Locatie: achter SP Bouwkunde

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Locatie: achter SP Bouwkunde"

Transcriptie

1 Inleiding; Vanuit de faculteit Bouwkunde is veelvuldig verzocht om ondersteuning voor de HP Ipaq 514 smartphone. Met deze handleiding zijn wellicht de meeste vragen te beantwoorden maar ook individuele begeleiding is mogelijk mocht de handleiding niet het gewenste resultaat opleveren. De ondersteuning beperkt zich tot de standaard functionaliteiten zoals telefoneren, menuinstelling toestel, sms en agenda synchronisatie. Let op: synchronisatie op afstand gebeurt door middel van het GPRS netwerk, de kosten hiervan kunnen oplopen tot vele honderden euro s per maand, stel daarom in dat uw telefoon alleen synchroniseert op uw verzoek, zie in handleiding de paragraaf Synchronisatie U kunt uw vragen/wensen naar het centrale mailadres MobieleTelefonie@tudelft.nl sturen. Vergeet u niet Ipaq 514 te vermelden in het veld Onderwerp van de . Uw mail wordt in behandeling genomen en u wordt telefonisch benaderd voor de oplossing. Tot en met december 2008 zal individuele begeleiding mogelijk zijn gedurende 2 dagdelen per week. U bent van harte welkom om gedurende deze inloopspreekuren uw vragen te stellen. Elke maandag: van uur tot uur Elke vrijdag: van uur tot uur Locatie: achter SP Bouwkunde FAQ Bij alle aanwijzingen in deze FAQ wordt er van uitgegaan dat u zich in het beginscherm bevindt. U komt terug in het beginscherm door op de knop [Thuis] te drukken. Daarnaast dient het toestel NIET vergrendeld te zijn! Zie hiervoor het kopje Ontgrendelen. Het lezen van deze FAQ Knoppen die ingedrukt moeten worden zullen worden aangegeven door de naam van de knop vetgedrukt weer te geven tussen vierkante haken (voorbeeld: [Verzenden]). Menuopties staan cursief weergegeven (voorbeeld: Contact).

2 Basis, ken uw toestel Layout Nummer Onderdeel Functie 1 Scherm Het scherm toont alle inhoud en berichten. 2 [Schermtoets rechts] Druk hierop om de actie uit te voeren die rechtsonder in het Scherm getoond wordt. 3 [Einde] Druk op deze knop om een telefoongesprek te beëindigen. Houd deze knop ingedrukt om uw HP ipaq aan of uit te zetten. 4 [Terug] Druk op deze toets om terug te gaan naar het vorige scherm of invoer te wissen (backspace). 5 [Nummerpad] Met de toetsen op het Nummerpad kunt u tekst invoeren, nummers kiezen of door menu's navigeren. 6 [Navigatietoets] Gebruik deze toets om items te selecteren, door menu's te navigeren, instellingen te wijzigen en spelletjes te spelen. 7 [Thuis] Druk op deze toets om naar het Beginscherm te gaan. 8 [Verzenden] Druk op deze knop om een telefoongesprek aan te nemen, uw HP ipaq te vergrendelen of de handsfree luidspreker in te schakelen. 9 [Actie] Druk op deze knop om een actie uit te voeren. 10 [Schermtoets links] Druk op deze toets om de actie uit te voeren die linksonder in het Scherm getoond wordt. 11 Speaker Hiermee kunt u naar telefoongesprekken, geluiden en meldingen luisteren.

3 Basisbediening Aanzetten 1. Hout gedurende 3 seconden de [Einde] toets ingedrukt. 2. Vul uw pincode in middels het [Nummerpad]. 3. Druk op [Schermtoets links]. Uitzetten Houd gedurende 3 seconden de [Einde] toets ingedrukt. Vergrendelen Houd gedurende 3 seconden de [Verzenden] toets ingedrukt. Ontgrendelen 1. Als het scherm nog donker is druk dan eerst een keer op [Thuis]. 2. Als het scherm aan is druk dan op [Schermtoets links]. 3. Druk nu binnen 5 seconden op [*]. Alarmmodi (Profielen) U hebt de beschikking tot vijf reeds ingestelde profielen, allemaal te bereiken via Profiel in het instellingenmenu. 1. Gebruik de [Navigatietoets] om naar de balk Profiel te gaan. 3. Gebruik de [Navigatietoets] om het gewenste profiel te selecteren. 4. Druk op [Actie]. Normaal Standaardinstelling: beltoontype bellen, belvolume 3, trillen uit. Stil Standaardinstelling: beltoontype stil, belvolume uit, trillen uit. Trillen Standaardinstelling: beltoontype trillen, belvolume uit, trillen aan. Buiten Standaardinstelling: beltoontype bellen, belvolume hard, trillen uit. Automatisch De instelling van Automatisch is gelijk aan Normaal, echter als er in de Agenda een afspraak staat dan wisselt de ipaq automatisch naar Trillen. Standaardprofielen aanpassen Elk profiel is aan te passen naar uw eigen voorkeuren. Gedetailleerde instructies hiervoor kunt u vinden in de HP ipaq 514 Gebruikshandleiding.

4 Vliegtuigmodus Deze modus kunt u gebruiken als uw telefoon niet mag uitzenden maar u wel gebruik wilt maken van de andere functionaliteiten (camera/media player/office). Activeren 1. Gebruik de [Navigatietoets] om naar de balk met Providerinformatie, wifi-instelling, datum en tijd te gaan. 3. Gebruik de [Navigatietoets] om Alles te selecteren. 4. Druk op [Actie]. Er komt nu bij Wi-fi, Bluetooth en Telefoon Uit te staan. Deactiveren 1. Gebruik de [Navigatietoets] om naar de balk met Providerinformatie, wifi-instelling, datum en tijd te gaan. 3. Gebruik de [Navigatietoets] om Alles te selecteren of zet de onderdelen seperaat aan. 4. Druk op [Actie]. Er komt nu bij Wi-fi, Bluetooth en/of Telefoon Aan te staan. 5. Indien u Telefoon heeft aangezet zal er nu om uw Pincode gevraagd worden, zie Aanzetten. Communiceren Bellen Uit de lijst van contactpersonen 1. Druk op [Schermtoets links]. 2. Navigeer met de [Navigatietoets] naar Contact toe. 3. Druk op [Actie]. 4. Kies met de [Navigatietoets] de gewenste contactpersoon. 5. Druk op [Verzenden] om te bellen. Een nieuw nummer 1. Typ het gewenste nummer in, in een van de volgende formaten: (met landnummer ervoor) (met extra 0 ervoor) (intern naar een vast toestel, binnen de TU) (intern naar een mobiel toestel, van de TU) 2. Druk op [Verzenden] om te bellen. Ophangen Om het gesprek te beëindigen drukt u op [Einde].

5 SMS en Een nieuw bericht verzenden 1. Druk op [Schermtoets links]. 2. Navigeer met de [Navigatietoets] naar Berichten. 3. Druk op [Actie]. 4. Druk nogmaals op [Actie]. 5. Druk op [Schermtoets rechts] om het menu tevoorschijn te halen. 6. Druk nogmaals op [Actie] om een nieuw bericht te beginnen. 7. De cursor staat nu in het Aan veld. Voer hier een telefoonnummer in met het [Nummerpad] (denk hierbij aan de toegestane nummerformaten), of kies een contactpersoon via: [1] Druk op [Schermtoets rechts]. [2] Druk op [Actie]. [3] Navigeer met de [Navigatietoets] naar Geadresseerde toevoegen. [4] Druk op [Actie]. [5] Navigeer naar uw contactpersoon met de [Navigeertoets]. [6] Druk op [Actie]. 8. Druk op naar beneden van de [Navigatietoets] om naar het berichtveld te gaan. 9. Typ uw bericht middels het [Nummerpad]. Om te wisselen tussen invoervarianten (hoofdletters, kleine letters, cijfers) druk u op [*]. 10. Om te verzenden drukt u op [Schermtoets links]. Een bericht lezen 5. Navigeer met de [Navigatietoets] naar het te lezen bericht. 6. Druk op [Actie]. Een bericht beantwoorden 5. Navigeer met de [Navigatietoets] naar het te beantwoorden bericht. 6. Druk op [Schermtoets rechts] om het menu tevoorschijn te halen. 7. Navigeer met de [Navigatietoets] naar Beantwoorden. 8. Druk tweemaal op [Actie]. 9. Typ uw bericht middels het [Nummerpad]. Voor onverwachte resultaten verwijzen wij u naar de sectie Wat typ ik nu?!. 10. Om te verzenden drukt u op [Schermtoets links]. Synchronisatie Hiermee stelt u de Outlook client op uw telefoon in voor het ontvangen van uw s. LET OP: als u niet verbonden bent met de computer via Active Sync zal de synchronisatie over het GPRS netwerk plaatsvinden, dit kost geld! Stel daarom in dat uw telefoon alleen synchroniseert op uw verzoek, zie het kopje Active Sync instellen.

6 Outlook Exchange Server instellen 1. Druk op [Start]. 3. Ga met de [Navigatietoets] naar Nieuwe account. 4. Voer uw adres van de TU Delft in. 5. Haal het vinkje weg bij Proberen instellingen automatisch van internet op te halen door op [Actie] te drukken. 6. Druk op [Selectietoets rechts]. 7. Selecteer met de [Navigatietoets] de optie Exchange-server. 8. Druk op [Selectietoets rechts]. 9. Druk nogmaals op [Selectietoets rechts]. 10. Voer bij het Serveradres het volgende in: webmail.tudelft.nl 11. Druk op [Selectietoets rechts]. 12. Voer bij Gebruikersnaam uw NetID in en bij Wachtwoord het bijbehorende wachtwoord. 13. Voer bij Domein het volgende in: tudelft.net 14. Laat het vinkje aan bij Wachtwoord opslaan en druk op [Selectietoets rechts]. 15. Selecteer gegevens die u wilt synchroniseren. 16. Voltooi door op [Selectietoets links] te drukken. Active Sync instellen 1. Druk op [Start]. 2. Ga met de [Navigatietoets] naar ActiveSync. 3. Druk op [Actie]. 4. Druk op [Schermtoets rechts]. 5. Ga met de [Navigatietoets] naar Schema. 6. Druk op [Actie]. 7. Gebruik de [Navigatietoets] om zowel Synchronisatie tijdens Piektijden als Buiten piektijden op Handmatig te zetten. 8. Ga met de [Navigatietoets] naar Verz./ont. Wanneer ik op Verzenden klik en druk op [Actie] om hier een vinkje voor te zetten. 9. Druk op [Schermtoets links] om de wijzigingen door te voeren. Synchroniseren De telefoon zal nu alleen Outlook synchroniseren als u daar zelf om verzoekt. Indien de telefoon via de USB kabel verbonden is met uw computer of via Wi-fi op het internet kan zal dit geen geld kosten, zijn deze opties echter niet voor handen dan zal het dataverkeer over GPRS gaan waaraan extra kosten verbonden zijn. Deze kosten kunnen behoorlijk oplopen dus overleg van te voren met uw afdelingshoofd hoe hier mee om zal worden gegaan! 1. Druk op [Start]. 3. Ga met de [Navigatietoets] naar Outlook Druk op [Actie]. 5. Druk op [Schermtoets rechts]. 6. Ga met de [Navigatietoets] naar Verzenden/ontvangen. 7. Druk op [Actie]. 8. Outlook zal nu gaan synchroniseren met de TU Delft Exchange Server.

7 Overige Instellingen Alle instellingen die hier niet uitgelegd staan kunt u terugvinden in de HP ipaq 514 Gebruikshandleiding op onder Mobiele telefonie > Handleidingen.

FAQ. Het lezen van deze FAQ

FAQ. Het lezen van deze FAQ FAQ Deze handleiding is slechts ter aanvulling op de, bij de telefoon geleverde, HTC handleiding. Voor instellingen en functies die zich niet in deze handleiding bevinden wordt u verwezen naar de HTC handleiding.

Nadere informatie

Instellen Heijmans op Smartphone

Instellen Heijmans  op Smartphone INLEIDING In deze handleiding wordt per Smartphone uitgelegd hoe je de Heijmans e-mail, contacten en agenda moet instellen. De volledige handleidingen per Smartphone staan op het Intranet, zie link: http://intranet.heijmans.local/nl/cd/it/mobieletelefonie/pages/handleidingen.aspx

Nadere informatie

Nokia e71 mfe3 upgrade handleiding 20100407-001

Nokia e71 mfe3 upgrade handleiding 20100407-001 Nokia e71 mfe3 upgrade handleiding Eigenaar Jerry Onderwater Datum aanmaak maandag 5 april 2010 Datum laatste wijziging dinsdag 6 april 2010 Hieronder volgt de indeling van dit document, opgedeeld in hoofdstukken

Nadere informatie

Handleiding CG Pro AirSync met Windows Mobile

Handleiding CG Pro AirSync met Windows Mobile Handleiding CG Pro AirSync met Windows Mobile Handleiding CG Pro AirSync met Windows Mobile... 1 1. CG Pro AirSync: voor u begint... 2 2. CG Pro AirSync op Windows Mobile instellen... 3 3. CG Pro AirSync

Nadere informatie

Instellen synchronisatie email Pocket PC/Smartphone ASPect

Instellen synchronisatie email Pocket PC/Smartphone ASPect Instellen synchronisatie email Pocket PC/Smartphone ASPect Algemene informatie Dit document beschrijft u stapsgewijs hoe u uw Pocket PC of Smartphone in moet stellen om synchronisatie met uw ASPect email

Nadere informatie

Handmatige Instellingen Exchange Online Windows Mobile Smartphone

Handmatige Instellingen Exchange Online Windows Mobile Smartphone Handmatige Instellingen Exchange Online Windows Mobile Smartphone I nhoudsopgave 1 Handmatige Instellingen Exchange Online Windows Mobile Smartphone...3 1.1 Stap 1 : Uw verbinding instellen...3 1.2 Stap

Nadere informatie

Exchange Online en Windows Mobile Handleiding gebruiker niet-kpn mobiele data abonnementen

Exchange Online en Windows Mobile Handleiding gebruiker niet-kpn mobiele data abonnementen Exchange Online en Windows Mobile Handleiding gebruiker niet-kpn mobiele data abonnementen I nhoudsopgave 1 Inleiding...3 2 Windows Mobile Smartphones...4 3 Windows Mobile Pocket PC...9 4 Overzicht Instellingen...14

Nadere informatie

Handmatige Instellingen Exchange Online. Nokia E51 Symbian S60 Smartphone

Handmatige Instellingen Exchange Online. Nokia E51 Symbian S60 Smartphone Handmatige Instellingen Exchange Online Nokia E51 Symbian S60 Smartphone Inhoudsopgave 1 Handmatige Instellingen Exchange Online voor Nokia E51 Smartphone...3 1.1 Inleiding...3 1.2 Mail for Exchange van

Nadere informatie

Handmatige Instellingen Exchange Online. Nokia E61i Symbian S60 Smartphone

Handmatige Instellingen Exchange Online. Nokia E61i Symbian S60 Smartphone Handmatige Instellingen Exchange Online Nokia E61i Symbian S60 Smartphone Inhoudsopgave 1 Handmatige Instellingen Exchange Online voor Nokia E61i Smartphone...3 1.1 Inleiding...3 1.2 Mail for Exchange

Nadere informatie

JBC E-mail Configuratie Handleiding medewerkers. ICT Jeroen Bosch College Vragen graag richten aan m.v.d.heijden@jbc.nl

JBC E-mail Configuratie Handleiding medewerkers. ICT Jeroen Bosch College Vragen graag richten aan m.v.d.heijden@jbc.nl JBC E-mail Configuratie Handleiding medewerkers ICT Jeroen Bosch College Vragen graag richten aan m.v.d.heijden@jbc.nl Inhoudsopgave 1. Veranderingen JBC Webmail... 2 3. Oude JBC Exchange-mail account

Nadere informatie

Handleiding BasisOnline webmail

Handleiding BasisOnline webmail Handleiding BasisOnline webmail Instellen van een e-mailaccount op een smartphone of tablet. BasisOnline is een product van Bouwmeester Groep Internet Architecten Telefoon 040 2354690 www.bouwmeestergroep.nl

Nadere informatie

1 INHOUDSOPGAVE... 1 2 INSTELLEN ANDROID TOESTEL... 2 3 INSTELLEN IPHONE TOESTEL... 4 4 INSTELLEN NOKIA TOESTEL... 6

1 INHOUDSOPGAVE... 1 2 INSTELLEN ANDROID TOESTEL... 2 3 INSTELLEN IPHONE TOESTEL... 4 4 INSTELLEN NOKIA TOESTEL... 6 1 Inhoudsopgave 1 INHOUDSOPGAVE... 1 2 INSTELLEN ANDROID TOESTEL... 2 3 INSTELLEN IPHONE TOESTEL... 4 4 INSTELLEN NOKIA TOESTEL... 6 5 INSTELLEN WINDOWS MOBILE 5 EN 6 TOESTELLEN... 7 6 AANVULLENDE GEGEVENS:...

Nadere informatie

Gebruikers handleiding Orange Hapi 50

Gebruikers handleiding Orange Hapi 50 Gebruikers handleiding Orange Hapi 50 Inhoudsopgave Eerste handelingen Eerste handelingen Hoe plaats ik de SIMkaart en de batterij in de telefoon? De mobiele telefoon opladen? Hoe begin ik het best? Mijn

Nadere informatie

Handmatige Instellingen Exchange Online Windows Mobile Pocket PC

Handmatige Instellingen Exchange Online Windows Mobile Pocket PC Handmatige Instellingen Exchange Online Windows Mobile Pocket PC I nhoudsopgave 1 Handmatige Instellingen Exchange Online voor Windows Mobile Pocket PC... 3 1.1 Stap 1 : Uw verbinding instellen...3 1.2

Nadere informatie

Handleiding Hosted Exchange

Handleiding Hosted Exchange Handleiding Hosted Exchange Toelichting In deze handleiding worden verschillende mogelijkheden en instellingen van Hosted Exchange aan u uitgelegd. Bestemming Dit document is bestemd voor klanten van Comvio

Nadere informatie

Thuisgebruik Fontys mail met Outlook 2003

Thuisgebruik Fontys mail met Outlook 2003 Thuisgebruik Fontys mail met Outlook 2003 ICT Services Fontys Hogescholen Datum, 18.04.2006 Versie: 2 Versiebeheer Versie Datum Auteur Wijzigingen 1 11.04.2006 M.Wolvekamp Eerste aanzet 2 18.04.2006 M.Wolvekamp

Nadere informatie

Afbeelding: V1.0. Klantenservice: 0165-751308 info@saveyourself.nl. 2. Uitleg van de toetsen Gebruik de afbeelding V1.

Afbeelding: V1.0. Klantenservice: 0165-751308 info@saveyourself.nl. 2. Uitleg van de toetsen Gebruik de afbeelding V1. Afbeelding: V1.0 2. Uitleg van de toetsen Gebruik de afbeelding V1.0 voor deze tabel De groene hoorn met OK erop Enter/beantwoorden Bellen In stand-by: Toegang naar bellijst In menu: enter knop De rode

Nadere informatie

Handleiding Self Service Wachtwoord Reset. 180 Dagen

Handleiding Self Service Wachtwoord Reset. 180 Dagen Handleiding Self Service Wachtwoord Reset Wachtwoord veranderen of vergeten Indien je het wachtwoord, behorend bij je account van Landstede groep vergeten bent, kun je een nieuwe genereren. Let op! Hieronder

Nadere informatie

Handleiding: Het aansluiten en instellen van een Yealink W56P inclusief W56H. Versie 1.0

Handleiding: Het aansluiten en instellen van een Yealink W56P inclusief W56H. Versie 1.0 SO Handleiding: Het aansluiten en instellen van een Yealink W56P inclusief W56H. Versie 1.0 Het aansluiten van het toestel Doe de accu in de handset vóór gebruik Inhoud van doos W56P Inhoud van doos W56H

Nadere informatie

Inleiding. Wil je hier meer over weten klik dan op de onderstaande link voor het introductie filmpje. http://www.youtube.com/watch?

Inleiding. Wil je hier meer over weten klik dan op de onderstaande link voor het introductie filmpje. http://www.youtube.com/watch? Inhoud Inleiding... 1 Aanmelden bij Office 365... 2 Werken met Office 365 Outlook... 2 Agenda delen... 2 Gedeelde agenda inzien... 2 Gedeelde postbus inzien... 2 Een handtekening instellen... 3 Conversatieweergave

Nadere informatie

Handleiding Self Service Password Reset

Handleiding Self Service Password Reset Handleiding Self Service Password Reset Wachtwoord veranderen of vergeten Indien je het wachtwoord, behorend bij je account van Landstede groep vergeten bent, kun je een nieuwe genereren. Let op! Hieronder

Nadere informatie

Outlook 2007-2010 instellen voor gebruik van Exchange (wmail.picto.nl)

Outlook 2007-2010 instellen voor gebruik van Exchange (wmail.picto.nl) Outlook 2007-2010 instellen voor gebruik van Exchange (wmail.picto.nl) Lees eerst de documentatie voor het installeren van het wmail certificaat (Certificaat_installeren.pdf) en voer de daarin vermelde

Nadere informatie

HTC Touch Cruise English E-mail

HTC Touch Cruise English E-mail HTC Touch Cruise English E-mail Instelling internetaccount De "Verbindingsinstelling" zorgt ervoor dat de gegevensverbindingen (GPRS, WAP en MMS) automatisch op het toestel worden ingesteld, zodat u deze

Nadere informatie

Synchronisatie instellingen smartphone. IOS - Iphone 1. Ga naar instellingen 2. Ga naar e-mail, contacten, agenda s. 3. Ga naar nieuwe gegevens, push

Synchronisatie instellingen smartphone. IOS - Iphone 1. Ga naar instellingen 2. Ga naar e-mail, contacten, agenda s. 3. Ga naar nieuwe gegevens, push Instellingen e-mail Op onderstaande manieren kan de e-mail synchronisatie op uw smartphone worden ingesteld, zodat de e-mails tijdig op uw telefoon worden weergegeven. Hierbij wordt uitgegaan van de meest

Nadere informatie

Handleiding . Versie 1.1 december 2017

Handleiding  . Versie 1.1 december 2017 Handleiding e-mail Versie 1.1 december 2017 Versie 1.1. januari 2019 In deze handleiding alles over het instellen van jouw email bij ZazouTotaal In deze handleiding alles over het instellen van jouw email

Nadere informatie

Let s Connect CONFIGURATIE EXCHANGE 2010 CLIENT-CONFIGURATIE

Let s Connect CONFIGURATIE EXCHANGE 2010 CLIENT-CONFIGURATIE Let s Connect CONFIGURATIE EXCHANGE 2010 CLIENT-CONFIGURATIE Inhoud Configuratie Outlook 2007/2010... 2 Configuratie Outlook for Mac/Entourage... 5 Configuratie Mac Mail... 8 Configuratie BlackBerry...

Nadere informatie

ZN GERRIT@Mail - Handleiding Instellen Windows Live Mail 2012

ZN GERRIT@Mail - Handleiding Instellen Windows Live Mail 2012 ZN GERRIT@Mail - Handleiding Instellen Windows Live Mail 2012 Informatiedomein: ZN GERRIT@Mail - Handleiding Instellen Windows Live Mail 2012 Status: Productie Versie: v02.00 Publicatie datum: 14-8-2015

Nadere informatie

INHOUD 1. Algemeen... 1. 2. Instellen ios voor Office 365... 1. 3. Instellen Android voor Office 365... 5. 4. Instellen in Outlook voor Windows...

INHOUD 1. Algemeen... 1. 2. Instellen ios voor Office 365... 1. 3. Instellen Android voor Office 365... 5. 4. Instellen in Outlook voor Windows... INHOUD 1. Algemeen... 1 2. Instellen ios voor Office 365... 1 3. Instellen Android voor Office 365... 5 4. Instellen in Outlook voor Windows... 8 5. POP/IMAP en SMTP-instellingen... 11 Wijzigingen Datum

Nadere informatie

Cloud Products CONFIGURATIE EXCHANGE 2010 CLIENT-CONFIGURATIE

Cloud Products CONFIGURATIE EXCHANGE 2010 CLIENT-CONFIGURATIE Cloud Products CONFIGURATIE EXCHANGE 2010 CLIENT-CONFIGURATIE Inhoud Configuratie Outlook 2007/2010... 2 Configuratie Outlook for Mac/Entourage... 4 Configuratie Mac Mail... 6 Configuratie BlackBerry...

Nadere informatie

Exchange online (e-mail) Evangelisch gemeente Jozua

Exchange online (e-mail) Evangelisch gemeente Jozua Exchange online (e-mail) Evangelisch gemeente Jozua Pagina 1 van 17 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Webmail Office 365... 3 Inloggen... 3 E-mail... 5 Basis functies E-mail lezen... 5 E-mail opstellen... 6

Nadere informatie

Handleiding mobiele apparaten, Genzõ & beheerdersfunctie. Aan de slag met Genzõ!

Handleiding mobiele apparaten, Genzõ & beheerdersfunctie. Aan de slag met Genzõ! Handleiding mobiele apparaten, Genzõ & beheerdersfunctie Aan de slag met Genzõ! Inhoudsopgave Deel I: Gebruik Genzõ... 3 1. Inloggen in Genzõ... 3 2. Uitloggen Genzõ... 3 3. Een videogesprek ontvangen...

Nadere informatie

Aanmelden Familiehulp mailbox

Aanmelden Familiehulp mailbox Handleiding Familiehulp email Aanmelden Familiehulp mailbox Inhoud 1 Algemeen... 1 2 Laten we starten... 2 3 Aanmelden op je Familiehulp mail... 8 4 Je wachtwoord vergeten en andere problemen... 10 4.1

Nadere informatie

Handleiding Aastra 6730i Datum 31 oktober 2013

Handleiding Aastra 6730i Datum 31 oktober 2013 Document Handleiding Aastra 6730i Datum 31 oktober 2013 Libervoice Overschieseweg 76 Telefoon: 010 76 00000 3044 EH Rotterdam Email: support@libervoice.nl Inhoudsopgave 1 Toetsen 3 Blz 2 Functionaliteiten

Nadere informatie

KLANTEN- EN SERVICECENTRUM ICTS. Polycom CX600. handleiding

KLANTEN- EN SERVICECENTRUM ICTS. Polycom CX600. handleiding KLANTEN- EN SERVICECENTRUM ICTS Polycom CX600 handleiding oktober 2012 Inhoud 1 Inleiding... 5 1.1 Voordelen... 5 1.2 Nadelen... 5 2 Aanmelden... 6 2.1 Via een USB-kabel op een pc waarop Lync geïnstalleerd

Nadere informatie

Snelle installatiegids voor Symbian

Snelle installatiegids voor Symbian Snelle installatiegids voor Symbian Versie 1.0 Inhoudsopgave 1. WELKOM BIJ MOBIDM... 2 2. INSTALLATIE VAN DE AFARIA VOOR SYMBIAN... 3 2.1. SOFTWARE INSTALLEREN... 3 3. BEVEILIGING... 6 4. NIEUWE APPLICATIES...

Nadere informatie

Handleiding snom 320 / 360 / 370.

Handleiding snom 320 / 360 / 370. Handleiding Snom 320 / 360 / 370 versie 1.3 status definitief t.b.v. relatie Voip klanten Soort document Handleiding snom 320 / 360 / 370. Isaeus Openbaar pag. 1 van 14 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3

Nadere informatie

Handleiding voor het activeren van KPN bedrijfs op een niet-blackberry toestel

Handleiding voor het activeren van KPN bedrijfs op een niet-blackberry toestel Handleiding voor het activeren van KPN bedrijfsemail op een niet-blackberry toestel Deze handleiding geeft stapsgewijze instructies voor het instellen van KPN-bedrijfsemail op smartphones die niet van

Nadere informatie

Gebruikersinstructie nieuwe Statenleden ipad Air 2

Gebruikersinstructie nieuwe Statenleden ipad Air 2 Gebruikersinstructie nieuwe Statenleden ipad Air 2 Een drietal zaken zijn van belang om direct na in ontvangst name van uw tablet te regelen om de veiligheid van uw gegevens te waarborgen. Schakel uw tablet

Nadere informatie

Mobiel apparaat koppelen aan e-mail

Mobiel apparaat koppelen aan e-mail MERIDIAAN COLLEGE: CENTRAAL BUREAU ICT Mobiel apparaat koppelen aan e-mail Koppelen van e-mail, agenda en contactpersonen aan een mobiel apparaat. CBI Laatst bijgewerkt op: 8-4-2013 Inhoudsopgave Inhoudsopgave...

Nadere informatie

SimPhone. Handleiding Gebruik. Nederlands. Versie 3.0

SimPhone. Handleiding Gebruik. Nederlands. Versie 3.0 pc SimPhone Handleiding Gebruik Versie 3.0 Nederlands Gefeliciteerd met uw SimPhone! Wist u dat? U heeft 1 jaar lang gratis hulp en ondersteuning van een SimCoach! Bel of mail een SimCoach + 31 (0)20 422

Nadere informatie

Central Station. Handleiding. Synchronisatie tussen telefoonagenda en de agenda van Central Station. BlackBerry

Central Station. Handleiding. Synchronisatie tussen telefoonagenda en de agenda van Central Station. BlackBerry Central Station Handleiding Synchronisatie tussen telefoonagenda en de agenda van Central Station BlackBerry Versie: september 2011 Inhoudsopgave 1 Central Station agenda synchronisatie... 3 1.1 Benodigdheden...

Nadere informatie

Handleiding Optibel Voicemail service

Handleiding Optibel Voicemail service Handleiding Optibel Voicemail service InterNLnet B.V. Handleiding Optibel voicemail service V1_1 Inhoud 1. Voicemail activeren... 3 2. Voicemail deactiveren... 4 3. Telefoonmenu s... 5 3.1 Hoofdmenu...5

Nadere informatie

Inhoud 1. Introductie 2. Bellen naar TeamTelefoon 2.1. Bellen als teamlid 2.2. Bellen als cliënt (of huisarts, etc.) 2.3. Openingstijden 3.

Inhoud 1. Introductie 2. Bellen naar TeamTelefoon 2.1. Bellen als teamlid 2.2. Bellen als cliënt (of huisarts, etc.) 2.3. Openingstijden 3. Inhoud 1. Introductie 2. Bellen naar TeamTelefoon 2.1. Bellen als teamlid 2.2. Bellen als cliënt (of huisarts, etc.) 2.3. Openingstijden 3. Inloggen 3.1. Wachtwoord vergeten 4. Onderdeel: Teams 4.1.Teams

Nadere informatie

Instellen e-mail. 2004 Holomarcus

Instellen e-mail. 2004 Holomarcus 2004 Holomarcus Voorwoord U heeft een domeinnaam geregistreerd via Holomarcus. En nu wilt u e-mail dat verzonden is naar die domeinnaam kunnen ontvangen, en u wilt e-mail kunnen versturen vanaf dezelfde

Nadere informatie

Dean Mobile ONGEKENDE SERVICE! ENORME BESPARING!

Dean Mobile ONGEKENDE SERVICE! ENORME BESPARING! Dean Mobile ONGEKENDE SERVICE! ENORME BESPARING! Meet Dean Klantenservice Tijdens kantooruren kunt u contact opnemen met de klantenservice van Dean Connect. Zij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag

Nadere informatie

Gebruikershandleiding wachtwoord instellen en account ontgrendelen

Gebruikershandleiding wachtwoord instellen en account ontgrendelen CONCEPT* Gebruikershandleiding wachtwoord instellen en account ontgrendelen Inhoudsopgave 1. Wat is SSRPM... 3 2. Aanmelden op computer/laptop of Citrix... 4 3. Aanmelden via de website... 9 4. Wachtwoord

Nadere informatie

SimPhone. Handleiding Gebruik. Nederlands. Versie 4.0

SimPhone. Handleiding Gebruik. Nederlands. Versie 4.0 pc SimPhone Handleiding Gebruik Versie 4.0 Nederlands Gefeliciteerd met uw SimPhone! Wist u dat? U heeft 1 jaar lang gratis hulp en ondersteuning van een SimCoach! Bel of mail een SimCoach + 31 (0)20 422

Nadere informatie

Clientportaal handleiding Voor portaalgebruikers

Clientportaal handleiding Voor portaalgebruikers Clientportaal handleiding Voor portaalgebruikers Inhoud 1. Inleiding... - 3-2. Portaal openen... - 4-3. Registreren... - 6-4. Inloggen... - 10-5. Wachtwoord verlopen... - 12-6. Wachtwoord vergeten... -

Nadere informatie

dean mobile dean one the business provider for mobile, internet and voice

dean mobile dean one the business provider for mobile, internet and voice dean mobile dean one the business provider for mobile, internet and voice meet dean mobile klantenservice dean one Tijdens kantooruren kunt u contact opnemen met de klantenservice van dean one. Wij zijn

Nadere informatie

Gebruikersinstructie nieuwe Statenleden Asus T100 en T300

Gebruikersinstructie nieuwe Statenleden Asus T100 en T300 Gebruikersinstructie nieuwe Statenleden Asus T100 en T300 Een drietal zaken zijn van belang om direct na in ontvangst name van uw tablet te regelen om de veiligheid van uw gegevens te waarborgen. Schakel

Nadere informatie

Gebruikershandleiding GUI 1.2

Gebruikershandleiding GUI 1.2 Gebruikershandleiding GUI 1.2 Auteur: Annemiek Apeldoorn Versie: 1.2 / 24-03-2009 Disclaimer Dit document bevat vertrouwelijke informatie bedoeld voor een specifiek persoon en doel en wordt beschermd door

Nadere informatie

Parkinson Thuis Probleemoplossing

Parkinson Thuis Probleemoplossing Parkinson Thuis Probleemoplossing Probleemoplossing Fox Inzicht App In sommige gevallen kan er een handeling van uw kant nodig zijn om ervoor te zorgen dat de apps altijd ingeschakeld zijn. Dit zal voornamelijk

Nadere informatie

Handleiding Selfservice Password Reset Portal

Handleiding Selfservice Password Reset Portal Handleiding Selfservice Password Reset Portal Eigenaar OGD Datum* 08-05-2019 Datum 02-07-2019 Versie 1.1 Met behulp van de Selfservice Password Reset Portal kun je zelf je Citrix wachtwoord resetten als

Nadere informatie

Wachtwoord UvAnetID wijzigen - Zelfsupport/eigen computer: Mac

Wachtwoord UvAnetID wijzigen - Zelfsupport/eigen computer: Mac Wachtwoord UvAnetID wijzigen - Zelfsupport/eigen computer: Mac Kies een rustig moment uit en lees de instructies goed door. Het is belangrijk dat u de juiste stappen doorloopt om uw wachtwoord met zo min

Nadere informatie

handleiding siemens gigaset C610

handleiding siemens gigaset C610 handleiding siemens gigaset C610 Maak uw Siemens C610 gebruiksklaar met de inloggegevens die u heeft ontvangen van Belcentrale. En ontdek de vele functies die dit toestel biedt. inhoudsopgave / 3 inleiding

Nadere informatie

Wachtwoord HvA- ID wijzigen - Zelf/eigen computer: Mac

Wachtwoord HvA- ID wijzigen - Zelf/eigen computer: Mac Wachtwoord HvA- ID wijzigen - Zelf/eigen computer: Mac Stap 1: Zet al je smartphones en tablets op vliegtuigstand LET OP: deze stap uitvoeren als je HvA- webdiensten zoals HvA- mail, - agenda, Eduroam

Nadere informatie

Aan de slag met het e-mailadres van uw nieuwe Website

Aan de slag met het e-mailadres van uw nieuwe Website Aan de slag met het e-mailadres van uw nieuwe Website Handleiding Inhoud 03 Basisinformatie e-mail 04 E-mailprogramma's 07 SMTP controleren als u geen e-mails kunt versturen 10 Veranderen van SMTP-poort

Nadere informatie

Aan de slag met Outlook Web App De nieuwe Humanitas Webmail. Maart 2013 (versie 0.1) pag. 1

Aan de slag met Outlook Web App De nieuwe Humanitas Webmail. Maart 2013 (versie 0.1) pag. 1 Aan de slag met Outlook Web App De nieuwe Humanitas Webmail Maart 2013 (versie 0.1) pag. 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Aan de slag met Outlook Web App... 3 Overzicht instellingen... 3 Vereisten...

Nadere informatie

EXCHANGE 2010 WEBCLIENT

EXCHANGE 2010 WEBCLIENT EXCHANGE 2010 WEBCLIENT Datum: 09-03-11 1 1. Documentbeheer Datum Auteur Versie Wijziging 20-04-2005 Ruud Coppens 2.0 Definitief 12-11-2010 Ramon Rottier 3.0 Definitief 09-03-2011 Ramon Rottier 3.1 Definitief

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING (JULI 2015) V4.1-020-PUB

GEBRUIKERSHANDLEIDING (JULI 2015) V4.1-020-PUB GEBRUIKERSHANDLEIDING (JULI 2015) V4.1-020-PUB 1 INLEIDING Emma ondersteunt mensen met medicatie bij het tijdig innemen van de medicatie door hierover een herinnering te sturen op de smartwatch en/of smartphone.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding mail en agenda in Outlook Web App

Gebruikershandleiding mail en agenda in Outlook Web App Inhoudsopgave Inleiding... 2 Inloggen OWA... 3 Mail ontvangen/bekijken... 6 Mail versturen... 9 Afspraak in agenda plaatsen... 12 Agenda s openen... 13 Mail installeren op jouw mobiele apparaat... 14 Inleiding

Nadere informatie

Om te starten met HIPIN, klikt u met de rechtermuisknop op het HIPIN pictogram. Als u hierop klikt, verschijnt onderstaand HIPIN menu.

Om te starten met HIPIN, klikt u met de rechtermuisknop op het HIPIN pictogram. Als u hierop klikt, verschijnt onderstaand HIPIN menu. Verkorte handleiding HIPIN Desktop Integratie HIPIN Desktop Integratie koppelt je Windows Desktop aan jou telefoon. Dat betekent dat je gesprekken kunt bedienen vanaf je desktop en dat je telefoon instellingen

Nadere informatie

Handleiding Exchange Online-upgrade Versie december 2014

Handleiding Exchange Online-upgrade Versie december 2014 Handleiding Exchange Online-upgrade Versie december 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 1.1 Mijn Bedrijf Online 3 Hoofdstuk 2. Installatie 4 2.1 Aanpassen van Outlook op uw computer 4 2.1.1 E-mailbox

Nadere informatie

Gebruikersinstructie herkozen Statenleden ipad Air 2

Gebruikersinstructie herkozen Statenleden ipad Air 2 Gebruikersinstructie herkozen Statenleden ipad Air 2 Een drietal zaken zijn van belang om direct na in ontvangst name van uw tablet te regelen om de veiligheid van uw gegevens te waarborgen. Schakel uw

Nadere informatie

dean mobile in combinatie met dean onepro vast-mobielintegratie dean one the business provider for mobile, internet and voice

dean mobile in combinatie met dean onepro vast-mobielintegratie dean one the business provider for mobile, internet and voice dean mobile in combinatie met dean onepro vast-mobielintegratie dean one the business provider for mobile, internet and voice meet dean mobile klantenservice dean one Tijdens kantooruren kunt u contact

Nadere informatie

Hosted Exchange Handleiding

Hosted Exchange Handleiding Hosted Exchange Handleiding 1 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Installatie... 4 2.1 Vooraf... 4 2.1.1 Systeemeisen... 4 2.1.2 Firewall... 4 2.1.3 Migratie richtlijnen... 5 2.2 Mobile... 6 2.2.1 ActiveSync instellen...

Nadere informatie

Quick start handleiding versie 1.0

Quick start handleiding versie 1.0 Quick start handleiding versie.0 Inleiding Beste gebruiker, Via dit document lopen we door de basis onderdelen van je eigen Mijn Kroost control panel. Dit control panel vormt de basis voor het gebruik

Nadere informatie

FAQ Manpower Desk Veelgestelde vragen

FAQ Manpower Desk Veelgestelde vragen FAQ Manpower Desk Veelgestelde vragen ACTIVEREN MANPOWER DESK Wat is Manpower Desk? Voor elke kandidaat maken wij een account aan op Manpower Desk. Hier kun je alle informatie vinden betreft jouw dienstverband

Nadere informatie

Handleiding e-mail instellen

Handleiding e-mail instellen Handleiding e-mail instellen Inhoudsopgave Inleiding... 1 Outlook Web Access... 2 Mozilla Thunderbird... 3 Account instellen... 3 Beveiliging instellen... 6 Adresboek instellen... 7 Microsoft Outlook 2007...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding MobileCare Webportaal

Gebruikershandleiding MobileCare Webportaal Gebruikershandleiding MobileCare Webportaal 1. Login Pagina Ga naar www.mobile-care.nl kies in het menu voor Inloggen en klik vervolgens op het gewenste inlog portaal (User Login of User Login Advanced).

Nadere informatie

Tips & Trucs voor iphone 4/iPhone 3GS

Tips & Trucs voor iphone 4/iPhone 3GS Tips & Trucs voor iphone 4/iPhone 3GS Inleiding Enkele tips en trucs voor uw iphone 3GS en iphone 4 in de TUDelft omgeving.! Voor sommige onderdelen kan een internet verbinding noodzakelijk zijn. 1 Batterij

Nadere informatie

Handleiding NZa-portaal. voor zorgaanbieders

Handleiding NZa-portaal. voor zorgaanbieders Handleiding NZa-portaal voor zorgaanbieders Versie 1, 30 maart 2011 Inhoud 1. Starten 3 2. Algemene zorgaanbiederspagina 5 3. Download NZa-bestanden 6 4. Individuele zorgaanbiederspagina 7 5. Downloaden

Nadere informatie

Gebruikersinstructie herkozen statenleden Asus T100 en T300

Gebruikersinstructie herkozen statenleden Asus T100 en T300 Gebruikersinstructie herkozen statenleden Asus T100 en T300 Een tweetal zaken zijn van belang om direct na in ontvangst name van uw tablet te regelen om de veiligheid van uw gegevens te waarborgen. Schakel

Nadere informatie

ZN - Handleiding Instellen Windows Live Mail 2012

ZN - Handleiding Instellen Windows Live Mail 2012 ZN GERRIT@Mail - Handleiding Instellen Windows Live Mail 2012 Informatiedomein: ZN GERRIT@Mail - Handleiding Instellen Windows Live Mail 2012 Status: Productie Versie: v03.00 Publicatie datum: 21-4-2017

Nadere informatie

HANDLEIDING HOSTED EXCHANGE 2007 (PC-EN)

HANDLEIDING HOSTED EXCHANGE 2007 (PC-EN) HANDLEIDING HOSTED EXCHANGE 2007 (PC-EN) Met de Hosted Exchange oplossing van De Hostfabriek beschik je steeds over al je e-mails, publieke documenten en afspraken. Afhankelijk van de beschikbare mogelijkheden

Nadere informatie

SimPhone. Handleiding Gebruik. Nederlands. Versie 4.1

SimPhone. Handleiding Gebruik. Nederlands. Versie 4.1 SimPhone Handleiding Gebruik Versie 4.1 Nederlands Gefeliciteerd met uw SimPhone! Wist u dat? U heeft altijd recht op hulp en ondersteuning van een SimCoach! Bel of mail een SimCoach + 31 (0)20 422 60

Nadere informatie

Handleiding. Blackberry. 8700f

Handleiding. Blackberry. 8700f Handleiding Blackberry 8700f 1. Overzicht van het toestel 1 8 7 6 5 4 2 3 1. Dempknop Schakel microfoon tijdens een oproep aan / uit 2. Scrollwiel Functioneert als Enter-toets 3. Terug-toets Gaat uit

Nadere informatie

Wachtwoord HvA- ID wijzigen - HvA- laptop buiten HvA

Wachtwoord HvA- ID wijzigen - HvA- laptop buiten HvA Wachtwoord HvA- ID wijzigen - HvA- laptop buiten HvA Het wijzigen van je wachtwoord op je HvA- laptop buiten de HvA is een lastige procedure. We raden je aan om dit op een HvA- locatie te doen. Dan gelden

Nadere informatie

Handleiding CG Pro AirSync met Symbian

Handleiding CG Pro AirSync met Symbian Handleiding CG Pro AirSync met Symbian Handleiding CG Pro AirSync met Symbian (Nokia)... 1 1. CG Pro AirSync via Symbian OS: voor u begint... 2 2. Een IMAP-mailbox aanmaken... 3 mailboxtype... 5 e-mailadres...

Nadere informatie

handleiding gigaset N300A + C610H

handleiding gigaset N300A + C610H handleiding gigaset N300A + C610H Maak uw gigaset gebruiksklaar met de inloggegevens die u heeft ontvangen van Belcentrale. En ontdek de vele functies die dit toestel biedt. inhoudsopgave / 3 inleiding

Nadere informatie

SAM Hosting. SAM Office Support Horreweg 3, 5871 CG Broekhuizenvorst. instellingen

SAM Hosting. SAM Office Support Horreweg 3, 5871 CG Broekhuizenvorst.  instellingen E-mail instellingen 1 Persoonlijke gegevens... 1 2 Instellen Outlook 2010... 2 3 Instellen Outlook 2007... 4 4 Instellen IPhone / IPad... 6 5 Instellen Android... 8 6 Openen van de Mailbox met Internet

Nadere informatie

Telefonisten handleiding snom 360

Telefonisten handleiding snom 360 Telefonisten handleiding snom 360 De verschillende toetsen 1. Displaytoetsen: Deze vier toetsen corresponderen met de mogelijkheden in het display. Welke functies de toetsen hebben hangt af van de status

Nadere informatie

E-mail accounts. E-captain help E-captain help http://help.e-captain.nl

E-mail accounts. E-captain help E-captain help http://help.e-captain.nl 1 / 6 E-mail accounts Als uw vereniging een eigen domeinnaam heeft gekoppeld aan e-captain dan bestaat er de mogelijkheid om e-mailadressen te koppelen aan uw domeinnaam vanuit e-captain. U heeft hier

Nadere informatie

ZIVVER Gebruikershandleiding

ZIVVER Gebruikershandleiding Versie: 2.0 Datum: 11 april 2017 support@zivver.com www.zivver.com Inhoud Welkom bij ZIVVER!... 3 1. Inloggen in je online veilige postvak... 4 2. Stuur een veilig bericht vanuit je online veilige postvak...

Nadere informatie

ZorgMail Hosted Mail Premium - Gebruikershandleiding. Veilig, snel en efficiënt communiceren met uw ketenpartners!

ZorgMail Hosted Mail Premium - Gebruikershandleiding. Veilig, snel en efficiënt communiceren met uw ketenpartners! ZorgMail Hosted Mail Premium - Gebruikershandleiding Veilig, snel en efficiënt communiceren met uw ketenpartners! VANAD Enovation is een handelsnaam van ENOVATION B.V. Alle rechten voorbehouden. Niets

Nadere informatie

Instellen Microsoft Outlook e-mail.

Instellen Microsoft Outlook e-mail. Instellen Microsoft Outlook e-mail. Om ook je e-mail van het kantoor te kunnen bekijken heb je Microsoft Outlook nodig. Dit is een onderdeel van Microsoft Office. De meeste pc gebruikers maken voor hun

Nadere informatie

MedSpace synchronisatie

MedSpace synchronisatie MedSpace synchronisatie INHOUDSOPGAVE Inleiding... 2 1-Synchroniseren met Apple... 4 Synchroniseren via de icloud naar alle gekoppelde Apple apparaten.... 4 Synchroniseren naar enkel een iphone... 6 2-Synchroniseren

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inleiding 11

Inhoudsopgave. Inleiding 11 Inhoudsopgave Inleiding 11 1. Algemene opties 13 1.1 De onderdelen van de Samsung Galaxy Tab 14 1.2 Samsung Galaxy Tab aanzetten of ontgrendelen 18 1.3 Samsung Galaxy Tab vergrendelen of uitzetten 19 1.4

Nadere informatie

Handleiding Office365

Handleiding Office365 Handleiding Office365 Inhoud Inloggen op de webmail.... 2 Het gebruik van de webmail.... 3 Nieuw bericht maken... 3 Bericht doorsturen / beantwoorden... 4 E-mail mappen gebruiken... 4 E-mail handtekening

Nadere informatie

Central Station Versie 2.2, 05-05-2011

Central Station Versie 2.2, 05-05-2011 Central Station Versie 2.2, 05-05-2011 2 / 13 Inhoud 1 Inleiding... 5 1.1 Schrijfwijze... 5 1.2 Veel gebruikte termen... 5 1.3 Afkortingen... 5 1.4 Meer informatie... 5 1.5 Doel van de handleiding... 6

Nadere informatie

Wachtwoord UvAnetID wijzigen - UvA- werkplek

Wachtwoord UvAnetID wijzigen - UvA- werkplek Wachtwoord UvAnetID wijzigen - UvA- werkplek Kies een rustig moment uit en lees de instructies goed door. Het is belangrijk dat u de juiste stappen doorloopt om uw wachtwoord met zo min mogelijk inspanning

Nadere informatie

Mail op Domeinnaam. Instellen in software en apparaten. Mail op domeinnaam 29-3-2016. Versie 1.5 Auteur : E.Mouws

Mail op Domeinnaam. Instellen in software en apparaten. Mail op domeinnaam 29-3-2016. Versie 1.5 Auteur : E.Mouws Mail op domeinnaam Instellen in software en apparaten Mail op domeinnaam 29-3-2016 Versie 1.5 Auteur : E.Mouws Pagina 1 Inhoudsopgave Wat is?... 3 Algemene instellingen... 3 Verschillen tussen IMAP en

Nadere informatie

Mail op Domeinnaam. Instellen in software en apparaten. Mail op domeinnaam Versie 1.9 Auteur : E.Mouws

Mail op Domeinnaam. Instellen in software en apparaten. Mail op domeinnaam Versie 1.9 Auteur : E.Mouws Mail op domeinnaam Instellen in software en apparaten Mail op domeinnaam 3-11-2016 Versie 1.9 Auteur : E.Mouws Pagina 1 Inhoudsopgave Wat is?... 3 Algemene instellingen... 3 Verschillen tussen IMAP en

Nadere informatie

Gebruikershandleiding - Hibu

Gebruikershandleiding - Hibu Gebruikershandleiding - Hibu Het toestel Hibu-knop De Hibu-knop werkt in combinatie met een applicatie op een smartphone. De locatie details en het instellen van de alarmmeldingen verlopen via het menu

Nadere informatie

handleiding voor de SPV C600

handleiding voor de SPV C600 handleiding voor de SPV C600 welkom Gefeliciteerd met uw nieuwe telefoon. Neem tijdens het opladen van de batterij even vijf minuten de tijd om uit te vinden wat uw telefoon allemaal kan doen en welke

Nadere informatie

iphone activeren Gebruikershandleiding

iphone activeren Gebruikershandleiding iphone activeren Gebruikershandleiding 1 Inhoud Inhoud doos:... 4 Het aanbrengen van de simkaart... 4 Het aanzetten van het toestel... 5 Beginscherm... 5 Sim Lock... 6 iphone instellen... 6 Wi-Fi instellen...

Nadere informatie

Aastra Model 6725ip Microsoft Lync Telefoon Gebruikershandleiding slim werken

Aastra Model 6725ip Microsoft Lync Telefoon Gebruikershandleiding slim werken Aastra Model 6725ip Microsoft Lync Telefoon Gebruikershandleiding slim werken TM 41-001368-11 Rev 02 12.2012 Inhoud Aastra Model 6725ip Gebruikershandleiding slim werken...........................................

Nadere informatie

Exceeding yourself. Accent Organisatie Advies. Handleiding Accent Pro Continue Tijdstudie. februari 2017

Exceeding yourself. Accent Organisatie Advies. Handleiding Accent Pro Continue Tijdstudie. februari 2017 Exceeding yourself Accent Organisatie Advies Handleiding Accent Pro Continue Tijdstudie februari 2017 Opstarten Accent Pro Speciale software tbv tijdstudies Iedereen gebruikt een smartphone of tablet voor

Nadere informatie

Gebruikershandleiding BrabantZorg cliëntportaal

Gebruikershandleiding BrabantZorg cliëntportaal Gebruikershandleiding BrabantZorg cliëntportaal Versie 2.4 oktober 2017 Inloggen op het cliëntportaal Ga naar de website www.brabantzorg.eu en klik op de knop Direct inloggen cliëntportaal. U krijgt het

Nadere informatie

Intramed mobiel instellen en gebruiken

Intramed mobiel instellen en gebruiken Intramed mobiel instellen en gebruiken Voor Intramed mobiel gebruikers Intramed Mobiel versie 1.0 Hoofdstuk 1 Intramed mobiel is een nieuwe dienst, waarvan je gratis gebruik kunt maken als je Intramed

Nadere informatie