Altijd een oog dat met u mee kijkt zonder dat u er zelf iets voor hoeft te doen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Altijd een oog dat met u mee kijkt zonder dat u er zelf iets voor hoeft te doen"

Transcriptie

1 Altijd een oog dat met u mee kijkt zonder dat u er zelf iets voor hoeft te doen Dé specialist in camerabewaking

2 RM-Vision: dé specialist in camerabewaking Eerlijk en deskundig advies RM-Vision is een bedrijf dat gespecialiseerd is in bewakingscamera s en bewakingssystemen. Bij het geven van een professioneel advies, zijn wij gericht op de wensen van de klant. Met onze ervaring in de bewaking, kunnen wij de juiste voorlichting geven die aansluit op uw wensen. Op deze manier komen we samen tot een oplossing. Advies en installatie op locatie RM-Vision is gevestigd in Rijssen. U kunt ons vinden op het industrieterrein de Plaagslagen. Om uw wensen mee te nemen in het plan dat wordt gemaakt, geven wij advies bij u op locatie. Wij installeren in heel Nederland. Op aanvraag is het ook mogelijk dat we in Duitsland of België plaatsen. RM-Vision werkt alleen met kwaliteitsproducten Wij hebben een hoge standaard voor onze producten. Dit houdt in dat u bij onze budget systemen al kwaliteit heeft. Daarnaast heeft RM-Vision een groot assortiment met verschillende camera s voor verschillende situaties. Omdat RM-Vision met kwaliteitsproducten werkt, raden wij onze klanten ook aan om een onderhoudscontract af te sluiten bij RM-Vision. Dit verlengt de duurzaamheid van uw systeem.

3 Waarom camerabewaking? Een veilig gevoel RM-Vision kan u helpen om een oplossing te bedenken om diefstal, overvallen, maar ook vernieling tegen te gaan. De ervaring in de beveiliging heeft ons geleerd dat de beelden van bewakingscamera s u kunnen helpen om dit soort gebeurtenissen tegen te gaan. Maar ook kunnen deze beelden gebruikt worden als bewijsmateriaal. Dit geeft de klant een veilig gevoel. Controle over uw huis Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun huis te beveiligen met een bewakingssysteem van RM-Vision. Één van de redenen daarvoor is dat de mensen zich veiliger voelen. Ook heeft men direct een overzicht wat er zich in en/of om het huis afspeelt. Vooral als u niet thuis bent en toch wilt weten wat er zich afspeelt in en/of om het huis. Controle over uw bedrijf Als ondernemer weet u maar al te goed hoe moeilijk het is om een bestaan op te bouwen. De grootste zorg is het behouden van wat u rechtmatig toebehoort! Zakelijke verliezen bestaan voor 70% uit diefstal door werknemers en klanten. Bij diefstal door een werknemer gebeurt het vaak dat je nagenoeg zeker weet wie de dader is. Toch is ontslag op staande voet pas mogelijk als voor 100% vaststaat wie de dader is, bijvoorbeeld: door de beelden van bewakingscamera s, of door een of meer verklaringen van klanten. Voordelen van camerabewaking» 24/7 effectief camerabewaking» Beelden op afstand te benaderen» Camerabewaking werkt preventief» Beelden kunnen worden gebruikt als bewijsmateriaal» Opties om uit te breiden» Hoge beeldkwaliteit

4 Wat past bij u? Camerabewaking op maat Bepaal uw doel van camerabewaking en kies uw type camera s. RM-Vision vindt het belangrijk dat de juiste camera s op de juiste plekken hangen. Juiste plekken zijn bijvoorbeeld: bij de kassa in uw winkel, kluisruimte, voor- en achterdeur of buitenterrein waar goederen liggen opgeslagen. Daarnaast is het ook belangrijk wat het doel van de camera s is. Wilt u alleen waarnemen wat er gebeurt, dan bent u met een aantal overzichtscamera s klaar. Als u mensen wilt herkennen, dan is het belangrijk dat de camera s dichter bij de persoon hangen. Met herkenning kunt u een persoon herkennen, maar nog niet meteen identificeren. Als u een persoon wilt identificeren dan is het belangrijk dat het gezicht van deze persoon dichtbij op de camera staat. Dit kan door bijvoorbeeld een camera dicht bij de ingang te plaatsen. Waarnemen Herkennen Identificeren Onder de beveiligingscamera s kan er onderscheid gemaakt worden. Zo is er een keuze uit een vaste camera of een PTZ (draaibare) camera. Vaste bewakingscamera s Vaste camera s hebben een vaste kijkrichting. Deze camera s zijn ideaal voor het observeren van vaste objecten. Vaste camera s kunnen met verschillende lenzen worden geleverd. Dit houdt in dat een vaste camera bijvoorbeeld een brede kijkhoek heeft, of juist op een bepaald punt is ingezoomed. Deze camera s worden veelvoudig toegepast in het bedrijfsleven. PTZ bewakingscamera s PTZ camera s hebben een variabele kijkrichting. Deze camera s zijn ideaal om bijvoorbeeld mensen te volgen, ook kunnen deze camera s inzoomen. Zo kan één camera een groot terrein bewaken. Belangrijk is wel dat de camera correct wordt bestuurd.

5 In de bewakingscamera s zijn twee soorten camera s te onderscheiden: Analoge bewakingscamera s Analoge camera s worden al een flinke tijd gebruikt, daarom staat de techniek in de analoge camera s ook niet stil. Er worden tegenwoordig nog steeds veel analoge camera s geïnstalleerd. Deze camera s zijn van hoge kwaliteit en hebben vele functies voor allerlei situaties. De analoge camera s worden met coax- of UTP-kabel bekabeld. De analoge camera s worden op een digitale video recorder (DVR) aangesloten. De DVR-systemen van RM-Vision zijn te koppelen aan uw internet, zodat u de beelden via uw PC, tablet of telefoon kunt bekijken. IP bewakingscamera s Analoge camera s zijn in goede kwaliteit te verkrijgen. Maar als u haarscherpe beelden wilt, kies dan voor een IP-camera. Een IP-camera heeft geen recorder nodig om de beelden live op de PC te kunnen zien. Dit is in tegenstelling tot een analoge camera. De IP-camera s worden met UTP-kabel bedraad. Het opnemen van de beelden van een IP-camera gebeurt op een netwerk video recorder (NVR) of een PC. Een NVR is er op gebouwd om altijd stabiel de beelden op te nemen. De functies van een NVR zijn vrij uitgebreid maar als u meer functies wilt, dan kunt u een servergebaseerde PC bij RM-Vision aanschaffen met intelligente software. IP-camera s zijn te verkrijgen in verschillende kwaliteiten. RM-Vision levert IP-camera s in de volgende kwaliteiten: HD-ready (720p) en full-hd (1080p). Zo is het mogelijk om later de beelden duidelijk digitaal in te zoomen. Intelligente software Als u meer dan alleen beeldregistatie wilt. Dan is het een optie om IP-Camera s aan te schaffen met intelligente software. Deze software kan bijvoorbeeld gezichten herkennen, of terreinen bewaken. Dit systeem maakt een melding, als er een ongewenst persoon op uw terrein loopt.

6 Hoe werkt het? RM-Vision kan er voor zorgen dat u de beelden op uw telefoon of tablet live kan bekijken. Zo heeft u overal en altijd de beelden binnen handbereik. Dit geeft u een veiliger gevoel. Als u wat verdachts ziet, dan kunt u met uw telefoon of tablet meteen een snapshot nemen. Zo heeft u direct een foto van de situatie. Als u PTZ (draaibare) camera s heeft, kunt u deze ook op afstand bedienen. Ook op de PC zijn de beelden live te bekijken. De software kan worden geïnstalleerd voor meedere gebruikers. Zo kunt u bijvoorbeeld u personeel minder rechten geven in de software. Maar toch kunnen zij zo bijvoorbeeld de beelden op de zaak bekijken. Via de PC kunt u beelden ook op afstand terugkijken en backuppen. Zo kunt u alles op afstand regelen, dat is wel zo handig!

7 Voor wie? Camerabewaking zorgt voor een optimale bedrijfs- en woningbeveiliging Camerabewaking is bedoeld voor zowel bedrijven als particulieren die hun eigendommen willen beschermen. RM-Vision heeft een assortiment voor allerlei situaties. Camerabewaking sluit uitstekend aan op een eventueel al geïnstalleerd alarmsysteem. Door een goede beveiliging voorkomt u een hoop ellende! Personeelsdiefstal Werkgevers gebruiken vaak verborgen camera s om onrechtmatige gedragingen van personeel vast te leggen. Op basis van de bevindingen met de camera worden beslissingen genomen, zoals het beëindigen van een arbeidsovereenkomst. Een verborgen camera mag niet zomaar geplaatst worden. Omdat de kans groot is dat de ontslagen werknemer aanvoert dat zijn privacy is geschonden, en dat het bewijs onrechtmatig is verkregen. Daarom loopt de werkgever het risico door het Openbaar Ministerie te worden vervolgd. Informeer daarom bij RM-Vision wat de mogelijkheden zijn op het gebied van verborgen camera s. Leasen/Kopen RM-Vision heeft in de praktijk geleerd dat bedrijven de aanschaf van een camerabewakingssysteem niet altijd in één keer kunnen veroorloven. Terwijl een camerabewakingssysteem toch vaak noodzakelijk is voor de ondernemer. Vanaf een laag bedrag per maand kunt u uw bedrijf al volledig laten voorzien van camerabewaking door RM-Vision. Er wordt een contract opgesteld voor een periode van 3 of 4 jaar. De bedragen van RM-Vision zijn uiterst concurrerend. Na de lease periode bent u eigenaar van het hele camerabewakingssysteem. Collectieve terreinbeveiliging Als bedrijven op een bedrijventerrein kan men ook kiezen om een collectieve terreinbeveiliging aan te schaffen. U bent zo verzekert van kwaliteit voor een lage prijs. Neem voor meer informatie contact met ons op.

8 Waarom kiest u voor RM-Vision?» RM-Vision is gespecialiseerd in camerabewaking en levert maatwerk.» RM-Vision is klantvriendelijk, en luistert naar de wensen van de klant.» RM-Vision geeft advies op locatie.» RM-Vision heeft een snelle landelijke service.» RM-Vision heeft korte, directe communicatielijnen.» RM-Vision heeft eerlijke, concurrerende prijzen.» RM-Vision werkt alleen met kwaliteitsproducten.» RM-Vision is onder andere partner van Axis, Bosch en Samsung. Bekijk onze website: Volg ons op Twitter: Kryptonstraat PA Rijssen T M E Info@rm-vision.nl

Slim bekeken: camerabewaking op maat

Slim bekeken: camerabewaking op maat Ministerie van Veiligheid en Justitie Slim bekeken: camerabewaking op maat Slim bekeken: camerabewaking op maat U bent ondernemer en overweegt één of meerdere camera s aan te schaffen om uw bedrijf beter

Nadere informatie

Whitepaper. Omgaan met cameratoezicht

Whitepaper. Omgaan met cameratoezicht Whitepaper Omgaan met cameratoezicht Omgaan met cameratoezicht Cameratoezicht is wettelijk alleen toegestaan als er geen andere keus is. Toch hangen er in Nederland meer dan een miljoen camera s die dagelijks

Nadere informatie

SAFETY TROUGH TECHNOLOGY

SAFETY TROUGH TECHNOLOGY SAFETY TROUGH TECHNOLOGY camera identificatie systemen toegangscontrole systemen inbraak detectie systemen brand beveiliging systemen telecom kluizen safes intercom systemen service en onderhoud EuropeSecurity

Nadere informatie

De abonnementsduur van het contract is afhankelijk van uw bundelkeuze (camera en abonnement).

De abonnementsduur van het contract is afhankelijk van uw bundelkeuze (camera en abonnement). Panasonic Cameramanager Go! Cloud videobeveiliging per direct beschikbaar! Panasonic Cameramanager biedt ondernemers de mogelijkheid op afstand een oogje in het zeil te houden. Met de alles in 1 oplossing

Nadere informatie

Vergroot SAFETY TROUGH TECHNOLOGY. uw gezichtsvermogen. Verhoog uw Veiligheid en Nachtrust met de beveiliging systemen van EuropeSecurity

Vergroot SAFETY TROUGH TECHNOLOGY. uw gezichtsvermogen. Verhoog uw Veiligheid en Nachtrust met de beveiliging systemen van EuropeSecurity Vergroot uw gezichtsvermogen SAFETY TROUGH TECHNOLOGY Verhoog uw Veiligheid en Nachtrust met de beveiliging systemen van EuropeSecurity Camera identificatie observatie Toegangscontrole Kluizen en safes

Nadere informatie

SEFICA camerabewaking. Voor een beter zicht op uw toekomst

SEFICA camerabewaking. Voor een beter zicht op uw toekomst SEFICA camerabewaking Voor een beter zicht op uw toekomst Sefica, een professioneel en Belgisch kwaliteitsmerk De producten van Sefica zijn aanwezig in verschillende productlijnen (camerabewaking, inbraakdetectie,

Nadere informatie

EDGE RECORDING MANAGER

EDGE RECORDING MANAGER EDGE RECORDING MANAGER INHOUD 1. Edge Recording Manager Windows... 3 1.1 Interface... 3 1.1.1 Algemene instellingen... 4 1.1.2 Hosts... 4 1.1.3 Live beeld... 5 1.1.4 Zoomen, PTZ en Fisheye... 7 1.1.5 Opgenomen

Nadere informatie

VDBS-BEVEILIGING VDBS-BEVEILIGING. Alarmsystemen - Branddetectie - Toegangscontrole - Werfbeveiliging

VDBS-BEVEILIGING VDBS-BEVEILIGING. Alarmsystemen - Branddetectie - Toegangscontrole - Werfbeveiliging VDBS-BEVEILIGING Alarmsystemen - Branddetectie - Toegangscontrole - Werfbeveiliging Camerabewaking - Videoparlofonie - Brandkasten - Brandblussers VDBS-BEVEILIGING Waarom kiezen voor VDBS-Beveiliging?

Nadere informatie

Helder Zicht voor een scherp camerabeeld

Helder Zicht voor een scherp camerabeeld Helder Zicht voor een scherp camerabeeld www.helderzicht.org Helder Zicht 2015 1 Uneto-Vni VEBON-NOVB VEB 2015 Alle rechten voorbehouden. Alle auteursrechten en databankrechten ten aanzien van deze uitgave

Nadere informatie

Verkorte Nederlandse Gebruikershandleiding

Verkorte Nederlandse Gebruikershandleiding Verkorte Nederlandse Gebruikershandleiding 1. Bediening van de DVR 1.1 Bediening met de muis De muis moet aan de ACHTERKANT van de recorder worden aangesloten op de USB ingang. Als de muis actief is dan

Nadere informatie

Voer de bijgeleverde muis in een USB ingang voorop de recorder en controleer of het

Voer de bijgeleverde muis in een USB ingang voorop de recorder en controleer of het 1. Bediening met de muis Voer de bijgeleverde muis in een USB ingang voorop de recorder en controleer of het icoontje in beeld verschijnt. Beweeg uw muis om uw wachtwoord in het keypad in te voeren. Dat

Nadere informatie

wapploxx Doordachte toegangscontrole

wapploxx Doordachte toegangscontrole wapploxx Doordachte toegangscontrole Web gebaseerd toegangsmanagement, Alarmkoppeling en App bediening Slimme toegangscontrole voor kleine t/m middelgrote objecten wapploxx Intelligente toegangscontrole

Nadere informatie

Zorgeloos communiceren. Ook voor uw totaaloplossing!

Zorgeloos communiceren. Ook voor uw totaaloplossing! Zorgeloos communiceren Ook voor uw totaaloplossing! Aangenaam Wij zijn Flexcom, adviseurs op het gebied van communicatie. Wij willen ervoor zorgen dat u zorgeloos kunt communiceren. Dit doen we met een

Nadere informatie

Het instellen van een IP-camera die niet automatisch gezien wordt door de recorder.

Het instellen van een IP-camera die niet automatisch gezien wordt door de recorder. Op de buitendienst heb ik veel dingen geleerd, je hebt ook met het installeren van camera s te maken met een gedeelte ICT, het installeren van IP-camera s zijn daar een goed voorbeeld voor, sommige IP-camera

Nadere informatie

80 per server) & 10 clients. De Analytics Auto Zoom, Movement detection & Sabotage detection zitten gratis in deze licentie

80 per server) & 10 clients. De Analytics Auto Zoom, Movement detection & Sabotage detection zitten gratis in deze licentie Pag. 1/14 Component - USBkey -Macrscop USB key USB key VS01286 USB key Video - Software -USB Dongle LS VS01242 Up to 400 IP camera s, 5 servers (up to 80 per server) & 10 clients. De Analytics Auto Zoom,

Nadere informatie

Bescherm wat u aan het hart gaat

Bescherm wat u aan het hart gaat Bescherm wat u aan het hart gaat met betrouwbare beveiliging van DETEC www.detec.nl Zeker van de zaak BORG gecertificeerd alarmsysteem Gecertificeerd leveren, installeren en onderhouden brandmeldinstallatie

Nadere informatie

CCTV Innovatie.. Inclusief vele high-end functies & GSM applicatie

CCTV Innovatie.. Inclusief vele high-end functies & GSM applicatie CCTV Innovatie.. Inclusief vele high-end functies & GSM applicatie IVSR746D: 8 KAN. IVS DVR IVSR744D: 4 KAN. IVS DVR IVSR748D: 16KAN. IVS DVR USB-Muis bediening op het beeldscherm / VGA interface / PTZ

Nadere informatie

46 secondant #6 december 2009

46 secondant #6 december 2009 46 secondant #6 december 2009 Ondernemers krijgen met de beveiligingsscan een onafhankelijk advies op maat over beveiliging van hun zaak / foto: Inge van Mill. secondant #6 december 2009 47 Reportage Veiligheid

Nadere informatie

25 Tips: Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een IP-Camera

25 Tips: Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een IP-Camera 25 Tips: Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een IP-Camera Tip #1 Bepaal van tevoren welk budget u beschikbaar wilt stellen voor een camera en maak op basis van dit budget een goede prijs / kwaliteit

Nadere informatie

Smart Living. Altijd de volledige controle over de beveiliging van jouw huis.

Smart Living. Altijd de volledige controle over de beveiliging van jouw huis. Smart Living. Altijd de volledige controle over de beveiliging van jouw huis. De Smart Living producten van Yale passen precies bij de manier waarop wij ons leven leiden. Het biedt de beveiliging, het

Nadere informatie

Live View Real-time Cameratoezicht in combinatie met Win4NET recorders en X-GEN camera s

Live View Real-time Cameratoezicht in combinatie met Win4NET recorders en X-GEN camera s Live View Real-time Cameratoezicht in combinatie met Win4NET recorders en X-GEN camera s Live_View_informatie_06.02.2013 Wat is Live View? Live View is een werkwijze die het mogelijk maakt dat de meldkamer

Nadere informatie

Totaal overzicht met een alarm webgebaseerde servicecentrale.

Totaal overzicht met een alarm webgebaseerde servicecentrale. ALARM COMMUNICATIEDIENSTEN EagleEye Totaal overzicht met een alarm webgebaseerde servicecentrale. EagleEye is een cloud-gebaseerde dienst met een centrale, moderne en krachtige functie voor toezicht en

Nadere informatie

Focus op veiligheid! CAMERABEVEILIGING BRANDBEVEILIGING INBRAAKBEVEILIGING TOEGANGSCONTROLE

Focus op veiligheid! CAMERABEVEILIGING BRANDBEVEILIGING INBRAAKBEVEILIGING TOEGANGSCONTROLE Focus op veiligheid! CAMERABEVEILIGING BRANDBEVEILIGING INBRAAKBEVEILIGING TOEGANGSCONTROLE Focus op veiligheid! Iedere dag scherp Protectiepartners. Nieuw en toch meer dan 45 jaar jong. De naam Protectiepartners

Nadere informatie

All Right Security Alleen het beste is goed genoeg

All Right Security Alleen het beste is goed genoeg All Right Security Alleen het beste is goed genoeg All Right Security Your safety partner All Right Security is een gecertificeerd beveiligingsbedrijf met gediplomeerde medewerkers. Wij bieden een beveiligingsoplossing

Nadere informatie

Het nieuwe draadloze alarmsysteem Secvest

Het nieuwe draadloze alarmsysteem Secvest ABUS Security-Center www.abus.com Het nieuwe draadloze alarmsysteem Secvest Nu met web, app en video Duurzaamheid en innovatie verenigd in een beproefd systeem Consequente doorontwikkeling van het al vertrouwde

Nadere informatie

WEESVEILIG TEGEN BRAND EN INBRAAK

WEESVEILIG TEGEN BRAND EN INBRAAK WEESVEILIG TEGEN BRAND EN INBRAAK WeesVeilig beveiligt WeesVeilig zorgt voor een goed gevoel WeesVeilig weet waar men op moet letten als het gaat om het voorkomen van brand en inbraak. Een modern alarmsysteem

Nadere informatie

1. Daar kiest u voor Nieuwe thematische aangifte aanmaken (dus NIET Nieuwe aangifte maken )

1. Daar kiest u voor Nieuwe thematische aangifte aanmaken (dus NIET Nieuwe aangifte maken ) 1. EEN NIEUWE THEMATISCHE AANGIFTE INDIENEN VOOR a) CAMERABEWAKING IN EEN NIET BESLOTEN GEBOUW OF PLAATS b) CAMERABEWAKING IN EEN BESLOTEN GEBOUW OF PLAATS (al dan niet publiek toegankelijk) Aangezien

Nadere informatie

DÉ TOTAALLEVERANCIER VAN BEVEILIGINGSSYSTEMEN

DÉ TOTAALLEVERANCIER VAN BEVEILIGINGSSYSTEMEN DÉ TOTAALLEVERANCIER VAN BEVEILIGINGSSYSTEMEN Onze producten: Camerasystemen Alarmsystemen Mistgeneratoren Toegangscontrole Intercoms Zorgtotaalsysteem Track & trace caz-veiligheid.nl CAZ VEILIGHEID DRAAGT

Nadere informatie

FAMILINQ. Hoe maken ze reclame? Via folders, commercials? Nergens iets over te vinden.

FAMILINQ. Hoe maken ze reclame? Via folders, commercials? Nergens iets over te vinden. FAMILINQ Familie-linq is een volwaardige tablet vermomd als fotolijst. De fotolijst van ziet er vriendelijk uit en bedekt de knoppen die niet per sé noodzakelijk zijn. Dit geeft meer vertrouwen en een

Nadere informatie

ALLEEN HET BESTE IS GOED GENOEG

ALLEEN HET BESTE IS GOED GENOEG ALLEEN HET BESTE IS GOED GENOEG 2 All Right Security Your safety partner All Right Security is een gecertificeerd beveiligingsbedrijf met gediplomeerde medewerkers. Wij bieden een beveiligingsoplossing

Nadere informatie

MAXPRO. Cloud IN DE CLOUD GEHOSTE VIDEOSERVICES OM UW BEDRIJF TE BESCHERMEN. Video altijd en overal

MAXPRO. Cloud IN DE CLOUD GEHOSTE VIDEOSERVICES OM UW BEDRIJF TE BESCHERMEN. Video altijd en overal MAXPRO Cloud IN DE CLOUD GEHOSTE VIDEOSERVICES OM UW BEDRIJF TE BESCHERMEN Video altijd en overal GEHOSTE VIDEOBEWAKING Video in de cloud 2 Altijd en overal Waarom de cloud? De cloud is overal aanwezig.

Nadere informatie

Handleiding Back-up Online

Handleiding Back-up Online Handleiding Back-up Online April 2015 2015 Copyright KPN Zakelijke Markt Alle rechten voorbehouden. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van KPN Zakelijke Markt mag niets uit dit document worden

Nadere informatie

Vergroot SAFETY TROUGH TECHNOLOGY. uw gezichtsvermogen. Verhoog uw Veiligheid en Nachtrust met de beveiliging systemen van EuropeSecurity

Vergroot SAFETY TROUGH TECHNOLOGY. uw gezichtsvermogen. Verhoog uw Veiligheid en Nachtrust met de beveiliging systemen van EuropeSecurity Vergroot uw gezichtsvermogen SAFETY TROUGH TECHNOLOGY Verhoog uw Veiligheid en Nachtrust met de beveiliging systemen van EuropeSecurity Camera identificatie observatie Toegangscontrole Kluizen en safes

Nadere informatie

Zmodo Zsight Android handleiding

Zmodo Zsight Android handleiding Zmodo Zsight Android handleiding -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1 Inhoudsopgave 1. Software installatie...3 1.1

Nadere informatie

IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK

IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK Eenvoudig informatie beheren en vinden Er is veel informatie over een onderwerp of klant. Het blijft echter lastig om de informatie te bundelen en gemakkelijk terug te vinden.

Nadere informatie

WC055 Sweex Hi-Def 1.3M Zoom Trackcam USB 2.0. Belangrijk! Installeer eerst de driver voordat de Sweex webcam wordt aangesloten!

WC055 Sweex Hi-Def 1.3M Zoom Trackcam USB 2.0. Belangrijk! Installeer eerst de driver voordat de Sweex webcam wordt aangesloten! WC055 Sweex Hi-Def 1.3M Zoom Trackcam USB 2.0 Inleiding Om onbezorgd te kunnen genieten van de Sweex webcam, is het belangrijk dat je een aantal zaken in acht neemt: Stel de Sweex webcam niet bloot aan

Nadere informatie

Beveiliging in eigen beheer. Beveiligingssystemen OPLOSSING VOOR BEVEILIGING IN EIGEN BEHEER EN BEWAKING OP AFSTAND.

Beveiliging in eigen beheer. Beveiligingssystemen OPLOSSING VOOR BEVEILIGING IN EIGEN BEHEER EN BEWAKING OP AFSTAND. Beveiliging in eigen beheer Beveiligingssystemen OPLOSSING VOOR BEVEILIGING IN EIGEN BEHEER EN BEWAKING OP AFSTAND total connect box TOTAL CONNECT BOX CONCEPT 1 Bij ontdekking van een inbraak maakt de

Nadere informatie

https://www.privacycommission.be/elg/cameramain.htm

https://www.privacycommission.be/elg/cameramain.htm 1. EEN NIEUWE THEMATISCHE AANGIFTE INDIENEN VOOR a) CAMERABEWAKING IN EEN NIET BESLOTEN GEBOUW OF PLAATS b) CAMERABEWAKING IN EEN BESLOTEN GEBOUW OF PLAATS (al dan niet publiek toegankelijk) Aangezien

Nadere informatie

Overal uw huis onder controle

Overal uw huis onder controle Overal uw huis onder controle comfort energiebesparing personen alarm alarm camerabeveiliging Bediening via: Basisstation Smartphone Tablet w w w. e - d o m o t i c a. c o m Wanneer: Voor elke fase in

Nadere informatie

Slimme elektronica retailer speelt in op veranderende vraag

Slimme elektronica retailer speelt in op veranderende vraag De digitale revolutie vindt nu ook zijn weg in huis Slimme elektronica retailer speelt in op veranderende vraag De laatste paar jaar volgen de technologische ontwikkelingen zich in een snel tempo op. Wat

Nadere informatie

10 Tips bij een reorganisatie

10 Tips bij een reorganisatie Marianne Eisma advocaat legal 10 Tips bij In het Arbeidsrecht gaat het erom het juiste proces te volgen om het uiteindelijke doel te bereiken. U moet daarvoor de tijd nemen, te snelle en niet goed voorbereide

Nadere informatie

WC053 - Foldable Hi-Def 1.3M Trackcam USB 2.0

WC053 - Foldable Hi-Def 1.3M Trackcam USB 2.0 WC053 - Foldable Hi-Def 1.3M Trackcam USB 2.0 Inleiding Stel de Sweex Foldable Hi-Def 1.3M Trackcam USB 2.0 niet bloot aan extreme temperaturen. Plaats het apparaat niet in direct zonlicht of in de dichte

Nadere informatie

Cameratoezicht op de werkvloer

Cameratoezicht op de werkvloer Cameratoezicht op de werkvloer Do s and don ts voor werkgevers Voer de volgende privacytoets uit: 1 Is de inzet van camera s noodzakelijk? 2 Kan het doel ook op een andere manier worden bereikt, met een

Nadere informatie

IP intercomsystemen. Zien wie er voor de deur staat en op afstand de deur openen met de Hikvision Connect App!

IP intercomsystemen. Zien wie er voor de deur staat en op afstand de deur openen met de Hikvision Connect App! IP intercomsystemen Zien wie er voor de deur staat en op afstand de deur openen met de Hikvision Connect App! Toepassing De IP (video)intecomsystemen van Hikvision zijn geschikt voor toepassing in: woonhuizen

Nadere informatie

software installatie handleiding Versie 15.02.7a

software installatie handleiding Versie 15.02.7a software installatie handleiding Versie 15.02.7a Bestemd voor onze pakketten met de FHC08SA DVR digitale video recorder Het opstarten van de software Voor het installeren van de software dient u de recorder

Nadere informatie

WC004 - Nightvision Chatcam. Belangrijk! Installeer eerst de driver voordat de Sweex Nightvision Chatcam wordt aangesloten!

WC004 - Nightvision Chatcam. Belangrijk! Installeer eerst de driver voordat de Sweex Nightvision Chatcam wordt aangesloten! WC004 - Nightvision Chatcam Inleiding Stel de Sweex Nightvision Chatcam niet bloot aan extreme temperaturen. Plaats het apparaat niet in direct zonlicht of in de dichte nabijheid van verwarmingselementen.

Nadere informatie

INSTALLATIE HANDLEIDING. Module DVR/Coax besturing. Versie 1.0 April 2017

INSTALLATIE HANDLEIDING. Module DVR/Coax besturing. Versie 1.0 April 2017 INSTALLATIE HANDLEIDING Module DVR/Coax besturing. Versie 1.0 April 2017 Voorwoord Hartelijk gefeliciteerd met de aankoop van uw DVR/Coax besturingsmodule. Deze handleiding is opgesteld om u alle informatie

Nadere informatie

AN0034-NL. Hoe voeg ik een camera toe aan Paxton10. Overzicht

AN0034-NL. Hoe voeg ik een camera toe aan Paxton10. Overzicht Hoe voeg ik een camera toe aan Paxton10 Overzicht Het instellen van Paxton10 als videomanagementsysteem is eenvoudig. Hiermee kunt u Paxton10 gebruiken om uw videobeelden en toegangscontrole gebeurtenissen

Nadere informatie

720P HD IP Beveiligingscamera met PIR and Color Nightvision

720P HD IP Beveiligingscamera met PIR and Color Nightvision 720P HD IP Beveiligingscamera met PIR and Color Nightvision Gefeliciteerd met de aankoop van uw ELRO IP camera met Color Nightvision. Wij vinden het prettig als u zo snel mogelijk kunt genieten van dit

Nadere informatie

voeding TempWeb draadloze bewaking en registratie via internet Pa kwh ºC %rv IO CO 2

voeding TempWeb draadloze bewaking en registratie via internet Pa kwh ºC %rv IO CO 2 voeding TempWeb draadloze bewaking en registratie via internet ºC %rv IO CO 2 Pa kwh Eén systeem voor opslag en transport Ik word gewaarschuwd als er iets mis is, waar ik ook ben. Dat geeft zekerheid en

Nadere informatie

2. Uw digitale fotocamera en de computer

2. Uw digitale fotocamera en de computer 67 2. Uw digitale fotocamera en de computer Fotograferen met een digitale fotocamera is vandaag de dag erg populair. Het voordeel van een digitale camera is dat u de foto s direct kunt bekijken op uw camera.

Nadere informatie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie 2 Een brandmeldcentrale die eenvoudig is te installeren, configureren, te onderhouden en te gebruiken. LCD-scherm met statusindicatie

Nadere informatie

Mini O 180 MAAK DRAADLOOS VERBINDING MET THUIS, MET UW KANTOOR OF MET UW WINKEL. EN HOUD CONTACT MET UW FAMILIE EN HUISDIEREN.

Mini O 180 MAAK DRAADLOOS VERBINDING MET THUIS, MET UW KANTOOR OF MET UW WINKEL. EN HOUD CONTACT MET UW FAMILIE EN HUISDIEREN. Mini O 180 MAAK DRAADLOOS VERBINDING MET THUIS, MET UW KANTOOR OF MET UW WINKEL. EN HOUD CONTACT MET UW FAMILIE EN HUISDIEREN. Met de Mini O 180 kunt u altijd gerust zijn. De Mini O 180 is een Wi-Fi-camera

Nadere informatie

SMARTPHONE APPLICATIE HANDLEIDING

SMARTPHONE APPLICATIE HANDLEIDING SMARTPHONE APPLICATIE HANDLEIDING INHOUD GV Smartphone applicatie handleiding... 3 1 Enkele nota s:... 3 2 Windows Smartphone GV-MSView... 3 2.1 GV-MSView Live beelden instellen... 3 2.2 GV-MSView Opgenomen

Nadere informatie

Easy Series voor woningbouwprojecten Beveiligingsoplossingen voor luxe woningen en appartementcomplexen

Easy Series voor woningbouwprojecten Beveiligingsoplossingen voor luxe woningen en appartementcomplexen Easy Series voor woningbouwprojecten Beveiligingsoplossingen voor luxe woningen en appartementcomplexen 2 Easy Series inbraakcentrale Betrouwbare beveiliging vereenvoudigd Toegevoegde waarde voor uw innovatieve

Nadere informatie

Net2 Entry. Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar

Net2 Entry. Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Nieuwe generatie intercom met verbeterde functionaliteiten voor veelzijdige beveiliging en gebouwbeheer Net2 Entry is het meest gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

Een webwinkel starten Hoe doe je dat? Beeld slider met ipad, computer en android

Een webwinkel starten Hoe doe je dat? Beeld slider met ipad, computer en android Een webwinkel starten Hoe doe je dat? Beeld slider met ipad, computer en android Inhoudsopgave HOOFDSTUKKEN 1. Het juiste software pakket kiezen 2. Domeinnaam 2. Hosting 3. Template 4. PSP (Payment Service

Nadere informatie

Innovative Security Solutions ALARMSYSTEMEN CAMERABEWAKING TOEGANGSCONTROLE BRANDBEVEILIGING

Innovative Security Solutions ALARMSYSTEMEN CAMERABEWAKING TOEGANGSCONTROLE BRANDBEVEILIGING ALARMSYSTEMEN CAMERABEWAKING TOEGANGSCONTROLE BRANDBEVEILIGING CAMERA ALARM 1. Sterkens Security, uw partner voor al uw beveiliging 2. Servicegarantie 3. Meldkamer 4. Videoverificatie via meldkamer TOEGANG

Nadere informatie

IP CAMERA EMINENT DEMO 11 OKTOBER 2017

IP CAMERA EMINENT DEMO 11 OKTOBER 2017 IP CAMERA EMINENT DEMO 11 OKTOBER 2017 11/10/2017 Wat is een IP-camera IP camera s zijn camera s die gebruik maken van het Internet Protocol (IP). De beelden worden verzonden over een normaal computer

Nadere informatie

Cams2Connect. Altijd in beeld

Cams2Connect. Altijd in beeld Cams2Connect SportsConnect voor uw sportvereniging of sportkantine. Een aangename sfeer creëren met muziek of een sportwedstrijd live uitzenden in uw kantine, telefoneren intern/extern, een goed kassasysteem

Nadere informatie

App4Broker : uw nieuwe app!

App4Broker : uw nieuwe app! App4Broker : uw nieuwe app! Pagina 1 van 20 Inhoudsopgave 1. U GEBRUIKT MYBROKER AL... 3 1.1. APP4BROKER DOWNLOADEN OP UW TABLET... 3 1.2. INSTALLATIE VAN HET CERTIFICAAT... 4 2. U HEEFT NOG NOOIT MET

Nadere informatie

Een webcam kiezen en gebruiken in 4 gemakkelijke stappen

Een webcam kiezen en gebruiken in 4 gemakkelijke stappen Een webcam kiezen en gebruiken in 4 gemakkelijke stappen 1. Kies een Logitech QuickCam -webcam die bij u past. 2. Installeer de Logitech QuickCam-software.. Installeer een instant messaging-toepassing.

Nadere informatie

Hoe installeren op tablet? (makelaar) Installatie handleiding

Hoe installeren op tablet? (makelaar) Installatie handleiding Hoe installeren op tablet? (makelaar) Installatie handleiding Inhoudsopgave 1. DE VEREISTEN... 3 2. MYBROKER IN 5 STAPPEN... 4 2.1. STAP 1 TABLET... 4 2.2. STAP 2 VERBINDING... 4 2.3. STAP 3 KLANTENZONE...

Nadere informatie

Vraag & Antwoord voor ambassadeursactie

Vraag & Antwoord voor ambassadeursactie 1. Waarom zou ik overstappen? 2. Wat kunnen klanten verwachten wanneer zij kiezen voor de diensten van PLINQ / TriNed? Wij in Heeze, Leende en Sterksel zijn met elkaar een mooi lokaal initiatief begonnen.

Nadere informatie

Camerabewaking op bedrijventerreinen

Camerabewaking op bedrijventerreinen Camerabewaking op bedrijventerreinen EVEN VOORSTELLEN Ad van den Berg Van 1976 tot 2005 werkzaam bij politie: Verkeer en ongevallendienst Werken in de wijk Mediation Recherche (specialisatie verdovende

Nadere informatie

Cameratoezicht op de werkvloer

Cameratoezicht op de werkvloer Cameratoezicht op de werkvloer DO S AND DON TS VOOR WERKGEVERS Voer de volgende privacytoets uit: 1 Is de inzet van camera s noodzakelijk? 2 Kan het doel ook op een andere manier worden bereikt, met een

Nadere informatie

Veiligheid en comfort binnen handbereik

Veiligheid en comfort binnen handbereik TOUCH SCREEN BEDIENDEEL Veiligheid en comfort binnen handbereik INT TSG De perfecte match voor zowel een traditioneel als modern interieur, dankzij het kleine formaat en het strakke design. touch screen

Nadere informatie

Nieuw: controllers van Syel Europe

Nieuw: controllers van Syel Europe INDUSTRIËLE ELEKTRONICA Nieuw: controllers van Syel Europe De compacte controller die intelligent én voordelig is. voor seriebouw en klantspecifieke toepassingen voor complexe berekeningen én eenvoudige

Nadere informatie

Ongevallenverzekering Collectief

Ongevallenverzekering Collectief Ongevallenverzekering Collectief Voor bedrijven, scholen, verenigingen en stichtingen www.interpolis.nl 7899 032006 Philip de Bruin, Bloemenzaak Belle Fleur Een mooi gebaar voor werknemers Ongeveer acht

Nadere informatie

DATRO TELEMATICA INSTALLATEUR

DATRO TELEMATICA INSTALLATEUR DATRO TELEMATICA INSTALLATEUR Nieuwsticht 7 3113 BH Schiedam Tel: 010-2462111 Fax: 010-2462110 www.datro.nl info@datro.nl Inhoudsopgave -Organisatie Datro bv -Ons werkgebied -Activiteiten Datro bv Organisatie

Nadere informatie

Nederlandse versie. Inleiding. Inhoud van de verpakking. Belangrijk! WC002 Sweex USB Webcam 100K with Microphone

Nederlandse versie. Inleiding. Inhoud van de verpakking. Belangrijk! WC002 Sweex USB Webcam 100K with Microphone WC002 Sweex USB Webcam 100K with Microphone Inleiding Allereerst hartelijk dank voor de aanschaf van de Sweex USB Webcam 100K with Microphone. Met deze webcam kun je gemakkelijk video- en voicechatten

Nadere informatie

Smart filmen. Filmen met smartphone en tablet. Probeer het zelf!!!

Smart filmen. Filmen met smartphone en tablet. Probeer het zelf!!! Smart filmen Filmen met smartphone en tablet Vanavond 1. Introductie 2. Het filmen met een smartphone 3. Internet gebruik bij een smartphone 4. Zelf stoeien met smartphone filmen Werkwijze Houd het interactief

Nadere informatie

DVR0404 / DVR0804 handleiding Web interface v1.1

DVR0404 / DVR0804 handleiding Web interface v1.1 DVR0404 / DVR0804 handleiding Web interface v1.1 Open Internet Explorer en vul het IP adres van de recorder in, bijv: http://192.168.1.15 Het IP adres is ook te achterhalen via het menu op de recorder

Nadere informatie

Handleiding Gold- en Superstation

Handleiding Gold- en Superstation 1 Configuratie... 3 On Site... 4 Live bekijken... 4 Uitleg scherm... 4 1. Omschrijving beeld... 5 2. Selecteren Beeldscherm... 5 3. Selecteren Camera en weergave type Opname... 5 4. Datum en Uur van de

Nadere informatie

Belangrijke Informatie

Belangrijke Informatie Belangrijke Informatie Geachte relatie, Deze Dahua NVR beschikt over de nieuwste generatie firmware. Deze firmware beschikt over vele nieuwe mogelijkheden. Veel van deze nieuwe functionaliteiten worden

Nadere informatie

Onze focus is om professionele videobewaking toegankelijk te maken voor iedereen. Veilige video-opslag en eenvoudig in het gebruik

Onze focus is om professionele videobewaking toegankelijk te maken voor iedereen. Veilige video-opslag en eenvoudig in het gebruik Onze focus is om professionele videobewaking toegankelijk te maken voor iedereen Veilige video-opslag en eenvoudig in het gebruik 2 Eenvoudig en betrouwbaar Frank Moore, eigenaar van Keymusic 3 Eenvoudig

Nadere informatie

Resultaten camera shoot out

Resultaten camera shoot out Resultaten camera shoot out Een initiatief van: 15/04/2016 Resultaten camera shoot out 2 Mede mogelijk gemaakt dankzij : 15/04/2016 Resultaten camera shoot out 3 Deelnemende merken : 15/04/2016 Resultaten

Nadere informatie

Klik met de rechtermuisknop in het scherm, er komen nu menu opties tevoorschijn. Ga naar hoofdmenu en daarna naar Systeem Algemeen

Klik met de rechtermuisknop in het scherm, er komen nu menu opties tevoorschijn. Ga naar hoofdmenu en daarna naar Systeem Algemeen Snel start gids NVR Start de NVR op en verbind de NVR en de IP-camera s met internet en stroom. Tijd en algemene gegevens instellen hoofdmenu en daarna naar Systeem Algemeen Tijdzone: Kies de juiste tijdzone

Nadere informatie

W W W. E - D O M O T I C A. C O M

W W W. E - D O M O T I C A. C O M WWW.E-DOMOTICA.COM Samenwonen Met e-domotica heeft u één systeem waarmee u veiligheid, comfort én energiebesparing voor uw huis regelt. U kunt controleren of het licht uit is, beelden van de bewakingscamera

Nadere informatie

Servicecontracten Snel weer bereikbaar na een storing in uw telefooncentrale

Servicecontracten Snel weer bereikbaar na een storing in uw telefooncentrale Servicecontracten Snel weer bereikbaar na een storing in uw telefooncentrale Telefonisch niet meer bereikbaar door een storing in de telefooncentrale? Daar sta je als bedrijf niet vaak bij stil. Het is

Nadere informatie

Belangrijke Informatie

Belangrijke Informatie Belangrijke Informatie Geachte relatie, Deze Dahua NVR beschikt over de nieuwste generatie firmware. Deze firmware beschikt over vele nieuwe mogelijkheden. Veel van deze nieuwe functionaliteiten worden

Nadere informatie

HUREN - ZEPCAM T1 HUURPRIJZEN *) ZEPCAM T1 SYSTEEM. 1 dag 70 Euro. Geen huurkosten voor ophaal- en terugbrengdag

HUREN - ZEPCAM T1 HUURPRIJZEN *) ZEPCAM T1 SYSTEEM. 1 dag 70 Euro. Geen huurkosten voor ophaal- en terugbrengdag HUREN - ZEPCAM T1 De Zepcam T1 is een op de man gedragen video camera voor professioneel gebruik. Het systeem is effectief in het verminderen van agressie tegen personeel en zorgt voor door de rechter

Nadere informatie

M IMPROVING YOUR BUSINESS MOBILITY Mobistar Juni 1 2012. Hoe kiest u de juiste gsm voor uw bedrijf? UW ONDERNEMING alle krachten gebundeld

M IMPROVING YOUR BUSINESS MOBILITY Mobistar Juni 1 2012. Hoe kiest u de juiste gsm voor uw bedrijf? UW ONDERNEMING alle krachten gebundeld M IMPROVING YOUR BUSINESS MOBILITY Mobistar Juni 1 2012 Hoe kiest u de juiste gsm voor uw bedrijf? UW ONDERNEMING alle krachten gebundeld 2 De mobiele trends: een wereld in verandering Groot of klein,

Nadere informatie

Overal uw huis onder controle

Overal uw huis onder controle Overal uw huis onder controle comfort energiebesparing personen alarm alarm camerabeveiliging www.e-domotica.com Bediening via: Basisstation Smartphone Tablet Voor wie: Voor iedereen Wanneer: Voor elke

Nadere informatie

Cams2Connect. Altijd in beeld

Cams2Connect. Altijd in beeld Cams2Connect SecurityConnect, een totaalconcept voor beveiligingsbedrijven. Een gecertificeerd, beveiligd VPN datanetwerk over DSL of glasvezel tot diensten als bijvoorbeeld internet toegang? Het gemak

Nadere informatie

Mogen wij ons voorstellen? EQUA b.v.

Mogen wij ons voorstellen? EQUA b.v. Mogen wij ons voorstellen? EQUA b.v. De naam achter 30 jaar ICT specialisme EQUA gelooft in kennis, focus en specialisme. Wij groeien door beter te worden. Sinds onze oprichting in 1984 doen wij daarom

Nadere informatie

4 slimme beveiligingscamera s voor buiten

4 slimme beveiligingscamera s voor buiten Onze vergelijkingsgids 4 slimme beveiligingscamera s voor buiten OP DE PROEFBANK Foscam Outdoor Nest Cam Outdoor Netatmo Presence Ring Stick Up Cam Waarom een slimme beveiligingscamera voor buiten installeren?

Nadere informatie

1. De Satelliet ontvanger.

1. De Satelliet ontvanger. U heeft dit document gedownload omdat u op zoek bent naar een satellietset voor uw camper, caravan, boot of ander recreatie object. Graag helpen wij u op weg om een juiste keuze te maken in de aanschaf

Nadere informatie

www.kno-tech.com AlarmLocator

www.kno-tech.com AlarmLocator KnoTech biedt innovatieve oplossingen in productbeveiliging en RFID technologie voor: Detailhandel Industrie Bibliotheken/Mediatheken Periferie Logistiek AlarmLocator RFID antidiefstal systeem voor materialen,

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Cloud. Een dienst van KPN ÉÉN

Dienstbeschrijving Cloud. Een dienst van KPN ÉÉN Dienstbeschrijving Cloud Een dienst van KPN ÉÉN Versie : 1.0 Datum : 12 april 2016 Inhoud 1 Dit is Cloud 3 2 Dit is Office 365 4 3 Specificatie Domeinnamen 7 4 Technische voorwaarden en service 8 Blad

Nadere informatie

Business Club DAS. Vrij om te ondernemen

Business Club DAS. Vrij om te ondernemen Business Club DAS. Vrij om te ondernemen Word lid en versterk direct uw bedrijf Altijd advies door een specialist wanneer ú dat wilt Een persoonlijk adviseur die u scherp houdt tijdens het ondernemen Uw

Nadere informatie

FACILA EENVOUDIG VEELZIJDIG ESTHETISCH

FACILA EENVOUDIG VEELZIJDIG ESTHETISCH FACILA EENVOUDIG VEELZIJDIG ESTHETISCH De veiligheid van uw huis begint bij de deur. Met de FACILA video-intercoms controleert u wie binnenkomt. Zoekt u een video-intercom die u gemakkelijk installeert,

Nadere informatie

Windows Defender. In dit hoofdstuk leert u:

Windows Defender. In dit hoofdstuk leert u: 7 Windows Defender Veel internetgebruikers downloaden wel eens een gratis programma van internet. Vaak realiseren zij zich niet dat sommige programma s onderdelen bevatten die informatie over de gebruikers

Nadere informatie

Productwijzer Pleziervaartuigenverzekering

Productwijzer Pleziervaartuigenverzekering Pleziervaartuigenverzekering Productwijzer Pleziervaartuigenverzekering Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de pleziervaartuigenverzekering. Welke

Nadere informatie

Vliegensvlug van start. Vodafone Thuis Internet, Bellen & TV

Vliegensvlug van start. Vodafone Thuis Internet, Bellen & TV Vliegensvlug van start Vodafone Thuis Internet, Bellen & TV Eenvoudige installatie in 3 stappen Verbind alles in huis met Vodafone Thuis De flexibiliteit en vrijheid die je kent van Vodafone Mobiel nu

Nadere informatie

Uw garagebedrijf goed verzekerd. De risico s van uw vak professioneel verzekerd

Uw garagebedrijf goed verzekerd. De risico s van uw vak professioneel verzekerd Uw garagebedrijf goed verzekerd De risico s van uw vak professioneel verzekerd 2 Grip op de risico s van uw garagebedrijf In uw garagebedrijf wordt veel met grote materialen en brandbare stoffen gewerkt.

Nadere informatie

Productwijzer. Pleziervaartuigverzekering

Productwijzer. Pleziervaartuigverzekering Productwijzer Pleziervaartuigverzekering I Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de pleziervaartuigenverzekering. Welke risico s dekt deze verzekering?

Nadere informatie

Lease. Service op maat

Lease. Service op maat Lease Service op maat Leasen via Santander Consumer Finance Het leasen van een auto is een uitstekende manier om werkkapitaal vrij te houden of vrij te maken. Maar bijvoorbeeld ook om de operationele zaken

Nadere informatie

Kwaliteit biedt zekerheid

Kwaliteit biedt zekerheid Kwaliteit biedt zekerheid PASS toegangssystemen is de specialist in het leveren, installeren en onderhouden van automatische deuren, slagbomen, speedgates, tourniquets en inzinkbare parkeerpalen. Kwaliteit

Nadere informatie