Hoe werk je slimmer, niet harder?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hoe werk je slimmer, niet harder?"

Transcriptie

1 *Bron: publicatie/ decemberraming economischevooruitzichten-2018 De economische vooruitzichten voor 2018 zien er goed uit. Volgens het CPB zet de economische groei door en gaat het dit jaar uitkomen op meer dan 2,5% 1. Het planbureau ziet dat de economische groei breed wordt gedragen: consumptie van huishoudens, investeringen door overheid, maar juist ook bedrijfsinvesteringen dragen bij aan die groei. Uiteraard is dit goed nieuws voor organisaties. Voor het eerst in 10 jaar zit de economie weer in de lift en is er optimisme over het behalen van meer winst en omzet. Bovendien zijn bij een groeiende economie de randvoorwaarden beter om de continuïteit van je organisatie te waarborgen en om de organisatie te laten groeien. Aan de andere kant brengt het ook zeker uitdagingen met zich mee. Hoe voorkom je te hoge werkdruk bij je medewerkers? Eén van die uitdagingen is om ervoor te zorgen dat de werkdruk op je medewerkers niet teveel wordt als gevolg van de groeiende, steeds veeleisendere klantvraag en tekorten op de arbeidsmarkt. Met andere woorden, meer bereiken met gelijke of zelfs minder medewerkers, betekent dat de productiviteit van je medewerkers moet verbeteren. Dat ze meer uit hun werkdag moeten gaan halen. Alleen hoe bereik je dat? Hoe kun je dit jaar nog duidelijke verbeteringen realiseren op dit gebied?

2 We hebben 10 quickwins samengesteld om de productiviteit van de werkomgeving en je organisatie te verbeteren. 1. Vervang verouderde ICT systemen Volgens generatie-expert Aart Bontekoning is één van de energieslurpers binnen organisaties het werken met verouderde ICT systemen. Het werkt traag, medewerkers kunnen niet werken zoals ze thuis ook gewend zijn. Bovendien zijn verouderde systemen vaak kostbaar in onderhoud, zeker naar mate ze ouder worden. Eén van de acties die je nu kunt doen, is het vervangen van deze systemen voor moderne technologie. Bijvoorbeeld een digitale werkomgeving zoals Office 365 of een Hosted communicatie oplossing, waarmee je vaste telefonie en mobiele telefonie met elkaar integreert voor optimale bereikbaarheid van medewerkers 2. Effectiever vergaderen Hoeveel reistijd kost het je per week om een vergadering of bijeenkomst bij te wonen? Hoe zou het zijn als je die tijd kunt besparen door bijvoorbeeld op afstand met elkaar te vergaderen en dat mensen dat ook eenvoudig kunnen opzetten zonder tussenkomst van IT? Met videoconferencing kun je elkaar toch zien, zonder fysiek bij elkaar op locatie te zijn. Gebruik je een complete communicatie oplossing, dan kun je ook je beeldscherm delen of documenten delen, chatten om je vergadering nog interactiever te maken. Dankzij Online Werken en Skype for Business kunnen we overal overleggen en zijn we efficiënter gaan samenwerken. In één week heb ik al minimaal 6 uur reistijd bespaard. - Martijn van Aarssen, Directeur IF Technology *Bron: Customer Case IF Technology into.nu/klanten/zowerkt-online-werken-iftechnology/ Martijn Aarssen, directeur van IF Technology, bespaart hiermee 6 uur reistijd per week. 2 Bovendien gaat het vergaderen sneller, de sociale praatjes blijven achterwege, waardoor je sneller to-the-point komt. Zo bespaar je dus niet alleen op je reistijd, maar ook op je vergadertijd.

3 3. Ga anders, en vooral beter, samenwerken Het is tijd om op een andere manier samen te werken binnen de organisatie. Stap uit het hokje van je afdeling en ga op zoek naar een connectie met andere disciplines. Zoek elkaars sterke punten op, zo werken Young Professionals vandaag de dag ook. Denk niet meer hiërarchisch. Als een medewerker een goed idee heeft, ga er dan samen mee aan de slag in plaats van stuur maar een mail en dan pak ik het verder op. Hoe kun je dan beter samenwerken? Bijvoorbeeld door applicaties (zoals Microsoft Teams) te gebruiken die dit mogelijk maken. Bestanden kun je delen en tegelijkertijd online bewerken, waardoor o.a. de doorlooptijden van projecten aanzienlijk verkleind kunnen worden. Manage een compleet project door met elkaar te chatten, documenten te bewerken en op te slaan, een notitieblok bij te houden. 4. Creëer de juiste werkomgeving Je kunt stellen dat er meerdere werkomgevingen zijn binnen je organisatie: A. Fysieke werkomgeving B. Digitale werkomgeving A) Fysieke werkomgeving Een praktische en fijne werkomgeving is cruciaal voor medewerkers om zich comfortabel te voelen op het werk. Simpele dingen zoals het decoreren van de werkruimte kan een wezenlijk verschil maken en werk meer als een thuis laten voelen. Natuurlijk zonlicht voegt ook enorm toe aan de productiviteit en denk ook aan een open deur policy, zodat iedereen zich welkom voelt om ergens binnen te stappen. B) Digitale werkomgeving De andere werkomgeving is je digitale werkomgeving; de systemen, applicaties en processen die je dagelijks gebruikt. Wat we regelmatig zien, is dat er in de loop der tijd een wildgroei ontstaat van documenten, bestanden en applicaties. Mensen zijn veel tijd kwijt met het zoeken naar informatie en naar inlogcodes. Hoe zorg je dan nog dat je productief blijft? Inderdaad, dat is heel moeilijk. Er zijn oplossingen waar alles wat je nodig hebt online staat en te benaderen is via één digitaal bureaublad. Je hebt dan nog maar één locatie nodig, met één wacht-

4 woord (Single Sign On) om al je applicaties en bestanden veilig en eenvoudig te benaderen. Op welk device je werkt, en waar je ook aan het bent. Je hebt altijd dezelfde gebruikerservaring én je hebt de mogelijkheid om altijd en overal te werken. Dubbel zo productief dus. 5. Leer van elkaar, vier successen Vooral bij grotere organisaties zie je dat er vaak eilandjes ontstaan, dat afdelingen los van elkaar opereren binnen de organisatie. Zonde, want wie weet heeft de afdeling Financiën een werkwijze die voor Marketing ook goed kan werken, en vice versa. Je hoeft niet het wiel opnieuw uit te vinden, leer van elkaar. In het verlengde daarvan is het ook belangrijk om successen te vieren. Dat doen we collectief veel te weinig. Wat goed gaat, wordt voor normaal aangenomen. Wat niet helemaal goed gaat, wordt juist benadrukt. Uiteraard goed om te leren van elkaars verbeterpunten, maar neem ook de tijd om successen te vieren. Geef elkaar een compliment, leer van wat goed is gegaan en neem dat mee naar het volgende project. Daarmee start je productiever het volgende project en houd je de doorlooptijd beter onder controle. 6. Houd controle op informatiebeveiliging: zakelijke communicatietools Al jaren is de overvolle mailbox één van de grootste ergernissen binnen organisaties. Het behandelen van kost je onnodig veel tijd, omdat je vaak geneigd bent om overal op te reageren wat binnenkomt. Je gaat reactief te werk: je pakt op wat als eerste binnenkomt, en verliest daardoor het grotere geheel uit het oog. Je werkdag laten bepalen door je is waarschijnlijk één van de meest inefficiënte manieren om te werken. Hoe zorg je dat je die tijd weer terug pakt? Als je de mail binnen je organisatie wilt verminderen, betekent dat je deels op een andere manier moet gaan communiceren. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van een moderne intranet oplossing, instant messaging technologie, en Yammer als je de hele organisatie, teams of juist individuen wilt bereiken. Door dit als organisatie aan te bieden, voorkom je dat medewerkers zelf (vaak gratis) applicaties gaan gebruiken die de data privacy niet waarborgen of gevoelig zijn voor cybercrime.

5 7. Zorg dat medewerkers altijd en overal kunnen werken De vrijheid van mobiel werken is voor organisaties vaak juist een belemmering: de controle verdwijnt, denkt men. Maar een medewerker is juist productiever als hij of zij de vrijheid krijgt om te bepalen waar en wanneer ze werken. Laat avondmensen bijvoorbeeld later beginnen of ochtendmensen juist vroeger. Bied de mogelijkheid om een dag thuis te werken als dat beter werkt voor de concentratie. Of bij uitzonderlijke situaties, zoals extreme sneeuwval, treinstakingen of een verkeersinfarct om op die manier zo min mogelijk kostbare tijd te verspillen. Hoe realiseer je dat op een veilige manier? Met een digitale werkomgeving op basis van schaalbare, veilige cloud technologie. Al je apps, bestanden en documenten worden ontsloten via één digitaal bureaublad, waardoor je overal kunt werken, op elk device alsof je op kantoor zit. Veilig in de cloud, zodat medewerkers ook geen USB sticks meer hoeven te gebruiken en je hun output altijd inzichtelijk hebt. 8. Vind de balans tussen verschillende generaties op de werkvloer Binnenkort werken er vier generaties naast elkaar op de werkvloer. De oudsten zijn de babyboomers, de jongsten Generatie Z (ook wel de on-demand generatie genoemd). Iedere generatie heeft zijn eigen normen, waarden en manier van werken. Belangrijk om een balans te vinden tussen ervaring van de zittende generatie en het jeugdige enthousiasme van nieuw, jong talent die ook de continuïteit van je organisatie moeten garanderen. Wil je dat medewerkers zoveel mogelijk uit hun werkdag halen? Bied iedereen de ruimte om zichzelf te ontwikkelen, om (samen) te werken op de manier die het beste bij hem of haar past. Zo haal je het beste uit je medewerkers naar boven. Op de langere termijn voorkom je dat medewerkers teveel van zichzelf vragen om zich aan te passen aan de organisatie. Met in de ergste gevallen het risico op een burn-out of een uitstapregeling tot gevolg, inclusief de bijbehorende financiële risico s. 9. Automatiseren van processen Wil je de productiviteit van je hele organisatie verbeteren, kijk dan ook waar je processen (verder) kunt automatiseren. Kun je in plaats van Excel een boekhoudprogramma of Power BI gebruiken? Bewaar je documenten nog lokaal op een computer of online in de cloud zodat je er altijd bij kunt, waar je ook bent en vanaf welk device je aan het werk bent.

6 Met Microsoft Office 365 worden applicaties steeds meer voor je geïntegreerd, zodat je op een slimmere manier kunt werken. Bijvoorbeeld Teams met Skype for Business, zodat je vanuit één applicatie een vergadering kunt inplannen met je hele team. Of tijdens een vergadering gezamenlijk notuleren in OneNote inclusief voicerecording, zodat niemand meer na de vergadering tijd kwijt is met het uitwerken van de aantekeningen. Maar ook legacy applicaties als CRM kun je online integreren, bijvoorbeeld met Skype for Business zodat je in één oogopslag het klantdossier ziet bij een inkomende call. Het lijkt complex en kostbaar om alles te integreren, maar niets is minder waar. Je hoeft geen grote investeringen te doen, je betaalt alleen voor datgene wat je daadwerkelijk gebruikt. Implementeer het wel in één keer goed en zoek eventueel support van een specialist. 10. Investeer in training om medewerkers productiever te laten werken Medewerkers zijn gewend om op een bepaalde manier te werken. Of die nu het meest productief is, maakt niet uit. Het is hun routine en het werkt voor ze. En wat is er moeilijker dan je routine loslaten en iets nieuws te omarmen?

7 Het gros van de organisaties die overstappen op nieuwe technologie, gebruikt hooguit een kwart van de mogelijkheden. Waarom? Omdat ze simpelweg niet weten welke functionaliteiten ze tot hun beschikking hebben én wat de voordelen zijn voor hun dagelijkse werkzaamheden. Een adoptie proces met o.a. training, lesmateriaal en praktische video s helpt om medewerkers de nieuwe technologie te laten omarmen en om ze alles eruit te laten halen. En dit houdt niet op na Go-Live: met Office 365 heb je toegang tot continue innovatie. Zorg ervoor dat je een adoptie programma kiest die zorgt dat de juiste medewerkers geïnformeerd worden als nieuwe technologie beschikbaar komt die voor hen relevant is, zodat je ook echt van die continue innovatie gebruik maakt. Op de langere termijn zijn je medewerkers productiever en zijn ze in staat om meer uit de moderne technologie, én dus uit hun werkdag, te halen. Conclusie: Wil je de productiviteit van je organisatie te verbeteren, dan kun je vandaag de dag niet meer zonder moderne technologie. Om je concurrentiekracht te behouden, is het van belang om vandaag te starten met de quickwins. Naast het verbeteren van de productiviteit, heeft moderne technologie ook invloed op de financiële balans van je organisatie. Zeker als je kiest voor een schaalbare, veilige oplossing, waarbij je alleen licenties koopt die je nodig hebt en kunt op- of afschalen als de situatie daar om vraagt. Server capaciteit on demand dus. Bovendien hoef je niet meer in één keer flink te investeren in een server op locatie die relatief snel verouderd en veel onderhoud (dus tijd) vraagt van je medewerkers.

8 Werk slimmer, niet harder! INTO s consultants weten als ondernemer als geen ander hoe belangrijk productiviteit voor organisatie is. Zij denken graag met je mee om te bepalen wat de beste oplossing is voor jouw organisatie. Neem contact met ons op voor online demo van maximaal 30 minuten. wvw.into.nu/contacteer-mij/ marketing@into.nu Over INTO INTO is de grootste B2B leverancier van Nederland voor Telecom en Cloud Based werkomgevingen. Wij begeleiden je organisatie in het digitale transformatieproces voor vandaag en morgen. Dat doen we door bouwblokken aan te bieden voor een digitale werkomgeving voor telecom en IT, inclusief de bijbehorende infrastructuur. Samen met jou gaan we op zoek naar innovatieve oplossingen, waarbij transparantie en toegankelijkheid centraal staan. Simplicity as a Service noemen we dat. INTO kan je medewerkers nog slimmer laten samenwerken dankzij onze nauwe samenwerking met Triple A partners en 45 krachtige franchiseondernemers. Zij zijn verspreid over heel Nederland zodat zij ervoor kunnen zorgen dat je organisatie zich kan concentreren op waar je goed in bent: ondernemen! Disclaimer: Aan de inhoud van deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen op de inhoud zijn altijd voorbehouden.

Klaar voor de werknemer van vandaag én morgen?

Klaar voor de werknemer van vandaag én morgen? Klaar voor de werknemer van vandaag én morgen? De economie groeit en de vergrijzing neemt snel toe. Twee trends die de komende jaren veel invloed gaan hebben op de ontwikkeling van organisaties in elke

Nadere informatie

De 5 succesfactoren bij cloud migraties

De 5 succesfactoren bij cloud migraties De 5 succesfactoren bij cloud migraties Hoe krijg je toegang tot continue innovatie en transformatie van de werkomgeving? Waarom migreren naar de cloud? Google dit en je krijgt ruim 153.000 resultaten

Nadere informatie

Complete browser-based werkplek

Complete browser-based werkplek Complete browser-based werkplek Demonstreer hoe je het werk van de medewerkers bij jouw klant kunt vereenvoudigen 1. Jouw eigen werkplek 2. Vereenvoudig DMS & mail 3. Alle applicaties bij elkaar 4. Simpel

Nadere informatie

De cloud die gebouwd is voor uw onderneming.

De cloud die gebouwd is voor uw onderneming. De cloud die gebouwd is voor uw onderneming. Dit is de Microsoft Cloud. Elke onderneming is uniek. Van gezondheidszorg tot de detailhandel, van fabricage tot financiële dienstverlening: geen twee ondernemingen

Nadere informatie

7 manieren voor sneller, efficiënter en veiliger communiceren

7 manieren voor sneller, efficiënter en veiliger communiceren 7 manieren voor sneller, efficiënter en veiliger communiceren 7 manieren voor sneller, efficiënter en veiliger communiceren Win meer tijd Je vraagt je soms wel eens af of je nog aan werken toekomt. Die

Nadere informatie

Mobiel, klantgerichter en veilig werken in de retail

Mobiel, klantgerichter en veilig werken in de retail Mobiel, klantgerichter en veilig werken in de retail Voor retailers zijn het uitdagende tijden. Het is daarom nu hét moment om de basis op orde te hebben, door te pakken, en te bouwen aan de toekomst.

Nadere informatie

Office 365. Overstappen of niet?

Office 365. Overstappen of niet? Office 365 Overstappen of niet? Moet je als bedrijf ook overstappen naar de cloud? Office 365 Introductie Moet ik met mijn bedrijf ook overstappen naar de cloud? Veel MKB bedrijven worstelen nogal met

Nadere informatie

Bereikbaarheid binnen bereik

Bereikbaarheid binnen bereik Bereikbaarheid binnen bereik W I L RO FFRE ITS M A C A S E ST UDY: B LO KW EG FIN A NC IE E L A DVISEUR S WilroffReitsma & Blokweg 1 Samenvatting Inhoud Voor een organisatie als Blokweg Financieel Adviseurs

Nadere informatie

De Moderne Werkplek. Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst

De Moderne Werkplek. Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst De Moderne Werkplek Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst Bij veel organisaties staat digitalisering

Nadere informatie

Vodafone Skype for Business

Vodafone Skype for Business Vodafone Skype for Business Whitepaper Skype for Business Vodafone Power to you Whitepaper Skype for Business 1 Slimmer samenwerken met Skype for Business Mensen en organisaties communiceren anders dan

Nadere informatie

Whitepaper Integratie Videoconferentie. Integreer bestaande UC oplossingen met Skype for Business

Whitepaper Integratie Videoconferentie. Integreer bestaande UC oplossingen met Skype for Business Whitepaper Integratie Videoconferentie Integreer bestaande UC oplossingen met Skype for Business Talk & Vision 2015 Inhoudsopgave 1. Introductie 3 2. Skype for Business/Lync 4 Hoe doen we dat? 4 3. Gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

Whitepaper: Slimmer werken met Office 365 in de zorg

Whitepaper: Slimmer werken met Office 365 in de zorg Office 365: De flexibele werkplek voor zorgmedewerkers De huidige samenleving moderniseert in hoog tempo. Informatie staat snel tot je beschikking en mensen staan continu met elkaar in verbinding. Dit

Nadere informatie

Altijd en overal in de cloud. Al uw data en applicaties vanaf elk device bereikbaar voor uw medewerkers

Altijd en overal in de cloud. Al uw data en applicaties vanaf elk device bereikbaar voor uw medewerkers Altijd en overal in de cloud Al uw data en applicaties vanaf elk device bereikbaar voor uw medewerkers Zorgeloos in de cloud De wereld verandert voortdurend en ook ons werkmodel bevindt zich in een fase

Nadere informatie

Microsoft Dynamics CRM & Integrated Innovation

Microsoft Dynamics CRM & Integrated Innovation Microsoft Dynamics CRM & Integrated Innovation 22 mei 2008 Qurius Page 1 Agenda Uitdagingen People Ready Business Integrated Innovation Case: FNV Bondgenoten Qurius en samenvatting Qurius Page 2 Uitdagingen

Nadere informatie

VCS VoIP. In de Cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf VCS Automatisering

VCS VoIP. In de Cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf VCS Automatisering In de Cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf Uw telefooncentrale In de Cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf De behoefte aan efficiëntie vraagt om een flexibele communicatieoplossing.

Nadere informatie

Efficiënter zakendoen met Unified Communications. Van mobiele telefonie naar mobiel werken.

Efficiënter zakendoen met Unified Communications. Van mobiele telefonie naar mobiel werken. Efficiënter zakendoen met Unified Communications. Van mobiele telefonie naar mobiel werken. EEN PA PE R VA N W ILRO FFR EIT SM A & VODAFONE WilroffReitsma & Vodafone 1 Het beheer van de IT-infrastructuur

Nadere informatie

INTRANET SUITE: SOCIAL INTRANET IN ÉÉN DAG

INTRANET SUITE: SOCIAL INTRANET IN ÉÉN DAG INTRANET SUITE: SOCIAL INTRANET IN ÉÉN DAG Een sociaal intranet met unieke, aanvullende portals Uw medewerkers zijn van grote waarde om de doelstellingen van uw organisatie te behalen. Een effectieve interne

Nadere informatie

OneNote. Slimmer samenwerken!

OneNote. Slimmer samenwerken! OneNote Slimmer samenwerken! Inhoud 3 Waarom OneNote? 4 Basis OneNote Pakket 5 Slimmer Werken Pakket 6 Over Professional Organizer Friesland OneNote Waarom OneNote? Een groeiend aantal vooruitdenkende

Nadere informatie

DÉ TOOL VOOR ONLINE VIDEOVERGADEREN VIA DE CLOUD

DÉ TOOL VOOR ONLINE VIDEOVERGADEREN VIA DE CLOUD OZMO s videoconferentie oplossing DÉ TOOL VOOR ONLINE VIDEOVERGADEREN VIA DE CLOUD OZMO cloud video conferentie voor elk bedrijf dat efficiënter wil werken OZMO levert de beste en meest gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Cloud. Een dienst van KPN ÉÉN

Dienstbeschrijving Cloud. Een dienst van KPN ÉÉN Dienstbeschrijving Cloud Een dienst van KPN ÉÉN Versie : 1.0 Datum : 12 april 2016 Inhoud 1 Dit is Cloud 3 2 Dit is Office 365 4 3 Specificatie Domeinnamen 7 4 Technische voorwaarden en service 8 Blad

Nadere informatie

integrating your business

integrating your business integrating your business Codit is een IT expert in business integratie en levert wereldwijd diensten in consultancy, technologie en managed services. Door de integratie van een centraal technologisch

Nadere informatie

HET IS TIJD OM DE BELOFTE VAN UNIFIED COMMUNICATIONS WAAR TE MAKEN

HET IS TIJD OM DE BELOFTE VAN UNIFIED COMMUNICATIONS WAAR TE MAKEN HET IS TIJD OM DE BELOFTE VAN UNIFIED COMMUNICATIONS WAAR TE MAKEN Het is tijd om de belofte van Unified Communications waar te maken HET IS TIJD OM DE BELOFTE VAN UNIFIED COMMUNICATIONS WAAR TE MAKEN

Nadere informatie

Efficiënter werken met Unified Communications. Van mobiele telefonie naar mobiel werken.

Efficiënter werken met Unified Communications. Van mobiele telefonie naar mobiel werken. Efficiënter werken met Unified Communications. Van mobiele telefonie naar mobiel werken. EEN PA PE R VA N W ILRO FFR EIT SM A & K P N WilroffReitsma & KPN 1 Vandaag de dag zijn we in staat om mensen veel

Nadere informatie

1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365

1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365 1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365 2 Inleiding Lancom biedt haar klanten reeds sinds 2007 de mogelijkheid om te gaan werken van uit een Cloud model waarbij de servers in een datacenter van Lancom

Nadere informatie

IT-GIDS VOOR DE ZORG

IT-GIDS VOOR DE ZORG IT-GIDS VOOR DE ZORG IT als drijvende kracht achter betere zorgverlening Wij hoeven u niet uit te leggen dat achter de beste zorg een hele organisatie schuilt. Digitalisering heeft de manier van werken

Nadere informatie

UNIFIED COMMUNICATIONS

UNIFIED COMMUNICATIONS UNIFIED COMMUNICATIONS Van innovatie naar mobiliteit zonder risico s Martijn Nederhof Solutions Architect bij Axians 1 Veranderingen Wat zien we gebeuren Mobiel wordt SIP end-point en airtime operator

Nadere informatie

5 manieren waarop apps de maakindustrie transformeren

5 manieren waarop apps de maakindustrie transformeren 5 manieren waarop apps de maakindustrie transformeren Een zee aan mogelijkheden in de palm van je hand Internetbankieren, muziek luisteren of navigatiehulp, onze smartphone zit vol met allerlei handige

Nadere informatie

Microsoft Office 365 voor bedrijven. Remcoh legt uit

Microsoft Office 365 voor bedrijven. Remcoh legt uit Microsoft Office 365 voor bedrijven Remcoh legt uit Beter samenwerken, ook onderweg Starten met Office 365 is starten met het nieuwe werken. Met Office 365 heeft u namelijk de mogelijkheid om altijd en

Nadere informatie

HAAL TOPPRESTATIES UIT UW TEAM productief werken - slim samenwerken en kennisdelen

HAAL TOPPRESTATIES UIT UW TEAM productief werken - slim samenwerken en kennisdelen HAAL TOPPRESTATIES UIT UW TEAM productief werken - slim samenwerken en kennisdelen SMART@OFFICE www.vxmanagedservices.com Baarnsche dijk 8 3471 LR Baarn Tel: +31 (0)35 30 35 400 info@vxmanagedservices.com

Nadere informatie

Moderne vormen van samenwerken Maarten Groeneveld

Moderne vormen van samenwerken Maarten Groeneveld Moderne vormen van samenwerken Maarten Groeneveld Samenwerken Het moderne kantoor met Office 365 Maarten Groeneveld ICT Adviseur - ICT Architectuur - Sourcing - Business & IT Alignment 1. Introductie Visie

Nadere informatie

Hoe kunt u profiteren van de cloud? Whitepaper

Hoe kunt u profiteren van de cloud? Whitepaper Hoe kunt u profiteren van de cloud? Whitepaper Auteur: Roy Scholten Datum: woensdag 16 september, 2015 Versie: 1.1 Hoe u kunt profiteren van de Cloud Met de komst van moderne technieken en de opmars van

Nadere informatie

BlackBerry Cloud Services

BlackBerry Cloud Services BlackBerry Cloud Services Flexibele draadloze oplossing Uitgebreide beveiligingsopties Eenvoudig (centraal) te beheren Kosten besparen BlackBerry Enterprise Server & BlackBerry Express Server BlackBerry

Nadere informatie

Zorgeloze ICT, alles voor elkaar

Zorgeloze ICT, alles voor elkaar Zorgeloze ICT, Over ICT Concept ICT Concept is de ICT-partner met ruime ervaring in de juridische sector. Uw (online) werkplek optimaal inrichten en laten functioneren is ons specialisme. De combinatie

Nadere informatie

Ready healthcare. Actieplan gezondheidszorg. Vodafone Power to you

Ready healthcare. Actieplan gezondheidszorg. Vodafone Power to you Ready healthcare Actieplan gezondheidszorg Vodafone Power to you 2 Hoe kunnen onze zorgverleners efficiënter werken? Uw kansen Naarmate de vraag naar zorg groter wordt, neemt de druk op zorgverleners toe.

Nadere informatie

The next revolution in Point of Sales

The next revolution in Point of Sales The next revolution in Point of Sales Maak kennis met OmniQstore Dé toekomst van POS-systemen De wereld verandert sneller dan ooit: u wordt dagelijks geconfronteerd met nieuwe wetten, technologieën, bedrijfsmodellen

Nadere informatie

Uw school in de toekomst: Google Apps for Education

Uw school in de toekomst: Google Apps for Education Uw school in de toekomst: Google Apps for Education Vooruit kijken Vooruit kijken Door een andere bril Markten veranderen Mensen veranderen Werken veranderd Bart Ensink Kenniscentrum voor cloud computing

Nadere informatie

HET IS TIJD OM DE BELOFTE VAN UNIFIED COMMUNICATIONS WAAR TE MAKEN

HET IS TIJD OM DE BELOFTE VAN UNIFIED COMMUNICATIONS WAAR TE MAKEN HET IS TIJD OM DE BELOFTE VAN UNIFIED COMMUNICATIONS WAAR TE MAKEN Het is tijd om de belofte van Unified Communications waar te maken HET IS TIJD OM DE BELOFTE VAN UNIFIED COMMUNICATIONS WAAR TE MAKEN

Nadere informatie

Overstappen op VoIP i.c.m. Online Dashboard.

Overstappen op VoIP i.c.m. Online Dashboard. Overstappen op VoIP i.c.m. Online Dashboard. Online Dashboard is de nieuwe dienst van WeTalk Telecom gebaseerd op hosted PBX IP telefonie. Overstappen op VoIP is voor veel organisaties al snel lonend.

Nadere informatie

Teamprestaties verhogen? 5 tips om uw werknemers beter te laten samenwerken

Teamprestaties verhogen? 5 tips om uw werknemers beter te laten samenwerken Teamprestaties verhogen? 5 tips om uw werknemers beter te laten samenwerken Deze whitepaper is mede mogelijk gemaakt door Introductie Slimmer samenwerken bij het nieuwe werken De tijd dat werknemers van

Nadere informatie

Het flash datacenter: moderne uitdagingen opgelost

Het flash datacenter: moderne uitdagingen opgelost moderne uitdagingen opgelost Inhoud Moderne datacenters, moderne uitdagingen 03 Versnel uw datacenter 04 Niet alleen snel, maar ook veilig 05 IBM FlashSystem Family 06 2 Moderne datacenters, moderne uitdagingen

Nadere informatie

Wat is de cloud? Cloud computing Cloud

Wat is de cloud? Cloud computing Cloud The Cloud Agenda Wat is de cloud? Ontwikkelingen en trends in de markt Bedrijfsstrategie Voordelen en vraagtekens Werken in de cloud: Hoe? Veiligheid & privacy Toepasbaarheid in breder verband Demo Borrel

Nadere informatie

Partneren met een Cloud broker

Partneren met een Cloud broker Partneren met een Cloud broker Vijf redenen om als reseller te partneren met een Cloud broker Introductie Cloud broker, een term die je tegenwoordig vaak voorbij hoort komen. Maar wat is dat nu precies?

Nadere informatie

6 VRAGEN OM HET JUISTE BOEKHOUDPAKKET TE KIEZEN

6 VRAGEN OM HET JUISTE BOEKHOUDPAKKET TE KIEZEN 6 VRAGEN OM HET JUISTE BOEKHOUDPAKKET TE KIEZEN Reken op je cijfers voor meer succes www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE E-BOOK BOEKHOUDEN INHOUD 1 Eerste hulp bij het ondernemen 2 6 vragen om het juiste

Nadere informatie

Stefan Lamberigts Solution Advisor Data Platform. Michiel Coox Solution Advisor Productivity

Stefan Lamberigts Solution Advisor Data Platform. Michiel Coox Solution Advisor Productivity Stefan Lamberigts Solution Advisor Data Platform Michiel Coox Solution Advisor Productivity Uitdagingen en Vragen Doelstelling Burgers en medewerkers willen toegang tot betere informatie, tools, apps

Nadere informatie

Is jouw organisatie cybercrime proof?

Is jouw organisatie cybercrime proof? Data 174.000 Nederlanders gelekt bij Uber-hack Malware ingezet om duizenden telefoons te bespioneren Aantal slachtoffers ransomware Wannacry loopt op tot 200.000 Van bijna elke organisatie zijn gehackte

Nadere informatie

Ready healthcare. Ready? Actieplan gezondheidszorg. The future is exciting.

Ready healthcare. Ready? Actieplan gezondheidszorg. The future is exciting. Ready healthcare Actieplan gezondheidszorg The future is exciting. Ready? 2 Hoe kunnen onze zorgverleners efficiënter werken? Uw kansen Naarmate de vraag naar zorg groter wordt, neemt de druk op zorgverleners

Nadere informatie

Efficiënt en veilig werken met cliëntgegevens. Zorg & ICT beurs 15 maart 2017

Efficiënt en veilig werken met cliëntgegevens. Zorg & ICT beurs 15 maart 2017 Efficiënt en veilig werken met cliëntgegevens Zorg & ICT beurs 15 maart 2017 De drie organisaties Adapcare: Levert ECD voor ouderen- en gehandicaptenzorg, RIBW s en jeugdzorg. g-company: Google Cloud Premier

Nadere informatie

SECURITY & DATA PROTECTION ARCHIVING & BACKUP IN 5 STAPPEN NAAR EEN IDEALE SITUATIE

SECURITY & DATA PROTECTION ARCHIVING & BACKUP IN 5 STAPPEN NAAR EEN IDEALE SITUATIE SECURITY & DATA PROTECTION ARCHIVING & BACKUP IN 5 STAPPEN NAAR EEN IDEALE SITUATIE POWERED BY DATA DIE U WILT BEWAREN EN DATA DIE U MOET BEWAREN Het opslaan van data, zoals archiveren en back-up, is een

Nadere informatie

Het Nieuwe Werken? Dat gaat bij ons nooit werken!

Het Nieuwe Werken? Dat gaat bij ons nooit werken! Het Nieuwe Werken? Dat gaat bij ons nooit werken! Wat is het Nieuwe Werken? Het Nieuwe Werken: ingericht op activiteiten In het Nieuwe Werken is de werkomgeving afgestemd op de activiteiten van de medewerkers.

Nadere informatie

PRIVATE CLOUD. Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde

PRIVATE CLOUD. Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde IN HET KORT In de private cloud draaien uw Exact-oplossingen zoals u gewend bent, maar dan met optimale flexibiliteit, maximale prestaties

Nadere informatie

Ready Finance Tech Guide

Ready Finance Tech Guide Ready Finance Tech Guide Verzekeringen KORTING ONTGRENDELD! The future is exciting. Ready? 2 Inhoud Hoofdstuk 1 De kansen in het kort Hoofdstuk 2 Case: Behulpzame verzekeraars worden marktleiders Hoofdstuk

Nadere informatie

Ontdek wat Office 365 voor Uw organisatie kan doen!

Ontdek wat Office 365 voor Uw organisatie kan doen! Microsoft Office 365 / 2013 Office 365 maakt een heel nieuwe werkwijze mogelijk. Office 365 biedt vrijwel overal toegang tot de vertrouwde Microsoft Office-tools, aangevuld met hoogwaardige, eenvoudig

Nadere informatie

Dicht het security gat - Microsoft SharePoint, OCS, en Exchange met Secure File Sharing Heeft uw organisatie ook een Dropbox probleem?

Dicht het security gat - Microsoft SharePoint, OCS, en Exchange met Secure File Sharing Heeft uw organisatie ook een Dropbox probleem? Dicht het security gat - Microsoft SharePoint, OCS, en Exchange met Secure File Sharing Heeft uw organisatie ook een Dropbox probleem? Executive summary Organisaties maken meer en meer gebruik van online

Nadere informatie

De gemeente van de toekomst: werken waar en wanneer je wilt

De gemeente van de toekomst: werken waar en wanneer je wilt De gemeente van de toekomst: werken waar en wanneer je wilt De digitale overheid verovert steeds meer terrein. Want burgers en bedrijven regelen hun overheidszaken steeds meer online. Dit vraagt om een

Nadere informatie

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Slimmer samenwerken met SharePoint Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Workflows, forms, reports en data WAAROM KIEZEN VOOR K2? Of u nu workflows moet maken voor items in SharePoint

Nadere informatie

VERSTERK UW MEDEWERKERS. BEGIN BIJ UW WERKPLEK. Met Realdolmen eenvoudig naar maximale efficiëntie en productiviteit.

VERSTERK UW MEDEWERKERS. BEGIN BIJ UW WERKPLEK. Met Realdolmen eenvoudig naar maximale efficiëntie en productiviteit. VERSTERK UW MEDEWERKERS. BEGIN BIJ UW WERKPLEK. Met Realdolmen eenvoudig naar maximale efficiëntie en productiviteit. Om competitief te blijven in een sterk veranderend bedrijfsklimaat, zet u als vooruitstrevende

Nadere informatie

Complete browser-based werkplek. DIENSTBESCHRIJVING Augustus Workspace 365 Dienstbeschrijving Pagina 1

Complete browser-based werkplek. DIENSTBESCHRIJVING Augustus Workspace 365 Dienstbeschrijving Pagina 1 Complete browser-based werkplek DIENSTBESCHRIJVING Augustus 2018 Workspace 365 Dienstbeschrijving Pagina 1 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Doel Workspace 365... 3 3. Workspace 365... 4 3.1 Wat is Workspace

Nadere informatie

CREËER UW EIGEN ONLINE WERKPLEK MET WORKSPACE 365

CREËER UW EIGEN ONLINE WERKPLEK MET WORKSPACE 365 CREËER UW EIGEN ONLINE WERKPLEK MET WORKSPACE 365 Workspace 365 Creëer uw eigen online werkplek Tegenwoordig werken veel medewerkers via verschillende devices. Hierdoor is er steeds meer behoefte aan een

Nadere informatie

SaaS en cloud computing: in de mist of in de wolken? Karin Zwiggelaar, partner 20 september 2010

SaaS en cloud computing: in de mist of in de wolken? Karin Zwiggelaar, partner 20 september 2010 SaaS en cloud computing: in de mist of in de wolken? Karin Zwiggelaar, partner 20 september 2010 We staan aan de vooravond van de volgende Internetrevolutie De klassieke werkwijze van organisaties zal

Nadere informatie

WHITEPAPER. Bereik meer met Hybride IT

WHITEPAPER. Bereik meer met Hybride IT WHITEPAPER Bereik meer met Hybride IT De toekomst ligt bij Hybride IT Hoewel de voordelen duidelijk zijn, verhuizen weinig ondernemingen hun volledige IT-omgeving. Waarom niet? De cloud biedt geen one

Nadere informatie

BEGRIJP, VERGELIJK EN VERKLAAR UW DATA MET DATAVISUALISATIE POWERED BY

BEGRIJP, VERGELIJK EN VERKLAAR UW DATA MET DATAVISUALISATIE POWERED BY BEGRIJP, VERGELIJK EN VERKLAAR UW DATA MET DATAVISUALISATIE SNELLERE INZICHTEN MET DATAVISUALISATIE Met de uitdrukking een beeld zegt meer dan duizend woorden bent u wellicht bekend. Beelden vertellen

Nadere informatie

Altijd, overal en met ieder device aan de slag

Altijd, overal en met ieder device aan de slag WORKSPACE Altijd, overal en met ieder device aan de slag Geef medewerkers de vrijheid om te werken en behoud grip op IT De ideale digitale werkplek om medewerkers overal en altijd toegang te geven tot

Nadere informatie

Keuzevrijheid en flexibiliteit in cloud-oplossingen voor je werkplek. Verantwoording over de gehele IT-keten, van werkplek tot aan datacenter

Keuzevrijheid en flexibiliteit in cloud-oplossingen voor je werkplek. Verantwoording over de gehele IT-keten, van werkplek tot aan datacenter Keuzevrijheid en flexibiliteit in cloud-oplossingen voor je werkplek Verantwoording over de gehele IT-keten, van werkplek tot aan datacenter Draagt ICT daadwerkelijk bij aan het realiseren van je bedrijfsdoelstellingen?

Nadere informatie

Welkom ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN

Welkom ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN Welkom ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN Léon Sigo Directeur ComputerPlan ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN Onze organisatie Sinds 1982 32 jaar ICT ervaring 50 medewerkers Meer

Nadere informatie

IBM Connections. Magic XPI. Project uren. fiscaal Financieel

IBM Connections. Magic XPI. Project uren. fiscaal Financieel IBM Connections Magic XPI fiscaal Financieel Project uren Dossier DALE MEARE ACCOUNTANCY Het virtuele en innovatieve accountantskantoor Acuity ondersteunt accountantskantoren met consultancy op het gebied

Nadere informatie

Creëer de ideale werkplek voor iedere klant

Creëer de ideale werkplek voor iedere klant Creëer de ideale werkplek voor iedere klant Office 365 is nog maar het begin. Uiteindelijk wil uw klant een volledige werkplek in de cloud. Samen maken we dat mogelijk. Het belang van totaaloplossingen

Nadere informatie

Productiviteit voor de onderneming

Productiviteit voor de onderneming Productiviteit voor de onderneming Optimale bedrijfsresultaten door productiever met documenten te werken 1 Productiviteit voor de onderneming Als CEO, CIO, CTO, business manager, IT-manager of afdelingshoofd

Nadere informatie

Cloudscan We nemen de tijd om uw organisatie goed in kaart te brengen en de Cloud op uw organisatie aan te passen.

Cloudscan We nemen de tijd om uw organisatie goed in kaart te brengen en de Cloud op uw organisatie aan te passen. Veel ondernemers vragen zich af wat de Cloud nu precies is en wat het voor hun onderneming kan betekenen. CAB holland geeft u duidelijkheid. Cloud kan een antwoord zijn op drie IT vraagstukken: 1. U wilt

Nadere informatie

SAMENWERKEN TO THE MAX. Derk-Jan Hilberding Lead UC Cloud & Managed Services bij Axians

SAMENWERKEN TO THE MAX. Derk-Jan Hilberding Lead UC Cloud & Managed Services bij Axians SAMENWERKEN TO THE MAX Derk-Jan Hilberding Lead UC Cloud & Managed Services bij Axians 1 GARTNER UC TRENDS 2016 DELIVERY MODEL INTEGRATIE BEREIKBAARHEID FUNCTIONEEL UC is commodity Broken promise S4B Gevaren

Nadere informatie

Ready Finance Tech Guide

Ready Finance Tech Guide Ready Finance Tech Guide Investeringsbanken The future is exciting. Ready? 2 Inhoud Hoofdstuk 1 De kansen samengevat Hoofdstuk 2 Use case: Inspirerende veranderingen in de traditionele sector investeringsbanken

Nadere informatie

Banken en verzekeraars zijn niet onderscheidend genoeg

Banken en verzekeraars zijn niet onderscheidend genoeg Banken en verzekeraars zijn niet onderscheidend genoeg Werk aan de winkel wat betreft openheid, onderscheidingsvermogen en communicatiekanalen from Accenture and Microsoft 1 Werk aan de winkel wat betreft

Nadere informatie

Creëer de ideale werkplek voor iedere klant

Creëer de ideale werkplek voor iedere klant Creëer de ideale werkplek voor iedere klant Office 365 is nog maar het begin. Uiteindelijk wil uw klant een volledige werkplek in de cloud. Samen maken we dat mogelijk. Het belang van totaaloplossingen

Nadere informatie

Professionele softwareontwikkeling PRODUCTIVITEIT EN KWALITEIT MET FOCUS OP DE GEHELE LEVENSDUUR VAN APPLICATIES

Professionele softwareontwikkeling PRODUCTIVITEIT EN KWALITEIT MET FOCUS OP DE GEHELE LEVENSDUUR VAN APPLICATIES Professionele softwareontwikkeling PRODUCTIVITEIT EN KWALITEIT MET FOCUS OP DE GEHELE LEVENSDUUR VAN APPLICATIES ONZE VISIE OP PROFESSIONEEL SOFTWARE ONTWIKKELEN Bij succesvolle softwareontwikkeling draait

Nadere informatie

Be here, be there, be everywhere Maak meer mogelijk met videosamenwerking

Be here, be there, be everywhere Maak meer mogelijk met videosamenwerking Be here, be there, be everywhere Maak meer mogelijk met videosamenwerking VideoSamenwerking Met het oog op zakelijk succes Videosamenwerking (collaboration) is een snelle en effectieve oplossing voor face

Nadere informatie

Ons bedrijf in 1,5 minuut. Bekijk ons bedrijf en onze unieke aanpak in een 1,5 minuut durende animatie door links op de afbeelding te klikken

Ons bedrijf in 1,5 minuut. Bekijk ons bedrijf en onze unieke aanpak in een 1,5 minuut durende animatie door links op de afbeelding te klikken Dienstbeschrijving Diensten Lancom Ons bedrijf in 1,5 minuut Bekijk ons bedrijf en onze unieke aanpak in een 1,5 minuut durende animatie door links op de afbeelding te klikken Welke Cloud? Typen Cloud

Nadere informatie

En 15 maart 2016 Simply.Flexible

En 15 maart 2016 Simply.Flexible En 15 maart 2016 Simply.Flexible Agenda Even voorstellen Quadira Dennis Wolf Waarom Output Management met Advanced-Forms o Met Dynamics NAV Even voorstellen Advanced-Forms Advanced-Forms in de praktijk

Nadere informatie

Hosted Telefonie. Totaal Communicatie. Uw telefooncentrale. in de cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf

Hosted Telefonie. Totaal Communicatie. Uw telefooncentrale. in de cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf Totaal Communicatie Hosted Telefonie Uw telefooncentrale in de cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf communicatie-oplossing, die geen grote investering vraagt, maar juist schaalbaar is en

Nadere informatie

Verandering en innovatie in de zorg met de REGIE Zorg app

Verandering en innovatie in de zorg met de REGIE Zorg app Verandering en innovatie in de zorg met de REGIE Zorg app De zorg app Regie is ontwikkeld om cliënten meer inzicht en controle te geven en tegelijkertijd efficiënter te werken. Veranderingen in de zorg

Nadere informatie

Vrijheid van vinden. FileLinx Cloud

Vrijheid van vinden. FileLinx Cloud FileLinx Cloud FileLinx Cloud Vrijheid van vinden FileLinx en Lancom automatisering hebben de handen ineen geslagen. Met trots presenteren wij u FileLinx Cloud! Geen maatwerk software, maar een Out Of

Nadere informatie

Factsheet Enterprise Mobility

Factsheet Enterprise Mobility Factsheet Enterprise Mobility www.vxcompany.com Informatie willen we overal, altijd en op elk device beschikbaar hebben. Privé, maar zeker ook zakelijk. Met het gebruik van mobile devices zoals smartphones

Nadere informatie

VOOR EN NADELEN VAN DE CLOUD

VOOR EN NADELEN VAN DE CLOUD VOOR EN NADELEN VAN DE CLOUD VOOR EN NADELEN VAN DE CLOUD Cloud storage. Back-up in de cloud. Er zijn verschillende benamingen voor diensten die computergebruikers in staat stellen om hun documenten en

Nadere informatie

De cloud. www.ibou.eu

De cloud. www.ibou.eu De cloud Over Ibou Management consultancy. Strategie. Verandering. Leiderschap. Governance. Internet & Innovatie. We kijken voorbij de hype. Nu is het Gmail, Dropbox. Morgen is het wéér wat anders. Wat

Nadere informatie

Hetty Braam. vragen aan:

Hetty Braam. vragen aan: 10 vragen aan: Hetty Braam Manager ICT & Informatiemanagement bij Timing Uitzendbureau over Sigmax als ICT partner en de overstap naar de Sigmax ONE Cloud Facts & Figures Timing Uitzendbureau 51 vestigingen

Nadere informatie

Maak kennis met. donderdag 19 november 2015

Maak kennis met. donderdag 19 november 2015 Maak kennis met wie is GeeFirm GeeFirm Ervaring en referenties in allerlei sectoren Synmotive Internet Overal Cloud - Telecom - Web - IT 24 x 7 support 100% web based office onderdeel van AllSolutions

Nadere informatie

Hostbasket. Het hosting en cloud computing aanbod van Telenet

Hostbasket. Het hosting en cloud computing aanbod van Telenet Hostbasket Het hosting en cloud computing aanbod van Telenet 1 Uw IT in betrouwbare handen Uw IT infrastructuur en software uitbesteden zonder zorgen en investering zodat u zich volledig kunt concentreren

Nadere informatie

Community Oplossingen Interactie met en tussen klanten op een eigen Klant Community

Community Oplossingen Interactie met en tussen klanten op een eigen Klant Community Community Oplossingen Interactie met en tussen klanten op een eigen Klant Community Opkomst van Social Media verandert klant contact Trend Beschrijving Consequenties Gebruik Social Media Ruim 70% van de

Nadere informatie

vragen aan: Martijn Tielkes ICT Manager bij Pure Energie

vragen aan: Martijn Tielkes ICT Manager bij Pure Energie 10 vragen aan: Martijn Tielkes ICT Manager bij Pure Energie Facts & Figures Pure Energie 2 vestigingen 50 werkplekken Sigmax als ICT partner sinds 2012 Sinds 2005 is Martijn Tielkes als ICT Manager verantwoordelijk

Nadere informatie

DIGITALE TRANSFORMATIE & DE MODERNE WERKPLEK

DIGITALE TRANSFORMATIE & DE MODERNE WERKPLEK DIGITALE TRANSFORMATIE & DE MODERNE WERKPLEK Mark Meerbeek Product Marketing Manager Moderne Werkplek De digitale wereld is continu in verandering 1940 1950 1960 1970 1980 1990 2000 2010 2020 1943 Computer

Nadere informatie

Canon s visie op digitale transformatie van organisaties. you can

Canon s visie op digitale transformatie van organisaties. you can Canon s visie op digitale transformatie van organisaties you can Digitale transformatie van organisaties Als we kijken naar de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van communicatie in de afgelopen

Nadere informatie

End-note. Sven Noomen Wouter Heutmekers

End-note. Sven Noomen Wouter Heutmekers End-note Sven Noomen Wouter Heutmekers 2 Ok, en morgenvroeg? Voorstellen 25111978 14 8 4 6 23 25031981 12 3 1 1339 3 Think BIG Act SMALL 2011 Scale FAST 4 5 6 Visie & strategie Strategie Ondersteuning

Nadere informatie

Factsheet((NL)( Intranet,(Extranet,(Social(&(more

Factsheet((NL)( Intranet,(Extranet,(Social(&(more Multi Enterprise Social Network Platform 10 redenen om mee te doen Factsheet((NL)( Intranet,(Extranet,(Social(&(more Intranet, Extranet, Social Organiseer mensen en informatie op natuurlijke wijze TransportLAB

Nadere informatie

STORAGE AUTOMATION IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION DATAGROEI DE BAAS MET EXTREEM BEHEERGEMAK DOOR AUTOMATISERING EN VIRTUALISATIE

STORAGE AUTOMATION IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION DATAGROEI DE BAAS MET EXTREEM BEHEERGEMAK DOOR AUTOMATISERING EN VIRTUALISATIE IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION STORAGE AUTOMATION DATAGROEI DE BAAS MET EXTREEM BEHEERGEMAK DOOR AUTOMATISERING EN VIRTUALISATIE EEN EFFECTIEVE EN KOSTENEFFICIËNTE OPLOSSING VOOR DATAGROEI De druk op systeembeheerders

Nadere informatie

Vereenvoudig het werk voor zorgmedewerkers

Vereenvoudig het werk voor zorgmedewerkers Vereenvoudig het werk voor zorgmedewerkers Waarom is Workspace 365 populair in de zorg? Ontwikkeling in de zorg Door de opkomst van SaaS-oplossingen krijgen zorginstellingen de kans om tegen een lage prijs

Nadere informatie

Autobranche speelt in op online en 24/7 behoefte klant met slimme klantcontact oplossingen

Autobranche speelt in op online en 24/7 behoefte klant met slimme klantcontact oplossingen Autobranche speelt in op online en 24/7 behoefte klant met slimme klantcontact oplossingen Hoe kunt uw autodealer de volgende generatie klantbeleving leveren? Het probleem Uw klanten willen een digitale

Nadere informatie

Mijn werkplek. Productiviteit, effectiviteit en motivatie met de juiste ICT hulpmiddelen en voorzieningen

Mijn werkplek. Productiviteit, effectiviteit en motivatie met de juiste ICT hulpmiddelen en voorzieningen Mijn werkplek Productiviteit, effectiviteit en motivatie met de juiste ICT hulpmiddelen en voorzieningen Mijn werkplek Productiviteit, effectiviteit en motivatie met de juiste ICT hulpmiddelen en voorzieningen

Nadere informatie

Besparingsvoorbeelden voor MKB met glasvezel. Rekenvoorbeeld 1

Besparingsvoorbeelden voor MKB met glasvezel. Rekenvoorbeeld 1 Besparingsvoorbeelden voor MKB met glasvezel Rekenvoorbeeld 1 Ieder bedrijf beschikt tegenwoordig over een e-mail server. E-mail op smart Phones en tablets wordt steeds populairder en belangrijker maar

Nadere informatie

Cloud for Good Meer impact maken. Julie de Widt-Bakker Corporate Communications & Citizenship Lead

Cloud for Good Meer impact maken. Julie de Widt-Bakker Corporate Communications & Citizenship Lead Cloud for Good Meer impact maken Julie de Widt-Bakker Corporate Communications & Citizenship Lead Satya Nadella CEO of Microsoft Waarom Microsoft Philanthropies? UITDAGING Er zijn nog te veel mensen die

Nadere informatie

DE IT-OMGEVING VAN DE TOEKOMST STAP AF VAN DURE, BEHEERINTENSIEVE ADHOC-OPLOSSINGEN EN GA VOOR KOSTENBESPARENDE EENVOUD MET HYPER-CONVERGED

DE IT-OMGEVING VAN DE TOEKOMST STAP AF VAN DURE, BEHEERINTENSIEVE ADHOC-OPLOSSINGEN EN GA VOOR KOSTENBESPARENDE EENVOUD MET HYPER-CONVERGED IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION DE IT-OMGEVING VAN DE TOEKOMST STAP AF VAN DURE, BEHEERINTENSIEVE ADHOC-OPLOSSINGEN EN GA VOOR KOSTENBESPARENDE EENVOUD MET HYPER-CONVERGED POWERED BY Recent onderzoek toont

Nadere informatie

Ja Nee Toelichting Handreiking

Ja Nee Toelichting Handreiking Wilt u overtuigd worden over nut en noodzaak van printerloos werken of ziet u belemmeringen? Doe eerst de test en lees de business case voordat u dieper duikt in de materie! Ja Nee Toelichting Handreiking

Nadere informatie

ONE Solutions. Your tailored mix of ICT solutions. Brought to you as ONE.

ONE Solutions. Your tailored mix of ICT solutions. Brought to you as ONE. ONE Solutions Your tailored mix of ICT solutions. Brought to you as ONE. 2 Sigmax ONE Solutions Passen altijd bij uw organisatie. Ongeacht hoe groot u bent of wilt worden. Til uw ICT naar een hoger en

Nadere informatie