen kunt u starten met het scannen van artikelen. Extra functionaliteiten bij scannen artikelen Als u voor het scannen van een artikel een getal onder 999 intoetst, zal dit getal na scannen het aantal zijn van het gescande artikel. Dus indien u vooraf 5 gevolgd door een ENTER ingeeft, dan verdwijnt deze vijf uit het input schermpje en wordt als aantal gezien voor het volgende gekozen artikel. Dit geldt overigens ook voor het zoeken van een artikel. Nadat deze gevonden is zal ook dit getal als aantal worden ingevuld. Indien u een Shop in Shop winkel heeft, kunt u het getal 999 plus een leveranciersnummer intoetsen gevolgd door een ENTER waarna het algemene artikel van deze leverancier zal worden herkent. Als een barcode niet gevonden kan worden in de artikelstam, zal het artikel zoekscherm worden aangeboden. U kunt hier alsnog zoeken naar het artikel indien de barcode niet juist is ingebracht.

4 Zoeken van artikelen Als een artikel niet gescand kan worden (geen sticker, barcode niet correct of leesbaar etc), dan kunt u deze in het Artikel zoekscherm proberen op te zoeken. Ook als u op ENTER of de knop zoeken drukt zal het zoekscherm worden aangeboden indien de barcode selector is geactiveerd. In het zoekscherm kunt u op omschrijving (of gedeelte), artikelcode of barcode zoeken. Alle zoekvelden kunnen gedeeltelijk worden ingevuld waarmee de zoekresultaten verfijnd kunnen worden op basis van hoeveelheid informatie die u hier ingeeft. Ook kunt u de zoekvelden combineren. Het eindresultaat van de zoekopdracht wordt in een lijstvorm getoond nadat u op ZOEK heeft gedrukt. Dit eindresultaat kunt u doorbladeren middels de schuifbalk, Pagina omhoog/omlaag, Begin/Einde doorlopen of u kunt door op de kolomkoppen te drukken de zoeklijst sorteren naar uw behoefte. Als u het artikel heeft gevonden, klikt u deze aan en drukt u op OK. Het artikel zal in de orderegels bij worden gevoegd en hierna kunnen eventueel diverse aanpassingen in de orderregel worden toegepast, zoals aantal, prijs, korting etc. Zoeken van algemeen exposanten nummer (alleen shop in shop) Het zoeken van een algemeen artikelnummer voor een exposant kunt u doen door in het artikelzoekscherm direct op Zoek te klikken en hierna bovenin het zoekscherm de knop Algemeen nummer in te drukken. Hierna komen alleen de artikelen met volgnummer eindigend op tevoorschijn welke staan voor de algemene nummers.

5 Aanpassingen in orderregel Als een orderregel geselecteerd staat, kan met het numeriek keypad deze regel worden aangepast. De toetsen aan de linkerkant van het keypad zijn bedoeld voor de actie die u gaat uitvoeren en de Enter toets is ter bevestiging van de actie. Mocht u bijvoorbeeld het aantal stuks willen wijzigen, dan drukt u op de toets # en vervolgens geeft u op het numerieke gedeelte het gewenste aantal in gevolgd door de ENTER toets. Zie afbeelding hieronder voor een verklaring per actie toets. Indien u de calculator gebruikt kunt u simpele berekeningen doen. Het eindresultaat kunt u doorzetten naar bijvoorbeeld de stuksprijs door op het Euroteken te drukken gevolgd door ENTER. De actietoets Kortingen kunt u gebruiken om bijvoorbeeld 10% korting op de stuksprijs te geven. U toetst nadat u de knop heeft ingedrukt het percentage in en hierna ENTER. Indien u een korting die reeds door u is ingegeven weer ongedaan wilt maken, doet u de kortingshandeling opnieuw met 0.

6 Afhandelen bon Als alle artikelen gescand zijn en u klaar bent om deze bon af te gaan handelen, dan kunt u kiezen voor twee verschillende afhandelwijzes. De Pinknop zorgt ervoor dat het gehele bedrag als betaling klaar wordt gezet met betaalwijze PIN en u enkel nog op betaal hoeft te drukken. Hierna zal het bedrag in de pin automaat worden gezet en kan de klant pinnen. De muntknop zal naar het betaalscherm gaan zonder een bedrag in de betalingen te zetten. U kunt via deze weg zelf bepalen met welk(e) betaalmiddel(en) de klant gaat afrekenen. Als het bedrag in het vak Nu betalen overeenkomt met hetgeen de klant met een bepaald betaalmiddel gaat betalen, dan drukt u op de betreffende betaalmiddel knop om het bedrag vast te leggen en kunt u eventueel resterende bedragen op andere betaalmiddelen zetten. Onderin het afrekenscherm staat een wisselknop om de order af te handelen als factuur/kassabon of dat u deze als order wilt behouden als bestelling en nog niet definitief van een factuurnummer wilt voorzien. De order wordt dan nog niet als omzet berekent. Wel kunt u desgewenst al betalingen op de order zetten welke als aanbetaling op de order zullen worden gezien. Afhankelijk van de instelling dient er dan wel een orderopmerking verplicht ingevuld te worden. Ook is in te stellen per kassa of deze knop altijd op factuur moet staan of alleen op factuur als het een nieuwe bon betreft. BETAAL KNOP Om de bon uiteindelijk te printen (order of factuur) dient u op de knop BETAAL te drukken als u alles gereed heeft (eventueel betalingen etc). Deze knop wordt enkel actief indien het volledige bedrag of meer in de betalingen staat of als het vinkboxje Factuur maken uit staat. Het aanmaken van een bestelling (order) zal verderop in deze handleiding stapsgewijs worden beschreven.

7 Wegzetten bon (In wacht) U kunt tijdens het scannen van de artikelen de bon ten alle tijden in de wacht zetten zodat de klant op een later tijdstip verder afgerekend kan worden. U doet dit de knop In wacht in te drukken. Er wordt geen kenmerk meegegeven aan de bon behoudens het bonnummer. Deze staat onderin het scherm voordat u op In wacht drukt. Om de bon weer uit de wachtstand te halen kunt u op de knop Uit wacht drukken waarna het zoekscherm voor orders met de orderlijst tevoorschijn komt en de nieuwste openstaande order bovenin laat zien. Dit hoeft niet altijd uw bon te zijn, dus let goed op welke u selecteert. Bestelling maken met of zonder aanbetaling Indien u een bestelling gaat maken die op een later moment pas verwerkt dient te worden gaat u als volgt te werk: Scannen van de artikelen Afrekenknop indrukken (Munt) Vinkboxje Factuur maken uitzetten Opmerking invullen indien gewenst. Als het een consument betreft dan wilt u bijvoorbeeld het afleveradres hier invullen. Ook kunt u hier een eventuele opmerking plaatsen over de aanbetaling die bij de kassa dan kan worden geïncasseerd als u geen mogelijkheid heeft om een betaling te ontvangen (geen kassalade, geen pinautomaat etc) Knop Betaal indrukken en de bon meegeven aan de klant Er is nu een order aangemaakt welke ieder moment weer kan worden opgeroepen ter verdere verwerking. Bonkopie maken Indien u een extra kopie van een bon (order of factuur) wilt printen, dan kunt u dit als volgt doen. Als u de bon als laatste heeft verwerkt, dan kunt u in rechtsonder drukken op Bon kopie. Wanneer het een bon is die in een eerder stadium is aangemaakt, dan zoekt u de bon op in het zoekscherm en hierna drukt u op Menu en vervolgens kiest u voor Printen.

8 Orders zoeken Om een order (ook wel bestelling genoemd) te zoeken, dient u de lopende order af te breken door op Annuleer te drukken. Hierna kunt u op de knop Zoeken drukken waarna u kiest voor Orders. In het order zoekscherm kunt u eventuele waarden meegeven aan de zoekopdracht en hierna drukt u op Ok. Er volgt een lijst met orders waaruit u kunt kiezen. Na het maken van de keuze zal de order geopend worden en kunt u hier eventuele wijzigingen in aanbrengen en de order afhandelen/opnieuw wegzetten. Factuur zoeken Het opzoeken van een factuur (afgehandelde bon) gaat in principe hetzelfde als het zoeken van een order, alleen kiest u niet voor orders, maar voor facturen. De factuur zal na keuze op het scherm verschijnen en u kunt hier eventueel een kopie bon van uitdraaien of de factuur crediteren. Dit doet u door op de Menu knop te drukken en voor Crediteren te kiezen waarna u uit twee soorten creditering kunt kiezen. De eerste optie zal een nieuwe ORDER maken die het negatieve van de originele factuur is waarna u deze desgewenst kunt aanpassen en afhandelen. De tweede optie zal de factuur geheel negatief maken in een nieuwe order en direct afhandelen inclusief het negatieve van de betaling. Totalen bekijken/printen Indien u gemachtigd bent, kunt u tussentijds of einde van de dag, de totalen van de kassa( s) bekijken. Printen is in de meeste gevallen niet mogelijk aangezien er vaak geen A4 printer aan de kassa verbonden is. U vindt deze rapportage onder de knop Print als u geen openstaande order in het scherm heeft staan. Hierna kunt u uit diverse rapporten een keuze maken.

9 Instellingen scherm Als u gemachtigd bent, dan kunt u door te dubbelklikken op het logo rechts onderin het scherm, de standaardinstellingen aanpassen/bekijken. Hieronder volgt een uitleg per onderdeel van het instellingen scherm. Het eerste onderdeel waarin u terecht komt betreft de basis (stam) gegevens van de kassa. Vestiging: Dit is de naam die eventueel op de kassabon kan worden afgedrukt als u dit zelf wilt beheren. De bonlayout bepaald of dit gegeven erop komt te staan of dat er van een vaste tekst of afbeelding gebruik wordt gemaakt. Taal: Dit bepaald de taal van verschillende onderdelen in de scherm (bijvoorbeeld de knoppen). Deze functionaliteit is nog in ontwikkeling. Screensaver: Indien een kassa niet gebruikt wordt zal na een bepaalde tijd het inlogscherm worden voorgezet. U bepaald hier hoeveel tijd dit mag duren en of er verplicht geauthoriseerd moet worden of dat u op Annuleer kunt drukken in het inlogscherm zodat de vorige gebruiker weer actief wordt. Gebruikersrechten: Hier geeft u aan welk userlevel (in EasyBase / EasyTrade bepaald per gebruiker) voor een aantal onderdelen in de kassa minimaal vereist is.

10 Het tweede onderdeel onder tabblad Kassa mag alleen door Ctrlbase worden gebruikt.

11 Het tabblad Verkoop wordt gebruikt voor de volgende instellingen. Verkoop algemeen: Wordt er aan deze kassa voor consumenten verkocht of aan bedrijven. Indien u aan consumenten verkoopt dient er een klantnummer opgegeven te worden. Dit is de standaard klant die altijd bij een nieuwe verkoop wordt gebruikt. Eventueel kunt u deze wel nog aanpassen tijdens het maken van een bon zodat u toch aan klanten/personen kunt verkopen waar wel vooraf een klantnummer voor is aangemaakt. Keuze in betaalscherm afhandeling: Hiermee bepaald u of het vinkboxje Factuur maken standaard aan moet staan, uit moet staan of altijd aan behoudens als u een bestelling heeft opgehaald en deze gaat afhandelen. Info klantgegevens: Dit is bedoeld voor consumenten verkoop. Hiermee zorgt u dat er na iedere verkoop een scherm opkomt waarin diverse gegevens ingevoerd kunnen worden die u hier kunt bepalen. Deze gegevens worden vastgelegd (met het factuurnummer) in een database voor later gebruik van bijv. mailingen etc. Indien dit niet is ingeschakeld kunt u desgewenst in het kassascherm na afrekenen alsnog op de knop Marketing drukken om dit evengoed in te kunnen vullen. U vindt deze knop onderin het kassa scherm.

12 Het tabblad Barcodescanner mag allen door Ctrlbase worden gebruikt. Het tabblad PIN apparatuur mag alleen door Ctrlbase worden gebruikt.

13 Het tabblad Klantendisplay mag alleen door Ctrlbase worden gebruikt. In het tabblad Printer kunt u diverse opties voor afdrukken van de bonnen/facturen maken.

14 In het tabblad Overige worden diverse instellingen gedaan die deels door u en deels door ons moeten worden ingesteld. Factuurtekst: Deze tekst kan desgewenst op de bon worden gezet met een algemene karakter. U kunt hier bijvoorbeeld uw voorwaarden inzetten (Ruilen niet mogelijk etc) en/of uw openingstijden etc. Voorgeprogrammeerde artikelen: Na indrukken van deze knop zal een scherm verschijnen waarin u artikelen kunt koppelen aan een toets in het kassascherm. Desgewenst kunt u tekst of een plaatje aan de knop meegeven. Zie afbeelding hieronder voor een voorbeeld van het scherm waarin u de knoppen kunt definiëren en een hoe het er uitziet in het kassascherm.

15 Maskers: Dit onderdeel mag alleen door Ctrlbase worden gebruikt. Artikelfilter: Dit onderdeel mag alleen door Ctrlbase worden gebruikt. Klantentekst: Hierin plaatst u de tekst die op een eventueel aangesloten klantendisplay wordt getoond als welkomsttekst. Locatie synctool en direct synchroniseren worden beide alleen door Ctrlbase gebruikt. Afsluiten kassa (dagafslag) Anders dan bij de meeste kassa s behoeft er geen X of Z afslag te worden gedaan. Wel kunt u de overzichten zoals eerder beschreven gebruiken als dagafslag. Ook bestaat er de mogelijkheid om in de EasyBase (Alleen shop in Shop) een kassa afslag per kassa in te voeren en te printen. Raadpleeg voor een uitleg hierover de handleiding Kassa afslag in EasyBase. Als u klaar bent met de dag drukt u op Annuleer en drukt u hierna op de knop Afsluiten. De kassa zal worden afgesloten en u kunt desgewenst de computer ook afsluiten.

16 Mocht u nog vragen hebben betreffende deze handleiding of de werking van de kassa software, dan kunt u zich richten tot onze servicedesk per (support@ctrlbase.nl) of via de telefoon op

Hunter Retail (POS) Documentatie v1.1. Documentatie Hunter-Retail (POS) Handleiding 1.1

Hunter Retail (POS) Documentatie v1.1. Documentatie Hunter-Retail (POS) Handleiding 1.1 Hunter Retail (POS) Documentatie v1.1 Documentatie Hunter-Retail (POS) Handleiding 1.1 1 Overzicht 1. Hoofdmenu Kassa (p. 03) 2. Artikelen toevoegen (p. 05) 3. Aangepaste artikelen (p. 08) 4. Artikelen

Nadere informatie

Pagina 2 van 27. Kassa software

Pagina 2 van 27. Kassa software Laatste wijziging: 13-02-2008 Pagina 2 van 27 Kassa software Inhoudsopgave De Kassa... 5 De Schermopbouw... 6 Bediende inlogscherm... 6 Werken vanuit het hoofdscherm... 7 Gast invoeren... 18 Bestaande

Nadere informatie

Debiteuren Handleiding

Debiteuren Handleiding Debiteuren Handleiding Pagina 1 Voorwoord. In deze debiteuren handleiding leest u hoe u gebruik kunt maken van de debiteurenmodule. Omdat de mogelijkheden en werkwijze vrijwel eindeloos zijn zullen wij

Nadere informatie

De Kassa opstarten: U krijgt in beeld een inlogscherm. De gebruikersnaam hoeft u niet te wijzigen, deze staat al ingesteld. Uw wachtwoord = 1 2 3 4.

De Kassa opstarten: U krijgt in beeld een inlogscherm. De gebruikersnaam hoeft u niet te wijzigen, deze staat al ingesteld. Uw wachtwoord = 1 2 3 4. De Kassa opstarten: Start uw computer op en wacht tot uw zandloper uit beeld is. Om de kassa op te starten: dubbel klik met de linkermuisknop op het kassa icoontje in uw scherm U krijgt in beeld een inlogscherm.

Nadere informatie

QLINE Q1000 BASIS HANDLEIDING

QLINE Q1000 BASIS HANDLEIDING QLINE Q1000 BASIS HANDLEIDING Versie 0.1 Inhoud Kassa opstarten... 2 Aanmelden medewerker... 2 Betekenis knoppen kassascherm... 4 Aanslaan & Afrekenen... 6 Betaalwijze Pin (gekoppelde pin)... 6 Betaalwijze

Nadere informatie

Debiteuren Handleiding

Debiteuren Handleiding Debiteuren Handleiding Pagina 1 Voorwoord. In deze debiteuren handleiding leest u hoe u gebruik kunt maken van de debiteurenmodule. Omdat de mogelijkheden en werkwijze vrijwel eindeloos zijn zullen wij

Nadere informatie

Multi Management W1500. uitleg

Multi Management W1500. uitleg Multi Management W1500 uitleg www.bolt.nl/afrekenen Inhoudsopgave 1 Inleiding...3 2 Inkooplevering invoeren...4 3 Inkoopfactuur aanmaken...6 4 Invoeren Factuur...8 5 Betaling verkoopfactuur...10 Multi

Nadere informatie

Landelijk Indicatie Protocol (LIP)

Landelijk Indicatie Protocol (LIP) Handleiding Landelijk Indicatie Protocol programma pagina 1 of 18 Landelijk Indicatie Protocol (LIP) Welkom bij LIP Lip is ontstaan uit een toegevoegde module aan het kraamzorg administratie pakket van

Nadere informatie

Handleiding werkwijze e-bestel site Smulders

Handleiding werkwijze e-bestel site Smulders Handleiding werkwijze e-bestel site Smulders - Aanmelden: Het aanmelden gebeurt door als eerste het adres in te vullen op uw microsoft internet explorer pagina. De naam van het adres is: http://www.smulders-bv.nl/

Nadere informatie

Handleiding Online Kassa. Maart 2010

Handleiding Online Kassa. Maart 2010 Handleiding Online Kassa Maart 2010 2 Inhoudsopgave handleiding Online Kassa Verkopen Pagina 5 Dagstaat Pagina 7 Periodestaat Pagina 8 Omzet per Periode Pagina 9 Artikelen Pagina 10 Relaties Pagina 11

Nadere informatie

Wilmar Retail Kassa Handleiding

Wilmar Retail Kassa Handleiding Wilmar Retail Kassa Handleiding Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Inloggen... 3 1.1 Verschillende kassa s... 3 2. Automatisch uitloggen... 5 3. Afrekenen... 5 3.1 Kassagroepen... 6 3.2 Afrekenen via

Nadere informatie

VIVA2.0. Balie. VIVA2.0 Balie

VIVA2.0. Balie. VIVA2.0 Balie Balie VIVA2.0 VIVA2.0 Balie CORILUS BV - PELMOLEN 20-3994 XZ HOUTEN - T 0031 (0)30 634 72 50 - F: 0031 (0)30 606 78 71 - info@corilus.nl - www.corilus.nl 1 Inhoudsopgave 1. Algemene Informatie over VIVA

Nadere informatie

Handleiding kassasysteem

Handleiding kassasysteem Handleiding kassasysteem 0 Handleiding kassasysteem Auteur: VuurwerkPOS Versie: 1.2 Datum: 04112015 1 Inhoudsopgave Onderdeel Pagina Inleiding Installeren Licenties Inloggen Menubalk Bonschermen Classic

Nadere informatie

Handleiding voor het werken met vaste klanten in uw untill ordering software.

Handleiding voor het werken met vaste klanten in uw untill ordering software. Handleiding voor het werken met vaste klanten in uw untill ordering software. Binnen untill ordering software kunt u werken met vast klanten. Hier in zijn er 3 verschillenden manieren, die in deze handleiding

Nadere informatie

HANDLEIDING Q1470 Afhalen & Bezorgen

HANDLEIDING Q1470 Afhalen & Bezorgen HANDLEIDING Q1470 Afhalen & Bezorgen Pag.: 1 Inhoudsopgave Inleiding...3 Kassa...4 Kassa layout knoppen toevoegingen...4 Order aanmaken...5 Order afrekenen...6 Order aanpassen...7 Producten toevoegen...7

Nadere informatie

Hunter CRM. POS Documentatie

Hunter CRM. POS Documentatie Hunter CRM POS Documentatie Overzicht 1. Hoofdmenu Kassa (p. 03) 2. Artikelen toevoegen (p. 05) 3. Aangepaste artikelen (p. 08) 4. Artikelen corrigeren (p. 09) 5. Betalingen (p. 10) 6. Nota afhandeling

Nadere informatie

HANDLEIDING Q2000 Offerte

HANDLEIDING Q2000 Offerte HANDLEIDING Q2000 Offerte Pag.: 1 Inhoudsopgave Inleiding...3 Backoffice...4 Offerte aanmaken...4 Offerte naar order...9 Offerte naar factuur...11 Offerte wijzigen...13 Offerte annuleren...14 Overige...15

Nadere informatie

Inhoudsopgave Inleiding... 5 Eerste keer starten... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Activeren... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Inloggen...

Inhoudsopgave Inleiding... 5 Eerste keer starten... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Activeren... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Inloggen... Datum: 02-11-2010 1 2 Inhoudsopgave Inleiding... 5 Eerste keer starten... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Activeren... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Inloggen... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd.

Nadere informatie

References. Handleiding. Intelly B.V. En nu verder (documentmanager)

References. Handleiding. Intelly B.V. En nu verder (documentmanager) Intelly B.V. Handleiding En nu verder (documentmanager) References Project : 17V12303 v1.0 Intelly B.V. Datum : 31 juli 2017 Laagveld 1 Auteur : Jenna Geraets 6014 DD ITTERVOORT Organisatie : Intelly B.V.

Nadere informatie

Nadat u de download link heeft aangeklikt, verschijnt het volgende scherm.

Nadat u de download link heeft aangeklikt, verschijnt het volgende scherm. Hoofdstuk 1 Installatie Nadat u de download link heeft aangeklikt, verschijnt het volgende scherm. Scherm 1 U kiest hier voor Run waarna de setup wordt opgehaald. U kunt ook voor Save kiezen en de setup

Nadere informatie

QLINE BASIS HANDLEIDING

QLINE BASIS HANDLEIDING QLINE BASIS HANDLEIDING Versie 1.1 Inhoud Kassa opstarten...3 Aanmelden medewerker...3 Betekenis knoppen kassascherm...5 Aanslaan & Afrekenen...7 Betaalwijze Pin (gekoppelde pin)...7 Betaalwijze Contant...9

Nadere informatie

Q1205 Mplus Cadeaupas

Q1205 Mplus Cadeaupas Q1205 Mplus Cadeaupas Inleiding 3 Beheer 4 Cadeaupas-types definieren 4 Alias (verander de term cadeaupas) 5 Cadeaupas-knop in POS 6 POS 7 Cadeaupas uitgifte 7 Afrekenen met een cadeaupas 10 Niet kunnen

Nadere informatie

Handleiding Pétanque Competitie Beheer. (versie 1.1) April 2014

Handleiding Pétanque Competitie Beheer. (versie 1.1) April 2014 Handleiding Pétanque Competitie Beheer (versie 1.1) April 2014 2 Algemeen Het programma Pétanque Competitie Beheer is gratis software voor de verwerking van halve en hele competities tot en met 99 speelrondes

Nadere informatie

QLINE PUNTEN SPAREN (WERKT ALLEEN MET DE Q1200 KLANTENBEHEER)

QLINE PUNTEN SPAREN (WERKT ALLEEN MET DE Q1200 KLANTENBEHEER) QLINE PUNTEN SPAREN (WERKT ALLEEN MET DE Q1200 KLANTENBEHEER) Versie 0.1 Algemene instellingen Klantenkaart > Spaarpunten: Geactiveerd: Hiermee wordt de spaarpunten optie volledig in- of uitgeschakeld.

Nadere informatie

Handleiding. Inhoud. TAMPOS Kassasyteem

Handleiding. Inhoud. TAMPOS Kassasyteem Handleiding Documentnaam : TAM Handleiding Datum : 29-01-2019 Versie : V2019.01.26 Opgesteld door : TAMSOFT Software Engineering Inhoud 1 TAMPOS Kassasysteem starten... 2 1.1 Programma Afsluiten... 2 1.2

Nadere informatie

i-marina Software Handleiding Datum : 13 februari 2017 Sudum Pagina 1 van 13

i-marina Software Handleiding Datum : 13 februari 2017 Sudum Pagina 1 van 13 i-marina Software Handleiding Datum : 13 februari 2017 Sudum - www.sudum.nl - support@sudum.nl Pagina 1 van 13 Inhoudsopgave A. i-marina Software... 3 A.I. Inloggen... 3 A.II. Menu... 4 1. Start... 5 1.1.

Nadere informatie

Inhoud. Er kan van vormgeving veranderd worden door het volgende te doen:

Inhoud. Er kan van vormgeving veranderd worden door het volgende te doen: Horeca Inhoud Kassa opstarten... 2 Aanmelden medewerker... 2 Overzicht van het POS scherm... 4 Betekenis knoppen kassascherm... 5 Een tafel openen... 7 Een bestelling invoeren op een tafel... 12 Een tafel

Nadere informatie

Snel starten met contant Stap 1: Module SnelStart!Contant selecteren in de demonstratieversie van het programma:

Snel starten met contant Stap 1: Module SnelStart!Contant selecteren in de demonstratieversie van het programma: Versie: 201301022 Pagina 1 van 5 Snel starten met contant Stap 1: Module SnelStart!Contant selecteren in de demonstratieversie van het programma: Open het menu Extra, Licentiebeheer Klik in het kader Bediening

Nadere informatie

Factuur Beheer. Gebruikers handleiding

Factuur Beheer. Gebruikers handleiding Factuur Beheer Gebruikers handleiding COPYRIGHT 2002 Factuur Beheer Pakket 1 Factuur Beheer door ing. K.H. Welling Factuur Beheer is een boekhoudkundig programma. In dit programma kunnen facturen voor

Nadere informatie

Gebruikshandleiding module Party-Feestdagen

Gebruikshandleiding module Party-Feestdagen Gebruikshandleiding module Party-Feestdagen Auteur: R. van der Veen TFC-Services Algemeen: Onderstaande iconen worden in veel schermen getoond binnen TFC: Nieuw: Hiermee kan een nieuw record aangemaakt

Nadere informatie

AAN DE SLAG FAC T U U R E N PA R A P L U R E L AT I E S i

AAN DE SLAG FAC T U U R E N PA R A P L U R E L AT I E S i AAN DE SLAG FACTUUR EN PARAPLU R ELATI ES i Inhoudsopgave Inleiding... 3 Begin... 4 Factuur relatie... 5 Paraplu relatie... 6 Voor veel gestelde vragen (FAQ) kunt u terecht op onze online handleiding via

Nadere informatie

Handleiding IBestel. Inloggen. Startpagina

Handleiding IBestel. Inloggen. Startpagina Inhoudsopgave Inloggen... 3 Startpagina... 3 Artikel zoeken... 5 Nieuw Order... 5 Bestelpatronen... 6 Bestelpatronen - invullen... 6 Bestelpatronen - beheer... 6 Bestelpatronen overzicht... 7 Orders...

Nadere informatie

Last minute verzekeringen

Last minute verzekeringen Last minute verzekeringen Inleiding. De verzekeringsmaatschappijen in Jack/Vera worden boekhoudkundig als elke andere touroperator behandeld. De last minute verzekeringen dienen op een andere manier ingebracht

Nadere informatie

Introductie WoonTotaal Silver

Introductie WoonTotaal Silver Introductie WoonTotaal Silver Wanneer uw registratie is goedgekeurd door Holland Haag, heeft u een email bericht ontvangen met daarin uw gebruikersnaam en wachtwoord. Met deze gegevens kunt u inloggen

Nadere informatie

HANDLEIDING Q2050 Verkooporders Q2100 Facturatie

HANDLEIDING Q2050 Verkooporders Q2100 Facturatie Q-LINE Q2050 Verkooporders & Q2100 Facturatie Handleiding versie 2.0 HANDLEIDING Q2050 Verkooporders Q2100 Facturatie Pag.: 1 Q-LINE Q2050 Verkooporders & Q2100 Facturatie Handleiding versie 2.0 Inhoudsopgave

Nadere informatie

QLINE PUNTEN SPAREN (WERKT ALLEEN MET DE Q1200 KLANTENBEHEER)

QLINE PUNTEN SPAREN (WERKT ALLEEN MET DE Q1200 KLANTENBEHEER) QLINE PUNTEN SPAREN (WERKT ALLEEN MET DE Q1200 KLANTENBEHEER) Algemene instellingen Klantenkaart > Spaarpunten: Geactiveerd: Hiermee wordt de spaarpunten optie volledig in- of uitgeschakeld. Standaard

Nadere informatie

Handleiding Mplus Touch Screen Kassa. Module T1100 - Registratie medewerkers

Handleiding Mplus Touch Screen Kassa. Module T1100 - Registratie medewerkers Handleiding Mplus Touch Screen Kassa Module T1100 - Registratie medewerkers www.bolt.nl/afrekenen Inhoudsopgave 1 Module uitleg...3 1.1 Doel...3 2 Module configuratie...4 2.1 Het aanmaken van een Medewerker...4

Nadere informatie

HANDLEIDING WINPOS KASSA

HANDLEIDING WINPOS KASSA HANDLEIDING WINPOS KASSA DATUM: VERSIE: AUTEUR: REVIEW: 13-08-2007 First draft Joshua Willems Marc Hermans 29-08-2007 Final version Freek Sengers Marc Hermans INHOUDSOPGAVE Hoofdstuk 1 De kassa opstarten

Nadere informatie

HANDLEIDING Q1440 Bestelbon Cafetaria

HANDLEIDING Q1440 Bestelbon Cafetaria HANDLEIDING Q1440 Bestelbon Cafetaria Pag.: 1 Inhoudsopgave Inleiding...3 Kassa knoppen/functies...4 Bestelbon aanmaken...5 Bestelbon opties...6 Bestelbon aanpassen...6 Bestelbon annuleren...7 Bestelbon

Nadere informatie

Elektronisch factureren

Elektronisch factureren Elektronisch factureren Inleiding Elektronisch Factureren in RADAR is mogelijk vanaf versie 4.0. Deze module wordt niet standaard meegeleverd met de RADAR Update maar is te bestellen via de afdeling verkoop

Nadere informatie

Nadat u de download link heeft aangeklikt, verschijnt het volgende scherm.

Nadat u de download link heeft aangeklikt, verschijnt het volgende scherm. Hoofdstuk 1 Installatie Nadat u de download link heeft aangeklikt, verschijnt het volgende scherm. Scherm 1 U kiest hier voor Run waarna de setup wordt opgehaald. U kunt ook voor Save kiezen en de setup

Nadere informatie

Met deze module heeft u de mogelijkheid om gemakkelijk, snel en efficiënt uw documenten als naslag in Unit 4 Multivers te koppelen.

Met deze module heeft u de mogelijkheid om gemakkelijk, snel en efficiënt uw documenten als naslag in Unit 4 Multivers te koppelen. Handleiding Scan+ Introductie Met Scan+ gaat een lang gekoesterde wens voor vele gebruikers van Unit 4 Multivers in vervulling: eenvoudig koppelen van documenten in relatiebeheer of documentmanagement

Nadere informatie

Met deze module heeft u de mogelijkheid om gemakkelijk, snel en efficiënt uw documenten als naslag in Unit 4 Multivers te koppelen.

Met deze module heeft u de mogelijkheid om gemakkelijk, snel en efficiënt uw documenten als naslag in Unit 4 Multivers te koppelen. Handleiding Office+ Introductie Met de module Office+ gaat een lang gekoesterde wens voor vele gebruikers van Unit 4 Multivers in vervulling: eenvoudig koppelen van documenten in relatiebeheer of documentmanagement

Nadere informatie

Gebruikershandleiding E-Commerce VBH Nederland BV

Gebruikershandleiding E-Commerce VBH Nederland BV VBH Nederland BV Versie 2.0 Datum 02-09-2010 Gemaakt door Ramon Broekhuijzen 0. Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 2. Artikelen opzoeken en bestellen... 4 2.1 Opzoeken van artikelen... 4 2.2 Artikeloverzicht...

Nadere informatie

Handleiding ZKM Online. Versie 2.1

Handleiding ZKM Online. Versie 2.1 Handleiding ZKM Online Versie 2.1 Februari 2015 Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Eerste keer dat je inlogt... 3 1.1.1 Profiel... 4 1.1.2. Wachtwoord (wijzigen)... 4 1.1.3. Bureau... 5 1.1.4. Consultants

Nadere informatie

Handleiding. Act! SnelStart Connect Pro. handleiding. Act! SnelStartConnect Pro. Versie 1.0 3-4-2014

Handleiding. Act! SnelStart Connect Pro. handleiding. Act! SnelStartConnect Pro. Versie 1.0 3-4-2014 Act! SnelStartConnect Pro Handleiding Versie 1.0 3-4-2014 Inleiding Met SnelStart Connect Pro kunt uw Act!-database koppelen met uw SnelStart boekhouding. SnelStart Connect Pro biedt u de mogelijkheid

Nadere informatie

Handleiding. TAM Pandjeshuis Software. Documentnaam : TAM Handleiding Datum : 12-05-2014 Versie : V0.02 Opgesteld door : TAMSOFT Software Engineering

Handleiding. TAM Pandjeshuis Software. Documentnaam : TAM Handleiding Datum : 12-05-2014 Versie : V0.02 Opgesteld door : TAMSOFT Software Engineering Handleiding Documentnaam : TAM Handleiding Datum : 12-05-2014 Versie : V0.02 Opgesteld door : TAMSOFT Software Engineering Inhoud 1 Software installatie... 2 2 Programma starten en instellen... 2 2.1 Opnieuw

Nadere informatie

BALIEVERKOPEN HET STARTEN VAN EEN KASSAVERKOOP

BALIEVERKOPEN HET STARTEN VAN EEN KASSAVERKOOP BALIEVERKOPEN Het starten van de balie onder Windows kan doormiddel van het aanklikken van het ICOON BALIE. Vervolgens verschijnt onderstaand venster. Als er voor verkoper nul wordt gekozen, dan zal er

Nadere informatie

Handleiding Mplus Touch Screen Kassa

Handleiding Mplus Touch Screen Kassa Handleiding Mplus Touch Screen Kassa Module T1200 Op rekening en relatie beheer Leza Horeca & Winkel Management Van Dedemstraat 6 1624 NN Hoorn Tel 0229-562110 E-mail : info@leza.nl Inhoudsopgave 1 Module

Nadere informatie

HANDLEIDING Q1600 Fashion

HANDLEIDING Q1600 Fashion HANDLEIDING Q1600 Fashion Pag.: 1 Inhoudsopgave Inleiding...3 Beheer...4 Kleurlijsten beheren...4 Kleurlijst groep aanmaken...6 Kleurlijst groep verwijderen...6 Kleuren (kleurnummers) aanmaken/wijzigen...7

Nadere informatie

Handleiding. Online bestelsysteem. Horesca Horecavo Weversbaan 25 2352 BZ Leiderdorp 071 5 41 20 11

Handleiding. Online bestelsysteem. Horesca Horecavo Weversbaan 25 2352 BZ Leiderdorp 071 5 41 20 11 Handleiding Online bestelsysteem Horesca Horecavo Weversbaan 25 2352 BZ Leiderdorp 071 5 41 20 11 Inhoudsopgave 1. Voorwoord... 3 2. Beginnen... 4 2.1. Inloggen... 5 2.2. Meerdere debiteuren onder één

Nadere informatie

Handleiding Wilmar Retail Werken met kasverschil

Handleiding Wilmar Retail Werken met kasverschil Handleiding Wilmar Retail Werken met kasverschil Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 Beginnen met het bijhouden van kasverschil... 4 Voorbeeld winkel... 4 Kassanamen aanmaken... 5 Kasverschil

Nadere informatie

MUNTZ MARKETING COMMUNICATION GROUP. Handleiding Slagersplein

MUNTZ MARKETING COMMUNICATION GROUP. Handleiding Slagersplein MUNTZ MARKETING COMMUNICATION GROUP Handleiding Slagersplein Inhoudsopgave Pagina - Uitleg beginscherm 3 - Aanmaken Profiel 5 - Maak Printmateriaal: Stap 1, kies doel 8 - Maak printmateriaal: Stap 2, kies

Nadere informatie

Handleiding. Serviceportal. Versie 1.3 Datum 07-10-14

Handleiding. Serviceportal. Versie 1.3 Datum 07-10-14 Handleiding Serviceportal Versie 1.3 Datum 07-10-14 Inhoud 1 Inloggen... 3 2 Transportdocumenten... 4 2.1 Zoeken naar documenten... 4 2.2 Downloaden van alle documenten op factuurnummer... 6 2.3 Order

Nadere informatie

BUS HANDELMIJ STERK IN A-MERKEN HANDLEIDING WEBSHOP WWW.BUS.NL UW PARTNER IN TECHNIEK

BUS HANDELMIJ STERK IN A-MERKEN HANDLEIDING WEBSHOP WWW.BUS.NL UW PARTNER IN TECHNIEK BUS HANDELMIJ STERK IN A-MERKEN HANDLEIDING WEBSHOP UW PARTNER IN TECHNIEK Handleiding Webshop : inloggen 1 2 Als u naar de webshop gaat van Bus Handelmij krijgt u het scherm zoals hier boven is afgebeeld.

Nadere informatie

Handleiding: inloggen op Klantportaal

Handleiding: inloggen op Klantportaal Handleiding: inloggen op Klantportaal 2015 Handleiding om uw order te kunnen volgen via onze nieuwe Klantportaal In deze handleiding leren wij u stap voor stap hoe onze Klantportaal werkt en hoe u er gebruik

Nadere informatie

HANDLEIDING Q1400 Horeca Tafelregistratie

HANDLEIDING Q1400 Horeca Tafelregistratie Q-LINE Q1400 Tafelregistratie Handleiding versie 2.0 HANDLEIDING Q1400 Horeca Tafelregistratie Pag.: 1 Q-LINE Q1400 Tafelregistratie Handleiding versie 2.0 Inhoudsopgave Inleiding...3 Kassa functies...4

Nadere informatie

Releasenotes OctoPOS 76

Releasenotes OctoPOS 76 Releasenotes OctoPOS 76 Inleiding In OctoPOS 76 zijn verschillende verbeteringen doorgevoerd. Daarnaast is functionaliteit toegevoegd. De aanpassingen en de benodigde instellingen zijn in dit document

Nadere informatie

Handleiding voor Comakers - VOC. Vastgoed Onderhoud Centrale

Handleiding voor Comakers - VOC. Vastgoed Onderhoud Centrale Handleiding voor Comakers - VOC Vastgoed Onderhoud Centrale Auteur : Erik Nous / Hennie Janssen Versie : Pharos 3.1 Datum : 1 juli 2009 Inhoudsopgave Inloggen in de Comaker Console... 3 Comaker console

Nadere informatie

Versie: februari 2013. Gebruikershandleiding Webshop

Versie: februari 2013. Gebruikershandleiding Webshop Versie: februari 2013 Gebruikershandleiding Webshop Inhoud 1. Inleiding 2. Inloggen / profiel 2.1 Nieuwe gebruiker 2.2 Inloggen 2.3 Gebruikersnaam / wachtwoord vergeten 2.4 Afmelden 3. Profielpagina 3.1

Nadere informatie

Handleiding Apostill POS

Handleiding Apostill POS Handleiding Apostill POS Laatste versie: september 2009 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Overzicht kassascherm... 3 2.1. Artikelscherm... 3 2.2. Afrekenscherm... 5 2.2.1. Afrekenbuttons... 5 2.3. Functietoetsenscherm...

Nadere informatie

handleiding Sparen met de scan r app

handleiding Sparen met de scan r app handleiding Sparen met de scan r app De app downloaden Inloggen De Scan r app kan gedownload worden vanuit de App Store Na het downloaden van de app, komt u voor Apple smartphones en vanuit de Google Play

Nadere informatie

Siemens SITRAIN Institute Handleiding Website

Siemens SITRAIN Institute Handleiding Website Siemens SITRAIN Institute Handleiding Website Uitgave 01 Boeken van een cursus bij Siemens SITRAIN Institute 1.1 Beginnen op de website Vanuit de startpagina https://www.sitrain-learning.siemens.com/bel-pl/en/index.do

Nadere informatie

Handleiding Kassasysteem Afosto

Handleiding Kassasysteem Afosto Handleiding Kassasysteem Afosto Inhoud Instellen kassa op apparaat... 3 Producten verkopen... 6 Producten opzoeken... 6 Afrekenen... 7 Korting geven... 9 Productkorting... 9 Bonkorting... 9 Klanten aan

Nadere informatie

1. Doel - Het door de klant via een webapplicatie invoeren van zijn/haar orders in het TMS systeem van van Reenen.

1. Doel - Het door de klant via een webapplicatie invoeren van zijn/haar orders in het TMS systeem van van Reenen. ID WI1.08.07 Omschrijving Orderintake online order entry Proces P 1.08 Trefwoorden Aslas; Online Order Entry Beschreven door Laurens van Oostenbrugge Datum 22-05-2012 Activiteit Transport Versie TranspasOnline

Nadere informatie

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3.

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3. Versie 1.0 05.03.2015 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 08 5. Openen van de activiteit Hoe wordt de activiteit geopend? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 6. Inloggen op het

Nadere informatie

TIP: Op elke pagina in SalarOnline vindt u een tekst ballon met?, zodra u hierop klikt krijgt u de help voor de betreffende pagina.

TIP: Op elke pagina in SalarOnline vindt u een tekst ballon met?, zodra u hierop klikt krijgt u de help voor de betreffende pagina. Welkom bij SalarOnline Van uw accountant heeft u een link per e-mail ontvangen. Zodra u op de link klikt krijgt u een wizard. In deze wizard moet u uw gebruikersnaam, wachtwoord en subdomein opgeven. Op

Nadere informatie

Gebruikershandleiding leveranciersportaal. Eigen Haard Vastgoed. Instructie leveranciersportaal. Januari 2019

Gebruikershandleiding leveranciersportaal. Eigen Haard Vastgoed. Instructie leveranciersportaal. Januari 2019 Gebruikershandleiding leveranciersportaal Vastgoed Januari 2019 Inhoud 1. Aanmelden... 3 2. Instellingen... 4 3. Zoeken en filteren... 5 4. Orders... 5 4.1 Accepteren... 6 4.2 Plannen... 7 Leveranciersopmerkingen...

Nadere informatie

Table of contents 2 / 15

Table of contents 2 / 15 Office+ 1 / 15 Table of contents Introductie... 3 Installatie... 4 Installatie... 4 Licentie... 7 Werken met Office+... 8 Instellingen... 8 Office+ i.c.m. module Relatiebeheer... 9 Office+ i.c.m. module

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online. Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven

Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online. Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven Versie 5.0 december 2011 Inhoudsopgave UBplus Gebruik UBplusOnline per klant instellen 2 Gebruik

Nadere informatie

Koppeling Snelstart met PartsCat new generation.

Koppeling Snelstart met PartsCat new generation. Koppeling Snelstart met PartsCat new generation. Vanaf SnelStart 12.7 is het mogelijk om SnelStart direct te koppelen met PnG. Na het instellen van de koppeling, kunt u vanuit een verkooporder direct doorklikken

Nadere informatie

Installatiehandleiding Kassa-betaalautomaat koppeling

Installatiehandleiding Kassa-betaalautomaat koppeling Telefoonnummers: Detacom Helpdesk: (0314) 37 28 40 of kijk op www.detacom.nl C.C.V. Servicecenter: (026) 38 49 849 of kijk op www.ccv.nl Voorbereiding: 1. Zorg ervoor dat u in het bezit bent van een kabel

Nadere informatie

Handleiding: Internet Bestel Applicatie Meco Online Shop

Handleiding: Internet Bestel Applicatie Meco Online Shop MEATING YOUR DEMANDS Handleiding: Internet Bestel Applicatie Meco Online Shop Leegaardsdijk 2, 8400 Oostende - Tel: 059 70 91 95 - Fax: 059 70 97 20 - orders@meconv.be Inhoud 1. Website / Inloggen... 3

Nadere informatie

Handleiding Mplus Touch Screen Kassa. Module T1510 Statiegeld

Handleiding Mplus Touch Screen Kassa. Module T1510 Statiegeld Handleiding Mplus Touch Screen Kassa Module T1510 Statiegeld www.bolt.nl/afrekenen Inhoudsopgave 1 Module uitleg...3 1.1Doel...3 2 Configuratie...4 2.1Artikel met statiegeld aanmaken...4 2.1.1Knop aanmaken...5

Nadere informatie

HANDLEIDING Q1200 Klantenbeheer met Acties

HANDLEIDING Q1200 Klantenbeheer met Acties HANDLEIDING Q1200 Klantenbeheer met Acties Pag.: 1 Inhoudsopgave Inleiding...3 Klanten in kassa...4 Kies Klant knop...4 Aanmelden klant...4 Klantenbeheer overzicht in kassa...5 Klant saldo...6 Klantenbeheer

Nadere informatie

Viva 3 Online Handleiding Kascontrole

Viva 3 Online Handleiding Kascontrole Viva 3 Online Handleiding Kascontrole CORILUS BV - PELMOLEN 20-3994 XZ HOUTEN - T 0031 (0)30 634 72 50 - F: 0031 (0)30 606 78 71 - info@corilus.nl - www.corilus.nl Inhoud 1. Kascontrole... 2 1.1 Betaling

Nadere informatie

Handleiding Factureren 7x24

Handleiding Factureren 7x24 Handleiding Factureren 7x24 HOME Met Factureren 7x24 kunt u online u facturen samenstellen en inboeken. U kunt de facturen printen en per post versturen, maar u kunt ze ook automatisch e-mailen, of elektronisch

Nadere informatie

Handleiding. Bestuursrecht. Handheld

Handleiding. Bestuursrecht. Handheld Handleiding Bestuursrecht Handheld Auteurs: K. van der Weide P. de Jonge BySpy Products B.V. 2019 versie 3.1 12-12-2018 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 1 Inleiding 2 Bestuursrecht 3 Openstaande zaak of nieuwe

Nadere informatie

Opzetten en beheren Mini-Webshop

Opzetten en beheren Mini-Webshop Opzetten en beheren Mini-Webshop DC AutomatiseringsGroep De Chamotte 36 4191 GT Geldermalsen Helpdesk: Alle werkdagen van 8.30 t/m 21.00 Zaterdags storingsdienst van 9.00 t/m 17.00 Tel.: 0345-545080 Fax:

Nadere informatie

Handleiding. Act! SnelStart Connect. handleiding. Act! SnelStart Connect. Versie 1.0 12-12-2013

Handleiding. Act! SnelStart Connect. handleiding. Act! SnelStart Connect. Versie 1.0 12-12-2013 Act! SnelStart Connect Handleiding Versie 1.0 12-12-2013 Inleiding Met SnelStart Connect kunt uw Act! database koppelen met uw SnelStart boekhouding. SnelStart Connect biedt u de mogelijkheid om de gegevens

Nadere informatie

Handleiding Internet bestel Horesca Smulders

Handleiding Internet bestel Horesca Smulders Handleiding Internet bestel Horesca Smulders 1 Inloggen: Om in te kunnen loggen hebt u een inlogcode nodig. Deze kunt u aanvragen/wordt verstrekt door Horesca Smulders. Toets in de adresbalk van uw internetbrowser

Nadere informatie

Sioges Voorraadbeheer

Sioges Voorraadbeheer Programmeren artikelen: Sioges Voorraadbeheer Druk op PRG Artikelen & Tarieven Artikelen In het scherm verschijnen de Hoofdgroepen en gekoppelde Artikelen: Druk aan de linkerkant van het scherm op de juiste

Nadere informatie

Handleiding spitsfactuur imuis Online.

Handleiding spitsfactuur imuis Online. Handleiding spitsfactuur imuis Online. 1. Inloggen imuis Online. Log in op: https://inloggen.mondtadviesgroep.nl/imuis_net/inlogscherm.aspx Of via http://www.mondtadviesgroep.nl/ (rechtsboven Inloggen

Nadere informatie

Samenwerken met icounting. Beschrijving in- en verkooprol

Samenwerken met icounting. Beschrijving in- en verkooprol Samenwerken met icounting Beschrijving in- en verkooprol Inhoudsopgave 1 Samenwerken 3 2 In- en verkooprol 3 2.1 Inkoopfacturen 3 2.1 Verkoopfacturen 3 3 Hoe werkt het? 3 3.1 Inkoopfacturen 3 3.2 Verkoopfacturen

Nadere informatie

Handleiding ZKM Online. Versie 2.0

Handleiding ZKM Online. Versie 2.0 Handleiding ZKM Online Versie 2.0 Maart 2012 Inhoudsopgave Inloggen 3 Eerste keer dat je inlogt (basisonderdelen) 4 profiel 5 wachtwoord 5 bureau 6 consultants 7 instellingen 8 kleuren 9 licentie 10 ZKM

Nadere informatie

HANDLEIDING Online personeel en salaris

HANDLEIDING Online personeel en salaris HANDLEIDING Online personeel en salaris Inloggen op loket.nl Via https://online.loket.nl/vsp.prd.loket.new/ kunt u inloggen op de online applicatie van loket.nl. U komt op het onderstaande inlogscherm.

Nadere informatie

Werkorder programma. Het aanmaken van een nieuwe order

Werkorder programma. Het aanmaken van een nieuwe order Werkorder programma Het werkorderprogramma is een multifunctioneel programma en fungeert als centraal programma binnen Easy-work voor het maken van werkorders, het maken van fakturen en offertes en het

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Point of Sale Oplossing

Gebruikershandleiding Point of Sale Oplossing Gebruikershandleiding Point of Sale Oplossing Contact en Informatie: Henk-Jan Raaijmakers henk-jan@rago.nl www.rago.nl/pos Als eerste U plaatst de ontvangen intelligente Excelsheet in de documentenmap

Nadere informatie

Handleiding Mooy Logistics Servicedesk

Handleiding Mooy Logistics Servicedesk Handleiding Mooy Logistics Servicedesk Handleiding Mooy Logistics Servicedesk... 1 1. Inloggen... 2 2. Zoeken naar documenten.... 3 3. Downloaden van alle documenten op factuurnummer.... 5 4. Order regels

Nadere informatie

Handleiding "Van Oirschot Onderweg"-App (ipad)

Handleiding Van Oirschot Onderweg-App (ipad) Handleiding "Van Oirschot Onderweg"-App (ipad) Als één van de eerste groothandels op de Belgische markt is Van Oirschot trots om u de "Van Oirschot Onderweg"-App voor ipad voor te stellen. Ga dus snel

Nadere informatie

Cliënten handleiding PwC Client Portal

Cliënten handleiding PwC Client Portal Cliënten handleiding PwC Client Portal Mei 2011 (1) 1. Portal van de cliënt Deze beschrijving gaat ervan uit dat u beschikt over inloggegevens voor de portal en over de url van de portal website. Als u

Nadere informatie

1 Inleiding. 3 Handmatig... invoeren zaken basis 4 Verwerken... zaken 5 Afhandelen... van zaken. 7 Uitgebreidere... zaak opties

1 Inleiding. 3 Handmatig... invoeren zaken basis 4 Verwerken... zaken 5 Afhandelen... van zaken. 7 Uitgebreidere... zaak opties 2 Supportdesk Pro Introductie Inhoudsopgave I Supportdesk Pro 3 1 Inleiding... 3 2 Werkwijze... 3 II Zaken 4 1 Introductie... 4 2 Zaken beheren... 4 3 Handmatig... invoeren zaken basis 4 4 Verwerken...

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING MAAKJETRAINING.NL 1

GEBRUIKERSHANDLEIDING MAAKJETRAINING.NL 1 GEBRUIKERSHANDLEIDING MAAKJETRAINING.NL 1 INHOUD 1 Inleiding 3 1.1 De drie categorieën 3 2 Inloggen op MaakJeTraining 4 2.1 Registreren op MaakJeTraining 4 2.2 Inloggen met account 5 2.3 Veranderingen

Nadere informatie

UNIFORM-Pocket PC Handleiding

UNIFORM-Pocket PC Handleiding UNIFORM-Pocket PC Handleiding Inhoud 1. Installatie UNIFORM Pocket PC... 3 2. Handleiding UNIFORM Pocket PC... 5 2.1 Attentielijst... 5 2.2 Dierkaart... 7 2.3 Registraties... 10 2.4 Synchroniseren... 10

Nadere informatie

Reflex ebestel Applicatie Handleiding

Reflex ebestel Applicatie Handleiding Reflex ebestel Applicatie Handleiding Inhoudsopgave Reflex ebestel Applicatie... 1 Inleiding... 3 Hoofdmenu... 4 Inloggen... 6 Webshop Leverdatum... 7 Webshop Zoeken naar Artikelen... 8 Webshop Invoerscherm...

Nadere informatie

Quickstart. Browser instellingen

Quickstart. Browser instellingen Browser instellingen Projectadministratie is getest onder : Mac OS 10.3 met Safari versie 1.3 Mac OS 10.4 met Safari versie 2.0.3 (417.9.2) Windows met Internet Explorer versie 6.0.2900.2180. Belangrijke

Nadere informatie

Kantoren Hierin kunt u instellingen aangaande uw eigen Basecone kantooromgeving

Kantoren Hierin kunt u instellingen aangaande uw eigen Basecone kantooromgeving Basecone Instellingen en Help Instellingen en Help voor super users versie 1.0 oktober 2012 Welkom bij Basecone! Met deze gebruikshandleiding Instellingen en Help voorzien wij u van een overzicht van alle

Nadere informatie

Startgids 010 Factuur aanmaken. In deze startgids staat aangegeven hoe u een factuur kunt aanmaken in de Safe Concept webapplicatie.

Startgids 010 Factuur aanmaken. In deze startgids staat aangegeven hoe u een factuur kunt aanmaken in de Safe Concept webapplicatie. Startgids 010 Factuur aanmaken In deze startgids staat aangegeven hoe u een factuur kunt aanmaken in de Safe Concept webapplicatie. Inhoud Factuur... 3 Een nieuwe factuur maken... 4 Dagregistratie... 7

Nadere informatie