Bonus Rapport : TURBO Boost Voedsel Deel 1

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bonus Rapport : TURBO Boost Voedsel Deel 1"

Transcriptie

1 Bonus Rapport : TURBO Boost Voedsel Deel 1

2 Turbo Boost Voedsel Deel 1 Voedselsoorten die je al etend Vet doen verbranden. Katjaa Callens Copyright Alle rechten voorbehouden.

3 Denk aub eventjes aan het milieu voor je dit hele Eboek afprint.

4 Welkom! Is het mogelijk dat er voedsel bestaat dat je gaat helpen vet te verbranden door er juist veel van te eten?! Inderdaad, dergelijk voedsel bestaat wel degelijk. Sommige mensen hebben dit reeds ontdekt door erover te lezen, anderen hebben het nog niet ontdekt maar omdat ze juist zoveel van deze voedselsoorten eten, mogen ze als het ware eten wat ze willen zonder dat ze bijkomen. De meerderheid van de mensen weet echter niet precies over welke voedselsoorten het handelt. Ze hebben wel eens gehoord dat groeten en fruit gezond zijn maar daar blijft het dan ook bij. Ze weten niet precies over welke groenten en fruit het gaat. Bovendien zij ook niet alle groeten en fruit even gezond. In dit eerste deel ga ik je laten kennismaken met 7 voedselsoorten die je op automatische piloot helpen vet te verbranden. Het goede nieuws is ook dat je er zoveel van mag eten als je zelf wenst! Onthoud vooral dat je hetgeen je nu gaat lezen en leren meteen omzet in de praktijk!! Dat is hetgeen echt telt, wat jij met deze informatie nu gaat doen. Kom, laat ons snel gaan kijken waarom dit voedsel zo efficiënt is

5 Vezels! Vezels zijn de sleutel waarom deze voedselsoorten zo een goede werking hebben op je vetpercentage in je lichaam en op je metabolisme in het algemeen. Ik zou hier weer een hele wetenschappelijke uitleg kunnen geven over de precieze werking ervan en het effect dat dit op je lichaam heeft maar, zoals je reeds weet, is het mij vooral te doen om het feit dat jij hetgeen je leert ook onmiddellijk gaat TOEPASSEN! Daarom ga je nu een eenvoudige voorstelling krijgen waarom vezels zo goed voor je zijn zodat je het onmiddellijk begrijpt en dus hopelijk ook onmiddellijk gaat toepassen. Kijk, voor je lichaam, je maag en darmen meer in het bijzonder is het veel moeilijker om vezels af te breken dan bijvoorbeeld vet of gewone witte suiker. Met andere woorden, om vezels op te lossen, voor zo ver ze op te lossen zijn, moet je lichaam veel meer energie gebruiken! Dus, hoe meer je van deze vezels eet, hoe meer energie je lichaam gaat verbranden om deze vezels trachten op te lossen. Zo eenvoudig is het eigenlijk. Hopelijk begrijp je dit eenvoudige principe en begrijp je dus ook het volgende : Telkens je één van deze voedselsoorten eet, is dit eigenlijk een beetje te vergelijken met enkele minuutjes wandelen! Of nog, hoe meer je van deze vezels eet, hoe meer je als het ware wandelt en dus verbrandt je energie en vet in je lichaam. Waar vind je nu deze vezels?

6 De meeste van deze vezels kan je vinden in samengestelde koolhydraten. Je hebt misschien al wel eens gehoord dat koolhydraten slecht zijn en je juist doen verdikken maar deze informatie is niet correct of toch zeker onvolledig. Bepaalde koolhydraten dienen te worden vermeden. Je zou kunnen zeggen dat er goede en slechte koolhydraten zijn. Ik ga je hier ook weer niet vervelen met hele lijstjes die je na twee dagen toch weer vergeten bent, nee, ik ga het je zo eenvoudig mogelijk uitleggen. Je hebt enkelvoudige koolhydraten en samengestelde koolhydraten. De enkelvoudige koolhydraten zijn de slechte of dikmakende koolhydraten. Deze vind je ook terug in het bondige lijstje in het MDP zoals wit brood, suikergoed, snoep, taart, cake, etc. + Het Top 10 lijstje uit het MDP. Die kan je dus best allemaal mijden. De meeste samengestelde koolhydraten zijn echter goed voor je lichaam en ook heel handig om snel af te slanken. Wanneer je het TURBO Actie plan gevolgd hebt dan heb je gemerkt dat we in fase 1 van de TURBO fase ook de samengestelde koolhydraten vermijden. Dat klopt maar dit is slechts een zeer tijdelijke periode want in fase 2 dien je volop groenten toe te voegen, dus samengestelde koolhydraten. Soms verwarren mensen dit even. Ik hoop dat dit hiermee ineens weer een beetje duidelijker is. Natuurlijk hebben niet alle samengestelde koolhydraten dezelfde effecten op je lichaam. Vandaar dat we ons dus gaan concentreren op de allerbelangrijkste of deze die werkelijk goed helpen om vet te verbranden in je lichaam. Neem jezelf dus ook voor om vanaf morgen deze TURBO Boost voedselsoorten in huis te halen en dagelijks te eten! Afgesproken?! Hier komen de eerste 7...

7 1. Broccoli Hopelijk is dit geen nieuws voor je! Broccoli is één van de aller-gezondste groenten die je kunt eten. Niet alleen helpt het je vet te verbranden, het is bovendien ook een zeer goede bescherming tegen talrijke ziekten waaronder kanker. Ik bespaar je weer alle wetenschappelijke uitleg, ik wil wel dat broccoli vanaf nu wekelijks in je eetpatroon terecht komt. Broccoli bevat onder andere Vitamine C, vezels, Calcium en nog tal van andere stoffen die een gezonde uitwerking hebben op je lichaam. Verschillende internationale studies tonen aan dat hoe meer broccoli je eet, hoe minder kans je maakt om kankercellen te ontwikkelen. Dus, eten maar!! Bovendien is broccoli een heel praktische en gemakkelijke groeten om te eten in deze moderne tijden. Je kan het rauw eten als tussendoortje, (hmm, echt lekker, al dan niet met een gezond dip sausje erbij), je kan het snel stomen, of je kan het op enkele minuten in de microwave oven bereiden. En je kan het natuurlijk ook wokken. Je hebt dus werkelijk geen excuus om niet minimaal twee tot drie keer per week broccoli te eten! s Morgens gestoomde broccoli met een lekker spiegelei of een gepocheerd eitje, als tussendoortje, als hoofdgroente bij je lunch of diner, mogelijkheden genoeg.

8 2. Asperges Niet alleen zijn asperges een ware lekkernij, ze zijn zeer gezond en helpen je zeer goed vet te verbranden. Denk maar gewoon aan al de vezels die je als het ware ziet zitten in de asperge. Wanneer je ze onvoldoende schilt merk je ook wat een taaie groente het kan zijn ;-) Verder zijn asperges ook weer op alle momenten van de dag makkelijk te eten, zowel s morgens, als gedurende de gehele dag. Warm of koud. Je hebt dus geen excuus om niet geregeld lekkere asperges te eten en je lichaam te helpen ontgiften en vet te verbranden. 3. Spinazie Het is werkelijk niet voor niets dat Popeye zoveel spinazie eet ;-) Naast vitamine C, vitamine B, vitamine E bevat spinazie ook talrijke mineralen zoals ijzer, calcium, magnesium, Spinazie is zeer goed voor je hart, bestrijdt kankercellen in je borst, maag, longen, darmen, etc. Je kunt dit ook weer zowel s morgens eten, met andere groenten of een eitje, of als groente bij de lunch of diner. Maak er een gewoonte van om spinazie minstens 1 tot 2x per week te eten. (Let op : geen spinazie TERUG opwarmen in de micro-oven!)

9 4. Bonen Inderdaad bonen! Een aantal mensen halen hun neus op als ze aan bonen denken. Grootmoeders eten of eten van na de oorlog. Niets is minder waar. Bonen zijn een moderne groente die in tal van verschillende soorten bestaan. Net zoals broccoli en spinazie zijn ze zeer goed voor je hart en kankerbestrijding, maar bonen hebben nog een andere bijzondere eigenschap Het regelt je suikerspiegel waardoor deze veel stabieler wordt en waardoor je als het ware de hele dag een gezond energieniveau hebt. In combinatie met de talrijke vezels die het bevat, zijn bonen ook een goede remedie tegen grote eetbuien. Bonen bevatten ook talrijke eiwitten waardoor ze ook een goede aanvulling kunnen zijn voor je algemene eiwit proportie die je dagelijks nodig hebt. Omwille van de grote variatie die bonen bieden kan je dit ook weer gemakkelijk gebruiken in je dagelijks voedingspatroon. 5.Bloemkool Net zoals broccoli een zeer gezonde, lekkere groente die ook weer op alle momenten van de dag, koud of warm kan gegeten worden. Vaak wordt er gedacht dat dit een dikmakende groente is maar niets is minder waar. Dus gewoon lekker eten!

10 6.Aalbessen Aalbessen, hoe klein ze ook mogen zijn behoren tot de voedselsoorten die het meeste gezonde stoffen en mineralen bevat. Zo vind je er o.a. Vitamine C, Vezels, Vitamine E, Magnesiu m en ijzer in terug. Je hebt misschien ooit al wel eens gehoord dat aardbeien goed zijn voor je hart?! Welnu, dat is absoluut zo, dus zorg dat dit wekelijks op je menu staat. ( Naast aardbeien behoren ook kersen, veenbessen en alle andere soorten bessen tot de groep van aalbessen.) Bovendien bevatten bessen ontzettend veel anti-oxidanten; tot wel vier maal meer dan bv. broccoli. Aalbessen hebben een positieve invloed op je hart, maar ook op je huid ( door het hoge anti-oxidanten gehalte beschermen ze je huid). Het zou ook een zeer goede werking hebben om Alzheimer, seniliteit en dementie tegen te gaan. Dus, zolang dat je het nog actief kan herinneren;-), zorg dat je bessen toevoegt aan je wekelijks eetpatroon. 7.Appel Precies alsof je dit nog niet wist ;-) An Apple a day, keeps the doctor away. We kennen het allemaal maar waarom eet je dan niet bijna dagelijks een appel als ontbijt? Gewoon doen dus!

11 Ziezo, hiermee zijn we aan het einde van dit rapportje. Waarschijnlijk en hopelijk kende je reeds al deze producten. Misschien heb je er nu wel een andere of betere kijk op gekregen. Wat ik vooral belangrijk vind is dat jij deze 7 voedselsoorten vanaf morgen iedere week in je winkelkarretje hebt liggen! En, niet enkel voor jezelf hé, laat je huisgenoten mee genieten van deze gezonde, vetverbrandende voedselstoffen. Zoals je weet is Het Mentale Dieet Plan niet alleen maar een boekje, het is vooral een proces, een permanente begeleiding en steun om jou nieuwe en gezonde levensgewoonten aan te kweken zodat je blijvend je Ideale Gewicht kan bereiken. Onthoud dus dat telkens je deze voedselsoorten eet, je een klein beetje aan het wandelen bent! Tot slot nog een klein geheugensteuntje om deze 7 vetverbranders makkelijk te onthouden Wanneer het goed is kan je ze nog alle 7 opsommen zonder stiekem te gaan gluren. Zo niet, ga je gewoon kijken totdat je ze in je geheugen ingeprent hebt ;-) Voeg deze voedselstoffen dus toe aan je dagelijkse eetpatroon, Behalve op Gamma dagen. Dit werk is auteursrechtelijk beschermd en mag op geen enkele manier gekopieerd worden. Je mag dit rapport wel doorsturen naar je vrienden en kennissen op voorwaarde dat je het in zijn originele vorm bewaart.

Bonus Rapport : De GodenDrank

Bonus Rapport : De GodenDrank Bonus Rapport : De GodenDrank De Godendrank Om iedere dag optimaal te beginnen Katjaa Callens Copyright 2009. Alle rechten voorbehouden. www.wegmetdiekilos.com Denk aub eventjes aan het milieu voor je

Nadere informatie

Bonus Rapport : Zo krijg jij je darmen onder controle

Bonus Rapport : Zo krijg jij je darmen onder controle Bonus Rapport : Zo krijg jij je darmen onder controle Zo krijg jij je darmen ond der controle Gedaan met die prikkelbare darmen Katjaa Callens Copyright 2009. Alle rechten voorbehouden. www.wegmetdiekilos.com

Nadere informatie

Bonus Rapport : Gemakkelijker en gezonder koken

Bonus Rapport : Gemakkelijker en gezonder koken Bonus Rapport : Gemakkelijker en gezonder koken 7 tips om koken gemakkelijk en gezond te maken Katjaa Callens Denk aub eventjes aan het milieu voor je dit hele Eboek afprint. Welkom! Met ons drukke, gehaaste

Nadere informatie

Waarom Fitness en Het volgen van een dieet Je niet kunnen helpen Om blijvend af te slanken? Eric Eraly

Waarom Fitness en Het volgen van een dieet Je niet kunnen helpen Om blijvend af te slanken? Eric Eraly Waarom Fitness en Het volgen van een dieet Je niet kunnen helpen Om blijvend af te slanken? Eric Eraly Denk aub eventjes na voor je dit hele EBoek afprint. Je dient slechts enkele pagina s af te printen

Nadere informatie

Bonus Rapport : De kleine dingen die het em doen

Bonus Rapport : De kleine dingen die het em doen Bonus Rapport : De kleine dingen die het em doen De kleinee dingen die het em doen voor je gewic cht! Katja Callens Copyright 2009-2010. Alle rechten voorbehouden. www.wegmetdiekilos.com Welkom! Het zijn

Nadere informatie

Bonus Rapport : Weg met die smoesjes!

Bonus Rapport : Weg met die smoesjes! Bonus Rapport : Weg met die smoesjes! Weg met die smoesjes! Leer te leven zonder smoesjes en uitwegen. Katja Callens Copyright 2009-2010. Alle rechten voorbehouden. www.wegmetdiekilos.com Denk aub eventjes

Nadere informatie

Vitamines zitten in kleine hoeveelheden in je eten en drinken. Je hebt het halve alfabet aan vitamines: A, B, C, D, E, K.

Vitamines zitten in kleine hoeveelheden in je eten en drinken. Je hebt het halve alfabet aan vitamines: A, B, C, D, E, K. Testlab Er zitten heel veel voedingsstoffen in gezonde producten. Dat hebben jullie in de film gezien. Nou ja gezien? Voedingsstoffen zijn niet zichbaar in producten, maar we kunnen ze wel aantonen. Daar

Nadere informatie

Het is maar 28 dagen. Je zult blijer en fitter voelen en absoluut stralen!

Het is maar 28 dagen. Je zult blijer en fitter voelen en absoluut stralen! #Kan iedereen detoxen? Voor iedereen die goed voor zich zelf wil zorgen, een gezonde boost wil geven en voor iedereen die zich 28 dagen durft te committeren aan dit programma. Dus ook in de weekenden.

Nadere informatie

Colofon. www.stichtinggezondheid.nl. Dit e-book is een uitgave van Stichting Gezondheid. Teksten: Stichting Gezondheid

Colofon. www.stichtinggezondheid.nl. Dit e-book is een uitgave van Stichting Gezondheid. Teksten: Stichting Gezondheid Colofon Dit e-book is een uitgave van Stichting Gezondheid Teksten: Stichting Gezondheid Vormgeving: Michael Box (Internet Marketing Nederland) Correspondentie: Stichting Gezondheid (Stefan Rooyackers)

Nadere informatie

De Top 10 Dieet Mythen

De Top 10 Dieet Mythen - 1 - De Top 10 Dieet Mythen Een dieet volhouden is nooit makkelijk, zeker niet met de overvloed aan dieet mythen. Het is het vaak moeilijk een onderscheid te maken tussen effectieve afval technieken/strategieën

Nadere informatie

Naam: GEZOND ETEN. Hoe je gezond kan eten zie je in de Schijf van Vijf.In het midden staan de 5 regels hoe je gezond kan eten:

Naam: GEZOND ETEN. Hoe je gezond kan eten zie je in de Schijf van Vijf.In het midden staan de 5 regels hoe je gezond kan eten: Naam: GEZOND ETEN Gezonde voeding zorgt voor een gezond lichaam. Als je daarbij genoeg beweegt blijf je op een gezond gewicht. Daardoor word je minder snel ziek. Hoe je gezond kan eten zie je in de Schijf

Nadere informatie

Healthiness smoothies

Healthiness smoothies Healthiness smoothies Een smoothie receptenboek met heerlijke healthy smoothies, leuke weetjes, handige tips en trics. Inhoudsopgave Wie, wat, waar, waarom, wanneer Smoothies 3 Sporty smoothie 4 Raw cacao

Nadere informatie

Bonus Rapport : 7 vragen over cholesterol

Bonus Rapport : 7 vragen over cholesterol Bonus Rapport : 7 vragen over cholesterol 7 vragen over Cholesterol Of waarom niet alle vetten slecht zijn Katjaa Callens Copyright 2009. Alle rechten voorbehouden. www.wegmetdiekilos.com Denk aub eventjes

Nadere informatie

... Opdracht 1 Lezen Lees de tekst. Beantwoord daarna de vragen op bladzijde 2.

... Opdracht 1 Lezen Lees de tekst. Beantwoord daarna de vragen op bladzijde 2. Opdracht 1 Lezen Lees de tekst. Beantwoord daarna de vragen op bladzijde 2. Tekst Eet gezond: groente en fruit in alle kleuren en smaken Rode tomaten, gele bananen, groene spinazie, blauwe bessen, oranje

Nadere informatie

Waarom suikervrij? 4

Waarom suikervrij? 4 Waarom suikervrij? 4 5 Regelmatig hoor ik opmerkingen als suiker is een pure vorm van energie of suiker hebben we nodig. Hier is sprake van een grote verwarring. Ja, suikers als in koolhydraten hebben

Nadere informatie

Naam: VOEDINGSSTOFFEN Gezond eten en drinken

Naam: VOEDINGSSTOFFEN Gezond eten en drinken Naam: VOEDINGSSTOFFEN Gezond eten en drinken Wat zijn voedingsstoffen Voedingsstoffen zijn stoffen die je nodig hebt om te lopen, te denken enz. Er zijn 6 soorten voedingsstoffen. 1. eiwitten (vlees, peulvruchten.

Nadere informatie

Handleiding Groente- en fruitles

Handleiding Groente- en fruitles Groep 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 Handleiding Groente- en fruitles Groente- en fruitles voor groep 3 t/m 8 In de Groente- en fruitles leren kinderen spelenderwijs dat groente en fruit eten belangrijk is om te

Nadere informatie

Vetarm Eten WERKT NIET.

Vetarm Eten WERKT NIET. WAAROM EEN KLASSIEK DIEET EN FITNESS JE NIET BLIJVEND HELPEN AFSLANKEN 1 Feiten over Snel Afvallen en Afslanken : Vetarm Eten WERKT NIET. Je kan niet afslanken door enkel Vetarm te eten. Vetarm eten bestaat

Nadere informatie

Voedingsschema. Believe in. 12 sep t/m 18 sep FUNCTIONEEL FIT

Voedingsschema. Believe in. 12 sep t/m 18 sep FUNCTIONEEL FIT Voedingsschema FUNCTIONEEL FIT 12 sep t/m 18 sep Believe in GEZONDE LEVENSSTIJL Je bent nu in je bezit van een gezond voedingsschema. Dit voedingsschema helpt jou om de dagelijkse structuur en planning

Nadere informatie

BUIKVET WORKSHOP LES 2

BUIKVET WORKSHOP LES 2 BUIKVET WORKSHOP LES 2 De beste eet momenten voor een slanke buik Welkom bij de tweede les van de buikvet workshop. Of je nu een vrouw bent die in de overgang zit, of net bevallen bent van je eerste kindje,

Nadere informatie

Smoothiegoodness De introductie

Smoothiegoodness De introductie Smoothiegoodness De introductie Hoera!! Hier begint jouw groene smoothieavontuur. Dit betekent een geweldige stap vooruit in je gezondheid en energieniveau, fantastisch dat je eraan gaat beginnen. Misschien

Nadere informatie

De eerste stappen naar een gezond gewicht

De eerste stappen naar een gezond gewicht De eerste stappen naar een gezond gewicht Sylvia van Willigen Online Gewichtsconsulente en Life Coach Als je dit leest, heb je de eerste stap al gezet. Gefeliciteerd! Nu gaan we verder elke week een stapje.

Nadere informatie

Bobbie is net vier geworden, o, wat is hij alweer groot. Hij mag nu naar de basisschool. met schooltas, fruit en brood.

Bobbie is net vier geworden, o, wat is hij alweer groot. Hij mag nu naar de basisschool. met schooltas, fruit en brood. Bobbie is net vier geworden, o, wat is hij alweer groot. Hij mag nu naar de basisschool met schooltas, fruit en brood. Zijn ontbijtje staat al klaar: een boterham of bordje pap, met daarbij een glaasje

Nadere informatie

Altijd al gedacht dat zware botten een verklaring voor overgewicht zijn?

Altijd al gedacht dat zware botten een verklaring voor overgewicht zijn? 1 Altijd al gedacht dat zware botten een verklaring voor overgewicht zijn? De 20 fabels en feiten over afslanken Be-Slank Copyright 2011 Be-Slank.nl Alle rechten voorbehouden. 2 Feiten en Fabels: Frisdrank

Nadere informatie

5 Daags Afvalprogramma

5 Daags Afvalprogramma 5 Daags Afvalprogramma Dag 1 Dieetsnel.nl De eerste dag van mijn dieet is aangebroken, het zal je vast meevallen wat er vandaag op het menu staat! s Morgens 2 crackers met melk, s middags 2 boterhammen

Nadere informatie

Inhoud. Voorwoord 3. Voeding 6. Slaap 22. Houding 30. Naar de dokter 37. Kleding 65. Mode 74. Kleding wassen 77

Inhoud. Voorwoord 3. Voeding 6. Slaap 22. Houding 30. Naar de dokter 37. Kleding 65. Mode 74. Kleding wassen 77 Inhoud Voorwoord 3 Voeding 6 Slaap 22 Houding 30 Naar de dokter 37 Kleding 65 Mode 74 Kleding wassen 77 6 VOEDING Weet wat je eet Je eet elke dag. Alles wat je eet (en drinkt) heet voeding. Is elke voeding

Nadere informatie

Het Mentale Dieet Plan

Het Mentale Dieet Plan 8 - Weken - MaaltijdSchema Enkele tips Het 8 weken Maaltijdschema is een hulpmiddel om je te helpen je eerste kilo's op een vlotte manier te verliezen. Wanneer je dit schema precies opvolgt ga je gegarandeerd

Nadere informatie

Voedingsschema. Believe in. 5 sep t/m 11 sep FUNCTIONEEL FIT

Voedingsschema. Believe in. 5 sep t/m 11 sep FUNCTIONEEL FIT Voedingsschema FUNCTIONEEL FIT 5 sep t/m 11 sep Believe in GEZONDE LEVENSSTIJL Je bent nu in je bezit van een gezond voedingsschema. Dit voedingsschema helpt jou om de dagelijkse structuur en planning

Nadere informatie

lyondellbasell.com Eet dit Dat niet Verbeter je gezondheid

lyondellbasell.com Eet dit Dat niet Verbeter je gezondheid Eet dit Dat niet Verbeter je gezondheid Verander je keuzes, verander je leven Deze presentatie heeft als doel om u betere beslissingen te laten nemen m.b.t. voeding om zo uw gezondheid te verbeteren. Belangrijke

Nadere informatie

1 DIT IS EEN VOORPROEFJE VAN STAP 1 VAN HET VERBAN AAMBEIEN STAPPENPLAN Download Direct Het Volledig Stappenplan Op www.verban-aambeien.com.

1 DIT IS EEN VOORPROEFJE VAN STAP 1 VAN HET VERBAN AAMBEIEN STAPPENPLAN Download Direct Het Volledig Stappenplan Op www.verban-aambeien.com. 1 Opmerking: Dit ebook is geoptimaliseerd om Full Screen bekeken te worden In Acrobat Reader is dat de sneltoets Zo kun je met één druk op de knop naar een volgende pagina en ben je niet steeds

Nadere informatie

De Grote Afslank Test.

De Grote Afslank Test. De Grote Afslank Test. De Grote Afslank Tes st of waarom je nog steeds met die overtollige kilo s zit ;-( Katjaa Callens Denk aub eventjes aan het milieu voor je dit hele Eboek afprint. Welkom! Waarschijnlijk

Nadere informatie

Superfoods voor meer energie

Superfoods voor meer energie Superfoods voor meer energie Je bent nu al lekker op weg om een gezonde levensstijl te creëren. Je voelt al meer energie nu je aan het afvallen bent. We zijn ervan overtuigd dat het belangrijk is om continue

Nadere informatie

Suiker in een gezonde leefstijl. Een kwestie van balans

Suiker in een gezonde leefstijl. Een kwestie van balans Suiker in een gezonde leefstijl Een kwestie van balans Suiker in een gezonde leefstijl Een kwestie van balans Je lichaam heeft overal energie voor nodig. Sporten, werken, fietsen, wandelen, tuinieren,

Nadere informatie

Roerei en komkommer ontbijt.

Roerei en komkommer ontbijt. Roerei en komkommer ontbijt. Roerei en komkommer. Roerei en komkommer. Lekker luchtig roerei met wat komkommerschijfjes. Als je hongerige huisgenoten hebt die weigeren koolhydraatarm te eten dan is dit,

Nadere informatie

Mineralen. Vitamines. Tip: vooral in de zomer kan je daarvan genieten. Tip: denk aan Popeye en zijn spinazie.

Mineralen. Vitamines. Tip: vooral in de zomer kan je daarvan genieten. Tip: denk aan Popeye en zijn spinazie. Testlab Bekijk voordat je begint deel 1 van de film. Er zitten heel veel voedingsstoffen in gezonde producten. Dat hebben jullie in de film gezien. Nou ja gezien? Voedingsstoffen zijn niet zichbaar in

Nadere informatie

Eet je Mooi in 28 dagen

Eet je Mooi in 28 dagen Eet je Mooi in 28 dagen hét beautyrecept op basis van wetenschappelijk onderzoek Inge de Munnik www.eetjemooi.nl inhoud 1 INLEIDING Hoe werkt Eet je Mooi? 9 Wat doet Eet je Mooi voor jou? 11 2 DE PRINCIPES

Nadere informatie

Bonus Rapport : Lichaam en geest in balans

Bonus Rapport : Lichaam en geest in balans Bonus Rapport : Lichaam en geest in balans Lichaam en geest weer in bala ans Wil je echt ontspannen, plof dan niet op de bank maar ontspan actief! Katjaa Callens Denk aub eventjes aan het milieu voor je

Nadere informatie

Rawfood. tips & tricks 66 FRONTIER LIFE 15.02

Rawfood. tips & tricks 66 FRONTIER LIFE 15.02 Rawfood tips & tricks 66 FRONTIER LIFE 15.02 Auteur: Noëlle Kabel VOEDING In augustus 2013 kwam ik in aanraking met rawfood. Ik had toen al een jaar alle geraffineerde suikers uit mijn eetpatroon geschrapt,

Nadere informatie

Deze brochure is gebaseerd op de NDF Voedingsrichtlijn Diabetes. Lekker. en gezond eten met diabetes

Deze brochure is gebaseerd op de NDF Voedingsrichtlijn Diabetes. Lekker. en gezond eten met diabetes Deze brochure is gebaseerd op de NDF Voedingsrichtlijn Diabetes Lekker en gezond eten met diabetes 3 Gezond eten heeft zin Met diabetes heb je extra veel plezier van gezond eten: je zit lekkerder in je

Nadere informatie

Gerechten. Ontbijt Lunch Diner - Tussendoortjes. Keep it simple and make it tasty!

Gerechten. Ontbijt Lunch Diner - Tussendoortjes. Keep it simple and make it tasty! Gerechten Ontbijt Lunch Diner - Tussendoortjes Keep it simple and make it tasty! Intro Voeding... Het blijft allemaal lastig en ingewikkeld. Door de grote variatie en vele keuzes die je in het voedingsadvies

Nadere informatie

25 Geheimen om KILO'S A F T E V A L L E N!

25 Geheimen om KILO'S A F T E V A L L E N! 25 Geheimen om KILO'S A F T E V A L L E N! welkom! Wat enorm goed dat je bezig bent met je gezondheid! Een goede gezondheid kent veel voordelen. Je hebt meer energie, zit beter in je vel en je hebt minder

Nadere informatie

Eet jezelf in balans.een nieuwe (blijvende!) oplossing voor eet- en gewichtsproblemen

Eet jezelf in balans.een nieuwe (blijvende!) oplossing voor eet- en gewichtsproblemen Matoeta, Centrum voor voeding, gezondheid en bewustwording Specialist bij eet- en gewichtsproblemen Eet jezelf in balans.een nieuwe (blijvende!) oplossing voor eet- en gewichtsproblemen In mijn praktijk

Nadere informatie

Gezonde voeding. Waar gaat deze kaart over? Wat wordt er van je verwacht? De betekenis van eten voor mensen. Gezonde voeding

Gezonde voeding. Waar gaat deze kaart over? Wat wordt er van je verwacht? De betekenis van eten voor mensen. Gezonde voeding Waar gaat deze kaart over? Deze kaart gaat over gezonde voeding. Nu vraag je je misschien af wat dit met de horeca te maken heeft. Gasten komen toch naar een horecabedrijf om lekker te eten en toch niet

Nadere informatie

Voeding in de Sport. 1. Het belang van voeding in sport. 2. De basis. a Macro-nutriënten. b Micro-nutriënten. 4. Drinken

Voeding in de Sport. 1. Het belang van voeding in sport. 2. De basis. a Macro-nutriënten. b Micro-nutriënten. 4. Drinken Voeding in de Sport 1. Het belang van voeding in sport 2. De basis a Macro-nutriënten Koolhydraten Eiwitten Vetten b Micro-nutriënten Vitamines en Mineralen 4. Drinken 5. Tijdstip inname voedingsmiddelen

Nadere informatie

Gezond eten moet dat?

Gezond eten moet dat? 51 K e n n I s m a k e n Gezond eten moet dat? Uit allerlei studies en enquêtes in verband met gezondheid en voeding blijkt dat het aantal zwaarlijvige jongeren toeneemt. Kinderen eten te vaak frieten,

Nadere informatie

DIEET PRO WEEKMENU + ADVIEZEN EN TIPS VOOR EEN NÒG SNELLER EN EFFECTIEVER RESULTAAT

DIEET PRO WEEKMENU + ADVIEZEN EN TIPS VOOR EEN NÒG SNELLER EN EFFECTIEVER RESULTAAT WEEKMENU + ADVIEZEN EN TIPS VOOR EEN NÒG SNELLER EN EFFECTIEVER RESULTAAT WAAROM EIWITTEN OM AF TE SLANKEN? Koolhydraten en de oorzaak van obesitas Koolhydraten zijn een energiebron voor het lichaam. Als

Nadere informatie

Deze tip klinkt op het eerste zich misschien vreemd, maar veel experts schenken er helemaal geen aandacht aan.

Deze tip klinkt op het eerste zich misschien vreemd, maar veel experts schenken er helemaal geen aandacht aan. Hoe val je het beste af? Tip 1: hou je lever actief en gezond Deze tip klinkt op het eerste zich misschien vreemd, maar veel experts schenken er helemaal geen aandacht aan. Je lever is hét vetverbrandende

Nadere informatie

Met het hele gezin gezond het nieuwe jaar in

Met het hele gezin gezond het nieuwe jaar in Met het hele gezin gezond het nieuwe jaar in LINDA AMMERLAAN KINDERVOEDINGSCOACH Inleiding Wie ben ik? Als moeder van 2 kinderen weet ik hoe lastig het is om in deze tijd je kinderen gezond te laten opgroeien.

Nadere informatie

Federatie Particulier Grondbezit.

Federatie Particulier Grondbezit. Levende Grond; Voedsel Gezond! Federatie Particulier Grondbezit. 29 mei 2015 De boer de dokter van de toekomst? De boer de dokter van de toekomst? Wetenschappelijk onderzoek: 17 miljoen mensen produceren:

Nadere informatie

Werkboekje. Brood op de plank 2 e Klassen 2012. Dit boekje is van..klas.

Werkboekje. Brood op de plank 2 e Klassen 2012. Dit boekje is van..klas. Werkboekje Brood op de plank 2 e Klassen 2012 Dit boekje is van..klas. WERKEN IN DE BINDELMEERCATERING INLEIDING De komende week zullen jullie gaan werken in de keuken van het Bindelmeer College. Jullie

Nadere informatie

Voor een blijvend fit en slank lichaam. Trainer Hormoonfactor- voeding en lifestyle coach

Voor een blijvend fit en slank lichaam. Trainer Hormoonfactor- voeding en lifestyle coach Voor een blijvend fit en slank lichaam klacht oorsprong oplossing online 10 weken lang elke week een weekmenu en alles wat je moet weten over hormonen en je gezondheid. Trainer Hormoonfactor- voeding en

Nadere informatie

KlasseLunch. Over gezond eten 1. Werkbladen KlasseLunch 2008:

KlasseLunch. Over gezond eten 1. Werkbladen KlasseLunch 2008: Werkbladen 2008: Over gezond eten 1 WAAROM IS GEZOND ETEN BELANGRIJK? Je bent nu in de groei. Je lichaam is nog lang niet klaar. Goed en gezond eten is daarom erg belangrijk. Want alleen dan krijg je voldoende

Nadere informatie

KOOLHYDRAATARM 9DETOX SMOOTHIES

KOOLHYDRAATARM 9DETOX SMOOTHIES KOOLHYDRAATARM 9DETOX SMOOTHIES Alsjeblieft, hierbij ontvang je mijn favoriete Detox Smoothies. Alle recepten zijn voor 1 persoon. Onder elk recept vind je de voedingswaarden voor elk recept, zodat je

Nadere informatie

Lekker in je vel in 7 stappen. Life Balance

Lekker in je vel in 7 stappen. Life Balance Lekker in je vel in 7 stappen Welkom bij deze E-cursus Dank je wel voor het aanschaffen van deze E-cursus. Ik ga jou helpen zodat jij weer lekker in je vel komt te zitten. Wat ik zelf heb ervaren en waar

Nadere informatie

Eetgewoonten van schoolkinderen Vragenlijst voor kinderen

Eetgewoonten van schoolkinderen Vragenlijst voor kinderen september 2003 Eetgewoonten van schoolkinderen Vragenlijst voor kinderen 630101 Hoe vul je de vragenlijst in? Beste leerling, Deze vragenlijst gaat over voeding. We willen graag weten hoe je daarover denkt.

Nadere informatie

Strakke Buik Geheimen Marijke Helswieg

Strakke Buik Geheimen Marijke Helswieg Download De Nieuwste Versie! Dit is versie 1.1, download nu direct de nieuwste versie op: http://www.afslankenmetmarijke.nl Stop Met Alleen Je Buik Trainen Als Je Van Je Buik Vet Af Wilt!! Tot nu toe zijn

Nadere informatie

Eet smakelijk René de Groot 15-06-2014

Eet smakelijk René de Groot 15-06-2014 Eet smakelijk René de Groot 15-06-2014 Inhoudsopgave: Kennis testen Waar is voeding eigenlijk goed voor? Waarmee moeten we dan ontbijten? Bloedsuiker spiegel Calorieën?? Schijf van 5 Hoeveel calorieën

Nadere informatie

Tip : Maak vaak hetzelfde. Dit maakt dat je niet moet nadenken en op automatische piloot alles kan klaarmaken.

Tip : Maak vaak hetzelfde. Dit maakt dat je niet moet nadenken en op automatische piloot alles kan klaarmaken. Tip : Maak vaak hetzelfde. Dit maakt dat je niet moet nadenken en op automatische piloot alles kan klaarmaken. Ik wil s morgens sowieso een notenportie eten als een fruitportie. Soms kies ik het ene als

Nadere informatie

DIANA VERBEEK & MICHEL BEUGELSDIJK

DIANA VERBEEK & MICHEL BEUGELSDIJK DIANA VERBEEK & MICHEL BEUGELSDIJK Waarom groene smoothies? Om je heen zie je misschien mensen die al groene smoothies gebruiken. En anders heb je misschien wel (Amerikaanse) celebraties gezien die fan

Nadere informatie

9 tips voor een sneller succes bij het afvallen

9 tips voor een sneller succes bij het afvallen 9 tips voor een sneller succes bij het afvallen Komt dit bekend voor? Je valt maar niet af, ondanks dat je erg je best doet om gewicht te verliezen. Je eet niet veel, maar ondanks dat, gaat de weegschaal

Nadere informatie

Gezond/onbewerkt eten (clean eating) VS. If It Fits Your Macro s (IIFYM)

Gezond/onbewerkt eten (clean eating) VS. If It Fits Your Macro s (IIFYM) Gezond/onbewerkt eten (clean eating) VS. If It Fits Your Macro s (IIFYM) Op je voeding letten, gezond eten of diëten hoe je het ook noemt, het moet wel leuk blijven! If It Fits Your Macro s is daar bij

Nadere informatie

Doe de Sugar Addiction test!

Doe de Sugar Addiction test! Doe de Sugar Addiction test! Geniet je van af en toe suiker of ben je de hele dag bezig met hoeveel koekjes er nog in de trommel zitten? Weet je tot op de gram hoeveel snoep er nog in huis is en waar het

Nadere informatie

VOORW OORD VOORWOORD. Omwille van de leesbaarheid staat in dit boekje steeds hij, maar je kunt hiervoor natuurlijk ook zij lezen.

VOORW OORD VOORWOORD. Omwille van de leesbaarheid staat in dit boekje steeds hij, maar je kunt hiervoor natuurlijk ook zij lezen. VOORW OORD VOORWOORD Over dit boekje Alles over gezond eten en bewegen met kinderen van 4 tot 18 jaar? Bij de titel van dit boekje vraag je je misschien af wat een kleuter te maken heeft met iemand die

Nadere informatie

Sugar Addiction Test

Sugar Addiction Test Sugar Addiction Test Hoe is het gesteld met jouw suikerverslaving? Ontdek het met deze test. SUGARCHALLENGE Is een initiatief van Food & Lifestylecoach Carola van Bemmelen Doe de Sugar Addiction test Ben

Nadere informatie

Teksten bewerkt uit het gezinsboek Ons Dagelijks Brood veertigdagentijd van pastoor M. Hagen door EBP voor www.kinderenbiddenvoorkinderen.

Teksten bewerkt uit het gezinsboek Ons Dagelijks Brood veertigdagentijd van pastoor M. Hagen door EBP voor www.kinderenbiddenvoorkinderen. Bidden Teksten bewerkt uit het gezinsboek Ons Dagelijks Brood veertigdagentijd van pastoor M. Hagen door EBP voor www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl en kinderactiviteiten www.lambertuskerk-rotterdam.nl

Nadere informatie

BODY & FIT. Superfood Smoothies. 10 heerlijke smoothie recepten met Superfoods

BODY & FIT. Superfood Smoothies. 10 heerlijke smoothie recepten met Superfoods BODY & FIT Superfood Smoothies 10 heerlijke smoothie recepten met Superfoods Rode Fruit Smoothie De Rode Fruit smoothie bevat een heelijke combinatie van bramen en aarbeien. De toegevoegde superfoods zorgen

Nadere informatie

Copyright 2009-2011. Alle rechten voorbehouden. www.hetmentaledieetplan.com

Copyright 2009-2011. Alle rechten voorbehouden. www.hetmentaledieetplan.com Denk a.ub. even aan het milieu voor je dit boek helemaal afprint. Wat is Het Mentale Dieet Plan? 1) Het is een dieet. Inderdaad, een eenvoudig te begrijpen concept zonder dat je calorieën hoeft te tellen,

Nadere informatie

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Het is de brandstof om je motor op te starten aan het begin van een nieuwe dag!

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Het is de brandstof om je motor op te starten aan het begin van een nieuwe dag! Het Ontbijt 1 Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag Het is de brandstof om je motor op te starten aan het begin van een nieuwe dag! 2 Ontbijtgewoonten Veel mensen maken bij het ontbijt al

Nadere informatie

Gezondheid & Voeding

Gezondheid & Voeding Welke noten zijn gezond, onderzoek gezonde vetten Noten zijn gezond en rijk aan gezonde, onverzadigde vetten die je helpen om af te vallen! Eet 20 gram noten per dag voor je gezondheid en krijg daardoor

Nadere informatie

Infofiche 1. De actieve voedingsdriehoek. Doelstellingen

Infofiche 1. De actieve voedingsdriehoek. Doelstellingen Infofiche 1 Doelstellingen De leerlingen leren de actieve voedingsdriehoek kennen en begrijpen de indeling ervan. De leerlingen kunnen zelf voedingsmiddelen indelen bij de passende voedselgroep. geeft

Nadere informatie

Goede voeding voor je kind. Uitleg over basisvoeding en een dagmenu

Goede voeding voor je kind. Uitleg over basisvoeding en een dagmenu Goede voeding voor je kind Uitleg over basisvoeding en een dagmenu Goede voeding Dagmenu kind 1 t/m 3 jaar Wat is goede voeding voor kinderen? Door alle beschikbare informatie is het soms lastige te weten

Nadere informatie

LESBRIEF. Laat uw leerlingen 10 minuten lezen in 7Days. Uw leerlingen mogen zelf weten welke artikelen ze deze 10 minuten lezen.

LESBRIEF. Laat uw leerlingen 10 minuten lezen in 7Days. Uw leerlingen mogen zelf weten welke artikelen ze deze 10 minuten lezen. Vrijdag 27 maart 2015 Artikelen: Alle artikelen - 7Days week Inhoud: - De leerlingen leren artikelen analyseren. - De leerlingen leren hoe een interview eruit ziet. - De leerlingen leren zelf interviewen.

Nadere informatie

Infofiche 2. De actieve voedingsdriehoek. Doelstellingen

Infofiche 2. De actieve voedingsdriehoek. Doelstellingen Infofiche 2 Doelstellingen De leerlingen weten welke voedingsstoffen het lichaam nodig heeft en waarom ze zo belangrijk zijn. De leerlingen zien in dat een gezonde voeding alle essentiële voedingsstoffen

Nadere informatie

Koolhydraten in je eten

Koolhydraten in je eten Koolhydraten in je eten Weet je nog, ons doel van gezond eten is: Eten en drinken waar je energie van krijgt en wat je lijf in balans houdt En Koolhydraten zijn de energieleveraars van je lijf. Je lijf

Nadere informatie

Optimalegezondheid.com 2015 JULI 1 14 GEZONDE RECEPTEN

Optimalegezondheid.com 2015 JULI 1 14 GEZONDE RECEPTEN Optimalegezondheid.com 2015 15 JULI GEZONDE RECEPTEN 1 14 GEZONDE RECEPTEN INTRODUCTIE Merk jij het ook al? Dat je meer zin hebt in frisse ingrediënten en daardoor haast automatisch gezonder eet? Dit is

Nadere informatie

- - Enkele vragen over jou. D7. Welke taal spreek je meestal thuis? D1. In welk jaar ben je geboren?

- - Enkele vragen over jou. D7. Welke taal spreek je meestal thuis? D1. In welk jaar ben je geboren? - - Enkele vragen over jou D1. In welk jaar ben je geboren? D7. Welke taal spreek je meestal thuis? 19 D2. In welke maand ben je jarig? januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober

Nadere informatie

Enquête. 262 teruggekregen. Het koekjesabonnement (kleuter)

Enquête. 262 teruggekregen. Het koekjesabonnement (kleuter) Enquête 262 teruggekregen Het koekjesabonnement (kleuter) a Ik mijn kind niet wil benadelen omdat andere kinderen het wel hebben 66 b Ik er niet altijd zou aan denken om een koek mee te geven 46 c Ik de

Nadere informatie

Ons programma in het kort:

Ons programma in het kort: Ons programma in het kort: Gemiddeld 1 kilo per week afvallen Geen honger & geen jojo effect, gewoon gezond en lekker eten Healthy lifestyle change waarin je ontzettend veel leert over voeding Afvallen

Nadere informatie

Menu Toelichting op het menu

Menu Toelichting op het menu Verslag door Ilona 928 woorden 5 juli 2017 10 1 keer beoordeeld Vak Biologie Menu Toelichting op het menu In het kader van voedsel, een onderwerp dat wij nu behandelen heb ik een menu gemaakt voor een

Nadere informatie

(W)eten. Afvallen met lekker en gezond eten. www.weteneneten.nl

(W)eten. Afvallen met lekker en gezond eten. www.weteneneten.nl (W)eten Afvallen met lekker en gezond eten 1Weten&Eten Voorwoord Tweederde van de Nederlanders wil graag een aantal kilo s kwijt. Hoe doe je dat en nog belangrijker hoe voorkom je het welbekende jojo effect?

Nadere informatie

7 Geheimen voor een gezond leven. Elizabeth Versluis

7 Geheimen voor een gezond leven. Elizabeth Versluis 7 Geheimen voor een gezond leven. Elizabeth Versluis 5 Schrijver: Elizabeth Versluis Coverontwerp: ISBN: 9789402129168 2014 Elizabeth Versluis 6 Medullaza 2 7 Geheimen voor een gezond leven. Inhoudsopgave:

Nadere informatie

Met brood in balans Gezond afvallen Doe het broodwisseldieet

Met brood in balans Gezond afvallen Doe het broodwisseldieet Met brood in balans Gezond afvallen Doe het broodwisseldieet Een goed gewicht Ben je ook een van die miljoenen Nederlanders die worstelen met de weegschaal? Of je nu een paar kilo wilt afvallen of juist

Nadere informatie

6 tips om suiker te vermijden voor meer energie! Darmbacteriën. Vermijd witte suiker!

6 tips om suiker te vermijden voor meer energie! Darmbacteriën. Vermijd witte suiker! 6 tips om suiker te vermijden voor meer energie! Je voelt je futloos en hebt geen energie! Je eet gezond want je let op je gewicht maar iedere keer als je hebt gegeten kan je bijna je ogen niet open houden.

Nadere informatie

Een gezonde lunch. Een gezonde lunch. Ontbijt en energie

Een gezonde lunch. Een gezonde lunch. Ontbijt en energie Een gezonde lunch Een gezonde lunch Ga met folders van het Voorlichtingsbureau voor de Voeding een gezonde lunch voor jezelf maken. Zoek daarvoor eerst uit wat er precies in een gezonde lunch moet zitten.

Nadere informatie

SuperMama LUNCH Top 5 www.super-mama.nl SuperMama

SuperMama LUNCH Top 5 www.super-mama.nl SuperMama SuperMama 1 LUNCH Top 5 www.super-mama.nl SuperMama LUNCH Mama s maak het alstublieft niet te moeilijk. Een gezonde leefstijl hoeft namelijk niet moeilijk te zijn en hoeft ook helemaal niet veel tijd te

Nadere informatie

Gezonde recepten avondeten. Gezonde recepten avondeten

Gezonde recepten avondeten. Gezonde recepten avondeten Gezonde recepten Gezonde recepten Vraag jij je ook wel eens af wat gezonde recepten zijn en wat nu gezond is en wat niet? Er zijn zoveel geluiden in voedingsland, dat je soms de weg kwijt kunt raken. Wat

Nadere informatie

3.3 Eén handje is één handje Koffie: let op je nachtrust Om met een grote boog omheen te gaan De grootste dikmaker 58

3.3 Eén handje is één handje Koffie: let op je nachtrust Om met een grote boog omheen te gaan De grootste dikmaker 58 3.3 Eén handje is één handje 52 3.4 Koffie: let op je nachtrust 53 4 Om met een grote boog omheen te gaan 56 4.1 De grootste dikmaker 58 4.2 Intolerantie 60 4.3 Nog even voor de duidelijkheid 63 5 Geen

Nadere informatie

SLIM DOE JE ZO! VET VERLIEZEN Door: Eiwitrijkerecepten.nl

SLIM DOE JE ZO! VET VERLIEZEN Door: Eiwitrijkerecepten.nl SLIM VET VERLIEZEN DOE JE ZO! 1.0 Door: Eiwitrijkerecepten.nl Inleiding De meeste mensen die willen afvallen houden het meestal niet lang vol. Gewicht verliezen gaat gemakkelijker als je gemotiveerd bent

Nadere informatie

SLANK WORDEN SLANK BLIJVEN. eenvoudig snel efficiënt

SLANK WORDEN SLANK BLIJVEN. eenvoudig snel efficiënt SLANK WORDEN SLANK BLIJVEN eenvoudig snel efficiënt DIËTEN IS TRAINEN OM DIK TE WORDEN 1Als een beer in een winterslaap is en dus niets meer eet gedurende een lange tijd, doet de natuur iets slims. Het

Nadere informatie

Energie en voeding. Stempelpost 9 (22,5 km) - Gooi je tank vol! Brood - koolhydraten, vetten. werkblad 3 - pagina 1

Energie en voeding. Stempelpost 9 (22,5 km) - Gooi je tank vol! Brood - koolhydraten, vetten. werkblad 3 - pagina 1 Energie en voeding werkblad 3 - pagina 1 Stempelpost 9 (22,5 km) - Gooi je tank vol! In de vorige les heb je gezien dat je lichaam energie nodigt heeft om goed te kunnen functioneren. Vergelijk het maar

Nadere informatie

Diëten met maaltijdvervangers Succesvol afslanken

Diëten met maaltijdvervangers Succesvol afslanken Diëten met maaltijdvervangers Succesvol afslanken EENVOUDIG EN GEZOND AFSLANKENN www.bcminfo.be Diëten met maaltijdvervangers Eenvoudig, snel en gezond afslanken KOM MEER TE WETEN OVER MAALTIJD- VERVANGERS

Nadere informatie

WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition

WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition HERBALIFE FITCHECK WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition % LICHAAMSVET Wie wil je worden? Waar ben je nu? % LICHAAMSVET Vrouw 20-39 Leeftijd 40-59 60-79 Man 20-39 Leeftijd 40-59 60-79 Te laag

Nadere informatie

Kinderen en een gezond gewicht

Kinderen en een gezond gewicht Kinderen en een gezond gewicht Een kind met een gezond gewicht beweegt makkelijker en ontwikkelt zich lichamelijk beter dan een kind met overgewicht. Bovendien betekent nú overgewicht hebben dat je kind

Nadere informatie

Principes Basisvoedingsschema

Principes Basisvoedingsschema Principes Basisvoedingsschema Spelregels gezond eetpatroon (volgens de richtlijnen van het voedingscentrum) 1. Breng variatie aan in je maaltijd. 2. Eet niet te veel, maar beweeg voldoende. 3. Eet veel

Nadere informatie

Gepersonaliseerde gewichtsbeheersing voor gezond resultaat. Gebruik ShapeWorks TM om in vorm te komen!

Gepersonaliseerde gewichtsbeheersing voor gezond resultaat. Gebruik ShapeWorks TM om in vorm te komen! Gepersonaliseerde gewichtsbeheersing voor gezond resultaat. Gebruik ShapeWorks TM om in vorm te komen! 20 Wat is ShapeWorks? Gepersonaliseerde gewichtsbeheersing die voor ú werkt! U moet zich voorstellen

Nadere informatie

Super uicer. Dag 2: Ik word helaas wakker met hoofdpijn. Ook heb ik slecht geslapen. Ik moet de hele dag werken en overweg een advil maar dat past

Super uicer. Dag 2: Ik word helaas wakker met hoofdpijn. Ook heb ik slecht geslapen. Ik moet de hele dag werken en overweg een advil maar dat past Super uicer SuperJuicer heeft een uitgebreid verslag van de door ons ontwikkelde sap kuur mogen ontvangen. Wij willen Marijke hartelijk bedanken voor het delen van haar ervaringen. Heb jij in de afgelopen

Nadere informatie

GRATIS VOORPUBLICATIE. ETEN is maar ETEN Een dagboek voor eetregistraties SCELTA

GRATIS VOORPUBLICATIE. ETEN is maar ETEN Een dagboek voor eetregistraties SCELTA GRATIS VOORPUBLICATIE ETEN is maar ETEN Een dagboek voor eetregistraties SCELTA ETEN is maar ETEN Een dagboek voor eetregistraties ETEN is maar ETEN is een uitgave van Scelta Publishing, Amsterdam Copyright

Nadere informatie

HAAGSE HOGESCHOOL VOEDING EN DIETETIEK COMPACT VD-CO1.C.2 VOEDINGSLEER. Voedingsdagboek. Mariska Sprado 12062804 24/09/2012

HAAGSE HOGESCHOOL VOEDING EN DIETETIEK COMPACT VD-CO1.C.2 VOEDINGSLEER. Voedingsdagboek. Mariska Sprado 12062804 24/09/2012 HAAGSE HOGESCHOOL VOEDING EN DIETETIEK COMPACT VD-CO1.C.2 VOEDINGSLEER Voedingsdagboek Mariska Sprado 12062804 24/09/2012 TOTALE ENERGIE-INNAME EN ENERGIEPERCENTAGES Totale energie-inname Dag 1 9852 kj

Nadere informatie