Schoneveld. wonen zoals u het wilt. Creëer. uw thuis. in Laren.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Schoneveld. wonen zoals u het wilt. Creëer. uw thuis. in Laren. www.nieuwbouw-schoneveld.nl"

Transcriptie

1 Schoneveld. wonen zoals u het wilt. Creëer uw thuis in Laren.

2 Schoneveld Laren Schoneveld Nieuw wonen in dorps Laren

3 Bouw zelf uw droomhuis in het groen Denkt u wel eens aan het bouwen van uw eigen droomhuis in de rust, ruimte en vrijheid van de natuur? Dan is dit voor u de ideale plek om te wonen. In dit prachtige woongebied geeft Bouwfonds 12 kavels uit voor woningbouw in particulier opdrachtgeverschap. Dat betekent dat u zelf of samen met een architect uw eigen woning ontwerpt en laat bouwen. U heeft dus maximale invloed op het resultaat. Indien u dit wenst kunnen wij u via onze dochteronderneming Brummelhuis van dienst zijn bij het ontwerpen en vervolgens bouwen van uw woning. Om een goede keuze te kunnen maken is het voor u van belang om over alle informatie te beschikken. In deze brochure vindt u deze informatie en verwijzingen naar gedetailleerde informatiebronnen. Deze informatie is niet alleen voor uzelf maar ook indien u bij voorbeeld zelf een architect inschakelt voor het ontwerpen van uw droomhuis. Heeft u na het lezen van deze brochure nog vragen? Neemt u dan contact op met de makelaar.

4 Schoneveld Laren Bouw het huis van uw Dromen De kavels Schoneveld is ruim opgezet met brede straten en veel groen. De wijk staat vol met kleine plantsoenen, parkjes en bomen. Ook het omringende landschap speelt een rol in de wijk. Het groen loopt subtiel over in de wijk door een brede beek en bomenrij met een korte wandelroute. Zoekt u de gezelligheid van een dorp, maar ook het comfort van een nieuwbouwwoning? Dan is deze wijk echt iets voor u. De kavels 1 t/m 12 (in blauw aangegeven) zijn de vrije kavels.

5 Gras Grasklinkers Kavels Kavels Bomen in middenberm els, wilg, meidoorn Huisboom groot in 8 m zone veldesdoorn, hazelaar, vuilboom, meidoorn, sleedoorn Wadi Huisboom klein in achtertuin appel, peer, prunus Hagen Hagen met boomvormers Rijbaan Boomgroepen als coulissen zomereiken, veldesdoorn, etc. Trottoir Spel N

6 Schoneveld Laren Bebouwingsrichtlijnen De gemeente Lochem heeft in januari 2014 voor plan Schoneveld het bestemmingsplan vastgesteld. Hierbij is zo veel mogelijk rekening gehouden met de wens van Bouwfonds voor vrijheid van invulling van de kavels. Omdat de gemeente toch enige invloed wil hebben in een invulling passend binnen de omgeving zijn er toch beperkte regels opgenomen in het bestemmingsplan. Deze kunt u als beperking zien, maar voorkomen wellicht enige teleurstelling bij het indienen van plannen en geven richting aan behandeling van eventuele bezwaren. Voor details met betrekking tot deze randvoorwaarden vanuit het bestemmingsplan willen wij u verwijzen naar (tabblad bestemmingsplannen). In het kort de samenvatting van het bestemmingsplan: Vrijstaande en twee-onder-één-kap woningen (kavels 1 t/m 12) Het hoofdgebouw mag uitsluitend binnen het bouwvlak worden gebouwd. De maximale goothoogte is 8 meter. De maximale bouwhoogte is 12 meter. De afstand van het hoofdgebouw tot de zijdelingse perceelsgrens mag: - bij vrijstaande woningen aan beide zijden niet minder zijn dan 3 meter; - bij twee aaneengebouwde woningen aan één zijde niet minder zijn dan 1 meter. Buiten het bouwvlak mag per woning maximaal 75 m2 aan aan- en uitbouwen, bijgebouwen en overkappingen gebouwd worden. De maximale goothoogte van aan- en uitbouwen, bijgebouwen en overkappingen is 3 meter en de maximale bouwhoogte 5 meter, mits deze op ten minste 2 meter van de zijdelingse en/of achtergrenzen van de kavel is gesitueerd. Indien een aan- en uitbouw, bijgebouw en overkapping op een afstand van minder dan 2 meter van de zijdelingse en/of achtergrens is gesitueerd, is de maximale bouwhoogte 3 meter. Een woning mag onder voorwaarden worden gebruikt voor de uitoefening van een beroep aan huis/kleinschalige bedrijvigheid aan huis. Onder voorwaarden is het toegestaan de woning te onderkelderen tot een maximale bouwdiepte van 4 meter.

7 Realiseer uw Droomhuis met uw eigen architect

8 Schoneveld Laren uw eigen Droomhuis in de rust, ruimte en vrijheid van de Natuur

9 Het aankopen van de kavel Keuze van de kavel / inschrijving De eerste stap is natuurlijk de keuze van de kavel. Via het inschrijfformulier kunt u de keuze opgeven voor uw kavel. U dient te zorgen dat het volledig ingevulde inschrijfformulier voor de datum (vermeld op het formulier) in het bezit is van een van onze makelaars Beltman Makelaars of Thoma Makelaars. Reservering / tekenen koopovereenkomst Na toewijzing van de kavel heeft u 5 maanden de tijd om een afweging te maken om tot aankoop van de kavel over te gaan. Hierna vervalt de reservering. Binnen 3 maanden na het ondertekenen van de reserveringsovereenkomst moet er een bouwplan ter voorlopige beoordeling ingediend zijn bij de gemeente. Indien het bouwplan wordt afgewezen, Indien de loting/toewijzing inmiddels geweest is kunt u alsnog het volledig ingevulde inschrijfformulier inleveren bij de makelaar. Uw inschrijving wordt dan op basis van datum (en eventueel tijd) van binnenkomst behandeld. moet er binnen 1 maand een gewijzigd ontwerp worden ingediend bij de gemeente. Bij goedkeuring van dit voorlopige bouwplan ontvangt u de koopovereenkomst ter ondertekening. Deze koopovereenkomst moet binnen 1 maand getekend retour zijn bij Bouwfonds Ontwikkeling B.V. Na het ondertekenen van de koopovereenkomst moet binnen 1 Toewijzing kavel De toewijzingsprocedure vindt plaats door middel van loting/toewijzing. De plaats, datum en tijd van deze loting vind u op het inschrijfformulier. maand de omgevingsvergunning zijn ingediend. In de koopovereenkomst staan de ontbindende voorwaarden van financiering, verkrijgen van omgevingsvergunning en bouwrijp zijn van de grond.

10 Schoneveld Laren Ontwerprichtlijnen Stijl en karakter De architectuurstijl voor Schoneveld is de jaren dertig stijl. Deze bouwstijl is gekozen door belangstellenden voor de wijk. De stijl past bij de schaal en het karakter van Laren; mooi maar niet te opvallend, met een warme uitstraling en de sfeer van vroeger, zonder gedateerd te zijn. De jaren dertig stijl kenmerkt zich door een combinatie van expressie en samenhang. Warme bruinrode bakstenen, gecombineerd met een strak, wit lijnenspel van doorlopende gootlijnen of erkerranden. Ook in Schoneveld zal gezocht worden naar samenhang binnen het geheel, met afwisseling in details; variatie in samenhang. Kozijnen, boeiboorden e.d. zijn overwegend wit of crèmekleurig en zorgen voor samenhang in de wijk. Andere typische jaren dertig kleuren, zoals groen of blauw, zijn mogelijk, maar ondergeschikt aan de witte boventoon. Daken zijn grijs en kunnen bestaan uit pannen, leien of riet. Waar zonnepanelen worden toegepast, liggen deze op minimaal 50 cm afstand tot de dak-randen. Bij voorkeur zijn de zonnepanelen in het ontwerp geïntegreerd en liggen ze op gelijk niveau met het overige dakvlak. Ze worden in een rechthoekig vlak gelegd, zonder vertanding. Alle gebruikte materialen zijn hoogwaardig, goed gedetailleerd en kunnen mooi verouderen. Voor het downloaden van het volledige beeldregieplan verwijzen wij u naar onze website. Kleur en materiaal Het basismateriaal voor de woningen is baksteen met voldoende textuur. De kleur kan variëren van zandbruin tot roodbruin tot paarsbruin, zoals op onderstaand kleurenpalet. In beperkte mate zijn witte geveldelen mogelijk. De voegen zijn onopvallend van kleur en optioneel terugliggend om de kenmerkende dieptewerking van de jaren dertig gevel te ondersteunen.

11 Het ontwerp, vergunning(en), bouwen en vervolgens wonen Voorbereiding en ontwerp Uiteraard gebruikt u de periode van de reservering om voor uzelf een en ander goed te overwegen en voor te bereiden. De volgende zaken zijn hierbij van belang: Financiering Hiervoor heeft u wellicht reeds uw eigen adviseur. De Rabobank is door ons geïnformeerd over de ontwikkeling van deze locatie. Wij raden u dan ook zeker aan om een gesprek met de Rabobank Graafschap-Noord in te plannen. Keuze architect, aannemer en overige adviseurs De keuze van architect is, na de keuze van de kavel, wellicht de meest bepalende stap in het proces. De architect vertaalt uw wensen naar het ontwerp van uw droomwoning. Zodra het eerste ontwerp (zogenoemde schetsontwerp) door u is goed-gekeurd adviseren wij u hiervan een kostenraming te laten maken. In overleg met uw architect/adviseur bepaalt u op welk moment in het ontwerpproces, op welke wijze u welke aannemer bij uw woning wilt betrekken. Een constructeur zal zeker bij het proces betrokken moeten worden om de draagconstructie (waaronder de fundering) van uw woning te bepalen. In verband met de huidige omstandigheden in de bouw adviseren wij u om gebruik te maken van deskundige begeleiding/advisering, dit om eventuele teleurstellingen te voorkomen. Zorg voor de start van de bouw van uw woning dat deze door uw aannemer is aangemeld bij Woningborg of SWK. Wij kunnen u bij dit plan de diensten van Brummelhuis aanbevelen welke ruime ervaring heeft in de begeleiding van klanten c.q. het ontwerpen van woningen in verschillende stijlen. Ontwerp en beoordeling welstand Zodra uw (schets)ontwerp gereed is en past binnen uw financiële uitgangspunten adviseren wij u om het ontwerp voor te leggen bij Welstand (via de gemeente Lochem). Deze beoordelen of het ontwerp past binnen de randwaarden geldend voor Schoneveld. Door deze beoordeling in een vroeg stadium plaats te laten vinden bespaart u wellicht onnodige ontwerpkosten en tijd. Omgevingsvergunning Voor de bouw van een woning heeft u een omgevingsvergunning nodig (vroeger bouwvergunning). De behandeling van de aanvraag van deze vergunning duurt vaak 12 weken. De gemeente beoordeeld in die periode of de aanvraag onder andere voldoet aan het bestemmingsplan, redelijke eisen van welstand en het Bouwbesluit. Na het verkrijgen van de vergunning, wordt deze 6 weken ter inzage gelegd en kunnen er bezwaren op de verleende vergunning worden ingediend. Indien er binnen deze 6 weken geen bezwaren worden ingediend, is de vergunning onherroepelijk. Zodra de omgevingsvergunning is verleent door de gemeente, dient u Bouwfonds Ontwikkeling B.V. hiervan op de hoogte te stellen. Binnen 2 weken na het onherroepelijk worden van de vergunning zal het daadwerkelijke transport plaatsvinden. Bouw van uw woning Met de kavel in eigendom en een onherroepelijke omgevingsvergunning kunt u formeel starten met de bouw van uw woning.

12 Schoneveld Laren Aandachtspunten Hieronder zijn op alfabetische volgorde verschillende onderwerpen aangegeven welke voor u van belang zijn. Een aantal onderwerpen zijn tevens van belang voor uw architect/adviseur(s) en aannemer. Aanvragen nutsaansluitingen Bij de aankoop van de bouwkavel zijn geen aanleg-/aansluitkosten voor zogenoemde nutsvoorzieningen opgenomen. Aanvragen omgevingsvergunning voor de bouw van een woning U kunt uw aanvraag voor een omgevingsvergunning vooraf laten beoordelen door de gemeente. Dit geeft u aan op het moment dat u het aanvraagformulier omgevingsvergunning via het omgevingsloket ( invult en de optie contact met bevoegd gezag kiest. Dan beoordeelt de gemeente uw conceptaanvraag eerst, voordat u de formele aanvraag voor een omgevingsvergunning indient. De gemeente toetst de conceptaanvraag aan het bestemmingsplan en het beeldregieplan. Ook leggen zij het plan om advies voor aan de Welstandscommissie. De resultaten die uit dit onderzoek naar voren komen zijn het kader voor de beoordeling van de formele aanvraag. De gemeente informeert u schriftelijk over de uitkomsten. Zoals wellicht bekent bij u bent u verplicht om voor de beoordeling van de aanvraag zogenoemde bouwleges te betalen. Bestemmingsplan Via de website (tabblad bestemmingsplannen) kunt u de voorwaarden vanuit het bestemmingsplan inzien en downloaden. Bomen en hagen Binnen het plangebied zullen in het openbaar gebied veel bomen aangeplant worden, maar óp de kavels 1 tot en met 19 zullen binnen de achterste 8 meter 2 bomen per kavel geplant worden. Een boom is door de landschapsarchitecte bepaald en zal en veldesdoorn, hazelaar, meidoorn, sleedoorn of eik zijn. De tweede boom is een fruitboom; appel, peer of prunus, aan u de keus. De bomen in het openbaar gebied en op de kavel geven de straat en de locatie een onderscheidende kwaliteit. Wij verzoeken u om de bedrijven welke door u worden ingeschakeld te wijzen om schade aan deze bomen te voorkomen en indien nodig hier passende maatregelen voor te nemen. Op de overgangen tussen openbaar en privé zullen (in overleg) hagen worden aangeplant. Aan de voorzijde lage hagen (circa cm), aan de zij- en/of achterzijde hoge hagen (circa cm). Zie de situatietekening voor de globale positie van de hagen. Voor de hagen geldt een instandhoudingsplicht.

13 (Bouw) werkzaamheden Tijdens de uitvoering van (bouw)werkzaamheden dienen de wegen vrij te worden gehouden. Gebruik van eventuele keten, opslag en dergelijke dient op eigen terrein plaats te vinden. Flora & Fauna Bouwfonds stelt per kavel 1 inmetselkast voor vleermuizen ter beschikking om in te passen in uw woningontwerp. Gesloten grondbalans Wij zijn er bij de planvoorbereiding vanuit gegaan dat er geen grond aan- of afgevoerd hoeft te worden voor de bouw van uw woning. Eventuele aan- of afvoer van grond is voor uw eigen rek ning. Huisnummers Er zijn nog geen huisnummers toegewezen door de Gemeente Lochem. Zodra er een aanvraag omgevingsvergunning voor de bouw van een woning zal worden ingediend zal de gemeente een huisnummer toewijzen. Inritten In overleg met Bouwfonds kan de plaats van de inrit worden bepaald. De standaard breedte van de inrit is 3 meter. Bij de plaats van de inrit zal rekening gehouden moeten worden met de positie van reeds geplaatste bomen. Lichtmast Op dit moment is het nog niet mogelijk aan te geven waar exact de openbare straatverlichting aangebracht zal gaan worden. Parkeren Op kavels met een vrijstaande woning dient ruimte gereserveerd te worden voor minimaal één opstel plaats voor auto s. Op kavels met een twee-onder-één-kapwoning is dat minimaal één opste plaats. Parkeerplaatsen achter elkaar tellen als één parkeerplaats. Een dichte garage telt niet mee tenzij voorzien van een oprit van minimaal zes meter lang. Een carport telt wel volledig mee als opstelplaats. Waterafvoer woning Het schone hemelwater van daken, wegen, opritten en terrassen wordt in het gebied in wadi s geborgen en vertraagd afgevoerd. Regenwater dat op de voorzijde van het huis en de kavel valt, wordt op een nader te bepalen hoogte op de kavelgrens aangeboden. Vanaf daar wordt het naar de wadi getransporteerd. Regenwater dat op de achterzijde van het huis valt of in de achtertuin wordt op eigen kavel geïnfiltreerd of gebruikt, bijvoorbeeld in een infiltratiekoffer of regenton. Vraag uw adviseur naar de mogelijkheden.

14 Schoneveld Laren Begrippenlijst Omgevingsvergunning; Dit is de noemer voor de aanvraag van alle vergunningen. Vroeger moesten er voor bijvoorbeeld de bouw van een woning soms verschillende vergunningen worden aangevraagd (bouwvergunning, uitritvergunning, milieuvergunning). Al die vergunningen zijn per 1 oktober 2010 gebundeld tot één vergunning; de omgevingsvergunning. Bestemmingsplan; Een bestemmingsplan is een document waarin is aangegeven wat het doel of de functie is van een bepaald stuk grond. Bijvoorbeeld `wonen, `kantoren of `recreatie. Ook geeft het bestemmingsplan grenzen aan voor het gebruik van de grond en hetgeen daarop gebouwd ma worden. Er staan voorschriften van stedenbouwkundige aard in, zoals maximale goothoogte, dakhelling en wat u aan inhoud en/of oppervlak mag bouwen. Rooilijn De rooilijn is de lijn die bij het bouwen niet overschreden Hoofdgebouw; Gebouw dat bedoelt is voor de bestemming van het perceel. mag worden. Deze lijn wordt door de gemeente bepaald en is vastgelegd in het bestemmingsplan. Deze rooilijnen bepalen de plaats van het gebouw op de bouwkavel. De inhoud wordt hierbij als volgt gemeten; tussen de onderzijde van de begane grondvloer, de buitenzijde van de gevels (en/of het hart van de scheidingsmuren) en de buitenzijde van daken en dakkapellen Welstand; Het woningontwerp moet voldoen aan redelijke eisen van welstand. De welstandscommissie beoordeelt aan de hand van de Welstandsnota of het woningontwerp past in de omgeving en geeft een advies aan de gemeente Lochem. Deze tekst is met is met veel zorgvuldigheid samengesteld. Bij onduidelijkheid over de regels geldt altijd de omschrijving uit het in werking zijnde bestemmingsplan en de verplichtingen in de koopovereenkomst.

15

16 Verkoop en inlichtingen: Telefoon: Telefoon:

6 vrije kavels. Ruiterlaan Zwolle. Landelijk wonen tussen IJssel en stad. www.ruiterlaan.nl

6 vrije kavels. Ruiterlaan Zwolle. Landelijk wonen tussen IJssel en stad. www.ruiterlaan.nl 6 vrije kavels Ruiterlaan Zwolle Landelijk wonen tussen IJssel en stad www.ruiterlaan.nl Landelijk wonen met de gemakken van de stad binnen handbereik Bouw zelf uw droomhuis in het groen Denkt u wel eens

Nadere informatie

Vrije kavels in een landelijke omgeving. uw thuis. Creëer. in Laren.

Vrije kavels in een landelijke omgeving. uw thuis. Creëer. in Laren. Vrije kavels in een landelijke omgeving Creëer uw thuis in Laren. Schoneveld Nieuw wonen in dorps Laren Bouw zelf uw droomhuis in het groen Denkt u wel eens aan het bouwen van uw eigen droomhuis in de

Nadere informatie

Ruiterlaan Zwolle 6 vrije kavels. Landelijk wonen tussen IJssel en stad

Ruiterlaan Zwolle 6 vrije kavels. Landelijk wonen tussen IJssel en stad Ruiterlaan Zwolle 6 vrije kavels Landelijk wonen tussen IJssel en stad Bouw zelf uw droomhuis in het groen Landelijk wonen met de gemakken van de stad binnen handbereik Denkt u wel eens aan het bouwen

Nadere informatie

Plan Muggenborch Kavelpaspoort A: Richtershof - Kapel Avezaath. gemeente T i e l

Plan Muggenborch Kavelpaspoort A: Richtershof - Kapel Avezaath. gemeente T i e l Plan Muggenborch Kavelpaspoort A: Richtershof - Kapel Avezaath gemeente T i e l Plan Muggenborch Kapel Avezaath Kavelpaspoort A: Richtershof Uw eigen droomhuis bouwen! Een eigen huis bouwen doet u waarschijnlijk

Nadere informatie

Zelf bouwen stappenplan

Zelf bouwen stappenplan Zelf bouwen stappenplan Net als u, koesteren veel mensen de wens om ooit hun eigen droomhuis te bouwen. Komt uw ideale woning niet voor in het bestaande- of het nieuwbouwaanbod? Dan biedt zelf bouwen een

Nadere informatie

SLIJKHOEF 2 BIEZENMORTEL

SLIJKHOEF 2 BIEZENMORTEL SLIJKHOEF 2 BIEZENMORTEL TE KOOP: Een tweetal riante bouwkavels aan de Vriesdonk voor het realiseren van vrijstaande woningen met bijgebouwen. De kavels zijn gelegen aan de rand van Slijkhoef 2 in het

Nadere informatie

J.A. Rädeckerweg 52 Schoorl

J.A. Rädeckerweg 52 Schoorl J.A. Rädeckerweg 52 Schoorl J.A. Rädeckerweg 52 Schoorl De kans van uw leven! Vrije bouwkavel in de woonwijk Bregtdorp te Schoorl. Al jaren op zoek naar uw eigen kavel waarop u uw vrijstaande droomhuis

Nadere informatie

Kavelpaspoort Barchem Zuid

Kavelpaspoort Barchem Zuid - 1 Kavelpaspoort Barchem Zuid Kavelgegevens De bouwkavel Nummer: 28 Type woning: Vrijstaande woning Oppervlakte: ± 820 m² Verkoopprijs: 233.000,-- vrij op naam Bouwpeil van de woning: Goothoogte: Bouwhoogte:

Nadere informatie

SPIJKVOORDERHOUT WONEN AAN DE OERDIJK Overzicht kavels

SPIJKVOORDERHOUT WONEN AAN DE OERDIJK Overzicht kavels Overzicht kavels Verkaveling: Oerdijk Koekkoekpad Cees Wilkeshuisstraat Pieter Stuitjesstraat Van Der Marcklaan Willem ten Entelstraat Van Der Marcklaan Deelgebieden: Kavels: opp: 220 772 m 2 224 657 m

Nadere informatie

SPIJKVOORDERHOUT WONEN AAN DE ALLEE Overzicht kavels

SPIJKVOORDERHOUT WONEN AAN DE ALLEE Overzicht kavels Overzicht kavels Verkaveling: Oerdijk Koekkoekpad Cees Wilkeshuisstraat Pieter Stuitjesstraat Van Der Marcklaan Willem ten Entelstraat Van Der Marcklaan Deelgebieden: Kavels: opp: 220 772 m 2 224 657 m

Nadere informatie

Kavelpaspoort plan Heideveld Harfsen

Kavelpaspoort plan Heideveld Harfsen 1 Kavelpaspoort plan Heideveld Harfsen Kavelgegevens Kavelnummer 1 Oppervlakte 665 m² Verkoopprijs 214200,-- vrij op naam Plangebied Type woning Goothoogte Nokhoogte vrijstaand 1 laag met kap max 4 m1

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE PAGINA HOOFDSTUK

INHOUDSOPGAVE PAGINA HOOFDSTUK SCHONEVELD LAREN BEELDREGIEPLAN september 2013 (gew. februari 2014) BURO LUBBERS INHOUDSOPGAVE HOOFDSTUK OVERZICHT WIJZIGINGEN DOEL EN WERKWIJZE STIJL EN KARAKTER KORRELGROOTTE EN VOLUME PLASTICITEIT

Nadere informatie

S I N T P A N C R A S I K O S S E N L A N D T W E E U N I E K G E L E G E N B O U W K A V E L S

S I N T P A N C R A S I K O S S E N L A N D T W E E U N I E K G E L E G E N B O U W K A V E L S C A S T R I C U M B E V E R W I J K E R S T R A A T W E G S I N T P A N C R A S I K O S S E N L A N D T W E E U N I E K G E L E G E N B O U W K A V E L S EEN EIGEN WONING BOUWEN EEN DROOM DIE UITKOMT...

Nadere informatie

6 ROYALE VRIJE KAVELS Creëer

6 ROYALE VRIJE KAVELS Creëer 6 ROYALE VRIJE KAVELS Creëer ORANJEWOUD UW DROOMVILLA AAN DE RAND VAN PARKLANDSCHAP ORANJEWOUD villa UW DROOM IN HET GROEN Uw droomwoning bouwen in Oranjewoud? Dat kan! Aan de Koningin Julianaweg, bij

Nadere informatie

Bouwkavels. Flierhuyserve Hellendoorn Noord 13INT01451. Ontwerp uw eigen woning

Bouwkavels. Flierhuyserve Hellendoorn Noord 13INT01451. Ontwerp uw eigen woning Bouwkavels Flierhuyserve Hellendoorn Noord 13INT01451 Ontwerp uw eigen woning Februari 2015 INTRODUCTIE BOUWKAVELS Flierhuyserve 1 t/m 7 (oneven) zijn kavels voor twee-onder-een-kap woningen. Huisnummer

Nadere informatie

Kavelpaspoort plan Heideveld Harfsen

Kavelpaspoort plan Heideveld Harfsen 1 Kavelpaspoort plan Heideveld Harfsen Kavelgegevens Kavelnummer 7 Oppervlakte 298 m² Verkoopprijs 73200,-- vrij op naam Plangebied Type woning Goothoogte Nokhoogte tweekapper 2 lagen met kap nvt max 10

Nadere informatie

Kavelpaspoort plan Heideveld Harfsen

Kavelpaspoort plan Heideveld Harfsen 1 Kavelpaspoort plan Heideveld Harfsen Kavelgegevens Plangebied Kavelnummer 6 Oppervlakte 340 m² Verkoopprijs 83500,-- vrij op naam Type woning Goothoogte Nokhoogte tweekapper 2 lagen met kap nvt max 10

Nadere informatie

bouw uw droomhuis 25 bouwkavels Bergstein Tuk

bouw uw droomhuis 25 bouwkavels Bergstein Tuk bouw uw droomhuis 25 bouwkavels Bergstein Tuk Een samenwerking van: woonconcept vastgoed De Omgeving Goed wonen, goed leven, dat is het in de gemeente bouwwerk is de 86 meter hoge St. Clemenstoren. Verder

Nadere informatie

Procedure ontwikkeling bouwkavels

Procedure ontwikkeling bouwkavels Procedure ontwikkeling bouwkavels In Maashaeghe Park heeft u de mogelijkheid om zelf uw eigen droomhuis te bouwen. Het zelf bouwen van een woning is voor de meeste mensen echter geen dagelijkse bezigheid.

Nadere informatie

Rapport. rijwoning. voorbeeld-document bouwmogelijkheden

Rapport. rijwoning. voorbeeld-document bouwmogelijkheden Rapport rijwoning voorbeeld-document bouwmogelijkheden 1 INHOUDSOPGAVE 3 Bestemmingsplan Bomenbuurt 2002 2 5 Vergunningvrij bouwen 6 Uitbreidingsmogelijkheden 9 Welstandsbeleid 10 Overzichtstabel BESTEMMINGSPLAN

Nadere informatie

kavelpaspoort - kavel 06 Kavel 06

kavelpaspoort - kavel 06   Kavel 06 kavelpaspoort - kavel 06 Kavel 06 kavelpaspoort - kavel 06 Heerlijck wonen in Heeze MUGGENBERG CENTRUM STRABRECHT KASTEEL HEEZE Sterkselsche Aa WEST OOST HEEZERENBOSCH De parel van Brabant HAZENHURK LEENDERWEG

Nadere informatie

Kavelpaspoort Doornsteeg: Kavels 1 en 2

Kavelpaspoort Doornsteeg: Kavels 1 en 2 Kavelpaspoort Doornsteeg: Kavels 1 en 2 1 2 Kavelpaspoort Doornsteeg: Kavels 1 en 2 Dit is het kavelpaspoort voor de vrije kavels 1 en 2 in Doornsteeg, Nijkerk. Vrije kavels 1 en 2 in de zuidwesthoek van

Nadere informatie

Bouwen in plan Almen Zuid, fase 1 Zelf uw woning (laten) ontwerpen en bouwen Hoogteverschil in bouwkavels Welstandseisen en beeldkwaliteit

Bouwen in plan Almen Zuid, fase 1 Zelf uw woning (laten) ontwerpen en bouwen Hoogteverschil in bouwkavels Welstandseisen en beeldkwaliteit 1 Kavelpaspoort Almen Zuid fase 1 Kavelgegevens Plangebied Nummer 4 Type woning Vrijstaande woning Oppervlakte ± 600 m² Verkoopprijs 210.000,-- vrij op naam Korting energie maximaal 4.000,-- Bouwpeil van

Nadere informatie

Vrij en groen wonen. in landelijk Echt-Susteren. Bouwkavels

Vrij en groen wonen. in landelijk Echt-Susteren. Bouwkavels Vrij en groen wonen in landelijk Echt-Susteren Bouwkavels Welkom Op een van de mooiste plekken van Midden-Limburg, gelegen in het dorp, groeit een prachtige nieuwe woonwijk. Tussen het groen ontstaat Bocage

Nadere informatie

Almen Zuid II-A Een droomplek in een droomhuis voor u? Kavelpaspoort Bouwkavel 9

Almen Zuid II-A Een droomplek in een droomhuis voor u? Kavelpaspoort Bouwkavel 9 Almen Zuid II-A Een droomplek in een droomhuis voor u? Kavelpaspoort Bouwkavel 9 1 Kavelpaspoort Almen Zuid fase IIa Kavelgegevens Nummer 9 Type woning vrijstaand Oppervlakte ± 722 m² Verkoopprijs 262.700,--

Nadere informatie

Zelf en Samen bouwen op maat - Large kavelpaspoort

Zelf en Samen bouwen op maat - Large kavelpaspoort kavelpaspoort Bebouwingsmogelijkheden en inrichting van uw kavel De kavels in deze Large verkaveling bieden u de ruimte om zelf te bouwen aan een comfortabele en mooie vrijstaande woning (kavels 75 en

Nadere informatie

Zelf bouwen op een riante kavel kavelpaspoort

Zelf bouwen op een riante kavel kavelpaspoort kavelpaspoort Bebouwingsmogelijkheden en inrichting van uw kavel Kavels 74, 84, 124, 125 en 133 bieden u de ruimte om zelf te bouwen aan een comfortabele en mooie vrijstaande woning. De kwaliteit van de

Nadere informatie

Oppervlakte en kavelprijs. Bestemmingsplan Hasselt om de Weede fase 1b Zuid.

Oppervlakte en kavelprijs. Bestemmingsplan Hasselt om de Weede fase 1b Zuid. Kavelpaspoort de eede Hoven Beleving stadsrand olweversgilde en In dit kavelpaspoort worden de relevante onderdelen van o.a. het bestemmingsplan, stedenbouwkundig plan en beeldkwaliteitsplan beschreven

Nadere informatie

SPIJKVOORDERHOUT WONEN AAN HET LAANTJE Overzicht kavels

SPIJKVOORDERHOUT WONEN AAN HET LAANTJE Overzicht kavels Cees Wilkeshuisstraat SPIJKVOORDERHOUT WONEN AAN HET LAANTJE Overzicht kavels Verkaveling: Oerdijk Koekkoekpad Pieter Stuitjesstraat Van Der Marcklaan Willem ten Entelstraat Van Der Marcklaan Deelgebieden:

Nadere informatie

DE SALLER LOSSER BOUW UW EIGEN DROOMHUIS 4 RUIME BOUWKAVELS DE SALLER II-B FASE 3 TE LOSSER

DE SALLER LOSSER BOUW UW EIGEN DROOMHUIS 4 RUIME BOUWKAVELS DE SALLER II-B FASE 3 TE LOSSER DE SALLER LOSSER BOUW UW EIGEN DROOMHUIS 4 RUIME BOUWKAVELS DE SALLER II-B FASE 3 TE LOSSER De omgeving De gemeente Losser is gelegen in het oosten van Twente, Vroeger was Losser meerdere keren een ondiepe

Nadere informatie

Zelf en Samen bouwen op maat - Medium kavelpaspoort

Zelf en Samen bouwen op maat - Medium kavelpaspoort kavelpaspoort Bebouwingsmogelijkheden en inrichting van uw kavel De kavels in deze Medium verkaveling bieden u de ruimte om zelf met maatwerk te bouwen aan een comfortabele twee-ondereen-kapwoning (kavels

Nadere informatie

Almen Zuid II-A Een droomplek in een droomhuis voor u? Kavelpaspoort Bouwkavel 8

Almen Zuid II-A Een droomplek in een droomhuis voor u? Kavelpaspoort Bouwkavel 8 Almen Zuid II-A Een droomplek in een droomhuis voor u? Kavelpaspoort Bouwkavel 8 1 Kavelpaspoort Almen Zuid fase IIa Kavelgegevens Nummer 8 Type woning tweekapper Oppervlakte ± 306 m² Verkoopprijs 86.000,--

Nadere informatie

BOUW UW DROOMHUIS 3 bouwkavels AAN De KreeK te NieUw beijerland

BOUW UW DROOMHUIS 3 bouwkavels AAN De KreeK te NieUw beijerland BOUW UW DROOMHUIS 3 bouwkavels AAN De KreeK te NieUw beijerland De Omgeving Nieuw-beijerland heeft circa 3.750 inwoners en ligt midden in de polder ten westen van Oud-beijerland. Het dorp Nieuwbeijerland

Nadere informatie

Bouw uw eigen woning in Kamers, fase 1!

Bouw uw eigen woning in Kamers, fase 1! april 2014 B UITENGEW OON Bouw uw eigen woning in Kamers, fase 1! www.wonenindalmeden.nl B UITENGEW OON www.wonenindalmeden.nl B UITENGEW OON Inhoudsopgave pagina Inleiding 3 Maatvoering en kavelprijzen

Nadere informatie

Oppervlakte en kavelprijs

Oppervlakte en kavelprijs Kavelpaspoort de eede Hoven STEDENBOUKUNDIG PLAN - ONINGCATEGORIEËN de eede velden olweversgilde,,,, 1, 1, en In dit kavelpaspoort worden de relevante onderdelen van o.a het bestemmingsplan, stedenbouwkundig

Nadere informatie

Oppervlakte en kavelprijs. Bestemmingsplan Hasselt om de Weede fase 1b Zuid.

Oppervlakte en kavelprijs. Bestemmingsplan Hasselt om de Weede fase 1b Zuid. Kavelpaspoort de eede Hoven Entree de eede Hoven STEDENBOUKUNDIG PLAN - ONINGCATEGORIEËN olweversgilde, en In dit kavelpaspoort worden de relevante onderdelen van o.a. het bestemmingsplan, stedenbouwkundig

Nadere informatie

Beeldkwaliteitsplan De Poelakker, Lunteren 2 mei 2011

Beeldkwaliteitsplan De Poelakker, Lunteren 2 mei 2011 Beeldkwaliteitsplan De Poelakker Lunteren mei 0 Beeldkwaliteitsplan De Poelakker, Lunteren mei 0 N Beeldkwaliteitsplan De Poelakker, Lunteren mei 0 Inhoud Inleiding Stedenbouwkundige uitgangspunten Gebouwen

Nadere informatie

Kavelpaspoort 4 vrije bouwkavels Vroonermeer Noord, fase 2B

Kavelpaspoort 4 vrije bouwkavels Vroonermeer Noord, fase 2B Kavelpaspoort 4 vrije bouwkavels Vroonermeer Noord, fase 2B d.d. 21 november 2017, gewijzigd 7 december 2017 Inleiding: In fase 2B van het project Vroonermeer Noord in de gemeente Alkmaar worden door BPD

Nadere informatie

KAVELPASPOORT CPO LOCATIE SCHOOL MET DEN BIJBEL. Collectief Particulier Opdrachtgeverschap Noordeloos

KAVELPASPOORT CPO LOCATIE SCHOOL MET DEN BIJBEL. Collectief Particulier Opdrachtgeverschap Noordeloos KAVELPASPOORT CPO LOCATIE SCHOOL MET DEN BIJBEL Collectief Particulier Opdrachtgeverschap Noordeloos CPO staat voor collectief particulier opdrachtgeverschap. Het betekent dat u samen met anderen een woningbouwproject

Nadere informatie

BOUW UW EIGEN DROOMHUIS 6 RUIME BOUWKAVELS AAN DE KREEK TE NIEUW BEIJERLAND

BOUW UW EIGEN DROOMHUIS 6 RUIME BOUWKAVELS AAN DE KREEK TE NIEUW BEIJERLAND BOUW UW EIGEN DROOMHUIS 6 RUIME BOUWKAVELS AAN DE KREEK TE NIEUW BEIJERLAND De omgeving Nieuw-Beijerland heeft circa 3.750 inwoners en ligt midden in de polder ten westen van Oud-Beijerland. Het dorp Nieuw-Beijerland

Nadere informatie

uniek wonen aan een karakteristieke laan

uniek wonen aan een karakteristieke laan Verkoopinformatie Tomatenlaan uniek wonen aan een karakteristieke laan Wateringse Veld Tomatenlaan Wateringse Veld De wijk Wateringse Veld is een nieuwe wijk van Den Haag, een bijzondere en duurzame wijk.

Nadere informatie

is indelen naar persoonlijke wens. bouw uw droomhuis 7 bouwkavels Nijrees Almelo

is indelen naar persoonlijke wens. bouw uw droomhuis 7 bouwkavels Nijrees Almelo RT is indelen naar persoonlijke wens. bouw uw droomhuis 7 bouwkavels Nijrees Almelo De Omgeving Met ruim 72.000 inwoners is Almelo een middelgrote In het centrum van Almelo ligt het Theaterhotel waar ca-

Nadere informatie

Beeldkwaliteitscriteria 8 Ruimte voor Ruimtekavels Heuvelstraat

Beeldkwaliteitscriteria 8 Ruimte voor Ruimtekavels Heuvelstraat Beeldkwaliteitscriteria 8 Ruimte voor Ruimtekavels Heuvelstraat Inleiding De 8 nieuwe woningen in de Heuvelstraat aan de Vinkenberg worden ingepast in een bestaand lint. Binnen dit bestaande lint is de

Nadere informatie

Bouwkavels. De Heemtuin. Kruidenwijk Zuid. Ontwerp uw eigen woning

Bouwkavels. De Heemtuin. Kruidenwijk Zuid. Ontwerp uw eigen woning Bouwkavels De Heemtuin Kruidenwijk Zuid Ontwerp uw eigen woning Januari 2019 INTRODUCTIE BOUWKAVELS Op onderstaande kaart is de ligging van de beschikbare kavels weergeven. De nummers in de kavels zijn

Nadere informatie

Kavelpaspoort De Hoofdstructuur Kavels H 5 t/m H 7 Oostindie - De Hoven

Kavelpaspoort De Hoofdstructuur Kavels H 5 t/m H 7 Oostindie - De Hoven Kavelpaspoort De Hoofdstructuur Kavels H 5 t/m H 7 Oostindie - De Hoven Kavelpaspoort De Hoofdstructuur De Hoven; het stedenbouwkundig ontwerp Het stedenbouwkundig ontwerp van De Hoven vloeit voort uit

Nadere informatie

KAVELPASPOORT WESTREENEN LOO KAVEL #2

KAVELPASPOORT WESTREENEN LOO KAVEL #2 KAVELPASPOORT KAVEL ALGEMEEN BESTEMMINGSPLAN Het bouwplan van uw woning wordt getoetst aan de hand van het bestemmingsplan en het beeldkwaliteitplan. Daarnaast zijn er ook vergunningvrije bouwmogelijkheden.

Nadere informatie

Op de bijgevoegde kaart zijn de vrije kavels weergegeven middels de in geel en oranje ingetekende vlakken en zijn deze genummerd.

Op de bijgevoegde kaart zijn de vrije kavels weergegeven middels de in geel en oranje ingetekende vlakken en zijn deze genummerd. INFORMATIEPAKKET VRIJE BOUWKAVELS HAZENBURG 2 Versie 22 februari 2016 De verkoop van vrije bouwkavels in Hazenburg 2 gaat van start. In totaal worden door de gemeente 23 bouwkavels aangeboden. In principe

Nadere informatie

Randvoorwaarden kavel 11. Selectie uit: Randvoorwaarden Particuliere kavels d.d. 30 januari 2012

Randvoorwaarden kavel 11. Selectie uit: Randvoorwaarden Particuliere kavels d.d. 30 januari 2012 Randvoorwaarden kavel 11 Selectie uit: Randvoorwaarden Particuliere kavels d.d. 30 januari 2012 Selectie t.b.v. kavel 11 Randvoorwaardennota Particuliere kavels Januari 2012 4. Randvoorwaarden Particuliere

Nadere informatie

Bouw uw eigen woning in Kamers, fase 1!

Bouw uw eigen woning in Kamers, fase 1! Bouw uw eigen woning in Kamers, fase 1! www.wonenindalmeden.nl januari 2017 Inhoudsopgave pagina Inleiding 3 Maatvoering en kavelprijzen 4 Wegen en groen 6 Optie en aankoop 7 Bouwrichtlijnen 8 Bestemmingsplankaart

Nadere informatie

DE SALLER LOSSER BOUW UW EIGEN DROOMHUIS 6 RUIME BOUWKAVELS DE SALLER II-B FASE 2 TE LOSSER

DE SALLER LOSSER BOUW UW EIGEN DROOMHUIS 6 RUIME BOUWKAVELS DE SALLER II-B FASE 2 TE LOSSER DE SALLER LOSSER BOUW UW EIGEN DROOMHUIS 6 RUIME BOUWKAVELS DE SALLER II-B FASE 2 TE LOSSER De omgeving De gemeente Losser is gelegen in het oosten van Twente, Vroeger was Losser meerdere keren een ondiepe

Nadere informatie

Bouw samen woningen aan het groene hart van Oranjeburgh Collectief Particulier Opdrachtgeverschap Anna van Saksenstraat

Bouw samen woningen aan het groene hart van Oranjeburgh Collectief Particulier Opdrachtgeverschap Anna van Saksenstraat Bouw samen woningen aan het groene hart van Oranjeburgh Collectief Particulier Opdrachtgeverschap Anna van Saksenstraat Oranjeburgh Royaal ROYAAL WONEN wonen OP op EIGEN eigen KAVEL kavel Ontwerp de buitenkant

Nadere informatie

Bouwkavels 530 m2. voor 148.500 v.o.n.

Bouwkavels 530 m2. voor 148.500 v.o.n. Bouwkavels 530 m2 voor 148.500 v.o.n. Beste heer / mevrouw, Is een woning bouwen ook uw droom? In de prachtige nieuwe wijk Stadszicht II Tholen worden ruime kavels aangeboden. Op deze kavels kunt u uw

Nadere informatie

Beeldkwaliteitscriteria 8 Ruimte voor Ruimtekavels Heuvelstraat

Beeldkwaliteitscriteria 8 Ruimte voor Ruimtekavels Heuvelstraat Beeldkwaliteitscriteria 8 Ruimte voor Ruimtekavels Heuvelstraat Inleiding De 8 nieuwe woningen in de Heuvelstraat aan de Vinkenberg worden ingepast in twee losse linten, de Vinkenberg en de Heuvelstraat.

Nadere informatie

KAVELPASPOORT. Woningbouw project De Heikant fase 2. Verkoop:

KAVELPASPOORT. Woningbouw project De Heikant fase 2. Verkoop: KAVELPASPOORT Woningbouw project De Heikant fase 2 Verkoop: Dorpsstraat 22, 6562 AB Groesbeek Postbus 210, 6560 AE Groesbeek Tel. (024) 397 57 55 e-mail: info@hv.nl Openingstijden: Maandag tot en met vrijdag:

Nadere informatie

Uw droomhuis op een eigen bouwkavel?

Uw droomhuis op een eigen bouwkavel? Uw droomhuis op een eigen bouwkavel? Uw droomhuis op een eigen kavel. Veel mensen dromen van wonen in een groene omgeving, aan het bos, dicht bij water. Luchen maakt uw dromen waar. Hier vindt u riante,

Nadere informatie

SAmen Bouwen op de grens van wateringen en den haag

SAmen Bouwen op de grens van wateringen en den haag SAmen Bouwen op de grens van wateringen en den haag GEEF UW DROMEN DE RUIMTE Welkom in den haag wonen aan de kwaklaan Den Haag is een stad met wereldse allure, geweldige kunst, musea, prachtige uitgaansgelegenheden,

Nadere informatie

Piet Mondriaanstraat - Wolvega

Piet Mondriaanstraat - Wolvega Piet Mondriaanstraat - Wolvega Vraagprijs 75.000,= v.o.n. Omschrijving Piet Mondriaanstraat - Wolvega MOOIE, VRIJ GELEGEN HOEKKAVEL VOOR DE BOUW VAN EEN VRIJSTAAND WOONHUIS! Deze bouwkavel is gelegen op

Nadere informatie

TITEL. LS13068 Herontwikkeling kastanjelaan 4a Staphorst. B+O Landschap en stedenbouw B.V. 18 september B+O landschap en stedenbouw b.v.

TITEL. LS13068 Herontwikkeling kastanjelaan 4a Staphorst. B+O Landschap en stedenbouw B.V. 18 september B+O landschap en stedenbouw b.v. TITEL B+O landschap en stedenbouw b.v. LS13068 Herontwikkeling kastanjelaan 4a staphorst B+O Landschap en stedenbouw B.V. Familie Stolte 18 september 2014 1 B+O Landschap en stedenbouw b.v. 2 Inhoud Inleiding

Nadere informatie

GEMEENTE KRIMPENERWAARD. nadere definiëring beeldkwaliteitplan Thiendenland II zuidelijk plandeel (2 e fase)

GEMEENTE KRIMPENERWAARD. nadere definiëring beeldkwaliteitplan Thiendenland II zuidelijk plandeel (2 e fase) GEMEENTE KRIMPENERWAARD nadere definiëring beeldkwaliteitplan Thiendenland II zuidelijk plandeel (2 e fase) Compositie 5 stedenbouw bv Boschstraat 35-37 4811 GB BREDA telefoon: 076-5225262 internet: email:

Nadere informatie

Opheusden Herenland fase 5 deelgebied 3

Opheusden Herenland fase 5 deelgebied 3 Kavelpaspoort Herenland fase 5 3e deelgebied SCHIPPERS 9 februari 05 Inhoudsopgave 03 Inleiding 04 Toelichting 05 Fasering en kavelnummers 06 Beeldkwaliteitsplan kavel 9 t/m 3 07 Bestemmingsplan 0 Globale

Nadere informatie

SAmen Bouwen In TILBuRG P L A n K o o L H o V e n

SAmen Bouwen In TILBuRG P L A n K o o L H o V e n SAmen Bouwen IN TILBURG PLAN KOOLHOVEN PLAN KOOLHOVEN Koolhoven is een grote uitbreidingslocatie in Tilburg ten zuiden van woonwijk de Reeshof, omsloten door bos, heide, natuurgebied en een landgoederenzone,

Nadere informatie

Op de bijgevoegde kaart zijn de vrije kavels weergegeven middels de in geel en oranje ingetekende vlakken en zijn deze genummerd.

Op de bijgevoegde kaart zijn de vrije kavels weergegeven middels de in geel en oranje ingetekende vlakken en zijn deze genummerd. INFORMATIEPAKKET VRIJE BOUWKAVELS HAZENBURG 2 Versie 1 oktober 2015 De verkoop van vrije bouwkavels in Hazenburg 2 gaat van start. In totaal worden door de gemeente 23 bouwkavels aangeboden. In principe

Nadere informatie

Kavelpaspoort de Winding Kavel H35 t/m H43 Oostindie - De Hoven fase 2B

Kavelpaspoort de Winding Kavel H35 t/m H43 Oostindie - De Hoven fase 2B Kavelpaspoort de Winding Kavel H35 t/m H43 Oostindie - De Hoven fase 2B Kavelpaspoort De Hoofdstructuur De Hoven; het stedenbouwkundig ontwerp Het stedenbouwkundig ontwerp van De Hoven vloeit voort uit

Nadere informatie

www.vanhasselmakelaars.nl 4 BOUWKAVELS AAN DE VISSENBERGDREEF Koopsom vanaf : 125.800 v.o.n.

www.vanhasselmakelaars.nl 4 BOUWKAVELS AAN DE VISSENBERGDREEF Koopsom vanaf : 125.800 v.o.n. 4 BOUWKAVELS AAN DE VISSENBERGDREEF Koopsom vanaf : 125.800 v.o.n. Kavels vanaf : 381 m². Vrijstaand wonen in uw eigen droomhuis aan de rand van Sprundel. Wilt u een woning die volledig aansluit op uw

Nadere informatie

Vrije bouwkavels De Schulp. Informatiebrochure

Vrije bouwkavels De Schulp. Informatiebrochure Vrije bouwkavels De Schulp Informatiebrochure INHOUDSOPGAVE INTRODUCTIE 2 LOCATIE 2 STAAT VAN DE BOUWKAVEL 3 KAVELREGELS 3 KAVELPRIJZEN 5 VERKOOPPROCEDURE 5 NADERE INFORMATIE 6 BIJLAGEN 6 Informatiebrochure

Nadere informatie

Tag West - fase 1a UITGIFTE 5 KAVELS VOOR VRIJSTAANDE WONINGEN SEPTEMBER 2012 VERSIE 1.1

Tag West - fase 1a UITGIFTE 5 KAVELS VOOR VRIJSTAANDE WONINGEN SEPTEMBER 2012 VERSIE 1.1 Tag West - fase 1a UITGIFTE 5 KAVELS VOOR VRIJSTAANDE WONINGEN TAG WEST FASE 1A TUSSEN GROEN EN WATER Prachtige locatie De nieuwe woonwijk Tag West is prachtig gelegen aan de rand van Genemuiden dichtbij

Nadere informatie

*ZD * Informatiebrochure. Zaaknummer: Z Documentnummer: ZD VERKOOP KAVELS. Biezen te Achtmaal

*ZD * Informatiebrochure. Zaaknummer: Z Documentnummer: ZD VERKOOP KAVELS. Biezen te Achtmaal *ZD18017626* Informatiebrochure Zaaknummer: Z16-003460 Documentnummer: ZD18017626 VERKOOP KAVELS Biezen te Achtmaal INLEIDING In deze brochure wordt u nader geïnformeerd over de mogelijkheid tot het aankopen

Nadere informatie

Kavelpaspoort Schootsveld Wildemaet

Kavelpaspoort Schootsveld Wildemaet Kavelpaspoort Schootsveld Wildemaet 06 04 08 1. KAVELOVERZICHT 10 2. ENSEMBLE 3. UITGANGSPUNTEN 12 14 4. WILDEMAET 5. VERKOOPPROCEDURE 6. CONTACT INLEIDING Hier kunnen wonen is uniek Heel soms stuit u

Nadere informatie

Bouw je eigen droomhuis. Particulier opdrachtgeverschap in t Duyfrak. www.tduyfrak.nl

Bouw je eigen droomhuis. Particulier opdrachtgeverschap in t Duyfrak. www.tduyfrak.nl Bouw je eigen droomhuis in t Duyfrak www.tduyfrak.nl juni 2013 t Duyfrak Veel mensen hebben al belangstelling getoond voor t Duyfrak. Niet alleen vanwege de centrale ligging van het plan, nabij de oude

Nadere informatie

KAVELPASPOORT. Janssen de Jong Projectontwikkeling B.V.

KAVELPASPOORT. Janssen de Jong Projectontwikkeling B.V. KAVELPASPOORT Nieuwbouwplan Creemerhof Sevenum Type: Bouwkavel Maart 2013 Verkoop: Ontwikkeling: Woonketting B.V. Janssen de Jong Projectontwikkeling B.V. Contactpersoon: Ralph Beunen Contactpersoon: Jolanda

Nadere informatie

Beleidsregel Kruimelgevallen

Beleidsregel Kruimelgevallen Beleidsregel Kruimelgevallen Het Brunink - Woonvelden 3, 3a en 4 Inleiding Op 20 april 2012 is het bestemmingsplan Het Brunink 2011 vastgesteld. Het bestemmingsplan regelt de ruimtelijk planologische kaders

Nadere informatie

T TE KOOP. Heilaarstraat 186 te Breda. Vraagprijs 345.000,= k.k.

T TE KOOP. Heilaarstraat 186 te Breda. Vraagprijs 345.000,= k.k. T TE KOOP Heilaarstraat 186 te Breda Vraagprijs 345.000,= k.k. Pastoor van Spaandonkstraat 24 4813 BS Breda Tel. 076-522 71 94 www.lambregtsmakelaardij.nl info@lambregtsmakelaardij.nl Geachte zoeker, Over

Nadere informatie

Landelijk wonen tussen riet en water, dat is Wonen in Piershil. Vrije kavels. Wij helpen u graag uw droom te verwezenlijken!

Landelijk wonen tussen riet en water, dat is Wonen in Piershil. Vrije kavels. Wij helpen u graag uw droom te verwezenlijken! Landelijk wonen tussen riet en water, dat is Wonen in Piershil. Vrije kavels Wij helpen u graag uw droom te verwezenlijken! Wonen in het groen en omringd door water, in Piershil kan het! Lotie en omgeving

Nadere informatie

Pelgrimsche Hoeve. Kavelgegevens. kavelnummer: 1. 's-hertogenbosch. prijs: 325 / m² ex. btw. Team Uitgifte

Pelgrimsche Hoeve. Kavelgegevens. kavelnummer: 1. 's-hertogenbosch. prijs: 325 / m² ex. btw. Team Uitgifte Pelgrimsche Hoeve Kavelgegevens prijs: 325 / m² ex. btw 's-hertogenbosch kavelnummer: 1 prijspeil: 2015 Team Uitgifte Monique van Griensven - van Lent 06-31942182 m.vangriensven@s-hertogenbosch.nl Pelgrimsche

Nadere informatie

Landschappelijk Wonen Mussel

Landschappelijk Wonen Mussel gemeente Stadskanaal Landschappelijk Wonen Mussel Verkoopbrochure maart 2014 - kaveltekening en prijzen - bestemmingsplan - beeldkwaliteitsplan Leeswijzer Op bladzijde 3 en 4 vindt u de verkaveling en

Nadere informatie

WONEN AAN DE BOSRAND LEGENDA haag (meidoorn) kavelnummer. grens kavel - openbare ruimte

WONEN AAN DE BOSRAND LEGENDA   haag (meidoorn) kavelnummer. grens kavel - openbare ruimte LEGENDA kavelnummer grens kavel - openbare ruimte onderlinge vaste kavelgrens kavelgrens n.t.b. (scheiding 2-onder-1-kap) maatwerk kavelgrens mogelijk kavel vrijstaande villa kavel 2-onder-1-kapvilla oppervlakte

Nadere informatie

SAMEN BOUWEN LAREN - SCHONEVELD

SAMEN BOUWEN LAREN - SCHONEVELD LAREN SCHONEVELD SAMEN BOUWEN LAREN - SCHONEVELD Het Gelderse, gemoedelijke Laren heeft alle basisvoorzieningen te bieden. Je boodschappen doe je om de hoek bij de bakker, slager en supermarkt. Nieuwbouwwijk

Nadere informatie

SCHERPENZEEL, NIEUWSTRAAT 103 KAVEL 3

SCHERPENZEEL, NIEUWSTRAAT 103 KAVEL 3 SCHERPENZEEL, NIEUWSTRAAT 103 KAVEL 3 BOUWKAVEL IN EEN LANDELIJKE EN GELIEFDE OMGEVING! Scherpenzeel is centraal gelegen in de Gelderse Vallei te midden van de weilanden, bossen en landgoederen. Het plangebied

Nadere informatie

Kavelpaspoort Almen Zuid fase 1

Kavelpaspoort Almen Zuid fase 1 1 Kavelpaspoort Almen Zuid fase 1 Kavelgegevens Plangebied Nummer 1 Type woning Vrijstaande woning Oppervlakte ± 445 m² Verkoopprijs 141.900,-- vrij op naam Bouwpeil van de woning Goothoogte Nokhoogte

Nadere informatie

Aandachtspunten bouwkavel, d.d

Aandachtspunten bouwkavel, d.d Project: 6867 Op de Baant te Sint Joost Gemeente Echt-Susteren Bouwkavels: I t/m VI Aandachtspunten bouwkavel, d.d 04-09-2018 PASSIE VOOR VAKMANSCHAP Inleiding: BurgtBouw verkoopt enkel en alleen bouwrijpe

Nadere informatie

Lab32 architecten. Nieuwbouw woonhuis fam. Kanters Merseloseweg CE Venray

Lab32 architecten. Nieuwbouw woonhuis fam. Kanters Merseloseweg CE Venray Nieuwbouw woonhuis fam. Kanters Merseloseweg 144 5801 CE Venray dossier : 2015.458 datum : 29 juni 2015, gewijzigd 20.07.2015 Ruimtelijke onderbouwing Procedure: Omgevingsvergunning voor activiteit afwijken

Nadere informatie

Kavelpaspoort Zwanebloemweg Broekland

Kavelpaspoort Zwanebloemweg Broekland Kavelpaspoort Zwanebloemweg Broekland Bouwkavels Broekland Spreken groen, ruimte en zelf een huis bouwen je aan? Wil je graag wonen en werken met weids uitzicht op de Sport- en Recreatiezone? Dan is dit

Nadere informatie

B E E L D K W A L I T E I T S P L A N U I T B R E I D I N G W I L L E M S O O R D 2 1 M E I

B E E L D K W A L I T E I T S P L A N U I T B R E I D I N G W I L L E M S O O R D 2 1 M E I Bureau B+O Architecten B.V. Landschap Stedenbouw Architectuur Interieur B +O B E E L D K W A L I T E I T S P L A N U I T B R E I D I N G W I L L E M S O O R D 2 1 M E I 2 0 0 8 B +O Project beeldkwaliteitplan

Nadere informatie

NIJREES NOORD ALMELO BOUW UW EIGEN DROOMHUIS 4 RUIME BOUWKAVELS NIJREES NOORD TE ALMELO

NIJREES NOORD ALMELO BOUW UW EIGEN DROOMHUIS 4 RUIME BOUWKAVELS NIJREES NOORD TE ALMELO NIJREES NOORD ALMELO BOUW UW EIGEN DROOMHUIS 4 RUIME BOUWKAVELS NIJREES NOORD TE ALMELO De omgeving Met ruim 72.000 inwoners is Almelo een middelgrote In het centrum van Almelo ligt het Theaterhotel waar

Nadere informatie

Bouwkavels. De Heemtuin. Kruidenwijk Zuid. Ontwerp uw eigen woning

Bouwkavels. De Heemtuin. Kruidenwijk Zuid. Ontwerp uw eigen woning Bouwkavels De Heemtuin Kruidenwijk Zuid Ontwerp uw eigen woning december 2017 INTRODUCTIE BOUWKAVELS Op onderstaande tekening is de ligging van de beschikbare kavels aangegeven. De nummers in de kavels

Nadere informatie

Bouwkavels. De Heemtuin. Kruidenwijk Zuid. Ontwerp uw eigen woning

Bouwkavels. De Heemtuin. Kruidenwijk Zuid. Ontwerp uw eigen woning Bouwkavels De Heemtuin Kruidenwijk Zuid Ontwerp uw eigen woning mei 2018 INTRODUCTIE De Kruidenwijk is de jongste wijk van Nijverdal. De bouw startte al in de jaren tachtig maar er wordt nog steeds verder

Nadere informatie

Aan- en uitbouwen Wanneer bouwvergunningsvrij, wanneer een bouwvergunning nodig?

Aan- en uitbouwen Wanneer bouwvergunningsvrij, wanneer een bouwvergunning nodig? Aan- en uitbouwen Wanr bouwvergunningsvrij, wanr een bouwvergunning nodig? Is uw woning toch een beetje te klein geworden en is een serre dé oplossing? Of wilt u een garage voor uw auto? Als de ruimte

Nadere informatie

Bouwkavels Wielewaallaan Hurwenen

Bouwkavels Wielewaallaan Hurwenen Bouwkavels Wielewaallaan Hurwenen 2 Inhoud 5 Gemeente en kern 6 De Wielewaallaan 8 Impressie Wielewaallaan 9 De kavels 10 Interesse? 11 Voorwaarden om te bouwen 12 Bestemmingsplankaart 13 De koop van een

Nadere informatie

PROJECTBESLUIT SCHONENBURGSEIND 40

PROJECTBESLUIT SCHONENBURGSEIND 40 PROJECTBESLUIT SCHONENBURGSEIND 40 2 van 13 Inhoudsopgave Regels 3 Hoofdstuk 1 Inleidende regels 4 Artikel 1 Begrippen 4 Artikel 2 Wijze van meten 7 Hoofdstuk 2 Besluitvlakregels 8 Artikel 3 Gemengd 8

Nadere informatie

O m g e v i n g s v e r g u n n i n g

O m g e v i n g s v e r g u n n i n g O m g e v i n g s v e r g u n n i n g Besluit d.d. 31 mei 2017 Wij verlenen de omgevingsvergunning voor het bouwen van een carport. Activiteiten Projectadres : Bouw Handelen in strijd met regels RO : Hoge

Nadere informatie

- 1. 0Kavelpaspoort. De bouwkavel. Kavelgegevens. Nummer 21. Oppervlakte ± 615m². Bouwpeil van de woning N.A.P.

- 1. 0Kavelpaspoort. De bouwkavel. Kavelgegevens. Nummer 21. Oppervlakte ± 615m². Bouwpeil van de woning N.A.P. - 1 0Kavelpaspoort De bouwkavel Kavelgegevens Nummer 21 Type woning Vrijstaande woning Oppervlakte ± 615m² Verkoopprijs 260.000,-- vrij op naam Bouwpeil van de woning + 24.90 N.A.P. Goothoogte Maximaal

Nadere informatie

De Eijken Nuth. Bouwkavels (en vrijstaande villa s)

De Eijken Nuth. Bouwkavels (en vrijstaande villa s) De Eijken Nuth Bouwkavels (en vrijstaande villa s) Prachtig wonen in het mooie Limburg De gemeente Nuth ligt centraal in Zuid-Limburg en bestaat uit 5 kernen met elk een eigen geschiedenis en specifiek

Nadere informatie

Kavelpaspoort Kavel Grasbaan Grasjonker

Kavelpaspoort Kavel Grasbaan Grasjonker Kavelpaspoort Kavel Grasbaan Grasjonker Inleiding In het gebied tussen de Grasjonker, de Grasduiker, de Grasbaan en de Stillen Dijk is de bouw van vrijstaande woningen mogelijk met een landelijke uitstraling.

Nadere informatie

bouwkavels oetbrink daarle west Ontwerp uw eigen woning bouwkavels

bouwkavels oetbrink daarle west Ontwerp uw eigen woning bouwkavels bouwkavels oetbrink daarle west bouwkavels Ontwerp uw eigen woning Januari 2019 INTRODUCTIE BOUWKAVELS De kavels liggen aan t Oetbrink. Op onderstaande tekening is de ligging van de kavels aangegeven.

Nadere informatie

Boerenzwaluw Uniek bouwkavel uitbreidingswijk luchen Mierlo

Boerenzwaluw Uniek bouwkavel uitbreidingswijk luchen Mierlo Boerenzwaluw Uniek bouwkavel uitbreidingswijk luchen Mierlo Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve

Nadere informatie

SOESTDIJKSEWEG NOORD *** TE BILTHOVEN

SOESTDIJKSEWEG NOORD *** TE BILTHOVEN SOESTDIJKSEWEG NOORD 482-484*** TE BILTHOVEN OMSCHRIJVING: KAVEL C In opdracht van Touchex II B.V. heeft H. van 't Hof architecten op het fraaie bosterrein "Beukenrode" ter grootte van bijna 25.000m²,

Nadere informatie

TE KOOP. Voortmansweg, 7524 Enschede. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Voortmansweg, 7524 Enschede. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP Voortmansweg, 7524 Vraagprijs 450.000,- k.k. Omschrijving In landgoederenzone "De Groene Scheg" op het landgoed 't Welna ligt deze unieke bouwkavel met een totaal oppervlakte van maximaal 9.000

Nadere informatie

T E K O O P. Losplaats ong. te Maarheeze

T E K O O P. Losplaats ong. te Maarheeze Losplaats ong. - Maarheeze De Losplaats is een lommerrijk pad gelegen aan de rand van de jonge wijk Bruine Akkers. Voorzieningen zoals de winkelstraat, scholen en zorgvoorzieningen zijn binnen een tiental

Nadere informatie

Bouw uw eigen woning Hengelo!

Bouw uw eigen woning Hengelo! Bouw uw eigen woning Hengelo! Enkele verspreid liggende woningen in Hengelo www.kavelsinhengelo.nl februari 2019 Kijk voor het actuele kavelaanbod op www.kavelsinhengelo.nl Deelgebied Kavelnummer Oppervlakte

Nadere informatie