Sneek Kleinzand 29. Te Koop Vraagprijs ,- k.k.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Sneek Kleinzand 29. Te Koop Vraagprijs ,- k.k."

Transcriptie

1 Sneek Kleinzand 29 Te Koop Vraagprijs ,- k.k.

2 Sneek, Kleinzand 29 Op prachtige locatie, direct tegen het winkelcentrum en tegenover het Fries Scheepvaartmuseum ligt dit in 1680 opgetrokken bedrijfspand met bovenwoning. Op de begane grond is op stijlvolle wijze een moderne kantoor/praktijk ruimte met wachtkamer gecreëerd, uitermate geschikt voor gebruik als praktijkruimte voor bijvoorbeeld para-medische beroepen. De verdieping is zeer geschikt om als zelfstandige woning met 2 slaapkamers te gebruiken maar bied ook de mogelijkheid om als kantoorruimte te worden gebruikt. Indeling Begane grond: Entree met tochtportaal en meterkast, gescheiden, en af te sluiten, trapopgang naar eerste verdieping, ontvangstruimte met hal en toilet, ruime spreekkamer met kitchenette en toilet, archiefruimte met loopdeur naar naastgelegen steeg. Eerste verdieping: Overloop met aan voorzijde, middels kleine opstap de woonkamer met uitzicht over het Kleinzand. Vanuit deze ruimte toegang via trapje naar een slaapkamer met archief/bergruimte. Vanaf de overloop toegang tot de keuken met inbouwapparatuur en toegang tot het inpandige balkon; Keurige badkamer (met ligbad, toilet en douchecel). Aan de achterzijde van het object een tweede ruime slaapkamer met loopdeur naar het inpandige balkon. Tweede verdieping: Een kleine bergzolder welke bereikbaar is vanaf de overloop op de eerste verdieping. Met recht een pand met veel mogelijkheden. Gedacht kan worden aan bijvoorbeeld para medische beroepen, schoonheidssalon, kapsalon etc. met de mogelijkheid om de bovenverdieping te bewonen of te verhuren. Voorzieningen: - CV installatie - alarminstallatie - diverse toiletten - tussenmeter mbt elektra Overige informatie: - beschermd stadsgezicht - parkeermogelijkheden voor de deur (betaald)

3 Bestemmingsplan: Naar informatie van de gemeente Súdwest Fryslân valt het pand onder "Gemengde doeleinden". Het vestigen van een winkel, kantoor of praktijkruimte op de begane grond is toegestaan. Op de eerste verdieping is een woonfunctie toegestaan. het gebruik van de eerste verdieping als kantoor/praktijkruimte dient in overleg met de gemeente plaats te vinden. Meer informatie krijgt u bij de gemeente Súdwest Fryslan, afdeling vergunningen. Tel Omgeving Sneek is een moderne stad, gebouwd op een rijke historie. De stad is rijk met monumenten en oude stadsgezichten bedeeld. Wat dat betreft is het zeker de moeite waard om verder te kijken dan de Waterpoort (1613). Ook het stadhuis en de Grote kerk (1498) verdienen de aandacht. Door de jaren heen zijn veel oude stukjes Sneek gemoderniseerd, maar de pronkstukken worden gekoesterd. Ook de grachtengordel van Sneek is nog bijna helemaal intact. Zo tonen het Grootzand en het Kleinzand hoe de kleine vrachtschepen vanaf de Houkesloot en de Geeuw (via de Waterpoort) tot in het hart van Sneek konden komen om daar gelost of geladen te worden. Hoge herenhuizen met monumentale gevels en pakhuizen herinneren hier nog aan. Ook geven talrijke kleine straten rondom het centrum de binnenstad een intiem karakter. Als uitgaanscentrum voor Zuidwest-Friesland kent Sneek een groot aantal restaurants, cafés, bruine kroegen en discotheken. In de zomer is het daarnaast goed vertoeven op de vele terrassen die Sneek rijk is. De Friese Zuidwesthoek is van oudsher georiënteerd op Sneek. Daardoor heeft de Waterpoortstad, behalve ruim inwoners, ook een achterban van zo'n Zuidwesthoekers. Voeg daarbij de honderdduizenden toeristen die jaarlijks op bezoek komen en u begrijpt waarom het in Sneek altijd zo gezellig druk is. De centrumfunctie brengt met zich mee dat het aantal winkels in Sneek relatief hoog is en een grote variatie biedt. Dankzij de verzorgingsfunctie voor de regio heeft Sneek veel scholen en andere voorzieningen. Meer informatie over Sneek:

4 Kenmerken Overdracht Vraagprijs: ,- Status: Prijsconditie: Aanvaarding: Kadastraal: Te koop Kosten koper In overleg Omvang: geheel perceel, volle eigendom Perceel nummer: Sneek B 4214 Oppervlakte: 107 m² Bouw Soort huis: Bedrijfspand met bovenwoning Soort bouw: Bestaande bouw Bouwjaar: ca Soort dak: Zadeldak gedekt met dakpannen Onderhoud: binnen: goed buiten: goed Algemeen: Begane grond vloer: beton, gedekt met laminaat Verdiepingsvloer: hout Indeling bovenwoning Leefruimte: 80 m² Aantal kamers: 3 kamers (2 slaapkamers) Perceeloppervlakte: 107 m² Voorzieningen: ADSL geschikt, Aangesloten op openbaar riool, CAI, Dubbele beglazing, Electra: 220 volt, Verwarming middels CV, Water.

5 Kenmerken Energie Energielabel: Verwarming: Geen CV Ketel (combi) Buitenom Ligging: Stadscentrum Tuin: Geen tuin Parkeergelegenheid: In de nabije omgeving is voldoende (betaalde) parkeerruimte beschikbaar. Overige informatie Onderzoeksplicht: Uitnodiging: Een koper heeft een eigen onderzoeksplicht ter zake alle onderwerpen die van hem van belang (kunnen) zijn, zoals bestemmingsplannen, bouwverordeningen, streekplannen, e.d. De bovenvermelde informatie moet worden gezien als een uitnodiging tot nader overleg en dat het bieden van de vraagprijs niet automatisch inhoudt dat er ook een overeenkomst tot stand is gekomen. Een overeenkomst komt niet eerder tot stand nadat over alle relevante zaken en voorbehouden overeenstemming is bereikt. Mochten er in bovenvermelde informatie onjuistheden worden geconstateerd of gegevens ontbreken dan kunnen daaraan geen rechten of aanspraken worden ontleend. Financieel Bint makelaardij is geen hypotheekadviseur. Wel hebben wij goede ervaringen en relaties met meerdere hypotheekverstrekkers en adviseren wij u hier graag in. Mocht u interesse hierin hebben dan informeren wij u graag over de mogelijkheden.

6 Foto s

7 Foto s

8 Foto s

9 Foto s

10 Foto s

11 Kadastrale kaart (niet op schaal)

12 Omgevingskaart (niet op schaal)

13 Interesse? Wij verzorgen graag een bezichtiging van dit object. Ook is een gratis en vrijblijvende waarde indicatie van uw eigen woning of bedrijfspand mogelijk. Voor nadere informatie of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen. Bint makelaardij bv Singel AH Sneek Telefoon: Fax: info@bintmakelaardij.nl Website: Disclaimer: met deze informatie proberen wij u een goed beeld te geven van deze woning. De informatie is echter niet bedoeld als bouwkundig rapport. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

14 Aangenaam De sleutel tot succes is gewoon goed advies met gebruikmaking van alle ter beschikking staande middelen en kennis. U zoekt een makelaar die meedenkt met uw situatie, wensen en mogelijkheden. Dan bent u bij ons aan het goede adres. Voor zowel particulieren, bedrijven en agrariërs zijn wij sinds 2001, eerst onder de naam Germ Wijnia Vastgoed, bij aankoop, verkoop of taxatie van onroerend goed een bekende en bekwame partner. Wij oefenen ons vak uit met veel plezier en willen onze klanten hierin graag laten delen. Elke opdrachtgever wordt met dezelfde mentaliteit benaderd en behandeld: Open, eerlijk en recht door zee. Elk aspect van ons vak willen wij als kantoor serieus benaderen. Dat betekent goede onderbouwingen en het kunnen en moeten verplaatsen in onze klanten en hun situatie. Echt contact met onze opdrachtgevers, betekent het op de hoogte houden van alle ontwikkelingen, de goede en slechte zaken en het geven van beargumenteerde adviezen. Graag willen wij u informeren over onze activiteiten en wat wij hierin voor u kunnen betekenen. U bent daarom tijdens openingstijden van harte welkom in ons ons kantoor aan de Singel 43 in de binnenstad van Sneek. Liever een andere locatie? Wij komen graag bij u langs.

15 Onze activiteiten Onze activiteiten behelzen onder andere: Woning- en Bedrijfsmakelaardij Bint makelaardij is met de woning- en bedrijfsmakelaardij actief in de regio Sneek en Zuidwest Friesland. De werkzaamheden van de makelaardij omvatten onder andere: Bemiddeling in de aan- en verkoop van woningen; Bemiddeling in de aan- en verkoop en de aan- en verhuur van bedrijfsmatig onroerend goed; Taxaties en waardebepalingen van woningen en bedrijfsmatig onroerend goed; Beheer van onroerend goed. Agrarische makelaardij Als makelaardij richten wij ons voor agrarisch onroerend goed op geheel Noord Nederland. Bint makelaardij kan u derhalve behulpzaam zijn bij bemiddeling, advisering en begeleiding: In de aan- en verkoop van veehouderij bedrijven, percelen grond en productierechten (o.a. melkquotum); In het verplaatsen van een veehouderijbedrijf; Aangaande het verwaarden van toekomstige woningbouw of industriegrond; Bij onteigening en pacht; Bij het maken van taxaties. NVM Makelaar Bint makelaardij is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), de branchevereniging voor deskundige, betrouwbare en ervaren makelaars. Meer informatie over de NVM vind u op

16 Onze activiteiten VastgoedCert Gecertificeerd De makelaar van Bint makelaardij is sinds 2007 VastgoedCert gecertificeerd, hét kwaliteitsregister van makelaars en taxateurs. Sinds er geen wettelijke beëdiging meer is, mag iedereen zich makelaar of taxateur noemen. Een risicovolle ontwikkeling, gezien de bedragen die bij de aan- en verkoop van onroerend goed komen kijken. Daarom is in 2004 de Stichting VastgoedCert opgericht, een branchebreed platform dat makelaars en taxateurs in onroerende zaken certificeert en registreert op basis van hun vakbekwaamheid. Bij VastgoedCert zijn ruim makelaars en taxateurs gecertificeerd en geregistreerd. Bij VastgoedCert aangesloten brancheorganisaties zijn NVM, LMV, NVR en RVT.

Heeg Lytshuzen 37. Te Koop Vraagprijs ,- k.k.

Heeg Lytshuzen 37. Te Koop Vraagprijs ,- k.k. Heeg Lytshuzen 37 Te Koop Vraagprijs 249.500,- k.k. Heeg, Lytshuzen 37 Wie wil dit niet? Woonboerderijtje, loods en een perceel weiland landelijk gelegen in het hart van watersportend Friesland. In Heeg

Nadere informatie

Doniaga Wielwei 25. Te Koop Vraagprijs ,- k.k.

Doniaga Wielwei 25. Te Koop Vraagprijs ,- k.k. Doniaga Wielwei 25 Te Koop Vraagprijs 349.500,- k.k. Doniaga, Wielwei 25 Aan een rustige weg, blijvend vrij uitzicht en op korte afstand van Sint Nicolaasga en Lemmer bieden wij deze te moderniseren woonboerderij

Nadere informatie

VAN EYSINGALEANE 24 EASTEREIN. Bint. makelaardij

VAN EYSINGALEANE 24 EASTEREIN. Bint. makelaardij VAN EYSINGALEANE 24 EASTEREIN Bint makelaardij Zoek je een woning met vrij uitzicht, jaren 30 stijl maar modern comfort, 4 slaapkamers en waar je zo in kan? Stop dan met zoeken en kom kijken op de van

Nadere informatie

WATERHOENSTRAAT 22 SNEEK. Bint. makelaardij

WATERHOENSTRAAT 22 SNEEK. Bint. makelaardij WATERHOENSTRAAT 22 SNEEK Bint makelaardij Unieke locatie in een groene en waterrijke omgeving, direct bij het stadscentrum! Deze karakteristieke woning (1906) is door de huidige eigenaar de laatste jaren

Nadere informatie

BORDINE 2 SNEEK Bint

BORDINE 2 SNEEK Bint BORDINE 2 SNEEK Bint makelaardij Ruime, volledig gemoderniseerde drive-in woning met flinke inpandige berging/ garage en aantrekkelijk gelegen op rustige woonstand (doodlopende straat) in de wijk de Stadsfenne.

Nadere informatie

GROOTZAND 66 SNEEK Bint

GROOTZAND 66 SNEEK Bint GROOTZAND 66 SNEEK Bint makelaardij Aan een van de oudste grachten van Sneek en op slechts 130 meter van de Waterpoort staat dit prachtige, zeer karakteristieke, monumentale winkelpand. De aangeboden begane

Nadere informatie

Sneek Zeilmakerstraat 13 b

Sneek Zeilmakerstraat 13 b Sneek Zeilmakerstraat 13 b Te Huur Vraagprijs per m² 45,00 per jaar Op bedrijventerrein de Hemmen te Sneek bieden wij namens opdrachtgever deze keurige bedrijfshal van ca. 330 m² met inpandig kantoor te

Nadere informatie

MIDDELZEEDIJK 3 HARTWERD. Bint. makelaardij

MIDDELZEEDIJK 3 HARTWERD. Bint. makelaardij MIDDELZEEDIJK 3 HARTWERD Bint makelaardij Wonen en werken in en met de natuur! Karakteristiek en sfeervol verbouwde, VRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ Verscholen tussen de bomen ligt deze prachtige, zeer sfeervolle

Nadere informatie

Sneek Kaatsland 70. Te Koop Vraagprijs ,- k.k.

Sneek Kaatsland 70. Te Koop Vraagprijs ,- k.k. Sneek Kaatsland 70 Te Koop Vraagprijs 102.500,- k.k. Dit zeer nette, in 2012 gerenoveerde, instap-klare appartement is gelegen in het appartementsgebouw "De Boppeslach" in de woonwijk Lemmerweg-West en

Nadere informatie

FIRMAWEI 5 JOURE Bint

FIRMAWEI 5 JOURE Bint FIRMAWEI 5 JOURE Bint makelaardij Namens de eigenaar bieden wij aan een bedrijfsobject bestaande aan de Firmawei 3a, 3b en 5 te Joure met parkeerplaatsen op eigen verhard buitenterrein, kantoorruimtes

Nadere informatie

Te Koop! SECR. VARKEVISSERSTRAAT 335, 2225 LD KATWIJK AAN ZEE Vraagprijs ,- K.K.

Te Koop! SECR. VARKEVISSERSTRAAT 335, 2225 LD KATWIJK AAN ZEE Vraagprijs ,- K.K. Te Koop! SECR. VARKEVISSERSTRAAT 335, 2225 LD KATWIJK AAN ZEE Vraagprijs 569.500,- K.K. T. 071-301 5748 E. info@kooitjemakelaarsdiensten.nl W. www.kooitje.nl Kenmerken & specificaties Bouwjaar: ca. 1930

Nadere informatie

BUNGALOW. Heikant 2 Diessen. Marcel de Rooij Oostwijk 5 Postbus AM Uden

BUNGALOW. Heikant 2 Diessen. Marcel de Rooij Oostwijk 5 Postbus AM Uden BUNGALOW TE KOOP Heikant 2 Diessen Vrijstaande bungalow op ruim perceel Mogelijkheden voor vergroten woning en bouwen garage Vraagprijs 275.000,- K.K. MAKELAARDIJ Marcel de Rooij Oostwijk 5 Postbus 511

Nadere informatie

Leeuwarden Kwartelstraat 54

Leeuwarden Kwartelstraat 54 Leeuwarden Kwartelstraat 54 Op goede woonstand gelegen en nabij uitvalswegen, staat deze statige middenstandswoning. Deze verrassend ruime woning heeft de kenmerkende bouwstijlen van de jaren 30 en vele

Nadere informatie

Verkoopinformatie. Tromplaan 2 te Harderwijk. Vraagprijs: 247.500,- k.k W W W. V A N D I J K H U I Z E N. N L

Verkoopinformatie. Tromplaan 2 te Harderwijk. Vraagprijs: 247.500,- k.k W W W. V A N D I J K H U I Z E N. N L Verkoopinformatie Tromplaan 2 te Harderwijk Vraagprijs: 247.500,- k.k W W W. V A N D I J K H U I Z E N. N L TE KOOP ADRES OBJECT Tromplaan 2, 3843 EG Harderwijk Heerlijke HOEKWONING met royale tuin en

Nadere informatie

Op korte afstand van de IJsselmeerkust gelegen, goed onderhouden hoekwoonhuis met 3 slaapkamers, waarvan één slaapkamer en de badkamer op de

Op korte afstand van de IJsselmeerkust gelegen, goed onderhouden hoekwoonhuis met 3 slaapkamers, waarvan één slaapkamer en de badkamer op de GAAST DE GREIDE 2 Op korte afstand van de IJsselmeerkust gelegen, goed onderhouden hoekwoonhuis met 3 slaapkamers, waarvan één slaapkamer en de badkamer op de begane grond. De woning is gebouwd op een

Nadere informatie

TE KOOP. Geest K.K GG Alkmaar. Boss Makelaardij. Thomas a Kempislaan LH

TE KOOP. Geest K.K GG Alkmaar. Boss Makelaardij. Thomas a Kempislaan LH TE KOOP 300.000 K.K. Boss Makelaardij Thomas a Kempislaan 46 1813 LH 06-44434849 info@bossmakelaardij.nl Geest 35 1811 GG Alkmaar Geest 35 1811 GG Alkmaar Inleiding Unieke kans! Wilt u wonen in een van

Nadere informatie

NYCKLE HAISMASTRAAT 16

NYCKLE HAISMASTRAAT 16 BOLSWARD NYCKLE HAISMASTRAAT 16 Modern en instapklaar woonhuis met uitpandige en geïsoleerde bijkeuken/ berging, zonnige achtertuin met stenen bergschuur en vrij achterom via steeg. Voldoende parkeergelegenheid

Nadere informatie

Twee woningen. Beerseweg 26 en 28 Cuijk. Marcel de Rooij Oostwijk 5 Postbus AM Uden

Twee woningen. Beerseweg 26 en 28 Cuijk. Marcel de Rooij Oostwijk 5 Postbus AM Uden Twee woningen TE KOOP Beerseweg 26 en 28 Cuijk Locatie voor wonen werken, bestaande uit bungalow op een perceel van 4509 m² Een beleggingspand met 6 appartementen op een perceel van 500 m² Prijs op aanvraag

Nadere informatie

Uitgebouwde hoekwoning met berging en diepe achtertuin, gelegen op een royaal perceel in woonwijk Achtse Barrier.

Uitgebouwde hoekwoning met berging en diepe achtertuin, gelegen op een royaal perceel in woonwijk Achtse Barrier. Heuvel 46 5502 AL Veldhoven T: 040 23 51 807 info@vandeschans.nl www.vandeschans.nl Uitgebouwde hoekwoning met berging en diepe achtertuin, gelegen op een royaal perceel in woonwijk Achtse Barrier. Adres:

Nadere informatie

BREDALAAN A TE EINDHOVEN. VRAAGPRIJS k.k.

BREDALAAN A TE EINDHOVEN. VRAAGPRIJS k.k. BREDALAAN 115-115 A TE EINDHOVEN VRAAGPRIJS 399.900 k.k. Kenmerken Soort pand: Bouwjaar: Commerciële gedeelte: Woonoppervlakte: Overige inpandige ruimte: Gebouwgebonden buitenruimte: Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

KROMSTRAAT 32 A TE VELDHOVEN VRAAGPRIJS ,-

KROMSTRAAT 32 A TE VELDHOVEN VRAAGPRIJS ,- KROMSTRAAT 32 A TE VELDHOVEN VRAAGPRIJS 250.000,- Kenmerken Soort woning: Bouwjaar: Woonoppervlakte: Overige inpandige ruimte: Gebouwgebonden buitenruimte: Externe bergruimte: Perceeloppervlakte: Inhoud:

Nadere informatie

TE KOOP. Kromdel K.K AA Koedijk Gem Alkmaar. Boss Makelaardij. Thomas a Kempislaan LH

TE KOOP. Kromdel K.K AA Koedijk Gem Alkmaar. Boss Makelaardij. Thomas a Kempislaan LH TE KOOP 239.500 K.K. Boss Makelaardij Thomas a Kempislaan 46 1813 LH 06-44434849 info@bossmakelaardij.nl Kromdel 16 1831 AA Koedijk Gem Alkmaar Kromdel 16 1831 AA Koedijk Gem Inleiding Alkmaar Bent u op

Nadere informatie

Ede Oude Arnhemseweg 35

Ede Oude Arnhemseweg 35 Ede Oude Arnhemseweg 35 357.500 k.k. Woonoppervlakte Inhoud woning Bouwjaar Aantal kamers Aantal slaapkamers Perceel ± 115 m2 ± 380 m3 1986 3 2 / 3 optioneel ± 383 m2 Aanvaarding in overleg Mooi gelegen

Nadere informatie

Huurprijs winkelruimte 600,= p.mnd Vraagprijs ,= k.k.

Huurprijs winkelruimte 600,= p.mnd Vraagprijs ,= k.k. TE KOOP / TE HUUR Huurprijs winkelruimte 600,= p.mnd Vraagprijs 219.500,= k.k. Woon-/winkelpand met winkelruimte op de begane grond en ruime bovenwoning aan de gracht in het stadscentrum! In het historische

Nadere informatie

Pisanostraat Eindhoven

Pisanostraat Eindhoven Pisanostraat 268 - Eindhoven Vraagprijs 159.500,- k.k. Huis-o-theek BV Omschrijving Goed onderhouden ruim 3-kamer appartement op de 2e verdieping met o.a. ruime woonkamer, dichte keuken en twee balkons.

Nadere informatie

Te koop Vrijstaande bungalow op een schitterende en unieke kavel in Oud-Beijerland

Te koop Vrijstaande bungalow op een schitterende en unieke kavel in Oud-Beijerland Te koop Vrijstaande bungalow op een schitterende en unieke kavel in Oud-Beijerland Koninginneweg 93, 3261 CB Oud-Beijerland Deze vrijstaande woning met inpandige garage is zeer fraai gelegen aan de hoofdader

Nadere informatie

STAVOREN SCHANS 10 EN 11

STAVOREN  SCHANS 10 EN 11 STAVOREN SCHANS 10 EN 11 Schans 10 en 11 te Stavoren -- Mooi gelegen vrijstaand kerkgebouw (thans in gebruik als galerie) met naastliggende vrijstaande woning bij (voorzijde) open vaarwater en aan (achterzijde)

Nadere informatie

BOLSWARD WITHERENSTRAAT 32-34

BOLSWARD WITHERENSTRAAT 32-34 BOLSWARD WITHERENSTRAAT 32-34 Een in 2003 geheel gerenoveerd pand in het centrum van Bolsward. Momenteel in gebruik als dubbele woning (bovenwoning is geheel zelfvoorzienend met eigen opgang en nutsvoorzieningen).

Nadere informatie

Willem de Zwijgerstraat 18, Budel. Vraagprijs : 315.000,- k.k. k.k.

Willem de Zwijgerstraat 18, Budel. Vraagprijs : 315.000,- k.k. k.k. Willem de Zwijgerstraat 18, Budel Buiten wonen midden in het dorp op korte afstand van alle voorzieningen. Charmant vrijstaand woonhuis met garage, tuin en diverse bijgebouwen. Combinatie wonen - werken

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. Nieuw-Buinen, Stationsstraat 8

INFORMATIEBROCHURE. Nieuw-Buinen, Stationsstraat 8 INFORMATIEBROCHURE Nieuw-Buinen, Stationsstraat 8 Beste geïnteresseerde, Wij danken u, mede namens de eigenaar, voor uw getoonde interesse in deze woning. In deze brochure treft u een overzicht van de

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP Vraagprijs 259.500,- k.k. Karakteristiek winkelpand met uitbreidingsmogelijkheden, ruime stadstuin en mogelijkheid voor bovenwoning! Middenin het kernwinkelgebied hartje Sneek staat in de gezellige

Nadere informatie

Putmanstraat 15, 7415 TM Deventer

Putmanstraat 15, 7415 TM Deventer Putmanstraat 15, 7415 TM Deventer Vraagprijs 159.000,- k.k. MIQA Makelaardij Holterweg 63 7429 AE, DEVENTER Tel: 0570-659595 E-mail: info@miqa.nl www.miqa.nl Omschrijving In de gezellige en leuke wijk

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. Eeserveen, Brammershoopstraat 12

INFORMATIEBROCHURE. Eeserveen, Brammershoopstraat 12 INFORMATIEBROCHURE Eeserveen, Brammershoopstraat 12 Beste geïnteresseerde, Wij danken u, mede namens de eigenaar, voor uw getoonde interesse in deze woning. In deze brochure treft u een overzicht van de

Nadere informatie

TE KOOP. Prins Hendrikstraat 4 Oud-Beijerland. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Prins Hendrikstraat 4 Oud-Beijerland. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP Vraagprijs 289.500,- k.k. Karakteristieke en half vrijstaand woonhuis met ruime living en smaakvolle keuken. Midden in het centrum van het mooie Oud-Beijerland gelegen op 193 m2 eigen grond. Indeling

Nadere informatie

Te koop Woon- Winkel- en/of Kantoorpand gelegen in het centrum van Oud-Beijerland

Te koop Woon- Winkel- en/of Kantoorpand gelegen in het centrum van Oud-Beijerland Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Te koop Woon- Winkel- en/of Kantoorpand gelegen in het centrum van Oud-Beijerland Oostdijk 59, 3261 KC Oud-Beijerland Algemeen Op goede

Nadere informatie

Ederveen Spiraeastraat 17

Ederveen Spiraeastraat 17 Ederveen Spiraeastraat 17 495.000 k.k. Woonoppervlakte Inhoud woning Bouwjaar Aantal kamers Aantal slaapkamers Perceel Aanvaarding in overleg ± 236 m2 ± 576 m3 1992 8 5 ± 680 m2 Bijzonder ruime VRIJSTAANDE

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. Borger, Eeserstraat 2 A

INFORMATIEBROCHURE. Borger, Eeserstraat 2 A INFORMATIEBROCHURE Borger, Eeserstraat 2 A Beste geïnteresseerde, Wij danken u, mede namens de eigenaar, voor uw getoonde interesse in deze woning. In deze brochure treft u een overzicht van de verhuurinformatie

Nadere informatie

Vraagprijs 324.500,-- k.k.

Vraagprijs 324.500,-- k.k. Vraagprijs 324.500,-- k.k. Zantman Makelaardij Florynwei 1 k 9251 MP BURGUM Tel: 0511-461542 E-mail: info@zantman-makelaardij.nl Omschrijving Op een prachtige locatie nabij het park van Glinstrastate en

Nadere informatie

Woonoppervlakte 72 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper

Woonoppervlakte 72 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper Woonoppervlakte 72 m 2 Vraagprijs 132.750,- kosten koper TE KOOP Oudelandseweg 274 Hoogvliet Rotterdam Wilt u ook heerlijk wonen in tegenover het park Oudeland met een tuin op het zonnige zuiden? Kom dan

Nadere informatie

overloop met bergruimte, 2 ruime slaapkamers met dakvensters, via de trapopgang in de achterhal toegang naar de 4e

overloop met bergruimte, 2 ruime slaapkamers met dakvensters, via de trapopgang in de achterhal toegang naar de 4e WAAKSENS DE BIEREN 4 Landelijk vrij wonen met prachtig uitzicht aan de voor- en achterzijde. Dit voormalige boerderijtje dateert uit 1864 en heeft een rijke historie. Het sfeervolle woonhuis met veel authentiek

Nadere informatie

Woonoppervlakte 152 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Sleephellingstraat 12 B Rotterdam

Woonoppervlakte 152 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Sleephellingstraat 12 B Rotterdam Woonoppervlakte 152 m 2 Vraagprijs 350.000,- kosten koper TE KOOP Sleephellingstraat 12 B Rotterdam ALGEMEEN INDELING In een rustige straat op het Noordereiland gesitueerde, geheel duurzaam gerenoveerde

Nadere informatie

Aan open vaarwater (Elfstedenroute) gelegen, karakteristiek vrijstaand woonhuis met bergschuur gecombineerd met veranda (ca. 30 m²) en garage (huur/

Aan open vaarwater (Elfstedenroute) gelegen, karakteristiek vrijstaand woonhuis met bergschuur gecombineerd met veranda (ca. 30 m²) en garage (huur/ BOLSWARD HARLINGERSTRAAT 32 Aan open vaarwater (Elfstedenroute) gelegen, karakteristiek vrijstaand woonhuis met bergschuur gecombineerd met veranda (ca. 30 m²) en garage (huur/ ca. 30 m van het huis) in

Nadere informatie

WOONBOERDERIJ. Munnikendijk 58 Westmaas. W. Stigter Oostwijk 5 Postbus AM Uden

WOONBOERDERIJ. Munnikendijk 58 Westmaas. W. Stigter Oostwijk 5 Postbus AM Uden WOONBOERDERIJ TE KOOP Munnikendijk 58 Westmaas Woonboerderij gelegen op een perceel van 2.000 m² Vraagprijs 399.000,- K.K. MAKELAARDIJ W. Stigter Oostwijk 5 Postbus 511 5400 AM Uden 06-51280104 0413-336800

Nadere informatie

PRINS BERNHARDKADE 35A

PRINS BERNHARDKADE 35A PRINS BERNHARDKADE 35A PRINS BERNHARDKADE 35A OMSCHRIJVING Ruim en licht dubbel benedenhuis met prachtig uitzicht over de Bergse Voorplas en zonnige achtertuin op het zuidwesten. Het benedenhuis ligt op

Nadere informatie

TE KOOP. Rialaan K.K BT Oostvoorne. De Vreij Makelaardij. Zuidspuistraat 1 B 3231 AW Brielle

TE KOOP. Rialaan K.K BT Oostvoorne. De Vreij Makelaardij. Zuidspuistraat 1 B 3231 AW Brielle TE KOOP 260.000 K.K. De Vreij Makelaardij Zuidspuistraat 1 B 3231 AW Brielle 0181-745585 info@devreijmakelaardij.nl Rialaan 26 3233 BT Oostvoorne Rialaan 26 3233 BT Oostvoorne Inleiding Op goede locatie

Nadere informatie

TE KOOP. Azaleastraat 10 Oud-Beijerland. Koopsom ,- k.k.

TE KOOP. Azaleastraat 10 Oud-Beijerland. Koopsom ,- k.k. TE KOOP Koopsom 190.000,- k.k. Namens HW Wonen bieden wij deze tussenwoning met 3 kamers en 2 bergingen aan. Deze woning is gelegen in de woonwijk Croonenburgh met diverse voorzieningen in de nabijheid

Nadere informatie

,- kosten koper. Woonoppervlakte 105 m2 TE KOOP. Ernest Groosmanplein 4 Rotterdam

,- kosten koper. Woonoppervlakte 105 m2 TE KOOP. Ernest Groosmanplein 4 Rotterdam Woonoppervlakte 105 m2 TE KOOP 205.000,- kosten koper Ernest Groosmanplein 4 Rotterdam Ernest Groosmanplein 4 Rotterdam OMSCHRIJVING Gelegen in het populaire complex "De Compagnie", op de dynamische Kop

Nadere informatie

TE KOOP. Sweertssingel 6 Numansdorp. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Sweertssingel 6 Numansdorp. Vraagprijs ,- k.k. Vraagprijs 429.500,- k.k. Verrassend ruim en goed onderhouden herenhuis met garage, 4 slaapkamers en een zonnige tuin gelegen in een rustige woonomgeving op 296 m2 eigen grond. TE KOOP Indeling Begane

Nadere informatie

JUPITERSTRAAT 218 ROTTERDAM

JUPITERSTRAAT 218 ROTTERDAM JUPITERSTRAAT 218 JUPITERSTRAAT 218 OMSCHRIJVING Dit schitterende luxe VIERKAMER APPARTEMENT is gelegen op een hoek op de derde verdieping van het moderne luxe appartementencomplex "Het Bergse Park" in

Nadere informatie

TE KOOP. Woudzoom K.K XX Wolvega

TE KOOP. Woudzoom K.K XX Wolvega Woudzoom 18 8471 XX Wolvega TE KOOP 295.000 K.K. Woudzoom 18 8471 XX Wolvega Inleiding In een mooie rustige woonwijk, op loopafstand van het centrum, ligt deze royale vrijstaande woning voorzien van een

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. Sellingen, Westerkampen 40

INFORMATIEBROCHURE. Sellingen, Westerkampen 40 INFORMATIEBROCHURE Sellingen, Westerkampen 40 Beste geïnteresseerde, Wij danken u, mede namens de eigenaar, voor uw getoonde interesse in deze woning. In deze brochure treft u een overzicht van de verkoopinformatie

Nadere informatie

TE KOOP. Lisstraat 18 Zwijndrecht. Woonoppervlakte 70 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper

TE KOOP. Lisstraat 18 Zwijndrecht. Woonoppervlakte 70 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper Woonoppervlakte 70 m 2 Vraagprijs 89.000,- kosten koper TE KOOP Lisstraat 18 Zwijndrecht Op de 4e en tevens topverdieping van een kleinschalig complex wacht dit ruime en leuk gelegen appartement op een

Nadere informatie

WITMARSUM KERKPLEIN 7

WITMARSUM  KERKPLEIN 7 WITMARSUM KERKPLEIN 7 Volledig gerenoveerd en instapklaar vrijstaand woonhuis aan open vaarwater en met vrij uitzicht, uitpandige bijkeuken en nieuwe geïsoleerde stenen garage (9,5 x 4m), op pittoreske

Nadere informatie

TE KOOP. Populierenlaan K.K GE Beverwijk. Boss Makelaardij. Thomas a Kempislaan LH

TE KOOP. Populierenlaan K.K GE Beverwijk. Boss Makelaardij. Thomas a Kempislaan LH TE KOOP 275.000 K.K. Boss Makelaardij Thomas a Kempislaan 46 1813 LH 06-44434849 info@bossmakelaardij.nl Populierenlaan 47 1943 GE Beverwijk Populierenlaan 47 1943 GE Beverwijk Inleiding Bent u op zoek

Nadere informatie

Lunteren De Stroet 16

Lunteren De Stroet 16 Lunteren De Stroet 16 554.000 k.k. Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar Aantal kamers Aantal slaapkamers Perceel Bedrijfsruimte ± 140 m2 ± 500 m3 1990 6 4 836 m2 ± 250 m2 Aanvaarding in overleg Goed gelegen

Nadere informatie

Woonoppervlakte 80 m 2 Vraagprijs 139.000,- kosten koper TE KOOP. Rochussenstraat 137 C Rotterdam

Woonoppervlakte 80 m 2 Vraagprijs 139.000,- kosten koper TE KOOP. Rochussenstraat 137 C Rotterdam Woonoppervlakte 80 m 2 Vraagprijs 139.000,- kosten koper TE KOOP Rochussenstraat 137 C Rotterdam ALGEMEEN INDELING Een uiterst charmant 3 kamer appartement op de tweede verdieping gelegen in een kleinschalig

Nadere informatie

TE KOOP. Burgemeester Letteweg K.K AE Oostvoorne. De Vreij Makelaardij

TE KOOP. Burgemeester Letteweg K.K AE Oostvoorne. De Vreij Makelaardij TE KOOP 192.500 K.K. De Vreij Makelaardij Zuidspuistraat 1 B 3231 AW Brielle 0181-745585 info@devreijmakelaardij.nl Burgemeester Letteweg 11 3233 AE Oostvoorne Burgemeester Letteweg 11 3233 AE Oostvoorne

Nadere informatie

TE KOOP. Schuilenburg 140 Dordrecht. Woonoppervlakte 60 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper

TE KOOP. Schuilenburg 140 Dordrecht. Woonoppervlakte 60 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper Woonoppervlakte 60 m 2 Vraagprijs 119.000,- kosten koper TE KOOP Aantrekkelijk, geheel modern afgewerkt 2-kamerappartement met luxe keuken- en badkamerinrichting, balkon en eigen carport. OMSCHRIJVING

Nadere informatie

Vrijstaande woning. Hofsteeg 1 Overasselt. DLV Makelaardij Oostwijk 5 Postbus AM Uden

Vrijstaande woning. Hofsteeg 1 Overasselt. DLV Makelaardij Oostwijk 5 Postbus AM Uden Vrijstaande woning TE KOOP Hofsteeg 1 Overasselt Vrijstaande woning met ruime tuin op een perceel van 679 m² 365.000,- k.k. MAKELAARDIJ DLV Makelaardij Oostwijk 5 Postbus 511 5400 AM Uden 0413-336800 dlvadvies.nl

Nadere informatie

trap naar bergzolder.

trap naar bergzolder. JUTRIJP RIPERWEI 74 Mooi gelegen vrijstaand woonhuis met ruime maatvoeringen, uitpandige bijkeuken en grote garage (10 m), met zowel voor- als achter vrij landelijk uitzicht. Eigen grond 600 m². Indeling:

Nadere informatie

ROZENLAAN 131B ROTTERDAM

ROZENLAAN 131B ROTTERDAM ROZENLAAN 131B ROZENLAAN 131B OMSCHRIJVING Zeer royale en nette jaren '30-bovenwoning gelegen aan een leuke straat in het gezellige en levendige Kleiwegkwartier. De woning is ca. 110 m² groot en heeft

Nadere informatie

Te Koop. Delwijnen Delwijnsekade 11

Te Koop. Delwijnen Delwijnsekade 11 Te Koop Delwijnen Delwijnsekade 11 Op een heerlijk rustig plekje aan de rand van de landerijen, staat deze keurig onderhouden vrijstaande woning met schuur, hobbykas, oprit en sfeervolle tuin op een royaal

Nadere informatie

TE KOOP. Prof. Waterinklaan 22 Dordrecht. Woonoppervlakte 115 m 2 Vraagprijs 179.500,- kosten koper

TE KOOP. Prof. Waterinklaan 22 Dordrecht. Woonoppervlakte 115 m 2 Vraagprijs 179.500,- kosten koper Woonoppervlakte 115 m 2 Vraagprijs 179.500,- kosten koper TE KOOP Prof. Waterinklaan 22 Dordrecht Voor de handige koper! Zeer ruime woning in de geliefde wijk Reeland met veel groen in de directe omgeving.

Nadere informatie

Huurprijs ,= p.j. Vraagprijs ,= k.k.

Huurprijs ,= p.j. Vraagprijs ,= k.k. TE KOOP / TE HUUR Huurprijs 145.000,= p.j. Vraagprijs 1.550.000,= k.k. Royaal winkelpand (ca. 1890) op uitstekende stand in het hartje van het historische stadscentrum van Sneek! Dit royale winkelpand

Nadere informatie

Langeweg 11 Postbus AD Oud-Beijerland Tel: Fax: TE KOOP. Kwakscheweg LG Oud-Beijerland

Langeweg 11 Postbus AD Oud-Beijerland Tel: Fax: TE KOOP. Kwakscheweg LG Oud-Beijerland Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 TE KOOP Kwakscheweg 5 3261 LG Oud-Beijerland Algemeen Deze vrijstaande woning met ruime loods is door haar vrije ligging

Nadere informatie

TE KOOP. Akelei K.K AX Velden

TE KOOP. Akelei K.K AX Velden Akelei 8 5941 AX Velden TE KOOP 350.000 K.K. Akelei 8 5941 AX Velden Inleiding In een rustige wijk, goed onderhouden en mooi gelegen aan doodlopende weg, instapklare vrijstaande woning met oprit, aangebouwde

Nadere informatie

TE KOOP. Dreef K.K GP Heerhugowaard. Boss Makelaardij. Thomas a Kempislaan LH

TE KOOP. Dreef K.K GP Heerhugowaard. Boss Makelaardij. Thomas a Kempislaan LH TE KOOP 325.000 K.K. Boss Makelaardij Thomas a Kempislaan 46 1813 LH 06-44434849 info@bossmakelaardij.nl Dreef 1 1701 GP Heerhugowaard Dreef 1 1701 GP Heerhugowaard Inleiding Midden in het oude centrum

Nadere informatie

BAANDERTWEG EL SITTARD

BAANDERTWEG EL SITTARD BAANDERTWEG 78 6136EL SITTARD VRAAGPRIJS 194.000 K.K. Wilhelminastraat 22, 6131 KP Sittard Kockelkorn Makelaardij. Alle rechten voorbehouden. 046-20 211 20 OMSCHRIJVING: Op een gewilde locatie, nabij het

Nadere informatie

Woonoppervlakte 93 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Constantijn Huygensstraat 28 Capelle aan den IJssel

Woonoppervlakte 93 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Constantijn Huygensstraat 28 Capelle aan den IJssel Woonoppervlakte 93 m 2 Vraagprijs 165.000,- kosten koper TE KOOP Constantijn Huygensstraat 28 Capelle aan den IJssel OMSCHRIJVING Opzoek naar een leuke ruime 5-kamer hoekwoning met een zonnige voor- en

Nadere informatie

Woonoppervlakte 100 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Kaneelhof 28 Hoogvliet Rotterdam

Woonoppervlakte 100 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Kaneelhof 28 Hoogvliet Rotterdam Woonoppervlakte 100 m 2 Vraagprijs 150.000,- kosten koper TE KOOP Kaneelhof 28 Hoogvliet Rotterdam OMSCHRIJVING Midden in het groen, aan de voet van de 'Spijkenisserbrug' en op enkele meters van de 'Oude

Nadere informatie

Winkelpand met woning

Winkelpand met woning Winkelpand met woning TE KOOP Sint Bavostraat 19 Rijsbergen Historisch winkelpand met ruime bovenwoning Vraagprijs 515.000,- K.K. MAKELAARDIJ Marcel de Rooij Oostwijk 5 Postbus 511 5400 AM Uden 0413-336800

Nadere informatie

van vloerverwarming, designradiator, wastafelmeubel, inloopdouche met praktisch bergvakjes en 2e hangend toilet, via vlizotrap naar bergzolder.

van vloerverwarming, designradiator, wastafelmeubel, inloopdouche met praktisch bergvakjes en 2e hangend toilet, via vlizotrap naar bergzolder. PARREGA TREKWEG 92 Vrijstaand en solide "jaren-30" woonhuis met geheel nieuwe dakconstructie bij open doorgaand vaarwater met eigen aanlegsteiger (Elfstedenroute), garage, knutselschuur, carport, stenen

Nadere informatie

TE KOOP. Gedempte Pol Sneek. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Gedempte Pol Sneek. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP Vraagprijs 235.000,- k.k. Een ideale kans om comfortabel in de binnenstad te wonen met daarbij de verhuurinkomsten van de winkel! Dit gemoderniseerde woon-/winkelpand ligt midden in het levendige

Nadere informatie

Gebbekuillaan 44 te Putten HET GELDERSCH HUYS MAKELAARS

Gebbekuillaan 44 te Putten HET GELDERSCH HUYS MAKELAARS HET GELDERSCH HUYS MAKELAARS Op korte afstand van het Puttense winkelcentrum en de uitgestrekte bossen, treft u deze royale, uitstekend onderhouden, vrijstaande semibungalow. De semibungalow is in 1992

Nadere informatie

PAGANINISTRAAT 113 CAPELLE AAN DEN IJSSEL

PAGANINISTRAAT 113 CAPELLE AAN DEN IJSSEL PAGANINISTRAAT 113 PAGANINISTRAAT 113 OMSCHRIJVING Deze zeer ruime VIERKAMER HOEKWONING met aanbouw is gelegen aan het water in een kindvriendelijke buurt. De woning beschikt over een ruime zonnige tuin,

Nadere informatie

TE KOOP. Badhuisstraat K.K LT Vlissingen

TE KOOP. Badhuisstraat K.K LT Vlissingen TE KOOP 700.000 K.K. Badhuisstraat 44 46 4381 LT Vlissingen Badhuisstraat 44 46 4381 LT Vlissingen Inleiding Dubbel woonhuis aan de Badhuisstraat 44-46 Heel soms zijn er gevels waarvan je je niet kunt

Nadere informatie

OOSTZEESTRAAT 19 8262 ER KAMPEN. HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72

OOSTZEESTRAAT 19 8262 ER KAMPEN. HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72 OOSTZEESTRAAT 19 8262 ER KAMPEN HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72 OOSTZEESTRAAT 19, KAMPEN Ruime hoekwoning met garage, schuur, voor-, zij- en achtertuin

Nadere informatie

Nijenrode 2 5653 JG Eindhoven Vraagprijs: 225.000,- kosten koper Bouwjaar: 1974 Aanvaarding: In overleg. Heuvel 46 5502 AL Veldhoven T: 040 23 51 807

Nijenrode 2 5653 JG Eindhoven Vraagprijs: 225.000,- kosten koper Bouwjaar: 1974 Aanvaarding: In overleg. Heuvel 46 5502 AL Veldhoven T: 040 23 51 807 Heuvel 46 5502 AL Veldhoven T: 040 23 51 807 info@vandeschans.nl www.vandeschans.nl Uitgebouwde patiobungalow met maar liefst 4 slaapkamers, werkkamer en inpandige berging. Gelegen op rustige locatie,

Nadere informatie

Lunteren Bisschopweg 67

Lunteren Bisschopweg 67 Lunteren Bisschopweg 67 1.049.500 k.k. Woonoppervlakte Inhoud woning Bouwjaar Aantal kamers Aantal slaapkamers Perceel ± 285m2 ± 1.100m3 ± 2001 12 6 Ca. 1 hectare Aanvaarding in overleg Prachtig landelijk

Nadere informatie

Van Stepraethstraat 20 Sevenum

Van Stepraethstraat 20 Sevenum Van Kempen Makelaars Venlo Straelseweg 232 Venlo - tel: 077-3524333 Van Kempen Makelaars Horst Loevestraat 9a Horst - tel: 077-3031000 www.vankempenmakelaars.nl info@vankempenmakelaars.nl Van Stepraethstraat

Nadere informatie

Woonoppervlakte 71 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Oranjeboomstraat 58 E Rotterdam

Woonoppervlakte 71 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Oranjeboomstraat 58 E Rotterdam Woonoppervlakte 71 m 2 Vraagprijs 137.500,- kosten koper TE KOOP Oranjeboomstraat 58 E Rotterdam OMSCHRIJVING Dit betreft een fraai gelegen Top appartement (3 kamers) met vrij uitzicht. Aan de overkant

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. 2 e Exloërmond, Harm Tiesingstraat 51

INFORMATIEBROCHURE. 2 e Exloërmond, Harm Tiesingstraat 51 INFORMATIEBROCHURE 2 e Exloërmond, Harm Tiesingstraat 51 Beste geïnteresseerde, Wij danken u, mede namens de eigenaar, voor uw getoonde interesse in deze woning. In deze brochure treft u een overzicht

Nadere informatie

Karel de Grotelaan Deventer

Karel de Grotelaan Deventer - Vraagprijs 145.000,- k.k. Omschrijving - In een plezierige en opnieuw ingerichte woonomgeving ligt deze MAISONNETTE op de derde en vierde woonlaag van het complex. De berging ligt in de onderbouw. Het

Nadere informatie

TE KOOP. Oostdijk 147 Oud-Beijerland. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Oostdijk 147 Oud-Beijerland. Vraagprijs ,- k.k. Vraagprijs 395.000,- k.k. Smaakvolle en karakteristieke 2-onder1 kapwoning met mooie living, groot onderhuis nabij de dorpskern op een fraaie locatie gelegen met 116m2 eigen grond. TE KOOP Indeling Begane

Nadere informatie

Zilvergesp 8, 1132 RV Volendam

Zilvergesp 8, 1132 RV Volendam Zilvergesp 8, 1132 RV Volendam Vraagprijs 425.000,00 kosten koper RC Makelaars Julianaweg 147 1131 DH, VOLENDAM Tel: 0620353264 Fax: Email: info@rcmakelaars.nl Omschrijving Zilvergesp 8, 1132 RV Volendam

Nadere informatie

Woonoppervlakte 65 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Wijdehof 48 Rotterdam

Woonoppervlakte 65 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Wijdehof 48 Rotterdam Woonoppervlakte 65 m 2 Vraagprijs 132.500,- kosten koper TE KOOP Wijdehof 48 Rotterdam OMSCHRIJVING Keurige en zeer gunstig geprijsde 3-kamer eengezinswoning met royale achtertuin, gelegen in een rustig

Nadere informatie

Te koop. Zeer gezellig gelegen eengezinswoning met stenen berging in de achtertuin. Houtmanstraat 40, 3262 EH Oud-Beijerland

Te koop. Zeer gezellig gelegen eengezinswoning met stenen berging in de achtertuin. Houtmanstraat 40, 3262 EH Oud-Beijerland Te koop Zeer gezellig gelegen eengezinswoning met stenen berging in de achtertuin Houtmanstraat 40, 3262 EH Oud-Beijerland Algemeen Deze tussenwoning is gebouwd naar schatting eind 60 er jaren en staat

Nadere informatie

WORTMANSTRAAT 97/ STEVINSTRAAT 1A 8265 AB KAMPEN. HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72

WORTMANSTRAAT 97/ STEVINSTRAAT 1A 8265 AB KAMPEN. HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72 WORTMANSTRAAT 97/ STEVINSTRAAT 1A 8265 AB KAMPEN HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72 WORTMANSTRAAT 97 / STEVINSTRAAT 1A, KAMPEN Royale en fraai gesitueerde

Nadere informatie

Merwe Makelaars Johan de Wittstraat 31, 3311 KG DORDRECHT Tel : w w w.merwemakelaars.nl

Merwe Makelaars Johan de Wittstraat 31, 3311 KG DORDRECHT Tel : w w w.merwemakelaars.nl TE KOOP Vraagprijs : 138.000,00 k.k. Karakteristieke eengezinswoning nabij het historische centrum van Dordrecht met zonnige achtertuin en dakterras. Karakteristieke eengezinswoning nabij het historische

Nadere informatie

TE KOOP. Schurenbergsweg K.K PB Hoensbroek

TE KOOP. Schurenbergsweg K.K PB Hoensbroek TE KOOP 98.000 K.K. Schurenbergsweg 19 6432 PB Hoensbroek Corio Makelaars Professionele ondersteuning: Bij Corio Makelaars B.V. kunt u rekenen op professionele ondersteuning op het gebied van: - Aankoop

Nadere informatie

Prijs: 268.000,-- k.k.

Prijs: 268.000,-- k.k. Binderseind 1 5421 CG Gemert Tel: 0492-392498 e-mail: info@geertsmakelaardij.nl www.geertsmakelaardij.nl DE HAAG 34 GEMERT. Deze vanaf 2010 vrijwel geheel gemoderniseerde hoekwoning met aanbouw en grote

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. Nieuw-Buinen, Zuiderdiep 357

INFORMATIEBROCHURE. Nieuw-Buinen, Zuiderdiep 357 INFORMATIEBROCHURE Nieuw-Buinen, Zuiderdiep 357 Beste geïnteresseerde, Wij danken u, mede namens de eigenaar, voor uw getoonde interesse in deze woning. In deze brochure treft u een overzicht van de verkoopinformatie

Nadere informatie

Kruisstraat 61, Weert. Vraagprijs : 175.000,- k.k. k.k.

Kruisstraat 61, Weert. Vraagprijs : 175.000,- k.k. k.k. Kruisstraat 61, Weert Uiterst sfeervolle jaren 30 tussenwoning met tuin gelegen in de wijk Keent tegenover groot plantsoen en nabij diverse voorzieningen. Een woning met karakter! Inhoud : ca. 300 m³ Perceel

Nadere informatie

Putmanstraat 17 - Deventer. Vraagprijs ,- k.k. MIQA Makelaardij, Holterweg 63, 7429 AE Deventer, ,

Putmanstraat 17 - Deventer. Vraagprijs ,- k.k. MIQA Makelaardij, Holterweg 63, 7429 AE Deventer, , - Vraagprijs 155.000,- k.k. Omschrijving Putmanstraat 17 - In de gezellige en leuke wijk Tuindorp bieden wij u deze goed onderhouden en gemoderniseerde dertiger jaren hoekwoning aan. Het huis heeft een

Nadere informatie

Woonoppervlakte 50 m 2 Vraagprijs 99.500,- kosten koper TE KOOP. Noorderhavenkade 108 c Rotterdam

Woonoppervlakte 50 m 2 Vraagprijs 99.500,- kosten koper TE KOOP. Noorderhavenkade 108 c Rotterdam Woonoppervlakte 50 m 2 Vraagprijs 99.500,- kosten koper TE KOOP Noorderhavenkade 108 c Rotterdam ALGEMEEN Ideaal voor starters. Direct te betrekken appartement, gelegen op de eerste verdieping, vrij uitzicht

Nadere informatie

GORDELWEG 212A ROTTERDAM

GORDELWEG 212A ROTTERDAM GORDELWEG 212A GORDELWEG 212A OMSCHRIJVING Dit prachtige 4/5 KAMER HOEK-APPARTEMENT gelegen op de hoek van het complex aan de Gordelweg-Noorderhavenkade op de 2e en 4e verdieping, biedt een vrij uitzicht

Nadere informatie

TE KOOP. Noarderein K.K KC Tietjerk

TE KOOP. Noarderein K.K KC Tietjerk TE KOOP 215.000 K.K. Noarderein 23 9255 KC Tietjerk Noarderein 23 9255 KC Tietjerk Inleiding Het is heerlijk wonen in dit sfeervolle huis! Veel lichtinval, ruimte en een prachtig uitzicht over de voorzijde.

Nadere informatie

Keunenhoek 16, Budel. Vraagprijs : 425.000,- k.k. k.k.

Keunenhoek 16, Budel. Vraagprijs : 425.000,- k.k. k.k. Keunenhoek 16, Budel Vrijstaande langgevelboerderij met bijgebouw, landelijk en vrij gelegen aan de Keunenhoek aan de rand van het dorp. 2 woningen dus zeer geschikt voor dubbele bewoning. Inhoud : ca.

Nadere informatie

VERHULSTLAAN 24 ROTTERDAM

VERHULSTLAAN 24 ROTTERDAM VERHULSTLAAN 24 VERHULSTLAAN 24 OMSCHRIJVING Deze ruime compleet gemoderniseerde VIJFKAMERWONING, voorzien van vele gemakken is gelegen in een kindvriendelijke straat in Hillegersberg. De woning is gelegen

Nadere informatie

BARNEVELDSTRAAT 17 TE EINDHOVEN. VRAAGPRIJS ,- k.k.

BARNEVELDSTRAAT 17 TE EINDHOVEN. VRAAGPRIJS ,- k.k. BARNEVELDSTRAAT 17 TE EINDHOVEN VRAAGPRIJS 165.000,- k.k. Kenmerken Soort woning: Bouwjaar: Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Inhoud: Totaal aantal kamers: Energielabel: tussenwoning 1959 ca. 70 m²

Nadere informatie