Burgerhoutsestraat 22 Roosendaal vraagprijs k.k.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Burgerhoutsestraat 22 Roosendaal vraagprijs k.k."

Transcriptie

1 Burgerhoutsestraat 22 Roosendaal vraagprijs k.k.

2 Burgerhoutsestraat 22, Roosendaal Vraagprijs: Type woning: halfvrijstaande woning Bouwjaar: 1941 Woonoppervlakte: 120 m² Perceeloppervlakte: 237 m² Inhoud: 420 m³ Aantal kamers: 5 Aantal slaapkamers: 4

3 In het centrum gelegen karakteristieke woning met slaapkamer en badkamer op de begane grond, tuin op het zuiden en een dubbele garage met ruimte voor 2 auto's. Wil jij in het centrum wonen en zie je het als een leuke uitdaging de woning naar eigen smaak te moderniseren? Kom dan zeker kijken!

4 Omschrijving Indeling: Hal voorzien van eikenhout parketvloer en granolwanden, met meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping. Woonkamer tevens voorzien van eikenhout parketvloer, granolwanden en gestuct plafond, met openhaard schouw, boekenkast nis en veel lichtinval door een groot raam zowel aan de voor- als achterzijde. De keuken heeft een rechte keukenopstelling met wastafel, vaatwasser, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap en schouw. De keuken is afgewerkt met een linoleum vloer, deels stucwerk en deels betegelde wanden. Vanuit de keuken is er toegang tot een praktische kelder ondergrond ( bouwjaar 1925) en een hal. De hal beschikt over bergkast (cv-ketel installatie), doucheruimte, toiletruimte met vrijhangend toilet en toegang tot de slaapkamer en de tuin. Slaapkamer aan de achterzijde gelegen met bergruimte onder de trap, toegang tot de zolder middels de trap en toegang tot de tuin. De vloer is afgewerkt met vloerbedekking, de wanden met granolwanden en het plafond met schrootjes. Op de bergzolder is er mogelijkheid tot het creëren van een extra slaapkamer dankzij de grootte, een dakraam en toegang tot het plat dak. Achtertuin is ingericht met terrassen, borders met vaste beplanting en een dubbele garage. De tuin is achterom toegankelijk via de garage en aan de zijkant toegankelijk door een poort. 1e verdieping: Overloop afgewerkt met vloerbedekking, schrootjes plafond en granol wanden. Er is toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamer aan de achterzijde beschikt over een wastafel. De badkamer is geheel betegeld met een lichte tegel en is ingericht met een ligbad, wastafel met meubel, toilet en radiator. Overige bijzonderheden: - Loopafstand van het centrum - Ruimte voor 2 auto's in de garage. - Karakteristieke woning - Slaapkamer en badkamer op de begane grond

5

6

7

8

9

10

11

12 Wonen in Roosendaal De Gemeente Roosendaal bestaat 750 jaar! In de loop der jaren hebben meerdere dorpen zich bij de gemeente toegevoegd; Nispen, Wouw, Wouwse Plantage, Heerle en Moerstraten. Het inwonertal staat op ca (bron: CBS 2017). Met het NS-station is Roosendaal een belangrijk spoorwegknooppunt ten opzichte van o.a. Rotterdam, Vlissingen, Breda en Antwerpen. In Roosendaal valt veel te beleven! De stad staat o.a. bekend om de vele, jaarlijkse, evenementen zoals Carnaval (Tullepetaonen stad!), Beachvolleybal, HapStap, Kermis (in top 5 van grootste kermissteden), Halve Marathon en 10 km, Wielerevenement Draai van de Kaai en Palm Parkies. Naast de vele evenementen is er het hele jaar door genoeg te bezoeken in Roosendaal. Theater en schouwburg De Kring is er voor haar gasten en inwoners, zij verbindt, snuif er ook eens cultuur en inspiratie op. Roosendaal heeft een bruisend centrum met vele winkels en horecagelegenheden. Hier bevindt zich de spraakmakende overdekte passage in Italiaanse barokstijl. Ook in diverse woonwijken zijn er kleinere winkelcentra. Landelijk bekend is de Rosada Fashion Outlet aan de rand van de stad. Tevens aan de rand gelegen is de vernieuwde woonboulevard de GoStores, met alles voor je huis, tuin en vrije tijd. Voor de sportieve inwoner zijn er een twintigtal sportverenigingen actief en is er bij de Stok het zwembad en de Golfbaan. Er is ook veel natuur te vinden in en rond de stad. De stadsparken bieden veel groen. Het Vrouwenhof is naast een mooi park, ook een grote speeltuin en een plaatst voor verschillende concerten en evenementen. Verder kun je heerlijk recreëren in de Visdonkse bossen en Rucpense Heide.

13

14 Mari0 Vermunt Eigenaar Vermunt Makelaardij, zeer enthousiaste makelaar met een groot inlevingsvermogen in de wensen van de klanten, gelooft in een eerlijk en goed advies. Door zijn grote netwerk, jarenlange ervaring en oprechte interesse heeft hij al veel mensen kunnen helpen bij de verkoop/aankoop van hun droomwoning. Nanda Vermunt-Wilbrink Heeft een meedenkend vermogen en is overtuigd van een persoonlijke benadering. Haar drive in combinatie met haar enthousiasme en spontaniteit maken haar een belangrijke spil. Door haar oog voor detail houdt zij het overzicht op kantoor. Naast alle werkzaamheden in de binnendienst is zij ook de administratieve kracht bij Vermunt Makelaardij. Wij hebben het! Een woning kopen en/of verkopen is een grote stap om te zetten. Hierbij kun je een beroep doen op een specialist verkoop/aankoop die niet alleen alle kennis ervan heeft, maar juist eerlijk is en met je mee denkt. Wij zijn geïnteresseerd in het verhaal achter deze beslissing, willen mee denken met jou en proberen je zoveel mogelijk te ontzorgen in het gehele proces. Door onze ervaringen, opgebouwde klantenkring, opleidingsachtergrond o.a. Makelaardij en bijscholingen en lidmaatschap van de NVM kunnen wij met alle kennis jou goed adviseren bij het kopen en/of verkopen van je woning. Wij werken met veel passie en plezier, en zijn ervan overtuigd dat onze positieve en eerlijke instelling altijd bijdraagt aan het zo optimaal mogelijk begeleiden van onze klanten.

15 Mandy Nelen Spontaan, commercieel en gedreven. Na ruim 13 jaar in de binnendienst bij Vermunt Makelaardij is zij nu ook zichtbaar in de buitendienst en gaat met veel plezier en overtuiging de baan op. Door deze combinatie én het volgen van de makelaardij opleiding kent zij alle aspecten van het vak. Met veel interesse in iedere persoon onderhoudt zij een goed klant contact. Marieke Musters Als commerciële binnendienst medewerker is zij enthousiast, vrolijk en meedenkend. Bij een telefoontje of bij het binnenlopen op ons kantoor zal je direct contact met haar hebben. Zij volgt ook fanatiek de innovaties op het gebied van social media en zet deze effectief in voor Vermunt Makelaardij.

16 Meer informatie over deze woning kunt u vinden op vermunt-makelaardij.nl/woning/burgerhoutsestraat-22/ Vermunt Makelaardij B.V. Nieuwe Markt AD Roosendaal T E info@vermunt-makelaardij.nl

Dunantstraat 22 b Roosendaal vraagprijs k.k.

Dunantstraat 22 b Roosendaal vraagprijs k.k. Dunantstraat 22 b Roosendaal vraagprijs 22.000 k.k. Dunantstraat 22 b, Roosendaal Vraagprijs: 22.000 Perceeloppervlakte: 18 m² Ligging Centrum Afgesloten terrein Ja Nette ruime garagebox in het centrum

Nadere informatie

HGD straat 6 Roosendaal vraagprijs k.k.

HGD straat 6 Roosendaal vraagprijs k.k. HGD straat 6 Roosendaal vraagprijs 125.000 k.k. Hendrik Gerard Dirckxstraat 6, Roosendaal Vraagprijs: 125.000 Type woning: tussenwoning Bouwjaar: 1966 Woonoppervlakte: 66 m² Perceeloppervlakte: 58 m² Inhoud:

Nadere informatie

Boulevard 14 Roosendaal vraagprijs k.k.

Boulevard 14 Roosendaal vraagprijs k.k. Boulevard 14 Roosendaal vraagprijs 179.500 k.k. Boulevard 14, Roosendaal Vraagprijs: 179.500 Type woning: tussenwoning Bouwjaar: 1907 Woonoppervlakte: 110 m² Perceeloppervlakte: 135 m² Inhoud: 440 m³ Aantal

Nadere informatie

Gamanderberg 22 A Roosendaal vraagprijs k.k.

Gamanderberg 22 A Roosendaal vraagprijs k.k. Gamanderberg 22 A Roosendaal vraagprijs 525.000 k.k. Gamanderberg 22 A, Roosendaal Vraagprijs: 569.000 Type woning: vrijstaande woning Bouwjaar: 2000 Woonoppervlakte: 200 m² Perceeloppervlakte: 1065 m²

Nadere informatie

Wouwseweg 16 Roosendaal vraagprijs k.k.

Wouwseweg 16 Roosendaal vraagprijs k.k. Wouwseweg 16 Roosendaal vraagprijs 219.500 k.k. Wouwseweg 16, Roosendaal Vraagprijs: 219.500 Type woning: halfvrijstaande woning Bouwjaar: 1894 Woonoppervlakte: 112 m² Perceeloppervlakte: 190 m² Inhoud:

Nadere informatie

B. Schoonheijtstraat 14 Roosendaal vraagprijs k.k.

B. Schoonheijtstraat 14 Roosendaal vraagprijs k.k. B. Schoonheijtstraat 14 Roosendaal vraagprijs 239.000 k.k. Burgemeester Schoonheijtstraat 14, Roosendaal Vraagprijs: 239.000,- k.k. Type woning: tussenwoning Bouwjaar: 1954 Woonoppervlakte: 125 m² Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

Stoopstraat 10 Roosendaal vraagprijs k.k.

Stoopstraat 10 Roosendaal vraagprijs k.k. Stoopstraat 10 Roosendaal vraagprijs 187.500 k.k. Stoopstraat 10, Roosendaal Vraagprijs: 187.500 Type woning: vrijstaande woning Bouwjaar: 1936 Woonoppervlakte: 86 m² Perceeloppervlakte: 224 m² Inhoud:

Nadere informatie

Sophiastraat 34 Roosendaal vraagprijs k.k.

Sophiastraat 34 Roosendaal vraagprijs k.k. Sophiastraat 34 Roosendaal vraagprijs 163.500 k.k. Sophiastraat 34, Roosendaal Vraagprijs: 163.500 Type woning: geschakelde woning Bouwjaar: 1996 Woonoppervlakte: 97 m² Perceeloppervlakte: 116 m² Inhoud:

Nadere informatie

Hofstraat 10 Roosendaal vraagprijs k.k.

Hofstraat 10 Roosendaal vraagprijs k.k. Hofstraat 10 Roosendaal vraagprijs 179.500 k.k. Hofstraat 10, Roosendaal Vraagprijs: 179.500 Type woning: halfvrijstaande woning Bouwjaar: 1902 Woonoppervlakte: 120 m² Perceeloppervlakte: 176 m² Inhoud:

Nadere informatie

Parklaan 39 Roosendaal vraagprijs k.k.

Parklaan 39 Roosendaal vraagprijs k.k. Parklaan 39 Roosendaal vraagprijs 550.000 k.k. Parklaan 39, Roosendaal Vraagprijs: 550.000 Type woning: vrijstaande woning Bouwjaar: 1941 Woonoppervlakte: 148 m² Perceeloppervlakte: 615 m² Inhoud: 585

Nadere informatie

Heliotroopdijk 100 Roosendaal vraagprijs k.k.

Heliotroopdijk 100 Roosendaal vraagprijs k.k. Heliotroopdijk 100 Roosendaal vraagprijs 193.500 k.k. Heliotroopdijk 100, Roosendaal Vraagprijs: 193.500 Type woning: tussenwoning Bouwjaar: 1978 Woonoppervlakte: 113 m² Perceeloppervlakte: 147 m² Inhoud:

Nadere informatie

Hofstraat 41 a Roosendaal vraagprijs k.k.

Hofstraat 41 a Roosendaal vraagprijs k.k. Hofstraat 41 a Roosendaal vraagprijs 158.500 k.k. Hofstraat 41 a, Roosendaal Vraagprijs: 164.500 Type woning: appartement Bouwjaar: 1998 Woonoppervlakte: 110 m² Perceeloppervlakte: 0 m² Inhoud: 395 m³

Nadere informatie

Hulsdonksestraat 16 Roosendaal vanafprijs k.k.

Hulsdonksestraat 16 Roosendaal vanafprijs k.k. Hulsdonksestraat 16 Roosendaal vanafprijs 260.000 k.k. Hulsdonksestraat 16, Roosendaal Vanafprijs: 260.000 Type woning: tussenwoning Bouwjaar: 1910 Woonoppervlakte: 178 m² Perceeloppervlakte: 223 m² Inhoud:

Nadere informatie

Wouwseweg 13 Roosendaal vraagprijs k.k.

Wouwseweg 13 Roosendaal vraagprijs k.k. Wouwseweg 13 Roosendaal vraagprijs 138.500 k.k. Wouwseweg 13, Roosendaal Vraagprijs: 138.500 k.k. Type woning: geschakelde woning Bouwjaar: 1892 Perceeloppervlakte: 109 m² Inhoud: 385 m³ Aantal kamers:

Nadere informatie

Klimopberg 19 Roosendaal vraagprijs k.k.

Klimopberg 19 Roosendaal vraagprijs k.k. Klimopberg 19 Roosendaal vraagprijs 284.500 k.k. Klimopberg 19, Roosendaal Vraagprijs: 284.500 Type woning: 2-onder-1-kapwoning Bouwjaar: 1994 Woonoppervlakte: 113 m² Perceeloppervlakte: 254 m² Inhoud:

Nadere informatie

Emmastraat 68 Roosendaal vraagprijs k.k.

Emmastraat 68 Roosendaal vraagprijs k.k. Emmastraat 68 Roosendaal vraagprijs 264.500 k.k. Emmastraat 68, Roosendaal Vraagprijs: 264.500 Type woning: halfvrijstaande woning Bouwjaar: 1932 Woonoppervlakte: 170 m² Perceeloppervlakte: 178 m² Inhoud:

Nadere informatie

Jan Sluijtersstraat 41 Roosendaal vraagprijs k.k.

Jan Sluijtersstraat 41 Roosendaal vraagprijs k.k. Jan Sluijtersstraat 41 Roosendaal vraagprijs 189.500 k.k. Jan Sluijtersstraat 41, Roosendaal Vraagprijs: 189.500 Type woning: tussenwoning Bouwjaar: 1964 Woonoppervlakte: 120 m² Perceeloppervlakte: 165

Nadere informatie

Charitasstraat 3 Roosendaal vraagprijs k.k.

Charitasstraat 3 Roosendaal vraagprijs k.k. Charitasstraat 3 Roosendaal vraagprijs 165.000 k.k. Charitasstraat 3, Roosendaal Vraagprijs: 165.000 Type woning: geschakelde woning Bouwjaar: 1932 Woonoppervlakte: 100 m² Perceeloppervlakte: 65 m² Inhoud:

Nadere informatie

Kroevenlaan 194 Roosendaal vraagprijs k.k.

Kroevenlaan 194 Roosendaal vraagprijs k.k. Kroevenlaan 194 Roosendaal vraagprijs 297.000 k.k. Kroevenlaan 194, Roosendaal Vraagprijs: 297.000 Type woning: 2-onder-1-kapwoning Bouwjaar: 2007 Woonoppervlakte: 133 m² Perceeloppervlakte: 190 m² Inhoud:

Nadere informatie

De Swaenlaan 1 Roosendaal vraagprijs k.k.

De Swaenlaan 1 Roosendaal vraagprijs k.k. De Swaenlaan 1 Roosendaal vraagprijs 299.000 k.k. De Swaenlaan 1, Roosendaal Vraagprijs: 299.000 Type woning: vrijstaande woning Bouwjaar: 1966 Woonoppervlakte: 115 m² Perceeloppervlakte: 335 m² Inhoud:

Nadere informatie

Langeveld 7 Roosendaal vraagprijs k.k.

Langeveld 7 Roosendaal vraagprijs k.k. Langeveld 7 Roosendaal vraagprijs 187.500 k.k. Langeveld 7, Roosendaal Vraagprijs: 187.500 Type woning: hoekwoning Bouwjaar: 1982 Woonoppervlakte: 82 m² Perceeloppervlakte: 132 m² Inhoud: 385 m³ Aantal

Nadere informatie

Muurberg 15 Roosendaal vraagprijs k.k.

Muurberg 15 Roosendaal vraagprijs k.k. Muurberg 15 Roosendaal vraagprijs 489.000 k.k. Muurberg 15, Roosendaal Vraagprijs: 489.000 k.k. Type woning: vrijstaande woning Bouwjaar: 1999 Woonoppervlakte: 173 m² Perceeloppervlakte: 405 m² Inhoud:

Nadere informatie

Topaasdijk 1 Roosendaal vraagprijs k.k.

Topaasdijk 1 Roosendaal vraagprijs k.k. Topaasdijk 1 Roosendaal vraagprijs 575.000 k.k. Topaasdijk 1, Roosendaal Vraagprijs: 575.000 Type woning: vrijstaande woning Bouwjaar: 1994 Woonoppervlakte: 165 m² Perceeloppervlakte: 678 m² Inhoud: 730

Nadere informatie

Aldendriellaan 9 Roosendaal vraagprijs k.k.

Aldendriellaan 9 Roosendaal vraagprijs k.k. Aldendriellaan 9 Roosendaal vraagprijs 475.000 k.k. Aldendriellaan 9, Roosendaal Vraagprijs: 475.000 Type woning: vrijstaande woning Bouwjaar: 2005 Woonoppervlakte: 147 m² Perceeloppervlakte: 443 m² Inhoud:

Nadere informatie

Van Leeuwenhoekl. 76 Roosendaal vraagprijs k.k.

Van Leeuwenhoekl. 76 Roosendaal vraagprijs k.k. Van Leeuwenhoekl. 76 Roosendaal vraagprijs 685.000 k.k. Van Leeuwenhoeklaan 76, Roosendaal Vraagprijs: 685.000 Type woning: appartement Bouwjaar: 2001 Woonoppervlakte: 175 m² Perceeloppervlakte: 0 m² Inhoud:

Nadere informatie

Fatimalaan 54 Roosendaal vraagprijs k.k.

Fatimalaan 54 Roosendaal vraagprijs k.k. Fatimalaan 54 Roosendaal vraagprijs 375.000 k.k. Fatimalaan 54, Roosendaal Vraagprijs: 375.000 Type woning: vrijstaande woning Bouwjaar: 1937 Woonoppervlakte: 170 m² Perceeloppervlakte: 262 m² Inhoud:

Nadere informatie

De Heul 26 Hoeven vraagprijs k.k.

De Heul 26 Hoeven vraagprijs k.k. De Heul 26 Hoeven vraagprijs 775.000 k.k. De Heul 26, Hoeven Vraagprijs: 775.000 Type woning: vrijstaande woning Bouwjaar: 2007 Woonoppervlakte: 235 m² Perceeloppervlakte: 1125 m² Inhoud: 1200 m³ Aantal

Nadere informatie

Morelberg 14 Roosendaal vraagprijs k.k.

Morelberg 14 Roosendaal vraagprijs k.k. Morelberg 14 Roosendaal vraagprijs 475.000 k.k. Morelberg 14, Roosendaal Vraagprijs: 475.000 Type woning: 2-onder-1-kapwoning Bouwjaar: 1999 Woonoppervlakte: 156 m² Perceeloppervlakte: 493 m² Inhoud: 585

Nadere informatie

Tanzanietdijk 8 Roosendaal vraagprijs k.k.

Tanzanietdijk 8 Roosendaal vraagprijs k.k. Tanzanietdijk 8 Roosendaal vraagprijs 790.000 k.k. Tanzanietdijk 8, Roosendaal Vraagprijs: 790.000 Type woning: vrijstaande woning Bouwjaar: 1994 Perceeloppervlakte: 748 m² Inhoud: 1080 m³ Aantal kamers:

Nadere informatie

Laan v. Henegouwen 2 Roosendaal vraagprijs k.k.

Laan v. Henegouwen 2 Roosendaal vraagprijs k.k. Laan v. Henegouwen 2 Roosendaal vraagprijs 650.000 k.k. Laan van Henegouwen 2, Roosendaal Vraagprijs: 650.000 Type woning: vrijstaande woning Bouwjaar: 1952 Woonoppervlakte: 293 m² Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

Dorpsstraat 90a Chaam

Dorpsstraat 90a Chaam Instapklare 2-onder-1 kapwoning met een garage en ruime tuin 2-onder-1 kapwoning op loopafstand van de voorzieningen Instapklaar en op loopafstand van de voorzieningen Op loopafstand van alle dagelijkse

Nadere informatie

LUPINESTRAAT 19 SINT OEDENRODE OMSCHRIJVING VRAAGPRIJS K.K.

LUPINESTRAAT 19 SINT OEDENRODE OMSCHRIJVING VRAAGPRIJS K.K. NIEUW LUPINESTRAAT 19 SINT OEDENRODE VRAAGPRIJS 219.000 K.K. OMSCHRIJVING Goed onderhouden uitgebouwde tussenwoning gelegen in een rustige woonstraat in kerkdorp Nijnsel met voorzieningen als scholen,

Nadere informatie

GARAGE kindvriendelijke buurt. - - Vraagprijs K.K. Dubbelberg 60 Roosendaal

GARAGE kindvriendelijke buurt. - - Vraagprijs K.K. Dubbelberg 60 Roosendaal Dubbelberg 60 Roosendaal - - Vraagprijs 179.000 K.K. GARAGE kindvriendelijke buurt TUSSENWONING TOLBERG ZONNIGE TUIN woonwijk VOLLEDIG GEÏSOLEERD GROEN Hoofdkantoor Oud Gastel Vestiging Zundert Vestiging

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Azalealaan CK Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Azalealaan CK Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Azalealaan 57 5701 CK Helmond 209.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 209.000 k.k. Postcode 5701 CK Ligging In centrum

Nadere informatie

www.beleggingspanden.nl

www.beleggingspanden.nl Beleggingspand Roosendaal Lavadijk 225 4706 KZ Roosendaal, Noord-Brabant. Verkocht 175.000,- K.K. Dit leuke beleggingspand betreft een ruime, uitgebouwde eengezinswoning met keurige onderhoudsarme voor-

Nadere informatie

Koolhof 63, De Mortel

Koolhof 63, De Mortel Koolhof 63, De Mortel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 249.500 k.k. Aangeboden sinds 09-01-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

VOORWEG 40 HOOGVLIET k.k.

VOORWEG 40 HOOGVLIET k.k. VOORWEG 40 HOOGVLIET 184.500 k.k. www.voorweg40.nl Omschrijving Sfeervolle en zeer goed onderhouden ééngezinswoning met royale dakopbouw en keurig aangelegde tuin, gelegen in de wijk "Nieuw Engeland" op

Nadere informatie

2-onder-1 kapwoning gelegen in een rustige en geliefde straat Hoefakker 8 Chaam

2-onder-1 kapwoning gelegen in een rustige en geliefde straat Hoefakker 8 Chaam 2-onder-1 kapwoning gelegen in een rustige en geliefde straat Winkels, scholen en sportvelden op loopafstand Ruimte en tuin op het zuiden Deze 2-onder-1 kapwoning staat in een rustige en geliefde straat

Nadere informatie

Jasmijnlaan 50, Oudenbosch

Jasmijnlaan 50, Oudenbosch In groene woonwijk nabij winkels en alle voorzieningen treft u deze opvallend ruime tussenwoning met mooi aangelegde tuin Jasmijnlaan 50, Oudenbosch NU TE KOOP Ruime woning met 4 slaapkamers Grote jaren

Nadere informatie

Tobe 23, Oud Gastel. VRAAGPRIJS: ,-- k.k.

Tobe 23, Oud Gastel. VRAAGPRIJS: ,-- k.k. Deze royale vrijstaande woning met inpandig te bereiken garage is gelegen op een perceel van maar liefst 445 m² ondergrond. De woning is gebouwd in 1998 waarna deze in 2009 is uitgebouwd met een ruime

Nadere informatie

2-onder-1 kapwoning op een ruim perceel. Akkerstraat 2 Gilze. 2-onder-1 kapwoning met garage en carport aan de rand van het dorp

2-onder-1 kapwoning op een ruim perceel. Akkerstraat 2 Gilze. 2-onder-1 kapwoning met garage en carport aan de rand van het dorp 2-onder-1 kapwoning op een ruim perceel 2-onder-1 kapwoning met garage en carport aan de rand van het dorp Met de deur in huis vallen Deze ruime 2-onder-1 kapwoning met garage en carport staat aan de rand

Nadere informatie

Blokkenweide 15 Chaam

Blokkenweide 15 Chaam Wonen op een mooie en rustige locatie aan de kindvriendelijke Blokkenweide in Chaam Ruime, uitgebouwde 2-onder-1 kapwoning met garage, carport en een zonnige achtertuin Met de deur in huis vallen Deze

Nadere informatie

Bouwlingstraat 20, 4901 KG Oosterhout Vraagprijs ,- k.k.

Bouwlingstraat 20, 4901 KG Oosterhout Vraagprijs ,- k.k. Bouwlingstraat 20, 4901 KG Oosterhout Vraagprijs 259.000,- k.k. Omschrijving Bouwlingstraat 20, 4901 KG Oosterhout In het centrum van Oosterhout gelegen vrijstaande jaren 30 woning. De woning beschikt

Nadere informatie

Deze recent afgewerkte vrijstaande woning met dubbele garage (ca. 4 auto's) en carport biedt u tal van mogelijkheden!

Deze recent afgewerkte vrijstaande woning met dubbele garage (ca. 4 auto's) en carport biedt u tal van mogelijkheden! NIEUW PATER VERVOORTSTRAAT 8 VEGHEL VRAAGPRIJS 449.000 K.K. OMSCHRIJVING Deze recent afgewerkte vrijstaande woning met dubbele garage (ca. 4 auto's) en carport biedt u tal van mogelijkheden! De woning

Nadere informatie

Levensbestendige woning. in rustige straat. Berkenakker 2 Galder

Levensbestendige woning. in rustige straat. Berkenakker 2 Galder Levensbestendige woning in rustige straat Berkenakker 2 Galder Instapklare woning In een rustige straat in Galder staat deze instapklare en levensloopbestendige woning die je bij binnenkomst direct zal

Nadere informatie

Standerdmolen 19, Gemert

Standerdmolen 19, Gemert Standerdmolen 19, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 325.000 k.k. Aangeboden sinds 10-01-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

Havenweg 110, 4905 AB Oosterhout Vraagprijs ,- k.k.

Havenweg 110, 4905 AB Oosterhout Vraagprijs ,- k.k. Havenweg 110, 4905 AB Oosterhout Vraagprijs 325.000,- k.k. Omschrijving Havenweg 110, 4905 AB Oosterhout 5 redenen waarom u deze woning gezien moet hebben: 1. Vrijstaande jaren 30 woning met authentieke

Nadere informatie

Boterfabriekweg 15 Chaam

Boterfabriekweg 15 Chaam Wonen in een rustige en kindvriendelijke straat 2/1 kapwoning met 3 slaapkamers, de mogelijkheid om een extra slaapkamer te creëren én een garage Met de deur in huis vallen Deze 2-onder-1 kapwoning staat

Nadere informatie

Ruime 2-onder-1 kapwoning in een populaire wijk in Chaam. Withagen 59 Chaam. 2-onder-1 kapwoning op ruim perceel van 422 m²

Ruime 2-onder-1 kapwoning in een populaire wijk in Chaam. Withagen 59 Chaam. 2-onder-1 kapwoning op ruim perceel van 422 m² Ruime 2-onder-1 kapwoning in een populaire wijk in Chaam 2-onder-1 kapwoning op ruim perceel van 422 m² Veel ruimte Deze ruime 2-onder-1 kapwoning met garage staat op een mooie en rustige locatie aan de

Nadere informatie

Kruisdonk PH Maastricht

Kruisdonk PH Maastricht Kruisdonk 51 6222 PH Maastricht Vraagprijs: 485.000,- k.k. Omschrijving Rechterdeel van een voormalig carréboerderij. Deze ruime karakteristieke woning is gelegen op een ruim perceel van ca. 700m² aan

Nadere informatie

Florisstraat 23 SINT OEDENRODE

Florisstraat 23 SINT OEDENRODE Florisstraat 23 SINT OEDENRODE Overzicht foto's: Vraagprijs 275.000 k.k. Kenmerken: Soort woning : Eengezinswoning Bouwtype : Bestaande bouw Status : Beschikbaar Aanvaarding : in overleg

Nadere informatie

Creëer je eigen droomhuis! Bredaseweg 36a Chaam. Vrijstaande woning met garage op een ruim perceel

Creëer je eigen droomhuis! Bredaseweg 36a Chaam. Vrijstaande woning met garage op een ruim perceel Creëer je eigen droomhuis! Vrijstaande woning met garage op een ruim perceel Dit kan jouw droomhuis worden Deze vrijstaande woning met garage staat op een ruim perceel. Aan de Bredaseweg in Chaam staat

Nadere informatie

Brochure. Ganzenhof 11 te Made WWW.VDPLAS.NL. Te koop

Brochure. Ganzenhof 11 te Made WWW.VDPLAS.NL. Te koop Brochure Ganzenhof 11 te Made WWW.VDPLAS.NL Te koop Omschrijving Op mooie locatie gelegen ruime, vrijstaande woning met een woonkamer van maar liefst 60m² (incl. keuken) en vrijstaande garage. Dit woonhuis

Nadere informatie

Fraai wonen. NEDERWEERT Churchillstraat 9. vraagprijs k.k

Fraai wonen. NEDERWEERT Churchillstraat 9. vraagprijs k.k Fraai wonen NEDERWEERT Churchillstraat 9 vraagprijs 415.000 k.k. 0495-460 180 info@jacobsgijsen.nl www.jacobsgijsen.nl Kenmerken & specificaties Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Inhoud: Bouwjaar: ca.

Nadere informatie

Spelleborg 23, Steenbergen

Spelleborg 23, Steenbergen Spelleborg 23, Steenbergen Kenmerken Overdracht Vraagprijs 189.000 k.k. Aangeboden sinds 15-11-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 257.000,- kosten koper Bouwjaar : 1982 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : circa 122 m² Inhoud : circa 425 m³ Perceel : circa 180 m² Kamers : 6 Ligging : Woonwijk in Dommelen Aanvaarding

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Rithsestraat 20

TE KOOP. Breda Rithsestraat 20 TE KOOP Breda Rithsestraat 20 Op een mooie en gunstige locatie, in de wijk Princenhage gelegen, goed onderhouden, royale uitgebouwde en karakteristieke twee-onder-een-kapwoning met oprit, zeer ruime, volledig

Nadere informatie

GANZENHOF 23 MADE. Marktstraat 4A BG. Made Volg ons op Facebook: WoneninMade

GANZENHOF 23 MADE. Marktstraat 4A BG. Made Volg ons op Facebook: WoneninMade GANZENHOF 23 MADE Marktstraat 4A. 4921 BG. Made. 0162 67 24 24 info@biemansmade.nl. www.biemansmade.nl Volg ons op Facebook: WoneninMade Op onze werkzaamheden zijn o.a. van toepassing de voorwaarden van

Nadere informatie

Maria Lecinastraat 10 OOSTERHOUT

Maria Lecinastraat 10 OOSTERHOUT Klijsen Makelaardij og & Onteigeningszaken Maria Lecinastraat 10 OOSTERHOUT Vraagprijs 222.500,00 kosten koper Moderne, goed onderhouden uitgebouwde tussenwoning met vrijstaande houten berging gelegen

Nadere informatie

TE KOOP. Anemoonstraat 17 Oud-Beijerland. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Anemoonstraat 17 Oud-Beijerland. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP Vraagprijs 250.000,- k.k. Goed onderhouden en uitgebouwde tussenwoning met vergrote stenen berging in een rustige omgeving gelegen in de woonwijk Croonenburgh op 140 m2 eigen grond. Indeling Begane

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Titaniastraat HJ Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Titaniastraat HJ Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Titaniastraat 12 5702 HJ Helmond 199.500 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 199.500 k.k. Postcode 5702 HJ Ligging Aan

Nadere informatie

Brochure. Isabellastraat 67 te Oosterhout Te koop

Brochure. Isabellastraat 67 te Oosterhout   Te koop Brochure Isabellastraat 67 te Oosterhout WWW.VDPLAS.NL Te koop Omschrijving Uitgebouwde en karakteristieke woning gelegen in een van de fraaiste straten van de stad en op korte loopafstand van het centrum

Nadere informatie

Hoogstraat 129, Roosendaal

Hoogstraat 129, Roosendaal Verrassende ruime eengezinswoning met garage nabij het centrum van Roosendaal op een perceel van 135 m² eigen grond. Het betreft hier een zeer goed onderhouden, volledig geïsoleerde eindwoning gelegen

Nadere informatie

Kom binnen en laat jezelf verrassen

Kom binnen en laat jezelf verrassen Kruithoorn 34, Gilze Nabij natuurgebied Water aan de Warande staat deze vrijstaande woning met een moderne keuken, kantoor- /hobbyruimte, 4 slaapkamers en een ruime garage. Kom binnen en laat jezelf verrassen

Nadere informatie

Wonen op toplocatie. NEDERWEERT Koperslager 2. vraagprijs k.k

Wonen op toplocatie. NEDERWEERT Koperslager 2. vraagprijs k.k Wonen op toplocatie NEDERWEERT Koperslager 2 vraagprijs 379.000 k.k. 0495-460 180 info@jacobsgijsen.nl www.jacobsgijsen.nl Kenmerken & specificaties Woonoppervlakte: 150 m² Perceeloppervlakte: 280 m² Inhoud:

Nadere informatie

Riant landhuis. WEERT Vermeerlaan 5. vraagprijs k.k

Riant landhuis. WEERT Vermeerlaan 5. vraagprijs k.k Riant landhuis WEERT Vermeerlaan 5 vraagprijs 695.000 k.k. 0495-460 180 info@jacobsgijsen.nl www.jacobsgijsen.nl Kenmerken & specificaties Woonoppervlakte: 250 m² Perceeloppervlakte: 1370 m² Inhoud: 875

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Elrond TH Geldrop k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Elrond TH Geldrop k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Elrond 3 5663 TH Geldrop 275.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 275.000 k.k. Postcode 5663 TH Ligging Aan rustige

Nadere informatie

Amarildijk 48, Roosendaal

Amarildijk 48, Roosendaal Keurig onderhouden eindwoning met garage gelegen in een groenrijke en kindvriendelijke omgeving. De woning is omstreeks 1974 traditioneel gebouwd waarna deze in de loop der jaren is uitgebouwd met een

Nadere informatie

TE KOOP. Klokjesbloemlaan 21 te Vleuten Vraagprijs: ,-- k.k. Hollands Best Makelaars Tel.: Mail:

TE KOOP. Klokjesbloemlaan 21 te Vleuten Vraagprijs: ,-- k.k. Hollands Best Makelaars Tel.: Mail: TE KOOP Klokjesbloemlaan 21 te Vleuten Vraagprijs: 269.500,-- k.k. Hollands Best Makelaars OMSCHRIJVING Wie wil er nou niet in een jonge wijk in een ruime woning aan het water wonen met een achtertuin

Nadere informatie

Korhoenstraat 25, De Rips

Korhoenstraat 25, De Rips Korhoenstraat 25, De Rips Kenmerken Overdracht Vraagprijs 359.000 k.k. Aangeboden sinds 10-10-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

Wilgenplantsoen 37, Waspik

Wilgenplantsoen 37, Waspik Wilgenplantsoen 37, Waspik Kenmerken Overdracht Vraagprijs 239.000 k.k. Aangeboden sinds 28-08-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers. Hagenhof 8, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 269.500 k.k. Aangeboden sinds 09-10-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

van speijklaan 11, Son en Breugel

van speijklaan 11, Son en Breugel van speijklaan 11, Son en Breugel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 249.500 k.k. Aangeboden sinds 20-10-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Johan Frisopark 13 Best

Johan Frisopark 13 Best Johan Frisopark 13 Best Johan Frisopark 13, Best Een bijzonder ruime eindwoning met een inpandige garage. De woning is gelegen op een rustige woonlocatie in de wijk Naastenbest op loopafstand van o.a.

Nadere informatie

Tarwehullen 37, Assen

Tarwehullen 37, Assen Tarwehullen 37, Assen Kenmerken Overdracht Vraagprijs 209.000 k.k. Aangeboden sinds 24-05-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom 20.900 Bankgarantie nee Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Pasteurlaan 81 - Eindhoven

Pasteurlaan 81 - Eindhoven Pasteurlaan 81 - Eindhoven Vraagprijs 569.500,- k.k. Omschrijving Op een prachtige woonlocatie in de zeer gewilde wijk Eikenburg is aan een fraaie lommerrijke laan, op een royaal hoekperceel deze sfeervolle

Nadere informatie

Beckershagen 28 Chaam

Beckershagen 28 Chaam Wonen in een geliefde straat aan de rand van Chaam 2-onder-1 kapwoning met 5 slaapkamers en een garage Met de deur in huis vallen Deze uitgebouwde 2-onder-1 kapwoning met garage staat aan de rand van het

Nadere informatie

PATER DE KONINGSTRAAT 2 VEGHEL, ZIJTAART OMSCHRIJVING VRAAGPRIJS K.K.

PATER DE KONINGSTRAAT 2 VEGHEL, ZIJTAART OMSCHRIJVING VRAAGPRIJS K.K. PATER DE KONINGSTRAAT 2 VEGHEL, ZIJTAART VRAAGPRIJS 479.000 K.K. OMSCHRIJVING Mooi vrij gelegen, luxe afgewerkte, energiezuinige, vrijstaande woning met een leefkeuken, serre, ruime garage en een mogelijkheid

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Heuvelstraat 86 (Princenhage)

TE KOOP. Breda Heuvelstraat 86 (Princenhage) TE KOOP Breda Heuvelstraat 86 (Princenhage) Op een goede en gewilde locatie gelegen, ruime, karakteristieke en sfeervolle jaren 30 woning met erker en ruime, multifunctionele, geïsoleerde garage (ca. 31

Nadere informatie

Staai AB Grevenbicht. Vraagprijs: ,- k.k.

Staai AB Grevenbicht. Vraagprijs: ,- k.k. Staai 21-1 6127 AB Grevenbicht Vraagprijs: 200.000,- k.k. Omschrijving Moderne, instapklare gezinswoning met 3 ruime slaapkamers, royale zolderverdieping, inpandig bereikbare garage en onderhoudsvriendelijke

Nadere informatie

Mina Krusemanstraat 47, Venray

Mina Krusemanstraat 47, Venray Mina Krusemanstraat 47, Venray Kenmerken Overdracht Vraagprijs 258.000 k.k. Aangeboden sinds 19-09-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Molenstraat 125 C Helmond

Molenstraat 125 C Helmond Op chique locatie gelegen op loopafstand van het centrum van Helmond en NS station, vrijstaand geschakeld herenhuis met royale praktijkruimte aan huis. Ideaal voor aan huis gebonden beroepen! Bouwjaar:

Nadere informatie

Stijlvolle halfvrijstaande woning. Heerebeemd 2 Chaam. Deze woning is energiezuinig en met duurzame materialen gebouwd

Stijlvolle halfvrijstaande woning. Heerebeemd 2 Chaam. Deze woning is energiezuinig en met duurzame materialen gebouwd Stijlvolle halfvrijstaande woning Deze woning is energiezuinig en met duurzame materialen gebouwd Laat je verrassen door deze stijlvolle woning Een stijlvolle halfvrijstaande woning gebouwd met duurzame

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Maccallastraat KS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Maccallastraat KS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Maccallastraat 33 5708 KS Helmond 699.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 699.000 k.k. Postcode 5708 KS Ligging Aan

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Oosterstraat 8

TE KOOP. Breda Oosterstraat 8 TE KOOP Breda Oosterstraat 8 Op gunstige locatie in de wijk Haagpoort gelegen, karakteristieke, keurig onderhouden hoekwoning met uitbouw, vrijstaande garage, zij- voor- en stadstuin met achterom. Enkele

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers. Sille 15, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 199.500 k.k. Aangeboden sinds 08-06-2015 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

TE KOOP. Nieuwewater BP Zoetermeer Eindwoning, 6 kamers, 138m². Vraagprijs k.k.

TE KOOP. Nieuwewater BP Zoetermeer Eindwoning, 6 kamers, 138m². Vraagprijs k.k. TE KOOP Nieuwewater 27 2715 BP Zoetermeer Eindwoning, 6 kamers, 138m² Vraagprijs 309.500 k.k. KENMERKEN Prijs 309.500 k.k. Postcode 2715 BP Woningtype Eindwoning Tuin Ja, Achtertuin, Zuid, 600 1200cm Garage

Nadere informatie

Gorpeind 5 Baarle-Nassau

Gorpeind 5 Baarle-Nassau Kom achterom en laat je verrassen Een hoogwaardig afgewerkte woning op ruim perceel met veel privacy Veel rust, ruimte en privacy.. Bij deze woning zie je aan de voorzijde werkelijk niet wat zich daar

Nadere informatie

Plonderijen 33, Reusel

Plonderijen 33, Reusel Plonderijen 33, Reusel Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook een heel

Nadere informatie

Makelaardij Taxaties Hypotheken Verzekeringen

Makelaardij Taxaties Hypotheken Verzekeringen Ospelseweg 23 6031 AK Nederweert Telefoon 0495 460180 Internet www.woontotaaladvies.nu E-mail info@woontotaaladvies.nu NEDERWEERT Tichelveld 89 Vraagprijs 439.000 k.k. Makelaardij Taxaties Hypotheken Verzekeringen

Nadere informatie

Aan de achterzijde van de woonkamer is een houten (open) uitbouw/serre geplaatst.

Aan de achterzijde van de woonkamer is een houten (open) uitbouw/serre geplaatst. Orangerie 19 4875AP Etten-leur 184.000,- k.k. Tussenwoning www.orangerie19.nl Goed onderhouden (deels uitgebouwde) ruime tussenwoning gelegen in een kindvriendelijke en rustige woonomgeving nabij (en

Nadere informatie

Kastanjelaan 11 te HEELSUM

Kastanjelaan 11 te HEELSUM Kastanjelaan 11 te HEELSUM Vraagprijs 275.000 k.k. Omschrijving: ***HET BETREFT HIER EEN BIEDEN VANAF VRAAGPRIJS. BIEDINGEN VANAF 250.000,- K.K. WORDEN DOOR VERKOPER SERIEUS IN OVERWEGING GENOMEN.*** IN

Nadere informatie

Prinsenbeek Tongerloodreef 61

Prinsenbeek Tongerloodreef 61 Prinsenbeek Tongerloodreef 61 Aantrekkelijke en sfeervolle gezinswoning op kindvriendelijke locatie Richtprijs 279.000,- k.k. Deze sfeervolle eindwoning is gelegen in een rustige straat op een kindvriendelijke

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Sterkenstraatje ZC Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Sterkenstraatje ZC Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Sterkenstraatje 16 5708 ZC Helmond 325.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 325.000 k.k. Postcode 5708 ZC Ligging Aan

Nadere informatie

Merwe Makelaars Johan de Wittstraat 31, 3311 KG DORDRECHT Tel : w w w.merwemakelaars.nl

Merwe Makelaars Johan de Wittstraat 31, 3311 KG DORDRECHT Tel : w w w.merwemakelaars.nl TE KOOP Vraagprijs : 138.000,00 k.k. Karakteristieke eengezinswoning nabij het historische centrum van Dordrecht met zonnige achtertuin en dakterras. Karakteristieke eengezinswoning nabij het historische

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 225.000,- kosten koper Bouwjaar : 1962 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : circa 120 m² Inhoud : circa 400 m³ Perceel : circa 175 m² Kamers : 5 Ligging : Woonwijk in Valkenswaard Aanvaarding

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Holtken 7

TE KOOP. Breda Holtken 7 TE KOOP Breda Holtken 7 Op een mooie locatie, in de wijk Princenhage gelegen, keurig onderhouden tussenwoning met berging in de achtertuin en achterom. De woning ligt aan een rustig hofje wat grenst aan

Nadere informatie

Baarleseweg 48 Alphen

Baarleseweg 48 Alphen Goed onderhouden geschakelde woning met extra hobby-/werkruimte Baarleseweg 48 Alphen Gelegen aan een rustige straat (30 km/u) in Alphen Begane grond Via de voordeur kom je in de hal met de meterkast (8

Nadere informatie

Molenstraat 61, Kruisland

Molenstraat 61, Kruisland Nabij het centrum van het dorp gelegen vrijstaande woning (436 m³) met grote vrijstaande garage op een perceel van 488 m² ondergrond. Deze woning is oorspronkelijk gebouwd omstreeks 1900 en in de loop

Nadere informatie