Burgemeester Vostersstraat 40, Oude Wetering Vraagprijs ,-- k.k.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Burgemeester Vostersstraat 40, Oude Wetering Vraagprijs ,-- k.k."

Transcriptie

1 TE KOOP Burgemeester Vostersstraat 40, Oude Wetering Vraagprijs ,-- k.k. Noordplein 16, 2371 DA Roelofarendsveen Tel

2 Waar wilt u thuis komen? Misschien wel in deze bijzondere woning op een mooie locatie aan het water! Deze ruime vrijstaande dijkwoning met vrijstaande dubbele garage is in 1971 onder architectuur gebouwd en staat op een perceel van maar liefst m² grond. Het heeft een gezellige woonkamer in twee niveaus, keuken met bijkeuken, slaapkamer met badkamer en aan de voorzijde van de woning een mooie kantoor- of praktijkruimte met een eigen pantry. Op de verdieping zijn twee ruime slaapkamers en een badkamer. Rondom de woning ligt een enorme tuin, waarvan de achtertuin gelegen is aan een breed polderwater. En niet te vergeten: het Braassemermeer en de jachthaven liggen op loopafstand! Indeling: Begane grond: Entree van de woning via een klein bordes. U komt de woning binnen in een ruime ontvangsthal. De hal is ruimtelijk door de vide en de open spiltrap naar de verdieping. De woonkamer is ruim en heeft twee niveaus. De ruimte aan de voorzijde van het huis is altijd gebruikt als zitkamer. Deze zitkamer heeft een schuifpui naar het bordes aan de voorzijde. Vanaf dit bordes is via een paar treden de enorme voortuin te betreden. Het gedeelte aan de achterzijde ligt iets hoger en is altijd gebruikt als eetkamer. Logisch ook, want deze ruimte grenst aan de keuken. Er is hier veel natuurlijk licht door de grote raampartijen. Via een loopdeur is de zonnige achtertuin direct vanuit de eetkamer bereikbaar. De afzonderlijke keuken is compact en heeft een eenvoudige inrichting. Aangrenzend de bijkeuken met daarin de opstelling van de cv-ketel, aansluitingen voor de wasmachine en ook een deur naar de achtertuin.

3 Verder biedt deze verdieping nog ruimte aan twee royale kamers. Aan de achterzijde een slaapkamer met een badkamer-en-suite. Via een zijdeur is ook van hieruit de tuin te bereiken. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en een wastafel. De tweede kamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. Doordat deze ruimte een nis met een pantry heeft, is dit een prachtige ruimte om een kantoor of praktijkruimte aan huis te realiseren. Het huis is door deze indeling ook geschikt voor dubbele bewoning. 1 e Verdieping: U treft op de eerste verdieping een ruime overloop met vide, een bergruimte met daarin de opstelling van de boiler, en twee zeer royale slaapkamers. De slaapkamer aan de rechterzijde van de woning heeft lichtinval door een raam in de zijgevel. De hoofdslaapkamer is aan de linkerzijde gelegen en heeft een groot dakraam en eveneens een raam in de zijgevel. Vanuit deze kamer is de tweede badkamer bereikbaar welke uitgerust is met een inloopdouche en een wastafel.

4 Garage: De vrijstaande dubbele garage is gelegen aan de voorzijde van de woning. De garage is aan de buitenzijde afgewerkt met (geschilderd) hardhout. De garage is toegankelijk via twee kanteldeuren in de voorgevel en een loopdeur in de zijgevel. Direct voor de garage is ruimte voor het parkeren van meerdere auto s op eigen terrein. Tuin: Rondom de woning ligt een enorme tuin. De voortuin is diep en georiënteerd op het westen. Door de weelderige beplanting is het nu nog een ruwe diamant. Langs de rechterkant van de woning ligt een pad met traptreden naar de op het oosten gelegen achtertuin. Ook hier is de beplanting weelderig. De gehele achtertuin (ca. 26 meter breed) grenst aan het water. Het is mogelijk om een bootje aan de achtertuin aan te leggen. U vaart hiervandaan richting de Veense polder waar het Braassemermeer via een sluis bereikbaar is. Houdt er wel rekening mee dat de laagste brug een doorvaarthoogte heeft van 90 cm.

5 Kenmerken Afmetingen woning Bouwjaar woning : 1971 Inhoud woning : ca. 496 m³ Woonoppervlakte : ca. 144 m² Garage : ca. 27 m² Perceel oppervlak : ca m² Bouwkenmerken - Zadeldak met pannen gedekt - Gevels voorzien spouwmuren in metselwerk - Vloeren begane grond en verdieping van beton - Kozijnen, boeidelen en wanden garage zijn van hardhout - Dubbele beglazing (met uitzondering van de ramen in de zijgevels t.p.v. de eerste verdieping) Verwarming/warm water Verwarming: hete-lucht-verwarming Bouwjaar cv-ketel: ca Merk: Furore Warm water: via gasgestookte 110 liter boiler Parkeren In de eigen garage en op eigen terrein Kadastrale gegevens Gemeente: Alkemade Sectie: B Nummer: 2497 Grootte: m² Energielabel Definitief label F, geldig tot Bijzonderheden - Gebouwd onder architectuur - De inrichting en afwerking dateren uit Vanaf het eigen perceel kunt u met een bootje naar open vaarwater. De laagste brug in de polder is 90 cm. - Het Braassemermeer en de jachthaven op loopafstand Notaris keuze Door koper te bepalen Elektrische installatie Aantal groepen: 4x Aardlekschakelaar: 1x

6 Ligging De woning is vrij gelegen maar toch heel dichtbij allerlei voorzieningen. Op korte afstand treft u diverse speelgelegenheden, een voetbalkooi, de middelbare school Bonaventuracollege, de wekelijkse markt en het winkelcentrum de Meerkreuk. Dit winkelcentrum is op 400 meter van de woning gelegen. Hier treft u onder andere een Dirk supermarkt, slijterij, drogist, Primera, kapper, fietsenwinkel, bloemenwinkel, bakkerij, slagerij etc. Op circa 1,5 kilometer van de woning ligt winkelcentrum van Roelofarendsveen. Hier treft u onder andere een Vomar en Plus supermarkt, diverse verswinkels (bakkers, slager, groenteboer, kaasspeciaalzaak), Action, Hema, Blokker, Kruidvat, boekhandel, dierenspeciaalzaak, opticiens, kledingwinkels, Sport2000 etc. Verder beschikt Oude Wetering samen met Roelofarendsveen over vele voorzieningen op het gebied van basisonderwijs, gezondheidszorg, winkels, sportaccommodaties, recreatie en horeca. Gemeente Kaag & Braassem is vooral bekend vanwege haar waterrijke ligging tussen de Westeinderplassen, Braassemermeer en de Kagerplassen. De aanwezigheid van deze plassen maakt de omgeving tot een ideaal watersportcentrum waar u kunt zeilen, zwemmen, roeien, surfen, kanoën etc. Daarnaast biedt de omgeving ook schitterende fiets- en wandelroutes langs vele plekjes met fraai natuurschoon. Bereikbaarheid De woning is zeer centraal in de Randstad gelegen en beschikt in de nabijheid over uitstekende ontsluitingen op de rijkswegen A4 en A44. Via deze wegen zijn de steden Amsterdam en Den Haag maar ook de kustplaatsen binnen 30 minuten bereikbaar. In 10 á 15 minuten staat u op luchthaven Schiphol. De bushalte bereikt u binnen 5 minuten lopen en geeft verbindingen richting Leiden en Schiphol.

7

8

9

10 U heeft een woning bezichtigd, welke stappen neemt u verder? Belangstelling - U heeft belangstelling maar wilt de woning nog een keer zien. Bel ons en we maken een tweede afspraak - Wilt u weten wat uw financiële mogelijkheden zijn? We hebben contacten met verschillende hypotheekadviseurs waarmee wij u in contact kunnen brengen. Geen verdere belangstelling Heeft u geen verdere belangstelling in de woning? Laat het ons dan even weten, zodat wij onze opdrachtgever kunnen inlichten. Bieden Indien u een bod wilt uitbrengen op een woning, dient u dat te doen bij Alkemade Makelaardij. Deze biedingen kunnen telefonisch, mondeling, schriftelijk of per gedaan worden. Wij zullen uw bod overbrengen en bespreken met de eigenaar van de woning. Als de verkoper akkoord gaat met uw bieding, is er sprake van een koopovereenkomst. Naast de hoogte van de bieding zijn ook andere voorwaarden van belang zoals: - datum van oplevering - financieringsvoorbehoud - voorbehouden voor bouwkundige keuring, bodemonderzoek etc. Onderhandelingen De verkoper kan op uw bod ingaan, een tegenvoorstel doen of zich in eerste instantie nog aan de vraagprijs houden. Wij trachten onderhandelingen vlot te laten verlopen maar het kan zijn dat de verkoper wat meer tijd nodig heeft om na te denken. Er is geen limiet aan het aantal keren dat er een (tegen)bieding uitgebracht kan worden. Totdat de onderhandelingen definitief zijn afgerond, zal de woning nog bezichtigd worden met andere kandidaat kopers. Koopovereenkomst Als er een koopovereenkomst tot stand gekomen is dan wordt door Alkemade Makelaardij een koopakte opgesteld. Zodra de koopakte door koper en verkoper is ondertekend, wordt deze naar de notaris verstuurd. Financiering Als de koopakte ondertekend is, dient u zo spoedig mogelijk uw financiering te regelen. Bij een voorbehoud voor financiering, heeft u tot de einddatum van het voorbehoud de gelegenheid om uw financiering te regelen. Als u binnen deze termijn uw financiering niet rond kunt krijgen, kunt u de koopovereenkomst ontbinden. Taxatie Voor de financiering zal de bank een taxatierapport van de woning verlangen. Overleg met uw hypotheekadviseur wie dit rapport dient te verzorgen. Overdracht Enkele weken voor de definitieve overdrachtsdatum zal de notaris u uitnodigen om de eigendomsakte te komen ondertekenen. Op deze dag vindt de eigendomsoverdracht plaats en ontvangt u daadwerkelijk de sleutel van uw nieuwe woning. Ten slotte - Wellicht ten overvloede wijzen wij u erop dat al onze aanbiedingen geheel vrijblijvend zijn en derhalve dienen te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden en dat aan deze aanbiedingen geen rechten kunnen worden ontleend. - Voor deze brochure geldt een voorbehoud van drukfouten. Genoemde afmetingen en bijgevoegde plattegronden zijn ter informatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Blauwpolderkade 3, Hoogmade Vraagprijs 225.000,-- k.k.

Blauwpolderkade 3, Hoogmade Vraagprijs 225.000,-- k.k. TE KOOP Blauwpolderkade 3, Hoogmade Vraagprijs 225.000,-- k.k. Noordplein 16, 2371 DA Roelofarendsveen Tel. 071-3316438 www.alkemademakelaardij.nl Landelijk wonen in een woonark, maar ook in de buurt van

Nadere informatie

TE KOOP. Noordveenweg 21 - Nieuwe Wetering. Verkoop bij inschrijving Bieden vanaf ,-- k.k.

TE KOOP. Noordveenweg 21 - Nieuwe Wetering. Verkoop bij inschrijving Bieden vanaf ,-- k.k. TE KOOP Noordveenweg 21 - Nieuwe Wetering Verkoop bij inschrijving Bieden vanaf 215.000,-- k.k. Noordplein 16, 2371 DA Roelofarendsveen Tel. 071-3316438 www.alkemademakelaardij.nl Op zoek naar een 2-1-kap-woning

Nadere informatie

Galgekade 2a C25, Roelofarendsveen Vraagprijs ,-- k.k.

Galgekade 2a C25, Roelofarendsveen Vraagprijs ,-- k.k. TE KOOP Galgekade 2a C25, Roelofarendsveen Vraagprijs 130.000,-- k.k. Noordplein 16, 2371 DA Roelofarendsveen Tel. 071-3316438 www.alkemademakelaardij.nl Verzorgd vrijstaand recreatiechalet met eigen aanlegsteiger

Nadere informatie

Zuideinde 32, Roelofarendsveen Vraagprijs 520.000,-- k.k.

Zuideinde 32, Roelofarendsveen Vraagprijs 520.000,-- k.k. Zuideinde 32, Roelofarendsveen Vraagprijs 520.000,-- k.k. Noordplein 16, 2371 DA Roelofarendsveen Tel. 071-3316438 www.alkemademakelaardij.nl In Roelofarendsveen bieden wij te koop aan: een klassieke,

Nadere informatie

Rietoever 88, Roelofarendsveen Vraagprijs ,-- k.k.

Rietoever 88, Roelofarendsveen Vraagprijs ,-- k.k. TE KOOP Rietoever 88, Roelofarendsveen Vraagprijs 420.000,-- k.k. Noordplein 16, 2371 DA Roelofarendsveen Tel. 071-3316438 www.alkemademakelaardij.nl Luxe hoekwoning waar sfeer en comfort met elkaar gepaard

Nadere informatie

TE KOOP. Pastoor van der Plaatstraat 125b, Rijpwetering. Vraagprijs ,-- k.k.

TE KOOP. Pastoor van der Plaatstraat 125b, Rijpwetering. Vraagprijs ,-- k.k. TE KOOP Pastoor van der Plaatstraat 125b, Rijpwetering Vraagprijs 535.000,-- k.k. Noordplein 16, 2371 DA Roelofarendsveen Tel. 071-3316438 www.alkemademakelaardij.nl Landelijk gelegen vrijstaande woning

Nadere informatie

Gerstakker 27, 2743 ES, Waddinxveen

Gerstakker 27, 2743 ES, Waddinxveen Gerstakker 27, 2743 ES, Waddinxveen Vraagprijs 192.500,00 kosten koper Omschrijving In de wijk Zuidplas gelegen goed onderhouden eengezinswoning. Deze in 1984 gebouwde 5-kamerwoning is in een kinderrijke

Nadere informatie

Clausstraat 6, 2661 BZ Bergschenhoek Vraagprijs ,- k.k.

Clausstraat 6, 2661 BZ Bergschenhoek Vraagprijs ,- k.k. Clausstraat 6, 2661 BZ Bergschenhoek Vraagprijs 289.500,- k.k. Altijd al willen wonen aan het water nabij het centrum van Bergschenhoek? Stop met zoeken! Wij bieden deze hele leuke drive-in (dijk)woning

Nadere informatie

Schietbergen 1. Nuenen

Schietbergen 1. Nuenen Moderne hoekwoning met een speelse en lichte woonkamer, aparte speel-/werkkamer, half-open keuken, bijkeuken, 3 slaapkamers, nette badkamer, inpandige berging en beschutte achtertuin gelegen op het zuiden

Nadere informatie

Groeneweg 23, 2801 ZA, Gouda

Groeneweg 23, 2801 ZA, Gouda Groeneweg 23, 2801 ZA, Gouda Vraagprijs 179.000,00 kosten koper Omschrijving In het centrum van Gouda gelegen hoekwoning met uitgebouwde keuken, dakterras, houten berging en ruim 12 m diepe achtertuin.

Nadere informatie

Te koop Vrijstaande bungalow op een schitterende en unieke kavel in Oud-Beijerland

Te koop Vrijstaande bungalow op een schitterende en unieke kavel in Oud-Beijerland Te koop Vrijstaande bungalow op een schitterende en unieke kavel in Oud-Beijerland Koninginneweg 93, 3261 CB Oud-Beijerland Deze vrijstaande woning met inpandige garage is zeer fraai gelegen aan de hoofdader

Nadere informatie

Klapwijkse Zoom BP Berkel En Rodenrijs k.k.

Klapwijkse Zoom BP Berkel En Rodenrijs k.k. TE KOOP Klapwijkse Zoom 315 2652 BP Berkel En Rodenrijs 450.000 k.k. KENMERKEN Prijs 450.000 k.k. Adres Klapwijkse Zoom 315 Postcode 2652 BP Stad Berkel En Rodenrijs Ligging Aan het water, Aan rustige

Nadere informatie

Te Koop. Vraagprijs K.K. Pronsebroekweg 11 Heerlen

Te Koop. Vraagprijs K.K. Pronsebroekweg 11 Heerlen Te Koop Pronsebroekweg 11 Heerlen Vraagprijs 215.000 K.K. Animo Makelaars Ruys de Beerenbroucklaan 1, 6417 CC Heerlen 045-5211640 info@animomakelaars.nl www.animomakelaars.nl Omschrijving Nabij het (winkel-)centrum

Nadere informatie

Oostergo 3, 2716 AP, Zoetermeer

Oostergo 3, 2716 AP, Zoetermeer Oostergo 3, 2716 AP, Zoetermeer Vraagprijs 229.000,00 kosten koper zeer royale 5-kamer drive-in ééngezinswoning biedt u een zonnige tien meter diepe achtertuin op het Zuid/Westen en een parkeerplaats op

Nadere informatie

Spijkereiland 25, Hoogmade Vraagprijs ,-- k.k.

Spijkereiland 25, Hoogmade Vraagprijs ,-- k.k. TE KOOP Spijkereiland 25, Hoogmade Vraagprijs 135.000,-- k.k. Noordplein 16, 2371 DA Roelofarendsveen Tel. 071-3316438 www.alkemademakelaardij.nl Zoekt u een plek waar u heerlijk kunt recreëren op een

Nadere informatie

Koningin Wilhelminaweg 61, 2802 HB, Gouda

Koningin Wilhelminaweg 61, 2802 HB, Gouda Koningin Wilhelminaweg 61, 2802 HB, Gouda Vraagprijs: 159.500,- kosten koper Omschrijving Leuk gelegen enigszins te moderniseren 4 kamer tussenwoning met bergvliering. De woning heeft een ca. 12 meter

Nadere informatie

CASTELEYNSTRAAT 15 HEULE HAARLEM MAKELAARDIJ

CASTELEYNSTRAAT 15 HEULE HAARLEM MAKELAARDIJ CASTELEYNSTRAAT 15 HAARLEM HEULE MAKELAARDIJ LICHT EN MODERN AFGEWERKTE EENSGEZINSWONING Een uitstekend verbouwde en modern afgewerkte woning op loopafstand van het centrum. Door de recente verbouwing

Nadere informatie

Julianalaan 1 b Kaag

Julianalaan 1 b Kaag Julianalaan Kaag1 b www.heemborgh.nl 3 Kaag, Julianalaan 1 b Wij bieden aan een zeer uniek gelegen woonhuis aan het water op een perceel van ca. 291m2 direct aan de Kagerplassen. Vanuit het huis heeft

Nadere informatie

Te koop. Zeer gezellig gelegen eengezinswoning met stenen berging in de achtertuin. Houtmanstraat 40, 3262 EH Oud-Beijerland

Te koop. Zeer gezellig gelegen eengezinswoning met stenen berging in de achtertuin. Houtmanstraat 40, 3262 EH Oud-Beijerland Te koop Zeer gezellig gelegen eengezinswoning met stenen berging in de achtertuin Houtmanstraat 40, 3262 EH Oud-Beijerland Algemeen Deze tussenwoning is gebouwd naar schatting eind 60 er jaren en staat

Nadere informatie

Saffier 53, 2651 SZ Berkel en Rodenrijs Bieden vanaf ,- k.k.

Saffier 53, 2651 SZ Berkel en Rodenrijs Bieden vanaf ,- k.k. Saffier 53, 2651 SZ Berkel en Rodenrijs Bieden vanaf 300.000,- k.k. Let op: dit betreft een bieden vanaf prijs! Een zeer royaal geschakeld herenhuis in de ruim opgezette Edelsteenwijk. De voorzijde van

Nadere informatie

Barentszstraat. Lisse18

Barentszstraat. Lisse18 Barentszstraat Lisse18 www.heemborgh.nl 3 www.heemborgh.nl 5 www.heemborgh.nl 7 www.heemborgh.nl Lisse, Barentszstraat 18 Op een zeer geliefde locatie dicht bij het centrum van Lisse staat deze eengezinswoning,

Nadere informatie

Het toilet is geheel betegeld en voorzien van een inbouwcloset en fonteintje.

Het toilet is geheel betegeld en voorzien van een inbouwcloset en fonteintje. Ruime en lichte hoekwoning met een royale woonkamer, semi-open keuken, 4 slaapkamers, nette badkamer, inpandige garage en zonnige achtertuin op het zuidoosten. Gelegen in de wijk Heuveleind nabij openbaar

Nadere informatie

Tolgaarderstraat 8 - Zwolle

Tolgaarderstraat 8 - Zwolle Tolgaarderstraat 8 - Zwolle Vraagprijs 298.500,= k.k. Omschrijving Tolgaarderstraat 8 - Zwolle In één van de populaire wijken van Stadshagen genaamd de Parkbuurt treft u dit royaal goed onderhouden herenhuis

Nadere informatie

Clausstraat BZ Bergschenhoek k.k.

Clausstraat BZ Bergschenhoek k.k. TE KOOP Clausstraat 6 2661 BZ Bergschenhoek 289.500 k.k. KENMERKEN Prijs 289.500 k.k. Adres Clausstraat 6 Postcode 2661 BZ Stad Bergschenhoek Ligging Aan het water, In centrum, In woonwijk, Beschutte ligging

Nadere informatie

Pollux 6, 2743 MC, Waddinxveen

Pollux 6, 2743 MC, Waddinxveen Pollux 6, 2743 MC, Waddinxveen Vraagprijs 222.500,00 kosten koper Omschrijving Ruime hoekwoning met tal van mogelijkheden, zeer grote tuin en gelegen in de kindvriendelijke woonwijk de Zuidplas! De achtertuin

Nadere informatie

Sint Annagildelaan 5. Nuenen

Sint Annagildelaan 5. Nuenen Heerijk rustig gesitueerde ruime en lichte geschakelde woning met een L-vormige woonkamer, een nette open keuken, 4 slaapkamers, garage, ruime tuin en oprit. Gelegen op loopafstand van het centrum van

Nadere informatie

Informatiebrochure. Geraniumlaan 18 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Geraniumlaan 18 Badhoevedorp Informatiebrochure Geraniumlaan 18 Badhoevedorp Geraniumlaan 18 Badhoevedorp Royale SEMIBUNGALOW met sfeervolle, zonnige PATIO gelegen op een ruim perceel van 231 m² met voldoende parkeergelegenheid. De

Nadere informatie

SASSENHEIM Ter Leedelaan 3 A

SASSENHEIM Ter Leedelaan 3 A SASSENHEIM Ter Leedelaan 3 A HEEMBORGH SASSENHEIM www.heemborgh.nl T 0252-217011 SASSENHEIM Ter Leedelaan 3 A Bijzonder mooi en vrij gelegen, in de groene en geliefde Vogelbuurt deze ruime

Nadere informatie

PATER R.D. KLOEGSTRAAT 23 - BEST

PATER R.D. KLOEGSTRAAT 23 - BEST PATER R.D. KLOEGSTRAAT 23 - BEST Deze maisonnette woning is gelegen in het "wilhelminadorp" en is in het bezit van een eigen garage. Via de entree betreed u de hal met meterkast; op de 1e verdieping bevind

Nadere informatie

Spinnersweg 4 Overdinkel

Spinnersweg 4 Overdinkel Spinnersweg 4 Overdinkel Objectomschrijving Starters opgelet. Rustig gelegen uitgebouwde karakteristieke dertiger jarenhelft van een dubbel woonhuis met ruime woonkamer en eigen parkeerplaats voor 2 auto

Nadere informatie

Puttershoek, Biezengors 12

Puttershoek, Biezengors 12 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl Puttershoek, Biezengors 12 Mooie geschakelde twee-onder-een kapwoning met aangebouwde garage en royale tuin, gelegen, met uitzicht

Nadere informatie

Dadelgaarde 10, 2723 BK, Zoetermeer

Dadelgaarde 10, 2723 BK, Zoetermeer Dadelgaarde 10, 2723 BK, Zoetermeer Vraagprijs 190.000,00 kosten koper Omschrijving Bent u op zoek naar een betaalbare 4-kamer woning dan is deze woning beslist iets voor u!! Deze woning is gelegen in

Nadere informatie

Korenakker 31, 2743 ER, Waddinxveen

Korenakker 31, 2743 ER, Waddinxveen Korenakker 31, 2743 ER, Waddinxveen Vraagprijs 189.500,00 kosten koper Omschrijving In de wijk Zuidplas gelegen goed onderhouden hoekwoning. Deze in 1984 gebouwde woning is gesitueerd in een kinderrijke

Nadere informatie

Korenweg 14-A. Heerde. Vraagprijs: ,- k.k.

Korenweg 14-A. Heerde. Vraagprijs: ,- k.k. Korenweg 14-A Heerde Vraagprijs: 225.000,- k.k. Categorie Woonhuis Inhoud Ca. 335 m3 Soort Object Herenhuis Perceel 252 m2 Type Object 2 onder 1 kap Woonoppervlakte Ca. 123 m2 Bouwjaar 1973 Slaapkamers

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering Heuvel 13, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 325.000 k.k. Aangeboden sinds 02-10-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

WOLKENDEK 16 DE MEERN

WOLKENDEK 16 DE MEERN WOLKENDEK 16 DE MEERN 399.000 k.k. www.wolkendek16.nl Omschrijving Deze zeer goed onderhouden, uitgebouwde en strak afgewerkte 2-onder-1-kapwoning is gelegen in de rustige woonwijk 't Weer. De woning biedt

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 225.000,- kosten koper Bouwjaar : 1953 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : circa 92 m² Inhoud : circa 350 m³ Perceel : circa 195 m² Kamers : 4 Ligging : Woonwijk Kerkakkers Aanvaarding

Nadere informatie

Twee onder één kap woning op een rustige locatie Vraagprijs 255,000= kosten koper

Twee onder één kap woning op een rustige locatie Vraagprijs 255,000= kosten koper Hilvarenbeek, Rogier van Leefdaelstraat 22 Twee onder één kap woning op een rustige locatie Vraagprijs 255,000= kosten koper In het knusse Hilvarenbeek op loopafstand van het centrum ligt deze ruime twee

Nadere informatie

s-gravendeel, Singelhof 2

s-gravendeel, Singelhof 2 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl s-gravendeel, Singelhof 2 Vrijstaand woonhuis met garage en tuin, gelegen op een mooie, rustige locatie. Met de achtertuin grenzend

Nadere informatie

Pekkendam 11, 1081 HP Amsterdam

Pekkendam 11, 1081 HP Amsterdam Pekkendam 11, 1081 HP Amsterdam Vraagprijs 1.595.000,- k.k. Henk Burger Makelaardij o.g. b.v. Amsterdamseweg 487 1181 BR, AMSTELVEEN Tel: 020-6403853 Fax: 020-6404004 E-mail: info@henkburger.nl www.henkburger.nl

Nadere informatie

Otto Smikstraat 11 - Zwolle

Otto Smikstraat 11 - Zwolle Otto Smikstraat 11 - Zwolle Vraagprijs 259.500,= k.k. Omschrijving Otto Smikstraat 11 - Zwolle Een unieke combinatie: gelijkvloers wonen (slaapkamer en badkamer op de begane grond), een mooie tuin en een

Nadere informatie

OOSTZEESTRAAT 19 8262 ER KAMPEN. HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72

OOSTZEESTRAAT 19 8262 ER KAMPEN. HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72 OOSTZEESTRAAT 19 8262 ER KAMPEN HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72 OOSTZEESTRAAT 19, KAMPEN Ruime hoekwoning met garage, schuur, voor-, zij- en achtertuin

Nadere informatie

Looydijk 134, De Bilt

Looydijk 134, De Bilt Looydijk 134, De Bilt Kenmerken Overdracht Vraagprijs 400.000 k.k. Aangeboden sinds 01-04-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Sophiastraat 9. Nuenen

Sophiastraat 9. Nuenen Aan een groene autoluwe straat gelegen 2-kapper welke in 2018 grotendeels gerenoveerd is. Het huis heeft een royale woonkamer, moderne keuken, 4 slaapkamers, nieuwe badkamer, garage en tuin met eigen achterom.

Nadere informatie

TE KOOP. Numansgors 197 Numansdorp. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Numansgors 197 Numansdorp. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP Vraagprijs 259.000,- k.k. Fraai gesitueerde splitlevel woning met berging. De woning heeft ook een eigen parkeerplaats, ligplaats (8 x 3 mtr.) voor een boot, twee slaapkamers en een woonkamer met

Nadere informatie

Sonseweg 51. Eindhoven

Sonseweg 51. Eindhoven Ruime aan de achterzijde uitgebouwde hoekwoning met een lichte z-vormige woonkamer, moderne open keuken, 4 slaapkamers, nette badkamer, achtertuin op het westen, grote garage en oprit. Gelegen in een groene

Nadere informatie

Venray Maasheseweg 68A

Venray Maasheseweg 68A Venray Maasheseweg 68A Zeer degelijk gebouwde halfvrijstaande woning met o.a. 4 slaapkamers en ruime vrijstaande onderkelderde garage op een geliefde plek in een rustige straat nabij het centrum van Venray

Nadere informatie

Da Costastraat 78, 2406 AV, Alphen aan den Rijn

Da Costastraat 78, 2406 AV, Alphen aan den Rijn Da Costastraat 78, 2406 AV, Alphen aan den Rijn Vraagprijs 235.000,00 kosten koper Omschrijving In gewilde buurt een mooie hoekwoning met garage en carport in het centrum van Alphen aan den Rijn. In 2007

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP HEERKENSVELD 4 EINDHOVEN Rustig gelegen tussenwoning met berging en zonnige privacy biedende achtertuin. De woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen met HR ++ beglazing, moderne badkamer

Nadere informatie

Teslastraat 173, Roosendaal

Teslastraat 173, Roosendaal Teslastraat 173, Roosendaal Kenmerken Overdracht Vraagprijs 325.000 k.k. Aangeboden sinds 09-12-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Marijkestraat. Warmond7

Marijkestraat. Warmond7 Marijkestraat Warmond7 www.heemborgh.nl 3 www.heemborgh.nl 5 www.heemborgh.nl 7 www.heemborgh.nl 9 www.heemborgh.nl Warmond, Marijkestraat 7 Ruime eengezinswoning op geliefde locatie met vrij uitzicht,

Nadere informatie

De inpandige garage is voorzien van een tegelvloer, stalen loop-/kanteldeur, elektra, water en verwarming. Keuken

De inpandige garage is voorzien van een tegelvloer, stalen loop-/kanteldeur, elektra, water en verwarming. Keuken Uitgebouwde 2-onder-1-kapwoning met 5 slaapkamers, royale woonkeuken, oprit, garage en fijne achtertuin. Een echt ruime woning! Gelegen in het gezellige dorp Esch nabij een speelveldje, basisschool, supermarkt

Nadere informatie

Te koop: Leidseweg 40 te Oud Ade

Te koop: Leidseweg 40 te Oud Ade Te koop: Leidseweg 40 te Oud Ade Deze schitterende vrijstaande villa is op één van de mooiste locaties aan de Kagerplassen, direct aan het Vennemeer gelegen. Vrijblijvende Projectinformatie: Conduct Vastgoed

Nadere informatie

Prijs: 268.000,-- k.k.

Prijs: 268.000,-- k.k. Binderseind 1 5421 CG Gemert Tel: 0492-392498 e-mail: info@geertsmakelaardij.nl www.geertsmakelaardij.nl DE HAAG 34 GEMERT. Deze vanaf 2010 vrijwel geheel gemoderniseerde hoekwoning met aanbouw en grote

Nadere informatie

Pierre Kemphove 2, 2726 BB Zoetermeer Vraagprijs ,- k.k.

Pierre Kemphove 2, 2726 BB Zoetermeer Vraagprijs ,- k.k. Pierre Kemphove 2, 2726 BB Zoetermeer Vraagprijs 300.000,- k.k. Deze fraai afgewerkte hoekwoning is gelegen in de leuke wijk Buytenwegh, dichtbij het gezellige Stadshart, scholen, sportfaciliteiten en

Nadere informatie

Grebbeberglaan 38. Eindhoven

Grebbeberglaan 38. Eindhoven In 2017 grotendeels gerenoveerde en ruime 2-kapper met een z-vormige woonkamer, nieuwe keuken, 4 slaapkamers, moderne badkamer, oprit, garage en tuin met eigen achterom. Gelegen aan een groenstrook in

Nadere informatie

Hertgang 9. Veldhoven

Hertgang 9. Veldhoven Goed onderhouden en ruim vrijstaand geschakeld huis met een luxe keuken, 3 slaapkamers en zonnige tuin op het westen met een prachtige terrasoverkapping. Gelegen in de woonwijk Heikant/De Kelen nabij alle

Nadere informatie

Vraagprijs: ,= k.k.

Vraagprijs: ,= k.k. Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl s-gravendeel, Schuilingenweg 14 Op mooie locatie -aan de rand van de woonwijk en op loopafstand van de dorpskern- bieden wij aan

Nadere informatie

Schuurkerkstraat 7 4813 CA Breda

Schuurkerkstraat 7 4813 CA Breda Te koop aangeboden: Schuurkerkstraat 7 4813 CA Breda Vraagprijs: 199.500,-- k.k. Leuk gelegen tussenwoning met berging en voor- en achtertuin (op het zuiden) met achterom. De woning is gelegen op in de

Nadere informatie

Mary Dresselhuysweg LD Berkel En Rodenrijs k.k.

Mary Dresselhuysweg LD Berkel En Rodenrijs k.k. TE KOOP Mary Dresselhuysweg 2 2652 LD Berkel En Rodenrijs 475.000 k.k. KENMERKEN Prijs 475.000 k.k. Adres Mary Dresselhuysweg 2 Postcode 2652 LD Stad Berkel En Rodenrijs Woningtype Hoekwoning Woonruimte

Nadere informatie

Omschrijving. Keuken; Royale eethoek met open keuken, afmeting ca 4.55 x 5.00 m, voorzien van eiken inbouwkeuken in hoekopstelling.

Omschrijving. Keuken; Royale eethoek met open keuken, afmeting ca 4.55 x 5.00 m, voorzien van eiken inbouwkeuken in hoekopstelling. Hillenraad 18 te Zwijndrecht Vrijstaande villa, type semi-bungalow met garage op 1075 m2 eigen grond Vraagprijs: 598.000,- k.k. Omschrijving AANTREKKELIJK AANBOD! Vrijstaande royale villa, type semi-bungalow,

Nadere informatie

Burgemeester Hendrixstraat 52, 2651 JV Berkel en Rodenrijs Vraagprijs ,- k.k.

Burgemeester Hendrixstraat 52, 2651 JV Berkel en Rodenrijs Vraagprijs ,- k.k. Burgemeester Hendrixstraat 52, 2651 JV Berkel en Rodenrijs Vraagprijs 479.000,- k.k. Omschrijving Burgemeester Hendrixstraat 52, 2651 JV Berkel en Rodenrijs Bent u op zoek naar een ruime 2-onder-1-kap

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie Leeuwenhorstlaan 6 Noordwijk

Vrijblijvende informatie Leeuwenhorstlaan 6 Noordwijk Vrijblijvende informatie Leeuwenhorstlaan 6 Noordwijk Bonnike Makelaardij BV www.bonnike.nl 071-3619365 Omschrijving Op prachtige locatie, nabij uitvalswegen, met veel privacy gelegen, royale halfvrijstaande

Nadere informatie

Te koop Vrij maar toch dicht bij het dorp gelegen twee onder een kap woning

Te koop Vrij maar toch dicht bij het dorp gelegen twee onder een kap woning Te koop Vrij maar toch dicht bij het dorp gelegen twee onder een kap woning Schenkeldijk 22, 3291 ER Strijen Deze woning met verbouwde garage en royale tuin is gebouwd in 1994 en is gelegen op een perceel

Nadere informatie

Burgemeester de Zeeuwstraat 15 Ridderkerk

Burgemeester de Zeeuwstraat 15 Ridderkerk Burgemeester de Zeeuwstraat 15 Ridderkerk Burgemeester de Zeeuwstraat 15 Ridderkerk Vraagprijs 379.000 - kosten koper Zoekt u ruimte, een garage, grote zonnige tuin en privacy? Dat biedt deze royale en

Nadere informatie

Dorpsdijk 186 te Rhoon

Dorpsdijk 186 te Rhoon Dorpsdijk 186 te Rhoon Deze aanbieding is een uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze aanbieding kunnen geen rechten ontleend worden. Op loopafstand van de gezellige dorpskern van Rhoon vindt u

Nadere informatie

Te koop. Zeer vrij gelegen tussenwoning met stenen berging in de achtertuin. Breughelstraat 7, 3262 TB Oud-Beijerland

Te koop. Zeer vrij gelegen tussenwoning met stenen berging in de achtertuin. Breughelstraat 7, 3262 TB Oud-Beijerland Te koop Zeer vrij gelegen tussenwoning met stenen berging in de achtertuin Breughelstraat 7, 3262 TB Oud-Beijerland Algemeen Deze woning is gebouwd in 1974 en staat in een rustige en gezellige straat in

Nadere informatie

Benedendorpsweg 63 te Oosterbeek

Benedendorpsweg 63 te Oosterbeek Benedendorpsweg 63 te Oosterbeek Fotopresentatie Benedendorpsweg 63 te Oosterbeek Hal Woonkamer Fotopresentatie Benedendorpsweg 63 te Oosterbeek Woonkamer Keuken Fotopresentatie Benedendorpsweg 63 te Oosterbeek

Nadere informatie

Vraagprijs 439.000,-- k.k.

Vraagprijs 439.000,-- k.k. POSTERHOLT KLUISWEG 3 Geheel gerenoveerd, prachtig woonhuis Gelegen in het buitengebied op riant perceel Royale woonkamer en tuinkamer 4 Slaapkamers Tuin met optimale privacy Vraagprijs 439.000,-- k.k.

Nadere informatie

Burgemeester de Zeeuwstraat AE Ridderkerk k.k.

Burgemeester de Zeeuwstraat AE Ridderkerk k.k. Burgemeester de Zeeuwstraat 15 2981 AE Ridderkerk 375.000 k.k. Burgemeester de Zeeuwstraat 15 - Ridderkerk Vraagprijs: 375.000 k.k. Zoekt u ruimte, een garage, grote zonnige tuin en privacy? Dat biedt

Nadere informatie

Oosteindseweg 40, 2661 ED Bergschenhoek Prijs op aanvraag

Oosteindseweg 40, 2661 ED Bergschenhoek Prijs op aanvraag Oosteindseweg 40, 2661 ED Bergschenhoek Prijs op aanvraag In rijkelijke buitengebied van Rotterdam, nagenoeg op de grens met Hillegersberg/Rotterdam presenteren wij u graag deze bijzondere en fraaie villa

Nadere informatie

In de wijk Buitenhof op kindvriendelijke locatie gelegen fraai uitgebouwd 6-kamer eengezinswoning.

In de wijk Buitenhof op kindvriendelijke locatie gelegen fraai uitgebouwd 6-kamer eengezinswoning. L E I D E R D O R P Middentocht 6 Vraagprijs 325.000,- k.k. In de wijk Buitenhof op kindvriendelijke locatie gelegen fraai uitgebouwd 6-kamer eengezinswoning. Eengezinswoning Tussenwoning Bouwjaar 1988

Nadere informatie

Numansdorp, Zweedse Wijk 19

Numansdorp, Zweedse Wijk 19 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl Numansdorp, Zweedse Wijk 19 Vergroot, vrijstaand woonhuis gelegen in een landelijke omgeving met vrij uitzicht aan de voorkant en

Nadere informatie

Bleriotlaan BN Den Haag

Bleriotlaan BN Den Haag Bleriotlaan 96 2497 BN Den Haag Treilerdwarsweg 83, 2583 DA Den Haag Goed onderhouden en bovenal ruime eengezinswoning met zonnige diepe achtertuin. Deze verrassend ruime tussenwoning beschikt, naast een

Nadere informatie

Saxofoonstraat 44 te HELMOND

Saxofoonstraat 44 te HELMOND Deze fraaie gemoderniseerde ééngezinswoning met ruime garage heeft een unieke groene en kindvriendelijke ligging direct aan natuurgebied de Bundertjes en beschikt over een lichte woonkamer, drie royale

Nadere informatie

Mijnsheerenland, Achterweg 1b

Mijnsheerenland, Achterweg 1b Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl Mijnsheerenland, Achterweg 1b Op een prachtige locatie in het buitengebied -maar toch dichtbij de dorpskern gelegen- bungalow met

Nadere informatie

t Braassemhof 3, Roelofarendsveen Vraagprijs ,-- k.k.

t Braassemhof 3, Roelofarendsveen Vraagprijs ,-- k.k. TE KOOP t Braassemhof 3, Roelofarendsveen Vraagprijs 1.045.000,-- k.k. Noordplein 16, 2371 DA Roelofarendsveen Tel. 071-3316438 www.alkemademakelaardij.nl Het ultieme woongenot op een toplocatie aan het

Nadere informatie

WORTMANSTRAAT 97/ STEVINSTRAAT 1A 8265 AB KAMPEN. HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72

WORTMANSTRAAT 97/ STEVINSTRAAT 1A 8265 AB KAMPEN. HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72 WORTMANSTRAAT 97/ STEVINSTRAAT 1A 8265 AB KAMPEN HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72 WORTMANSTRAAT 97 / STEVINSTRAAT 1A, KAMPEN Royale en fraai gesitueerde

Nadere informatie

Schout Appelslaan 19. Nuenen

Schout Appelslaan 19. Nuenen Halfvrijstaand uitgebouwd woonhuis met een grote en lichte woonkamer, open keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers en inpandige berging/ garage. De mogelijkheid bestaat om een slaapkamer op de begane grond

Nadere informatie

Passage 51, 2741 HB, Waddinxveen

Passage 51, 2741 HB, Waddinxveen Passage 51, 2741 HB, Waddinxveen Vraagprijs 175.000,00 kosten koper Van 't Hof Makelaardij B.V. Omschrijving Centraal in Waddinxveen gelegen in 2016/2017 compleet intern gerenoveerde 5-kamer maisonnette

Nadere informatie

Vraagprijs 439.000,-- k.k.

Vraagprijs 439.000,-- k.k. Hendrick Goltziusstraat 16 Deventer Vraagprijs 439.000,-- k.k. Riant wonen aan de rand van de stad, en toch alle voorzieningen dichtbij. Stijl, ruimte en licht. In drie woorden dit herenhuis uit 2006 samengevat.

Nadere informatie

Weth. Janssenpad 20. Venlo. Vraagprijs: ,- k.k.

Weth. Janssenpad 20. Venlo. Vraagprijs: ,- k.k. Weth. Janssenpad 20 Venlo Vraagprijs: 259.000,- k.k. Categorie Woonhuis Inhoud Ca. 573 m3 Soort Object Eengezinswoning Perceel 184 m2 Type Object Hoekwoning Woonoppervlakte Ca. 146 m2 Bouwjaar 1989 Slaapkamers

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. Van Wassenhovenstraat 15, Nieuw-Beijerland

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. Van Wassenhovenstraat 15, Nieuw-Beijerland TE KOOP Vraagprijs 425.000,- k.k. Verrassend ruime, lichte, vrijstaande bungalow met werk/slaapkamer met eigen entree, in totaal 5 slaapkamers, aangebouwde garage, verzorgde tuin en parkeergelegenheid

Nadere informatie

Nabij centrum gelegen hoekwoning met 3 zijden fraai aangelegde tuin op zonzijde.

Nabij centrum gelegen hoekwoning met 3 zijden fraai aangelegde tuin op zonzijde. V O O R S C H O T E N Wijngaardenlaan 43 Vraagprijs: 349.500,- k.k. Nabij centrum gelegen hoekwoning met 3 zijden fraai aangelegde tuin op zonzijde. Hoekwoning met 3 zijden fraai aangelegde tuin op zonzijde

Nadere informatie

Schoolstraat 9, 2712 VC, Zoetermeer

Schoolstraat 9, 2712 VC, Zoetermeer Schoolstraat 9, 2712 VC, Zoetermeer Vraagprijs 219.000,00 kosten koper Omschrijving Graag in het "Oude Dorp" wonen in een van de meest gewilde straten, dit tegen een acceptabele prijs, dan is deze hoekwoning

Nadere informatie

Laurensvliet 2e te Zwijndrecht

Laurensvliet 2e te Zwijndrecht Laurensvliet 2e te Zwijndrecht Moderne semi-vrijstaande woning met garage en parkeerplaats op eigen terrein Vraagprijs: 368.000,- k.k. Omschrijving Altijd al vrijstaand willen wonen? Dan is dit uw kans!

Nadere informatie

Aan een van de oudste en sfeervolle lanen van Voorschoten op een fantastische hoek te midden van groen/plantsoen/singel gelegen 2-onder-1 kapwoning.

Aan een van de oudste en sfeervolle lanen van Voorschoten op een fantastische hoek te midden van groen/plantsoen/singel gelegen 2-onder-1 kapwoning. V O O R S C H O T E N Papelaan 81 Vraagprijs 589.000,- k.k. Aan een van de oudste en sfeervolle lanen van Voorschoten op een fantastische hoek te midden van groen/plantsoen/singel gelegen 2-onder-1 kapwoning.

Nadere informatie

Woonoppervlakte 101 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Geeststraat 5 Oostrum

Woonoppervlakte 101 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Geeststraat 5 Oostrum Woonoppervlakte 101 m 2 Vraagprijs 245.000,- kosten koper TE KOOP Geeststraat 5 Oostrum Levensloopbestendige woning met riante garage op een zeer ruim perceel. ALGEMEEN Algemeen Gelegen in het dorp Oostrum

Nadere informatie

s-gravendeel, Poldervaart 16

s-gravendeel, Poldervaart 16 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl s-gravendeel, Poldervaart 16 Keurig onderhouden, verrassend ruim woonhuis met inpandige garage en kantoor/slaapkamer/praktijkruimte

Nadere informatie

Pletzersstraat HH Maastricht

Pletzersstraat HH Maastricht VERKOCHT Pletzersstraat 22 6213 HH Maastricht Algemene gegevens Aanvaarding : in overleg Perceelopp. : 757 m2 Woonopp. : 185 m2 Gebruiksopp. : 224 m2 Inhoud. : 620 m3 Bouwjaar : 1947 Prijs : 259.000 k.k.

Nadere informatie

Gouverneur Houbenstraat 1 Wanssum

Gouverneur Houbenstraat 1 Wanssum Gouverneur Houbenstraat 1 Wanssum Vraagprijs: 185.000,- k.k. Contact Eigenaar: 06-235 34 800 FINANCIEEL Vraagprijs Aanvaarding 185.000,- k.k. In overleg BOUWKUNDIG Soort object Type object Eengezinswoning

Nadere informatie

OOSTERHOLTSEWEG 17 8271 PS IJSSELMUIDEN

OOSTERHOLTSEWEG 17 8271 PS IJSSELMUIDEN OOSTERHOLTSEWEG 17 8271 PS IJSSELMUIDEN HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72 OOSTERHOLTSEWEG 17, IJSSELMUIDEN Vrijstaande woning gelegen aan de rand van

Nadere informatie

Morgenster 3, te Maarheeze

Morgenster 3, te Maarheeze Morgenster 3, te Maarheeze Vraagprijs 225.000,- kosten koper Bouwjaar : 1973 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : circa 118 m² Inhoud : circa 400m³ Perceel : circa 232 m² Kamers : 5 Ligging : Woonwijk

Nadere informatie

Roerdompstraat 58 te Zwijndrecht

Roerdompstraat 58 te Zwijndrecht Roerdompstraat 58 te Zwijndrecht Semi vrijstaande levensloopbestendige woning met op de begane grond 2 slaapkamers en badkamer Vraagprijs: 499.500,- k.k. vooraanzicht woonkamer Omschrijving Deze royale

Nadere informatie

Grebbedaal GM Maastricht

Grebbedaal GM Maastricht Grebbedaal 4 6228 GM Maastricht Vraagprijs: 325.000,- k.k. Omschrijving Op een goede locatie, in de Heeg Maastricht, ligt een te moderniseren ruime vrijstaande woning met garage en een tuin op het Zuiden

Nadere informatie

Linne Elisabethstraat 3

Linne Elisabethstraat 3 In het gezellige dorpje Linne staat deze vrijstaande bungalow met garage te koop. De pannengedekte bungalow ligt in een rustige woonomgeving met prachtig uitzicht op de Linner Weerd en heeft een centrale

Nadere informatie

Gounodstraat 8 Zwijndrecht

Gounodstraat 8 Zwijndrecht Gounodstraat 8 Zwijndrecht Moderne eengezinswoning met 4 slaapkamers gelegen in de wijk Heer Oudelands Ambacht Vraagprijs: 239.900,-- k.k. Omschrijving Deze jonge eengezinswoning (bouwjaar 1986) is gelegen

Nadere informatie

Burgemeester Geuljanslaan 17 Roermond

Burgemeester Geuljanslaan 17 Roermond Burgemeester Geuljanslaan 17 Roermond Vraagprijs: 419.000,00 k.k. Omschrijving Een prettige tuin met privacy, een rustige toplocatie en levensloopbestendig wonen zijn de drie belangrijke kenmerken van

Nadere informatie

Ekkerstraat 27. Eindhoven

Ekkerstraat 27. Eindhoven Geschakelde woning met een royale en lichte woonkamer (49 m 2 ), moderne keuken met eetgedeelte, 4 slaapkamers, badkamer, groot dakterras, inpandige garage en achtertuin met berging en achterom. Gelegen

Nadere informatie