Verontschuldigd: Dhr. E. Vangindertael. De vergadering wordt geopend om 20u. 1. Notulen Raad van 6 januari 2015.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verontschuldigd: Dhr. E. Vangindertael. De vergadering wordt geopend om 20u. 1. Notulen Raad van 6 januari 2015."

Transcriptie

1 RAAD VAN 3 FEBRUARI 2015 Aanwezig: Dhr. R. Artois, Voorzitter; dhr. G. Van Achter, dhr. G. Van Damme, dhr. A. Piessens, dhr. P. Van Cauwenberghe, dhr. J.M. Hubert, Mevr. M. Robberechts, Mevr. N. Miseur, M. Heirman, en I. De Maegd, leden en E. Martens, Secretaris. Verontschuldigd: Dhr. E. Vangindertael. De vergadering wordt geopend om 20u. A. Openbare zitting 1. Notulen Raad van 6 januari De notulen van de Raad van 6 januari 2015, deel A: openbare zitting, worden éénparig goedgekeurd. Mevrouw Marijke Heirman wenst wel op te merken dat zij gemeld had bij de overlegvergadering omtrent het kunstwerk (met betrekking tot de nieuwbouw) aanwezig te willen zijn. Melding hiervan in huidige notulen volstaat. 2. Betaling inkomende facturen. De Raad gaat akkoord: 1) met de betaling aan Eni Gas en Power van de factuur met referentienummer (dienstjaar 2014) voor een bedrag van 3.671,48 voor verbruik van electriciteit in het Woon- en Zorgcentrum Trappeniers gedurende de maand november 2014; 2) met de betaling aan Medirest van de factuur met referentienummer (dienstjaar 2014) voor een bedrag van ,08 voor het beheer van de keuken in de maand november 2014; 3) met de betaling aan Medirest van de factuur met referentienummer (dienstjaar 2014) voor een bedrag van ,20 voor het beheer van de keuken in de maand december 2014; 4) met de betaling aan AXA Verzekeringen van de factuurlijst nummer 27 (dienstjaar 2015) voor een totaal bedrag van ,55 als voorschot voor de verzekering arbeidsongevallen gedurende het jaar 2015; 5) met de betaling aan Corilus van de factuur met referentienummer 279 (dienstjaar 2015) voor een bedrag van 3.782,06 in het kader van het onderhoudscontract van Corilus (Geracc - boekhoudpakket); 6) met de betaling aan Sint-Joris van de factuur met referentienummer 458 (dienstjaar 2015) voor een bedrag van 3.099,09 voor de verwerking van de was in het Woon- en Zorgcentrum Trappeniers gedurende de maand december 2014; 7) met de betaling aan Lampiris van de factuur met referentienummer 428 (dienstjaar 2015) voor een bedrag van 4.343,97 voor verbruik van electriciteit in de serviceflats Kouterdal gedurende de maand januari 2015.

2 3. Uitbreiding Woon- en Zorgcentrum en bouw administratieve vleugel. a) aanpassingen bouw 1) De raadsleden worden vooreerst in kennis gesteld van de raming van het totaal financieringsbedrag van de nieuwbouw op datum van 28 januari 2015 met weergave van de meer- en minwerken (reeds goedgekeurd of ter goedkeuring voorgelegd). De opmerking wordt gemaakt of er geen melding nodig is aan de gemeente indien het totaal bedrag der wijzigingen bijkomende uitgaven met zich meebrengen van meer dan 10% op het bedrag van de overeenkomst. 2) Met betrekking tot de wijziging nummer 17 aan perceel 1 (afbraakwerken, ruwbouw, afwerking, buitenaanleg en pilootaannemersopdracht) wenst de Raad eerst het overleg hieromtrent af te wachten dat raadslid Marijke Heirman vraagt met het architectenburo Devloed (en in concreto architect Serge Lefèvere) en projectleider Frans Windey. Raadslid Heirman zal het probleem van de omkasting van de ventilatiegroepen op het dak (fase 1) ter gelegenheid van een werfbezoek nader met betrokkenen bespreken. Een afspraak zal worden vastgelegd. 3) Met betrekking tot de wijziging nummer 16 aan perceel 1 heeft de Raad kennis genomen van de verantwoording die het architectenburo De Vloed heeft doorgestuurd met betrekking tot de aanpassingen aan de inkom, het buitenschrijnwerk van de inkom en het sas tussen de nieuwe inkom en blok B. De Raad oordeelt evenwel dat deze meerwerken veroorzaakt werden door een fout van het architectenburo waarvoor het ocmw niet verantwoordelijk is. 4) De Raad wordt ingelicht over de stand van zaken met betrekking tot de hoogspanningscabine. De gemeente Zaventem heeft op 13 januari 2015 laten weten dat de distributiecabine van Eandis in agrarisch gebied mogelijks vergunbaar is op voorwaarde dat de distributiecabine maximum 50m² is en maximum 5m hoog. De aanvraag moet bovendien een gunstig advies van de gewestelijk stedenbouwkundig ambtenaar krijgen. Deze informatie alsook praktische gegevens werden doorgegeven aan Eandis. De dossiers inzake erfpacht en bouwvergunning zouden weer lopende zijn. 5) De Raad, Gelet op het verslag inzake het al dan niet voorzien van de terrassen op de eerste en tweede verdieping aan de noordoostkant van de nieuwbouw; Overwegende de beoordeling van de voor- en nadelen gelet op de huidige stand van de bouw; Overwegende dat de terrassen een meerwaarde zullen bieden aan de huidige en toekomstige bewoners en bezoekers, op vlak van uitzicht en gebruik; Overwegende dat de terrassen reeds voorzien waren van bij de aanvang van de bouw en estetisch gezien deel uitmaken van het ganse concept; Gelet op de stemming met betrekking tot het behoud van de terrassen aan de noordoostkant van de nieuwbouw: Hebben voor gestemd: R. Artois, M. Robberechts, G. Van Damme, A. Piessens, N. Miseur, M. Heirman, G. Van Achter, J.M. Hubert en I. De Maegd

3 Heeft tegen gestemd: P. Van Cauwenberghe vanuit de overweging dat volgens de directie van het WZC de reeds bestaande terrassen aan de zuidwestkant van het gebouw amper gebruikt worden en bij behoud van de terrassen aan de noordoostkant een aanzienlijke meerkost door het OCMW zal gedragen dienen te worden, niettegenstaande de oorzaak hiervan bij de architecten ligt; BESLUIT: Artikel 1: De terrassen aan de noordoostkant van de nieuwbouw blijven behouden en ingeplant zoals op de plannen voorzien. Artikel 2: Dit besluit wordt, overeenkomstig artikel 254 van het decreet van b) aanpassing van aanvraag van erkenningskalender De Raad, Gelet op haar besluit van 2 december 2014 waarbij een erkenningskalender werd aangevraagd voor het derde kwartaal van het jaar 2016 en dit inzake 29 nieuwe woongelegenheden voor het Woon- en Zorgcentrum Trappeniers en 2 nieuwe woongelegenheden voor het centrum voor kortverblijf; Overwegende dat deze aanvraag voor de erkenningskalender op 23 december 2014 werd doorgestuurd aan het Agentschap Zorg en Gezondheid; Gelet op het schrijven van het Agentschap Zorg en Gezondheid van 16 januari 2015 waarbij werd gemeld dat het OCMW Zaventem enkel nog beschikt over een voorafgaande vergunning voor 33 bijkomende woongelegenheden woonzorgcentrum en niet meer over een lopende voorafgaande vergunning voor bijkomende woongelegenheden kortverblijf; Overwegende dat het OCMW Zaventem bijgevolg geen aanvraag erkenningskalender kan indienen voor twee bijkomende woongelegenheden voor het centrum voor kortverblijf maar enkel voor bijkomende woongelegenheden woonzorgcentrum; Overwegende dat er thans 66 woongelegenheden woonzorgcentrum en 2 woongelegenheden kortverblijf zijn erkend met betrekking tot het OCMW Zaventem; Overwegende dat na beëindiging van de nieuwbouw er maar 99 woongelegenheden in totaliteit voorzien zijn en bovendien slechts mogelijk zijn; Overwegende dat bijgevolg slechts voor 31 effectief bijkomende woongelegenheden Woon- en Zorgcentrum Trappeniers een aanvraag erkenningskalender zal worden ingediend; BESLUIT: met éénparigheid van stemmen Artikel 1: De raadsbeslissing van 2 december 2014 inzake de aanvraag van de erkenningskalender wordt ingetrokken. Artikel 2: De aanvraag van de erkenningskalender voor het derde kwartaal van het jaar 2016 wordt aangepast en thans vastgesteld op 31 nieuwe woongelegenheden woonzorgcentrum.

4 Artikel 3: Dit besluit wordt, overeenkomstig artikel 254 van het decreet van 4. Indexering dagprijzen Woon- en Zorgcentrum en Serviceflats. De Raad, Gelet op haar besluit van 6 november 2012, waarbij de huidige dagprijzen voor het Woon- en Zorgcentrum en de Service Flats werden bepaald ingevolge indexatie-aanpassing; Overwegende dat er nog enkel éénpersoonskamers aangeboden worden en geen appartementen meer; Gelet op de ondertussen gestegen levensduurte en het aangewezen is de algemene prijsevolutie te volgen bij het bepalen van de dagprijzen; Overwegende dat een verhoging van 0,48% is toegestaan voor blok B en kortverblijf van het Woon- en Zorgcentrum Trappeniers en de Service Flats en dit voor de prijzen vastgelegd ingevolge besluit van 6 november 2012; Gelet op het voorstel van het BCWZC van 20 januari 2015 om een prijsverhoging door te voeren voor blok B (en kortverblijf) van het Woonen zorgcentrum en voor alle serviceflats; Gelet tevens op haar besluit van 5 februari 2013 waarbij de huidige dagprijs voor de nieuwbouw van het Woon- en Zorgcentrum (blok A) werd vastgesteld op enerzijds 55,00 voor een nieuwe bewoner en anderzijds trapsgewijs voor een bestaande bewoner; Overwegende dat de nieuwe kamers (blok A) in gebruik werden genomen in januari 2014 en ingevolge gedaalde index sedert dan, bijgevolg geen prijsverhoging meer is toegestaan; Gelet op het feit dat de voorziene dagprijs voor een bestaande bewoner van blok A na 1 jaar te rekenen vanaf de normale ingebruikname, werd vastgelegd op 52,34 (en niet 52,43 zoals in het besluit van 5 februari 2013 verkeerdelijk werd vermeld (gaat om een materiële vergissing); Gelet bovendien op de notulen van de raad van 5 maart 2013 waarbij de huidige dagprijs voor de 6 tijdelijke kamers in de nieuwbouw (blok A) van het Woon- en Zorgcentrum werd vastgelegd op 45,00; Gelet op voormeld besluit van 5 februari 2013 waarbij bovendien werd beslist dat voor een echtpaar dat wordt opgenomen in het WZC een korting van 50% wordt gegeven aan de tweede persoon; Gelet op artikel 98 van de organieke wet van 8 juli 1976; BESLUIT: met éénparigheid van stemmen Artikel 1: Vanaf worden de dagprijzen in de diverse woongelegenheden voor het OCMW als volgt vastgesteld: Woonzorgcentrum: Eenpersoonskamer blok A (nieuwe bewoner) 55,00 Eenpersoonskamer blok A (oude bewoner / na verhuis) 52,34 Eenpersoonskamer blok B 48,11 Tijdelijke kamers blok A 45,00 Kortverblijf 51,86 Opname echtpaar: korting van 50% voor tweede persoon Serviceflats Huize Ruwendal: 17,53

5 Serviceflats Huize Kouterdal: Flat met groot terras 20,59 Flat met klein terras 18,41 De Veste + De Sterre: Grotere serviceflat 22,81 Serviceflat 22,29 Artikel 2: Deze prijzen worden meegedeeld aan de Federale Overheidsdienst Economie. Artikel 3: Dit besluit wordt, overeenkomstig artikel 254 van het decreet van * De raadsleden worden bovendien in kennis gesteld van de prijsverhoging van de warme maaltijden in het Woon- en Zorgcentrum van toepassing vanaf 1 maart 2015, namelijk 6,00 voor de bewoners van de serviceflats en 7,50 voor de externen (overeenkomstig de beslissing van het Comité WZC van 20 januari 2015). B. Gesloten zitting Punten 5 en 6. De vergadering wordt gesloten om 20u 50.

De vergadering wordt geopend om 20u.

De vergadering wordt geopend om 20u. RAAD VAN 3 MAART 2015 Aanwezig: Dhr. R. Artois, Voorzitter; dhr. G. Van Achter, dhr. G. Van Damme, dhr. A. Piessens, dhr. P. Van Cauwenberghe, dhr. J.M. Hubert, E. Vangindertael, Mevr. M. Robberechts,

Nadere informatie

De vergadering wordt geopend om 20u. 1. Notulen Raad van 4 april 2017, deel A: openbare zitting. 2. Betaling inkomende facturen.

De vergadering wordt geopend om 20u. 1. Notulen Raad van 4 april 2017, deel A: openbare zitting. 2. Betaling inkomende facturen. RAAD VAN 2 MEI 2017 Aanwezig: dhr. R. Artois, Voorzitter en dhr. G. Van Achter, dhr. G. Van Damme, dhr. A. Piessens, dhr. W. Miseur, dhr. J.M. Hubert, Mevr. I. De Maegd, Mevr. M. Heirman, dhr. P. Van Cauwenberghe,

Nadere informatie

De vergadering wordt geopend om 20u. 1. Notulen Raad van 5 januari 2016, deel A: openbare zitting.

De vergadering wordt geopend om 20u. 1. Notulen Raad van 5 januari 2016, deel A: openbare zitting. RAAD VAN 2 FEBRUARI 2016 Aanwezig: Afwezig: Dhr. R. Artois, Voorzitter; dhr. G. Van Achter, dhr. G. Van Damme, dhr. A. Piessens, dhr. E. Vangindertael, dhr. P. Van Cauwenberghe, Mevr. M. Heirman, Mevr.

Nadere informatie

De vergadering wordt geopend om 20u. 1. Notulen Raad van 6 juni 2017, deel A: openbare zitting. 2. Betaling inkomende facturen.

De vergadering wordt geopend om 20u. 1. Notulen Raad van 6 juni 2017, deel A: openbare zitting. 2. Betaling inkomende facturen. RAAD VAN 4 JULI 2017 Aanwezig: dhr. A. Piessens, Waarnemend Voorzitter en dhr. G. Van Achter, dhr. G. Van Damme, Mevr. M. Lukic, Mevr. I. De Maegd, Mevr. M. Heirman, dhr. E. Vangindertael, dhr. P. Van

Nadere informatie

De vergadering wordt geopend om 20u. 1. Notulen Raad van 3 mei 2016, deel A: openbare zitting.

De vergadering wordt geopend om 20u. 1. Notulen Raad van 3 mei 2016, deel A: openbare zitting. RAAD VAN 7 JUNI 2016 Aanwezig: Dhr. R. Artois, Voorzitter; dhr. G. Van Achter, dhr. A. Piessens, dhr. P. Van Cauwenberghe, dhr. J.M. Hubert, dhr. E. Vangindertael, Mevr. M. Heirman, Mevr. M. Robberechts,

Nadere informatie

Mevr. M. Robberechts, dhr. E. Vangindertael en P. Van Cauwenberghe.

Mevr. M. Robberechts, dhr. E. Vangindertael en P. Van Cauwenberghe. RAAD VAN 26 FEBRUARI 2014 Aanwezig: Dhr. G. Van Damme, Waarnemend Voorzitter; dhr. G. Van Achter, dhr. A. Piessens, dhr. R. Artois, dhr. J.M. Hubert, Mevr. N. Miseur, Mevr. M. Heirman en Mevr. I. De Maegd,

Nadere informatie

RAAD VAN 7 APRIL 2015

RAAD VAN 7 APRIL 2015 RAAD VAN 7 APRIL 2015 Aanwezig: Dhr. R. Artois, Voorzitter; dhr. G. Van Achter, dhr. G. Van Damme, dhr. A. Piessens, dhr. J.M. Hubert, E. Vangindertael, Mevr. M. Robberechts, Mevr. N. Miseur, leden en

Nadere informatie

Dhr. P. Van Cauwenberghe. De vergadering wordt geopend om 20u. 1. Aanpassing van het meerjarenplan en vaststelling budget 2016.

Dhr. P. Van Cauwenberghe. De vergadering wordt geopend om 20u. 1. Aanpassing van het meerjarenplan en vaststelling budget 2016. RAAD VAN 3 MEI 2016 Aanwezig: Dhr. R. Artois, Voorzitter; dhr. G. Van Achter, dhr. G. Van Damme, dhr. A. Piessens, dhr. J.M. Hubert, dhr. E. Vangindertael, Mevr. M. Robberechts, Mevr. N. Miseur en Mevr.

Nadere informatie

De vergadering wordt geopend om 20u.

De vergadering wordt geopend om 20u. RAAD VAN 5 JANUARI 2016 Aanwezig: Dhr. R. Artois, Voorzitter; dhr. G. Van Achter, dhr. G. Van Damme, dhr. A. Piessens, dhr. E. Vangindertael, dhr. P. Van Cauwenberghe, Mevr. M. Heirman, Mevr. M. Robberechts,

Nadere informatie

RAAD VAN 3 DECEMBER 2013

RAAD VAN 3 DECEMBER 2013 RAAD VAN 3 DECEMBER 2013 Aanwezig: Mevr. M. Robberechts, Voorzitter; dhr. G. Van Damme, dhr. G. Van Achter, dhr. A. Piessens, dhr. P. Van Cauwenberghe, dhr. J.M. Hubert, dhr. E. Vangindertael, Mevr. N.

Nadere informatie

Afwezig: Dhr. P. Van Cauwenberghe. De vergadering wordt geopend om 20u. 1. Vaststelling jaarrekening 2015.

Afwezig: Dhr. P. Van Cauwenberghe. De vergadering wordt geopend om 20u. 1. Vaststelling jaarrekening 2015. RAAD VAN 4 APRIL 2017 Aanwezig: dhr. R. Artois, Voorzitter en dhr. G. Van Achter, dhr. G. Van Damme, dhr. A. Piessens, dhr. W. Miseur, dhr. J.M. Hubert, dhr. E. Vangindertael, Mevr. I. De Maegd, Mevr.

Nadere informatie

RAAD VAN 7 JANUARI 2014

RAAD VAN 7 JANUARI 2014 RAAD VAN 7 JANUARI 2014 Aanwezig: Afwezig: Mevr. M. Robberechts, Voorzitter; dhr. G. Van Damme, dhr. G. Van Achter, dhr. A. Piessens, dhr. R. Artois, dhr. P. Van Cauwenberghe, dhr. E. Vangindertael, Mevr.

Nadere informatie

De vergadering wordt geopend om 20u.

De vergadering wordt geopend om 20u. RAAD VAN 1 MAART 2016 Aanwezig: Dhr. R. Artois, Voorzitter; dhr. G. Van Achter, dhr. G. Van Damme, dhr. A. Piessens, dhr. E. Vangindertael, dhr. P. Van Cauwenberghe, dhr. J.M. Hubert, Mevr. M. Heirman,

Nadere informatie

De vergadering wordt geopend om 20u. 2. Betaling inkomende facturen.

De vergadering wordt geopend om 20u. 2. Betaling inkomende facturen. RAAD VAN 4 OKTOBER 2016 Aanwezig: Dhr. R. Artois, Voorzitter en dhr. G. Van Achter, dhr. G. Van Damme, dhr. A. Piessens, dhr. P. Van Cauwenberghe, Mevr. M. Lukic, Mevr. I. De Maegd en Mevr. M. Heirman,

Nadere informatie

3. a) Intrekking van de raadsbeslissing van 26 februari 2014 inhoudende goedkeuring van het Meerjarenplan 2014-2019

3. a) Intrekking van de raadsbeslissing van 26 februari 2014 inhoudende goedkeuring van het Meerjarenplan 2014-2019 RAAD VAN 1 JULI 2014 Aanwezig: Mevr. M. Robberechts, Voorzitter; dhr. G. Van Achter, dhr. G. Van Damme, dhr. A. Piessens, dhr. R. Artois, dhr. P. Van Cauwenberghe, Mevr. N. Miseur, Mevr. M. Heirman en

Nadere informatie

De notulen van de Raad van 4 juni 2013, deel A: openbare zitting worden éénparig goedgekeurd.

De notulen van de Raad van 4 juni 2013, deel A: openbare zitting worden éénparig goedgekeurd. RAAD VAN 2 JULI 2013 Aanwezig: Mevr. S. Jacobs, Voorzitter; dhr. E.Vangindertael, dhr. J.-M. Hubert (vanaf punt 3), dhr. G. Van Damme, dhr. G. Van Achter, dhr. A. Piessens, Mevr. M. Robberechts, en Mevr.

Nadere informatie

RAAD VAN 7 NOVEMBER De vergadering wordt geopend om 20u. 1. Vaststelling jaarrekening 2015.

RAAD VAN 7 NOVEMBER De vergadering wordt geopend om 20u. 1. Vaststelling jaarrekening 2015. RAAD VAN 7 NOVEMBER 2016 Aanwezig:A. Piessens, Waarnemend Voorzitter en dhr. G. Van Damme, dhr. E. Vangindertael, dhr. J.M. Hubert, dhr. W. Miseur, dhr. P. Van Cauwenberghe, Mevr. M. Heirman, Mevr. I.

Nadere informatie

Mevr. I. De Maegd en Mevr. M. Lukic. De vergadering wordt geopend om 20u.

Mevr. I. De Maegd en Mevr. M. Lukic. De vergadering wordt geopend om 20u. RAAD VAN 5 JULI 2016 Aanwezig: Dhr. R. Artois, Voorzitter; dhr. G. Van Achter, dhr. G. Van Damme, dhr. A. Piessens, dhr. E. Vangindertael, dhr. J.M. Hubert, dhr. W. Miseur, dhr. P. Van Cauwenberghe en

Nadere informatie

RAAD VAN 5 SEPTEMBER De vergadering wordt geopend om 20u.

RAAD VAN 5 SEPTEMBER De vergadering wordt geopend om 20u. RAAD VAN 5 SEPTEMBER 2017 Aanwezig: Dhr. R. Artois, Voorzitter en dhr. A. Piessens, dhr. G. Van Achter, dhr. W. Miseur, dhr. G. Van Damme, Mevr. M. Lukic, Mevr. M. Heirman, dhr. E. Vangindertael, dhr.

Nadere informatie

Verontschuldigd: Mevr. M. Robberechts Afwezig: Dhr. P. Van Cauwenberghe en dhr. J.M. Hubert. De vergadering wordt geopend om 20u.

Verontschuldigd: Mevr. M. Robberechts Afwezig: Dhr. P. Van Cauwenberghe en dhr. J.M. Hubert. De vergadering wordt geopend om 20u. RAAD VAN 5 APRIL 2016 Aanwezig: Dhr. R. Artois, Voorzitter; dhr. G. Van Achter, dhr. G. Van Damme, dhr. A. Piessens, dhr. E. Vangindertael, Mevr. M. Heirman, Mevr. N. Miseur en Mevr. I. De Maegd, leden

Nadere informatie

OPENBARE ZITTING. 5 Open verklaren betrekking maatschappelijk werker halftime

OPENBARE ZITTING. 5 Open verklaren betrekking maatschappelijk werker halftime Kaprijke, 9 maart 2011 Geachte mevrouw, Geachte heer, Wij nodigen u uit tot het bijwonen van de vergadering van de raad voor maatschappelijk welzijn van het OCMW van Kaprijke die doorgaat op donderdag

Nadere informatie

De vergadering wordt geopend om 20u.

De vergadering wordt geopend om 20u. RAAD VAN 3 OKTOBER 2017 Aanwezig: Dhr. R. Artois, Voorzitter en dhr. A. Piessens, dhr. G. Van Achter, dhr. W. Miseur, dhr. G. Van Damme, Mevr. M. Lukic, Mevr. M. Heirman, dhr. E. Vangindertael, dhr. P.

Nadere informatie

De notulen van de Raad van 5 februari 2013, deel A: openbare zitting worden éénparig goedgekeurd.

De notulen van de Raad van 5 februari 2013, deel A: openbare zitting worden éénparig goedgekeurd. RAAD VAN 5 MAART 2013 Aanwezig: Mevr. S. Jacobs, Voorzitter; de H.H. E. Vangindertael, P. Van Cauwenberghe, G. Van Damme, G. Van Achter, A. Piessens, J.-M. Hubert, Mevr. M. Robberechts, Mevr. N. Miseur,

Nadere informatie

De vergadering wordt geopend om 20u. 2. Betaling inkomende facturen.

De vergadering wordt geopend om 20u. 2. Betaling inkomende facturen. RAAD VAN 5 DECEMBER 2017 Aanwezig: dhr. R. Artois, voorzitter, en dhr. A. Piessens, dhr. G. Van Achter, dhr. W. Miseur, dhr. G. Van Damme, Mevr. M. Lukic, Mevr. M. Heirman, dhr. E. Vangindertael, dhr.

Nadere informatie

De vergadering wordt geopend om 20u.

De vergadering wordt geopend om 20u. RAAD VAN 1 DECEMBER 2015 Aanwezig: Dhr. R. Artois, Voorzitter; dhr. G. Van Achter, dhr. G. Van Damme, dhr. A. Piessens, dhr. E. Vangindertael, dhr. P. Van Cauwenberghe, Mevr. M. Heirman, Mevr. M. Robberechts,

Nadere informatie

De vergadering wordt geopend om 20u door de Waarnemend Voorzitter, Martine Robberechts.

De vergadering wordt geopend om 20u door de Waarnemend Voorzitter, Martine Robberechts. RAAD VAN 27 NOVEMBER 2013 Aanwezig: Mevr. M. Robberechts, (Wnd.) Voorzitter; Mevr. N. Miseur, Mevr. M. Heirman, dhr. A. Piessens, dhr. E.Vangindertael, dhr. G. Van Damme, dhr. G. Van Achter, dhr. J. M.

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN - ZITTING VAN WOENSDAG 09 DECEMBER 2015

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN - ZITTING VAN WOENSDAG 09 DECEMBER 2015 RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN - ZITTING VAN WOENSDAG 09 DECEMBER 2015 Aanwezig de heren en mevrouwen: Filiep DE VOS: voorzitter; Gabriël BENOIT, Paul DE BLANCK, Mia DELODDERE, Norbert GOUTSMET, Geert

Nadere informatie

De vergadering wordt geopend om 20u.

De vergadering wordt geopend om 20u. RAAD VAN 6 DECEMBER 2016 Aanwezig: dhr. R. Artois, Voorzitter en dhr. G. Van Achter, dhr. G. Van Damme, dhr. A. Piessens, dhr. E. Vangindertael, dhr. J.M. Hubert, dhr. W. Miseur, dhr. P. Van Cauwenberghe,

Nadere informatie

1. Goedkeuren van de notulen van de openbare zittingen van de OCMW-raad van 18 december 2018 en 2 januari 2019 De OCMW-raad

1. Goedkeuren van de notulen van de openbare zittingen van de OCMW-raad van 18 december 2018 en 2 januari 2019 De OCMW-raad Lijst met ontwerpbesluiten van de OCMW-raad van donderdag 17 januari 2019 OPENBARE ZITTING Bestuur en Beleid Notulen 1. Goedkeuren van de notulen van de openbare zittingen van de OCMW-raad van 18 december

Nadere informatie

besluitenlijst van de OCMW-raad van 17 februari 2016

besluitenlijst van de OCMW-raad van 17 februari 2016 Provincie Oost-Vlaanderen OCMW Waasmunster besluitenlijst van de OCMW-raad van 17 februari 2016 Aanwezig: Tom Baert: voorzitter; Renaat Decorte, Joseph Maes, Christiane Plas, Ivan Rousseau, Cecile Van

Nadere informatie

DE VLAAMSE REGERING, Gelet op het akkoord van de Vlaamse minister, bevoegd voor de begroting, gegeven op 12 juli 2016;

DE VLAAMSE REGERING, Gelet op het akkoord van de Vlaamse minister, bevoegd voor de begroting, gegeven op 12 juli 2016; Besluit van de Vlaamse Regering houdende de bepaling van voorwaarden voor een bijzondere oproep om voor bepaalde woongelegenheden een erkenningskalender in te dienen en tot wijziging van de regelgeving

Nadere informatie

1. Goedkeuren van de notulen van de openbare zittingen van de OCMW-raad van 18 december 2018 en 2 januari 2019 De OCMW-raad

1. Goedkeuren van de notulen van de openbare zittingen van de OCMW-raad van 18 december 2018 en 2 januari 2019 De OCMW-raad Lijst met ontwerpbesluiten van de OCMW-raad van donderdag 17 januari 2019 OPENBARE ZITTING Bestuur en Beleid Notulen 1. Goedkeuren van de notulen van de openbare zittingen van de OCMW-raad van 18 december

Nadere informatie

Raad van 31 januari 2017

Raad van 31 januari 2017 Raad van 31 januari 2017 Aanwezig: Brugada Terradellas P., waarnemend voorzitter; D Haese J., De Clercq A., Henderickx S. (vanaf 20.00 uur), Lemmens J., Matthys R., Meuleman G., Droessaert S., Wyndaele

Nadere informatie

ZITTING VAN 20 FEBRUARI 2013

ZITTING VAN 20 FEBRUARI 2013 ZITTING VAN 20 FEBRUARI 2013 AANWEZIG: Paul DE SCHEPPER, voorzitter; Diane DE TURCK, Renaat RAES, Hubert SOENS, Lieven MEERT, Alain TRIEST, Godelieve VAN EECKHOUT, Arlette DIERICKX, Filip DE SMEDT, Patrick

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 29 NOVEMBER 2016 NOTULEN

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 29 NOVEMBER 2016 NOTULEN RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 29 NOVEMBER 2016 NOTULEN Aanwezig: BUYS Rosette, OCMW-voorzitter, DE MUL Bettie, DE WOLF Rita, STASSIJNS Annita, LAUWERS Karen, VEREST Paul, VAN DEN BROECK

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN OCMW BORGLOON VERSLAG VAN 3 juni 2014 om uur

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN OCMW BORGLOON VERSLAG VAN 3 juni 2014 om uur Aanwezig Voorzitter: Patrick Carnotensis, Raadsleden: Joël Schoofs, mevrouw Maria Vrancken, mevrouw Greet Baldewijns, Omer Vanderbeeken, Antoine Goffings, mevrouw Ingrid Moens, mevrouw Chantal L Hoyes,

Nadere informatie

Raad van 30 juli 2014

Raad van 30 juli 2014 Raad van 30 juli 2014 Aanwezig: De Meersman A., voorzitter; D Haese J., Debusschere M.-T., De Clercq A., Henderickx S., Heirman K., Matthys R., Meuleman G., Van Cauteren H., leden; Vandermeersch P., secretaris.

Nadere informatie

RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 20 november 2013

RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 20 november 2013 Aanwezig: RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 20 november 2013 Jos Cauwberghs - de voorzitter Godelieve Meulemans, Lochie Julie, Kris Hendrickx, Conny Gevens, Joachim Lelièvre- Damit, Johny Stiers

Nadere informatie

RAAD VAN 1 SEPTEMBER 2015

RAAD VAN 1 SEPTEMBER 2015 RAAD VAN 1 SEPTEMBER 2015 Aanwezig: Afwezig: Dhr. R. Artois, Voorzitter; dhr. G. Van Achter, dhr. G. Van Damme, dhr. A. Piessens, E. Vangindertael, dhr. P. Van Cauwenberghe, Mevr. M. Robberechts, Mevr.

Nadere informatie

Het proces-verbaal van de openbare zitting van de Raad dd. 5 april 2016 wordt goedgekeurd.

Het proces-verbaal van de openbare zitting van de Raad dd. 5 april 2016 wordt goedgekeurd. OCMW DEINZE NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Zitting van 03 mei 2016 Zijn aanwezig: C. De Spiegelaere, OCMW-voorzitter; W. De Ketelaere, R. Van Neste, R. Ranschaert, P. De Maertelaere,

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN OCMW BORGLOON VERSLAG VAN 27 februari 2014 om uur

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN OCMW BORGLOON VERSLAG VAN 27 februari 2014 om uur Aanwezig Voorzitter: Patrick Carnotensis, Raadsleden: Joël Schoofs, mevrouw Maria Vrancken, mevrouw Greet Baldewijns, Omer Vanderbeeken, Antoine Goffings, mevrouw Ingrid Moens, mevrouw Chantal L Hoyes,

Nadere informatie

ZITTING VAN 25 NOVEMBER 2014.

ZITTING VAN 25 NOVEMBER 2014. ZITTING VAN 25 NOVEMBER 2014. Aanwezig: BUYS Rosette, voorzitter DE MUL Bettie, DE WOLF Rita, STASSIJNS Annita, VERSCHUEREN Joris, VEREST Paul, VAN DEN BROECK Beatrix, VAN MULDERS Dirk, raadsleden VEREST

Nadere informatie

DE VLAAMSE REGERING, Gelet op het akkoord van de Vlaamse minister, bevoegd voor de begroting, gegeven op 4 juli 2017;

DE VLAAMSE REGERING, Gelet op het akkoord van de Vlaamse minister, bevoegd voor de begroting, gegeven op 4 juli 2017; Besluit van de Vlaamse Regering houdende de bepaling van voorwaarden voor een bijzondere oproep om voor bepaalde woongelegenheden een erkenningskalender in te dienen en tot wijziging van het besluit van

Nadere informatie

VERSLAG OPENBARE ZITTING RAAD D.D. 8 MAART 2012

VERSLAG OPENBARE ZITTING RAAD D.D. 8 MAART 2012 OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN PROVINCIE WEST-VLAANDEREN ARRONDISSEMENT KORTRIJK Blokkestraat 29a, 8550 Zwevegem Tel 056 76 52 00 Fax 056 75 81 55 E-mail: info@ocmw.zwevegem.be www.ocmwzwevegem.be

Nadere informatie

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 20 JANUARI 2016

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 20 JANUARI 2016 1 OCMW BEVEREN ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 20 JANUARI 2016 AGENDA Goedkeuring - Aktename - Bekrachtiging 0.1. Aanvullend punt bij hoogdringendheid 1. Verslag vorige zitting - openbaar

Nadere informatie

K E N N I S M A K I N G S B R O C H U R E A S S I S T E N T I E W O N I N G E N

K E N N I S M A K I N G S B R O C H U R E A S S I S T E N T I E W O N I N G E N WOONZORGCENTRUM HEILIG-HART-TEREKEN Tereken 14 9100 SINT-NIKLAAS Tel.: 03 780 53 40 fax : 03 780 53 59 E-mail : hhtereken@hhart.be www.hhart.be K E N N I S M A K I N G S B R O C H U R E A S S I S T E N

Nadere informatie

Kaprijke, 1 juni 2011. Geachte mevrouw, Geachte heer,

Kaprijke, 1 juni 2011. Geachte mevrouw, Geachte heer, Kaprijke, 1 juni 2011 Geachte mevrouw, Geachte heer, Wij nodigen u uit tot het bijwonen van de vergadering van de raad voor maatschappelijk welzijn van het OCMW van Kaprijke die doorgaat op donderdag 9

Nadere informatie

DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN

DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN PROVINCIE VLAAMS BRABANT ---- OCMW LUBBEEK ---- DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 17 september 2012, 20.30 u AANWEZIG: Voorzitter : Jan VAN BRUSSELT Leden : Maria Elisabeth DEPRET, Ingrid

Nadere informatie

VERGADERING RAAD OCMW VAN DINSDAG 30 januari 2018

VERGADERING RAAD OCMW VAN DINSDAG 30 januari 2018 AANVANG: Te 20:00 uur in de raadzaal Sociaal Huis, OCMW Wuustwezel AANWEZIG: De heer: G. Verelst, voorzitter mevrouwen: M. Steyaert, J. Meirsman, M. Deruytter, A. Lostrie, L. Debaecke, leden de heren:

Nadere informatie

OPENBARE ZITTING. 1. Grondsondering site Molenkouter - gunning en goedkeuring lastvoorwaarden

OPENBARE ZITTING. 1. Grondsondering site Molenkouter - gunning en goedkeuring lastvoorwaarden Wichelen, 8/12/2017 DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Aanwezig: Afwezig: Verontschuldigd: Wim Annaert, Conny De Corte, Eddy Leunis, Eric Scheire, Liesbeth Van de Voorde, Anne-Marie Van der Helst, Inge

Nadere informatie

18. MEDEDELINGEN EN VRAGEN RAADSLEDEN 18.1. Varia. MDT/KVDB Stukken ter inzage

18. MEDEDELINGEN EN VRAGEN RAADSLEDEN 18.1. Varia. MDT/KVDB Stukken ter inzage OCMW Waasmunster RD 2010/9 1 OPENBARE ZITTING Ontwerpnotulen en toelichting zitting van de OCMW-Raad van 13 oktober 2010 Raadzaal Sociaal Huis 19u 11. SOCIALE DIENST (AC 832) Zonder voorwerp 12. OPVANG

Nadere informatie

OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN OUDENBURG PROCES-VERBAAL VAN DE VERGADERING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN

OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN OUDENBURG PROCES-VERBAAL VAN DE VERGADERING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN OUDENBURG PROCES-VERBAAL VAN DE VERGADERING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Zitting van dinsdag 8 maart 2016 Tegenwoordig: mevr. Rita Meyns - voorzitter,

Nadere informatie

ZITTING VAN 23 JANUARI 2013

ZITTING VAN 23 JANUARI 2013 ZITTING VAN 23 JANUARI 2013 AANWEZIG: Paul DE SCHEPPER, voorzitter; Diane DE TURCK, Renaat RAES, Hubert SOENS, Annita SONCK, Lieven MEERT, Alain TRIEST, Godelieve VAN EECKHOUT, Arlette DIERICKX, Filip

Nadere informatie

Het proces-verbaal van de openbare zitting van de Raad dd. 13 december 2016 wordt goedgekeurd.

Het proces-verbaal van de openbare zitting van de Raad dd. 13 december 2016 wordt goedgekeurd. OCMW DEINZE NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Zitting van 03 januari 2017 Zijn aanwezig: C. De Spiegelaere, OCMW-voorzitter; W. De Ketelaere, R. Van Neste, R. Ranschaert, P. De Maertelaere,

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN 7 RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN 11 februari 2015 Aanwezig: Chris De Ridder, voorzitter Jan Claus, Lieve Fierens, Kristien Sestig, Gwenda Gaublomme, Luc Van Steyvoort,, Rik Holvoet, Sara Waelbers en

Nadere informatie

Raad van 21 december 2011

Raad van 21 december 2011 Raad van 21 december 2011 Aanwezig: Uyttendaele R. voorzitter, Matthijs R., De Waele M., Schollaert G., Matthijs F., Vander Straeten C., Sonck K., Derder I., Cromphout N., Vanderlinden L. en De Grauwe

Nadere informatie

COMMISSIE WELZIJN, WERK EN MILIEU - MONDELINGE VRAAG - ANTWOORD

COMMISSIE WELZIJN, WERK EN MILIEU - MONDELINGE VRAAG - ANTWOORD COMMISSIE WELZIJN, WERK EN MILIEU - MONDELINGE VRAAG - ANTWOORD OPSCHRIFT Vergadering van: 20 oktober 2015 Nummer: 2015_MC_00361 Onderwerp: Worden onze woonzorgcentra onbetaalbaar? - Mieke Bouve Raadslid(-leden):

Nadere informatie

Raad 9 november

Raad 9 november Raad 9 november 2011 83 RAAD 9 november 2011 Aanwezig: Jan Keirsebelik, voorzitter, Roger Van Driessche, Guy Verbrugghe, Peter Van Broeckhoven, Jan Mattheeussen, Lodewijk Van Staeyen, Els Van der Velden,

Nadere informatie

OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN OUDENBURG PROCES-VERBAAL VAN DE VERGADERING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN

OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN OUDENBURG PROCES-VERBAAL VAN DE VERGADERING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN OUDENBURG PROCES-VERBAAL VAN DE VERGADERING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Zitting van dinsdag 12 april 2016 Tegenwoordig: mevr. Rita Meyns - voorzitter,

Nadere informatie

Raad voor Maatschappelijk Welzijn

Raad voor Maatschappelijk Welzijn Raad voor Maatschappelijk Welzijn Notulen open zitting Zitting van 23 januari 2018 Samenstelling: Aanwezig: de heer Roger Seys; mevrouw Sonja Surkyn; de heer Michel Schepens; de heer Tim Theunis; mevrouw

Nadere informatie

besluit (30 augustus 2012). Na het verstrijken van deze termijn kan aan de Ontvanger kwijting worden verleend. Kennisname.

besluit (30 augustus 2012). Na het verstrijken van deze termijn kan aan de Ontvanger kwijting worden verleend. Kennisname. OCMW Waasmunster RD 2012/6 1 OPENBARE ZITTING Ontwerpnotulen en toelichting zitting van de OCMW-Raad van 19 september 2012 Raadzaal Sociaal Huis 19u 11. SOCIALE DIENST (AC 832) 11.1. Sociale kruidenier

Nadere informatie

ZITTING OCMW-RAAD 17 JUNI 2013

ZITTING OCMW-RAAD 17 JUNI 2013 ZITTING OCMW-RAAD 17 JUNI 2013 Mededeling ter kennisgeving van OCMW-raadsbesluiten, in uitvoering van artikel 254 van het decreet van 19 december 2008 betreffende de organisatie van de openbare centra

Nadere informatie

OPENBARE ZITTING NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN 28 OKTOBER 2014

OPENBARE ZITTING NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN 28 OKTOBER 2014 NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN 28 OKTOBER 2014 Aanwezig: Surkyn Sonja - voorzitter Schepens Michel, Pernet Godelieve, Seys Roger, Maes Benny, Deckers Hilde, Debruyne Katrien, Jeunen Maria,

Nadere informatie

Het proces-verbaal van de openbare zitting van de Raad dd. 3 januari 2017 wordt goedgekeurd.

Het proces-verbaal van de openbare zitting van de Raad dd. 3 januari 2017 wordt goedgekeurd. OCMW DEINZE NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Zitting van 07 februari 2017 Zijn aanwezig: C. De Spiegelaere, OCMW-voorzitter; W. De Ketelaere, R. Van Neste, R. Ranschaert, P. De Maertelaere,

Nadere informatie

Aandachtspunten meting 2018

Aandachtspunten meting 2018 Richtlijnen en aandachtspunten bij de meting dagprijzen in woonzorgcentra op 1 mei 2018 Aandachtspunten meting 2018 1. Enkel de dagprijsgegevens van het woonzorgcentrum worden opgevraagd. U dient geen

Nadere informatie

Raad van 25 maart 2015

Raad van 25 maart 2015 Raad van 25 maart 2015 Aanwezig: De Meersman A., voorzitter; D Haese J., De Clercq A., Debusschere M.-T., Heirman K., Henderickx S., Lemmens J., Matthys R., Meuleman G., leden; Vandermeersch P., secretaris.

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN. PROVINCIE // ARRONDISSEMENT // OCMW Vlaams-Brabant Leuven Bierbeek ZITTING VAN 4 FEBRUARI 2013

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN. PROVINCIE // ARRONDISSEMENT // OCMW Vlaams-Brabant Leuven Bierbeek ZITTING VAN 4 FEBRUARI 2013 1 NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN PROVINCIE // ARRONDISSEMENT // OCMW Vlaams-Brabant Leuven Bierbeek ZITTING VAN 4 FEBRUARI 2013 Aanwezig: mevr. Monda Wuytack, voorzitter. mevr. Micheline

Nadere informatie

OPENBARE VERGADERING. 1 Goedkeuring notulen openbare vergadering van 22 augustus 2018

OPENBARE VERGADERING. 1 Goedkeuring notulen openbare vergadering van 22 augustus 2018 Raad voor maatschappelijk welzijn 26 september 2018 1/5 Raad voor maatschappelijk welzijn Notulen Zitting van 26 september 2018 Aanwezig: mevrouw Birgitt Carlier, OCMW-voorzitter; de heer Alois Van Grieken,

Nadere informatie

OCMW GROBBENDONK GROBBENDONK PROVINCIE ANTWERPEN ARRONDISSEMENT TURNHOUT RAADSVERGADERING VAN 09/01/2012 PUBLIEKE ZITTING

OCMW GROBBENDONK GROBBENDONK PROVINCIE ANTWERPEN ARRONDISSEMENT TURNHOUT RAADSVERGADERING VAN 09/01/2012 PUBLIEKE ZITTING 1 OCMW GROBBENDONK PROVINCIE ANTWERPEN OCMW GROBBENDONK ARRONDISSEMENT TURNHOUT RAADSVERGADERING VAN 09/01/2012 PUBLIEKE ZITTING Aanwezig: Delen Simonne - Voorzitter Geyselings Carine, Van Goubergen Willy,

Nadere informatie

Overzichtslijst van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn OPENBARE ZITTING

Overzichtslijst van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn OPENBARE ZITTING Overzichtslijst Overzichtslijst van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn Aanwezig Datum 28 augustus 2014 Erik Vanderheiden, voorzitter Luc Ponsaerts, Chris Bex, Luc Haine, Marc Verheyen,

Nadere informatie

Ontwerpnotulen en toelichting zitting van de OCMW-Raad van 16 juni 2010 Raadzaal Sociaal Huis 19u

Ontwerpnotulen en toelichting zitting van de OCMW-Raad van 16 juni 2010 Raadzaal Sociaal Huis 19u OCMW Waasmunster RD 2010/6 1 OPENBARE ZITTING Ontwerpnotulen en toelichting zitting van de OCMW-Raad van 16 juni 2010 Raadzaal Sociaal Huis 19u 11. SOCIALE DIENST (AC 832) 11.1 Samenwerking Hoogendonck

Nadere informatie

Bevoegdheidsoverdracht prijsbepaling. Geachte mevrouw, geachte heer,

Bevoegdheidsoverdracht prijsbepaling. Geachte mevrouw, geachte heer, Aan de initiatiefnemers van de woonzorgcentra en centra voor kortverblijf, dagverzorgingscentra, serviceflatgebouwen en groepen van assistentiewoningen in Vlaanderen en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Nadere informatie

RAAD De zitting wordt door de voorzitter,lut Van Den Broecke geopend om 20u.

RAAD De zitting wordt door de voorzitter,lut Van Den Broecke geopend om 20u. PROCES-VERBAAL VAN DE OPENBARE ZITTING VAN DE RAAD VAN HET OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN EN TE MELLE 24 februari 2014 Aanwezig: Verontschuldigd : Lutgarde Van Den Broecke,voorzitter,

Nadere informatie

Het proces-verbaal van de openbare zitting van de Raad dd. 7 februari 2017 wordt goedgekeurd.

Het proces-verbaal van de openbare zitting van de Raad dd. 7 februari 2017 wordt goedgekeurd. OCMW DEINZE NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Zitting van 07 maart 2017 Zijn aanwezig: C. De Spiegelaere, OCMW-voorzitter; W. De Ketelaere, R. Van Neste, R. Ranschaert, P. De Maertelaere,

Nadere informatie

OCMW-raad Wachtebeke. Verslag 22 november 2016 (19 uur- vergaderlokaal oud rusthuis)

OCMW-raad Wachtebeke. Verslag 22 november 2016 (19 uur- vergaderlokaal oud rusthuis) OCMW-raad Wachtebeke Verslag 22 november 2016 (19 uur- vergaderlokaal oud rusthuis) Aanwezig: An Delen, Jacqueline Van Pamel, Marleen Claeys, Raf De Weggheleire, Anita Van Cronenburg, Willy Celie, Jan

Nadere informatie

PROVINCIE WEST-VLAANDEREN ARRONDISSEMENT VEURNE OCMW DE PANNE UITTREKSEL UIT HET NOTULENBOEK VAN HET OCMW.

PROVINCIE WEST-VLAANDEREN ARRONDISSEMENT VEURNE OCMW DE PANNE UITTREKSEL UIT HET NOTULENBOEK VAN HET OCMW. PROVINCIE WEST-VLAANDEREN ARRONDISSEMENT VEURNE OCMW DE PANNE UITTREKSEL UIT HET NOTULENBOEK VAN HET OCMW. De Raad voor Maatschappelijk Welzijn in zitting van 21 juni 2017 Aanwezig: Simonne Blanckaert,

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE RAAD VAN 06/11/2013

NOTULEN VAN DE RAAD VAN 06/11/2013 NOTULEN VAN DE RAAD VAN 06/11/2013 Aanwezig: Thienpont Alexandra, voorzitter; Adriaensen Maria, Beets Jozef, Noppen Hilde, Nys Hendrik, Schillebeeckx Elke, Trappeniers Hendrik, Vandeven Adelia, Wynants

Nadere informatie

1. Goedkeuren notulen vorige vergadering openbaar gedeelte

1. Goedkeuren notulen vorige vergadering openbaar gedeelte PROVINCIE VLAAMS BRABANT ---- OCMW LUBBEEK ---- DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 19 oktober 2009 AANWEZIG: Voorzitter : Maria Elisabeth DEPRET Leden : Schepen : Ingrid VANDEN BERGHE, Alphonse

Nadere informatie

Zittingsverslag OCMW-raad donderdag 17 januari 2019

Zittingsverslag OCMW-raad donderdag 17 januari 2019 Zittingsverslag OCMW-raad donderdag 17 januari 2019 Aanwezig: Liesbeth Gellinck, voorzitter Jan de Keyser, voorzitter Vast Bureau Els Roelof, Katrien Talloen, Delphine Roels, Geert Pyfferoen, Sam Van de

Nadere informatie

Aandachtspunten meting 2019

Aandachtspunten meting 2019 Richtlijnen en aandachtspunten bij de meting dagprijzen in woonzorgcentra op 1 mei 2019 Aandachtspunten meting 2019 1. Enkel de dagprijsgegevens van het woonzorgcentrum worden opgevraagd. U dient geen

Nadere informatie

Het proces-verbaal van de openbare zitting van de Raad dd. 4 april 2017 wordt goedgekeurd.

Het proces-verbaal van de openbare zitting van de Raad dd. 4 april 2017 wordt goedgekeurd. OCMW DEINZE NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Zitting van 2 mei 2017 Zijn aanwezig: C. De Spiegelaere, OCMW-voorzitter; W. De Ketelaere, R. Van Neste, R. Ranschaert, P. De Maertelaere, K.

Nadere informatie

ZITTING VAN 28 JANUARI 13

ZITTING VAN 28 JANUARI 13 PROVINCIE VLAAMS BRABANT ---- OCMW LUBBEEK ---- ZITTING VAN 28 JANUARI 13 AANWEZIG: de heer Koenraad Van Coppenolle, voorzitter de dames Veerle Daems, Martine Dierickx, Heleen Vangeel en Freya Verlinden

Nadere informatie

OPENBARE VERGADERING. 1 Goedkeuring notulen openbare vergadering van 28 september 2016

OPENBARE VERGADERING. 1 Goedkeuring notulen openbare vergadering van 28 september 2016 Raad voor maatschappelijk welzijn 26 oktober 2016 1/5 Raad voor maatschappelijk welzijn Notulen Zitting van 26 oktober 2016 Aanwezig: mevrouw Birgitt Carlier, OCMW-voorzitter; de heer Alois Van Grieken,

Nadere informatie

VERGADERING RAAD OCMW VAN DINSDAG 28 april 2015

VERGADERING RAAD OCMW VAN DINSDAG 28 april 2015 AANVANG: Te 20:00 uur in de raadzaal Sociaal Huis, OCMW Wuustwezel AANWEZIG: De heer: G. Verelst, voorzitter mevrouwen: S. Smeulders, H. Hoeymans, M. Steyaert, J. Meirsman, M. Deruytter, A. Lostrie, leden

Nadere informatie

Raad 14 december

Raad 14 december Raad 14 december 2011 95 RAAD 14 december 2011 Aanwezig: Jan Keirsebelik, voorzitter, Chris De Ridder, afgevaardigd schepen, Roger Van Driessche, Guy Verbrugghe, Peter Van Broeckhoven, Jan Mattheeussen,

Nadere informatie

Notulen van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 21 oktober 2014

Notulen van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 21 oktober 2014 Notulen van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 21 oktober 2014 Aanwezig: Verbist Els; voorzitter Frans Rik; burgemeester Pauwels Koen, Dorikens Herman, Vanhove Johnny, Lietaer Bart, Van den Bergh

Nadere informatie

Het proces-verbaal van de openbare zitting van de Raad dd. 12 september 2017 wordt goedgekeurd.

Het proces-verbaal van de openbare zitting van de Raad dd. 12 september 2017 wordt goedgekeurd. OCMW DEINZE NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Zitting van 3 oktober 2017 Zijn aanwezig: C. De Spiegelaere, OCMW-voorzitter; W. De Ketelaere, R. Van Neste, R. Ranschaert, P. De Maertelaere,

Nadere informatie

Gelet op het auditoraatsrapport van de Kruispuntbank ontvangen op 24 juni 2005; A. SITUERING, ONDERWERP EN RECHTVAARDIGING VAN DE AANVRAAG

Gelet op het auditoraatsrapport van de Kruispuntbank ontvangen op 24 juni 2005; A. SITUERING, ONDERWERP EN RECHTVAARDIGING VAN DE AANVRAAG SCSZ/05/97 1 BERAADSLAGING NR. 05/034 VAN 19 JULI 2005 M.B.T. DE MEDEDELING VAN PERSOONSGEGEVENS BETREFFENDE BUITENLANDSE VERZEKERDEN, DOOR DE VERZEKERINGSINSTELLINGEN AAN HET VLAAMS ZORGFONDS, MET HET

Nadere informatie

2 KWALITEITSZORG: JAARVERSLAG 2015 EN PLANNING 2016 VOOR HET WOONZORGCENTRUM "ONZE-LIEVE-VROUW"

2 KWALITEITSZORG: JAARVERSLAG 2015 EN PLANNING 2016 VOOR HET WOONZORGCENTRUM ONZE-LIEVE-VROUW OCMW DEINZE MEMORIE BIJ DE OCMW-RAAD Zitting van 05 april 2016 om 19 u 30 OPENBARE ZITTING 1 PROCES-VERBAAL OPENBARE ZITTING VAN 1 MAART 2016 2 KWALITEITSZORG: JAARVERSLAG 2015 EN PLANNING 2016 VOOR HET

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN 51 RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN 13 mei 2015 Aanwezig: Chris De Ridder, voorzitter Roger Van Driessche, Jan Claus, Lieve Fierens, Gwenda Gaublomme, Luc Van Steyvoort, Rik Holvoet, Sara Waelbers, Joeri

Nadere informatie

BESLISSINGSRAPPORT ERKENNINGSKALENDER CENTRA VOOR KORTVERBLIJF

BESLISSINGSRAPPORT ERKENNINGSKALENDER CENTRA VOOR KORTVERBLIJF / rapport BESLISSINGSRAPPORT ERKENNINGSKALENDER CENTRA VOOR KORTVERBLIJF 26.06.2015 26.06.2015 Beslissingsrapport erkenningskalender 1/54 Inhoudsopgave 1 Beslissingsbasis 4 2 Beslissingsprincipe centra

Nadere informatie

1. Goedkeuring verslag openbare vergadering 10 juni Het verslag van de openbare vergadering van 10 juni 2009 wordt goedgekeurd.

1. Goedkeuring verslag openbare vergadering 10 juni Het verslag van de openbare vergadering van 10 juni 2009 wordt goedgekeurd. Raad 8 juli 2009 67 RAAD 8 juli 2009 Aanwezig: Jan Keirsebelik, voorzitter, Chris De Ridder, afgevaardigd schepen Roger Van Driessche, Guy Verbrugghe, Peter Van Broeckhoven, Jan Mattheeussen, Lodewijk

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN - ZITTING VAN DONDERDAG 22 NOVEMBER 2018

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN - ZITTING VAN DONDERDAG 22 NOVEMBER 2018 RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN - ZITTING VAN DONDERDAG 22 NOVEMBER 2018 Aanwezig de heren en mevrouwen: Filiep DE VOS: voorzitter; Marianne VANCOILLIE, Jean DAENEN, Mia DELODDERE, Gabriël BENOIT, Carine

Nadere informatie

ZITTING VAN 22 JULI 2013

ZITTING VAN 22 JULI 2013 ZITTING VAN 22 JULI 2013 AANWEZIG : Jozef Browaeys, burgemeester-voorzitter; Robert De Meuleneire, Janna Bauters en Hendrik Blommaert; schepenen. Guy Glorieux, schepen - voorzitter OCMW. Sabine Roobroeck,

Nadere informatie

RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 21 mei 2014

RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 21 mei 2014 Aanwezig: RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 21 mei 2014 Jos Cauwberghs - de voorzitter Godelieve Meulemans, Lochie Julie, Kris Hendrickx, Jos Steenwinckels, Joachim Lelièvre-Damit, Johny Stiers

Nadere informatie

DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN

DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN PROVINCIE VLAAMS BRABANT ---- OCMW LUBBEEK ---- DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 19 december 2011, 20.30 u AANWEZIG: Voorzitter : Jan VAN BRUSSELT Leden : Maria SCHREVENS, Ingrid VANDEN

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN DONDERDAG 24 JANUARI 2019

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN DONDERDAG 24 JANUARI 2019 RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN DONDERDAG 24 JANUARI 2019 Aanwezig: Verontschuldigd: Afwezig: Jan STEVENS: burgemeester; Filiep DE VOS, Magda DEPREZ, Rachida ABID, Daisy HAYDON: schepenen; Rik BUYSE,

Nadere informatie

Raad voor Maatschappelijk Welzijn

Raad voor Maatschappelijk Welzijn Raad voor Maatschappelijk Welzijn Notulen open zitting Zitting van 24 januari 2017 Samenstelling: Aanwezig: de heer Roger Seys; mevrouw Sonja Surkyn; de heer Michel Schepens; de heer Tim Theunis; mevrouw

Nadere informatie

VR DOC.0237/16

VR DOC.0237/16 VR 2019 2202 DOC.0237/16 Bijlage 14. Subsidiëring van de infrastructuur in woonzorgcentra en centra voor kortverblijf type 1 Hoofdstuk 1. Definities Artikel 1. In deze bijlage wordt verstaan onder: 1 infrastructuursubsidies:

Nadere informatie

Zitting van DINSDAG 26 FEBRUARI 2019

Zitting van DINSDAG 26 FEBRUARI 2019 Zitting van DINSDAG 26 FEBRUARI 2019 Tegenwoordig : de Dames en Heren Peter De Bock, Voorzitter Robby De Caluwe, Stijn Deschepper, Sarah Poppe, Koen Mertens, Tibbe Verschaffel, Inge Mertens, Frederic Dierinck,

Nadere informatie