Nummer september t/m 04 oktober 2018

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nummer september t/m 04 oktober 2018"

Transcriptie

1 Nummer september t/m 04 oktober 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via het SelfServicePortaal T Tijdelijke sluiting afdeling de Rinck door personeelstekort De Zorgboog heeft besloten om afdeling de Rinck in locatie Keyserinnedael in Helmond tijdelijk te sluiten. Dit is nodig omdat de continuïteit van zorg voor de cliënten van deze afdeling niet langer kan worden gewaarborgd. Ook wil de Zorgboog een verdere overbelasting van medewerkers voorkomen. Het besluit de Rinck tijdelijk te sluiten was niet gemakkelijk. Als gevolg van het onvoldoende kunnen invullen van openstaande vacatures en een hoog ziekteverzuim is het momenteel niet mogelijk het team op de afdeling compleet te krijgen en te houden. De Zorgboog heeft op alle mogelijke manieren geprobeerd het continuïteitsprobleem op te lossen. Nu zijn we tot de conclusie gekomen dat dit niet langer meer kan. In het belang van de cliënten en de medewerkers en om de kwaliteit van zorg te kunnen blijven garanderen, moeten we tot tijdelijke sluiting over gaan. Het besluit is met de negentien cliënten en hun familie en met de medewerkers gedeeld. Gelukkig kunnen we iedere cliënt een passende woonlocatie binnen de Zorgboog aanbieden; op verzoek van de cliënt kan dit ook buiten de Zorgboog zijn. De verhuizing van de cliënten is maatwerk en zal zeer zorgvuldig gebeuren. Daarnaast gaan we met de medewerkers in gesprek om te bekijken op welke locatie we een passende, vervangende werkplek kunnen aanbieden. Ons streven is een of enkele medewerkers mee te laten gaan met de cliënten naar de door hen gekozen locaties. De komende maanden gaat de Zorgboog zich, samen met alle betrokkenen, concentreren op de toekomst van de Rinck. Medewerkers- en vrijwilligersonderzoek 2018 Afgelopen maandag 24 september is het medewerkers- en vrijwilligersonderzoek van de Zorgboog van start gegaan. Als het goed is, heb je een persoonlijke mail ontvangen van Effectory namens de Zorgboog voor het invullen van de vragenlijst. Om zoveel mogelijk uit dit onderzoek te halen, is het belangrijk dat iedereen de vragenlijst invult. Het vraagt wel even wat van je tijd - je bent er gauw 15 minuten mee bezig - maar met een hogere respons krijgen we een beter beeld en kunnen we samen onze organisatie laten groeien! Doe jij ook mee? Met één klik op de button in de mail die je hebt ontvangen, ben je bij vragenlijst. Je kunt jouw ideeën tot en met vrijdag 12 oktober delen.

2 Steekincident bij de Pannehoeve In de nacht van dinsdag 25 op woensdag 26 september is een van de bewoners van de vijfde etage van de Pannehoeve - de etage die gehuurd door het Regionaal Autisme Centrum (RAC), bij een steekpartij neergestoken. Deze medebewoner (jongen van 20 jaar) ging vannacht buiten, achter even een sigaretje roken. Hij zag daar enkele personen bij de geparkeerde auto's van medebewoners, en heeft hen hierop aangesproken. Daar is hij door een van deze personen neergestoken. Hij is op eigen kracht naar binnen gekomen en is naar de voorkant van het gebouw gegaan. Hij heeft daar zelf 112 gebeld voor een ambulance en politie. Deze waren heel snel bij de Pannehoeve. Onze nachtdienst van de Pannehoeve was na een eerdere melding van een verstoring van een alarmering alert en heeft de situatie onder controle gekregen door zich direct kunnen ontfermen over onze medebewoner en heeft hem de eerste zorg verleend tot de ambulance arriveerde. Onze medebewoner is met de ambulance naar het ziekenhuis overgebracht en het gaat naar omstandigheden goed met hem. Naar verwachting mag hij morgen het ziekenhuis weer verlaten. De politie heeft inmiddels de 17-jarige dader van de steekpartij aangehouden. Zowel Brigitte Stuurstraat (RAC) als ik - Jos Mies - zijn enorm trots op onze medebewoner. Wij wonen hier in de Pannehoeve allemaal samen en we zijn er voor elkaar. Soms hebben wij geen invloed op de agressieve buitenwereld maar we kunnen wel voor elkaar zorgen als dit nodig is. Het feit dat hij enkele jongelui heeft aangesproken op hun gedrag is zeer benoemings-waardig en is een voorbeeld voor iedereen. Brigitte heeft de medebewoner gesproken en vanuit zijn ziekenhuisbed sprak hij, ze moeten van onze medebewoners en spullen afblijven, ik zou het zo weer doen. Hij heeft namens alle bewoners van de Pannehoeve alvast een mooie bos bloemen gekregen, we wensen hem een spoedig herstel en iedereen leeft met hem mee. Vrijwilligers gezocht Ledendag Zorgboogextra Wie vindt het leuk om ons team te versterken tijdens de Ledendag van Zorgboogextra op 6 oktober 2018? Wij zoeken nog vrijwilligers die willen helpen met het uitdelen van de Goodiebags aan de bezoekers. Ook zoeken we nog gastheren en gastvrouwen die de bezoekers kunnen helpen bij hun vragen over de Ledendag. Uiteraard trakteren wij je op een lekkere lunch inclusief een drankje én een bedankje achteraf. Voor meer informatie of als je interesse hebt om ons te helpen, stuur je een naar info@zorgboogextra.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

3 Vijfjarig bestaan Vitassist Zorghotel Op 4 november 2018 bestaat Vitassist Zorghotel vijf jaar. Om dit te vieren is er op 4 november van tot uur in de ontmoetingsruimte van Vitassist Zorghotel (Scheepsboulevaard 2 in Helmond) een reünie voor alle collega's die in het verleden werkzaam zijn geweest op Vitassist (zorgcollega's, behandelaren, studenten en vrijwilligers). Aanmelden kan tot en met 14 oktober a.s. via adres vitassist5jaar@hotmail.com. Vacatures BBL-opleidingen, startdatum februari 2019 In februari 2019 gaan onder andere de BBL-opleiding tot Verzorgende IG/ Begeleider Specifieke Doelgroepen en de BBL-opleiding tot Verpleegkundige starten. Het is nu mogelijk om te solliciteren via Werk je als Helpende of ben je nieuw in de zorg én werk je graag voor de ouder wordende medemens? Ontdek de 2,5 jaar durende gecombineerde BBL-opleiding tot Verzorgende IG/ Begeleider Specifieke Doelgroepen die de Zorgboog samen met Savant en het ROC ter Aa aanbiedt. Ben jij werkzaam als Verzorgende IG en ben je er klaar voor om jezelf door te ontwikkelen tot Verpleegkundige? Solliciteer dan aan voor de twee jaar durende BBL-opleiding tot Verpleegkundige. Voor beide vacatures geldt dat je tot en met 3 oktober aanstaande kunt solliciteren. Voldoe je aan de harde criteria, dan word je uitgenodigd voor de informatiebijeenkomst op maandagavond 8 oktober. Nieuwe webshop Vivas Medica Vanaf vrijdag 21 september 2018 heeft leverancier Vivas Medica een nieuwe webshop in gebruik. Bestellers die inloggen via de Punch out komen vanaf deze datum in een nieuwe webshop omgeving. De handleiding is aangepast en wordt binnenkort op Joost geplaatst. Je kunt deze vinden onder kop Weten & Regelen, Facilitaire zaken, Inkoop en bestellen. Mocht je de handleiding al eerder willen bekijken, dus voordat deze op Joost is geplaatst, stuur dan even een naar inkoop@zorgboog.nl. We sturen je dit document dan per mail toe. Heb je voor een afdeling een favorietenlijst gemaakt, dan is het advies om deze even uit de oude omgeving uit te printen. We kunnen namelijk niet toezeggen dat dit in de nieuwe omgeving wordt overgenomen. Bij de ingebruikname van de nieuwe webshop gaan we de orders elektronisch doorsturen. Achter de order staat een icoontje (wereldbol). Als je deze aanklikt, wordt de order verzonden. Alle gebruikers ontvangen hierover een nog een .

4 BTW tarief 6% naar 9% Met ingang van 1 januari 2019 gaat het BTW tarief 6% naar 9%. Dit heeft consequenties voor de volgende productgroepen: - Voeding (Holland Food Service) - Sonde en Drinkvoeding (Brocacef) - Hosties (Coppens Kaarsen) - Dentigel (Dentalair) - Wondzorg artikelen (GD Medical Pharma) - AD Kussens, Verbandschoenen, Aantrekhulp (MediReva) - Koffie, thee en aanverwante artikelen (Van Tienen) - Bloemen (diverse bloemisten) - Weekbladen en boeken - Geneesmiddelen (apotheek Elkerliek) - Verpleegmiddelen (Vivas) - Inco (Vivas) - Personenvervoer (Alptax) Mogelijk hiermee rekening houden voor de begroting voor Assortiment van Ten Kate Textiel Er is besloten om het assortiment van Ten Kate Textiel onder te brengen bij de leverancier Vivas. Vanaf 4 oktober a.s. is dit assortiment beschikbaar via de Vivas webshop. Hierdoor komen de transport/orderkosten die we momenteel betalen, te vervallen. Verder sluit het aan bij het terugdringen van het aantal crediteuren. Via de punch-out van Vivas zijn de lakens en slopen te vinden in catalogus (nr 11) medisch meubilair>linnengoed. Alle andere artikelen in catalogus (32) Textiel>onderverdeeld in Keuken en badkamer textiel. Heb je als afdeling niet de rechten, dan graag een bericht sturen naar inkoop@zorgboog.nl met vermelding van het afdelingsnummer. Je ontvangt dan de rechten om bij Vivas te kunnen bestellen.

5 Jubilea medewerkers/vrijwilliger (oktober) 12½ jaar in dienst: Riek Tabor, planner kruiswerk en verzorgende IG, wijkzorg Deurne, in dienst sinds Mien Kuijpers - van der Weijst, verzorgende IG, wijkzorg Gemert- Bakel, in dienst sinds Lianne Sleegers-van Dinter, verzorgende C, wijkzorg Gemert-Bakel, in dienst sinds Josephine van Riet-Bouw, verzorgende C, wijkzorg Laarbeek, in dienst sinds Mieke van Dijk-Keijzer, verpleegkundige wijkzorg, wijkzorg Helmond- Oost, in dienst sinds Marleen van den Boomen-Janssen, verzorgende C, wijkzorg Deurne/Liessel, in dienst sinds jaar in dienst: Cindy Verspaget, verzorgende, kleinschalig wonen Wolfstraat Helmond, huisnr. 116b, in dienst sinds Henriette Schreven, hoofd JGZ, in dienst sinds jaar in dienst: Francie de Wit-Manders, verzorgende, wijkzorg Deurne 3 centrum, in dienst sinds (Flex)pensioen: Henriëtte Cortooms-Geraerts, verpleegkundige, wijkzorg Deurne/ m.i.v. 1 september 2018 Marij Hurkmans-Janssen, helpende, de Nieuwenhof, afdeling de Lelie 1, m.i.v. 28 september jaar vrijwilliger: Ria Relou-van de Crommenacker, vrijwilliger bij de Pannehoeve, werkzaam vanaf

Nummer november t/m 08 november 2018

Nummer november t/m 08 november 2018 Nummer 45 02 november t/m 08 november 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via het SelfServicePortaal T 0492-504 813 Wil van de Laar

Nadere informatie

Nummer mei t/m 30 mei 2019

Nummer mei t/m 30 mei 2019 Nummer 21 24 mei t/m 30 mei 2019 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via het SelfServicePortaal T 0492-504 813 Beide leden van de raad

Nadere informatie

Nummer september t/m 19 september 2019

Nummer september t/m 19 september 2019 Nummer 37 13 september t/m 19 september 2019 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via het SelfServicePortaal T 0492-504 813 Sint Jozefsheil

Nadere informatie

Nummer mei t/m 18 mei 2017

Nummer mei t/m 18 mei 2017 Nummer 20 12 mei t/m 18 mei 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na iedere vergadering van de

Nadere informatie

Nummer september t/m 26 september 2019

Nummer september t/m 26 september 2019 Nummer 38 20 september t/m 26 september 2019 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via het SelfServicePortaal T 0492-504 813 Trainingen

Nadere informatie

Nummer 05 29 januari t/m 4 februari 2016

Nummer 05 29 januari t/m 4 februari 2016 Nummer 05 29 januari t/m 4 februari 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Belangrijk: Gevolgen

Nadere informatie

Nummer 13 25 maart t/m 31 maart 2016

Nummer 13 25 maart t/m 31 maart 2016 Nummer 13 25 maart t/m 31 maart 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Cliëntenoverleg locatie

Nadere informatie

Nummer februari t/m 14 februari 2019

Nummer februari t/m 14 februari 2019 Nummer 06 08 februari t/m 14 februari 2019 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via het SelfServicePortaal T 0492-504 813 Wil van de Laar

Nadere informatie

Nummer juni t/m 13 juni 2019

Nummer juni t/m 13 juni 2019 Nummer 23 07 juni t/m 13 juni 2019 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via het SelfServicePortaal T 0492-504 813 Beide leden van de raad

Nadere informatie

Nummer augustus t/m 29 augustus 2019

Nummer augustus t/m 29 augustus 2019 Nummer 34 23 augustus t/m 29 augustus 2019 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via het SelfServicePortaal T 0492-504 813 Beide leden van

Nadere informatie

Nummer maart t/m 22 maart 2018

Nummer maart t/m 22 maart 2018 Nummer 12 16 maart t/m 22 maart 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Herverdeling directeuren

Nadere informatie

Nummer augustus t/m 31 augustus 2017

Nummer augustus t/m 31 augustus 2017 Nummer 35 25 augustus t/m 31 augustus 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na iedere vergadering

Nadere informatie

Nummer juli t/m 13 juli 2017

Nummer juli t/m 13 juli 2017 Nummer 28 07 juli t/m 13 juli 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Nieuws van de OR Advies OR

Nadere informatie

Nummer september t/m 06 oktober 2016

Nummer september t/m 06 oktober 2016 Nummer 40 30 september t/m 06 oktober 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Open dag Hospice de

Nadere informatie

Nummer oktober t/m 02 november 2017

Nummer oktober t/m 02 november 2017 Nummer 44 27 oktober t/m 02 november 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 De Zorgboog en RSZK

Nadere informatie

Nummer 06 5 februari t/m 11 februari 2016

Nummer 06 5 februari t/m 11 februari 2016 Nummer 06 5 februari t/m 11 februari 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na iedere vergadering

Nadere informatie

novacollege.nl/zorg Assistenten gezondheidszorg Verpleging en verzorging Zorg 2016/2017

novacollege.nl/zorg Assistenten gezondheidszorg Verpleging en verzorging Zorg 2016/2017 novacollege.nl/zorg Assistenten gezondheidszorg Verpleging en verzorging Zorg 2016/2017 Ik ben altijd met kleding bezig. Een creatieve opleiding lag dus voor de hand. Maar tijdens het zoeken, merkte ik

Nadere informatie

Nummer april t/m 03 mei 2018

Nummer april t/m 03 mei 2018 Nummer 18 27 april t/m 03 mei 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Feitencheck Binnen de Zorgboog

Nadere informatie

Nummer juli t/m 27 juli 2017

Nummer juli t/m 27 juli 2017 Nummer 30 21 juli t/m 27 juli 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 ICT-storing: Slimme techniek

Nadere informatie

Nummer april t/m 27 april 2017

Nummer april t/m 27 april 2017 Nummer 17 21 april t/m 27 april 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Vliegende start van Expeditie

Nadere informatie

Nummer maart t/m 05 april 2018

Nummer maart t/m 05 april 2018 Nummer 14 30 maart t/m 05 april 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Uitnodiging afscheidsreceptie

Nadere informatie

Nummer mei t/m 17 mei 2018

Nummer mei t/m 17 mei 2018 Nummer 20 11 mei t/m 17 mei 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 IZI Thema: De nieuwe OR stelt

Nadere informatie

Nummer december t/m 21 december 2017

Nummer december t/m 21 december 2017 Nummer 51 15 december t/m 21 december 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 ) rden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Feitencheck Binnen de Zorgboog

Nadere informatie

ZORG EN WELZIJN 2018/2019

ZORG EN WELZIJN 2018/2019 novacollege.nl Assistenten gezondheidszorg Dienstverlening Maatschappelijke zorg Pedagogisch werk Sociaal werk Verzorging Verpleegkunde ZORG EN WELZIJN 2018/2019 Mijn kwaliteit is empathie. Ik stem af

Nadere informatie

Nummer november t/m 09 november 2017

Nummer november t/m 09 november 2017 Nummer 45 03 november t/m 09 november 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Wijkzorg symposium

Nadere informatie

Nummer april t/m 19 april 2018

Nummer april t/m 19 april 2018 Nummer 16 13 april t/m 19 april 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Laatste werkweek Henri Plagge

Nadere informatie

Nummer juni t/m 06 juli 2017

Nummer juni t/m 06 juli 2017 Nummer 27 30 juni t/m 06 juli 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Symposium Wijkzorg 2017 Binnenkort

Nadere informatie

Nummer september t/m 13 september 2018

Nummer september t/m 13 september 2018 Nummer 37 07 september t/m 13 september 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via het SelfServicePortaal T 0492-504 813 Nieuwe directeur

Nadere informatie

Nummer december t/m 15 december 2016

Nummer december t/m 15 december 2016 Nummer 50 09 december t/m 15 december 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 De Zorgboog doet mee

Nadere informatie

ZORG EN WELZIJN 2019/2020

ZORG EN WELZIJN 2019/2020 novacollege.nl Assistenten gezondheidszorg Dienstverlening Maatschappelijke zorg Pedagogisch werk Sociaal werk Verzorging Verpleegkunde ZORG EN WELZIJN 2019/2020 Ik weet zeker: als mensen een week met

Nadere informatie

Van 10:00 tot 14:00 Velperweg 27

Van 10:00 tot 14:00 Velperweg 27 Op de Open Capabeldag ontdek je hoe je versneld een MBO opleiding af kan ronden bij Capabel Onderwijs Groep. Hiermee bieden wij jou de snelste weg naar een baan in Zorg & Welzijn! De Open Capabeldag geeft

Nadere informatie

Nummer juni t/m 07 juni 2018

Nummer juni t/m 07 juni 2018 Nummer 23 01 juni t/m 07 juni 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Feitencheck Binnen de Zorgboog

Nadere informatie

Hoe voeg je iemand toe in mijncaress?

Hoe voeg je iemand toe in mijncaress? Hoe voeg je iemand toe in mijncaress? Wanneer je wilt dat anderen ook in je plan kunnen kijken, dan kun je zelf mensen toevoegen. Dit doe je zo: 1. Klik op je naam rechtsboven in het scherm. Je ziet je

Nadere informatie

OCI koppeling webshop leveranciers

OCI koppeling webshop leveranciers OCI koppeling webshop leveranciers Laatste update: 14 juli 2014 Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Werking ProActive Inkoop 3 3. Opzet koppeling 5 3.1.Automatisch inloggen in de webshop...5 3.2.Terugkeren

Nadere informatie

Op zoek naar vrijwilligerswerk?

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Op zoek naar vrijwilligerswerk? Handleiding voor het online zoeken naar en direct reageren op vacatures Wanneer je vrijwilligerswerk zoekt is onze website dé plek om een kijkje te nemen. Wij hebben een

Nadere informatie

Publieksjaarverslag Zorg in de regio voor mensen met een verstandelijke beperking en kinderen met een ontwikkelingsachterstand

Publieksjaarverslag Zorg in de regio voor mensen met een verstandelijke beperking en kinderen met een ontwikkelingsachterstand Publieksjaarverslag 2011 Zorg in de regio voor mensen met een verstandelijke beperking en kinderen met een ontwikkelingsachterstand Op het Rijtven gaat van alles gebeuren. In 2011 werden alle kabels en

Nadere informatie

Nummer december 2017 t/m 4 januari 2018

Nummer december 2017 t/m 4 januari 2018 Nummer 01 29 december 2017 t/m 4 januari 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Formele besluiten

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Welkom Exact

Gebruikershandleiding. Welkom Exact Gebruikershandleiding Welkom Exact Pimm : de slimme one-stop shop voor bloemen, cadeaubonnen & overige geschenken http://pimmcadeaushop.nl Je favoriete lokale leveranciers onder één dak NPS +8 Uitstekende

Nadere informatie

Verkorte handleiding Tevredenheidsonderzoeken

Verkorte handleiding Tevredenheidsonderzoeken Verkorte handleiding Tevredenheidsonderzoeken Opzet De enquêtes worden uitgevoerd m.b.v. de online mogelijkheden op tevreden.nl. Elke apotheek heeft hier zijn eigen account en kan ook zelf de resultaten

Nadere informatie

In het navolgende vind je informatie over het roosterproces, de werkwijze van het medewerkerportaal en de bereikbaarheid van 2Match!.

In het navolgende vind je informatie over het roosterproces, de werkwijze van het medewerkerportaal en de bereikbaarheid van 2Match!. Start Aysist en 2Match! Na een intensieve periode van voorbereiding start per 1 oktober 2Match! met het plannen van medewerkers voor alle afdelingen waar in 24-uurs diensten of onregelmatig gewerkt wordt.

Nadere informatie

Ik wil ergens over praten, bij wie moet ik zijn?

Ik wil ergens over praten, bij wie moet ik zijn? Jouw toekomst telt! Brochure cliëntenvertrouwenspersonen Ik wil ergens over praten, bij wie moet ik zijn? De cliëntenvertrouwenspersoon is er voor alle cliënten van STEVIG. STEVIG wil goede ondersteuning

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Bestellen in Mini Webshop

Bestellen in Mini Webshop Bestellen in Mini Webshop 1 Inhoud Inloggen... 2 Bestellen... 3 Prijs keuze... 3 Product keuze... 3 Uw gegevens... 3 Factuur opmerking... 4 Extra informatie bestelling... 4 Bezorg adres... 5 Bezorgen gegevens...

Nadere informatie

Nummer augustus t/m 01 september 2016

Nummer augustus t/m 01 september 2016 Nummer 35 26 augustus t/m 01 september 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Visiecafé kanteling

Nadere informatie

MAART Dienstverlening en ondersteuning aan mensen met een beperking

MAART Dienstverlening en ondersteuning aan mensen met een beperking MAART 2019 Dienstverlening en ondersteuning aan mensen met een beperking Minder nieuwsbrieven Vorig jaar kregen alle cliënten 6x per jaar een nieuwsbrief thuis gestuurd. In 2019 gaat het anders. De nieuwsbrieven

Nadere informatie

Handleiding nieuwe TOPdesk

Handleiding nieuwe TOPdesk Handleiding nieuwe TOPdesk April 2018 Wij denken graag met je mee T 088 410 10 20 infodesk@derolfgroep.nl www.derolfgroep.nl Voor al jouw vragen en meldingen rond ICT-middelen werk je online met TOPdesk.

Nadere informatie

ZORG EN WELZIJN 2017/2018

ZORG EN WELZIJN 2017/2018 novacollege.nl Assistenten gezondheidszorg Dienstverlening Maatschappelijke zorg Pedagogisch werk Sociaal werk Verzorging Verpleegkunde ZORG EN WELZIJN 2017/2018 Een paar jaar geleden vond ik uiterlijk

Nadere informatie

Handleiding voor cliënt: Aan de slag met CarenZorgt als u een account heeft

Handleiding voor cliënt: Aan de slag met CarenZorgt als u een account heeft Handleiding voor cliënt: Aan de slag met CarenZorgt als u een account heeft INLEIDING U heeft inmiddels een account aan gemaakt in CarenZorgt om uw persoonlijk cliëntdossier online in te kunnen zien. In

Nadere informatie

Nummer december t/m 07 december 2017

Nummer december t/m 07 december 2017 Nummer 49 01 december t/m 07 december 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 ) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Blog Jessica Heuperman,

Nadere informatie

Hoe gaat het eigenlijk met jou?

Hoe gaat het eigenlijk met jou? Hoe gaat het eigenlijk met jou? Amarins (medewerker) en Debbie (medewerker) vanboeijen.nl Hoe gaat het eigenlijk met jou? Een Goed leven voor cliënten. En Mooi werk voor medewerkers. Met elkaar. Daar staat

Nadere informatie

Voor palliatieve zorg op maat

Voor palliatieve zorg op maat hospice de Populier Voor palliatieve zorg op maat Afscheid van het leven wordt beschouwd als een onderdeel van het leven. Daarmee krijgt ook palliatieve zorg steeds meer een plek in de samenleving. Hospice

Nadere informatie

REMA TIP TOP - UW SPECIALIST IN TPMS Verkorte handleiding webshop WWW.TPMSSPECIALIST.NL

REMA TIP TOP - UW SPECIALIST IN TPMS Verkorte handleiding webshop WWW.TPMSSPECIALIST.NL REMA TIP TOP - UW SPECIALIST IN TPMS Verkorte handleiding webshop WWW.TPMSSPECIALIST.NL INLOGGEN De REMA TIP TOP TPMS webshop kunt u bezoeken via www.tpmsspecialist.nl. Log hier in met uw gebruikersnaam

Nadere informatie

over de start in augustus van het cursusjaar voor de BBL studenten van de afdeling Verzorging

over de start in augustus van het cursusjaar voor de BBL studenten van de afdeling Verzorging Informatieboekje over de start in augustus van het cursusjaar 2017-2018 voor de BBL studenten van de afdeling Verzorging locatie Utrecht Utrecht: Vondellaan 174-176 3521 GH Utrecht Tel. 030-7541400 1 INHOUD

Nadere informatie

neosuite in het Anna Paviljoen

neosuite in het Anna Paviljoen neosuite in het Anna Paviljoen Inhoud Bezoek 4 Bezoek van kinderen tot 6 jaar 4 Bloemen 5 Contact met het Anna Paviljoen 6 Couveusecamera 3 Fotograferen en filmen in het Anna Paviljoen 5 Geld en kostbaarheden

Nadere informatie

Nummer mei t/m 02 juni 2016

Nummer mei t/m 02 juni 2016 Nummer 22 27 mei t/m 02 juni 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na iedere vergadering van de

Nadere informatie

Agenda 26 november Alle kinderen nemen hun schoen mee 27 november Schoen zetten op de Antonius 26 t/m 29 november Voortgangsgesprekken

Agenda 26 november Alle kinderen nemen hun schoen mee 27 november Schoen zetten op de Antonius 26 t/m 29 november Voortgangsgesprekken Donderdag 22 november 2018 Agenda 26 november Alle kinderen nemen hun schoen mee 27 november Schoen zetten op de Antonius 26 t/m 29 november Voortgangsgesprekken Versieravond Sinterklaas Afgelopen maandagavond

Nadere informatie

11:00 Meer Bewegen voor Ouderen Groep 2 Ontmoeting 1 en 2 14:30 Natuur Ontmoeting 2 13 Zaterdag 10:30 H. Mis Ontmoeting

11:00 Meer Bewegen voor Ouderen Groep 2 Ontmoeting 1 en 2 14:30 Natuur Ontmoeting 2 13 Zaterdag 10:30 H. Mis Ontmoeting Juli 1 Maandag 9:30 Houtbewerking Tuin - Pietekoike 2 Dinsdag 9:30 Houtbewerking Tuin - Pietekoike 3 Woensdag 10:30 H. Mis Ontmoeting 2 4 Donderdag 5 Vrijdag 10:00 Bibliotheek huiskamer BG 14:00 Uitbus

Nadere informatie

Schelpen naar keuze Cursus & Opleiding Nieuw assortiment. Klik hier om de online versie te bekijken

Schelpen naar keuze Cursus & Opleiding Nieuw assortiment. Klik hier om de online versie te bekijken Schelpen naar keuze Cursus & Opleiding Nieuw assortiment Klik hier om de online versie te bekijken Schelpen naar keuze Leef je eens lekker uit met schelpen, want mooie schelpen gaan het dit jaar helemaal

Nadere informatie

Horeca en Facilitaire dienstverlening

Horeca en Facilitaire dienstverlening 06 Groningen, Hoogeveen, Hardenberg 2012-2013 en Facilitaire dienstverlening www.alfa-college.nl Jouw opleiding volg je bij het Alfa-college Het Alfa-college is het christelijk regionaal opleidingencentrum

Nadere informatie

Mantelzorg & mantelzorgondersteuning

Mantelzorg & mantelzorgondersteuning Welzijn Ouderen Thuisadministratie Mantelzorg & mantelzorgondersteuning Voor iedereen in Amsterdam-Noord. Dus ook voor u! Doras Maatschappelijke dienstverlening Amsterdam-Noord Zorgt u voor een naaste

Nadere informatie

over de start in januari 2018 van het cursusjaar voor de BBL studenten van de afdeling Verzorging

over de start in januari 2018 van het cursusjaar voor de BBL studenten van de afdeling Verzorging Informatieboekje over de start in januari 2018 van het cursusjaar 2017-2018 voor de BBL studenten van de afdeling Verzorging locatie Utrecht Utrecht: Vondellaan 174-176 3521 GH Utrecht Tel. 030-7541400

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 12 20 maart 2018 Nieuws Agenda 23 mrt: Optreden bigband Jazz-West(nog plaats) 24 mrt: Workshop Paaskip maken (VOL) 31 mrt: Hongerige klant (VOL) 6 apr : Disco in Zeist (nieuw)

Nadere informatie

Handleiding ONS Medewerkerportaal

Handleiding ONS Medewerkerportaal Handleiding ONS Medewerkerportaal Inhoud Inleiding... 2 1. Inloggen... 2 2. Instellingen... 3 3. De Mobiele ONS App koppelen... 4 4. Planning bekijken... 5 5. Rooster bekijken... 5 6. Werkstaat, ondertekenen

Nadere informatie

HANDLEIDING MIJN KINDDOSSIER

HANDLEIDING MIJN KINDDOSSIER HANDLEIDING MIJN KINDDOSSIER MIJN KINDDOSSIER Ga naar www.vggm.nl/mijnkinddossier en klik op de groene knop 'Mijn Kinddossier'. INLOGSCHERM MIJN KINDDOSSIER Log in met je DigiD gebruikersnaam en wachtwoord

Nadere informatie

Nummer december t/m 08 december 2016

Nummer december t/m 08 december 2016 Nummer 49 02 december t/m 08 december 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na iedere vergadering

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

7 TIPS VOOR EEN BETER LEVEN

7 TIPS VOOR EEN BETER LEVEN 7 TIPS VOOR EEN BETER LEVEN Met deze tips wil ik je kennis laten maken met mijn werk en een heel bijzondere dienst die ik aanbied, namelijk: De Helende Reis De Helende Reis is een uiterst krachtige manier

Nadere informatie

Handleiding Webshop 2

Handleiding Webshop 2 Handleiding Webshop 2 Inhoud Deze handleiding neemt u stapsgewijs mee door de webshop van Telesuper.nl. Aan de hand van afbeeldingen en een begeleidende korte tekst, worden de verschillende onderdelen

Nadere informatie

Handleiding Webshop. Algemene handleiding

Handleiding Webshop. Algemene handleiding Handleiding Webshop Algemene handleiding Inhoudsopgave 1. Inloggen op de Bunzl Retail & Industry webshop 2. Uw wachtwoord wijzigen of vergeten 3. Bestellen via webshop 4. Bunzl Retail & Industry catalogus

Nadere informatie

Handleiding "Van Oirschot Onderweg"-App (Smartphone)

Handleiding Van Oirschot Onderweg-App (Smartphone) Handleiding "Van Oirschot Onderweg"-App (Smartphone) Als één van de eerste groothandels op de Belgische markt is Van Oirschot trots om u de "Van Oirschot Onderweg"-App voor Smartphones voor te stellen.

Nadere informatie

HANDLEIDING BESCHIKBAARHEIDMODULE OPDRACHTGEVERS. 1. Inleiding

HANDLEIDING BESCHIKBAARHEIDMODULE OPDRACHTGEVERS. 1. Inleiding 1. Inleiding HANDLEIDING BESCHIKBAARHEIDMODULE OPDRACHTGEVERS HANDLEIDING Pagina 1 van 9 BESCHIKBAARHEIDMODULE OPDRACHTGEVERS De website van de Maatschap Spoorwegbeveiligers (www.maatschap-spoorwegbeveiligers)

Nadere informatie

Horeca en Facilitaire dienstverlening

Horeca en Facilitaire dienstverlening Groningen, Hoogeveen, Hardenberg 06 2014-2015 Horeca en Facilitaire dienstverlening www.alfa-college.nl Jouw opleiding volg je bij het Alfa-college Het Alfa-college is het christelijk regionaal opleidingencentrum

Nadere informatie

WELKOM! Print het uit, leg het naast je en doe stap voor stap alle opdrachten. En mail me gerust als je vragen hebt of feedback wilt ontvangen.

WELKOM! Print het uit, leg het naast je en doe stap voor stap alle opdrachten. En mail me gerust als je vragen hebt of feedback wilt ontvangen. WELKOM! Wat geweldig dat je het werkboek hebt gedownload. Dat betekent een belangrijke volgende stap in jouw succes. Want succes bereik je alleen door te doen. Dit werkboek is onderdeel van het Webinar

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk in het Catharina Ziekenhuis

Vrijwilligerswerk in het Catharina Ziekenhuis Vrijwilligers Vrijwilligerswerk in het Catharina Ziekenhuis www.catharinaziekenhuis.nl Vrijwilligerswerk in het Catharina Ziekenhuis Gastvrij Het Catharina Ziekenhuis heeft gastvrije zorg hoog in het vaandel

Nadere informatie

Vertrouwde zorg en fijn wonen in hartje Roermond

Vertrouwde zorg en fijn wonen in hartje Roermond Proteion RCG Vertrouwde zorg en fijn wonen in hartje Roermond Welkom bij Proteion RCG In hartje Roermond, aan het mooie Munsterplein, staat in de schaduw van Cuypers beroemde Munsterkerk een bijzonder

Nadere informatie

ERIKS bv l Postbus 280 l 1800 BK Alkmaar l T (072) 514 15 14 l info@eriks.nl l www.eriks.nl

ERIKS bv l Postbus 280 l 1800 BK Alkmaar l T (072) 514 15 14 l info@eriks.nl l www.eriks.nl Handleiding Zoeken naar en bestellen van producten op ERIKS.nl en TradCom.nl ERIKS bv l Postbus 280 l 1800 BK Alkmaar l T (072) 514 15 14 l info@eriks.nl l www.eriks.nl Zoeken naar en bestellen van producten

Nadere informatie

Wie kan in je elektronisch cliëntendossier (ECD) kijken?

Wie kan in je elektronisch cliëntendossier (ECD) kijken? Handleiding MijnECD Wat doe je als het niet lukt? - Ben je cliënt en begrijp je iets niet van MijnECD? Kijk er samen met de (persoonlijk) begeleider naar en praat erover. - Lukt het inloggen niet? Of zie

Nadere informatie

Directeur/bestuurder Peter Meijs aan het woord. Nieuwe leidinggevenden bij SDW stellen zich voor

Directeur/bestuurder Peter Meijs aan het woord. Nieuwe leidinggevenden bij SDW stellen zich voor SDWNIEUWS Informatie voor cliënten, ouders en cliëntvertegenwoordigers oktober 2010 BELANGRIJKE Informatie voor jou, lees dit blad goed! Directeur/bestuurder Peter Meijs aan het woord > Lees verder op

Nadere informatie

Nieuwsbrief Drie Gasthuizen

Nieuwsbrief Drie Gasthuizen Nieuwsbrief Drie Gasthuizen Vrijdag 12 augustus 2016 Geachte bewoners, De Olympische spelen zijn in volle gang alleen de zomer lijkt nog niet echt op gang, wel hebben we weer te horen gekregen dat het

Nadere informatie

Nummer juni t/m 28 juni 2018

Nummer juni t/m 28 juni 2018 Nummer 26 22 juni t/m 28 juni 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Feitencheck Binnen de Zorgboog

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2016 Stichting Unie Van Vrijwilligers afdeling Ede. Opgericht: 6 november 1953 Stichtingsdatum: 22 november 1957

JAARVERSLAG 2016 Stichting Unie Van Vrijwilligers afdeling Ede. Opgericht: 6 november 1953 Stichtingsdatum: 22 november 1957 JAARVERSLAG 2016 Stichting Unie Van Vrijwilligers afdeling Ede. Opgericht: 6 november 1953 Stichtingsdatum: 22 november 1957 Doelstelling: Het bevorderen en verlenen van maatschappelijke hulp door vrijwilligers,

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober Bootvakantie 2018 7 oktober t/m 12 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Nummer t/m 22 december 2016

Nummer t/m 22 december 2016 Nummer 51 16 t/m 22 december 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Nominatie Zorgboog als Best

Nadere informatie

Nummer december t/m 29 december 2016

Nummer december t/m 29 december 2016 Nummer 52 23 december t/m 29 december 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 De Zorgboog op ArbeidsmarktTV

Nadere informatie

Helpende zorg & welzijn

Helpende zorg & welzijn Helpende zorg & welzijn VZHP1A2 VZHP1B2 1 2 BOL 25498 Helpende zorg & welzijn 10.00 16.00 't Vooronder (de kantine) met je nieuwe, slb er en informatie. Neem sportkleding, handdoek, schone kleding en lunch

Nadere informatie

Sociaal jaarverslag 2017

Sociaal jaarverslag 2017 Sociaal jaarverslag 2017 Thuiszorg heeft de toekomst ZuidZorg is in 2017 gestart met haar focusstrategie. Daarmee zetten we onze professionals nog meer in hun kracht en continueren we de ingeslagen koers

Nadere informatie

Handleiding Webshop. Algemene handleiding

Handleiding Webshop. Algemene handleiding Handleiding Webshop Algemene handleiding Inhoudsopgave 1. Inloggen op de Bunzl Retail & Industry webshop 2. Uw wachtwoord wijzigen of vergeten 3. Bestellen via webshop 4. Bunzl Retail & Industry catalogus

Nadere informatie

Zideris Veenendaal Hollandia Beschrijving - Huisregels - Contactgegevens

Zideris Veenendaal Hollandia Beschrijving - Huisregels - Contactgegevens Zideris Veenendaal Hollandia 251 - Beschrijving - Huisregels - Contactgegevens Welkom bij Zideris Veenendaal - Hollandia! Wat fijn dat je belangstelling hebt of komt bij Zideris Veenendaal - Hollandia.

Nadere informatie

Handleiding voor eindgebruikers internet applicatie PAM. Periodieke Arbeidsgezondheidkundige Monitor (PAM) voor de Ambulancesector

Handleiding voor eindgebruikers internet applicatie PAM. Periodieke Arbeidsgezondheidkundige Monitor (PAM) voor de Ambulancesector Handleiding voor eindgebruikers internet applicatie PAM Periodieke Arbeidsgezondheidkundige Monitor (PAM) voor de Ambulancesector INTRODUCTIE Binnen de ambulancesector heeft het Coronel Instituut voor

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 13 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 13 oktober Bootvakantie 2017 8 oktober t/m 13 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Inleiding. Programma:

Inleiding. Programma: cjoe@zoetermeer juli augustus september 2019 1 Inleiding Dit is het activiteitenprogramma van Participatie en Educatie Centrum CJOE Zoetermeer, onderdeel van RIBW Fonteynenburg. Het is een kwartaaluitgave

Nadere informatie

Handleiding Online NHB Vragenlijst

Handleiding Online NHB Vragenlijst Handleiding Online NHB Vragenlijst Indien u voor de eerste keer de vragenlijst gaat invullen Stap 1: Ga naar de NHB Vragenlijstmodule Klik op de onderstaande link: https://vragenlijst.hersenbank.nl/ Of

Nadere informatie

\ De Burgerij Klimmen september 2018

\ De Burgerij Klimmen september 2018 \ De Burgerij Klimmen september 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamer van de Burgerij kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de Hoeskamer een afspraak

Nadere informatie

Gastvrije ouderenzorg in huiselijke sfeer

Gastvrije ouderenzorg in huiselijke sfeer Gastvrije ouderenzorg in huiselijke sfeer Hartelijk welkom Wij geloven dat mensen die zorg nodig hebben, het beste tot hun recht komen als ze zich gehoord, erkend en welkom voelen. In een omgeving met

Nadere informatie

Rode Kruis ziekenhuis. Patiënteninformatie. Afdeling gynaecologie. rkz.nl

Rode Kruis ziekenhuis. Patiënteninformatie. Afdeling gynaecologie. rkz.nl Patiënteninformatie Afdeling gynaecologie rkz.nl De afdeling Afdeling B3 bevindt zich op de derde verdieping en is verdeeld in : 1. Kamers voor zwangeren en gynaecologische patiënten. 2. Bevalsuites De

Nadere informatie

Wekelijkse inloopavonden familieopstellingen

Wekelijkse inloopavonden familieopstellingen Subscribe Nieuwsbrief Transparant Juli 2014 View this email in your browser Beste lezer, Vol trots presenteren wij de vernieuwde nieuwsbrief van Transparant. Transparant maakt op dit ogenblik een positieve

Nadere informatie

Je sollicitatie bij Cedrah

Je sollicitatie bij Cedrah Je sollicitatie bij Cedrah Welkom! Beste sollicitant, Als je deze handleiding leest, betekent het dat je een (open) sollicitatie bij Cedrah hebt gedaan. Uiteraard weten we op dit moment nog niet of we

Nadere informatie

Vrijwilligers leveren een bijdrage!

Vrijwilligers leveren een bijdrage! Vrijwilligers leveren een bijdrage! Zinvol vrijwilligerswerk bij Kalorama. Wil je als vrijwilliger een zinvolle bijdrage leveren aan onze zorg, dan ben je bij Kalorama van harte welkom. Alleen al door

Nadere informatie

Activiteitenplan, Speeltuin Zeewijk Natuurlijk!

Activiteitenplan, Speeltuin Zeewijk Natuurlijk! Activiteitenplan, Speeltuin Zeewijk Natuurlijk! Sociale activiteiten Frequentie Organisatie doelgroep rol vrijwilligers Samen Spelen Eerste streven openingstijden van maart tot oktober: Woensdag: 12:00

Nadere informatie