I N 7 S T A P P E N D O O R B R E K E N N A A R P E R J A A R

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "I N 7 S T A P P E N D O O R B R E K E N N A A R P E R J A A R"

Transcriptie

1

2 I N 7 S T A P P E N D O O R B R E K E N N A A R P E R J A A R Jij als ambitieuze ondernemende vrouw hebt een DROOM. Vanuit passie en met jouw missie heb je je bedrijf opgezet. Je werkt hard en haalt goede resultaten, maar die inkomensdoorbraak blijft uit. Je bent hierin helaas geen uitzondering. Uit cijfers blijkt dat maar 15% van de vrouwelijke ondernemers meer dan euro verdient. Hoe komt dat toch? Een van de belangrijke redenen hiervoor is dat geld verdienen bij vrouwen niet de belangrijkste drijfveer is. Daarnaast zijn wij vaker (te) bescheiden, denken wij niet groot genoeg, nemen wij kleinere stappen en vragen wij te lage prijzen. Ook hebben wij vrouwen meer last van belemmerende overtuigingen en positioneren wij ons niet graag op de voorgrond. Dit is een wezenlijk verschil met hoe veel mannen ondernemen. mannen versus vrouwen in ondernemen. 5 leuke verschillen op een rij: 1 Starten het liefst in 1 keer goed. Zij lenen euro en zetten hun bedrijf op. Starten vaak naast hun huidige werk en bouwen hun bedrijf langzaam op. 2 Positioneren zich als de specialist. Zij zijn de beste zijn in hun vak. Willen voor hun 50ste binnen zijn. 3 Goed verdienen is belangrijk voor mannen. Niet alleen vanuit verantwoordelijkheidsgevoel, maar ook voor hun eigenwaarde. 4 Ondernemen vanuit ratio en werken het liefst vanuit orde, structuur en systemen. 5 Verhogen zonder moeite hun prijzen. Zij schromen niet hoge prijzen te vragen. Zeggen vaak bedrijfje in plaats van bedrijf! Maken het minder groot en belangrijk hiermee. Zingeving en doen wat je het allerleukste vindt is de belangrijkste drijfveer. Goed te combineren met (eventueel) het gezin. Ondernemen vanuit intuïtie. Zij handelen en maken keuzes vanuit gevoel. Verhogen stap voor stap hun prijs en meestal met kleine stappen tegelijk. Dit is natuurlijk heel zwart wit beschreven en ik wil niemand in een hokje plaatsen, maar in grote lijnen klopt het wel. Herkenbaar?

3 Bij vrouwen ligt de grootste kracht in het feit dat zij heel specialistisch en secuur werken. Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke ondernemers minder snel failliet gaan (75% mannen versus 25% vrouwen). Dit heeft te maken met het feit dat zij minder risico s nemen dan mannen en wat zij doen heel goed doen. Los van de verschillen zijn er vooral veel overeenkomsten. Je wordt ondernemer om te kunnen werken vanuit vrijheid en autonomie. Je eigen keuzes kunnen maken, je eigen tijd in kunnen delen en zelf bepalen met welke klanten jij wilt werken. w a a r o m f o c u s o p g e l d v e r d i e n e n b e l a n g r i j k i s! Geld is, zoals je net al las, voor vrouwelijke ondernemers niet de belangrijkste drijfveer. Ook ervaren wij meer belemmerende overtuigingen als we het over geld verdienen hebben: dat gaat ten koste van de kwaliteit dan wordt ik veel te commercieel dat gaan mensen nooit accepteren dat is niet ethisch Geld verdienen lijkt soms zelfs wel een VIES woord. Als ambitieuze ondernemer kan je last hebben van een omgeving die hier ook zo over denkt. Dit kan je tegenhouden in je persoonlijke groei, maar vooral in de groei van je bedrijf. Waarom is geld verdienen WEL belangrijk? Ik zal je uitleggen waarom, er schuilt namelijk een groot gevaar in om hier niet gefocust op te zijn Geld verdienen is een wezenlijk onderdeel om je beoogde resultaat: Werken vanuit vrijheid en autonomie te kunnen realiseren. Het geeft je de mogelijkheid om keuzes te maken. De keuze om bijvoorbeeld: Meer bij je gezin te zijn of tijd voor jezelf te hebben. Dat te kopen of te doen wat al lang op je verlanglijstje staat. De klanten waarmee je werkt zelf te kunnen kiezen. Blijvend te kunnen investeren en door te groeien als ondernemer. Een doorbraak te creëren naar jouw ideale leven.

4 Mijn missie als Business Coach: Zoveel mogelijk vrouwelijke ondernemers leren hoe je een winstgevend en succesvol bedrijf opbouwt Jij als ambitieuze zakenvrouw wil meer. Jij snapt dat het nodig is om goede inkomsten te genereren. Jouw drive om goed te verdienen met hetgeen je het allerliefste doet en waar je het meeste energie uit haalt is groot. Jij wilt doorgroeien alleen weet je niet hoe je dit aanpakt. Want dit heb je gewoonweg nog niet geleerd! Om je op weg te helpen heb ik een overzichtelijk stappenplan gemaakt. Dit stappenplan leert je welke 7 stappen nodig zijn om door te breken met jouw bedrijf en minimaal euro per jaar te verdienen. De afgelopen jaren heb ik vele vrouwelijke ondernemers hierbij mogen helpen en met succes. A R E Y O U R R E A D Y T O B E A H I G H E N D B U S I N E S S W O M A N?!

5 I N 7 S T A P P E N D O O R B R E K E N N A A R P E R J A A R 1 M A S T E R Y O U R M I N D S E T Het hebben van de juiste mindset is de eerste en een van de belangrijkste stappen als je wilt doorgroeien als ondernemer. Het klinkt makkelijk, maar dat is het niet Belemmerende overtuigingen en onzekerheden zitten ons als ondernemer in de weg. Als je wilt doorgroeien heb je het nodig om vol vertrouwen achter je eigen product te staan, zeker wanneer je hoge prijzen gaat vragen. Het is belangrijk inzichtelijk te krijgen wat jou in de weg staat en hoe je deze blokkades kunt oplossen. Dan is de eerste stap naar groei gemaakt. 2 H I G H E N D B U S I N E S S M O D E L O N T W E R P E N Veel ondernemers werken nog uurtje factuurtje. Dit belemmert hen om door te groeien, aangezien er niet meer uren in een dag zitten. Als je op hoog niveau wilt ondernemen is het belangrijk je business model anders in te richten. Kwaliteit staat hierbij voorop, waarbij je je richt op de resultaten in plaats van de kwantiteit en het aantal uren dat je draait. In minimale tijd kan je heel veel verdienen EN je klanten de hoogste kwalitatieve waarde bieden. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om grip te krijgen op je inkomen. 3K I E S J E N I C H E Het kiezen van een Niche is noodzakelijk. Door te kiezen word je herkenbaar voor je doelgroep. Je spreekt de taal die hen aanspreekt en kan je gericht klanten werven. Hoe specifieker je bent, hoe meer waarde je dienst krijgt. Door deze waardevermeerdering kun je veel hogere prijzen vragen. Tevens creëer je expertstatus, en klanten doen graag zaken met experts. De belangrijkste 2 redenen waarom ondernemers niet kiezen zijn angst om los te laten en/of bang zijn een doelgroep te missen. 4H I G H E N D L E A D S C R E Ë R E N Om de juiste HIGH END klanten aan te trekken is het nodig dat je onweerstaanbare content aanbiedt. Juiste content maakt het verschil of potentiële klanten jouw informatie lezen en luisteren of laten schieten. Welke content spreekt jouw doelgroep aan? Welke marketing zet je in en wanneer? De juiste afwegingen hierin maken is cruciaal. Ook het spreken van de juiste taal is van essentieel belang. In deze tijd waar de concurrentie hoog is en potentiële klanten veel informatie te verwerken krijgen, moet jouw content niet te weerstaan zijn.

6 5H I G H E N D V E R K O P E N Om de euro te doorbreken is het, naast bovenstaande stappen, onvermijdelijk dat je je prijzen verhoogt. Dit is spannend. Hier komt het allereerst neer op mindset. Er is niets wat je eigenwaarde en zelfvertrouwen zo test als verkopen. Daarnaast vraagt het durf en lef om alleen zaken te doen met klanten die tot jouw ultieme doelgroep behoren. Dit betekent afscheid nemen van klanten die niet tot je doelgroep behoren. Deze keuze is vaak spannend voor ondernemers, maar ook onvermijdelijk als je wilt doorgroeien. Het goede nieuws is dat verkopen een vaardigheid is die je kan leren. Belangrijk is dat jij de juiste vragen stelt aan een klant, zodat er echt waardeomslag plaatsvindt en je potentiële klant het inzicht krijgt dat jij de oplossing bent voor zijn/haar probleem of wens. Daarnaast vraagt verkopen op hoog niveau coaching vaardigheden. Deze heb je nodig om bezwaren van klanten op te lossen. Hier laten veel ondernemers enorm veel omzet liggen. En bezwaren komen er, zeker wanneer je hoge prijzen vraagt. Het is goed als een klant een beetje pijn voelt om de hoge investering te doen. Hierdoor is hij/zij zeer gemotiveerd om aan de slag te gaan, waardoor zij de beste resultaten halen en jij werkt met de allerleukste klanten. 6 D E C O N C U R R E N T I E V O O R B L I J V E N 3 van de 5 bedrijven bestaat niet meer over 10 jaar. Dit is een gegeven. Cijfers wijzen uit dat bedrijven die langer bestaan dan 15 jaar snel afnemen. Dit heeft de maken met de transitie en kanteling waarin de maatschappij zich momenteel bevindt. Wat vroeger werkte, werkt nu niet meer. Voorbeelden hiervan zijn: V&D, Free Record Shop, maar ook BART SMIT. Veranderingen wisselen elkaar snel af en er wordt meer gevraagd van bedrijven en ondernemers. Het is noodzakelijk om vernieuwend te zijn en hiermee de concurrentie voor te blijven, om op topniveau te blijven ondernemen. Komen tot nieuwe ideeën, diensten/producten en of oplossingen is lastig, aangezien onze hersenen ingericht zijn op het volgen van vaste kaders en structuren. Het is van groot belang dat je jezelf de vaardigheden aanleert hoe je buiten bestaande kaders kan denken om je bestaansrecht te borgen of je slag te slaan met jouw unieke product. 7 I N V E S T E E R I N J E B E D R I J F S V O E R I N G Blijven investeren in jezelf is de laatste stap en misschien wel de belangrijkste succesfactor. Als business coach zie ik dat ondernemers veelal kiezen om investeringen te doen waardoor zij groeien op inhoudelijk kennisgebied.

7 Hierdoor vergroten zij hun kennis om in de uitvoering kwalitatief beter werk te kunnen leveren en dit is inderdaad belangrijk. Te weinig zie ik dat ondernemers bewust de keuze maken om te investeren in bedrijfsvoering. Het leiden van een onderneming vraagt meer dan alleen een goede trainer, coach of adviseur te zijn of mooie, creatieve dingen te maken etc. Het is nodig dat je leiding neemt over je onderneming. Dit maakt het verschil of jij als ondernemer op topniveau onderneemt of niet. Een business coach leert je deze vaardigheden, laat je persoonlijk en zakelijk groeien en is een sparringsmaatje met oog voor resultaat. Nu je de stappen weet die jij nodig hebt om ook door die euro grens heen te breken, stel jezelf eens de volgende vragen Welke belemmeringen zitten jou in de weg om door te groeien? Wat verandert er voor jou als jij vol vertrouwen achter je product staat? Wat houdt jou tegen om hoge prijzen te vragen? Wat verandert er voor jou als jij ook euro verdient per jaar? HIGH END ondernemen is een nieuwe en unieke methode om een fantastisch verdienmodel te creëren. Het geeft je een zeer goed inkomen, veel vrije tijd voor jezelf of je gezin en werken met de klanten waar jij mee wilt werken wil jij dit ook? Wil je nader kennismaken en meer weten over hoe jij dit toe kan passen en ook doorbreekt met jouw bedrijf? Als lezer van mijn E-book bied ik je nu gratis een strategiegesprek aan (telefonisch 30 minuten, t.w.v. 197 euro) Krijg inzicht in groeikansen en valkuilen voor jouw bedrijf. Ontdek welke 3 succesfactoren zorgen dat jij 90% van alle klanten binnenhaalt. Welke 1e stap jij vandaag al kan maken om door te breken met jouw bedrijf. ik wil een persoonlijk strategiegesprek meriam slijkerman business coach voor ambitieuze ondernemers info@mslijkerman.nl

MERIAM SLIJKERMAN. High End Business Coach voor ondernemers die op hoog niveau willen ondernemen

MERIAM SLIJKERMAN. High End Business Coach voor ondernemers die op hoog niveau willen ondernemen MERIAM SLIJKERMAN High End Business Coach voor ondernemers die op hoog niveau willen ondernemen Are you ready for high end business? MERIAM SLIJKERMAN, MEER OVER MIJ Meriam is een inspirerende no-nonsens

Nadere informatie

Het 7 stappenplan voor moeiteloos ondernemen vanuit je hart

Het 7 stappenplan voor moeiteloos ondernemen vanuit je hart Het 7 stappenplan voor moeiteloos ondernemen vanuit je hart Ik heb sinds 2005 een succesvol bedrijf als coach en trainer voor persoonlijke, zakelijke en spirituele ontwikkeling. Ik werk vanuit mijn hart

Nadere informatie

Werkboek MEER KLANTEN OP JOUW MANIER! ANNEMIEKE TISSINK KRIJG MEER KLANTEN DOOR MARKETING IN TE ZETTEN OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST

Werkboek MEER KLANTEN OP JOUW MANIER! ANNEMIEKE TISSINK KRIJG MEER KLANTEN DOOR MARKETING IN TE ZETTEN OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST Werkboek MEER MANIER! ANNEMIEKE TISSINK KRIJG MEER DOOR MARKETING IN TE ZETTEN OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST MANIER! Hoofdstuk 1 Nieuwe klanten nodig? Marketing is een vakgebied waar veel om te doen is.

Nadere informatie

De 10 onmisbare ingrediënten

De 10 onmisbare ingrediënten De 10 onmisbare ingrediënten Ingrediënten om meer te verdienen met video door Noortje Janmaat Business coach en oprichter van Verdienen met VIDEO www.verdienenmetvideo.nl noortje@verdienenmetvideo.nl 06-15

Nadere informatie

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F werkboek T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F Werkboek: Je unieke aanbod maken W W W. M A R L O E S H A L M A N S. C O M Je unieke aanbod of "signature service" maken, dat aanbod waar

Nadere informatie

Hoe je tijdens het netwerken. binnenhaalt. binnen 10 seconden. high-end klanten

Hoe je tijdens het netwerken. binnenhaalt. binnen 10 seconden. high-end klanten Hoe je tijdens het netwerken klanten haalt klanten 1 Als ondernemer weet je dat netwerken heel belangrijk is voor de zichtbaarheid en het ontmoeten van (nieuwe) relaties. Echter, vaak vinden ondernemers

Nadere informatie

Lichtwerk. Succesvol. 11 tips. voor. Femke van Kuijk /

Lichtwerk. Succesvol. 11 tips. voor. Femke van Kuijk  / Je hebt er voor getekend om andere te helpen met je licht, kies je dan nu voor succes? 11 tips Succesvol voor Lichtwerk Femke van Kuijk www.dehelderebron.nl / www.femkevankuijk.nl Welkom! Ben je een healer,

Nadere informatie

HOE JE GOED BETALENDE KLANTEN BINNENHAALT IN EEN VOORTDURENDE STROOM

HOE JE GOED BETALENDE KLANTEN BINNENHAALT IN EEN VOORTDURENDE STROOM HOE JE GOED BETALENDE KLANTEN BINNENHAALT IN EEN VOORTDURENDE STROOM DOOR LAURA BABELIOWSKY WWW.BOUWEENBLOEIENDBEDRIJF.NL DIT EBOOK GAAT OVER EEN BELANGRIJKE SUCCESFACTOR VOOR JE BEDRIJF Om alle klanten

Nadere informatie

Eenvoudig nieuwe klanten. Voor adviseurs, trainers en coaches

Eenvoudig nieuwe klanten. Voor adviseurs, trainers en coaches Eenvoudig nieuwe klanten Voor adviseurs, trainers en coaches Leer hoe ideale klanten naar je toe komen. Wiep de Jong Online Business Trainer Eenvoudig nieuwe klanten 2 Welkom bij mijn E-Book 'Eenvoudig

Nadere informatie

Meerwaarde met Online Marketing Expertise

Meerwaarde met Online Marketing Expertise Meerwaarde met Online Marketing Expertise Webinar 26 mei 2015 Wat leer je in dit webinar? Nieuwe ontwikkelingen bij zelfstandig ondernemers De meest gestelde vraag door ondernemers Hoe je als VA daarop

Nadere informatie

Ondernemerschapsblokkades

Ondernemerschapsblokkades Ondernemerschapsblokkades Wat houdt je tegen om je droom werkelijkheid te laten worden? En hoe los je dat op? 7 tips om in actie te komen! Samengesteld door Willemijn Lau Hoi toekomstig professional, Wat

Nadere informatie

ONTSLA JEZELF Jouw Eerste Stap Naar Werken Met Energie En Voldoening Dit rapport is geschreven voor iedereen die al lang op zoek is naar werk dat echt voldoening gaat geven en in een ideale wereld het

Nadere informatie

Tips voor Succesvolle Productlancering

Tips voor Succesvolle Productlancering Tips voor Succesvolle Productlancering Door Welmoet Babeliowsky 2015-2016 Hallo! Ben je zelfstandige, coach, trainer of adviseur? Dan heb ik gelijk een vraag aan je! Stel je eens voor: Dat je een nieuw

Nadere informatie

111 super waardevolle quotes

111 super waardevolle quotes Stel jezelf eens een doel waar je zowel zenuwachtig als enorm enthousiast van wordt. Je mag er natuurlijk even over nadenken, maar deel wel hieronder welk doel jij jezelf hebt gesteld! Je leert het meeste

Nadere informatie

OM JEZELF SCHAALBAAR TE MAKEN ALS ONDERNEMER

OM JEZELF SCHAALBAAR TE MAKEN ALS ONDERNEMER - C H E C K L I S T - OM JEZELF SCHAALBAAR TE MAKEN ALS ONDERNEMER W E N D Y V A N H A R D E V E L D It s Time to Get Inspired! Als ondernemer die een service aanbiedt is het lastig om jezelf schaalbaar

Nadere informatie

Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële

Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële uitingen. Als startend ondernemer is alles nieuw. De boekhouding,

Nadere informatie

Succesvol in Balans, Voltastraat 29-5, 6902 PT Zevenaar Tel: ,

Succesvol in Balans, Voltastraat 29-5, 6902 PT Zevenaar Tel: , Een leven vol geluk en balans Stress, piekeren... het vreet energie Neem je geluk NU in eigen hand Balans lijkt lastiger dan ooit Ø 69% van de vrouwen heeft moeite om alle ballen in de lucht te houden

Nadere informatie

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig De tijd vliegt voorbij en voor je weet zijn we al weer een jaar verder. Ik zeg wel eens: mensen overschatten wat je in een jaar kunt doen, maar onderschatten wat je in 3 jaar kan realiseren. Laten we naar

Nadere informatie

www.professionelegastouders.com Stap 1: Blijf leren Wanneer jij groeit, groeit jouw bedrijf mee. Je kunt het ook omdraaien: Wanneer jouw bedrijf stilstaat, betekent dat dat er werk voor jou aan de winkel

Nadere informatie

Hoofdstuk 1. Introductie

Hoofdstuk 1. Introductie Hoofdstuk 1 Introductie Wat kan dit boek voor jou betekenen? Als je dit boek leest, sta je op het punt een enorm succes te maken van je bedrijf. Dat vind ik geweldig cool. Welkom! Mijn naam is Marielle

Nadere informatie

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 1: denken en doen als een ondernemer Les 1: van werknemer naar ondernemer

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 1: denken en doen als een ondernemer Les 1: van werknemer naar ondernemer Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen Week 1: denken en doen als een ondernemer Les 1: van werknemer naar ondernemer Pen en papier? Het verschil Een werknemer denkt anders dan een ondernemer Het grootste

Nadere informatie

De 3 beste manieren om je diensten high-end te maken zodat je veel hogere prijzen kunt vragen. verdienen

De 3 beste manieren om je diensten high-end te maken zodat je veel hogere prijzen kunt vragen. verdienen 21 Tips om meer te verdienen en minder te werken Veel coaches, trainers en adviseurs verdienen weinig maar werken toch heel hard. 21 Ze werken 1-op-1 Tips en op uur-factuurbasis met klanten. Als ze niet

Nadere informatie

WELKOM. Waarom zou je online gaan?

WELKOM. Waarom zou je online gaan? 1 Waarom zou je online gaan? Nog voor we starten. Waarom zou jij online gaan? Omdat ik beide gedaan heb, kan ik je goed de verschillen uitleggen. Offline werken, betekent Vaste uren. Betaald worden als

Nadere informatie

Dag 7: Welke acties neem je die passen bij je nieuwe geld-bewustzijn?

Dag 7: Welke acties neem je die passen bij je nieuwe geld-bewustzijn? Dag 7: Welke acties neem je die passen bij je nieuwe geld-bewustzijn? Laatste dag. Kom je ook bij de Geld is Liefde Community? (En alle redenen om lid te worden.) Wat is de mindset van waaruit je moeiteloos

Nadere informatie

Training Creatief denken

Training Creatief denken Training Creatief denken Creatief denken: prikkel je geest Out of the box denken. Of, buiten de gebaande paden denken. Doorbreek denkpatronen. Breekt het zweet je al uit als je dit hoort? Heb jij moeite

Nadere informatie

8 Succesfactoren om online geld te verdienen. "Hoe kan jij jouw kennis en ervaring online delen en daar geld mee verdienen?"

8 Succesfactoren om online geld te verdienen. Hoe kan jij jouw kennis en ervaring online delen en daar geld mee verdienen? 8 Succesfactoren om online geld te verdienen "Hoe kan jij jouw kennis en ervaring online delen en daar geld mee verdienen?" Je kent vast wel ondernemers die actief zijn online en nu een deel van hun inkomen

Nadere informatie

Hoe je meer verdient met online video s

Hoe je meer verdient met online video s Hoe je meer verdient met online video s Video s die je continue nieuwe klanten opleveren door Noortje Janmaat Business coach en oprichter van Verdienen met VIDEO www.verdienenmetvideo.nl noortje@verdienenmetvideo.nl

Nadere informatie

ondernemers die een boek willen schrijven

ondernemers die een boek willen schrijven TIPS voor ondernemers die een boek willen schrijven Maak het verschil met de BSTSLLR-methode voor het verhogen van je expertstatus Daisy Goddijn Inhoudsopgave Voorwoord...11 Inleiding...13 De BSTSLLR-methode...17

Nadere informatie

Training Sales. Sales: onderzoeken, adviseren en verkopen

Training Sales. Sales: onderzoeken, adviseren en verkopen Training Sales Sales: onderzoeken, adviseren en verkopen Verkopen. De één krijgt er een vieze smaak van in zijn mond en de ander staat te trappelen om aan de slag te gaan. Sales is wat jij ervan maakt.

Nadere informatie

10 SUCCESFACTOREN. In het webinar ga ik ook iets vertellen over mijn nieuwe event Meer Verdienen Minder Werken op 3/4/5 april 2014 a.s.

10 SUCCESFACTOREN. In het webinar ga ik ook iets vertellen over mijn nieuwe event Meer Verdienen Minder Werken op 3/4/5 april 2014 a.s. 21 Tips om meer te verdienen en minder te werken 10 SUCCESFACTOREN Veel coaches, trainers en adviseurs verdienen weinig maar werken toch heel hard. Ze werken 1-op-1 en op uur-factuurbasis met klanten.

Nadere informatie

Dat zijn vragen, die ik terug hoor van mijn klanten, die graag meer klanten en meer omzet willen hebben.

Dat zijn vragen, die ik terug hoor van mijn klanten, die graag meer klanten en meer omzet willen hebben. Gemakkelijk jouw ideale klant aantrekken Dat lijkt een utopie. Er is zoveel concurrentie Hoe val jij op in die volle markt? Hoe onderscheid je je van de concurrentie? Hoe zorg je ervoor, dat je als expert

Nadere informatie

10 SUCCESFACTOREN VAN VIP-DAGEN

10 SUCCESFACTOREN VAN VIP-DAGEN 10 SUCCESFACTOREN VAN VIP-DAGEN SNEL GOED VERDIENEN MET WERK DAT JE LEUK VINDT DOOR LAURA BABELIOWSKY WWW.BOUWEENBLOEIENDBEDRIJF.NL WAT IS EEN VIP-DAG PRECIES? Je gaat een dag met de klant aan het werk

Nadere informatie

Dag 2. Ondernemen als ZORG- PROFESSIONAL. Probleemgerichte Doelgroep Marktanalyse Sygnature system. Naam: Telefoon:

Dag 2. Ondernemen als ZORG- PROFESSIONAL. Probleemgerichte Doelgroep Marktanalyse Sygnature system. Naam: Telefoon: ONDERNEMEN ALS ZORG-PROFESSIONAL DAG 2 1 Ondernemen als ZORG- PROFESSIONAL Dag 2 Probleemgerichte Doelgroep Marktanalyse Sygnature system Naam: Telefoon: ONDERNEMEN ALS ZORG-PROFESSIONAL DAG 2 2 Over Rose

Nadere informatie

Ik help zelfstandige zorgprofessionals om ook als ondernemer te excelleren

Ik help zelfstandige zorgprofessionals om ook als ondernemer te excelleren Ik help zelfstandige zorgprofessionals om ook als ondernemer te excelleren Individuele trainingsdagen Programma van 5 maanden: ü Kennis ü Vaardigheden ü Mindset als ondernemer ü Live dagen in de groep,

Nadere informatie

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Grijp je Ambities Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Je dromen verwezenlijken in 7 stappen. Grijp je ambities Brengt je dichterbij je ideaal Laat je talenten leven Helpt je het

Nadere informatie

HOE JE MET HIGH-END PROGRAMMA S EEN GROTE INKOMENSDOORBRAAK KUNT MAKEN

HOE JE MET HIGH-END PROGRAMMA S EEN GROTE INKOMENSDOORBRAAK KUNT MAKEN HOE JE MET HIGH-END PROGRAMMA S EEN GROTE INKOMENSDOORBRAAK KUNT MAKEN DOOR LAURA BABELIOWSKY WWW.BOUWEENBLOEIENDBEDRIJF.NL OVER LAURA BABELIOWSKY Laura heeft meer invloed op ZZP ers gehad dan alle Kamers

Nadere informatie

De BESTSELLER-methode

De BESTSELLER-methode De BTR-methode Maak het verschil met de BTR-methode voor het verhogen van je expertstatus tel je eens voor: je zit in de auto en je wordt gebeld; een onbekend nummer. Je neemt op en een vrouw aan de andere

Nadere informatie

Jij hebt iets bijzonders te delen, een mooi verhaal of jij hebt iets unieks te bieden waardoor jij het leven van je klanten positief kan veranderen.

Jij hebt iets bijzonders te delen, een mooi verhaal of jij hebt iets unieks te bieden waardoor jij het leven van je klanten positief kan veranderen. Business Passionista Passion, Power & Purpose Jij hebt iets bijzonders te delen, een mooi verhaal of jij hebt iets unieks te bieden waardoor jij het leven van je klanten positief kan veranderen. Be a woman

Nadere informatie

de loopbaan reis over verbinding, betekenisvol werken en vorm geven aan verandering! Hilvaria Studio s

de loopbaan reis over verbinding, betekenisvol werken en vorm geven aan verandering! Hilvaria Studio s de loopbaan reis over verbinding, betekenisvol werken en vorm geven aan verandering! 2019 Hilvaria Studio s Ik kies voor mezelf, omdat werk geen corset mag worden waarin ik me gevangen voel en van waaruit

Nadere informatie

Marketing voor een Succesvolle praktijk

Marketing voor een Succesvolle praktijk Marketing voor een Succesvolle praktijk Marketing is iets dat je eigenlijk continu doet als je met vreemden over jouw dienst praat. Marketing is namelijk het communiceren van de waarde van jouw dienst

Nadere informatie

[PILOT] Aan de slag met de Hoofdzaken Ster

[PILOT] Aan de slag met de Hoofdzaken Ster [PILOT] Aan de slag met de Hoofdzaken Ster! Hoofdzaken Ster Copyright EffectenSter BV 2014 Hoofdzaken Ster SOCIALE VAARDIGHEDEN VERSLAVING DOELEN EN MOTIVATIE 10 9 8 10 9 8 7 6 4 3 2 1 7 6 4 3 2 1 10 9

Nadere informatie

Re-Job E-Book Take-Off

Re-Job E-Book Take-Off Re-Job E-Book Take-Off re-job 3. TAKE OFF 3.1 Ik en mijn talent Stel je eens voor: Je rijdt door een willekeurige straat en één van de voortuinen springt je in het oog. De schoonheid, de bloemen, de geuren

Nadere informatie

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge WAARDE MANIFESTEER MEER OMZET CHALLENGE 1 WERKBOEK MANIFESTEER MEER OMZET CHALLENGE IK NODIG JE UIT ALLE OPDRACHTEN UIT HET WERKBOEK TE MAKEN ONDERNEMERSCOACH EN MANIFESTEER EXPERT 2 Dit is jouw werkboek

Nadere informatie

TOTAL PRESENCE ACADEMY E-BOOK. Succesvol zijn wie je bent

TOTAL PRESENCE ACADEMY E-BOOK. Succesvol zijn wie je bent TOTAL PRESENCE ACADEMY E-BOOK Succesvol zijn wie je bent Monique Dekker, juni 2017 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 Waarom dit e-book?... 2 Wie ben ik?... 2 2. Weet wie je bent en waar je voor staat....

Nadere informatie

Succesvol zijn wie je bent. Monique Dekker, mei 2018

Succesvol zijn wie je bent. Monique Dekker, mei 2018 E-BOOK Succesvol zijn wie je bent. Monique Dekker, mei 2018 0 Inhoudsopgave 1. Voorwoord... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 2. Inleiding... 3 Wie is Monique Dekker?... 3 3. Bewustzijn... 4 Zijn wie

Nadere informatie

Coachvaardigheden, onderzoeken, adviseren en verkopen

Coachvaardigheden, onderzoeken, adviseren en verkopen Training Coachvaardigheden Coachvaardigheden, onderzoeken, adviseren en verkopen Veel professionals doen tijdens hun carrière een beroep op een coach. Soms omdat ze vastgelopen zijn en niet weten welke

Nadere informatie

Nieuwe high-fee klanten door te netwerken

Nieuwe high-fee klanten door te netwerken Nieuwe high-fee klanten door te netwerken Netwerken eng? Nee, het is juist heel erg leuk én hartstikke belangrijk. Belangrijk omdat het leidt tot een betere zichtbaarheid van jouw onderneming, tot leuke

Nadere informatie

meest geweldige beslissing de basis van je hele business speels avontuur

meest geweldige beslissing de basis van je hele business speels avontuur Proficiat! Dit is de meest geweldige beslissing die je kon nemen om jouw business te doen uitgroeien van een zaadje (lees: passie) naar een tuin vol bloemen (lees : fulltime inkomen). Echt waar. Dit wordt

Nadere informatie

13 Acquisitietips. AngelCoaching. Coaching en training voor de creatieve sector www.angelcoaching.nl

13 Acquisitietips. AngelCoaching. Coaching en training voor de creatieve sector www.angelcoaching.nl 13 Acquisitietips AngelCoaching Coaching en training voor de creatieve sector Tip 1 Wat voor product/dienst ga je aanbieden? Maak een keuze, niemand kan alles! Tip 1 Veel ondernemers zijn gezegend met

Nadere informatie

Training Communicatievaardigheden

Training Communicatievaardigheden Training Communicatievaardigheden Communicatie vaardigheden: succesvol en verbindend communiceren Wat zou het fijn zijn als Jan een keer normaal zou communiceren. Mijn leidinggevende communiceert ook nooit

Nadere informatie

AUTHENTICITEIT IS DE SLEUTEL TOT SUCCESVOLLE MARKETING

AUTHENTICITEIT IS DE SLEUTEL TOT SUCCESVOLLE MARKETING AUTHENTICITEIT IS DE SLEUTEL TOT SUCCESVOLLE MARKETING Succesvolle marketing is datgene doen waar jouw bedrijf aandacht mee genereert, wat jou helpt je verhaal te doen en wat jouw community laat groeien.

Nadere informatie

Mijn vraag aan jou. Daar gaan we deze week mee aan de slag! Ik heb een week BOMVOL met waardevolle content zodat jij die shift kan gaan maken!

Mijn vraag aan jou. Daar gaan we deze week mee aan de slag! Ik heb een week BOMVOL met waardevolle content zodat jij die shift kan gaan maken! WELKOM!!!!! Wat gaan we doen deze week? Hoe haal je het aller meeste uit deze week? Hoe kun je de content het beste tot je nemen? Tot wanneer kun je alles terug kijken? Mijn missie Een wereld creëren met

Nadere informatie

WERKBOEK CORIEN OENEMA

WERKBOEK CORIEN OENEMA WERKBOEK CORIEN OENEMA WELKOM BIJ DE BUSINESS REBEL BOOTCAMP Heel hartelijk welkom bij de Business Rebel Bootcamp. Ik ben blij dat je hier bent. Mijn naam is Corien Oenema. Ik ben de businessrebel, blogger,

Nadere informatie

Niemand leest. Dus doe je best.

Niemand leest. Dus doe je best. VOORWOORD Niemand leest. Dus doe je best. Wiegt jouw website je lezer langzaam in slaap? Staan je pagina s vol lange, onleesbare lappen tekst met intern taalgebruik? En vraag jij je nog steeds af waarom

Nadere informatie

Visie. Volharding. De diepte in De bestaande situatie ontregelen gebeurt niet door een oppervlakkige HAAL MEER RESULTAAT UIT JEZELF EN ANDEREN

Visie. Volharding. De diepte in De bestaande situatie ontregelen gebeurt niet door een oppervlakkige HAAL MEER RESULTAAT UIT JEZELF EN ANDEREN HAAL MEER RESULTAAT UIT JEZELF EN ANDEREN The privilege of a lifetime is to become who you truly are. - Carl Jung Visie Als authentiek leider ben je een kapitein aan het roer van een schip. Handen aan

Nadere informatie

TIPS, SCRIPTS EN MUST DO S Zodat Jij Kunt Vragen Wat Je Waard Bent & Cliënten Je Dit Graag Betalen!

TIPS, SCRIPTS EN MUST DO S Zodat Jij Kunt Vragen Wat Je Waard Bent & Cliënten Je Dit Graag Betalen! 15 TIPS, SCRIPTS EN MUST DO S Zodat Jij Kunt Vragen Wat Je Waard Bent & Cliënten Je Dit Graag Betalen! Sandra Derksen www.bloeiendepraktijk.nl Wie ben ik en waarom help ik jou graag? Hi! Ik ben Sandra

Nadere informatie

Training Extra Eindsprint & Doelen Training

Training Extra Eindsprint & Doelen Training Training Extra Eindsprint & Doelen Training 2017 is al weer bijna afgelopen. Wow, wat is dat snel gegaan he? Ik deel in deze extra training wat inzichten met je om dit jaar nog een eindsprint te kunnen

Nadere informatie

De training wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De training wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Training Passie en missie Passie en missie: jouw unieke bijdrage Wil jij weten wat jouw passie en missie is? Wat jouw unieke bijdrage is? Hoe jij het verschil kan maken? Dan is de training Passie en missie

Nadere informatie

Persoonlijk Rapport Junior Scan

Persoonlijk Rapport Junior Scan Persoonlijk Rapport Junior Scan Persoonlijke gegevens Naam test junior Datum test 02/09/2011 (17:19) Jouw ondernemersprofiel In vergelijking met het branche normprofiel geeft jouw profiel het volgende

Nadere informatie

BUSINESS COACH CERTIFICATIE JAARPROGRAMMA

BUSINESS COACH CERTIFICATIE JAARPROGRAMMA BOUW EEN BLOEIEND BEDRIJF GECERTIFICEERD COACH BOUW EEN BLOEIEND BEDRIJF BUSINESS COACH CERTIFICATIE JAARPROGRAMMA DOOR LAURA BABELIOWSKY, TOONAANGEVEND BUSINESS-COACH VOOR ZZP-ONDERNEMERS Creëer een succesvol

Nadere informatie

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Grijp je Ambities Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Je dromen verwezenlijken in 7 stappen. Grijp je ambities Brengt je dichterbij je ideaal Geeft je inzicht in jouw persoonlijke

Nadere informatie

De lanceringsformule. Een stappenplan voor het lanceren

De lanceringsformule. Een stappenplan voor het lanceren De lanceringsformule Een stappenplan voor het lanceren Dit boek gaat over de beste manier om online je diensten te verkopen: door ze te lanceren. Zo n dienst kan een workshop, een online training, een

Nadere informatie

Training Creatief denken

Training Creatief denken Training Creatief denken Creatief denken: een oplossing voor elk probleem Creatief denken is vandaag de dag een must. De markt verandert razendsnel en als je niet innovatief bent, loop je achter de feiten

Nadere informatie

Valkuilen Door een weinig flexibele houding kun je niet inspelen op veranderende situaties.

Valkuilen Door een weinig flexibele houding kun je niet inspelen op veranderende situaties. 1 Doelgericht Succesvol ondernemen begint met jezelf duidelijke doelen stellen en hier gericht naartoe werken. Een doelgerichte houding zorgt voor richting voor je onderneming en vergroot de kans dat plannen

Nadere informatie

Stap 1 Zorg Voor Goede Stemming

Stap 1 Zorg Voor Goede Stemming Stap 1 Zorg Voor Goede Stemming Klinkt simpel natuurlijk! Maar het is echt heel lastig om je passie te ontdekken en er achter te komen wat echt bij je past wanneer je je leeg of ongelukkig voelt. Je wilt

Nadere informatie

"Hoe word je een succesvolle fotograaf" MAANDAG 15 + DINSDAG 16 APRIL 2019 LOCATIE: OISTERWIJK

Hoe word je een succesvolle fotograaf MAANDAG 15 + DINSDAG 16 APRIL 2019 LOCATIE: OISTERWIJK MASTERCLASS "Hoe word je een succesvolle fotograaf" MAANDAG 15 + DINSDAG 16 APRIL 2019 LOCATIE: OISTERWIJK MASTERCLASS " H O E W O R D J E E E N S U C C E S V O L L E F O T O G R A A F " Succes is voor

Nadere informatie

8 Stappen naar Succes

8 Stappen naar Succes 8 Stappen naar Succes Ik ga je een geheim vertellen; Al meer dan 4 jaar was ik zelfstandig Trainer en ik heb geworsteld en gezocht naar; Focus Mijn missie Wie is mijn doelgroep? Hoe kan ik een stabiel

Nadere informatie

V O L G E R S F A C E B O O K / D E D R E S S C O A C H W W W. G L A N C Y. N L

V O L G E R S F A C E B O O K / D E D R E S S C O A C H W W W. G L A N C Y. N L SIMPEL STAPPENPLAN VAN JE PASSIE JE WERK MAKEN 3.278 VOLGERS FACEBOOK/DEDRESSCOACH WWW.GLANCY.NL Mijn reis: van passie naar ondernemer Gefeliciteerd! Je hebt een eerste stap gezet. Wat fantastisch dat

Nadere informatie

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 5: grip op geld Les 2: waarde

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 5: grip op geld Les 2: waarde Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen Week 5: grip op geld Les 2: waarde Pen en papier? Kosten versus waarde Hoe zou het zijn om echt het geld te verdienen wat past bij de waarde die je levert? Om niet

Nadere informatie

Meer succes met je website

Meer succes met je website Meer succes met je website Hoeveel geld heb jij geïnvesteerd in je website? Misschien wel honderden of duizenden euro s in de hoop nieuwe klanten te krijgen. Toch levert je website (bijna) niets op Herkenbaar?

Nadere informatie

Persoonlijke ontwikkeling. Businesscoaching

Persoonlijke ontwikkeling. Businesscoaching Persoonlijke ontwikkeling Caroline Verdonk Sense2sense Lichaamswerk (wandel)coaching Opstellingen Drukke vrouwen Ik help je om mild voor jezelf te zijn, de lat lager te leggen en tijd voor jezelf te creëren.

Nadere informatie

E-mailmarketing voor zorg-professionals: Reader Deel 1: Waarom is e-mail marketing belangrijk?

E-mailmarketing voor zorg-professionals: Reader Deel 1: Waarom is e-mail marketing belangrijk? Waarom is e-mail marketing belangrijk als zorg-professional? Als therapeut of coach werk je graag met mensen. Ook wil je graag genoeg verdienen om van te kunnen leven. Dat betekent dat het belangrijk voor

Nadere informatie

Ebook In 6 stappen naar een succesvolle praktijk

Ebook In 6 stappen naar een succesvolle praktijk Ebook In 6 stappen naar een succesvolle praktijk 2014 Rose Jansen Create Beste ambitieuze therapeut, Hoe zorg je als therapeut voor een succesvolle, welvarende praktijk? Ik kan je 1 ding vertellen: gewoon

Nadere informatie

BRAND & DESIGN YOUR BIZ!

BRAND & DESIGN YOUR BIZ! Manon Toma BRAND & DESIGN YOUR BIZ! Ik wil dat jouw potentiële klant ZIET hoe tof jouw merk is! invulsheet: Wat is het DNA van jouw brand en business? BRANDING IS NIET ALLEEN VOOR DE BIG BOYS! Het is juist

Nadere informatie

BuildGreatMinds Programma

BuildGreatMinds Programma BuildGreatMinds Programma Wie ben ik Sinds 2005 ben ik ondernemer in de kinderopvang. Kinderen zijn altijd al mijn passie geweest en binnen mijn locaties op zoek naar kwaliteit. Als trainer in Speelplezier

Nadere informatie

voor coaches, trainers en adviseurs

voor coaches, trainers en adviseurs De 7 beste businessmodellen voor coaches, trainers en adviseurs om goed te verdienen met het werk dat je het allerleukste vindt door Laura Babeliowsky www.bouweenbloeiendbedrijf.nl Waarom een business-model

Nadere informatie

Training Passie en missie

Training Passie en missie Training Passie en missie Passie en missie: jouw unieke bijdrage Wil jij weten wat jouw passie en missie is? Wat jouw unieke bijdrage is? Hoe jij het verschil kan maken? Dan is de training Passie en missie

Nadere informatie

Studio Sessions Online Coaching Programma Photographers Coach

Studio Sessions Online Coaching Programma Photographers Coach Studio Sessions Online Coaching Programma Photographers Coach!1 Les 1 - Visie en Doelen In dit deel start je met jouw reis in het stroomlijnen van jouw Studio. Je begint met het eind in je achterhoofd

Nadere informatie

3dodelijke. fouten. als [beginnend] beauty stylist PROLES BEAUTY DOOR: LOES RIKKERS

3dodelijke. fouten. als [beginnend] beauty stylist PROLES BEAUTY DOOR: LOES RIKKERS 3dodelijke fouten als [beginnend] beauty stylist DOOR: LOES RIKKERS Bij veel beauty styliste zie ik in één opslag dat ze nooit succesvol zullen worden Maak jij ÉÉn van deze veel gemaakte fouten? In de

Nadere informatie

LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK!

LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK! LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK! In dit E-book leer je hoe je door het inzetten van je eigen netwerk je bedrijf kan laten groeien. WAAROM DIT E-BOOK? Veel ondernemers beginnen

Nadere informatie

Voorwoord - Martijn Pennekamp 7 Inleiding 11 Succesvol ondernemen: een vak apart 17 Methode Rethink your business 25

Voorwoord - Martijn Pennekamp 7 Inleiding 11 Succesvol ondernemen: een vak apart 17 Methode Rethink your business 25 Voorwoord - Martijn Pennekamp 7 Inleiding 11 Succesvol ondernemen: een vak apart 17 Methode Rethink your business 25 Stap 1 Verander je money mindset 33 Stap 2 Bepaal je kernwaarden en missie 49 Stap 3

Nadere informatie

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge OVERVLOED MANIFESTEER MEER OMZET 1 WERKBOEK MANIFESTEER MEER OMZET IK NODIG JE UIT ALLE OPDRACHTEN UIT HET WERKBOEK TE MAKEN ONDERNEMERSCOACH EN MANIFESTEER EXPERT 2 Dit is jouw werkboek voor Dag 5 De

Nadere informatie

Het Ultieme Coachpraktijk Raamwerk. Ontdek de drie belangrijkste fundamenten om snel je praktijk op te starten of uit te bouwen.

Het Ultieme Coachpraktijk Raamwerk. Ontdek de drie belangrijkste fundamenten om snel je praktijk op te starten of uit te bouwen. Het Ultieme Coachpraktijk Raamwerk Ontdek de drie belangrijkste fundamenten om snel je praktijk op te starten of uit te bouwen made with Inhoudsopgave 1. De piketpaaltjes methode 2. Uitwerking en praktijkvoorbeelden

Nadere informatie

Rapportage online marktonderzoek Wat maakt succes?

Rapportage online marktonderzoek Wat maakt succes? Rapportage online marktonderzoek Wat maakt succes? December 2007 / Januari 2008 Door: Marco Bouman, Impulse, Strategie & Marketing Februari 2008 2008 Marco Bouman, alle rechten voorbehouden Het is niet

Nadere informatie

Young People Coaching Experience

Young People Coaching Experience Hét loopbaanprogramma voor Young Professionals Young People Coaching Experience In 5 stappen naar je ideale baan! Ga jij met tegenzin naar je werk? Heb je er genoeg van om werk te doen dat niet bij je

Nadere informatie

Leer in dit jaarprogramma hoe je systematisch nieuwe klanten werft, een aantrekkelijk aanbod creëert en een uitstekend ondernemersinkomen behaalt

Leer in dit jaarprogramma hoe je systematisch nieuwe klanten werft, een aantrekkelijk aanbod creëert en een uitstekend ondernemersinkomen behaalt Leer in dit jaarprogramma hoe je systematisch nieuwe klanten werft, een aantrekkelijk aanbod creëert en een uitstekend ondernemersinkomen behaalt Dit jaarprogramma is speciaal bedoeld voor ondernemers

Nadere informatie

APQ-vragenlijst 28 maart Bea Voorbeeld

APQ-vragenlijst 28 maart Bea Voorbeeld APQ-vragenlijst 28 maart 2018 Bea Voorbeeld Inleiding In dit rapport bespreken we jouw inzetbaarheid wat je kunt doen om jouw positie op de arbeidsmarkt te verbeteren. Om dit te bepalen hebben we de volgende

Nadere informatie

Zo werkt conversie optimalisatie!

Zo werkt conversie optimalisatie! Zo werkt conversie optimalisatie! Haal jij al optimaal resultaat uit je bezoekers? Veel ondernemers laten kansen liggen. Dat is niet vreemd maar wel jammer. Als je met dit werkblad en de checklist aan

Nadere informatie

APQ-vragenlijst 30 januari Daan Demo

APQ-vragenlijst 30 januari Daan Demo APQ-vragenlijst 30 januari 2019 Daan Demo Inleiding In dit rapport bespreken we jouw inzetbaarheid en wat je kunt doen om jouw positie op de arbeidsmarkt te verbeteren. Om dit te bepalen hebben we de volgende

Nadere informatie

Werk, moederschap en jij in balans

Werk, moederschap en jij in balans Werk, moederschap en jij in balans Ben jij een ambitieuze professional en moeder en herken je dat je het goed wilt doen: in je carrière, de opvoeding van je kind(eren), als partner en voor je vrienden;

Nadere informatie

Met: 20 strategieen 20 energievragen. Businessvragen voor. OndernemersCoach.

Met: 20 strategieen 20 energievragen. Businessvragen voor. OndernemersCoach. Met: 20 strategieen 20 energievragen 40 Businessvragen Bezield voor Succes OndernemersCoach 2 Wat is bezield succes? Bezield succes is -voor mij- ondernemen op een manier die helemaal past bij wie je bent.

Nadere informatie

Maak echt contact, stel iemand op zijn/haar gemak. Wellicht is dit de eerste keer dat je potentieel klant skype/facetime gebruikt.

Maak echt contact, stel iemand op zijn/haar gemak. Wellicht is dit de eerste keer dat je potentieel klant skype/facetime gebruikt. FASE 1: STEL JE KLANT OP HAAR/ZIJN GEMAK EN NEEM DE LEIDING Maak echt contact, stel iemand op zijn/haar gemak. Wellicht is dit de eerste keer dat je potentieel klant skype/facetime gebruikt. Dit gesprek

Nadere informatie

T a l e n t v o l L e v e n!

T a l e n t v o l L e v e n! T a l e n t v o l L e v e n! 7 Gamechangers Nicoline Pouwer Zangeres. Entrepreneur. Levensgenieter. Talentvol leven De keuze is aan jou Zeg 'Ja!" tegen jouw talentvolle leven! Lieve talentvolle levensgenieter,

Nadere informatie

21 Geheimen voor Succesvol Ondernemen. An Verstraete

21 Geheimen voor Succesvol Ondernemen. An Verstraete 21 Geheimen voor Succesvol Ondernemen An Verstraete 92% van je concurrenten moet dit nog ontdekken In dit E-boek beschrijf ik de ontdekkingen die ik doe in mijn zoektocht naar succes. Bloem, boter, een

Nadere informatie