Zowel vanuit de ouders, leerlingen en medewerkers ontvangen wij een hoge tevredenheidsscore met natuurlijk verbeterpunten.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Zowel vanuit de ouders, leerlingen en medewerkers ontvangen wij een hoge tevredenheidsscore met natuurlijk verbeterpunten."

Transcriptie

1 Grotestraat CZ Tegelen Postbus AC Tegelen Tel: Samen in ontwikkeling! Tevredenheidsonderzoeken, december 2015 Zoals u weet zijn er digitale tevredenheidsonderzoeken bij leerlingen (groepen 6 t/m 8), ouders en medewerkers geweest. De rapportages zijn ontvangen en worden binnenkort op onze website zichtbaar gemaakt. Ik wil u nu reeds verkorte informatie doen toekomen. Zowel vanuit de ouders, leerlingen en medewerkers ontvangen wij een hoge tevredenheidsscore met natuurlijk verbeterpunten. Momenteel vindt in de verschillende geledingen de inventarisatie plaats en worden vanuit de aandachtspunten, voorstellen geformuleerd. Ik wil u deze eerste informatie reeds nu doen toekomen zonder dat ik volledigheid kan garanderen. U wordt over het vervolg op de hoogte gehouden. A. Ouderrapportage 213 ouders zijn uitgenodigd, hiervan hebben 124 ouders gereageerd, dat is 58%. Het algemeen beeld dat ouders geven: Leerkrachten 8,8 handhaven Onderwijs 8,5 sterk punt Sfeer 8,5 handhaven Algemene ontwikkeling 8,0 verbeterpunt Communicatie 8,0 verbeterpunt Voorzieningen 8,0 verbeterpunt Teamleider 7,9 verbeterpunt met hoge prioriteit Sociaal emotioneel 7,8 verbeterpunt met hoge prioriteit Directeur 7,8 verbeterpunt Begeleiding 7,8 verbeterpunt met hoge prioriteit Identiteit 7,8 verbeterpunt met hoge prioriteit Omgeving 7,4 verbeterpunt Voorop staat dat ouders over het algemeen tevreden zijn over onze school. De ouders zijn zeer tevreden over de leerkrachten, het onderwijs en de sfeer. Mogelijkheden ter verbetering voor de tevredenheid van ouders:

2 - De verkeersveiligheid verbeteren. - Het aspect geledingen, MR, Klankbordgroep, OR meer inhoudelijk zichtbaar maken. - Matig op de hoogte van ouderparticipatie. - Begeleiding gedrags- en motivatieproblemen uitdaging voor bovengemiddelde leerlingen. - Talenten van de leerlingen (teveel kinderen in de klas!). - Pestgedrag. - Bekendheid van de klachtenregeling. Belangrijke positieve punten die ouders benoemen: Leerkrachten/het team 11%. Sfeer (gezellig/open)/veilig/laagdrempelig 10%. Structuur/regelmaat/traditie/duidelijke regels 10%. Betrokkenheid bij het kind/aandacht 9%. Goed/modern onderwijs/thematisch werken 7%. Persoonlijk contact/samenwerking met ouders 6%. Manier van lesgeven/omgang met kinderen 6%. Goede communicatie/informatievoorziening 6%. Goede individuele begeleiding/differentiatie 5%. Belangrijke negatieve punten die ouders benoemen: Slechte communicatie/informatievoorziening 11%. Geen 10%. Combinatieklassen/te grote klassen 10%. Onveilige verkeerssituatie rondom de school/weinig plek voor auto s en fietsen 6%. Korte pauzes/overblijven/te weinig tijd om te eten/ geen of weinig overzicht 6%. Ten aanzien van de huidige schooltijden geven de ouders een score van 7,6 dat zij hierover tevreden zijn. Wanneer zou worden overgegaan naar andere schooltijden vindt 46% van de ouders op de maandag, dinsdag en donderdag één kwartier s middags eerder einde van de schooldag passend. Voor het vijf gelijke dagen model kiezen 28% van de ouders en 25% van de ouders kiezen voor geen van deze modellen. Van de tussen schoolse opvang wordt door 48% van de ouders gebruik gemaakt. Hun oordeel is een score van 6,4 hiervoor. Drie van de vier ouders zijn niet op de hoogte dat wij als school hebben gekozen om ons te ontwikkelen volgend de concepten en principes van het Rijnlands denken. 68% van de ouders geeft aan zeker weer te kiezen voor onze school. 25% geeft aan waarschijnlijk wel dezelfde keuze te maken. De ouders geven in sterke mate aan dat ze altijd bij de leerkrachten terecht kunnen als ze vragen hebben (8,7), dat hun kind een goed contact heeft met de leerkrachten (8,7) en dat ze zelf een goed contact hebben met de leerkrachten (8,2). Zij vinden in sterke mate dat de leerkrachten bijdragen aan een prettige sfeer (8,7) en dat leerkrachten voldoende bereid zijn hun kind te helpen als dat nodig is (8,6). Ten aanzien van het verstrekken van de informatie over de prestaties en informatie over

3 de sociaal-emotionele ontwikkeling zijn ontwikkelpunten nodig, maar zijn ouders niet negatief gestemd. B. Medewerkers rapportage Het onderzoek is gehouden onder alle 25 medewerkers. Uiteindelijk hebben 22 medewerkers de vragenlijst ingevuld, wat een respons oplevert van 88%. Het algemeen beeld dat de medewerkers geven: Algemene tevredenheid werk 8,9 Samenwerking op school 9,5 sterk punt Sfeer 9,5 sterk punt Directeur 9,2 handhaven Inhoud van het werk 8,8 sterk punt Onderwijs 8,7 handhaven Werkomstandigheden 8,6 sterk punt Ontwikkel- en beoordelingsgesprekken 8,3 handhaven Teamleider 8,3 handhaven Communicatie 8,2 sterk punt Identiteit 8,1 handhaven Persoonlijke ontwikkeling 8,0 handhaven MR 7,9 Arbeidsvoorwaarden 6,8 verbeterpunt GMR 6,4 verbeterpunt Werkdruk 6,0 verbeterpunt hoge prioriteit De medewerkers zijn zeer tevreden met hun werk. Zij voelen zich betrokken bij hun school, werken zeer graag voor de school, voelen zich zeer trots op de school en zouden zeker opnieuw voor hun school kiezen als hun werkgever. De onderdelen werkdruk en arbeidsvoorwaarden zijn belangrijke verbeterpunten voor ons. Hiermee zullen wij nadrukkelijk in 2016 aan de slag gaan. Vanuit de twee open vragen geven 64% van de medewerkers aan dat de omgang/contact met kinderen het belangrijkste positieve punt van het werken op school is. Als belangrijkste negatieve punt wordt,met 36%, de dagelijkse administratieve werkzaamheden benoemd. Het binnenklimaat is en blijft een heel belangrijk verbeterpunt. De GMR is onvoldoende zichtbaar voor de medewerkers.

4 C. Leerlingen rapportage De leerlingen van de groepen 6, 7 en 8 zijn uitgenodigd om online de vragenlijst op school in te vullen. Alle 104 leerlingen hebben de vragenlijst ingevuld. Algemeen beeld: Algemene tevredenheid 8,2 Directeur 9,3 handhaven Teamleider 9,0 handhaven Leerkrachten 8,8 sterke punten Sociaal-emotioneel 8,6 niet te positioneren Sfeer 8,4 verbeterpunten hoge prioriteit Extra activiteiten 8,3 verbeterpunt minder hoge prioriteit Onderwijs en toetsen 8,1 verbeterpunten hoge prioriteit Voorzieningen 7,8 verbeterpunten hoge prioriteit Voorop staat dat de leerlingen tevreden zijn met hun school (gemiddeld rapportcijfer 8,2). Zij zijn zeer tevreden over de directeur, de teamleider, de leerkrachten en de sociaal-emotionele ontwikkeling. De score ten opzichte van de meting in 2012 is lager op de aspecten leerkrachten, sfeer, sociaal-emotionele ontwikkeling, voorzieningen en extra activiteiten. Aanbevelingen: - Ten aanzien van de voorzieningen komt bij de leerlingen hun onvrede met name naar voren in hun oordeel over de hygiëne van de wc s, de temperatuurregeling binnen het gebouw en het aantal computers op school. Hier zal nadrukkelijk actie in ondernomen dienen te worden. - De leerlingen zijn redelijk tevreden over het onderwijs en de toetsen. Toch zijn er verbeterpunten met hoge prioriteit zichtbaar. Leerlingen willen minder graag zelfstandig en juist meer in groepjes willen werken. Daarnaast zijn de leerlingen van mening dat zij niet uit leuke boeken leren en dat kinderen die snel klaar zijn met hun werk geen extra/meer uitdagende opdrachten krijgen. Ten slotte vinden leerlingen dat zij weinig leren van muziekles. Bijvoorbeeld meer opdrachten voor leerlingen initiëren in samenwerkingsverband en meer uitdagende opdrachten klaar legen voor leerlingen die eerder klaar zijn. - Extra activiteiten. Betrek leerlingen meer bij de keuze en organisatie van activiteiten. Maak hen aan de voorkant bewust dat er extra activiteiten zijn en de leerzaamheid hiervan. Er zijn geen deelaspecten waarover de leerlingen negatief gestemd zijn. Leerlingen benoemen belangrijke positieve punten: een leuke juf/meneer 16%, leuke lessen/het leren 10%, leuke activiteiten/schoolreisjes 10%, pauze/buitenspelen/het schoolplein 9%, verschillende vakken 7%, (bijna) alles op school 6%, gym 6%.

5 Als belangrijkste negatieve punten benoemen leerlingen: niets/weet ik niet 18%, taal/spelling/(begrijpend)lezen 8%, pesten op school/ruzie 8%, korte pauzes 8%. Er zijn geen deelaspecten die bij de leerkrachten, de teamleider of de directeur vallen, waarover leerlingen negatief gestemd zijn. Leerlingen geven aan dat zij zenuwachtig zijn bij het maken van toetsen. Ja er wordt gepest op school. En de school, de leerkracht en de ouder weten hiervan doen er ook iets aan. Leerlingen geven aan het fijn te vinden op tablets te werken. Ik heb nooit moeite met leren 14%, ik heb af en toe moeite met leren 76%, ik heb vaak moeite met leren 10% en ik heb altijd moeite met leren 0%. Wij mogen trots zijn op de tevredenheid die leerlingen, ouders en medewerkers zichtbaar maken. Er zijn verbeterpunten waaraan wij gaan en willen werken. Hans Sijbers, directeur

Tevredenheidsonderzoek: medewerkers/ouders/leerlingen februari 2015

Tevredenheidsonderzoek: medewerkers/ouders/leerlingen februari 2015 Tevredenheidsonderzoek: medewerkers/ouders/leerlingen februari 2015 Medewerkers Het onderzoek is gehouden onder alle 21 medewerkers van De Boei. Uiteindelijk hebben 19 medewerkers de vragenlijst ingevuld.

Nadere informatie

Samenvatting rapportage tevredenheidsonderzoek leerlingen schooljaar 14-15

Samenvatting rapportage tevredenheidsonderzoek leerlingen schooljaar 14-15 Samenvatting rapportage tevredenheidsonderzoek leerlingen schooljaar 14-15 In januari is er een tevredenheidsonderzoek gehouden onder de leerlingen van de groepen 6, 7 en 8 van De Dijk. Uiteindelijk hebben

Nadere informatie

Leerlingtevredenheidsonderzoek

Leerlingtevredenheidsonderzoek Rapportage Leerlingtevredenheidsonderzoek De Mei In opdracht van Contactpersoon Zaan Primair de heer T. Versteeg Utrecht, februari 2015 DUO Onderwijsonderzoek drs. Vincent van Grinsven Anja Schaapman MSc

Nadere informatie

Leerlingtevredenheidsonderzoek

Leerlingtevredenheidsonderzoek Rapportage Leerlingtevredenheidsonderzoek De Meander In opdracht van Contactpersoon Zaan Primair de heer T. Versteeg Utrecht, februari 2015 DUO Onderwijsonderzoek drs. Vincent van Grinsven Anja Schaapman

Nadere informatie

Leerlingtevredenheidsonderzoek

Leerlingtevredenheidsonderzoek Rapportage Leerlingtevredenheidsonderzoek Basisschool Sint Martinus In opdracht van Contactpersoon Basisschool Sint Martinus de heer F. Giesen Utrecht, juni 2015 DUO Onderwijsonderzoek drs. Vincent van

Nadere informatie

Leerlingtevredenheidsonderzoek

Leerlingtevredenheidsonderzoek Schoolrapportage CBS De Windroos Leerlingtevredenheidsonderzoek In opdracht van Contactpersoon Noordkwartier Mevrouw W. Drenth Utrecht, mei 2014 DUO Onderwijsonderzoek drs. Vincent van Grinsven drs. Marjan

Nadere informatie

Oudertevredenheidsonderzoek mei 2013

Oudertevredenheidsonderzoek mei 2013 Basisschool Bocholtz Wijngracht 11 6351 HJ Bocholtz 045 5443614 045 5445952 info.rkbsbocholtz@movare.nl Oudersonderzoek mei 2013 Doelstellingen van het onderzoek De onderzoeksdoelstellingen van het Landelijk

Nadere informatie

Oudertevredenheidsonderzoek Basisschool Panta Rhei

Oudertevredenheidsonderzoek Basisschool Panta Rhei Basisschool Panta Rhei Rapportage In opdracht van Kerobei december 2015 Dit rapport is opgesteld door DUO Onderwijsonderzoek in opdracht van Kerobei. DUO Onderwijsonderzoek drs. Vincent van Grinsven Chris

Nadere informatie

Leerlingtevredenheidsonderzoek

Leerlingtevredenheidsonderzoek Rapportage Leerlingtevredenheidsonderzoek De Meentschool - Afdeling SO In opdracht van Contactpersoon De Meentschool - Afdeling SO de heer A. Bosscher Utrecht, juni 2015 DUO Onderwijsonderzoek drs. Vincent

Nadere informatie

Leerlingtevredenheidsonderzoek

Leerlingtevredenheidsonderzoek Schoolrapportage Leerlingtevredenheidsonderzoek De Overhaal In opdracht van Contactpersoon Zaan Primair De heer T. Versteeg Utrecht, maart 2013 DUO Onderwijsonderzoek drs. Vincent van Grinsven Anja Schaapman

Nadere informatie

Leerlingtevredenheidsonderzoek

Leerlingtevredenheidsonderzoek Rapportage Leerlingtevredenheidsonderzoek CBS Paadwizer In opdracht van Contactpersoon Stichting de Tjongerwerven Christelijk Primair Onderwijs de heer H. van Malsen en de heer A. Vos Utrecht, februari

Nadere informatie

Terugkoppeling tevredenheidsonderzoeken december 2017

Terugkoppeling tevredenheidsonderzoeken december 2017 Terugkoppeling tevredenheidsonderzoeken december 2017 Stichting Innoord wil inzicht in de tevredenheid van leerlingen en de ouders van de school. Tegen deze achtergrond heeft Stichting Innoord in de maanden

Nadere informatie

Leerlingtevredenheidsonderzoek

Leerlingtevredenheidsonderzoek Rapportage Leerlingtevredenheidsonderzoek In opdracht van Contactpersoon Basisschool Den Doelhof De heer P. Engels Utrecht, februari 2015 DUO Onderwijsonderzoek drs. Vincent van Grinsven drs. Madelon van

Nadere informatie

Leerlingtevredenheidsonderzoek

Leerlingtevredenheidsonderzoek Rapportage Leerlingtevredenheidsonderzoek In opdracht van Contactpersoon RKBS 't Valder De heer H. Hetterscheid Utrecht, april 2014 DUO Onderwijsonderzoek drs. Vincent van Grinsven drs. Madelon van Duren

Nadere informatie

Leerlingtevredenheidsonderzoek

Leerlingtevredenheidsonderzoek Rapportage Leerlingtevredenheidsonderzoek Kogerveld In opdracht van Contactpersoon Zaan Primair de heer T. Versteeg Utrecht, februari 2015 DUO Onderwijsonderzoek drs. Vincent van Grinsven Anja Schaapman

Nadere informatie

In deze info krijgt u informatie over het oudertevredenheidonderzoek(oto)

In deze info krijgt u informatie over het oudertevredenheidonderzoek(oto) Uitkomsten oudertevredenheidsonderzoek St. Josephschool Lochem In december 2014 hebben tevredenheidsonderzoeken plaatsgevonden onder medewerkers, ouders en leerlingen. De schoolrapportage is besproken

Nadere informatie

Leerlingtevredenheidsonderzoek

Leerlingtevredenheidsonderzoek Rapportage Bs. Berglarenschool Leerlingtevredenheidsonderzoek In opdracht van Contactpersoon Zicht Primair Onderwijs - Bs. Berglarenschool Dhr. P. van de Sande Utrecht, april 2014 DUO Onderwijsonderzoek

Nadere informatie

Samenvatting uitkomsten Tevredenheidsonderzoek 2019

Samenvatting uitkomsten Tevredenheidsonderzoek 2019 Samenvatting uitkomsten Tevredenheidsonderzoek 2019 In het voorjaar van 2018 zijn de leerlingen, medewerkers en ouders bevraagd over veel aspecten van de school. De school gebruikt deze gegevens om het

Nadere informatie

Leerlingtevredenheidsonderzoek

Leerlingtevredenheidsonderzoek Rapportage Leerlingtevredenheidsonderzoek De Lindenboom In opdracht van Contactpersoon Zaan Primair de heer T. Versteeg Utrecht, februari 2015 DUO Onderwijsonderzoek drs. Vincent van Grinsven Anja Schaapman

Nadere informatie

Oudertevredenheidsonderzoek

Oudertevredenheidsonderzoek Rapportage Oudertevredenheidsonderzoek Basisschool De Meule In opdracht van Contactpersoon Stichting Fortior de heer J. Vullings Utrecht, juni 2015 DUO Onderwijsonderzoek drs. Vincent van Grinsven Anja

Nadere informatie

Oudertevredenheidsonderzoek Basisschool het Spick

Oudertevredenheidsonderzoek Basisschool het Spick Basisschool het Spick Rapportage In opdracht van Kerobei december 2015 Dit rapport is opgesteld door DUO Onderwijsonderzoek in opdracht van Kerobei. DUO Onderwijsonderzoek drs. Vincent van Grinsven Chris

Nadere informatie

Tevredenheidsonderzoek

Tevredenheidsonderzoek Tevredenheidsonderzoek Samenvatting, Analyse en Acties In maart 2018 is er op alle scholen binnen CPO De Tjongerwerven door DUO Onderwijsonderzoek & Advies een tevredenheidsonderzoek uitgevoerd onder leerlingen,

Nadere informatie

Rapportage Leerlingtevredenheidsonderzoek PO

Rapportage Leerlingtevredenheidsonderzoek PO Rapportage Soort rapportage: School: Schoolrapportage KC Berglaren Datum: mei 2018 Opdrachtgever: Schng GOO 1. Inleiding Stichting GOO wil inzicht in de tevredenheid van leerlingen van de school. Tegen

Nadere informatie

Oudertevredenheidsonderzoek

Oudertevredenheidsonderzoek Rapportage Oudertevredenheidsonderzoek Basisschool Kleur-Rijk In opdracht van Contactpersoon Stichting Fortior de heer J. Vullings Utrecht, juni 2015 DUO Onderwijsonderzoek drs. Vincent van Grinsven Anja

Nadere informatie

Oudertevredenheidsonderzoek Basisschool Kom.Mijn

Oudertevredenheidsonderzoek Basisschool Kom.Mijn Basisschool Kom.Mijn Rapportage In opdracht van Kerobei december 2015 Dit rapport is opgesteld door DUO Onderwijsonderzoek in opdracht van Kerobei. DUO Onderwijsonderzoek drs. Vincent van Grinsven Chris

Nadere informatie

Oudertevredenheidsonderzoek Basisschool Extralent

Oudertevredenheidsonderzoek Basisschool Extralent Basisschool Extralent Rapportage In opdracht van Kerobei december 2015 Dit rapport is opgesteld door DUO Onderwijsonderzoek in opdracht van Kerobei. DUO Onderwijsonderzoek drs. Vincent van Grinsven Chris

Nadere informatie

Leerlingtevredenheidsonderzoek

Leerlingtevredenheidsonderzoek Locatierapportage Leerlingtevredenheidsonderzoek In opdracht van Contactpersoon Pieter Brueghelschool de heer W. Leerink Utrecht, mei 2013 DUO Onderwijsonderzoek drs. Vincent van Grinsven drs. Marjan den

Nadere informatie

Oudertevredenheidsonderzoek

Oudertevredenheidsonderzoek Rapportage CBS De Windroos Oudertevredenheidsonderzoek In opdracht van Contactpersoon Noordkwartier Mevrouw W. Drenth Utrecht, juni 2014 DUO Onderwijsonderzoek drs. Vincent van Grinsven drs. Marjan den

Nadere informatie

Schoolrapportage. Tevredenheidsonderzoeken Bs. PassePartout. In opdracht van:

Schoolrapportage. Tevredenheidsonderzoeken Bs. PassePartout. In opdracht van: Schoolrapportage Tevredenheidsonderzoeken Bs. PassePartout In opdracht van: Contactpersoon: KEROBEI de heer H. Soentjens Utrecht, december 0 DUO ONDERWIJSONDERZOEK drs. Vincent van Grinsven Anja Schaapman

Nadere informatie

Leerlingtevredenheidsonderzoek

Leerlingtevredenheidsonderzoek Rapportage Leerlingtevredenheidsonderzoek Da Costaschool Nunspeet In opdracht van Contactpersoon Vereniging CNS Nunspeet De heer A. Magré Utrecht, november 2014 DUO Onderwijsonderzoek drs. Vincent van

Nadere informatie

Leerlingtevredenheidsonderzoek

Leerlingtevredenheidsonderzoek Rapportage Leerlingtevredenheidsonderzoek Ayundo In opdracht van Contactpersoon Zaan Primair de heer T. Versteeg Utrecht, februari 2015 DUO Onderwijsonderzoek drs. Vincent van Grinsven Anja Schaapman MSc

Nadere informatie

Oudertevredenheidsonderzoek

Oudertevredenheidsonderzoek Rapportage Oudertevredenheidsonderzoek In opdracht van Contactpersoon Bs. De Zevensprong mevrouw P. Timmermans Utrecht, juni 2013 DUO Onderwijsonderzoek drs. Vincent van Grinsven drs. Madelon van Duren

Nadere informatie

Leerlingtevredenheidsonderzoek De Kornalijn

Leerlingtevredenheidsonderzoek De Kornalijn De Kornalijn srapportage In opdracht van De Kornalijn december 2015 Dit rapport is opgesteld door DUO Onderwijsonderzoek in opdracht van De Kornalijn. DUO Onderwijsonderzoek drs. Vincent van Grinsven drs.

Nadere informatie

Leerlingtevredenheidsonderzoek

Leerlingtevredenheidsonderzoek Groepsrapportage Leerlingtevredenheidsonderzoek De Dorpsakker In opdracht van Contactpersoon Zaan Primair de heer T. Versteeg Utrecht, februari 2015 DUO Onderwijsonderzoek drs. Vincent van Grinsven Anja

Nadere informatie

Rapportage Leerlingtevredenheidsonderzoek PO

Rapportage Leerlingtevredenheidsonderzoek PO Rapportage Leerlingtevredenheidsonderzoek PO Soort rapportage: School: Schoolrapportage BS d'n Bogerd Datum: november 2017 Opdrachtgever: S ch ng Prodas Dit rapport is opgesteld door DUO Onderwijsonderzoek

Nadere informatie

Rapportage Leerlingtevredenheidsonderzoek PO. Datum: juni 2018

Rapportage Leerlingtevredenheidsonderzoek PO. Datum: juni 2018 Rapportage Soort rapportage: Rapportage Datum: juni 2018 Opdrachtgever: Basisschool Dichterbij Dit rapport is opgesteld door DUO Onderwijsonderzoek & Advies in opdracht van Basisschool Dichterbij. DUO

Nadere informatie

Rapportage Leerlingtevredenheidsonderzoek PO

Rapportage Leerlingtevredenheidsonderzoek PO Rapportage Soort rapportage: School: Schoolrapportage BS Zeilberg Datum: november 2017 Opdrachtgever: S ch ng Prodas Dit rapport is opgesteld door DUO Onderwijsonderzoek & Advies in opdracht van Stichting

Nadere informatie

Rapportage Leerlingtevredenheidsonderzoek PO. Datum: november 2017

Rapportage Leerlingtevredenheidsonderzoek PO. Datum: november 2017 Rapportage Soort rapportage: S ch ngsrapportage Datum: november 2017 Opdrachtgever: S ch ng For or Dit rapport is opgesteld door DUO Onderwijsonderzoek & Advies in opdracht van Stichting Fortior. DUO Onderwijsonderzoek

Nadere informatie

Rapportage Leerlingtevredenheidsonderzoek PO

Rapportage Leerlingtevredenheidsonderzoek PO Rapportage Soort rapportage: School: Schoolrapportage Natuurlijk! Datum: maart 2019 Opdrachtgever: Kerobei Dit rapport is opgesteld door DUO Onderwijsonderzoek & Advies in opdracht van Kerobei. DUO Onderwijsonderzoek

Nadere informatie

Respondenten Aantal Cijfer 2019 Cijfer 2017 PO benchmark* Kinderen 39 8,3 7,9 8.0 Ouders 31 7,3 6,9 7,6 Teamleden 17 8,5 8,9 8.4

Respondenten Aantal Cijfer 2019 Cijfer 2017 PO benchmark* Kinderen 39 8,3 7,9 8.0 Ouders 31 7,3 6,9 7,6 Teamleden 17 8,5 8,9 8.4 Krommenie, 19 mei 2019 Onderwerp: tevredenheidsonderzoek 2019 Beste ouders/verzorgers, Dit schooljaar is het tevredenheidonderzoek in januari 2019 afgenomen. Hieronder lees je een overzicht van het aantal

Nadere informatie

Rapportage Leerlingtevredenheidsonderzoek PO

Rapportage Leerlingtevredenheidsonderzoek PO Rapportage Soort rapportage: School: Schoolrapportage BS De Diamant Datum: november 2017 Opdrachtgever: S ch ng Prodas Dit rapport is opgesteld door DUO Onderwijsonderzoek & Advies in opdracht van Stichting

Nadere informatie

Rapportage Oudertevredenheidsonderzoek PO

Rapportage Oudertevredenheidsonderzoek PO Rapportage Soort rapportage: School: Schoolrapportage De Torenuil Datum: maart 2018 Opdrachtgever: Schng Robijn Dit rapport is opgesteld door DUO Onderwijsonderzoek & Advies in opdracht van Stichting Robijn.

Nadere informatie

Vergelijkende rapportage

Vergelijkende rapportage KBS St. Joseph Vergelijkende rapportage In opdracht van Contactpersoon Stichting INOS Mevrouw D. van den Bogaard Utrecht, februari 2015 DUO Onderwijsonderzoek drs. Vincent van Grinsven drs. Madelon van

Nadere informatie

Leerlingtevredenheidsonderzoek

Leerlingtevredenheidsonderzoek Rapportage Leerlingtevredenheidsonderzoek De Gouw In opdracht van Contactpersoon Zaan Primair de heer T. Versteeg Utrecht, februari 2015 DUO Onderwijsonderzoek drs. Vincent van Grinsven Anja Schaapman

Nadere informatie

Rapportage Leerlingtevredenheidsonderzoek PO

Rapportage Leerlingtevredenheidsonderzoek PO Rapportage Soort rapportage: School: Schoolrapportage KC Octopus Datum: mei 2018 Opdrachtgever: Schng GOO Dit rapport is opgesteld door DUO Onderwijsonderzoek & Advies in opdracht van Stichting GOO. DUO

Nadere informatie

Rapportage Leerlingtevredenheidsonderzoek PO

Rapportage Leerlingtevredenheidsonderzoek PO Rapportage Soort rapportage: School: Schoolrapportage BS De Wegwijzer Datum: november 2017 Opdrachtgever: S ch ng Prodas Dit rapport is opgesteld door DUO Onderwijsonderzoek & Advies in opdracht van Stichting

Nadere informatie

Oudertevredenheidsonderzoek

Oudertevredenheidsonderzoek Rapportage Oudertevredenheidsonderzoek In opdracht van Contactpersoon De Pieter Brueghelschool de heer W. Leerink Utrecht, mei 2013 DUO Onderwijsonderzoek drs. Vincent van Grinsven drs. Marjan den Ouden

Nadere informatie

Rapportage Kindertevredenheidsonderzoek BSO. Datum: mei 2018

Rapportage Kindertevredenheidsonderzoek BSO. Datum: mei 2018 Rapportage Soort rapportage: Schngsrapportage Datum: mei 2018 Opdrachtgever: Schng GOO Dit rapport is opgesteld door DUO Onderwijsonderzoek & Advies in opdracht van Stichting GOO. DUO Onderwijsonderzoek

Nadere informatie

Leerlingtevredenheidsonderzoek De Kornalijn

Leerlingtevredenheidsonderzoek De Kornalijn De Kornalijn Rapportage In opdracht van De Kornalijn december 2015 Dit rapport is opgesteld door DUO Onderwijsonderzoek in opdracht van De Kornalijn. DUO Onderwijsonderzoek drs. Vincent van Grinsven drs.

Nadere informatie

Samenvatting tevredenheidonderzoek

Samenvatting tevredenheidonderzoek Samenvatting tevredenheidonderzoek Graag geven wij u een samenvatting van het tevredenheidonderzoek dat eind 2017 op onze school heeft plaatsgevonden onder ouders, leerlingen en personeelsleden. Het onderzoek

Nadere informatie

Oudertevredenheidsonderzoek

Oudertevredenheidsonderzoek Rapportage Oudertevredenheidsonderzoek In opdracht van Contactpersoon OBS de Kas mevrouw B. de Hoop Utrecht, mei 2013 DUO Onderwijsonderzoek drs. Vincent van Grinsven drs. Marjan den Ouden Postbus 681

Nadere informatie

De respons op het onderzoek was 57% en is daarmee representatief. Het aantal respondenten was 171 van de 300 genodigden.

De respons op het onderzoek was 57% en is daarmee representatief. Het aantal respondenten was 171 van de 300 genodigden. Beste ouders, Hierbij presenteren wij de resultaten van de oudertevredenheidsonderzoeken van 2017. Dit onderzoek is online gehouden en heeft de tevredenheid van ouders gemeten t.a.v. meerdere aspecten

Nadere informatie

Leerlingtevredenheidsonderzoek

Leerlingtevredenheidsonderzoek Rapportage Leerlingtevredenheidsonderzoek In opdracht van Contactpersoon Stichting INOS Mevrouw D. van den Bogaard Utrecht, december 2014 DUO Onderwijsonderzoek drs. Vincent van Grinsven drs. Madelon van

Nadere informatie

Medewerkersonderzoek. Rapportage. Medewerkersonderzoek. Stichting De Tjongerwerven - Christelijk Primair Onderwijs

Medewerkersonderzoek. Rapportage. Medewerkersonderzoek. Stichting De Tjongerwerven - Christelijk Primair Onderwijs Rapportage Medewerkersonderzoek In opdracht van Contactpersoon Stichting De Tjongerwerven - Christelijk Primair Onderwijs de heer H. van Malsen en de heer A. Vos Utrecht, februari 2015 DUO Onderwijsonderzoek

Nadere informatie

Rapportage. Samenvatting Medewerkersonderzoek PO. Datum: november Stichting Prodas. Opdrachtgever:

Rapportage. Samenvatting Medewerkersonderzoek PO. Datum: november Stichting Prodas. Opdrachtgever: Rapportage Samenvatting Medewerkersonderzoek PO Soort rapportage: School: Schoolrapportage BBS Antonius Datum: november 2017 Opdrachtgever: Stichting Prodas 1. Inleiding Stichting Prodas wil inzicht in

Nadere informatie

Leerlingtevredenheidsonderzoek

Leerlingtevredenheidsonderzoek Rapportage Leerlingtevredenheidsonderzoek De Meentschool - Afdeling VSO In opdracht van Contactpersoon De Meentschool - Afdeling VSO de heer A. Bosscher Utrecht, juni 2015 DUO Onderwijsonderzoek drs. Vincent

Nadere informatie

Leerlingtevredenheidsonderzoek

Leerlingtevredenheidsonderzoek Rapportage Leerlingtevredenheidsonderzoek In opdracht van Contactpersoon Pieter Brueghelschool de heer W. Leerink Utrecht, mei 2013 DUO Onderwijsonderzoek drs. Vincent van Grinsven drs. Marjan den Ouden

Nadere informatie

Leerlingtevredenheidsonderzoek De Kei

Leerlingtevredenheidsonderzoek De Kei De Kei Rapportage In opdracht van De Kei juli 2017 Dit rapport is opgesteld door DUO Onderwijsonderzoek in opdracht van De Kei. DUO Onderwijsonderzoek drs. Vincent van Grinsven Chris Roerdink LLM Postbus

Nadere informatie

Rapportage Leerlingtevredenheidsonderzoek PO

Rapportage Leerlingtevredenheidsonderzoek PO Rapportage Soort rapportage: Rapportage groep 6-8 Datum: april 2018 Opdrachtgever: Den Doelhof Dit rapport is opgesteld door DUO Onderwijsonderzoek & Advies in opdracht van Den Doelhof. DUO Onderwijsonderzoek

Nadere informatie

Onderzoeksresultaten en interpretatie klanttevredenheidsonderzoek 2009

Onderzoeksresultaten en interpretatie klanttevredenheidsonderzoek 2009 Onderzoeksresultaten en interpretatie klanttevredenheidsonderzoek 2009 1 Inleiding: In dit resumé geven wij u inzicht in de resultaten van het klanttevredenheidsonderzoek van 2009. Het gehele rapport omvat

Nadere informatie

Medewerkersonderzoek. Rapportage. Medewerkersonderzoek. De Pionier

Medewerkersonderzoek. Rapportage. Medewerkersonderzoek. De Pionier Rapportage Medewerkersonderzoek De Pionier In opdracht van Contactpersoon Zaan Primair De heer T. Versteeg Utrecht, februari 2015 DUO Onderwijsonderzoek drs. Vincent van Grinsven Anja Schaapman Msc Postbus

Nadere informatie

Leerling- en oudertevredenheidsonderzoek via DUO onderwijsonderzoek januari 2013.

Leerling- en oudertevredenheidsonderzoek via DUO onderwijsonderzoek januari 2013. Leerling- en oudertevredenheidsonderzoek via DUO onderwijsonderzoek januari 2013. De leerlingen van groep 6,7 en 8 (126 kinderen) en de ouders (58% reacties) is gevraagd de Jan van Schengenschool te beoordelen

Nadere informatie

Rapportage Leerlingtevredenheidsonderzoek PO

Rapportage Leerlingtevredenheidsonderzoek PO Rapportage Soort rapportage: School: Schoolrapportage De Schalm Datum: maart 2019 Opdrachtgever: Kerobei Dit rapport is opgesteld door DUO Onderwijsonderzoek & Advies in opdracht van Kerobei. DUO Onderwijsonderzoek

Nadere informatie

Oudertevredenheidsonderzoek

Oudertevredenheidsonderzoek Rapportage Oudertevredenheidsonderzoek In opdracht van Contactpersoon Basisschool Sint Martinus de heer F. Giessen Utrecht, april 2013 DUO Onderwijsonderzoek drs. Vincent van Grinsven Anja Schaapman MSc

Nadere informatie

Medewerkersonderzoek. Rapportage. Medewerkersonderzoek. De Dijk Oost + West

Medewerkersonderzoek. Rapportage. Medewerkersonderzoek. De Dijk Oost + West Rapportage Medewerkersonderzoek De Dijk Oost + West In opdracht van Contactpersoon Zaan Primair De heer T. Versteeg Utrecht, februari 2015 DUO Onderwijsonderzoek drs. Vincent van Grinsven Anja Schaapman

Nadere informatie

Leerlingtevredenheidsonderzoek

Leerlingtevredenheidsonderzoek Rapportage Leerlingtevredenheidsonderzoek In opdracht van Contactpersoon Stichting INOS Mevrouw D. van den Bogaard Utrecht, december 2014 DUO Onderwijsonderzoek drs. Vincent van Grinsven drs. Madelon van

Nadere informatie

Leerlingtevredenheidsonderzoek De Dijk

Leerlingtevredenheidsonderzoek De Dijk De Dijk Rapportage In opdracht van Zaan Primair maart 2017 Dit rapport is opgesteld door DUO Onderwijsonderzoek in opdracht van Zaan Primair. DUO Onderwijsonderzoek drs. Vincent van Grinsven Raoul Hakkenberg

Nadere informatie

Driehoeksmeting. Rapport Tevredenheidsonderzoek Stichting Tabijn. Binnenmeer. te Uitgeest

Driehoeksmeting. Rapport Tevredenheidsonderzoek Stichting Tabijn. Binnenmeer. te Uitgeest Rapport Tevredenheidsonderzoek Stichting 2012 Binnenmeer te Uitgeest Tevredenheidsonderzoek Stichting, Binnenmeer, 2012 2 Inhoudsopgave rapport Driehoeksmeting Inleiding blz. 3 1. Respons blz. 5 2. Samenvatting

Nadere informatie

Oudertevredenheidsonderzoek

Oudertevredenheidsonderzoek Rapportage Oudertevredenheidsonderzoek De Lindenboom In opdracht van Contactpersoon Zaan Primair de heer T. Versteeg Utrecht, februari 2015 DUO Onderwijsonderzoek drs. Vincent van Grinsven Anja Schaapman

Nadere informatie

Leerlingtevredenheidsonderzoek

Leerlingtevredenheidsonderzoek Schoolrapportage Leerlingtevredenheidsonderzoek De Pionier In opdracht van Contactpersoon Zaan Primair De heer T. Versteeg Utrecht, maart 2013 DUO Onderwijsonderzoek drs. Vincent van Grinsven Anja Schaapman

Nadere informatie

Respondenten Aantal Cijfer 2017 Cijfer 2015 PO benchmark* Kinderen 43 7,9 8,0 8.2 Ouders 46 6,9 7,7 7,7 Teamleden 13 8,9 9,5 8.4

Respondenten Aantal Cijfer 2017 Cijfer 2015 PO benchmark* Kinderen 43 7,9 8,0 8.2 Ouders 46 6,9 7,7 7,7 Teamleden 13 8,9 9,5 8.4 Krommenie, 4 april 2017. Onderwerp: tevredenheidsonderzoek 2017 Beste ouders/verzorgers, Dit schooljaar is het tevredenheidonderzoek in januari 2017 afgenomen. Hieronder lees je een overzicht van het aantal

Nadere informatie

Oudertevredenheidsonderzoek De Kornalijn

Oudertevredenheidsonderzoek De Kornalijn De Kornalijn srapportage In opdracht van De Kornalijn december 2015 Dit rapport is opgesteld door DUO Onderwijsonderzoek in opdracht van De Kornalijn. DUO Onderwijsonderzoek drs. Vincent van Grinsven drs.

Nadere informatie

In opdracht van De Nieuwste School

In opdracht van De Nieuwste School In opdracht van De Nieuwste School februari 2016 Dit rapport is opgesteld door DUO Onderwijsonderzoek in opdracht van De Nieuwste School. DUO Onderwijsonderzoek drs. Vincent van Grinsven drs. Madelon van

Nadere informatie

Oudertevredenheidsonderzoek Dynamica XL - Tjotterlaan

Oudertevredenheidsonderzoek Dynamica XL - Tjotterlaan Dynamica XL - Tjotterlaan Rapportage In opdracht van Zaan Primair maart 2017 Dit rapport is opgesteld door DUO Onderwijsonderzoek in opdracht van Zaan Primair. DUO Onderwijsonderzoek drs. Vincent van Grinsven

Nadere informatie

Oudertevredenheidsonderzoek

Oudertevredenheidsonderzoek Rapportage Oudertevredenheidsonderzoek In opdracht van Contactpersoon Haanstraschool de heer B. Groot Utrecht, april 2013 DUO Onderwijsonderzoek drs. Vincent van Grinsven drs. Marjan den Ouden Postbus

Nadere informatie

Jannemanneke. Nummer juni Voorwoord. Inhoud. Schooljaar Beste ouders, Namens het team: Mári Kokke

Jannemanneke. Nummer juni Voorwoord. Inhoud. Schooljaar Beste ouders, Namens het team: Mári Kokke Jannemanneke Schooljaar 2016-2017 Nummer 19 26 juni 2017 Inhoud 1. Voorwoord door Mári Kokke 2. Algemeen nieuws 5. Hulp gevraagd, agenda, post/bijlage Voorwoord Beste ouders, De laatste loodjes wegen het

Nadere informatie

EINDRAPPORTAGE OUDERTEVREDENHEIDSONDERZOEK 2017

EINDRAPPORTAGE OUDERTEVREDENHEIDSONDERZOEK 2017 EINDRAPPORTAGE OUDERTEVREDENHEIDSONDERZOEK 2017 DE WESTBROEK BAKEN ADVIESGROEP JUNI 2017 AUTEUR: ANNE MOSTERT 1 INLEIDING Voor u ligt de eindrapportage Oudertevredenheidsonderzoek van basisschool De Westbroek.

Nadere informatie

Leerlingtevredenheidsonderzoek Basischool Den Doelhof

Leerlingtevredenheidsonderzoek Basischool Den Doelhof Basischool Den Doelhof Rapportage groep 6-8 In opdracht van Basischool Den Doelhof april 2016 Dit rapport is opgesteld door DUO Onderwijsonderzoek in opdracht van Basischool Den Doelhof. DUO Onderwijsonderzoek

Nadere informatie

Rapportage Oudertevredenheidsonderzoek opvang

Rapportage Oudertevredenheidsonderzoek opvang Rapportage Soort rapportage: Locae: Locaerapportage KC Berglaren Datum: mei 2018 Opdrachtgever: Schng GOO 1. Inleiding Stichting GOO wil inzicht in de tevredenheid en de betrokkenheid van de ouders die

Nadere informatie

Oudertevredenheidsonderzoek De Pionier

Oudertevredenheidsonderzoek De Pionier De Pionier Rapportage In opdracht van Zaan Primair maart 2017 Dit rapport is opgesteld door DUO Onderwijsonderzoek in opdracht van Zaan Primair. DUO Onderwijsonderzoek drs. Vincent van Grinsven Raoul Hakkenberg

Nadere informatie

Rapportage Leerlingtevredenheidsonderzoek PO

Rapportage Leerlingtevredenheidsonderzoek PO Rapportage Soort rapportage: School: Schoolrapportage cbs De Borgstee Datum: december 2018 Opdrachtgever: CPO Noordkwar er Dit rapport is opgesteld door DUO Onderwijsonderzoek & Advies in opdracht van

Nadere informatie

Leerlingtevredenheidsonderzoek

Leerlingtevredenheidsonderzoek Schoolrapportage Leerlingtevredenheidsonderzoek R.K. Basisschool Martinus Twello In opdracht van: Contactpersoon: SKBG mevrouw B. Jansen Utrecht, februari 2013 DUO Onderwijsonderzoek drs. Vincent van Grinsven

Nadere informatie

Rapportage. Oudertevredenheidsonderzoek. Utrecht, december 2014 DUO Onderwijsonderzoek drs. Vincent van Grinsven drs.

Rapportage. Oudertevredenheidsonderzoek. Utrecht, december 2014 DUO Onderwijsonderzoek drs. Vincent van Grinsven drs. Rapportage Oudertevredenheidsonderzoek In opdracht van Contactpersoon Stichting INOS Mevrouw D. van den Bogaard Utrecht, december 2014 DUO Onderwijsonderzoek drs. Vincent van Grinsven drs. Madelon van

Nadere informatie

Verslag. tevredenheidsonderzoek op mei 2014

Verslag. tevredenheidsonderzoek op mei 2014 Verslag tevredenheidsonderzoek op mei 2014 Mee oneens buiten niet van toepassing / geen mening helemaal Totaal helemaal Tevredenheidsonderzoek op basisschool De Ratel van mei 2014 In de maand mei hebben

Nadere informatie

VRAGENLIJST CONTINUROOSTER

VRAGENLIJST CONTINUROOSTER VRAGENLIJST CONTINUROOSTER Beste ouders, Via deze brief willen we u informeren over het continurooster. We willen uw mening vragen of het continurooster eventueel moet worden ingevoerd op onze school.

Nadere informatie

Leerlingtevredenheidsonderzoek KBS Laurentius

Leerlingtevredenheidsonderzoek KBS Laurentius KBS Laurentius Rapportage In opdracht van KBS Laurentius maart 2016 Dit rapport is opgesteld door DUO Onderwijsonderzoek in opdracht van KBS Laurentius. DUO Onderwijsonderzoek drs. Vincent van Grinsven

Nadere informatie

Rapportage driehoeksmeting De Branding

Rapportage driehoeksmeting De Branding Rapportage driehoeksmeting De Branding Maart 2014 Inhoudsopgave Inleiding Achtergrond onderzoek Methode onderzoek Leeswijzer Resultaten Responsoverzicht Rapportcijfer Schoolkeuzefactoren Resultaten per

Nadere informatie

Tevredenheidsonderzoek 2014

Tevredenheidsonderzoek 2014 Geachte ouders/verzorgers, In deze bijlage ziet u een samenvatting van de rapportage van de tevredenheidsonderzoeken onder de ouders en leerlingen van de groepen 6 t/m 8 van de St. Jozefschool. De samenvatting

Nadere informatie

Gemiddelde. Oneens. Gemiddelde. Oneens

Gemiddelde. Oneens. Gemiddelde. Oneens Aantal respondenten: 231 Ouder(s) 2011 Onderwijs en leren Leerstof en toetsen 3,6 1% 4% 27% 58% 10% B1. Het is mij duidelijk wat de school onderwijskundig wil bereiken. 3,6 1% 4% 27% 65% 3 % (?) B2. Mijn

Nadere informatie

Oudertevredenheidsonderzoek KBS Laurentius

Oudertevredenheidsonderzoek KBS Laurentius KBS Laurentius Rapportage In opdracht van KBS Laurentius maart 2016 Dit rapport is opgesteld door DUO Onderwijsonderzoek in opdracht van KBS Laurentius. DUO Onderwijsonderzoek drs. Vincent van Grinsven

Nadere informatie

Samenvatting tevredenheidsmeting ouders

Samenvatting tevredenheidsmeting ouders Samenvatting tevredenheidsmeting ouders Hierbij ontvangt u van mij een samenvatting van de uitkomsten van de tevredenheidsmeting, die begin november is afgenomen. We hebben deze in het team en met de MR

Nadere informatie

Oudertevredenheidsonderzoek 2015 Eindrapportage De Triangel

Oudertevredenheidsonderzoek 2015 Eindrapportage De Triangel Oudertevredenheidsonderzoek 2015 Eindrapportage De Triangel Baken Adviesgroep Maart 2015 Ir. Laurens van Graafeiland 1 Inhoud 1 Inleiding 3 1.1 Aanpak 3 1.2 Onderzoeksverantwoording 4 1.3 Toelichting grafieken

Nadere informatie

BESPREEKPUNTEN VANUIT AFGENOMEN ENQUETES; 2014 HET OUDERTEVREDENHEIDONDERZOEK;

BESPREEKPUNTEN VANUIT AFGENOMEN ENQUETES; 2014 HET OUDERTEVREDENHEIDONDERZOEK; BESPREEKPUNTEN VANUIT AFGENOMEN ENQUETES; 2014 HET OUDERTEVREDENHEIDONDERZOEK; Inleiding: Allereerst wil ik iedereen bedanken voor het invullen van deze onderzoeken. We zijn erg blij met de uitkomsten

Nadere informatie

Oudertevredenheidsonderzoek SBO De Vlinderboom

Oudertevredenheidsonderzoek SBO De Vlinderboom SBO De Vlinderboom Rapportage SO In opdracht van Stichting De Linge juli 2016 Dit rapport is opgesteld door DUO Onderwijsonderzoek in opdracht van Stichting De Linge. DUO Onderwijsonderzoek drs. Vincent

Nadere informatie

Analyse ouder- en leerlingtevredenheidsonderzoek, Juli 2018

Analyse ouder- en leerlingtevredenheidsonderzoek, Juli 2018 , Juli 2018 Inleiding: Om de tevredenheid van ouders en leerlingen te meten, heeft Het Aventurijncollege gebruik gemaakt van DUO onderwijsonderzoek. Door het uitvoeren van gedegen onderzoek met een benchmark

Nadere informatie

Welkom op de informatie-avond!

Welkom op de informatie-avond! Welkom op de informatie-avond! Programma: Presentatie over de uitslag van de tevredenheidsonderzoeken, de verbeterplannen en de resultaten van vorig schooljaar. Interactief met elkaar van gedachten wisselen

Nadere informatie

SBO de Vlinderboom Bemmel. Oudertevredenheidspeiling Speciaal Basisonderwijs 2011. Haarlem, maart 2011

SBO de Vlinderboom Bemmel. Oudertevredenheidspeiling Speciaal Basisonderwijs 2011. Haarlem, maart 2011 SBO de Vlinderboom Bemmel Oudertevredenheidspeiling Speciaal Basisonderwijs 2011 Haarlem, maart 2011 Scholen met Succes Postbus 3386 2001 DJ Haarlem www.scholenmetsucces.nl info@scholenmetsucces.nl 023

Nadere informatie

Samenvatting ouder enquête:

Samenvatting ouder enquête: Samenvatting ouder enquête: Aantal deelnemers: 213 Aantal afgerond : 101 Responspercentage: 47% Omdat een aantal email adressen niet meer kloppen hebben we het responspercentage handmatig uitgerekend en

Nadere informatie

Verslag Leerlingenenquête 2010 2011.

Verslag Leerlingenenquête 2010 2011. Verslag Leerlingenenquête 2010 2011. In het kader van de kwaliteitszorg op de RK Daltonbasisschool St. Plechelmus houden we eenmaal per 4 jaar een leerlingenenquête. In het schooljaar 2010-2011 is deze

Nadere informatie

Aan de ouders/verzorgers van Kiem onderwijs en opvang. Uden, juni 2015. Geachte ouders/verzorgers,

Aan de ouders/verzorgers van Kiem onderwijs en opvang. Uden, juni 2015. Geachte ouders/verzorgers, Aan de ouders/verzorgers van Kiem onderwijs en opvang Uden, juni 2015 Geachte ouders/verzorgers, In deze brief willen we u informeren over de voortgang van de tevredenheidsonderzoeken. De basisschool van

Nadere informatie