SAMENWERKINGSOVEREENKOMST MODELCASUS

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SAMENWERKINGSOVEREENKOMST MODELCASUS"

Transcriptie

1 1/6 SAMENWERKINGSOVEREENKOMST MODELCASUS ONDERGETEKENDEN 1. Gemeente Emmelerbroek, rechtsgeldig vertegenwoordigd door Burgemeester drs. J. de Geus, die handelt ter uitvoering van het besluit van de gemeenteraad van 14 december 2006, - hierna te noemen gemeente, 2. Provincie Overland, waarvan de zetel is gevestigd te Arnwegen, rechtsgeldig vertegenwoordigd door Commissaris der Koninging drs. J.A.M. van Sminia, die handelt ter uitvoering van het besluit van Provinciale Staten van 12 december 2006, - hierna te noemen provincie, 3. Duitenberg Projectontwikkeling II BV, statutair gevestigd en kantoorhoudende te Druten, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de heer L.J.M. Duitenberg, directeur/bestuurder, - hierna te noemen Duitenberg, partijen genoemd onder 1 t/m 3 hierna gezamenlijk te noemen partijen. OVERWEGENDE 1. Partijen op 4 juli 2006 een intentieovereenkomst hebben getekend waarin zij hebben aangegeven de mogelijkheid te willen onderzoeken om gezamenlijk de herontwikkeling van de voormalige textielfabriek Van Bleek & Zonen ter hand te nemen; 2. Partijen daartoe een Business Concept, een Business Case en een Maatschappelijke Kosten-Baten Analyse hebben opgesteld; 3. De Staat der Nederlanden en Vereniging Natuurmonumenten zich als projectpartner hebben teruggetrokken, doch partijen voldoende mogelijkheden zien om gedrieën voornoemde herontwikkeling aan te pakken; VERKLAREN TE ZIJN OVEREENGEKOMEN ALS VOLGT: 1 BEGRIPSBEPALINGEN Project Plangebied Belanghebbende partijen Interne kosten Externe kosten De herstructurering van het plangebied. Het binnen de begrenzing, zoals aangegeven bijlage I, gelegen gebied in de Hooipolder Bewoners, bewonersorganisaties, grondeigenaren, nutsbedrijven en andere organisaties met een belang in het plangebied. Kosten die, ten behoeve van de uitvoering van deze overeenkomst worden gemaakt door één der partijen. Kosten die, ten behoeve van de uitvoering van deze overeenkomst, worden gemaakt door derden en ten laste komen van de partijen.

2 2/6 2 DOEL VAN DE OVEREENKOMST 2.1 Partijen hebben ten doel de herstructurering van het plangebied gezamenlijk aan te pakken. Hierdoor kan op effectieve en efficiënte wijze vorm worden gegeven aan een integrale en gebiedsgerichte aanpak van de herstructurering, waarbij de individuele doelstellingen van partijen zoveel mogelijk gerealiseerd zullen worden. 2.2 Deze samenwerkingsovereenkomst geldt als basis voor de oprichting van een gezamenlijke rechtspersoon, welke indien mogelijk en wenselijk marktpartijen bij deze samenwerking betrekt. 2.3 Deze overeenkomst legt de gemeenschappelijke uitgangspunten vast en geeft aan welke elementen voorafgaand aan de herstructurering van het plangebied nader onderzocht dienen te worden. 3 UITGANGSPUNTEN 3.1 Bij het ten uitvoer brengen van deze overeenkomst zullen partijen de volgende documenten en de daarin gemaakte afspraken in ogenschouw nemen: - De Intentieovereenkomst d.d. 4 juli Het Business Concept, d.d. 20 september (Bijlage III); - De Business Case, d.d. 17 oktober 2006 (Bijlage IV); - De Maatschappelijke Kosten-Baten Analyse, d.d. 31 oktober 2006 (Bijlage V); - Het fiscaal advies van Molenbroek & Partners, d.d. 28 oktober 2006 (Bijlage IV). 3.2 Na oplevering worden de jachthaven (perceel 3) en het openbaar gebied (perceel 4) overgedragen aan gemeente. Gemeente voldoet bij oplevering de overnamesom van EURO [..] voor de jachthaven en EURO [..] voor het openbaar gebied. 3.3 Na oplevering wordt het appartementencomplex (perceel 1) overgedragen aan Duitenberg. Duitenberg voldoet bij oplevering de overnamesom van EURO [..]. 3.4 Partijen verdelen het financieel resultaat van de gezamenlijke Business Case volgens de volgende verdeelsleutel: - Gemeente: 1/3 - Provincie: 1/3 - Duitenberg: 1/3 3.5 De zeggenschap in de besluiten die door partijen gezamenlijk worden genomen is in beginsel verdeeld volgens de volgende verdeelsleutel: - Gemeente: 1/3 - Provincie: 1/3 - Duitenberg: 1/3 Dit laat onverlet de zeggenschap die partijen toekomt krachtens het publiekrecht.

3 3/6 3.6 Partijen streven naar een zodanige kwaliteit van het woon- en leefklimaat in het plangebied, dat dit, na afronding van het project, vergelijkbaar is met dat van de overige wijken in Emmelerbroek. Partijen benoemen daartoe onder andere een kwaliteitscoördinator welke toezicht houdt op naleving van het onder verantwoordelijkheid van partijen op te stellen beeldkwaliteitsplan. Partijen preciseren de rol van de kwaliteitscoördinator na oplevering van het beeldkwaliteitsplan. 3.7 Additionele middelen die partijen expliciet in gezamenlijkheid verkrijgen ten behoeve van het project, zullen voor het project worden aangewend. 3.8 De in dit artikel genoemde uitgangspunten kunnen onder instemming van elk der partijen worden bijgesteld. 4 ACTIVITEITEN 4.1 Partijen richten een rechtspersoon op die belast zal zijn met de herstructurering van het plangebied. De rechtspersoon heeft de vorm van een Commanditaire Vennootschap (CV), overeenkomstig het advies van Molenbroek en partners d.d. 28 oktober In de CV participeren Gemeente en Duitenberg als Commandiet. 4.2 Partijen richten een rechtspersoon op die belast is met het besturen van de CV. De rechtspersoon heeft de vorm van een Besloten Vennootschap (BV). Partijen participeren ieder voor 1/3 in het kapitaal van de BV, naar het advies van Molenbroek en partners d.d. 28 oktober De rechtspersoon beschikt als zelfstandige eenheid over voldoende handelingsvrijheid om op flexibele en efficiënte wijze vorm te geven aan de uitvoering van haar taken. 4.3 Partijen streven er naar om voor ondertekening van de Realisatieovereenkomst een derde partij te vinden die het commerciële centrum (perceel 4) voor een redelijke prijs wil overnemen. 4.4 Partijen stellen gezamenlijk een communicatieplan dat ten doel heeft om belanghebbenden te informeren. 4.5 Partijen bereiken overeenstemming over de wijze waarop (toekomstige) activiteiten worden gefinancierd en starten indien nodig een procedure die is gericht op het selecteren van een of meerdere financiers. 5 OVERLEGSTRUCTUUR 5.1 Partijen benoemen ieder een vertegenwoordiger die partijen vertegenwoordigd in de vergadering van aandeelhouders. 5.2 De vertegenwoordigers behartigen in de aandeelhoudersvergadering uitsluitend de financiële belangen van partijen, zoals van een goed vertegenwoordiger verlangt mag worden. Andere

4 4/6 belangen, waaronder belangen op het gebied van ruimtelijke ordening, werkgelegenheid en milieu, worden niet via de vergadering van aandeelhouders behartigd. 5.3 Voor behartiging van de niet-financiële belangen van de richten partijen een Stuurgroep op, waarin partijen op bestuurlijk niveau vertegenwoordigd zijn. Een lid van de Stuurgroep kan niet optreden als vertegenwoordiger in de algemene vergadering van aandeelhouders. 5.4 Besluitvorming binnen deze overeenkomst vindt plaats onder instemming van elk der partijen. 6 KOSTEN 6.1 De terzake de uitvoering van deze overeenkomst gemaakte en te maken interne kosten komen ten laste van de partij die ze maakt. 6.2 De terzake de uitvoering van deze overeenkomst te maken externe kosten komen, indien de daarmee verbonden opdracht door partijen is goedgekeurd, gelijkelijk ten laste van partijen. 6.3 De terzake de uitvoering van deze overeenkomst te maken kosten na oprichting van de rechtspersoon komen ten laste van de rechtspersoon. 7 PLANNING/TIJDSCHEMA 7.1 Ten behoeve van de voortgang der activiteiten is een planning opgesteld die als bijlage II in deze overeenkomst is opgenomen. 7.2 Partijen zullen de in deze planning vastgelegde tijdsduur voor de te verrichten werkzaamheden in acht nemen. 7.3 Indien overschrijding van de in deze planning opgenomen tijdstippen dreigt zullen partijen de wederpartij daarvan op de hoogte stellen en zullen partijen overleggen over de alsdan te nemen maatregelen. 8 DUUR VAN DE OVEREENKOMST 8.1 Deze overeenkomst treedt direct na ondertekening door partijen in werking. 8.2 Deze overeenkomst duurt in beginsel voort totdat partijen een gezamenlijke rechtspersoon hebben opgericht en de Realisatieovereenkomst in werking treedt. 8.3 De oprichting van de rechtspersoon zoals omschreven in art. 4.1 vindt plaats na goedkeuring van de nader uitgewerkte planexploitatie door beide partijen.

5 5/6 8.3 Onverminderd de gevolgen die de wet verbindt aan toerekenbare niet-nakoming van contractuele verplichtingen, kan deze overeenkomst door elk der partijen, middels een schriftelijke aangetekende opzegging, worden beëindigd indien: a. uiterlijk drie maanden na het tijdstip dat in de in artikel 7 genoemde planning is vastgelegd, partijen niet tot oprichting van een rechtspersoon zijn overgegaan. b. een partij in staat van faillissement wordt verklaard of surséance van betaling heeft gekregen, alsmede wanneer er executoriaal beslag op haar goederen wordt gelegd. 8.4 Aan een beëindiging als bedoeld in het vorige lid, zal de wederpartij geen recht kunnen ontlenen op vergoeding van eventuele kosten, renten en schade, in welke vorm ook en hoe ook genaamd. 9 DIVERSEN 9.1 Het is partijen niet toegestaan om hun contractpositie in welke vorm dan ook over te dragen aan derden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de wederpartij. Aan zo n toestemming kunnen voorwaarden worden verbonden. In elk geval gelden daarbij de volgende voorwaarden: - Alle verplichtingen van de overdragende partij gaan over op de partij die overgedragen krijgt; - Schaden welke, als gevolg van de overdracht van de contractpositie van één der partijen, voortvloeien uit vertragingen in de in lid 7 opgenomen planning, komen ten laste van de overdragende partij. 9.2 Partijen zullen zich tot het uiterste inspannen te voorkomen dat er zich geschillen voordoen waar partijen in goed overleg geen oplossing voor kunnen vinden. 9.3 Geschillen zullen aanhangig worden gemaakt bij de daartoe bevoegde rechter. 9.4 Partijen verschaffen elkaar alle informatie die onmisbaar is voor het uitvoeren van deze overeenkomst. 9.5 Op deze overeenkomst is het Nederlands recht van toepassing. 10 BIJLAGEN Bij deze overeenkomst horen onverbrekelijk de volgende bijlagen: Bijlage I: Plangebied; Bijlage II: Planning; Bijlage III: Het Businessconcept, d.d. 20 september 2006; Bijlage IV: De Businesscase, d.d. 17 oktober 2006; Bijlage V: Maatschappelijke Kosten Batenanalyse, d.d. 31 oktober 2006; Bijlage VI: Het fiscaal advies van Molenbroek & Partners, d.d. 28 oktober 2006.

6 6/6 ONDERTEKENING ALUS IN DRIEVOUD OVEREENGEKOMEN TE EMMELERBROEK OP 21 DECEMBER GEMEENTE EMMELERBROEK 2. PROVINCIE OVERLAND 3. DUITENBERG PROJECTONTWIKKELING II BV

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST LOCATIE SMITSWEG DORDRECHT. Tussen:

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST LOCATIE SMITSWEG DORDRECHT. Tussen: Dordrecht r«-^ \j SAMENWERKINGSOVEREENKOMST LOCATIE SMITSWEG DORDRECHT Tussen: Gemeente Dordrecht AM Wonen B.V. Amvest Projectontwikkeling Samenwerking met Derden B.V. Definltieve versie d.d. 6 juni 2005

Nadere informatie

Intentieovereenkomst. Kostenverhaal Locatie Haarlem Bavodorp

Intentieovereenkomst. Kostenverhaal Locatie Haarlem Bavodorp Intentieovereenkomst Kostenverhaal Locatie Haarlem Bavodorp Definitief 4 d.d. 5 december 2014 ONDERGETEKENDEN: 1. De publiekrechtelijke rechtspersoon de gemeente Haarlem, ten deze vertegenwoordigd door

Nadere informatie

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN O P T I E O V E R E E N K O M S T De ondergetekenden: 1. [ ] B.V., gevestigd te en kantoorhoudende te [ ], aan [ ], hierna te noemen: Optieverlener, ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar statutair

Nadere informatie

Intentieovereenkomst

Intentieovereenkomst Intentieovereenkomst Remiseterrein Definitief 3 juli 2014 MS/JZ mw. mr. A.M. Zut i.o.v. GOB/E ing. J.P.R. Braakman 1 van 7 ONDERGETEKENDEN: 1. De publiekrechtelijke rechtspersoon de gemeente Haarlem, ten

Nadere informatie

Intentieovereenkomst. Kostenverhaal d.d. 16 juni 2014. project herstructurering. Van de Beltstraat e.o. Elan Wonen

Intentieovereenkomst. Kostenverhaal d.d. 16 juni 2014. project herstructurering. Van de Beltstraat e.o. Elan Wonen Ve*si»d.d. 16 juni 2014 Intentieovereenkomst I^ Kostenverhaal d.d. 16 juni 2014 project herstructurering Van de Beltstraat e.o. Elan Wonen Versie d.d. 16 juni 2014 ONDERGETEKENDEN: De publiekrechtelijke

Nadere informatie

INTENTIEOVEREENKOMST NIEUWE BRANDWEERKAZERNE BEEK

INTENTIEOVEREENKOMST NIEUWE BRANDWEERKAZERNE BEEK INTENTIEOVEREENKOMST NIEUWE BRANDWEERKAZERNE BEEK ONDERGETEKENDEN 1. De gemeente Beek, rechtsgeldig vertegenwoordigd door burgemeester R.K.H. Krewinkel, - hierna te noemen gemeente, en 2. Brandweer Zuid-Limburg,

Nadere informatie

OVEREENKOMST. tot KOOP EN VERKOOP VAN AANDELEN. in het kapitaal van GRONINGEN AIRPORT EELDE N.V.

OVEREENKOMST. tot KOOP EN VERKOOP VAN AANDELEN. in het kapitaal van GRONINGEN AIRPORT EELDE N.V. OVEREENKOMST tot KOOP EN VERKOOP VAN AANDELEN in het kapitaal van GRONINGEN AIRPORT EELDE N.V. Concept d.d. 30 november 2003 DE ONDERGETEKENDEN: 1. De STAAT DER NEDERLANDEN (Ministerie van Verkeer en Waterstaat),

Nadere informatie

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN AANDEELHOUDERSOVEREENKOMST

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN AANDEELHOUDERSOVEREENKOMST AANDEELHOUDERSOVEREENKOMST DE ONDERGETEKENDEN: (1) [ ] B.V., gevestigd en kantoorhoudende te [ ], hierna te noemen "[ ], ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door de heer; (2) [ ] B.V., gevestigd en

Nadere informatie

1. Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Langedijk, door het college conform het bepaalde in artikel 168, eerste lid, van de

1. Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Langedijk, door het college conform het bepaalde in artikel 168, eerste lid, van de 00087584/IP /SG INTENTIEOVEREENKOMST SV Vrone DE ONDERGETEKENDEN: 1. Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Langedijk, zetelende te Zuid-Scharwoude aan de (1772 GX) Vroedschap 1, rechtsgeldig

Nadere informatie

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN JOINT VENTURE OVEREENKOMST tussen [ ] en [ ] CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN INHOUDSOPGAVE Artikel Pagina 1 Doel... 4 2 Oprichting en inbreng...

Nadere informatie

Concept raamovereenkomst (bedoelt voor discussie doeleinden) BLUSLAARZEN VEILIGHEIDSREGIO ZUID-HOLLAND ZUID. Perceel: 1. bluslaarzen, CPV: ;

Concept raamovereenkomst (bedoelt voor discussie doeleinden) BLUSLAARZEN VEILIGHEIDSREGIO ZUID-HOLLAND ZUID. Perceel: 1. bluslaarzen, CPV: ; Concept raamovereenkomst (bedoelt voor discussie doeleinden) BLUSLAARZEN VEILIGHEIDSREGIO ZUID-HOLLAND ZUID Perceel: 1. bluslaarzen, CPV: 18830000-6; Juni 2016 De ondergetekenden: De Gemeenschappelijke

Nadere informatie

de ondergetekenden 1 en 2 gezamenlijk verder ook te noemen de aandeelhouders ;

de ondergetekenden 1 en 2 gezamenlijk verder ook te noemen de aandeelhouders ; AANDEELHOUDERSOVEREENKOMST DE ONDERGETEKENDEN: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (NAAM), gevestigd en kantoorhoudende te (postcode) te (PLAATS), aan de (STRAAT & HUISNUMMER), ten

Nadere informatie

ONTWIKKELINGSOVEREENKOMST **[naam plan] TE ALBRANDSWAARD

ONTWIKKELINGSOVEREENKOMST **[naam plan] TE ALBRANDSWAARD MODEL ONTWIKKELINGSOVEREENKOMST **[naam plan] TE ALBRANDSWAARD PARTIJEN 1. Gemeente Albrandswaard, te dezen vertegenwoordigd door de burgemeester van de Gemeente, de heer H.M. Bergmann, en als zodanig

Nadere informatie

SAMENWERKINGS- & ONTWIKKELINGS OVEREENKOMST

SAMENWERKINGS- & ONTWIKKELINGS OVEREENKOMST SAMENWERKINGS- & ONTWIKKELINGS OVEREENKOMST tussen: De gemeente Tiel & Stichting KleurrijkWonen ten behoeve van de herstructurering van de Meidoornstraat en de Esdoornstraat te Tiel. Status: Definitief

Nadere informatie

Anterieure overeenkomst Zuidzijde 137 en de Hoogt 1 te Goudriaan

Anterieure overeenkomst Zuidzijde 137 en de Hoogt 1 te Goudriaan Anterieure overeenkomst Zuidzijde 137 en de Hoogt 1 te Goudriaan Ondergetekenden: Gemeente Molenwaard, met betrekking tot het navolgende overeenkomstig het bepaalde in artikel 171 van de gemeentewet rechtsgeldig

Nadere informatie

Bestuursovereenkomst inzake financiële bijdrage Erfpachtscanon. Michiel Adriaanszoon de Ruyterkazerne. De ondergetekenden:

Bestuursovereenkomst inzake financiële bijdrage Erfpachtscanon. Michiel Adriaanszoon de Ruyterkazerne. De ondergetekenden: Bestuursovereenkomst inzake financiële bijdrage Erfpachtscanon Michiel Adriaanszoon de Ruyterkazerne De ondergetekenden: I.de publiekrechtelijke rechtspersoon, DE PROVINCIE ZEELAND, zetelende en kantoorhoudend

Nadere informatie

Anterieure exploitatieovereenkomst zoals bedoeld in artikel 6.24 Wet ruimtelijke ordening

Anterieure exploitatieovereenkomst zoals bedoeld in artikel 6.24 Wet ruimtelijke ordening Anterieure exploitatieovereenkomst zoals bedoeld in artikel 6.24 Wet ruimtelijke ordening De partijen: I. De gemeente Asten, ter zake van deze overeenkomst rechtsgeldig vertegenwoordigd door de burgemeester,

Nadere informatie

OVEREENKOMST OVER HET HERONTWIKKELEN VAN HET CENTRUM VAN OOSTERHAAR TE HAREN TUSSEN DE GEMEENTE HAREN EN WOONBORG TE VRIES

OVEREENKOMST OVER HET HERONTWIKKELEN VAN HET CENTRUM VAN OOSTERHAAR TE HAREN TUSSEN DE GEMEENTE HAREN EN WOONBORG TE VRIES (Gedigitaliseerd naar een oorspronkelijke kopie, lay-out pag 7 en 9 aangepast vanwege digitalisering) OVEREENKOMST OVER HET HERONTWIKKELEN VAN HET CENTRUM VAN OOSTERHAAR TE HAREN TUSSEN DE GEMEENTE HAREN

Nadere informatie

Samenwerkingsovereenkomst voor het ter beschikking stellen van tijdelijk leegstaand gemeentelijk vastgoed aan culturele instellingen

Samenwerkingsovereenkomst voor het ter beschikking stellen van tijdelijk leegstaand gemeentelijk vastgoed aan culturele instellingen B en W. nr. 13.0683 d.d. 9-7-2013 Onderwerp Samenwerkingsovereenkomst voor het ter beschikking stellen van tijdelijk leegstaand gemeentelijk vastgoed aan culturele instellingen Burgemeester en wethoudersbesluiten:behoudens

Nadere informatie

Bijlage 2. Voorbeeld samenwerkingsovereenkomst

Bijlage 2. Voorbeeld samenwerkingsovereenkomst Bijlage 2 Voorbeeld samenwerkingsovereenkomst IKC 18 De ondergetekenden: 1. Stichting Onderwijs (O), sstatutair gevestigd te (1234 AA) (plaatsnaam) aan de (adres), in deze rechtsgeldig vertegenwoordigd

Nadere informatie

CONCEPT BESTEMD VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN

CONCEPT BESTEMD VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN OVEREENKOMST VAN ACHTERGESTELDE GELDLENING tussen en [ ] OVEREENKOMST VAN ACHTERGESTELDE GELDLENING DE ONDERGETEKENDEN: (1), een besloten vennootschap statutair gevestigd en kantoorhoudende te, aan de,

Nadere informatie

LEDEN INBRENG OVEREENKOMST. Datum: (1) Stimuleringsfonds Duurzame Energie Regio Alkmaar U.A. (2) GEMEENTE Bergen

LEDEN INBRENG OVEREENKOMST. Datum: (1) Stimuleringsfonds Duurzame Energie Regio Alkmaar U.A. (2) GEMEENTE Bergen Concept d.d. 27-01-2014 VERSIE 1.0 Datum: 2014 (1) Stimuleringsfonds Duurzame Energie Regio Alkmaar U.A. (2) GEMEENTE Bergen LEDEN INBRENG OVEREENKOMST Paraaf gemeente: INHOUDSOPGAVE Artikel Pagina 1 DEFINITIES...

Nadere informatie

RAAMOVEREENKOMST. tussen ZONNEBLOEM UITVAARTVERZEKERINGEN N.V. DE VERENIGING BOND VAN UITVAARTVERENIGINGEN IN DE PROVINCIE --------------------------

RAAMOVEREENKOMST. tussen ZONNEBLOEM UITVAARTVERZEKERINGEN N.V. DE VERENIGING BOND VAN UITVAARTVERENIGINGEN IN DE PROVINCIE -------------------------- RAAMOVEREENKOMST tussen ZONNEBLOEM UITVAARTVERZEKERINGEN N.V. en DE VERENIGING BOND VAN UITVAARTVERENIGINGEN IN DE PROVINCIE -------------------------- welke de voorwaarden bevat waaronder partijen zullen

Nadere informatie

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN INTENTIEVERKLARING. [ ], [ ], (kantoorhoudende [ ], te [ ],hierna te noemen: de Verkoper,

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN INTENTIEVERKLARING. [ ], [ ], (kantoorhoudende [ ], te [ ],hierna te noemen: de Verkoper, INTENTIEVERKLARING DE ONDERGETEKENDEN: 1. De besloten vennootschap naar Nederlands recht [ ], (statutair) gevestigd [ ], [ ], (kantoorhoudende [ ], te [ ],hierna te noemen: de Verkoper, te dezen rechtsgeldig

Nadere informatie

Provinde Noord-Holland 4

Provinde Noord-Holland 4 \IW Provinde 4 DE ONDERGETEKENDEN: 1., een publiekrechtelijke rechtspersoon, gezeteld Dreef 3, 2012HR te Haarlem, ingeschreven in het handelsregister met KvK-nummer 34362354, op grond van het Besluit mandaat,

Nadere informatie

Bestuursovereenkomst Michiel Adriaanszoon de Ruyterkazerne

Bestuursovereenkomst Michiel Adriaanszoon de Ruyterkazerne Bestuursovereenkomst Michiel Adriaanszoon de Ruyterkazerne De ondergetekenden: De Staat der Nederlanden, te dezen vertegenwoordigd door de minister van Defensie, mevrouw J.A. Hennis-Plasschaert, hierna

Nadere informatie

Regiovisie Bergen-Gennep-Mook en Middelaar

Regiovisie Bergen-Gennep-Mook en Middelaar Bijlage 5 bij Raadsvoorstel Regionale Agenda dd 16 mei 2011 Bestuursovereenkomst Regiovisie Bergen-Gennep-Mook en Middelaar Vastgesteld door de Stuurgroep Regiovisie Bergen, Gennep, Mook en Middelaar op

Nadere informatie

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST. tussen. Zonnebloem UITVAARTVERZEKERINGEN N.V. [NAAM UITVAARTVERENIGING]

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST. tussen. Zonnebloem UITVAARTVERZEKERINGEN N.V. [NAAM UITVAARTVERENIGING] SAMENWERKINGSOVEREENKOMST tussen Zonnebloem UITVAARTVERZEKERINGEN N.V. en [NAAM UITVAARTVERENIGING] aangesloten bij de vereniging Bond van Uitvaartverenigingen in de Provincie --------------------------

Nadere informatie

Model optieovereenkomst

Model optieovereenkomst Model optieovereenkomst OPTIEOVEREENKOMST DORDTSE RUIMTE LOCATIE.. Ondergetekenden: 1) De publiekrechtelijke rechtspersoon gemeente Dordrecht, kantoorhoudende Spuiboulevard 300, 3311 GR Dordrecht, te dezen

Nadere informatie

NADERE OVEREENKOMST met kenmerk. inzake [perceel]

NADERE OVEREENKOMST met kenmerk. inzake [perceel] 1 Instructie: - Teksten/bepalingen waar voor staat, zijn optioneel. - Bij teksten waar OF tussen de bepalingen in staat, dient een keuze tussen de verschillende opties gemaakt te worden. De

Nadere informatie

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN LEVERANCIERSOVEREENKOMST tussen [ ] en [ ] LEVERANCIERSOVEREENKOMST Ondergetekenden: 1. [ ], een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, statutair gevestigd en kantoorhoudende te, hierna

Nadere informatie

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN SERVICEOVEREENKOMST

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN SERVICEOVEREENKOMST SERVICEOVEREENKOMST DE ONDERGETEKENDEN: 1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid [NAAM], statutair gevestigd en kantoorhoudende aan de [adres] te [(postcode)] [plaats], ten deze rechtsgeldig

Nadere informatie

AANGESLOTENEN-OVEREENKOMST. tussen. Stichting Taxaties en Validaties. «Validatieinstituut» d.d. 15 november 2012

AANGESLOTENEN-OVEREENKOMST. tussen. Stichting Taxaties en Validaties. «Validatieinstituut» d.d. 15 november 2012 AANGESLOTENEN-OVEREENKOMST tussen Stichting Taxaties en Validaties en «Validatieinstituut» d.d. 15 november 2012 DE ONDERGETEKENDEN: 1. Stichting Taxaties en Validaties, een stichting, gevestigd te Utrecht

Nadere informatie

Optie lint Tuinbouwweg Park Triangel

Optie lint Tuinbouwweg Park Triangel Dit is een onverbindend concept: aan dit concept kunnen geen rechten worden ontleend. Zonder overeenstemming tussen partijen kunnen partijen hieraan geen rechten ontlenen. Ondertekening vindt plaats na

Nadere informatie

AANVULLENDE OVEREENKOMST 155 WINDPARK OUD DINTEL. Aanvulling bij de locatieontwikkelingsovereenkomst 155 Windpark Oud Dintel d.d.

AANVULLENDE OVEREENKOMST 155 WINDPARK OUD DINTEL. Aanvulling bij de locatieontwikkelingsovereenkomst 155 Windpark Oud Dintel d.d. AANVULLENDE OVEREENKOMST 155 WINDPARK OUD DINTEL Aanvulling bij de locatieontwikkelingsovereenkomst 155 Windpark Oud Dintel d.d. 24 juni 2010 De ondergetekenden: 1. De besloten vennootschap met beperkte

Nadere informatie

Samenwerkingsverband Hoogeveen/De Wolden en ROC Drenthe College

Samenwerkingsverband Hoogeveen/De Wolden en ROC Drenthe College Raamovereenkomst Basiseducatie 2011-2014 Samenwerkingsverband Hoogeveen/De Wolden en ROC Drenthe College Ondergetekenden: De gemeente Hoogeveen, gevestigd te Raadhuisplein 1, Postbus 20000, 7900 PA Hoogeveen,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden B.R. Consultancy, gevestigd en kantoorhoudend te Rotterdam, 16Hoven Business Park,, 3045PC Rotterdam en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder KVK-nummer 61549592. Artikel 1 Definities

Nadere informatie

Uit-en toetreding huurders bij huurovereenkomst d.d...

Uit-en toetreding huurders bij huurovereenkomst d.d... Uit-en toetreding huurders bij huurovereenkomst d.d... Ondergetekenden: De besloten vennootschap The Wolf B.V.. h.o.d.n. Wolf Huisvestingsgroep statutair gevestigd te Amsterdam, kantoorhoudende te Amsterdam

Nadere informatie

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST INZAKE VMBO AMERSFOORT

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST INZAKE VMBO AMERSFOORT SAMENWERKINGSOVEREENKOMST INZAKE VMBO AMERSFOORT De ondergetekenden: 1. Stichting Meridiaan College Katholieke Scholengemeenschap Voortgezet Onderwijs, te dezer zake rechtsgeldig vertegenwoordigd door

Nadere informatie

Gemeente Delft. Onderwerp Reserveringsovereenkomst herontwikkeling Kruisstraat 71 te Deift

Gemeente Delft. Onderwerp Reserveringsovereenkomst herontwikkeling Kruisstraat 71 te Deift Vastgoed Secretariaat Gemeente Delft Staalweg 1 2612 KK Delft Bankrekening BNG 28 50 01787 IBAN NL21 BNGH 0285 0017 87 t.n.v. gemeente Delft Retouradres : Secretariaat, Postbus 78, 2600 ME Delfl Combinatlebouw

Nadere informatie

LICENTIEOVEREENKOMST/VOORWAARDEN

LICENTIEOVEREENKOMST/VOORWAARDEN LICENTIEOVEREENKOMST/VOORWAARDEN De ondergetekenden: 1. Licentiegever; en 2. de besloten vennootschap ilearn Company B.V, gevestigd en kantoorhoudende te Ede, aan de Wiek 121, in deze rechtsgeldig vertegenwoordigd

Nadere informatie

Algemene inkoopvoorwaarden met betrekking tot leveringen

Algemene inkoopvoorwaarden met betrekking tot leveringen Algemene inkoopvoorwaarden met betrekking tot leveringen vastgesteld bij besluit van het college van burgemeester en wethouders d.d. 29 maart 2011 in samenwerking met Inkoopbureau West-Brabant. Inhoudsopgave

Nadere informatie

Provincie Noord-Holland. FiberNH

Provincie Noord-Holland. FiberNH Glasvezelnetwerk Noord Holland Samenwerkingsovereenkomst inzake de aanleg van glasvezelnetwerk DE ONDERGETEKEN DEN:, een publiekrechtelijke rechtspersoon, gezeteld Dreef 3, 2012HR te Haarlem, ingeschreven

Nadere informatie

BESTUURSOVEREENKOMST Culturele Hoofdstad 2018

BESTUURSOVEREENKOMST Culturele Hoofdstad 2018 Beslisdocument Investeringdsdossier 2018 BIJLAGE 3 BESTUURSOVEREENKOMST Culturele Hoofdstad 2018 Concept van 12 april 2012 Partijen: 1. de provincie Noord-Brabant, zetelend te s-hertogenbosch, te dezen

Nadere informatie

AANDEELHOUDERSOVEREENKOMST

AANDEELHOUDERSOVEREENKOMST AANDEELHOUDERSOVEREENKOMST DE ONDERGETEKENDEN: De heer/mevrouw..., geboren te... op... en wonende te...,..., te dezen handelende, voor zich in privé, hierna te noemen: "X"; als aandeelhouder en bestuurder

Nadere informatie

LICENTIEOVEREENKOMST

LICENTIEOVEREENKOMST LICENTIEOVEREENKOMST Ondergetekenden: 1. [NAAM ARCHITECT(ENBUREAU)], geboren op [ ] te [ ], wonende te [ ] aan de [ ]/ gevestigd en kantoorhoudende aan de [ ] te [ ], (ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd

Nadere informatie

Verdrag betreffende het toepasselijke recht op vertegenwoordiging

Verdrag betreffende het toepasselijke recht op vertegenwoordiging Verdrag betreffende het toepasselijke recht op vertegenwoordiging De Staten die dit Verdrag hebben ondertekend, Verlangend gemeenschappelijke bepalingen vast te stellen betreffende het toepasselijke recht

Nadere informatie

NKMB HOLDING B.V. Modellen Bureau s Postbus CE s-hertogenbosch T:

NKMB HOLDING B.V. Modellen Bureau s Postbus CE s-hertogenbosch T: NKMB HOLDING B.V. Modellen Bureau s Postbus 2240 5202 CE s-hertogenbosch T: 073-7041120 info@nkmbbv.nl www.nkmbbv.nl SAMENWERKINGSOVEREENKOMST Partijen: en 1. Model naam, gevestigd te (1111 AA) Woonplaats

Nadere informatie

RAAMOVEREENKOMST EDUCATIE Samenwerkingsverband Hoogeveen en R.O.C. Alfa College

RAAMOVEREENKOMST EDUCATIE Samenwerkingsverband Hoogeveen en R.O.C. Alfa College RAAMOVEREENKOMST EDUCATIE 2008 2010 Samenwerkingsverband Hoogeveen en R.O.C. Alfa College Ondergetekenden: De gemeente Hoogeveen, gevestigd te Raadhuisplein 1, Postbus 20000, 7900 PA Hoogeveen, te dezen

Nadere informatie

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST SAMENWERKINGSOVEREENKOMST De ondergetekenden: 1. de coöperatieve vereniging met uitsluiting van aansprakelijkheid COÖ- PERATIE DIMPACT U.A., gevestigd te Enschede, hierna te noemen: Dimpact, te dezen vertegenwoordigd

Nadere informatie

INTENTIEOVEREENKOMST MELKVERWERKER, Dennenkamp 1b te Groesbeek

INTENTIEOVEREENKOMST MELKVERWERKER, Dennenkamp 1b te Groesbeek CONCEPT INTENTIEOVEREENKOMST MELKVERWERKER, Dennenkamp 1b te Groesbeek De ondergetekenden: A. de gemeente Berg en Dal, Postbus 20, 6560 AA te Groesbeek, krachtens artikel 171 van de gemeentewet vertegenwoordigd

Nadere informatie

BESTUURSOVEREENKOMST Culturele Hoofdstad 2018

BESTUURSOVEREENKOMST Culturele Hoofdstad 2018 BESTUURSOVEREENKOMST Culturele Hoofdstad 2018 Concept van 1 februari 2012 Partijen: 1. de provincie Noord-Brabant, zetelend te s-hertogenbosch, te dezen vertegenwoordigd door prof. dr. W.B.H.J. van de

Nadere informatie

Document D: Model Taakuitvoeringsovereenkomst

Document D: Model Taakuitvoeringsovereenkomst Document D: Model Taakuitvoeringsovereenkomst Pagina 1 van 7 Taakuitvoeringsovereenkomst Gemeente X Veiligheidsregio Utrecht De ondergetekenden: 1. De gemeente X, te dezen rechtsgeldig vertegenwoordigd

Nadere informatie

Ingevolge artikel 95 van de Waterschapswet rechtsgeldig vertegenwoordigd door hun voorzitter

Ingevolge artikel 95 van de Waterschapswet rechtsgeldig vertegenwoordigd door hun voorzitter 09I003226 OVEREENKOMST VOOR GEMENE REKENING 1. Het waterschap Brabantse Delta, zetelende te Breda 2. Het waterschap Aa en Maas, zetelende te s-hertogenbosch 3. Het waterschap De Dommel, zetelende te Boxtel

Nadere informatie

VASTSTELLINGSOVEREENKOMST ZELFREALISATIE

VASTSTELLINGSOVEREENKOMST ZELFREALISATIE 29012019AK VASTSTELLINGSOVEREENKOMST ZELFREALISATIE De ondergetekenden: De Provincie Zuid-Holland, te dezen vertegenwoordigd op grond van artikel 176 van de Provinciewet door de Commissaris van de Koning,

Nadere informatie

CONCEPT RAAMOVEREENKOMST

CONCEPT RAAMOVEREENKOMST CONCEPT RAAMOVEREENKOMST ICT Hardware Stichting Katholiek Voortgezet Onderwijs Heerhugowaard De ondergetekenden: Datum: 26 januari 2016 Dossier: 0320-412 26 januari 2016-1 - 1., gevestigd te Heerhugowaard,

Nadere informatie

B4a Concept overeenkomst leerlingenvervoer

B4a Concept overeenkomst leerlingenvervoer B4a Concept overeenkomst leerlingenvervoer Ondergetekenden: 1. de publiekrechtelijke rechtspersoon gemeente . Ten deze ingevolge artikel 171 Gemeentewet rechtsgeldig vertegenwoordigd door

Nadere informatie

PROJECT AMSTERDAM. VOLMACHT VAN [invullen naam publiekrechtelijke rechtspersoon]

PROJECT AMSTERDAM. VOLMACHT VAN [invullen naam publiekrechtelijke rechtspersoon] PROJECT AMSTERDAM VOLMACHT VAN [invullen naam publiekrechtelijke rechtspersoon] De ondergetekende: naam : rechtsvorm : publiekrechtelijke rechtspersoon naar Nederlands recht statutaire zetel : adres :

Nadere informatie

Beheerovereenkomst WINKELVASTGOEDFONDS DUITSLAND 5 NV. WVGF Dlnd 5 NV - BEH (execution copy).docx

Beheerovereenkomst WINKELVASTGOEDFONDS DUITSLAND 5 NV. WVGF Dlnd 5 NV - BEH (execution copy).docx WVGF Dlnd 5 NV - BEH (execution copy).docx ONDERGETEKENDEN: I. Holland Immo Group Beheer B.V., een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, statutair gevestigd te Eindhoven en kantoorhoudende

Nadere informatie

Overeenkomst van geldlening strekkende tot financiering aansluitkosten glasvezelnetwerk

Overeenkomst van geldlening strekkende tot financiering aansluitkosten glasvezelnetwerk Overeenkomst van geldlening strekkende tot financiering aansluitkosten glasvezelnetwerk Partijen: 1. De gemeente Eersel, ingevolge artikel 171 lid 1 van de Gemeentewet ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd

Nadere informatie

PLANSCHADE VERHAALSOVEREENKOMST

PLANSCHADE VERHAALSOVEREENKOMST versie 14 december 2016 Pagina 1 van 5 PLANSCHADE VERHAALSOVEREENKOMST Project Valkenierstraat 43 Valkenswaard De ondergetekenden: de publiekrechtelijke rechtspersoon: gemeente Valkenswaard, gevestigd

Nadere informatie

Overeenkomst van geldlening

Overeenkomst van geldlening Overeenkomst van geldlening De ondergetekenden: 1. De publiekrechtelijke rechtspersoon gemeente Súdwest-Fryslân, gevestigd aan de Marktstraat 15 8601 CR te Sneek, te dezen krachtens de Gemeentewet rechtsgeldig

Nadere informatie

Mantelovereenkomst voor de levering van Elektrische Energie

Mantelovereenkomst voor de levering van Elektrische Energie Mantelovereenkomst voor de levering van Elektrische Energie De ondergetekenden: Stichting Bedrijventerreinen Ede, gevestigd te Ede, verder te noemen: SBE, te dezen rechtsgeldig vertegenwoordigd door R.

Nadere informatie

OVEREENKOMST. CONCEPT tekst van Henk Strubbe en Peter den Otter. Contractanten: Provincie Utrecht Gemeente Montfoort

OVEREENKOMST. CONCEPT tekst van Henk Strubbe en Peter den Otter. Contractanten: Provincie Utrecht Gemeente Montfoort OVEREENKOMST Regelende de aanleg, het beheer en onderhoud, het eigendom, de aansprakelijkheid, de instandhouding en de financiering van de rotonde N204 / Blokland te Montfoort. CONCEPT tekst van Henk Strubbe

Nadere informatie

CONVENANT. Werkgeverschap voor het brandweerpersoneel Meldkamer Noord-Nederland. Definitief

CONVENANT. Werkgeverschap voor het brandweerpersoneel Meldkamer Noord-Nederland. Definitief CONVENANT Werkgeverschap voor het brandweerpersoneel Meldkamer Noord-Nederland Definitief 1 De ondergetekenden: 1. Het openbaar lichaam als bedoeld in artikel 8, lid 1 Wet gemeenschappelijke regelingen,

Nadere informatie

- MANAGEMENTOVEREENKOMST -

- MANAGEMENTOVEREENKOMST - - MANAGEMENTOVEREENKOMST - DE ONDERGETEKENDEN: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.. B.V., gevestigd en kantoorhoudende te aan de, te dezen rechtsgeldig vertegenwoordigd door de heer...,

Nadere informatie

CONVENANT VOOR VERGOEDING VAN KOSTEN OF SCHADE DOOR GRONDWATERBESCHERMING IN GELDERLAND

CONVENANT VOOR VERGOEDING VAN KOSTEN OF SCHADE DOOR GRONDWATERBESCHERMING IN GELDERLAND CONVENANT VOOR VERGOEDING VAN KOSTEN OF SCHADE DOOR GRONDWATERBESCHERMING IN GELDERLAND PARTIJEN: 1. De naamloze vennootschap Vitens N.V., statutair gevestigd te Zwolle, kantoorhoudend aan de Oude Veerweg

Nadere informatie

RAAMOVEREENKOMST ( MoU 2 ) INZAKE ADO DEN HAAG

RAAMOVEREENKOMST ( MoU 2 ) INZAKE ADO DEN HAAG RAAMOVEREENKOMST ( MoU 2 ) INZAKE ADO DEN HAAG tussen Stichting Stadion Ontwikkeling N.V. ADO Den Haag H.P. Beheer B.V. en de gemeente s-gravenhage 25 maart 2009 Streefkerk Advocaten Postbus 716 2270 AS

Nadere informatie

Intentieverklaring Herontwikkeling Locatie Betonson. Arkel

Intentieverklaring Herontwikkeling Locatie Betonson. Arkel Intentieverklaring Herontwikkeling Locatie Betonson in Arkel INTENTIEVERKLARING Ondergetekenden: 1. Gemeente Giessenlanden, gevestigd in het gemeentehuis Groeneweg 33, 4223 ME te Hoornaar, te dezen rechtsgeldig

Nadere informatie

Bijlage 6 Raamovereenkomst Maatwerkvoorzieningen Wmo Gemeente Tytsjerksteradiel Gemeente Achtkarspelen CONCEPT

Bijlage 6 Raamovereenkomst Maatwerkvoorzieningen Wmo Gemeente Tytsjerksteradiel Gemeente Achtkarspelen CONCEPT Bijlage 6 Raamovereenkomst Maatwerkvoorzieningen Wmo 2015 Gemeente Tytsjerksteradiel Gemeente Achtkarspelen CONCEPT Onder nummer : 20140827.01 Datum : 24-09-2014 Raamovereenkomst voor het leveren van een

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Robivo Trading B.V. d.d. oktober 2015 tevens raadpleegbaar via: www.robivotrading.nl

Algemene voorwaarden Robivo Trading B.V. d.d. oktober 2015 tevens raadpleegbaar via: www.robivotrading.nl Algemene voorwaarden Robivo Trading B.V. d.d. oktober 2015 tevens raadpleegbaar via: www.robivotrading.nl Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd: a)

Nadere informatie

Dienstverleningsovereenkomst Archiefbeheer Venlo Venray

Dienstverleningsovereenkomst Archiefbeheer Venlo Venray Dienstverleningsovereenkomst Archiefbeheer Venlo Venray De gemeente Venray, ten deze krachtens artikel 171 van de Gemeentewet vertegenwoordigd door haar burgemeester, de heer J.J.P.M. Gilissen, handelend

Nadere informatie

Bewerkersovereenkomst uitvoering Vroeg Eropaf

Bewerkersovereenkomst uitvoering Vroeg Eropaf Bewerkersovereenkomst uitvoering Vroeg Eropaf in het kader van het verwerken van Persoonsgegevens als bedoeld in artikel 14 Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) Ondergetekenden: woningcorporatie, gevestigd

Nadere informatie

TRUSTAKTE. De kenmerken van de Obligaties zijn beschreven in het Prospectus. De Obligaties worden beheerst door de Obligatievoorwaarden.

TRUSTAKTE. De kenmerken van de Obligaties zijn beschreven in het Prospectus. De Obligaties worden beheerst door de Obligatievoorwaarden. TRUSTAKTE Stichting Obligatiehoudersbelangen, gevestigd te Burgemeester Haspelslaan 172, 1181 NE Amstelveen, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel Amsterdam onder nummer 53177770

Nadere informatie

2. Een bemiddelingsvergoeding wordt nooit aan Verhuurder berekend indien er sprake is van een opdracht van huurderszijde.

2. Een bemiddelingsvergoeding wordt nooit aan Verhuurder berekend indien er sprake is van een opdracht van huurderszijde. ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR VERHUURDERS VAN WOONRUIMTE FJ VERHUURMAKELAARS I. Algemene bepalingen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en op alle bemiddelingsovereenkomsten welke

Nadere informatie

CONVENANT MET BETREKKING TOT DE SCHEIDING VAN RISICO S VERBONDEN AAN DE UITVOERING VAN DE ACTIVITEITEN VAN DE BLOEDVOORZIENINGSORGANISATIE

CONVENANT MET BETREKKING TOT DE SCHEIDING VAN RISICO S VERBONDEN AAN DE UITVOERING VAN DE ACTIVITEITEN VAN DE BLOEDVOORZIENINGSORGANISATIE CONVENANT MET BETREKKING TOT DE SCHEIDING VAN RISICO S VERBONDEN AAN DE UITVOERING VAN DE ACTIVITEITEN VAN DE BLOEDVOORZIENINGSORGANISATIE Partijen, - de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport,

Nadere informatie

OVEREENKOMST. INZAKE MARKETING KORTING BEDRIJFSPARTNERS Marketing korting diensten nr.: 2013/0001

OVEREENKOMST. INZAKE MARKETING KORTING BEDRIJFSPARTNERS Marketing korting diensten nr.: 2013/0001 OVEREENKOMST INZAKE MARKETING KORTING BEDRIJFSPARTNERS Marketing korting diensten nr.: 2013/0001 ONDERGETEKENDEN: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Shopping Center Network BeNeLux,

Nadere informatie

te-noemen "Gemeente Stadskanaal".

te-noemen Gemeente Stadskanaal. E V VASTSTELILINGSOVEREENKOMST BEEINDIGING SAMENWERKING DE ONDERGETEKENDEN: Gemeente Borger-Odoorn, een publiekelijk rechtspersoon, gevestigd en kantoorhoudend aan Hoofdstraat 50 te Exloo, op grond van

Nadere informatie

Intentieovereenkomst tussen Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD) Hollands Noorden en gemeente Heerhugowaard

Intentieovereenkomst tussen Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD) Hollands Noorden en gemeente Heerhugowaard Intentieovereenkomst tussen Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD) Hollands Noorden en gemeente Heerhugowaard Logo GGD HN De ondergetekenden: I. De Gemeentelijke Gezondheidsdienst Hollands Noorden, ten

Nadere informatie

Basismodel intentieovereenkomst. ontwikkeling van de locatie. de gemeente Hellevoetsluis

Basismodel intentieovereenkomst. ontwikkeling van de locatie. de gemeente Hellevoetsluis Gemeente Hellevoetsluis Plangebied Basismodel intentieovereenkomst inzake de ontwikkeling van de locatie tussen de gemeente Hellevoetsluis en CONCEPT 29 maart 2006 DE ONDERGETEKENDEN, 1. De Gemeente Hellevoetsluis,

Nadere informatie

INTENTIEOVEREENKOMST. Dudok Gemeente Almere

INTENTIEOVEREENKOMST. Dudok Gemeente Almere INTENTIEOVEREENKOMST Dudok Gemeente Almere Ondergetekenden: de Gemeente Almere, gevestigd Stadhuisplein 1, 1315 HR te Almere, ter zake van deze Overeenkomst op grond van artikel 171 van de Gemeentewet,

Nadere informatie

Gemeente Assen. (Concept) Overeenkomst Dwanginvordering. 1 oktober 2016

Gemeente Assen. (Concept) Overeenkomst Dwanginvordering. 1 oktober 2016 Gemeente Assen (Concept) Overeenkomst Dwanginvordering 1 oktober 2016 Pagina : 1 van 5 Versie : 0.1 concept OVEREENKOMST Dwanginvordering gemeente Assen De ondergetekenden: De gemeente Assen, gevestigd

Nadere informatie

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST TUSSEN STICHTING KIBEO STICHTING OMNISSCHOLEN

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST TUSSEN STICHTING KIBEO STICHTING OMNISSCHOLEN SAMENWERKINGSOVEREENKOMST TUSSEN STICHTING KIBEO EN STICHTING OMNISSCHOLEN - CONCEPT BEDOELD VOOR BESLUITVORMING - SAMENWERKINGSOVEREENKOMST DE ONDERGETEKENDEN: 1. de stichting: Stichting Kibeo, statutair

Nadere informatie

Bestuursovereenkomst afkoopsom bouwrijp maken. Michiel Adriaanszoon de Ruyterkazerne

Bestuursovereenkomst afkoopsom bouwrijp maken. Michiel Adriaanszoon de Ruyterkazerne Bestuursovereenkomst afkoopsom bouwrijp maken Michiel Adriaanszoon de Ruyterkazerne I. de publiekrechtelijke rechtspersoon, DE PROVINCIE ZEELAND, zetelende en kantoorhoudend Abdij 6, 4331 BK Middelburg,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN LETTER OF INTENT

ALGEMENE VOORWAARDEN LETTER OF INTENT ALGEMENE VOORWAARDEN LETTER OF INTENT 1. Definities Tenzij anders blijkt, wordt in de Letter of Intent, de Koopovereenkomst, de Akte en de Algemene Voorwaarden verstaan onder: a. Akte: de notariële akte

Nadere informatie

Uitvoeringsovereenkomst tot levering. Hulp bij het huishouden 2016

Uitvoeringsovereenkomst tot levering. Hulp bij het huishouden 2016 Pagina 1 van 5 Uitvoeringsovereenkomst tot levering Hulp bij het huishouden 2016 Partijen: Gemeente Mook en Middelaar, gevestigd aan Raadhuisplein 6 te Mook te deze ingevolge het bepaalde in artikel 171

Nadere informatie

Raamovereenkomst NPO NVS coproductie speelfilm

Raamovereenkomst NPO NVS coproductie speelfilm Raamovereenkomst NPO NVS coproductie speelfilm Partijen De stichting Nederlandse Publieke Omroep, hierna te noemen NPO, mede handelend namens de landelijke publieke mediainstellingen (hierna Omroep c.q.

Nadere informatie

STATUTENWIJZIGING. d.d. 25 januari Als gevolg van het besluit tot statutenwijziging luiden de statuten met onmiddellijke ingang als volgt:

STATUTENWIJZIGING. d.d. 25 januari Als gevolg van het besluit tot statutenwijziging luiden de statuten met onmiddellijke ingang als volgt: STATUTENWIJZIGING d.d. 25 januari 2018 Als gevolg van het besluit tot statutenwijziging luiden de statuten met onmiddellijke ingang als volgt: NAAM Artikel 1 De stichting is genaamd: Stichting Zeeuwland.

Nadere informatie

Leden van de gemeenteraad College van Burgemeester en Wethouders Financiering CV Parijsch.

Leden van de gemeenteraad College van Burgemeester en Wethouders Financiering CV Parijsch. Informatienotitie AAN VAN ONDERWERP Leden van de gemeenteraad College van Burgemeester en Wethouders Financiering CV Parijsch DATUM 02 juni 2016 BIJLAGE Concept leningsovereenkomst (14663), Aflossingsschema

Nadere informatie

Intentieovereenkomst. Burgemeester Posweg 12 te Brakel. Status: concept d.d. 24 oktober 2012 Afdeling Realisatie en Beheer

Intentieovereenkomst. Burgemeester Posweg 12 te Brakel. Status: concept d.d. 24 oktober 2012 Afdeling Realisatie en Beheer Intentieovereenkomst Burgemeester Posweg 12 te Brakel Status: concept d.d. 24 oktober 2012 Afdeling Realisatie en Beheer Intentieovereenkomst Burgemeester Posweg 12, Brakel Pagina 1 van 9 Intentieovereenkomst

Nadere informatie

BEWERKERSOVEREENKOMST

BEWERKERSOVEREENKOMST BEWERKERSOVEREENKOMST De ondergetekenden: 1. Estate Internet, Besloten Vennootschap, gevestigd te Tilburg, kantoorhoudende te 5037 AC Tilburg aan de Sportweg 14, hierbij rechtsgeldig vertegenwoordigd door

Nadere informatie

Overeenkomst kwaliteitsverbetering landelijk gebied Limburg. Partijen:

Overeenkomst kwaliteitsverbetering landelijk gebied Limburg. Partijen: Overeenkomst kwaliteitsverbetering landelijk gebied Limburg Partijen: 1. De gemeente Roermond, ten dezen vertegenwoordigd door haar burgemeester de heer H.M.J.M. van Beers, de gemeente Roermond ingevolge

Nadere informatie

Specifiek Kader voor de Verbonden Partij Waalfront BV

Specifiek Kader voor de Verbonden Partij Waalfront BV Specifiek Kader voor de Verbonden Partij Waalfront BV Gemeente Nijmegen Opgesteld door: DWS, P110, Diana van Eldik Datum: 13 januari 2011 Uiterste datum van actualisatie: 13 januari 2012 Inhoudsopgave

Nadere informatie

OVEREENKOMST PARTIJEN OVERWEGENDE,

OVEREENKOMST PARTIJEN OVERWEGENDE, OVEREENKOMST TUSSEN DE GEMEENTE HELMOND, DE PROVINCIE NOORD-BRABANT EN DE RUIMTE VOOR RUIMTE CV INZAKE RUIMTE VOOR RUIMTE EN DE BEËINDIGING VAN DE BRANDEVOORTBEDRIJVEN. PARTIJEN De gemeente Helmond, een

Nadere informatie

Overeenkomst grondexploitatie en planschade

Overeenkomst grondexploitatie en planschade Overeenkomst grondexploitatie en planschade De ondergetekenden, * De gemeente Haaren, op grond van artikel 171 van de Gemeentewet vertegenwoordigd door haar burgemeester de mevrouw J. Zwijnenburg, hierna

Nadere informatie

Subsidieovereenkomst met betrekking tot project Project nummer..

Subsidieovereenkomst met betrekking tot project Project nummer.. Subsidieovereenkomst met betrekking tot project Project nummer.. De ondergetekenden: 1. Stichting IT Projecten, statutair gevestigd te Nijmegen en kantoorhoudende te (6536 CG) Nijmegen, aan de Weezenhof

Nadere informatie

KOSTENVERHAALOVEREENKOMST LOCATIE XXXX

KOSTENVERHAALOVEREENKOMST LOCATIE XXXX 1 van 5 KOSTENVERHAALOVEREENKOMST LOCATIE XXXX DE ONDERGETEKENDEN: de publiekrechtelijke rechtspersoon gemeente Dordrecht, kantoorhoudende Spuiboulevard 300, 3311 GR Dordrecht, te dezen vertegenwoordigd

Nadere informatie

RESERVERINGSOVEREENKOMST PO KAVELNUMMER

RESERVERINGSOVEREENKOMST PO KAVELNUMMER RESERVERINGSOVEREENKOMST PO KAVELNUMMER @@@ De ondergetekenden: De ondergetekenden: de Gemeente Almere, gevestigd Stadhuisplein 1, 1315 HR te Almere, ter zake van deze koopovereenkomst op grond van artikel

Nadere informatie