Next Generation Portfolio Management

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Next Generation Portfolio Management"

Transcriptie

1 Next Generation Portfolio Management

2 Blijf een stap voor. Ook met uw vermogen.

3 KEYPRIVATE, vermogensbeheer volgens Keytrade Bank Voor wie graag mee is met zijn tijd, maar nog liever een voorsprong neemt op de rest. Voor wie het beste wil voor zijn vermogen en tegelijk voor zichzelf. Voor hen is er vandaag KEYPRIVATE, discretionair vermogensbeheer met het DNA van Keytrade Bank: online, performant en kostenefficiënt. Laat uw vermogen, al vanaf , door financiële experts aansturen met het oog op maximaal rendement, terwijl u 24u/24 kan volgen wat er gebeurt met uw portefeuille. Dit alles aan een fractie van de kost van traditioneel vermogensbeheer.

4 De basisprincipes voor een goed vermogensbeheer Optimale allocatie Uit talrijke onderzoeken blijkt dat 90% van het rendement wordt verklaard door de balans tussen de grote beleggingscategorieën (aandelen, obligaties, grondstoffen, cash). Dus niet, zoals velen denken, door individuele aandelen te kopen ( stock picking ). De Nobelprijswinnende Modern Portfolio Theory is de theoretische weerslag van die bevindingen en is dus ook het vertrekpunt van het KEYPRIVATE model. KEYPRIVATE stelt voor uw vermogen de juiste mix (asset allocatie) van uw portefeuille vast, gebaseerd op uw objectieven, uw risicoprofiel en de marktcontext. Kostenbeheersing Door te investeren in trackers, stelt KEYPRIVATE uw portefeuille uiterst gediversifieerd samen, zonder overbodige kosten. Met de doorgedreven technologie van ons platform realiseren we de transacties bovendien zonder makelaarsloon. En vanzelfsprekend betaalt u bij Keytrade Bank nooit bewaarloon, de enige kost die u betaalt is een lage vaste beheerskost. Gevolg: u betaalt globaal 2 tot 3 keer minder kosten dan bij een traditionele vermogensbeheerder. Permanente herbalancering De markt is natuurlijk niet statisch. Marktbewegingen beïnvloeden de prestaties van de trackers, waardoor uw portefeuille misschien uit balans raakt. Daarom herbalanceren we permanent de portfolio s in beheer. Zo blijft het risico niveau van uw portefeuille overeenstemmen met uw profiel, terwijl het verwachte rendement optimaal blijft.

5 Efficiënte spreiding van vermogen Spreiding is, net als bij elke beleggingsformule, een essentieel streefdoel van KEYPRIVATE. Daarom stellen we portefeuilles niet samen met individuele aandelen, maar wel met trackers. Elke tracker is op zijn beurt immers samengesteld uit tientallen, soms honderden onderliggende waarden. KEYPRIVATE investeert in een unieke, uitgekiende selectie van 12 kostenefficiënte trackers over 4 verschillende activaklassen. Hierdoor bekomen we een optimale en efficiënte spreiding van uw vermogen. Aandelen (5 trackers) Obligaties (5 trackers) Grondstoffen (2 trackers) Cash

6 Simuleer uw rendement op keytradebank.be De online simulator is een unieke tool, die u een blik op het potentieel en de toekomst van uw vermogen biedt. Tien verschillende risiconiveaus HEEL DEFENSIEF DEFENSIEF HEEL GEMATIGD GEMATIGD UITGEBALANCEERD GROEI DYNAMISCH HEEL DYNAMISCH AGRESSIEF HEEL AGRESSIEF Geschatte waarde van uw vermogen op termijn. De exacte samenstelling van uw portefeuille: geografische zones, type tracker (ETF, ETC),... Het rendement van uw portefeuille volgens 3 marktscenario s: gunstig, neutraal, ongunstig.

7 Sprekende cijfers PROFIEL Defensief Uitgebalanceerd Dynamisch Voor een investering van bedroeg het rendement*: 7 JAAR 6,84% 8,64% 9,14% *De portefeuilles van KEYPRIVATE werden samengesteld op 27 oktober De vermelde prestaties voor deze datum zijn gebaseerd op gecontroleerde gegevens uit het verleden ( backtesting ) en werden berekend door gebruik te maken van het gewogen gemiddelde van de maandelijkse geoptimaliseerde trackers volgens de Modern Portfolio Theory. Voor de trackers met een kortere geschiedenis is een index gebruikt om rendement vast te stellen. De portefeuilles werden iedere maand geherbalanceerd om in lijn te blijven met hun doelstellingen. Gedurende de backtest blijft de vermogensallocatie onveranderd. De rendementen zijn inclusief beheerskosten en exclusief BTW. De prestaties worden uitsluitend ter illustratie gebruikt en moeten niet worden gezien als feitelijke portefeuilleresultaten. In het verleden behaalde resultaten zijn geen indicatie voor toekomstige prestaties. Trackers maken het verschil Een tracker kopen betekent met één transactie beleggen in een korf van aandelen, obligaties of andere waarden. Trackers vragen ook geen actief beheer. Spreiding en kostenefficiëntie zijn dus automatisch ingebouwd. Een indextracker is een beleggingsproduct dat de waarde van een referentie-index volgt ( trackt ). Er zijn trackers die de grote, wereldwijd bekende aandelenindexen volgen (ETF = Exchange Traded Funds): S&P 500, CAC40, BEL20, Er bestaan ook indextrackers van grondstofprijzen (ETC = Exchange Traded Community), zoals goud of petroleum.

8 v Een vruchtbaar ecosysteem voor uw vermogen Voor onze formule van vermogensbeheer, selecteerden we gereputeerde internationale partners en financiële experts. Die vormen, samen met het platform van Keytrade Bank, een ecosysteem waarin uw vermogen optimaal kan groeien. 1 2 UW PROFIEL >> Hier begint het: na een online simulatie en een geschiktheidstest tekent u uw contract en vertrouwt u uw vermogen toe aan KEYPRIVATE. Het ecosysteem KEYPRIVATE Getest door KPMG >> UW RENDEMENT KEYPRIVATE maximaliseert het rendement van uw vermogen, in functie van uw profiel en de marktcontext. 4 3 Meer uitleg over de punten 1,2,3 en 4: zie volgende pagina. DE HOOGSTE (ACADEMISCHE) NORMEN We willen dat KEYPRIVATE altijd aan de hoogste normen voldoet. Daarom houdt de academische raad het model permanent kritisch tegen het licht. Het is een panel van universiteitsprofessoren, met zeer grondige kennis van Modern Portfolio Theory en portefeuillebeheer.

9 v 1 Internationale partners zorgen voor internationale spreiding van uw vermogen We werken samen met Amundi en Blackrock, beide internationaal toonaangevende equity en bond researchers. KEYPRIVATE heeft toegang tot hun experts en rapporten. Voor de grondstoffentrackers doen we ook beroep op de kennis van ETF Securities, pionier en specialist in dit beleggingsproduct. 2 Een team van 6 experts scherpt uw portefeuille verder aan Een panel van financiële experts stemt de samenstelling van uw portefeuille steeds af op de actuele marktcontext. Het investeringscomité volgt de markt op de voet en kan dus perfect de gevolgen van marktevoluties op de trackers inschatten. Via hun maandelijkse rapporten, die u als klant kan inkijken, injecteren we hun actuele marktkennis in KEYPRIVATE. Dat resulteert in optimale allocatie in alle omstandigheden. Geert Van Herck Voorzitter van het investeringscomité Emmanuel Ernotte Portfolio manager bij Crelan Thierry Ternier CEO Keytrade Bank Gert De Mesure Onafhankelijk financieel expert Gorik Nelissen Hoofd financiële markten Keytrade Bank Philip Tortelboom Directeur financieel beleid Crelan 3 Uw vermogen blijft altijd in balans voor een optimaal rendement 4 Wij voeren de orders uit, in alle transparantie Om uw optimale en meest efficiënte portefeuille te berekenen maken we gebruik van de beproefde technologie van Gambit (een spin-off van de Universiteit van Luik), expert in portfolio optimalisatie en risk management. Met het Keytrade Bank platform kan u uiteraard op een superefficiënte uitvoering rekenen: snel en zonder overbodige kosten. En u kan altijd inloggen op uw account om in real-time de samenstelling en het rendement van uw portefeuille te bekijken.

10 Maximaal rendement, in functie van uw risicoprofiel......dat is de essentie van de Modern Portfolio Theory (MPT). Het is een algemeen geaccepteerd model om gediversifieerde portefeuilles te beheren. In 1990 kregen de grondleggers Harry Markowitz en William Sharpe de Nobelprijs Economie voor hun model. Met de hulp van MPT berekenen we voor elk risicoprofiel de optimale mix van de gekozen trackers om de meest efficiënte portefeuille samen te stellen. De grafiek die je krijgt als je alle risiconiveaus combineert met hun efficiënte portefeuille, noemen we de «efficiënte grens». Marktbewegingen of prestaties van de trackers kunnen er natuurlijk toe leiden dat een portefeuille afwijkt van deze «efficiënte grens». Dan moet een portefeuille geherbalanceerd worden. En dat is precies wat KEYPRIVATE doet, via de algoritmes van Gambit.

11 De verzameling van optimale portefeuillecombinaties vormt de "efficiënte grens". Deze portefeuilles geven de ideale samenstelling om uw potientiëel rendement te maximaliseren, gegeven het risicoprofiel. 100% aandelen HOGER 50% / 50% Rendement Elk punt stelt een mogelijke portefeuillesamenstelling voor. De punten dichtst bij de efficiënte grens hebben het hoogste potentiële rendement, rekening houdend met het risiconiveau. LAGER 100% obligaties LAGER Standaardafwijking risicoprofiel HOGER

12 In 3 stappen genieten van KEYPRIVATE Vul de GESCHIKTHEIDSTEST in (max 20 ) Een vragenlijst peilt naar uw financiële doelstellingen, kennis, risicobereidheid en financiële situatie. Zo kunnen wij een portefeuille op uw maat samenstellen. Hou hiervoor uw loonfiche en aanslagbiljet bij de hand. Het voltallige KEYPRIVATE team staat steeds klaar om al uw vragen te beantwoorden. Ontdek KEYPRIVATE op keytradebank.be KEYPRIVATE is opgestart Uw vermogen wordt geïnvesteerd en opgevolgd. U hebt 24/7 toegang tot uw KEYPRIVATE account, waar u samenstelling en rendement van uw portefeuille ziet Max. 5 werkdagen Reeds klant? Log in. Nog geen klant? Open uw gratis rekening. U kan elke maand het rapport van het investeringscomité raadplegen. Pdf Doe de ONLINE SIMULATIE Simuleer rendement, voor uw risiconiveau. Maak uw VERMOGEN BESCHIKBAAR (1 ) U tekent digitaal en maakt uw vermogen beschikbaar voor KEYPRIVATE. Stap uit wanneer u wil, zonder kosten.

13 Een nieuwe dienst, dezelfde voordelen Wie kiest voor KEYPRIVATE, profiteert van de jarenlange expertise van Keytrade Bank. Want als leider in online trading in België ontwikkelde Keytrade Bank gebruiksvriendelijke, veilige en toegankelijke toepassingen voor dagelijks bankieren, beleggen en nu ook voor discretionair vermogensbeheer. Kostenefficiënt Kosten zijn dodelijk voor het rendement van uw vermogen. Het gebruik van kostenefficiënte trackers en de afwezigheid van transactiekosten geven ruimte aan uw rendement. Transparante prijs U betaalt 0,75% per jaar excl. BTW op het bedrag van uw portefeuille in discretionair beheer. Geen instapkosten, geen uitstapkosten, geen transactiekosten, geen bewaarloon. 24u/24, 7d/7 beschikbaar Volg het rendement van uw portefeuille op, altijd en overal, via een intuïtief en handig dashboard.

14 Vragen? Het KEYPRIVATE team helpt u graag verder KEYPRIVATE telefoon: +32 (0) van maandag tot vrijdag van 9u tot 22u zaterdag van 10u tot 14u30 Bezoek ons Keytrade Bank Vorstlaan Brussel Keyprivate@keytradebank.be Skype ID: keytradebank.com

15 Dec 2015 Keytrade Bank nv Vorstlaan 100, B-1170 Brussel. T + 32 (0) F + 32 (0) info@keytradebank.be keytradebank.be BTW BE RPR Brussel FSMA V.U.: Olivier Debehogne

Eerste Robotadviseur in Luxemburg

Eerste Robotadviseur in Luxemburg Eerste Robotadviseur in Luxemburg Robots doen u altijd dromen. Ze helpen u in het dagelijks leven. KEYPRIVATE, vermogensbeheer volgens Keytrade Bank Luxembourg U neemt graag voorsprong en zoekt het beste

Nadere informatie

Next Generation Portfolio Management

Next Generation Portfolio Management Next Generation Portfolio Management Het leven is aan de vroege vogels. KEYPRIVATE, vermogensbeheer volgens Keytrade Bank Voor wie graag mee is met zijn tijd, maar nog liever een voorsprong neemt op de

Nadere informatie

Het leven is aan de vroege vogels. KEYPRIVATE New Generation Portfolio Management

Het leven is aan de vroege vogels. KEYPRIVATE New Generation Portfolio Management Het leven is aan de vroege vogels KEYPRIVATE New Generation Portfolio Management Wat is vermogensbeheer? $ Roerend vermogen toevertrouwen aan een beheerder $ Beheerder neemt investeringsbeslissingen $

Nadere informatie

Het leven is aan de vroege vogels. KEYPRIVATE New Generation Portfolio Management

Het leven is aan de vroege vogels. KEYPRIVATE New Generation Portfolio Management Het leven is aan de vroege vogels KEYPRIVATE New Generation Portfolio Management Wat is vermogensbeheer? $ Roerend vermogen toevertrouwen aan een beheerder. $ Beheerder neemt beleggingsbeslissingen. $

Nadere informatie

Online. vermogensbeheer. voor iedereen. Want beleggen kan ook eenvoudig zijn

Online. vermogensbeheer. voor iedereen. Want beleggen kan ook eenvoudig zijn Online vermogensbeheer voor iedereen Want beleggen kan ook eenvoudig zijn MeDirect maakt kwalitatief vermogensbeheer toegankelijk vanaf slechts 10.000 initiële inleg, tegen lage kosten en 24/7 online te

Nadere informatie

JULI Ontdek ook verhalen op Vertrouw het beheer van uw kapitaal toe aan. experts. Architas NV Vorstlaan, 36 B-1170 Brussel

JULI Ontdek ook verhalen op   Vertrouw het beheer van uw kapitaal toe aan. experts. Architas NV Vorstlaan, 36 B-1170 Brussel JULI 2018 Ontdek ook verhalen op www.architas.be Vertrouw het beheer van uw kapitaal toe aan experts Architas NV Vorstlaan, 36 B-1170 Brussel WELKOM BIJ ARCHITAS U beschikt over een aanzienlijk kapitaal

Nadere informatie

Ik leef mijn leven, AXA Private Management doet mijn geld leven

Ik leef mijn leven, AXA Private Management doet mijn geld leven Ik leef mijn leven, AXA Private Management doet mijn geld leven Bij AXA Private Management doen we er alles voor opdat u zich vrij zou voelen U vertrouwt ons uw geld toe Wij zorgen ervoor dat het opbrengt

Nadere informatie

Online. vermogensbeheer. voor iedereen. Want beleggen kan ook eenvoudig zijn

Online. vermogensbeheer. voor iedereen. Want beleggen kan ook eenvoudig zijn Online vermogensbeheer voor iedereen Want beleggen kan ook eenvoudig zijn MeDirect maakt kwalitatief vermogensbeheer toegankelijk vanaf slechts 5.000 initiële inleg, tegen lage kosten en 24/7 online te

Nadere informatie

MeDirect. vermogensbeheer. U leunt achterover terwijl onze beleggingsexperts het werk doen voor u. Want beleggen kan ook eenvoudig zijn

MeDirect. vermogensbeheer. U leunt achterover terwijl onze beleggingsexperts het werk doen voor u. Want beleggen kan ook eenvoudig zijn MeDirect vermogensbeheer U leunt achterover terwijl onze beleggingsexperts het werk doen voor u Want beleggen kan ook eenvoudig zijn MeDirect maakt kwalitatief vermogensbeheer toegankelijk vanaf slechts

Nadere informatie

MeDirect. vermogensbeheer. U leunt achterover terwijl onze beleggingsexperts het werk doen voor u. Want beleggen kan ook eenvoudig zijn

MeDirect. vermogensbeheer. U leunt achterover terwijl onze beleggingsexperts het werk doen voor u. Want beleggen kan ook eenvoudig zijn MeDirect vermogensbeheer U leunt achterover terwijl onze beleggingsexperts het werk doen voor u Want beleggen kan ook eenvoudig zijn MeDirect maakt kwalitatief vermogensbeheer toegankelijk vanaf slechts

Nadere informatie

Vermogensbeheer voor iedereen. Xavier De Pauw, CEO

Vermogensbeheer voor iedereen. Xavier De Pauw, CEO Vermogensbeheer voor iedereen Xavier De Pauw, CEO MeDirect, één jaar actief en al een mooi resultaat Ondertussen hebben vele duizenden klanten hun weg gevonden naar MeDirect. Onze formule van een transparante

Nadere informatie

Ik leef mijn leven, AXA Private Management doet mijn geld leven

Ik leef mijn leven, AXA Private Management doet mijn geld leven Ik leef mijn leven, AXA Private Management doet mijn geld leven Bij AXA Private Management doen we er alles voor opdat u zich vrij zou voelen U vertrouwt ons uw geld toe Wij zorgen ervoor dat het opbrengt

Nadere informatie

Online. vermogensbeheer. voor iedereen. Want beleggen kan ook eenvoudig zijn

Online. vermogensbeheer. voor iedereen. Want beleggen kan ook eenvoudig zijn Online vermogensbeheer voor iedereen Want beleggen kan ook eenvoudig zijn MeDirect maakt kwalitatief vermogensbeheer toegankelijk vanaf slechts 5.000 initiële inleg, tegen lage kosten en 24/7 online te

Nadere informatie

Online. vermogensbeheer. voor iedereen. Want beleggen kan ook eenvoudig zijn

Online. vermogensbeheer. voor iedereen. Want beleggen kan ook eenvoudig zijn Online vermogensbeheer voor iedereen Want beleggen kan ook eenvoudig zijn MeDirect maakt kwalitatief vermogensbeheer toegankelijk vanaf slechts 5.000 initiële inleg, tegen lage kosten en 24/7 online te

Nadere informatie

Onafhankelijk en rationeel. Professioneel. Transparant en veilig

Onafhankelijk en rationeel. Professioneel. Transparant en veilig Today s Vermogensbeheer Wij verzorgen persoonlijk en onafhankelijk vermogensbeheer voor zowel particulieren als ondernemingen. Op basis van uw specifieke situatie geeft Today s Vermogensbeheer invulling

Nadere informatie

DISCRETIONAIR BEHEER ONZE BEHEERSMANDATEN MET EFFECTEN

DISCRETIONAIR BEHEER ONZE BEHEERSMANDATEN MET EFFECTEN DISCRETIONAIR BEHEER ONZE BEHEERSMANDATEN MET EFFECTEN ONZE BEHEERSMANDATEN MET EFFECTEN Banque de Luxembourg biedt u haar expertise aan op het gebied van vermogensbeheer. Door ons een discretionair beheersmandaat

Nadere informatie

UNIEK IN BELGIË. TWINSTAR Tomorrow. Vandaag investeren in een LEVENSLANG extra inkomen voor later.

UNIEK IN BELGIË. TWINSTAR Tomorrow. Vandaag investeren in een LEVENSLANG extra inkomen voor later. UNIEK IN BELGIË TWINSTAR Tomorrow Vandaag investeren in een LEVENSLANG extra inkomen voor later. 1 2 Levenslang een gegarandeerd extra maandelijks inkomen. Een innovatief product voor een inventieve generatie.

Nadere informatie

Beleggen met LG Partners

Beleggen met LG Partners Beleggen met LG Partners Voordat u met ons gaat beleggen wilt u weten waar u aan toe bent. Bij LG Partners begrijpen we dat. Daarom zetten wij in deze brochure op een rijtje hoe wij tegen beleggen aankijken.

Nadere informatie

Beleggen als onderdeel van een gezond financieel lange termijnplan? Donderdag 6 oktober 2016

Beleggen als onderdeel van een gezond financieel lange termijnplan? Donderdag 6 oktober 2016 Beleggen als onderdeel van een gezond financieel lange termijnplan? Donderdag 6 oktober 2016 Even voorstellen Martijn Rozemuller Ruim 20 jaar actie in de financiële wereld In 1995 gestart als arbitrage

Nadere informatie

0123/N25/08/2016. Geschiktheidstest

0123/N25/08/2016. Geschiktheidstest 0123/N25/08/2016 Geschiktheidstest U goed kennen is belangrijk om u meest geschikte portefeuille te kunnen voorstellen. Vraag 1/16 Doelstelling Bevestig uw doelstelling A: lk wil mijn portefeuille beschermen.

Nadere informatie

Beleggen met LG Partners

Beleggen met LG Partners Beleggen met LG Partners Voordat u met ons gaat beleggen wilt u weten waar u aan toe bent. Bij LG Partners begrijpen we dat. Daarom zetten wij in deze brochure op een rijtje hoe wij tegen beleggen aankijken.

Nadere informatie

Mijn plan voor een mooie toekomst

Mijn plan voor een mooie toekomst LEG NU DE FINANCIËLE BASIS VOOR UW PLANNEN VAN MORGEN. Samen met uw bankagent die naar u luistert en u begeleidt. Mijn plan voor een mooie toekomst www.axabank.be Hoe blijft u zo lang mogelijk financieel

Nadere informatie

Argenta Fund of Funds Distributie en Kapitaliserend

Argenta Fund of Funds Distributie en Kapitaliserend Distributie en Kapitaliserend is een investeringsvennootschap met veranderlijk kapitaal naar Luxemburgs recht (sicav) met meerdere compartimenten. Ze voldoet aan de bepalingen van de Luxemburgse wet van

Nadere informatie

DB Private Solutions. Discretionaire portefeuilles, beheerd door professionals. Investeer in uw leven

DB Private Solutions. Discretionaire portefeuilles, beheerd door professionals. Investeer in uw leven DB Private Solutions Discretionaire portefeuilles, beheerd door professionals Investeer in uw leven U delegeert, wij beheren. De voorbije jaren hebben de beursprestaties duidelijk aangetoond dat de markten

Nadere informatie

Rabo Beheerd Beleggen Actief en Actief Duurzaam

Rabo Beheerd Beleggen Actief en Actief Duurzaam Rabo Beheerd Beleggen Actief en Actief Duurzaam Verstandig beleggen begint bij de Rabobank. Of u nu een beginnende of ervaren belegger bent, of u nu veel of weinig tijd voor uw beleggingen heeft. De Rabobank

Nadere informatie

Over Oase-Investors http://www.oase-investors.com Oase-Investors: Beleggen met Respect

Over Oase-Investors http://www.oase-investors.com Oase-Investors: Beleggen met Respect Over Oase-Investors Oase-Investors is een onafhankelijk platform in vermogensbegeleiding. Portfolio monitoring is onze specialiteit. We bespreken ook vrijblijvend uw vragen betreffende fiscale vermogens-

Nadere informatie

Het beleggingsbeleid van Berben s Effectenkantoor

Het beleggingsbeleid van Berben s Effectenkantoor Het beleggingsbeleid van Berben s Effectenkantoor Waarschijnlijk baseert u uw keuze voor een vermogensbeheerder op diverse gronden. Mogelijk heeft u binnen uw netwerk al goede berichten over ons vernomen.

Nadere informatie

Beleggen bij bpost bank! Een duidelijk aanbod, met advies op maat.

Beleggen bij bpost bank! Een duidelijk aanbod, met advies op maat. Beleggen bij bpost bank! Een duidelijk aanbod, met advies op maat. Beleggen bij bpost bank: stap voor stap begeleiding Wilt u in alle duidelijkheid beleggen, zonder onnodige risico s te nemen? En vooral:

Nadere informatie

ETF s als bouwblokken voor een goed gespreide portefeuille Kant-en-klaar indexbeleggen

ETF s als bouwblokken voor een goed gespreide portefeuille Kant-en-klaar indexbeleggen ETF s als bouwblokken voor een goed gespreide portefeuille Kant-en-klaar indexbeleggen Vrijdag 22 april 2016 Wie geeft deze presentatie? Martijn Rozemuller Voormalig arbitrage handelaar bij Optiver Oprichter

Nadere informatie

IN ALLE RUST NAAR UW DOEL IN 6 STAPPEN

IN ALLE RUST NAAR UW DOEL IN 6 STAPPEN Alert Doelmeter 4 45.000 35.926 150 IN ALLE RUST NAAR UW DOEL IN 6 STAPPEN Doelbeleggen.nl maakt een geheel nieuwe manier van beleggen beschikbaar voor iedereen. Doelbeleggen.nl zorgt dat de beleggingen

Nadere informatie

Doordacht beleggen begint bij Belfius Bank. Ontdek onze beleggingsaanpak

Doordacht beleggen begint bij Belfius Bank. Ontdek onze beleggingsaanpak Doordacht beleggen begint bij Belfius Bank Ontdek onze beleggingsaanpak Onze beleggingsaanpak: op maat én persoonlijk Ontdek het verschil. Beleg bij Belfius Bank. Beleggen is complex. Er bestaan immers

Nadere informatie

Beleggen bij bpost bank! Een duidelijk aanbod, met advies op maat.

Beleggen bij bpost bank! Een duidelijk aanbod, met advies op maat. Beleggen bij bpost bank! Een duidelijk aanbod, met advies op maat. Beleggen bij bpost bank: stap voor stap begeleiding Wilt u in alle duidelijkheid beleggen, zonder onnodige risico s te nemen? En vooral:

Nadere informatie

Om in te tekenen. Stuur het bijgevoegde inschrijvingsformulier terug in de voorgefrankeerde omslag.

Om in te tekenen. Stuur het bijgevoegde inschrijvingsformulier terug in de voorgefrankeerde omslag. Om in te tekenen Stuur het bijgevoegde inschrijvingsformulier terug in de voorgefrankeerde omslag. Surf naar www.deutschebank.be en teken in via internet. Een eenvoudige, veilige en comfortabele manier

Nadere informatie

Financiële infofiche Levensverzekering voor Tak 23. AG Fund+ 1. Type levensverzekering

Financiële infofiche Levensverzekering voor Tak 23. AG Fund+ 1. Type levensverzekering Financiële infofiche Levensverzekering voor Tak 23 AG Fund+ 1 Type levensverzekering Individuele levensverzekering waarvan het rendement gekoppeld is aan beleggingsfondsen (tak 23). Waarborgen Bij overlijden

Nadere informatie

Verhoog het rendement en verlaag het risico met ETF s. Hoe bouwt u eenvoudig een gespreide beleggingsportefeuille tegen lage kosten

Verhoog het rendement en verlaag het risico met ETF s. Hoe bouwt u eenvoudig een gespreide beleggingsportefeuille tegen lage kosten Verhoog het rendement en verlaag het risico met ETF s Hoe bouwt u eenvoudig een gespreide beleggingsportefeuille tegen lage kosten 8 oktober 2015 Wie geeft deze presentatie? Martijn Rozemuller Oprichter

Nadere informatie

Beleggen. Omdat u op tijd de juiste zet wilt doen

Beleggen. Omdat u op tijd de juiste zet wilt doen Beleggen Omdat u op tijd de juiste zet wilt doen 225517_1213.indd 1 29-10-13 11:21 Bankier op uw manier Gemak en deskundigheid vormen samen de kern van onze dienstverlening. U beslist hoe en wanneer u

Nadere informatie

Gespreid beleggen in topfondsen via kant-en-klare Modelportefeuilles (fondsenspaarplannen)

Gespreid beleggen in topfondsen via kant-en-klare Modelportefeuilles (fondsenspaarplannen) Gespreid beleggen in topfondsen via kant-en-klare Modelportefeuilles (fondsenspaarplannen) Xavier De Pauw MeDirect Bank Johan De Pauw MijnKapitaal.be MEDIRECT.BE, DÉ ONLINE FONDSENBANK MeDirect Bank is

Nadere informatie

Vijf redenen. waarom uw klanten vandaag beter kiezen voor een belegging in een tak 23-oplossing

Vijf redenen. waarom uw klanten vandaag beter kiezen voor een belegging in een tak 23-oplossing Vijf redenen waarom uw klanten andaag beter kiezen oor een belegging in een tak 23-oplossing 1 2 HOGER RENDEMENT TRANSPARANT Uw klanten krijgen uitzicht op een hoger rendement dan bij een spaarrekening

Nadere informatie

Indexbeleggen bij Legal & General met BlackRock, wereldwijd marktleider in indextrackers

Indexbeleggen bij Legal & General met BlackRock, wereldwijd marktleider in indextrackers Indexbeleggen bij Legal & General met BlackRock, wereldwijd marktleider in indextrackers Wat is indexbeleggen? Wat zijn Exchange Traded Funds (ETF s)? Wat zijn de voordelen van ETF s? BlackRock Funds of

Nadere informatie

Financiële infofiche Levensverzekering voor Tak 23. AG Fund+ 1. Type levensverzekering

Financiële infofiche Levensverzekering voor Tak 23. AG Fund+ 1. Type levensverzekering Financiële infofiche Levensverzekering voor Tak 23 AG Fund+ 1 Type levensverzekering Individuele levensverzekering waarvan het rendement gekoppeld is aan beleggingsfondsen (tak 23). Waarborgen Bij overlijden

Nadere informatie

Allianz Nederland Asset Management B.V. Allianz. Beleggersrekening. Beleggen om uw geld te laten groeien.

Allianz Nederland Asset Management B.V. Allianz. Beleggersrekening. Beleggen om uw geld te laten groeien. Allianz Nederland Asset Management B.V. Allianz Beleggersrekening Beleggen om uw geld te laten groeien. Wilt u beleggen om uw geld te laten groeien? Kies dan voor goede prestaties en flexibiliteit met

Nadere informatie

MULTIMANAGEMENT DE AANPAK VAN AG INSURANCE VOOR HET BEHEER VAN ZIJN FONDSEN

MULTIMANAGEMENT DE AANPAK VAN AG INSURANCE VOOR HET BEHEER VAN ZIJN FONDSEN MULTIMANAGEMENT DE AANPAK VAN AG INSURANCE VOOR HET BEHEER VAN ZIJN FONDSEN Wilt u de voordelen genieten van een belegging in aandelen, obligaties of vastgoed op basis van fondsen, maar laat u de selectie

Nadere informatie

MIK HOGER FORTUNEO PORTFOLIO MANAGEMENT: VERMOGENSBEHEER. Vertrouw uw spaargeld toe aan een professional. www.fortuneo.be

MIK HOGER FORTUNEO PORTFOLIO MANAGEMENT: VERMOGENSBEHEER. Vertrouw uw spaargeld toe aan een professional. www.fortuneo.be MIK HOGER FORTUNEO PORTFOLIO MANAGEMENT: VERMOGENSBEHEER Vertrouw uw spaargeld toe aan een professional www.fortuneo.be WAAROM ZOU U KIEZEN VOOR VERMOGENSBEHEER? U wilt graag BELEGGEN, maar weet niet hoe

Nadere informatie

Sicav naar Luxemburgs recht

Sicav naar Luxemburgs recht Sicav naar Luxemburgs recht Best Choice Best Choice is een selectie van fondsen die spe ciaal werd samengesteld voor wie vandaag flexibel en verstandig wil beleggen. Best Choice werd opgericht onder de

Nadere informatie

Financiële infofiche Levensverzekering voor Tak 23 AG Fund+ 1

Financiële infofiche Levensverzekering voor Tak 23 AG Fund+ 1 Financiële infofiche Levensverzekering voor Tak 23 AG Fund+ 1 Type levensverzekering Individuele levensverzekering waarvan het rendement gekoppeld is aan beleggingsfondsen (tak 23). Waarborgen Bij overlijden

Nadere informatie

Evenwichtig beleggen? Ontdek de juiste balans tussen rendement en risico, zonder dat u ervan wakker hoeft te liggen.

Evenwichtig beleggen? Ontdek de juiste balans tussen rendement en risico, zonder dat u ervan wakker hoeft te liggen. Evenwichtig beleggen? Ontdek de juiste balans tussen rendement en risico, zonder dat u ervan wakker hoeft te liggen. Bent u als belegger op zoek naar rendement én bescherming, zonder de zorgen van het

Nadere informatie

Individuele aandelen, Individuele obligaties, Vastgoed, Grondstoffen, Beleggingsfondsen, Trackers

Individuele aandelen, Individuele obligaties, Vastgoed, Grondstoffen, Beleggingsfondsen, Trackers Bedrijfsprofiel Care IS Vermogensbeheer Vermogensbeheerder Naam Website Beschrijving Care IS Vermogensbeheer www.careis.nl/ Care IS Vermogensbeheer is sinds 2010 actief en gevestigd in Volendam. Care IS

Nadere informatie

Easy Fund Plan 1. Type levensverzekering. Individuele levensverzekering waarvan het rendement gekoppeld is aan beleggingsfondsen (tak 23).

Easy Fund Plan 1. Type levensverzekering. Individuele levensverzekering waarvan het rendement gekoppeld is aan beleggingsfondsen (tak 23). Easy Fund Plan 1 Dit betreft een verzekeringsproduct van AG Insurance, aangeboden door BNP Paribas Fortis. AG Insurance nv E. Jacqmainlaan 53, 1000 Brussel - RPR Brussel BTW BE 0404.494.849 www.aginsurance.be

Nadere informatie

Kostenoverzicht. Discretionair Vermogensbeheer

Kostenoverzicht. Discretionair Vermogensbeheer Kostenoverzicht Discretionair Vermogensbeheer In geval van vragen of opmerkingen, gelieve contact op te nemen met uw relatiebeheerder of info@econopols.be Econopolis Wealth Management N.V. Sneeuwbeslaan

Nadere informatie

Easy Fund Plan 1. Type levensverzekering. Individuele levensverzekering waarvan het rendement gekoppeld is aan beleggingsfondsen (tak 23).

Easy Fund Plan 1. Type levensverzekering. Individuele levensverzekering waarvan het rendement gekoppeld is aan beleggingsfondsen (tak 23). Easy Fund Plan 1 Type levensverzekering Individuele levensverzekering waarvan het rendement gekoppeld is aan beleggingsfondsen (tak 23). Waarborgen Bij overlijden Bij overlijden van de verzekerde, is standaard

Nadere informatie

Strategisch Pensioenmanagement

Strategisch Pensioenmanagement Strategisch Pensioenmanagement Strategisch Pensioenmanagement is samenbrengen. Strategisch Pensioenmanagement De belangrijkste taak van Strategisch Pensioenmanagement is ervoor te zorgen dat u in control

Nadere informatie

Kwartaalrapport Vermogensbeheer

Kwartaalrapport Vermogensbeheer Kwartaalrapport Vermogensbeheer Januari - Maart 2015 medirectbank.be Portefeuilles van MeDirect blijven sterk presteren Xavier De Pauw CEO MeDirect Welkom bij ons kwartaalverslag voor de periode januari

Nadere informatie

Klant: Is beleggen een alternatief voor sparen?

Klant: Is beleggen een alternatief voor sparen? Klant: Is beleggen een alternatief voor sparen? Over Think Think is opgericht in 2009 als eerste Nederlandse ETF aanbieder. Waarom? Omdat ETF s nog niet perfect waren. Think is sinds 2011 een 60% dochter

Nadere informatie

ONS BELEGGINGSBELEID PAST ONZE BELEGGINGSFILOSOFIE BIJ U?

ONS BELEGGINGSBELEID PAST ONZE BELEGGINGSFILOSOFIE BIJ U? ONS BELEGGINGSBELEID PAST ONZE BELEGGINGSFILOSOFIE BIJ U? Waarschijnlijk baseert u uw keuze voor een vermogensbeheerder op diverse gronden. Mogelijk heeft u binnen uw netwerk al goede berichten over ons

Nadere informatie

www.medirectbank.be Online vermogensbeheer Modelportefeuilles Beleggen Sparen Contacteer ons op 02 518 00 00

www.medirectbank.be Online vermogensbeheer Modelportefeuilles Beleggen Sparen Contacteer ons op 02 518 00 00 www.medirectbank.be Online vermogensbeheer Modelportefeuilles Beleggen Sparen All content 2016 MeDirect Meer info op www.medirectbank.be Contacteer ons op 02 518 00 00 Van maandag tot en met vrijdag Van

Nadere informatie

Distributie en Kapitalisatie. Argenta Fund of Funds

Distributie en Kapitalisatie. Argenta Fund of Funds Distributie en Kapitalisatie is een investeringsvennootschap met veranderlijk kapitaal naar Luxemburgs recht (sicav) met meerdere compartimenten. Ze voldoet aan de bepalingen van de Luxemburgse wet van

Nadere informatie

KEYPLAN. Een goed plan om uw geld vooruit te helpen

KEYPLAN. Een goed plan om uw geld vooruit te helpen KEYPLAN Een goed plan om uw geld vooruit te helpen Inhoud Inleiding 3 De 2 gouden beleggingsregels 5 Fondsen, een uitstekende beleggingsbron 6 KEYPLAN, de ideale oplossing om met beleggen te beginnen 7

Nadere informatie

da s simpel beginnen met beleggen dankzij uw AXA Bankagent Belegt u al? Draai dan deze brochure om. axabank.be/beleggen

da s simpel beginnen met beleggen dankzij uw AXA Bankagent Belegt u al? Draai dan deze brochure om. axabank.be/beleggen Belegt u al? Draai dan deze brochure om. beginnen met beleggen dankzij uw AXA Bankagent da s simpel axabank.be/beleggen AXA Bank Europe nv, Vorstlaan 25, 1170 Brussel, België TEL 02 678 61 11 FAX 02 678

Nadere informatie

Slimmer beleggen met Think ETF s

Slimmer beleggen met Think ETF s Slimmer beleggen met Think ETF s Vrijdag 23 september 2016 Wie geeft deze presentatie? Martijn Rozemuller Hiervoor arbitrage handelaar bij Optiver In 2008 oprichter en sindsdien Managing Director Think

Nadere informatie

Delta Lloyd Safe Index combineert rendement, transparantie en veiligheid!

Delta Lloyd Safe Index combineert rendement, transparantie en veiligheid! pages Delta Index NL 24/0/0 1:03 Page 1 Delta Lloyd Safe Index combineert rendement, transparantie en veiligheid! 1 Delta Lloyd Safe Index is een belegging die gekoppeld is aan een portefeuille van 10

Nadere informatie

Risicoprofielen Care IS vermogensbeheer

Risicoprofielen Care IS vermogensbeheer Risicoprofielen Care IS vermogensbeheer Wanneer u besluit uw geld te beleggen bij Care IS vermogensbeheer doet u dit om bepaalde financiële doelstellingen te behalen. U wilt bijvoorbeeld uw pensioen aanvullen,

Nadere informatie

DE WEG NAAR UW FINANCIEEL GELUK GAAT WÉL OVER ROZEN

DE WEG NAAR UW FINANCIEEL GELUK GAAT WÉL OVER ROZEN DE WEG NAAR UW FINANCIEEL GELUK GAAT WÉL OVER ROZEN Ontdek de Optima-boeketten. Verantwoordelijke uitgever : Danny De Raymaeker, Keizer Karelstraat 75, 9000 Gent. Copyrights : Alle rechten voorbehouden.

Nadere informatie

Risicoprofielen voor Vermogensbeheer A la Carte

Risicoprofielen voor Vermogensbeheer A la Carte Risicoprofielen voor Vermogensbeheer A la Carte Inleiding Onze risicoprofielen 1. Wat is een risicoprofiel? 2. Wat zijn vermogenscategorieën? 3. Welke risicoprofielen gebruiken wij? Uw risicoprofiel 4.

Nadere informatie

Klant: Is beleggen een alternatief voor sparen? Woensdag 5 april 2017

Klant: Is beleggen een alternatief voor sparen? Woensdag 5 april 2017 Klant: Is beleggen een alternatief voor sparen? Woensdag 5 april 2017 Even voorstellen Bouke van den Berg Ruim 14 jaar actief in de financiële wereld Diverse commerciële functies bij ING, Vanguard en Russell

Nadere informatie

Beleggingsprofielen Axento vermogensbeheer

Beleggingsprofielen Axento vermogensbeheer Beleggingsprofielen Axento vermogensbeheer Wanneer u besluit uw geld te beleggen bij Axento vermogensbeheer doet u dit om bepaalde financiële doelstellingen te behalen. U wilt bijvoorbeeld uw pensioen

Nadere informatie

1. Hoe ziet het conservatieve beleggingsportefeuille van BNP Paribas Fortis er uit?

1. Hoe ziet het conservatieve beleggingsportefeuille van BNP Paribas Fortis er uit? Sparen en beleggen Het conservatief beleggersprofiel 1. Hoe ziet het conservatieve beleggingsportefeuille van BNP Paribas Fortis er uit? BNP Paribas Fortis stelt een beleggingsportefeuille voor, samengesteld

Nadere informatie

VIVIUM STABILITY FUND FACT SHEET 31 december 2017

VIVIUM STABILITY FUND FACT SHEET 31 december 2017 FACT SHEET 31 december 2017 Beleggingsbeleid De beheerdoelstelling van dit compartiment stemt overeen met een matig risiconiveau in vergelijking met de beurs- en obligatiemarkten. De activa van dit compartiment

Nadere informatie

AG Protect + Risk Control Europe 90 / 2. Lancering : 14 september tot en met 30 oktober 2015* *Behoudens vervroegde afsluiting

AG Protect + Risk Control Europe 90 / 2. Lancering : 14 september tot en met 30 oktober 2015* *Behoudens vervroegde afsluiting AG Protect + Risk Control Europe 90 / 2 Lancering : 14 september tot en met 30 oktober 2015* *Behoudens vervroegde afsluiting 1 21/08/2015 Waarom AG Protect + Risk Control Europe 90 / 2? Volgende reeks

Nadere informatie

Bepaal uw beleggersprofiel FINTRO. GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ.

Bepaal uw beleggersprofiel FINTRO. GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ. Bepaal uw beleggersprofiel FINTRO. GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ. Via het beleggersprofiel naar beter beleggingsadvies Wanneer uw bank u beleggingsadvies verstrekt, moet zij rekening houden met uw financiële

Nadere informatie

VIVIUM BALANCED FUND FACT SHEET 31 december 2017

VIVIUM BALANCED FUND FACT SHEET 31 december 2017 FACT SHEET 31 december 2017 Beleggingsbeleid De beheerdoelstelling van dit compartiment stemt overeen met een matig risiconiveau in vergelijking met de beurs- en obligatiemarkten. De activa van dit compartiment

Nadere informatie

Clavis Vermogensbeheer Wij zorgen dat u het beste uit uw vermogen haalt

Clavis Vermogensbeheer Wij zorgen dat u het beste uit uw vermogen haalt Clavis Vermogensbeheer Wij zorgen dat u het beste uit uw vermogen haalt CLAVIS Vermogensstructurering Directievoering Trustdiensten Vermogensbeheer (Infra)structuur Vermogensplanning Transactiebegeleiding

Nadere informatie

Het beste scenario voor uw belegging

Het beste scenario voor uw belegging db Best Strategy Notes Het beste scenario voor uw belegging gegarandeerd de beste strategie een gediversifieerde belegging een coupon van maximum 25% bruto* op vervaldag een korte looptijd van 2,5 jaar

Nadere informatie

VAN HARTE WELKOM! BREUKELEN, 29 SEPTEMBER 2014

VAN HARTE WELKOM! BREUKELEN, 29 SEPTEMBER 2014 VAN HARTE WELKOM BREUKELEN, 29 SEPTEMBER 2014 PROGRAMMA 20.00 uur - 20.10 uur Inleiding: over de VEOV 20.10 uur - 20.30 uur Beleggen na het provisieverbod: in hoeverre staat de cliënt centraal? Hans Dubbeldam,

Nadere informatie

VRAGENLIJST BELEGGERSPROFIEL

VRAGENLIJST BELEGGERSPROFIEL VRAGENLIJST BELEGGERSPROFIEL Om de coherentie na te gaan tussen de transacties in financiële instrumenten die u invoert via de bank en uw beleggersprofiel, heeft de bank de verplichting informatie te verzamelen

Nadere informatie

Titel Concept Active Stock Selection. Actief inspelen op een uitdagende markt

Titel Concept Active Stock Selection. Actief inspelen op een uitdagende markt Titel Concept Active Stock Selection Actief inspelen op een uitdagende markt Sinds 2008 is de beweeglijkheid op de financiële markten sterk toegenomen Dat verhoogt de risico s van aandelenbeleggingen,

Nadere informatie

ALLES-IN-1 PORTEFEUILLES

ALLES-IN-1 PORTEFEUILLES ALLES-IN-1 PORTEFEUILLES GEMAKKELIJK STARTEN MET BELEGGEN Powered by De beleggersinformatie in deze brochure dient uitdrukkelijk niet geïnterpreteerd te worden als individueel beleggingsadvies of een beleggingsaanbeveling.

Nadere informatie

Bepaal uw beleggersprofiel. Sparen en beleggen

Bepaal uw beleggersprofiel. Sparen en beleggen Bepaal uw beleggersprofiel Sparen en beleggen Via het beleggersprofiel...... Naar beter beleggingsadvies Wanneer uw bank u beleggingsadvies verstrekt, moet zij rekening houden met uw financiële situatie,

Nadere informatie

Smart Fund Plan Private 1

Smart Fund Plan Private 1 Smart Fund Plan Private 1 Type levensverzekering Individuele levensverzekering waarvan het rendement gekoppeld is aan beleggingsfondsen (tak 23). Waarborgen Bij overlijden Bij overlijden van de verzekerde,

Nadere informatie

Alles over ETF s deel 2 Van strategie tot portefeuille

Alles over ETF s deel 2 Van strategie tot portefeuille Alles over ETF s deel 2 Van strategie tot portefeuille Dinsdag 10 november 2015 Wie geven deze presentatie? Tycho Schaaf Beleggingsspecialist LYNX Martijn Rozemuller Oprichter en Managing Director Think

Nadere informatie

Fortis AG - Uw verzekeringen bij uw makelaar

Fortis AG - Uw verzekeringen bij uw makelaar Fortis AG - Uw verzekeringen bij uw makelaar Top Protect Flexible Strategy 02/2017 1 Flexibel, veilig... en rendabel! Never change a winning team. In de beleggingswereld bevat deze uitspraak alvast heel

Nadere informatie

Smart Fund Plan 1. Type levensverzekering. Individuele levensverzekering waarvan het rendement gekoppeld is aan beleggingsfondsen (tak 23).

Smart Fund Plan 1. Type levensverzekering. Individuele levensverzekering waarvan het rendement gekoppeld is aan beleggingsfondsen (tak 23). Smart Fund Plan 1 Type levensverzekering Individuele levensverzekering waarvan het rendement gekoppeld is aan beleggingsfondsen (tak 23). Waarborgen Bij overlijden Bij overlijden van de verzekerde, is

Nadere informatie

Zakelijk beleggen. Uitgebreide beleggingsmogelijkheden voor ondernemers

Zakelijk beleggen. Uitgebreide beleggingsmogelijkheden voor ondernemers Informatie ABN AMRO 0900-00 24 (lokaal tarief) Zakelijk beleggen www.abnamro.nl Uitgebreide beleggingsmogelijkheden voor ondernemers Volledig zelf beleggen Beleggen met advies van ABN AMRO Uw vermogen

Nadere informatie

NL Belegt: Eenvoudig in een goed gespreide portefeuille beleggen

NL Belegt: Eenvoudig in een goed gespreide portefeuille beleggen NL Belegt beter! 1 NL Belegt: Eenvoudig in een goed gespreide portefeuille beleggen Sparen levert tegenwoordig te weinig op om uw vermogen te laten groeien. NL Belegt biedt een prima alternatief, afgestemd

Nadere informatie

Gepersonaliseerd discretionair beheer

Gepersonaliseerd discretionair beheer Gepersonaliseerd discretionair beheer Mijn vermogensbeheer op maat vind ik bij ING Private Banking ing.be/privatebanking Private Banking 1 Ik vertrouw op mijn persoonlijke beheerder voor het beheer van

Nadere informatie

SLIM BELEGGEN ZONDER IN/UITSTAPKOSTEN

SLIM BELEGGEN ZONDER IN/UITSTAPKOSTEN SLIM BELEGGEN ZONDER IN/UITSTAPKOSTEN BIJ DÉ BELGISCHE FONDSENBANK. WANT SLIM INVESTEREN IS UW GELD GOED PARKEREN Xavier De Pauw CEO MeDirect Bank MEDIRECT, DE BELGISCHE FONDSENBANK 2 STERKE GROEI VOOR

Nadere informatie

Argenta Portfolio: gespreid beleggen volgens jouw profiel

Argenta Portfolio: gespreid beleggen volgens jouw profiel : gespreid beleggen volgens jouw profiel is een investeringsvennootschap met veranderlijk kapitaal naar Luxemburgs recht (sicav) met meerdere compartimenten. Ze voldoet aan de bepalingen van de Luxemburgse

Nadere informatie

Staalbankiers: Multi Asset Fonds

Staalbankiers: Multi Asset Fonds Staalbankiers: Multi Asset Fonds 2013 Zoekt u een aantrekkelijke manier om uw vermogen te beleggen? Dan zijn de Staalbankiers Multi Asset Fondsen voor u zeker interessant. Hierbij belegt u op basis van

Nadere informatie

Top Rendement Invest Pluk de vruchten van uw belegging! 3,51 % gemiddeld over de laatste 8 jaar 1

Top Rendement Invest Pluk de vruchten van uw belegging! 3,51 % gemiddeld over de laatste 8 jaar 1 3,51 % gemiddeld over de laatste 8 jaar 1 Top Rendement Invest Pluk de vruchten van uw belegging! Top Rendement Invest is een individuele levensverzekering (tak 21) van AG Insurance. Raadpleeg de Financiële

Nadere informatie

Top Rendement Invest Pluk de vruchten van uw belegging! 4,67 % gemiddeld over de laatste 9 jaar 1!

Top Rendement Invest Pluk de vruchten van uw belegging! 4,67 % gemiddeld over de laatste 9 jaar 1! 4,67 % gemiddeld over de laatste 9 jaar 1! Top Rendement Invest Pluk de vruchten van uw belegging! Top Rendement Invest is een individuele levensverzekering (tak 21) van AG Insurance. Raadpleeg de Financiële

Nadere informatie

Rendement versus risico:

Rendement versus risico: Rendement versus risico: Een belangrijke keuze! 1. Uw risicoprofiel is de hoeksteen van een goed beleggingsadvies Het gepersonaliseerd beleggingsadvies dat u van KBC krijgt is gebaseerd op uw risicoprofiel.

Nadere informatie

DISCRETIONAIR BEHEER ONZE BEHEERSMANDATEN MET BELEGGINGSFONDSEN

DISCRETIONAIR BEHEER ONZE BEHEERSMANDATEN MET BELEGGINGSFONDSEN DISCRETIONAIR BEHEER ONZE BEHEERSMANDATEN MET BELEGGINGSFONDSEN ONZE BEHEERSMANDATEN MET BELEGGINGSFONDSEN Banque de Luxembourg biedt u haar expertise aan op het gebied van vermogensbeheer. Door ons een

Nadere informatie

Crelan Fund EconoFuture: altijd de juiste richting.

Crelan Fund EconoFuture: altijd de juiste richting. Compartiment van de Belgische bevek Crelan Fund N.V. Crelan Fund EconoFuture: altijd de juiste richting. Crelan Fund EconoFuture heeft een doordachte langetermijnvisie Geert Noels -Bestuurder van Crelan

Nadere informatie

3,21 % gemiddeld over de laatste 8 jaar1. Top Rendement Invest. Pluk de vruchten van uw belegging!

3,21 % gemiddeld over de laatste 8 jaar1. Top Rendement Invest. Pluk de vruchten van uw belegging! 3,21 % gemiddeld over de laatste 8 jaar1 Top Rendement Invest Pluk de vruchten van uw belegging! Uw nettopremie is steeds volledig beschermd Uw belegging is volledig veilig. U kunt uw nettopremie (= gestorte

Nadere informatie

Exclusief én solide beleggen

Exclusief én solide beleggen Exclusief én solide beleggen U en het Fidessa Asset Allocation Fund U bent ondernemend, staat midden in het leven en bouwt aan een boeiende en lucratieve carrière. Dit brengt u naast voldoening en een

Nadere informatie

Allianz Nederland Asset Management B.V. Allianz. Lijfrenterekening. Beleggen voor de aanvulling op uw pensioen.

Allianz Nederland Asset Management B.V. Allianz. Lijfrenterekening. Beleggen voor de aanvulling op uw pensioen. Allianz Nederland Asset Management B.V. Allianz Lijfrenterekening Beleggen voor de aanvulling op uw pensioen. Beleggen voor een aanvulling op uw pensioen? Kies dan voor goede prestaties met de Allianz

Nadere informatie

Slimmer beleggen met ETF s. Donderdag 22 juni te Nijmegen

Slimmer beleggen met ETF s. Donderdag 22 juni te Nijmegen Slimmer beleggen met ETF s Donderdag 22 juni te Nijmegen Even voorstellen Martijn Rozemuller Ruim 20 jaar actief in de financiële wereld In 1995 gestart als arbitrage handelaar bij Optiver Oprichter en

Nadere informatie

Een pensioenspaarplan op UW maat

Een pensioenspaarplan op UW maat VIVIUM Managed Funds Het product De risico s De kosten De opbrengst Een pensioenspaarplan op UW maat Denkt u aan pensioensparen, langetermijnsparen of niet-fiscaal sparen? Of aan een individuele pensioentoezegging

Nadere informatie

Tarieven Beleggen Zelf Vermogensopbouw, Zelf op de Beurs, Vermogensadvies en Vermogensbeheer

Tarieven Beleggen Zelf Vermogensopbouw, Zelf op de Beurs, Vermogensadvies en Vermogensbeheer Beleggen Zelf Vermogensopbouw, Zelf op de Beurs, Vermogensadvies en Vermogensbeheer Zelf Vermogensopbouw Basisfee en servicefee Basisfee 16 per jaar ( 4 per kwartaal) De basisfee wordt in rekening gebracht

Nadere informatie