VERKOOPLASTENBOEK RESIDENTIE BLANCO

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VERKOOPLASTENBOEK RESIDENTIE BLANCO"

Transcriptie

1 VERKOOPLASTENBOEK RESIDENTIE BLANCO Fernand Dewittelaan OOSTDUINKERKE

2 Residentie BLANCO VERKOOPLASTENBOEK dd. 12/07/2012 p. 2/22 BLANCO" VERKOOPSLASTENBOEK LIGGING : Fernand Dewittelaan Oostduinkerke BOUWHEER - PROMOTOR HECTAAR nv Hugo Verieststraat 2a Roeselare ARCHITECT BURO II & ARCHI+I cvba Hoogleedsesteenweg Roeselare INGENIEUR STABILITEIT BM Engineering Knapenstraat Roeselare

3 Residentie BLANCO VERKOOPLASTENBOEK dd. 12/07/2012 p. 3/22 INHOUDSTAFEL 0.1. ALGEMEENHEDEN DOCUMENTEN 4 1. DE RUWBOUW BESCHRIJVING VAN DE WERKEN, MATERIALEN EN LEVERINGEN DE GRONDWERKEN UITGRAVINGEN GRONDOPRUIMING DRAAGSTRUCTUUR EN GEVELS NIET-DRAGENDE BINNENWANDEN NATUURSTEEN GEWAPEND BETON VLOERPLATEN BUITENSCHRIJNWERKEN DAKAFWERKING ISOLATIE ZINK-LOOD RIOOLNET BALKONS TERRASSEN 9 2. AFWERKING GEMEENSCHAPPELIJKE DELEN INKOM WINDVANG APPARTEMENTEN TRAPPENHUIZEN BUITENAANLEG (GELIJKVLOERS) DE AFWERKING VAN HET GEBOUW PLEISTERWERKEN CEMENTERING SPUITPLAMUUR DE MUURBEKLEDING (FAÏENCEN) VLOEREN EN VLOERBEKLEDING IN HET ALGEMEEN GLASWERKEN SCHRIJNWERK KEUKEN DE SANITAIRE TOESTELLEN ELEKTRICITEIT VENTILATIE VIDEO EN PARLOFONIE TELEFOON RADIO EN TV VERWARMING DE LIFT BRANDBEVEILIGING SCHILDERWERKEN OPLEVERING ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN PRINCIPE PLANNEN, TEKENINGEN EN MAATVOERING WIJZIGINGEN MATERIALEN TOEGANG TOT DE WERF BOUWTAKSEN EN AANSLUITINGEN OP DE NUTSVOORZIENINGEN DIVERSE ERELOON ARCHITECT 22

4 Residentie BLANCO VERKOOPLASTENBOEK dd. 12/07/2012 p. 4/ ALGEMEENHEDEN KELDER - Parking met inrit vanuit de Doornlaan - Private garages - Private bergingen - Trappenhuizen en liften - Lokaal tellers water, elektriciteit en gas - Lokaal vuilnis APPARTEMENTEN GELIJKVLOERS - 2 inkomhallen met sas + videofoon + brievenbussen + lift + trap - 2 appartementen - Omgevingsaanleg met terrassen, privatieve tuinen en gemeenschappelijke toegangen VERDIEPINGEN Via de trappen en lift bereikt men de eerste verdieping 1 verdieping en 2 verdieping: 2 duplexappartementen met terras 0.2. DOCUMENTEN ARCHITECTUUR EN STABILITEIT Het gebouw wordt opgericht volgens de architectuurplannen opgemaakt door BURO II & ARCHI+I cvba te Roeselare en volgens de stabiliteitsstudie, opgemaakt door BM Engineering te Roeselare. De bouwheer-promotor en alle aannemers zullen de werken uitvoeren volgens de plannen van boven vernoemde studiebureaus. Nochtans kunnen na raadpleging van de architect en ingenieur wijzigingen of aanpassingen aangebracht worden die nuttig of noodzakelijk zijn omwille van esthetiek of techniek of vereist door de administratie.

5 Residentie BLANCO VERKOOPLASTENBOEK dd. 12/07/2012 p. 5/22 1. DE RUWBOUW 1.1. BESCHRIJVING VAN DE WERKEN, MATERIALEN EN LEVERINGEN De residentie BLANCO wordt opgetrokken in duurzame materialen van de eerste kwaliteit en vrij van alle gebreken die de soliditeit en/of de esthetische gaafheid van het gebouw zouden kunnen schaden HET AFSLUITEN VAN DE BOUWPLAATS De bouwheer-promotor zorgt op zijn kosten voor de voorlopige afsluiting van de bouwplaats. Deze afsluiting moet beletten dat derden zich toegang zouden verschaffen tot de werken. De afsluiting beantwoordt aan de voorschriften van de stad Oostduinkerke. Haar onderhoud valt ten laste van de bouwheer-promotor gedurende de ganse tijd van de aanneming. Bij het beëindigen der werken wordt de afsluiting verwijderd op kosten van de bouwheer-promotor DIVERSE AANSLUITINGEN De voorlopige aansluitingen op water en elektriciteit vallen ten laste van de bouwheerpromotor. De definitieve aansluiting op riolering, water, gas, elektriciteit, radio/tv-distributie en telefoon vallen ten laste van de koper DE GRONDWERKEN UITGRAVINGEN GRONDOPRUIMING De uitgravingen zijn diep genoeg om stevige funderingen te bekomen en tevens het aanleggen van sleuven, riolen, onderzoekskamers en eventuele draineringswerken mogelijk te maken. In de aannemingssom zijn inbegrepen: - Alle uitgravingen in het algemeen; - Het uitbreken en wegvoeren van oud metselwerk indien noodzakelijk; - Het stutwerk, de beschoeiingen, enz.. De funderingen zijn vlak en regelmatig. De diepte ervan wordt bepaald door de aard van de grond die de last van het gebouw moet kunnen dragen. De uitgravingen dienen behoorlijk gestut teneinde ongevallen te voorkomen. Het bodemonderzoek wordt toevertrouwd aan een bevoegd ingenieur die zich met de stabiliteitsstudie en het stabiliteitsconcept gelast.

6 Residentie BLANCO VERKOOPLASTENBOEK dd. 12/07/2012 p. 6/ DRAAGSTRUCTUUR EN GEVELS METSELWERKEN a) De buitenste keldermuren worden opgetrokken in beton. De binnenmuren zijn beton of metselwerk meegaand gevoegd en dit bepaald volgens de stabiliteitsstudie. b) Teneinde een goede isolatie te verkrijgen worden de opgaande buitenmuren uitgevoerd op volgende wijze: - De buitenzijde wordt afgewerkt met zink, staande naad, kleur wit volgens de gevelpannen; - Houten bebording, geventileerd te plaatsen; - Spouw tussen de bebording en de binnenmuur is voorzien van een aangepaste en uiterst verzorgde isolatie, dewelke vastgehecht is aan de binnenmuur; - Dragende wanden worden opgebouwd uit beton of metselwerk in silicaatsteen; - De zichtbare binnendelen van de buitenmuur worden afgewerkt met een geschikte pleister. Kleur van de gevelmaterialen is te bepalen door de architect NIET-DRAGENDE BINNENWANDEN Alle muren worden uitgevoerd in metselwerk uit silicaatsteen dikte 9, 14 of 19 cm volgens noodzaak, achteraf met passende gipsafwerking gepleisterd NATUURSTEEN De natuursteen voor de dorpels zijn afkomstig van de beste steengroeven. Kleur, structuur en herkomst te bepalen door de architect. Alle stenen worden met de grootste zorg afgewerkt en samengevoegd, zulks conform de schetsen, profielen en tekeningen. Toepassing volgens noodwendigheid GEWAPEND BETON De betonstudie wordt toevertrouwd aan een gespecialiseerd bureau en gebeurt conform aan de voorschriften van de NBN 15. De samenstelling van beton wordt bepaald door de verantwoordelijke ingenieur stabiliteit. De hoofdwapening is in staal, volgens de plannen van de ingenieur. De coëfficiënten van overbelasting en spanning worden door de verantwoordelijke ingenieur bepaald. De bekistingen zijn strak om alle vervormingen te voorkomen die door het aanstampen of trillen mochten veroorzaakt worden. Na verharding van het beton worden de bekistingen verwijderd, dit mits de toelating van de ingenieur en onder de verantwoordelijkheid van de aannemer. Voorziene werken in beton: de funderingsbalken, funderingsplaten, de trapslede en de kolommen, wanden, balken en lintelen, volgens studie ingenieur.

7 Residentie BLANCO VERKOOPLASTENBOEK dd. 12/07/2012 p. 7/ VLOERPLATEN De vloerplaten worden uitgevoerd in volle gewapende betonplaten of predallen of gewelven volgens voorschriften van de ingenieur BUITENSCHRIJNWERKEN ALUMINIUM BUITENSCHRIJNWERK Alle ramen van de appartementen worden uitgevoerd met isolerende aluminiumprofielen. Profieldikte in functie van de grootte van het chassis. Alle beglaasde gedeelten bestaan uit dubbele beglazing (K-waarde minimum 1,1). De ramen worden desgevallend voorzien van afzonderlijke afsluitbare verluchtingsroosters en dit volgens aanduiding op de plannen van de architect en bepaald volgens de EPB-studie. Kleur en afwerking te bepalen door de architect DAKAFWERKING PLATTE DAKEN Geïsoleerde dakverdichting. De vlakke daken vertonen een voldoende helling ter voorkoming van stilstaand water. De uitvoering gebeurt door een gespecialiseerde firma die de nodige waarborgen biedt. Een 10-jarige waarborg wordt verstrekt door de uitvoerder mits regelmatig onderhoud door de gebruiker AFDICHTING PARKING Uit te voeren met gewapend bitumen en onrotbaar polyesterroofing of gelijkwaardig ISOLATIE HYDRO-ISOLATIE Overal waar nodig zal een roofing of gelijkwaardige folie aangebracht worden om indringing van opstijgend vocht of spouwwater te vermijden.

8 Residentie BLANCO VERKOOPLASTENBOEK dd. 12/07/2012 p. 8/ THERMISCHE ISOLATIE Thermische isolatie conform de EPB regelgeving van toepassing bij het aanvragen van de bouwvergunning: a) Vloeren tussen de verdiepingen: het aanbrengen van een degelijke thermische isolatie - Op de vloerplaat gelijkvloers om de warmteverliezen naar de garage op te vangen; - Op de plaat boven het plafond van de dakterrassen. b) Buitenmuren: de gevels worden geïsoleerd door de uitvoering van muren met polyurethaanisolatie of gelijkwaardig c) Platte daken: platte daken worden geïsoleerd d.m.v. polyurethaanisolatie of gelijkwaardig d) Hellende daken: tussen de houten spanten of kepers worden mineralewoldekens met aangepaste diktes aangebracht. Diktes te bepalen volgens de EPB-studie AKOESTISCHE ISOLATIE De dek- of chapevloeren op de verdiepingen worden geplaatst volgens het principe van de vlottende deklaag. Een uitvullingslaag wordt geplaatst als uitvulling en egalisatie van de vloerleidingen. Hierop wordt een akoestische isolatiemembraan aangebracht. Daarna wordt een afwerkingschape gelegd met dikte en afwerking in functie van de vloerbekleding ZINK-LOOD De afvoerbuizen en goten voor het regenwater worden respectievelijk uitgevoerd in hard polyethyleen en zink met aangepaste diameter. De aannemer zal lood aanbrengen om de dichtheid van de blootgestelde plaatsen te verzekeren RIOOLNET De binnenrioolbuizen van de sanitaire installatie zijn kunststofbuizen uit HPE (of gelijkwaardig). De leidingen vertonen een voldoende helling en hebben een adequate doorsnede teneinde een vlugge lozing van het afval- en huishoudwater te verzekeren. De buizen zijn uitgerust met de nodige ellebogen, verbindings- en verloopstukken. Buitenriolering en riolering in volle grond wordt uitgevoerd met buizen in kunststof met Benor-garantie die uitmondt in de stadsriool, conform de gemeentelijke verordeningen.

9 Residentie BLANCO VERKOOPLASTENBOEK dd. 12/07/2012 p. 9/ BALKONS Uitkragende elementen worden vervaardigd uit geprefabriceerde betonelementen. Vorm, kleur en structuur te bepalen door de architect. Balkonleuningen in glas al dan niet in combinatie met aluminium. Indien van toepassing worden de aluminium profielen gemoffeld, bestendig tegen zeeklimaat. Kleur volgens de keuze van de architect TERRASSEN De dakterrassen worden bedekt met tropisch hardhouten plankenvloer, composietvloer of terrastegels volgens keuze van de architect.

10 Residentie BLANCO VERKOOPLASTENBOEK dd. 12/07/2012 p. 10/22 2. AFWERKING GEMEENSCHAPPELIJKE DELEN (inkoms + trapzalen + kelders) Het plan en ontwerp van de inkom wordt opgemaakt door de architect van het gebouw. De afwerking is evenredig met de standing van het gebouw INKOM WINDVANG APPARTEMENTEN Deurensemble met elektrisch slot te bedienen van in het appartement via de videofoon. De inkomdeur is in veiligheidsglas. Brievenbusensemble, ingebouwde belplaat + appartementsnummering + videofoon. Vloerbekleding in keramische tegelbevloering. Muren: schilderwerk op muren of gelijkwaardig. Plafond: verlaagd plafond met verlichting bediend met infrarood bewegingsschakelaar TRAPPENHUIZEN De bordessen tussen de deuren van de appartementen en voor de liftdeuren worden bekleed met keramische tegelbevloering. Alle trappen worden uitgevoerd in bijhorende keramische bevloering als de bordessen. Trapleuning in metaal of aluminium geschilderd of gemoffeld. Muren afgewerkt met schilderwerk BUITENAANLEG (GELIJKVLOERS) De buitenaanleg zal uitgevoerd worden volgens de plannen en instructies van de ontwerper. Dit alles omvat nivelleren, aanbrengen van verhardingen boven de ondergrondse constructies en het aanbrengen van aangepaste beplantingen, in overleg met de stad Oostduinkerke.

11 Residentie BLANCO VERKOOPLASTENBOEK dd. 12/07/2012 p. 11/22 3. DE AFWERKING VAN HET GEBOUW 3.1. PLEISTERWERKEN CEMENTERING SPUITPLAMUUR De muren en de plafonds zullen vlak en zuiver afgewerkt worden. De verticale en uitspringende hoeken worden beschermd met hoekijzers tot plafondhoogte. De muren van het trappenhuis (gemeenschappelijke hallen en de overlopen) worden eveneens afgewerkt met één laag gipsmortel. De afwerkingslaag bestaat uit schilderwerk DE MUURBEKLEDING (FAÏENCEN) De muurtegels zijn faïencetegels met verglaasd oppervlak verticaal geplaatst. Er is een vrije keuze van faïencetegels met een handelswaarde van 40,00 /m² (btw inclusief) niet geplaatst. De voegen worden uitgevoerd in grijze, witte of bijpassende kleur. DETAILLERING: - Badkamer: alle wanden tot op hoogte onderkant spiegelkast. Het bad wordt eveneens uitbekleed. (afmeting minimum 20x20 cm); - Douche: hoogte tot plafond (afmeting minimum 20/20) VLOEREN EN VLOERBEKLEDING IN HET ALGEMEEN TEGELVLOEREN De keuze van de bevloering dient te gebeuren bij de uitvoerder waar alle hieronder beschreven vloerbekledingen ter inzage liggen: - Gemeenschappelijke inkom: keramische tegelvloer; - De gemeenschappelijke hall en overlopen: keramische tegelvloer; - Hal, living, keuken, bureau, wc: keuze uit natuursteen, keramiek of parket: handelswaarde 60,00 /m² (btw inclusief) niet geplaatst; - Slaapkamers: parket: handelswaarde 40,00 /m² (btw inclusief) niet geplaatst; - Badkamer, douchecel, stooklokaal/wasruimte en berging: keramische tegelvloer: handelswaarde 40,00 /m² (btw inclusief) niet geplaatst; - Kelders en garages: vloer in gepolierd beton. Er is een vrije keuze van vloeren in zover deze nog niet geplaatst zijn. De afmeting van de te kiezen tegelvloeren zijn minimum 30x30 cm en dient zich te beperken tot de maximum afmetingen van 60x60 cm. De vloeren worden orthogonaal geplaatst met voegbreedte ca. 3 mm en voegen in grijze of witte kleur.

12 Residentie BLANCO VERKOOPLASTENBOEK dd. 12/07/2012 p. 12/ PLINTEN In de badkamers sluiten de faïencetegels onmiddellijk op de vloer. Bij natuursteenvloeren komen natuursteenplinten. Bij keramiekvloeren zijn de plinttegels in overeenstemming met de vloer, handelswaarde 10,00 /lm (btw inclusief) niet geplaatst. Bij houten bevloering komt er een houten plint, handelswaarde 10,00 /lm (btw inclusief) niet geplaatst VENSTERTABLETTEN + DEURDORPELS In voorkomend geval zijn de binnenraamtabletten uit natuursteen met een dikte van 2 cm. Bij deurdorpels of entreporte bij samenvoeging van verschillende materialen wordt een alu- of messingprofiel geplaatst GLASWERKEN Een dubbele beglazing wordt geplaatst in alle ramen van de appartementen. Dikte in functie van de grootte van het chassis. K-waarde minimum 1, SCHRIJNWERK BUITENSCHRIJNWERK Alle ramen van de appartementen worden uitgevoerd met isolerende aluminiumprofielen. Alle beglaasde gedeelten bestaan uit dubbele beglazing met K-waarde minimum 1, BINNENSCHRIJNWERK De inkomdeuren van de appartementen zijn veiligheidsinkomdeuren. Deze deur is afgewerkt om te schilderen en heeft een RF 30 brandweerstand. Tevens is deze deur uitgerust met veiligheidscilinderslot met 3-puntsluiting en een spionoog. De binnendeuren zijn te schilderen blokdeuren. De deuren zijn voorzien van hang- en sluitwerk in messing of gelijkwaardig. Verlaagde plafonds in gipskarton waar nodig voor de doorvoer van leidingen en mechanische afzuiging, met uitzondering van de berging.

13 Residentie BLANCO VERKOOPLASTENBOEK dd. 12/07/2012 p. 13/ SLUITWERK De ingangsdeuren uit glas in aluminium van elke appartementsblok zijn voorzien van een elektrisch slot dat bediend wordt vanuit de appartementen. Verder zijn cilindersloten voorzien voor de inkomdeur van elk appartement en de toegangsdeur naar trapzaal en lift welke met elkaar in combinatie staan. Verder is een cilinderslot voorzien voor respectievelijk garage brievenbus. Van het geheel zal een sleutelplan gemaakt worden door gespecialiseerde firma. Siertrekkers in inox zullen volgens aanduiding en keuze architect aangebracht aan hoofdinkoms. Deurknoppen en deurkrukken in privatieve delen (appartementen) zijn voorzien volgens keuze. Handelswaarde: 50,00 per stel (btw inclusief) KEUKEN De keuken is van hoogwaardige kwaliteit en wordt geplaatst door Obumex. Uiteraard kan de koper de hieronder beschreven keuken wijzigen. Meer- en minprijzen worden verrekend. Beschrijving: - Corpus - Kasten - Zijden en bodem opgebouwd uit 16 mm dikke spaanplaat die aan de 2 zijden belijmd wordt met laminaat (HPL); - Vast rugpaneel, geplaatst in groef. Bestaande uit 6 mm dikke MDF plaat die aan de 2 zijden belijmd wordt met laminaat (HPL). - Sokkel Corpussen worden geplaatst op 15 mm WBP multiplex sokkel die worden betegeld - Lades bestaande uit metalen zijkanten en een bodem en rugpaneel in gemelamineerde plaat. Er zijn geen zichtbare montage onderdelen van de lade. De geleiders zijn onzichtbare zelfsluitende gedempte geleiders. - Deur- en ladefronten. - Greeploze deuren met ingeslagen trekker in Corian, deuren zijn afgewerktt met laminaat (HPL). De linker/rechter en onderzijde zijn ook belijmd met laminaat (HPL). - Toestellen - Dampkap Venduro: GA55/300 + SR125; - Kookplaat Siemens: ET 651 RF 11E; - Combi-oven Siemens: HB 83K552; - Koelkast Siemens: KI 20LV 01; - Vaatwasser Siemens: SE 63E 332EU; - Spoelbak Franke : Maris MRG651 GP1 ; - Kraan Blanco: NAVA De handelswaarde is ,00 (zonder/met steen) (btw exclusief).

14 Residentie BLANCO VERKOOPLASTENBOEK dd. 12/07/2012 p. 14/ DE SANITAIRE TOESTELLEN De installatie wordt berekend en uitgevoerd conform de normen en voorschriften van de waterleidingmaatschappij AFVOERLEIDINGEN Worden uitgevoerd in HPE buizen (of gelijkwaardig) en hebben een aangepaste diameter LEIDING VOOR WARM EN KOUD WATER Worden uitgevoerd in kunststof leidingen en van de nodige collectoren voorzien WARM WATER PRODUCTIE De warmwaterproductie in de appartementen gebeurt via de individuele verwarmingsketel op aardgas KOUD WATER De waterbedeling gebeurt voor elk appartement met een individuele waterteller, alles volgens de voorschriften van de watermaatschappij SANITAIRE TOESTELLEN Alle apparaten en toebehoren zijn voorzien in witte kleur en worden geplaatst zoals op de plannen aangeduid met eventueel kleine wijzigingen. Alle toestellen zijn van eerste kwaliteit. Kwaliteitskraanwerk, merk Grohe-Ideal Standard, of gelijkwaardig. De kopers kunnen in de toonzaal de keuzes aanpassen. BAD In dikwandig acryl duobad afmetingen ca. 180x80 met ééngreepsmengkraan + badgarnituur. DOUCHE thermostatische douchemengkraan (inbouw) + flexibele verstevigde slang met handdouche (HG Starck) + douchedeur + regendouchekop HANDWASLAVOBO WC In mineraal marmer met vaste wastafelkraan enkel koud water, afvoergarnituur, verchroomde hevel, handdoekdrager + spiegel. WC In wit porseleinen hangtoilet (Duravit Starck III) met ingebouwd reservoir, closetafvoer, aansluitstuk met geurvrije en luchtdichte aansluitingen op de riolering. Toiletzitting in dubbele witte kunststofzitting Softclosing. LAVABOMEUBEL BADKAMER In wit Solidstone op lavabomeubel 120 cm massive oak hierbij inbegrepen, ééngreepsmengkraan met automatische lediging, spiegelkast met lichtluifel.

15 Residentie BLANCO VERKOOPLASTENBOEK dd. 12/07/2012 p. 15/22 LAVABOMEUBEL DOUCHECEL In wit Solidstone op lavabomeubel 70 cm massive oak hierbij inbegrepen, ééngreepsmengkraan met automatische lediging en spiegel. MEUBILAIR In elk appartement is voorzien volgens aanduiding plan architect. - Badkamermeubel bevat: - Legblad in krasvrije gestratifieerde plaat met uitsnijding voor één of twee lavabo s (volgens aanduiding op plan); - Spiegelkast boven lavabo s + verlichting; - Kastjes onder lavabo s. - Douchemeubel (breedte volgens plan), bevat: - Legblad in krasvrije gestratifieerde plaat met uitsnijding voor één of twee lavabo s (volgens aanduiding op plan; - Verlichting boven lavabo s; - Kastjes onder lavabo s. De totale handelswaarde voor de gelijkvloerse appartementen bedraagt 9.000,00 (btw exclusief) en voor de duplexappartementen ,00 (btw exclusief) ELEKTRICITEIT ALGEMEEN Aard van de stroom 220/380 Volt wisselstroom. De installatie is conform de voorschriften van de stroomverdelende maatschappij. Ze is volstrekt individueel en van het ingewerkte type. De installatie voorziet verdeelkolommen voor de gemeenschappelijke delen, de appartementen, de liften. De hoofdschakelaar en het hoofdverdeelbord worden geplaatst in de nabijheid van de meterkast. Een individueel verdeelbord met automaten en differentieel schakelaars is aanwezig in elk appartement. De toebehoren zijn van een witte kleur en modern design. In de gemeenschappelijke delen wordt de bediening van de verlichting voorzien met infrarood bewegingsmelder en/of drukknoppen. De leidingen gaan vanaf de verdeelborden naar de verschillende lichtpunten en contactdozen. De installatie is gekeurd door een erkend controle organisme. De installatie wordt opgeleverd zonder luchters, noch lampen. Is evenwel voorzien: de verlichtingsapparatuur in de gemeenschappelijke delen welke zal uitgevoerd worden naar ontwerp van de architect. Verder zijn er volgende voorzieningen:

16 Residentie BLANCO VERKOOPLASTENBOEK dd. 12/07/2012 p. 16/ GEMEENSCHAPPELIJKE DELEN De installatie is in opbouw in de lokalen die niet gepleisterd worden. - Kelder: de nodige lichtpunten bediend met infrarood schakelaars - Dienstlokalen Lokaal vuilnis - 1 lichtpunt enkele richting; - 1 afzonderlijke voeding voor de lift; - 1 stopcontact met aarding; - Hall en trapzalen - Lichtpunten bediend door infrarood bewegingsschakelaars; - 1 stopcontact met aarding in de traphal; - 1 bedieningsbord voor de bel, parlofoon/video; - Dienstkraan APPARTEMENTEN - Living - 2 lichtpunten (zit- en eethoek) enkele of meervoudige richting; - 8 stopcontacten (2 dubbele & 4 enkele) op plinthoogte; - 1 aansluitpunt voor TV; - 1 aansluitpuntmogelijkheid voor telefoon; - 1 aansluitpuntmogelijkheid voor internet (bureel). - Keuken - 1 lichtpunt aan plafond enkele richting; - 1 lichtpunt boven aanrecht, enkele richting; - 5 stopcontacten verborgen in of achter het keukenmeubilair voor toestellen (oven en/of microgolfoven, koelkast, vaatwasser, dampkap); - 1 aansluiting voor elektrische kookplaat; - 2 dubbele stopcontacten op werkbladhoogte. - Inkomhal - 1 lichtpunt, dubbele richting; - 1 bel + videofooninstallatie; - 1 stopcontact op plinthoogte. - WC - 1 lichtpunt, enkele richting. - Slaapkamers - 1 lichtpunt aan het plafond, dubbele richting; - 5 stopcontacten (2 dubbele en 1 enkel); - 1 aansluitpunt telefoon in alle slaapkamers; - 1 aansluitpunt TV in alle slaapkamers. - Badkamer - 1 lichtpunt centraal + lichtluifel boven wastafel enkele richting; - 2 stopcontacten op badkamermeubilair (1 dubbel). - Berging - 1 centraal lichtpunt enkele richting; - 2 stopcontacten voor was- & droogmachine; - 1 dubbel stopcontact. - Douchecel - 1 lichtpunt enkele richting boven lavabo; - 2 stopcontacten (1 dubbel). - Terras - 1 lichtpunt; - 1 stopcontact. - Garage/Berging - 1 centraal lichtpunt in de garage; - 1 dubbel stopcontact.

17 Residentie BLANCO VERKOOPLASTENBOEK dd. 12/07/2012 p. 17/ VENTILATIE De verluchting van ingesloten Wc s, badkamers en bergingen wordt uitgevoerd met een mechanisch verluchtingsysteem volgens studie van de ingenieur technieken en in overeenstemming met het EPB-verslag. De keuken door middel van een afzuigkap met motor, afblaas via een individuele dakof geveldoorvoer. De afmetingen van de verschillende verluchtingsbuizen worden berekend in functie van het nodige debiet. Indien door de koper een droogkast geplaatst wordt, dient deze van het type met ingebouwde condensator te zijn. Lokalen aansluitend aan buitenzijde worden rechtstreeks naar buiten verlucht VIDEO EN PARLOFONIE Een volledige video- parlofooninstallatie bedient alle appartementen. Te combineren met de bel welke zich bevindt in de inkom van het appartement. Ieder appartement heeft een drukknop die het elektrisch slot van de sasdeur in de inkomhal in het gebouw aandrijft. BELINRICHTING Per appartement: 1 drukknop aan de videofoon in de inkomhal en 1 drukknop aan de inkomdeur van het appartement. De video- en parlofoon met drukknoppen en naambordjes wordt decoratief ingewerkt in de inkomhal van het gebouw. PARLOFONIE Een 2 afzonderlijke parlofonie wordt geplaatst aan de buitendeur van de inkom van elk van de 2 villa-appartementsgebouwen. Deze is verbonden met het elektrisch deurslot welke volgens een instelbare minuterie deze buitendeur afsluit en enkel kan geopend worden via de private video-parlofoon van elk appartement afzonderlijk en met de privatieve cilinder TELEFOON In ieder appartement wordt het buizennet voor de aansluiting op het telefoonnet in living en in alle slaapkamers uitgevoerd. Het buizennet voor een internetaansluiting wordt voorzien in de leefruimte RADIO EN TV In ieder appartement bestaat de mogelijkheid om aan te sluiten op het radio- en tvdistributienet in living en in alle slaapkamers.

18 Residentie BLANCO VERKOOPLASTENBOEK dd. 12/07/2012 p. 18/ VERWARMING De appartementen worden individueel verwarmd door middel van een hoogrendements wandketel op aardgas en warm water naar radiatoren die voorzien zijn van thermostatische kranen. De besturing bij middel van kamerthermostaat met dag- en nachtregeling geplaatst in de living. De leidingen worden uitgevoerd in geïsoleerde kunststofleidingen. Onderstaande temperaturen worden verzekerd bij een buitentemperatuur van min. 8 C. Voor het aanpalend appartement wordt een temperatuur van + 10 C genomen. Inkom: 18 C Living + keuken: 22 C Slaapkamers: 18 C Badkamer: 24 C DE LIFT Elektromechanische 6-personenlift. De lift bediend alle verdiepingen. Technische kenmerken: - Nuttige last: 480 kg (= gewicht 6 personen); - Aard van de bediening: automatische drukknoppen (blokkeringsbesturing); - Liftdeuren: telescopische automatische schuifdeuren; - Liftkooi: muurbekleding met spiegel en gestratifieerde panelen, kleur te bepalen door de architect. Telefoon is voorzien. De lift is gekeurd vóór indienststelling door een erkend organisme BRANDBEVEILIGING Alle voorzieningen, in het bijzonder brandvrije deuren, haspels en poederblussers, worden geplaatst volgens de door de brandweer gestelde eisen. In de trapzalen, overlopen, gangen en ondergrondse parkeerruimtes is noodverlichting voorzien.

19 Residentie BLANCO VERKOOPLASTENBOEK dd. 12/07/2012 p. 19/ SCHILDERWERKEN BINNENWERK - De privatieve gedeelten t.t.z. de appartementen zelf zijn niet voorzien van schilder- en/of behangwerk. - De gemeenschappelijke gedeeltes, uitgezonderd de ondergrondse niveaus, worden met schilderwerk afgewerkt OPLEVERING Bezemschoon met verwijderd van puin en afval.

20 Residentie BLANCO VERKOOPLASTENBOEK dd. 12/07/2012 p. 20/22 4. ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN 4.1. PRINCIPE De panden worden verkocht sleutel op de deur, volgens de plannen en tekeningen van de architect en conform het lastenboek dat de koper erkent ontvangen te hebben. Waar het verkochte goed, bij aankoop, in de meeste gevallen nog niet voltooid is, gebeurt de verkoop aan de hand van de hiernavolgende documenten: - De verkoopakte zelf; - De plannen hechten aan de basisakte en in voorkomend geval, de gewijzigde plannen gevoegd bij de notariële verkoopakte; - Het lastenboek dat summier de uit te voeren werken en de te gebruiken materialen omschrijft; - De notariële basisakte met het bijhorend reglement van de mede-eigendom PLANNEN, TEKENINGEN EN MAATVOERING Alle op de plannen en tekeningen of in dit lastenboek opgegeven maten en maatcijfers, zijn plusminus maten. De kleine verschillen in minder of in meer die mochten vastgesteld worden na afwerking en bij oplevering, worden beschouwd als gedoogzaamheden. In geen geval kunnen partijen zich eventueel op deze afwijkingen beroepen om een vordering tot schadeloosstelling of vergoeding in te stellen of ontbinding van de koop te eisen WIJZIGINGEN De wijzigingen die, mits schriftelijke toelating van de bouwheer-promotor, aan voorliggend lastenboek op vraag en op kosten van de koper zouden worden aangebracht, mogen enkel en alleen de afwerking betreffen, met uitsluiting van de ruwbouw, de hoofd-, gevel- en balkdragende muren (inclusief de kokers). De aldus door de koper gekozen materialen zullen geleverd en/of geplaatst worden door leveranciers en/of aannemers aangeduid door de bouwheer-promotor, behoudens expliciete afwijkende overeenkomst. De bouwpromotor enerzijds behoudt zich het recht voor detailwijzigingen aan te brengen aan voornoemde documenten, hetzij deze hem door de terzake bevoegde overheid zouden worden opgelegd of door de regels van de kunst zouden worden ingegeven. Het is de koper verboden, voor de oplevering van het aangekocht goed, zelf (of door derden) werken uit te voeren (of te laten uitvoeren). Alle wijzigingen door de koper gevraagd, alsook alle vertragingen door hem veroorzaakt bij de keuze der materialen, zal de uitvoeringstermijn verlengen. Bij verrekening van overeengekomen min- en/of meerwerken zullen volgende principes gelden: a) Onder de in deze beschrijving vermelde handelswaarde van materialen wordt verstaan de koopprijs die een particuliere eindgebruiker in normale omstandigheden dient te betalen aan de leverancier van deze materialen, inclusief de btw en exclusief de plaatsing;

21 Residentie BLANCO VERKOOPLASTENBOEK dd. 12/07/2012 p. 21/22 b) Bij minwerken zal in min worden gebracht van de koopprijs, de reële kostprijs in hoofde van de bouwheer-promotor evenwel forfaitair verminderd met 5 %; 4.4. MATERIALEN De bouwheer-promotor mag ten allen tijde materialen vermeld in het lastenboek vervangen door andere gelijksoortige en gelijkwaardige materialen. De aandacht van de kopers wordt gevestigd op het feit dat het gebouw nieuw is en dat bijgevolg zich een lichte algemene of gedeeltelijke zetting kan voordoen, alsmede een eventuele uitzetting, veroorzaakt door temperatuurschommelingen, waardoor lichte barsten kunnen verschijnen, waarvoor noch de bouwheer-promotor noch de architect, nog ingenieur of de aannemer kunnen verantwoordelijk worden gesteld. De promotor is ook niet verantwoordelijk voor de schade teweeggebracht door te vroegtijdige schilder- en behangwerken door de kopers TOEGANG TOT DE WERF De toegang tot de werf voor de koper of zijn afgevaardigde kan enkel gebeuren tijdens de werkuren en dit mits voorafgaande aanvraag en de uitdrukkelijke toestemming van de bouwheer-promotor en dit enkel in het gezelschap van de verkoper of zijn afgevaardigde BOUWTAKSEN EN AANSLUITINGEN OP DE NUTSVOORZIENINGEN Zijn niet inbegrepen in de verkoopprijs: - De kosten van registratie op de grondfracties, de notariskosten van de verkoopakte, de kosten van de basisakte, de btw op de constructiewaarde; - De kosten voor verwarming van privé-lokalen van de koper voor de oplevering indien deze verwarming als doel heeft het drogen van deze lokalen te bevorderen; - Het schilder- en behangwerk van de privatieve delen; - Alle aansluitingskosten op rioleringen, water, telefonie, gas, elektriciteit, internet, radio & TV-distributie alsook de installatie van de hierbij horende tellers en meters; - De verlichtingstoestellen van de privatieve delen; - De vaste of losse meubels alsook de installaties die gebeurlijk op de verkoopplannen zouden voorkomen zijn slechts figuratief en als dusdanig te beschouwen, tenzij uitdrukkelijk vermeld in deze beschrijving; 4.7. DIVERSE De mede-eigenaars dienen het gebouw na oplevering te onderhouden overeenkomstig de richtlijnen van de handleiding van het Onderhoud van gebouwen uitgegeven door het WTCB. Indien dit niet gebeurt en hierdoor beschadigingen veroorzaakt worden aan de gebouwen zal de verkoper ontslagen zijn van zijn verantwoordelijkheden ter zake. De syndicus van het gebouw dient het bewijs van het periodieke onderhoud overeenkomstig voormelde richtlijnen te kunnen voorleggen in geval van betwisting.

22 Residentie BLANCO VERKOOPLASTENBOEK dd. 12/07/2012 p. 22/ ERELOON ARCHITECT Het ereloon van de architect is inbegrepen in de verkoopprijs. Dit ereloon behelst de verplichtingen die normalerwijze eigen zijn aan een architect met uitzondering van degenen die betrekking hebben op alle versieringswerken of de prestaties die voortvloeien uit een wijziging van de oorspronkelijke plannen, die eventueel kunnen gevraagd worden door de koper. De méérprestaties van de architect zullen desgevallend afzonderlijk aangerekend worden. Opgemaakt te Roeselare, Voor akkoord, De bouwheer-promotor, Voor akkoord, De koper,

Ruwbouw T E C H N I S C H E K E N M E R K E N V A N U I T V O E R I N G E N G E B R U I K T E M A T E R I A L E N

Ruwbouw T E C H N I S C H E K E N M E R K E N V A N U I T V O E R I N G E N G E B R U I K T E M A T E R I A L E N 14 T E C H N I S C H E K E N M E R K E N V A N U I T V O E R I N G E N G E B R U I K T E M A T E R I A L E N Ruwbouw De grondwerken en nivelleringen omvatten alle opruimingswerken, zowel mechanisch als

Nadere informatie

BOUWEN VAN APPARTEMENTEN Oostmalsesteenweg te Rijkevorsel

BOUWEN VAN APPARTEMENTEN Oostmalsesteenweg te Rijkevorsel BOUWEN VAN APPARTEMENTEN Oostmalsesteenweg te Rijkevorsel BOUWHEER: DEGO bvba Poeleinde 33 2323 Hoogstraten - Wortel Tel 03 / 314 35 69 Fax 03 / 314 99 80 info@dego.be 1. ALGEMEEN De appartementen worden

Nadere informatie

Lastenboek Groenendaallaan 13-17

Lastenboek Groenendaallaan 13-17 Lastenboek Groenendaallaan 13-17 1. Alle architectkosten zijn ten laste van de aannemer alsook de kosten van de ingenieursstudie. 2. De aansluitingen aan de openbare netten zijn ten laste van de kopers,

Nadere informatie

- BOUWPLAATS: Ieperstraat 8980 Zonnebeke

- BOUWPLAATS: Ieperstraat 8980 Zonnebeke KORTE TECHNISCH OMSCHRIJVING Van de residentie Simon Residentie Simon - BOUWPLAATS: Ieperstraat 8980 Zonnebeke - VERKOOP: ERA @t home St. Denijsplaats 3 8940 GELUWE Tel. 056/516652 athome@era.be 1 De Residentie

Nadere informatie

LASTENBOEK -------------------------------------------------------------

LASTENBOEK ------------------------------------------------------------- lastenboek bladzijde 1 LASTENBOEK ------------------------------------------------------------- Algemene Beschrijving van de werken en materialen INHOUD Hoofdstuk 08: Isolatie Hoofdstuk 09: Bezetwerken

Nadere informatie

Aan de terrassen wordt er een schuifraam of deur voorzien voor de toegang tot het terras.

Aan de terrassen wordt er een schuifraam of deur voorzien voor de toegang tot het terras. 1/6 Buitenmuren De buitenmuren worden opgetrokken in een 1 e keus gevelsteen, bepaald door de architect of de promotor. Het voegwerk van het metselwerk zal uitgevoerd worden door gespecialiseerde vaklieden.

Nadere informatie

VERKOOPLASTENBOEK. RESIDENTIE FELIS Capucienenstraat 49 B-8900 IEPER

VERKOOPLASTENBOEK. RESIDENTIE FELIS Capucienenstraat 49 B-8900 IEPER VERKOOPLASTENBOEK RESIDENTIE FELIS Capucienenstraat 49 B-8900 IEPER Architect : Luc Vandewynkel BVBA Kleiputtendreef 21 B-8970 Poperinge Tel : 057/336192 Fax : 057/338037 Bouwheer : Noterdaeme-Morlion

Nadere informatie

LASTENBOEK -------------------------------------------------------------

LASTENBOEK ------------------------------------------------------------- lastenboek bladzijde 1 LASTENBOEK ------------------------------------------------------------- Algemene Beschrijving van de werken en materialen INHOUD Hoofdstuk 08: Isolatie Hoofdstuk 09: Bezetwerken

Nadere informatie

F R E D - projects. ! Flanders Real Estate Development Projects HUYZE T STEENTJE. Gekoppelde nieuwbouwwoningen te Laarne

F R E D - projects. ! Flanders Real Estate Development Projects HUYZE T STEENTJE. Gekoppelde nieuwbouwwoningen te Laarne HUYZE T STEENTJE Gekoppelde nieuwbouwwoningen te Laarne Huyze t Steentje : Beschrijving Laarne, Hoekstraat 28 Op een boogscheut van het centrum van Laarne, in een pittoreske landelijke omgeving bouwt de

Nadere informatie

LASTENBOEK. residentie "MATISSE" KONINGINNELAAN D. TENIERSLAAN 8670 KOKSIJDE

LASTENBOEK. residentie MATISSE KONINGINNELAAN D. TENIERSLAAN 8670 KOKSIJDE LASTENBOEK residentie "MATISSE" KONINGINNELAAN D. TENIERSLAAN 8670 KOKSIJDE RESIDENTIE MATISSE lastenboek dd. 19/08/2008 blad 2/16 RESIDENTIE "MATISSE " LASTENBOEK APPARTEMENTEN LIGGING : Koninginnelaan

Nadere informatie

Verkoopslastenboek Residentie Zuiderkaai Kaai 45 Nieuwpoort app. 02.01

Verkoopslastenboek Residentie Zuiderkaai Kaai 45 Nieuwpoort app. 02.01 ARCHITECT: N.V. Architectenatelier Vyvey en partners Kaaiplein 1 8620 Nieuwpoort INGENIEUR STABILITEIT : C&S engineering Boudewijnlaan 48 8020 Oostkamp VEILIGHEIDSCOÖRDINATOR: Feys b.v.b.a. Professor Dewulfstraat

Nadere informatie

07/06/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035. Lastvoorwaarden uitvoering. : - 1,00: voorzien Elektriciteit

07/06/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035. Lastvoorwaarden uitvoering. : - 1,00: voorzien Elektriciteit 07/06/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035 Dossier nr: Werf: VELDENSTRAAT Architect: Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p): (B. Mr): (B. Mevr): Type

Nadere informatie

LASTENBOEK AFWERKING SEMI-CASCO LORETTEKLOOSTER BEGIJNENSTRAAT MECHELEN

LASTENBOEK AFWERKING SEMI-CASCO LORETTEKLOOSTER BEGIJNENSTRAAT MECHELEN LASTENBOEK AFWERKING SEMI-CASCO LORETTEKLOOSTER BEGIJNENSTRAAT MECHELEN INHOUD 2. Pleisterwerken p.3 3. Chapewerken, p.3 6. Sanitaire installatie p.3 7. Elektrische installatie p.4 8. Verwarmingsinstallatie

Nadere informatie

ANCO-TORENS TURNHOUT. VERKOOPSLASTENBOEK PARKEERGARAGE Fase

ANCO-TORENS TURNHOUT. VERKOOPSLASTENBOEK PARKEERGARAGE Fase Generaal Lemanstraat 27 B-2018 Antwerpen Telefoon 03 232 08 79 Telefax 03 232 21 38 www.wilma.be ANCO-TORENS TURNHOUT VERKOOPSLASTENBOEK PARKEERGARAGE Fase 4 Versie: 30 juli 2010 anco verkoopslastenboek

Nadere informatie

LASTENBOEK ROESELARE SERINGENSTRAAT WOONPROJECT BOTANIEK HANDELSRUIMTE

LASTENBOEK ROESELARE SERINGENSTRAAT WOONPROJECT BOTANIEK HANDELSRUIMTE LASTENBOEK ROESELARE SERINGENSTRAAT WOONPROJECT BOTANIEK HANDELSRUIMTE INTRODUCTIE Om de toekomstige eigenaars van deze handelsruimte een duidelijk overzicht te geven van de kwaliteit en de afwerking van

Nadere informatie

2) AFWERKING. Nieuwbouwproject te NIEUWKERKEN, Heihoekstraat Appartementen INHOUD. Hoofdstuk 08: Isolatie. Hoofdstuk 09: Bezetwerken

2) AFWERKING. Nieuwbouwproject te NIEUWKERKEN, Heihoekstraat Appartementen INHOUD. Hoofdstuk 08: Isolatie. Hoofdstuk 09: Bezetwerken Nieuwbouwproject te NIEUWKERKEN, Heihoekstraat Appartementen 2) AFWERKING INHOUD Hoofdstuk 08: Isolatie Hoofdstuk 09: Bezetwerken Hoofdstuk 10: Vloer- en tegelwerken Hoofdstuk 11: Binnenschrijnwerk Hoofdstuk

Nadere informatie

Hoek Spanjestraat Jules Lagaelaan 8800 ROESELARE

Hoek Spanjestraat Jules Lagaelaan 8800 ROESELARE LASTENBOEK SPANJESTRAAT Hoek Spanjestraat Jules Lagaelaan 8800 ROESELARE VERKOOPSLASTENBOEK APPARTEMENTEN SPANJESTRAAT LIGGING: Hoek Spanjestraat Jules Lagaelaan 8800 ROESELARE GRONDEIGENAAR: AANNEMER:

Nadere informatie

Immo Toye - Nassaulaan. datum: 5 april 2016 AFBRAAKWERKEN

Immo Toye - Nassaulaan. datum: 5 april 2016 AFBRAAKWERKEN Immo Toye - Nassaulaan datum: 5 april 2016 AFBRAAKWERKEN uitbreken binnendeuren uitbreken keuken (meubilair, tegels, ) uitbreken badkamer (sanitair, meubilair, vloeren, muurtegels) uitbreken bestaand toilet

Nadere informatie

Residentie Bergakker

Residentie Bergakker 6 karaktervolle appartementen, allen voorzien van tuin of terras/balkon met autostaanplaatsen en kelderberging Ligging: Bolk 52 Promotor: Makelaar: Architect: Jeni Holding nv Bolk 7 bus 1 (zetel: Fazantenlaan

Nadere informatie

TOP HOME BUILDING nv

TOP HOME BUILDING nv TOP HOME BUILDING nv LASTENBOEK WONINGBOUW 1 van 8 De woningen worden opgetrokken in duurzame materialen van de eerste kwaliteit en vrij van alle gebreken die de soliditeit en/of esthetische gaafheid van

Nadere informatie

D NBW. kerkhofstraat. te koop nieuwbouwproject. avelgem

D NBW. kerkhofstraat. te koop nieuwbouwproject. avelgem D8790-13012-NBW kerkhofstraat te koop nieuwbouwproject avelgem D8790-13012-NBW geschikt als investering kerkhofstraat te te koop nieuwbouwproject avelgem ligging Woonproject Kerkhofstraat is gelegen op

Nadere informatie

TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP

TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP Landelijke nieuw te bouwen gezinswoning te Gingelom. Half open bebouwing van 152m 2 op een perceel van 4a00ca Adres: Statiestraat 73, Gingelom Perceel

Nadere informatie

RESIDENTIE SERENA. Bouwen van 5 appartementen. Nieuwpoortsesteenweg 195. Oostende

RESIDENTIE SERENA. Bouwen van 5 appartementen. Nieuwpoortsesteenweg 195. Oostende Project : Bouwen van 5 appartementen Nieuwpoortsesteenweg 195 Oostende RESIDENTIE SERENA Bouwheer : contactpersoon: Van Dosselaer Danny Oude Brugseweg 246 8460 Oudenburg Roksem 0475/46 15 02 050/81 64

Nadere informatie

Alle balken, kolommen, vloerplaat en andere gewapende constructies worden uitgevoerd volgens de studie van de Ir.stabiliteit.

Alle balken, kolommen, vloerplaat en andere gewapende constructies worden uitgevoerd volgens de studie van de Ir.stabiliteit. Residentie Beaufort fase II 8370 Blankenberge BESCHRIJVING VAN MATERIALEN EN UITRUSTING INLEIDING Residentie Beaufort 2 fase is een nieuwbouwproject gelegen in de Dujardinstraat 20, en dus in het centrum

Nadere informatie

01/02/2012 1 DELTA BATI S.A. Allée du Petit Paris 61 1410 WATERLOO 02/354 56 85 FAX 02/354.56.62. Lastvoorwaarden Uitvoering

01/02/2012 1 DELTA BATI S.A. Allée du Petit Paris 61 1410 WATERLOO 02/354 56 85 FAX 02/354.56.62. Lastvoorwaarden Uitvoering 01/02/2012 1 δ DELTA BATI S.A. Allée du Petit Paris 61 1410 WATERLOO 02/354 56 85 FAX 02/354.56.62 Dossier nr: Werf: HOEGAARDEN Architekt: F VERTOMMEN Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p): (B.

Nadere informatie

Residentie Op T Hof Op T Hof Diestsestraat Scherpenheuvel. 8 Appartementen. Key Projects Nv projects.be projects.

Residentie Op T Hof Op T Hof Diestsestraat Scherpenheuvel. 8 Appartementen. Key Projects Nv projects.be projects. Residentie Op T Hof Op T Hof Diestsestraat Scherpenheuvel 8 Appartementen Key Projects Nv 0475 71 17 10 www.key- projects.be info@key- projects.be Beschrijving verkoopslastenboek Algemeen. De appartementen

Nadere informatie

21/05/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035. Datum 1 werfbespreking: Lastvoorwaarden uitvoering

21/05/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035. Datum 1 werfbespreking: Lastvoorwaarden uitvoering 21/05/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035 Dossier nr: Rillaar Montenaken Werf: Architect: Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p): (B. Mr): (B. Mevr):

Nadere informatie

Residence Grimaud -------------------------------------- LASTENBOEK. Elisabethlaan nr 112-114, 8300 Knokke-Heist. LASTENBOEK dd.15.09.

Residence Grimaud -------------------------------------- LASTENBOEK. Elisabethlaan nr 112-114, 8300 Knokke-Heist. LASTENBOEK dd.15.09. LASTENBOEK Elisabethlaan nr 112-114, 8300 Knokke-Heist LASTENBOEK dd.15.09.2003 1 Ruimte - privacy Residence Grimaud De Residence GRIMAUD is gelegen in de Elisabethlaan, in de nabijheid van de Lippenslaan,

Nadere informatie

Koningin Fabiolalaan 20 te Oud-Turnhout Verkaveling Eigen lot 85. Nieuwbouwwoningen in pastoriestijl

Koningin Fabiolalaan 20 te Oud-Turnhout Verkaveling Eigen lot 85. Nieuwbouwwoningen in pastoriestijl Koningin Fabiolalaan 20 te Oud-Turnhout Verkaveling Eigen lot 85 Nieuwbouwwoningen in pastoriestijl VERKOOPLASTENBOEK PROMOTOR EN BOUWHEER Gebroeders Geudens NV Steenweg op Oosthoven 4 bus 1 2300 Turnhout

Nadere informatie

19/10/2011 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 016/65 20 35. Architekt: Bert Van der Borght. Lastvoorwaarden Uitvoering

19/10/2011 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 016/65 20 35. Architekt: Bert Van der Borght. Lastvoorwaarden Uitvoering 19/10/2011 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 016/65 20 35 Dossier nr: Werf: Aarschot Architekt: Bert Van der Borght Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p): (B.

Nadere informatie

Alle balken, kolommen, vloerplaat en andere gewapende constructies worden uitgevoerd volgens de studie van de Ir.stabiliteit.

Alle balken, kolommen, vloerplaat en andere gewapende constructies worden uitgevoerd volgens de studie van de Ir.stabiliteit. Residentie Beaufort 8370 Blankenberge BESCHRIJVING VAN MATERIALEN EN UITRUSTING INLEIDING Residentie Beaufort is een nieuwbouwproject gelegen in de De Smet de Naeyerlaan 83-87, en dus in het centrum van

Nadere informatie

Verkoopslastenboek. Voormaterialenenconstructieszijnde Belgischekwaliteitsnormen NBN gehanteerd.

Verkoopslastenboek. Voormaterialenenconstructieszijnde Belgischekwaliteitsnormen NBN gehanteerd. Verkoopslastenboek Materialen Ruwbouw Voormaterialenenconstructieszijnde Belgischekwaliteitsnormen NBN gehanteerd. De vloerconstructieisvollediginbetonuitgevoerd.scheidingsmuur endraagmuren zijn in cellenbetonblokkenuitgevoerd.

Nadere informatie

Residentie DE VISSCHERIE

Residentie DE VISSCHERIE 20/09/2010 Residentie DE VISSCHERIE KAAI 43 ASTRIDLAAN 2-4 8620 NIEUWPOORT BESCHRIJVING DER WERKEN PROMOTORS ARCHITECT BVBA FRANCIS VERVISCH WYLEIN & PARTNERS CVBA Zandbeekstraat 21 Gulden Vlieslaan 65

Nadere informatie

Verkoopslastenboek Groenstraat te Boutersem Volledig Afgewerkt

Verkoopslastenboek Groenstraat te Boutersem Volledig Afgewerkt Verkoopslastenboek Groenstraat te Boutersem Volledig Afgewerkt Buitenmuren De buitenmuren worden opgetrokken in een waalvormige gevelsteen (type Nelissen, Vanderzanden, Terca) overeenkomstig met de bouwvergunning

Nadere informatie

TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP

TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP Eigentijdse nieuw te bouwen gezinswoning te Bilzen (Hoelbeek). Linkerwoning van een tweewoonst van 140m 2 op een perceel van 5a53ca Adres: Hoelbeekstraat

Nadere informatie

OPMETING BEGRAAFPLAATS - RENOVATIE VAN DE CONCIËRGEWONING - OPDRACHT NR /A//2017.E077.01/BAT.OL-BH

OPMETING BEGRAAFPLAATS - RENOVATIE VAN DE CONCIËRGEWONING - OPDRACHT NR /A//2017.E077.01/BAT.OL-BH OPMETING BEGRAAFPLAATS - RENOVATIE VAN DE CONCIËRGEWONING - OPDRACHT NR. 2017.144/A//2017.E077.01/BAT.OL-BH Nr. Beschrijving Type Eenh. H EP BTW 1 Algemeenheden 1.1 Werfinstallatie H ff 1,00 1.2 Coördinatie

Nadere informatie

KORTENBOSSTRAAT, SINT-TRUIDEN

KORTENBOSSTRAAT, SINT-TRUIDEN Mooie open bebouwing met optimaal wooncomfort! KORTENBOSSTRAAT, SINT-TRUIDEN Wonen in een groene omgeving - centraal gelegen - apart ontwerp! Kortenbosstraat SINT-TRUIDEN Open bebouwing met optimaal lichtinval

Nadere informatie

Residentie FOLON KORTE TECHNISCHE OMSCHRIJVING APPARTEMENTEN

Residentie FOLON KORTE TECHNISCHE OMSCHRIJVING APPARTEMENTEN Residentie FOLON KORTE TECHNISCHE OMSCHRIJVING APPARTEMENTEN LIGGING: Oostendelaan 77 8670 SINT-IDESBALD BOUWHEER: BAELEN INVEST NV Hoogweg 78 8940 Wervik Tel: 056/22.77.25 Fax: 056/22.73.29 E-mail: info@bpb.be

Nadere informatie

Alle balken, kolommen, vloerplaat en andere gewapende constructies worden uitgevoerd volgens de studie van de Ir.stabiliteit.

Alle balken, kolommen, vloerplaat en andere gewapende constructies worden uitgevoerd volgens de studie van de Ir.stabiliteit. Residentie Mercator Mercator Westende BESCHRIJVING VAN MATERIALEN EN UITRUSTING INLEIDING Residentie Mercator is een nieuwbouwproject gelegen op de hoek van de Flandrialaan en de Koning Ridderdijk te Westende.

Nadere informatie

19/10/2011 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 016/65 20 35. Datum 1 werfbespreking: Lastvoorwaarden Uitvoering

19/10/2011 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 016/65 20 35. Datum 1 werfbespreking: Lastvoorwaarden Uitvoering 19/10/2011 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 016/65 20 35 Dossier nr: MOLENSTEDE Werf: Architekt: BERT VAN DER BORGHT Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p): (B.

Nadere informatie

RESIDENTIE STUART - Albert I laan 245 8620 NIEUWPOORT verkoopslastenboek dd.11/07/2012. Residentie STUART. Albert I laan 245 8620 NIEUWPOORT

RESIDENTIE STUART - Albert I laan 245 8620 NIEUWPOORT verkoopslastenboek dd.11/07/2012. Residentie STUART. Albert I laan 245 8620 NIEUWPOORT Residentie STUART Albert I laan 245 8620 NIEUWPOORT Bouwheer Architectenbureau Verkoop HOPROM-PHILIPS bvba Architectenbureau BAU AGENTUUR PHILIPS Business Center Kortrijk Zuid Handelsstraat 78 bus 1 Albert

Nadere informatie

PROJECT INGOOIGEM - Lindeburen 1. GROND-, FUNDERINGS- EN RIOLERINGSWERKEN - Afgraven van de graszode en van de teelaarde (± 10 cm) - de goede aarde wordt afzonderlijk gehouden - Graaf- en delfwerken; -

Nadere informatie

Sea Born. residentie VERKOOPSLASTENBOEK. Grote Markt 31-32-33 B-8370 Blankenberge

Sea Born. residentie VERKOOPSLASTENBOEK. Grote Markt 31-32-33 B-8370 Blankenberge VERKOOPSLASTENBOEK residentie Sea Born Grote Markt 31-32-33 B-8370 Blankenberge bouwheer/promotor Select City Building nv Heidelbergstraat 26A B-8210 Loppem Tel: +32 (0)475 30 13 30 Fax: +32 (0)475 75

Nadere informatie

Verkoopslastenboek Vakantiepark Duinenhof Fase 1 & 2 (Wet Breyne niet van toepassing)

Verkoopslastenboek Vakantiepark Duinenhof Fase 1 & 2 (Wet Breyne niet van toepassing) Artikel 1 - PARTIJEN Verkoopslastenboek Vakantiepark Duinenhof Fase 1 & 2 (Wet Breyne niet van toepassing) Tussen de ondergetekenden, Enerzijds 1. NV DEBAILLIE PROMOTIONS, met zetel te 1140 Evere, Optimismelaan

Nadere informatie

21/11/ DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg LINDEN 016/ FAX 016/ Architect: Bert Vanderborght. Lastvoorwaarden Uitvoering

21/11/ DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg LINDEN 016/ FAX 016/ Architect: Bert Vanderborght. Lastvoorwaarden Uitvoering 21/11/2012 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035 Dossier nr Werf: ZWALUWSTRAAT/AARSCHOT Architect: Bert Vanderborght Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p):

Nadere informatie

Algemeen Grondwerken Funderingen Betonwerken Isolatie Binnenmetselwerk Gevels Dakwerken Dakwaterafvoeren Buitenschrijnwerk Buitenriolering

Algemeen Grondwerken Funderingen Betonwerken Isolatie Binnenmetselwerk Gevels Dakwerken Dakwaterafvoeren Buitenschrijnwerk Buitenriolering S A M E N V A T T E N D B E S T E K - woningen Hoofdstuk 1 : RUWBOUWWERKEN Algemeen Grondwerken Funderingen Betonwerken Isolatie Binnenmetselwerk Gevels Dakwerken Dakwaterafvoeren Buitenriolering Hoofdstuk

Nadere informatie

LASTENBOEK APPARTEMENTEN

LASTENBOEK APPARTEMENTEN 1.1. ADMINISTRATIE LASTENBOEK APPARTEMENTEN Dit omvat: _ Opmeting van het perceel door landmeetkundige _ Grondsondering _ Stabiliteitsstudie _ Staat van bevinding aanpalende gebouwen. _ ABR-polis door

Nadere informatie

Residentie. Kessels Veld. Residentie "Kessels Veld" is een luxueus nieuwbouwproject in pastoriestijl.

Residentie. Kessels Veld. Residentie Kessels Veld is een luxueus nieuwbouwproject in pastoriestijl. Residentie Kessels Veld Residentie "Kessels Veld" is een luxueus nieuwbouwproject in pastoriestijl. Residentie KESSELS VELD staat voor aangenaam wonen in een standingvol gebouw gekenmerkt door zijn fraaie

Nadere informatie

SEA DREAM LASTENBOEK. Ruzettelaan 34-36 B-8370 Blankenberge

SEA DREAM LASTENBOEK. Ruzettelaan 34-36 B-8370 Blankenberge LASTENBOEK SEA DREAM Ruzettelaan 34-36 B-8370 Blankenberge bouwheer/promotor Select City Building nv Heidelbergstraat 26A B-8210 Loppem Tel: +32 (0)475 30 13 30 Fax: +32 (0)475 75 31 38 E-mail: stefaan@sebbuilding.be

Nadere informatie

LASTENBOEK VERKOOP. residentie EDEN PALACE. Bortierlaan Zeekruisdoornweg - Konijneweg 8660 DE PANNE

LASTENBOEK VERKOOP. residentie EDEN PALACE. Bortierlaan Zeekruisdoornweg - Konijneweg 8660 DE PANNE LASTENBOEK VERKOOP residentie EDEN PALACE Bortierlaan Zeekruisdoornweg - Konijneweg 8660 DE PANNE Residentie EDEN PALACE Bortierlaan-Zeekruisdoornweg-Konijneweg te De Panne blad 2/18 RESIDENTIE : EDEN

Nadere informatie

AFWERKINGSDOSSIER GESLOTEN BEBOUWING GELEGEN FABRIEKSTRAAT 60, 3900 OVERPELT

AFWERKINGSDOSSIER GESLOTEN BEBOUWING GELEGEN FABRIEKSTRAAT 60, 3900 OVERPELT AFWERKINGSDOSSIER GESLOTEN BEBOUWING GELEGEN FABRIEKSTRAAT 60, 3900 OVERPELT Dit lastenboek beschrijft de methoden en materialen gebruikt voor de realisatie van onze bouwwerken, die tot stand komen volgens

Nadere informatie

LASTENBOEK AFWERKING LORETTEKLOOSTER BEGIJNENSTRAAT MECHELEN

LASTENBOEK AFWERKING LORETTEKLOOSTER BEGIJNENSTRAAT MECHELEN LASTENBOEK AFWERKING LORETTEKLOOSTER BEGIJNENSTRAAT MECHELEN INHOUD 1. Binnenschrijnwerk p.3 2. Pleisterwerken p.3 3. Chape, vloeren en faience p.3 4. Keukens p.4 5. trappen p.4 6. Sanitaire installatie

Nadere informatie

Algemene en Technische Beschrijving

Algemene en Technische Beschrijving Woonerf Bloemendale Disgracht 8501 Kortrijk-Heule Bouwheer: Promotion Building Company NV Albert I laan 98 8620 Nieuwpoort Verkoopkantoor: ERA Becue Zwevegem, Otegemstraat 45 Kortrijk, Overleiestraat 79

Nadere informatie

LASTENBOEK APPARTEMENTEN

LASTENBOEK APPARTEMENTEN LASTENBOEK APPARTEMENTEN 1.1. ADMINISTRATIE Dit omvat: Opmeting van het perceel door landmeetkundige Grondsondering Stabiliteitsstudie Staat van bevinding ABR-polis door de bouwheer Controle registratie

Nadere informatie

Lastenboek BESCHRIJVING VAN DE WERKEN. Appartementen Zegeplein 2300 Turnhout. 1. Ruwbouw en afwerkingen 3 1.1. GRONDWERKEN EN FUNDERINGEN 3

Lastenboek BESCHRIJVING VAN DE WERKEN. Appartementen Zegeplein 2300 Turnhout. 1. Ruwbouw en afwerkingen 3 1.1. GRONDWERKEN EN FUNDERINGEN 3 Inhoudstafel Lastenboek BESCHRIJVING VAN DE WERKEN Appartementen Zegeplein 2300 Turnhout 1. Ruwbouw en afwerkingen 3 1.1. GRONDWERKEN EN FUNDERINGEN 3 1.2. VLOERPLATEN 3 1.3. METSELWERK 3 1.4. DAKBEDEKKING

Nadere informatie

LASTENBOEK DUINPARKLAAN OOSTDUINKERKE

LASTENBOEK DUINPARKLAAN OOSTDUINKERKE LASTENBOEK DUINPARKLAAN OOSTDUINKERKE Ligging Bouwheer Architect Exclusieve Verkoop DUINPARKLAAN/KRUINWEG/DAHLIALAAN OOSTDUINKERKE T.V. DUINPARK Westerlaan 25 8790 Waregem WIELFAERT ARCHITECTEN Nokerseweg

Nadere informatie

B.V.B.A RUZZI WEG NAAR ZWARTBERG NR 119 3530 Houthalen Tel : 089/38.14.35

B.V.B.A RUZZI WEG NAAR ZWARTBERG NR 119 3530 Houthalen Tel : 089/38.14.35 B.V.B.A RUZZI WEG NAAR ZWARTBERG NR 119 3530 Houthalen Tel : 089/38.14.35 Project te Houthalen : Weg naar Zwartberg Grondwerken Funderingen A. RUWBOUWWERKEN BESCHRIJVING DER WERKEN ---------------------------------

Nadere informatie

LUIKERSTEENWEG GELINDEN SINT-TRUIDEN. Een ruime half-open bebouwing van 12 aren! Inclusief zonnepanelen!

LUIKERSTEENWEG GELINDEN SINT-TRUIDEN. Een ruime half-open bebouwing van 12 aren! Inclusief zonnepanelen! LUIKERSTEENWEG GELINDEN SINT-TRUIDEN Zeer laag E-Peil - Top ligging - Apart design! Een ruime half-open bebouwing van 12 aren! Inclusief zonnepanelen! LUIKERSTEENWEG GELINDEN Half open bebouwing met optimaal

Nadere informatie

River Valley Oude Veurnevaartstraat Nieuwpoort

River Valley Oude Veurnevaartstraat Nieuwpoort Appartementsgebouw River Valley Oude Veurnevaartstraat Nieuwpoort - promotie : BVBA Belmont Ooststraat 103, 8434 Westende - Middelkerke - ingenieur-architect : P. Quaegebeur Duinhelmpad 7, 8670 Oostduinkerke

Nadere informatie

wastafel: koud en warm/douche: koud en warm/wasmachine: koud douche: koud en warm/badkamermeubel: 2x koud en 2x warm/bad: koud en warm

wastafel: koud en warm/douche: koud en warm/wasmachine: koud douche: koud en warm/badkamermeubel: 2x koud en 2x warm/bad: koud en warm Lastenboek casco afwerking Halfopen nieuwbouwwoning(ben woning) Gelegen Beekstraat te Tessenderlo.Ventilatie In deze woning zal systeem D met warmterecuperatie van het merk Vasco D 400 worden voorzien,

Nadere informatie

BOUWBEDRIJF BAUTERS de hoeksteen van uw woning BOSSEMSTRAAT 42 9890 GAVERE TEL 09/2322642 LASTENBOEK KANUNIKKENSTRAAT OUDENAARDE - EINE

BOUWBEDRIJF BAUTERS de hoeksteen van uw woning BOSSEMSTRAAT 42 9890 GAVERE TEL 09/2322642 LASTENBOEK KANUNIKKENSTRAAT OUDENAARDE - EINE BOUWBEDRIJF BAUTERS de hoeksteen van uw woning BOSSEMSTRAAT 42 9890 GAVERE TEL 09/2322642 LASTENBOEK KANUNIKKENSTRAAT OUDENAARDE - EINE I. RUWBOUW ART. 1 : FUNDERINGEN De funderingen zijn berekend op een

Nadere informatie

Residentie Les Mouettes

Residentie Les Mouettes Residentie Les Mouettes Zeedijk 379 - Koksijde 1 "Residentie Les Mouettes" TECHNISCHE OMSCHRIJVING APPARTEMENTEN LIGGING : Zeedijk 379 8670 KOKSIJDE BOUWHEER / PROMOTIE bvba HOCON Doorniksesteenweg 81A

Nadere informatie

LASTENBOEK. Ollevierlaan 4 8660 De Panne Appartement 5 Verdieping 2. Sasstraat 5 8870 Izegem Tel. 051 437 507 Fax 051 437 247 info@potrell.

LASTENBOEK. Ollevierlaan 4 8660 De Panne Appartement 5 Verdieping 2. Sasstraat 5 8870 Izegem Tel. 051 437 507 Fax 051 437 247 info@potrell. LASTENBOEK Ollevierlaan 4 8660 De Panne Appartement 5 Verdieping 2 Sasstraat 5 8870 Izegem Tel. 051 437 507 Fax 051 437 247 info@potrell.be Voorwoord Om de toekomstige eigenaar(s) van het bovenvermelde

Nadere informatie

Lastenboek. BOUWEN van 10 appartementen. Oplintersesteenweg 196 Tienen. Architect: bureau 58 (willen.architect bvba) Boomsteeg 58 3520 Zonhoven

Lastenboek. BOUWEN van 10 appartementen. Oplintersesteenweg 196 Tienen. Architect: bureau 58 (willen.architect bvba) Boomsteeg 58 3520 Zonhoven Lastenboek BOUWEN van 10 appartementen Oplintersesteenweg 196 Tienen Architect: bureau 58 (willen.architect bvba) Boomsteeg 58 3520 Zonhoven Kessel Lo 10 oktober 2013 1 Hoofdstuk I: Algemeenheden: I.1

Nadere informatie

STEENKUILSTRAAT DILSEN-STOKKEM. Uniek privaat woonpark!

STEENKUILSTRAAT DILSEN-STOKKEM. Uniek privaat woonpark! STEENKUILSTRAAT DILSEN-STOKKEM Uniek privaat woonpark! STEENKUILSTRAAT STOKKEM Prachtig & uniek privaat woonpark Kwalitatief wonen op een uitstekende locatie in het centrum van Stokkem, dat is wat deze

Nadere informatie

Graven van bouwputten en sleuven voor de realisatie van de liftputten en het rioolsysteem zit in deze post vervat

Graven van bouwputten en sleuven voor de realisatie van de liftputten en het rioolsysteem zit in deze post vervat Lastenboek kantoorloft gebouw B3 Anco-Torens te Turnhout 0. Algemeen 0.1 Plannen Wanneer de definitieve plannen van het loftkantoor aan de koper overhandigd worden, zullen deze als basis dienen voor het

Nadere informatie

Residentie Eagle. Verkoopslastenboek

Residentie Eagle. Verkoopslastenboek Residentie Eagle Verkoopslastenboek Ligging: hoek Leopoldlaan - Vlaanderenstraat 8430 Middelkerke Kadastrale sectie Bouwheer/Promotie: TV Eagle Leopoldlaan 99 8430 Middelkerke 059/31 49 49 059/31 49 10

Nadere informatie

21/02/ DELTA BATI S.A. Diestsesteenweg Linden 016/ FAX 02/ Datum 1 werfbespreking: Lastvoorwaarden Uitvoering

21/02/ DELTA BATI S.A. Diestsesteenweg Linden 016/ FAX 02/ Datum 1 werfbespreking: Lastvoorwaarden Uitvoering 21/02/2013 1 DELTA BATI S.A. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 02/354.56.62 Dossier nr: Werf: Architect: Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Elsleukenstraat Langdorp Tel klant (p): (B. Mr):

Nadere informatie

Residentie POORTHOF 1 & 2

Residentie POORTHOF 1 & 2 Residentie POORTHOF 1 & 2 Lejeunelaan 17 19 te 8670 KOKSIJDE ARCHITEKT Roger LANGE COORDINATIE Albert Nazylaan 3 8670 KOKSIJDE T + F :058 / 51.35.61 BETONSTUDIE Luc Morlion Bruggestraat 20 877O Ingelmunster

Nadere informatie

BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE APPARTEMENTEN

BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE APPARTEMENTEN BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE APPARTEMENTEN Datum 20-11-2009 Betreft 0616 CBO Lokerenstraat Turnhout: 19 woongelegenheden Adres Lokerenstraat 147 tem 151 & Soldatenpad 1 tem 5, 2300 Turnhout ALGEMEEN -

Nadere informatie

Inhoud. 00. Inleiding

Inhoud. 00. Inleiding Inhoud 00. Inleiding 01. Onderbouw /fundering 02. Bovenbouw 03. Gevelsluitingen 04. Dakwerken 05. Binnenafwerking 06. Technische installaties 07. Lift 08. Gemene delen 00. Inleiding Het project wordt gerealiseerd

Nadere informatie

COMMERCIEEL LASTENBOEK VAN 8 WONINGEN, GELEGEN L.GEWATSTRAAT Z/N, TE 2560 NIJLEN.

COMMERCIEEL LASTENBOEK VAN 8 WONINGEN, GELEGEN L.GEWATSTRAAT Z/N, TE 2560 NIJLEN. 1 COMMERCIEEL LASTENBOEK VAN 8 WONINGEN, GELEGEN L.GEWATSTRAAT Z/N, TE 2560 NIJLEN. 2 RUWBOUW Onder het gebouw is volle grond voorzien. Op de betonnen funderingszolen zijn funderingsmuren uit betonblokken

Nadere informatie

Verelst & Gilen. Residentie Landen Boog. VerkoopsLastenboek Penthouse

Verelst & Gilen. Residentie Landen Boog. VerkoopsLastenboek Penthouse Residentie Landen Boog VerkoopsLastenboek Penthouse 1 Algemeen Dit project in hedendaagse architectuur bevindt zich op de hoek van de Raatshovenstraat en de Demeersmanstraat. Deze penthouse met 2 grote

Nadere informatie

Everaert-Cooreman, Overmere

Everaert-Cooreman, Overmere Kuipersstraat / Schoenmakersstraat Eerste reeks van 4 woningen uit een totaal van 17 woningen Arch. J&J Drossaert, Bornem + Stein Michiels, Bornem Everaert-Cooreman, Overmere Het project ligt naast de

Nadere informatie

RESIDENTIE PALLAS ATHENA

RESIDENTIE PALLAS ATHENA ATLANT SHIP MANAGEMENT nv Goedehoopstraat 2 bus 1 2000 Antwerpen VERKOOPSLASTENBOEK RESIDENTIE PALLAS ATHENA Markt 8 De Panne TECHNISCHE OMSCHRIJVING APPARTEMENTEN BOUWHEER : ATLANT SHIP MANAGEMENT GOEDEHOOPSTRAAT

Nadere informatie

RESIDENTIE " SORRENTO " Ooststraat 29 Nieuwpoortstraat 17 VEURNE

RESIDENTIE  SORRENTO  Ooststraat 29 Nieuwpoortstraat 17 VEURNE RESIDENTIE " SORRENTO " Ooststraat 29 Nieuwpoortstraat 17 VEURNE Architect : Matthys Chris Markt 24, 8647 Lo-Reninge Promotor : Nv Bouwbedrijf Balloey-Matthys Albert I laan 42, 8630 Veurne BESCHRIJVING

Nadere informatie

1/8 RESIDENTIE TERLINDEN. Verkoopslastenboek

1/8 RESIDENTIE TERLINDEN. Verkoopslastenboek 1/8 RESIDENTIE TERLINDEN Verkoopslastenboek 2/8 1. Algemeen Met dit verkoopslastenboek willen wij de kopers van een appartement een overzichtelijke en duidelijke omschrijving geven van de kwaliteit en

Nadere informatie

WINEVENSTRAAT VELDWEZELT (LANAKEN) 2 zeer ruime moderne half-open bebouwingen!

WINEVENSTRAAT VELDWEZELT (LANAKEN) 2 zeer ruime moderne half-open bebouwingen! WINEVENSTRAAT VELDWEZELT (LANAKEN) 2 zeer ruime moderne half-open bebouwingen! WINEVENSTRAAT VELDWEZELT Half open bebouwing met optimale lichtinval Kwalitatief wonen op een uitstekende locatie in een rustiek

Nadere informatie

1/10. Verkoopslastenboek: Residentie SENSUS

1/10. Verkoopslastenboek: Residentie SENSUS 1/10 Verkoopslastenboek: Residentie SENSUS 2/10 1. Algemeen Met dit verkoopslastenboek willen wij de kopers van een appartement een overzichtelijke en duidelijke omschrijving geven van de kwaliteit en

Nadere informatie

Vijf jaar jonge villa met topafwerking te Wielsbeke

Vijf jaar jonge villa met topafwerking te Wielsbeke Vijf jaar jonge villa met topafwerking te Wielsbeke Prachtig ingericht! De woning met domotica -en ventilatiesysteem,gelegen in een rustige buurt te Sint-Baafs-Vijve bestaat uit een lichtrijk, open portaal,

Nadere informatie

RESIDENTIE HOGE MEERS Bavikhovedorp

RESIDENTIE HOGE MEERS Bavikhovedorp RESIDENTIE HOGE MEERS Bavikhovedorp 1. WIND- EN WATERDICHTE UITVOERING APPARTEMENTSGEBOUW: Radier-funderingsplaat onafhankelijk van bestaande muurfundering Binnenmuren en binnendeel der buitenmuren in

Nadere informatie

PROJECT ZWEVEGEM - ZAVELEINDE Algemene beschrijving 1. GROND-, FUNDERINGS- EN RIOLERINGSWERKEN - Afgraven van de graszode en van de teelaarde (± 10 cm) - de goede aarde wordt afzonderlijk gehouden - Graaf-

Nadere informatie

INFOBROCHURE TECHNISCHE INFO. Werf Sint-Niklaas, Belsele Watermolenwijk II fase 4 12 koopwoningen

INFOBROCHURE TECHNISCHE INFO. Werf Sint-Niklaas, Belsele Watermolenwijk II fase 4 12 koopwoningen INFOBROCHURE TECHNISCHE INFO 3 Werf Sint-Niklaas, Belsele Watermolenwijk II fase 4 12 koopwoningen 2 Inhoudsopgave 3 Situerings- en liggingsplan p. 4-5 Plannen der woongelegenheden p. 9 I. Plan woning

Nadere informatie

BESCHRIJVING VAN NOG UIT TE VOEREN WERKEN EN TE PLAATSEN UITRUSTINGEN

BESCHRIJVING VAN NOG UIT TE VOEREN WERKEN EN TE PLAATSEN UITRUSTINGEN BESCHRIJVING VAN NOG UIT TE VOEREN WERKEN EN TE PLAATSEN UITRUSTINGEN 1.GEMEENSCHAPPELIJKE DELEN EN UITRUSTINGEN 1.1. Inkomgedeelte De voordeur is uitgevoerd in gemoffelde aluminium met mat glas. Roestvrij

Nadere informatie

Residentie. Moorea. Verkoopslastenboek

Residentie. Moorea. Verkoopslastenboek Residentie Moorea Verkoopslastenboek Ligging: Koninginnelaan 14 8430 Middelkerke Afd. 1 Sie. B nr 0180B 93, 0180W 84 Bouwheer/Promotie: bvba MIM INVEST Zeedijk 39 8430 Middelkerke! 059-30 28 56 / 059 31

Nadere informatie

Residentie "Van Witthem"

Residentie Van Witthem Residentie "Van Witthem" Vorstesteenweg, 23 1601 RUISBROEK Bouwheer: Mede- eigenaars TONDEUR Wolvendaellaan, 125 1180 BRUSSEL Tel : 02/771 01 44 Architectenbureau: Jan VANDERPLAETSEN Gr. M. D Alcantaralaan,

Nadere informatie

LASTENBOEK Casco Plus. Half-open woning Kraaistraat AARD DER ONDERNEMING

LASTENBOEK Casco Plus. Half-open woning Kraaistraat AARD DER ONDERNEMING LASTENBOEK Casco Plus Half-open woning Kraaistraat AARD DER ONDERNEMING Het project omvat alle onmisbare werken van het gebouw tot de volledige afwerking, verf- of behangklaar met uitzondering van de werken

Nadere informatie

VERKOOPLASTENBOEK RESIDENTIE JOLIES. Gentsestraat Moorslede

VERKOOPLASTENBOEK RESIDENTIE JOLIES. Gentsestraat Moorslede VERKOOPLASTENBOEK RESIDENTIE JOLIES Gentsestraat 1 8890 Moorslede Residentie JOLIES VERKOOPLASTENBOEK p. 2/21 RESIDENTIE JOLIES" VERKOOPSLASTENBOEK LIGGING : Gentsestraat 1 8890 Moorslede BOUWHEER - PROMOTOR

Nadere informatie

Residentie IRIS. Eeklo, Collegestraat 47. n.v. De Vlaeminck Bouw Vliegplein 27 9991 Adegem

Residentie IRIS. Eeklo, Collegestraat 47. n.v. De Vlaeminck Bouw Vliegplein 27 9991 Adegem Residentie IRIS Eeklo, Collegestraat 47 n.v. De Vlaeminck Bouw Vliegplein 27 9991 Adegem Jef Van Hoorebeke 0473/32.66.20 Bert Van de Vijver 0473/807.861 Beschrijving van het appartement: afwerking CASCO

Nadere informatie

Zie contract tussen partijen voor bijkomende bepalingen primerend op lastenboek

Zie contract tussen partijen voor bijkomende bepalingen primerend op lastenboek Subliem Project Algemeen lastenboek (het lastenboek primeert op plan) Zie contract tussen partijen voor bijkomende bepalingen primerend op lastenboek Zowel bij renovatie als nieuwbouw maken wij enkel gebruik

Nadere informatie

De volledige installatie zal uitgevoerd worden overeenkomstig de bepalingen van de stroom leverende maatschappijen en de berekeningen conform AREI.

De volledige installatie zal uitgevoerd worden overeenkomstig de bepalingen van de stroom leverende maatschappijen en de berekeningen conform AREI. 1 Schrijnwerk Binnendeuren De binnendeuren worden uitgevoerd met een omlijsting en tubespaanvulling klaar om te schilderen. De inkomdeuren van de appartementen zijn branddeuren en hebben een brandweerstand

Nadere informatie

Lastenboek voor de bouw van 2 appartementen te Balen

Lastenboek voor de bouw van 2 appartementen te Balen 1 Lastenboek voor de bouw van 2 appartementen te Balen Nieuwbouwproject Mol Sluis Tekening is een indicatie van uitzicht en niet bindend. Locatie project : Schoor 38 2490 Balen 2 ruime luxe appartementen

Nadere informatie

Verkooplastenboek RESIDENTIE Sint-Truiden

Verkooplastenboek RESIDENTIE Sint-Truiden Verkooplastenboek RESIDENTIE Sint-Truiden De residentie Sint-Truiden is een nieuwbouwresidentie bestaande uit vier nieuwbouw appartementen, per bouwlaag één appartement. De appartementen: - Zijn ontworpen

Nadere informatie

Is er iets kapot in uw huis of appartement? Bel naar de technische dienst.

Is er iets kapot in uw huis of appartement? Bel naar de technische dienst. Is er iets kapot in uw huis of appartement? Bel naar de technische dienst. Een defect melden aan de technische dienst 2 Inhoud Bel naar de technische dienst Wat moet u doen? p. 4 Wat zegt u? p. 4 Kent

Nadere informatie

Residentie Kingston Verkoopslastenboek

Residentie Kingston Verkoopslastenboek Residentie Kingston Verkoopslastenboek Ligging: Kingston 1 Leopoldlaan 1158430 Middelkerke Kingston 2 Bergenstraat 16 8430 Middelkerke Kadastrale sectie Afd.1 Sie. B, Nrs. 180s63, 180t63, 180s85, 180g66,

Nadere informatie

Verkoopslastenboek Kraaibergstraat te Lummen

Verkoopslastenboek Kraaibergstraat te Lummen Verkoopslastenboek Kraaibergstraat te Lummen Grondwerken De grondwerken worden aangepast aan de aard van de bodemgesteldheid, overeenkomstig de stabiliteitsstudie van de aangestelde ingenieur. De werken

Nadere informatie

Lastenboek. Dit lastenboek bestaat uit een beschrijving van de te gebruiken materialen en de wijze waarop ze worden verwerkt.

Lastenboek. Dit lastenboek bestaat uit een beschrijving van de te gebruiken materialen en de wijze waarop ze worden verwerkt. Lastenboek Wevelgem 6 woningen Inleiding Woonerf t Neerbeekske is een standingvol woonerf op een topligging te Wevelgem. Aan de verbindingsweg Wevelgem Kortrijk en dicht bij de autosnelwegen. Bijzonder

Nadere informatie

OMSCHRIJVING MATERIALEN

OMSCHRIJVING MATERIALEN OMSCHRIJVING MATERIALEN APPARTEMENT- LOFT DUPLEX KANTOOR RESIDENTIELE APPARTEMENTEN MET HOTEL SERVICE Voor materialen en constructies zijn de Belgische kwaliteitsnormen NBN gehanteerd. De vloerconstructie

Nadere informatie

> p.01 LASTENBOEK > INHOUD

> p.01 LASTENBOEK > INHOUD > INHOUD 00. Inleiding 01. Onderbouw/fundering 02. Bovenbouw 03. Gevelsluitingen 04. Dakwerken 05. Binnenafwerking 06. Technische installaties 07. Lift 08. Gemene delen > 00.INLEIDING Het project wordt

Nadere informatie

Residentie La Rosiaz

Residentie La Rosiaz Residentie La Rosiaz Lastenboek Koninklijke Baan 252, Koksijde Appartement XX Klantnummer XX Pagina2 Residentie La Rosiaz Bouwen van 13 appartementen 13 garages Gelegen: Koninklijke Baan 252 8670 Koksijde

Nadere informatie