WELKOM THUIS. LUXE EN LEKKER WONEN. HARTJE AMSTERDAM-ZUID. NU IN DE VERKOOP

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WELKOM THUIS. LUXE EN LEKKER WONEN. HARTJE AMSTERDAM-ZUID. NU IN DE VERKOOP"

Transcriptie

1 delairesse NU IN DE VERKOOP VIJF TOT IN DE PUNTJES GERENOVEERDE APPARTEMENTEN VAN 92 TOT 184M 2 OP TOPLOKATIE IN AMSTERDAM. MET HYPER- MODERNE LIFT, DOMOTICA EN TUIN, BALKON OF DAKTERRAS. DAT IS WONEN ZOALS WONEN BEDOELD IS. 124 WELKOM THUIS. LUXE EN LEKKER WONEN. HARTJE AMSTERDAM-ZUID. LEVANTE INVEST BV

2 INHOUD

3 04 DeLairesse124 wonen zoals wonen bedoeld is 14 I, II en III hoog zalig wonen Vijf luxe, ruime en lichte woningen om de hoek van het Concertgebouw en met het Vondelpark als achtertuin. Drie vergelijkbare woningen, allemaal met balkon en zo n jaloersmakende walk-in closet. 06 Heerlijke buurt relaxed leven 16 Vier hoog op stand spectaculair, dat dakterras Misschien is dit wel het leukste stukje Amsterdam, welkom in de bruisende museumbuurt. Rondom vrij uitzicht vanaf het dakterras. Prachtige kapconstructie in de slaapkamers. Bijzonder appartement. 08 Comfort en luxe aan alles is gedacht 18 Niet zomaar een lift fluisterstil en onzichtbaar Na de volledige renovatie van de binnen- en buitenkant is delairesse124 helemaal klaar voor lekker wonen. Nooit meer sjouwen met zware tassen. Je bedient de lift met je eigen sleutel die je naar je eigen huis brengt. Welkom thuis waar ga jij wonen? Op iedere verdieping is het heerlijk thuiskomen. Dat wordt lastig kiezen. Technische info alle comfort in huis Alles wat je moet weten over de techniek. Luxe en comfort, dat is waar het om gaat. 12 Dubbel beneden met tuin en terras 20 Algemene zaken die je ook even wilt weten Een droomhuis, deze dubbele benedenwoning van 184m 2. Drie slaapkamers, twee badkamers, enorme living. Over erfpacht, splitsing, de notaris en levering.

4 4 WONEN ZOALS WONEN BEDOELD IS delairesse124 BIJZONDER PROJECT MET VIJF LUXE, LICHTE EN RUIME WONINGEN. VOLLEDIG GERENOVEERD PAND. APPARTEMENTEN VAN 92 TOT 184M 2. HOOGWAARDIGE AFWERKING, VOORZIEN VAN HYPERMODERNE LIFT. Om de hoek van het Concertgebouw en met het Vondelpark als achtertuin ligt delairesse124 op een unieke plek middenin het museumkwartier. In het statige pand ontwikkelen we vijf luxe, ruime en lichte woningen. Uiteraard voorzien van alle comfort, technische snufjes en hoogwaardige afwerking. Spectaculair is de hypermoderne, fluisterstille lift die je met je eigen sleutel op je eigen verdieping brengt. Dat is fijn thuiskomen. DeLairesse124 is een project van Levante Invest B.V, Biloxi Vastgoed en ME Makelaars.

5 DELAIRESSE124 5 LICHT, RUIMTE, LUXE.

6 6 RELAXED LEVEN IN DE BRUISENDE MUSEUMBUURT HEERLIJKE BUURT BINNEN VIJF MINUTEN STA JE KUNST UIT TE ZOEKEN OP DE SPIEGELGRACHT. HET VONDELPARK IS JE ACHTERTUIN. BESTE WINKELAANBOD VAN DE STAD EN ALLE MUSEA OM DE HOEK. EEN BIJZONDER STUKJE AMSTERDAM. Misschien is dit wel het leukste stukje Amsterdam-Zuid. De nostalgie van de oudste Albert Heijn van de stad zit om de hoek, je loopt zo het Vondelpark in en alle musea zijn binnen handbereik. Net als een overweldigend aanbod mooie middenstand, toprestaurants en relaxte café s met in de zomer overal zonnige terrassen. Niet dat je de deur uit hoeft, want thuis in de tuin of op je (dak-)terras is het ook goed toeven. Net als binnen trouwens. Met vrij uitzicht over de stad mijmer je vanzelf een eindje weg. CENTRALE PLEK Spring op de fiets en binnen vijf minuten sta je kunst uit te zoeken op de Spiegelgracht. Met tien minuten ben je op het Spui. Tramlijn 16 stopt voor de deur, met de auto ben je in vier minuten op de Ring A10 en binnen een kwartier parkeer je je auto op Schiphol.

7 7 VONDELPARK IS JE ACHTERTUIN. DE LAIRESSESTRAAT De straat is genoemd naar Gerard de Lairesse, de 17e-eeuwse kunstschilder. De de Lairessestraat loopt van het Concertgebouw naar het Valeriusplein, daarna wordt het de Cornelis Krusemanstraat. MUSEUMBUURT. VONDELPARK. TERRASSEN. WINKELS. UITZICHT. BEREIKBAAR. PRETTIG WONEN. Een paar leuke weetjes over de straat: Het eerste flatgebouw van Nederland staat op nummer 4 tot en met 8. Het werd ontworpen door architect F. A. Warners en in 1914 opgeleverd. In het pand waar tegenwoordig veilinghuis Christie s zit (op de hoek met de Cornelis Schuytstraat), zat vroeger het Scheepvaartmuseum. Beroemd is de straat er niet mee geworden, maar in het pand op nummer 108 werd in 1996 de dramaserie Zwarte Sneeuw opgenomen.

8 8 AAN ALLES IS GEDACHT COMFORT EN LUXE NA DE VOLLEDIGE RENOVATIE VAN DE BINNEN- EN BUITENKANT IS DELAIRESSE124 HELEMAAL KLAAR VOOR LEKKER WONEN. Buiten komt de gevel volledig terug in oude luister. Binnen behouden we de hoge plafonds die bijna vier meter hoog zijn. Samen met de grote ramen en het onbelemmerde uitzicht betekent dat heel veel licht en ruimte in huis. VIJF LUXE WONINGEN Het project telt vijf appartementen, verdeeld over zes woonlagen: een dubbel benedenhuis van 184m 2 en vier woningen met ieder ruim 90m 2 woonoppervlak. Allemaal tot in de puntjes goed bedacht en uitgevoerd met kwalitatieve materialen. Ieder appartement heeft een eigen buitenruimte: tuin, balkon, terras of dakterras. Met domotica regel je eenvoudig allerlei dingen in huis. Zoals bijvoorbeeld de temperatuur in de verschillende kamers. Dat kan zelfs als je in de auto zit.

9 9 HYPERMODERNE, STILLE LIFT Zeg nou zelf, wie heeft er in Amsterdam een lift als entree naar zijn eigen appartement? Strak weggewerkt achter een gewone deur, niemand die door heeft dat daar een lift achter zit. Fluisterstil zoef je zo naar je eigen woonkamer, nooit meer zeulen met zware tassen. TRAPPENHUIS Natuurlijk kun je ook gewoon de trap gebruiken. Het trappenhuis leveren we helemaal in stijl op: mooi dieprood tapijt op de treden en slimme wandverlichting die op sensoren werkt. Geen gezoek naar dat lichtknopje en de verlichting brandt nooit onnodig. HOOGWAARDIGE AFWERKING Wanden worden strak gestuct en afgewerkt in de kleur RAL Al het houtwerk wordt volledig in zijdeglans afgelakt. Dubbel glas zorgt voor extra comfort. De badkamers zijn lekker luxe met regendouche en sanitair van de betere merken. KEUKEN HIER GA JE WONEN ZOALS HET BEDOELD IS. LUXE, VRIJ, RUIM EN COMFORTABEL. Voor de keuken ontwerpen we een opstelling en verzorgen we alle aansluitingen, maar we plaatsen de keukens niet. Zo heb je zelf de keuze in stijl, apparatuur en afwerking. RUIMTE EN UITZICHT De ruimtelijkheid van de appartementen wordt vergroot door het vrije uitzicht. Aan de voorzijde kijken alle woningen uit naar de skyline van het WTC en over de Willem Witsenstraat naar het Noorder Amstelkanaal en het Hilton hotel. Aan de achterzijde is er de grote binnentuin en de bovenste twee verdiepingen kijken aan de achterzijde over de omliggende panden heen. Met een fantastisch uitzicht over de binnenstad en de kerken van Amsterdam. LUXE, COMFORTABEL, RUIM, VRIJ.

10 10 RUIM UITZICHT OVER AMSTERDAM.

11 11 WAAR GA JIJ WONEN? WELKOM THUIS HET IS MISSCHIEN WAT LASTIG KIEZEN, WANT OP IEDERE VERDIEPING IS HET HEERLIJK THUIS KOMEN. WE VERTELLEN JE GRAAG WAT MEER OVER DE AFZONDERLIJKE WONINGEN. ZODAT JE GOED KUNT VERGELIJKEN EN BEDENKEN WAAR JE JE HET MEEST THUIS VOELT.

12 12 MET TUIN EN TERRAS DUBBEL BENEDEN Een droomhuis. Dat is deze ruime dubbele benedenwoning met 184m 2 woonoppervlak. Met een beschutte tuin van ongeveer 60m 2, zomaar in het hart van Amsterdam. De beletage geeft je het gevoel van een loft, met de living over het hele oppervlak. Aan de tuinzijde zet je bijvoorbeeld die fijne loungebank en aan de voorzijde een grote eettafel. Centraal er tussenin komt je keuken met kookeiland, lekker koken met uitzicht. In het souterrain zijn drie grote slaapkamers en twee badkamers. De master bedroom heeft een enorme walk-in closet en eigen badkamer met extra groot ligbad. De andere slaapkamers delen de tweede badkamer. WAT EEN RUIMTE IN DEZE DUBBELE BENEDENWONING. GROTE TUIN, DRIE SLAAPKAMERS EN EEN ENORME LIVING.

13 13 IN HET KORT dubbel benedenhuis van circa 184 m 2 openslaande deuren naar balkon dat toegang geeft tot de tuin van 60m 2 living met plafondhoogte van bijna vier meter drie slaapkamers (18, 16 en 14 m 2 ) grote walk-in closet twee badkamers (ieder 6m 2) separaat toilet op beide verdiepingen aparte ruimte voor wasmachine en droger souterrain begane grond

14 14 APPARTEMENTEN OP I, II EN III HOOG ZALIG WONEN Drie verdiepingen met vergelijkbare woningen van ieder zo n 92m 2. Allemaal met balkon aan de voor- en achterzijde. Ze hebben ieder twee slaapkamers, een flinke badkamer, separaat toilet en een jaloersmakende walk-in closet. Zalige woningen met plafondhoogtes van 3,4 tot 3,9 meter. ALLEMAAL MET WAANZINNIGE INLOOPKAST EN FIJNE BALKONS. LEKKER RELAXED WONEN MET ALLE COMFORT OM JE HEEN. IN HET KORT etagewoningen van circa 92m 2 buitenruimte circa 5m 2 hoge plafonds (3,4 tot 3,9 meter) twee slaapkamers (11 en 15 m 2 ) walk-in closet badkamer met separaat toilet I hoog

15 15 II hoog III hoog

16 16 SPECTACULAIR, DAT DAKTERRAS VIER HOOG OP STAND Deze etage is onze modelwoning, helemaal ingericht en afgewerkt om een indruk te geven van de mogelijkheden. Alleen al vanwege het enorme dakterras is dit een bijzondere woning die je gewoon moet zien. Door de hoogte van het pand zit je op het dakterras hoger dan de omliggende gebouwen, veel privacy dus. Rondom heb je hier vrij uitzicht over de hele stad. Je bereikt het terras met een vaste trap die je naar het dakhuis brengt. En dan de woning zelf. De twee slaapkamers liggen aan de voorzijde waar de oude kapconstructie met karakteristieke balken in ere is hersteld. Dat geeft de slaapkamers een ruimtelijk en bijna loftachtig gevoel. Badkamer met separaat toilet. Aan de achterzijde de living met open keuken en toegang tot nog een terras.

17 DELAIRESSE IN HET KORT etagewoning van ongeveer 90m2 buitenruimte circa 65m2 hoog plafond van zo n 3,5 m twee slaapkamers (10 en 15m2) badkamer met separaat toilet DAKTERRAS MET DAKHUIS. PERFECT VOOR LANGE AVONDEN. MET ELKAAR OF MET VRIENDEN.

18 18 NIET ZOMAAR EEN LIFT WEGGEWERKT ACHTER EEN GEWONE DEUR. MET RUIMTE VOOR DRIE PERSONEN. EN AL JE TASSEN OF KOFFERS NATUURLIJK. Nooit meer sjouwen met zware tassen of hijgend van het trappenlopen thuis komen. Nee, jij zoeft chic met de lift naar huis. Maar dan niet met zomaar een lift. Hij is stil, je ziet hem niet, hij heeft geen liftput en geen dakopbouw nodig. Het is de zogenaamde rugzaklift van Hofleverancier Lakeman Liften. Een bijzondere innovatie die het mogelijk maakt om op plekken waar dat eigenlijk niet kan, toch een lift te plaatsen. Je bedient hem met je eigen sleutel waarmee je alleen toegang hebt tot je eigen woning. En je ziet hem niet, omdat we in ieder appartement een gewone binnendeur voor de liftdeuren plaatsen.

19 19 TECHNISCHE INFO ALLE COMFORT DIE JE IN HUIS KUNT WENSEN ELEKTRISCHE INSTALLATIE Compleet nieuwe installatie, meterkasten met minimaal zes groepen. Alles conform de laatste normering. CENTRALE VERWARMING Iedere woning krijgt een individuele CV-installatie, merk Intergas. Geschikt om via domotica te besturen. MECHANISCHE VENTILATIE De woningen krijgen indivuele ventilatiesystemen, die handmatig te bedienen zijn. DOMOTICA Met domotica bestuur je van alles in huis. Standaard regelen we dat voor de verwarming en de intercom, maar er is veel meer mogelijk - daar nemen we stelposten voor op. KEUKEN De appartementen worden zonder keuken geleverd, maar met alle basisaansluitingen en leidingwerk om zelf je keuken makkelijk in te richten. De modelwoning (4 hoog) wordt met complete keuken opgeleverd. SANITAIR Badkamers richten we volledig in met hoogwaardig en luxe sanitair. Vloeren en wanden worden afgewerkt met lichte tegels, op de vloeren 60 bij 60 centimeter en op de wanden 60 bij 30 centimeter. WANDEN, PLAFONDS, HOUTWERK De wanden worden gestuct en gesausd opgeleverd. Al het houtwerk wordt gegrondeerd en in zijdeglans afgelakt. Alles in wit (RAL 9010). Daar hoef je zelf niets meer aan te doen. VLOEREN Voor de afwerking van de vloeren nemen we een stelpost op, in de modelwoning ligt een prachtige houten visgraat vloer. De trappen in het trappenhuis worden bekleed met een slijtvaste bordeauxrode vloerbedekking. VERLICHTING In het gehele pand en alle woningen is goed nagedacht over het lichtplan. Zo zijn de appartementen voorzien van inbouwspots en wordt het trappenhuis verlicht met stijlvolle wandverlichting die werkt op sensoren.

20 DELAIRESSE HOOGWAARDIGE AFWERKING, SFEER, THUIS. JOUW PLEK, RUST, LICHT, RUIMTE.

21 21 ALGEMENE ZAKEN DIE JE OOK EVEN WILT WETEN VERENIGING VAN EIGENAREN De Vereniging van Eigenaren (VvE) is verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van de gemeenschappelijke delen van het pand. Eigenaren van een appartement zijn automatisch lid. De maandelijkse bijdrage aan de VvE is bedoeld voor toekomstig onderhoud, verzekeringen, energiekosten van de gemeenschappelijke ruimten enzovoort. De eerste ledenvergadering onder voorzitterschap van de verkopend makelaar stelt de maandelijkse bijdrage vast. ERFPACHT Er is voor dit pand sprake van erfpacht. De erfpachtcanon wordt nog bepaald. SPLITSING Voordat de woningen kunnen worden geleverd wordt het gebouw bij notariële akte gesplitst in vijf appartementsrechten. NOTARIS Notariskantoor Eekhoff C.S. Notariaat uit Amsterdam is de notaris voor dit project met als contactpersoon mr. Patrick van Zoelen, telefoon Dat betekent dat de splitsing in appartementsrechten, de verkoop en de levering van de appartementsrechten in het project plaatsvinden via deze notaris. De akte van splitsing in appartementsrechten is voor rekening van verkoper, terwijl de koop en levering voor rekening van de koper zijn (die kosten maken deel uit van de kosten koper ). LEVERING We gaan uit van levering in het derde kwartaal van DISCLAIMER Alle informatie in deze brochure is met zorg samengesteld aan de hand van gegevens die verstrekt worden door de bij de totstandkoming van dit project betrokken deskundigen. Omdat de ontwikkeling van een bouwproject plaatsvindt binnen maatschappelijke kaders en verhoudingen die voortdurend aan veranderingen onderhevig zijn, doen zich soms wijzigingen voor die niet voorzien werden. We behouden daarom het recht voor om afwijkingen ten opzichte van deze brochure door te voeren. Deze afwijkingen zullen geen afbreuk doen aan de kwaliteit van het eindproduct. De getoonde inrichting van de appartementen, terrassen en balkons zijn naar fantasie van de illustrator ingevuld en maken geen deel uit van de levering. Het beeldmateriaal bevat sfeerfoto s en zijn slechts ter illustratie van de mogelijkheden. Alle genoemde maten zijn circa -maten. Bij maten tussen wanden is geen rekening gehouden met de dikte van de afwerklagen. De verkoop is onder voorbehoud van het verkrijgen van een onherroepelijke bouw- en splitsingsvergunning.

22 22 HIER WONEN? DAT KAN. BEL ONS OP: Projectontwikkeling: LEVANTE INVEST BV Notaris: Makelaar: Notariskantoor Eekhoff C.S. Notariaat Aannemer: Moore & Moore BV Onderhoud en Renovatie Alle rechten voorbehouden.

Heerlijk dubbel bovenhuis met groot dakterras

Heerlijk dubbel bovenhuis met groot dakterras Heerlijk dubbel bovenhuis met groot dakterras Wilhelminastraat 104 C te Amsterdam Eerste indruk: Recent gerenoveerd dubbel bovenhuis van ca. 118 m² met een prachtig dakterras (ca. 40 m²) te bereiken via

Nadere informatie

Van Breestraat 26-huis in Amsterdam

Van Breestraat 26-huis in Amsterdam Volop woonplezier in Oud-Zuid in dit fantastisch gerenoveerde benedenhuis met tuin! Van Breestraat 26-huis in Amsterdam Eerste indruk: WAUW! Wat een licht en wat is het schitterend gerenoveerd! Dit is

Nadere informatie

Dromen worden werkelijkheid in dit magnifieke driedubbel benedenhuis met tuin!

Dromen worden werkelijkheid in dit magnifieke driedubbel benedenhuis met tuin! Dromen worden werkelijkheid in dit magnifieke driedubbel benedenhuis met tuin! Breughelstraat 9-huis in Amsterdam Eerste indruk: Je staat werkelijk versteld van de schoonheid van dit magnifieke recentelijk

Nadere informatie

Sfeervol 3-kamerappartement in Oud-West op de derde verdieping

Sfeervol 3-kamerappartement in Oud-West op de derde verdieping Sfeervol 3-kamerappartement in Oud-West op de derde verdieping Eerste Constantijn Huygensstraat 25-3 1054 BP Amsterdam Vraagprijs: 375.000,- k.k. Objectinformatie: Wonen in een luxe gerenoveerd appartement

Nadere informatie

Zeer comfortabel dubbel bovenhuis met 360 uitzicht over Oud-Zuid!

Zeer comfortabel dubbel bovenhuis met 360 uitzicht over Oud-Zuid! Zeer comfortabel dubbel bovenhuis met 360 uitzicht over Oud-Zuid! Van Breestraat 95-II+III in Amsterdam Van Breestraat 95-II+III Comfort, hedendaags Scandinavische woonsfeer, riant dakterras, toplocatie.

Nadere informatie

Een statig herenhuis gelegen in een prachtige straat!

Een statig herenhuis gelegen in een prachtige straat! Een statig herenhuis gelegen in een prachtige straat! Emmastraat 26 te Amsterdam Eerste indruk: Een statig herenhuis gelegen in een prachtige straat in het chique Amsterdam Oud-Zuid. Het herenhuis bestaat

Nadere informatie

Gerard Doustraat 4-bov te AMSTERDAM

Gerard Doustraat 4-bov te AMSTERDAM Gerard Doustraat 4-bov te AMSTERDAM Omschrijving: Prachtig gerenoveerd dubbel bovenwoning met 3 slaapkamers, terras op het zuiden en eigen entree! On top of the world is de juiste benaming voor dit ongelooflijke

Nadere informatie

Waanzinnig dubbel bovenhuis met super groot dakterras!

Waanzinnig dubbel bovenhuis met super groot dakterras! Waanzinnig dubbel bovenhuis met super groot dakterras! Joh. Verhulststraat 126-boven te Amsterdam Eerste indruk: Een heerlijk licht dubbel bovenhuis (ca. 165 m²) gelegen in één van de mooiste straten van

Nadere informatie

Benedenhuis in de mooiste straat van Oud Zuid!

Benedenhuis in de mooiste straat van Oud Zuid! Benedenhuis in de mooiste straat van Oud Zuid! Van Breestraat 26-huis te Amsterdam Eerste indruk: Dit is weer eens wat anders! Mooi strak verbouwd benedenhuis van circa 110 m² met 2 slaapkamers, een diepe

Nadere informatie

BEETHOVENLAAN 62 SCHAGEN 252.500 k.k. www.beethovenlaan62.nl Beethovenlaan 62, Schagen Een karakteristieke erkerwoning met tuindeuren, open keuken, 4 slaapkamers, moderne badkamer en heerlijke zongerichte

Nadere informatie

Een waanzinnig dubbel benedenhuis in Amsterdam Oud-Zuid met tuin!

Een waanzinnig dubbel benedenhuis in Amsterdam Oud-Zuid met tuin! Een waanzinnig dubbel benedenhuis in Amsterdam Oud-Zuid met tuin! Valeriusplein 5-D Amsterdam Valeriusplein 5-D 4 slaapkamers, luxe keuken, natuurlijke materialen, licht en twee verdiepingen De eerste

Nadere informatie

Een groots familiehuis in de mooiste straat van Oud Zuid!

Een groots familiehuis in de mooiste straat van Oud Zuid! Een groots familiehuis in de mooiste straat van Oud Zuid! Van Breestraat 26 te Amsterdam Eerste indruk: Zeer groot familiehuis van circa 285 m² gelegen in één van de mooiste straten van Amsterdam Oud-Zuid.

Nadere informatie

Appartement Te Huur. 145 m² - Cornelis Schuytstraat 6 hs 1071 JH, Amsterdam, Noord-Holland Nederland

Appartement Te Huur. 145 m² - Cornelis Schuytstraat 6 hs 1071 JH, Amsterdam, Noord-Holland Nederland Appartement Te Huur 145 m² - Cornelis Schuytstraat 6 hs 1071 JH, Amsterdam, Noord-Holland Nederland Property Description Details woning Omschrijving: High end en zeer hoogwaardig gerenoveerd 2 slaapkamer

Nadere informatie

Karakteristiek en statig herenhuis met een personenlift in de Concertgebouwbuurt.

Karakteristiek en statig herenhuis met een personenlift in de Concertgebouwbuurt. Karakteristiek en statig herenhuis met een personenlift in de Concertgebouwbuurt. Jacob Obrechtstraat 17 te Amsterdam Eerste indruk: Een prachtig herenhuis bestaande uit vier woonlagen en een souterrain

Nadere informatie

VERHUURD. 145 m² - Cornelis Schuytstraat 6 hs 1071 JH, Amsterdam, Noord-Holland Nederland

VERHUURD. 145 m² - Cornelis Schuytstraat 6 hs 1071 JH, Amsterdam, Noord-Holland Nederland VERHUURD 145 m² - Cornelis Schuytstraat 6 hs 1071 JH, Amsterdam, Noord-Holland Nederland Property Description Details woning Woning type: High end en zeer hoogwaardig gerenoveerd 2 slaapkamer appartement

Nadere informatie

Wilhelminastraat 11 III+IV

Wilhelminastraat 11 III+IV Object: Het appartementsrecht rechtgevend op het uitsluitend gebruik van het te formeren appartementsrecht rechtgevende op de woning, gelegen op de derde en vierde verdieping van het gebouw, alsmede de

Nadere informatie

Te koop: Baan 2A te Warmond Schitterend geschakeld herenhuis in het centrum van watersportdorp Warmond

Te koop: Baan 2A te Warmond Schitterend geschakeld herenhuis in het centrum van watersportdorp Warmond Te koop: Baan 2A te Warmond Schitterend geschakeld herenhuis in het centrum van watersportdorp Warmond Vrijblijvende projectinformatie: Conduct Vastgoed BV te Warmond Algemeen Op een zeer markante en centraal

Nadere informatie

In de mooiste buurt van Amsterdam! Geheel pand met zonnige tuin

In de mooiste buurt van Amsterdam! Geheel pand met zonnige tuin In de mooiste buurt van Amsterdam! Geheel pand met zonnige tuin Van Breestraat 93 huis & boven te Amsterdam Eerste indruk: Van Breestraat 93 is een geheel pand met een dubbel benedenhuis met een souterrain

Nadere informatie

Jacob van Lennepkade 21-Bov

Jacob van Lennepkade 21-Bov Bosboom Toussaintstraat 31 BTW NL8148.95.001.B01 WWW.HUISMAN-MAKELAARDIJ.NL 1054 AN Amsterdam KvK Amsterdam 34234002 INFO@HUISMAN-MAKELAARDIJ.NL Tel 020 550 3456 Fax 020 550 34 55 Object: Het appartementsrecht

Nadere informatie

Een luxe appartement met uitzicht op het Amsterdamse bos!

Een luxe appartement met uitzicht op het Amsterdamse bos! Een luxe appartement met uitzicht op het Amsterdamse bos! Amstelveenseweg 982-B te Amsterdam Algemeen: Aan de rand van het Amsterdamse bos ligt dit prachtige 2-kamerappartement van ca. 70 m² gelegen op

Nadere informatie

Herenhuis in de Concertgebouwbuurt met een personenlift!

Herenhuis in de Concertgebouwbuurt met een personenlift! Herenhuis in de Concertgebouwbuurt met een personenlift! Jacob Obrechtstraat 17 te Amsterdam Eerste indruk: Een prachtig herenhuis met een totale vloeroppervlakte van ca. 281 m² en bestaande uit vier verdiepingen

Nadere informatie

TE KOOP TILBURG, EUROPALAAN 65

TE KOOP TILBURG, EUROPALAAN 65 Droomhuistilburg.nl TE KOOP TILBURG, EUROPALAAN 65 LICHT EN COMFORTABEL APPARTEMENT IN TILBURG-WEST. INSTAPKLAAR MET SCHITTEREND UITZICHT OP BREDE GROENSTROOK. EEN ABSOLUTE BUITENKANS! DEZE LICHTE EN ZONNIGE

Nadere informatie

kaviaarhuis dr lelykade 150 scheveningen

kaviaarhuis dr lelykade 150 scheveningen kaviaarhuis dr lelykade 150 scheveningen Tussen authentieke havengebouwen, eigentijdse horeca en smaakvolle nieuwbouw wordt het Kaviaarhuis gerealiseerd. Direct aan de gezellige kade kunt u wonen met

Nadere informatie

Heerlijk groot familiehuis met dakterras op een fijne plek in Oud Zuid

Heerlijk groot familiehuis met dakterras op een fijne plek in Oud Zuid Heerlijk groot familiehuis met dakterras op een fijne plek in Oud Zuid Gerrit van der Veenstraat 165 bov te Amsterdam Eerste indruk: Groot huis (ca. 190 m²) met een mooie brede woonkamer (voormalige kamer-en-suite)

Nadere informatie

Gerenoveerd riant benedenhuis op toplocatie in Concertgebouwbuurt!

Gerenoveerd riant benedenhuis op toplocatie in Concertgebouwbuurt! Gerenoveerd riant benedenhuis op toplocatie in Concertgebouwbuurt! Johannes Verhulststraat 126-huis te Amsterdam Eerste indruk: Een werkelijk schitterend benedenhuis van ca. 245 m² met unieke uitbouw en

Nadere informatie

Magnifieke bovenwoning in de Concertgebouwbuurt

Magnifieke bovenwoning in de Concertgebouwbuurt Magnifieke bovenwoning in de Concertgebouwbuurt Van Breestraat 26 boven te Amsterdam Eerste indruk: Een prachtige, ruime en lichte bovenwoning met drie verdiepingen en met maar een enkele trap vanaf de

Nadere informatie

Comfortabel appartement op een top locatie in Oud-Zuid!

Comfortabel appartement op een top locatie in Oud-Zuid! Comfortabel appartement op een top locatie in Oud-Zuid! Beethovenstraat 50-II in Amsterdam De eerste indruk: Een prachtig en luxe 2-kamerappartement met een balkon op het westen en met een woonoppervlakte

Nadere informatie

VRAAGPRIJS ,= K.K.

VRAAGPRIJS ,= K.K. JOHANNES VERMEERSTRAAT 79-HS Riant en goed onderhouden dubbel benedenhuis in statig herenhuis met zonnige diepe tuin, hoge plafonds en een nieuwe fundering. Circa 184m2 woonoppervlakte verdeeld over een

Nadere informatie

Een magnifiek bovenhuis met groot terras in Oud Zuid

Een magnifiek bovenhuis met groot terras in Oud Zuid Een magnifiek bovenhuis met groot terras in Oud Zuid Koninginneweg 44 boven in Amsterdam Eerste indruk: Een prachtige, zeer royale bovenwoning met drie verdiepingen en een groot terras, met een eigen entree

Nadere informatie

Albrecht Dürerstraat 17 hs 1077 LT AMSTERDAM

Albrecht Dürerstraat 17 hs 1077 LT AMSTERDAM Albrecht Dürerstraat 17 hs 1077 LT AMSTERDAM VRAAGPRIJS: 1.100.000,-- KOSTEN KOPER Burger Elkerbout Makelaars en Taxateurs o.z. B.V. Blasiusstraat 66 hs 1091 CV Amsterdam t 020 622 21 99 info@burgerelkerbout.nl

Nadere informatie

Zoiets ziet u werkelijk maar zelden!

Zoiets ziet u werkelijk maar zelden! Zoiets ziet u werkelijk maar zelden! Jacob Obrechtstraat 23-IV te Amsterdam Algemeen: Fantastisch sfeervolle bovenwoning op de vierde verdieping van een statig pand in één van de mooiste straten van Oud-Zuid.

Nadere informatie

Een heerlijk dubbel bovenhuis met twee ruime slaapkamers in de Concertgebouwbuurt

Een heerlijk dubbel bovenhuis met twee ruime slaapkamers in de Concertgebouwbuurt Een heerlijk dubbel bovenhuis met twee ruime slaapkamers in de Concertgebouwbuurt Van Breestraat 86-II+III in Amsterdam Van Breestraat 86-II+III 3-kamerappartement, twee slaapkamers, (dak-)terras, gelegen

Nadere informatie

Groot en zeer verzorgd bovenhuis circa 150 m² met eigen trapopgang, 2 balkons en een dakterras

Groot en zeer verzorgd bovenhuis circa 150 m² met eigen trapopgang, 2 balkons en een dakterras Groot en zeer verzorgd bovenhuis circa 150 m² met eigen trapopgang, 2 balkons en een dakterras Valeriusstraat 70 II-III te Amsterdam Eerste indruk: Groot en zeer verzorgd bovenhuis circa 150 m² met eigen

Nadere informatie

Wilhelminastraat 11-III+IV

Wilhelminastraat 11-III+IV Wilhelminastraat 11-III+IV Bosboom Toussaintstraat 31 BTW NL8148.95.001.B01 WWW.HUISMAN-MAKELAARDIJ.NL 1054 AN Amsterdam KvK Amsterdam 34234002 INFO@HUISMAN-MAKELAARDIJ.NL Tel 020 550 3456 Fax 020 550

Nadere informatie

LAAN VAN MEERDERVOORT 677 A 2564 AC DEN HAAG. Gerenoveerd luxe dubbelbovenhuis met een royal dakterras K.K.

LAAN VAN MEERDERVOORT 677 A 2564 AC DEN HAAG. Gerenoveerd luxe dubbelbovenhuis met een royal dakterras K.K. LAAN VAN MEERDERVOORT 677 A 2564 AC DEN HAAG Gerenoveerd luxe dubbelbovenhuis met een royal dakterras 325.000 K.K. OMSCHRIJVING LAAN VAN MEERDERVOORT 677 A, 2564 AC DEN HAAG LUXE GERENOVEERDE HOEK DUBBEL

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3036 NC Rotterdam Vraagprijs 375.000,- k.k. Omschrijving Zoekt u een karakteristieke woning in combinatie met modern comfort? Achter een prachtige historische gevel

Nadere informatie

Te Koop Padangstraat 51, Utrecht

Te Koop Padangstraat 51, Utrecht Te Koop Padangstraat 51, Utrecht Padangstraat 51, Utrecht Vraagprijs : 449.500,-- k.k. Kadastrale gegevens : Gemeente Catharijne, sectie C, nummer 3948 Erfpacht eeuwigdurend afgekocht (AV1989)

Nadere informatie

TE HUUR. Cantaloupenburg KJ Den Haag k.k p.m. ex.

TE HUUR. Cantaloupenburg KJ Den Haag k.k p.m. ex. TE HUUR Cantaloupenburg 35 2514 KJ Den Haag 875.000 k.k. 3.000 p.m. ex. KENMERKEN Prijs 875.000 k.k. 3.000 p.m. ex. Postcode 2514 KJ Ligging Aan rustige weg, In centrum, In woonwijk, Vrij uitzicht, In

Nadere informatie

VERHUURD. 192 m² - Valeriusstraat 40 huis, Amsterdam, Noord-Holland Nederland

VERHUURD. 192 m² - Valeriusstraat 40 huis, Amsterdam, Noord-Holland Nederland VERHUURD 192 m² - Valeriusstraat 40 huis, Amsterdam, Noord-Holland Nederland Property Description Details woning Omschrijving: Royaal, gerenoveerd, modern en sfeervol drielaags benedenhuis met 5 slaapkamers,

Nadere informatie

Grondig gerenoveerd dubbel bovenhuis met privé-terras!

Grondig gerenoveerd dubbel bovenhuis met privé-terras! Grondig gerenoveerd dubbel bovenhuis met privé-terras! Vierwindenstraat 19 in Amsterdam Algemeen: Omgekeerd wonen is hét nieuwe wonen en dat ook nog op deze karakteristieke locatie, de Westelijke eilanden!

Nadere informatie

Uw makelaar. Aranka Verheij Makelaar o.g. T M carlavandenbrink.nl. Amsterdam Willemsparkweg 204 A

Uw makelaar. Aranka Verheij Makelaar o.g. T M carlavandenbrink.nl. Amsterdam Willemsparkweg 204 A Uw makelaar Aranka Verheij Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 205 info@vandenbrink.nl carlavandenbrink.nl Amsterdam Willemsparkweg 204 A Willemsparkweg 204 A WPrachtig gerenoveerd dubbel benedenhuis

Nadere informatie

CORNELIS SCHUYTSTRAAT 35-III

CORNELIS SCHUYTSTRAAT 35-III CORNELIS SCHUYTSTRAAT 35-III Recent gerenoveerd zonnig hoekappartement met fantastisch dakterras. Toplocatie in Oud Zuid met uitzicht op de charmante Cornelis Schuytstraat en de Valeriusstraat dichtbij

Nadere informatie

Oosteinde. Omschrijving. Beschikbaar vanaf Per direct beschikbaar ,00 per maand 210 m 2. Amsterdam Parkeren Nee

Oosteinde. Omschrijving. Beschikbaar vanaf Per direct beschikbaar ,00 per maand 210 m 2. Amsterdam Parkeren Nee Oosteinde Beschikbaar vanaf Per direct beschikbaar Prijs Oppervlakte 3.600,00 per maand 210 m 2 Huistype Woonhuis Slaapkamers 4 kamers Stad Borg Amsterdam 7.200 Buitenruimte Balkon Parkeren Nee Omschrijving

Nadere informatie

RIANT DRIEDUBBEL BOVENHUIS MET EIGEN OPGANG EN MET DAKTERRAS

RIANT DRIEDUBBEL BOVENHUIS MET EIGEN OPGANG EN MET DAKTERRAS RIANT DRIEDUBBEL BOVENHUIS MET EIGEN OPGANG EN MET DAKTERRAS Van Breestraat 81-boven te Amsterdam Eerste indruk: Een werkelijk riant driedubbel bovenhuis van circa 210 m² met een privé opgang, 4 slaapkamers,

Nadere informatie

Uw makelaar Hellen Groen-de Leijer Makelaar o.g. T M carlavandenbrink.nl Amsterdam Sarphatistraat 31

Uw makelaar Hellen Groen-de Leijer Makelaar o.g. T M carlavandenbrink.nl Amsterdam Sarphatistraat 31 Uw makelaar Hellen Groen-de Leijer Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 206 info@vandenbrink.nl carlavandenbrink.nl Amsterdam Sarphatistraat 31 Sarphatistraat 31 SFantastisch herenhuis van 466 m²

Nadere informatie

Geweldig appartement met 2 dakterrassen en uitzicht op de Amstel!

Geweldig appartement met 2 dakterrassen en uitzicht op de Amstel! Geweldig appartement met 2 dakterrassen en uitzicht op de Amstel! Eerste Oosterparkstraat 11-IV te Amsterdam Eerste indruk: Schitterend gerenoveerd 3-kamerappartement van circa 65 m² met een goede indeling

Nadere informatie

Licht, gerenoveerd 3- kamerappartement midden in de bruisende Pijp.

Licht, gerenoveerd 3- kamerappartement midden in de bruisende Pijp. Licht, gerenoveerd 3- kamerappartement midden in de bruisende Pijp. Ceintuurbaan 406-II te Amsterdam Algemeen: Gerenoveerd 3-kamerappartement van ca. 60 m² met groot balkon, aan de levendige Ceintuurbaan

Nadere informatie

Een bijzonder mooi en royaal 3-kamerappartement met dakterras bij het Vondelpark!

Een bijzonder mooi en royaal 3-kamerappartement met dakterras bij het Vondelpark! Een bijzonder mooi en royaal 3-kamerappartement met dakterras bij het Vondelpark! Overtoom 480-IV te Amsterdam Eerste indruk: Om de hoek van het Vondelpark een bijzonder mooi 3- kamerappartement van circa

Nadere informatie

Treubstraat 4 b, 3038 XX Rotterdam ,- k.k.

Treubstraat 4 b, 3038 XX Rotterdam ,- k.k. , 3038 XX Rotterdam 335.000,- k.k. Omschrijving Totally finished! Deze 4-kamer dubbele benedenwoning is helemaal klaar voor jou. De HEERLIJKE STADSTUIN dient als verlening van je living. Loop door de openslaande

Nadere informatie

KERSTANT VAN DEN BERGELAAN 8A

KERSTANT VAN DEN BERGELAAN 8A KERSTANT VAN DEN BERGELAAN 8A KERSTANT VAN DEN BERGELAAN 8A OMSCHRIJVING Waanzinnig leuk dubbel benedenhuis met een heerlijke achtertuin. De woning is gelegen in het hart van de oude dorpskern van Hillegersberg

Nadere informatie

Te koop: Keizersgracht 719 bel-etage te Amsterdam Centrum

Te koop: Keizersgracht 719 bel-etage te Amsterdam Centrum Te koop: Keizersgracht 719 bel-etage te Amsterdam Centrum Modern 3-kamerappartement aan de Amsterdamse gracht ruimte, luxe en een sfeervol uitzicht Vrijblijvende projectinformatie: Conduct Vastgoed BV

Nadere informatie

VERHUURD. 180 m² - Gerrit van der Veenstraat 124-II Amsterdam, Noord-Holland Nederland

VERHUURD. 180 m² - Gerrit van der Veenstraat 124-II Amsterdam, Noord-Holland Nederland VERHUURD 180 m² - Gerrit van der Veenstraat 14-II Amsterdam, Noord-Holland Nederland Property Description Gelegen in een rustige straat in Amsterdam-Zuid bieden wij u aan een schitterend gerenoveerd en

Nadere informatie

ZEEBURGERDIJK 68HS AMSTERDAM 450.000 k.k. www.zeeburgerdijk68hs.nl Zeeburgerdijk 68hs, Amsterdam Charmant, ruim en licht dubbel benedenhuis (103 m²). De woning is verdeeld over de begane grond en het souterrain

Nadere informatie

Te Koop. Wassenaarseweg CT Den Haag. Bovenwoning, Appartement, 118m². Vraagprijs k.k.

Te Koop. Wassenaarseweg CT Den Haag. Bovenwoning, Appartement, 118m². Vraagprijs k.k. Te Koop Wassenaarseweg 263 2596 CT Den Haag Bovenwoning, Appartement, 118m² Vraagprijs 575.000 k.k. Kenmerken Vraagprijs 575.000 k.k. Status Beschikbaar Oplevering in overleg Soort appartement Bovenwoning,

Nadere informatie

SINGEL 286-D. VRAAGPRIJS: k.k. Dik Makelaars // Singel 354-H // 1016 AG Amsterdam // Tel:

SINGEL 286-D. VRAAGPRIJS: k.k. Dik Makelaars // Singel 354-H // 1016 AG Amsterdam // Tel: SINGEL 286-D VRAAGPRIJS: 550.000 - k.k. OP TOP LOCATIE AAN SINGEL, GELEGEN IN STATIG GRACHTENPAND, EN RUSTIG GESITUEERD IN ACHTERHUIS, KARAKTERISTIEK 3-KAMER APPARTEMENT (ca. 90m2) MET SPECTACULAIRE DAKTUIN

Nadere informatie

Uitmuntend afgewerkt penthouse in hartje centrum van Purmerend! Koemarkt 36 E Purmerend Vraagprijs ,- k.k.

Uitmuntend afgewerkt penthouse in hartje centrum van Purmerend! Koemarkt 36 E Purmerend Vraagprijs ,- k.k. Uitmuntend afgewerkt penthouse in hartje centrum van Purmerend! Koemarkt 36 E Purmerend Vraagprijs 650.000,- k.k. Welkom op Koemarkt 36 E in Purmerend Kenmerken van Koemarkt 36 E in Purmerend Kenmerken

Nadere informatie

Een licht appartement op de 1 ste verdieping met eigen opgang!

Een licht appartement op de 1 ste verdieping met eigen opgang! Een licht appartement op de 1 ste verdieping met eigen opgang! Koninginneweg 263-I in Amsterdam Eerste indruk: Wonen op de eerste verdieping maar door de eigen ruime entree op de begane grond stapt u gelijk

Nadere informatie

Een juweel van een herenhuis om met trots van te genieten!

Een juweel van een herenhuis om met trots van te genieten! Een juweel van een herenhuis om met trots van te genieten! Van Eeghenstraat 115 in Amsterdam De eerste indruk: Een klassiek herenhuis van ongekende allure met schitterende karakteristieke details en een

Nadere informatie

Wonen in Rotterdam Noord. Tak van Poortvlietstraat 17b. Interesse? Ik verkoop het huis zelf! 159.000 149.000 k.k.

Wonen in Rotterdam Noord. Tak van Poortvlietstraat 17b. Interesse? Ik verkoop het huis zelf! 159.000 149.000 k.k. TE KOOP Tak van Poortvlietstraat 17b 159.000 149.000 k.k. Wonen in Rotterdam Noord Licht en ruim appartement van 85m² met 2 slaapkamers en bijkeuken in Rotterdam Noord. Balkon op het zuiden met uitzicht

Nadere informatie

TE HUUR: Krugerplein 14 C 1091 KX Amsterdam P/M. Ruim en licht 3-kamer appartement. Netland Makelaars

TE HUUR: Krugerplein 14 C 1091 KX Amsterdam P/M. Ruim en licht 3-kamer appartement. Netland Makelaars TE HUUR: Krugerplein 14 C 1091 KX Amsterdam 1.750 P/M Ruim en licht 3-kamer appartement Netland Makelaars 2 netlandmakelaars.nl INLEIDING Te huur aangeboden in Amsterdam Oost: Heerlijk ruim en licht 3-kamer

Nadere informatie

STIJLVOL WONEN. Valeriusplein 12 Amsterdam

STIJLVOL WONEN. Valeriusplein 12 Amsterdam STIJLVOL WONEN. Valeriusplein 12 Amsterdam STIJLVOL WONEN. Dit is een huis voor diegenen die op zoek zijn naar een unieke woning waar smaak, rust en een centrale ligging moeiteloos samengaan. En het fijne

Nadere informatie

Klein maar fijn wonen in Oud-Zuid & op de grens met de bruisende Pijp!

Klein maar fijn wonen in Oud-Zuid & op de grens met de bruisende Pijp! Klein maar fijn wonen in Oud-Zuid & op de grens met de bruisende Pijp! Hobbemakade 75-I in Amsterdam Eerste indruk: Wonen op de rand van Duivelseiland is fantastisch! Waarom.wie wil er nou niet wonen in

Nadere informatie

Cleyburchstraat 3-b 3039 DA Rotterdam k.k.

Cleyburchstraat 3-b 3039 DA Rotterdam k.k. Cleyburchstraat 3-b 3039 DA Rotterdam 399.000 k.k. Cleyburchstraat 3-b - Rotterdam Vraagprijs: 399.000 k.k. RIANT WONEN in deze prachtige royale DUBBELE BOVENWONING met een DAKTERRAS met schitterend vrij

Nadere informatie

Jozef Israëlsstraat 51, Nijmegen

Jozef Israëlsstraat 51, Nijmegen Jozef Israëlsstraat 51, Nijmegen Kenmerken Overdracht Vraagprijs 559.000 k.k. Aangeboden sinds 27-09-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

VINKENHOF. Wonen op een top locatie

VINKENHOF. Wonen op een top locatie VINKENHOF Z A A N D A M Wonen op een top locatie VINKENHOF, WONEN WAAR HET LEEFT! De Vinkenstraat ligt pal achter de hoofdader van het Zaandamse stadshart, de Gedempte Gracht. Na de ingrijpende operatie

Nadere informatie

Appartement Huur. 129 m² - Korte van Eeghenstraat 2 A, Amsterdam, Noord-Holland Nederland

Appartement Huur. 129 m² - Korte van Eeghenstraat 2 A, Amsterdam, Noord-Holland Nederland Appartement Huur 129 m² - Korte van Eeghenstraat 2 A, Amsterdam, Noord-Holland Nederland Property Description Details woning Omschrijving: Luxe- en hoogwaardig afgewerkt dubbel benedenhuis met tuin voorzien

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie Waterwoningen IJburg te Amsterdam

Vrijblijvende informatie Waterwoningen IJburg te Amsterdam Vrijblijvende informatie Waterwoningen IJburg te Amsterdam Prachtig Wonen tussen Park en Stad adres GBO (m2) aantal slaapkamers Eva Besnyöstraat 607 169 5 Buitenruimte + bezonning steiger op zuidoost

Nadere informatie

Polanenstraat 40 b2, 3062 KE Rotterdam ,- k.k.

Polanenstraat 40 b2, 3062 KE Rotterdam ,- k.k. , 3062 KE Rotterdam 275.000,- k.k. Omschrijving UNIEKE en SFEERVOLLE dubbele bovenwoning in KRALINGEN met heerlijk balkon gelegen op het ZUIDEN. De woning is gelegen tussen een van de mooiste lanen van

Nadere informatie

Een fijne ééngezinswoning met een tuin op het zuidwesten voor 185.000,- k.k.!

Een fijne ééngezinswoning met een tuin op het zuidwesten voor 185.000,- k.k.! Een fijne ééngezinswoning met een tuin op het zuidwesten voor 185.000,- k.k.! Nannie van Wehlstraat 1 in Amsterdam Algemeen: Een fijne en recent gerenoveerde ééngezinswoning van circa 90 m² gelegen in

Nadere informatie

Comfortabel wonen? Kom dan kijken in deze royale, moderne en uitgebouwde 6-kamer eengezinswoning gelegen in de kindvriendelijke woonwijk Zanderij!

Comfortabel wonen? Kom dan kijken in deze royale, moderne en uitgebouwde 6-kamer eengezinswoning gelegen in de kindvriendelijke woonwijk Zanderij! Salomonszegel 61 - KATWIJK Comfortabel wonen? Kom dan kijken in deze royale, moderne en uitgebouwde 6-kamer eengezinswoning gelegen in de kindvriendelijke woonwijk Zanderij! Dit moderne herenhuis is gelegen

Nadere informatie

Een zeer luxe 4-kamerappartement

Een zeer luxe 4-kamerappartement Een zeer luxe 4-kamerappartement in de gezellige Beethovenstraat in Amsterdam Algemeen: Een prachtig 4-kamerappartement (ca. 120 m²) gelegen op de 1ste verdieping in een van de gezelligste winkelstraten

Nadere informatie

Sumatrastraat 72 E - Amsterdam

Sumatrastraat 72 E - Amsterdam Sumatrastraat 72 E - Amsterdam Vraagprijs 175.000,- k.k. Omschrijving Dit moderne en lichte twee-kamer appartement staat op een van de leukste plekken in de stad, de bruisende Indische buurt. Het pand

Nadere informatie

ZEIST HERENLAAN 35. vraagprijs: k.k.

ZEIST HERENLAAN 35. vraagprijs: k.k. ZEIST HERENLAAN 35 vraagprijs: 695.000 k.k. Kenmerken Soort Type Kamers Woonopp. Perceelopp. herenhuis tussenwoning 7 192 m² 200 m² Inhoud 732 m³ Bouwjaar 1910 Tuin achtertuin, voortuin Verwarming c.v.-ketel

Nadere informatie

Een geweldig appartement op de 4 de en 5 de verdieping op een top locatie!

Een geweldig appartement op de 4 de en 5 de verdieping op een top locatie! Een geweldig appartement op de 4 de en 5 de verdieping op een top locatie! Prinseneiland 75-M in Amsterdam Algemeen: Op het rustige Prinseneiland met het bruisende centrum van Amsterdam om de hoek is dit

Nadere informatie

Amsterdam Emmastraat 26 II. Uw makelaar. Pieter Joep van den Brink Makelaar o.g. T M

Amsterdam Emmastraat 26 II. Uw makelaar. Pieter Joep van den Brink Makelaar o.g. T M Uw makelaar Pieter Joep van den Brink Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 207 info@vandenbrink.nl carlavandenbrink.nl Amsterdam Emmastraat 26 II Emmastraat 26 II Een prachtig zeer recent en uiterst

Nadere informatie

Nieuwstraat 18 Oldenzaal k.k.

Nieuwstraat 18 Oldenzaal k.k. Nieuwstraat 18 Oldenzaal 438.000 k.k. Buiten Verkoper Buitenschilderwerk 2018 Makelaar Richard Schasfoort: Stadsleven, Groote Markt op loopafstand, levendige omgeving en het ultieme buitengevoel door al

Nadere informatie

Beatrixstraat 57 Oldenzaal 13 oktober 2017 Vraagprijs: ,-- k.k.

Beatrixstraat 57 Oldenzaal 13 oktober 2017 Vraagprijs: ,-- k.k. Beatrixstraat 57 Oldenzaal 13 oktober 2017 Vraagprijs: 409.000,-- k.k. Exterieur Makelaar Ton Kempers over het exterieur Onder architectuur gebouwd appartementencomplex in het centrum van de stad Beatrixstraat

Nadere informatie

Schitterend en stijlvol gerenoveerd appartement in de gezellig buurt de Pijp!

Schitterend en stijlvol gerenoveerd appartement in de gezellig buurt de Pijp! Schitterend en stijlvol gerenoveerd appartement in de gezellig buurt de Pijp! 2 de van der Helststraat 44-II in Amsterdam Eerste indruk: Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Ervaar het zelf... Het

Nadere informatie

Superfijn en licht dubbelbovenhuis met dakterras

Superfijn en licht dubbelbovenhuis met dakterras Superfijn en licht dubbelbovenhuis met dakterras Vosmaerstraat 4-III en IV te Amsterdam Eerste indruk: Heerlijk licht en comfortabel dubbel bovenhuis met een brede lichte woonkamer, een mooie en complete

Nadere informatie

PEEK&POMPE WWW.PEEKENPOMPE.NL M A K E L A A R S. Objectinformatie Hoogravenseweg 23 te Utrecht

PEEK&POMPE WWW.PEEKENPOMPE.NL M A K E L A A R S. Objectinformatie Hoogravenseweg 23 te Utrecht Objectinformatie Hoogravenseweg 23 te Utrecht BIJZONDERE GEMODERNISEERDE RUIME EENGEZINSWONING. DE WONING HEEFT 5- KAMERS EN EEN TUIN MET ACHTEROM. DE WONING IS GELEGEN IN HET POPULAIRE HOOGRAVEN. DE WONING

Nadere informatie

SAXENBURGERDWARSSTRAAT 13-2 AMSTERDAM 550.000 k.k. www.saxenburgerdwarsstraat13-2.nl Omschrijving OPEN HUIS vrijdag 27 januari van 11.00 uur tot 13.00 uur Uniek gelegen, licht en zeer courant ingedeeld

Nadere informatie

Nijmegen. Uniek penthouse hartje centrum. In Nijmegen. Unieke sfeer met zichtbare dakconstructie. Prachtig dakterras uitzicht van brug tot brug

Nijmegen. Uniek penthouse hartje centrum. In Nijmegen. Unieke sfeer met zichtbare dakconstructie. Prachtig dakterras uitzicht van brug tot brug Burchtstraat 71c - Nijmegen WONEN In Nijmegen Prachtig dakterras uitzicht van brug tot brug Uniek penthouse hartje centrum Nijmegen Unieke sfeer met zichtbare dakconstructie De verkoper vertelt Ik woon

Nadere informatie

Top dubbel benedenhuis in Amsterdam-Zuid! MICHELANGELOSTRAAT 41-HUIS

Top dubbel benedenhuis in Amsterdam-Zuid! MICHELANGELOSTRAAT 41-HUIS Top dubbel benedenhuis in Amsterdam-Zuid! MICHELANGELOSTRAAT 41-HUIS Eerste indruk: Een zeer modern en uiterst luxueus dubbel benedenhuis van ca. 225 m² (inclusief de kelder van ca. 30 m²) met een heerlijke

Nadere informatie

Informatiebrochure. Haarlemmerweg 49 - hs Amsterdam

Informatiebrochure. Haarlemmerweg 49 - hs Amsterdam Informatiebrochure Haarlemmerweg 49 - hs Amsterdam Haarlemmerweg 49-hs Amsterdam Uiterst sfeervolle en gemoderniseerd BENEDENWONING met een zonnige tuin (pal op het zuiden!) en een fraai uitzicht aan de

Nadere informatie

Schiedamsedijk 62 B ROTTERDAM

Schiedamsedijk 62 B ROTTERDAM Schiedamsedijk 62 B ROTTERDAM Vraagprijs: 162.000 k.k. MAARTENMakelaardij E maarten@maartenmakelaardij.nl Vestigingsadres Bezoekadres (op afspraak) T 010 818 14 87 Burgemeester Hoffmanplein 51 Weena 290

Nadere informatie

HOEKWATERSTRAAT 54 te VOORBURG....Ruime 3-dubbele bovenwoning in rustige straat met mooi vrij uitzicht op park

HOEKWATERSTRAAT 54 te VOORBURG....Ruime 3-dubbele bovenwoning in rustige straat met mooi vrij uitzicht op park HOEKWATERSTRAAT 54 te VOORBURG...Ruime 3-dubbele bovenwoning in rustige straat met mooi vrij uitzicht op park INHOUDSOPGAVE: Beschrijving met foto s Omgeving Plattegrond Lijst van zaken Verkoopvoorwaarden

Nadere informatie

Dr Cuyperslaan Eindhoven

Dr Cuyperslaan Eindhoven Modern en licht 2-kamer design hoekappartement met een balkon gelegen op de vijfde etage van het hoogbouw gedeelte van complex Arhus nabij het centrum van Eindhoven en winkelcentrum WoenselXL. Het in 2011

Nadere informatie

Unieke nieuwbouw woningen aan de Oosteinderweg in Aalsmeer

Unieke nieuwbouw woningen aan de Oosteinderweg in Aalsmeer Unieke nieuwbouw woningen aan de Oosteinderweg in Aalsmeer Download nu ook onze nieuwe app Bert van Vulpen Makelaars + Hypotheken en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en ons nieuwe aanbod! twitter.com/bertvanvulpen

Nadere informatie

VRAAGPRIJS ,= k.k.

VRAAGPRIJS ,= k.k. VAN NIJENRODEWEG 488 Recent gerenoveerd vierkamer appartement met drie slaapkamers, twee balkons, een aparte berging en groen uitzicht. Het lichte appartement is gelegen op de vijfde verdieping en is bereikbaar

Nadere informatie

parterre met royale tuin

parterre met royale tuin parterre met royale tuin VOORBURG Prins Bernhardlaan 108 vraagprijs 225.000 k.k. 070 219 6219 info@isee.nl www.isee.nl Kenmerken & specificaties Bouwjaar: Soort: Kamers: Inhoud: Woonoppervlakte: Vereniging

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3022 ZB Rotterdam Vraagprijs 475.000,- k.k. Omschrijving Middelland is helemaal upcoming! Voor dit appartement hebben we onder meer het dak en de gevelkozijnen vervangen

Nadere informatie

Vondelkerkstraat 12 1054 KZ AMSTERDAM

Vondelkerkstraat 12 1054 KZ AMSTERDAM Vondelkerkstraat 12 1054 KZ AMSTERDAM VRAAGPRIJS: 895.000,-- KOSTEN KOPER Burger Elkerbout Makelaars en Taxateurs o.z. B.V. Blasiusstraat 66 hs 1091 CV Amsterdam t 020 622 21 99 info@burgerelkerbout.nl

Nadere informatie

Zwaerdecroonstraat 38b ROTTERDAM

Zwaerdecroonstraat 38b ROTTERDAM Zwaerdecroonstraat 38b ROTTERDAM Vraagprijs: 435.000 k.k. MAARTENMakelaardij T 010 818 14 87 E maarten@maartenmakelaardij.nl Burgemeester Hoffmanplein 51 M 06 415 58 485 I www.maartenmakelaardij.nl 3071

Nadere informatie

Uw makelaar. Letty Verboord Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 205. info@vandenbrink.nl carlavandenbrink.nl. Amsterdam Amsteldijk 148 I

Uw makelaar. Letty Verboord Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 205. info@vandenbrink.nl carlavandenbrink.nl. Amsterdam Amsteldijk 148 I Uw makelaar Letty Verboord Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 205 info@vandenbrinnl carlavandenbrinnl Amsterdam Amsteldijk 148 I A Amsteldijk 148 I Een zeer licht, gerenoveerd hoek appartement van

Nadere informatie

Amsterdam Vondelstraat 93. Uw makelaar. Pieter Joep van den Brink Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 207

Amsterdam Vondelstraat 93. Uw makelaar. Pieter Joep van den Brink Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 207 Uw makelaar Pieter Joep van den Brink Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 207 info@vandenbrinnl carlavandenbrinnl Amsterdam Vondelstraat 93 V Vondelstraat 93 Een statige half vrijstaande villa met

Nadere informatie

Conduct Vastgoed BV. Rhijngeesterstraatweg 124, Oegstgeest. Vraagprijs: 925.000 k.k.

Conduct Vastgoed BV. Rhijngeesterstraatweg 124, Oegstgeest. Vraagprijs: 925.000 k.k. Conduct Vastgoed BV Rhijngeesterstraatweg 124, Oegstgeest Vraagprijs: 925.000 k.k. Header Text 2 www.conductvastgoed.com Header Text Villa Blijgeest Villa Blijgeest heeft recent een metamorfose ondergaan

Nadere informatie

Een prachtig en luxe appartement op een top locatie in Oud-Zuid!

Een prachtig en luxe appartement op een top locatie in Oud-Zuid! Een prachtig en luxe appartement op een top locatie in Oud-Zuid! Beethovenstraat 50-II te Amsterdam Algemeen: Een prachtig 2-kamerappartement (ca. 71 m²) gelegen op de tweede verdieping in een van de gezelligste

Nadere informatie

Informatiebrochure. Wijnmalenstraat 41 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Wijnmalenstraat 41 Badhoevedorp Informatiebrochure Wijnmalenstraat 41 Badhoevedorp Wijnmalenstraat 41 Badhoevedorp Op de 3 e en tevens HOOGSTE verdieping gelegen in 2002 gemoderniseerd 3-kamer appartement voorzien van zonnig balkon op

Nadere informatie

U Voelt zich thuis in dit aangename driedubbel benedenhuis in chique Oud-Zuid!

U Voelt zich thuis in dit aangename driedubbel benedenhuis in chique Oud-Zuid! U Voelt zich thuis in dit aangename driedubbel benedenhuis in chique Oud-Zuid! Jacob Obrechtstraat 71-huis in Amsterdam Jacob Obrechtstraat 71-huis Driedubbel benedenhuis, schitterende karakteristieke

Nadere informatie

TE KOOP. Handellaan WB Den Haag k.k.

TE KOOP. Handellaan WB Den Haag k.k. TE KOOP Handellaan 27 2555 WB Den Haag 549.000 k.k. KENMERKEN Prijs 549.000 k.k. Postcode 2555 WB Ligging Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht Woningtype Portiekflat Tuin Ja, Zonneterras, 455 331cm

Nadere informatie