Nummer augustus t/m 01 september 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nummer augustus t/m 01 september 2016"

Transcriptie

1 Nummer augustus t/m 01 september 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T Visiecafé kanteling werktijden Op 16 augustus jl. vond er weer een visiecafé kanteling werktijden plaats. Dit keer waren er wat meer medewerkers bij vanuit de ondersteunende afdelingen, zoals medewerkers van de divisie Wonen & Welzijn. Dit leverde weer andere invalshoeken op. Dank aan iedereen voor zijn/haar input. Met deze input gaat de werkgroep nu aan de slag om een visie en een kader te formuleren rondom de kanteling werktijden. Middels o.a. een achterbanraadpleging, vindt in het najaar het besluitvormingsproces plaats. CAO transitievergoeding VVT Op 1 juli 2016 zijn de artikelen 9.7 t/m 9.16 uit de CAO VVT komen te vervallen. Dit betreft de wachtgeldregeling. Hiervoor in de plaats treedt de CAO transitievergoeding VVT in werking (met een looptijd van 1 juli 2016 tot en met 31 december 2016). Hierin zijn o.a. de afspraken vastgelegd over de berekening van en voorwaarden waaronder een vergoeding wordt uitgekeerd bij ontslag. Je vindt deze op intranet onder HRM informatie > CAO. Deze wijziging heeft ook gevolgen voor het huidige sociaal statuut. Met instemming van de ondernemingsraad is daarom een addendum aan het sociaal statuut gevoegd. Je kunt dit addendum vinden op intranet onder de knop Herstructurering. Thema-avond OR. Jij komt toch zeker ook? De ondernemingsraad organiseert een thema-avond op 13 september om uur in de Brink, Jan de Witkliniek en op 22 september om uur in het Klaverblad, Keyserinnedael. Jij bent van harte welkom op een van deze avonden. Onder leiding van David Khasho en Mark Dekker willen we tijdens de thema-avonden zelforganisatie gaan verkennen. Wat is zelforganisatie precies? Wat kun je ervan verwachten? En wat kun je er zelf uithalen? Het belangrijkste voor ons is dat deze avond je aanzet tot nadenken over zelforganisatie en jouw rol daarin. Je kunt je aanmelden door een te sturen naar ondernemingsraad@zorgboog.nl. Jij komt toch zeker ook?

2 Tropisch warm Het wordt op grote schaal tropisch warm in Zuidoost Brabant. Het warme zomerweer houdt tot en met het weekend aan. Let deze warme dagen daarom extra goed op elkaar en op onze cliënten. Zorg op tijd voor wat extra afkoeling als dat nodig is. Zie: Procedure hittemaatregelen (TED-4.11) in Infoland. De Pannehoeve op televisie Op donderdag 18 augustus jl. is een filmploeg van Omroep Helmond in de Pannehoeve geweest. Twee jongeren, zogenaamde vakantiewerkers, zijn gefilmd terwijl ze meehielpen met o.a. de catering, schoonmaak en tuinonderhoud. Vanaf 22 augustus zijn de beelden ieder uur op televisie te zien. Ben je niet in gelegenheid om te kijken, dan kun je de beelden terugzien op bij 'Uitzending gemist?' Alles over Helmond (week 33). Uitnodiging voor openbare vergadering VVAR Ben jij altijd al nieuwsgierig geweest naar de Verzorgende en Verpleegkundige Adviesraad (VVAR)? Naar wat we doen en waarover wij vergaderen? Misschien heb je wel onderwerpen die je onder de aandacht wilt brengen van de VVAR? Dan is op dinsdag 18 oktober 2016 van uur je kans! Op deze middag organiseert de VVAR een openbare vergadering. Je mag dan deelnemen aan de vergadering, punten inbrengen of gewoon luisteren naar wat anderen op ons vakgebied bezighoudt. De locatie is nog nader te bepalen. Je kunt je aanmelden door een te sturen naar Hopelijk tot ziens op 18 oktober aanstaande! Zoveel mogelijk als thuis Ook aan tafel Aan het begin van de zomer is aan medewerkers gevraagd om te laten zien op welke manier zij aandacht hebben voor de aankleding van de eettafel op hun afdeling/locatie. Dit kon door het insturen van een foto van een gedekte tafel en een verhaal waaruit blijkt dat de aankleding van de tafel is afgestemd op de gewoontes en wensen van de cliënten. Er zijn veel inzendingen binnengekomen van prachtig gedekte tafels. De projectgroep heeft de inzending van groepswoning A in Keyserinnedael tot winnaar gekozen. Als tegenprestatie gaan de leden van de projectgroep hier koken. In deze groepswoning lijkt alles bij elkaar te komen; de eenvoud van de aankleding van de tafel, de muziek, de verhalen en de nauwe betrokkenheid van een vrijwilligster die inspeelt op wat de cliënten hier graag willen. Hartelijk dank aan iedereen die heeft meegedaan aan deze actie. Het laat zien dat we met z n allen meer en meer aandacht hebben voor maaltijdbeleving! Wij wensen jullie veel inspiratie en creativiteit, zodat onze cliënten de maaltijden kunnen gebruiken in een sfeer die bij hen past.

3 Kaartverkoop van revue 'Over grenzen heen' Donderdagochtend 1 september aanstaande start de kaartverkoop van de revue 'Over grenzen heen'. Deze revue is voor en door medewerkers van de Zorgboog, Elkerliek, Savant en ORO gemaakt. De kaarten zijn aan de kassa te koop bij de deelnemende theaters. Ook via de websites van de theaters kun je kaarten bestellen. 6 en 7 oktober 2016: 12 oktober 2016: 16 oktober 2016: (matineevoorstelling) We beloven dat het een geweldig spektakel wordt, dus koop snel een kaartje voor jouw favoriete dag. Volg ons op Facebook via Blog Hanny Vlemmings op NED7 Op 22 augustus jl. is op NED7 weer een blog gepubliceerd van collega Hanny Vlemmings, toegepast gerontoloog en zorgtechnoloog bij de Zorgboog. De titel van de blog is: Technologie moet je niet opdringen. Dat je technologie niet kunt opdringen aan ouderen heeft Hanny zelf ondervonden met haar vader. NED7 is een (online) content community met informatieve en bruikbare content over de zorg, gezond en vitaal ouder worden, zelfredzaamheid en saamhorigheid. NED7 is voor mensen die voor een ander zorgen zoals partners, kinderen, mantelzorgers en vrijwilligers. Maar ook voor mensen die zorg ontvangen of voor hen die in de toekomst voorbereid willen zijn op ouder worden. Doel is om op een positief, kritische manier informatie te geven en de discussie aan te gaan over de veranderingen in onze maatschappij als het gaat om ouderen, ouder worden, zorg en welzijn. Symposium Wijkzorg & wijkverpleging 'Ruimte voor inhoud' In het najaar organiseert de divisie Wijkzorg en wijkverpleging voor al haar medewerkers het symposium 'Ruimte voor inhoud'. Tijdens het symposium passeren verschillende onderwerpen de revue in de vorm van workshops. Als medewerker heb je zelf de regie over welke onderwerpen je meer wilt weten. Laat je inspireren en schrijf je nu in. Overleg alvorens in te schrijven met je teamcoördinator of de door jouw gekozen datum akkoord is. Ben je ingeschreven, dan kan de inschrijving niet meer worden aangepast, tenzij er een geldige reden voor is. Let er bij het inschrijven op dat je het juiste adres gebruikt, anders is de inschrijving niet geldig. De uiterste inschrijfdatum is vrijdag 9 september De uitnodiging heb je al ontvangen. Heb je vragen over dit symposium? Stuur dan een naar symposium.wijkzorg@zorgboog.nl.

4 De Zorgboog Ideeënfabriek - update 5 Afronding tweede klantwaardenonderzoek PG De afgelopen weken zijn wij druk bezig geweest met het klantwaardenonderzoek op de geselecteerde PG-afdelingen van de Zorgboog. De klantwaarden zijn opgehaald bij bewoners en familieleden van bewoners en samengevat in het PG-model. Deze klantwaarden zijn ook teruggekoppeld in een co-creatie sessie, waarbij een bewoner en meerdere familieleden aanwezig waren. Deze co-creatie sessie was zeer succesvol. Er is veel informatie verkregen voor de volgende stap; innoveren. Ook was het voor de familieleden heel prettig om de herkenning bij elkaar te zien. Het onderzoek is nu grotendeels afgerond en we zijn bijna klaar voor de volgende stap: innoveren! Wij willen iedereen bedanken die ons heeft meegeholpen met het onderzoek. We zijn erg fijn ontvangen op de afdelingen en hebben de nodige hulp ontvangen. Onze fabriek draait gewoon door.we houden jullie op de hoogte. Wil je een idee of bijdrage aanleveren? Dat kan altijd via ons adres ideeenfabriek@zorgboog.nl. Volg ons op Twitter via Storing data- en telefoonverkeer Van maandagmiddag 22 augustus tot dinsdagochtend heeft onze organisatie te kampen gehad met een ernstige storing in het data- en telefoonverkeer. Maandagavond laat bleek een kabelbreuk bij de externe leverancier de oorzaak van de storing te zijn. De hele nacht is doorgewerkt om de problemen op te lossen. De Zorgboog is hierdoor helaas langdurig slecht bereikbaar geweest. Diverse noodprocedures zijn in werking gezet. Ondanks deze procedures hebben onze cliënten hier mogelijk enige hinder van kunnen ondervinden, omdat niet alles volgens planning is verlopen. Alle data- en telefoonverkeer werkte sinds dinsdagochtend vroeg weer als normaal. Ondanks een aantal verbeterpunten, heeft iedereen zich tot het uiterste ingespannen om problemen voor onze cliënten te voorkomen en dat is, voor zover we kunnen overzien, goed gelukt. De veerkracht van onze organisatie is wederom groot gebleken en dat is een compliment waar we trots op mogen zijn. We kunnen ons uiterste best doen om dit soort situaties te voorkomen, maar dat is geen garantie dat het niet weer gebeurt. Ook dan zullen we er samen weer op een constructieve manier mee omgaan.

5 Agenda's 2017 bestellen Agenda's voor 2017 zijn te bestellen via de rubriek kantoorartikelen in AXI webportaal (bestellen en fiatteren). Bestellingen die voor 30 september a.s. zijn geplaatst, worden gegarandeerd geleverd. Daarna is de levering niet meer gegarandeerd. Pensioen Frans Voncken Op 1 december 1981 startte Frans Voncken als verpleeghuisarts bij verpleegcentrum Sint Jozefsheil Jan de Witkliniek. Op 1 oktober 2016 gaat hij met pensioen. Donderdag 15 september a.s. is er gelegenheid om Frans de hand te schudden tijdens een afscheidsreceptie van uur in het atrium in de Nieuwenhof in Deurne. Mantelzorgers in het zonnetje Mantelzorgers van alle leeftijden worden in het zonnetje gezet voor hun inzet voor hulpbehoevende inwoners uit onze stad. De gemeente Helmond start daarvoor in september een waarderingsactie, in samenwerking met het Steunpunt Mantelzorg. Zorg je als mantelzorger voor iemand in Helmond (ook als je buiten Helmond woont) die langdurig ziek is of een beperking heeft? Of ken je iemand die mantelzorg verleent? Dan kun je een mooie blijk van waardering aanvragen. Volwassen mantelzorgers kunnen kiezen uit een cadeaubon ter waarde van 70,- of een geldbedrag. Jonge mantelzorgers (tot 18 jaar) krijgen een cadeaubon ter waarde van 40,-. Op 7 en 28 september staat er een speciale uitknipbon in de Traverse waarmee je als mantelzorger een cadeaubon of geldbedrag kunt aanvragen. Je hoeft echter niet te wachten op de publicatie in de Traverse, want op 1 september staan de formulieren op de website van de LEVgroep. Deze kun je downloaden en opsturen naar de LEVgroep. Papieren exemplaren liggen vanaf die datum bij de receptie van LEVgroep. Bij het Steunpunt Mantelzorg kun je als mantelzorger terecht voor onder andere informatie, voorlichting, advies, cursussen, bijeenkomsten, begeleiding en emotionele steun. Daarnaast organiseert het Steunpunt het Mantelzorgcafé. Meer informatie over het steunpunt en de mantelzorgactie vind je op (pagina Helmond).

6 Jubilea september 12½ jaar in dienst Annelies de Ruijter-van Wetten, medewerker cliëntenadministratie, St. Jozefsheil 25 jaar in dienst Ingrid van der Aa-Kerkhof, verzorgende IG, Flexboog, Sint Jozefsheil Karin van Helmond-van Wely, verzorgende IG, groepswoning 3, Jan de Witkliniek Karin van de Weijer, coördinator zorg, groepswoning 7, Jan de Witkliniek Inge Nijssen, verzorgende IG, de Rinck 1, Keyserinnedael Dorothe van den Heuvel-Ruhl, coördinator zorg, kleinschalig wonen huisnummer 21c, de Regt Monique Pelt-van de Westerlo, activiteitenbegeleider, groepswoning 8, Jan de Witkliniek Annemie van der Heijden-van der Zanden, coördinator zorg, groepswoning 4a, de Pannehoeve Jessica Martina-van de Kerkhof, verpleegkundige in de wijk, wijkzorg Laarbeek Beek en Donk Dorp Johanna de Langen-Verbeek, verzorgende, kleinschalig wonen, de Wolfstraat Anneke Bukkems, verzorgende IG, groepswoning 8, Jan de Witkliniek Hannie Joosten-van Seccelen, verzorgende IG, groepswoning 4, de Nieuwenhof Jacqueline Waijers-van Leuken, verzorgende IG, de Pannehoeve 2a Inge Vermeulen-Heessels, verzorgende, de Moeraseik 40 jaar in dienst Jose van Gemert-Roos, kapper, Sint Jozefsheil Pensioen Jan Schepers, huismeester Ank Jonkers-van der Heijden, verpleegkundige in de wijk, nachtzorg continu

Nummer juni t/m 06 juli 2017

Nummer juni t/m 06 juli 2017 Nummer 27 30 juni t/m 06 juli 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Symposium Wijkzorg 2017 Binnenkort

Nadere informatie

Nummer augustus t/m 31 augustus 2017

Nummer augustus t/m 31 augustus 2017 Nummer 35 25 augustus t/m 31 augustus 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na iedere vergadering

Nadere informatie

Nummer maart t/m 22 maart 2018

Nummer maart t/m 22 maart 2018 Nummer 12 16 maart t/m 22 maart 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Herverdeling directeuren

Nadere informatie

Nummer 37 9 september t/m 15 september 2016

Nummer 37 9 september t/m 15 september 2016 Nummer 37 9 september t/m 15 september 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na de vergadering

Nadere informatie

Nummer november t/m 09 november 2017

Nummer november t/m 09 november 2017 Nummer 45 03 november t/m 09 november 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Wijkzorg symposium

Nadere informatie

Nummer september t/m 19 september 2019

Nummer september t/m 19 september 2019 Nummer 37 13 september t/m 19 september 2019 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via het SelfServicePortaal T 0492-504 813 Sint Jozefsheil

Nadere informatie

Nummer december t/m 08 december 2016

Nummer december t/m 08 december 2016 Nummer 49 02 december t/m 08 december 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na iedere vergadering

Nadere informatie

Nummer mei t/m 30 mei 2019

Nummer mei t/m 30 mei 2019 Nummer 21 24 mei t/m 30 mei 2019 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via het SelfServicePortaal T 0492-504 813 Beide leden van de raad

Nadere informatie

Nummer mei t/m 18 mei 2017

Nummer mei t/m 18 mei 2017 Nummer 20 12 mei t/m 18 mei 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na iedere vergadering van de

Nadere informatie

Mantelzorgers in het zonnetje

Mantelzorgers in het zonnetje Mantelzorgers in het zonnetje Mantelzorgers worden in het zonnetje gezet voor hun inzet voor hulpbehoevende inwoners uit onze stad. De gemeente Helmond is daarvoor een waarderingsactie gestart, in samenwerking

Nadere informatie

Nummer juni t/m 13 juni 2019

Nummer juni t/m 13 juni 2019 Nummer 23 07 juni t/m 13 juni 2019 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via het SelfServicePortaal T 0492-504 813 Beide leden van de raad

Nadere informatie

Nummer november t/m 08 november 2018

Nummer november t/m 08 november 2018 Nummer 45 02 november t/m 08 november 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via het SelfServicePortaal T 0492-504 813 Wil van de Laar

Nadere informatie

Nummer 13 25 maart t/m 31 maart 2016

Nummer 13 25 maart t/m 31 maart 2016 Nummer 13 25 maart t/m 31 maart 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Cliëntenoverleg locatie

Nadere informatie

Nummer maart t/m 05 april 2018

Nummer maart t/m 05 april 2018 Nummer 14 30 maart t/m 05 april 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Uitnodiging afscheidsreceptie

Nadere informatie

Nummer juli t/m 13 juli 2017

Nummer juli t/m 13 juli 2017 Nummer 28 07 juli t/m 13 juli 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Nieuws van de OR Advies OR

Nadere informatie

Nummer juli t/m 28 juli 2016

Nummer juli t/m 28 juli 2016 Nummer 30 22 juli t/m 28 juli 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na iedere vergadering van

Nadere informatie

Nummer september t/m 13 september 2018

Nummer september t/m 13 september 2018 Nummer 37 07 september t/m 13 september 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via het SelfServicePortaal T 0492-504 813 Nieuwe directeur

Nadere informatie

Nummer 05 29 januari t/m 4 februari 2016

Nummer 05 29 januari t/m 4 februari 2016 Nummer 05 29 januari t/m 4 februari 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Belangrijk: Gevolgen

Nadere informatie

Nummer augustus t/m 29 augustus 2019

Nummer augustus t/m 29 augustus 2019 Nummer 34 23 augustus t/m 29 augustus 2019 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via het SelfServicePortaal T 0492-504 813 Beide leden van

Nadere informatie

Nummer april t/m 12 april 2018

Nummer april t/m 12 april 2018 Nummer 15 06 april t/m 12 april 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Zorgboogevent 2018 Dit jaar

Nadere informatie

Nummer april t/m 19 april 2018

Nummer april t/m 19 april 2018 Nummer 16 13 april t/m 19 april 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Laatste werkweek Henri Plagge

Nadere informatie

Nummer juli t/m 20 juli 2017

Nummer juli t/m 20 juli 2017 Nummer 29 14 juli t/m 20 juli 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na iedere vergadering van

Nadere informatie

Nummer oktober t/m 02 november 2017

Nummer oktober t/m 02 november 2017 Nummer 44 27 oktober t/m 02 november 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 De Zorgboog en RSZK

Nadere informatie

Nummer oktober t/m 12 oktober 2017

Nummer oktober t/m 12 oktober 2017 Nummer 41 06 oktober t/m 12 oktober 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Formele besluiten raad

Nadere informatie

Nummer december t/m 21 december 2017

Nummer december t/m 21 december 2017 Nummer 51 15 december t/m 21 december 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 ) rden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Feitencheck Binnen de Zorgboog

Nadere informatie

Nummer februari t/m 14 februari 2019

Nummer februari t/m 14 februari 2019 Nummer 06 08 februari t/m 14 februari 2019 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via het SelfServicePortaal T 0492-504 813 Wil van de Laar

Nadere informatie

Nummer april t/m 27 april 2017

Nummer april t/m 27 april 2017 Nummer 17 21 april t/m 27 april 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Vliegende start van Expeditie

Nadere informatie

Nummer april t/m 03 mei 2018

Nummer april t/m 03 mei 2018 Nummer 18 27 april t/m 03 mei 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Feitencheck Binnen de Zorgboog

Nadere informatie

Nummer juni t/m 07 juni 2018

Nummer juni t/m 07 juni 2018 Nummer 23 01 juni t/m 07 juni 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Feitencheck Binnen de Zorgboog

Nadere informatie

Nummer september t/m 06 oktober 2016

Nummer september t/m 06 oktober 2016 Nummer 40 30 september t/m 06 oktober 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Open dag Hospice de

Nadere informatie

Nieuwsbrief ik zorg voor jou

Nieuwsbrief ik zorg voor jou Nieuwsbrief ik zorg voor jou Inleiding Voor je ligt de eerste nieuwsbrief speciaal ontwikkeld ter informatie voor iedereen die zorgt voor een naaste. Middels deze nieuwsbrief willen wij je informeren,

Nadere informatie

Nummer december t/m 07 december 2017

Nummer december t/m 07 december 2017 Nummer 49 01 december t/m 07 december 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 ) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Blog Jessica Heuperman,

Nadere informatie

Nummer februari t/m 09 februari 2017

Nummer februari t/m 09 februari 2017 Nummer 06 03 februari t/m 09 februari 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na iedere vergadering

Nadere informatie

Nummer juli t/m 27 juli 2017

Nummer juli t/m 27 juli 2017 Nummer 30 21 juli t/m 27 juli 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 ICT-storing: Slimme techniek

Nadere informatie

Trainingen en workshops maart - juni 2019

Trainingen en workshops maart - juni 2019 academie Leren en doen! Trainingen en workshops maart - juni 2019 www.academie.zorgbelang-brabant.nl Trainingen & workshops KRACHTIG PITCHEN Vrijdag 29 maart 2019 Hoe vertel je kort en krachtig jouw idee

Nadere informatie

Producten- en Dienstencatalogus 2017

Producten- en Dienstencatalogus 2017 Producten- en Dienstencatalogus 2017 Voor thuiswonenden December 2016 Inhoud Voorwoord blz. 3 Thuiszorg blz. 5 Huishoudelijke zorg blz. 6 Dagbesteding blz. 7 Behandeling blz. 8 Maaltijd aan huis blz. 9

Nadere informatie

Steunpunt Mantelzorg Veenendaal

Steunpunt Mantelzorg Veenendaal Steunpunt Mantelzorg Veenendaal Omdat u belangrijk bent! Omdat jij belangrijk bent! 1 Zorgt u langdurig en onbetaald voor een naaste die extra hulp nodig heeft? Zorgt u bijvoorbeeld voor een ouder, partner,

Nadere informatie

Nummer t/m 22 december 2016

Nummer t/m 22 december 2016 Nummer 51 16 t/m 22 december 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Nominatie Zorgboog als Best

Nadere informatie

Voorwoord. De ontwikkeling in beeld

Voorwoord. De ontwikkeling in beeld De keuze van Savant 2015-2016 Voorwoord De langdurige zorg in Nederland wordt hervormd om de zorg toegankelijk en betaalbaar te houden. Ook de visie op zorg is veranderd. Er is een verschuiving van Zorgen

Nadere informatie

I N H O U D. Uitnodiging thema avond. Uitnodiging bijeenkomst. vrijwilligersverzekeringen. Maatjesproject. Mantelzorgdagen

I N H O U D. Uitnodiging thema avond. Uitnodiging bijeenkomst. vrijwilligersverzekeringen. Maatjesproject. Mantelzorgdagen I N H O U D Uitnodiging thema avond Uitnodiging bijeenkomst vrijwilligersverzekeringen Maatjesproject Mantelzorgdagen Activiteiten steunpunt Mantelzorg Alzheimer café Hulp bij PGB nodig? Uitnodiging thema

Nadere informatie

Nummer 14 01 april t/m 07 april 2016

Nummer 14 01 april t/m 07 april 2016 Nummer 14 01 april t/m 07 april 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 NIEUWS VAN DE OR Laatste

Nadere informatie

Iedere eerste woensdag van de maand Het MantelzorgCafé. Een rustmoment voor mantelzorgers

Iedere eerste woensdag van de maand Het MantelzorgCafé. Een rustmoment voor mantelzorgers Iedere eerste woensdag van de maand Het MantelzorgCafé Een rustmoment voor mantelzorgers Mantelzorgers zijn mensen die langdurig en onbetaald zorgen voor een chronisch zieke, gehandicapte of hulpbehoevende

Nadere informatie

Nummer december 2017 t/m 4 januari 2018

Nummer december 2017 t/m 4 januari 2018 Nummer 01 29 december 2017 t/m 4 januari 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Formele besluiten

Nadere informatie

Angela is. gelukkig. hier. Wij dus ook. Hannie, moeder. groeien geluk

Angela is. gelukkig. hier. Wij dus ook. Hannie, moeder. groeien geluk Angela is hier gelukkig. Wij dus ook. Hannie, moeder groeien geluk van 1 GROEIEN VAN GELUK Vakantiefoto s kijken met Rob, met Alex een boekje lezen op de bank, samen met Jeroen naar de sportschool. Al

Nadere informatie

Nummer 06 5 februari t/m 11 februari 2016

Nummer 06 5 februari t/m 11 februari 2016 Nummer 06 5 februari t/m 11 februari 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na iedere vergadering

Nadere informatie

Nummer april t/m 28 april 2016

Nummer april t/m 28 april 2016 Nummer 17 22 april t/m 28 april 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na iedere vergadering van

Nadere informatie

Jaargang: 4 nr: 10 Maart Nieuwsmaat

Jaargang: 4 nr: 10 Maart Nieuwsmaat Nieuwsmaat Jaargang: 4 nr: 10 Maart 2018 Beste Maatjes, De dagen worden weer langer, de lente komt eraan. Ondanks dat de kou nog niet verdwenen is kijken we uit naar warme lentedagen. Het is weer tijd

Nadere informatie

Nummer april t/m 25 april 2019

Nummer april t/m 25 april 2019 Nummer 16 19 april t/m 25 april 2019 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via het SelfServicePortaal T 0492-504 813 Blog Wil van de Laar,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Mantelzorg

Nieuwsbrief Mantelzorg Zomer 2017 Nieuwsbrief Mantelzorg MANTELZORG? HELEMAAL NIET ZO GEWOON Mantelzorger zijn overkomt je meestal. Ineens ben je naast partner, vader of moeder, werknemer en/of vriend of vriendin ook nog mantelzorger.

Nadere informatie

Informatie voor mantelzorgers in Veenendaal

Informatie voor mantelzorgers in Veenendaal Informatie voor mantelzorgers in Veenendaal 1 Zorgt u meer dan 4 uur per week voor iemand die extra zorg nodig heeft? Duurt deze zorg al langer dan 3 maanden? Doet u dit vanuit een persoonlijke band met

Nadere informatie

Steunpunt Mantelzorg Veenendaal

Steunpunt Mantelzorg Veenendaal Steunpunt Mantelzorg Veenendaal Omdat u belangrijk bent! Omdat jij belangrijk bent! 1 Zorgt u langdurig en onbetaald voor een naaste die extra hulp nodig heeft? Zorgt u bijvoorbeeld voor een ouder, partner,

Nadere informatie

Nummer december t/m 29 december 2016

Nummer december t/m 29 december 2016 Nummer 52 23 december t/m 29 december 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 De Zorgboog op ArbeidsmarktTV

Nadere informatie

Nr november 2017 ALGEMEEN

Nr november 2017 ALGEMEEN Nr. 07 13 november 2017 ALGEMEEN OR Afgelopen maand is de vernieuwde OR vol enthousiasme aan de slag gegaan om Sint, kerst, schoolfeest ( 60 jarig bestaan) en Serious Request met ons voor te bereiden.

Nadere informatie

HANDOUT. Waarover moet ik nadenken als ik vrijwilligerswerk wil doen?

HANDOUT. Waarover moet ik nadenken als ik vrijwilligerswerk wil doen? Waarover moet ik nadenken als ik vrijwilligerswerk wil doen? Je hebt overwogen om vrijwilligerswerk te gaan doen. Wat goed! Als je vrijwilligerswerk wilt gaan doen zijn er veel dingen om over na te denken

Nadere informatie

Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk

Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk Aanvang: 16:00 uur Einde: 20:30 uur Zaal open vanaf 15:30 uur. Uw bijdrage: 15,00. Deze uitnodiging is alléén voor onze vaste

Nadere informatie

ons Onder Verhuisd! Inhoud: Elk facet telt WoonZorgcentra Haaglanden 2 Berichten 3 Verhuizing naar het nieuwe WZH Transvaal in beeld

ons Onder Verhuisd! Inhoud: Elk facet telt WoonZorgcentra Haaglanden 2 Berichten 3 Verhuizing naar het nieuwe WZH Transvaal in beeld De digitale versie vindt u op www.wzh.nl/transvaal Onder nr 5 - september/oktober 2014 ons magazine voor cliënten van WZH Transvaal 5 Inhoud: 2 Berichten 3 Verhuizing naar het nieuwe WZH Transvaal in beeld

Nadere informatie

Cliëntenraad Elkerliek Ziekenhuis. Jaarverslag 2013

Cliëntenraad Elkerliek Ziekenhuis. Jaarverslag 2013 Cliëntenraad Elkerliek Ziekenhuis Jaarverslag 2013 Anders dan voorheen presenteren wij u een compact verslag van onze activiteiten in het afgelopen jaar. Via onze rubriek Actueel op de website van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni Wijkvereniging Wijchen-Noord

Nieuwsbrief Juni Wijkvereniging Wijchen-Noord Nieuwsbrief Juni Wijkvereniging Wijchen-Noord Beste lezers, Met de mooie en zonnige dagen van de afgelopen weken zijn we al weer aan het aftellen tot de zomervakantie. Dit is dan ook alweer de laatste

Nadere informatie

Zien, bewogen worden en in beweging komen. Training compassie in de zorg

Zien, bewogen worden en in beweging komen. Training compassie in de zorg Zien, bewogen worden en in beweging komen Training compassie in de zorg Zin in Werk biedt medewerkers in de zorg een inspirerende meerdaagse training rondom compassie. Waarom compassie? Compassie is het

Nadere informatie

Nummer 52 25 december t/m 31 december 2015

Nummer 52 25 december t/m 31 december 2015 Nummer 52 25 december t/m 31 december 2015 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na iedere vergadering

Nadere informatie

Met elkaar in beweging voor een goede toekomst! Koersplan Savant Zorg Samen in beweging

Met elkaar in beweging voor een goede toekomst! Koersplan Savant Zorg Samen in beweging Met elkaar in beweging voor een goede toekomst! Koersplan Savant Zorg 2017-2020 Samen in beweging De wens van cliënten staat voorop in onze zorg. Bij hen ligt de regie. We zijn samen in beweging Als organisatie

Nadere informatie

Nummer april t/m 26 april 2018

Nummer april t/m 26 april 2018 Nummer 17 20 april t/m 26 april 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Afscheid Maandag 27 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2e kwartaal 2018

Nieuwsbrief 2e kwartaal 2018 Nieuwsbrief 2e kwartaal 2018 Nieuws van de Vrijwilligerscentrale De maand juni staat voor de Vrijwilligerscentrale in het teken van waardering. Veel inwoners uit Zutphen en Warnsveld zetten zich vrijwillig

Nadere informatie

Steunpunt Mantelzorg Dokkumer-Walden Het bieden van: Informatie (brochures, website, speciale gelegenheden) Advies en begeleiding (individueel) Emotionele steun: Luisterend oor Weg naar steunpunt soms

Nadere informatie

Nummer september t/m 04 oktober 2018

Nummer september t/m 04 oktober 2018 Nummer 40 28 september t/m 04 oktober 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via het SelfServicePortaal T 0492-504 813 Tijdelijke sluiting

Nadere informatie

PaperPassion het feest van en voor papierliefhebbers komt er aan... Knip, plak, scheur... Page 1 of 6

PaperPassion het feest van en voor papierliefhebbers komt er aan... Knip, plak, scheur... Page 1 of 6 PaperPassion het feest van en voor papierliefhebbers komt er aan... Knip, plak, scheur... Page 1 of 6 PaperPassion het event voor paperlovers! Op 18 t/m 20 oktober 2018 is het zover! Dan vindt in de Koepelhal

Nadere informatie

SAMENWERKEN AAN GOEDE ZORG

SAMENWERKEN AAN GOEDE ZORG KWALITEITS- BELEID LAVERHOF SAMENWERKEN AAN GOEDE ZORG HET VERHAAL VAN LAVERHOF Het verhaal van Laverhof begint bij onze wortels. Dat zijn de missie, visie en kernwaarden. Zij vertellen wie wij zijn, waar

Nadere informatie

Nummer juni t/m 28 juni 2018

Nummer juni t/m 28 juni 2018 Nummer 26 22 juni t/m 28 juni 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Feitencheck Binnen de Zorgboog

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 6 Werk zoeken

Spreekopdrachten thema 6 Werk zoeken Spreekopdrachten thema 6 Werk zoeken Opdracht 1 bij 6.1 * Beantwoord de vragen. 1. Waar zoek je vacatures? In de krant, op internet of ergens anders? 2. Ga je naar het UWV WERKbedrijf? 3. Ga je naar een

Nadere informatie

Welzijn Heemstede van de toekomst. Prettiger leven: meer welzijn, minder zorgen

Welzijn Heemstede van de toekomst. Prettiger leven: meer welzijn, minder zorgen Welzijn Heemstede van de toekomst Prettiger leven: meer welzijn, minder zorgen Juni 2015 Deze brochure is een samenvatting van het plan: Welzijn Heemstede van de toekomst Transformatieplan Welzijn Heemstede

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

15 december 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 8

15 december 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 8 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 15 december 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 8 Van de directie Voor u ligt de laatste Lijstereens van 2014. Een hele dikke, want naast

Nadere informatie

Zilveren Kruis heeft in april 2016 op 4 verschillende locaties bijeenkomsten georganiseerd voor V&V-cliëntenraden. Wij informeerden hen over het

Zilveren Kruis heeft in april 2016 op 4 verschillende locaties bijeenkomsten georganiseerd voor V&V-cliëntenraden. Wij informeerden hen over het Zilveren Kruis heeft in april 2016 op 4 verschillende locaties bijeenkomsten georganiseerd voor V&V-cliëntenraden. Wij informeerden hen over het proces en tijdlijnen rond zorginkoop 2017 en hebben aanvullingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Wijkkamer de Dommer En omgeving 30 september 2016

Nieuwsbrief Wijkkamer de Dommer En omgeving 30 september 2016 Nieuwsbrief Wijkkamer de Dommer En omgeving 30 september 2016 Wijkkamer.de.Dommer@ribw-nr.nl Dommer van Poldersveldtweg 73 Nijmegen Mail ons als je een bijdrage hebt! Nieuwe kunst in Wijkkamer de Dommer!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2016 nummer 2 Datum: juli 2016

Nieuwsbrief 2016 nummer 2 Datum: juli 2016 Nieuwsbrief 2016 nummer 2 Datum: juli 2016 Het is weer zomer?! In de thuiszorg altijd een drukke periode. We gaan ons uiterste best doen om de zorg voor u zo goed mogelijk te laten verzorgen. In deze brief

Nadere informatie

AxionContinu heeft ten aanzien van het mantelzorgbeleid de volgende uitgangspunten geformuleerd:

AxionContinu heeft ten aanzien van het mantelzorgbeleid de volgende uitgangspunten geformuleerd: Mantelzorgbeleid 1. Wat is mantelzorg Mantelzorg is een overkoepelend begrip voor veel vormen van meer dan gebruikelijke zorg, die partners, ouders, kinderen, familieleden, vrienden en buren elkaar verlenen.

Nadere informatie

Congres Kleinschalig Zorgen

Congres Kleinschalig Zorgen Congres Kleinschalig Zorgen Praktische tips voor de duizendpoot! 7 april 2015 ReeHorst, Ede Alweer 25 jaar geleden werd de eerste kleinschalige woonvorm opgericht. In de afgelopen jaren is er veel veranderd

Nadere informatie

I N H O U D. Week van de Mantezorg; een terugblik. Dag van de Mantelzorg; vooruitblik. Uitnodiging lezing Cora Postema. Veranderingen in het PGB

I N H O U D. Week van de Mantezorg; een terugblik. Dag van de Mantelzorg; vooruitblik. Uitnodiging lezing Cora Postema. Veranderingen in het PGB I N H O U D Week van de Mantezorg; een terugblik Dag van de Mantelzorg; vooruitblik Uitnodiging lezing Cora Postema Ordenen administratie Veranderingen in het PGB Activiteiten steunpunt Mantelzorg Workshop

Nadere informatie

Mantelzorg & mantelzorgondersteuning

Mantelzorg & mantelzorgondersteuning Welzijn Ouderen Thuisadministratie Mantelzorg & mantelzorgondersteuning Voor iedereen in Amsterdam-Noord. Dus ook voor u! Doras Maatschappelijke dienstverlening Amsterdam-Noord Zorgt u voor een naaste

Nadere informatie

Uitnodiging Triple P Cursussen Positief opvoeden

Uitnodiging Triple P Cursussen Positief opvoeden Uitnodiging Triple P sen Positief opvoeden Beste professional, Opvoeden kan heel leuk zijn, maar de meeste ouders hebben ook ontdekt dat het niet altijd een feest is. Dat is heel normaal. Ouders hebben

Nadere informatie

Mantelzorg waardering en ondersteuning

Mantelzorg waardering en ondersteuning 6 juli 2017 Mantelzorg waardering en ondersteuning Betreft: kadernota 2017-2021 Beste leden van de gemeenteraad, burgemeester, wethouder en andere aanwezigen, Vanavond wordt de kadernota 2017-2021 van

Nadere informatie

Een goed idee voor je buurt is geld waard!

Een goed idee voor je buurt is geld waard! Een goed idee voor je buurt is geld waard! Fijn buiten zitten met mooi weer Een bankje bij ons woongebouw. Gezellig samen een praatje maken. Als het aan mij ligt We hebben geld ingezameld in de buurt.

Nadere informatie

Stichting Samenwerkende Zorgboeren Zuid. SZZ Innovatieprijs

Stichting Samenwerkende Zorgboeren Zuid. SZZ Innovatieprijs Stichting Samenwerkende Zorgboeren Zuid SZZ Innovatieprijs Visie De stichting Samenwerkende Zorgboeren Zuid (SZZ) ondersteunt ideeën en innovaties in methodiek, aanpak, aanbod en samenwerking gericht op

Nadere informatie

Algemeen. Allemaal Verhalen!

Algemeen. Allemaal Verhalen! Digitale nieuwsbrief Mantelzorgcentrum met nieuws en activiteiten voor mantelzorgers en organisaties. Inschrijven voor de nieuwsbrief Zijn de afbeeldingen in dit bericht niet zichtbaar? Klik dan hier.

Nadere informatie

Nummer mei t/m 17 mei 2018

Nummer mei t/m 17 mei 2018 Nummer 20 11 mei t/m 17 mei 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 IZI Thema: De nieuwe OR stelt

Nadere informatie

Lesprogramma LeS-Lokaal Breda

Lesprogramma LeS-Lokaal Breda Lesprogramma LeS-Lokaal Breda Bij LeS-Lokaal kun je (weer) ervaren hoe het is om te leren. LeS staat voor Leren En Samen doen. Iedereen is gewoon student en alle lessen zijn gratis te volgen. Persoonlijke

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. samen spelen + leren = groeien. Mediaopvoeding

NIEUWSBRIEF. samen spelen + leren = groeien. Mediaopvoeding NIEUWSBRIEF samen spelen + leren = groeien Beste ouder, Mediaopvoeding Al vanaf zeer jonge leeftijd komen kinderen in aanraking met media. Vooral met de komst van de tablet kunnen kinderen van alles zien

Nadere informatie

Nieuwsbrief Het Zonnelied

Nieuwsbrief Het Zonnelied Nieuwsbrief Het Zonnelied In deze nieuwsbrief: 1. Voorwoord 2. Teammanager Waalstraat legt zijn functie neer 3. Gedichtenwedstrijd 4. Terugkoppeling vanuit de diverse werkgroepen 5. Scholing Van Groot

Nadere informatie

DE TOEKOMST VAN KATWIJK. Verslag Meet-up #4. Burgt Rijnsburg. detoekomstvankatwijk.nl

DE TOEKOMST VAN KATWIJK. Verslag Meet-up #4. Burgt Rijnsburg. detoekomstvankatwijk.nl Verslag Meet-up #4 19-februari 2019 @de Burgt Rijnsburg detoekomstvankatwijk.nl Meet-up #4 Dit was alweer de vierde meet-up van de Toekomst van Katwijk! Deze keer waren alle inwoners, ondernemers en organisaties

Nadere informatie

Ondersteuning en activiteiten voor mantelzorgers

Ondersteuning en activiteiten voor mantelzorgers Ondersteuning en activiteiten voor mantelzorgers Workshops, lotgenotencontact, bijeenkomsten, individuele begeleiding Ben je mantelzorger? Je bent mantelzorger wanneer je de zorg voor een ziek of gehandicapt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Tevredenheidsonderzoek. Ouderbijdrage. Sponsorloop. Voortgangsgesprekken

Nieuwsbrief 4. Tevredenheidsonderzoek. Ouderbijdrage. Sponsorloop. Voortgangsgesprekken Tevredenheidsonderzoek Nieuwsbrief 4 Afgelopen week zijn per e-mail de uitnodigingen voor het tevredenheidsonderzoek verstuurd. Graag willen wij alle ouders oproepen hieraan mee te werken. Op deze manier

Nadere informatie

Villa Kakelbont!! De Zomer uitnodigen

Villa Kakelbont!! De Zomer uitnodigen Dag mooi lief mens, Heb je de Volle Maan ook weer gezien, gevoeld, ervaren, beleefd of heb je gewoon heerlijk geslapen? Wat er ook is gebeurd, het maakt niet uit. Alles komt zoals het komt en alles is

Nadere informatie

WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS DE LINGEHOF

WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS DE LINGEHOF WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS DE LINGEHOF VOOR EEN LEVEN MET KLEUR Welkom bij De Lingehof het huis in het hart van het Over-Betuwse Bemmel In De Lingehof kunt u aangenaam wonen met gespecialiseerde verzorging

Nadere informatie

Voorstel ten behoeve van Subsidie aanvraag. Vernieuwingsprogramma verbetering kwaliteit verpleeghuiszorg

Voorstel ten behoeve van Subsidie aanvraag. Vernieuwingsprogramma verbetering kwaliteit verpleeghuiszorg Voorstel ten behoeve van Subsidie aanvraag Vernieuwingsprogramma verbetering kwaliteit verpleeghuiszorg 1 Van de zorgaanbieder: Naam en adres zorgaanbieder Stichting Zuidzorg De Run 5601 5504 DK Veldhoven

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21-01-2014

Nieuwsbrief 21-01-2014 Nieuwsbrief 21-01-2014 Beste ouders, De Inspirerende leeromgeving In de brief van 16 januari heeft u kunnen lezen over de Inspirerende Leeromgeving en de plannen die er liggen om verbetering in ons schoolgebouw

Nadere informatie

WERKPLEZIER DOOR LEEFPLEZIER

WERKPLEZIER DOOR LEEFPLEZIER 1 2 3 Thema 3 WERKPLEZIER DOOR LEEFPLEZIER Module Werkplezier Wat is werkplezier. Factoren die werkplezier beïnvloeden. Werkplezier behouden en vergroten. Inleiding 1 Als medewerkers kunnen inspelen op

Nadere informatie

Voor in de agenda. Maandag 17 september. Studiedag : kinderen basisschool zijn vrij. Woensdag 19 september

Voor in de agenda. Maandag 17 september. Studiedag : kinderen basisschool zijn vrij. Woensdag 19 september Jaarkalender 2018-2019 Op de jaarkalender 2018-2019 staat er een studiedag aangegeven op woensdag 27 maart 2019. Dit is niet correct. Woensdag 27 maart 2019 is er geen studiedag en hebben de kinderen van

Nadere informatie