Hekelsteeg 6-10a 3511 AK UTRECHT 10 luxueuze appartementen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hekelsteeg 6-10a 3511 AK UTRECHT 10 luxueuze appartementen"

Transcriptie

1 Hekelsteeg 6-10a 3511 AK UTRECHT 10 luxueuze appartementen

2 HEKELSTEEG TE UTRECHT Tien zeer fraai verbouwde appartementen, gelegen in hartje centrum van Utrecht in het fraaie pand op de hoek van de Hekelsteeg en de Oudegracht. In het complex boven de winkel van Pull & Bear zijn totaal tien appartementen gerealiseerd, waarvan zes 3-kamerappartementen en vier 2- kamerappartementen. Alle appartementen zijn zeer luxueus afgewerkt met een zeer fraaie Quick-Step Impressive laminaatvloer, gestuukte en gesausde wanden, complete keuken met diverse inbouwapparatuur, keurig afwerkte badkamer en separaat toilet. Begane grond / entree Entree naar voorhal met video-intercominstallatie, postbussen en voor elk appartement een eigen meterkast voorzien van eigen meter. Toegang tot centrale hal met trapopgang naar boven alsmede toegang tot de lift en tot de kelder waar de bergingen zich bevinden. Bergingen Vanuit de centrale hal is er middels een trap met fietsgoot toegang tot de bergingen. Elk appartement beschikt over een eigen berging, de grootte hiervan varieert en is afhankelijk van de grootte van het appartement. Er is tevens een gemeenschappelijke berging aanwezig in de kelder, welke met name is bedoeld voor de appartementen met een kleinere berging waar geen fiets in past. De fiets kan in deze gemeenschappelijke berging gestald worden. Huurprijzen, woonoppervlaktes en servicekosten Straatnaam Postcode Aantal kamers Oppervlakte (m2) Etage Buitenruimte Huurprijs per maand Servicekosten Hekelsteeg AK ,- 154,- Hekelsteeg 6A 3511 AK ,- 110,- Hekelsteeg 6B 3511 AK ,- 187,- Hekelsteeg 6C 3511 AK ,- 97,- Hekelsteeg 6D 3511 AK ,- 130,- Hekelsteeg AK ,- 243,- Hekelsteeg 8A 3511 AK ,- 151,- Hekelsteeg 8B 3511 AK ,- 160,- Hekelsteeg AK m ,- 285,- Hekelsteeg 10A 3511 AK ,- 100,- Nadrukkelijk wordt vermeld de genoemde metrages indicaties zijn waaraan geen rechten kunnen worden ontleend en niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze objectinformatie geldt als een uitnodiging om in te schrijven voor de appartementen door middel van bijbehorend inschrijfformulier. Aanvaarding In overleg, per direct beschikbaar. Interesse Wanneer u in aanmerking wilt komen voor één van de appartementen, verzoeken wij u vriendelijk bijgevoegd inschrijfformulier volledig ingevuld met de gevraagde bijlagen bij ons aan te leveren. Uw inschrijving zal vervolgens worden beoordeeld waarna u bericht ontvangt of wij een appartement aan u kunnen toewijzen. Alleen volledig ingevulde inschrijfformulieren met alle gevraagde bijlagen kunnen in behandeling worden genomen. De inschrijfformulieren worden verwerkt op volgorde van binnenkomst.

3 APPARTEMENTEN Hekelsteeg 6 Verdieping 2 e verdieping Woonoppervlakte 80 m² Huurprijs 1.425,- per maand Servicekosten 154,- per maand Entree/hal met toegang tot bergruimte, separaat toilet met fonteintje en meterkast. Vanuit de hal toegang tot de ruime woonkamer / keuken met grote raampartijen welke prachtig uitzicht bieden op de Oudegracht. De keuken is voorzien van Pelgrim-inbouwapparatuur, te weten koel-/vriescombinatie, vaatwasser, combi-oven, inductiekookplaat en afzuigkap en een zwart kunststof werkblad. Vanuit de woonkamer is er toegang tot een tweede hal van waaruit de badkamer, de techniek-/bergruimte voorzien van aansluitingen voor wasmachine en -droger en twee slaapkamers bereikbaar zijn. Een slaapkamers heeft tevens prachtig uitzicht op de Oudegracht. De badkamer is voorzien van douche, toilet en wastafelmeubel. Het appartement is bereikbaar met de lift.

4 Hekelsteeg 6a Verdieping 2 e verdieping Woonoppervlakte 57 m² Huurprijs 1.095,- per maand Servicekosten 110,- per maand Entree/hal met meterkast, ruime techniek-/bergruimte met aansluitingen voor wasmachine en wasdroger. Separaat toilet met fonteintje. Slaapkamer met toegang tot badkamer, welke is voorzien van een douche, toilet en wastafelmeubel. Woonkamer en keuken voorzien van Pelgriminbouwapparatuur, te weten koelkast, vaatwasser, combi-oven, inductiekookplaat en afzuigkap en een zwart kunststof werkblad. Het appartement is bereikbaar met de lift.

5 Hekelsteeg 6b Verdieping 2 e verdieping Woonoppervlakte 92 m² Huurprijs 1.450,- per maand Servicekosten 187,- per maand Entree/hal met meterkast, techniek-/berging met aansluitingen voor wasmachine en droger, separaat toilet met fonteintje en 2 slaapkamers. Badkamer voorzien van toilet, wastafelmeubel en douche. Ruime woonkamer met keuken in L-vorm voorzien van Pelgrim-inbouwapparatuur, te weten koel- /vriescombinatie, vaatwasser, combi-oven, inductiekookplaat en afzuigkap en een zwart kunststof werkblad. Het appartement is bereikbaar met de lift.

6 Hekelsteeg 6c Verdieping 2 e verdieping Woonoppervlakte 50 m² Huurprijs 990,- per maand Servicekosten 97,- per maand Entree/hal met meterkast en separaat toilet met fonteintje. Slaapkamer met toegang tot badkamer voorzien van douche, toilet, wastafelmeubel en aansluiting wasmachine en wasdroger. Woonkamer en keuken met Pelgrim-inbouwapparatuur te weten koelkast, vaatwasser, combi-oven, inductiekookplaat en afzuigkap en een zwart kunststof werkblad. Vanuit de woonkamer/keuken tevens toegang tot kleine techniek-/bergruimte. Het appartement is bereikbaar met de lift.

7 Hekelsteeg 6d Verdieping 2 e verdieping Woonoppervlakte 67 m² Huurprijs 1.250,- per maand Servicekosten 130,- per maand Entree/hal met meterkast en separaat toilet met fonteintje. Slaapkamer met toegang badkamer voorzien van douche, toilet en wastafelmeubel. Techniek-/bergruimte meet aansluitingen wasmachine en droger. Woonkamer en keuken voorzien van Pelgrim-inbouwapparatuur, te weten koel- /vriescombinatie, vaatwasser, combi-oven, inductiekookplaat en afzuigkap en een zwart kunststof werkblad. Het appartement is bereikbaar met de lift.

8 Hekelsteeg 8 Verdieping 3 e verdieping Woonoppervlakte 126 m² Huurprijs 1.875,- per maand Servicekosten 243,- per maand Entree, ruime hal met meterkast, separaat toilet met fonteintje. Ruime techniek-/bergruimte met aansluitingen voor wasmachine en -droger. Woonkamer en keuken met grote raampartijen welke prachtig uitzicht bieden op de Oudegracht. De keuken is voorzien van Siemens-inbouwapparatuur, te weten: koel-/vriescombinatie, vaatwasser, combi-oven, inductiekookplaat, afzuigkap en grijs composiet werkblad. Toegang tot tweede hal van waaruit 2 slaapkamers en de badkamer bereikbaar zijn. De badkamer is voor zien van douche, ligbad, toilet en wastafelmeubel. Het appartement is niet volledig bereikbaar met de lift.

9 Hekelsteeg 8a Verdieping 3 e verdieping Woonoppervlakte 78 m² Huurprijs 1.365,- per maand Servicekosten 151,- per maand Entree/hal, meterkast, 2 slaapkamers, badkamer voorzien van douche, toilet en wastafelmeubel. Separaat toilet met fonteintje. Techniek-/bergruimte met aansluitingen wasmachine en droger. Woonkamer en keuken met Pelgrim inbouw-apparatuur, te weten koel-/vriescombinatie, vaatwasser, combi-oven, inductiekookplaat, afzuigkap en zwart kunststof werkblad. Het appartement is bereikbaar met de lift.

10 Hekelsteeg 8b Verdieping 3 e verdieping Woonoppervlakte 83 m² Huurprijs 1.450,- per maand Servicekosten 160,- per maand Entree/hal, separaat toilet met fonteintje en meterkast. Badkamer voorzien van douche, toilet en wastafelmeubel. 2 slaapkamers, techniekruimte en bergruimte met aansluitingen voor wasmachine en -droger. Ruime woonkamer en keuken met Pelgrim-inbouwapparatuur, te weten koel-/vriescombinatie, vaatwasser, combi-oven, inductiekookplaat, afzuigkap en zwart kunststof werkblad. Het appartement is bereikbaar met de lift. Let wel, er is een klein opstapje naar het appartement!

11 Hekelsteeg 10 Verdieping 4 e verdieping Woonoppervlakte 148 m² Huurprijs 1.875,- per maand Servicekosten 285,- per maand Entree/hal, meterkast, separaat toilet met fonteintje, ruime techniek-/bergruimte met aansluiting wasmachine en -droger. Badkamer voorzien van douche, ligbad, toilet en wastafelmeubel. 2 slaapkamers, waarvan 1 met toegang tot privé-dakterras gelegen op het zuiden met uitzicht op de Dom! Zeer royale woonkamer en keuken met prachtig uitzicht op de Oudegracht. De keuken is voorzien van Siemens-inbouwapparatuur te weten koel-/vriescombinatie, vaatwasser, combi-oven, inductiekookplaat, afzuigkap en grijs composiet werkblad. Het appartement is niet volledig bereikbaar met de lift.

12 Hekelsteeg 10a Verdieping 4 e verdieping Woonoppervlakte 51 m² Huurprijs 950,- per maand Servicekosten 100,- per maand Privé-opgang, niet gedeeld met andere bewoners. Entree/hal met meterkast, separaat toilet met fonteintje. Woonkamer en keuken met Pelgrim inbouwapparatuur, te weten koelkast, vaatwasser, combi-oven, inductiekookplaat en afzuigkap en een zwart kunststof werkblad. Slaapkamer achter woonkamer met kleine techniek-/bergruimte en toegang tot badkamer voorzien van douche, toilet, wastafelmeubel en aansluitingen voor wasmachine en -droger. Het appartement is niet volledig bereikbaar met de lift.

13 Bijzonderheden - liftinstallatie aanwezig; - zeer luxe en moderne badkamer; - luxe keuken met diverse inbouwapparatuur; - huur op basis van een contract voor twee jaar, hierna verlenging voor onbepaalde tijd mogelijk; - de appartementen zijn niet voorzien van een gasaansluiting, verwarming en warmwater middels warmtepomp; - oplevering in overleg, kan snel. Locatie

14 Impressies Impressie badkamer voorzien van douche, toilet en wastafelmeubel Impressie badkamer voorzien van douche, toilet en wastafelmeubel Impressie badkamer voorzien van bad, douche, toilet en wastafelmeubel Impressie badkamer voorzien van bad, douche, toilet en wastafelmeubel Trappenhuis Trappenhuis

15 Impressies (vervolg) Hekelsteeg en entree appartementen Voorgevel Oudegracht, uitzicht voorzijde Domtoren Oudegracht Oudegracht

16 WOONLASTEN IN UTRECHT Huisvesting Per 1 januari 2015 is het niet meer verplicht om een huisvestingsvergunning voor bestaande en nieuwbouw koopwoningen aan te vragen in de gemeente Utrecht. Gemeentelijke belastingen Afvalstoffenheffing De afvalstoffenheffing wordt berekend op basis van de grootte van het huishouden. Er zijn twee tarieven: - Eenpersoonshuishoudens (alleenwonenden) 208,- per jaar - Meerpersoonshuishoudens (twee bewoners of meer) 253,- per jaar Rioolheffing Eigenaren betalen een vast bedrag per woning. Degene die op 1 januari van het kalenderjaar eigenaar is van het object, ontvangt de aanslag. Wijzigingen in de loop van het jaar hebben geen invloed op de hoogte van de aanslag. Tarief: 214,49 per jaar Eigenaren van niet-woningen betalen een vast bedrag per object voor de rioolheffing. Bij verbruik boven de 250 m3 gelden er andere tarieven (zie tarievenlijst). Inlichtingen: Dienst Burgerzaken en Gemeentebelastingen, tel , Zuiveringsheffing Watersysteemheffing Alle inwoners van het werkgebied van Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden betalen watersysteemheffing ingezetenen. Met dit geld betaalt het waterschap het beheer van dijken, gemalen en stuwen, het onderhoud van watergangen en de controle op lozingen. Zuiveringsheffing en verontreinigingsheffing Iedereen die afvalwater loost op het riool, betaalt zuiveringsheffing. Met dit geld betaalt het waterschap de kosten voor het zuiveren van het afvalwater. Iedereen die direct op het oppervlaktewater loost, betaalt verontreinigingsheffing. Met deze belasting wordt onder andere de controle op lozingen betaald. Soort belasting Tarief 2018 Tarief ingezetenen 72,24 per huishouden Watersysteemheffing gebouwd 0,66 Per 2.500,- WOZ Zuiveringsheffing 65,80 per vervuilingseenheid * * een alleenstaande betaalt één vervuilingseenheid, een huishouden met twee of meer personen betaalt voor drie vervuilingseenheden. Inlichtingen: Hoofdkantoor Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden, tel ,

17 WATER Vitens levert drinkwater in alle gemeenten in o.a. de provincie Utrecht. Voor uw drinkwater betaalt u Vitens per maand of per kwartaal een voorschot via uw termijnfactuur. Uw voorschot is als volgt opgebouwd: - Verbruik drinkwater - Vastrecht - Belasting op leidingwater - Kosten betaalwijze (dit wordt verrekend op de periodeafrekening) - BTW. Hieronder kunt u zien hoe de prijs van drinkwater is opgebouwd: Kosten verbruik (110 m³) 62,70 Vastrecht 43,00 Totaal 105,70 Kosten per m³ drinkwater 0,96 Een keer per jaar geeft u uw daadwerkelijke verbruik door, gebaseerd op de stand van uw watermeter. Op de periodeafrekening verrekenen wij de in rekening gebrachte termijnfacturen met de daadwerkelijke kosten. Kijk voor meer uitleg over de periodeafrekening op Inlichtingen: Vitens, tel , NUTSVOORZIENINGEN U kunt zelf kiezen bij welke aanbieder u uw energie afneemt. Via kunt u alle aanbieders in Nederland vergelijken. Ook kunt u zich hier vervolgens bij het energiebedrijf van uw keuze aanmelden. Inlichtingen: Voor meer informatie kunt u kijken op de speciale site van het Ministerie van Economische Zaken

Springweg 113 A 3511 VM Utrecht

Springweg 113 A 3511 VM Utrecht Lauteslager Makelaars B.V. Sinds 1850 Springweg 113 A 3511 VM Utrecht Huurprijs 1.450,-- per maand Lauteslager Makelaars B.V. Catharijnesingel 100 3511 GV Utrecht Tel: 030-2315186 Twitter @wooninfo makelaars@lauteslager.nl

Nadere informatie

TE HUUR Super strak en luxe afgewerkt 2-kamer appartement

TE HUUR Super strak en luxe afgewerkt 2-kamer appartement HOOFTSTRAAT 19 B ALPHEN AAN DEN RIJN HUURPRIJS 895 per mnd. TE HUUR Super strak en luxe afgewerkt 2-kamer appartement 2-kamer appartement gelegen op de 2e verdieping met balkon Unieke ligging in het bruisende

Nadere informatie

Pastoor Spieringsstraat 299, Uden

Pastoor Spieringsstraat 299, Uden Pastoor Spieringsstraat 299, Uden Kenmerken Overdracht Vraagprijs 349.000 k.k. Aangeboden sinds 20-06-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

HUREN IN TUINSTAD. 28 luxe eengezinswoningen in Borne

HUREN IN TUINSTAD. 28 luxe eengezinswoningen in Borne HUREN IN TUINSTAD 28 luxe eengezinswoningen in Borne Locatiekaart N743 N738 A1 N743 Deuringen N737 N742 Borne HUREN IN TUINSTAD N738 N7 A1 A1 N742 A35 N346 Delden Hengelo A35 N Huren in Tuinstad 2 Situatietekening

Nadere informatie

Staalstraat 9 3572 RG Utrecht

Staalstraat 9 3572 RG Utrecht Staalstraat 9 3572 RG Utrecht Bas makelaars Voorstraat 104 3512 AV Utrecht T 030 231 0004 F 030 233 3690 E thuis@basmakelaars.nl W www.basmakelaars.nl Informatie woning Staalstraat 9 3572 RG Utrecht vraagprijs:

Nadere informatie

TE KOOP K.K. Maashaven Oostzijde HS Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam

TE KOOP K.K. Maashaven Oostzijde HS Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam TE KOOP Maashaven Oostzijde 174 3072 HS Rotterdam Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam 010-8700284 sales@rotterdamestate.nl rotterdamestate.nl 275.000 K.K. Moderne 4 kamer appartement

Nadere informatie

Te Koop. Livingstonelaan JK Utrecht

Te Koop. Livingstonelaan JK Utrecht Te Koop Livingstonelaan 810 3526 JK Utrecht Livingstonelaan 810 3526 JK Utrecht Vraagprijs : 125.000,-- k.k. Kadastrale omschrijving : Gemeente Utrecht, sectie S, nummer 1021 A33 Grond : Appartementsrecht

Nadere informatie

Grotemarkt 166, 3011 PA Rotterdam ,- k.k.

Grotemarkt 166, 3011 PA Rotterdam ,- k.k. , 3011 PA Rotterdam 475.000,- k.k. Omschrijving SPECTACULAR LIVING! Dit is wat je noemt bijzonder wonen in het meest hippe gedeelte van de stad. Op een zeer gunstige locatie in de fameuze Markthal bieden

Nadere informatie

Moerashoeve 111, Nieuwegein

Moerashoeve 111, Nieuwegein Moerashoeve 111, Nieuwegein Kenmerken Overdracht Vraagprijs 172.000 k.k. Aangeboden sinds 10-02-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Lichtstraat 516, Eindhoven

Lichtstraat 516, Eindhoven Lichtstraat 516, Eindhoven Kenmerken Overdracht Huurprijs 1.350 onbepaalde tijd Uitvoering Gestoffeerd Aangeboden sinds 05-02-2018 Duur overeenkomst onbepaalde tijd Waarborgsom 1 maand / 1.350 Totale servicekosten

Nadere informatie

Groot-Ammers Wilhelminastraat 7

Groot-Ammers Wilhelminastraat 7 Royaal en goed verzorgd 3-kamerappartement op eerste etage. Woonkamer Keuken Loggia Vraagprijs e 298.000,-- k.k. In het gezellige centrum van Groot-Ammers bevindt zich dit ruim bemeten 3-kamerappartement

Nadere informatie

TE KOOP. Vrijheer van Eslaan TJ Papendrecht. Koopsom: ,00 k.k. erkend lid van vastgoedpro

TE KOOP. Vrijheer van Eslaan TJ Papendrecht. Koopsom: ,00 k.k. erkend lid van vastgoedpro Vrijheer van Eslaan 355 3353 TJ Papendrecht Koopsom: 119.500,00 k.k. Informatie Vrijheer van Eslaan 355-3353 TJ Papendrecht Soort pand : Appartement - - Galerijflat Bouwjaar : 1965 Perceel oppervlakte

Nadere informatie

Te Koop. Draaiweg 103 -III 3515 EL Utrecht

Te Koop. Draaiweg 103 -III 3515 EL Utrecht Te Koop Draaiweg 103 -III 3515 EL Utrecht Draaiweg 103 III 3515 EL Utrecht Vraagprijs : 189.000,-- k.k. Kadastrale omschrijving : Gemeente Lauwerecht, sectie C, nummer 8752 A6 Inhoud : 104 m³ Woonoppervlakte

Nadere informatie

Berkstraat 18 3513 TR Utrecht

Berkstraat 18 3513 TR Utrecht Berkstraat 18 3513 TR Utrecht Bas makelaars Voorstraat 104 3512 AV Utrecht T 030 231 0004 F 030 233 3690 E thuis@basmakelaars.nl W www.basmakelaars.nl Informatie woning adres: Berkstraat 18 3513 TR Utrecht

Nadere informatie

Vraagprijs ,-- k.k. Lauteslager Makelaars B.V. Catharijnesingel GV Utrecht Tel:

Vraagprijs ,-- k.k. Lauteslager Makelaars B.V. Catharijnesingel GV Utrecht Tel: Groenmarktstraat 16 3521 AV Utrecht Vraagprijs 300.000,-- k.k. Lauteslager Makelaars B.V. Catharijnesingel 100 3511 GV Utrecht Tel: 030-2315186 www.lauteslager.nl Groenmarktstraat 16-3521 AV Utrecht Foto

Nadere informatie

Plaats : Roosendaal Vraagprijs: ,- k.k Adres : Leede 1

Plaats : Roosendaal Vraagprijs: ,- k.k Adres : Leede 1 Plaats : Roosendaal Vraagprijs: 259.000,- k.k Adres : Leede 1 Riant en luxe afgewerkt 3- kamerappartement van ca. 103m³ op de begane grond van gebouw Largo, onderdeel van een van Roosendaal recentste nieuwbouwprojecten

Nadere informatie

k.k. Aantal kamers Aantal slaapkamers. Aanvaarding in overleg

k.k. Aantal kamers Aantal slaapkamers. Aanvaarding in overleg EDE Marktstraat 123 175.000 k.k. Woonoppervlakte Inhoud woning Bouwjaar Aantal kamers Aantal slaapkamers ± 66 m2 ± 206 m3 2006 2 1 Aanvaarding in overleg Mooi centraal gelegen, ruim 2-kamer APPARTEMENT,

Nadere informatie

Kenmerken Huurprijs p/mnd: 1.050,- excl. Aantal kamers: 2 Aantal slaapkamers: 1 Energie label:

Kenmerken Huurprijs p/mnd: 1.050,- excl. Aantal kamers: 2 Aantal slaapkamers: 1 Energie label: Kenmerken Dr. Cuyperslaan 5623 BB Eindhoven Huurprijs p/mnd 1.050,- excl. Huurprijs p/mnd: 1.050,- Adres: Postcode: Plaatsnaam: Type woning: Aantal kamers: 2 Aantal slaapkamers: 1 Energie label: excl.

Nadere informatie

Venuslaan 391 A - Eindhoven

Venuslaan 391 A - Eindhoven Venuslaan 391 A - Eindhoven Vraagprijs 164.000,- k.k. Huis-O-Theek Eindhoven B.V. Omschrijving FORS IN PRIJS VERLAAGD!!! Opvallend riant, uitstekend onderhouden, luxe afgewerkt 4-kamerappartement met dubbel

Nadere informatie

Te koop Royale en stijlvol afgewerkte hoekwoning met dakterras, eigen parkeerplaats en garage Poortlaan 76, 3261 PB Oud-Beijerland

Te koop Royale en stijlvol afgewerkte hoekwoning met dakterras, eigen parkeerplaats en garage Poortlaan 76, 3261 PB Oud-Beijerland CCConcept Te koop Royale en stijlvol afgewerkte hoekwoning met dakterras, eigen parkeerplaats en garage Poortlaan 76, 3261 PB Oud-Beijerland Algemeen Deze royale en stijlvol afgewerkte vergrote 5-kamer

Nadere informatie

Burg. Pabstlaan 8-45 te Hoofddorp

Burg. Pabstlaan 8-45 te Hoofddorp Burg. Pabstlaan 8-45 te Hoofddorp Vraagprijs: 249.000,- kosten koper Koophuis Makelaars NieuwVennep Schoolstraat 12, 2151 AA Nieuw-Vennep Telefoon: 0252-68 18 25 info@vmp-advies.nl www.koophuis.nl * Aan

Nadere informatie

Van Bosseplantsoen 137, 3317 PN Dordrecht

Van Bosseplantsoen 137, 3317 PN Dordrecht Van Bosseplantsoen 137, 3317 PN Dordrecht Vraagprijs 119.500,- k.k. Q Makelaars Dordrecht Grote Markt 75 3311 BG, Tel: 078-6320740 E-mail: dordrecht@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving

Nadere informatie

Van Leeuwenhoekstraat EJ Ridderkerk k.k.

Van Leeuwenhoekstraat EJ Ridderkerk k.k. Van Leeuwenhoekstraat 161 2984 EJ Ridderkerk 399.500 k.k. Van Leeuwenhoekstraat 161 - Ridderkerk Vraagprijs: 399.500 k.k. Met vrij uitzicht gelegen 4-kamer HOEK-appartement met groot balkon en inpandige

Nadere informatie

Te Koop. Karawanken DB Utrecht

Te Koop. Karawanken DB Utrecht Te Koop Karawanken 72 3524 DB Utrecht Karawanken 72 3524 DB Utrecht Vraagprijs : 205.000,-- k.k. Kadastrale omschrijving : Gemeente Utrecht, sectie U, nummer 209 A-7 Grond : Appartementsrecht, voortdurende

Nadere informatie

TE KOOP K.K. W.G. Witteveenplein MA Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam

TE KOOP K.K. W.G. Witteveenplein MA Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam TE KOOP W.G. Witteveenplein 105 3071 MA Rotterdam Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam 010-8700284 sales@rotterdamestate.nl rotterdamestate.nl 299.500 K.K. Op zoek naar een STRAK AFGEWERKTE

Nadere informatie

Carleyspassage 17 Venlo

Carleyspassage 17 Venlo Van Kempen Makelaars Venlo Straelseweg 232 Venlo - tel: 077-3524333 Van Kempen Makelaars Horst Loevestraat 9a Horst - tel: 077-3031000 www.vankempenmakelaars.nl info@vankempenmakelaars.nl Carleyspassage

Nadere informatie

TE KOOP jan van zutphenstraat rs amsterdam

TE KOOP jan van zutphenstraat rs amsterdam TE KOOP jan van zutphenstraat 553 1069rs amsterdam Aan de Dijk 12 6049 MB Herten 0475-211 255 info@huisdigitaal.nl www.huisdigitaal.nl Omschrijving OmschrijvingZeer royaal, licht en netjes afgewerkt 4-kamer

Nadere informatie

Oosterkade 45, 3011 TV Rotterdam ,- k.k.

Oosterkade 45, 3011 TV Rotterdam ,- k.k. , 3011 TV Rotterdam 390.000,- k.k. Omschrijving Op een unieke locatie gelegen ruim 2-kamer (voorheen 3) appartement met eigen parkeerplaats. Het appartement is gelegen direct aan de Maas met uitzicht op

Nadere informatie

TE HUUR. Waltmann Makelaars DORDRECHT. Achterom 26. Huurprijs 865,-- p.m

TE HUUR. Waltmann Makelaars DORDRECHT. Achterom 26. Huurprijs 865,-- p.m TE HUUR Waltmann Makelaars Uw actieve regiomakelaar DORDRECHT Achterom 26 Huurprijs 865,-- p.m. De in 2010 opgeleverde drie kamer maisonnette tussenwoningen hebben twee woonlagen, gelegen op de tweede

Nadere informatie

TE KOOP. Patrijsstraat AZ Papendrecht. Bieden vanaf: ,00 k.k. erkend lid van vastgoedpro

TE KOOP. Patrijsstraat AZ Papendrecht. Bieden vanaf: ,00 k.k. erkend lid van vastgoedpro Patrijsstraat 37 3353 AZ Papendrecht Bieden vanaf: 125.000,00 k.k. Informatie Patrijsstraat 37-3353 AZ Papendrecht Soort pand : Appartement - Maisonnette - Galerijflat Bouwjaar : 1961 Perceel oppervlakte

Nadere informatie

Heiloostraat KE Den Haag k.k.

Heiloostraat KE Den Haag k.k. Te Koop Heiloostraat 247 2547 KE Den Haag 200.000 k.k. Kenmerken Prijs 200.000 k.k. Postcode 2547 KE Ligging In woonwijk Woningtype Galerijflat Woonruimte 95m² Inhoud 250m³ Kamers 5 Oplevering in overleg

Nadere informatie

k.k. Herculeslaan 92 UTRECHT

k.k. Herculeslaan 92 UTRECHT 399.000 k.k. Herculeslaan 92 UTRECHT Omschrijving: In Utrecht Oost bieden wij dit hoogwaardig afgewerkte, goed onderhouden, drie kamer appartement (126m² ). Het appartement heeft de beschikking over een

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3011 ZX Rotterdam Vraagprijs 259.500,- k.k. Omschrijving Bent u zoek naar een heerlijk appartement wat goed is onderhouden en centraal ligt midden in de stad? Dan bent

Nadere informatie

Pinksterbloemweg 215 te Zaandam

Pinksterbloemweg 215 te Zaandam Pinksterbloemweg 215 te Zaandam Pinksterbloemweg 215 te Zaandam Huurprijs 825,-- per maand (excl. voorschot service-/stookkosten ad. 95,--p/mnd) Algemene informatie Nu te huur! Prachtig gemoderniseerd

Nadere informatie

Stationsstraat EE Utrecht Vraagprijs ,-- k.k.

Stationsstraat EE Utrecht Vraagprijs ,-- k.k. Stationsstraat 28 3511 EE Utrecht Vraagprijs 439.000,-- k.k. Lauteslager Makelaars B.V. Catharijnesingel 100 3511 GV Utrecht Tel: 030-2315186 www.lauteslager.nl Foto s Foto s Foto s Foto s Foto s Omschrijving

Nadere informatie

De plaetse 134 brandevoort (de veste)

De plaetse 134 brandevoort (de veste) De plaetse 134 brandevoort (de veste) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor U ligt de brochure met informatie over het door U opgevraagde object waar U interesse in heeft. U vindt hierin foto s

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Eekhoornhof BT Eindhoven k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Eekhoornhof BT Eindhoven k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Eekhoornhof 2 5622 BT Eindhoven 298.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 298.000 k.k. Postcode 5622 BT Ligging Aan rustige

Nadere informatie

Mendelssohnplein 19 b Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Mendelssohnplein 19 b Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Mendelssohnplein 19 b Vlaardingen Vraagprijs 144.500 k.k. Dit uw kans. Dit sfeervolle 3 kamer (optioneel 4 kamer) appartement is instapklaar en bijzonder leuk ingedeeld. Strakke wanden, laminaat vloer,

Nadere informatie

Marktstaete Bladel. BLADEL Marktstaete 30. Vraagprijs ,- K.K. Marktstaete 30, 5531bp te Bladel

Marktstaete Bladel. BLADEL Marktstaete 30. Vraagprijs ,- K.K. Marktstaete 30, 5531bp te Bladel BLADEL Marktstaete 30 Vraagprijs 397.500,- K.K. Marktstaete Bladel Marktstaete 30, 5531bp te Bladel 0497-229030 info@revastmakelaardij.nl revastmakelaardij.nl Omschrijving Marktstaete 30 te Bladel Op een

Nadere informatie

Van Hensbeek Housing TER HUNEN 19, DRUNEN. Omschrijving. Begane grond

Van Hensbeek Housing TER HUNEN 19, DRUNEN. Omschrijving. Begane grond TER HUNEN 19, DRUNEN Omschrijving Op een toplocatie in het centrum van Drunen op de 3e en 4e verdieping gelegen, exclusief penthouse van maar liefst 315 m² met veel lichtinval, riante woonkamer, 4 slaapkamers,

Nadere informatie

Kees Mustersstraat 31 Alphen aan den Rijn

Kees Mustersstraat 31 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering.

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Burgwal 32, Oss Kenmerken Overdracht Vraagprijs 135.250 k.k. Aangeboden sinds 21-09-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom 13.950 Bankgarantie nee Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Piet Smitkade 448, 3077 MJ Rotterdam Vraagprijs ,- k.k.

Piet Smitkade 448, 3077 MJ Rotterdam Vraagprijs ,- k.k. Piet Smitkade 448, 3077 MJ Rotterdam Vraagprijs 259.000,- k.k. Op zoek naar een modern appartement met VRIJ UITZICHT over de SKYLINE van ROTTERDAM en een EIGEN PARKEERPLAATS in de ondergelegen afgesloten

Nadere informatie

Chopinstraat 10 c Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Chopinstraat 10 c Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Chopinstraat 10 c Vlaardingen Vraagprijs 175.000 k.k. Wilt u wonen in een leuk, licht en ruim appartement met een gezellige indeling en naast een balkon ook nog een loggia. Dan is dit uw kans. Het appartement

Nadere informatie

Informatiebrochure. Vatternkade 77 Amsterdam

Informatiebrochure. Vatternkade 77 Amsterdam Informatiebrochure Vatternkade 77 Amsterdam Vatternkade 77 Amsterdam Royale op de HOEK en BOVENSTE verdieping gelegen 5- kamermaisonnette met royaal en zonnig TERRAS op het zuidwesten met veel privacy.

Nadere informatie

Weltevreden 19, Amersfoort

Weltevreden 19, Amersfoort Weltevreden 19, Amersfoort Kenmerken Overdracht Huurprijs 1.045 bepaalde tijd Uitvoering Gestoffeerd Aangeboden sinds 18-06-2018 Duur overeenkomst bepaalde tijd Waarborgsom 2 maanden / 2.490 Totale servicekosten

Nadere informatie

HOCKERKADE 12, HEEMSTEDE k.k.

HOCKERKADE 12, HEEMSTEDE k.k. HOCKERKADE 12, HEEMSTEDE 625.000 k.k. www.hockerkade12.nl Hockerkade 12, Heemstede Ruim, modern, zonnig en licht appartement met geweldig uitzicht aan open vaartwater! Instap klaar, keurig afgewerkt en

Nadere informatie

Papendrecht Staringlaan 136

Papendrecht Staringlaan 136 Modern afgewerkt 3-kamerappartement Woonkamer Keuken Uitzicht Vraagprijs e 106.000,-- k.k. Speciaal voor starters is dit een heel leuk appartement; geheel gemoderniseerd en voorzien van een uitgebreide

Nadere informatie

TE HUUR. Landréstraat BR Den Haag p.m. ex.

TE HUUR. Landréstraat BR Den Haag p.m. ex. TE HUUR Landréstraat 1041 2551 BR Den Haag 1.350 p.m. ex. KENMERKEN Prijs 1.350 p.m. ex. Postcode 2551 BR Ligging Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht, Aan zee, Nabij openbaar vervoer, Nabij snelwegen,

Nadere informatie

MERELSTRAAT 84 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL //

MERELSTRAAT 84 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL // MERELSTRAAT 84 UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES MERELSTRAAT 84 TE UTRECHT VRAAGRPRIJS 399.000,00 K.K. WOONOPPERVLAKTE CIRCA 93M2 INHOUD CIRCA 279M3 BOUWJAAR 2007 AANVAARDING

Nadere informatie

TE KOOP. Vrijheer van Eslaan TJ Papendrecht. Koopsom: ,00 k.k. erkend lid van vastgoedpro

TE KOOP. Vrijheer van Eslaan TJ Papendrecht. Koopsom: ,00 k.k. erkend lid van vastgoedpro Vrijheer van Eslaan 335 3353 TJ Papendrecht Koopsom: 129.500,00 k.k. Informatie Vrijheer van Eslaan 335-3353 TJ Papendrecht Soort pand : Appartement - - Galerijflat Bouwjaar : 1965 Perceel oppervlakte

Nadere informatie

Modern appartement met zeer groot dakterras!

Modern appartement met zeer groot dakterras! Modern appartement met zeer groot dakterras! Voorstraat 63A Utrecht 450.000,- k.k. Voorstraat 63A, Utrecht Kenmerken Voorstraat 63A Bouw Soort woning Modern 3-kamerappartement Bouwjaar 2000 Soort dak Isolatie

Nadere informatie

Te Koop Veilingstraat 77, 3521 BE Utrecht

Te Koop Veilingstraat 77, 3521 BE Utrecht Te Koop Veilingstraat 77, 3521 BE Utrecht Veilingstraat 77, 3521 BE Utrecht Vraagprijs : 362.000,-- k.k. Kadastrale gegevens : Gemeente Catharijne, sectie D, nummer 9615 A-52 Inhoud : 260 m³ Woonoppervlakte

Nadere informatie

Fluitekruidweg 93 te Zaandam

Fluitekruidweg 93 te Zaandam Fluitekruidweg 93 te Zaandam Fluitekruidweg 93 te Zaandam Huurprijs 775,-- per maand (excl. voorschot service-/stookkosten ad. 101,--p/mnd) Algemene informatie Nu te huur! Keurig gemoderniseerd appartement

Nadere informatie

Residentie Molenbeekstaete Kastanjelaan 4-2 Koopprijs: ,= k.k.

Residentie Molenbeekstaete Kastanjelaan 4-2 Koopprijs: ,= k.k. e-mail info@troost-onroerendgoed.nl BROCHURE Aangeboden door TROOST Onroerend Goed, Heerlen Tel 045 571 79 76 SITTARD Residentie Molenbeekstaete Kastanjelaan 4-2 Koopprijs 335.000,= k.k. Zeer comfortabel

Nadere informatie

Lucky Lukestraat 17 TE KOOP. Almere. " appartement met een groot, zonnig balkon!"

Lucky Lukestraat 17 TE KOOP. Almere.  appartement met een groot, zonnig balkon! TE KOOP Lucky Lukestraat 17 Almere " appartement met een groot, zonnig balkon!" Over Lucky Lukestraat 17 Royaal, lekker eigentijds 3-kamer appartement met lichte woonkamer, nette inbouwkeuken, complete

Nadere informatie

ZONNEBLOEMSTRAAT 112 ZWIJNDRECHT 155.000 k.k. www.zonnebloemstraat112.nl Zonnebloemstraat 112, Zwijndrecht Ruime maisonnette woning van 104 m2 (begane grond en 1e verdieping) met tuin! Kunststof kozijnen

Nadere informatie

Walstroplein 43, 3056 RL Rotterdam 247.500,- k.k.

Walstroplein 43, 3056 RL Rotterdam 247.500,- k.k. , 3056 RL Rotterdam 247.500,- k.k. Omschrijving Rustig en groen wonen op een centrale locatie net buiten de drukte van het stadscentrum kan in de wijk Nieuw- Terbregge! Dit COMFORTABELE EN INSTAPKLARE

Nadere informatie

Johan de Wittstraat 153 Vlaardingen. Koopsom vanaf k.k.

Johan de Wittstraat 153 Vlaardingen. Koopsom vanaf k.k. Johan de Wittstraat 153 Vlaardingen Koopsom vanaf 300.000 k.k. Luxe en comfort, rust en ruimte en heerlijk in de zon op het dakterras van ca. 40 m2. Dat kan met dit exclusief uitgevoerde 4 kamerappartement

Nadere informatie

Sweelinckplein 77, 's-hertogenbosch

Sweelinckplein 77, 's-hertogenbosch Sweelinckplein 77, 's-hertogenbosch Kenmerken Overdracht Huurprijs 850 bepaalde tijd Uitvoering Kaal Aangeboden sinds 23-10-2017 Duur overeenkomst bepaalde tijd Waarborgsom maanden / 1.400 Totale servicekosten

Nadere informatie

huren in Tilburgs Arsenaal Tilburg

huren in Tilburgs Arsenaal Tilburg huren in ilburgs Arsenaal ilburg 33 Luxe appartementen in ilburg Wonen in het ilburgs Arsenaal, hartje centrum! N260 N261 N261 DEN OSCH N260 ERKEL- ENSCHO REDA ILURG A65 GILZE REDA ilburgs Arsenaal ilburg

Nadere informatie

Breestraat k.k. Krimpen aan den IJssel. svmakelaardij.nl. Nieuwe Tiendweg 11-a Krimpen aan den IJssel

Breestraat k.k. Krimpen aan den IJssel. svmakelaardij.nl. Nieuwe Tiendweg 11-a Krimpen aan den IJssel Nieuwe Tiendweg 11-a 0180-51 00 90 info@svmakelaardij.nl svmakelaardij.nl Breestraat 6 //www.svmakelaardij.nl/aanbod/breestraat-6-krimpen-aan-den-ijssel/416 325.000 k.k. Kenmerken Type Eengezinswoning

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3036 JN Rotterdam Vraagprijs 395.000,- k.k. Omschrijving Een heerlijke 5-kamer eengezinswoning met een riant dakterras en een parkeerplaats maken deze woning ideaal

Nadere informatie

Appartement Huur. 95 m² - Vondelstraat 72 B Amsterdam, Noord- Holland Netherlands

Appartement Huur. 95 m² - Vondelstraat 72 B Amsterdam, Noord- Holland Netherlands Appartement Huur 95 m² - Vondelstraat 72 B Amsterdam, Noord- Holland Netherlands Property Description Details woning Uniek, nieuw en luxueus verbouwd en gemeubileerd 3 kamer appartement met terras, gelegen

Nadere informatie

Leerparkpromenade 147, 3312 KW Dordrecht

Leerparkpromenade 147, 3312 KW Dordrecht Leerparkpromenade 147, 3312 KW Dordrecht Vraagprijs 195.000,- k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 E-mail: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Leerparkpromenade 147, 3312 KW

Nadere informatie

Haagseveer 40, 3011 DA Rotterdam

Haagseveer 40, 3011 DA Rotterdam Haagseveer 40, 3011 DA Rotterdam Vraagprijs 269.500,00 kosten koper vandevijver makelaardij Omschrijving Haagseveer 40, 3011 DA Rotterdam In hartje centrum gelegen zeer netjes onderhouden riant 4 voorheen

Nadere informatie

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ Boskamp 74, Maasland Goed onderhouden, fraai gelegen, 3 kamer maisonnette, op de hoek van de 2 e verdieping met inpandige berging op de begane grond, in het nieuwbouwcomplex Duyvenvoorde. Zeer geschikt

Nadere informatie

Torenstraat 41, 3311 TP Dordrecht

Torenstraat 41, 3311 TP Dordrecht Torenstraat 41, 3311 TP Dordrecht Vraagprijs 132.000,- k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 E-mail: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Torenstraat 41, 3311 TP Dordrecht Bieden

Nadere informatie

Haringvlietstraat 147, 3313 EC Dordrecht

Haringvlietstraat 147, 3313 EC Dordrecht Haringvlietstraat 147, 3313 EC Dordrecht Vraagprijs 135.000,00 kosten koper Estate Makelaar Omschrijving Haringvlietstraat 147, 3313 EC Dordrecht Kom kijken naar deze luxe 2-kamer benedenwoning met tuin

Nadere informatie

Leerparkpromenade 275, 3312 KW Dordrecht

Leerparkpromenade 275, 3312 KW Dordrecht Leerparkpromenade 275, 3312 KW Dordrecht Vraagprijs 185.000,- k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 E-mail: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Leerparkpromenade 275, 3312 KW

Nadere informatie

Oudelandseweg 41, 2981 BT Ridderkerk

Oudelandseweg 41, 2981 BT Ridderkerk Oudelandseweg 41, 2981 BT Ridderkerk Vraagprijs 985.000,- k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 E-mail: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Oudelandseweg 41, 2981 BT Ridderkerk

Nadere informatie

Castellumstraat 66 Alphen aan den Rijn

Castellumstraat 66 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Vlinderparkweg 88 - Deventer. Vraagprijs ,- k.k. MIQA Makelaardij, Holterweg 63, 7429 AE Deventer, ,

Vlinderparkweg 88 - Deventer. Vraagprijs ,- k.k. MIQA Makelaardij, Holterweg 63, 7429 AE Deventer, , - Vraagprijs 425.000,- k.k. Omschrijving - Laat u verrassen door dit zeer royale (grootste type) en luxe 4-kamer appartement gelegen in een van de drie woontorens (Myrina) in het charmante en stijlvolle

Nadere informatie

Brochure. Landkaartje 211 te Oosterhout Te koop

Brochure. Landkaartje 211 te Oosterhout   Te koop Brochure Landkaartje 211 te Oosterhout WWW.VDPLAS.NL Te koop Omschrijving 5 redenen waarom u dit appartement gezien moet hebben: 1. Ruim 3-kamerappartement gelegen in de wijk Vlindervallei. 2. Fantastisch

Nadere informatie

TE HUUR. Waltmann Makelaars DORDRECHT. Achterom 28. Huurprijs 890,-- p.m

TE HUUR. Waltmann Makelaars DORDRECHT. Achterom 28. Huurprijs 890,-- p.m TE HUUR Waltmann Makelaars Uw actieve regiomakelaar DORDRECHT Achterom 28 Huurprijs 890,-- p.m. De in 2010 opgeleverde drie kamer maisonnette tussenwoningen hebben twee woonlagen, gelegen op de tweede

Nadere informatie

Dreef 24 4875AC Etten-leur 189.500,- k.k. Appartement IN PRIJS VERLAAGD! In het centrum gelegen, bieden wij namens één van onze relaties te koop aan een goed onderhouden 3-kamer hoekappartement met

Nadere informatie

Te Koop. Griftstraat 120 3572 GZ Utrecht

Te Koop. Griftstraat 120 3572 GZ Utrecht Te Koop Griftstraat 120 3572 GZ Utrecht Vooraanzicht Woonkamer Keuken Keuken Slaapkamer Slaapkamer Badkamer Badkamer Tuin Tuin Griftpark Roberto Gelato een begrip in Utrecht! Griftstraat 120, 3572 GZ

Nadere informatie

Te Koop. Meloenstraat VB Utrecht

Te Koop. Meloenstraat VB Utrecht Te Koop Meloenstraat 40 3552 VB Utrecht Meloenstraat 40 3552 VB Utrecht Vraagprijs : 249.000,-- k.k. Kadastrale omschrijving : Gemeente Lauwerecht, sectie B, nummer 5593 Grond : 105 m² Eigendom

Nadere informatie

TE HUUR. Waltmann Makelaars DORDRECHT. Singel 296 D4. Huurprijs 1.100,-- p.m

TE HUUR. Waltmann Makelaars DORDRECHT. Singel 296 D4. Huurprijs 1.100,-- p.m Waltmann Makelaars Uw actieve regiomakelaar DORDRECHT TE HUUR Huurprijs 1.100,-- p.m. Singel 296 D4 Luxe 3-kamer appartement gelegen op de 1e verdieping van een kleinschalig appartementengebouw, voorzien

Nadere informatie

Informatiebrochure. Thomsonstraat 8 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Thomsonstraat 8 Badhoevedorp Informatiebrochure Thomsonstraat 8 Badhoevedorp Thomsonstraat 8 Badhoevedorp In 2011 gemoderniseerde 2-kamerwoning (circa 58 m²) met zonnig balkon op het zuidwesten (o.a. avondzon!). In 2015 zijn alle

Nadere informatie

Groot-Ammers Wilhelminastraat 7

Groot-Ammers Wilhelminastraat 7 Royaal en verzorgd 3-kamerappartement op tweede woonlaag. Woonkamer Keuken Loggia Vraagprijs e 249.000,-- k.k. In het gezellige centrum van Groot-Ammers bevindt zich dit ruim bemeten 3-kamerappartement

Nadere informatie

ARISSTRAAT 112 WORMER. 895,- per maand

ARISSTRAAT 112 WORMER. 895,- per maand ARISSTRAAT 112 WORMER 895,- per maand g ALGEMENE INFORMATIE & INDELING Dit goed verzorgde, moderne en lichte tweekamerappartement met groot terras (16 m2) op het westen treft u op de bovenste (3e) etage

Nadere informatie

Informatiebrochure. Meer en Vaart 108-B + 2PP Amsterdam

Informatiebrochure. Meer en Vaart 108-B + 2PP Amsterdam Informatiebrochure Meer en Vaart 108-B + 2PP Amsterdam Meer en Vaart 108-B + 2PP Amsterdam Modern afgewerkt en goed ingedeeld 3/4-kamerappartement met terras op het zuidwesten; voorzien van luxe keuken

Nadere informatie

Willem Augustinstraat 182

Willem Augustinstraat 182 Willem Augustinstraat 182 AMSTERDAM Willem Augustinstraat 182 Vraagprijs 500.000 K.K. 0203209080 info@amstellandmakelaars.nl amstellandmakelaars.nl Kenmerken & specificaties Bouwjaar: Soort: Kamers: Inhoud:

Nadere informatie

TE KOOP K.K. Theo Laseromsstraat PE Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam

TE KOOP K.K. Theo Laseromsstraat PE Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam TE KOOP Theo Laseromsstraat 1 3056 PE Rotterdam Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam 010-8700284 sales@rotterdamestate.nl rotterdamestate.nl 569.500 K.K. Geweldig 6-kamer Eiland-woning

Nadere informatie

Johan de Wittstraat 214 Vlaardingen. Vraagprijs

Johan de Wittstraat 214 Vlaardingen. Vraagprijs Johan de Wittstraat 214 Vlaardingen Vraagprijs 350.000 Bijzonder ruime split-level woning, op een prachtige plek gelegen aan de rand van 't Nieuwelant park. Deze opvallende parkwoning ligt in de wijk Babberspolder,

Nadere informatie

Buitenlanden 16 HEINENOORD

Buitenlanden 16 HEINENOORD Buitenlanden 16 HEINENOORD Onder architectuur gebouwde vrijstaande villa (bj 1992) Grote tuin met div zonneterrassen op 845 m² eigen grond Royale living met serre, dubbele garage en ca. 158 m² kelderrruimte

Nadere informatie

Botersloot 421, 3011 HE Rotterdam 340.000,- k.k.

Botersloot 421, 3011 HE Rotterdam 340.000,- k.k. , 3011 HE Rotterdam 340.000,- k.k. Omschrijving HOEKAPPARTEMENT MET DE MEEST GUNSTIGE LIGGING IN HET APPARTEMENTEN COMPLEX. Hierdoor heeft het luxe 3-appartement op de 11de verdieping fenomenaal uitzicht

Nadere informatie

Mari Andriessenrade 40, CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Mari Andriessenrade 40, CAPELLE AAN DEN IJSSEL Mari Andriessenrade 40 CAPELLE AAN DEN IJSSEL Vraagprijs: 134.500 k.k. T 010 818 14 87 E michael@maartenmakelaardij.nl Weena 290 M 06 415 58 485 I www.maartenmakelaardij.nl 3012 NJ ROTTERDAM 1 Omschrijving

Nadere informatie

3e verdieping: Via een tussenportaal met meterkasten bereikt u aan het einde van de galerij op de 3e verdieping het rustig gelegen appartement.

3e verdieping: Via een tussenportaal met meterkasten bereikt u aan het einde van de galerij op de 3e verdieping het rustig gelegen appartement. Oude Aa 43 5701PZ Helmond 215.000 k.k. Galerijflat Dit perfect onderhouden 3-kamerappartement is gelegen in hartje centrum en geniet zeer veel lichtinval. Het appartement is voorzien van een moderne,

Nadere informatie

Ridderkerk. Prinsenstraat 59. Home 4 You Makelaars Sumatraplein XP Dordrecht T E I

Ridderkerk. Prinsenstraat 59. Home 4 You Makelaars Sumatraplein XP Dordrecht T E I Ridderkerk Prinsenstraat 59 Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse

Nadere informatie

TE KOOP K.K. Edouard Jacobsstraat WG Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam

TE KOOP K.K. Edouard Jacobsstraat WG Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam TE KOOP Edouard cobsstraat 19 3034 WG Rotterdam Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam 010-8700284 sales@rotterdamestate.nl rotterdamestate.nl 225.000 K.K. Aan de rand van het stadscentrum

Nadere informatie

Pleinweg 78 B Rotterdam

Pleinweg 78 B Rotterdam Pleinweg 78 B Rotterdam Huurprijs 750,- per maand excl. G/W/L Molenaar Cové Makelaars B.V. Marco Molenaar Makelaar o.g. Nieuwland Parc 307 2952 DD Alblasserdam tel: 078 89 07 999 mobiel: 06 21 41 16 02

Nadere informatie

Informatiebrochure. Marcantilaan 90 Amsterdam

Informatiebrochure. Marcantilaan 90 Amsterdam Informatiebrochure Marcantilaan 90 Amsterdam Marcantilaan 90 Amsterdam Moderne 3-kamerWONING (ca. 73 m²), gerenoveerd in 2012, met zonnige terras op het ZUIDEN op de derde verdieping gelegen in een goed

Nadere informatie

Verlengde Houtrakgracht EC Utrecht

Verlengde Houtrakgracht EC Utrecht Verlengde Houtrakgracht 377 3544 EC Utrecht Vraagprijs 475.000,-- k.k. Lauteslager Makelaars B.V. Catharijnesingel 100 3511 GV Utrecht Tel: 030-2315186 www.lauteslager.nl Verlengde Houtrakgracht 377-3544

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs: ,-- k.k. Montfoorthof 63 te Amsterdam

TE KOOP. Vraagprijs: ,-- k.k. Montfoorthof 63 te Amsterdam TE KOOP Montfoorthof 63 te Amsterdam Vraagprijs: 195.000,-- k.k. Makelaardij Amsterdam Zuidoost OMSCHRIJVING Modern en licht 4-kamerappartement met balkon op het westen met vrij uitzicht op groen, ruime

Nadere informatie

Brochure. Peperdijk 37 te Vlissingen. Vraagprijs: Euro ,- vrij op naam

Brochure. Peperdijk 37 te Vlissingen. Vraagprijs: Euro ,- vrij op naam Brochure Peperdijk 37 te Vlissingen Vraagprijs: Euro 359.900,- vrij op naam Geachte belangstellende, Met deze brochure willen wij, M2 Makelaars, proberen u zo goed mogelijk voor te lichten over de mogelijkheden

Nadere informatie

Aartsbisschop Romerostraat Utrecht. Kantoor Utrecht Jan van Scorelstraat 30. Kantoor Zeist 2e Hogeweg

Aartsbisschop Romerostraat Utrecht. Kantoor Utrecht Jan van Scorelstraat 30. Kantoor Zeist 2e Hogeweg Aartsbisschop Romerostraat 169 - Utrecht Huurprijs 950,- per maand Omschrijving In de geliefde wijk Voordorp bevindt zich dit uitermate goed onderhouden driekamer appartement met zonnige loggia op het

Nadere informatie

Kerkstraat 11c, Horst ,- k.k.

Kerkstraat 11c, Horst ,- k.k. Kerkstraat 11c, Horst 399.000,- k.k. HIGHLIGHTS Prachtig instapklare appartement in het centrum van Horst Mooie keuken voorzien van diverse inbouw apparatuur Ruime woonkamer Bovenwoning met 2 woonlagen

Nadere informatie