TE KOOP AANGEBODEN. Erve Het Wissink, gelegen aan de Helmerstraat 410 te Usselo (gemeente Enschede).

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "TE KOOP AANGEBODEN. Erve Het Wissink, gelegen aan de Helmerstraat 410 te Usselo (gemeente Enschede)."

Transcriptie

1 TE KOOP AANGEBODEN Erve Het Wissink, gelegen aan de Helmerstraat 410 te Usselo (gemeente Enschede).

2 VERKOOPBROCHURE Op verzoek van de eigenaren bieden Ter Heegde makelaars en adviseurs o.z. te Beckum te koop aan: Erve Het Wissink, bestaande uit een fraaie boerderij met zijkamer en onverbouwd achterhuis, overige schuren, tuin, erf, ondergrond, landbouwgrond en houtopstanden, gelegen aan de Helmerstraat 410 te Usselo (gemeente Enschede). Historie De oudste vermelding dateert uit Rotghers van Wiscekinc wordt genoemd als horige van de adbij van Vreden. Tot 1770 was het erf een leen van de abdij van Vreden, in dat jaar kochten Marten en Tyas Wissink het erf. Tyas zoon Jan Hendrik ( ) was een markante persoonlijkheid, hij is de geschiedenis ingegaan als de bouwer van de Wissink Möl. De bouw van de molen in 1802 was mogelijk nadat de windvang vrij werd verklaard door Napoleon. De boerderij is voorzien van twee gevelstenen. Een uit 1801 boven de deur van de zijkamer, deze vermeld de namen van Jan Henderik Wissink en zijn vrouw Fenneken Breteler. De tweede gevelsteen is uit 1811.

3 Deze tweede gevelsteen (hieronder afgebeeld) later kennelijk voorzien van de initialen F.W.W. en J.U. en het jaartal De laatste bewoner/boer op Erve Het Wissink was de heer Gerrit Scholten, zoon van Herman Hendrik Scholten en Johanna Frederika Wissink. Na zijn overlijden in 2005 is het bezit vererft aan de familie Hiddink-Scholten. Zij hebben de boerderij tot heden voortgezet maar, bij gebrek aan opvolging, besloten het familiebezit te verkopen. Beschrijving object en omgeving De boerderij is ten dele een gemeentelijk monument (de voorgevel). Het is een gave, niet verbouwde boerderij met zijkamer. In haar huidige staat voldoet de boerderij niet aan hetgeen van een hedendaagse woonboerderij mag worden verwacht. Echter, het is een fraai en uniek object, met een rijke historie, waar zeker iets prachtigs van te maken is.

4 Boerderij en zijkamer De boerderij, met een inhoud van ongeveer 1820 m³., heeft de volgende indeling: keuken, zitkeuken, gang, twee slaapkamers, twee kamers, derde slaapkamer, douche, toilet berging (waarin een eigen water en ontijzeringsinstallatie en vierde slaapkamer. Alles begane grond, de verdieping bestaat uit een hooizolder. In 1946 heeft het achterhuis zijn huidige omvang gekregen. Dit achterhuis, groot ongeveer 172 m²., bestaat uit een Hollandse grupstal. Bouwkundige constructie: gevels opgetrokken in steensmetselwerk, deels op een fundering van Bentheimer zandsteen, gebintwerk, houten bezoldering, onbeschoten kap, met pannen gedekt. De woonkamer van de boerderij

5 De voormalige bedrijfsopstallen Deze bedrijfsopstallen zijn deels zeer passend bij de oude erf, maar een ander deel is minder passend. Dat zijn opstallen die gebruikt zijn voor de intensieve veehouderij. Deze opstallen zouden in het kader van Rood voor Rood beleid kunnen worden gesloopt om op het erf een extra bouwkavel te verkrijgen voor een vrijstaand woonhuis. Maar het is ook mogelijk deze sloopmeters te verkopen. Uit de verkoopsom kunnen dan de sloopkosten en een verbeterde erfinrichting worden bekostigd. Overzicht erf (ter indicatie, niet maatvast) A. woonboerderij F. garage werkplaats B. voormalige varkensschuur G. kippenschuur C. opslag brandhout H. Kleine kippenschuur D. kalverstal I. kippenschuur E. kapschuur/veestal J. varkensschuur

6 B. voormalige varkensschuur F. garage werkplaats C. opslag brandhout G. kippenschuur D. kalverstal I. kippenschuur E. kapschuur/veestal J. Varkensschuur

7 Natuurschoonwet Na het overlijden van Gerrit Scholten in 2005 is, mede om fiscale redenen, er voor gekozen de huiskavel (boerderijlocatie met ruim 5 hectare grond) te rangschikken als NSW-Landgoed. De familie Hiddink-Scholten heeft er belang bij dat deze status onder de Natuurschoonwet tot 2030 gehandhaafd blijft. Dit belang dient gewaarborgd te worden in een nader overeen te komen bepaling in de akte van levering. Deze Natuurschoonwetstatus biedt de koper fiscale voordelen, o.a. een voorwaardelijke vrijstelling van overdrachtsbelasting, een lagere WOZ waarde en indien de landbouwgrond bij de koper belastingtechnisch als box-3 vermogen wordt gekwalificeerd, geen vermogensrendementsheffing. Overzichtskaart van het landgoed Het Wissink. Laat u door ons nader voorlichten over uw mogelijkheden in het kader van de Natuurschoonwet!

8 Wijze van aanbieden Aangeboden wordt het gehele complex dat gerangschikt is onder de Natuurschoonwet, ter grootte van hectare. Optioneel zijn er bij te kopen de landbouwgronden en bosgrond, gelegen tegenover de boerderij, met schuur en ondergrond van de Wissinks Möl, ter grootte van hectare. Het optionele deel is rood omlijnd.

9 Schuur aan de overzijde van de straat (optioneel) Groot circa 96 m²., in gebruik als berging. Deze schuur zou in overleg met de gemeente Enschede een andere bestemming kunnen krijgen, bijvoorbeeld lichte vorm van recreatie en toerisme. Verontreiniging Bij de huidige eigenaren zijn geen omstandigheden bekend die wijzen op een eventuele verontreiniging van de bodem van het aangebodene. Er is een indicatief bodemonderzoek ingesteld voor het erf, de conclusie van dit onderzoek is aan deze brochure aangehecht (Bijlage A). Het volledige rapport is ter inzage op ons kantoor. Bij koop wordt dit rapport aan de koper overgedragen; wellicht is dit rapport te gebruiken voor een eventuele bouwaanvraag. In en op een aantal de bedrijfsopstallen zijn asbesthoudende materialen verwerkt. De kelders voor de opslag van gier en drijfmest worden zoveel mogelijk zuigleeg opgeleverd (dus niet helemaal leeg).

10 Kadastrale gegevens Huiskavel Gemeente Sectie Nummer Grootte (ha.) Lonneker AB Overzijde Helmerstraat Lonneker AB Lonneker AB Lonneker AB 26 (ondergrond molen) Lonneker AB 29 (houtwal) Bron: kadaster De kadastrale kaarten zijn aan deze brochure gehecht (Bijlage B). Bijzondere bepalingen De boerderij is gedeeltelijk een gemeentelijk monument (raadsbesluit 9 december 1986). De boerderij met oppervlakte van ongeveer hectare is een gerangschikt landgoed in het kader van de Natuurschoonwet (exclusief de grote vleesvarkenstal en ondergrond). Het aangebodene is betrokken geweest bij de herinrichting Enschede-Zuid, er zijn verkavelingslasten te verwachten met name voor de gronden aan de overzijde van de Helmerstraat. Nutsvoorzieningen Het woonperceel is aangesloten op gas, water, elektra en op het openbaar riool (drukriolering). Bestemming en ontwikkelmogelijkheden In het bestemmingsplan is de boerderij gelegen in een agrarisch gebied met landschappelijke waarden, ter plekke van de gebouwen geldt een agrarisch bouwblok.

11 Uitsnede bestemmingsplankaart Het is mogelijk om in de aanstaande algehele bestemmingsplanherziening de agrarische bestemming om te zetten in een reguliere woonbestemming. Op basis van het bestaande beleid (Buitenkans, gids voor het buitengebied) zijn er mogelijkheden om op het erf een extra bouwkavel te ontwikkelen voor een vrijstaand woonhuis (wooninhoud 750 m²). Deze mogelijkheid wordt ook aangeduid als Rood voor Rood beleid. Ook zijn er mogelijkheden om de voormalige agrarische bedrijfsgebouwen een andere functie te geven (VAB-beleid). Kijk voor nadere informatie op of laat u voorlichten door onze makelaar. Aanvaarding In overleg.

12 Vraagprijs Woonboerderij met hectare : ,- euro kosten koper. Perceel landbouwgrond overzijde met schuur en ondergrond Wissnk Möll, en houtwal groot hectare, aangrenzend aan de huiskavel : Op aanvraag Serieuze geïnteresseerden nodigen wij graag uit voor een bezichtiging. Voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak voor bezichtiging, kunt u contact opnemen met ons kantoor, telefoon Aan deze verkoopinformatie kunnen geen rechten worden ontleend, de vermelde maatvoeringen moeten als globaal worden beschouwd.

TE KOOP AANGEBODEN. Het woonhuis met bijgebouwen gelegen aan de Knoefweg 16 te Haaksbergen.

TE KOOP AANGEBODEN. Het woonhuis met bijgebouwen gelegen aan de Knoefweg 16 te Haaksbergen. TE KOOP AANGEBODEN Het woonhuis met bijgebouwen gelegen aan de Knoefweg 16 te Haaksbergen. VERKOOPBROCHURE Op verzoek van de eigenaar bieden Ter Heegde makelaars en adviseurs o.z. te Beckum te koop aan:

Nadere informatie

TE KOOP AANGEBODEN. De boerderij met bedrijfsgebouwen en landbouwgronden gelegen aan de Diepenheimseweg 33, te Haaksbergen.

TE KOOP AANGEBODEN. De boerderij met bedrijfsgebouwen en landbouwgronden gelegen aan de Diepenheimseweg 33, te Haaksbergen. TE KOOP AANGEBODEN De boerderij met bedrijfsgebouwen en landbouwgronden gelegen aan de Diepenheimseweg 33, te Haaksbergen. VERKOOPBROCHURE Ter Heegde Makelaars en adviseurs o.z. te Beckum te koop aan:

Nadere informatie

TE KOOP AANGEBODEN. Een bungalow met bedrijfsopstallen gelegen aan Westermaatweg 7 te Aadorp (gemeente Almelo).

TE KOOP AANGEBODEN. Een bungalow met bedrijfsopstallen gelegen aan Westermaatweg 7 te Aadorp (gemeente Almelo). TE KOOP AANGEBODEN Een bungalow met bedrijfsopstallen gelegen aan Westermaatweg 7 te Aadorp (gemeente Almelo). VERKOOPBROCHURE Op verzoek van de eigenaar Nijhuis Bouw BV biedt Ter Heegde makelaars en adviseurs

Nadere informatie

Hoge Boekelweg 71 Losser

Hoge Boekelweg 71 Losser Hengelosestraat 86 88 Postbus 752 7500 AT Enschede Tel: 053-488 58 00 Fax: 053 488 58 01 Burg. de Beaufortplein 5 Postbus 32 7475 ZG Markelo Tel: 0547 36 32 36 Fax: 0547 36 30 45 Hoge Boekelweg 71 Losser

Nadere informatie

Verkoopbrochure. Adres gegevens: Haaksbergen Oude Boekeloseweg 114

Verkoopbrochure. Adres gegevens: Haaksbergen Oude Boekeloseweg 114 * Beld makelaars * Beldsweg 27-27 A * 7495 PH Ambt-Delden * Tel. 0547-292263 * Fax. 0547-292659 * Auto tel. 06-51158404 * Info@beldmakelaars.com * www.beldmakelaars.com Verkoopbrochure Adres gegevens:

Nadere informatie

Johanna Hoeve Hoge Boekelerweg 399 Enschede

Johanna Hoeve Hoge Boekelerweg 399 Enschede Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Johanna Hoeve Hoge Boekelerweg 399 Enschede Nabij het Hoge Boekel op korte afstand van de bebouwde

Nadere informatie

ABCOUDE, Gein-Noord 24

ABCOUDE, Gein-Noord 24 ABCOUDE, Gein-Noord 24 Oosteinde 32 3466 LB Waarder (ZH) T 0348 50 22 24 F 0348 50 13 34 info@koningwitzier.nl www.koningwitzier.nl Vrijstaande woonboerderij met diverse bijgebouwen, boomgaard, oeverlandjes

Nadere informatie

2 slaapkamers waarvan 1 met vaste kast, beide zijn bereikbaar vanuit de woonkamer;

2 slaapkamers waarvan 1 met vaste kast, beide zijn bereikbaar vanuit de woonkamer; Bergweg 9 Neede Zo kom je ze nog maar zelden tegen: een karakteristieke boerderij in authentieke staat op een statig erf met een geweldige ligging op de flank van de Needse Berg. Dichtbij de natuur, prachtige

Nadere informatie

Hoeve de Dennenkamp Goorweg 6 8 te Rossum

Hoeve de Dennenkamp Goorweg 6 8 te Rossum Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Hoeve de Dennenkamp Goorweg 6 8 te Rossum In het landschappelijk zeer fraaie Noord Oost Twente

Nadere informatie

Te koop Vrijstaande woning met schuur nabij de Lek, gelegen aan de Lekdijk Oost 9 te 4112 PB Beusichem

Te koop Vrijstaande woning met schuur nabij de Lek, gelegen aan de Lekdijk Oost 9 te 4112 PB Beusichem Te koop Vrijstaande woning met schuur nabij de Lek, gelegen aan de Lekdijk Oost 9 te 4112 PB Beusichem Algemeen Het object is gebouwd op een schitterende en unieke locatie aan de rand van het dorp Beusichem

Nadere informatie

michelslaan 8-10 someren

michelslaan 8-10 someren michelslaan 8-10 someren te koop Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor U ligt de brochure met informatie over het door U opgevraagde object waar U interesse in heeft. U vindt hierin foto s, een

Nadere informatie

BOERDERIJ MET BEDRIJFSOPSTALLEN

BOERDERIJ MET BEDRIJFSOPSTALLEN VERKOOPBROCHURE VERKOOP BIJ OPBOD BOERDERIJ MET BEDRIJFSOPSTALLEN CIRCA 2.92.78 HA GELEGEN AAN DE VORMERSEWEG 12 GEMEENTE WIJCHEN Start verkoop: Einde verkoop: 1 juni 2018 om 12.00 uur 27 september 2018

Nadere informatie

BOERDERIJ MET BEDRIJFSOPSTALLEN (VERPACHT)

BOERDERIJ MET BEDRIJFSOPSTALLEN (VERPACHT) VERKOOPBROCHURE VERKOOP BIJ OPBOD BOERDERIJ MET BEDRIJFSOPSTALLEN (VERPACHT) CIRCA 1.89.60 HA GELEGEN AAN DE VORMERSEWEG 10 GEMEENTE WIJCHEN Start verkoop: Einde verkoop: 1 juni 2018 om 12.00 uur 27 september

Nadere informatie

Woonhuis, bedrijfsopstallen en circa 1, 7 hectare grond Perfecte zichtlocatie voor de ondernemer met bouwplannen

Woonhuis, bedrijfsopstallen en circa 1, 7 hectare grond Perfecte zichtlocatie voor de ondernemer met bouwplannen Beld makelaars Beldsweg 27-27 A 7495 PH Ambt-Delden Tel. 0547-292263 Fax. 0547-292659 Auto tel. 06-51158404 Info@beldmakelaars.com www.beldmakelaars.com Verkoopbrochure Woonhuis, bedrijfsopstallen en circa

Nadere informatie

Bijgebouw. Erf en landerijen

Bijgebouw. Erf en landerijen Bergweg 23 Ommen Op een zeer besloten en veel privacy biedende plek in het fraaie buitengebied van Ommen ligt dit vrijstaande landhuis met diverse bijgebouwen op een kavel van maar liefst 2,4 ha bestaande

Nadere informatie

Veehouderijbedrijf aan de Westerweg 27 te Nieuwe Niedorp, bestaande uit:

Veehouderijbedrijf aan de Westerweg 27 te Nieuwe Niedorp, bestaande uit: ing. T.J.M. Broers Postadres: Westeinderweg 6ª 1687 PK Wognum Tel. 0229-57 15 37 Mobiel 06-20 45 39 60 Fax 0229-57 15 37 E-mail: Website: theobroers@dcholland.nl www.dcholland.nl VERKOOPBROCHURE: VEEHOUDERIJBEDRIJF

Nadere informatie

Adres gegevens: Meidoornstraat 3 7497 MG en Acaciastraat 1 te Bentelo

Adres gegevens: Meidoornstraat 3 7497 MG en Acaciastraat 1 te Bentelo ------------------------------------------------------------------------------------------------------ -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Op circa 1,8 hectare mogelijkheden tot: Harfsense Steeg 38 te Harfsen nabij het Twentekanaal

Op circa 1,8 hectare mogelijkheden tot: Harfsense Steeg 38 te Harfsen nabij het Twentekanaal 1 Op circa 1,8 hectare mogelijkheden tot: woonboerderij ontwikkellocatie drie wooneenheden wonen met bedrijf Harfsense Steeg 38 te Harfsen nabij het Twentekanaal 2 Woonboerderij of drie wooneenheden op

Nadere informatie

Nieuwendijk 3 te Rumpt

Nieuwendijk 3 te Rumpt Nieuwendijk 3 te Rumpt Vraagprijs 1.300.000,-- k.k. VG Makelaardij Roodseweg 11A 4156 AP RUMPT 0345-651635 / 06-51260930 / 06-23401100 Kenmerken & Locatie Objectomschrijving: Op prachtige landelijke locatie

Nadere informatie

Verkoopbrochure. Markeloseweg 14 Laren (Gld)

Verkoopbrochure. Markeloseweg 14 Laren (Gld) Verkoopbrochure Markeloseweg 14 Laren (Gld) Dubbel woonhuis met bedrijfsruimte Laren (Gld) - Markeloseweg 14 Op rustige locatie gelegen tot dubbel woonhuis verbouwde boerderij met vrijstaande bedrijfsruimte

Nadere informatie

TE KOOP. VRIJSTAANDE LANDELIJK GELEGEN WONING MET SCHUUR EN TOTAAL CIRCA 1.000 m2. Zwaagdijk 339 te Zwaagdijk-West

TE KOOP. VRIJSTAANDE LANDELIJK GELEGEN WONING MET SCHUUR EN TOTAAL CIRCA 1.000 m2. Zwaagdijk 339 te Zwaagdijk-West TE KOOP VRIJSTAANDE LANDELIJK GELEGEN WONING MET SCHUUR EN TOTAAL CIRCA 1.000 m2 Zwaagdijk 339 te Zwaagdijk-West Vrijstaande woning (inhoud circa 425 m3) jaren dertig stijl Schuur: (oppervlakte van circa

Nadere informatie

TE KOOP. Akkerbouwbedrijf. Gelegen aan de Zuiderdijkweg 3 Wieringerwerf

TE KOOP. Akkerbouwbedrijf. Gelegen aan de Zuiderdijkweg 3 Wieringerwerf Westerterpweg 18 1774 NK Slootdorp Mobiel: 06-53275718 Fax: 0227-604363 horstbv@planet.nl TE KOOP Akkerbouwbedrijf Gelegen aan de Zuiderdijkweg 3 Wieringerwerf VanderHorst Rentmeesters Westerterpweg 18,

Nadere informatie

Te koop Vrijstaande bungalow op een schitterende en unieke kavel in Oud-Beijerland

Te koop Vrijstaande bungalow op een schitterende en unieke kavel in Oud-Beijerland Te koop Vrijstaande bungalow op een schitterende en unieke kavel in Oud-Beijerland Koninginneweg 93, 3261 CB Oud-Beijerland Deze vrijstaande woning met inpandige garage is zeer fraai gelegen aan de hoofdader

Nadere informatie

Te koop. Woonhuis met opstallen op een perceel van 1,5 ha gelegen aan de. Blauwe Pannenweg 3 te Oude Tonge (gemeente Oostflakkee)

Te koop. Woonhuis met opstallen op een perceel van 1,5 ha gelegen aan de. Blauwe Pannenweg 3 te Oude Tonge (gemeente Oostflakkee) Te koop Woonhuis met opstallen op een perceel van 1,5 ha gelegen aan de Blauwe Pannenweg 3 te Oude Tonge (gemeente Oostflakkee) Algemeen Het (voormalige) akkerbouw bedrijf bestaat uit een woning met aangebouwde

Nadere informatie

TE KOOP. Gilzeweg 13 te Bavel

TE KOOP. Gilzeweg 13 te Bavel TE KOOP Gilzeweg 13 te Bavel Vraagprijs : 495.000,-- kosten koper Woonboerderij gelegen in het buitengebied aan de rand van Bavel, nabij uitvalswegen een in 1926 onder architectuur gebouwde en in 1995

Nadere informatie

Haaftenseweg 14 te Rumpt Vraagprijs 575.000,-- k.k.

Haaftenseweg 14 te Rumpt Vraagprijs 575.000,-- k.k. Haaftenseweg 14 te Rumpt Vraagprijs 575.000,-- k.k. Rentmeesters- Makelaars & Taxatiekantoor Van Gellicum Vastgoed b.v. Roodseweg 11 4156 AP RUMPT 0345-651635 / 06-51260930 Kenmerken & Locatie Vraagprijs

Nadere informatie

---------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------------------------------- Verkoopbrochure

Nadere informatie

Woning met agrarische bijgebouwen Eerste Zijweg PD Mijdrecht

Woning met agrarische bijgebouwen Eerste Zijweg PD Mijdrecht Woning met agrarische bijgebouwen Eerste Zijweg 6 3641 PD Mijdrecht ALGEMEEN Mooi landelijk gelegen woning met daaraan vast de voormalige huisstal welke is verbouwd tot een aparte 2 e woonruimte. Tevens

Nadere informatie

TE KOOP: Leeuwarderweg 64 9005 XK Wergea 495.000 K.K. VRIJE TITEL. AgriTeam Fryslân B.V.

TE KOOP: Leeuwarderweg 64 9005 XK Wergea 495.000 K.K. VRIJE TITEL. AgriTeam Fryslân B.V. TE KOOP: Leeuwarderweg 64 9005 XK Wergea 495.000 K.K. VRIJE TITEL AgriTeam Fryslân B.V. 2 agriteam.nl VRIJE TITEL Dit is een vrij in te vullen tekst 3 agriteam.nl VRIJE TITEL Dit is een vrij in te vullen

Nadere informatie

Melkveehouderij. Woestenweg 10 Witharen. DLV Makelaardij Oostwijk 5 Postbus AM Uden

Melkveehouderij. Woestenweg 10 Witharen. DLV Makelaardij Oostwijk 5 Postbus AM Uden Melkveehouderij TE KOOP Woestenweg 10 Witharen Melkveebedrijf met woonhuis. Stalcapaciteit voor 84 grootveeboxen en 15 drachtige pinkenboxen op een perceel van ca. 46 hectare Prijs op aanvraag,- MAKELAARDIJ

Nadere informatie

Nijverdalsestraat 157 Wierden

Nijverdalsestraat 157 Wierden Hengelosestraat 86 88 Postbus 752 7500 AT Enschede Tel: 053-488 58 00 Fax: 053 488 58 01 Burg. de Beaufortplein 5 Postbus 32 7475 ZG Markelo Tel: 0547 36 32 36 Fax: 0547 36 30 45 Nijverdalsestraat 157

Nadere informatie

TE KOOP. VRIJSTAANDE LANDELIJK GELEGEN WONING MET ENKELE SCHUREN EN TOTAAL 1.03.85 HA (10.385 m2) Spierdijkerweg 94 te Spierdijk

TE KOOP. VRIJSTAANDE LANDELIJK GELEGEN WONING MET ENKELE SCHUREN EN TOTAAL 1.03.85 HA (10.385 m2) Spierdijkerweg 94 te Spierdijk TE KOOP VRIJSTAANDE LANDELIJK GELEGEN WONING MET ENKELE SCHUREN EN TOTAAL 1.03.85 HA (10.385 m2) Spierdijkerweg 94 te Spierdijk Vrijstaande woning (inhoud circa 540 m3) met een statige tuin Schuur 1 (ligboxenstal

Nadere informatie

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00 Kroepinsweg 2 Holten

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00  Kroepinsweg 2 Holten Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Kroepinsweg 2 Holten Wonen in het prachtige buitengebied van Holten in de nabijheid van de Sallandse

Nadere informatie

Recent verbouwde woonboerderij met bijgebouwen en 78 are 15 ca. grond

Recent verbouwde woonboerderij met bijgebouwen en 78 are 15 ca. grond * Beld makelaars * Beldsweg 27-27 A * 7495 PH Ambt-Delden * Tel. 0547-292263 * Fax. 0547-292659 * Auto tel. 06-51158404 * Info@beldmakelaars.com * www.beldmakelaars.com Verkoopbrochure karakteristieke

Nadere informatie

Vrijstaand woonhuis perceel groot circa 1.000 m 2 uit te breiden tot 9.890 m 2 Van Heemstraweg 104 Wamel (gemeente West Maas en Waal)

Vrijstaand woonhuis perceel groot circa 1.000 m 2 uit te breiden tot 9.890 m 2 Van Heemstraweg 104 Wamel (gemeente West Maas en Waal) Vrijstaand woonhuis perceel groot circa 1.000 m 2 uit te breiden tot 9.890 m 2 Van Heemstraweg 104 Wamel (gemeente West Maas en Waal) Van Heemstraweg 104 6659 KG Wamel Omschrijving: Het betreft een voormalige

Nadere informatie

TE KOOP. Schoolstraat 22 Swolgen. Woonoppervlakte 110 m 2 Vraagprijs 175.000,- kosten koper

TE KOOP. Schoolstraat 22 Swolgen. Woonoppervlakte 110 m 2 Vraagprijs 175.000,- kosten koper Woonoppervlakte 110 m 2 Vraagprijs 175.000,- kosten koper TE KOOP Schoolstraat 22 Swolgen Halfvrijstaand woonhuis met aan de achterzijde toegang tot het bos 2-ONDER-1-KAP WONING MET GROTE TUIN EN RUIME

Nadere informatie

Ede Wolfsdijk 21. Vraagprijs: 498.000,- k.k.

Ede Wolfsdijk 21. Vraagprijs: 498.000,- k.k. Ede Wolfsdijk 21 Tussen Ede en Veenendaal gelegen kleinschalige BOERDERIJ Bestaande uit een vrijstaande bungalow met stenen garage/berging En vleesvarkensschuur, wagenloods, vrijstaande berging Voor diverse

Nadere informatie

G E G E V E N S L I J S T

G E G E V E N S L I J S T G E G E V E N S L I J S T NOORDEINDSEWEG 268 te BERKEL EN RODENRIJS bestaande uit: een WOONBOERDERIJ met bijgebouwen R ERA M A K E L A A R Aanbiedingen zijn strikt informatief NVM - 1 - NOORDEINDSEWEG

Nadere informatie

TE KOOP. Akkerbouwbedrijf. Gelegen aan de Wierweg 16 te Slootdorp. Westerterpweg 18, 1774 NK Slootdorp

TE KOOP. Akkerbouwbedrijf. Gelegen aan de Wierweg 16 te Slootdorp. Westerterpweg 18, 1774 NK Slootdorp Westerterpweg 18 1774 NK Slootdorp Mobiel: 06-53275718 Fax: 0227-604363 horstbv@planet.nl TE KOOP Akkerbouwbedrijf Gelegen aan de Wierweg 16 te Slootdorp VanderHorst Rentmeesters Westerterpweg 18, 1774

Nadere informatie

TE KOOP Woonboerderij (dubbele bewoning) met bijgebouwen en erf op een perceel van totaal 3.89.05 ha Provincialeweg 57 en 58 te Schalkwijk

TE KOOP Woonboerderij (dubbele bewoning) met bijgebouwen en erf op een perceel van totaal 3.89.05 ha Provincialeweg 57 en 58 te Schalkwijk TE KOOP Woonboerderij (dubbele bewoning) met bijgebouwen en erf op een perceel van totaal 3.89.05 ha Provincialeweg 57 en 58 te Schalkwijk Voor informatie: Breeschoten & Vernooij B.V. Zeisterweg 21 3984

Nadere informatie

Bergambacht Benedenberg 116 Vraagprijs ,00 k.k.

Bergambacht Benedenberg 116 Vraagprijs ,00 k.k. Bergambacht Benedenberg 116 Vraagprijs 695.000,00 k.k. Omschrijving Benedenberg 116 - Bergambacht Schitterend vrij wonen in het buitengebied van Bergambacht, gelegen aan een lintbebouwing waar veel prachtige

Nadere informatie

Ede Maanderdijk 10. Vraagprijs: 524.500,- k.k.

Ede Maanderdijk 10. Vraagprijs: 524.500,- k.k. Ede Maanderdijk 10 Prachtige, monumentale WOONBOERDERIJ Met agrarische opstallen De monumentale woonboerderij heeft twee woongedeelten Slaapkamer en badkamer op de begane grond Bijkopen van meer grond

Nadere informatie

Woonoppervlakte 125 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Loonseweg 8 Holthees

Woonoppervlakte 125 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Loonseweg 8 Holthees Woonoppervlakte 125 m 2 Vraagprijs 325.000,- kosten koper TE KOOP Loonseweg 8 Holthees ZEER BIJZONDERE TE RENOVEREN VRIJSTAANDE WONING: LANDELIJK GELEGEN OP RUIM 1 HECTARE GROND, DUBBELE BEWONING MOGELIJK

Nadere informatie

TE KOOP. Vrijstaande woning met garage en schuur op een royaal perceel van 1.76.80 ha. Koppeldijk 11 Houten

TE KOOP. Vrijstaande woning met garage en schuur op een royaal perceel van 1.76.80 ha. Koppeldijk 11 Houten TE KOOP Vrijstaande woning met garage en schuur op een royaal perceel van 1.76.80 ha. Koppeldijk 11 Houten Voor informatie: Breeschoten & Vernooij B.V. Zeisterweg 21 3984 NH Odijk tel: 030 677 73 30 e-mail:

Nadere informatie

Bouwkavel van 3.500m2 voorzien van noodwoning

Bouwkavel van 3.500m2 voorzien van noodwoning Bouwkavel van 3.500m2 voorzien van noodwoning Adres Omschrijving Vraagprijs Status Purmerenderweg 15, 1461DB Zuidoostbeemster Vrije ligging in UNESCO-werelderfgoed Polder De Beemster, goede verbinding

Nadere informatie

Rodegraafweg 26. Liessel

Rodegraafweg 26. Liessel Rodegraafweg 26 Liessel Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van

Nadere informatie

Deldenerstraat 61 Postbus BG Hengelo. Tel: Goorsestraat 74 Haaksbergen

Deldenerstraat 61 Postbus BG Hengelo. Tel: Goorsestraat 74 Haaksbergen Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Goorsestraat 74 Haaksbergen Op een unieke plek aan de rand van de bebouwde kom van Haaksbergen

Nadere informatie

Rosepdreef 18, Oisterwijk

Rosepdreef 18, Oisterwijk Rosepdreef 18, Oisterwijk Kenmerken Overdracht Vraagprijs 110.000 k.k. Aangeboden sinds 31-05-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Algemeen. ZLTO Verkoopinformatie: De Kuipersweg 9 te Zeeland 1

Algemeen. ZLTO Verkoopinformatie: De Kuipersweg 9 te Zeeland 1 Verkoopinformatie Zeeland, De Kuipersweg 9 Pluimveebedrijf gelegen op een mooie locatie in het buitengebied, bestaande uit een woonhuis met bijgebouwen en verdere aanhorigheden op een huiskavel van 01.90.50

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Houtse Heuvel 2 Den Hout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Houtse Heuvel 2 Den Hout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Houtse Heuvel 2 Den Hout Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Vrijstaande woonboerderij met bijgebouwen gelegen op een prachtige locatie in Den Hout. De woonboerderij is gebouwd eind 1800/begin

Nadere informatie

Roosendaal. Woonboerderij met aanpandige schuur, twee vrijstaande landbouwschuren en circa m² grond. Plaatselijk bekend: Huijbergseweg 34

Roosendaal. Woonboerderij met aanpandige schuur, twee vrijstaande landbouwschuren en circa m² grond. Plaatselijk bekend: Huijbergseweg 34 Roosendaal Woonboerderij met aanpandige schuur, twee vrijstaande landbouwschuren en circa 4.319 m² grond Plaatselijk bekend: Huijbergseweg 34 Situering In een landelijke omgeving, slechts één kilometer

Nadere informatie

den Alerdinckweg PE Laag Zuthem TE KOOP k.k.

den Alerdinckweg PE Laag Zuthem TE KOOP k.k. den Alerdinckweg 10 8055 PE Laag Zuthem TE KOOP 475.000 k.k. Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte Perceeloppervlakte Inhoud woonboerderij vrijstaande woning 7 221 m² 2000 m² 1692 m³ Bouwjaar Tuin

Nadere informatie

Burg. van Wijngaardenstraat 56 - IJhorst

Burg. van Wijngaardenstraat 56 - IJhorst Burg. van Wijngaardenstraat 56 - IJhorst Vraagprijs: op aanvraag Algemeen: Goed onderhouden boerderij gelegen in het buitengebied van IJhorst (gemeente Staphorst) op een kavel van ruim 27 hectare. De boerderij

Nadere informatie

markante boerderijwoning met schuurruimte grootte ca. 1.970 m 2 Dorpstraat 3 WAMEL

markante boerderijwoning met schuurruimte grootte ca. 1.970 m 2 Dorpstraat 3 WAMEL markante boerderijwoning met schuurruimte grootte ca. 1.970 m 2 Dorpstraat 3 WAMEL Dorpstraat 3 6659 CA WAMEL versie 1.2 Omschrijving: Het betreft een markante boerderijwoning bestaande uit voorhuis, achterhuis

Nadere informatie

Verkorte omschrijving: Rundveebedrijf met dubbele bewoning, bedrijfsopstallen met grote veestal, landbouwgrond en houtwal.

Verkorte omschrijving: Rundveebedrijf met dubbele bewoning, bedrijfsopstallen met grote veestal, landbouwgrond en houtwal. Beld makelaars Beldsweg 27-27 A 7495 PH Ambt-Delden Tel. 0547-292263 Fax. 0547-292659 Auto tel. 06-51158404 info@beldmakelaars.com www.beldmakelaars.com Verkoopbrochure Adres gegevens: Grootholdsweg 3

Nadere informatie

Te koop. Markelo, Kooidijk 11.

Te koop. Markelo, Kooidijk 11. Te koop Markelo, Kooidijk 11 Wij bieden aan Markelo, Kooidijk 11 Landelijk gelegen WOONHUIS met garage/berging, erf en tuin. De totale perceelsgrootte bedraagt 0.43.45 hectare. De woning heeft een totale

Nadere informatie

Woonboerderij Mijzijde GM Kamerik

Woonboerderij Mijzijde GM Kamerik Woonboerderij Mijzijde 3 3471 GM Kamerik ALGEMEEN Landelijk gelegen karakteristieke boerderij met cultuurhistorisch waardevolle schuur, gelegen op een mooie locatie tussen Kamerik en Woerden aan Mijzijde

Nadere informatie

Herenstraat 84 en 84a te Voorhout.

Herenstraat 84 en 84a te Voorhout. Herenstraat 84 en 84a te Voorhout. Vrijblijvende aanbieding Geachte heer/mevrouw, In opdracht van familie Van der Ploeg, bemiddelen wij in de verkoop van de woonhuizen gelegen aan de Herenstraat 84 en

Nadere informatie

Verkoopbrochure. Daltonstraat 6 en 8 kunnen onder voorwaarden ook afzonderlijk worden verkocht.

Verkoopbrochure. Daltonstraat 6 en 8 kunnen onder voorwaarden ook afzonderlijk worden verkocht. Verkoopbrochure Adres gegevens: Daltonstraat 6, 6A en 8 7461 AC Rijssen Daltonstraat 6 en 8 kunnen onder voorwaarden ook afzonderlijk worden verkocht. De locatie is gelegen aan de rand van bedrijventerrein

Nadere informatie

CABAUWSEKADE 86 LOPIK

CABAUWSEKADE 86 LOPIK CABAUWSEKADE 86 LOPIK Ontzettend mooie landelijk gelegen woonboerderij, op korte afstand van Schoonhoven aan de idyllische Cabauwsekade. Traditioneel gebouwde boerderij met bijzondere portieken, met kelder

Nadere informatie

Adres gegevens: Kattendamsweg 29-29a 7482 NM Haaksbergen

Adres gegevens: Kattendamsweg 29-29a 7482 NM Haaksbergen * Beld makelaars * Beldsweg 27-27 A * 7495 PH Ambt-Delden * Tel. 0547-292263 * Fax. 0547-292659 * Auto tel. 06-51158404 * Info@beldmakelaars.com * www.beldmakelaars.com Verkoopbrochure Adres gegevens:

Nadere informatie

TE KOOP. VRIJSTAANDE LANDELIJK GELEGEN WONING MET SCHUUR, HOBBYKAS EN TOTAAL 6.51.58 HA (65.158 m2) Rikkert 27 e te Enkhuizen

TE KOOP. VRIJSTAANDE LANDELIJK GELEGEN WONING MET SCHUUR, HOBBYKAS EN TOTAAL 6.51.58 HA (65.158 m2) Rikkert 27 e te Enkhuizen TE KOOP VRIJSTAANDE LANDELIJK GELEGEN WONING MET SCHUUR, HOBBYKAS EN TOTAAL 6.51.58 HA (65.158 m2) Rikkert 27 e te Enkhuizen Vrijstaande woning (inhoud circa 480 m3) met vier slaapkamers Schuur: (oppervlakte

Nadere informatie

Verkoopbrochure. Adres gegevens: Needsestraat 7 7496 PR Hengevelde

Verkoopbrochure. Adres gegevens: Needsestraat 7 7496 PR Hengevelde * Beld makelaars * Beldsweg 27-27 A * 7495 PH Ambt-Delden * Tel. 0547-292263 * Fax. 0547-292659 * Auto tel. 06-51158404 * Info@beldmakelaars.com * www.beldmakelaars.com Verkoopbrochure Adres gegevens:

Nadere informatie

Marktstraat 4 6 Ulrum

Marktstraat 4 6 Ulrum Marktstraat 4 6 Ulrum vraagprijs euro 175.000,- kosten Koper bouwvorm: oppervlakte perceel: vraagprijs: beschikbaar per: status type: objecttype: woonoppervlak: bestaande bouw 600 m2 175.000,- euro kosten

Nadere informatie

IJSSELSTEIN (ut), Achtersloot 77

IJSSELSTEIN (ut), Achtersloot 77 IJSSELSTEIN (ut), Achtersloot 77 Westwal 34 4141 AP Leerdam T 0345-59 93 94 leedam@koningwitzier.nl www.koningwitzier.nl ook gevestigd in Waarder! (melk)veebedrijf op prachtige woonlocatie oppervlakte:

Nadere informatie

Oeverweg 2 Giethoorn. Vraagprijs: op aanvraag

Oeverweg 2 Giethoorn. Vraagprijs: op aanvraag Oeverweg 2 Giethoorn Vraagprijs: op aanvraag Algemeen: In het buitengebied van de gemeente Steenwijk ligt dit courante en keurig onderhouden melkveehouderijbedrijf. Dit bedrijf is centraal gelegen op ca

Nadere informatie

TE KOOP Vrijstaande woning met vrijstaande garage/bijgebouw gelegen tussen Nieuwleusen en Zwolle

TE KOOP Vrijstaande woning met vrijstaande garage/bijgebouw gelegen tussen Nieuwleusen en Zwolle Postadres; Postbus 77 7600 AB ALMELO T 0546-831010 E Rmeulenberg@outlook.com TE KOOP Vrijstaande woning met vrijstaande garage/bijgebouw gelegen tussen Nieuwleusen en Zwolle Zwartjeslandweg 4 grondoppervlakte:

Nadere informatie

Boerderij "Baron van Nagell-Hoeve" Laag Nieuwkoop 30 3628 GC Kockengen

Boerderij Baron van Nagell-Hoeve Laag Nieuwkoop 30 3628 GC Kockengen Boerderij "Baron van Nagell-Hoeve" Laag Nieuwkoop 30 3628 GC Kockengen ALGEMEEN Boerderij "Baron van Nagell-Hoeve", mooi gelegen in het landelijk gebied tussen Kockengen en Haarzuilens. De boerderij bestaat

Nadere informatie

TE KOOP. Woonboerderij. Gelegen aan de Wierweg 5, 1774NH Slootdorp

TE KOOP. Woonboerderij. Gelegen aan de Wierweg 5, 1774NH Slootdorp Westerterpweg 18 1774 NK Slootdorp Mobiel: 06-53275718 Fax: 0227-604363 horstbv@planet.nl TE KOOP Woonboerderij Gelegen aan de Wierweg 5, 1774NH Slootdorp VanderHorst Rentmeesters Westerterpweg 18, 1774

Nadere informatie

MELMERWEG 22 8263 AZ KAMPEN

MELMERWEG 22 8263 AZ KAMPEN MELMERWEG 22 8263 AZ KAMPEN HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72 MELMERWEG 22, KAMPEN Landelijk wonen in deze karakteristieke woonboerderij met garage,

Nadere informatie

Bennekom Harnsedijkje 3/3A

Bennekom Harnsedijkje 3/3A Bennekom Harnsedijkje 3/3A Op een prachtige locatie gelegen, vrijstaande WOONBOERDERIJ De vrijstaande woonboerderij beschikt over twee wooneenheden Of unieke kans voor realisatie van een twee onder een

Nadere informatie

Woonoppervlakte 125 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Brugpas 4 Veulen

Woonoppervlakte 125 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Brugpas 4 Veulen Woonoppervlakte 125 m 2 Vraagprijs 252.500,- kosten koper TE KOOP Brugpas 4 Veulen VRIJSTAAND WOONHUIS MET GARAGE EN RUIM PERCEEL ALGEMEEN BIJZONDERHEDEN - Ruime vrijstaand jaren 60 woning gelegen op een

Nadere informatie

Woonoppervlakte 190 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Wietelweg 7 Panningen

Woonoppervlakte 190 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Wietelweg 7 Panningen Woonoppervlakte 190 m 2 Vraagprijs 688.000,- kosten koper TE KOOP Wietelweg 7 Panningen ZEER BIJZONDER EN HOOGWAARDIG GERENOVEERD LANDHUIS OP PERCEEL VAN 1185 M² IN HET CENTRUM VAN PANNINGEN, GEHEEL ONDERKELDERT

Nadere informatie

Hendrik De Keijserstraat JD Tilburg. Vraagprijs: k.k. WonenBreburg

Hendrik De Keijserstraat JD Tilburg. Vraagprijs: k.k. WonenBreburg Hendrik De Keijserstraat 74 5041 JD Tilburg woonoppervlakte 218 m2 perceeloppervlakte 479 m2 6 slaapkamers te koop Vraagprijs: 359.000 k.k. WonenBreburg infoverkoop@wonenbreburg.nl 013-583 35 40 www.wonenbreburg.nl/kopen

Nadere informatie

TE KOOP: Snitserdyk DR Raerd K.K.

TE KOOP: Snitserdyk DR Raerd K.K. TE KOOP: Snitserdyk 11 9012 DR Raerd 399.000 K.K. 2 landelijk-wonen.nl UNIEK WONEN Unieke woonboerderij met perceel land, totaal groot 7.540 m2. (mogelijkheid om 2.59 ha aangrenzend land bij te kopen.

Nadere informatie

Spiekestraat 9, Zegge

Spiekestraat 9, Zegge U wilt landelijk wonen en toch nabij een gezellig dorp met alle gemakken van dien? Op een schitterende en unieke locatie, in het buitengebied gelegen, bieden wij u deze royale vrijstaande semibungalow

Nadere informatie

Harskamp Harderwijkerweg 37

Harskamp Harderwijkerweg 37 Harskamp Harderwijkerweg 37 In het buitengebied van Harskamp gelegen WOONBOERDERIJ De woning biedt een fraai, vrij uitzicht over de landerijen Voorzien van diverse, agrarische opstallen Centraal gelegen

Nadere informatie

HANEKERWEG 13 te Klarenbeek

HANEKERWEG 13 te Klarenbeek BROCHURE HANEKERWEG 13 te Klarenbeek WILBRINK Makelaardij o.g. Dorpstraat 47, 7361 AR BEEKBERGEN Tel. 055 5061397 Fax 055 5062081 Makelaars / taxateurs : G.H.M. Vergeer en R. Wilbrink (agrarisch) email

Nadere informatie

Woonoppervlakte 110 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Mambostraat 34 Venray

Woonoppervlakte 110 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Mambostraat 34 Venray Woonoppervlakte 110 m 2 Vraagprijs 164.000,- kosten koper TE KOOP Mambostraat 34 Venray RUIME WONING MET GARAGE, MOOIE TUIN EN NIEUWE BADKAMER OP GROENE KINDVRIENDELIJKE LOCATIE! ALGEMEEN INDELING BIJZONDERHEDEN

Nadere informatie

MONTFOORT, Waardsedijk 18

MONTFOORT, Waardsedijk 18 MONTFOORT, Waardsedijk 18 Oosteinde 32 3466 LB Waarder (ZH) T 0348 50 22 24 F 0348 50 13 34 info@koningwitzier.nl www.koningwitzier.nl Melkveehouderijbedrijf Woonboerderij Ligboxenstal (1978) 80 gve Jongveestal

Nadere informatie

Woonoppervlakte 175 m 2 Vraagprijs 299.000,- kosten koper TE KOOP. Julianasingel 39 Venray

Woonoppervlakte 175 m 2 Vraagprijs 299.000,- kosten koper TE KOOP. Julianasingel 39 Venray Woonoppervlakte 175 m 2 Vraagprijs 299.000,- kosten koper TE KOOP Julianasingel 39 Venray PRACHTIG JAREN '30 HERENHUIS MET WOONKAMER, SEPARATE KEUKEN EN BIJKEUKEN, GROTE TUINKAMER, HOBBYGARAGE EN VIER

Nadere informatie

Te koop Woonboerderij, vrijstaande woning en diverse opstallen met schitterend uitzicht op de Lek (voorheen gebruikt als paardenhouderij)

Te koop Woonboerderij, vrijstaande woning en diverse opstallen met schitterend uitzicht op de Lek (voorheen gebruikt als paardenhouderij) Te koop Woonboerderij, vrijstaande woning en diverse opstallen met schitterend uitzicht op de Lek (voorheen gebruikt als paardenhouderij) Het complex is gelegen aan de Lekdijk Oost 9 en 11 te 4112 PB Beusichem

Nadere informatie

Woonoppervlakte 107 m 2 Vraagprijs 339.000,- kosten koper TE KOOP. Kerkkuilenweg 15 Evertsoord

Woonoppervlakte 107 m 2 Vraagprijs 339.000,- kosten koper TE KOOP. Kerkkuilenweg 15 Evertsoord Woonoppervlakte 107 m 2 Vraagprijs 339.000,- kosten koper TE KOOP Kerkkuilenweg 15 Evertsoord ALGEMEEN UNIEK OBJECT: UITSTEKEND ONDERHOUDEN VRIJSTAAND WOONHUIS MET PAARDENSTALLEN OP PERCEEL VAN RUIM 1,1

Nadere informatie

NEDEREINDSEWEG 544 / 544A UTRECHT

NEDEREINDSEWEG 544 / 544A UTRECHT NEDEREINDSEWEG 544 / 544A UTRECHT Bijzondere woonboerderij met een dubbele woonbestemming, een grote nieuwgebouwde schuur, grote bergruimte en nog een fraaie hooiberg, dit alles op een compact perceel

Nadere informatie

te koop goed onderhouden langgevelboerderij met multifunctionele bijgebouwen in agrarisch gebied

te koop goed onderhouden langgevelboerderij met multifunctionele bijgebouwen in agrarisch gebied vlakdijk 2 overloon Nodigt u uit te koop Geachte mevrouw, mijnheer, Voor U ligt de brochure met informatie over het door U opgevraagde object waar U interesse in heeft. U vindt hierin foto s, een omschrijving,

Nadere informatie

Adres gegevens: Oude Postweg 3 7495 SB Ambt-Delden Hof van Twente.

Adres gegevens: Oude Postweg 3 7495 SB Ambt-Delden Hof van Twente. * Beld makelaars * Beldsweg 27-27 A * 7495 PH Ambt-Delden * Tel. 0547-292263 * Fax. 0547-292659 * Auto tel. 06-51158404 * Info@beldmakelaars.com * www.beldmakelaars.com Verkoopbrochure Adres gegevens:

Nadere informatie

Woonoppervlakte 135 m 2 Koopsom ,- kosten koper TE KOOP. Groeneweg 22 H Heide

Woonoppervlakte 135 m 2 Koopsom ,- kosten koper TE KOOP. Groeneweg 22 H Heide Woonoppervlakte 135 m 2 Koopsom 275.000,- kosten koper TE KOOP Groeneweg 22 H Heide MODERN VRIJSTAAND WOONHUIS MET RUIME LICHTE WOONKAMER, 3-4 SLAAPKAMERS, GARAGE EN AANGELEGDE TUIN, UITSTEKEND GEÏSOLEERD

Nadere informatie

DELFGAUW, Zuideindseweg 80

DELFGAUW, Zuideindseweg 80 DELFGAUW, Zuideindseweg 80 Oosteinde 32, 3466 LB Waarder Tel. 0348 50 22 24, Fax 0348 50 13 34 info@koningwitzier.nl www.koningwitzier.nl Deze herenboerderij is aangewezen als gemeentelijk monument door

Nadere informatie

TE KOOP. Woonboerderij met erf en opstallen. Gelegen aan de Westerterpweg 20 Slootdorp

TE KOOP. Woonboerderij met erf en opstallen. Gelegen aan de Westerterpweg 20 Slootdorp Westerterpweg 18 1774 NK Slootdorp Mobiel: 06-53275718 Fax: 0227-604363 horstbv@planet.nl TE KOOP Woonboerderij met erf en opstallen Gelegen aan de Westerterpweg 20 Slootdorp Brochure akkerbouwbedrijf

Nadere informatie

TE KOOP. : door middel van gevelkachels, warm water door middel van een boiler Voorzieningen

TE KOOP. : door middel van gevelkachels, warm water door middel van een boiler Voorzieningen TE KOOP Plaats: Bergeijk Adres: Borkelsedijk 19 Vraagprijs: 265.000,= k.k. Bouwkavel! Vrijstaande houten bungalow met houten bijgebouw gelegen op een riant perceel van 1.390 m². Het geheel verkeert in

Nadere informatie

Deldenerstraat 61 Postbus BG Hengelo. Tel: Oude Haaksbergerdijk 300 Enschede

Deldenerstraat 61 Postbus BG Hengelo. Tel: Oude Haaksbergerdijk 300 Enschede Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Oude Haaksbergerdijk 300 Enschede In het zeer fraaie buitengebied tussen Enschede en Haaksbergen

Nadere informatie

SCHUUR (PALINGSCHUUR) Bouwjaar 1951. Stenen muren. Pannen dak. De schuur is ingericht voor palingkwekerij. Afm. 24 x7m.

SCHUUR (PALINGSCHUUR) Bouwjaar 1951. Stenen muren. Pannen dak. De schuur is ingericht voor palingkwekerij. Afm. 24 x7m. Woonboerderij "Hoeve Nooitgedacht" Hoofdweg 106 3474 JJ Zegveld ALGEMEEN Landelijk gelegen, midden in het Groene Hart de woonboerderij "Hoeve Nooitgedacht", met diverse bijgebouwen, erf, tuin, boomgaard,

Nadere informatie

TE KOOP AANGEBODEN. Karakteristieke woonboerderij in historische omgeving. Hartelweg 24 te Breda

TE KOOP AANGEBODEN. Karakteristieke woonboerderij in historische omgeving. Hartelweg 24 te Breda TE KOOP AANGEBODEN Karakteristieke woonboerderij in historische omgeving Hartelweg 24 te Breda Op een unieke locatie aan de rand van Breda gelegen woonboerderij met ruime gebruiksmogelijkheden op een perceel

Nadere informatie

Maasdam, Hoeksedijk 56

Maasdam, Hoeksedijk 56 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl Maasdam, Hoeksedijk 56 Verrassend ruime woonboerderij met inpandige garage en grote tuin, gelegen aan de rand van het dorp op ruim

Nadere informatie

G E G E V E N S L I J S T

G E G E V E N S L I J S T G E G E V E N S L I J S T I N Z A K E POLDEWEG 18 te PIJNACKE (gemeente PIJNACKE - NOOTDOP) Z I J N D E een PECEEL GOND met daarop gevestigd een WOONHUIS en verder toebehoren met de mogelijkheid tot herbouw/nieuwbouw

Nadere informatie

Drongelen Tol 2 Documentatie

Drongelen Tol 2 Documentatie Documentatie Voormalig akkerbouwbedrijf met woonhuis, erf, tuin, kapschuur en landbouwgrond. Algemene omschrijving: Op een fraaie plek vindt men dit voormalig akkerbouwbedrijf met een vrijstaande woning,

Nadere informatie

TE KOOP. Achterdijk HB Bunnik. Vrijstaande woning met bijgebouwen, erf, tuin en ondergrond.

TE KOOP. Achterdijk HB Bunnik. Vrijstaande woning met bijgebouwen, erf, tuin en ondergrond. TE KOOP Vrijstaande woning met bijgebouwen, erf, tuin en ondergrond. Achterdijk 28 3981 HB Bunnik Voor informatie: Breeschoten & Vernooij B.V. Zeisterweg 21 3984 NH Odijk tel: 030 677 73 30 e-mail: info@breeschotenenvernooij.nl

Nadere informatie

Hammerweg 10 Raalte. Vraagprijs 795.000,-- k.k.

Hammerweg 10 Raalte. Vraagprijs 795.000,-- k.k. Hammerweg 10 Raalte Vraagprijs 795.000,-- k.k. Buitenleven Genieten van het buitenleven maar toch in de nabijheid van een gezellig dorp met al haar voorzieningen? Deze fraai verbouwde Saksische woonboerderij

Nadere informatie

Woonhuis met erf, tuin en ondergrond van Teylingenweg 157 3471 GJ Kamerik

Woonhuis met erf, tuin en ondergrond van Teylingenweg 157 3471 GJ Kamerik Woonhuis met erf, tuin en ondergrond van Teylingenweg 157 3471 GJ Kamerik ALGEMEEN Vrij gelegen, in het landelijk gebied van Kanis, eenvoudig huisje (voormalige arbeiderswoning). Dient volledig gerenoveerd

Nadere informatie