PM collectieve beveiliging. De perfecte aanvulling op het collectieve cameratoezicht van uw bedrijf

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PM collectieve beveiliging. De perfecte aanvulling op het collectieve cameratoezicht van uw bedrijf"

Transcriptie

1 PM collectieve beveiliging De perfecte aanvulling op het collectieve cameratoezicht van uw bedrijf

2 Combineer de collectieve beveiliging met die van uw pand! Met actief cameratoezicht en een mobiele dienst die surveilleert en inspecteert, zorgt Parkmanagement voor de collectieve beveiliging op uw bedrijventerrein. De parkmanager houdt toezicht en treedt op waar dat nodig is. Deze collectieve bescherming voorkomt gelukkig al veel ellende als inbraak en vandalisme op uw bedrijventerrein. Nog beter zou het zijn als u uw individuele beveiliging koppelt aan deze collectieve beveiliging. De ketting is immers net zo sterk als de zwakste schakel. En, samen staan we sterk! Parkmanagement beveiligt met een aantal vooraanstaande bedrijven de bedrijventerreinen én uw eigendommen. Door dit (via uw eigen Parkmanagement) samen te doen kan daadkrachtig worden gereageerd op incidenten én dat - dankzij het gezamenlijke inkoopvoordeel - tegen een optimale prijskwaliteitverhouding. In deze brochure treft u de aanvullende beveiligingsdiensten aan van Parkmanagement. Met uw aansluiting zorgen wij samen voor nog meer veiligheid. Bovendien kunnen wij u ook nog eens veel beveiligingsrompslomp uit handen nemen. PM Cameratoezicht voor optimale beveiliging van uw pand Met PM Cameratoezicht regelt Parkmanagement ook de camerabewaking in en rond uw bedrijfspand. De meerwaarde is dat uw eigen camerabewaking kan worden gekoppeld aan de collectief geplaatste camera s. Bij een inbraakmelding heeft de toezichtcentrale meteen zicht op uw gehele bedrijfspand én de omgeving. 24/7 altijd en overal uw pand in beeld op telefoon of tablet U bepaalt zelf of u één of meerdere camera s wilt en deze zelf of door onze installateur laat plaatsen en aansluiten. Op uw smartphone, tablet of computer kunt u op ieder moment live uw beveiligingsbeelden zien. Als u dit wilt bewaart de toezichtcentrale de beelden een week, u kunt dus tot zeven dagen terug de opnames bekijken. Parkmanagement biedt het hoogwaardige PM Cameratoezicht aan tegen zeer scherpe tarieven!

3 Aansluiting op de alarmcentrale van NVD Beveiligingen De belangrijkste stap om uw individuele beveiliging optimaal te koppelen aan de collectieve bewaking is het aansluiten van uw alarmsysteem op de NVD Alarmcentrale. Bij een alarmmelding reageert de alarmcentrale direct zoals met u persoonlijk is afgesproken. Komt er melding over uw bezit via de collectieve beveiliging op uw bedrijventerrein, dan wordt deze direct doorgegeven aan de alarmcentrale en de mobiele dienst zodat uw pand direct wordt geïnspecteerd. Zo nodig wordt onmiddellijk de politie en/of de brandweer gewaarschuwd. Uiteraard voldoet de NVD Alarmcentrale aan alle regels, zoals de eis van verzekeringsmaatschappijen dat de aansluiting van uw alarminstallatie op de alarmcentrale verzorgd en onderhouden wordt door een gecertificeerde installateur. Vanzelfsprekend voldoen de alarminstallatie en de alarmcentrale aan alle wettelijk certificatie-eisen. Laag risico: Hoog risico: AL2 AL1 Aansluiting via uw telefoonverbinding (inclusief dagelijkse test); Aansluiting via uw telefoonverbinding die continu wordt getest en bewaakt; AL1 Emizon Gelijk aan AL1, alleen wordt voor de verbinding uw internetaansluiting AL2 Emizon Gelijk aan AL2, alleen via uw internetaansluiting met als back-up gebruikt met als back-up een GPRS-verbinding.* een GPRS-verbinding.* Deze abonnementen zijn altijd inclusief: het doorgeven van brand- en technische meldingen (storingen aan uw apparatuur); mogelijkheid tot overvalmelding; maandelijkse rapportage van alle gebeurtenissen; vrij gebruik van Mijn NVD App, waarmee u snel en eenvoudig inzicht heeft in de status van uw beveiligingssysteem. Met deze App kunt u, waar u ook bent, gratis uw aansluiting op de alarmcentrale controleren en beheren. U kunt de App downloaden in de Google Play Store of in de App Store. Bij uw abonnement zijn de volgende extra opties beschikbaar: tijdenbewaking: controle of de installatie conform de door u opgegeven tijden wordt in- en uitgeschakeld; sub aansluiting: in uw pand wordt een aparte veiligheidszone of tweede ingang separaat gecontroleerd; weekrapportage: wekelijkse rapportage van alle gebeurtenissen. *Het voordeel van een GPRS-verbinding is dat deze ook werkt als de vaste verbinding en/of de stroom uitvalt.

4 Alarmopvolging door Securitas: De dienst Alarmopvolging stuurt bij alarm direct de mobiele surveillancedienst naar uw pand die meteen een in- en externe inspectie uitvoert. Hiervoor hoeft u dus zelf s nachts uw bed niet uit. Onze beveiligingsdiensten geven de alarmmeldingen digitaal aan elkaar door; dit beperkt de reactietijd en daarmee het risico op schade. Zodra u klant bent, komt een veiligheidsmedewerker bij u langs om specifieke afspraken te maken over hoe te handelen in welke situatie. Uw pand wordt in kaart gebracht zodat de surveillancemedewerkers er in geval van nood de weg weten. En er worden met u afspraken gemaakt over het gewenste sleutelbeheer. Gelukkig zijn de meeste alarmmeldingen vals en volstaat een korte in- en externe inspectie en het opnieuw instellen van het alarm. Is er onverhoopt sprake van inbraak dan wordt u desgewenst direct gewaarschuwd en met u overlegd. Vanzelfsprekend wordt ook de politie en/of brandweer gealarmeerd als dat nodig is. Eventueel kan de mobiele surveillancedienst schade direct (laten) herstellen. In alle gevallen wordt u per de volgende ochtend over het voorval geïnformeerd. Beheer brandmeldinstallatie door Securitas Om uw brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie in goede staat te houden, is het wettelijk verplicht (NEN-normering ) om deze iedere maand door een Beheerder Brandmeldinstallatie (BBMI) te laten controleren. Onze mobiele surveillanten verzorgen dat als gediplomeerde BBMI s (Beheerder Brandmeldinstallatie) graag voor u. Naast de controles voert de beheerder de beveiligingsrondes uit en controleert de algehele veiligheid, zoals nooduitgangen, blusmiddelen en EHBO-middelen. Wat niet in orde is, wordt aan u gerapporteerd en indien gewenst meteen opgelost. Er wordt gecontroleerd wanneer het u het beste uitkomt; in de avond, nacht of het weekeind. Op die manier wordt uw bedrijfsproces niet verstoord. Mocht de brandweer of de inspectie SZW komen controleren dan dient er een bijgewerkt logboek, inclusief de controlegegevens, aanwezig te zijn. Anders kunt u een sanctie krijgen. Securitas werkt tijdens de maandelijkse controle uw logboek bij en zorgt voor een digitale back-up. Zo voldoet u altijd aan de wettelijke verplichtingen en voorkomt problemen.

5 Uw pand laten openen en sluiten door Securitas De mobiele surveillance Securitas verzorgt in de vooravond op werkdagen een brand- en sluitronde. Bij deze interne controles van uw bedrijf wordt nauwkeurig gecontroleerd of ramen en deuren zijn gesloten en op ten onrechte in- en uitgeschakelde apparatuur, verlichting, lekkage, brandgevaarlijke of andere specifieke situaties. Indien gewenst kan toezicht worden gehouden op extern schoonmaakpersoneel. Conform met wat er met u is afgesproken en opgenomen in een schriftelijke instructie. Ook kunnen onze beveiligingsbeambten apparatuur in- of uitschakelen en de verlichting, thermostaat en het alarmsysteem bedienen. Groot voordeel van een brand- en sluitronde is de zekerheid dat uw bedrijf door speciaal daarvoor opgeleide mensen wordt afgesloten. Bovendien beperkt u het aantal sleutelhouders binnen uw onderneming en dat levert een grotere sleuteldiscipline op. Het is prettig en efficiënt als uw medewerkers aan het begin van de werkdag meteen aan de slag kunnen. Dat kan als u de openingsronde van uw bedrijfspand overlaat aan een professionele surveillant. Hij of zij opent op het afgesproken tijdstip het gebouw, zet het alarm uit, de verlichting en apparaten aan en bemant de receptie tot uw eigen medewerkers er zijn. Wat u maar wenst, is mogelijk. Parkmanagement als coördinator Parkmanagement ontvangt iedere ochtend alle rapportages van de alarmcentrale, de mobiele dienst en de toezichtcentrale. Bij urgente meldingen neemt de parkmanager direct contact met u op om oorzaak en gevolgen te bespreken en het vervolg af te stemmen. De parkmanager controleert daarbij of de alarmcentrale, de mobiele surveillancedienst en de toezichtcentrale adequaat en in lijn met de afspraken hebben gehandeld. De parkmanager informeert u als er bij de nachtelijke inspectierondes bij of aan uw pand potentieel gevaarlijke situaties worden gezien: van nog brandende lichten, openstaande hekken en deuren tot aan brandgevaarlijke situaties bij uw pand.

6 Parkmanagement verzorgt in opdracht van uw ondernemersvereniging en zonder winstoogmerk het beheer van uw bedrijventerrein. Parkmanagement is: Het creëren van toegevoegde waarde op de bedrijventerreinen voor de vastgoedeigenaren, gebruikers en de gemeente Dit met het uitvoeren van collectieve taken: terreinbeveiliging; bebording; beheer KVO-trajecten (Keurmerk Veilig Ondernemen); groenonderhoud (beheer beeldkwaliteit). Dit met het uitvoeren van individuele taken: beveiliging panden; terreinonderhoud en winterpakket; bemiddeling energielevering, groen en goedkoop. De opbrengsten hiervan zijn: waardebehoud/verbetering vastgoed; gewaarborgde beeldkwaliteit; voorkomen achteruitgang/inhaalinvesteringen, revitaliseringen; economisch vitale bedrijventerreinen met een prima vestigingsklimaat; hoge tevredenheid ondernemers; aantoonbare vermindering van inbraak en vandalisme. Wilt u meer informatie over de in deze brochure benoemde diensten neemt u dan contact op met: De Oude Veiling AA Hoorn Telefoon: info@parkmanagementhoorn.nl Internet: Postbus AE Hoorn Telefoon: info@pmmedemblik.nl Internet: Postbus GE Alkmaar Telefoon: info@pcmalkmaar.nl Internet: De Oude Veiling AA Hoorn Telefoon: info@parkmanagementhoorn.nl Internet:

Inhoud. Installatie Algemeen Gebruik Techniek App beëindigen/blokkeren

Inhoud. Installatie Algemeen Gebruik Techniek App beëindigen/blokkeren Inhoud Installatie Algemeen Gebruik Techniek App beëindigen/blokkeren LET OP! Vul alleen uw gegevens in wanneer de adresregel begint met dit https://www.mijnnvd.nl. Alleen dan weet u zeker dat u inlogt

Nadere informatie

AlarmServiceCentrale, telefoondiensten en tal van extra s. Altijd iemand die waakt over uw mensen, gebouwen en installaties

AlarmServiceCentrale, telefoondiensten en tal van extra s. Altijd iemand die waakt over uw mensen, gebouwen en installaties AlarmServiceCentrale, telefoondiensten en tal van extra s Altijd iemand die waakt over uw mensen, gebouwen en installaties Een veilig gevoel dat er iemand actie onderneemt als dat nodig is Laat uw waardevolle

Nadere informatie

Collectieve beveiliging, alarmopvolging en surveillance

Collectieve beveiliging, alarmopvolging en surveillance Collectieve beveiliging, alarmopvolging en surveillance Het is een landelijke trend dat steeds meer particulieren en ondernemers zich tegen criminaliteit gaan beveiligen. Bedrijven terreinen Stadskanaal,

Nadere informatie

Welkom bij SecuritasHome - Slim en veilig wonen

Welkom bij SecuritasHome - Slim en veilig wonen Welkom bij SecuritasHome - Welkom bij SecuritasHome powered by Welkom bij SecuritasHome Van harte gefeliciteerd met uw SecuritasHome pakket! Deze is, net als de alarminstallatie van ruim 100.000 andere

Nadere informatie

Projectplan van de Stichting BIZ Overdie/Laanenderweg. Doelstelling en ambitie:

Projectplan van de Stichting BIZ Overdie/Laanenderweg. Doelstelling en ambitie: Projectplan van de Stichting BIZ Overdie/Laanenderweg Doelstelling en ambitie: Vanaf 2010 wordt er op het bedrijvenpark Overdie/Laanenderweg Parkmanagement, met als belangrijkste taak de collectieve beveiliging,

Nadere informatie

Overal uw huis onder controle

Overal uw huis onder controle Overal uw huis onder controle comfort energiebesparing personen alarm alarm camerabeveiliging Bediening via: Basisstation Smartphone Tablet w w w. e - d o m o t i c a. c o m Wanneer: Voor elke fase in

Nadere informatie

W W W. E - D O M O T I C A. C O M

W W W. E - D O M O T I C A. C O M WWW.E-DOMOTICA.COM Samenwonen Met e-domotica heeft u één systeem waarmee u veiligheid, comfort én energiebesparing voor uw huis regelt. U kunt controleren of het licht uit is, beelden van de bewakingscamera

Nadere informatie

ALARMCENTRALE ALARMOPVOLGING VIDEO TRACK & TRACE TELESERVICE. Uw partner in veiligheid

ALARMCENTRALE ALARMOPVOLGING VIDEO TRACK & TRACE TELESERVICE. Uw partner in veiligheid ALARMCENTRALE ALARMOPVOLGING VIDEO TRACK & TRACE TELESERVICE Uw partner in veiligheid SMC AlarmCentrale heeft ruim 30 jaar ervaring in meldkamerdienstverlening. In die periode zijn wij uitgegroeid tot

Nadere informatie

Sport Alarm en Communicatie Centrale

Sport Alarm en Communicatie Centrale Sport Alarm en Communicatie Centrale SportsConnect voor uw sportvereniging of sportkantine. Een aangename sfeer creëren met muziek of een sportwedstrijd live uitzenden in uw kantine, telefoneren intern/extern,

Nadere informatie

Samen uit, samen thuis

Samen uit, samen thuis Samen uit, samen thuis met DELTA Veilig Wonen Camera- en/of alarmsysteem Altijd zelf de controle houden, thuis en onderweg Met professionele dienstverlening van Securitas www.delta.nl/veiligwonen Samen

Nadere informatie

WEESVEILIG TEGEN BRAND EN INBRAAK

WEESVEILIG TEGEN BRAND EN INBRAAK WEESVEILIG TEGEN BRAND EN INBRAAK WeesVeilig beveiligt WeesVeilig zorgt voor een goed gevoel WeesVeilig weet waar men op moet letten als het gaat om het voorkomen van brand en inbraak. Een modern alarmsysteem

Nadere informatie

Beveiliging in eigen beheer. Beveiligingssystemen OPLOSSING VOOR BEVEILIGING IN EIGEN BEHEER EN BEWAKING OP AFSTAND.

Beveiliging in eigen beheer. Beveiligingssystemen OPLOSSING VOOR BEVEILIGING IN EIGEN BEHEER EN BEWAKING OP AFSTAND. Beveiliging in eigen beheer Beveiligingssystemen OPLOSSING VOOR BEVEILIGING IN EIGEN BEHEER EN BEWAKING OP AFSTAND total connect box TOTAL CONNECT BOX CONCEPT 1 Bij ontdekking van een inbraak maakt de

Nadere informatie

Alles onder controle. Gebruikershandleiding Alarmcentrale

Alles onder controle. Gebruikershandleiding Alarmcentrale Alles onder controle Gebruikershandleiding Alarmcentrale a l a r m c e n t r a l e 0 1 6 5-5 5 5 5 5 4 w w w. a l a r m c o n t r o l. n l Alarm Control Nederland Alarm Control Nederland (ACN) is een betrouwbare

Nadere informatie

SmartHome Huiscentrale

SmartHome Huiscentrale installatiehandleiding SmartHome Huiscentrale Vervanging voor Egardia Huiscentrale (model GATE-01) INSTALLATIEHANDLEIDING SMARTHOME HUISCENTRALE Website Egardia www.egardia.com Klantenservice Meer informatie

Nadere informatie

Overal uw huis onder controle

Overal uw huis onder controle Overal uw huis onder controle comfort energiebesparing personen alarm alarm camerabeveiliging www.e-domotica.com Bediening via: Basisstation Smartphone Tablet Voor wie: Voor iedereen Wanneer: Voor elke

Nadere informatie

Bescherm wat u aan het hart gaat

Bescherm wat u aan het hart gaat Bescherm wat u aan het hart gaat met betrouwbare beveiliging van DETEC www.detec.nl Zeker van de zaak BORG gecertificeerd alarmsysteem Gecertificeerd leveren, installeren en onderhouden brandmeldinstallatie

Nadere informatie

Securitas Alarm App Klantmanual

Securitas Alarm App Klantmanual Securitas Alarm App Klantmanual Auteur : Securitas Versie : 1.0 Datum : 03-07-2015 Inhoud Inleiding...2 1. Registratie...3 2. Functionaliteit...6 2.1 Status...7 2.2 Alarm...8 2.3 Schakeltijd... 10 2.4

Nadere informatie

Securitas Alarm App Klantmanual

Securitas Alarm App Klantmanual Securitas Alarm App Klantmanual Auteur : Securitas Versie : 2.0 Datum : 09-12-2015 Inhoud Inleiding...2 1. Registratie...3 2. Functionaliteit...6 2.1 Status...7 2.2 Alarm...8 2.2.1 Ontvangen push notificatie...8

Nadere informatie

MPL Alarm en Communicatie Centrale

MPL Alarm en Communicatie Centrale MPL Alarm en Communicatie Centrale MPLconnect, een totaalconcept voor installatiebedrijven. Een gecertificeerd, beveiligd VPN datanet verbinding. Met een Alarm over IP oplossing (AoIP) verstuurt u veilig

Nadere informatie

Totaal overzicht met een alarm webgebaseerde servicecentrale.

Totaal overzicht met een alarm webgebaseerde servicecentrale. ALARM COMMUNICATIEDIENSTEN EagleEye Totaal overzicht met een alarm webgebaseerde servicecentrale. EagleEye is een cloud-gebaseerde dienst met een centrale, moderne en krachtige functie voor toezicht en

Nadere informatie

Tarieven ASC Camera Camera alarmverificatie abonnement per camera 61,00

Tarieven ASC Camera Camera alarmverificatie abonnement per camera 61,00 Tarieven ASC 2016 Alarm aansluitingen analoog of IP: Abonnement AL1 particulier 196,00 Abonnement AL1 bedrijf 276,00 Abonnement AL2 343,00 Back-up aansluiting 84,00 Brandmeldsysteem uitsluitend voor brandmeldingen

Nadere informatie

Hofland Electronica b.v. beveiligingstechniek

Hofland Electronica b.v. beveiligingstechniek Hofland Electronica b.v. beveiligingstechniek Bezoekadres: Postadres: Anthony Fokkerweg 57 Postbus 59027 3088 GE Rotterdam 3008 PA Rotterdam Kantoor: Alarmcentrale: Telefoon 010-428 23 11 Telefoon 010-429

Nadere informatie

2. Abonnement aansluiting NVD alarmcentrale. 1.1. De structuur van NVD beveiligingen. Bedrijf op bedrijvenpark Oostambacht T.a.v...

2. Abonnement aansluiting NVD alarmcentrale. 1.1. De structuur van NVD beveiligingen. Bedrijf op bedrijvenpark Oostambacht T.a.v... Bedrijf op bedrijvenpark Oostambacht T.a.v... Adres PC Nootdorp Haarlem, 4 oktober 2011 Betreft Referentie Behandeld door : Offerte Raamovereenkomst collectieve beveiliging Bedrijvenpark Oostambacht :..

Nadere informatie

axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen

axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen AxiomLite is een product van de ARAS Security groep - www.aras.nl / www.aras.be toonaangevend

Nadere informatie

Vragen & antwoorden - BIZ Waarderpolder 2011

Vragen & antwoorden - BIZ Waarderpolder 2011 BIZ WAARDERPOLDER 2011 1. Wat is een BIZ Ondernemersfonds? Een BIZ is een instrument vóór en dóór ondernemers. Op grond van de Experimentenwet Bedrijven Investeringszones (BIZ, 2009) kunnen ondernemers

Nadere informatie

DE IDEALE VEILIGHEIDSBALANS

DE IDEALE VEILIGHEIDSBALANS EFFICIËNTE COMBINATIE VAN MENS, KENNIS EN TECHNOLOGIE DE IDEALE VEILIGHEIDSBALANS Nieuwe dreigingsbeelden vragen om een andere inrichting van het veiligheidsbeleid. DE IDEALE VEILIGHEIDSBALANS Efficiënte

Nadere informatie

Uiterste inzenddatum: 12 mei 2010

Uiterste inzenddatum: 12 mei 2010 Enquête 1-meting in het kader van het Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen (KVO-B) op het bedrijvenpark Ruyven te Delfgauw. Voordat u begint: Wij verzoeken de ondernemer of de bedrijfsleider de

Nadere informatie

Werkgroep Afval. Werkgroep Beveiliging

Werkgroep Afval. Werkgroep Beveiliging Doelstelling van ICC Parkmanagement is het behartigen van de belangen van onze leden in ruime zin zoals op het gebied van: Het vergroten van de veiligheid op de bedrijventerreinen o.a. door 7 dagen per

Nadere informatie

De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein.

De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein. De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein. Fibaro is een complete en krachtige oplossing voor het monitoren, beheren en intelligent automatiseren

Nadere informatie

SECURITAS. Beveiliging in het 1000 eilandenrijk

SECURITAS. Beveiliging in het 1000 eilandenrijk SECURITAS Beveiliging in het 1000 eilandenrijk Het bestuur van BGO heeft onderzocht hoe de beveiliging van Securitas tot op heden functioneert. Daartoe is een enquête gehouden onder de leden die een contract

Nadere informatie

InteGra Gebruikershandleiding 1

InteGra Gebruikershandleiding 1 InteGra Gebruikershandleiding 1 Algemeen Met dank voor de keuze van dit product aangeboden door SATEL. Hoge kwaliteit en vele functies met een simpele bediening zijn de voordelen van deze inbraak alarmcentrale.

Nadere informatie

Alles onder controle. Gebruikershandleiding Alarmcentrale. Alarmcentrale: Meer informatie vindt u op alarmcontrol.nl.

Alles onder controle. Gebruikershandleiding Alarmcentrale. Alarmcentrale: Meer informatie vindt u op alarmcontrol.nl. Alles onder controle Gebruikershandleiding Alarmcentrale Alarmcentrale: 0165-555 554. Meer informatie vindt u op alarmcontrol.nl. Alarm Control Nederland Alarm Control Nederland (ACN) zorgt al jaren voor

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Gebruikerspagina en mobiele app

Gebruikershandleiding. Gebruikerspagina en mobiele app Gebruikershandleiding Gebruikerspagina en mobiele app April 2015 Basisfunctionaliteit U kunt het systeem op verschillende manieren bedienen, namelijk het bedienpaneel, de afstandsbediening, de app en de

Nadere informatie

Securing Your World. G4S interventiediensten voor particulieren & zelfstandigen. Een gewaardborgde veiligheid in alle omstandigheden

Securing Your World. G4S interventiediensten voor particulieren & zelfstandigen. Een gewaardborgde veiligheid in alle omstandigheden Securing Your World G4S interventiediensten voor particulieren & zelfstandigen Een gewaardborgde veiligheid in alle omstandigheden Securing Your World Geen echte veiligheid zonder een geschikte reactie

Nadere informatie

Home Safety Care. more life. less worry.

Home Safety Care. more life. less worry. Home Safety Care more life. less worry. Let u op de goede zaken, dan letten wij op de rest. Hoe meer u bezit, hoe meer zorgen u over uw kostbaarheden kunt hebben. FARINGWELL biedt wat dat betreft gemoedsrust.

Nadere informatie

Wij verzoeken de ondernemer of de bedrijfsleider de vragenlijst in te vullen.

Wij verzoeken de ondernemer of de bedrijfsleider de vragenlijst in te vullen. Enquête 3-meting in het kader van het Keurmerk Veilig Ondernemen - Bedrijventerreinen (KVO-B) op de bedrijventerreinen Hoogeind, De Weijer, Groot Schooten en BZOB in de gemeente Helmond Voordat u begint:

Nadere informatie

SmartHome Huiscentrale

SmartHome Huiscentrale installatiehandleiding SmartHome Huiscentrale Vervanging voor WoonVeilig Huiscentrale (model WV-1716) INSTALLATIEHANDLEIDING SMARTHOME HUISCENTRALE Website WoonVeilig www.woonveilig.nl Klantenservice Meer

Nadere informatie

SmartHome Huiscentrale

SmartHome Huiscentrale installatiehandleiding SmartHome Huiscentrale Vervanging voor WoonVeilig Huiscentrale (model GATE-01) INSTALLATIEHANDLEIDING SMARTHOME HUISCENTRALE Website WoonVeilig www.woonveilig.nl Klantenservice Meer

Nadere informatie

HANDLEIDING SMARTSIREN SLIM ALARMSYSTEEM

HANDLEIDING SMARTSIREN SLIM ALARMSYSTEEM HANDLEIDING SMARTSIREN SLIM ALARMSYSTEEM Inhoud Inleiding... 3 1. Smartsiren app... 4 2. Installatie... 6 3. Montage... 7 4. Gebruik... 8 5. Deur-/ raamsensor... 9 6. Afstandsbediening... 10 7. Bewegingssensor...

Nadere informatie

Indien er in uw omgeving een medewerker of bezoeker onwel wordt belt u onmiddellijk het alarmnummer 113.

Indien er in uw omgeving een medewerker of bezoeker onwel wordt belt u onmiddellijk het alarmnummer 113. PROCEDURE MELDING Bestemd voor: alle medewerkers buiten kantooruren ALLE GEVALLEN Bel 0-112 en geef door wat er aan de hand is. Bij brand: verlaat het pand via een veilig vluchtweg. PROCEDURE MELDING Bestemd

Nadere informatie

HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP

HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP Inhoudsopgave Inleiding... 3 1 Inloggen... 4 2. Startscherm... 5 2.1 Apparaat menu... 5 2.2 Mijn menu... 6 3. Video weergave scherm... 8 3.1 Live video weergave...

Nadere informatie

COPYRIGHT GARANTIEBEPERKINGEN

COPYRIGHT GARANTIEBEPERKINGEN COPYRIGHT SLC BV 1996. All rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, overgebracht, opgeslagen in een opslagsysteem of doorgegeven in welke vorm of op welke manier ook - elektronisch,

Nadere informatie

Verslag haalbaarheidsonderzoek SeComHouse op Eeneind en Berkenbos Veiligheid en communicatie op bedrijventerreinen in een innovatief totaalconcept

Verslag haalbaarheidsonderzoek SeComHouse op Eeneind en Berkenbos Veiligheid en communicatie op bedrijventerreinen in een innovatief totaalconcept Verslag haalbaarheidsonderzoek SeComHouse op Eeneind en Berkenbos Veiligheid en communicatie op bedrijventerreinen in een innovatief totaalconcept Secomhouse Nuenen, Mei 2006 Versie 1.0 1. Inleiding In

Nadere informatie

axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen

axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen AxiomLite is een product van de ARAS Security groep - www.aras.be toonaangevend in toegangscontrole

Nadere informatie

Cams2Connect. Altijd in beeld

Cams2Connect. Altijd in beeld Cams2Connect SportsConnect voor uw sportvereniging of sportkantine. Een aangename sfeer creëren met muziek of een sportwedstrijd live uitzenden in uw kantine, telefoneren intern/extern, een goed kassasysteem

Nadere informatie

Handleiding Zero-wire

Handleiding Zero-wire AEV VOCHTEN - MYLLE SECURITY NV 18-2-2018 Handleiding Zero-wire Bediening alarmsysteem met App Inhoud 1. Downloaden van de app.... 2 2. Eerste gebruik.... 2 3. Personaliseren van uw account... 3 4. Uw

Nadere informatie

Opdracht 2. Gedragscodes/huisregels. Inleiding. Vragen en opdrachten. Gedragscodes/huisregels I-5

Opdracht 2. Gedragscodes/huisregels. Inleiding. Vragen en opdrachten. Gedragscodes/huisregels I-5 Objectbeveiliging Gedragscodes/huisregels 2 Opdracht 2 Gedragscodes/huisregels Inleiding Er zijn allerlei bedrijfsregels waaraan u zich moet houden. Denk hierbij bijv. aan gebruik van uw eigen mobiele

Nadere informatie

Cams2Connect. Altijd in beeld

Cams2Connect. Altijd in beeld Cams2Connect SecurityConnect, een totaalconcept voor beveiligingsbedrijven. Een gecertificeerd, beveiligd VPN datanetwerk over DSL of glasvezel tot diensten als bijvoorbeeld internet toegang? Het gemak

Nadere informatie

Wij verzoeken de ondernemer of de bedrijfsleider de vragenlijst in te vullen.

Wij verzoeken de ondernemer of de bedrijfsleider de vragenlijst in te vullen. Enquête 1-meting in het kader van het Keurmerk Veilig Ondernemen her-certificering Bedrijventerreinen (KVO-B) op de bedrijventerreinen Mijlweg, Zeehaven, Krabbepolder, Louterbloemen te Dordrecht Voordat

Nadere informatie

SmartLife Veilig Gebruikershandleiding alarmopvolging

SmartLife Veilig Gebruikershandleiding alarmopvolging SmartLife Veilig Gebruikershandleiding Over SmartLife Veilig Wat is KPN SmartLife Veilig? Service & Contact Met SmartLife Veilig ben je altijd op de hoogte van Heb je nog vragen over KPN SmartLife? Kijk

Nadere informatie

Nieuwe afspraken voor elektronisch gegenereerde alarmen

Nieuwe afspraken voor elektronisch gegenereerde alarmen Den Haag, 17 januari 2007 Raad van Hoofdcommissarissen Nieuwe afspraken voor elektronisch gegenereerde alarmen VERDERGAANDE SAMENWERKING POLITIE EN BEVEILIGINGSBRANCHE De politie gaat elektronische inbraakmeldingen

Nadere informatie

MAXPRO. Cloud IN DE CLOUD GEHOSTE VIDEOSERVICES OM UW BEDRIJF TE BESCHERMEN. Video altijd en overal

MAXPRO. Cloud IN DE CLOUD GEHOSTE VIDEOSERVICES OM UW BEDRIJF TE BESCHERMEN. Video altijd en overal MAXPRO Cloud IN DE CLOUD GEHOSTE VIDEOSERVICES OM UW BEDRIJF TE BESCHERMEN Video altijd en overal GEHOSTE VIDEOBEWAKING Video in de cloud 2 Altijd en overal Waarom de cloud? De cloud is overal aanwezig.

Nadere informatie

INDUSTRIËLE BEVEILIGING BRANDWACHTEN

INDUSTRIËLE BEVEILIGING BRANDWACHTEN INDUSTRIËLE BEVEILIGING De waardevolle eigendommen die in uw bedrijf aanwezig zijn, de veiligheid die u op de nieuwbouw van een terrein wilt garanderen, inbraak, brandstichting, vernieling; zaken waarvan

Nadere informatie

6.3 Indien PLUIS Beveiligingsdiensten levert aan Opdrachtgever, draagt zij zorg voor het aansluiten van het Beveiligingssysteem op de Alarm-

6.3 Indien PLUIS Beveiligingsdiensten levert aan Opdrachtgever, draagt zij zorg voor het aansluiten van het Beveiligingssysteem op de Alarm- ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities gebruikt: (a) PLUIS: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PLUIS B.V. (b) Opdrachtgever:

Nadere informatie

Innovative Security Solutions ALARMSYSTEMEN CAMERABEWAKING TOEGANGSCONTROLE BRANDBEVEILIGING

Innovative Security Solutions ALARMSYSTEMEN CAMERABEWAKING TOEGANGSCONTROLE BRANDBEVEILIGING ALARMSYSTEMEN CAMERABEWAKING TOEGANGSCONTROLE BRANDBEVEILIGING CAMERA ALARM 1. Sterkens Security, uw partner voor al uw beveiliging 2. Servicegarantie 3. Meldkamer 4. Videoverificatie via meldkamer TOEGANG

Nadere informatie

Brandmeldinstallaties. met aansluiting op het Openbaar Meldsysteem

Brandmeldinstallaties. met aansluiting op het Openbaar Meldsysteem Brandmeldinstallaties met aansluiting op het Openbaar Meldsysteem Van levensbelang Uw gebouw is voorzien van een automatische brandmeldinstallatie met aansluiting op het Openbaar Meldsysteem. Dat wil

Nadere informatie

Altijd een oog dat met u mee kijkt zonder dat u er zelf iets voor hoeft te doen

Altijd een oog dat met u mee kijkt zonder dat u er zelf iets voor hoeft te doen Altijd een oog dat met u mee kijkt zonder dat u er zelf iets voor hoeft te doen Dé specialist in camerabewaking RM-Vision: dé specialist in camerabewaking Eerlijk en deskundig advies RM-Vision is een bedrijf

Nadere informatie

Security2Connect. Wel zo veilig

Security2Connect. Wel zo veilig Security2Connect Wel zo veilig MedicalConnect, een totaalconcept voor zorginstellingen. Internet is tegenwoordig onmisbaar, ook voor een zorginstelling. En voor uw klanten is het wel fijn om gemakkelijk

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Openbaar Meldsysteem

Gebruikershandleiding Openbaar Meldsysteem Gebruikershandleiding Openbaar Meldsysteem GEBRUIKERSHANDLEIDING OPENBAAR MELDSYSTEEM Openbaar Meldsysteem Abonnee Storing/onderhoud Brandmelding GSM Backup Service Centrale Siemens WPC Meldkamer Brandweer

Nadere informatie

Handleiding meldkamer

Handleiding meldkamer Handleiding meldkamer 2 Belangrijke contactgegevens: Platvoet Beveiligingssystemen B.V. Lübeckstraat Kleibultweg 6 12 7575 EE BN Oldenzaal Algemeen 0541 515790 contacto@platvoet.com info@platvoet.com Storingen

Nadere informatie

Slim bekeken: camerabewaking op maat

Slim bekeken: camerabewaking op maat Ministerie van Veiligheid en Justitie Slim bekeken: camerabewaking op maat Slim bekeken: camerabewaking op maat U bent ondernemer en overweegt één of meerdere camera s aan te schaffen om uw bedrijf beter

Nadere informatie

Beveiliging en Bewaking

Beveiliging en Bewaking Beveiliging en Bewaking Om bedrijven en de particulieren een totaalpakket te kunnen bieden is Taylor Elektrotechniek B.V. in 2008 een samenwerking aangegaan met PBK Technische Installaties B.V Voor een

Nadere informatie

Aritech Comfort security systemen CS375 CS575 CS875. g GE Interlogix

Aritech Comfort security systemen CS375 CS575 CS875. g GE Interlogix Aritech Comfort security systemen CS375 CS575 CS875 g GE Interlogix Een gerustgevoel, comfortabele beveiliging De comfort security systemen van GE Interlogix zijn meer dan eenvoudige alarmsystemen, zij

Nadere informatie

SmartLife Veilig Gebruikershandleiding alarmopvolging

SmartLife Veilig Gebruikershandleiding alarmopvolging SmartLife Veilig Gebruikershandleiding Wat is KPN SmartLife Veilig? Met SmartLife Veilig ben je altijd op de hoogte van wat er thuis gebeurt. Het is een slimme en eenvoudige beveiligingsoplossing voor

Nadere informatie

Secomhouse. SeComHouse. Kwaliteitsverbetering en kostenreductie door samen te werken aan communicatie en veiligheid op het bedrijventerrein

Secomhouse. SeComHouse. Kwaliteitsverbetering en kostenreductie door samen te werken aan communicatie en veiligheid op het bedrijventerrein SeComouse Kwaliteitsverbetering en kostenreductie door samen te werken aan communicatie en veiligheid op het bedrijventerrein Bedrijfspand Bedrijfspand Bedrijfspand Bedrijfspand Op een bedrijventerrein

Nadere informatie

Een veilige en comfortabele woning. Het Jablotron 100 alarmsysteem met de unieke applicatie MyJABLOTRON

Een veilige en comfortabele woning. Het Jablotron 100 alarmsysteem met de unieke applicatie MyJABLOTRON Een veilige en comfortabele woning Het Jablotron 100 alarmsysteem met de unieke applicatie MyJABLOTRON Echte veiligheid en een breed toepassingsbereik Intuïtieve bediening met twee toetsen U kunt gebruik

Nadere informatie

NAJAAR PREVENTIETIPS BEVEILIGINGS GROEP. Ontspannen. genieten van het najaar... BEWAAREXEMPLAAR

NAJAAR PREVENTIETIPS BEVEILIGINGS GROEP. Ontspannen. genieten van het najaar... BEWAAREXEMPLAAR NAJAAR PREVENTIETIPS Ontspannen genieten van het najaar... BEWAAREXEMPLAAR Ontspannen genieten van het najaar... Goede preventie is belangrijk en schade voorkomen begint bij het nemen van de juiste maatregelen.

Nadere informatie

PARKMANAGEMENT ZANDDONK

PARKMANAGEMENT ZANDDONK PARKMANAGEMENT ZANDDONK Uitgiftetekening Bedrijvenpark Haven Zeven Verkocht Gereserveerd WAAROM PARKMANAGEMENT? Doel Het doel van parkmanagement is om met een gezamenlijk inzet de kwaliteit van het bedrijventerrein

Nadere informatie

Voorwaarden STMR personenalarmering

Voorwaarden STMR personenalarmering Voorwaarden STMR personenalarmering Artikel 1 Apparatuur a. STMR verhuurt aan de klant alarmeringsapparatuur die bestaat uit een alarmeringsapparaat en draadloze alarmzender. b. STMR installeert en onderhoudt

Nadere informatie

Presentatie. Actieve camerabeveiliging + BIZ (bedrijveninvesteringszone) 15 maart 2016

Presentatie. Actieve camerabeveiliging + BIZ (bedrijveninvesteringszone) 15 maart 2016 Presentatie Actieve camerabeveiliging + BIZ (bedrijveninvesteringszone) 15 maart 2016 Programma 18:30 Welkomstwoord voorzitter OVG Frank Timmers 18:35 Uitleg KVO-B vs actieve camerabeveiliging Iwan Hulsebosch,

Nadere informatie

Ontdek de voordelen van domotica

Ontdek de voordelen van domotica Ontdek de voordelen van domotica Audio - Video Verlichting - Zonwering Camera - Beveiliging Verwarming - Energie Zorg - Domotica Eenvoudig - Draadloos Domotica showroom Audio - Video Afstandsbediening

Nadere informatie

7 redenen voor de juiste alarm selectie. Jablotron 100 alarmsysteem

7 redenen voor de juiste alarm selectie. Jablotron 100 alarmsysteem 7 redenen voor de juiste alarm selectie Jablotron 100 alarmsysteem Geachte klant, Dank u voor het openen van deze brochure op het moment dat u er over nadenkt hoe u op de beste manier uw huis, kantoor,

Nadere informatie

Verder willen wij meer proactief omgaan de natuurlijke contacten met de bedrijven n.a.v. de alarmopvolging, onderhoudswerkzaamheden e.d.

Verder willen wij meer proactief omgaan de natuurlijke contacten met de bedrijven n.a.v. de alarmopvolging, onderhoudswerkzaamheden e.d. Aan : Bestuur Stichting Parkmanagement Hoorn Van : Gerard Fit, directeur Parkmanagement Hoorn BV Betreft : Begroting en actieplan 2015 Datum : 18 februari 2015 Inleiding: 2015 wordt voor PMH een vitaal

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden Alarmering

Leveringsvoorwaarden Alarmering Leveringsvoorwaarden Alarmering 1. Definities Alarmering mantelzorg: De alarmmelding wordt beantwoord door de alarmcentrale, zo nodig komt een mantelzorger hulp bieden (zie art. 5). Alarmering QuaRijn:

Nadere informatie

1. MUTATIES INLEIDING EN TOELICHTING GEBOUW-, INSTALLATIE- EN ORGANISATIEGEGEVENS... 5

1. MUTATIES INLEIDING EN TOELICHTING GEBOUW-, INSTALLATIE- EN ORGANISATIEGEGEVENS... 5 ONTRUIMINGSPLAN Inhoud 1. MUTATIES... 3 2. INLEIDING EN TOELICHTING... 4 3. GEBOUW-, INSTALLATIE- EN ORGANISATIEGEGEVENS... 5 4. IN HET GEBOUW AANWEZIGE SITUATIETEKENINGEN... 6 5. ALARMERINGSINSTALLATIE...

Nadere informatie

FAQ. Veelgestelde Vragen

FAQ. Veelgestelde Vragen FAQ Veelgestelde Vragen Main FAQ Werkt Point met huisdieren in de buurt? Point kan geen onderscheid maken tussen een groot huisdier en een persoon, maar er is een oplossing om het in een huis met dieren

Nadere informatie

Enquête Bedrijventerrein Forepark Vereniging Beheer Forepark Keurmerk Veilig Ondernemen

Enquête Bedrijventerrein Forepark Vereniging Beheer Forepark Keurmerk Veilig Ondernemen Enquête Bedrijventerrein Forepark Vereniging Beheer Forepark Keurmerk Veilig Ondernemen Voorwoord De Vereniging Beheer Forepark wil graag samen met de ondernemers op het Forepark zorg dragen voor een goed

Nadere informatie

NETBOX-LIVE + CQ-3 Alarmzender INSTALLATIEHANDLEIDING

NETBOX-LIVE + CQ-3 Alarmzender INSTALLATIEHANDLEIDING NETBOX-LIVE + CQ-3 Alarmzender INSTALLATIEHANDLEIDING Aan de slag met CQ-Care! Hoofdstuk 1 Installatie instructies Inhoud Let op: om gebruik te maken van CQ-Net Live functionaliteiten via deze NetBOX Live,

Nadere informatie

AANDACHTSPUNTEN VOOR OVERVALPREVENTIE (Kijk wat u in uw organisatie toe kunt passen)

AANDACHTSPUNTEN VOOR OVERVALPREVENTIE (Kijk wat u in uw organisatie toe kunt passen) AANDACHTSPUNTEN VOOR OVERVALPREVENTIE (Kijk wat u in uw organisatie toe kunt passen) (bruikbare tips voor horeca / winkelbedrijf / kantoor / overige bedrijfspanden) Zorg dat van buitenaf goed zichtbaar

Nadere informatie

Installatie handleiding virtuele meldkamer

Installatie handleiding virtuele meldkamer Installatie handleiding virtuele meldkamer 1 Inhoud Handleiding virtuele meldkamer... 1 Inleiding... 3 Wat u moet weten voordat u met de installatie start... 3 Het aanmelden van uw alarmsysteem... 4 De

Nadere informatie

DÉ TOTAALLEVERANCIER VAN BEVEILIGINGSSYSTEMEN

DÉ TOTAALLEVERANCIER VAN BEVEILIGINGSSYSTEMEN DÉ TOTAALLEVERANCIER VAN BEVEILIGINGSSYSTEMEN Onze producten: Camerasystemen Alarmsystemen Mistgeneratoren Toegangscontrole Intercoms Zorgtotaalsysteem Track & trace caz-veiligheid.nl CAZ VEILIGHEID DRAAGT

Nadere informatie

MELCloud. Mobiele app voor het bedienen van uw warmtepomp. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

MELCloud. Mobiele app voor het bedienen van uw warmtepomp. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx LIVING Environment Systems MELCloud Mobiele app voor het bedienen van uw warmtepomp xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx MELCloud voor PC, tablet of smartphone MELCloud Op afstand toegang krijgen tot uw klimaatsysteem,

Nadere informatie

Wij stellen uw medewerking erg op prijs!

Wij stellen uw medewerking erg op prijs! Enquête 1-meting in het kader van het Keurmerk Veilig Ondernemen - Bedrijventerreinen (KVO-B) op de bedrijventerreinen De Boezem I en II, Ruyven en Oostambacht in de gemeente Pijnacker - Nootdorp. Voordat

Nadere informatie

Comvio Proactief Beheer (CPB) rapportages

Comvio Proactief Beheer (CPB) rapportages Comvio Proactief Beheer (CPB) rapportages Toelichting Als gebruiker van Comvio Proactief Beheer (CPB) ontvangt u periodieke rapportages omtrent de technische status van uw servers, werkplekken en laptops.

Nadere informatie

Nieuwbouw Medisch Spectrum Twente te Enschede

Nieuwbouw Medisch Spectrum Twente te Enschede Nieuwbouw Medisch Spectrum Twente te Enschede In de binnenstad van Enschede wordt het nieuwe Medisch Spectrum Twente gebouwd door de Bouwcombinatie Dura Vermeer/ Trebbe/ Te Pas Bouw MST V.O.F. In deze

Nadere informatie

Het nieuwe draadloze alarmsysteem Secvest

Het nieuwe draadloze alarmsysteem Secvest ABUS Security-Center www.abus.com Het nieuwe draadloze alarmsysteem Secvest Nu met web, app en video Duurzaamheid en innovatie verenigd in een beproefd systeem Consequente doorontwikkeling van het al vertrouwde

Nadere informatie

Aritech Comfort security systemen CS175 CS275 CS375. g GE Interlogix

Aritech Comfort security systemen CS175 CS275 CS375. g GE Interlogix Aritech Comfort security systemen CS175 CS275 CS375 g GE Interlogix Een gerustgevoel, comfortabele beveiliging De comfort security systemen van GE Interlogix zijn meer dan eenvoudige alarmsystemen, zij

Nadere informatie

Eneco Elektrisch Laden Volkswagen rijden op HollandseWind

Eneco Elektrisch Laden Volkswagen rijden op HollandseWind Eneco Elektrisch Laden Volkswagen rijden op HollandseWind Eneco HollandseWind Eneco HollandseWind is windstroom die uitsluitend opgewekt wordt door windmolens in Nederlandse windparken. Deze 100% groene

Nadere informatie

HEf S'GNALEINENT UAN WE'ZUD'GHE'D EN BETROUWBAANHE/ID. inbraakbeveiliging.

HEf S'GNALEINENT UAN WE'ZUD'GHE'D EN BETROUWBAANHE/ID. inbraakbeveiliging. HEf S'GNALEINENT UAN WE'ZUD'GHE'D EN BETROUWBAANHE/ID Door de toenemende criminaliteit worden er steeds zwaardere eisen oesteld aan inbraakbeveiliging. Locked Safe Holland bekleedt al sinds 1986 een vooraanstaande

Nadere informatie

Personenalarmering. Altijd verzekerd van hulp

Personenalarmering. Altijd verzekerd van hulp Personenalarmering Altijd verzekerd van hulp Personenalarmering is een hulpsysteem dat ervoor zorgt dat u in geval van nood dag en nacht hulp kunt inroepen. Bent u inwoner van Driebergen, dan kunt u hiervoor

Nadere informatie

Reglement Cameratoezicht en Toegangscontrole. Fort Marina Bv en Hof van Leede

Reglement Cameratoezicht en Toegangscontrole. Fort Marina Bv en Hof van Leede Reglement Cameratoezicht en Toegangscontrole Fort Marina Bv en Hof van Leede Dit reglement zal worden gewijzigd Mei 2018 Reglement Cameratoezicht Fort Marina/ Hof van Leede Dit reglement geeft een beschrijving

Nadere informatie

Ontdek de voordelen van domotica

Ontdek de voordelen van domotica Ontdek de voordelen van domotica Audio - Video Verlichting - Zonwering Camera - Beveiliging Verwarming - Energie Zorg - Domotica Eenvoudig - Draadloos Domotica showroom Audio - Video Afstandsbediening

Nadere informatie

Installateurs handleiding meldkamer software. MASweb

Installateurs handleiding meldkamer software. MASweb Installateurs handleiding meldkamer software MASweb Devision meldkamer b.v. versie 1.1 1 INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING 3 2. INLOGGEN 4 3. STARTPAGINA / HOME.. 5 4. INFORMATIE ZOEKEN / SEARCH 7 5. ALGEMENE

Nadere informatie

De abonnementsduur van het contract is afhankelijk van uw bundelkeuze (camera en abonnement).

De abonnementsduur van het contract is afhankelijk van uw bundelkeuze (camera en abonnement). Panasonic Cameramanager Go! Cloud videobeveiliging per direct beschikbaar! Panasonic Cameramanager biedt ondernemers de mogelijkheid op afstand een oogje in het zeil te houden. Met de alles in 1 oplossing

Nadere informatie

Veiligheid en comfort binnen handbereik

Veiligheid en comfort binnen handbereik TOUCH SCREEN BEDIENDEEL Veiligheid en comfort binnen handbereik INT TSG De perfecte match voor zowel een traditioneel als modern interieur, dankzij het kleine formaat en het strakke design. touch screen

Nadere informatie

SmartLife Veilig Gebruikershandleiding Huisoppas

SmartLife Veilig Gebruikershandleiding Huisoppas SmartLife Veilig Gebruikershandleiding Wat is KPN SmartLife Veilig? Met SmartLife Veilig ben je altijd op de hoogte van wat er thuis gebeurt. Het is een slimme en eenvoudige beveiligingsoplossing voor

Nadere informatie

Brandmeldcentrale BMC-V

Brandmeldcentrale BMC-V Brandmeldcentrale BMC-V Beknopte gebruikers handleiding Gebruiksaanwijzing voor brandmeldcentrale Handleiding / gebruik Logboek Handleiding onderhoud Versie 0805-1 Beknopte gebruiksaanwijzing Brandmeldcentrale

Nadere informatie

HANDLEIDING DOORGUARD SLIMME DEURBEL MET CAMERA EN ACCU

HANDLEIDING DOORGUARD SLIMME DEURBEL MET CAMERA EN ACCU HANDLEIDING DOORGUARD SLIMME DEURBEL MET CAMERA EN ACCU Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Doorguard app... 4 1.1 Installatie... 4 2. Installatie... 5 3. Monteren... 6 3.1 Aansluiten op vaste voeding... 7

Nadere informatie

Tijdelijk beheer Pandcontrole Tijdelijke verhuur

Tijdelijk beheer Pandcontrole Tijdelijke verhuur Tijdelijk beheer Pandcontrole Tijdelijke verhuur Zekerheid door tijdelijk beheer Leegstaande kantoorpanden, scholen, winkelruimten, bedrijfspanden en woningen? Door het plaatsen van tijdelijke bewoners

Nadere informatie