Hieronder vindt u een handleiding voor het invoeren van competitie uitslagen in Kompsos, het wedstrijdadministratiesysteem van de KNBB.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hieronder vindt u een handleiding voor het invoeren van competitie uitslagen in Kompsos, het wedstrijdadministratiesysteem van de KNBB."

Transcriptie

1 Handleiding invoeren competitie uitslagen in Kompsos Hieronder vindt u een handleiding voor het invoeren van competitie uitslagen in Kompsos, het wedstrijdadministratiesysteem van de KNBB. De hieronder weergegeven beschrijving is voor zowel teamleiders als verenigingswedstrijdleiders identiek met dien verstande dat de teamleider alléén uitslagen in kan voeren voor wedstrijden van zijn/haar team en dat de verenigingswedstrijdleiders uitslagen kunnen invoeren voor alle door zijn of haar vereniging ingeschreven teams. Wij waarschuwen u voor valkuilen in het systeem door middels NB: hier op te wijzen. De uitslagen voert u in op dé competitiesite van de KNBB: NB: dit is geen website die met www. begint. U typt of of simpelweg competitie.knbb.nl NB: in principe zijn alle competitiegegevens, zoals teamsamenstellingen, uitslagen en standen te raadplegen zonder te zijn ingelogd. Als u ingelogd bent heeft u twee extra opties: - u kunt van de teamleiders uit de competitie ook de telefoonnummers en e- mailadressen raadplegen (met oog op de wet op de privacy zijn deze gegevens niet openbaar); - u kunt de uitslagen van uw team dan wel van uw vereniging invoeren.

2 Na te hebben ingetoetst komt u op de pagina: Deze pagina is opgebouwd in drie kolommen: Linkerkolom: Middenkolom: Rechterkolom: Hier vindt u de menustructuur - Login (waar nu uiteraard aangegeven staat dat u nog niet ingelogd bent) - Onder KNBB ziet u 08/09 staan. Dit betekend dat u zich in de competitieafdeling van het seizoen 2008/2009 bevindt. Als u op 08/09 klikt kunt u voorgaande seizoenen kiezen. Als er in deze seizoenen competities geadministreerd zijn in Kompsos, zoals de Nationale competities en enkele districtscompetities, dan kunt u de uitslagen en standen van deze competities raadplegen. - Carambole, Snooker, Pool en Driebanden verwijzen naar de competities van die betreffende secties. Daar waar al gegevens van deze secties bekend zijn, zoals b.v. bij de sectie Driebanden kunt u verder bladeren. In deze kolom vindt u de opgevraagde gegevens uit het linkermenu terug. In deze kolom vindt u indien nodig extra informatie over de pagina waar u zich bevindt.

3 Om in te loggen voert u: - achter clubcode de aan u verstrekte clubcode in; - achter username de aan u verstrekte inlognaam in; - achter password het aan u versterkte wachtwoord; - vervolgens klikt u op Login. NB: gebruikersnaam en wachtwoord zijn hoofdlettergevoelig. Ook eventuele spaties dienen niet vergeten te worden. Waarna u op deze pagina komt: Op deze introductiepagina heeft u o.a. de mogelijkheid uw inlognaam en gebruikersnaam te wijzigen.

4 Door op hier in de middenkolom te klikken komt u op de pagina: U kunt hier uw inlognaam en wachtwoord wijzigen. (de optie zal in de toekomst niet meer op deze pagina te vinden zijn. Door de naam die er reeds staat veranderd u deze in een nieuwe inlognaam en door een nieuw wachtwoord in te vullen en deze ter controle in het onderste veld nogmaals in te voeren en daarna op OK te klikken wijzigt u deze gegevens. De clubcode kunt u uiteraard niet wijzigen opdat dit het teamnummer van uw team is en uw inloggegevens daar onlosmakelijk mee verbonden zijn. NB: door op deze pagina gegevens te wijzigen past u alleen uw inloggegevens aan. Deze wijzigen hebben geen gevolg voor uw gegevens in de Ledenadministratie. Enerzijds kunt op deze wijze dus eventuele spelfouten in uw naam op de ledenlijst niet aanpassen. Anderzijds is het zo dat als u als inlognaam de naam van uw hond kiest u dus niet opeens als Rakker of Fikkie op de ledenlijst voorkomt.

5 Voor het raadplegen van uw competitiegegevens en het invoeren van uitslagen kiest u in het linkermenu Landscompetitie waarna het menu van de Landscompetitie zich openvouwt en u de namen ziet van alle districten die de competitie in Kompsos registreren: Omdat de meeste districten nog met de verwerking van de competitiegegevens bezig zijn ziet u hier nu alleen Noord-Oost Overijssel staan.

6 Door op de naam van uw district te klikken komt u (in het geval van Noord-Oost Overijssel) op deze pagina: Hier ziet u een totaaloverzicht van alle klassen die in dit betreffende district gespeeld worden.

7 Door op de teamgegevens pagina (van bijvoorbeeld de B2-B) te klikken komt u op deze pagina: U ziet hier de teamgegevens van deze klasse staan met de teams in volgorde van 1 t/m x met per team: - de spelers met bondsnummer, naam, moyenne, officieel of niet-officieel, de spelsoort, het aantal te maken carambole en een aanduiding voor reservespelers; - daaronder vindt u de teamleider met al zijn NAW-gegevens; - tot slot vindt u de gegevens van het speellokaal. NB: als u niet ingelogd bent ziet u bij de gegevens van de teamleider alleen zijn naam. De overige gegevens zijn dan niet zichtbaar. In de kop van de pagina ziet u staan: Overzicht van ingeschreven teams Dit overzicht als csv (Excel) bestand of als PDF bestand downloaden. U kunt ook de lijst van alleen de Teamleiders als csv (Excel) bestand downloaden. De gegevens van de teams zijn in Excel op te vragen. Deze gegevens zijn uiterst printonvriendelijk maar voor teamleiders of spelers die graag de competitiegegevens in Excel bijhouden wellicht een makkelijke manier de competitiegegevens voor hun Excel bestanden te gebruiken. Daarnaast bestaat de mogelijkheid de pagina s in PDF te downloaden. Deze bestanden kunt u met één druk op de knop uitprinten. Op de volgende pagina ziet u een voorbeeld hoe dit er op papier uit komt te zien:

8 NB: de Excel en PDF bestanden kunnen ook opgevraagd worden als men niet ingelogd is met dien verstande dat dan ook de privacygevoelige informatie van de teamleider niet zichtbaar is. NB: voor het raadplegen van een PDF bestand heeft u Acrobat-reader nodig. Dit is een gratis bestand waarmee u PDF bestanden kunt bekijken. Acrobat reader kunt u gratis downloaden op:

9 Door op de pagina teamgegevens op de NAAM van een TEAM te klikken krijgt u een overzicht van alle door dat team te spelen wedstrijden: Achtereenvolgens ziet u: - de speeldag; - de speeldatum; - het aanvangstijdstip; - de klasse - het wedstrijdnummer - de speellokatie; - het thuisspelende teams; - het uitspelende teams - indien de wedstrijd al gespeeld is de uitslag. Een aantal van de gegevens zijn onderstreept. Dat houdt in dat u daarop kunt klikken waarna u naar een volgende pagina gaat: - klikt u op de klasse dan gaat u naar het totale speelschema en de stand van de betreffende klasse; - klikt u op het wedstrijdnummer dan komt u in het wedstrijdformulier; - klikt u op het speellokaal dan krijg u een overzicht van alle in dat speellokaal te spelen wedstrijden. Deze opties komen verderop in deze handleiding aan de orde. In de kop van deze pagina ziet u dat u deze pagina ook in Excel kunt downloaden. Dit ziet er als volgt uit:

10 Hier staan alle gegevens op en u kunt zelf in Excel de niet relevante informatie verwijderen zodat u de gegevens relatief simpel kunt printen voor uw clubblad of om uit te delen op uw vereniging.

11 Op de teamgegevens pagina kunt u ook op de NAAM van het SPEELLOKAAL klikken: Op deze pagina ziet u alle wedstrijden die in het komende seizoen in het betreffende lokaal gespeeld worden. Alle wedstrijden: dus ook die in de Kader-, Topteam-, Driebanden-, Pool-, en Snookercompetitie (indien van toepassing uiteraard) Een buitengewoon handig overzicht voor een lokaalhouder voor het plannen van toernooien, finales etc. Ook dit bestand is in Excel te downloaden.

12 Door een pagina terug te gaan en daar te kiezen voor de pagina uitslagen en standen komt u op deze pagina terecht: Van boven naar beneden ziet u: - een link naar de teamgegevens pagina (waar we net vandaan kwamen) - de stand (die nu nog leeg is omdat er nog geen wedstrijden gespeeld zijn); - de uitslagen en het wedstrijdprogramma. NB: doordat ik voor deze handleiding ingelogd ben ziet u achter alle te spelen wedstrijden waar de uitslag moet komen een De teamleider of wedstrijdleider ziet na te zijn ingelogd alleen een staan achter de wedstrijden waarvan hij/zij het recht heeft de uitslagen in te voeren. NB: de uitslagen zijn in te voeren op de speeldag zelf tot maximaal 5 dagen na de wedstrijddatum. 5 dagen na de speeldatum gaat de wedstrijd op slot en kan alleen de districtswedstrijdleider de wedstrijd nog invoeren.

13 Door op het streepje te klikken opent zich het wedstrijdformulier NB: De velden commentaar en Status zijn alleen zichtbaar voor de wedstrijdleider competitie. NB: de grijs gearceerde velden worden automatisch ingevuld/berekend en kunnen niet gewijzigd worden. Het formulier heeft zo veel als mogelijk de indeling van het papieren wedstrijdformulier dat al jaren gebruikt wordt voor het invullen van de uitslagen. Dit formulier vult u ook zoals te doen gebruikelijk in. Later neemt u de gegeven van dit formulier over in het formulier op de site. NB: deze handleiding gaat uit van het partijpunten systeem met één extra bonuspunt voor het team dat procentueel de meeste caramboles gemaakt heeft. Uiteraard worden de uitslagen bij de andere puntensystemen berekend volgend de voor dat systeem geldende puntenwaardering. Het wedstrijdformulier vult u als volgt in: Eerst kiest u van zowel het thuis- als het uitspelende team de spelers. Dit doet u door op het pijltje naast kies een speler te klikken. Vervolgens opent zich een overzicht met de voor dit team gerechtigde spelers. Nadat u alle spelers geselecteerd heeft ziet het formulier er als volgt uit:

14 Door het kiezen van de spelers worden automatisch de te maken caramboles ingevuld. Vervolgens voert u de gegevens (caramboles, beurten en hoogste serie) van het thuisspelende team in:

15 U ziet dat het systeem de gegevens die het al weet (of denkt te weten) reeds voor u invult. Vervolgens voert u de ontbrekende gegevens bij de tegenstander in:

16 Zoals gezegd voert het systeem na het invoeren van de gegevens van het thuisspelende team de overige gegeven al in die het denkt te weten: - op basis van de 30 caramboles van de derde speler denkt het systeem namelijk te weten dat deze speler de wedstrijd gewonnen heeft. Door bij de tegenstander in dit geval 32 caramboles in te vullen corrigeert het systeem de winstpartij van de derde speler van het thuisteam automatisch in een remise; - ook denk het systeem, op basis van het aantal gemaakte caramboles van het thuisspelende team dat dit team in aanmerking komt voor het bonuspunt. Na de caramboles van het uitspelende team te hebben ingevoerd wordt ook dit automatisch gecorrigeerd. N.B. Doordat een en ander nu ingevoerd wordt met de code van de algemeen wedstrijdleider ziet u onder de teamtotalen de regel officieel/gecorrigeerd. Als teamleider ziet u deze regel niet. Deze regel is uitsluitend zichtbaar voor de districtswedstrijdleider die middels deze kolom uitslagen kan corrigeren als gevolg van sancties. Bij eventuele fouten kunt u deze in dit stadium ten alle tijden corrigeren. Komt u er echt niet meer uit dan kunt u middels de ANNULEREN knop onderaan het formulier het formulier wissen. Heeft u alles goed ingevoerd dan klikt u op de knop VASTLEGGEN waarna de uitslag ingevoerd is, het scherm zichzelf sluit en u op de onderliggende pagina terecht komt:

17 U ziet nu dat de uitslag van de betreffende wedstrijd ingevoerd en zichtbaar is. Ook ziet u dat de uitslag direct in de stand verwerkt is. Tot zover deze beschrijving. Voor eventuele vragen, opmerkingen en verbeteringen verzoeken wij u zich tot uw districtswedstrijdleider te wenden. Deze zal een en ander verzamelen en aan het Bondsbureau voorleggen. Veel succes!

KNBB Ledenadministratie online Handleiding verenigingssecretarissen

KNBB Ledenadministratie online Handleiding verenigingssecretarissen 1. Inleiding 2. Inloggen 3. Verenigingsgegevens 4. Opgeven nieuwe leden 5. Wijzigen/afvoeren gegevens lid 6. Speellokaal 7. Wijzigen bestuursgegevens KNBB Ledenadministratie online Handleiding verenigingssecretarissen

Nadere informatie

Handleiding competitiesoftware verenigingen Visual Reality

Handleiding competitiesoftware verenigingen Visual Reality Handleiding competitiesoftware verenigingen Visual Reality Via de website http://badmintonnederland.toernooi.nl kunt u de keuze maken voor de competitie. De online competities staan aan de linkerkant van

Nadere informatie

Handleiding BILJARTPOINT.NL competitiesysteem. Beste sportvriend of sportvriendin,

Handleiding BILJARTPOINT.NL competitiesysteem. Beste sportvriend of sportvriendin, Handleiding BILJARTPOINT.NL competitiesysteem Beste sportvriend of sportvriendin, In de volgende pagina s willen wij u een duidelijke uitleg geven over het competitiesysteem. Dit systeem is ontwikkeld

Nadere informatie

Handleiding BILJARTPOINT.NL competitiesysteem, voor het invoeren van de wedstrijden.

Handleiding BILJARTPOINT.NL competitiesysteem, voor het invoeren van de wedstrijden. Handleiding BILJARTPOINT.NL competitiesysteem, voor het invoeren van de wedstrijden. Beste sportvriend of sportvriendin, In de volgende pagina s willen wij u een duidelijke uitleg geven over het competitiesysteem.

Nadere informatie

PK-Online [versie ]

PK-Online [versie ] PK-Online [versie 02-04-2018] Inhoud Pagina 1 Inleiding en inloggen... 2 2. Wedstrijd kiezen... 3 3. Wedstrijd beheren... 5 3.1. Beheersscherm... 5 3.2. Ronden en Uitslagen... 6 3.3. Noodknop... 8 4. Afsluiten

Nadere informatie

AANVULLEND REGLEMENT VOOR DE KADERCOMPETITIE SEIZOEN 2015 2016

AANVULLEND REGLEMENT VOOR DE KADERCOMPETITIE SEIZOEN 2015 2016 AANVULLEND REGLEMENT VOOR DE KADERCOMPETITIE SEIZOEN 2015 2016 1. Algemeen Op de Kadercompetitie zijn van toepassing: - De statuten en huishoudelijk reglement van de KNBB en KNBB Vereniging Carambole -

Nadere informatie

Handleiding ledenadministratie NVVH afdelingen

Handleiding ledenadministratie NVVH afdelingen Handleiding ledenadministratie NVVH afdelingen Inleiding U kunt via internet de gegevens van de leden van uw afdeling bijhouden. Hieronder staan de mogelijkheden beschreven. Inloggen Om te kunnen werken

Nadere informatie

HANDBOEK 9 PUNTEN DIGITAAL WEDSTRIJDFORMULIER

HANDBOEK 9 PUNTEN DIGITAAL WEDSTRIJDFORMULIER HANDBOEK 9 PUNTEN DIGITAAL WEDSTRIJDFORMULIER E-mail: digitaal@dartsbondalmere.nl Website: www.dartsbondalmere.nl Laatst bijgewerkt: 4-9-2014 1 INHOUDSOPGAVE 1 INHOUDSOPGAVE... 2 2 INLEIDING... 3 3 INLOGGEN...

Nadere informatie

HANDLEIDING DIGITAAL COLLECTE SYSTEEM (DCS)

HANDLEIDING DIGITAAL COLLECTE SYSTEEM (DCS) HANDLEIDING DIGITAAL COLLECTE SYSTEEM (DCS) Fonds verstandelijk gehandicapten Mei 2015 Inhoudsopgave HOE KOM IK IN HET SYSTEEM?... - 3 - UITLEG PER FUNCTIE... - 4 - Algemeen - 4 - Home - 4 - Plaatselijke

Nadere informatie

Handleiding competitiesoftware verenigingen Visual Reality

Handleiding competitiesoftware verenigingen Visual Reality Handleiding competitiesoftware verenigingen Visual Reality Via de website http://badmintonnederland.toernooi.nl kunt u de keuze maken voor de competitie. De online competities staan aan de linkerkant van

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE GEBRUIKERS HANDLEIDING

INHOUDSOPGAVE GEBRUIKERS HANDLEIDING INHOUDSOPGAVE GEBRUIKERS HANDLEIDING Login...2 Gebruikte symbolen...3 Bardiensten Invullen Bardienst...5 Bardiensten Mijn Bardiensten...6 Bardiensten Mijn Gegevens...7 Bardiensten Mijn Verhinderingen...8

Nadere informatie

Handleiding OGS Leden. Handleiding Online Golf Systems LEDEN. Golfclub De Hooge Rotterdamsche

Handleiding OGS Leden. Handleiding Online Golf Systems LEDEN. Golfclub De Hooge Rotterdamsche Handleiding Online Golf Systems Handleiding OGS Leden LEDEN Golfclub De Hooge Rotterdamsche 1 Inhoudsopgave 1 INLEIDING 3 2 INLOGGEN LEDEN 3 3 UW PERSOONLIJKE PAGINA 4 4 RESERVEREN STARTTIJDEN 5 4.1 BAAN,

Nadere informatie

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ In deze uitgebreide handleiding vindt u instructies om met Reviews in the Cloud aan de slag te gaan. U kunt deze handleiding ook downloaden (PDF). TIP: De navigatie

Nadere informatie

Koninklijke Nederlandse Biljart Bond

Koninklijke Nederlandse Biljart Bond Koninklijke Nederlandse Biljart Bond Vereniging Carambole Archimedesbaan 7 3439 ME Nieuwegein 030 6008400 info@knbb.nl Samen biljarten geeft meer effect! Inschrijfvoorwaarden en aanvullende bepalingen

Nadere informatie

Handleiding digitaal aanleveren wedstrijduitslagen competitie 2013

Handleiding digitaal aanleveren wedstrijduitslagen competitie 2013 Handleiding digitaal aanleveren wedstrijduitslagen competitie 2013 September 2012 Inleiding In het Competitiereglement is bepaald dat de aanvoerder van een ploeg verplicht is om de uitslagen van competitiewedstrijden

Nadere informatie

HANDLEIDING E-RUGBY COMPETITIEMODULE. CAPTAIN/TEAMMANAGER Versie

HANDLEIDING E-RUGBY COMPETITIEMODULE. CAPTAIN/TEAMMANAGER Versie HANDLEIDING E-RUGBY COMPETITIEMODULE CAPTAIN/TEAMMANAGER Versie 2018 10 02 LET OP: Vergeet niet uit te loggen als je klaar bent met het wedstrijdformulier Inhoud INLOGGEN... 2 INVULLEN VAN HET WEDSTRIJDFORMULIER...

Nadere informatie

Handleiding competitie.nevobo.nl

Handleiding competitie.nevobo.nl De competitiewebsite, welke via http://competitie.nevobo.nl/ te bereiken is, wordt steeds belangrijker in de volleybalcompetities van de Nevobo. In dit document vindt u informatie over de werking van deze

Nadere informatie

HANDLEIDING TEAMPAGINA S MIJNCLUB.NU

HANDLEIDING TEAMPAGINA S MIJNCLUB.NU HANDLEIDING TEAMPAGINA S MIJNCLUB.NU INHOUD INLEIDING... 2 De account... 2 Inloggen... 2 GEBRUIKERS MENU... 3 MIJN TEAM... 4 Bewerk team... 4 Spelers... 6 Wedstrijden... 7 Gespeelde wedstrijden... 8 Nog

Nadere informatie

Handleiding Official Portal

Handleiding Official Portal SPORTLINK, MEER TIJD VOOR SPORT Handleiding Official Portal KNBSB DE HANDLEIDING In deze handleiding wordt u stap voor stap door de applicatie geleid. Aan de hand van afbeeldingen wordt elke handeling

Nadere informatie

Koninklijke Nederlandse Biljart Bond

Koninklijke Nederlandse Biljart Bond Koninklijke Nederlandse Biljart Bond Vereniging Carambole Archimedesbaan 7 3439 ME Nieuwegein 030 6008400 info@knbb.nl AANVULLEND REGLEMENT VOOR DE KADERCOMPETITIE SEIZOEN 2018 2019 Artikel 1: Algemeen

Nadere informatie

De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl.

De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl. Downloaden De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl. Registreren Nadat de applicatie is gedownload en geïnstalleerd kan de gebruiker

Nadere informatie

Handleiding Pétanque Competitie Beheer. (versie 1.1) April 2014

Handleiding Pétanque Competitie Beheer. (versie 1.1) April 2014 Handleiding Pétanque Competitie Beheer (versie 1.1) April 2014 2 Algemeen Het programma Pétanque Competitie Beheer is gratis software voor de verwerking van halve en hele competities tot en met 99 speelrondes

Nadere informatie

HANDLEIDING E-RUGBY COMPETITIEMODULE. CAPTAIN/TEAMMANAGER Versie

HANDLEIDING E-RUGBY COMPETITIEMODULE. CAPTAIN/TEAMMANAGER Versie HANDLEIDING E-RUGBY COMPETITIEMODULE CAPTAIN/TEAMMANAGER Versie 2017 05 19 LET OP: Vergeet niet uit te loggen als je klaar bent met het wedstrijdformulier Inhoud INLOGGEN... 2 INVULLEN VAN HET WEDSTRIJDFORMULIER...

Nadere informatie

Handleiding inloggen www.ro-bisdommen.be

Handleiding inloggen www.ro-bisdommen.be Inhoud Inloggen als instelling... 1 OPTIE 1. U bent nog niet geregistreerd.... 3 OPTIE 2. U bent reeds geregistreerd... 4 Gebruik van de website... 4 Uw gegevens beheren... 4 Wijzigen wachtwoord... 4 Contracten...

Nadere informatie

HANDLEIDING URENPORTAAL Relatie

HANDLEIDING URENPORTAAL Relatie HANDLEIDING URENPORTAAL Relatie Versie: Technopark 1.0 Datum: 01-12-2014 Inleiding OBD-Personeelsdiensten maakt gebruik van een digitaal urendeclaratie systeem. De flexwerker voert zijn uren aan het einde

Nadere informatie

Handleiding NZa-portaal. voor zorgaanbieders

Handleiding NZa-portaal. voor zorgaanbieders Handleiding NZa-portaal voor zorgaanbieders Versie 1, 30 maart 2011 Inhoud 1. Starten 3 2. Algemene zorgaanbiederspagina 5 3. Download NZa-bestanden 6 4. Individuele zorgaanbiederspagina 7 5. Downloaden

Nadere informatie

Bij het opstarten van het programma zie je

Bij het opstarten van het programma zie je OnTip Hussel is een php programma van Erik Hendrikx voor het bijhouden van de scores van Hussels en Voorgelote partijen. Een Hussel is een spelvorm waarbij je per ronde loot voor je medespeler(s) en tegenstander(s).

Nadere informatie

PARTIJOPGAVE NAKTUINBOUW

PARTIJOPGAVE NAKTUINBOUW PARTIJOPGAVE NAKTUINBOUW HANDLEIDING In het kort Deze handleiding helpt u om stapsgewijs uw partijopgave te doen. Mochten er nog vragen zijn naar aanleiding van deze handleiding, dan kunt u altijd telefonisch

Nadere informatie

Digitaal- Wedstrijdformulier (DWF)

Digitaal- Wedstrijdformulier (DWF) Informatieboekje Digitaal- Wedstrijdformulier (DWF) Algemene informatie In loop van het seizoen 2013-2014 is het de bedoeling dat alle teams van Juventa 12, vanaf de D-pupillen, overgaan op het digitale

Nadere informatie

HANDLEIDING E- RUGBY COMPETITIE MODULE. REGIONALE INDELER SCHEIDSRECHTERS Versie

HANDLEIDING E- RUGBY COMPETITIE MODULE. REGIONALE INDELER SCHEIDSRECHTERS Versie HANDLEIDING E- RUGBY COMPETITIE MODULE REGIONALE INDELER SCHEIDSRECHTERS Versie 2017 09 06 Inhoudsopgave INLOGGEN... 2 OVERZICHT WEDSTRIJDPROGRAMMA... 2 Selecteren op datum... 2 Selecteren op nog niet

Nadere informatie

HANDLEIDING E-RUGBY COMPETITIE MODULE. SCHEIDSRECHTER NIET INGEDEELD (AD HOC) Versie

HANDLEIDING E-RUGBY COMPETITIE MODULE. SCHEIDSRECHTER NIET INGEDEELD (AD HOC) Versie HANDLEIDING E-RUGBY COMPETITIE MODULE SCHEIDSRECHTER NIET INGEDEELD (AD HOC) Versie 2017 05 07 LET OP: Als je klaar bent, altijd uitloggen, zodat iemand anders geen wijzigingen in jouw werk kan aanbrengen

Nadere informatie

Als lid heeft u een eigen persoonlijke pagina

Als lid heeft u een eigen persoonlijke pagina GOLFVERENIGING PRINS HENDRIK Als lid heeft u een eigen persoonlijke pagina maar hoe werkt dat? Handleiding voor In- en uitschrijven wedstrijden (Qualifying) kaart invoeren Uw profiel bekijken/aanpassen

Nadere informatie

Handleiding inloggen als vzw www.ro-bisdommen.be

Handleiding inloggen als vzw www.ro-bisdommen.be Handleiding inloggen als vzw www.ro-bisdommen.be Inhoud Inloggen als vzw... 1 OPTIE 1. U bent nog niet geregistreerd.... 3 OPTIE 2. U bent al geregistreerd... 6 Gebruik van de website... 6 UW GEGEVENS

Nadere informatie

Biljart Competitie. Versie 7.1. Gebruiksaanwijzing

Biljart Competitie. Versie 7.1. Gebruiksaanwijzing Biljart Competitie Versie 7.1 Gebruiksaanwijzing Triple C 2013-2017 Triple C Pagina 2 Inhoudsopgave 1. Verbeteringen in versie 7.x... 4 2. Menustructuur... 5 3. Invoeren uitslagen... 7 4. Uitslagen corrigeren...

Nadere informatie

Leerlingen inschrijven portal Centrale Eindtoets

Leerlingen inschrijven portal Centrale Eindtoets Leerlingen inschrijven portal Centrale Eindtoets Helpdesk Centrale Eindtoets Het gebruik van de portal Centrale Eindtoets wordt ondersteund door de helpdesk Centrale Eindtoets. Bereikbaar op werkdagen

Nadere informatie

Handleiding digitaal invoeren van uitslagen en uitnodigen van ploegen (voor VCL s en uitslagengedelegeerden)

Handleiding digitaal invoeren van uitslagen en uitnodigen van ploegen (voor VCL s en uitslagengedelegeerden) Handleiding digitaal invoeren van uitslagen en uitnodigen van ploegen (voor VCL s en uitslagengedelegeerden) Inleiding Log in op MijnKNLTB via www.mijnknltb.nl. o o Mocht je je wachtwoord niet meer weten,

Nadere informatie

HANDLEIDING E-RUGBY COMPETITIEMODULE. CAPTAIN/TEAMMANAGER Versie

HANDLEIDING E-RUGBY COMPETITIEMODULE. CAPTAIN/TEAMMANAGER Versie HANDLEIDING E-RUGBY COMPETITIEMODULE CAPTAIN/TEAMMANAGER Versie 2019 03 14 LET OP: Vergeet niet uit te loggen als je klaar bent met het wedstrijdformulier Inhoud INLOGGEN... 2 INVULLEN VAN HET WEDSTRIJDFORMULIER...

Nadere informatie

Handleiding Mijn USG MarComSales Voor Interim Professionals

Handleiding Mijn USG MarComSales Voor Interim Professionals Handleiding Mijn USG MarComSales Voor Interim Professionals 1. Inloggen 2. Persoonlijke gegevens 3. Werkurenbriefjes invoeren en doorsturen 4. Afgewezen werkurenbriefjes 5. Declaraties 6. Salarisspecificaties

Nadere informatie

Handleiding gebruik ledengedeelte website Amsterdamse Golf Club

Handleiding gebruik ledengedeelte website Amsterdamse Golf Club Handleiding gebruik ledengedeelte website Amsterdamse Golf Club Januari 2016 1 Inhoudsopgave Inloggen op het beveiligde ledengedeelte van de website... 3 Onthouden inloggegevens op computer... 5 Wachtwoord

Nadere informatie

HANDLEIDING E-RUGBY COMPETITIEMODULE. Aanmaken spelerslijsten bij toernooien Versie

HANDLEIDING E-RUGBY COMPETITIEMODULE. Aanmaken spelerslijsten bij toernooien Versie HANDLEIDING E-RUGBY COMPETITIEMODULE Aanmaken spelerslijsten bij toernooien Versie 2019 05 22 LET OP: Vergeet niet uit te loggen als je klaar bent met het wedstrijdformulier Inhoud INLOGGEN... 2 SPELERSLIJSTEN

Nadere informatie

Handleiding voor de admin van vvstroe.nl

Handleiding voor de admin van vvstroe.nl Handleiding voor de admin van vvstroe.nl Gemaakt door: Bert Verbeek Last updated: 13/08/2004 Handleiding voor de admin van vvstroe.nl 2 Inhoudsopgave: 1. Voorwoord 4 2. Inloggen 5 3. Spelers beheren/toevoegen

Nadere informatie

Handleiding RoosterGenerator

Handleiding RoosterGenerator Handleiding RoosterGenerator Deel I: Voorbereidende werkzaamheden Inleiding De module RoosterGenerator is bedoeld als aanvulling op het maken van een competitie in Biljart- Point. Pas als u één of meerdere

Nadere informatie

HANDLEIDING RUGBY COMPETITIE MODULE. SCHEIDSRECHTER INGEDEELD DOOR BOND OF CLUB Versie

HANDLEIDING RUGBY COMPETITIE MODULE. SCHEIDSRECHTER INGEDEELD DOOR BOND OF CLUB Versie HANDLEIDING RUGBY COMPETITIE MODULE SCHEIDSRECHTER INGEDEELD DOOR BOND OF CLUB Versie 2016 06 21 LET OP: Als je klaar bent, altijd uitloggen, zodat iemand anders geen wijzigingen in jouw werk kan aanbrengen

Nadere informatie

HANDLEIDING E- RUGBY COMPETITIE MODULE. LANDELIJKE INDELER SCHEIDSRECHTERS Versie

HANDLEIDING E- RUGBY COMPETITIE MODULE. LANDELIJKE INDELER SCHEIDSRECHTERS Versie HANDLEIDING E- RUGBY COMPETITIE MODULE LANDELIJKE INDELER SCHEIDSRECHTERS Versie 2017 10 12 Inhoudsopgave INLOGGEN... 2 SCHEIDSRECHTERS TOEVOEGEN AAN DE SCHEIDSRECHTERSLIJST... 2 Toevoegen aan de hand

Nadere informatie

HANDLEIDING Online personeel en salaris

HANDLEIDING Online personeel en salaris HANDLEIDING Online personeel en salaris Inloggen op loket.nl Via https://online.loket.nl/vsp.prd.loket.new/ kunt u inloggen op de online applicatie van loket.nl. U komt op het onderstaande inlogscherm.

Nadere informatie

Handleiding Bardienstplanner Versie 1.2

Handleiding Bardienstplanner Versie 1.2 Versie 1.2 Inleiding Beste leden, Hieronder vind je een handleiding voor de bardienstplanner zoals deze wordt toegepast op onze website www.tclangenboom.nl. Deze handleiding geeft een beschrijving weer,

Nadere informatie

Koninklijke Nederlandse Biljart Bond

Koninklijke Nederlandse Biljart Bond Koninklijke Nederlandse Biljart Bond Vereniging Carambole Archimedesbaan 7 3439 ME Nieuwegein 030 6008400 info@knbb.nl Samen biljarten geeft meer effect! AANVULLEND REGLEMENT VOOR DE KADERCOMPETITIE SEIZOEN

Nadere informatie

Hebt u bij een eerder bezoek aan deze site een Doeksen-account aangemaakt, klik dan op Login, rechts boven in het scherm.

Hebt u bij een eerder bezoek aan deze site een Doeksen-account aangemaakt, klik dan op Login, rechts boven in het scherm. Handleiding online tickets boeken bij Rederij Doeksen www.rederij-doeksen.nl Boek uw tickets online door op de knop te klikken. Hebt u bij een eerder bezoek aan deze site een Doeksen-account aangemaakt,

Nadere informatie

Handleiding Online Golf Systems Handleiding OGS Ledenportal. Ledenportal

Handleiding Online Golf Systems Handleiding OGS Ledenportal. Ledenportal Handleiding Online Golf Systems Ledenportal 1 Inhoudsopgave 1 INLEIDING 3 2 INLOGGEN LEDEN 3 3 UW PERSOONLIJKE PAGINA 4 4 RESERVEREN STARTTIJDEN 5 4.1 STAP 1.1: BAAN, AANTAL SPELERS EN DATUM OPGEVEN 5

Nadere informatie

Koninklijke Nederlandse Biljart Bond

Koninklijke Nederlandse Biljart Bond Koninklijke Nederlandse Biljart Bond Vereniging Carambole Archimedesbaan 7 3439 ME Nieuwegein 030 6008400 info@knbb.nl Samen biljarten geeft meer effect! AANVULLEND REGLEMENT VOOR DE KADERCOMPETITIE SEIZOEN

Nadere informatie

Handleiding. webcalculator pon privé lease

Handleiding. webcalculator pon privé lease Handleiding webcalculator pon privé lease 1 handleiding webcalculator pon privé lease Deze handleiding geeft een beschrijving van de mogelijkheden van de webcalculator. De volgorde van de onderwerpen is

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE BEHEERDERS HANDLEIDING

INHOUDSOPGAVE BEHEERDERS HANDLEIDING INHOUDSOPGAVE BEHEERDERS HANDLEIDING Login...2 Gebruikte symbolen...3 Bewerken diensten...5 Bewerken evenementen...6 Bewerken ledensoort...7 Bewerken tijden...8 Schema soort...9 Schema schema tijden...10

Nadere informatie

Handleiding DEMO Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF)

Handleiding DEMO Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF) Handleiding DEMO Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF) 0 Handleiding DEMO Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF) Inhoudsopgave Volleybal.nl account aanmaken... 1 Oefenen met Digitaal wedstrijdformulier thuis...

Nadere informatie

Telefoon: +31(0)50 3183031 Fax: +31(0)50 3181656 E-mail: Groningen@mennens.nl

Telefoon: +31(0)50 3183031 Fax: +31(0)50 3181656 E-mail: Groningen@mennens.nl Mennens Amsterdam BV Contactweg 40 1014 AN AMSTERDAM Postbus 8051 1005 AB AMSTERDAM Mennens Dongen BV Metaalstraat 5 5107 ND Dongen Postbus 260 5100 AG Dongen Mennens Groningen BV Duinkerkenstraat 33 9723

Nadere informatie

HANDLEIDING RUGBY COMPETITIE MODULE. WEDSTRIJDSECRETARIS Versie 2015 09 03 Versie 2015 09 08

HANDLEIDING RUGBY COMPETITIE MODULE. WEDSTRIJDSECRETARIS Versie 2015 09 03 Versie 2015 09 08 HANDLEIDING RUGBY COMPETITIE MODULE WEDSTRIJDSECRETARIS Versie 2015 09 03 Versie 2015 09 08 1 Wedstrijdsecretaris Login met je inloggegevens op: www.erugby.nl en klik op rugby Teams - nieuw team aanmaken

Nadere informatie

Handleiding Ledenadministratiepakket

Handleiding Ledenadministratiepakket Handleiding Ledenadministratiepakket Badminton Nederland heeft met ingang van 1 januari 2015 een nieuw ledenadministratie pakket. Badminton Nederland heeft bij het laten ontwerpen van dit pakket zoveel

Nadere informatie

Gebruikers- handleiding Porta

Gebruikers- handleiding Porta Gebruikers- handleiding Porta Inleiding Met de applicatie Porta op ons extranet kunnen gegevensbestanden tussen het CAK en ketenpartners uitgewisseld worden. In deze handleiding is beschreven hoe u dit

Nadere informatie

De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl.

De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl. Downloaden De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl. Registreren Nadat de applicatie is gedownload en geïnstalleerd kan de gebruiker

Nadere informatie

Yellowbrick handleiding Mijn Yellowbrick

Yellowbrick handleiding Mijn Yellowbrick Yellowbrick handleiding Mijn Yellowbrick Handleiding Mijn Yellowbrick november 2010 1 Het gebruik van uw persoonlijke pagina Mijn Yellowbrick Als klant van Yellowbrick heeft u toegang tot uw account via

Nadere informatie

VGT gebruikershandleiding Publichem versie maart 2010

VGT gebruikershandleiding Publichem versie maart 2010 VGT gebruikershandleiding Publichem versie maart 2010 Startpagina : http://www.publichem.com Eveneens bereikbaar via : http://www.vgt.nl/#/veiligheid/veiligheidsinformatiebladen_opvragen/ Voor het kunnen

Nadere informatie

HANDLEIDING E-RUGBY COMPETITIE MODULE. SCHEIDSRECHTER INGEDEELD DOOR (regio) BOND OF CLUB Versie

HANDLEIDING E-RUGBY COMPETITIE MODULE. SCHEIDSRECHTER INGEDEELD DOOR (regio) BOND OF CLUB Versie HANDLEIDING E-RUGBY COMPETITIE MODULE SCHEIDSRECHTER INGEDEELD DOOR (regio) BOND OF CLUB Versie 2017 05 07 LET OP: Als je klaar bent, altijd uitloggen, zodat iemand anders geen wijzigingen in jouw werk

Nadere informatie

Handleiding MijnKNLTB en Toernooi.nl

Handleiding MijnKNLTB en Toernooi.nl Handleiding MijnKNLTB en Toernooi.nl De online omgevingen van de KNLTB zouden gebruiksvriendelijk moeten zijn. Toch blijkt in praktijk dat veel tennissers moeite hebben met deze platformen. Op veler verzoek

Nadere informatie

DWF Handleiding voor Teams

DWF Handleiding voor Teams Downloaden De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl. Registreren Nadat de applicatie is gedownload en geïnstalleerd kan de gebruiker

Nadere informatie

voor werkgevers Handleiding Benefits-Plaza

voor werkgevers Handleiding Benefits-Plaza Handleiding Benefits-Plaza voor werkgevers 1. Indienstmelding 2. Uitdienstmelding 3. Wijziging bestaande werknemer 4. Documenten toevoegen 5. Verzenden wijzingen 6. Samenstellen overzichten 7. Historie

Nadere informatie

Login. Login pagina Bardiensten On-Line. Alvorens men met het bardiensten on-line programma kan werken dient men eerst in te loggen.

Login. Login pagina Bardiensten On-Line. Alvorens men met het bardiensten on-line programma kan werken dient men eerst in te loggen. INHOUDSOPGAVE Login... 2 Gebruikte symbolen... 3 Bewerken diensten... 5 Bewerken evenementen... 6 Bewerken ledensoort... 7 Bewerken tijden... 8 Schema soort... 9 Schema schema tijden... 10 Bewerken Verenigings

Nadere informatie

HANDLEIDING FLEETCALCULATOR WWW.DUTCHLEASE.NL

HANDLEIDING FLEETCALCULATOR WWW.DUTCHLEASE.NL HANDLEIDING FLEETCALCULATOR WWW.DUTCHLEASE.NL Deze handleiding geeft een beschrijving van de mogelijkheden van de webcalculator. De volgorde van de onderwerpen is gelijk aan het proces dat wordt doorlopen

Nadere informatie

De toepassing Opvolgingssysteem MZG, MPG, FinHostaPortal

De toepassing Opvolgingssysteem MZG, MPG, FinHostaPortal De toepassing Opvolgingssysteem MZG, MPG, FinHostaPortal Helpdesk: in geval van problemen kan u contact opnemen met de helpdesk op volgend adres: portahealth@health.belgium.be Voor de goede werking van

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Self Service Voor Medewerkers

Gebruikershandleiding Self Service Voor Medewerkers Gebruikershandleiding Self Service Voor Medewerkers Inhoud 1. Algemeen... 3 2. Inloggen... 6 3. De module HR Self Service... 7 4. De taakbalk aan de linkerzijde... 8 5. Het afhandelen van openstaande taken...

Nadere informatie

HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL

HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL Inhoudstafel 1. Inloggen... 4 2. Paswoord vergeten... 4 2.1. Afmelden 2.2. Meat&More/Buurtslagers 3. Contact... 5 4. Mijn gegevens... 5 4.1. Bedrijfsgegevens 4.2. Logingegevens

Nadere informatie

De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl.

De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl. Downloaden De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl. Registreren Nadat de applicatie is gedownload en geïnstalleerd kan de gebruiker

Nadere informatie

Handleiding Toetssite

Handleiding Toetssite Handleiding Toetssite Inhoud Inleiding 3 1 Werken met de Toetssite 3 1.1 Praktische gebruiksinformatie 3 Inloggen 3 Opstarten 3 1.2 Methode kiezen 3 1.3 Toetsresultaten invoeren en/of wijzigen 5 Groep

Nadere informatie

Inhoud. Instructies MyRCM

Inhoud. Instructies MyRCM Inhoud 1. Introductie. 2. Voorbereidingen 2.1 Basisprincipes van de bewerking. 3. Online Evenementen. 3.1 Online Streaming / Live resultaten. 3.2 Online Rapporten 4. Geplande Races. 4.1 Race registratie

Nadere informatie

Handleiding. Rocketscore. Toernooien

Handleiding. Rocketscore. Toernooien Handleiding Rocketscore Toernooien Bowling score invoer programma Versie 8.1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave...2 Inleiding...3 Aanmaken league...4 Wijzigen league...10 Invoeren Baanindeling / Wijzigen...11

Nadere informatie

Gebruikershandleiding e-boekhouden.

Gebruikershandleiding e-boekhouden. Gebruikershandleiding e-boekhouden. Hoofdstuk 1 (pagina 2 t/m 5): - Inloggen - Wachtwoord aanvragen - Uitleg tabbladen Hoofdstuk 2 (pagina 5 t/m 10): - Overzicht van de ledenlijst - Ledenlijst inzien -

Nadere informatie

Handleiding Verwijsindex Productcodes Wmo en Jeugdwet

Handleiding Verwijsindex Productcodes Wmo en Jeugdwet Handleiding Verwijsindex Productcodes Wmo en Jeugdwet De Verwijsindex Productcodes Wmo en Jeugdwet geeft een overzicht van de productcodes die per gemeente worden gebruikt voor de informatie-uitwisseling

Nadere informatie

Handleiding website en huurdersportaal

Handleiding website en huurdersportaal Handleiding website en huurdersportaal U kunt nu 24 uur per dag online bij ons terecht om snel en gemakkelijk zelf een aantal huurderszaken te regelen. Denkt u hierbij aan bijvoorbeeld het indienen van

Nadere informatie

HRIS Hallmark Retail Internet Services

HRIS Hallmark Retail Internet Services HRIS Hallmark Retail Internet Services Handleiding voor retailer Hallmark Retail Internet Services Re- ordering handleiding (versie - September 2012) Disclaimer Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd

Nadere informatie

Werken met Online Teambeheer 2010. Als teamcaptain van de Darts Organisatie Groningen, Drenthe

Werken met Online Teambeheer 2010. Als teamcaptain van de Darts Organisatie Groningen, Drenthe Handleiding Teamcaptains Werken met 2010 Als teamcaptain van de Darts Organisatie Groningen, Drenthe Auteur: Edwin Dodde D.O.G.D. 2010 Versie 2.0 0.1 Inhoudsopgave: 1.0 Woord vooraf... 3 2.0 Inloggen...

Nadere informatie

Bondsregels Maas en Waalse BiljartBond 2019/2

Bondsregels Maas en Waalse BiljartBond 2019/2 BONDSREGELS MAAS EN WAALSE BILJARTBOND Art.1. De teams zullen volgens krachtsverhouding in verschillende libre klassen worden ingedeeld. Het is toegestaan met maximaal twee teams van een en dezelfde vereniging

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmanagementpatiënten

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmanagementpatiënten Gebruikershandleiding Tropaz voor zelfmanagementpatiënten Contactgegevens: Trombosedienst Elkerliek Ziekenhuis Telefoon: 0492-595973 e-mailadres: trombosedienst@elkerliek.nl 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen...

Nadere informatie

HANDLEIDING voor WEBGEBASEERDE TESTING aan de hand van LIMESURVEY

HANDLEIDING voor WEBGEBASEERDE TESTING aan de hand van LIMESURVEY HANDLEIDING voor WEBGEBASEERDE TESTING aan de hand van LIMESURVEY LimeSurvey is niet-gecommercialiseerde software die zich ertoe leent testen te ontwikkelingen en verwerken. De software wordt beheerd door

Nadere informatie

PhPlist Gebruikers Handleiding

PhPlist Gebruikers Handleiding PhPlist Gebruikers Handleiding Auteur: Sander Duivenvoorden Bedrijf: Buildnet webservices E-mail: support@buildnet.nl Datum: 23-09-2008 Laatste wijziging: 17-10-2008 Versie: 1.1 1 Inleiding Het verzenden

Nadere informatie

Surf naar www.arbeidszorg.be en klik op registratiesysteem en volg de link klik hier voor het registratiesysteem.

Surf naar www.arbeidszorg.be en klik op registratiesysteem en volg de link klik hier voor het registratiesysteem. Inhoudstafel Inloggen... 2 Webadres... 2 Menu... 3 Invoer gegevens... 4 Clienten opzoeken of invoeren... 4 Client invoeren... 4 Client opzoeken... 5 Invoer... 6 Aanpassingen invoeren... 7 Opvolgen en stopzetten...

Nadere informatie

Aan de slag met de LEDENADMINISTRATIE

Aan de slag met de LEDENADMINISTRATIE Aan de slag met de LEDENADMINISTRATIE Het maken en gebruiken van rapportages 1. Rapportages en Excel Een rapportage gebruikt u om een bestand aan te maken: u wilt bijvoorbeeld etiketten uitdraaien, een

Nadere informatie

Instructie voor de inschrijfmodule voor viertallencompetities

Instructie voor de inschrijfmodule voor viertallencompetities Instructie voor de inschrijfmodule voor viertallencompetities U kunt inschrijven voor viertallencompetities via de inschrijfmodule van MijnNBB. De opgave voor de viertallencompetities kan alleen geschieden

Nadere informatie

1. Kiezen van een cursus... 3. 2. Inloggen... 5 1. Inloggen bestaand account... 5 2. Registreren nieuw account... 6 3. Accountgegevens opvragen...

1. Kiezen van een cursus... 3. 2. Inloggen... 5 1. Inloggen bestaand account... 5 2. Registreren nieuw account... 6 3. Accountgegevens opvragen... Webshop 1 Inhoudsopgave 1. Kiezen van een cursus... 3 2. Inloggen... 5 1. Inloggen bestaand account... 5 2. Registreren nieuw account... 6 3. Accountgegevens opvragen... 7 3. Besteloverzicht en kortingscoupon

Nadere informatie

InterUM online portal Handleiding supervisor bulkinvoer

InterUM online portal Handleiding supervisor bulkinvoer InterUM online portal Handleiding supervisor bulkinvoer Omdat er meerdere werknemers bij u zijn aangesteld is het mogelijk om de werkuren via bulk invoer te verwerken, dit betekent voor alle werknemers

Nadere informatie

Handleiding digitaal invoeren van uitslagen en uitnodigen van ploegen (voor VCL s en uitslagengedelegeerden)

Handleiding digitaal invoeren van uitslagen en uitnodigen van ploegen (voor VCL s en uitslagengedelegeerden) Handleiding digitaal invoeren van uitslagen en uitnodigen van ploegen (voor VCL s en uitslagengedelegeerden) Inleiding Log in op MijnKNLTB via www.mijnknltb.nl. o o Mocht je je wachtwoord niet meer weten,

Nadere informatie

Handleiding LIVE Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF)

Handleiding LIVE Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF) Handleiding LIVE Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF) 0 Handleiding LIVE Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF) Inhoudsopgave DWF voor begin van de wedstrijd - scheidsrechter en coaches... 2 Thuis coach:...

Nadere informatie

Inhoud 1. Mijn collectanten De voorbereidingen voor de collecteweek Na afloop van de collecteweek Mijn gebied...

Inhoud 1. Mijn collectanten De voorbereidingen voor de collecteweek Na afloop van de collecteweek Mijn gebied... Uitgebreide omschrijving CollecteKracht per onderdeel Inhoud 1. Mijn collectanten... 2 1.1 De voorbereidingen voor de collecteweek... 2 1.2 Na afloop van de collecteweek... 4 2. Mijn gebied... 5 De overige

Nadere informatie

Handleiding voor aanleveren van telefoonnummers voor nummerherkenning

Handleiding voor aanleveren van telefoonnummers voor nummerherkenning Handleiding voor aanleveren van telefoonnummers voor nummerherkenning 1. Stap voor stap nummers aanleveren Stap 1: inloggen op de website voor nummerherkenning Stap 2: soort kantoor aangeven Stap 3: check

Nadere informatie

ISY2CONNECT. Handleiding HET BESTE VOOR UW ORGANISATIE

ISY2CONNECT. Handleiding HET BESTE VOOR UW ORGANISATIE ISY2CONNECT Handleiding HET BESTE VOOR UW ORGANISATIE ISY2CONNECT Inhoud INLOGGEN EN REGISTREREN... 2 PROFIEL INSTELLINGEN... 2 PAGINA S... 4 AGENDA... 5 BEHEER MENU... 6 AANMAKEN OPENBAAR EVENEMENT...

Nadere informatie

1. De website www.energiejacht.be

1. De website www.energiejacht.be 1. De website www.energiejacht.be Op de site krijg je als energiemeester een overzicht van alle gegevens van jouw deelnemers: meterstanden, besparingscijfers, algemene data. Energiemeesters hebben de eindverantwoordelijkheid

Nadere informatie

Handleiding voor enquêtes voor ProZo!

Handleiding voor enquêtes voor ProZo! Handleiding voor enquêtes voor ProZo! Versie 1.1, 1 mei 2012 1 Voorwoord Deze handleiding neemt u stap voor stap mee in de aanvraagprocedure en het beheren van uw ProZo! enquêtes. We raden u aan deze handleiding

Nadere informatie

AANMELDEN TEAMLEDEN (door contactpersoon)

AANMELDEN TEAMLEDEN (door contactpersoon) AANMELDEN TEAMLEDEN (door contactpersoon) Surf naar www.recreatievoetbal.nl. Linksboven klik je op Aanmelden. Voer hier je je emailadres en wachtwoord in. Klik na het invoeren op Aanmelden. Je bent nu

Nadere informatie

CMS Made Simple eenvoudig uitgelegd CMS MADE SIMPLE- Eenvoudig uitgelegd

CMS Made Simple eenvoudig uitgelegd CMS MADE SIMPLE- Eenvoudig uitgelegd CMS Made Simple eenvoudig uitgelegd CMS MADE SIMPLE- Eenvoudig uitgelegd Introductie Deze handleiding heeft tot doel een eenvoudige stap voor stap handleiding te zijn voor eindgebruikers van CMS Made Simple

Nadere informatie

BaSe-IT 1-7-2008 www.base-it.net. Handleiding. www.vervangerspool.nl

BaSe-IT 1-7-2008 www.base-it.net. Handleiding. www.vervangerspool.nl Handleiding www.vervangerspool.nl 1 Inhoudsopgave: 1. Login... 3 1.1 Wachtwoord en gebruikersnaam ontvangen:... 3 1.2 Nog geen wachtwoord en gebruikersnaam ontvangen:... 4 2 Overzicht gebruikers:... 4

Nadere informatie

Bestanden uploaden op StamrechtBV.com

Bestanden uploaden op StamrechtBV.com Bestanden uploaden op StamrechtBV.com Dit document beschrijft de stappen die nodig zijn om bestanden uit uw administratie met behulp van de StamrechtBV.com cliënten portal naar ons te versturen. Voordat

Nadere informatie

Handleiding werkwijze e-bestel site Smulders

Handleiding werkwijze e-bestel site Smulders Handleiding werkwijze e-bestel site Smulders - Aanmelden: Het aanmelden gebeurt door als eerste het adres in te vullen op uw microsoft internet explorer pagina. De naam van het adres is: http://www.smulders-bv.nl/

Nadere informatie