HZO. Hollands Zelfonderzoek voor beroeps- en loopbaankeuze. HTS Report. Jeroen de Vries ID Datum

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "HZO. Hollands Zelfonderzoek voor beroeps- en loopbaankeuze. HTS Report. Jeroen de Vries ID Datum"

Transcriptie

1 HZO Hollands Zelfonderzoek voor beroeps- en loopbaankeuze HTS Report ID Datum Beroepenzoeker

2 2 / 16 INLEIDING De meeste mensen willen op twee manieren geholpen worden bij de keuze van hun beroep of loopbaan: zij willen zekerheid hebben dat zij de juiste keuze maken en zij willen voorkomen dat zij interessante mogelijkheden over het hoofd hebben gezien. Niets en niemand kan deze absolute zekerheid bieden. Er blijven altijd risico s bestaan. Verkeerde keuzes kunnen wel beperkt worden. Een manier om dat te doen is de resultaten van het Hollands Zelfonderzoek nader te bestuderen. Deze rapportage geeft informatie over de ideeën van John Holland over mensen en hun beroepskeuze. Het verduidelijkt de betekenis van uw persoonlijke code en legt uit hoe u met deze code geschikte beroepen kunt vinden en nieuwe loopbaanideeën kunt opdoen. Het doel van Hollands Zelfonderzoek is om u te laten nadenken over uzelf, uw beroepskeuzes en uw loopbaan. Als u de tijd neemt om deze rapportage aandachtig door te nemen en de oefeningen in te vullen, levert dit het beste resultaat op.

3 3 / 16 OVER MENSEN EN BEROEPEN Het Hollands Zelfonderzoek helpt mensen werkomgevingen en beroepen te vinden die het best aansluiten bij hun persoonlijkheid. Het wetenschappelijke model dat daarbij gebruikt wordt is het RIASOC-model van dr. John L. Holland. De basisideeën van dit RIASOC-model, waarop Hollands Zelfonderzoek is gebaseerd, worden in dit deel van de rapportage uitgelegd. Persoonlijkheidstypen Mensen kunnen volgens het RIASOC-model ingedeeld worden in zes verschillende groepen of persoonlijkheidstypen: het realistische, intellectuele, artistieke, sociale, ondernemende en conventionele type. Het realistische type Interesses Vaardigheden Waarden Eigenschappen Vermijdt Houdt van praktische, uitvoerende werkzaamheden, waarbij je werkt met de handen, met machines, gereedschap, materialen, planten en dieren. Heeft technisch inzicht en een praktische, handvaardige aanleg. Is vaak minder sterk in sociale vaardigheden. Hecht waarde aan financiële waardering voor lichamelijke inspanning en zichtbare resultaten, eerlijkheid en gezond verstand. Handig, eerlijk, open, authentiek, eigenwijs, bescheiden, materialistisch, nuchter, natuurlijk, vasthoudend, praktisch, terughoudend, spaarzaam, doortastend en lichamelijk sterk. Interactie met andere mensen. Het intellectuele type Interesses Vaardigheden Waarden Eigenschappen Vermijdt Houdt van onderzoekende, intellectuele werkzaamheden, waarbij onderwerpen onderzocht en geanalyseerd worden. Heeft een sterk analytische en wetenschappelijke aanleg. Is vaak minder sterk in sociale vaardigheden, overtuigen en leidinggeven. Hecht waarde aan kennis, leren en ontwikkelen, doelen bereiken en onafhankelijkheid. Analytisch, intelligent, sceptisch, voorzichtig, kritisch, nieuwsgierig, onafhankelijk, intellectueel, introvert, methodisch, bescheiden, pessimistisch, precies, weloverwogen, rationeel en gereserveerd. Verkoopactiviteiten of het overtuigen van anderen. Het artistieke type Interesses Vaardigheden Houdt van creatieve en artistieke werkzaamheden, waarbij creëren en expressie centraal staan. Heeft een rijke fantasie en artistieke aanleg zoals schrijven, muziek of kunst maken,

4 5 / 16 Eigenschappen Vermijdt Gezagsgetrouw, accuraat, consciëntieus, zorgvuldig, betrouwbaar, georganiseerd, voorzichtig, efficiënt, ingehouden, gedisciplineerd, ordelijk, volhardend, praktisch, zuinig en heeft een no-nonsense instelling. Werk dat duidelijke richtlijnen mist. Zelfbeoordeling: welk type past het meest bij u? Noteer hieronder welk type het best bij u past. Noteer ook uw tweede en derde keuze. Persoonlijke code Het invullen van het Hollands Zelfonderzoek levert een drielettercode op. Deze zogenaamde persoonlijke code geeft aan met welke drie persoonlijkheidstypen u de meeste overeenkomsten heeft. De types die niet in jouw code voorkomen passen het minste bij u. Zoek uw persoonlijke code op de volgende pagina's van deze rapportage en noteer deze hierboven. Vergelijk nu uw zelfbeoordeling met uw persoonlijke code. Zijn de drielettercodes verschillend of identiek? Beroepen Het RIASOC-model kan ook worden gebruikt om beroepen en functies in te delen. Met behulp van het model kun je beroepen en werkomgevingen indelen als typisch realistisch, intellectueel, artistiek, sociaal, ondernemend of conventioneel. Zo kan men net als bij persoonlijkheidstypes beroepen en werkomgevingen een drielettercode geven. Hoe meer de drielettercode van een beroep en van een persoon op elkaar lijken, hoe groter de kans dat het beroep bij die persoon past. Realistische werkomgeving Beloont Fysieke en praktische vaardigheden, machines, gereedschap en materialen gebruiken. Regels volgen en concrete resultaten behalen.

5 6 / 16 Waarden en stijl Activiteiten Beroepsgroepen Praktisch, productief en concreet, sterk en avontuurlijk. Fysiek en praktisch, machines, gereedschappen en materialen gebruiken. Bouw, handwerk, techniek, agrarisch en buitenwerk. Intellectuele werkomgeving Beloont Waarden en stijl Activiteiten Beroepsgroepen Analytische, technische en wetenschappelijke vaardigheden, schrijf- en/of mondelinge vaardigheden. Analyse van informatie om problemen te begrijpen en op te lossen, kennisverwerving en publiceren. Leren door te lezen, te studeren of te onderzoeken. Onderzoek doen, schrijven van wetenschappelijke artikelen, problemen oplossen en gebruik van kennis. Wetenschap en onderzoek. Artistieke werkomgeving Beloont Waarden en stijl Activiteiten Beroepsgroepen Creatieve vaardigheden en emotionele expressie. Creatieve verbeeldingskracht bij schrijven, kunst of muziek. Originele ideeën en esthetische waarden. Creatief werk in muziek, schrijven, toneel, beeldende kunst en vormgeving. Grafisch ontwerp, kunst, muziek, theater, schrijverschap. Sociale werkomgeving Beloont Waarden en stijl Activiteiten Beroepsgroepen Interpersoonlijke competenties, vaardigheden op het gebied van adviseren, verzorgen en onderwijzen. Empathie, menselijke waarden, sociale opstelling en vriendelijkheid. Zorg voor anderen. Diensten verlenen, onderwijzen, adviseren en verzorgen. Dienst- en hulpverlening, gezondheidszorg, welzijn, onderwijs en opleiding. Ondernemende werkomgeving Beloont Waarden en stijl Activiteiten Beroepsgroepen Vaardigheden op het gebied van overtuigen en leiden. Initiatief om financiële en materiële doelstellingen te behalen, dominantie en zelfvertrouwen. Op macht georiënteerd, verantwoordelijkheid. Verkopen, leidinggeven en anderen overtuigen om bepaalde doelen te behalen. Management, directie, handel, marketing, bestuur. Conventionele werkomgeving Geordend en systematisch werken.

6 9 / 16 SCOREPROFIEL De onderstaande tabel laat zien hoeveel keer u positief heeft geantwoord in ieder testonderdeel. De totaalscore onderaan laat uw score zien per persoonlijkheidstype. Onder de tabel ziet u een grafiek van uw scores. De hoogste scores zijn de persoonlijkheidstypes die het best bij u passen. R I A S O C Activiteiten Vaardigheden Beroepen Eigenschappen en waarden Totaalscore De onderstaande figuur toont een grafische weergave van uw scoreprofiel. Bekijk nu de vorm van uw profiel. Is het vlak of heeft het juist toppen en dalen? Een duidelijke top in uw profiel wijst op een persoonlijkheidstype dat goed bij uw interesses, vaardigheden en eigenschappen past. Meerdere toppen en dalen wijzen erop dat u een duidelijke voorkeur heeft voor enkele persoonlijkheidstypes, en duidelijk minder voorkeur voor andere types.

7 10 / 16 De vuistregel voor het vaststellen van een duidelijk verschil tussen scores op twee persoonlijkheidstypes is dat het puntenverschil minstens 8 moet zijn. Heeft geen toppen en dalen maar een vlakke lijn? Een vlak profiel wil zeggen dat uw interesses, vaardigheden en eigenschappen niet duidelijk bij een of enkele persoonlijkheidstypen onder te brengen zijn. Dit kan aan verschillende dingen liggen. Soms komt er een vlak profiel uit wanneer u de test invult zonder u echt af te vragen wat u goed kunt en wat u echt interesseert of aanspreekt. Misschien heeft u de test te snel ingevuld. Zeker als de lijn in de grafiek vrij laag is, kan het ook zijn dat u nog niet zo n goed beeld van uzelf heeft. Een vlak profiel kan er ook op wijzen dat u een persoon bent met meerdere talenten en interesses. Zeker als er sprake is van een hoge lijn zal dat het geval zijn. Kijk nog eens naar uw scoreprofiel. De drie hoofdletters met de hoogste waarde vormen samen uw persoonlijke code: A I S (36) (35) (30) Vergelijk de drie beginletters van de types met de korte beschrijvingen op de vorige pagina s. Zijn deze beschrijvingen inderdaad typerend voor u? Kunt u uzelf hierin herkennen?

8 11 / 16 BEROEPENZOEKER Hollands Zelfonderzoek nodigt uit om over beroepen na te denken als werkomgevingen die voor bepaalde persoonlijkheidstypen het meest uitnodigend en passend zijn. Over het algemeen geldt dat mensen die werk doen dat bij hun persoonlijkheidstype past, de meeste voldoening, waardering en succes ervaren. Met Hollands Zelfonderzoek kunt u die beroepen en functies vinden die het best aansluiten bij uw persoonlijkheid, vaardigheden, interesses en waarden. Als u bijvoorbeeld een sociaal type bent, komt u het beste tot uw recht in een sociale werkomgeving. In een sociale werkomgeving gaat het om die activiteiten, waarden, vaardigheden en zelfbeelden die u heeft of prefereert. Voor een realistisch beroep heeft u bijvoorbeeld misschien te weinig praktische vaardigheden. Hollands Zelfonderzoek bevat een beroepenlijst met ongeveer 1500 beroepen. Aan al deze beroepen zijn drielettercodes toegekend, die deze beroepen het beste typeren. Hieronder vindt u een lijst met de beroepen die het beste passen bij uw persoonlijke code. Achter de beroepen kunt u aankruisen welke beroepen u aanspreken. Code Opleiding Niveau Interesse? AIS Dichter hbo+ AIS Filoloog hbo+ AIS Germanist hbo+ AIS Journalist (kranten) hbo+ AIS Kunsthistoricus hbo+ AIS Theaterwetenschapper hbo+ ASI Kunstschilder hbo+ ASI Muziekdocent hbo+ ASI Radiojournalist hbo+ ASI Scenarioschrijver hbo+ ASI Schrijver hbo+ ASI Radiojournalist mbo- IAS Antropoloog hbo+ IAS Bioloog hbo+ IAS Filosoof hbo+ IAS Psycholoog (onderzoek) hbo+ IAS Religiewetenschapper hbo+ IAS Taal- en literatuurwetenschapper hbo+ IAS Theoloog hbo+ ISA Adviseur instellingen sociaal-cultureel werk hbo+ ISA Audiotolk hbo+ ISA Etnoloog hbo+ ISA Internist hbo+ ISA Psychiater hbo+ ISA Sociaal wetenschapper hbo+ ISA Socioloog hbo+ SAI Docent Arabisch hbo+

9 13 / 16 SIA Klinisch psycholoog hbo+ SIA Loopbaanadviseur hbo+ SIA Plastisch chirurg hbo+ SIA Psycholoog hbo+ SIA Schoolarts hbo+ SIA Schoolpsycholoog hbo+ SIA Seksuoloog hbo+ SIA Sinoloog hbo+ SIA Sociotherapeut hbo+ SIA Alternatieve geneeskundige mbo- Meest aansprekende beroepen Kijk nu nog eens naar de beroepen die u heeft aangekruist en schrijf hieronder de beroepen op die u het meest aanspreken:

10 14 / 16 CHECKLIST BIJ BEROEPSKEUZE Vul nu voor elk beroep de volgende checklist in. De beroepen met de meeste ja s geven de beste mogelijkheden. Als u moeite heeft om de vragen te beantwoorden, zoek dan eerst meer informatie over het beroep. 1 Ik heb de nodige kennis en vaardigheden om dit werk te doen. 2 Ik kan de nodige kennis en vaardigheden leren om dit werk te doen. 3 Ik kan de benodigde opleiding betalen. 4 Ik weet hoe mensen in dit beroep leven en werken. Dat is voor mij een prettige levenswijze. 5 Ik zie mezelf dit werk met plezier doen voor meerdere jaren. 6 Mijn collega s, vrienden en familieleden zien mij wel slagen in dit beroep. 7 Ik ben lichamelijk in staat dit beroep uit te voeren (denk aan dyslexie, kleurenblindheid, rugproblemen of andere beperkingen). Ja Deels Nee Onderzoek de opleidingseisen en opleidingsmogelijkheden voor de beroepen die u aanspreken. Het kan gaan om een opleiding, training of cursus. Heeft u de benodigde vooropleiding? Waar kunt u de opleiding volgen? Is het financieel haalbaar? Is dit realistisch, als u rekening houdt met uw opleidingsniveau, leeftijd en gezinssituatie? Ga ook na of u lichamelijk in staat bent de beroepen die nu op je lijst staan uit te oefenen. Voor sommige beroepen zijn bijvoorbeeld dyslexie, kleurenblindheid, slechtziendheid, rugproblemen of andere beperkingen een probleem. Noteer hier de opleidingen of cursussen die u heeft gevonden:

11 15 / 16 VERVOLGSTAPPEN Bespreek uw persoonlijke code en de gevonden beroepen met vrienden, collega s of familieleden. Vraag hun mening over hoe zij u zien: wat voor type bent u? Wat denken zij van uw talenten en beroepsmogelijkheden? Hoe past dit bij het beeld dat u van uzelf heeft en dat uit deze test naar voren komt? Wat is hun mening over de beroepen die u aanspreken? Vraag door op wat zij zeggen (wat, waarom) en schrijf alles op. Vul in: persoon Y ziet mij als X, omdat Zoek meer informatie over de geselecteerde beroepen. Dit kunt u doen door: het raadplegen van beroepengidsen (bibliotheek), tijdschriften, kranten, boeken, of internet (carriere- en vacaturesites), het bezoeken van banenmarkten, hulp of advies vragen van een loopbaanbegeleider, personeelsadviseur of andere deskundige, het voeren van netwerkgesprekken met mensen die het werk doen waarin u geïnteresseerd bent. Vraag hoe hun dag eruit ziet, welke opleiding of loopbaanpad zij hebben gevolgd, een meeloopdag organiseren, vrijwilligerswerk, bestuurswerk bij een vereniging. Noteer hier de acties die u gaat doen om meer informatie te krijgen: Onthoud: het is niet mogelijk om één exacte functie uit dit onderzoek te verkrijgen, maar het biedt u wel een duidelijke focus op de mogelijkheden.

Hollands Zelfonderzoek

Hollands Zelfonderzoek HZO - Hollands Zelfonderzoek voor beroeps- en loopbaankeuzes - (Standaard) Totale duur [min]: 8:24 Nederlandse bevolking, totaal - Percentielen HZO Bast M - 33;3 Jaren Hollands Zelfonderzoek voor beroeps-

Nadere informatie

HZO Beroepenzoeker. Hollands Zelfonderzoek voor beroeps- en loopbaankeuze. John Doe

HZO Beroepenzoeker. Hollands Zelfonderzoek voor beroeps- en loopbaankeuze. John Doe HZO Beroepenzoeker Hollands Zelfonderzoek voor beroeps- en loopbaankeuze ID 256-1 Datum 22.01.2015 3 / 14 OVER MENSEN EN BEROEPEN Het Hollands Zelfonderzoek helpt mensen werkomgevingen en beroepen te vinden

Nadere informatie

HZO Opleidingenzoeker

HZO Opleidingenzoeker HZO Opleidingenzoeker Hollands Zelfonderzoek voor beroeps- en loopbaankeuze ID 256-1 Datum 22.01.2015 2 / 26 INLEIDING De meeste mensen willen op twee manieren geholpen worden bij de keuze van hun opleiding

Nadere informatie

HZO. Hollands Zelfonderzoek voor beroeps- en loopbaankeuze. HTS Report. Jeroen de Vries ID Datum

HZO. Hollands Zelfonderzoek voor beroeps- en loopbaankeuze. HTS Report. Jeroen de Vries ID Datum HZO Hollands Zelfonderzoek voor beroeps- en loopbaankeuze HTS Report ID 5105-7038 Datum 20.07.2017 Opleidingenzoeker 2 / 32 INLEIDING De meeste mensen willen op twee manieren geholpen worden bij de keuze

Nadere informatie

1. Wat voor werk wil ik doen?

1. Wat voor werk wil ik doen? Studiewijzer 1 Verken jezelf Het kiezen van een studie begint bij kijken naar jezelf. Als je studie aansluit op je eigenschappen en je interesses, dan zit je daar straks beter op je plek. De onderstaande

Nadere informatie

Insight Entree Profielkeuze. AMN College. Testdatum 23 april 2014 Naam. Carola Drembele

Insight Entree Profielkeuze. AMN College. Testdatum 23 april 2014 Naam. Carola Drembele AMN College Testdatum 23 april 2014 Naam Status Getest pagina 1 Menstype In de onderstaande weergave zie je jouw score per menstype. De score is berekend ten opzichte van andere leerlingen, die een profiel

Nadere informatie

Rapportage Werksoorten. BIJ Voorbeeld. support@meurshrm.nl. Naam: Datum: 02.04.2015. Email:

Rapportage Werksoorten. BIJ Voorbeeld. support@meurshrm.nl. Naam: Datum: 02.04.2015. Email: Rapportage Werksoorten Naam: BIJ Voorbeeld Datum: 02.04.2015 Email: support@meurshrm.nl BIJ Voorbeeld / 02.04.2015 / Werksoorten (QWSN) 2 Inleiding Wat voor type werkzaamheden spreken jou aan? Wat voor

Nadere informatie

JOUW PERSOONLIJKE TALENTENSCAN

JOUW PERSOONLIJKE TALENTENSCAN JOUW PERSOONLIJKE TALENTENSCAN Het kiezen van vrijwilligerswerk kan nog een hele klus zijn. Wat vind ik leuk? Waar kan ik het meeste bijdragen met mijn kwaliteiten? De talentenscan helpt je bij deze oriëntatie.

Nadere informatie

Beschrijving Het HZO is een bewerking van de Self Directed Search (SDS) van John Holland en de geactualiseerde opvolger van het BZO.

Beschrijving Het HZO is een bewerking van de Self Directed Search (SDS) van John Holland en de geactualiseerde opvolger van het BZO. Het HZO - Hollands Zelfonderzoek voor beroeps- en loopbaankeuzes Auteurs Irene Platteel en Josien Uterwijk Beschrijving Het HZO is een bewerking van de Self Directed Search (SDS) van John Holland en de

Nadere informatie

Vertrouwelijk Naam kandidaat: De Kandidaat Print datum: 7-11-11 Rapportage t.b.v.: Geen pakket geselecteerd

Vertrouwelijk Naam kandidaat: De Kandidaat Print datum: 7-11-11 Rapportage t.b.v.: Geen pakket geselecteerd Vertrouwelijk Naam kandidaat: De Kandidaat Print datum: 7-11-11 Rapportage t.b.v.: Geen pakket geselecteerd Loopbaan Inzicht Vragenlijst Afgenomen op: 14-10-11 19:20:1 Deze rapportage is ontworpen om professionele

Nadere informatie

APQ-vragenlijst 30 januari Daan Demo

APQ-vragenlijst 30 januari Daan Demo APQ-vragenlijst 30 januari 2019 Daan Demo Inleiding In dit rapport bespreken we jouw inzetbaarheid en wat je kunt doen om jouw positie op de arbeidsmarkt te verbeteren. Om dit te bepalen hebben we de volgende

Nadere informatie

APQ-vragenlijst 28 maart Bea Voorbeeld

APQ-vragenlijst 28 maart Bea Voorbeeld APQ-vragenlijst 28 maart 2018 Bea Voorbeeld Inleiding In dit rapport bespreken we jouw inzetbaarheid wat je kunt doen om jouw positie op de arbeidsmarkt te verbeteren. Om dit te bepalen hebben we de volgende

Nadere informatie

Rapport voor Erwin Metselaar - Groepscode

Rapport voor Erwin Metselaar - Groepscode Rapport voor Erwin Metselaar - Groepscode 2012 ACS B.V. Rapportage voor Erwin Metselaar - Groepscode - 25 januari 2012 - pagina 1/9 Rapport voor Erwin Metselaar - Groepscode Beste Erwin Metselaar Je hebt

Nadere informatie

Beroepsinteresse Analyse Hoger Niveau Sara Berger

Beroepsinteresse Analyse Hoger Niveau Sara Berger Beroepsinteresse Analyse Hoger Niveau Kandidaat-rapportage 19-12-2017 Sara Berger Inhoudsopgave Inleiding Betekenis van de scores Persoonlijke interesses Sectoren Activiteiten Conclusie 3 3 4 5 6 7 2 Inleiding

Nadere informatie

Rapportage Werksoorten. Bea het Voorbeeld. support@meurshrm.nl. Naam: Datum: 16.06.2015. Email:

Rapportage Werksoorten. Bea het Voorbeeld. support@meurshrm.nl. Naam: Datum: 16.06.2015. Email: Rapportage Werksoorten Naam: Bea het Voorbeeld Datum: 16.06.2015 Email: support@meurshrm.nl Bea het Voorbeeld / 16.06.2015 / Werksoorten (QWSM) 2 Inleiding Wat voor soort werk spreekt jou aan? Ben jij

Nadere informatie

HTS Report. Positiviteitstest. Jeroen de Vries ID Datum Zelfrapportage. Hogrefe Uitgevers BV, Amsterdam

HTS Report. Positiviteitstest. Jeroen de Vries ID Datum Zelfrapportage. Hogrefe Uitgevers BV, Amsterdam PT Positiviteitstest HTS Report ID 15890-3155 Datum 18.07.2017 Zelfrapportage PT Inleiding 2 / 8 INLEIDING De Positiviteitstest is een vragenlijst die op basis van zelfrapportage in kaart brengt in hoeverre

Nadere informatie

Deze zes persoonlijkheidspatronen zijn: Realistisch, Intellectueel, Artistiek, Sociaal, Ondernemend en Conventioneel.

Deze zes persoonlijkheidspatronen zijn: Realistisch, Intellectueel, Artistiek, Sociaal, Ondernemend en Conventioneel. Holland menstypologie Bron: Holland: (Holland, J.L. (1997) Making Vocational Choices. 3rd edition. Lutz, FL: PAR) Er zijn zes persoonlijkheidpatronen. Een persoonlijkheidspatroon is een karakteristiek

Nadere informatie

Beroepssectoren- en activiteiteninteresse-analyse

Beroepssectoren- en activiteiteninteresse-analyse Beroepssectoren- en activiteiteninteresse-analyse Kandidaat-rapportage Paul van der Voorbeeld 5 februari 2015 Parkstraat 4 4818 SJ Breda T +31(0)76-5657286 I www.humanmobilitygroup.nl E info@humanmobility.nl

Nadere informatie

Antreum RAPPORT TALENTENSPECTRUM. Test Kandidaat Administratienummer: Datum: 02 Sep 2011. de heer Consultant

Antreum RAPPORT TALENTENSPECTRUM. Test Kandidaat Administratienummer: Datum: 02 Sep 2011. de heer Consultant RAPPORT TALENTENSPECTRUM Van: Test Kandidaat Administratienummer: Datum: 02 Sep 2011 Normgroep: Advies de heer Consultant 1. Inleiding Dit rapport is bedoeld om u te helpen analyseren op welk vlak uw talenten

Nadere informatie

Persoonlijke rapportage van B. Smit

Persoonlijke rapportage van B. Smit P E O P L E I M P R O V E P E R F O R M A N C E Persoonlijke rapportage van B. Smit www.picompany.biz Gegevens deelnemer Naam Organisatie Functie B. Smit PiMedia intern Manager Gegevens Career Values Datum

Nadere informatie

J L. Nordwin College Competentiemeter MBO - 21st Century & Green Skills. Vaardigheden Gedragsindicatoren. 21st Century Skill - -

J L. Nordwin College Competentiemeter MBO - 21st Century & Green Skills. Vaardigheden Gedragsindicatoren. 21st Century Skill - - Nordwin College Competentiemeter MBO - 21st Century & Green Skills 21st Century Skill Jouw talent Vaardigheden Gedragsindicatoren J L Ik weet wat ik wil Ik weet wat ik kan Ik ga na waarom iets mij interesseert

Nadere informatie

A. PERSOONLIJKE KWALITEITEN TEST

A. PERSOONLIJKE KWALITEITEN TEST A. PERSOONLIJKE KWALITEITEN TEST KWALITEITEN SCOREN Persoonlijke kwaliteiten zijn karaktereigenschappen waarin je jezelf herkent. Op de volgende 2 pagina s tref je een scorelijst aan. Omcirkel bij iedere

Nadere informatie

Rapportage. Vertrouwelijk. De volgende tests zijn afgenomen: Persoonsgegevens Aanvullende persoonsgegevens. D. Emo. Naam.

Rapportage. Vertrouwelijk. De volgende tests zijn afgenomen: Persoonsgegevens Aanvullende persoonsgegevens. D. Emo. Naam. Rapportage De volgende tests zijn afgenomen: Test Persoonsgegevens Aanvullende persoonsgegevens Persoonlijkheidstest (MPT-BS) Status Voltooid Voltooid Voltooid Vertrouwelijk Naam Datum onderzoek Emailadres

Nadere informatie

SKILLSTIPS SKILLSTOWN

SKILLSTIPS SKILLSTOWN SKILLSTIPS SKILLSTOWN Met dank aan Wout Plevier www.innerspective.nl De grooste online opleider van Nederland www.skillstown.com 3 oefeningen om je nr. 1 talent te vinden Iedereen heeft talenten. Een talent

Nadere informatie

Rapportage P2O. Naam: Daphne Reytenbgh. Printdatum: 2-2-15. Pearson Assessment and Information B.V. 2007-2011. All Rights Reserved.

Rapportage P2O. Naam: Daphne Reytenbgh. Printdatum: 2-2-15. Pearson Assessment and Information B.V. 2007-2011. All Rights Reserved. Rapportage P2O Naam: Daphne Reytenbgh Printdatum: 2-2-15 Pearson Assessment and Information B.V. 2007-2011. All Rights Reserved. Loopbaan Inzicht Vragenlijst Afgenomen op: 2-2-15 16:48:24 Deze rapportage

Nadere informatie

Joe Jouw Ontwikkeling Eerst

Joe Jouw Ontwikkeling Eerst Beroepssectoren- en activiteiteninteresse-analyse Kandidaat-rapportage Joe Jouw Ontwikkeling Eerst www.jouwontwikkelingeerst.nl - info@jouwontwikkelingeerst.nl - 06 46 13 63 21 Inhoudsopgave: 1. Inleiding

Nadere informatie

Maartje Voorbeeld 10.03.2014

Maartje Voorbeeld 10.03.2014 Maartje Voorbeeld 10.03.2014 Maartje Voorbeeld / 10.03.2014 / Talentrapportage 2 Inleiding De wereld en de arbeidsmarkt zijn constant in beweging. Maar waarheen? Niemand weet exact hoe het werkveld er

Nadere informatie

In je element met wie je bent!

In je element met wie je bent! In je element met wie je bent! SLO nationaal expertisecentrum leerplanontwikkeling Middagconferentie - juni 2016 Passend onderwijs voor begaafde leerlingen Doelen workshop Bewuste aandacht voor persoonlijke

Nadere informatie

De informatie uit deze stappenwijzer is in heel veel situaties te gebruiken. Bijvoorbeeld:

De informatie uit deze stappenwijzer is in heel veel situaties te gebruiken. Bijvoorbeeld: Inleiding Deze Loopbaan-stappenwijzer is bestemd voor OBP-medewerkers en geeft praktische tips over loopbaanpaden, carrièremogelijkheden en mobiliteit. Ben je toe aan nieuwe uitdaging? Heb je behoefte

Nadere informatie

Monitoring Sociale Inclusie via SIT-systeem

Monitoring Sociale Inclusie via SIT-systeem Monitoring Sociale Inclusie via SIT-systeem In dit document bevinden zich twee lijsten. Op onderdeel 2 na, zijn ze identiek. De eerste lijst kan gebruikt worden om te kijken wat iemand kan en doet voor

Nadere informatie

LOB. Stagewerkboek Loopbaan oriëntatie en-begeleiding(lob) Wie kan mij daarbij helpen? Wat kan ik? Hoe kan ik dat doen? Waar kan ik dat doen?

LOB. Stagewerkboek Loopbaan oriëntatie en-begeleiding(lob) Wie kan mij daarbij helpen? Wat kan ik? Hoe kan ik dat doen? Waar kan ik dat doen? Stagewerkboek Loopbaan oriëntatie en-begeleiding(lob) Wie kan mij daarbij helpen? Wat kan ik? Hoe kan ik dat doen? LOB Waar kan ik dat doen? Wat wil ik? Naam: Klas: DIT STAGEWERKBOEK IS VAN Naam: Adres:

Nadere informatie

Rapportage Drijfveren. Bea het Voorbeeld. Naam: Datum:

Rapportage Drijfveren. Bea het Voorbeeld. Naam: Datum: Rapportage Drijfveren Naam: Bea het Voorbeeld Datum: 24.03.2016 Email: support@meurshrm.nl Bea het Voorbeeld / 24.03.2016 / Rapportage Drijfveren 2 Inleiding Wat motiveert jou? Wat geeft jou energie? Waardoor

Nadere informatie

Profileringstool Innerspective BV April 2018

Profileringstool Innerspective BV April 2018 01 TALENT AAN ZET! Profileringstool Innerspective BV April 2018 Auteur: Wout Plevier SLiM! Talent-ontwikkeling Innerspective BV 02 WAAROM TALENT SLIM! AAN ZET? De maatschappij gaat steeds sneller. Organisaties

Nadere informatie

Beroepssectoren- en activiteiteninteresse-analyse

Beroepssectoren- en activiteiteninteresse-analyse Beroepssectoren- en activiteiteninteresse-analyse Kandidaat-rapportage Sara Berger 10 juli 2015 T I www.tmamethod.com E info@tmamethod.com Inhoudsopgave: 1. Inleiding 1.1 Beroepssectoren en Activiteiten

Nadere informatie

FLUITEND NAAR JE WERK. Loopbaanadvies

FLUITEND NAAR JE WERK. Loopbaanadvies FLUITEND NAAR JE WERK Loopbaanadvies Herziene versie, mei 2017 LOOPBAANADVIES BIJ DE VAKBOND? Je vraagt je misschien af waarom de FNV loopbaanadvies aanbiedt. Eén van onze doelen is het werk van onze

Nadere informatie

Hoe goed stuur jij je eigen loopbaan aan? Met deze checklist ga je voor je zelf na hoe het gesteld is met de manier waarop jij jouw loopbaan stuurt.

Hoe goed stuur jij je eigen loopbaan aan? Met deze checklist ga je voor je zelf na hoe het gesteld is met de manier waarop jij jouw loopbaan stuurt. De loopbaanvragenlijst Hoe goed stuur jij je eigen loopbaan aan? Met deze checklist ga je voor je zelf na hoe het gesteld is met de manier waarop jij jouw loopbaan stuurt. Hoe werkt het? Ga na in welke

Nadere informatie

ABIV C18 1 8/23/2014 ABIV C18 HBO/WO ORIENTATIE PERSOONLIJKE RAPPORTAGE VAN. Cees Momentum

ABIV C18 1 8/23/2014 ABIV C18 HBO/WO ORIENTATIE PERSOONLIJKE RAPPORTAGE VAN. Cees Momentum ABIV C18 1 8/23/2014 ABIV C18 HBO/WO ORIENTATIE PERSOONLIJKE RAPPORTAGE VAN Cees Momentum ABIV C18 2 8/23/2014 Gegevens deelnemer Algemeen Naam Cees Momentum School/instelling Algemeen College Klas/groep

Nadere informatie

A person who never made a mistake never tried anything new.

A person who never made a mistake never tried anything new. Beroepenproject klas 3 droomberoep A person who never made a mistake never tried anything new. Albert Einstein Naam:.. Klas:. Mentor:.. Schooljaar: 2016-2017 1 Als je droomt, is alles mogelijk. Een droomberoep

Nadere informatie

INSTRUMENT ASSESSMENT LOOPBAAN ANKERS

INSTRUMENT ASSESSMENT LOOPBAAN ANKERS INSTRUMENT ASSESSMENT LOOPBAAN ANKERS Wat? Voor wie? Soort tool? Hoe gebruiken? Bron? Dit assessment peilt naar de belangrijkste motivatoren of loopbaanankers van de cliënt Cliënt (hoger profiel) invuldocument

Nadere informatie

Simon Voorbeeld VERTROUWELIJK. Competentietest

Simon Voorbeeld VERTROUWELIJK. Competentietest Simon Voorbeeld Competentietest 2015 Testcentrum Groei De Algemene Voorwaarden van Testcentrum Groei B.V., die zijn na te lezen op www.testcentrumgroei.nl zijn van toepassing op het gebruik van deze testrapportage.

Nadere informatie

360 Graden onderzoek Werkwijze

360 Graden onderzoek Werkwijze 360 Graden onderzoek Spiegel: elke dag kijken we er één of meerdere keren in. Wat (of wie) zien we dan? En hoe kunnen we de ander vertellen wat we zien? Het bijzondere is dat we onszelf soms anders zien

Nadere informatie

Profileringstool Innerspective BV April 2018

Profileringstool Innerspective BV April 2018 01 TALENT AAN ZET! Profileringstool Innerspective BV April 2018 Auteur: Wout Plevier SLiM! Talent-ontwikkeling Innerspective BV 02 WAAROM TALENT SLIM! AAN ZET? De maatschappij gaat steeds sneller. Organisaties

Nadere informatie

Dit is een digitale voorbeeldversie van de opdrachten voor de leerlingen. Mail naar kiesvaardig@lerenkiezen.nl voor de originele versie.

Dit is een digitale voorbeeldversie van de opdrachten voor de leerlingen. Mail naar kiesvaardig@lerenkiezen.nl voor de originele versie. Dit is een digitale voorbeeldversie van de opdrachten voor de leerlingen. Mail naar kiesvaardig@lerenkiezen.nl voor de originele versie. Via dit mailadres kunt u ook informatie aanvragen over de docentenhandleiding

Nadere informatie

Rapport Team Competenties i360. Test Kandidaat

Rapport Team Competenties i360. Test Kandidaat Rapport Team Competenties i360 Naam Test Kandidaat Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Sterkte/zwakte-analyse 3. Feedback open vragen 4. Overzicht competenties 5. Persoonlijk ontwikkelingsplan Inleiding Voor

Nadere informatie

Bij Module 3: REFLECTIE LOOPBAANSCAN

Bij Module 3: REFLECTIE LOOPBAANSCAN Bij Module 3: REFLECTIE LOOPBAANSCAN I: PAPI reflectievragen Inleiding Je hebt de PAPI test gemaakt en je hebt 3 bestanden ontvangen: - PAPI-I Profielweergave - PAPI-I Rapportage voor respondent - Motivatoren

Nadere informatie

Workshop Ontdek je talent

Workshop Ontdek je talent Workshop Ontdek je talent Effective talentmanagement Mariska Karcher Tel.nr. 06 18 08 01 59 20-3- 2015 Opdracht: Successen Doel Inzicht krijgen in kwaliteiten van jezelf in verschillende omstandigheden

Nadere informatie

Beroepssectoren- en activiteiteninteresse-analyse

Beroepssectoren- en activiteiteninteresse-analyse Beroepssectoren- en activiteiteninteresse-analyse Kandidaat-rapportage Mathilde Voorbeeld 28 januari 2015 T I E Inhoudsopgave: 1. Inleiding 1.1 Beroepssectoren en Activiteiten Interesse Analyse 3 1.2 Achtergrond

Nadere informatie

Talentscan. Referentenonderzoek. Voornaam: Arend-Jan Achternaam: Verbaan Datum: 30 augustus 2010

Talentscan. Referentenonderzoek. Voornaam: Arend-Jan Achternaam: Verbaan Datum: 30 augustus 2010 Talentscan Referentenonderzoek Voornaam: Arend-Jan Achternaam: Verbaan Datum: augustus . Gevoeligheid Angstig,5,5 Depressief,5,5 Minderwaardig,5,5 Impulsief 4 Snel boos of geïrriteerd,5,5 Snel in paniek

Nadere informatie

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid 18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid Goed, gezond en gemotiveerd aan het werk tot je pensioen? Dat bereik je door kansen te pakken op het werk. Leer aan de hand van onderstaande punten hoe je

Nadere informatie

Testdatum 17 maart 2015 Naam deelnemer. Johanna Aartsen Geboortedatum 28 juni 2003 Deelnemersnummer

Testdatum 17 maart 2015 Naam deelnemer. Johanna Aartsen Geboortedatum 28 juni 2003 Deelnemersnummer PO AMN Testdatum 17 maart 2015 Naam deelnemer Johanna Aartsen Geboortedatum 28 juni 2003 Deelnemersnummer 00348567 Zie het productinformatieblad voor een algemene uitleg van de factoren en scores. pagina

Nadere informatie

Krachtvelden 30 januari Daan Demo

Krachtvelden 30 januari Daan Demo Krachtvelden 30 januari 2019 Waar ligt jouw kracht? Weet jij waar je echt goed in bent? Heb jij verborgen kwaliteiten? Hoe zien anderen jou? Als je je kwaliteiten kent, weet je wat je te bieden hebt en

Nadere informatie

Rapportage LINC-H. LDC Interesse + Competentietest. Naam : Persoon Voorbeeld Afnamedatum : Niveau : Hoog

Rapportage LINC-H. LDC Interesse + Competentietest. Naam : Persoon Voorbeeld Afnamedatum : Niveau : Hoog Rapportage LINC-H LDC Interesse + Competentietest Naam : Persoon Voorbeeld Afnamedatum : 31-08-2013 Niveau : Hoog 1. Introductie Professioneel gebruik Deze rapportage is ontworpen om professionele gebruikers

Nadere informatie

Vul de enquête in. Bij deze enquête is het belangrijk dat elke vraag wordt ingevuld.

Vul de enquête in. Bij deze enquête is het belangrijk dat elke vraag wordt ingevuld. Dit is stap twee van de test die je in MOVE vindt op pagina 22 & 23. Wil je graag een realistisch beeld van hoe je ervoor staat op de 7 terreinen van je leven? Doe de check. Klopt jouw zelfbeeld met de

Nadere informatie

Weet wat je kan. Zelfvertrouwen

Weet wat je kan. Zelfvertrouwen Weet wat je kan Zelfvertrouwen Zelfvertrouwen kan groeien Hoofdstuk 4 gaat over werken aan zelfvertrouwen. Onderwerpen in dit hoofdstuk: Stripje: Zelfvertrouwen kan groeien. blz 2 Doen waar je goed in

Nadere informatie

Competentieprofiel: Voorbeeld

Competentieprofiel: Voorbeeld Competentieprofiel: Voorbeeld deelnemer opdrachtgever HFMtalentindex 07-07-2015 Dit rapport is gegenereerd met het HFMtalentindex Online Assessmentsysteem. De gegevens in dit rapport zijn gebaseerd op

Nadere informatie

Inge Test

Inge Test 08.05.204 / 08.05.204 / Krachtvelden 2 Dit is een rapport over jouw krachtvelden We hebben daarvoor in ieder geval de vragenlijst gebruikt die jij zelf hebt ingevuld. De waarde en bruikbaarheid van het

Nadere informatie

Krachtvelden 15 februari Bea Voorbeeld

Krachtvelden 15 februari Bea Voorbeeld Krachtvelden 15 februari 2019 ea Voorbeeld Waar ligt jouw kracht? Weet jij waar je echt goed in bent? Heb jij verborgen kwaliteiten? Hoe zien anderen jou? ls je je kwaliteiten kent, weet je wat je te bieden

Nadere informatie

De KernTalenten van Hoogbegaafde volwassenen Rianne van de Ven, augustus

De KernTalenten van Hoogbegaafde volwassenen Rianne van de Ven, augustus De KernTalenten van Hoogbegaafde volwassenen Rianne van de Ven, augustus 2017 30-8-2017 Inhoudsopgave Inleiding... 2 KernTalenten... 2 Aanleiding... 3 Hoogbegaafdheid... 3 Onderzoeksvragen... 3 Methode...

Nadere informatie

In je element met wie je bent!

In je element met wie je bent! In je element met wie je bent! SLO nationaal expertisecentrum leerplanontwikkeling Conferentie 'Bijzonder Begaafd' 28 september 2016 - Nieuwegein Desirée Houkema Doelen workshop Bewuste aandacht voor persoonlijke

Nadere informatie

Werkblad 5 5 Sociale Vaardigheden Vanaf halverwege Niveau A1...

Werkblad 5 5 Sociale Vaardigheden Vanaf halverwege Niveau A1... Vragen vooraf Wat kun je goed? Wat zijn je slechte eigenschappen? Hoofditem Fragment 1 Korte inhoud Milouska en Tegegn kijken naar de sociale vaardigheden van Tegegn. Waar is hij goed in? Wat vindt hij

Nadere informatie

PERSONAL & CAREER ASSESSMENT

PERSONAL & CAREER ASSESSMENT PERSONAL & CAREER ASSESSMENT Jij kunt het verschil maken. Jouw kick-start voor persoonlijke groei en carrière ontwikkeling Deze vragenlijst is een handig gereedschap om inzicht te krijgen in waar jij staat

Nadere informatie

360 graden feedback formulier

360 graden feedback formulier 360 graden feedback formulier Je bent gevraagd om feedback te geven door middel van dit formulier. Het doel van dit onderzoek is: Een beter beeld te krijgen van mijn sterke en minder sterke competenties.

Nadere informatie

Strikt vertrouwelijk

Strikt vertrouwelijk RAPPORTAGE Loopbaanonderzoek en -advies Strikt vertrouwelijk De in dit rapport beschreven bevindingen zijn specifiek gericht op de door onze opdrachtgever geformuleerde vraagstelling. Als zodanig is de

Nadere informatie

Instructie Icares Professional. -Beroepenfilter -Fysieke filter

Instructie Icares Professional. -Beroepenfilter -Fysieke filter Instructie Icares Professional -Beroepenfilter -Fysieke filter 1 1 Algemeen 1.1 Doel van de instructie Om de loopbaanvraag van uw cliënt te beantwoorden, wilt u graag gebruik maken van de filters in Icares

Nadere informatie

Sacha, wie ben jij echt?

Sacha, wie ben jij echt? Persoonlijk profiel van Sacha de Boer 3 maart 2017 - Vertrouwelijk - Sacha, wie ben jij echt? Uitslag van jouw Studiekeuzetest Jij, in een notendop waarom dit rapport anders is... Misschien heb je al eens

Nadere informatie

APQ rapportage. Bea Voorbeeld. support@meurshrm.nl. Naam: Datum: 16.06.2015. Email:

APQ rapportage. Bea Voorbeeld. support@meurshrm.nl. Naam: Datum: 16.06.2015. Email: APQ rapportage Naam: Bea Voorbeeld Datum: 16.06.2015 Email: support@meurshrm.nl Bea Voorbeeld / 16.06.2015 / APQ rapportage 2 Inleiding Dit rapport geeft inzicht in jouw inzetbaarheid. We bespreken hoe

Nadere informatie

Studieloopbaan en Loopbaanorientatie. Nieke Campagne Studenten Loopbaan Service Universiteit Leiden

Studieloopbaan en Loopbaanorientatie. Nieke Campagne Studenten Loopbaan Service Universiteit Leiden Studieloopbaan en Loopbaanorientatie Nieke Campagne Studenten Loopbaan Service Universiteit Leiden Programma - Wat kan er in de opleiding - Hoe kies je? - Loopbaan oriëntatie en Studieloopbaankeuzes, binnen

Nadere informatie

Studieloopbaan en Loopbaanorientatie

Studieloopbaan en Loopbaanorientatie Studieloopbaan en Loopbaanorientatie Nieke Campagne Studenten Loopbaan Service Universiteit Leiden Programma - Wat kan er in de opleiding - Hoe kies je? - Loopbaan oriëntatie en Studieloopbaankeuzes, binnen

Nadere informatie

BEROEPSKEUZE ZELFONDERZOEK BZO PERSOONLIJKE RAPPORTAGE

BEROEPSKEUZE ZELFONDERZOEK BZO PERSOONLIJKE RAPPORTAGE Rapportage BZO 1 1/2/2016 BEROEPSKEUZE ZELFONDERZOEK BZO PERSOONLIJKE RAPPORTAGE Rapportage BZO 2 1/2/2016 Gegevens deelnemer Algemeen Naam Ronald Persoon Afnamedatum 31 December 2015 17:50:00 Rapportage

Nadere informatie

Rapport Management i360. Test Kandidaat

Rapport Management i360. Test Kandidaat Rapport Management i360 Naam Test Kandidaat Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Sterkte/zwakte-analyse 3. Feedback open vragen 4. Overzicht competenties 5. Persoonlijk ontwikkelingsplan Inleiding Voor u ligt

Nadere informatie

Welkom. inhoud. Wat voor type ben ik 2. Wat mag ik? 7. ASHV Profieleisen 8. Conclusie 10. Voorlopige profielkeuze 11

Welkom. inhoud. Wat voor type ben ik 2. Wat mag ik? 7. ASHV Profieleisen 8. Conclusie 10. Voorlopige profielkeuze 11 inhoud Wat voor type ben ik 2 Wat mag ik? 7 ASHV Profieleisen 8 Conclusie 10 Voorlopige profielkeuze 11 Welkom Dit is het laatste deel van de profielkeuzeboekjes. We hopen dat je de afgelopen maanden goed

Nadere informatie

Rapport Sales 360. Test Kandidaat

Rapport Sales 360. Test Kandidaat Rapport Sales 360 Naam Test Kandidaat Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Sterkte/zwakte-analyse 3. Feedback open vragen 4. Overzicht competenties 5. Persoonlijk ontwikkelingsplan Inleiding Voor u ligt het rapport

Nadere informatie

PreScan Edition NL441h Nederlands. Identity Compass International GmbH. XY000S_YYYYY005 Om uw gegevens te beschermen gebruiken wij alleen uw code

PreScan Edition NL441h Nederlands. Identity Compass International GmbH. XY000S_YYYYY005 Om uw gegevens te beschermen gebruiken wij alleen uw code PreScan Edition NL441h Nederlands ontwikkeld door Identity Compass International GmbH Profiel d.d. 11.7.2004 Geëvalueerd met vragenlijst versie DE 4.41S voor Identity Compass gebruiker XY000S_YYYYY005

Nadere informatie

Simon Voorbeeld VERTROUWELIJK. Competentietest

Simon Voorbeeld VERTROUWELIJK. Competentietest Simon Voorbeeld Competentietest 2019 Testcentrum Groei De Algemene Voorwaarden van Testcentrum Groei B.V., die zijn na te lezen op www.testcentrumgroei.nl zijn van toepassing op het gebruik van deze testrapportage.

Nadere informatie

De Amersfoortse Loopbaan Academie

De Amersfoortse Loopbaan Academie De Amersfoortse Loopbaan Academie Amersfoort verdient talent Daarom investeren we de komende jaren nog meer in de loopbaan- en talentontwikkeling van onze medewerkers. We willen talent ontdekken, benutten

Nadere informatie

VUL DE MBTI VRAGENLIJST IN VANUIT JE GEVOEL EN PERSOONLIJKHEID, NIET VANUIT JE FUNCTIE

VUL DE MBTI VRAGENLIJST IN VANUIT JE GEVOEL EN PERSOONLIJKHEID, NIET VANUIT JE FUNCTIE Wat is jouw voorkeur gedrag? In welke omgeving kom je wel en niet tot je recht en waarom? Hoe reageer jij bij stress of bij veranderingen? Nieuwsgierig naar jouw profiel? Vul onderstaande MBTI-vragenlijst

Nadere informatie

Management Potentieel Index (MPI)

Management Potentieel Index (MPI) (MPI) deelnemer opdrachtgever HFM 07-11-2014 Dit rapport is gegenereerd met het HFMtalentindex Online Assessmentsysteem. De gegevens in dit rapport zijn gebaseerd op de antwoorden die de deelnemer op één

Nadere informatie

AVONTURENKAART. Reflectieopdrachten

AVONTURENKAART. Reflectieopdrachten AVONTURENKAART Reflectieopdrachten Je hebt aangegeven dat je het niet weet; je hangt niet erg aan je huidige baan maar hebt ook niet de ambitie om naar een andere baan op zoek te gaan. Geef hieronder kort

Nadere informatie

RAPPORTAGE Studie-/beroepskeuze- onderzoek en -advies Strikt vertrouwelijk

RAPPORTAGE Studie-/beroepskeuze- onderzoek en -advies Strikt vertrouwelijk RAPPORTAGE Studie-/beroepskeuze- onderzoek en -advies Strikt vertrouwelijk Studie- en beroepskeuzeadvies / Voorbeeldrapport MBO / pagina 1 1. Algemene gegevens Cliënt Naam : Adres : Postcode/woonplaats

Nadere informatie

uw arbeidsmarktwaarde in beeld. Chris de Goede

uw arbeidsmarktwaarde in beeld. Chris de Goede uw arbeidsmarktwaarde in beeld. Chris de Goede 10-05-2017 introductie Het resultaat van deze scan is een indicatie van uw arbeidsmarktwaarde. Dit rapport geeft inzicht in uw mogelijkheden op de actuele

Nadere informatie

Welkom. inhoud. Wat voor type ben ik 2. Wat mag ik? 7. ASHVProfieleisen 8. Conclusie 10. Voorlopige profielkeuze 11

Welkom. inhoud. Wat voor type ben ik 2. Wat mag ik? 7. ASHVProfieleisen 8. Conclusie 10. Voorlopige profielkeuze 11 inhoud Wat voor type ben ik 2 Wat mag ik? 7 ASHVProfieleisen 8 Conclusie 10 Voorlopige profielkeuze 11 Welkom Dit is het laatste deel van de profielkeuzeboekjes. We hopen dat je de afgelopen maanden goed

Nadere informatie

AGRESSIE EN WEERBAARHEID. Overzicht Elementen Training

AGRESSIE EN WEERBAARHEID. Overzicht Elementen Training AGRESSIE EN WEERBAARHEID Overzicht Elementen Training Voorwoord Hier is een overzicht van Agressie en Weerbaarheid Wat leuk dat je interesse hebt in onze training Agressie en Weerbaarheid! In deze training

Nadere informatie

Persoonlijk Ontwikkelings Plan (POP)

Persoonlijk Ontwikkelings Plan (POP) Hoofdstuk 18 Extra informatie Persoonlijk Ontwikkelings Plan (POP) Het Persoonlijk Ontwikkelings Plan (POP) is bedoeld om een medewerker persoonlijk in de gelegenheid te stellen in eigen woorden te vertellen

Nadere informatie

360 feedback competentieanalyse

360 feedback competentieanalyse 360 feedback competentieanalyse Expert competentie-rapportage en ontwikkelgids Sara Berger T 012 3456789 I www.tmamethod.com E info@tmamethod.com Inhoudsopgave Inhoudsopgave: Inleiding 3 TMA Competentie

Nadere informatie

Rapport Voorbeeld adviseur. Voorbeeld adviseur2. voorbeeld Rapportage

Rapport Voorbeeld adviseur. Voorbeeld adviseur2. voorbeeld Rapportage Rapport Voorbeeld adviseur Naam Adviseur Voorbeeld adviseur2 voorbeeld Rapportage Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Sterkte/zwakte-analyse 3. Feedback open vragen 4. Overzicht competenties 5. Detail overzicht

Nadere informatie

Persoonlijk ontwikkelingsplan (POP)

Persoonlijk ontwikkelingsplan (POP) Portfolio-opdracht 1 O 2 Persoonlijk ontwikkelingsplan (POP) De Handelsroute Uitgeverij Sarphati Niveau Keuzedeel Kwalificatie Dossierdatum 2 Ondernemend gedrag Niveau 2-dossiers Kerntaak en werkproces

Nadere informatie

INZETBAARHEIDS ASSESSMENT

INZETBAARHEIDS ASSESSMENT INZETBAARHEIDS ASSESSMENT Hoe werkt dat? INSTRUCTIE: Vragenlijst: Dit is een vragenlijst die is gemaakt om een beeld te krijgen van je inzetbaarheid. Het is hierom belangrijk dat je de vragenlijst zo eerlijk

Nadere informatie

BIRKMAN SIGNATURE RAPPORT

BIRKMAN SIGNATURE RAPPORT BIRKMAN SIGNATURE RAPPORT DIT RAPPORT IS OPGESTELD VOOR JOHN Q. PUBLIC (BX6396) DATUM Juni 18 2018 Welkom Dit gedeelte verschaft informatie over de Birkman Methode en geeft het doel en de voordelen van

Nadere informatie