Tips voor Succesvolle Productlancering

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Tips voor Succesvolle Productlancering"

Transcriptie

1 Tips voor Succesvolle Productlancering Door Welmoet Babeliowsky

2 Hallo! Ben je zelfstandige, coach, trainer of adviseur? Dan heb ik gelijk een vraag aan je! Stel je eens voor: Dat je een nieuw product bedenkt, en dat het je lukt om dit heel goed te verkopen? Dat je een nieuwe workshop aanbiedt, en dat de aanmeldingen binnenstromen? Dat je een open training organiseert en je groep snel is gevuld met deelnemers, zonder veel moeite? Dat je een online programma bedenkt en dat je, voordat je product daadwerkelijk gaat maken, er al deelnemers voor hebt? Zodat je zeker weet dat je het niet voor niets maakt? Ik heb goed nieuws voor je, want dit is allemaal mogelijk! Maar. Ik weet dat heel veel ondernemers worstelen met het lanceren van hun producten en diensten. Ze hebben hier geen goed systeem voor en weten niet goed hoe ze het moeten aanpakken. Ze raken verstrikt in de acties die nodig zijn, omdat er heel veel mogelijk is. Ze weten niet goed welke tools ze het beste kunnen gebruiken. Ze weten niet goed waar ze in moeten investeren en hoeveel geld ze hieraan kunnen besteden. Het gevolg daarvan is dat ze niet genoeg klanten aantrekken, dat hun workshops of trainingen niet vol zitten met deelnemers en dat ze het gevoel hebben dat ze heel veel moeite moeten doen zonder dat het wat oplevert. En dat ze de kosten die ze gemaakt hebben voor de lancering er niet uit halen. Maar dat hoeft niet zo te zijn. Er is een manier om je productlanceringen wel succesvol te maken Ik ga het in dit ebook hebben over de belangrijkste vaardigheid van iedere ondernemer. Eigenlijk een onmisbare vaardigheid. Ik durf zelfs te beweren dat je als ondernemer nooit echt succesvol kunt worden als je deze vaardigheid niet hebt. Het gaat over hoe je je producten en diensten het beste kunt lanceren.

3 Wanneer je een nieuwe dienst of een nieuw product hebt ontwikkeld, is een sterke productlancering onmisbaar. Dat is noodzakelijk om het goed te kunnen verkopen. Ik wil aan jou vragen: Heb jij een nieuwe dienst of een nieuw product ontwikkeld, of je hebt zelfs een nieuw bedrijf opgericht en ben je startend ondernemer? Of heb je plannen klaar liggen, ideeën voor een nieuwe dienst? Of heb je misschien een bestaande dienst die je opnieuw wilt gaan verkopen? A je zo n product op de markt brengt, dan wil je zoveel mogelijk mensen uit je doelgroep bereiken. Want dat betekent dat je van grote betekenis kunt zijn bij de oplossing van hun problemen en vraagstukken. Maar natuurlijk is dat ook goed voor jou zelf. Want het zorgt dat jij zelf meer ervaring kunt opdoen in het werken met klanten en dat je dus steeds beter kunt worden in je vak. Dat je kunt groeien als trainer of coach. En dat je product zo steeds beter wordt. Maar natuurlijk dat je ook zelf meer omzet kunt behalen en meer klanten krijgt. Dat je zoveel eraan verdient dat je geld opzij kan zetten voor later. Hoe zou dat voor je zijn, als je dat weet te bereiken? Dat bereik je alleen als je je product goed gaat lanceren. Ieder nieuw product heeft een goede lancering nodig om succesvol te zijn. Het goede nieuws is dat je dit kunt leren hoe dat moet! Je hoeft niet langer meer te hopen dat het vanzelf gaat, dat de klanten vanzelf zullen komen en dat het vanzelf gaat rondzingen, nee je kunt leren om dit helemaal zelf in de hand te hebben en te weten hoe je hierin kan sturen. Je kunt zelf de regie hierin voeren, zodat je veel succesvoller wordt.

4 Wie ben ik? Ik zal eerst even iets over mezelf vertellen. Ik ben Welmoet Babeliowsky, ik ben eigenaar van het internetbedrijf Autorespond en oprichter van Succesvolle productlancering.nl. Mijn klanten zijn ondernemers die ons systeem Autorespond gebruiken om zelf een succesvol bedrijf op te bouwen. Een van de dingen die ik superleuk vind aan mijn bedrijf is dat mensen het gebruiken om hun nieuwe producten op de markt te brengen. Ik heb daardoor zelf veel kennis hierover opgebouwd.

5 Ik heb ook zelf in mijn leven als ondernemer al meerdere keren nieuwe diensten en producten gelanceerd en dat deed ik altijd met het grootste plezier en met veel succes. Ik heb altijd al een voorliefde gehad voor nieuwe dingen en ideeën die tot verwezenlijking komen.. Ook toen ik nog geen ondernemer was, was ik altijd met nieuwe dingen bezig op te zetten en dat vond ik vaak eng. Iedere nieuwe lancering brengt spanning met zich mee en onzekerheid. Hoewel ik dus een pionierstype ben, ben ik vaak ontzettend onzeker, misschien wel erger dan jij. Ik lag daar vaak wakker van. Je weet niet of het gaat lukken en of het een doorslaand succes wordt. Je weet nooit helemaal zeker op voorhand hoe het gaat lopen. Terwijl je dat natuurlijk heel erg hoopt. Als je heel goed kunt lanceren kun je meer klanten helpen en meer betekenen voor je doelgroep. Je verdient meer, hebt leuker werk en verzekerd van een goed inkomen. Mijn lanceringen hebben me veel inkomsten opgeleverd, financiële vrijheid, en een fantastisch leven met veel vrije tijd. Ik woon op een schitterende plek in een mooie buurt. Ik leid het leven dat ik graag wil. Ik heb tijd voor mijn kinderen, hobbies en vakanties. Ik wil jou nu gaan helpen om jouw nieuwe product succesvol op de markt te brengen, met een professionele en bewezen lanceringsmethode. Je kunt van mij leren wat je precies moet doen, wat de juiste stappen zijn, welke mails je moet sturen. Je gaat werken volgens een uitgedacht plan, zodat succes verzekerd is. Je hoeft dus niet meer te hopen op een goed resultaat, maar kunt hier zelf de regie in hebben. Er is heel veel kennis over beschikbaar en er zijn uitgedokterde manieren bekend. Je hoeft dus niet zelf het wiel uit te vinden. Ik ga jou die bestaande methodes leren. Via mijn bedrijf Succesvolle Productlancering kun je een vier maanden programma volgen waarin je gaat leren om zelf een succesvolle productlancering te doen. Informatie aanvragen kan via

6 De meest gemaakte fouten bij productlanceringen Wanneer ik om me heen kijk, zie ik dat er veel fouten worden gemaakt, dat het vaak verkeerd wordt aangepakt. Ik zie het volgende gebeuren: 1. Ik zie dat ondernemers veel te weinig doen om hun product bekend te maken. Ze mailen er niet over, of niet vaak genoeg. Sommigen hebben niet eens een lijst waar ze aan kunnen sturen.. Ze denken dat het vanzelf gaat. Wanneer je nu geen lijst hebt, moet je niet gelijk ontmoedigd raken, het betekent niet dat je je product niet kan lanceren! Het kan namelijk ook zonder lijst. Dat ga ik je later leren, hoe je dat doet. Het is overigens een goede manier, om je productlancering te gebruiken om je lijst te gaan opbouwen. Dat zal je volgende lancering namelijk makkelijker maken. 2. Sommige ondernemers mailen wel, maar hebben niet de juiste mensen op de lijst (ze mailen bijvoorbeeld aan hun linkedin contacten) Ze willen te snel gaan en als het ware een stap overslaan in de opbouw van hun lijst. Daarom zetten ze mensen op hun lijst die eigenlijk niet tot hun doelgroep behoren. Maar dat gaat niet zorgen voor het gewenste resultaat. Je kunt beter een kleine lijst hebben met je echte doelgroep erop dan een grote lijst met mensen die daar niet toe behoren. 3. Veel ondernemers schrijven te weinig over de problemen van hun doelgroep en laten daardoor niet goed zien dat ze hun doelgroep goed begrijpen. Je doelgroep voelt zich niet goed begrepen en er wordt hen geen oplossing geboden. 4. Verder, wat ik ook zie is dat ondernemers alleen gaan mailen als ze iets willen lanceren. Dan pas bedenken ze dat ze moeten gaan mailen. Tussendoor sturen ze niets, je krijgt niets van ze. Maar dan ben je dus te laat. Je moet ook tussendoor mailen om met ze in contact te blijven. 5. Een andere fout is dat bij het lanceren van producten er teveel haast wordt gemaakt, het moet allemaal snel terwijl er veel meer tijd nodig is. Ondernemers doen vaak te weinig in de pre pre fase van hun lancering

7 6. Ze hebben geen duidelijke stappenplan dat ze volgen. 7. Als de lijst nog niet groot is, worden er te weinig andere manieren ingezet in de plaats daarvan die ook heel effectief kunnen zijn. 8. Sommige ondernemers willen alles online voor elkaar krijgen, terwijl het nog steeds mogelijk blijft om iemand te bellen. 9. Ze benutten niet de mogelijkheden die er zijn om veel meer leads uit een lancering te halen. Hoe kun je nieuwe dienst of product zo lanceren zodat het zeker succes oplevert? Er zijn verschillende manieren waarop je kunt lanceren. Je kunt dus zelf bepalen welke manier het beste bij jou past. En bij jou situatie. Misschien is dit je eerste product en heb je nog geen lijst. Misschien heb je alleen een idee en is het product zelf nog niet klaar. Afhankelijk van deze situatie kies je de lancering die hier het beste bij past. Wat altijd nodig is, is dat je je product krachtig lanceert.

8 De 8 Succesfactoren van productlanceringen Wat heb je minimaal nodig? Wat zijn de succesfactoren bij het lanceren? 1. Een product of een dienst; het aanbod dat je op de markt wil zetten, dat wat je wilt verkopen. Het heeft een een prijs, een naam. Wanneer het om een dienst gaat, moet deze in de vorm van een product worden aangeboden, het moet dus een bepaalde duur hebben en een bepaald resultaat kunnen beloven. Het kan zijn dat je alleen een idee hebt voor een product, dat het nog niet af is maar alleen in je hoofd bestaat. Je kunt het al gaan verkopen voordat het af is. Je gaat het pas in elkaar zetten en verder uitwerken nadat je het hebt verkocht. Dat kan. 2. Je hebt een duidelijke doelgroep voor ogen en een ideale klant in gedachten. 3. Je lost met jouw product een heel belangrijk, urgent probleem van je doelgroep op. Iets dat zo belangrijk is voor jouw doelgroep dat ze het de moeite waard vinden om erin te investeren. 4. Jij presenteert jezelf als een autoriteit op je vakgebied, je profileert jezelf als een expert. Je hoeft nog geen expert te zijn, maar je hebt wel de bereidheid om dit te worden. 5. Je hebt een overtuigend verhaal rondom jezelf en je product. Een persoonlijk verhaal waaruit blijkt hoe jij zelf bij dit onderwerp betrokken bent geraakt en wat je daarmee gedaan hebt. Je wordt zo een voorbeeld over hoe het ook kan zijn, een rolmodel. Dat gaat zorgen voor geloofwaardigheid en vertrouwen. 6. Je weet heel goed op een duidelijke manier je punt te maken waarom mensen jouw product zouden moeten kopen.

9 7. Je hebt een lijst nodig. Dat hoeft nog geen lange lijst te zijn, als er maar mensen uit je doelgroep opstaan. Dat kan ook een beginnende lijst zijn. Door je product te lanceren gaat je lijst namelijk groeien. Het is belangrijk dat je lijst goed blijft groeien. 8. Wat is nog meer nodig? Dat je al begint met het aanbieden van je dienst, met het aanbieden van je kennis maar nog gratis. Je moet dus in staat zijn om jouw kennis om te zetten in goede, waardevolle content. Hieronder ga ik concrete tips geven over hoe je je lancering het beste aan kan passen, zodat je je lancering veel succesvoller kan maken.

10 Tips om je productlancering veel succesvoller te maken Ik wil je nu leren hoe je je productlancering veel succesvoller kan maken. Ik zie namelijk heel veel mensen op een verkeerde manier lanceren en ik weet dat er ook veel productlanceringen mislukken. Sommige ondernemers laten zelfs meerdere lanceringen achter elkaar mislukken. Daar zitten ook ondernemers tussen die het professioneel wordt hebben aangepakt, zoals met de bekende Jeff Walker lancering. Sommige ondernemers hebben veel kosten gemaakt, voor video etc, advertenties, die ze uiteindelijk niet terugverdiend hebben. Enorm veel ondernemers worstelen hiermee. Ik wil je graag helpen om dit beter aan te pakken. Productlanceren kan je dus leren van mij! Hoe doe je het? Als je gaat lanceren moet je dat doen volgens een uitgestippeld stappenplan. Je begint met het bepalen van het doel dit plan. Daarna kijk je in je agenda om een lanceerperiode in te plannen. Je hebt een lanceerperiode nodig van ongeveer twee maanden, dus je begint ruim voordat je training of wat dan ook gaan plaatsvinden. Er zijn drie verschillende fases in zo n plan. Zo is er: 1. een pre pre lancering, 2.een pre- lancering en een 3 Een lanceringsfase. 1. Bij de pre pre lancering moet je denken aan de trailers die in de bioscoop draaien, wanneer er een nieuwe film aankomt. Je kunt in die trailer al stukjes van de film zien en dat laat je warm lopen. Je kunt reviews lezen in de krant, de hoofrolspelers worden bijvoorbeeld geïnterviewd. In deze fase kun je nog niet naar de film, maar krijg je er wel al zin in en maak je plannen om naar de bioscoop te gaan. Ook als coach en trainer zijn er talloze dingen die je in deze fase kunt doen.

11 2. In de tweede fase, de pre lancering, ga je naar buiten treden met drie delen- content. Je hebt in een productlancering namelijk minstens drie verschillende delen content nodig. Dat kan een ebook zijn, een artikel, een video of een webinar. Of drie ebooks of drie video s. Je gaat hier beginnen met weggeven van gratis content en eigenlijk ga je hier al beginnen met het verlenen van je dienst. Je geeft hier dus waardevolle informatie, waarmee je laat zien dat je weet waar je over spreekt en hoe je straks ongeveer te werk gaat,. Daarom is dit waarschijnlijk niet heel erg moeilijk voor je om te doen, maar vind je het vooral erg leuk. want eigenlijk voer je hier al je werk uit.. Je gaat in deze fase hier de mogelijkheden laten zien die jouw product voor hen geeft, je spiegelt ze voor welke verandering ze kunnen doormaken en wat de impact op hun leven heeft. Je laat ze zien hoe hun leven eruit kan zien als ze jouw dienst kopen. Wat daarom belangrijk is, is dat je het volgende precies weet: Je weet welke sterke kernbelofte jouw product heeft Je weet precies welke mogelijkheden dit voor hen biedt Je weet welke verandering dit voor hen gaat opleveren Je weet welke transitie ze gaan doormaken in hun leven. 3. In de laatste fase van de lancering, de echte lancering, kan het product pas gekocht worden gedurende een korte, afgebakende periode. De betaalknop wordt nu pas getoond op je website, daarvoor nog niet en ook daarna verdwijnt hij definitief. Door de lancering op deze manier op te bouwen, bouw je het contact op en het vertrouwen. Er wordt momentum gekweekt, en schaarste, die je pas in dit stadium kan gaan verzilveren. Maar zoals ik al zij vinden ondernemers lanceren ontzettend lastig. Toen ik in mijn nieuwsbrief de vraag stelde wat ze het allerlastigste vinden, kreeg ik 164 reacties. Er zijn namelijk heel veel keuzes en afwegingen die je kunt maken. Het is heel moeilijk om dit in je eentje te doen.

12 Een van de afwegingen die je moet maken is bijvoorbeeld; moet ik video gebruiken of niet? Is het handig om een webinar te organiseren of is dat niet nodig? En hoeveel mails moet ik sturen en wat zet ik daar precies in? Hoe zorg ik dat de content aan de eisen voldoet? Het antwoord hierop hangt er ook van af welke soort productlancering jij kiest. Wat je doel is ermee en wat je situatie is. Er is van alles mogelijk. Er zijn verschillende soorten lanceringen. Ik noem er enkelen. Lanceren zonder lijst. Wanneer je starter bent of je hebt nog geen lijst opgebouwd, is het zeker mogelijk om een product te lanceren. Een grote lancering van een duur product, of een snelle eindejaarslancering Lanceren met samenwerkingspartners Een evergreen lancering Stel nu, dat het volgende je lukt? Dat je een starter bent, maar dat het je toch direct lukt om meteen goed te verkopen met een goede lancering? Dat je je prijzen wilt verhogen en het je lukt om met een lancering ook een hoog geprijsde dienst goed en makkelijk te verkopen? Dat je er in slaagt met slechts twee lanceringen per jaar een ton te verdienen? Zodat je veel meer tijd hebt voor je vak en je klanten? Dat je een lancering ontwerpt, die je steeds opnieuw kunt gebruiken zodat de klanten blijven binnenstromen? Dit is de zogenaamde evergreen- lancering, waar je niets meer voor hoeft te doen maar die automatisch voor klanten zorgt via je website? Dat je weet hoe je het beste met samenwerkingspartners kunt lanceren, zodat je veel meer mensen bereikt uit je doelgroep en er een win win situatie ontstaat? DAt je weet hoe je meer verkopen uit je online lancering kunt halen, die off line plaatsvinden, bijvoorbeeld in een telefoongesprek. In het webinar dat ik binnenkort organiseer ga ik in op al deze vragen. Je leert welke verschillende productlanceringeren er mogelijk zijn en hoe je kunt bepalen welke lancering het beste bij het product en jouw situatie past. Je krijgt de formule voor een succesvolle productlancering.

De lanceringsformule. Een stappenplan voor het lanceren

De lanceringsformule. Een stappenplan voor het lanceren De lanceringsformule Een stappenplan voor het lanceren Dit boek gaat over de beste manier om online je diensten te verkopen: door ze te lanceren. Zo n dienst kan een workshop, een online training, een

Nadere informatie

TIPS voor succesvolle productlanceringen

TIPS voor succesvolle productlanceringen TIPS voor succesvolle productlanceringen Creëer meer omzet met de lanceringsformule voor het online verkopen van je diensten Welmoet Babeliowsky Inhoudsopgave Voorwoord... 11 Inleiding... 13 De lanceringsformule...

Nadere informatie

De 10 onmisbare ingrediënten

De 10 onmisbare ingrediënten De 10 onmisbare ingrediënten Ingrediënten om meer te verdienen met video door Noortje Janmaat Business coach en oprichter van Verdienen met VIDEO www.verdienenmetvideo.nl noortje@verdienenmetvideo.nl 06-15

Nadere informatie

10 SUCCESFACTOREN. In het webinar ga ik ook iets vertellen over mijn nieuwe event Meer Verdienen Minder Werken op 3/4/5 april 2014 a.s.

10 SUCCESFACTOREN. In het webinar ga ik ook iets vertellen over mijn nieuwe event Meer Verdienen Minder Werken op 3/4/5 april 2014 a.s. 21 Tips om meer te verdienen en minder te werken 10 SUCCESFACTOREN Veel coaches, trainers en adviseurs verdienen weinig maar werken toch heel hard. Ze werken 1-op-1 en op uur-factuurbasis met klanten.

Nadere informatie

10 SUCCESFACTOREN VAN VIP-DAGEN

10 SUCCESFACTOREN VAN VIP-DAGEN 10 SUCCESFACTOREN VAN VIP-DAGEN SNEL GOED VERDIENEN MET WERK DAT JE LEUK VINDT DOOR LAURA BABELIOWSKY WWW.BOUWEENBLOEIENDBEDRIJF.NL WAT IS EEN VIP-DAG PRECIES? Je gaat een dag met de klant aan het werk

Nadere informatie

Meer succes met je website

Meer succes met je website Meer succes met je website Hoeveel geld heb jij geïnvesteerd in je website? Misschien wel honderden of duizenden euro s in de hoop nieuwe klanten te krijgen. Toch levert je website (bijna) niets op Herkenbaar?

Nadere informatie

Hoe je meer verdient met online video s

Hoe je meer verdient met online video s Hoe je meer verdient met online video s Video s die je continue nieuwe klanten opleveren door Noortje Janmaat Business coach en oprichter van Verdienen met VIDEO www.verdienenmetvideo.nl noortje@verdienenmetvideo.nl

Nadere informatie

Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële

Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële uitingen. Als startend ondernemer is alles nieuw. De boekhouding,

Nadere informatie

Werkboek MEER KLANTEN OP JOUW MANIER! ANNEMIEKE TISSINK KRIJG MEER KLANTEN DOOR MARKETING IN TE ZETTEN OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST

Werkboek MEER KLANTEN OP JOUW MANIER! ANNEMIEKE TISSINK KRIJG MEER KLANTEN DOOR MARKETING IN TE ZETTEN OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST Werkboek MEER MANIER! ANNEMIEKE TISSINK KRIJG MEER DOOR MARKETING IN TE ZETTEN OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST MANIER! Hoofdstuk 1 Nieuwe klanten nodig? Marketing is een vakgebied waar veel om te doen is.

Nadere informatie

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Grijp je Ambities Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Je dromen verwezenlijken in 7 stappen. Grijp je ambities Brengt je dichterbij je ideaal Geeft je inzicht in jouw persoonlijke

Nadere informatie

Wij zijn Kai & Charis van de Super Student en wij geven studenten zin in de toekomst.

Wij zijn Kai & Charis van de Super Student en wij geven studenten zin in de toekomst. Hallo, Wij zijn Kai & Charis van de Super Student en wij geven studenten zin in de toekomst. Dat is namelijk helemaal niet zo makkelijk. Veel studenten weten nog niet precies wat ze willen en hoe ze dat

Nadere informatie

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Grijp je Ambities Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Je dromen verwezenlijken in 7 stappen. Grijp je ambities Brengt je dichterbij je ideaal Laat je talenten leven Helpt je het

Nadere informatie

8 Succesfactoren om online geld te verdienen. "Hoe kan jij jouw kennis en ervaring online delen en daar geld mee verdienen?"

8 Succesfactoren om online geld te verdienen. Hoe kan jij jouw kennis en ervaring online delen en daar geld mee verdienen? 8 Succesfactoren om online geld te verdienen "Hoe kan jij jouw kennis en ervaring online delen en daar geld mee verdienen?" Je kent vast wel ondernemers die actief zijn online en nu een deel van hun inkomen

Nadere informatie

Doe de Booest Check Zet de 1e stappen om jouw praktijk te laten groeien en er een echte onderneming van te maken.

Doe de Booest Check Zet de 1e stappen om jouw praktijk te laten groeien en er een echte onderneming van te maken. Doe de Booest Check Zet de 1e stappen om jouw praktijk te laten groeien en er een echte onderneming van te maken. ü Yes ü No ü Yes ü No Krijg een contstante stroom klanten en verhoog je inkomen ü No Auteurs

Nadere informatie

voor coaches, trainers en adviseurs

voor coaches, trainers en adviseurs De 7 beste businessmodellen voor coaches, trainers en adviseurs om goed te verdienen met het werk dat je het allerleukste vindt door Laura Babeliowsky www.bouweenbloeiendbedrijf.nl Waarom een business-model

Nadere informatie

HOE JE GOED BETALENDE KLANTEN BINNENHAALT IN EEN VOORTDURENDE STROOM

HOE JE GOED BETALENDE KLANTEN BINNENHAALT IN EEN VOORTDURENDE STROOM HOE JE GOED BETALENDE KLANTEN BINNENHAALT IN EEN VOORTDURENDE STROOM DOOR LAURA BABELIOWSKY WWW.BOUWEENBLOEIENDBEDRIJF.NL DIT EBOOK GAAT OVER EEN BELANGRIJKE SUCCESFACTOR VOOR JE BEDRIJF Om alle klanten

Nadere informatie

E-mailmarketing voor zorg-professionals: Reader Deel 1: Waarom is e-mail marketing belangrijk?

E-mailmarketing voor zorg-professionals: Reader Deel 1: Waarom is e-mail marketing belangrijk? Waarom is e-mail marketing belangrijk als zorg-professional? Als therapeut of coach werk je graag met mensen. Ook wil je graag genoeg verdienen om van te kunnen leven. Dat betekent dat het belangrijk voor

Nadere informatie

ecourse Moeiteloos leren leidinggeven

ecourse Moeiteloos leren leidinggeven ecourse Moeiteloos leren leidinggeven Leer hoe je met minder moeite en tijd uitmuntende prestaties met je team bereikt 2012 Marjan Haselhoff Ik zou het waarderen als je niets van de inhoud overneemt zonder

Nadere informatie

8 Stappen naar Succes

8 Stappen naar Succes 8 Stappen naar Succes Ik ga je een geheim vertellen; Al meer dan 4 jaar was ik zelfstandig Trainer en ik heb geworsteld en gezocht naar; Focus Mijn missie Wie is mijn doelgroep? Hoe kan ik een stabiel

Nadere informatie

COMMUNICATIE training. effectief communiceren met iedereen

COMMUNICATIE training. effectief communiceren met iedereen COMMUNICATIE training effectief communiceren met iedereen Een training van COMMUNICERENENZO Mensen zijn belangrijk. Resultaten ook Mensen zijn belangrijk en waardevol. Resultaten worden behaald dankzij

Nadere informatie

LinkedIn Simpel: Je Profiel. EBoekje voor starters Annet van Betuw

LinkedIn Simpel: Je Profiel. EBoekje voor starters Annet van Betuw LinkedIn Simpel: Je Profiel EBoekje voor starters Annet van Betuw 11 juni 2015 Over dit boekje Dit Eboekje is de weergave van het webinar LinkedIn Simpel: Je Profiel van 11 juni 2015 en gebaseerd op eerdere

Nadere informatie

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F werkboek T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F Werkboek: Je unieke aanbod maken W W W. M A R L O E S H A L M A N S. C O M Je unieke aanbod of "signature service" maken, dat aanbod waar

Nadere informatie

Eenvoudig nieuwe klanten. Voor adviseurs, trainers en coaches

Eenvoudig nieuwe klanten. Voor adviseurs, trainers en coaches Eenvoudig nieuwe klanten Voor adviseurs, trainers en coaches Leer hoe ideale klanten naar je toe komen. Wiep de Jong Online Business Trainer Eenvoudig nieuwe klanten 2 Welkom bij mijn E-Book 'Eenvoudig

Nadere informatie

Werkboek Het is mijn leven

Werkboek Het is mijn leven Werkboek Het is mijn leven Het is mijn leven Een werkboek voor jongeren die zelf willen kiezen in hun leven. Vul dit werkboek in met mensen die je vertrouwt, bespreek het met mensen die om je geven. Er

Nadere informatie

LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK!

LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK! LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK! In dit E-book leer je hoe je door het inzetten van je eigen netwerk je bedrijf kan laten groeien. WAAROM DIT E-BOOK? Veel ondernemers beginnen

Nadere informatie

Rapportage online marktonderzoek Wat maakt succes?

Rapportage online marktonderzoek Wat maakt succes? Rapportage online marktonderzoek Wat maakt succes? December 2007 / Januari 2008 Door: Marco Bouman, Impulse, Strategie & Marketing Februari 2008 2008 Marco Bouman, alle rechten voorbehouden Het is niet

Nadere informatie

ASSERTIVITEIT. beter communiceren vanuit jezelf

ASSERTIVITEIT. beter communiceren vanuit jezelf ASSERTIVITEIT beter communiceren vanuit jezelf Een training van COMMUNICERENENZO Mensen zijn belangrijk. Resultaten ook Mensen zijn belangrijk en waardevol. Resultaten worden behaald dankzij mensen. Zij

Nadere informatie

Week 2 Geld Verdien Machine. Ik heb een markt en nu??

Week 2 Geld Verdien Machine. Ik heb een markt en nu?? Week 2 Geld Verdien Machine Ik heb een markt en nu?? Je hebt een markt, nu een product Er zijn twee mogelijkheden Of je gaat het product zelf maken Of je laat je product maken Zelf het product maken Het

Nadere informatie

B a s S m e e t s w w w. b s m e e t s. c o m p a g e 1

B a s S m e e t s w w w. b s m e e t s. c o m p a g e 1 B a s S m e e t s w w w. b s m e e t s. c o m p a g e 1 JE ONBEWUSTE PROGRAMMEREN VOOR EEN GEWELDIGE TOEKOMST De meeste mensen weten heel goed wat ze niet willen in hun leven, maar hebben vrijwel geen

Nadere informatie

13 Acquisitietips. AngelCoaching. Coaching en training voor de creatieve sector www.angelcoaching.nl

13 Acquisitietips. AngelCoaching. Coaching en training voor de creatieve sector www.angelcoaching.nl 13 Acquisitietips AngelCoaching Coaching en training voor de creatieve sector Tip 1 Wat voor product/dienst ga je aanbieden? Maak een keuze, niemand kan alles! Tip 1 Veel ondernemers zijn gezegend met

Nadere informatie

DEEL 1. WERKBOEK 5 Eigen keuze. 2015 Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou!

DEEL 1. WERKBOEK 5 Eigen keuze. 2015 Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou! DEEL 1 1 WERKBOEK 5 Eigen keuze Inhoud 2 1. Hoe zit het met je keuzes? 3 2. Hoe stap je uit je automatische piloot? 7 3. Juiste keuzes maken doe je met 3 vragen 9 4. Vervolg & afronding 11 1. Hoe zit het

Nadere informatie

[PILOT] Aan de slag met de Hoofdzaken Ster

[PILOT] Aan de slag met de Hoofdzaken Ster [PILOT] Aan de slag met de Hoofdzaken Ster! Hoofdzaken Ster Copyright EffectenSter BV 2014 Hoofdzaken Ster SOCIALE VAARDIGHEDEN VERSLAVING DOELEN EN MOTIVATIE 10 9 8 10 9 8 7 6 4 3 2 1 7 6 4 3 2 1 10 9

Nadere informatie

5. Overtuigingen. Gelijk of geluk? Carola van Bemmelen Food & Lifestylecoaching. Jouw leven op dit moment weerspiegelt exact jouw overtuigingen

5. Overtuigingen. Gelijk of geluk? Carola van Bemmelen Food & Lifestylecoaching. Jouw leven op dit moment weerspiegelt exact jouw overtuigingen 5. Overtuigingen Jouw leven op dit moment weerspiegelt exact jouw overtuigingen Een overtuiging is een gedachte die je hebt aangenomen als waarheid doordat ie herhaaldelijk is bevestigd. Het is niet meer

Nadere informatie

ONDERNEMEN IS VOOR HELDEN

ONDERNEMEN IS VOOR HELDEN ONDERNEMEN IS VOOR HELDEN EXCLUSIEF PROGRAMMA OVERZICHT 2016 LEF IN ACTIE Ontdek waarom het zo moeilijk is je hart te volgen en heb het lef dit toch te doen! De achtergrond van het programma Jij weet dat

Nadere informatie

LinkedIn Simpel: Je Profiel. EBoekje voor starters Annet van Betuw

LinkedIn Simpel: Je Profiel. EBoekje voor starters Annet van Betuw LinkedIn Simpel: Je Profiel EBoekje voor starters Annet van Betuw Februari 2015 Over dit boekje Dit Eboekje is de weergave van de webinars LinkedIn Simpel: Je Profiel van 24 september 2014 en 8 oktober

Nadere informatie

LinkedIn Simpel: Je Profiel. EBoekje voor starters Annet van Betuw

LinkedIn Simpel: Je Profiel. EBoekje voor starters Annet van Betuw LinkedIn Simpel: Je Profiel EBoekje voor starters Annet van Betuw 25 september en 8 oktober 2014 Over dit boekje Dit Eboekje is de weergave van de webinars LinkedIn Simpel: Je Profiel van24 september en

Nadere informatie

Checklist voor Succesvol Ondernemen

Checklist voor Succesvol Ondernemen Kruis aan wat voor jou van toepassing is om een overzicht te hebben van waar je mee aan de slag kunt om meer klanten te krijgen en meer geld te verdienen. SuccesHoek 1: Actiegerichte Focus Ik besteed meestal

Nadere informatie

E-Book Thuiswerk Vacatures Met 10 Insider Tips!!! Gratis downloaden op: www.thuiswerk-vacatures.be

E-Book Thuiswerk Vacatures Met 10 Insider Tips!!! Gratis downloaden op: www.thuiswerk-vacatures.be E-Book Thuiswerk Vacatures Met 10 Insider Tips!!! Gratis downloaden op: www.thuiswerk-vacatures.be Disclaimer Bij het samenstellen van deze cursus is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin

Nadere informatie

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 2: je bedrijf op orde Les 2: een goed businessmodel

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 2: je bedrijf op orde Les 2: een goed businessmodel Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen Week 2: je bedrijf op orde Les 2: een goed businessmodel Pen en papier? Wat is een businessmodel? Jouw businessmodel is de manier waarop jij in business bent Twee

Nadere informatie

! LERAREN HANDBOEK!!! 1e Editie, 2014

! LERAREN HANDBOEK!!! 1e Editie, 2014 LERAREN HANDBOEK 1e Editie, 2014 1. Je eerste Workshop Om te beginnen In dit Leraren Handboek vind je een paar tips en tricks die je kunnen helpen bij het voorbereiden van je workshop. Als je nog nooit

Nadere informatie

WERKBOEK CORIEN OENEMA

WERKBOEK CORIEN OENEMA WERKBOEK CORIEN OENEMA WELKOM BIJ DE BUSINESS REBEL BOOTCAMP Heel hartelijk welkom bij de Business Rebel Bootcamp. Ik ben blij dat je hier bent. Mijn naam is Corien Oenema. Ik ben de businessrebel, blogger,

Nadere informatie

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 1: denken en doen als een ondernemer Les 3: omarmen

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 1: denken en doen als een ondernemer Les 3: omarmen Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen Week 1: denken en doen als een ondernemer Les 3: omarmen Pen en papier? Omarmen Ondernemen is een groot avontuur Onderweg op je reis kom je van alles tegen, ook

Nadere informatie

Waarom ga je schrijven? Om de directeur te overtuigen

Waarom ga je schrijven? Om de directeur te overtuigen week 17 20 april 2015 - Schrijfopdrachten niveau A, les 1 Les 1: Een overtuigende tekst schrijven Beantwoord deze vragen: Een mooie manier om te herdenken 1. Waarom is het volgens jou belangrijk om de

Nadere informatie

Zorg voor je carrière. Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl

Zorg voor je carrière. Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl Hoe presenteer ik mijzelf? Wat wil ik? Zorg voor je carrière Door het dagelijkse contact met mijn coach

Nadere informatie

Wellicht heb je mijn gratis ebooks 40 manieren om nieuwe klanten te werven en 3 geheimen om binnen te komen bij bedrijven al in bezit.

Wellicht heb je mijn gratis ebooks 40 manieren om nieuwe klanten te werven en 3 geheimen om binnen te komen bij bedrijven al in bezit. Hierbij ontvang je het stappenplan voor het snel en gemakkelijk schrijven van een inhoudelijk goede blogtekst. Het schrijven van een blog hoeft niet lang te duren, als je hier een goede methodiek voor

Nadere informatie

Hoe je makkelijker geld verdient

Hoe je makkelijker geld verdient + Hoe je makkelijker geld verdient Met onlinemarketing-expert Linda Spaanbroek www.infomarketeers.nl + Hoe gaat dit Webinar in zijn werk?! Zet je e-mailprogramma en telefoon alsjeblieft uit! Sluit Skype,

Nadere informatie

E-mailmarketing om cliënten aan te trekken als zorgprofessional

E-mailmarketing om cliënten aan te trekken als zorgprofessional E-mailmarketing om cliënten aan te trekken als zorgprofessional Als therapeut of coach werk je graag met mensen. Ook wil je graag voldoende verdienen om van te kunnen leven. Daarom is het belangrijk voor

Nadere informatie

De 3 beste manieren om je diensten high-end te maken zodat je veel hogere prijzen kunt vragen. verdienen

De 3 beste manieren om je diensten high-end te maken zodat je veel hogere prijzen kunt vragen. verdienen 21 Tips om meer te verdienen en minder te werken Veel coaches, trainers en adviseurs verdienen weinig maar werken toch heel hard. 21 Ze werken 1-op-1 Tips en op uur-factuurbasis met klanten. Als ze niet

Nadere informatie

Stap 6. Stap 6: Deel 1. Changes only take place through action Dalai Lama. Wat ga je doen?

Stap 6. Stap 6: Deel 1. Changes only take place through action Dalai Lama. Wat ga je doen? Stap 6. Changes only take place through action Dalai Lama Wat ga je doen? Jullie hebben een ACTiePlan voor het experiment gemaakt. Dat betekent dat je een nieuwe rol en andere ACTies gaat uitproberen dan

Nadere informatie

Inhoud. 1 Wil je wel leren? 2 Kun je wel leren? 3 Gebruik je hersenen! 4 Maak een plan! 5 Gebruik trucjes! 6 Maak fouten en stel vragen!

Inhoud. 1 Wil je wel leren? 2 Kun je wel leren? 3 Gebruik je hersenen! 4 Maak een plan! 5 Gebruik trucjes! 6 Maak fouten en stel vragen! 1 Wil je wel leren? Opdracht 1a Wat heb jij vanzelf geleerd? 7 Opdracht 1b Van externe naar interne motivatie 7 Opdracht 1c Wat willen jullie graag leren? 8 2 Kun je wel leren? Opdracht 2a Op wie lijk

Nadere informatie

Inspirerend Presenteren

Inspirerend Presenteren Inspirerend Presenteren Door Kai Vermaas & Charis Heising Bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla Inleiding Wil je leren hoe jij een presentatie kunt geven waar je zeker bent van je verhaal? En

Nadere informatie

( Wat? ) Deze opdracht kan je helpen om je goede voornemens in praktijk te brengen.

( Wat? ) Deze opdracht kan je helpen om je goede voornemens in praktijk te brengen. Veranderen? Dat kan! ( Wat? ) Deze opdracht kan je helpen om je goede voornemens in praktijk te brengen. ( Waarom? ) Datgene doen wat je jezelf hebt voorgenomen, is dikwijls niet makkelijk om ook effectief

Nadere informatie

KLANTEN WERVEN IN 5 STAPPEN

KLANTEN WERVEN IN 5 STAPPEN KLANTEN WERVEN IN 5 STAPPEN In dit E-book help ik jou als zelfstandig ondernemer in vijf stappen meer klanten te werven. Niet door vage tips te geven, maar door je in vijf stappen naar een plan te leiden.

Nadere informatie

Ondernemerschap in Nederland

Ondernemerschap in Nederland Ondernemerschap in Nederland Je neemt deel aan het profiel Ondernemerschap. Dit betekent dat je erover denkt om in de toekomst als ondernemer te gaan werken. Dat is anders dan werken in loondienst. Dan

Nadere informatie

Dit ebook heb ik geschreven op 28/10/2013 van 8:26 uur tot 9.58 uur

Dit ebook heb ik geschreven op 28/10/2013 van 8:26 uur tot 9.58 uur Dit ebook heb ik geschreven op 28/10/2013 van 8:26 uur tot 9.58 uur Inhoud Ik heb geen tijd om een ebook te schrijven!... 3 Waarom heb ik het recht om je dit te vertellen?... 4 Template voor schrijven

Nadere informatie

meest geweldige beslissing de basis van je hele business speels avontuur

meest geweldige beslissing de basis van je hele business speels avontuur Proficiat! Dit is de meest geweldige beslissing die je kon nemen om jouw business te doen uitgroeien van een zaadje (lees: passie) naar een tuin vol bloemen (lees : fulltime inkomen). Echt waar. Dit wordt

Nadere informatie

5 GEHEIMEN OM MINIMAAL 100.000 TE VERDIENEN PER JAAR

5 GEHEIMEN OM MINIMAAL 100.000 TE VERDIENEN PER JAAR 5 GEHEIMEN OM MINIMAAL 100.000 TE VERDIENEN PER JAAR VOOR KENNISONDERNEMERS ZOALS COACHES, TRAINERS EN ADVISEURS DOOR LAURA BABELIOWSKY WWW.BOUWEENBLOEIENDBEDRIJF.NL OVER LAURA Laura Babeliowsky is één

Nadere informatie

Waar een wil is, is een Weg!

Waar een wil is, is een Weg! 5 tips om moeiteloos voor jezelf te kiezen en een stap te zetten. Waar een wil is, is een Weg! - Lifecoach http://www.facebook.com/arlettevanslifecoach 0 Je bent een ondernemende 40+ vrouw die vooral gericht

Nadere informatie

Verkoop Succes Checklist ONTDEK OF JE BUSINESS KLAAR IS OM JA S TE KRIJGEN VAN DE BESTE KLANTEN

Verkoop Succes Checklist ONTDEK OF JE BUSINESS KLAAR IS OM JA S TE KRIJGEN VAN DE BESTE KLANTEN Verkoop Succes Checklist ONTDEK OF JE BUSINESS KLAAR IS OM S TE KRIJGEN VAN DE BESTE KLANTEN Met deze checklist krijg je inzicht in jouw kansen om in het komende kwartaal een heerlijke golf aan sales op

Nadere informatie

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid 18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid Goed, gezond en gemotiveerd aan het werk tot je pensioen? Dat bereik je door kansen te pakken op het werk. Leer aan de hand van onderstaande punten hoe je

Nadere informatie

Waarde-volle zorg is ook nog JONG!

Waarde-volle zorg is ook nog JONG! Waarde-volle zorg is ook nog JONG! LOC maakte een nieuwe visie op de zorg. Die heet Waarde-volle zorg. Allerlei mensen herkennen zich daar in. Dat komt doordat die gaat over dingen die voor ons allemaal

Nadere informatie

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou!

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou! Hallo Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou Als je ouders uit elkaar zijn kan dat lastig en verdrietig zijn. Misschien ben je er boos over of denk je dat het jouw

Nadere informatie

Persoonlijk Actieplan voor Ontwikkeling

Persoonlijk Actieplan voor Ontwikkeling PAPI PAPI Coachingsrapport Persoonlijk Actieplan voor Ontwikkeling Alle rechten voorbehouden Cubiks Intellectual Property Limited 2008. De inhoud van dit document is relevant op de afnamedatum en bevat

Nadere informatie

Meerwaarde met Online Marketing Expertise

Meerwaarde met Online Marketing Expertise Meerwaarde met Online Marketing Expertise Webinar 26 mei 2015 Wat leer je in dit webinar? Nieuwe ontwikkelingen bij zelfstandig ondernemers De meest gestelde vraag door ondernemers Hoe je als VA daarop

Nadere informatie

Ondernemen is een vak... bij Hogeschool INHOLLAND Den Haag!

Ondernemen is een vak... bij Hogeschool INHOLLAND Den Haag! Ondernemen is een vak... bij Hogeschool INHOLLAND Den Haag! Ondernemen zie jij het al helemaal voor je? Droom jij van je eigen bedrijf? Of heeft je moeder een bedrijf en wil je dat graag overnemen? Misschien

Nadere informatie

Gratis online training. Show up & Shine! Voel je weer licht, vol plezier, energiek en in balans.

Gratis online training. Show up & Shine! Voel je weer licht, vol plezier, energiek en in balans. Gratis online training Show up & Shine! Voel je weer licht, vol plezier, energiek en in balans. Show up & Shine Welkom bij deze online training. In 3 delen neem ik je mee op reis naar een lichtere manier

Nadere informatie

Jij hebt iets bijzonders te delen, een mooi verhaal of jij hebt iets unieks te bieden waardoor jij het leven van je klanten positief kan veranderen.

Jij hebt iets bijzonders te delen, een mooi verhaal of jij hebt iets unieks te bieden waardoor jij het leven van je klanten positief kan veranderen. Business Passionista Passion, Power & Purpose Jij hebt iets bijzonders te delen, een mooi verhaal of jij hebt iets unieks te bieden waardoor jij het leven van je klanten positief kan veranderen. Be a woman

Nadere informatie

10 x wijzer in 10 minuten

10 x wijzer in 10 minuten Alle links op de website werken Je hebt dit zelf vast wel eens ervaren. Zo n vervelende 404 Pagina niet gevonden melding als je op een link klikt. Wat doe je dan? Laat me raden je fronst je wenkbrauwen,

Nadere informatie

Timemanagement? Manage jezelf!

Timemanagement? Manage jezelf! Timemanagement? Manage jezelf! Trefwoorden Citeren timemanagement, zelfmanagement, stress, overtuigingen, logische niveaus van Bateson, RET, succes citeren vanuit dit artikel mag o.v.v. bron: www.sustrainability.nl

Nadere informatie

Eerste uitgave: maart 2015-03-14 Copyright 2015 Saskia Steur Druk: www.drukzo.nl

Eerste uitgave: maart 2015-03-14 Copyright 2015 Saskia Steur Druk: www.drukzo.nl Eerste uitgave: maart 2015-03-14 Copyright 2015 Saskia Steur Druk: www.drukzo.nl Hoewel deze uitgave met zorg is samengesteld aanvaardt de auteur geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door

Nadere informatie

1.Inleiding: De Plug & Play Business Formule

1.Inleiding: De Plug & Play Business Formule Werkboek Inhoudsopgave: 1.Inleiding: De Plug & Play Business Formule 2. Het H.A.R.T. model 2.1. H.A.R.T. staat voor: 2.1.1. Mijn verhaal over oprechte communicatie 2.1.1: Hoofd Gebruik de rest van deze

Nadere informatie

HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN

HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN Gratis PDF Beschikbaar gesteld door vlewa.nl Geschreven door Bram van Leeuwen Versie 1.0 INTRODUCTIE Welkom bij deze gratis PDF! In dit PDF

Nadere informatie

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 5: grip op geld Les 1: jouw money mindset

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 5: grip op geld Les 1: jouw money mindset Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen Week 5: grip op geld Les 1: jouw money mindset Pen en papier? Misvattingen over geld Voordat je met deze videoles begint wil ik je vragen om deze video zo te stoppen

Nadere informatie

De training wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De training wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Training Passie en missie Passie en missie: jouw unieke bijdrage Wil jij weten wat jouw passie en missie is? Wat jouw unieke bijdrage is? Hoe jij het verschil kan maken? Dan is de training Passie en missie

Nadere informatie

I N 7 S T A P P E N D O O R B R E K E N N A A R P E R J A A R

I N 7 S T A P P E N D O O R B R E K E N N A A R P E R J A A R I N 7 S T A P P E N D O O R B R E K E N N A A R 1 0 0. 0 0 0 P E R J A A R Jij als ambitieuze ondernemende vrouw hebt een DROOM. Vanuit passie en met jouw missie heb je je bedrijf opgezet. Je werkt hard

Nadere informatie

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F werkboek T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F Werkboek: Een steengoede weggever maken W W W. M A R L O E S H A L M A N S. C O M Een "weggever" of gratis aanbod kan ongelooflijk veel

Nadere informatie

Maak een vliegende start met je coachingspraktijk

Maak een vliegende start met je coachingspraktijk Groepscoachingsprogramma voor (startende) coaches Maak een vliegende start met je coachingspraktijk De coachingsopleiding is voltooid, je bent klaar om je coachingspraktijk op te zetten. Maar waar begin

Nadere informatie

die je direct meer winst opleveren

die je direct meer winst opleveren 3 PRIKKELENDE VRAGEN AAN JE MEDEWERKERS die je direct meer winst opleveren 3 simpele, prikkelende vragen. Die jij vergeet te stellen, maar die veel resultaat kunnen opleveren Dé drie vragen die je jouw

Nadere informatie

Menukaart Loopbaanevents. Investeer in jouw talent

Menukaart Loopbaanevents. Investeer in jouw talent Menukaart Loopbaanevents Investeer in jouw talent Inhoud 1. LOOPBAANEVENTS OP LOCATIE... 3 Inleiding... 3 Praktisch... 3 2. TALENT ONTWIKKELEN ( TALENTMANAGEMENT)... 4 (her)ken je Talent/ Kernkwaliteiten...

Nadere informatie

Ik-Wijzer Ik ben wie ik ben

Ik-Wijzer Ik ben wie ik ben Ik ben wie ik ben Naam: Johan Vosbergen Inhoudsopgave Inleiding... 3 De uitslag van Johan Vosbergen... 7 Toelichting aandachtspunten en leerdoelen... 8 Tot slot... 9 Pagina 2 van 9 Inleiding Hallo Johan,

Nadere informatie

Marketing voor een Succesvolle praktijk

Marketing voor een Succesvolle praktijk Marketing voor een Succesvolle praktijk Marketing is iets dat je eigenlijk continu doet als je met vreemden over jouw dienst praat. Marketing is namelijk het communiceren van de waarde van jouw dienst

Nadere informatie

Ik-Wijzer Ik ben wie ik ben

Ik-Wijzer Ik ben wie ik ben Ik ben wie ik ben Naam: Lisa Westerman Inhoudsopgave Inleiding... 3 De uitslag van Lisa Westerman... 7 Toelichting aandachtspunten en leerdoelen... 8 Tot slot... 9 Pagina 2 van 9 Inleiding Hallo Lisa,

Nadere informatie

C. 3 Wat wil ik Wat is je ambitie/drive; jouw motivatie en interesse

C. 3 Wat wil ik Wat is je ambitie/drive; jouw motivatie en interesse C. 3 Wat wil ik Wat is je ambitie/drive; jouw motivatie en interesse en ook: wil ik werken, of door naar een (passende) hbo-opleiding? Optie 1: Een vraag die ieder mens zich vroeg of laat stelt: wat wil

Nadere informatie

Schrijf met meer impact

Schrijf met meer impact Schrijf met meer impact Het volledige trainingsprogramma om met je teksten meer klanten te werven In het Schrijf met meer impact -programma leer je hoe je met jouw eigen schrijfstijl meer ideale klanten

Nadere informatie

ONTSLA JEZELF Jouw Eerste Stap Naar Werken Met Energie En Voldoening Dit rapport is geschreven voor iedereen die al lang op zoek is naar werk dat echt voldoening gaat geven en in een ideale wereld het

Nadere informatie

Inhoud. Inleiding 6. 1 Introductie 7 Ondernemerschap in Nederland 8 Drie manieren om een bedrijf te starten 8 IK als ondernemer 9

Inhoud. Inleiding 6. 1 Introductie 7 Ondernemerschap in Nederland 8 Drie manieren om een bedrijf te starten 8 IK als ondernemer 9 Inhoud Inleiding 6 1 Introductie 7 Ondernemerschap in Nederland 8 Drie manieren om een bedrijf te starten 8 IK als ondernemer 9 2 Instanties in Nederland 13 Belangrijke instanties voor ondernemers 14 Kamer

Nadere informatie

-OPLEIDINGEN. 10 Tips. Dé Opleider van Mediator tot Scheidingsspecialist. Hoe Kom Je Als Startende Mediator Aan Klanten?

-OPLEIDINGEN. 10 Tips. Dé Opleider van Mediator tot Scheidingsspecialist. Hoe Kom Je Als Startende Mediator Aan Klanten? -OPLEIDINGEN Dé Opleider van Mediator tot Scheidingsspecialist 10 Tips Hoe Kom Je Als Startende Mediator Aan Klanten? Welkom bij AMV-Opleidingen! Nieuwe klanten aantrekken is voor elke mediator met een

Nadere informatie

Doorbreek je belemmerende overtuigingen!

Doorbreek je belemmerende overtuigingen! Doorbreek je belemmerende overtuigingen! Herken je het dat je soms dingen toch op dezelfde manier blijft doen, terwijl je het eigenlijk anders wilde? Dat het je niet lukt om de verandering te maken? Als

Nadere informatie

9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert.

9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert. 9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert. Introductie Een goed ingerichte website met een goed uitgevoerde marketingstrategie is het ideale marketing tool voor ondernemers. Een goede website

Nadere informatie

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING ONLINE MARKETING ANGELCOACHING MARCA VAN DEN BROEK Met mijn bedrijf AngelCoaching zet ik me in voor succesvol ondernemen als kunstenaar//creatief. WAAR GAAT HET OM? Zichtbaarheid Onderscheidend (en authentiek)

Nadere informatie

EFFECTIEF LEIDINGGEVEN. Een gave of een vak?

EFFECTIEF LEIDINGGEVEN. Een gave of een vak? EFFECTIEF LEIDINGGEVEN Een gave of een vak? Een training van COMMUNICERENENZO Mensen zijn belangrijk. Resultaten ook Mensen zijn belangrijk en waardevol. Resultaten worden behaald dankzij mensen. Zij voegen

Nadere informatie

8 Succesfactoren voor een Online Onderneming

8 Succesfactoren voor een Online Onderneming 8 Succesfactoren voor een Online Onderneming Je kent vast wel ondernemers die actief zijn online en nu een deel van hun inkomen of zelfs hun hele inkomen online verdienen met hun kennis en content. Misschien

Nadere informatie

Je gedachten gestructureerd op papier

Je gedachten gestructureerd op papier Online training: Je gedachten gestructureerd op papier Start: 14 september 2015 Een online programma, mét coaching, voor ondernemers en werknemers Voor als je logisch opgebouwde teksten wil leren schrijven,

Nadere informatie

AVONTURENKAART. Reflectieopdrachten

AVONTURENKAART. Reflectieopdrachten AVONTURENKAART Reflectieopdrachten Je hebt aangegeven dat je het niet weet; je hangt niet erg aan je huidige baan maar hebt ook niet de ambitie om naar een andere baan op zoek te gaan. Geef hieronder kort

Nadere informatie

3 vragen die managers hun medewerkers nooit stellen

3 vragen die managers hun medewerkers nooit stellen 3 vragen die managers hun medewerkers nooit stellen en die het managen veel simpeler en succesvoller maken! Door Esther Mallant 2012 Esther Mallant www.hrmallant.nl Introductie De 3 vragen die managers

Nadere informatie