Daarbij hebben wij de helpteksten ingeschakeld en zichtbaar gemaakt. Dit zijn de blauwe tekstvakken met cursieve tekst.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Daarbij hebben wij de helpteksten ingeschakeld en zichtbaar gemaakt. Dit zijn de blauwe tekstvakken met cursieve tekst."

Transcriptie

1 Inleiding U vindt hier een voorbeeld van het digitale aanvraagformulier. Dit formulier kunt u niet gebruiken voor het indienen van een aanvraag. Hiervoor moet u gebruik maken van het digitale aanvraagformulier dat u kan benaderen via het Subsidieportaal. Dit voorbeeld van het digitale aanvraagformulier heeft als doel om u een indruk te geven van de vragen die u dient te beantwoorden, zodat u deze goed kunt voorbereiden. Daarbij hebben wij de helpteksten ingeschakeld en zichtbaar gemaakt. Dit zijn de blauwe tekstvakken met cursieve tekst. Omdat het aanvraagformulier een standaarformat is dat voor alle subsidieprogramma s van de provincie wordt gebruikt kan het voorkomen dat de informatie van deze helpteksten niet of slechts deels op het programma Cultuur van toepassing is. Ook wordt er geen antwoord gegeven op de meest gestelde vragen en de onduidelijkheden die wij naar aanleiding van de voorgaande tenders hebben geconstateerd. Om die reden hebben wij extra tekst toegevoegd. Deze extra tekst hebben wij in rood lettertype (niet cursief) in de blauwe tekstvakken opgenomen. Wij wensen u veel succes met het indienen van uw subsidieaanvraag.

2 Digitaal Aanvraagformulier Introductie Dit is het aanvraagformulier voor het aanvragen van subsidie bij de Provincie Gelderland. Het is van belang dat u in de voorgaande stap het juiste subsidieprogramma heeft geselecteerd. Indien u hier niet zeker van bent, kunt u contact opnemen met het provincieloket op telefoonnummer: Indien u langer dan 30 minuten niet actief bent geweest in het formulier, dan verloopt uw sessie en kunnen niet opgeslagen gegevens verloren gaan. Daarom wordt het formulier altijd automatisch opgeslagen als u naar een volgende pagina gaat dit is te herkennen aan de knop: Volgende. Let op: Als de knop Verder getoond wordt gaat u naar een andere sectie binnen de pagina in dat geval wordt er dan ook niets opgeslagen. Een subsidieaanvraag is volledig als het juiste aanvraagformulier ingevuld en ondertekend is en als alle voorgeschreven bijlagen zijn ge-upload of langs andere weg door ons zijn ontvangen. Onvolledige aanvragen kunnen niet in behandeling worden genomen en kunnen mogelijk vertraging oplopen bij de afhandeling. De bijlagen die u niet in het aanvraagformulier kunt uploaden kunt u per post of nazenden Provincie Gelderland Ter attentie van Gedeputeerde Staten van Gelderland Afdeling subsidieverlening Postbus GX Arnhem of: post@gelderland.nl De projecttitel kunt u zelf bepalen. Voor iedere door u in te dienen aanvraag moet de projecttitel duidelijk onderscheidend zijn van andere door u ingediende aanvragen. U dient in dit aanvraagformulier het woord project telkens te interpreteren als programma

3 Selecteer hier uw type rechtsvorm Indien uw rechtsvorm particulier is vult u bovenstaande gegevens in. Let op: gebruik geen spaties of andere tekens dan cijfers in het telefoonnummer. Selecteer in het drop down menu het type rechtspersoon welke op u van toepassing is.

4 Vul hier de Statutaire naam en vestigingsplaats in van de organisatie die formeel aanvraagt, of bij een samenwerkingsverband optreedt als penvoerder. Vul hier de naam in van de persoon binnen de hierboven vermelde organisatie, die het aanspreekpunt is voor de aanvraag en alle schriftelijke correspondentie daaromtrent. Deze persoon fungeert als geadresseerde. Indien u hier kiest voor de optie Ja, geeft u de provincie toestemming per met u te communiceren omtrent de vordering van uw aanvraag.

5 Antwoord hier alleen met "Ja" als u wenst dat alle juridische handelingen worden uitgevoerd door de gemachtigde en u er mee instemt dat alleen met de gemachtigde wordt gecorrespondeerd. Selecteer hier de optie voor het type correspondentie adres. Vul bovenstaande gegevens in. Indien het correspondentie adres hetzelfde adres is als het vestigingsadres kunt u kiezen voor de optie Ja, zodat u de gegevens maar 1 maal hoeft in te voeren. Let op dat u het bewijs van inschrijving KvK als bijlage naar ons toestuurt indien u (nog) niet bekend bij ons bent

6 Antwoord hier alleen met "Ja" als in uw aanvraag de feitelijke uitvoering niet door de aanvragende organisatie wordt geregisseerd, maar uitvoering onder de regie van meerdere projectparticipanten fungeert en iedere participant verantwoordelijk is voor haar eigen deel. Geef hier een betalingskenmerk op waar de overschrijvingen aan herkend kunnen worden. (Bijvoorbeeld: subsidieaanvraag voor project). Let op dat u een bewijs naar ons toestuurt waaruit duidelijk is dat de bankrekening op uw naam staat. U doet dit indien u (nog) niet bekend bij ons bent of als uw bankrekeningnummer is veranderd. Geplande startdatum: Datum waarop de projectactiviteiten starten en de eerste kosten zijn/worden gemaakt. U vult hier altijd in Geplande einddatum: Geef als einddatum de datum op waarop u verwacht de laatste subsidiabele uitgaven te doen, afgezien van eventuele accountantskosten. Houdt hierbij rekening met de maximale projectduur, zoals beschreven in de specifieke regeling. U vult hier altijd in

7 Geef hier kort en bondig weer wat u wilt bereiken met uw projectactiviteiten. Uitgebreidere informatie kunt u opnemen in de verplichte bijlage met een omschrijving van uw projectplan. Het veld heeft ruimte voor max 300 tekens. Indien u hier meer informatie wilt geven, raden wij u aan deze in een apart document op te stellen en deze als extra bijlage toe te voegen. In dit venster verwijst u dan naar de extra bijlagen. Geef een korte opsomming van de aard van de activiteiten die in het kader van (het subsidiabele deel van) het project uitgevoerd worden. Dit veld heeft ruimte voor max 300 tekens. Indien u hier meer informatie wilt geven, raden wij u aan deze in een apart document op te stellen en deze als extra bijlage toe te voegen. In dit venster verwijst u dan naar de extra bijlagen. Vul hier de plaats in, afhankelijk van de soort projectactiviteiten, waar de activiteiten hoofdzakelijk worden uitgevoerd, of de plaats van de doelgroep waarop de activiteiten hoofdzakelijk zijn gericht.

8 Vul hier alleen de vergunningen en ontheffingen in welke noodzakelijk zijn voor de uitvoering van het project. Hierbij kan gedacht worden aan: bodemsaneringen, vergunningen Wet Milieubeheer, Milieu Effect Rapportages etc. Indien de vergunning of ontheffing nog niet is afgegeven, vult u bij "datum afgegeven / verwacht", de datum in waarop de beschikking wordt verwacht. Vermeld de instantie die de vereiste goedkeuring geeft en het kenmerk waaronder deze is afgegeven. U beantwoordt deze vraag met Ja, indien de aanvragende organisatie en/of de feitelijke uitvoerders betaalde BTW geheel of gedeeltelijk terug kunnen vorderen bij de Belastingdienst. U heeft dan ook een BTW-nummer! Indien de BTW gedeeltelijk kan worden verrekend geeft u aan welk percentage u kunt verrekenen. U heeft hiervoor een beschikking van de Belastingdienst ontvangen! Indien betaalde BTW in het geheel niet kan worden teruggevorderd van de Belastingdienst en ook niet gecompenseerd wordt via het BTW compensatiefonds van Gemeenten en Provincies, vult u 'nee' in.

9 U geeft hier de begroting in hoofdlijnen op. In de verplichte bijlage heeft u ruimte voor nadere detaillering en toelichting. U geeft hier per te onderscheiden kostenpost in de begroting een omschrijving van de aard van de kosten, de aantallen en de prijs waartegen u denkt in te kopen exclusief de BTW. Als u uren inzet van eigen personeel, neemt u in de omschrijving op: uren...' en geeft u het aantal uren en het te hanteren uurloon op. Middels de knop toevoegen, kunt u kostenposten toevoegen. Met de knop verwijderen kunt u kostenposten weer verwijderen. U kunt alleen aanvullende kosten opvoeren. Dat wil zeggen dat u geen kosten kunt opvoeren die al zijn gedekt door een andere subsidie of opdracht. Enkele voorbeelden: instellingen die een boekjaarsubsidie ontvangen kunnen geen kosten voor overhead of personeel opvoeren die hierdoor al zijn gesubsidieerd. Gemeenten kunnen geen kosten opvoeren die al tot de reguliere werkzaamheden horen en vanuit het gemeentefonds worden gefinancierd. Vrijwilligers worden niet gezien als eigen personeel. Alleen de daadwerkelijke gemaakte en betaalde kosten voor de inzet van vrijwilligers zijn subsidiabel waarbij de hoogte is gemaximeerd op grond van de regels die de belastingsdienst hanteert voor de vergoeding van vrijwilligers Hier vult u het bedrag in dat u verwacht aan BTW te betalen over alle begrote kostenposten, ongeacht of u de BTW kunt verrekenen of niet. Het BTW-percentage bedraagt 21%. Voor sommige goederen en diensten geldt een percentage van 6% of 0%, of zijn vrijgesteld van BTW. Over inzet van eigen personeel is in het geheel geen BTW verschuldigd. Houd hier rekening mee bij het berekenen van het BTWbedrag! U kunt in aanvraagformulier niet per kostenpost de BTW aangeven,maar alleen het totaal te betalen bedrag aan BTW. Dit te betalen bedrag aan BTW moet blijken aan hand van de begroting (inclusief specificaties) die u als bijlage dient aan te leveren. Hier vult u alleen een bedrag in, indien de activiteiten waarvoor u kosten hebt begroot, ook opbrengsten genereren. Denk hierbij aan verkoop van gemaakte werkstukken, verkoop van entreebewijzen, of verkoop van consumpties. Het is niet de bedoeling dat u hier bijdrage van derden of sponsorinkomsten invult. Deze bijdragen kunt u bij onderdeel E2: financieringsbegroting invullen. Geef in de toelichting op de begroting een nadere specificatie van deze opbrengsten / inkomsten. Deze inkomsten worden wel meegenomen bij de beoordeling van de hoogte van de co-financiering

10 Hier vult u het totaal van alle bijdragen in die u als aanvragende organisatie, al of niet gezamenlijk met de samenwerkingspartners bijdraagt aan het project. Bijdragen in natura moeten worden uitgedrukt in Euro's en meegeteld worden. In de toelichting op de begroting kunt u de aard en de berekening van de bijdrage in natura toelichten U moet kunnen aantonen dat de eigen bijdrage niet al belast is met verplichtingen. Omdat bijdragen in nature geen inkomsten zijn (er is geen sprake van een kasstroom )kunnen hiermee geen kosten die tot uitgaven leiden worden gedekt. Er ontstaat dan een financieringstekort waardoor de begroting niet sluitend is. De inzet van bijvoorbeeld vrijwilligers kan daarom niet als financiering door derden (zie hieronder) worden opgevoerd. U kunt hier wel een eigen bijdrage als financiering van dit tekort opgeven. Hier vult u per financier een regel in met de naam van de cofinancierende partij en het bedrag dat die partij bijdraagt. Middels de knop toevoegen, voegt u een lege regel toe. Met verwijderen verwijdert u de geselecteerde regel. Geldleningen e.d. zijn geen bijdrage van een derde, zolang deze terugbetaald moet worden. In de toelichting is voldoende ruimte om nadere toelichtingen te geven over eventuele voorwaarden waaronder de bijdragen worden verstrekt en voegt u zo mogelijk bewijzen van toezeggingen bij. U vult de geldleningen in voorgaande vraag in als Financiering door de aanvrager (eigen bijdrage). U dient de leenovereenkomst als bijlage bij te voegen. Bijdragen door derden mogen niet belast zijn met verplichtingen. Subsidies die u ontvangt voor de realisatie van andere activiteiten dan in deze aanvraag zijn opgenomen kunt u daarom niet opvoeren. Het ingevulde bedrag is een resultante van eerder ingevoerde gegevens. Controleer of dit bedrag overeenstemt met uw begroting en controleer zo nodig eerder ingevoerde begroting gegevens. De kosten- en financieringsbegroting moeten altijd aan elkaar gelijk zijn. Houdt rekening met de maximale subsidiebedragen in de regelingen. Het berekende bedrag wordt daar niet automatisch op aangepast. Indien het maximum subsidiebedrag lager is, dient u uw begroting op andere onderdelen aan te passen. De provincie verleent subsidie als een bijdrage in de subsidiabele kosten. Als bij de boordeling van uw aanvraag blijkt dat u in uw begroting niet-subsidiabele kosten heeft opgenomen dan kan dit gevolgen hebben..

11 Hier vult u per doelstellingsgebied zo goed als mogelijk de aantallen meetbare eenheden in die u met uw projectactiviteiten beoogd. Eventueel geeft u hier een aparte toelichting bij.

12 De programma specifieke vragenlijst kunt u in het voorgaande onderdeel (F2) downloaden en invullen. Klik daarvoor op de knop "Vorige" linksboven in dit formulier. Let op: Alleen de extensies doc, xls, pdf, jpg zijn toegestaan. De aanvraag dient altijd vergezeld te gaan van een projectvoorstel waarin de activiteiten die u gaat uitvoeren zijn beschreven. In het voorstel geeft u in aanvulling op het formulier aan welke doelstellingen u met het project heeft en waarom die passen binnen de subsidieregeling en wat de noodzaak is. Ook geeft u aan met welke activiteiten u het doel wilt bereiken. De kostenbegroting moet worden toegelicht. Dit omvat in ieder geval een toelichting op de noodzaak van de kostenpost, de wijze waarop de aantallen en de prijzen zijn bepaald en een toelichting op de berekening van het totale bedrag van de BTW. Als u voor de onderbouwing offertes, bestekken beschikbaar heeft kunt u deze aan het eind van onderdeel H als extra bijlage toevoegen.

13 Indien u ter dekking van de kostenbegroting bijdragen van derden heeft begroot, dan dient u deze toezeggingen zo veel mogelijk te onderbouwen middels bijvoorbeeld toezeggingsbrieven van de cofinancierende partij. Alleen indien u als aanvragende organisatie en/of feitelijke uitvoerder een wezenlijke bijdrage levert in de financiering van de activiteiten, anders dan door inzet van eigen personeel, of andere bijdrage in natura, moeten wij kunnen beoordelen of uw financiële positie daartoe toereikend is. Indien aanwezig ontvangen wij in die gevallen graag de laatst opgemaakte jaarrekening met accountantsverklaring, zoals bedoeld in artikel 361 van het Burgerlijk Wetboek. Als u geen jaarrekening heeft, dan ontvangen wij graag een overzicht van de balans en de staat van baten en lasten en eventuele toelichting daarop of, indien deze bescheiden ontbreken, een verslag over de financiële positie op het moment van de aanvraag. Deze bijlage is alleen van belang voor Stichtingen en verenigingen. Indien u korter dan een jaar geleden al een aanvraag bij ons heeft ingediend en daarbij de statuten heeft meegezonden, kunt u deze bijlage achterwege laten, tenzij in de tussentijd een wijziging heeft plaatsgevonden

14 Alleen indien via het door u gewenste rekeningnummer nog nimmer betalingsverkeer heeft plaatsgevonden met de Provincie, voegt u bij voorkeur een ongeldig gemaakt bankrekeningafschrift of anders een ander bewijsstuk waaruit blijkt dat u de rekeninghouder bent van de opgegeven rekening. Uit het bewijsstuk moet onomstotelijk blijken dat u rechthebbende bent van de middelen op het opgegeven bankrekeningnummer. U kunt hier aangeven welke extra bijlagen u mee wilt sturen. Geef per bijlage een omschrijving aan en kies eventueel een bestand om te uploaden. Indien u geen bestand kiest, verwachten wij dat u deze bijlage alsnog per post verstuurd.

15

Subsidieaanvraagformulier

Subsidieaanvraagformulier Dit is een concept subsidieaanvraagformulier om u in staat te stellen het aanvraagformulier van te voren te bekijken. Uw definitieve subsidieaanvraag dient u digitaal in via www.gelderland.nl/sum Projecttitel:

Nadere informatie

Provincie Gelderland Handleiding. Indienen subsidieaanvraag

Provincie Gelderland Handleiding. Indienen subsidieaanvraag Provincie Gelderland Handleiding Indienen subsidieaanvraag Inhoudsopgave 1 Uw startpagina.. 2/ 3 2 Nieuwe subsidie aanvraag indienen.. 4 2.1 Introductie. 5 2.2 Algemene informatie 6 2.3 Subsidieaanvrager..

Nadere informatie

Handleiding indienen subsidieaanvraag

Handleiding indienen subsidieaanvraag Handleiding indienen subsidieaanvraag Handleiding indienen subsidieaanvraag versie 4.2.3 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Voordat u kunt beginnen 4 2.1 Aanmaken inlogaccount Subsidieportaal 4 3. Inloggen

Nadere informatie

Aanvraagprocedure digitale subsidieaanvraag Tender verplaatsing glastuinbouwbedrijven

Aanvraagprocedure digitale subsidieaanvraag Tender verplaatsing glastuinbouwbedrijven Tender De regeling verplaatsing glastuinbouwbedrijven heeft de vorm van een tender. Kenmerkend voor een tender is dat er een datum is bepaald waarop de subsidieaanvraag uiterlijk door de provincie moet

Nadere informatie

POP3 Regeling Uitvoering van LEADER projecten Overijssel Zuidwest Twente 2017

POP3 Regeling Uitvoering van LEADER projecten Overijssel Zuidwest Twente 2017 POP3 Regeling Uitvoering van LEADER projecten Overijssel Zuidwest Twente 2017 Rijksdienst voor Ondernemend Nederland Mandemaat3 Assen Postbus 40225 8004 DE Zwolle mijn.rvo.nl T 088 042 42 42 Het Plattelandsontwikkelingsprogramma

Nadere informatie

POP3 Overijssel Uitvoering LEADERprojecten

POP3 Overijssel Uitvoering LEADERprojecten POP3 Overijssel Uitvoering LEADERprojecten Salland 2017 Rijksdienst voor Ondernemend Nederland Mandemaat3 Assen Postbus 40225 8004 DE Zwolle mijn.rvo.nl T 088 042 42 42 Het Plattelandsontwikkelingsprogramma

Nadere informatie

Aanvraagformulier Uitvoeringsregeling subsidie collectieve zelfbouw Noord-Holland 2013. Subsidie in de vorm van een lening; Planontwikkelingsfase

Aanvraagformulier Uitvoeringsregeling subsidie collectieve zelfbouw Noord-Holland 2013. Subsidie in de vorm van een lening; Planontwikkelingsfase Aanvraagformulier Uitvoeringsregeling subsidie collectieve zelfbouw Noord-Holland 2013 Subsidie in de vorm van een lening; Planontwikkelingsfase Toelichting Voorwaarden voor subsidieaanvraag. Onderstaand

Nadere informatie

Fysieke investeringen in innovatie en modernisering van agrarische ondernemingen

Fysieke investeringen in innovatie en modernisering van agrarische ondernemingen Let op: Deze PDF-versie van het aanvraagformulier geeft u inzicht in de gevraagde gegevens. U wordt verzocht voor de definitieve versie van uw aanvraag het online-formulier te gebruiken dat vanaf 1 februari

Nadere informatie

Handleiding indienen subsidieaanvraag

Handleiding indienen subsidieaanvraag Handleiding indienen subsidieaanvraag Handleiding indienen subsidieaanvraag versie 4.1.1 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Voordat u kunt beginnen 4 2.1 Aanmaken inlogaccount Subsidieportaal 4 3. Inloggen

Nadere informatie

t.a.v. Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN

t.a.v. Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN Aanvraagformulier Subsidieregeling Wurkje foar Fryslân Formulier retoursturen naar: Contactpersonen: Gedeputeerde Staten van de Provincie Fryslân t.a.v. Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN Margreet

Nadere informatie

Aanvraagformulier. Formulier retour sturen naar het adres van de gemeente waar uw project plaatsvindt:

Aanvraagformulier. Formulier retour sturen naar het adres van de gemeente waar uw project plaatsvindt: Aanvraagformulier Subsidieregeling Iepen Mienskipsfûns Fryslân 06 Voor vragen, begeleiding en advies kun u contact opnemen met uw gemeente of met het projectbureau in uw regio. Het provinciale Iepen Mienskipsfûns

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VISIE LANDGOEDEREN

AANVRAAGFORMULIER VISIE LANDGOEDEREN AANVRAAGFORMULIER VISIE LANDGOEDEREN TENDER VAN 20 DECEMBER 2015 TOT EN MET 10 JANUARI 2016 Inleiding Voor u ligt het aanvraagformulier Visie Landgoederen. Met dit formulier start u de aanvraag van een

Nadere informatie

Subsidie voor de verplaatsing van glastuinbouwbedrijven gericht op de verbetering van de landbouwinfrastructuur

Subsidie voor de verplaatsing van glastuinbouwbedrijven gericht op de verbetering van de landbouwinfrastructuur Let op: Deze PDF-versie van het aanvraagformulier geeft u inzicht in de gevraagde gegevens. U wordt verzocht voor de definitieve versie van uw aanvraag het online-formulier te gebruiken dat vanaf 1 februari

Nadere informatie

Aanvraagformulier projectsubsidie Agenda Vitaal Platteland (AVP)

Aanvraagformulier projectsubsidie Agenda Vitaal Platteland (AVP) Aanvraagformulier projectsubsidie Agenda Vitaal Platteland (AVP) Informatie vooraf Voor u ligt het aanvraagformulier waarmee u bij de provincie Utrecht subsidie kunt aanvragen op grond van de Uitvoeringsverordening

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER Subsidieregeling MKB innovatiestimulering topsectoren Zuid-Nederland

AANVRAAGFORMULIER Subsidieregeling MKB innovatiestimulering topsectoren Zuid-Nederland AANVRAAGFORMULIER Subsidieregeling MKB innovatiestimulering topsectoren Zuid-Nederland AANVRAAGFORMULIER: R&D samenwerkingsproject Aanvraagformulier voor subsidieaanvragen voor projecten gericht op het

Nadere informatie

Aanvraagformulier Uitvoeringsregeling subsidie zonnestroom maatschappelijk vastgoed Noord-Holland 2015

Aanvraagformulier Uitvoeringsregeling subsidie zonnestroom maatschappelijk vastgoed Noord-Holland 2015 Aanvraagformulier Uitvoeringsregeling subsidie zonnestroom maatschappelijk vastgoed Noord-Holland 2015 Toelichting Voorwaarden voor subsidieaanvraag. Onderstaand treft u een aantal vragen aan die u kunnen

Nadere informatie

Afdeling Subsidiezaken. Postbus HM LEEUWARDEN

Afdeling Subsidiezaken. Postbus HM LEEUWARDEN Aanvraagformulier Subsidieregeling Wurkje foar Fryslân Formulier retour sturen naar: Gedeputeerde Staten van de Provincie Fryslân t.a.v. Afdeling Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN Contactgegevens:

Nadere informatie

Aanvraagformulier. t.a.v. afdeling Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN. Tweebaksmarkt 52 8911 KZ LEEUWARDEN

Aanvraagformulier. t.a.v. afdeling Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN. Tweebaksmarkt 52 8911 KZ LEEUWARDEN Aanvraagformulier Subsidieregeling Iepen Mienskipsfûns Fryslân 06 Formulier retour sturen naar: Bezoekadres: Gedeputeerde Staten van de Provincie Fryslân t.a.v. afdeling Subsidiezaken Postbus 00 8900 HM

Nadere informatie

Uitvoering projecten LEADER-Achterhoek

Uitvoering projecten LEADER-Achterhoek Let op: Deze PDF-versie van het aanvraagformulier geeft u inzicht in de gevraagde gegevens. U wordt verzocht voor de definitieve versie van uw aanvraag het online-formulier te gebruiken dat vanaf 1 juni

Nadere informatie

t.a.v. Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN

t.a.v. Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN Aanvraagformulier Subsidieregeling Wurkje foar Fryslân Formulier retoursturen naar: Contactpersonen: Gedeputeerde Staten van de Provincie Fryslân t.a.v. Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN Esther

Nadere informatie

t.a.v. Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN Provincie Fryslân, Afdeling Subsidiezaken Tweebaksmarkt 52, 8911 KZ LEEUWARDEN

t.a.v. Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN Provincie Fryslân, Afdeling Subsidiezaken Tweebaksmarkt 52, 8911 KZ LEEUWARDEN Aanvraagformulier Subsidieregeling Wurkje foar Fryslân Formulier retoursturen naar: Gedeputeerde Staten van de Provincie Fryslân t.a.v. Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN Contactpersoon inhoudelijk:

Nadere informatie

Aanvraagformulier Circulaire Economie Subsidieregeling circulaire economie Fryslân

Aanvraagformulier Circulaire Economie Subsidieregeling circulaire economie Fryslân Aanvraagformulier Circulaire Economie Subsidieregeling circulaire economie Fryslân 2017-2018 Formulier retour sturen naar: Bezoekadres: Contactpersoon: Gedeputeerde Staten van de Provincie Fryslân t.a.v.

Nadere informatie

Aanvraagformulier subsidie referendum over de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten 2017 voor Rechtspersonen

Aanvraagformulier subsidie referendum over de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten 2017 voor Rechtspersonen Aanvraagformulier subsidie referendum over de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten 2017 voor Rechtspersonen Referentienummer: In te vullen door de Referendumcommissie [ ][ ][ ][ ][ ][ ][ ][ ]

Nadere informatie

Aanvraagformulier Fair Fryslân

Aanvraagformulier Fair Fryslân Aanvraagformulier Fair Fryslân Subsidieregeling economie, recreatie en toerisme Fryslân Hoofdstuk 3, paragraaf 7 (Fairtrade-activiteiten) Formulier retour sturen naar: Bezoekadres: Gedeputeerde Staten

Nadere informatie

Subsidieregeling MKB innovatiestimulering topsectoren Zuid-Nederland

Subsidieregeling MKB innovatiestimulering topsectoren Zuid-Nederland AANVRAAGFORMULIER Subsidieregeling MKB innovatiestimulering topsectoren Zuid-Nederland AANVRAAGFORMULIER: Haalbaarheidsproject Aanvraagformulier voor subsidieaanvragen voor projecten gericht op het uitvoeren

Nadere informatie

Niet-productieve investeringen water KRW/EVZ (Verordening POP3 subsidies provincie Gelderland)

Niet-productieve investeringen water KRW/EVZ (Verordening POP3 subsidies provincie Gelderland) Let op: Deze PDF-versie van het aanvraagformulier geeft u inzicht in de gevraagde gegevens. U wordt verzocht voor de definitieve versie van uw aanvraag het online-formulier te gebruiken dat vanaf 15 augustus

Nadere informatie

Internationale contacten

Internationale contacten Aanvraagformulier Internationale contacten Subsidieregeling kultuer en mienskip Fryslân Hoofdstuk 3, paragraaf 3.2 Laagdrempelige culturele activiteiten, onderdeel Internationale contacten Formulier retour

Nadere informatie

Culturele activiteit voor ouderen

Culturele activiteit voor ouderen Aanvraagformulier Culturele activiteit voor ouderen Hoofdstuk 3, paragraaf 3.2 Laagdrempelige culturele activiteiten, onderdeel culturele activiteit voor ouderen Formulier retour sturen naar: Bezoekadres:

Nadere informatie

Samenwerking voor innovaties op lokaal niveau Korte Voorzieningsketens Verordening POP3 subsidies provincie Gelderland

Samenwerking voor innovaties op lokaal niveau Korte Voorzieningsketens Verordening POP3 subsidies provincie Gelderland Let op: Deze PDF-versie van het aanvraagformulier geeft u inzicht in de gevraagde gegevens. U wordt verzocht voor de definitieve versie van uw aanvraag het online-formulier te gebruiken dat vanaf 15 augustus

Nadere informatie

POP3 Uitvoering LEADER- projecten provincie Flevoland

POP3 Uitvoering LEADER- projecten provincie Flevoland POP3 Uitvoering LEADER- projecten provincie Flevoland 2015-2022 Rijksdienst voor Ondernemend Nederland Mandemaat3 Assen Postbus 40225 8004 DE Zwolle mijn.rvo.nl T 088 042 42 42 Het Plattelandsontwikkelingsprogramma

Nadere informatie

Aanvraagformulier Immaterieel erfgoed

Aanvraagformulier Immaterieel erfgoed Aanvraagformulier Immaterieel erfgoed 2019-2020 1. Toelichting en basisvoorwaarden Welkom bij Mijn Fonds. Om een subsidie aan te vragen dient u de onderstaande formulier-onderdelen volledig in te vullen

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor subsidie Uitvoeren van Uitvoeringsprogramma Nationaal Landschap IJsseldelta

Aanvraagformulier voor subsidie Uitvoeren van Uitvoeringsprogramma Nationaal Landschap IJsseldelta Aanvraagformulier voor subsidie Uitvoeren van Uitvoeringsprogramma Nationaal Landschap IJsseldelta Dit is het aanvraagformulier voor de subsidieregeling Uitvoeren van Uitvoeringsprogramma Nationaal Landschap.

Nadere informatie

Subsidieregeling MKB innovatiestimulering topsectoren Zuid-Nederland

Subsidieregeling MKB innovatiestimulering topsectoren Zuid-Nederland AANVRAAGFORMULIER Subsidieregeling MKB innovatiestimulering topsectoren Zuid-Nederland AANVRAAGFORMULIER: Innovatieadviesproject Aanvraagformulier voor subsidieaanvragen voor projecten gericht op het uitvoeren

Nadere informatie

Aanvraagformulier Internationaal - samenwerkingssubsidie

Aanvraagformulier Internationaal - samenwerkingssubsidie Aanvraagformulier Internationaal - samenwerkingssubsidie 1. Toelichting en basisvoorwaarden Welkom bij Mijn Fonds. Om een subsidie aan te vragen dient u de onderstaande formulier-onderdelen volledig in

Nadere informatie

OPMERKINGEN OVER HET ALGEMENE AANVRAAGFORMULIER. Op 1 oktober 2013 is de tender pilots lokale hernieuwbare energie Gelderse maat van kracht geworden.

OPMERKINGEN OVER HET ALGEMENE AANVRAAGFORMULIER. Op 1 oktober 2013 is de tender pilots lokale hernieuwbare energie Gelderse maat van kracht geworden. LET OP! OPMERKINGEN OVER HET ALGEMENE AANVRAAGFORMULIER Op 1 oktober 2013 is de tender pilots lokale hernieuwbare energie Gelderse maat van kracht geworden. Tot 26 november 2013 hebben initiatiefnemers

Nadere informatie

Aanvraagformulier Grootschalige sportevenementen

Aanvraagformulier Grootschalige sportevenementen Aanvraagformulier Grootschalige sportevenementen Hoofdstuk 5, Paragraaf 5.1 Grootschalige sportevenementen Formulier sturen naar: Bezoekadres: Contactgegevens: Gedeputeerde Staten van de Provincie Fryslân

Nadere informatie

Friese sporten. Tweebaksmarkt KZ LEEUWARDEN

Friese sporten. Tweebaksmarkt KZ LEEUWARDEN Aanvraagformulier Friese sporten Hoofdstuk 5, Paragraaf 5.2 Friese sporten Formulier sturen naar: Bezoekadres: Contactgegevens: Gedeputeerde Staten van de Provincie Fryslân Afdeling Subsidiezaken Postbus

Nadere informatie

Friese sporten. Tweebaksmarkt 52 8911 KZ LEEUWARDEN

Friese sporten. Tweebaksmarkt 52 8911 KZ LEEUWARDEN Aanvraagformulier 2016 Friese sporten Hoofdstuk 5, Paragraaf 5.2 Friese sporten Formulier sturen naar: Bezoekadres: Contactgegevens: Gedeputeerde Staten van de Provincie Fryslân Afdeling Subsidiezaken

Nadere informatie

Aanvraagformulier Subsidieregeling veerkrachtig bestuur Noord-Brabant Projectsubsidie

Aanvraagformulier Subsidieregeling veerkrachtig bestuur Noord-Brabant Projectsubsidie Alle vragen dienen volledig te worden ingevuld voor zover de subsidievereisten op u of uw project van toepassing zijn. Stuur het ingevulde formulier met bijlagen naar: Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER INVESTERINGSSUBSIDIE SPORT 2017

AANVRAAGFORMULIER INVESTERINGSSUBSIDIE SPORT 2017 Pagina1 Het bestuur van Naam organisatie (statutair) : (Indien de organisatie voor het eerst subsidie aanvraagt, dan moeten met de aanvraag de volgende stukken meegezonden worden: de oprichting- of stichtingsakte,

Nadere informatie

Aanvraagformulier subsidieverstrekking Uitvoeringsverordening Subsidie Agenda Recreatie en Toerisme provincie Utrecht

Aanvraagformulier subsidieverstrekking Uitvoeringsverordening Subsidie Agenda Recreatie en Toerisme provincie Utrecht Aanvraagformulier subsidieverstrekking Uitvoeringsverordening Subsidie Agenda Recreatie en Toerisme 2016-2019 provincie Utrecht Voor het indienen van uw subsidieaanvraag gebruikt u dit formulier. De aanvragen

Nadere informatie

*Hier geeft u de naam van de Aanvrager 1 (penvoerder) van het samenwerkingsverband. relatienummer indien u zich registreert op MijnRVO.

*Hier geeft u de naam van de Aanvrager 1 (penvoerder) van het samenwerkingsverband. relatienummer indien u zich registreert op MijnRVO. Let op: Deze PDF-versie van het aanvraagformulier is bedoeld voor conceptdoeleinden. U wordt verzocht voor de definitieve versie van uw aanvraag het online-formulier te gebruiken dat beschikbaar is via

Nadere informatie

, gevestigd te. Aanvraag door individuele landbouwer Aanvraag door samenwerkingsverband van landbouwers

, gevestigd te. Aanvraag door individuele landbouwer Aanvraag door samenwerkingsverband van landbouwers Let op: Deze PDF-versie van het aanvraagformulier is bedoeld voor conceptdoeleinden. U wordt verzocht voor de definitieve versie van uw aanvraag het online-formulier te gebruiken dat beschikbaar is via

Nadere informatie

Groene schoolpleinen - Samenvatting

Groene schoolpleinen - Samenvatting pagina 1 van 5 Mijn aanvragen Print Groene schoolpleinen Vorige stap Bedankt voor het invullen van het aanvraagformulier. Hieronder vindt u een samenvatting van de door u ingevulde gegevens. Wij verzoeken

Nadere informatie

Subsidieregeling plattelân Fryslân Hoofdstuk 2 Plattelandsbeleid, paragraaf 2.3 Provinciale Leefbaarheidsinitiatieven

Subsidieregeling plattelân Fryslân Hoofdstuk 2 Plattelandsbeleid, paragraaf 2.3 Provinciale Leefbaarheidsinitiatieven Aanvraagformulier Subsidieregeling plattelân Fryslân Hoofdstuk 2 Plattelandsbeleid, paragraaf 2.3 Provinciale Leefbaarheidsinitiatieven Formulier retour sturen naar: Contactpersoon: Gedeputeerde Staten

Nadere informatie

Aanvraagformulier Samenwerking Nederland-Duitsland

Aanvraagformulier Samenwerking Nederland-Duitsland Aanvraagformulier Samenwerking Nederland-Duitsland 1. Toelichting en basisvoorwaarden Welkom bij Mijn Fonds. Om een subsidie aan te vragen dient u de onderstaande formulier-onderdelen volledig in te vullen

Nadere informatie

EUROPESE MIGRATIE & VEILIGHEIDSFONDSEN

EUROPESE MIGRATIE & VEILIGHEIDSFONDSEN Voorbeeld Aanvraagformulier EUROPESE MIGRATIE & VEILIGHEIDSFONDSEN Actie: ASIEL Stap 1 2 Stap 1 Projectnaam: Geef het project een logische naam van maximaal 50 tekens inclusief spaties. Toegestaan zijn

Nadere informatie

Aanvraagformulier subsidie referendum over de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten 2017 voor Particulieren

Aanvraagformulier subsidie referendum over de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten 2017 voor Particulieren Aanvraagformulier subsidie referendum over de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten 2017 voor Particulieren Referentienummer: In te vullen door de Referendumcommissie [ ][ ][ ][ ][ ][ ][ ][ ]

Nadere informatie

Aanvraagformulier subsidie

Aanvraagformulier subsidie Aanvraagformulier subsidie Subsidieregeling Kwaliteitsimpuls Natuur en Landschapsbeheer Fryslân 2016, Formulier schriftelijk retour sturen naar: Gedeputeerde Staten van de Provincie Fryslân t.a.v. Afdeling

Nadere informatie

Aanvraagformulier Professionalisering Muziekonderwijs op de pabo s

Aanvraagformulier Professionalisering Muziekonderwijs op de pabo s Aanvraagformulier Professionalisering Muziekonderwijs op de pabo s 1. Toelichting en basisvoorwaarden Welkom bij Mijn Fonds. Om een subsidie aan te vragen dient u de onderstaande formulier-onderdelen volledig

Nadere informatie

Aanvraagformulier MKB Energieleningen

Aanvraagformulier MKB Energieleningen Aanvraagformulier MKB Energieleningen Dit aanvraagformulier is de eerste stap om een energielening met een rentekorting aan te vragen. Op basis van deze aanvraag besluit de provincie of de activiteiten

Nadere informatie

Koorbegeleiding. Hoofdstuk 3, paragraaf 3.2 Laagdrempelige culturele activiteiten, onderdeel Koorbegeleiding

Koorbegeleiding. Hoofdstuk 3, paragraaf 3.2 Laagdrempelige culturele activiteiten, onderdeel Koorbegeleiding Aanvraagformulier Koorbegeleiding Hoofdstuk 3, paragraaf 3.2 Laagdrempelige culturele activiteiten, onderdeel Koorbegeleiding Formulier retour sturen naar: Bezoekadres: Contactgegevens: Gedeputeerde Staten

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER Systeemversterking Human Capital Subsidieregeling Operationeel Programma Zuid-Nederland

AANVRAAGFORMULIER Systeemversterking Human Capital Subsidieregeling Operationeel Programma Zuid-Nederland Let op: Deze PDF-versie van het aanvraagformulier is bedoeld voor conceptdoeleinden. U wordt verzocht voor de definitieve versie van uw aanvraag het online-formulier op de webportal van Stimulus Programmamanagement

Nadere informatie

1. CONTACTGEGEVENS. PERSOONLIJKE GEGEVENS CONTACTPERSOON Initialen. E-mailadres. Voornaam. Correspondentieadres. Tussenvoegsel Postcode

1. CONTACTGEGEVENS. PERSOONLIJKE GEGEVENS CONTACTPERSOON Initialen. E-mailadres. Voornaam. Correspondentieadres. Tussenvoegsel Postcode 1. CONTACTGEGEVENS PERSOONLIJKE GEGEVENS CONTACTPERSOON Initialen E-mailadres Voornaam Correspondentieadres Tussenvoegsel Postcode Achternaam Plaats Geslacht Telefoonnummer Functie GEGEVENS ORGANISATIE

Nadere informatie

Gemeente Haarlem, Stadszaken

Gemeente Haarlem, Stadszaken Gemeente Haarlem, Stadszaken Beleidspooi Retouradres Gedeputeerde Staten van Noord-Holland Sector Subsidies Postbus 3007 2001 DA Haarlem I I Datum Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer E-mail Bijlage(n)

Nadere informatie

Hebt u kennisgenomen van de criteria die voor deze subsidietender van toepassing zijn?

Hebt u kennisgenomen van de criteria die voor deze subsidietender van toepassing zijn? HANDLEIDING ELEKTRONISCH AANVRAAGFORMULIER FLEXIBELE SUBSIDIE VRIJWILLIGERSORGANISATIES WELZIJN EN ZORG 2015: Vrijwilligers koesteren Deze handleiding is uitsluitend bedoeld voor uw eigen gebruik zodat

Nadere informatie

Aanvraagformulier Cultuurmakers van nu voor rechtspersonen

Aanvraagformulier Cultuurmakers van nu voor rechtspersonen Aanvraagformulier Cultuurmakers van nu voor rechtspersonen 1. Toelichting en basisvoorwaarden Welkom bij Mijn Fonds. Om een subsidie aan te vragen dient u de onderstaande formulier-onderdelen volledig

Nadere informatie

Aanvraagformulier Stimulering projecten sociale huur Fryslân

Aanvraagformulier Stimulering projecten sociale huur Fryslân Aanvraagformulier Stimulering projecten sociale huur Fryslân Subsidieregeling stimulering projecten sociale huur Fryslân Formulier retoursturen naar: Bezoekadres: Contactpersoon: Gedeputeerde Staten van

Nadere informatie

Aanvraagformulier overige subsidies

Aanvraagformulier overige subsidies Aanvraagformulier overige subsidies Naam organisatie Secretariaat Adres Postcode en woonplaats Mailadres secretariaat Telefoonnummer secretariaat IBAN-nummer Ten name van Totaal aantal leden woonachtig

Nadere informatie

Activiteitenbudget Cultuur Vragen? Invulinstructie

Activiteitenbudget Cultuur Vragen? Invulinstructie Activiteitenbudget Cultuur 2013-2016 Met het Activiteitenbudget Cultuur geven wij uitvoering aan de Cultuurnota Het Verhaal van Groningen 2013 2016. Met dit budget wil de Provincie Groningen de volgende

Nadere informatie

De aanvraag kan alleen elektronisch worden ingediend! Bij dit elektronische aanvraagformulier is een uitgebreide handleiding.

De aanvraag kan alleen elektronisch worden ingediend! Bij dit elektronische aanvraagformulier is een uitgebreide handleiding. HANDLEIDING ELEKTRONISCH AANVRAAGFORMULIER FLEXIBELE SUBSIDIE VRIJWILLIGERSORGANISATIES WELZIJN EN ZORG 2015: ZOVEEL MOGELIJK MENSEN DOEN MEE Deze handleiding is uitsluitend bedoeld voor uw eigen gebruik

Nadere informatie

Aanvraagformulier projectsubsidie Agenda Vitaal Platteland (AVP)

Aanvraagformulier projectsubsidie Agenda Vitaal Platteland (AVP) Aanvraagformulier projectsubsidie Agenda Vitaal Platteland (AVP) Informatie vooraf Voor u ligt het aanvraagformulier waarmee u subsidie kunt aanvragen bij de provincie Utrecht t.b.v. de Agenda Vitaal Platteland.

Nadere informatie

EUROPESE MIGRATIE & VEILIGHEIDSFONDSEN

EUROPESE MIGRATIE & VEILIGHEIDSFONDSEN Voorbeeld Aanvraagformulier EUROPESE MIGRATIE & VEILIGHEIDSFONDSEN Actie: TERUGKEER Stap 1 Indien geen SVT + AMIF combinatieaanvraag 2 Stap 1 Indien wel SVT + AMIF combinatieaanvraag 3 Stap 1 TOELICHTINGEN

Nadere informatie

Immaterieel erfgoed Voorbeeldproject

Immaterieel erfgoed Voorbeeldproject Immaterieel erfgoed Voorbeeldproject 1. Projectplan Let op! Dit is een voorbeeldformulier dat ter inzage gebruikt kan worden. U kunt dit formulier niet invullen. Aanvragen kunnen alleen via Mijn Fonds

Nadere informatie

Aanvraagformulier. t.a.v. Procescoördinator Postbus AA OOSTERWOLDE. t Oost LE OOSTERWOLDE

Aanvraagformulier. t.a.v. Procescoördinator Postbus AA OOSTERWOLDE. t Oost LE OOSTERWOLDE Bijlage 3. Aanvraagformulier Aanvraagformulier Subsidieregeling Fonds Ooststellingwerf, pak je kans! 206 Formulier retour sturen naar: Bezoekadres: Gemeente Ooststellingwerf t.a.v. Procescoördinator Postbus

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER Versterking innovatiesysteem Subsidieregeling Operationeel Programma Zuid-Nederland

AANVRAAGFORMULIER Versterking innovatiesysteem Subsidieregeling Operationeel Programma Zuid-Nederland Let op: Deze PDF-versie van het aanvraagformulier is bedoeld voor conceptdoeleinden. U wordt verzocht voor de definitieve versie van uw aanvraag het online-formulier op de webportal van Stimulus Programmamanagement

Nadere informatie

Toelichting bij format activiteitenplan, format begroting en format financiële verantwoording

Toelichting bij format activiteitenplan, format begroting en format financiële verantwoording Toelichting bij format activiteitenplan, format begroting en format financiële verantwoording Per boekjaar verstrekte subsidies aan rechtspersonen Provincie Noord-Holland, januari 2008 Voor het aanvragen

Nadere informatie

Aanvraagformulier Impuls muziekonderwijs, 3 schooljaren

Aanvraagformulier Impuls muziekonderwijs, 3 schooljaren Aanvraagformulier Impuls muziekonderwijs, 3 schooljaren 217-22 1. TOELICHTING Welkom bij Mijn Fonds. U kunt hier een subsidieaanvraag doen voor Impuls Muziekonderwijs. De regeling Basis voor de beoordeling

Nadere informatie

Aanvraagformulier Cultuureducatie in het vmbo en het praktijkonderwijs

Aanvraagformulier Cultuureducatie in het vmbo en het praktijkonderwijs Aanvraagformulier Cultuureducatie in het vmbo en het praktijkonderwijs 1. Toelichting en basisvoorwaarden Welkom bij Mijn Fonds. Om een subsidie aan te vragen dient u de onderstaande formulieronderdelen

Nadere informatie

Subsidieaanvraag subsidie vanaf 50.000,-

Subsidieaanvraag subsidie vanaf 50.000,- Subsidieaanvraag subsidie vanaf 50.000,- Deel A: Algemene informatie Deel B: Activiteit Deel C: Begroting Deel D: Ondertekening Bijlage voor*beeld begroting Deel A: Algemene informatie 1. Vult u dit verzoek

Nadere informatie

Standaard aanvraagformulier

Standaard aanvraagformulier Standaard aanvraagformulier 1. Toelichting en basisvoorwaarden Welkom bij Mijn Fonds. Om een subsidie aan te vragen dient u de onderstaande formulier-onderdelen volledig in te vullen en waar nodig aan

Nadere informatie

Kunst, Ouderen, of Erfgoed - Kleinschalig project

Kunst, Ouderen, of Erfgoed - Kleinschalig project Kunst, Ouderen, of Erfgoed - Kleinschalig project Welkom bij het digitale aanvraagformulier voor een kleinschalig project op het gebied van Kunst, Ouderen of Erfgoedparticipatie. U heeft gekozen om een

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER. Kennisoverdracht bodem en water op landbouwbedrijven

AANVRAAGFORMULIER. Kennisoverdracht bodem en water op landbouwbedrijven Let op: Deze PDF-versie van het aanvraagformulier is bedoeld voor conceptdoeleinden. U wordt verzocht voor de definitieve versie van uw aanvraag het online-formulier te gebruiken dat beschikbaar is via

Nadere informatie

Aanvraagformulier Talent in de regio

Aanvraagformulier Talent in de regio Aanvraagformulier Talent in de regio 1. Toelichting en basisvoorwaarden 1.1 Aanvraag Het nummer van uw aanvraag: Naam organisatie: Naam project: 1.2 Basisvoorwaarden Om in aanmerking te komen voor subsidie

Nadere informatie

Projectplan Openstelling Samenwerking voor innovatie Zeeland 2019 (6 mei t/m 2 september 2019) POP3

Projectplan Openstelling Samenwerking voor innovatie Zeeland 2019 (6 mei t/m 2 september 2019) POP3 Projectplan Openstelling Samenwerking voor innovatie Zeeland 2019 (6 mei t/m 2 september 2019) POP3 Projecttitel: 1. Aanvrager Wie vraagt subsidie aan? Als u aanvraagt namens een samenwerkingsverband,

Nadere informatie

Aanvraagformulier Maakruimte voor cultuur

Aanvraagformulier Maakruimte voor cultuur Aanvraagformulier Maakruimte voor cultuur 1. Toelichting en basisvoorwaarden Welkom bij Mijn Fonds. Om een subsidie aan te vragen dient u de onderstaande formulier-onderdelen volledig in te vullen en waar

Nadere informatie

Erfgoedparticipatie - Voorbeeldproject

Erfgoedparticipatie - Voorbeeldproject Erfgoedparticipatie - Voorbeeldproject Welkom bij het digitale aanvraagformulier voor voorbeeldprojecten op het gebied van Erfgoedparticipatie U heeft gekozen om een aanvraag in te dienen voor een voorbeeldproject

Nadere informatie

Ouderenparticipatie - Voorbeeldproject 1. Projectplan Let op! Dit is een voorbeeldformulier dat ter inzage gebruikt kan worden. U kunt dit formulier niet invullen. Aanvragen kunnen alleen via Mijn Fonds

Nadere informatie

Provincie Gelderland Handleiding. Indienen van een subsidieaanvraag, mijn aanvragen en mijn subsidies. 1 Startpagina subsidieportaal...

Provincie Gelderland Handleiding. Indienen van een subsidieaanvraag, mijn aanvragen en mijn subsidies. 1 Startpagina subsidieportaal... Provincie Gelderland Handleiding Indienen van een subsidieaanvraag, mijn aanvragen en mijn subsidies Inhoud 1 Startpagina subsidieportaal... 2 2 Uw persoonlijke startpagina... 2 3 Subsidies... 3 4 Mijn

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor Age Friendly Cultural Cities

Aanvraagformulier voor Age Friendly Cultural Cities Aanvraagformulier voor Age Friendly Cultural Cities 2018-2019 1. Toelichting en basisvoorwaarden Welkom bij Mijn Fonds. Om een subsidie aan te vragen dient u de onderstaande formulier-onderdelen volledig

Nadere informatie

Subsidieaanvraag. Indienen bij: Gemeente Nuenen, Postbus , 5670 GA Nuenen. A. Algemene gegevens. Naam activiteit : Gevraagd subsidiebedrag :

Subsidieaanvraag. Indienen bij: Gemeente Nuenen, Postbus , 5670 GA Nuenen. A. Algemene gegevens. Naam activiteit : Gevraagd subsidiebedrag : Subsidieaanvraag Indienen bij: Gemeente Nuenen, Postbus 10 000, 5670 GA Nuenen Alleen volledig ingevulde en ondertekende formulieren, worden in behandeling genomen. A. Algemene gegevens Naam activiteit

Nadere informatie

t.a.v. Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN

t.a.v. Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN Aanvraagformulier Formulier retoursturen naar: Contactpersonen: Gedeputeerde Staten van de Provincie Fryslân t.a.v. Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN Mw. M. Greydanus Provincie Fryslân, Afdeling

Nadere informatie

Instructie subsidieaanvraag

Instructie subsidieaanvraag HOLLAND RIJNLAND Instructie subsidieaanvraag (leuker kunnen we het niet maken) Ga naar: https://mijn.rvo.nl/pop3-zuid-holland-leader-projecten-rijnland-2016 Klik onder Direct regelen op Aanvragen U komt

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER WADDENFONDS behorend bij subsidieregeling advieskosten waddenfonds 2018/03

AANVRAAGFORMULIER WADDENFONDS behorend bij subsidieregeling advieskosten waddenfonds 2018/03 AANVRAAGFORMULIER WADDENFONDS behorend bij subsidieregeling advieskosten waddenfonds 2018/03 t.b.v. tegemoetkoming in advieskosten voor volledige aanvraag op grond van subsidieregeling waddenfonds 2018/02

Nadere informatie

Handleiding indienen subsidieaanvraag via de Stimulus Webportal

Handleiding indienen subsidieaanvraag via de Stimulus Webportal Handleiding indienen subsidieaanvraag via de Stimulus Webportal Inhoud Handleiding indienen subsidieaanvraag via de Stimulus Webportal... 1 1. Algemeen... 2 1.2 Aanmaken van gebruikersaccount... 2 2. Indienen

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor subsidie zonne-energie Dalfsen 2012

Aanvraagformulier voor subsidie zonne-energie Dalfsen 2012 Aanvraagformulier voor subsidie zonne-energie Dalfsen 2012 Bijlage I Dit is het aanvraagformulier van de subsidieverordening zonne-energie Dalfsen 2012 (bijlage I, zie artikel 5 lid 1). Met dit formulier

Nadere informatie

Subsidie aanvragen. Dit formulier gebruikt u als u een subsidie wilt aanvragen bij de gemeente.

Subsidie aanvragen. Dit formulier gebruikt u als u een subsidie wilt aanvragen bij de gemeente. 1 Subsidie aanvragen Dit formulier gebruikt u als u een subsidie wilt aanvragen bij de gemeente. Wat verwachten we van u? Ga eerst na of u in aanmerking komt voor subsidie. Dat hangt bijvoorbeeld af van

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor subsidie

Aanvraagformulier voor subsidie Aanvraagformulier voor subsidie Dit formulier gebruikt u als u een subsidie wilt aanvragen bij de gemeente voor de uitvoering van een activiteit. Het gebruik van het formulier is verplicht. Onvolledige

Nadere informatie

Subsidiabele kosten. Kosten die nodig zijn om de activiteit waarvoor u subsidie aanvraagt adequaat uit te kunnen voeren. Dit zijn:

Subsidiabele kosten. Kosten die nodig zijn om de activiteit waarvoor u subsidie aanvraagt adequaat uit te kunnen voeren. Dit zijn: Subsidiabele kosten Kosten die nodig zijn om de activiteit waarvoor u subsidie aanvraagt adequaat uit te kunnen voeren. Dit zijn: a. interne loonkosten: de directe kosten per productief uur van een medewerker

Nadere informatie

Handleiding indienen subsidieaanvraag

Handleiding indienen subsidieaanvraag Handleiding indienen subsidieaanvraag Handleiding indienen subsidieaanvraag versie 3.7.2 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Voordat u kunt beginnen 4 2.1 Aanvragen inlogaccount Subsidieweb (SUM) 4 2.2 Verzoek

Nadere informatie

Aanvraagformulier Verordening Transitie II en Pieken (VO) Tender 2013

Aanvraagformulier Verordening Transitie II en Pieken (VO) Tender 2013 Aanvraagformulier Tender 2013 Aanvraagformulier Verordening Transitie II en Pieken (VO) Tender 2013 Contact? Informatie kunt u vinden op onze website www.snn.eu/tender2013. Uiteraard kunt u ook telefonisch

Nadere informatie

SUBSIDIEAANVRAAGFORMULIER UITVOERINGSVERORDENING SUBSIDIE REALISATIEPLAN FIETS PROVINCIE UTRECHT

SUBSIDIEAANVRAAGFORMULIER UITVOERINGSVERORDENING SUBSIDIE REALISATIEPLAN FIETS PROVINCIE UTRECHT SUBSIDIEAANVRAAGFORMULIER UITVOERINGSVERORDENING SUBSIDIE REALISATIEPLAN FIETS PROVINCIE UTRECHT Let op: alleen volledig ingevulde en ondertekende formulieren worden in behandeling genomen. 1. Gegevens

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER www.cedearuba.org

AANVRAAGFORMULIER www.cedearuba.org www.cedearuba.org CEDE Aruba is een fonds voor de cofinanciering van projecten van ngo s (niet- gouvernementele-organisaties). CEDE Aruba opereert op de terreinen Welzijn, Publieke Educatie en Publieke

Nadere informatie

Aanvraagformulier Onderwijs Netwerk Ondernemen

Aanvraagformulier Onderwijs Netwerk Ondernemen HO&S/116459 Bijlage Aanvraagformulier als bedoeld in artikel 12 van de Subsidieregeling Aanvraagformulier Onderwijs Netwerk Ondernemen Voor toelichting bij het aanvraagformulier: - websites: www.senternovem.nl

Nadere informatie

Aanvraagformulier Erfgoededucatie

Aanvraagformulier Erfgoededucatie Aanvraagformulier Erfgoededucatie 1. Toelichting en basisvoorwaarden 1.1 Aanvraag Het nummer van uw aanvraag: Naam organisatie: 1.2 Basisvoorwaarden Om in aanmerking te komen voor subsidie gelden een aantal

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER WADDENFONDS TWEEDE TENDER

AANVRAAGFORMULIER WADDENFONDS TWEEDE TENDER AANVRAAGFORMULIER WADDENFONDS TWEEDE TENDER Projectnaam (Kies een logische aanduiding van ongeveer vijf woorden) Niet door aanvrager in te vullen! Datum ontvangst bij DLG: Paraaf ontvangst: Projectnummer:

Nadere informatie

Provincie Gelderland Handleiding Voortgangsrapportage, eindrapportage en verzoek vaststelling

Provincie Gelderland Handleiding Voortgangsrapportage, eindrapportage en verzoek vaststelling Provincie Gelderland Handleiding Voortgangsrapportage, eindrapportage en verzoek vaststelling Inhoudsopgave 1 Inleiding... 1 2 Overzicht rapportages bij een subsidie... 1 3 Instellingen... 2 4 Rapporteren

Nadere informatie

Infoshop Het schrijven van AMIF. Donderdag 2 april 2015

Infoshop Het schrijven van AMIF. Donderdag 2 april 2015 Infoshop Het schrijven van een subsidieaanvraag AMIF Donderdag 2 april 2015 AMIF Asylum, Migration and Integration Fund Europese Fonds voor Asiel, migratie en integratie Migratie in beweging EUROPESE UNIE

Nadere informatie

TOELICHTING * dit gedeelte niet meezenden! *

TOELICHTING * dit gedeelte niet meezenden! * TOELICHTING * dit gedeelte niet meezenden! * 1. Verplicht aanvraagformulier Voor het indienen van uw subsidieaanvraag gebruikt u dit aanvraagformulier. Let op: om uw aanvraag te kunnen beoordelen, hebben

Nadere informatie

UW IDEE. Aanvraagformulier eenmalige subsidie Thema: diversiteit en inclusie

UW IDEE. Aanvraagformulier eenmalige subsidie Thema: diversiteit en inclusie Aanvraagformulier eenmalige subsidie Thema: diversiteit en inclusie Wie kan aanvragen? U bent een vrijwilligersorganisatie of buurtnetwerk in Maastricht (met KVK-nummer) en voert hier activiteiten uit.

Nadere informatie