i ÄÄt WxÄÑ{ t CHECKLIST programma van eisen & wensen CHECKLIST MAAK UW PROGRAMMA VAN EISEN EN WENSEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "i ÄÄt WxÄÑ{ t CHECKLIST programma van eisen & wensen CHECKLIST MAAK UW PROGRAMMA VAN EISEN EN WENSEN"

Transcriptie

1 blad 1 / 6 MAAK UW PROGRAMMA VAN EISEN EN WENSEN Om een ontwerp te kunnen maken is het belangrijk om te weten wat voor u belangrijke en minder belangrijke wensen of eisen zijn. Algemeen kunt u een paar vragen aan uzelf stellen: Wat vindt u mooi? Kijk om u heen op straat, informeer u via tijdschriften en websites, leg een map aan van beeldmateriaal. Maar definieer vooral ook voor uzelf wat u niet mooi vindt. Welke functies moet uw bouwobject krijgen? Denk na over zaken als het aantal kamers, eventuele toekomstige gezinsuitbreiding of een (toekomstig) kantoor aan huis. Hoe zit het met uw planning en budget? De vier grootste financiële posten zijn de aanschaf van de grond, de bouw van de woning, de inrichting en buitenvoorzieningen. Past dit allemaal binnen uw budget? En wanneer heeft u uw te bouwen object nodig? Het is in alle gevallen verstandig om op zijn minst een globale financiële planning vast te stellen. Misschien weet u bij een bepaald onderwerp (nog) niet wat u precies wilt hebben, maar onderstaande lijst zal u zeker op weg helpen. Succes! Architectuur Naar welke architectuur gaat uw voorkeur uit? U kunt denken aan de volgende algemene of streekgebonden stijlen: - Traditioneel, modern, eigentijds, kubistisch, jaren-30, landhuis- /boerderijstijl, statig (notarisstijl) etc. - Engelse, Amerikaanse of Zuid-Europese stijl Ook de dakvorm is belangrijk voor de architectuur. Enkele kapvormen zijn: zadeldak, schilddak, piramidedak, lessenaardak en een platdak. Vervolgens bepalen ook de goot- en nokhoogte mede de karakteristiek van uw woning. Gezinssamenstelling Voor het gebruik van de woning is de samenstelling van het gezin bepalend. Waar moet u in de (nabije) toekomst rekening mee houden? Is er sprake van minder valide bewoners, nu en/of in de toekomst? Dit in verband met slapen op de begane grond, trappen en hoogteverschillen.

2 blad 2 / 6 Werken aan huis Dient er in de villa een ruimte of een werkhoek te worden gerealiseerd, die thuis werken mogelijk maakt? Zo ja, welke eisen worden er dan aan deze werkplek gesteld. Denk hierbij ook aan de relatie met andere delen van de woning. Oriëntatie van het bouwperceel Het bouwperceel biedt door de ligging en de oriëntatie mogelijkheden en beperkingen. Een drukke doorgaande verkeersweg of spoorlijn kunnen voor de nodige hinder zorgen. De zonoriëntatie van het perceel bepaalt in belangrijke mate de plaats waar de diverse ruimten in de villa worden gesitueerd. Door bewust rekening te houden met zonlicht kan het woongenot aanzienlijk worden verhoogd. Een slaapkamer op het westen heeft bijvoorbeeld als nadeel, dat de zon de kamer opwarmt voor het slapen gaan. Ook op de energiekosten kan behoorlijk worden bespaard. Relevante vragen zijn: - Welke ruimten moeten aan de geluidarme zijde van de woning liggen? - Is de oriëntatie van de ruimten naar de zon of de tuin belangrijk of juist niet? - Welke ruimten zijn aan de straatzijde en welke aan de tuinzijde gewenst? Ruimtelijke relaties Bij het ontwerpen van een villa is het belangrijk om te weten welke ruimten onderling verbonden moeten worden en welke juist niet. Ofwel: tussen welke ruimten is een deur of doorgang gewenst, en welke ruimten zijn niet of slechts indirect met elkaar verbonden via een overloop of entree/hal? Hobby s Zijn er nog specifieke hobby s die thuis worden uitgeoefend en waar dus rekening mee moet worden gehouden, bijvoorbeeld in verband met geluid (muziekinstrument) of ruimte (elektrische trein).

3 blad 3 / 6 De entree Hoe wilt u de entree van uw villa inrichten? U moet hier in ieder geval rekening houden met de deur van de meterkast. Andere aandachtspunten zijn: - Trapvorm (recht, gedraaid) - Open trap of gesloten trap met bergkast - Toiletruimte (closet, fontein, urinoir,. ) - Garderobekast of garderobe-nis - Vide De woonkamer In de woonkamer kunt u heerlijk ontspannen, leeft u met het gezin en ontvangt u vrienden en familie. Het is dan ook belangrijk dat hier alle gemakken aanwezig zijn. - Hebt u voorkeur voor een bepaalde woonkamervorm (rechthoekig of L- vorm) of wilt u een kamer-en-suite (woon- en eetgedeelte gescheiden door schuifdeuren, al dan niet met kasten). - Wilt u aansluitend een aparte tv-kamer of werkhoek. - Wilt u een gas- of houtkachel. - Waar wilt u de tv en audioinstallatie. - Hebt u meubels die persé geplaatst moeten kunnen worden. - Wilt u dat de woonkamer is georiënteerd op de voor- of achterzijde van het huis of op beide? De keuken De keuken in uw villa is de werkkamer bij uitstek. Er zijn veel ideeën over het inrichten van een keuken en de koppeling naar de woonkamer. - Is de keuken een aparte ruimte of staat deze in open verbinding met de woonkamer. - Is de keuken alleen een werkruimte of ook een verblijfsruimte, de zogenaamde woonkeuken. - Krijgt het keukenmeubel bovenkasten, een kookeiland en wat is de vorm.

4 blad 4 / 6 De bijkeuken Het kan praktisch zijn om bij de keuken een vertrek te hebben met kastruimte. De keuken blijft dan mooi en ruimtelijk, zonder dat hier (te) veel kastruimte hoeft te worden gerealiseerd. De bijkeuken kan tevens dienen als wasruimte en tochtportaal voor de achterdeur. De garage - Wilt u een garage? Een enkele of dubbele garage? - En is deze van binnenuit bereikbaar of vrijstaand van de villa? - Mag de garage ongeïsoleerd zijn of moet hij worden geisoleerd? Afhankelijk van de architectuur en de wensen van de bewoner kunnen diverse soorten garagedeuren worden toegepast, desgewenst op afstand bedienbaar. Als verlengstuk van de garage kan een carport worden overwogen. De slaapkamer Een slaapkamer kan op iedere verdieping worden gesitueerd. Wilt u alles gelijkvloers, dan is een slaapkamer op de begane grond wenselijk, maar ook de zolderverdieping kan uitstekend worden ingericht als slaapkamer. - Hoeveel slaapkamers zijn er gewenst? - Wat zijn de afmetingen van de slaapkamers? - Moeten één of meerdere slaapkamers een rechtstreekse verbinding hebben met de badkamer? - Is bij één of meer slaapkamers een inbouw- of inloopkast gewenst? De badkamer Voor de indeling van de badkamer bestaan veel varianten. - Wilt u één of twee wastafels, een bad, douche, toilet en eventueel bidet. - Wilt u het toilet gescheiden van of in de badkamer. - Wat te denken van een stoomcabine of een sauna. - Als er op meerdere verdiepingen slaapkamers komen, is het ook wenselijk om op iedere verdieping een bad- of doucheruimte te maken.

5 blad 5 / 6 Een kelder Door een kelder op te nemen in het ontwerp krijgt de villa veel ruimte extra. De kelder kan onder de gehele woning liggen of er kan een kleinere prefab kelder onder een gedeelte van de woning worden gerealiseerd. Opstelplaats wasmachine Afhankelijk van de woonwensen kan de wasmachine en eventueel de droger in de bijkeuken, op zolder, in de kelder of in een aparte was-/strijkruimte worden opgesteld. CV-ketel / technische installaties De technische installaties worden vaak geplaatst in de bijkeuken of op zolder. Een en ander is afhankelijk van de beschikbare ruimte. - Hebt u specifieke wensen ten aanzien van de verwarmings-, elektrische- of beveiligingsinstallatie. - Wilt u een stofzuiginstallatie of een uitgebreide audio/stereo-installatie. In sommige gevallen is het belangrijk dat de installatie in de ontwerpfase reeds bekend is, omdat hiervoor ruimte moet worden gereserveerd. Een luchtverwarmingsinstallatie bijvoorbeeld vraagt veel ruimte voor de luchtkanalen door de gehele villa en voor een open haard is een rookgaskanaal nodig. Een gasgestookt toestel is in de kelder niet toegestaan. Villa details Er zijn vele aspecten die van belang zijn om te komen tot een villa die aansluit op uw wensen. Ook details zijn hierin belangrijk. De volgende gebouwdelen zijn ter overweging: - overdekt terras of veranda - erker - overdekte entree - carport - geïntegreerde (onzichtbare) kasten voor rolluiken of screens - gevelluiken - schoorsteen (met schoorsteenkap) - dakkapellen.

6 blad 6 / 6 De tuin De architectuur van uw villa komt pas goed tot zijn recht als de villa is ingebed in een mooie omgeving. De tuin is daarom een belangrijk onderdeel van het totale concept. Bij het ontwerpen is het daarom belangrijk om te weten welke wensen u hebt ten aanzien van de tuin. Zo mogelijk dient er in het ontwerp rekening te worden gehouden met de zontoetreding. Hierop kunnen zowel het ontwerp van de villa, als de ligging van terrassen en een eventueel zwembad worden afgestemd. Maar ook andere wensen zoals bestratingen, bomen, toegangspoorten en hekwerken kunnen nu reeds een belangrijke rol spelen bij de totstandkoming van het ontwerp. Overig Natuurlijk is bovenstaande checklist niet volledig. U hebt ongetwijfeld nog aanvullende wensen of ideeën die u wilt bespreken. Als u rondkijkt in uw huidige woning, weet u ongetwijfeld een aantal specifieke zaken te benoemen, die u juist wel of juist niet wilt terugzien. We horen deze graag en kijken hoe ze te integreren zijn.

Bredestraat-Zuid 29 HERVELD

Bredestraat-Zuid 29 HERVELD Bredestraat-Zuid 29 HERVELD Vraagprijs 795.000,= k.k. Op schitterende locatie gelegen, uitstekend onderhouden riante woonboerderij met dubbele garage, heerlijk verwarmd (binnen)zwembad, fraai aangelegde

Nadere informatie

Waalre: Vlasrootlaan 1 Vraagprijs: k.k. Vlasrootlaan 1

Waalre: Vlasrootlaan 1 Vraagprijs: k.k. Vlasrootlaan 1 Waalre: Vlasrootlaan 1 Vraagprijs: 1.395.000 k.k. Vlasrootlaan 1 Omschrijving TOPLOCATIE! Residentieel wonen te Waalre in een van de mooiste lanen van zuid-oost Brabant. Deze grootse en uitstekend onderhouden

Nadere informatie

ACHTERBERGSESTRAATWEG 183 RHENEN 849.000 k.k. www.achterbergsestraatweg183.nl Achterbergsestraatweg 183, Rhenen Op mooie hoeklocatie aan de rand van de populaire nieuwbouwwijk Schoneveld gelegen volledig

Nadere informatie

Lamsoor 23 Bergen op Zoom

Lamsoor 23 Bergen op Zoom Lamsoor 23 Bergen op Zoom Huijbergseweg 140 4631 SW Hoogerheide Telefoon 0164 620552 Mobiel 06-11343091 Internet www.leestmakelaardij.nl IBAN NL77RABO01743700400 BTW 1549.71.078.BO1 K.v.K. Breda 20095377

Nadere informatie

Betuwevilla Alkmene. Aannemersbedrijf Rowebo B.V. De Chamotte GT GELDERMALSEN Tel:

Betuwevilla Alkmene. Aannemersbedrijf Rowebo B.V. De Chamotte GT GELDERMALSEN Tel: Alkmene Uw eigen huis laten bouwen is erg spannend. Er komt veel bij kijken en u wilt het liefst snel weten waar u aan toe bent. Met de s van Rowebo maakt u een voortvarende start en is uw droomvilla binnen

Nadere informatie

Kattebos Heerenveen

Kattebos Heerenveen Kattebos 109 - Heerenveen Vraagprijs 595.000,-- kosten koper Omschrijving Kattebos 109 - Heerenveen Op schitterende hoeklocatie en tegenover het Heidemeer met golfcourse gelegen, vrijstaande villa met

Nadere informatie

OLDEHOVE Molenstraat 16

OLDEHOVE Molenstraat 16 OLDEHOVE Molenstraat 16 Vraagprijs: 435.000 kosten koper Omschrijving OLDEHOVE - Molenstraat 16 Sfeervol herenhuis gelegen in het dorp Oldehove. In circa 1890 is hier aan de Molenstraat dit prachtige karakteristieke

Nadere informatie

De Linde 5 - Leeuwarden

De Linde 5 - Leeuwarden De Linde 5 - Leeuwarden Vraagprijs 439.000,-- kosten koper Omschrijving De Linde 5 - Leeuwarden In 2007 onder architectuur gebouwde moderne villa, met serre en veranda, prachtige tuin voorzien van vijver,

Nadere informatie

Wetterkrite 35 - Goutum

Wetterkrite 35 - Goutum Wetterkrite 35 - Goutum Vraagprijs 595.000,-- kosten koper Omschrijving Wetterkrite 35 - Goutum Aan open vaarwater, luxe en hoogwaardig afgewerkte VILLA gelegen in een chique woonwijk in Goutum Noord.

Nadere informatie

Kempstraat LN Born

Kempstraat LN Born Kempstraat 23 6121 LN Born Vraagprijs: 594.000,- k.k. Omschrijving Deze volledig geïsoleerde royale villa is gelegen in een rustige en groene woonomgeving. De woning is in karakteristieke landelijke stijl

Nadere informatie

ZWANENWATER BW LELYSTAD K.K.

ZWANENWATER BW LELYSTAD K.K. ZWANENWATER 48 8245 BW LELYSTAD 795.000 K.K. KENMERKEN Overdracht Vraagprijs 795.000,- k.k. Verwarming 203,- Aanvaarding In overleg Eigendomsrechten Geheel perceel Bouw Type object Soort bouw Bouwperiode

Nadere informatie

GOLFPARK AG LELYSTAD K.K.

GOLFPARK AG LELYSTAD K.K. GOLFPARK 174 8241 AG LELYSTAD 435.000 K.K. KENMERKEN Overdracht Vraagprijs Aanvaarding Eigendomsrechten 435.000,- k.k. In overleg Geheel perceel Bouw Type object Woonhuis, eengezinswoning, vrijstaande

Nadere informatie

OESTER 12 MIDDENMEER.

OESTER 12 MIDDENMEER. OESTER 12 MIDDENMEER www.oester12.nl Omschrijving Oester 12 in Middenmeer Heeft u behoefte aan veel ruimte in en om het huis, dan is dit uw kans. Deze royale twee-onder-één kapwoning is gebouwd in de geliefde

Nadere informatie

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ Lotsweg 14-16, Den Hoorn In het buitengebied van Den Hoorn gelegen vrijstaande jaren 30 stijl villa met rondomgelegen tuin, verhard bedrijfsterrein, open loods en bedrijfsloods van 1.500 m². Gunstig gelegen

Nadere informatie

RIJSSEN Lentfersweg 17. vraagprijs k.k

RIJSSEN Lentfersweg 17. vraagprijs k.k RIJSSEN Lentfersweg 17 vraagprijs 245.000 k.k. 0548-540 868 info@tenhove.nl www.tenhove.nl Kenmerken Inhoud woning: 360 m³ Woonoppervlakte: 95 m² Perceeloppervlakte: 446 m² Bouwjaar: 1967 Bijzonder mooi

Nadere informatie

Brochure. De Boskant 3 - Leersum. Vraagprijs ,-- k.k.

Brochure. De Boskant 3 - Leersum. Vraagprijs ,-- k.k. Brochure De Boskant 3 - Leersum Vraagprijs 679.000,-- k.k. Omschrijving De Boskant 3 - Leersum VRIJSTAANDE VILLA MET DUBBELE GARAGE OP EEN PERCEEL VAN 975 m², prachtig gelegen in een doodlopend laantje.

Nadere informatie

Bollemanssteeg 25 - Leeuwarden Vraagprijs 379.000,-- kosten koper

Bollemanssteeg 25 - Leeuwarden Vraagprijs 379.000,-- kosten koper Bollemanssteeg 25 - Leeuwarden Vraagprijs 379.000,-- kosten koper Omschrijving Bollemanssteeg 25 - Leeuwarden Riant wonen en werken in de binnenstad! Deze royale stadsvilla, gelegen op een rustige locatie,

Nadere informatie

TE KOOP. Baroklaan K.K TR Leek

TE KOOP. Baroklaan K.K TR Leek TE KOOP 409.000 K.K. Baroklaan 13 9351 TR Leek Baroklaan 13 9351 TR Leek Inleiding Een huis met uitstraling! Deze in 2003 traditioneel gebouwde vrijstaande woning ligt in de wijk "Wolveschans" in Leek

Nadere informatie

Brochure. Doornveldlaan 6 B - Doorn. Vraagprijs ,-- k.k.

Brochure. Doornveldlaan 6 B - Doorn. Vraagprijs ,-- k.k. Brochure Doornveldlaan 6 B - Doorn Vraagprijs 1.250.000,-- k.k. Omschrijving Doornveldlaan 6 B - Doorn Heerlijk thuiskomen? Royale en modern ingerichte vrijstaande villa, gelegen aan een doodlopend laantje,

Nadere informatie

Venusskulp 9 - Stiens

Venusskulp 9 - Stiens Venusskulp 9 - Stiens Vraagprijs 225.000,-- kosten koper Omschrijving Venusskulp 9 - Stiens Deze riante, in 2002 uitgebouwde en verbouwde, 2 onder 1 kap woning met royale garage heeft maar liefst 6 slaapkamers.

Nadere informatie

Informatiebrochure. Elten, De Bill 11. Vraagprijs: 429.000,-- k.k. kopersprovisie: 3,570% Aanvaarding: in overleg

Informatiebrochure. Elten, De Bill 11. Vraagprijs: 429.000,-- k.k. kopersprovisie: 3,570% Aanvaarding: in overleg Woonderijen R.H.H. Steverink Kwartiersedijk 36 6909 DJ Babberich tel: 0316-248768 mobiel: 06-10659354 fax: 0316-248146 info@woonderijen.nl www.woonderijen.nl Informatiebrochure Elten, De Bill 11 Vraagprijs:

Nadere informatie

PROGRAMMA VAN EISEN EIGEN WONING

PROGRAMMA VAN EISEN EIGEN WONING Bijlage III PROGRAMMA VAN EISEN EIGEN WONING De eisen die in een zogenaamd programma van eisen worden opgenomen bestaan grofweg uit drie soorten: Functionele en ruimtelijke eisen Materiaaleisen, vorm en

Nadere informatie

Luxe afgewerkt vrijstaand landhuis Van Musschenbroekstraat 29 te Elsendorp

Luxe afgewerkt vrijstaand landhuis Van Musschenbroekstraat 29 te Elsendorp Luxe afgewerkt vrijstaand landhuis Van Musschenbroekstraat 29 te Elsendorp Dit stijlvolle en vrijstaand landhuis is fraai gelegen aan de rand van Elsendorp aan het einde van doodlopende straat met vrij

Nadere informatie

TE KOOP. Badhuisstraat K.K LT Vlissingen

TE KOOP. Badhuisstraat K.K LT Vlissingen TE KOOP 700.000 K.K. Badhuisstraat 44 46 4381 LT Vlissingen Badhuisstraat 44 46 4381 LT Vlissingen Inleiding Dubbel woonhuis aan de Badhuisstraat 44-46 Heel soms zijn er gevels waarvan je je niet kunt

Nadere informatie

EEN OASE VAN RUST EN RUIMTE

EEN OASE VAN RUST EN RUIMTE Van Landhuis de Bongerd is een begroting en een plan beschikbaar om het een meer moderne eigentijdse uitstraling te geven. Het plan en de begroting liggen ter inzage in het huis. Enige artist impressions

Nadere informatie

van Helomastate 10 - Leeuwarden

van Helomastate 10 - Leeuwarden van Helomastate 10 - Leeuwarden Vraagprijs 495.000,-- kosten koper Omschrijving van Helomastate 10 - Leeuwarden Op bijzonder fraaie locatie in de wijk Camminghaburen gelegen comfortabel landhuis aan het

Nadere informatie

Alphons Ratslaan 8 - VENLO

Alphons Ratslaan 8 - VENLO Gedetailleerde omschrijving DETAILS Bouwjaar: 2012 Perceeloppervlak: 678 m² Inhoud object: 800 m³ Woonoppervlak: 200 m² Totaal aantal kamers: 5 Aantal slaapkamers: 3 Badkamers: 2 Verdiepingen: 2 Parkeerplaatsen:

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE HEUWEIDE 5 GRONAU

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE HEUWEIDE 5 GRONAU VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE HEUWEIDE 5 GRONAU VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE HEUWEIDE 5 GRONAU Vraagprijs : 452.500,- k.k. Kadastrale gegevens : Gemeente GRONAU Sectie 43 Nummer(s) 1120 + 1123 + 1119

Nadere informatie

BIRDIELAAN BB LELYSTAD K.K.

BIRDIELAAN BB LELYSTAD K.K. BIRDIELAAN 23 8241 BB LELYSTAD 545.000 K.K. KENMERKEN Overdracht Vraagprijs Aanvaarding Eigendomsrechten 545.000,- k.k. In overleg Geheel perceel Bouw Type object Woonhuis, villa, vrijstaande woning Bouwperiode

Nadere informatie

Onderste Molenweg 57 - VENLO

Onderste Molenweg 57 - VENLO Onderste Molenweg 57 - VENLO "Onder architectuur gebouwde villa met eigen oprit met grote inpandige garage, een deels overdekt terras en ruime tuin." Vraagprijs: 650.000,00 k.k. Voormelde informatie is

Nadere informatie

Programma van eisen voor uw eigen woning

Programma van eisen voor uw eigen woning Programma van eisen voor uw eigen woning De eisen die in een zogenaamd programma van eisen worden opgenomen bestaan grofweg uit drie soorten: 1. Functionele & ruimtelijke eisen 2. Materiaaleisen, vorm

Nadere informatie

Reinette 46 Boskoop Vraagprijs 550.000,-- k.k.

Reinette 46 Boskoop Vraagprijs 550.000,-- k.k. Reinette 46 Boskoop Vraagprijs 550.000,-- k.k. Zeer goed onderhouden, fraai gedetailleerde kubusvilla. Gebouwd op ca 600 m² eigen grond met garage, carport en oprit met ruimte voor 4 auto's. De achtertuin

Nadere informatie

Betuwevilla Elstar. Aannemersbedrijf Rowebo B.V. De Chamotte GT GELDERMALSEN Tel:

Betuwevilla Elstar. Aannemersbedrijf Rowebo B.V. De Chamotte GT GELDERMALSEN Tel: Betuwevilla Elstar Uw eigen huis laten bouwen is erg spannend. Er komt veel bij kijken en u wilt het liefst snel weten waar u aan toe bent. Met de Betuwevilla s van Rowebo maakt u een voortvarende start

Nadere informatie

Verkoopbrochure Arnhemseweg 375 28 april 2015 TE KOOP. Vrijstaande jaren 30 woning met grote schuur Ieder bod vanaf 330.000 k.k. nemen we serieus.

Verkoopbrochure Arnhemseweg 375 28 april 2015 TE KOOP. Vrijstaande jaren 30 woning met grote schuur Ieder bod vanaf 330.000 k.k. nemen we serieus. TE KOOP Vrijstaande jaren 30 woning met grote schuur Ieder bod vanaf 330.000 k.k. nemen we serieus. Vooraanzicht woning Te koop: volledig gerenoveerde en deels nieuwgebouwde vrijstaande jaren 30 woning

Nadere informatie

Lytse Wyngaerden 24 - Langezwaag

Lytse Wyngaerden 24 - Langezwaag Lytse Wyngaerden 24 - Langezwaag Vraagprijs 879.000,-- kosten koper Omschrijving Lytse Wyngaerden 24 - Langezwaag Op zeer fraaie landelijke woonstand gelegen, schitterende en sfeervolle woonboerderij met

Nadere informatie

Uden, Schepel 2. Begane grond:

Uden, Schepel 2. Begane grond: Uden, Schepel 2 Aan de rand van nieuwbouwwijk Uden Zuid gelegen, royale vrijstaande villa met dubbele inpandige garage en een fraai aangelegde tuin met veel privacy en stenen tuinhuis. Bouwjaar: 2000 Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

Betuwevilla Jonagold. Aannemersbedrijf Rowebo B.V. De Chamotte GT GELDERMALSEN Tel:

Betuwevilla Jonagold. Aannemersbedrijf Rowebo B.V. De Chamotte GT GELDERMALSEN Tel: Betuwevilla Jonagold Uw eigen huis laten bouwen is erg spannend. Er komt veel bij kijken en u wilt het liefst snel weten waar u aan toe bent. Met de Betuwevilla s van Rowebo maakt u een voortvarende start

Nadere informatie

Zeeland, Trentsedijk 24

Zeeland, Trentsedijk 24 Zeeland, Trentsedijk 24 Aan bosrand in het buitengebied gelegen vrijstaand landhuis met royaal bijgebouw, overdekte stallingsruimte met berging, erf, tuin en weide op royaal perceel. Bouwjaar: woonhuis

Nadere informatie

RIJSSEN Nieuwlandsweg 54. vraagprijs k.k

RIJSSEN Nieuwlandsweg 54. vraagprijs k.k RIJSSEN Nieuwlandsweg 54 vraagprijs 299.000 k.k. 0548-540 868 info@tenhove.nl www.tenhove.nl Kenmerken Inhoud woning: 450 m³ Woonoppervlakte: 156 m² Perceeloppervlakte: 350 m² Bouwjaar: 1971 Met maar liefst

Nadere informatie

Stobbeweg 19 - Hierden

Stobbeweg 19 - Hierden Vraagprijs 1.495.000,-- kosten koper Omschrijving Exclusief, vrijstaand en onder architectuur gebouwd RIETGEDEKT LANDHUIS gelegen op een fraai perceel eigen grond van 1.985 m². Dit stijlvolle woonhuis

Nadere informatie

Op fraaie locatie nabij het centrum gelegen uitstekend onderhouden royale halfvrijstaande woning met inpandige garage en keurig aangelegde tuin.

Op fraaie locatie nabij het centrum gelegen uitstekend onderhouden royale halfvrijstaande woning met inpandige garage en keurig aangelegde tuin. Uden, Oude Maasstraat 16 Op fraaie locatie nabij het centrum gelegen uitstekend onderhouden royale halfvrijstaande woning met inpandige garage en keurig aangelegde tuin. Bouwjaar: 1995 Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

TE KOOP. Struweel K.K CE Zeewolde. Pienter Makelaardij. Schepenveld ZK Zeewolde

TE KOOP. Struweel K.K CE Zeewolde. Pienter Makelaardij. Schepenveld ZK Zeewolde TE KOOP 350.000 K.K. Pienter Makelaardij Schepenveld 12 28 3891 ZK Zeewolde 036-5220992 info@pientermakelaardij.nl Struweel 30 3892 CE Zeewolde Struweel 30 3892 CE Zeewolde Inleiding Zo'n ruime twee onder

Nadere informatie

Skillaerd 1 - Mantgum

Skillaerd 1 - Mantgum Skillaerd 1 - Mantgum Vraagprijs 395.000,-- kosten koper Omschrijving Skillaerd 1 - Mantgum ROYALE WOONBOERDERIJ NABIJ MANTGUM Hecht u veel waarde aan privacy en wilt u het hele jaar genieten van prachtige

Nadere informatie

Kruisdonk PH Maastricht

Kruisdonk PH Maastricht Kruisdonk 51 6222 PH Maastricht Vraagprijs: 485.000,- k.k. Omschrijving Rechterdeel van een voormalig carréboerderij. Deze ruime karakteristieke woning is gelegen op een ruim perceel van ca. 700m² aan

Nadere informatie

Brochure. Middenlaan 10 - Doorn. Vraagprijs ,-- k.k.

Brochure. Middenlaan 10 - Doorn. Vraagprijs ,-- k.k. Brochure Middenlaan 10 - Doorn Vraagprijs 735.000,-- k.k. Omschrijving Middenlaan 10 - Doorn EEN GEZELLIGE MODERNE FAMILIEWONING DIE U VAN BINNEN GEZIEN MOET HEBBEN. Deze onder architectuur, uiterst solide

Nadere informatie

SAS VAN GENT TRAMSTRAAT C

SAS VAN GENT TRAMSTRAAT C SAS VAN GENT TRAMSTRAAT 21 + 21C SAS VAN GENT TRAMSTRAAT 21 + 21C Woning gegevens Prijs Bouwjaar Kamers Perceel Slaapkamers Inhoud Tuinligging Woonopp. Garage 250.000 k.k. 1938 (woning) (werkplaats'20)

Nadere informatie

Schalksedijkje 20 Ridderkerk

Schalksedijkje 20 Ridderkerk Schalksedijkje 20 Ridderkerk Schalksedijkje 20 Ridderkerk Vraagprijs 650.000 - kosten koper Met een fantastisch uitzicht over De Waal gesitueerd: VRIJSTAANDE woning op totaal 1020 m2 eigen grond! Deze

Nadere informatie

Patrijslaan 13 te Best. Vraagprijs : 2.950.000,- Kosten Koper

Patrijslaan 13 te Best. Vraagprijs : 2.950.000,- Kosten Koper Patrijslaan 13 te Best Deze schitterende villa is gelegen op uitstekende woonlocatie aan de golfbaan van Best in de wijk Koekoeksbos. De villa is gebouwd met oog voor detail en comfort en hierbij is gebruik

Nadere informatie

ZUIDKADE 30 DRACHTEN k.k.

ZUIDKADE 30 DRACHTEN k.k. ZUIDKADE 30 DRACHTEN 595.000 k.k. www.zuidkade30.nl Omschrijving Uniek en bijzonder! Dit karakteristieke herenhuis met meer ruimte dan de voorzijde doet vermoeden is gelegen op een perceel van 1.100 m2.

Nadere informatie

Norelbosweg AS Epe k.k.

Norelbosweg AS Epe k.k. TE KOOP Norelbosweg 23 8161 AS Epe 1.950.000 k.k. KENMERKEN Prijs 1.950.000 k.k. Postcode 8161 AS Ligging Aan bosrand, Aan rustige weg, Beschutte ligging, In bosrijke omgeving Woningtype Vrijstaande woning

Nadere informatie

K.K. ARCHIPEL HC LELYSTAD

K.K. ARCHIPEL HC LELYSTAD ARCHIPEL 31 9 8224 HC LELYSTAD 360.000 K.K. Nu bieden vanaf 360.000,- De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf 360.000,- zullen door verkoper in behandeling genomen worden.

Nadere informatie

Eikesingel 15 - Drachten

Eikesingel 15 - Drachten Eikesingel 15 - Drachten Vraagprijs 665.000,-- kosten koper Omschrijving Eikesingel 15 - Drachten Op markante locatie van Drachten gelegen vrijstaande riante villa met inpandige dubbele garage. Deze sfeervolle

Nadere informatie

TE KOOP. Van Renesselaan K.K AK Zeist

TE KOOP. Van Renesselaan K.K AK Zeist TE KOOP 699.000 K.K. Van Renesselaan 60 3703 AK Zeist Inleiding Ruime twee-onder-een-kap woning uit de jaren '30 op een prachtige locatie in de wijk Kersbergen met een verassend grote tuin op een perceel

Nadere informatie

Paul Guillaumestraat 12 A - TEGELEN

Paul Guillaumestraat 12 A - TEGELEN Paul Guillaumestraat 12 A - TEGELEN "Nabij de dorpskern van Tegelen gelegen halfvrijstaand uitgebouwd woonhuis met garage." Vraagprijs: 199.500,00 k.k. Voormelde informatie is met zorg samengesteld, maar

Nadere informatie

Schapendrift 1c te Blaricum

Schapendrift 1c te Blaricum Schapendrift 1c te Blaricum T: 035-631 91 91 F: 035-621 03 08 Groest 22 1211 EC HILVERSUM info@wvmakelaardij.nl www.wvmakelaardij.nl NABIJ HET OUDE DORP - 5 SLAAPKAMERS 4 BADKAMERS - 5 TOILETTEN - 272M²

Nadere informatie

ROTTEKADE 44 BERGSCHENHOEK

ROTTEKADE 44 BERGSCHENHOEK ROTTEKADE 44 ROTTEKADE 44 OMSCHRIJVING Schitterend gelegen LUXE en MODERNE VRIJSTRAANDE ZES KAMER VILLA met eigen vrijstaande bewoonbare studio. Dit is een combinatie van een moderne robuust gestuukte

Nadere informatie

Bredestraat-Zuid 42 HERVELD

Bredestraat-Zuid 42 HERVELD Bredestraat-Zuid 42 HERVELD Vraagprijs 669.000,= k.k. Karakteristieke WOONBOERDERIJ met groot bijgebouw, op mooie locatie gelegen en uitstekend onderhouden, ideaal voor werken aan huis. Perceelgrootte

Nadere informatie

K.K. SAERDAM JE LELYSTAD

K.K. SAERDAM JE LELYSTAD SAERDAM 241 8242 JE LELYSTAD 275.000 K.K. "Nu bieden vanaf 275.000,- De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf 275.000,- zullen door verkoper in behandeling genomen worden".

Nadere informatie

Almelo. Parterre 5. Vraagprijs: 349.500,00 K.K.

Almelo. Parterre 5. Vraagprijs: 349.500,00 K.K. Almelo www.schakel.nl Parterre 5 Op rustige en kindvriendelijke locatie in buitenplaats Het Nijrees gelegen, verrassend luxueuze volumineus vrijstaand herenhuis met garage/berging, carport en riante slaap-

Nadere informatie

De Zeelder 4 Berlicum

De Zeelder 4 Berlicum De Zeelder 4 Berlicum Op uitstekende locatie in het centrum van Berlicum ligt deze schitterende luxe afgewerkte villa. Deze moderne woning is in 2009 geheel verbouwd en ondermeer uitgebreid met een woonkeuken

Nadere informatie

Gouden Slot 10 te VOLENDAM

Gouden Slot 10 te VOLENDAM Gouden Slot 10 te VOLENDAM Vraagprijs 895.000 k.k. Omschrijving: Wat een schitterende locatie om te wonen. Prachtig gelegen aan het ecologisch park met een heerlijk vrij uitzicht over groen en waterpartijen

Nadere informatie

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ Tomatenlaan 10a, Den Haag Onder architectuur ontworpen fraaie vrijstaande nieuwbouwwoning met carport en vrijstaande stenen garage. Afwerking, materiaalgebruik en uitrustingsniveau zijn van een uitzonderlijk

Nadere informatie

Calsstraat 30 ZETTEN

Calsstraat 30 ZETTEN Calsstraat 30 ZETTEN Vraagprijs 339.500,= k.k. Op zeer geliefde locatie gelegen uitstekend onderhouden helft van een dubbel woonhuis met inpandig te bereiken garage, carport en fraai aangelegde tuin met

Nadere informatie

Laag Boskoop 15 Boskoop Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Laag Boskoop 15 Boskoop Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Laag Boskoop 15 Boskoop Vraagprijs 895.000,-- k.k. Een unieke en karakteristieke vrijstaande villa, gelegen tussen het groen, water en kwekerijen. Deze statige, onder architectuur gebouwde prachtige woning

Nadere informatie

Feddemastate 18 - Leeuwarden

Feddemastate 18 - Leeuwarden Feddemastate 18 - Leeuwarden Vraagprijs 398.000,-- kosten koper Omschrijving Feddemastate 18 - Leeuwarden Op rustige woonstand, aan open vaarwater, staat dit onderhoudsvriendelijke, vrijstaande woonhuis

Nadere informatie

OOST WEST EN MIDDELBEERS Oranjestr. 42

OOST WEST EN MIDDELBEERS Oranjestr. 42 OOST WEST EN MIDDELBEERS Oranjestr. 42 Met liefde onderhouden, gemoderniseerde woonboerderij met carport, schuur, 4 slk s alsmede een aparte kamer annex kantoor op de begane grond VRAAGPRIJS 475.000 K.K.

Nadere informatie

Te koop: Holleweg 14 6131AB Sittard

Te koop: Holleweg 14 6131AB Sittard Te koop: Holleweg 14 6131AB Sittard Te koop aangeboden jaren-50 landhuis met praktijk- c.q. kantoorruimte met vrijstaande garage op een royaal perceel groot 1040 m2. 465.000,-- kk. Voor meer informatie

Nadere informatie

Elzewal 20 - Drachten

Elzewal 20 - Drachten Elzewal 20 - Drachten Vraagprijs 649.000,-- kosten koper Omschrijving Elzewal 20 - Drachten ZEER COMFORTABEL WONEN OP EEN FANTASTISCHE LOCATIE! Op een zeer goede locatie gelegen, aan de rand van villawijk

Nadere informatie

ENTER Reggestraat 55. vraagprijs k.k

ENTER Reggestraat 55. vraagprijs k.k ENTER Reggestraat 55 vraagprijs 549.000 k.k. 0548-540 868 info@tenhove.nl www.tenhove.nl Kenmerken Inhoud woning: 950 m³ Woonoppervlakte: 225 m² Perceeloppervlakte: 793 m² Bouwjaar: 1974 Een unieke woonbeleving

Nadere informatie

Sint Urbanusweg Venlo

Sint Urbanusweg Venlo Sint Urbanusweg 197 - Venlo "Vrijstaand landhuis met intern appartement, royale tuin rondom met grondwaterpomp, overdekt terras en vrijstaande volledig geïsoleerde werkplaats." Vraagprijs: 595.000,00 k.k.

Nadere informatie

ZUIDBUURT 2 MAASSLUIS

ZUIDBUURT 2 MAASSLUIS OMSCHRIJVING Deze schitterende vrijstaande ZESKAMER villa welke zeer landelijk is gelegen met fraai uitzicht over het naastgelegen recreatiegebied. Het geheel is gesitueerd op een kavel van 1706m² eigen

Nadere informatie

TE KOOP RINGVAARTPARK 2 CAPELLE AAN DEN IJSSEL. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!

TE KOOP RINGVAARTPARK 2 CAPELLE AAN DEN IJSSEL. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd! TE KOOP Woningbrochure 0622739352 DIVA MAKELAARS.NL Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd! INFORMATIE Prachtig riet gedekte villa met inpandige garage ( 2 auto's ), riante living met een schitterend

Nadere informatie

TE KOOP. Klaverveld K.K GH Waddinxveen

TE KOOP. Klaverveld K.K GH Waddinxveen TE KOOP 285.000 K.K. Klaverveld 15 2742 GH Waddinxveen Klaverveld 15 2742 GH Waddinxveen Inleiding Tegen het natuurgebied het Gouwebos staat deze ruime zeer goed onderhouden woning. De woning is gelegen

Nadere informatie

K.K. KOLBERGSTRAAT RN LELYSTAD

K.K. KOLBERGSTRAAT RN LELYSTAD KOLBERGSTRAAT 36 8232 RN LELYSTAD 300.000 K.K. Nu bieden vanaf 300.000,-. De gestelde vraagprijs betreft een bieden vanaf prijs. Biedingen vanaf 300.000,- zullen door verkoper in behandeling worden genomen.

Nadere informatie

Kleiweg 171 ROTTERDAM

Kleiweg 171 ROTTERDAM Kleiweg 171 ROTTERDAM Vraagprijs: 242.500 k.k. MAARTENMakelaardij T 010 818 14 87 E karin@maartenmakelaardij.nl Weena 290 M 06 28 300 447 I www.maartenmakelaardij.nl 3012 NJ ROTTERDAM Kleiweg 171, ROTTERDAM

Nadere informatie

0113 850 466 WWW.FACCHINMAKELAARS.NL 06 51 595 653 INFO@FACCHINMAKELAARS.NL VERKOOP DOCUMENTATIE HEINKENSZAND DORPSSTRAAT 118 INLEIDING:

0113 850 466 WWW.FACCHINMAKELAARS.NL 06 51 595 653 INFO@FACCHINMAKELAARS.NL VERKOOP DOCUMENTATIE HEINKENSZAND DORPSSTRAAT 118 INLEIDING: DORPSSTRAAT 118 HEINKENSZAND VERKOOP DOCUMENTATIE INLEIDING: Vrijstaand woonhuis gelegen op 480 m² eigen grond, deze woning dient gerenoveerd c.q. gemoderniseerd te worden. Omstreeks 1985 is de woning

Nadere informatie

PRINSENWEG 3 ELST k.k.

PRINSENWEG 3 ELST k.k. PRINSENWEG 3 ELST 599.000 k.k. www.prinsenweg3.nl Prinsenweg 3, Elst Op zoek naar een royale VRIJSTAANDE WONING met bijna 200m² woonoppervlak, extra veel buitenruimte en een (multifunctioneel) VRIJSTAAND

Nadere informatie

Grootmeestersstraat 31, Gemert

Grootmeestersstraat 31, Gemert Grootmeestersstraat 31, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 410.000 k.k. Aangeboden sinds 01-06-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Groningerstraatweg 84 - Leeuwarden

Groningerstraatweg 84 - Leeuwarden Groningerstraatweg 84 - Leeuwarden Vraagprijs 199.000,-- kosten koper Groningerstraatweg 84 - Leeuwarden ROYAAL HERENHUIS NABIJ CENTRUM VAN LEEUWARDEN Op mooie woonstand nabij het centrum van Leeuwarden

Nadere informatie

TE KOOP. Mulderstraat K.K GM Echt

TE KOOP. Mulderstraat K.K GM Echt TE KOOP 625.000 K.K. Mulderstraat 16 6101 GM Echt Mulderstraat 16 6101 GM Echt Inleiding Prachtige en luxe uitgevoerde vrijstaande villa met 5 slaapkamers, garage/berging, carport, terras overkapping,

Nadere informatie

Brochure. De Beaufortlaan 12 Driebergen-Rijsenburg. Vraagprijs 975.000,-- k.k.

Brochure. De Beaufortlaan 12 Driebergen-Rijsenburg. Vraagprijs 975.000,-- k.k. Brochure De Beaufortlaan 12 Driebergen-Rijsenburg Vraagprijs 975.000,-- k.k. Omschrijving De Beaufortlaan 12 - Driebergen-Rijsenburg Charmante riet-gedekte VILLA op riant perceel In de lommerrijke buurt

Nadere informatie

K.K. VONDELSTRAAT XJ ALPHEN AAN DEN RIJN. BIEDEN VANAF ,= K.K. (Vraagprijs ,= K.K.)

K.K. VONDELSTRAAT XJ ALPHEN AAN DEN RIJN. BIEDEN VANAF ,= K.K. (Vraagprijs ,= K.K.) VONDELSTRAAT 34 2406 XJ ALPHEN AAN DEN RIJN 325.000 K.K. BIEDEN VANAF 325.000,= K.K. (Vraagprijs 350.000,= K.K.) Volledig verbouwde en vooroorlogse (1938) TUSSENWONING gelegen in een gewilde straat van

Nadere informatie

Wassenaar van Obdampark AD Hendrik-Ido-Ambacht k.k.

Wassenaar van Obdampark AD Hendrik-Ido-Ambacht k.k. Wassenaar van Obdampark 13 3342 AD Hendrik-Ido-Ambacht 1.190.000 k.k. Wassenaar van Obdampark 13 - Hendrik-Ido-Ambacht Vraagprijs: 1.190.000 k.k. Schitterend wonen in deze vrijstaande LUXE VILLA in het

Nadere informatie

Marktstraat JE Heerde k.k.

Marktstraat JE Heerde k.k. TE KOOP Marktstraat 3 8181 JE Heerde 599.000 k.k. KENMERKEN Prijs 599.000 k.k. Postcode 8181 JE Ligging Aan park, Aan rustige weg, In centrum, Vrij uitzicht Woningtype Vrijstaande woning Tuin Ja, Achtertuin,

Nadere informatie

s-gravelandseweg 91 te Hilversum

s-gravelandseweg 91 te Hilversum T: 035-631 91 91 F: 035-621 03 08 Groest 22 1211 EC HILVERSUM info@wvmakelaardij.nl www.wvmakelaardij.nl ALGEMENE OMSCHRIJVING In het hart van t Gooi, tussen de prachtige natuurgebieden, ligt dé Mediastad

Nadere informatie

Heerlijk vrij wonen. DALFSEN Venneweg 1

Heerlijk vrij wonen. DALFSEN Venneweg 1 Heerlijk vrij wonen DALFSEN Venneweg 1 Kenmerken & specificaties Bouwjaar: 2000 Soort: LANDHUIS Kamers: 7 Inhoud: 900m³ Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: 3940m² Overige inpandige ruimte: Gebouw gebonden

Nadere informatie

Moordakkerstraat 4 HERVELD

Moordakkerstraat 4 HERVELD Moordakkerstraat 4 HERVELD Vraagprijs 695.000,= k.k. In landelijke omgeving gelegen uitstekend onderhouden karakteristieke WOONBOERDERIJ genaamd "Klein Rome" met bijgebouw thans in gebruik als kantoor-/werkruimte,

Nadere informatie

Langstraat 13 a AL Achthuizen TE KOOP K.K.

Langstraat 13 a AL Achthuizen TE KOOP K.K. Langstraat 13 a 3256 AL Achthuizen TE KOOP 498.000 K.K. Langstraat 13 a 3256 AL Achthuizen Inleiding Zeer mooi aan rustige straat en de polders gelegen GROOT LANDHUIS met veel luxe en ruimte en vrije en

Nadere informatie

K.K. WEEGBREEWEG AX UTRECHT

K.K. WEEGBREEWEG AX UTRECHT WEEGBREEWEG 7 3452 AX UTRECHT 795.000 K.K. Royale moderne villa met kantoor/praktijkruimte aan huis op een prachtige locatie in de jonge wijk Vleuterweide. OMSCHRIJVING WEEGBREEWEG 7, 3452 AX UTRECHT Royale

Nadere informatie

Brochure. Traaij 136 - Driebergen-Rijsenburg. Vraagprijs 425.000,-- k.k.

Brochure. Traaij 136 - Driebergen-Rijsenburg. Vraagprijs 425.000,-- k.k. Brochure Traaij 136 - Driebergen-Rijsenburg Vraagprijs 425.000,-- k.k. Omschrijving Traaij 136 - Driebergen-Rijsenburg Aan de rand van het gezellige centrum van Driebergen op het goed bereikbare deel van

Nadere informatie

Maak kennis met de Erfwoning en de Hofwoning

Maak kennis met de Erfwoning en de Hofwoning j u l i 2 0 0 9 4 Maak kennis met de Erfwoning en de Hofwoning In nieuwsbrief nummer 3 heeft u als een van de eersten in tekst en beeld kunnen kennismaken met een tweetal woningtypen in De Rooije Hoeven.

Nadere informatie

BROCHURE Westerveen 29 Haren

BROCHURE Westerveen 29 Haren BROCHURE Westerveen 29 Haren "Huize Oldenkamp" Op unieke plek, aan de rand van Haren op ruim 1,7 hectare gelegen uitstekend onderhouden en met gevoel voor stijl vergroot riet gedekt landhuis. Dit unieke

Nadere informatie

K.K. HARDERWIJKSTRAAT DL LELYSTAD

K.K. HARDERWIJKSTRAAT DL LELYSTAD HARDERWIJKSTRAAT 162 8244 DL LELYSTAD 170.000 K.K. "Nu bieden vanaf 170.000,- De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf 170.000,- zullen door verkoper in behandeling genomen

Nadere informatie

K.K. HAF XK LELYSTAD

K.K. HAF XK LELYSTAD HAF 17 8212 XK LELYSTAD 200.000 K.K. "Nu bieden vanaf 200.000,- De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf 200.000,- zullen door verkoper in behandeling genomen worden". KENMERKEN

Nadere informatie

Alsteedseweg 71a Buurse (gemeente Haaksbergen)

Alsteedseweg 71a Buurse (gemeente Haaksbergen) Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Alsteedseweg 71a Buurse (gemeente Haaksbergen) Net buiten het dorp Buurse, met de achtertuin

Nadere informatie

Samen bouwen in Hoogezand Vosholen

Samen bouwen in Hoogezand Vosholen Samen bouwen in Hoogezand Vosholen Hoogezand Brummelhuis, samen bouwen Hoogezand en Sappemeer, twee veenkoloniale gemeenten die in 1949 zijn samengevoegd en sindsdien de naam Hoogezand-Sappemeer draagt.

Nadere informatie

TE KOOP. Wassenaar van Obdampark K.K AD Hendrik-Ido-Ambacht

TE KOOP. Wassenaar van Obdampark K.K AD Hendrik-Ido-Ambacht Wassenaar van Obdampark 4 3342 AD Hendrik-Ido-Ambacht TE KOOP 622.000 K.K. Wassenaar van Obdampark 4 3342 AD Hendrik-Ido- Inleiding Ambacht In een kleinschalige villawijk, gelegen op een goede stand, bieden

Nadere informatie

Muchteweg 1 Losser WitteWoning Makelaars Jansen - Brinkstraat 16 Losser -

Muchteweg 1 Losser WitteWoning Makelaars Jansen - Brinkstraat 16 Losser - Losser Direct tegen de dorpskern gelegen op zeer ruime kavel: Riante gerenoveerde en gemoderniseerde volumineuze karakteristieke helft van dubbel, met oprit, carport en aangebouwde royale inpandig te bereiken

Nadere informatie