Hebt u kennisgenomen van de criteria die voor deze subsidietender van toepassing zijn?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hebt u kennisgenomen van de criteria die voor deze subsidietender van toepassing zijn?"

Transcriptie

1 HANDLEIDING ELEKTRONISCH AANVRAAGFORMULIER FLEXIBELE SUBSIDIE VRIJWILLIGERSORGANISATIES WELZIJN EN ZORG 2015: Vrijwilligers koesteren Deze handleiding is uitsluitend bedoeld voor uw eigen gebruik zodat u een overzicht heeft van de vragenlijst. Ook kunt u deze handleiding gebruiken om de vragen door te nemen met uw organisatie en/of samenwerkingspartners. Bij het elektronische aanvraagformulier doorloopt u de vragen stapsgewijs. Alleen volledig ingevulde vragenformulieren kunnen in behandeling worden genomen. U krijgt een melding wanneer u een vraag bent vergeten. Nadat u alle vragen volledig heeft ingevuld, kunt u de aanvraag indienen door op 'verzenden' te klikken. Binnen 3 werkdagen ontvangt u een ontvangstbevestiging. Mocht er toch nog iets niet duidelijk of volledig zijn dan zal de gemeente u om aanvullende gegevens vragen. Deze aanvraag kan alleen worden ingediend door een vrijwilligersorganisatie. Een vrijwilligersorganisatie is een privaatrechtelijke rechtspersoon met volledige rechtsbevoegdheid, die zonder winstoogmerk activiteiten uitvoert met vrijwilligers, eventueel ondersteund door een of meerdere beroepskrachten. Daarnaast moet uw organisatie statutair en feitelijk gevestigd zijn in Maastricht. Hebt u kennisgenomen van de criteria die voor deze subsidietender van toepassing zijn? Wanneer u subsidie aanvraagt voor een samenwerkingsverband met een professionele of een commerciële organisatie dient U, als vrijwilligersorganisatie, de subsidie aan te vragen. U kunt voor verder advies hierover, of andere vragen over deze tender, contact opnemen met een van de contactpersonen van Stichting Trajekt. HET PROJECT / DE ACTIVITEITEN 1. Wat is de naam van het project waar u subsidie voor vraagt: Dit is een tekstblok waar u de naam van uw project invult. U bent verplicht dit veld in te vullen. 2 a. Welke activiteiten gaat u uitvoeren? U kunt hier uw activiteiten beschrijven. U bent verplicht dit veld in te vullen. Dit antwoord wordt meegewogen door de beoordelingscommissie. 2 b. Hoe dragen deze activiteiten bij aan het thema Vrijwilligers koesteren? U kunt hier beschrijven en toelichten hoe uw activiteiten bijdragen aan het realiseren van de doelstellingen van deze subsidietender. U bent verplicht dit veld in te vullen. Dit antwoord wordt meegewogen door de beoordelingscommissie.

2 In welke periode worden uw activiteiten uitgevoerd? 3. Begin Vul hier de startdatum van uw project in. 4. Einde Vul hier de datum in dat uw activiteiten zijn afgerond en evaluatie of verantwoording kan worden opgesteld. 5. Hoe veel verschillende/unieke vrijwilligers denkt u met uw activiteiten, op basis van deze subsidieregeling, te bereiken? (State value) Dit is een numeriek blok waar u het aantal mensen vermeld. Dit antwoord wordt meegewogen door de beoordelingscommissie. U bent verplicht dit veld in te vullen. 6. Waarop baseert u dit aantal mensen? Hier kunt u een toelichting geven op het aantal mensen dat u denkt te bereiken. Dit antwoord wordt meegewogen door de beoordelingscommissie. U bent verplicht dit veld in te vullen. 7. Met welke andere organisaties (vrijwilligers of professioneel) gaat u samenwerken bij uw activiteiten in het kader van deze tender? Hier geeft u aan met welke andere organisaties u uw activiteiten samen gaat vormgeven of uitvoeren. Dit kunnen professionele organisaties zijn (bijvoorbeeld kennisdragers)( of andere vrijwilligersorganisaties, die mee doen aan de activiteiten of deze afnemen. Dit antwoord wordt meegewogen door de beoordelingscommissie. U bent verplicht dit veld in te vullen. 8. Zijn uw activiteiten in het kader van deze tender alleen gericht op uw eigen vrijwilligers of ook op die van andere organisaties? Deze vraag is een afgeleide vraag van vraag 7: u geeft hier aan wat de doelgroep van uw activiteiten precies is en waarom. 9. Communicatie: hoe zorgt u dat (eventueel andere) vrijwilligers weten van uw project en er aan deelnemen? Een belangrijk aandeel in het vergroten van de slagingskans van uw project is het communiceren van wat u gaat doen: het effectief oproepen van de doelgroep om mee te doen met uw activiteiten. U kunt hier aangeven hoe u dit gaat aanpakken, via welke kanalen, met wie. Dit antwoord wordt meegewogen door de beoordelingscommissie. U bent verplicht dit veld in te vullen.

3 Beoordeling en afweging van aanvragen vindt plaats aan de hand van criteria. Deze criteria zijn in de tender beschreven en uitgelegd (paragraaf 5, pagina 7). Geef in onderstaande vragen kort maar volledig aan waarom uw project voldoet aan de gestelde criteria. 10 a. Resultaat: U kunt hier aangeven op welke wijze u aan het subsidiecriteria Resultaat voldoet. Bijvoorbeeld: wat is er bereikt aan het einde van uw project? Hoe is daarmee het hoofdthema en een of meer subthema s gebaat? Is het resultaat geborgd: wat blijft bestaan wanneer de gemeentelijke subsidie stopt? Dit antwoord wordt meegewogen door de beoordelingscommissie. U bent verplicht dit veld in te vullen. 10 b. Haalbaarheid: U kunt hier aangeven op welke wijze u aan het subsidiecriteria Haalbaarheid voldoet. Bijvoorbeeld: is uw planning haalbaar? Zijn de financiën op orde en toereikend? Dit antwoord wordt meegewogen door de beoordelingscommissie. U bent verplicht dit veld in te vullen. 10 c. Proportionaliteit: Proportionaliteit is de evenredigheid, de verhouding, tussen de kosten van uw project (uw subsidieaanvraag) en het resultaat van uw project. De beoordelingscommissie weegt uw antwoord mee: geef daarom aan waarom u bepaalde kosten maakt en daar subsidie voor vraagt en waarom die kosten hoog of juist laag zijn. Wij kunnen zo toetsen of de door u gepresenteerde activiteit qua bereik en (kwaliteit van het) resultaat in verhouding staat tot de hoogte van de gevraagde subsidie. Laat zien dat u uw de kosten zo laag mogelijk houdt en uw bereik, uw resultaat zo groot mogelijk wil maken. U bent verplicht dit veld in te vullen. 10 d. Samenwerking: U kunt hier aangeven op welke wijze u aan het subsidiecriteria Samenwerking voldoet. Bijvoorbeeld: met wie werkt u samen? Op welke manier? Dit antwoord wordt meegewogen door de beoordelingscommissie. U bent verplicht dit veld in te vullen. DE FINANCIËN VAN UW PROJECT 11. Welk bedrag aan subsidie vraagt u aan? (State value between 0 and 15000) Vul hier het bedrag in waarvoor u subsidie aanvraagt. Dit bedrag mag maximaal ,- zijn. 12. Vul hieronder de begroting van uw activiteiten in. Wees zo volledig mogelijk. Geef inkomsten en uitgaven aan, en eventuele andere inkomstenbronnen (zoals andere subsidies, sponsoring, entreeopbrengsten of bijvoorbeeld consumpties). Wilt u hieronder de begroting van uw project invullen. Wij verzoeken u de begroting zo goed mogelijk te specificeren zodat wij ons een goed beeld kunnen vormen van de kosten van het project en de inkomsten van derden (fondsen, eigen

4 bijdragen deelnemers etc.). Indien uw subsidieverzoek (mede) betrekking heeft op investeringskosten, dan dient u deze afzonderlijk te vermelden. Wij begrijpen dat het invullen van een begroting in tekst niet makkelijk is, en bij grote projecten veel werk. Helaas hebben wij nog niet de mogelijkheid uw begroting op een andere wijze te ontvangen. Hier wordt aan gewerkt. Onze excuses. LET OP! U bent verplicht om een administratie bij te houden van de inkomsten en uitgaven in relatie tot uw activiteiten, dit vanwege mogelijke controles van besteding van overheidsgelden. Dat geldt ook voor subsidiebedragen lager dan 5.000,-. Voor subsidieaanvragen van 5.000,- tot ,- geldt op grond van de verordening tevens dat u binnen 13 weken na beëindiging van de projectperiode een inhoudelijk en financieel verslag instuurt met een verzoek om definitieve vaststelling van de verleende subsidie. Wordt de activiteit, om welke reden dan ook, vroegtijdig beëindigd of opgeschort, dan dient u de gemeente hier meteen over te informeren. ALGEMENE VRAGEN 13. Naam organisatie: Vult u hier de naam van uw vrijwilligersorganisatie in: de naam van de organisatie die de subsidie aanvraagt. Indien u uw project in een samenwerkingsverband onder een andere naam gaat uitvoeren dan kunt u dat aanvullen onder vraag 3b of 12a. 14. Contactpersoon: Wie is de contactpersoon voor deze subsidieaanvraag? Vul deze naam hier in. 15. Telefoonnummer: (State value) Vul hier het telefoonnummer in van het vaste aanspreekpunt binnen uw organisatie voor de gemeente adres: Vul hier het adres van uw organisatie in, of van het aanspreekpunt voor deze aanvraag. 17. Website: Wanneer uw organisatie een website heeft, vul hier het adres in van deze website.

5 18. IBAN nummer van bank of girorekening: Vul hier het IBAN nummer in van uw organisatie, waarop de subsidie bij toekenning overgemaakt moet worden. Alleen een volledig IBAN nummer wordt geaccepteerd. 19. Ten name van (rechtspersoon): De volledige tenaamstelling van de rekeninghouder van eerder ingevuld IBAN nummer graag hier invullen. 20. Wat is het postadres van uw organisatie? Vul hier het adres van uw organisatie in. De adressen wijzigen vaak, vanwege bestuurs- en functiewisselingen binnen stichtingen en verenigingen. Daarom vragen wij hier om uw adres, ook al heeft u dat wellicht eerder doorgegeven. 21. KVK-nummer (verplicht): (State value) Graag hier het inschrijvingsnummer van uw organisatie bij de Kamer van Koophandel vermelden. Op deze wijze kunnen wij de inschrijving controleren zonder dat u de statuten van uw organisatie hoeft mee te sturen. U bent verplicht dit veld in te vullen. 22. Is uw organisatie statutair en feitelijk gevestigd in Maastricht? Vul in: ja of nee. Indieners van de gehonoreerde aanvragen worden achteraf door de gemeente verzocht het elektronische aanvraagformulier te laten ondertekenen door de gemandateerde functionaris van de organisatie. Gemandateerde functionaris Vult u hieronder de naam en de contactgegevens van de gemandateerde functionaris van uw organisatie in zodat wij contact met hem/haar kunnen opnemen? 23. Naam: Deze gegevens zijn onderdeel van uw ondertekening van de aanvraag. Vul daarom hier de naam in van

6 degene die namens uw organisatie de aanvraag mag ondertekenen (de voorzitter bijvoorbeeld). 24. Functie: Vul hier de functie in van degene die namens uw organisatie de aanvraag mag ondertekenen. 25. Telefoonnummer: Vul hier het (rechtstreekse) telefoonnummer in van degene die namens uw organisatie de aanvraag mag ondertekenen Vul hier het (rechtstreekse) adres in van degene die namens uw organisatie de aanvraag mag ondertekenen. Bedankt U heeft het einde van de subsidieaanvraag bereikt. Door op einde te klikken wordt de aanvraag definitief verstuurd. U ontvangt binnen 24 uur een bevestiging van uw aanvraag. LET OP: Indien u de uitkomsten wilt printen, klikt u nu op opties en selecteert u printen.

De aanvraag kan alleen elektronisch worden ingediend! Bij dit elektronische aanvraagformulier is een uitgebreide handleiding.

De aanvraag kan alleen elektronisch worden ingediend! Bij dit elektronische aanvraagformulier is een uitgebreide handleiding. HANDLEIDING ELEKTRONISCH AANVRAAGFORMULIER FLEXIBELE SUBSIDIE VRIJWILLIGERSORGANISATIES WELZIJN EN ZORG 2015: ZOVEEL MOGELIJK MENSEN DOEN MEE Deze handleiding is uitsluitend bedoeld voor uw eigen gebruik

Nadere informatie

De aanvraag kan alleen elektronisch worden ingediend! Bij dit elektronische aanvraagformulier is een uitgebreide handleiding.

De aanvraag kan alleen elektronisch worden ingediend! Bij dit elektronische aanvraagformulier is een uitgebreide handleiding. ELEKTRONISCH AANVRAAGFORMULIER FLEXIBELE SUBSIDIE VRIJWILLIGERSORGANISATIES WELZIJN EN ZORG 2015: Zoveel mogelijk mensen doen mee De aanvraag kan alleen elektronisch worden ingediend! Bij dit elektronische

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER FLEXIBELE SUBSIDIES VRIJWILLIGERSORGANISATIES WELZIJN EN ZORG 2018:

AANVRAAGFORMULIER FLEXIBELE SUBSIDIES VRIJWILLIGERSORGANISATIES WELZIJN EN ZORG 2018: AANVRAAGFORMULIER FLEXIBELE SUBSIDIES VRIJWILLIGERSORGANISATIES WELZIJN EN ZORG 2018: Thema: Weerbaar opvoeden en competenties versterken U kunt alleen aanvragen wanneer u een vrijwilligersorganisatie(incl.

Nadere informatie

UW IDEE. Aanvraagformulier eenmalige subsidie Thema: diversiteit en inclusie

UW IDEE. Aanvraagformulier eenmalige subsidie Thema: diversiteit en inclusie Aanvraagformulier eenmalige subsidie Thema: diversiteit en inclusie Wie kan aanvragen? U bent een vrijwilligersorganisatie of buurtnetwerk in Maastricht (met KVK-nummer) en voert hier activiteiten uit.

Nadere informatie

BIJLAGE 2 SUBSIDIEAANVRAAG VERGROTEN TOEGANKELIJKHEID 2018

BIJLAGE 2 SUBSIDIEAANVRAAG VERGROTEN TOEGANKELIJKHEID 2018 BIJLAGE 2 SUBSIDIEAANVRAAG VERGROTEN TOEGANKELIJKHEID 2018 Deze subsidiemogelijkheid staat open voor partijen die een publieksfunctie hebben, denk hierbij aan horeca en winkels, vrijwilligersorganisaties,

Nadere informatie

Tenders Flexibele subsidies 2015: Nieuwe Vrijwilligersorganisaties

Tenders Flexibele subsidies 2015: Nieuwe Vrijwilligersorganisaties Tenders Flexibele subsidies 2015: Tender 4 Flexibele subsidies 2015 - Tender 4 U bent een nieuwe stichting of vereniging die (nog) geen beroep gedaan heeft op, of nog niet in aanmerking kan komen voor,

Nadere informatie

Flexibele subsidies 2018: Thema - Samen voor de Stad

Flexibele subsidies 2018: Thema - Samen voor de Stad Flexibele subsidies 2018: Thema - Samen voor de Stad Aanvraagperiode 27 augustus tot en met 5 oktober 2018 Flexibele subsidies 2018 Net als in voorgaande jaren kunnen vrijwilligersorganisaties ook in 2018

Nadere informatie

Flexibele subsidies 2018: Thema - Positieve Gezondheid

Flexibele subsidies 2018: Thema - Positieve Gezondheid Flexibele subsidies 2018: Thema - Positieve Gezondheid Aanvraagperiode 22 maart tot en met 6 mei 2018 Flexibele subsidies 2018 Net als in voorgaande jaren kunnen vrijwilligersorganisaties ook in 2018 subsidie

Nadere informatie

Flexibele subsidies 2018: Thema - Weerbaar opvoeden en competenties versterken

Flexibele subsidies 2018: Thema - Weerbaar opvoeden en competenties versterken Flexibele subsidies 2018: Thema - Weerbaar opvoeden en competenties versterken Aanvraagperiode 27 augustus tot en met 5 oktober 2018 Flexibele subsidies 2018 Net als in voorgaande jaren kunnen vrijwilligersorganisaties

Nadere informatie

Tenders Flexibele subsidies 2015: Vrijwilligers koesteren

Tenders Flexibele subsidies 2015: Vrijwilligers koesteren Tenders Flexibele subsidies 2015: Vrijwilligers koesteren Tender 3 Iedereen telt mee. Maastricht wil dat haar inwoners op alle vlakken mee kunnen doen: zelfstandig wonen, leven, werken, opvoeden en opgroeien,

Nadere informatie

Flexibele subsidies 2017: Thema - Opgroeien in de buurt en zwerfjongeren

Flexibele subsidies 2017: Thema - Opgroeien in de buurt en zwerfjongeren Flexibele subsidies 2017: Thema - Opgroeien in de buurt en zwerfjongeren Aanvraagperiode 15 juli tot en met 1 september 2017 In dit boekje vindt u meer informatie over de flexibele subsidie voor het thema

Nadere informatie

Flexibele subsidies 2018: Thema - Diversiteit en integratie

Flexibele subsidies 2018: Thema - Diversiteit en integratie Flexibele subsidies 2018: Thema - Diversiteit en integratie Aanvraagperiode 22 maart tot en met 6 mei 2018 Flexibele subsidies 2018 Net als in voorgaande jaren kunnen vrijwilligersorganisaties ook in 2018

Nadere informatie

Aanvraagformulier Samenwerking Nederland-Duitsland

Aanvraagformulier Samenwerking Nederland-Duitsland Aanvraagformulier Samenwerking Nederland-Duitsland 1. Toelichting en basisvoorwaarden Welkom bij Mijn Fonds. Om een subsidie aan te vragen dient u de onderstaande formulier-onderdelen volledig in te vullen

Nadere informatie

Flexibele subsidies 2016: Tender 1 - Diversiteit

Flexibele subsidies 2016: Tender 1 - Diversiteit Flexibele subsidies 2016: Tender 1 - Diversiteit Flexibele subsidies 2016 Tender 1 - Diversiteit Maastrichtenaren zijn divers. Iedereen is verschillend, maar tegelijkertijd zijn we ook allemaal gelijkwaardig

Nadere informatie

Aanvraagformulier Immaterieel erfgoed

Aanvraagformulier Immaterieel erfgoed Aanvraagformulier Immaterieel erfgoed 2019-2020 1. Toelichting en basisvoorwaarden Welkom bij Mijn Fonds. Om een subsidie aan te vragen dient u de onderstaande formulier-onderdelen volledig in te vullen

Nadere informatie

Flexibele subsidies 2016: Tender 2 - Voorkomen en bestrijden van eenzaamheid

Flexibele subsidies 2016: Tender 2 - Voorkomen en bestrijden van eenzaamheid Flexibele subsidies 2016: Tender 2 - Voorkomen en bestrijden van eenzaamheid Flexibele subsidies 2016: Tender 2 - Voorkomen en bestrijden van eenzaamheid Eenzaamheid: voorkomen en bestrijden. Maastricht

Nadere informatie

Aanvraagformulier Internationaal - samenwerkingssubsidie

Aanvraagformulier Internationaal - samenwerkingssubsidie Aanvraagformulier Internationaal - samenwerkingssubsidie 1. Toelichting en basisvoorwaarden Welkom bij Mijn Fonds. Om een subsidie aan te vragen dient u de onderstaande formulier-onderdelen volledig in

Nadere informatie

Flexibele subsidies 2017: Thema - Weerbaar opvoeden en veiligheidsbeleving

Flexibele subsidies 2017: Thema - Weerbaar opvoeden en veiligheidsbeleving Flexibele subsidies 2017: Thema - Weerbaar opvoeden en veiligheidsbeleving Aanvraagperiode 1 oktober tot en met 15 november 2017 In dit boekje vindt u meer informatie over de flexibele subsidie voor het

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER INCIDENTELE SUBSIDIE 2018

AANVRAAGFORMULIER INCIDENTELE SUBSIDIE 2018 Het bestuur van Naam organisatie (statutair) : ( Indien de organisatie voor het eerst subsidie aanvraagt, dan moeten met de aanvraag de volgende stukken meegezonden worden: de oprichting- of stichtingsakte,

Nadere informatie

Aanvraagformulier Professionalisering Muziekonderwijs op de pabo s

Aanvraagformulier Professionalisering Muziekonderwijs op de pabo s Aanvraagformulier Professionalisering Muziekonderwijs op de pabo s 1. Toelichting en basisvoorwaarden Welkom bij Mijn Fonds. Om een subsidie aan te vragen dient u de onderstaande formulier-onderdelen volledig

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor evenementensubsidie

Aanvraagformulier voor evenementensubsidie Aanvraagformulier voor evenementensubsidie Dit formulier gebruikt u als u een evenementensubsidie wilt aanvragen bij de gemeente. Wat verwachten we van u? Ga eerst na of u in aanmerking komt voor subsidie.

Nadere informatie

Standaard aanvraagformulier

Standaard aanvraagformulier Standaard aanvraagformulier 1. Toelichting en basisvoorwaarden Welkom bij Mijn Fonds. Om een subsidie aan te vragen dient u de onderstaande formulier-onderdelen volledig in te vullen en waar nodig aan

Nadere informatie

Flexibele subsidies 2017: Thema - Diversiteit, integratie en sociaal isolement

Flexibele subsidies 2017: Thema - Diversiteit, integratie en sociaal isolement Flexibele subsidies 2017: Thema - Diversiteit, integratie en sociaal isolement Aanvraagperiode 15 mei tot en met 30 juni 2017 In dit boekje vindt u meer informatie over de flexibele subsidie voor het thema

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor projecten in Nederland

Aanvraagformulier voor projecten in Nederland CORDAID SERVICE FONDS Aanvraagformulier voor projecten in Nederland Vooraf Cordaid raadt u aan om, voordat u begint met het invullen van dit formulier, na te gaan of uw project in aanmerking komt voor

Nadere informatie

Aanvraagformulier Cultuurmakers van nu voor rechtspersonen

Aanvraagformulier Cultuurmakers van nu voor rechtspersonen Aanvraagformulier Cultuurmakers van nu voor rechtspersonen 1. Toelichting en basisvoorwaarden Welkom bij Mijn Fonds. Om een subsidie aan te vragen dient u de onderstaande formulier-onderdelen volledig

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor subsidie Dit formulier gebruikt u als u een subsidie wilt aanvragen bij de gemeente.

Aanvraagformulier voor subsidie Dit formulier gebruikt u als u een subsidie wilt aanvragen bij de gemeente. Aanvraagformulier voor subsidie Dit formulier gebruikt u als u een subsidie wilt aanvragen bij de gemeente. Wat verwachten we van u? Ga eerst na of u in aanmerking komt voor subsidie. Dat hangt bijvoorbeeld

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER Samenwerkende Fondsen Cariben

AANVRAAGFORMULIER Samenwerkende Fondsen Cariben AANVRAAGFORMULIER Samenwerkende Fondsen Cariben LET OP: Lees voordat u dit formulier invult, de criteria waaraan uw project in elk geval moet voldoen op www.samenwerkendefondsencariben.org Vult u dit formulier

Nadere informatie

Fysieke investeringen in innovatie en modernisering van agrarische ondernemingen

Fysieke investeringen in innovatie en modernisering van agrarische ondernemingen Let op: Deze PDF-versie van het aanvraagformulier geeft u inzicht in de gevraagde gegevens. U wordt verzocht voor de definitieve versie van uw aanvraag het online-formulier te gebruiken dat vanaf 1 februari

Nadere informatie

Telefoonnummer privé:

Telefoonnummer privé: Aanvraagformulier Algemene deel In te vullen door instellingen die een aanvraag indienen voor: Incidentele activiteitensubsidie. Iedere instelling die een aanvraag voor genoemde subsidie indient moet ZWEL

Nadere informatie

Aanvraagformulier Maakruimte voor cultuur

Aanvraagformulier Maakruimte voor cultuur Aanvraagformulier Maakruimte voor cultuur 1. Toelichting en basisvoorwaarden Welkom bij Mijn Fonds. Om een subsidie aan te vragen dient u de onderstaande formulier-onderdelen volledig in te vullen en waar

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER PROJECTSUBSIDIE 2015 TOT ,-

AANVRAAGFORMULIER PROJECTSUBSIDIE 2015 TOT ,- AANVRAAGFORMULIER PROJECTSUBSIDIE 2015 TOT 10.000,- Het bestuur van Naam organisatie (statutair) : (Indien de organisatie voor het eerst subsidie aanvraagt, dan moeten met de aanvraag de volgende stukken

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor Age Friendly Cultural Cities

Aanvraagformulier voor Age Friendly Cultural Cities Aanvraagformulier voor Age Friendly Cultural Cities 2018-2019 1. Toelichting en basisvoorwaarden Welkom bij Mijn Fonds. Om een subsidie aan te vragen dient u de onderstaande formulier-onderdelen volledig

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor projecten in Nederland

Aanvraagformulier voor projecten in Nederland CORDAID Aanvraagformulier voor projecten in Nederland Vooraf Cordaid raadt u aan om, voordat u begint met het invullen van dit formulier, na te gaan of uw project in aanmerking komt voor financiering.

Nadere informatie

Aanvraagformulier Grootschalige sportevenementen

Aanvraagformulier Grootschalige sportevenementen Aanvraagformulier Grootschalige sportevenementen Hoofdstuk 5, Paragraaf 5.1 Grootschalige sportevenementen Formulier sturen naar: Bezoekadres: Contactgegevens: Gedeputeerde Staten van de Provincie Fryslân

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor internationale projecten

Aanvraagformulier voor internationale projecten Aanvraagformulier voor internationale projecten Vooraf Cordaid raadt u aan om, voordat u begint met het invullen van dit formulier, na te gaan of uw project in aanmerking komt voor financiering. U kunt

Nadere informatie

Aanvraagformulier sportsubsidies. Gemeente Pekela

Aanvraagformulier sportsubsidies. Gemeente Pekela Aanvraagformulier sportsubsidies Gemeente Pekela Doel: Dit formulier kunt u gebruiken als u een subsidie wilt aanvragen bij de gemeente Van toepassing zijnde wet- en regelgeving: Titel 4.2, Hoofdstuk 4

Nadere informatie

Koorbegeleiding. Hoofdstuk 3, paragraaf 3.2 Laagdrempelige culturele activiteiten, onderdeel Koorbegeleiding

Koorbegeleiding. Hoofdstuk 3, paragraaf 3.2 Laagdrempelige culturele activiteiten, onderdeel Koorbegeleiding Aanvraagformulier Koorbegeleiding Hoofdstuk 3, paragraaf 3.2 Laagdrempelige culturele activiteiten, onderdeel Koorbegeleiding Formulier retour sturen naar: Bezoekadres: Contactgegevens: Gedeputeerde Staten

Nadere informatie

Friese sporten. Tweebaksmarkt 52 8911 KZ LEEUWARDEN

Friese sporten. Tweebaksmarkt 52 8911 KZ LEEUWARDEN Aanvraagformulier 2016 Friese sporten Hoofdstuk 5, Paragraaf 5.2 Friese sporten Formulier sturen naar: Bezoekadres: Contactgegevens: Gedeputeerde Staten van de Provincie Fryslân Afdeling Subsidiezaken

Nadere informatie

t.a.v. Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN

t.a.v. Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN Aanvraagformulier Formulier retoursturen naar: Contactpersonen: Gedeputeerde Staten van de Provincie Fryslân t.a.v. Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN Mw. M. Greydanus Provincie Fryslân, Afdeling

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER PROJECTSUBSIDIE 2015 VAN ,- OF MEER

AANVRAAGFORMULIER PROJECTSUBSIDIE 2015 VAN ,- OF MEER VAN 10.000,- OF MEER Het bestuur van Naam organisatie (statutair) : ( Indien de organisatie voor het eerst subsidie aanvraagt, dan moeten met de aanvraag de volgende stukken meegezonden worden: de oprichting-

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER FONDS VOOR TALENTONTWIKKELING. 1. Titel project:.

AANVRAAGFORMULIER FONDS VOOR TALENTONTWIKKELING. 1. Titel project:. Datum: AANVRAAGFORMULIER FONDS VOOR TALENTONTWIKKELING 1. Titel project:. 2. Gegevens aanvrager Naam van persoon/feitelijke vereniging/vzw: Adres:.. Telefoon: Fax :. E-mail:.... Ondernemingsnummer (BTW-statuut

Nadere informatie

Hieronder volgt per onderdeel van het aanvraagproces een uitleg over wat u moet invullen:

Hieronder volgt per onderdeel van het aanvraagproces een uitleg over wat u moet invullen: Handleiding bij het digitaal aanvragen van subsidies (niet voor aanvragen die onder specifieke nadere regels Kunst en Cultuur vallen) Als u een subsidie wilt aanvragen is het goed om de volgende gegevens

Nadere informatie

Aanvraagformulier straatkinderprojecten Ciske de Rat Foundation

Aanvraagformulier straatkinderprojecten Ciske de Rat Foundation Aanvraagformulier straatkinderprojecten Ciske de Rat Foundation Algemeen U wilt graag in aanmerking komen voor een bijdrage van Ciske de Rat Foundation voor uw project. Leest u voordat u het aanvraagformulier

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER SUBSIDIE 2019

AANVRAAGFORMULIER SUBSIDIE 2019 AANVRAAGFORMULIER SUBSIDIE 2019 OP BASIS VAN DE ALGEMENE SUBSIDIEVERORDENING MIDDELBURG Het ingevuld subsidieformulier moet vóór 1 april 2018 worden gezonden aan de Gemeente Middelburg, afdeling Stedelijk

Nadere informatie

Asbest melden via omgevingsloket.nl

Asbest melden via omgevingsloket.nl Asbest melden via omgevingsloket.nl Als u asbest wilt (laten) verwijderen, dan moet u altijd een sloopmelding doen via www.omgevingsloket.nl. U moet de sloop/afvoer van asbest altijd op deze manier melden.

Nadere informatie

Aanvraagformulier subsidie

Aanvraagformulier subsidie Aanvraagformulier subsidie Subsidieregeling Kwaliteitsimpuls Natuur en Landschapsbeheer Fryslân 2016, Formulier schriftelijk retour sturen naar: Gedeputeerde Staten van de Provincie Fryslân t.a.v. Afdeling

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER SUBSIDIE INNOVATIEFONDS SOCIAAL DOMEIN 2017 VOOR ORGANISATIES

AANVRAAGFORMULIER SUBSIDIE INNOVATIEFONDS SOCIAAL DOMEIN 2017 VOOR ORGANISATIES Het aanvraagformulier tijdig, volledig ingevuld en ondertekend opsturen naar: Gemeente Westland Cluster Beleid / Innovatiefonds Postbus 150 2670 AD Naaldwijk ACTIVITEIT Naam GEGEVENS AANVRAGER Naam instelling

Nadere informatie

Subsidie voor de verplaatsing van glastuinbouwbedrijven gericht op de verbetering van de landbouwinfrastructuur

Subsidie voor de verplaatsing van glastuinbouwbedrijven gericht op de verbetering van de landbouwinfrastructuur Let op: Deze PDF-versie van het aanvraagformulier geeft u inzicht in de gevraagde gegevens. U wordt verzocht voor de definitieve versie van uw aanvraag het online-formulier te gebruiken dat vanaf 1 februari

Nadere informatie

Aanvraagformulier Cultuureducatie in het vmbo en het praktijkonderwijs

Aanvraagformulier Cultuureducatie in het vmbo en het praktijkonderwijs Aanvraagformulier Cultuureducatie in het vmbo en het praktijkonderwijs 1. Toelichting en basisvoorwaarden Welkom bij Mijn Fonds. Om een subsidie aan te vragen dient u de onderstaande formulieronderdelen

Nadere informatie

Kunst, Ouderen, of Erfgoed - Kleinschalig project

Kunst, Ouderen, of Erfgoed - Kleinschalig project Kunst, Ouderen, of Erfgoed - Kleinschalig project Welkom bij het digitale aanvraagformulier voor een kleinschalig project op het gebied van Kunst, Ouderen of Erfgoedparticipatie. U heeft gekozen om een

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER WADDENFONDS behorend bij subsidieregeling advieskosten waddenfonds 2018/03

AANVRAAGFORMULIER WADDENFONDS behorend bij subsidieregeling advieskosten waddenfonds 2018/03 AANVRAAGFORMULIER WADDENFONDS behorend bij subsidieregeling advieskosten waddenfonds 2018/03 t.b.v. tegemoetkoming in advieskosten voor volledige aanvraag op grond van subsidieregeling waddenfonds 2018/02

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER FONDS VOOR TALENTONTWIKKELING

AANVRAAGFORMULIER FONDS VOOR TALENTONTWIKKELING Datum: AANVRAAGFORMULIER FONDS VOOR TALENTONTWIKKELING 1. TITEL PROJECT. 2. GEGEVENS AANVRAGER Naam van persoon/feitelijke vereniging/vzw: Adres:.. Telefoon: Fax :. E-mail:.... Ondernemingsnummer (BTW-statuut

Nadere informatie

Tenders Flexibele subsidies 2015: Zoveel mogelijk mensen doen mee!

Tenders Flexibele subsidies 2015: Zoveel mogelijk mensen doen mee! Tenders Flexibele subsidies 2015: Zoveel mogelijk mensen doen mee! Tender 2 Een tender is een procedure waarbij door middel van inschrijving geprobeerd wordt een bepaalde dienst of product te verkrijgen,

Nadere informatie

Databank verenigingen: handleiding

Databank verenigingen: handleiding Databank verenigingen: handleiding 01.03.2014 HOE VRAAG IK EEN ACTIVITEITSSUBSIDIE AAN? REGLEMENT VOOR VERENIGINGEN VAN PERSONEN MET EEN HANDICAP Vanaf zaterdag 1 maart 2014. Inhoud Wat is een activiteitssubsidie?

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor subsidie gemeente Delfzijl

Aanvraagformulier voor subsidie gemeente Delfzijl Aanvraagformulier voor subsidie gemeente Delfzijl Dit formulier gebruikt u als u een subsidie wilt aanvragen bij de gemeente Delfzijl. Wat verwachten we van u? Ga eerst na of u in aanmerking komt voor

Nadere informatie

Aanvraagformulier structurele subsidie 2020

Aanvraagformulier structurele subsidie 2020 Gegevens gemeente Datum ontvangst Verzendadres Gemeente Oldenzaal Postadres Postbus 354 7570 AJ Oldenzaal Telefoon (0541) 58 81 11 E-mail info@oldenzaal.nl versie 01-01-2019 Internet www.oldenzaal.nl Aanvraagformulier

Nadere informatie

Aanvraag voor subsidies voor etnisch-culturele diversiteitsprojecten en/of - activiteiten

Aanvraag voor subsidies voor etnisch-culturele diversiteitsprojecten en/of - activiteiten Aanvraag voor subsidies voor etnisch-culturele diversiteitsprojecten en/of - activiteiten Integratiedienst Bezoekadres Postadres Openingsuren - Bereikbaarheid Woodrow Wilsonplein 1 9000 Gent tel.: 09 265

Nadere informatie

Culturele activiteit voor ouderen

Culturele activiteit voor ouderen Aanvraagformulier Culturele activiteit voor ouderen Hoofdstuk 3, paragraaf 3.2 Laagdrempelige culturele activiteiten, onderdeel culturele activiteit voor ouderen Formulier retour sturen naar: Bezoekadres:

Nadere informatie

Friese sporten. Tweebaksmarkt KZ LEEUWARDEN

Friese sporten. Tweebaksmarkt KZ LEEUWARDEN Aanvraagformulier Friese sporten Hoofdstuk 5, Paragraaf 5.2 Friese sporten Formulier sturen naar: Bezoekadres: Contactgegevens: Gedeputeerde Staten van de Provincie Fryslân Afdeling Subsidiezaken Postbus

Nadere informatie

1. Aanvrager. Rechtspersoon (bijvoorbeeld: vereniging of stichting) KvK-nummer. vestigingsnummer. statutaire naam. handelsnaam.

1. Aanvrager. Rechtspersoon (bijvoorbeeld: vereniging of stichting) KvK-nummer. vestigingsnummer. statutaire naam. handelsnaam. 1. Aanvrager Rechtspersoon (bijvoorbeeld: vereniging of stichting) KvK-nummer vestigingsnummer statutaire naam handelsnaam adres Is de rechtspersoon BTW-plichtig? Ja, het nummer is nee 2. Contactpersoon

Nadere informatie

Subsidieaanvraag 2016. Aanvraagformulier Waarderingssubsidie (<= 5.000)

Subsidieaanvraag 2016. Aanvraagformulier Waarderingssubsidie (<= 5.000) Subsidieaanvraag 2016 Aanvraagformulier Waarderingssubsidie (

Nadere informatie

Subsidie aanvragen bij gemeente De Marne

Subsidie aanvragen bij gemeente De Marne Subsidie aanvragen bij gemeente De Marne Dit formulier gebruikt u als u een subsidie wilt aanvragen bij de gemeente De Marne. Algemeen De gemeente De Marne subsidieert activiteiten van uiteenlopende instellingen,

Nadere informatie

Subsidie aanvragen. Dit formulier gebruikt u als u een subsidie wilt aanvragen bij de gemeente.

Subsidie aanvragen. Dit formulier gebruikt u als u een subsidie wilt aanvragen bij de gemeente. 1 Subsidie aanvragen Dit formulier gebruikt u als u een subsidie wilt aanvragen bij de gemeente. Wat verwachten we van u? Ga eerst na of u in aanmerking komt voor subsidie. Dat hangt bijvoorbeeld af van

Nadere informatie

Aanvraagformulier budgetsubsidie kunst en cultuur voor de 2 e helft 2016 (juli t/m december)

Aanvraagformulier budgetsubsidie kunst en cultuur voor de 2 e helft 2016 (juli t/m december) 1 Aanvraagformulier budgetsubsidie kunst en cultuur voor de 2 e helft 2016 (juli t/m december) De gemeente Lelystad stelt subsidie beschikbaar voor culturele projecten en activiteiten die bijdragen aan

Nadere informatie

Aanvraagformulier Uitvoeringsregeling subsidie collectieve zelfbouw Noord-Holland 2013. Subsidie in de vorm van een lening; Planontwikkelingsfase

Aanvraagformulier Uitvoeringsregeling subsidie collectieve zelfbouw Noord-Holland 2013. Subsidie in de vorm van een lening; Planontwikkelingsfase Aanvraagformulier Uitvoeringsregeling subsidie collectieve zelfbouw Noord-Holland 2013 Subsidie in de vorm van een lening; Planontwikkelingsfase Toelichting Voorwaarden voor subsidieaanvraag. Onderstaand

Nadere informatie

Aanvraagformulier Noordelijke Innovatie Ondersteuningsfaciliteit 2013 Ontwikkelingsprojecten van en vermarkting door ondernemingen

Aanvraagformulier Noordelijke Innovatie Ondersteuningsfaciliteit 2013 Ontwikkelingsprojecten van en vermarkting door ondernemingen Aanvraagformulier Noordelijke Innovatie Ondersteuningsfaciliteit 2013 Ontwikkelingsprojecten van en vermarkting door ondernemingen Heeft u hulp nodig? Informatie over de regeling kunt u vinden op onze

Nadere informatie

Aanvraagformulier Stimuleringsfonds leefbaarheid 2018

Aanvraagformulier Stimuleringsfonds leefbaarheid 2018 Aanvraagformulier Stimuleringsfonds leefbaarheid 2018 Voor 2018 is er bij de gemeente Coevorden een bedrag van 150.000 euro beschikbaar voor kleinschalige, op de lokale gemeenschap gerichte initiatieven.

Nadere informatie

Aanvraagformulier incidentele subsidie 2019

Aanvraagformulier incidentele subsidie 2019 Gegevens gemeente Datum ontvangst Verzendadres Gemeente Oldenzaal Postadres Postbus 354 7570 AJ Oldenzaal Telefoon (0541) 58 81 11 E-mail info@oldenzaal.nl versie 01-01-2019 Internet www.oldenzaal.nl Aanvraagformulier

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor subsidie

Aanvraagformulier voor subsidie Aanvraagformulier voor subsidie Dit formulier gebruikt u als u een subsidie wilt aanvragen bij de gemeente voor de uitvoering van een activiteit. Het gebruik van het formulier is verplicht. Onvolledige

Nadere informatie

(vult u dit formulier a.u.b. in met een zwarte of blauwe pen en lever het formulier in bij Stichting Vrienden Onderwijs Voor Hoogbegaafden)

(vult u dit formulier a.u.b. in met een zwarte of blauwe pen en lever het formulier in bij Stichting Vrienden Onderwijs Voor Hoogbegaafden) Algemeen (vult u dit formulier a.u.b. in met een zwarte of blauwe pen en lever het formulier in bij Stichting Vrienden Onderwijs Voor Hoogbegaafden) De criteria die door waaraan uw aanvraag moet voldoen

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER INVESTERINGSSUBSIDIE SPORT 2017

AANVRAAGFORMULIER INVESTERINGSSUBSIDIE SPORT 2017 Pagina1 Het bestuur van Naam organisatie (statutair) : (Indien de organisatie voor het eerst subsidie aanvraagt, dan moeten met de aanvraag de volgende stukken meegezonden worden: de oprichting- of stichtingsakte,

Nadere informatie

Ouderenparticipatie - Voorbeeldproject 1. Projectplan Let op! Dit is een voorbeeldformulier dat ter inzage gebruikt kan worden. U kunt dit formulier niet invullen. Aanvragen kunnen alleen via Mijn Fonds

Nadere informatie

Aanvraagformulier. t.a.v. Procescoördinator Postbus AA OOSTERWOLDE. t Oost LE OOSTERWOLDE

Aanvraagformulier. t.a.v. Procescoördinator Postbus AA OOSTERWOLDE. t Oost LE OOSTERWOLDE Bijlage 3. Aanvraagformulier Aanvraagformulier Subsidieregeling Fonds Ooststellingwerf, pak je kans! 206 Formulier retour sturen naar: Bezoekadres: Gemeente Ooststellingwerf t.a.v. Procescoördinator Postbus

Nadere informatie

1. CONTACTGEGEVENS. PERSOONLIJKE GEGEVENS CONTACTPERSOON Initialen. E-mailadres. Voornaam. Correspondentieadres. Tussenvoegsel Postcode

1. CONTACTGEGEVENS. PERSOONLIJKE GEGEVENS CONTACTPERSOON Initialen. E-mailadres. Voornaam. Correspondentieadres. Tussenvoegsel Postcode 1. CONTACTGEGEVENS PERSOONLIJKE GEGEVENS CONTACTPERSOON Initialen E-mailadres Voornaam Correspondentieadres Tussenvoegsel Postcode Achternaam Plaats Geslacht Telefoonnummer Functie GEGEVENS ORGANISATIE

Nadere informatie

Instructie Subsidie aanvragen Asbest eraf Zonnepanelen erop

Instructie Subsidie aanvragen Asbest eraf Zonnepanelen erop Instructie Subsidie aanvragen Asbest eraf Zonnepanelen erop Hieronder vindt u de instructie voor de aanvraagmodule voor de subsidie Asbest eraf Zonnepanelen erop. Hieronder vindt u het beginscherm van

Nadere informatie

Aanvraagformulier. Subsidieregeling kultuer en mienskip Fryslân Hoofdstuk 2, Paragraaf 2.2 Vertalen van literatuur

Aanvraagformulier. Subsidieregeling kultuer en mienskip Fryslân Hoofdstuk 2, Paragraaf 2.2 Vertalen van literatuur Aanvraagformulier Formulier retoursturen naar: Contactpersonen: Gedeputeerde Staten van de Provincie Fryslân t.a.v. Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN Mw. M. Greydanus Provincie Fryslân, Afdeling

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER EENMALIGE SUBSIDIE 2019

AANVRAAGFORMULIER EENMALIGE SUBSIDIE 2019 AANVRAAGFORMULIER EENMALIGE SUBSIDIE 2019 OP BASIS VAN DE ALGEMENE SUBSIDIEVERORDENING MIDDELBURG Het ingevulde subsidieformulier dient, uiterlijk 17 weken voordat met de activiteit een begin wordt gemaakt,

Nadere informatie

Aanvraagformulier subsidie referendum over de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten 2017 voor Rechtspersonen

Aanvraagformulier subsidie referendum over de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten 2017 voor Rechtspersonen Aanvraagformulier subsidie referendum over de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten 2017 voor Rechtspersonen Referentienummer: In te vullen door de Referendumcommissie [ ][ ][ ][ ][ ][ ][ ][ ]

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding ouder login Maakt u gebruik van of wilt u gebruik maken van de tussenschoolse opvang op PCBS De Kring, dan kunt u zich via de website

Nadere informatie

Aanvraagformulier subsidie Evenementen

Aanvraagformulier subsidie Evenementen Aanvraagformulier subsidie Evenementen A. Uw gegevens Naam organisatie/vereniging : Postadres : Postcode : Plaats : Telefoon : E-mail : Website : IBAN : Nummer Kamer van Koophandel : B. Algemeen Vraagt

Nadere informatie

Internationale contacten

Internationale contacten Aanvraagformulier Internationale contacten Subsidieregeling kultuer en mienskip Fryslân Hoofdstuk 3, paragraaf 3.2 Laagdrempelige culturele activiteiten, onderdeel Internationale contacten Formulier retour

Nadere informatie

Aanvraag verlening eenmalige subsidie gemeente Wageningen

Aanvraag verlening eenmalige subsidie gemeente Wageningen Aanvraag verlening eenmalige subsidie gemeente Wageningen Dit aanvraagformulier is bedoeld voor een eenmalige subsidie. Een eenmalige subsidie wordt verleend voor een eenmalige activiteit of ander incidenteel

Nadere informatie

Waarderingssubsidies aan vrijwilligersorganisaties.

Waarderingssubsidies aan vrijwilligersorganisaties. Waarderingssubsidies aan vrijwilligersorganisaties. Een van de kenmerken van een waarderingssubsidie is dat er sprake is van een vereenvoudigde procedure. Dat betekent dat gelijktijdig met de verlening

Nadere informatie

Krediet Kwaliteitsfonds Basisonderwijs 2010-2011 provincie Groningen

Krediet Kwaliteitsfonds Basisonderwijs 2010-2011 provincie Groningen Krediet Kwaliteitsfonds Basisonderwijs 2010-2011 provincie Groningen Het krediet Kwaliteitsfonds Basisonderwijs Provincie Groningen 2010-2011 is een krediet waarvoor schoolbesturen uit de provincie Groningen,

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor subsidie

Aanvraagformulier voor subsidie 1 Aanvraagformulier voor subsidie Dit formulier gebruikt u als u een subsidie wilt aanvragen bij de gemeente. Wat verwachten we van u? Ga eerst na of u in aanmerking komt voor subsidie. Dat hangt bijvoorbeeld

Nadere informatie

Aanvraagformulier Cultuurmakers van nu voor individuen

Aanvraagformulier Cultuurmakers van nu voor individuen Aanvraagformulier Cultuurmakers van nu voor individuen 1. Toelichting en basisvoorwaarden Welkom bij Mijn Fonds. Om een subsidie aan te vragen dient u de onderstaande formulier-onderdelen volledig in te

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor subsidie Proeftuin energieneutraal renoveren particuliere woningen Overijssel.

Aanvraagformulier voor subsidie Proeftuin energieneutraal renoveren particuliere woningen Overijssel. Aanvraagformulier voor subsidie Proeftuin energieneutraal renoveren particuliere woningen Overijssel. Dit is het aanvraagformulier voor de subsidieregeling Proeftuin energieneutraal renoveren particuliere

Nadere informatie

Het bestuur behandeld 6 keer per jaar de aanvragen in een vergadering in de maanden: Januari, maart, mei, juni, september, november.

Het bestuur behandeld 6 keer per jaar de aanvragen in een vergadering in de maanden: Januari, maart, mei, juni, september, november. Aanvraagformulier Stichting Donatie Dorpsgemeenschappen Berltsum/Wier. Stichting Donatie Dorpsgemeenschappen Berltsum/Wier neemt alleen aanvragen in behandeling die passen binnen de doelstelling en richtlijnen

Nadere informatie

Maatschappelijke Ontwikkeling

Maatschappelijke Ontwikkeling Waarom dit formulier? Met behulp van dit aanvraagformulier kunt u een aanvraag indienen voor een periodieke, project- of waardering voor die activiteiten die een bijdrage leveren aan de maatschappelijke

Nadere informatie

Aanvraagformulier Uitvoeringsregeling subsidie zonnestroom maatschappelijk vastgoed Noord-Holland 2015

Aanvraagformulier Uitvoeringsregeling subsidie zonnestroom maatschappelijk vastgoed Noord-Holland 2015 Aanvraagformulier Uitvoeringsregeling subsidie zonnestroom maatschappelijk vastgoed Noord-Holland 2015 Toelichting Voorwaarden voor subsidieaanvraag. Onderstaand treft u een aantal vragen aan die u kunnen

Nadere informatie

Aanvraagformulier subsidie Nieuwe Culturele Initiatieven

Aanvraagformulier subsidie Nieuwe Culturele Initiatieven Aanvraagformulier subsidie Nieuwe Culturele Initiatieven A. Uw gegevens Naam Instelling Postadres Postcode Plaats Telefoon E-mail Website IBAN Nummer Kamer van Koophandel B. Initiatief 1. Algemeen Naam

Nadere informatie

Aanvraagformulier MKB Energieleningen

Aanvraagformulier MKB Energieleningen Aanvraagformulier MKB Energieleningen Dit aanvraagformulier is de eerste stap om een energielening met een rentekorting aan te vragen. Op basis van deze aanvraag besluit de provincie of de activiteiten

Nadere informatie

Incidentele subsidie voor Gezond In Bossenburgh

Incidentele subsidie voor Gezond In Bossenburgh Incidentele subsidie voor Gezond In Bossenburgh Vanaf 2015 is incidentele subsidie mogelijk voor de activiteiten van Gezond In Bossenburgh. Met de subsidie 'Gezond in Bossenburgh' wil de gemeente zich

Nadere informatie

Samenwerking voor innovaties op lokaal niveau Korte Voorzieningsketens Verordening POP3 subsidies provincie Gelderland

Samenwerking voor innovaties op lokaal niveau Korte Voorzieningsketens Verordening POP3 subsidies provincie Gelderland Let op: Deze PDF-versie van het aanvraagformulier geeft u inzicht in de gevraagde gegevens. U wordt verzocht voor de definitieve versie van uw aanvraag het online-formulier te gebruiken dat vanaf 15 augustus

Nadere informatie

Aanvraagformulier welzijnssubsidie 2016

Aanvraagformulier welzijnssubsidie 2016 Aanvraagformulier welzijnssubsidie 2016 Activiteiten waarvoor u een welzijnssubsidie aanvraagt De nieuwe koers: eigen kracht eerst! In 2014 heeft de gemeenteraad van Baarle-Nassau nieuw welzijnsbeleid

Nadere informatie

Handleiding indienen subsidieaanvraag via de Stimulus Webportal

Handleiding indienen subsidieaanvraag via de Stimulus Webportal Handleiding indienen subsidieaanvraag via de Stimulus Webportal Inhoud Handleiding indienen subsidieaanvraag via de Stimulus Webportal... 1 1. Algemeen... 2 1.2 Aanmaken van gebruikersaccount... 2 2. Indienen

Nadere informatie

De bewonersinitiatieven hebben betrekking op één of meer van de volgende punten

De bewonersinitiatieven hebben betrekking op één of meer van de volgende punten Het budget voor bewonersinitiatieven wordt door de buurt aan de buurt besteed. Bent u een bewoner en/of ondernemer van de wijken De Baarsjes, Oud-West, Westerpark of Bos & Lommer en wilt u een bewonersinitiatief

Nadere informatie

Aanvraagformulier structurele subsidie 2018

Aanvraagformulier structurele subsidie 2018 Gegevens gemeente Datum ontvangst (in te vullen door de gemeente) Verzendadres Gemeente Krimpenerwaard Postbus 51, 2820 AB Stolwijk T: 140182, E: info@krimpenerwaard.nl Aanvraagformulier structurele subsidie

Nadere informatie