Verslag van de ALV d.d. 24 april 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verslag van de ALV d.d. 24 april 2014"

Transcriptie

1 Verslag van de ALV d.d. 24 april Verslag ALV d.d 23 april 2013 Akkoord en zonder wijzigingen vastgesteld. 2. Terugblik periode april 2013 tot april 2014 Wij zijn al weer bijna twee jaar het nieuwe bestuur van VC Set Up. Een aantal belangrijke onderdelen van beleid zijn gedurende dit jaar constant aan bod gekomen: Het financiële beleid; Het sponsorbeleid; Statuten en Huishoudelijk Reglement; Ontwikkelingen m.b.t. de trainers; Kosten/batenanalyse contributie leden De financiële structuur en werkwijze is in dit jaar stevig hervormd. Nadat Leo de financiële administratie had gesaneerd, hebben we met Paul een financieel scenario opgesteld, waardoor het voor de nieuwe penningmeester in een opslag duidelijk is wanneer en aan/door wie er betalingen gaan plaatsvinden. Ook is het kassysteem afgeschaft. Alle betalingen lopen nu door middel van overschrijvingen aan de hand van nota s (bonnen) en facturen. De sponsoring van VC Set Up berust op 3 pijlers: borden-shirts-beachvolleybal. Er zijn 2 hoofdsponsors voor de nieuwe tenues namelijk Peters Textiel en Woninginrichting en Samenwerkende Ondernemers Meerlo. De sponsoring van de borden hebben we gesaneerd: oude, achterhaalde borden en contracten zijn opgeruimd en er zijn nieuwe voor in de plaats gekomen. Diverse bedrijven zijn aangeschreven, maar dit heeft niet het gewenste resultaat opgeleverd. We hebben met de werkgroep sponsoring gebrainstormd over allerlei vormen van fondsenwerving: Een benefietdiner voor VC Set Up; Relatie leggen tussen bordsponsoren en het beachvolleybaltoernooi (bijvoorbeeld gratis inschrijven) Organiseren van bedrijfscontactbijeenkomsten; Arrangementen organiseren via het Karrewiel. De werkgroep gaat hier mee verder en kan ook versterking gebruiken!

2 De Statuten en het Huishoudelijk Reglement zijn in het najaar geactualiseerd en in een extra ALV vastgesteld. De ALV heeft met name in het HR een aantal nieuwe artikelen laten opnemen, gericht op de inbreng van de jeugd. De nieuwe statuten zijn op 30 december notarieel van kracht geworden. Aan het begin van het afgelopen seizoen heeft Ton Hendriks afscheid genomen van VC Set Up. Dit heeft geleid tot een aantal verschuivingen en wisselingen van trainers. Gelukkig heeft de TC dit probleem voortvarend en adequaat opgelost. Inmiddels hebben we een nieuwe trainer aangesteld: Koen Hendriks. Koen is hier aanwezig, welkom. Koen stelt zichzelf voor. In dit afgelopen seizoen heeft het bestuur zich gebogen over de vraag: wat krijgen leden van VC Set Up voor hun contributie? We hebben een kosten-/batenanalyse gemaakt en zijn tot een aantal conclusies gekomen die van invloed zullen zijn (na instemming in de ALV) op de contributies. We spreken er straks over. Ten slotte: De dames volleyballers lopen er weer prachtig bij in hun nieuwe tenues. Er was een grote opkomst bij het dauwtrappen van VC Set Up. Het was weer prima georganiseerd op een mooie route. We hadden een drietal buitengewoon succesvolle beachvolleybaltoernooien op ons nieuwe terrein bij camping het Karrewiel. Dat smaakt naar meer! Ook de potgrondactie en Merlin Pop waren weer een succes. Het bestuur heeft geprobeerd om ook een nieuwe actie voor jeugdleden (bloembollen) van de grond te krijgen. Helaas is dat (nog?) niet gelukt. 3. Verslag kascommissie Herman Kohrman neemt het woord. De financiële administratie ziet er perfect uit. Er zijn geen onregelmatigheden geconstateerd. Hij complimenteert het (kleine) bestuur met de uitvoering van de vele taken, waar onder met name de financiële taken. De voorzitter bedankt de kascommissie. Als nieuwe kascommissie zijn de volgende leden beschikbaar: Herman Kohrman en Jan Gerrits 4. De Jaarrekening 2013 en de begroting 2014 De penningmeester bespreekt de Jaarrekening Er is een fors tekort ( 5000) ontstaan als gevolg van een te optimistische inschatting van de inkomsten van de acties en de opbrengsten van de sponsoring. In totaal minder. De kledingpost is fors hoger als gevolg van de nieuwe tenues voor de dames.

3 In de begroting voor 2014 hebben we realistische inkomsten begroot, maar dan nog is het verwachte batig saldo miniem ( 175). Joris Berk vraagt om een extra ALV in november als blijkt dat er weer tegenvallende resultaten te verwachten zijn. De voorzitter is hier niet op tegen, maar hij verwacht niet dat er weer sprake zal zijn van een groot tekort. In de stemming blijkt dat de overgrote meerderheid geen behoefte heeft aan een extra ASLV bij tegenvallende financiële prestaties. De ALV vraagt aan het bestuur om een post op te nemen voor opleidingen. Het bestuur zal naar ruimte hiervoor gaan zoeken. 5. De contributie Op basis van een kosten-batenanalyse heeft het bestuur een wijzigingsvoorstel op de website gezet met als belangrijke nieuwe punten: Bijdrage voor gebruik shirts ( 7,50) Toeslag bij twee keer trainen Extra bondsbijdrage ( 2,50) De bijdrage voor gebruik shirts zal op een aparte post geboekt worden voor nieuwe tenues. Deze aanpassingen leveren onze vereniging aan extra inkomsten op. De ALV gaat akkoord met deze aanpassingen. 6. Het (nieuwe) meerjarenbeleidplan De voorzitter geeft een korte inleiding. Een nieuw beleidsplan voor onze vereniging kent een groot risico. Het wordt al gauw een papieren document dat voor het bestuur hopelijk een richtsnoer is, maar voor de meeste leden een onbekend bestuurlijk stuk. We willen met dit document een poging wagen om er een gezamenlijke notitie van te maken: van bestuur, trainers, coaches, spelers, speelsters, vrijwilligers en ouders van onze jeugdleden. We willen dit bereiken door aan alle betrokkenen deze notitie voor te leggen en om reacties te vragen. Daar moet het dan niet bij blijven. We zullen regelmatig ons doen en laten moeten blijven spiegelen aan datgene wat we aan ambities in dit plan hebben vastgelegd. Dus geen mooie volzinnen op (een geduldig) papier, maar richtingwijzers om ons handelen bij te sturen. In de komende ALV zullen we dit ook steeds agenderen: hoe zit het met onze ambities en moeten we al dan niet bijsturen? Ook tussentijds zal het bestuur aan de verschillende commissies vragen of we nog op het goede spoor zitten of dat we bij moeten sturen.

4 Zo houden we elkaar scherp en blijft VC Set Up een bloeiende vereniging met veel onderlinge betrokkenheid. Vervolgens loopt de voorzitter het beleidsplan door en geeft bij de verschillende hoofdstukken een korte toelichting. De ALV stemt in met het nieuwe beleidsplan. 7. Uitbreiding bestuur Al bijna een jaar heeft het bestuur geen secretaris meer. Sinds het afscheid van Leo Willems in augustus 2013, is het bestuur al op zoek naar een nieuwe secretaris. Helaas zijn wij daar nog niet in geslaagd. Sinds 6 maart is daar een tweede vacature bijgekomen. Paul Janssen, onze penningmeester, heeft te kennen gegeven deze functie niet meer te kunnen / willen combineren met zijn werk en privé leven. Op dit moment zijn er dus maar twee bestuursleden: Roel de Lange en ondergetekende. Roel is nu interim penningmeester en ikzelf ben interim secretaris en voorzitter. In onze brief hebben wij aangegeven dat wij in geval van het ontbreken van nieuwe kandidaten zullen opstappen. Een aantal leden hebben wel te kennen gegeven, dat zij een deeltaak van het secretariaat op zich willen nemen. Het bestuur neemt als standpunt in, dat een dergelijke werkgroep secretariaat - voorlopig - kan functioneren als aanvulling op het bestuur. De voorzitter vraagt aan de ALV om met deze variant op de functie van secretaris in te stemmen. De ALV stemt hiermee in. 8. Formeel afscheid van Leo Willems als bestuurslid Tijdens de ALV wordt de vergadering onderbroken door de binnenkomst van de burgemeester van Horst aan de Maas, de heer Kees van Rooij, die na een toespraak Leo Willems de versierselen behorende bij een Koninklijke Onderscheiding, overhandigt. De ALV heft vervolgens het glas op Leo! Het bestuur van VC Set Up overhandigt Leo een oorkonde voor het erelidmaatschap van Leo (dat was hij al) en geeft een restauranttegoedbon als blijk van dank voor het vele werk dat Leo voor onze vereniging heeft verricht.

5 9. Rondvraag Henk Steeghs meldt dat Nevobo het streven heeft om meer Cool Moves Volley (CVM) beach toernooitjes te organiseren in Regio Zuid. Hiervoor stelt Nevobo een kleine opstartsubsidie beschikbaar voor de organiserende vereniging. In samenwerking met de gemeente Horst aan de Maas organiseert Nevobo een bijeenkomst voor alle volleybalverenigingen in de gemeente, waarin aandacht gegeven zal worden voor het organiseren van het CMV beachtoernooi in Meerlo. Het doel is om meer inschrijvingen te krijgen voor de jongste doelgroep. Verder zal er getracht worden toernooien qua data op elkaar af te stemmen. Tot slot zal in het kader van kennisdelen een afvaardiging van Set Up uitleg geven over het opstarten van een eigen beachaccommodatie, zodat andere verenigingen hiermee hun voordeel kunnen doen. Koos de Schipper stelt de vraag of opleidingen (bijv. onze succesvolle jeugdopleiding) vanuit de NeVoBo gesubsidieerd kunnen worden. Henk Steeghs beantwoordt die vraag met het feit dat dit bij de eredivisie al niet meer mogelijk is. Koos de Schipper stelt dat het bestuur nog gedechargeerd moest worden voor de jaarrekening. De ALV verleent daarop decharge aan het bestuur. De voorzitter bedankt alle aanwezige leden voor hun aanwezigheid en inbreng en sluit de vergadering.

Beleidsplan VC Set Up

Beleidsplan VC Set Up Beleidsplan VC Set Up 2014-2018 ALV 24 april 2014 Inhoudsopgave blz. 1. Voorwoord 2 2. Missie: waar staat VC Set Up voor. 3 3. Huidige stand van zaken 4. Ambities voor de komende jaren 5 4.1. Training

Nadere informatie

Jaarverslag 2018 april 2018

Jaarverslag 2018 april 2018 Jaarverslag 2018 april 2018 Jaarverslag 2018 Inleiding Met het jaarverslag geeft het bestuur een overzicht van ondernomen activiteiten en van ontwikkelingen die in 2018 op ons pad zijn gekomen. Op maandag

Nadere informatie

Notulen. Algemene ledenvergadering van 09-11-2013. Datum: 09-11-2013 Locatie: Sporthal Eckart ; Weegschaalstraat 1 te Eindhoven Tijd: 11:00-12:10 uur

Notulen. Algemene ledenvergadering van 09-11-2013. Datum: 09-11-2013 Locatie: Sporthal Eckart ; Weegschaalstraat 1 te Eindhoven Tijd: 11:00-12:10 uur Notulen Algemene ledenvergadering van 09-11-2013 Datum: 09-11-2013 Locatie: Sporthal Eckart ; Weegschaalstraat 1 te Eindhoven Tijd: 11:00-12:10 uur Aanwezig bestuur: Henk Dibbets (voorzitter), Dorus de

Nadere informatie

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld.

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld. Vergadering: Algemene Leden Vergadering Datum: 24 september 2014 Aanvang: 19:30 Aanwezig: Kars Schuiten (vz), Harro Prins (penningmeester), Anne Veenker (bestuurslid Jeugd), Gert- Jan Kloppenburg (tc)

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement van Studentenvolleybalvereniging UvO Versie juni 2013.

Huishoudelijk Reglement van Studentenvolleybalvereniging UvO Versie juni 2013. Huishoudelijk Reglement van Studentenvolleybalvereniging UvO Versie juni 2013. Artikel 1. Algemeen. 1.1 Op iedere plaats in dit reglement dient men voor hij te lezen hij/zij en voor zijn zijn/haar. Artikel

Nadere informatie

Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015

Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015 Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015 Dagelijks bestuur Karel Evers John Martens (afwezig) Commissieleden Mirjam Frijters Jan de Koning Geert van Almen Functie Voorzitter

Nadere informatie

Notulen Algemene ledenvergadering VV Callantsoog 28 oktober Aanvang uur

Notulen Algemene ledenvergadering VV Callantsoog 28 oktober Aanvang uur Notulen Algemene ledenvergadering VV Callantsoog 28 oktober 2014. Aanvang 20.00 uur 1. Opening ( Ap) Voorzitter Ap opent vergadering en heet aanwezigen welkom. 2. Notulen vorige ALV Geen notulen besproken

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering 20 oktober 2015

Notulen jaarvergadering 20 oktober 2015 Notulen jaarvergadering 20 oktober 2015 Opening Ger lijnders opent de vergadering en heet de aanwezige leden, 52 in getal, van harte welkom. Ondanks de dag en het tijdstip een mooie opkomst. Het dames

Nadere informatie

1 Bestuur 2. 2 Commissies 4

1 Bestuur 2. 2 Commissies 4 Blauw Wit bestaat uit een bestuur en een aantal commissies. Inhoud 1 Bestuur 2 1.1 Voorzitter: 2 1.2 Vice voorzitter: 2 1.3 Penningmeester: 2 1.4 Secretaris 2 1.5 Wedstrijdsecretariaat 3 1.6 Hoofd Technische

Nadere informatie

Notulen NEVIR Algemene Leden Vergadering 24 juni 2019

Notulen NEVIR Algemene Leden Vergadering 24 juni 2019 Notulen NEVIR Algemene Leden Vergadering 24 juni 2019 Van de Algemene Leden Vergadering (ALV) van de NEDERLANDSE VERENIGING VOOR INVESTOR RELATIONS (NEVIR), gehouden op maandag 24 juni 2019 om 16:30 uur

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT Dartsvereniging De Stedendriehoek D.V.S. Apeldoorn.

HUISHOUDELIJK REGLEMENT Dartsvereniging De Stedendriehoek D.V.S. Apeldoorn. HUISHOUDELIJK REGLEMENT Dartsvereniging De Stedendriehoek D.V.S. Apeldoorn. HUISHOUDELIJK REGLEMENT. 1. Bestuur. 1.1 Posities binnen het bestuur moeten zijn: Voorzitter, Secretaris, en Penningmeester.

Nadere informatie

Beleidsplan VC-Argos

Beleidsplan VC-Argos Beleidsplan VC-Argos 2017-2022 Bart Haerkens VC-Argos 1-8-2017 Inhoudsopgave 1. Inleiding, missie en visie... 1 2. Beleidsthema 1: Samenwerking... 2 3. Beleidsthema 2: De organisatie... 3 4. Beleidsthema

Nadere informatie

Ledenvergadering maart 2013 Van harte welkom!

Ledenvergadering maart 2013 Van harte welkom! Ledenvergadering maart 2013 Van harte welkom! Webversie presentatie 21 maart 2013 Agenda 19.30 19.40 Welkom 19.40 20.20 Presentatie 20.20 21.00 Vragen en antwoorden 21.00 Sluiting Aanleiding tot de herinrichting

Nadere informatie

Notulen Algemene Leden Vergadering Volleybalvereniging Kalinko 10 september 2016 Locatie: Houtrust

Notulen Algemene Leden Vergadering Volleybalvereniging Kalinko 10 september 2016 Locatie: Houtrust Notulen Algemene Leden Vergadering Volleybalvereniging Kalinko 10 september 2016 Locatie: Houtrust Aanwezig: Mario Cosman (voorzitter), Peter Geval, Thea Cosman, Jaqcueline Pronk, Kirsten van Deursen,

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE JAARVERGADERING VAN 17 NOVEMBER 2016

NOTULEN VAN DE JAARVERGADERING VAN 17 NOVEMBER 2016 NOTULEN VAN DE JAARVERGADERING VAN 17 NOVEMBER 2016 Domburg, 18 november 2016 De (jeugd)voorzitter heet alle aanwezigen welkom op deze jaarvergadering. Hij geeft aan de jaarvergadering te zullen leiden

Nadere informatie

Financieel jaarverslag

Financieel jaarverslag Financieel jaarverslag 2016-2017 Inhoudsopgave H.1 Jaarverslag penningmeester H.2 Rekening van baten en lasten H.3 Begroting 2017-2018 H.4 Kascommissie 1. Jaarverslag penningmeester Het financieel jaarverslag

Nadere informatie

De notulen van de ALV van worden goedgekeurd. Henk levert een verslag van het afgelopen jaar:

De notulen van de ALV van worden goedgekeurd. Henk levert een verslag van het afgelopen jaar: Agenda Algemene Ledenvergadering Nederlandse Vereniging Wenen vrijdag 23.03.2018, 19:00-20:00 Flanagan s Irish Pub, Schwarzenbergstraße 1-3, 1010 Wenen 1. Opening Aanwezig: 28 leden. Volgens de statuten

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT Dartsvereniging De Stedendriehoek (D.V.S.)

HUISHOUDELIJK REGLEMENT Dartsvereniging De Stedendriehoek (D.V.S.) HUISHOUDELIJK REGLEMENT Dartsvereniging De Stedendriehoek (D.V.S.) HUISHOUDELIJK REGLEMENT. 1. Bestuur. 1.1 Posities binnen het dagelijks bestuur moeten zijn: Voorzitter, Secretaris, en Penningmeester.

Nadere informatie

WELKOM. 22 april 2015

WELKOM. 22 april 2015 WELKOM 22 april 2015 Agenda 1. Opening 2. Mededelingen 3. Voorstelling bestuursleden 4. Goedkeur Statuten en huishoudelijk reglement 5. Vaststellen bijdrage 6. Begroting 7. Aanstellen Kascommissie 8. Vesteda

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement volleybalvereniging Zovoc

Huishoudelijk reglement volleybalvereniging Zovoc Huishoudelijk reglement volleybalvereniging Zovoc Algemeen Artikel 1 Algemene bepaling 1. Dit huishoudelijk reglement is een nadere uitwerking van het bepaalde in artikel 20 van de statuten van de volleybalvereniging

Nadere informatie

UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014.

UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014. Algemen e ledenv e rgade ring 2014 UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014. Aan de leden van alle commissies en leden die een zelfstandige functie bekleden binnen Dalvo. Zoals gebruikelijk

Nadere informatie

Financieel jaarverslag

Financieel jaarverslag Financieel jaarverslag 2011-2012 Inhoudsopgave H.1 Jaarverslag penningmeester H.2 Waarderingsgrondslagen H.3 Rekening van baten en lasten H.4 Balans H.5 Kascommissie 1. Jaarverslag penningmeester Het financieel

Nadere informatie

Onderwerp Discussie Uitkomst

Onderwerp Discussie Uitkomst Betreft 20180313_Verslag_ALV_GV_Sportuna_concept.docx Agenda [Allen Besluitvormend] Aanvullen & vaststellen Mededelingen Actuele & relevante mededelingen Verslag & actiepunten Vastellen verslag ALV 05-08-2017

Nadere informatie

ALV HC Nuenen. 22 Juni 2015

ALV HC Nuenen. 22 Juni 2015 ALV HC Nuenen 22 Juni 2015 Agenda Opening en vaststelling agenda Ingekomen stukken Notulen voorgaande ALV Terugblik op het afgelopen seizoen Vooruitblik naar komend seizoen Verkiezing nieuwe voorzitter

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement vastgesteld op ALV 6 oktober 2016.

Huishoudelijk reglement vastgesteld op ALV 6 oktober 2016. vastgesteld op ALV 6 oktober 2016. ALGEMEEN Artikel 1. Dit huishoudelijk reglement geeft nadere regels zoals aangegeven in artikel 17 van de statuten d.d. 6 oktober 2016. LIDMAATSCHAP Artikel 2. 1. Een

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering Volleybalvereniging Relay Langedijk

Algemene ledenvergadering Volleybalvereniging Relay Langedijk Algemene ledenvergadering Volleybalvereniging Relay Langedijk Noord- Scharwoude, 26 november 2014 Verslag/notulen 1 Opening Voorzitter opent de vergadering en meldt de personen die zich hebben afgemeld.

Nadere informatie

Taken en verantwoordelijkheden. Bestuur ETV de Helster Versie 3.0

Taken en verantwoordelijkheden. Bestuur ETV de Helster Versie 3.0 Taken en verantwoordelijkheden Bestuur ETV de Helster Versie 3.0 Inleiding De taken van de bestuursleden zijn gebaseerd op de organisatiestructuur van de vereniging en de taak verdeling binnen het bestuur.

Nadere informatie

Verslag van de Algemene Leden Vergadering (ALV) d.d. 20-04-2015

Verslag van de Algemene Leden Vergadering (ALV) d.d. 20-04-2015 Verslag van de Algemene Leden Vergadering (ALV) d.d. 20-04-2015 Aanwezig: Bertie Simons-Poels; Roland van Hooft; Martin Vissers; Karin Vestjens; Wilma Hendrix; Leo Willems; L. Beurskens; T. Coenders; Jan

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van de volleybalvereniging Voluit

Huishoudelijk reglement van de volleybalvereniging Voluit Huishoudelijk reglement van de volleybalvereniging Voluit Wijziging reglement Artikel 1 Wijzigingen in dit reglement treden in werking op de dag, nadat de ledenvergadering daartoe heeft besloten, tenzij

Nadere informatie

HSVB TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN

HSVB TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN HSVB TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN HSVB kent vrijwilligers die voor hun werkzaamheden niet betaald worden. De ervaring is dat het steeds moeilijker wordt om vrijwilligers te vinden. Wil je als vereniging

Nadere informatie

Financieel jaarverslag

Financieel jaarverslag Financieel jaarverslag 2012-2013 Inhoudsopgave H.1 Jaarverslag penningmeester H.2 Waarderingsgrondslagen H.3 Rekening van baten en lasten H.4 Balans H.5 Kascommissie 1. Jaarverslag penningmeester Het financieel

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT van de Wierdense Korfbalvereniging BLAUW-ZWART CLUBKLEUREN Artikel 1: De clubkleuren zijn blauw en zwart. In het tenue komen deze kleuren op de volgende wijze tot uiting: Blauw

Nadere informatie

Discussie 5 januari 2014

Discussie 5 januari 2014 Discussie 5 januari 2014 Strategie Structuur Cultuur Verloop ledenbestand Ledenbestand (spelend) Overzicht teams Categorie Subcategorie Niveau Plaats Competitie Gem. leeftijd Aantal spelers Trainings frequentie

Nadere informatie

BESTUURSFUNCTIES. Taken en verantwoordelijkheden

BESTUURSFUNCTIES. Taken en verantwoordelijkheden BESTUURSFUNCTIES Taken en verantwoordelijkheden Voorzitter Secretaris Penningmeester Commissie Wedstrijdzaken Technische Commissie Jeugdcommissie Interne Coördinator Mei 2012 VOORZITTER De taken en verantwoordelijkheden

Nadere informatie

HLB Van Daal/DS. Beleidsplan HLB Van Daal/DS. Bestuur HLB Van Daal/DS

HLB Van Daal/DS. Beleidsplan HLB Van Daal/DS. Bestuur HLB Van Daal/DS HLB Van Daal/DS Beleidsplan 2017-2022 24-07-2017 HLB Van Daal/DS Bestuur HLB Van Daal/DS HLB Van Daal/DS wil een sportieve en gezellige volleybalvereniging zijn waar sport en sfeer samen komen en waarin

Nadere informatie

Notulen NEVIR Algemene Leden Vergadering 1 juni 2018

Notulen NEVIR Algemene Leden Vergadering 1 juni 2018 Notulen NEVIR Algemene Leden Vergadering 1 juni 2018 Van de Algemene Leden Vergadering (ALV) van de NEDERLANDSE VERENIGING VOOR INVESTOR RELATIONS (NEVIR), gehouden op vrijdag 1 juni 2018 om 16:00 uur

Nadere informatie

Volleybalvereniging ADC

Volleybalvereniging ADC Volleybalvereniging ADC Sponsor promotie Onze voorzitter aan het woord. ADC is een vereniging met een professionele uitstraling, waarin wij voor iedereen een plaats willen bieden om te kunnen volleyballen.

Nadere informatie

2. Vaststelling notulen ledenvergadering d.d. 18 november Besluit: De notulen worden ongewijzigd vastgesteld.

2. Vaststelling notulen ledenvergadering d.d. 18 november Besluit: De notulen worden ongewijzigd vastgesteld. Notulen ALV 24 november 2017 Concept- 1. Opening door voorzitter Wim Timmermans. a. Doornemen van de agenda: er worden geen wijzigingen in de agenda aangebracht. b. Er wordt gevraagd of iedereen de aanwezigheidslijst

Nadere informatie

Notulen Algemene leden vergadering 27 november 2017

Notulen Algemene leden vergadering 27 november 2017 Notulen Algemene leden vergadering 27 november 2017 1. Opening door de voorzitter Welkom, voordat we beginnen met de agendavaststelling kijken we naar een filmpje over FreerunXtra. 2. Vaststellen agenda

Nadere informatie

In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures.

In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures. In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures 1 Voorwoord: Hier is al weer de derde nieuwsbrief van het seizoen 2017-2018.

Nadere informatie

Akte op 23 juli 2008 verleden voor mr. H.A. Kraayenhof, notaris te Borculo.

Akte op 23 juli 2008 verleden voor mr. H.A. Kraayenhof, notaris te Borculo. 1 Doorlopende tekst van de statuten van Volleybalvereniging Gemini Akte op 23 juli 2008 verleden voor mr. H.A. Kraayenhof, notaris te Borculo. www.berkelstede.nl Naam en zetel Artikel 1 De vereniging draagt

Nadere informatie

Agenda. 1. Welkom. 2. Financiën. 3. Ontwikkelingen n.a.v. ALV Rondvraag. 5. Afsluiting

Agenda. 1. Welkom. 2. Financiën. 3. Ontwikkelingen n.a.v. ALV Rondvraag. 5. Afsluiting a Onderwerp Algemene Ledenvergadering Pollux Datum 04-11-2015, 19:30 Locatie Paal 12 Aanwezig Bestuur: Henk Hazewinkel, George Steenbekke, Rob Schepers Leden, ouders, e.d.: 19 personen Afmeldingen: Henri

Nadere informatie

Notulen van de Algemene ledenvergadering van de NCCS d.d. 18 maart Aanwezig 5 bestuursleden, 41 leden + 24 machtigingen

Notulen van de Algemene ledenvergadering van de NCCS d.d. 18 maart Aanwezig 5 bestuursleden, 41 leden + 24 machtigingen Notulen van de Algemene ledenvergadering van de NCCS d.d. 18 maart 2017 Aanwezig 5 bestuursleden, 41 leden + 24 machtigingen Locatie Complex La Finca te Benalmádena 1. Voorzitter opent om 11,00 uur de

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van de Handbalclub Wittenhorst te Horst. Algemeen

Huishoudelijk reglement van de Handbalclub Wittenhorst te Horst. Algemeen Huishoudelijk reglement van de Handbalclub Wittenhorst te Horst Algemeen Art. 1 Het huishoudelijk reglement regelt de toepassing van de hier in opgenomen bepalingen, evenals de verdere inrichting en alle

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Artikel 1 Algemeen 1.1 Op iedere plaats in het reglement dient men voor hij te lezen hij/zij, en voor zijn zijn/haar. 1.2 Iedereen dient respectvol met elkaar om te gaan. Discriminatie

Nadere informatie

Woensdag 25 mei 2016 om 20u00. op het Theresialyceum, Professor Cobbenhagenlaan 5 te Tilburg.

Woensdag 25 mei 2016 om 20u00. op het Theresialyceum, Professor Cobbenhagenlaan 5 te Tilburg. Aan de leden van Volley Tilburg, Tilburg, 15 mei 2016 Betreft: Algemene Leden Vergadering d.d. woensdag 25 mei 2016 Beste leden, Hierbij nodigt het bestuur je uit voor het bijwonen van een Algemene Leden

Nadere informatie

SkiClub Zoetermeer e.o. Aangesloten bij de Nederlandse Ski Vereniging

SkiClub Zoetermeer e.o. Aangesloten bij de Nederlandse Ski Vereniging SkiClub Zoetermeer e.o. Aangesloten bij de Nederlandse Ski Vereniging Huishoudelijk Reglement Skiclub Zoetermeer e.o. SkiClub Zoetermeer e.o. is gevestigd te Zoetermeer en ingeschreven in het handelsregister

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering

Algemene Leden Vergadering Algemene Leden Vergadering 14-11-2011 Vanuit het bestuur aanwezig; Paul, Wim, Hans, Niek, Henk, Caroline en Monique Presentielijst leden, zie bijlage. Welkom 1. Paul opent de vergadering maar schorst hem

Nadere informatie

ZWIJNDRECHTSE ZWEM-EN POLOCLUB DE DEVEL

ZWIJNDRECHTSE ZWEM-EN POLOCLUB DE DEVEL Notulen van de Algemene Ledenvergadering ZZ & PC de Devel Gehouden op 20 April 2017 in het clubhuis van ZZ & PC de Devel te Zwijndrecht, Aanvang 20:00 uur. Aanwezig: 19 leden en 4 bestuursleden ( Martin

Nadere informatie

Inleiding Noodzaak Werkgroep

Inleiding Noodzaak Werkgroep Dit is de 2e nieuwsbrief van het seizoen 2012-2013 Voor de eerstvolgende nieuwsbrief kan tot 28 februari 2013 kopij ingeleverd worden bij l.j.kamphuis@chello.nl Van de voorzitter: Inleiding In deze nieuwsbrief

Nadere informatie

2. Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld.

2. Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld. Vergadering: Algemene Leden Vergadering Datum: 26 september 2013 Aanvang: 19:30 Aanwezig: Kars Schuiten (vz), Harro Prins (penningmeester), Jasper de Munck (bestuurslid), Johan Klein (bestuurslid recreanten),

Nadere informatie

een bloeiende vereniging

een bloeiende vereniging een bloeiende vereniging Waarom dit jaarplan? Waar willen we ook alweer naartoe? Wat zijn resultaten 2013-2014? Wat zijn de plannen 2014-2015? Bijlage: resultaten 2013-2014 in detail Waarom dit jaarplan?

Nadere informatie

Heb je vragen dan kun je altijd één van bovenstaande contactpersonen mailen of aanspreken.

Heb je vragen dan kun je altijd één van bovenstaande contactpersonen mailen of aanspreken. Leuk dat je lid bent geworden van TiVoC. Het bestuur heet je van harte welkom en we wensen je een leuke, sportieve tijd bij deze volleybalvereniging! We hopen dat je je snel thuis zult voelen. Daarom is

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement Huishoudelijk Reglement Volleybalvereniging Apollo te Numansdorp Opgericht 1981 Document: Huishoudelijk Reglement 2.0 Datum origineel: 19 maart 2012 Datum revisie: 1 juni 2015 Vastgesteld: Algemene Leden

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE VOLLEYBALVERENIGING ORION

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE VOLLEYBALVERENIGING ORION HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE VOLLEYBALVERENIGING ORION Artikel 1 De volleybalvereniging heet ORION. Artikel 2 Lidmaatschap De vereniging kent de volgende leden: 2a. Spelende leden: Senioren Recreanten

Nadere informatie

4. De statuten en het HR zijn bij de Secretaris van de Contactgroep aanwezig en op verzoek wordt een kopie aan de leden ter beschikking gesteld.

4. De statuten en het HR zijn bij de Secretaris van de Contactgroep aanwezig en op verzoek wordt een kopie aan de leden ter beschikking gesteld. 1. Inleiding 1. De vereniging Contactgroep Postactieven regio Soesterberg is gevestigd op de vliegbasis Soesterberg, gemeente Soest. De vereniging heeft notarieel vastgelegde statuten en is ingeschreven

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement Huishoudelijk Reglement Volleybalvereniging Apollo te Numansdorp Opgericht 1969 Document: Huishoudelijk Reglement 1.0 Datum opgesteld: 19 maart 2012 Vastgesteld: Algemene Leden Vergadering 6 juni 2012

Nadere informatie

Notulen Algemene ledenvergadering

Notulen Algemene ledenvergadering Notulen Algemene ledenvergadering 01-06-2016 Datum 01-06-2016 Tijd 19.30 21.30 Locatie Spetters (Bosbadhal) Aanwezig bestuur Harry Binnenmars (HB), Harry van der Molen (HM), Henk Nijzing (HN) en Karin

Nadere informatie

Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur

Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur 1 Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur Aanwezige bestuursleden : Jos Winnink (voorzitter) Jan Harm Bakhuys (secretaris) André Nieuwenhout

Nadere informatie

Welkom nieuw lid. Naast trainen en spelen van wedstrijden organiseert TiVoC ieder jaar leuke activiteiten, zoals:

Welkom nieuw lid. Naast trainen en spelen van wedstrijden organiseert TiVoC ieder jaar leuke activiteiten, zoals: Welkom nieuw lid Leuk dat je lid bent geworden van TiVoC. Het bestuur heet je van harte welkom en we wensen je een leuke, sportieve tijd bij deze volleybalvereniging! We hopen dat je je snel thuis zult

Nadere informatie

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Agenda Algemene leden vergadering 2018 Donderdag 5 april 2018 om 20.00 uur 1. Opening. 2. Mededelingen en ingekomen stukken. 3. Vaststellen agenda. 4. Notulen

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016.

Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016. Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016. 1. Opening, mededelingen. De voorzitter heet een ieder van harte welkom, een hartelijk welkom aan dhr. Heman Kreuzen oud lid van de Arnhemse Boys en geeft

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering Reddingsbrigade Heerhugowaard 07-10-2014

Algemene Leden Vergadering Reddingsbrigade Heerhugowaard 07-10-2014 Graag mobieltjes op stil en laptop s en tablets uit De zaal sluit om 21.55 uur Agenda voor vanavond: 1. Mededelingen / vast stellen agenda 2. Goedkeuring Notulen / stand van acties vorige ALV 3. Stand

Nadere informatie

1. Openingen De voorzitter heet iedereen welkom. Met name in ons nieuwe onderkomen, sporthal Duinwetering.

1. Openingen De voorzitter heet iedereen welkom. Met name in ons nieuwe onderkomen, sporthal Duinwetering. Algemene ledenvergadering NOVO Datum: Dinsdag 19 april 2015, 20.00uur Lokatie: Sportkantine Duinwetering Aanwezig: Leen de Koning, Sander van Grinsven, Marina van Kampen, Madelief Klinkenberg, Manon Vergunst,

Nadere informatie

Verslag Algemene Leden Vergadering van woensdag 28 september 2011 aanvang 19:30 uur in sporthal De Spont te Stadskanaal.

Verslag Algemene Leden Vergadering van woensdag 28 september 2011 aanvang 19:30 uur in sporthal De Spont te Stadskanaal. Verslag Algemene Leden Vergadering van woensdag 28 september 2011 aanvang 19:30 uur in sporthal De Spont te Stadskanaal. Afwezig met kennisgeving: Gea de Jonge; Carolien Visser; Jaap Wubs; Karel Moorman.

Nadere informatie

Club van 50. Informatieboekje

Club van 50. Informatieboekje Inhoud Onderwerp Bladzijde De Club van 50 3 Inschrijfformulier Club van 50 5 Reglement Club van 50 7 2 Club van 50 Wat is de Club van 50 en wat doet de Club van 50? Voor veel mensen die V.V. Stellendam

Nadere informatie

Taken en verantwoordelijkheden. Bestuur ETV de Helster Versie 1.3

Taken en verantwoordelijkheden. Bestuur ETV de Helster Versie 1.3 Taken en verantwoordelijkheden Bestuur ETV de Helster Versie 1.3 Inleiding De taken van de bestuursleden zijn gebaseerd op de organisatiestructuur van de vereniging en de taak verdeling binnen het bestuur.

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering RBC Slash dd 03 juni 2009.

Notulen jaarvergadering RBC Slash dd 03 juni 2009. Notulen jaarvergadering RBC Slash dd 03 juni 2009. Aanwezig: Kees van Kleef ( voorzitter ) Ernst Bronner ( Penningmester ) Gerda Kieftenburg ( Technische Commissie ) Frank Selbach ( Secretaris ) Luuk Franke

Nadere informatie

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Handelsregister: Alkmaar 40.63.48.67 MBSOV Bezoekadres: Verenigingsgebouw Dukdalf Hoofdgracht 1 1781 AA DEN

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement van SV Nootdorp

Huishoudelijk Reglement van SV Nootdorp Huishoudelijk Reglement van SV Nootdorp Het huishoudelijk reglement van SV Nootdorp is een verzameling van regels en bepalingen ter ondersteuning van de statuten van SV Nootdorp. Het huishoudelijk reglement

Nadere informatie

Notulen Algemene ledenvergadering van de Oudervereniging van de Michaelschool 26 september 2018 Michaël School Kerklaan 33 De Bilt

Notulen Algemene ledenvergadering van de Oudervereniging van de Michaelschool 26 september 2018 Michaël School Kerklaan 33 De Bilt Notulen Algemene ledenvergadering van de Oudervereniging van de Michaelschool 26 september 2018 Michaël School Kerklaan 33 De Bilt 1. Opening De voorzitter opent om 20.15 uur de vergadering. De aanwezigen

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement van volleybal

Huishoudelijk Reglement van volleybal Huishoudelijk Reglement van volleybal Geplaatst op 20 december 2017 door ineke Chris Huishoudelijk Reglement Irene Volleybal, Bilthoven Vastgesteld d.d. 29 november 2017. Waar in dit reglement hij staat,

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 14 maart 2016

Notulen Algemene Ledenvergadering 14 maart 2016 Notulen Algemene Ledenvergadering 14 maart 2016 Volgens de presentielijst waren er 22 leden aanwezigen 1. Opening, en mededelingen De voorzitter opent de vergadering en heet een ieder welkom. De voorzitter

Nadere informatie

Vastgestelde Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten

Vastgestelde Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Vastgestelde Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Plaats & datum: Brekers, 9 april 2016 Aanwezigen: Ivan Louer (IL, vz), Max de Groot (MdG, algemeen bestuurslid),

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Oudervereniging KBS De Bolster

Huishoudelijk reglement Oudervereniging KBS De Bolster Huishoudelijk reglement Oudervereniging KBS De Bolster DEFINITIE Artikel 1 Dit Huishoudelijk Reglement van de Oudervereniging Rooms Katholieke Basisschool De Bolster is een aanvulling op de statuten zoals

Nadere informatie

Voorstel vanuit de werkgroep samenwerking Sint Joris/Zeddam

Voorstel vanuit de werkgroep samenwerking Sint Joris/Zeddam Voorstel vanuit de werkgroep samenwerking Sint Joris/Zeddam Al enkele jaren spelen jeugdleden van Sint Joris en Zeddam samen in teams die bij de KNVB zijn aangemeld als SJT (samenwerkende jeugdteams).

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT BLOK EVC Versie datum 14 maart 2016 Goedgekeurd tijdens de Algemene Ledenvergadering 14 maart 2016

HUISHOUDELIJK REGLEMENT BLOK EVC Versie datum 14 maart 2016 Goedgekeurd tijdens de Algemene Ledenvergadering 14 maart 2016 Hoofdstuk 1 LIDMAATSCHAP VAN DE VERENIGING Aanvullend op de statuten artikel 6.1 t/m 6.4 Artikel 6.1.1 : Zij, die lid van de vereniging willen worden geven zich op doormiddel van het daartoe bestemde (website)

Nadere informatie

Verslag Algemene Leden vergadering d.d. 03 februari 2015

Verslag Algemene Leden vergadering d.d. 03 februari 2015 Verslag Algemene Leden vergadering d.d. 03 februari 2015 Aanwezig : P. Derks, K. Vasterman, M. Pouwels, G. Wouters, M. de Horde, J. de Folter, T. van der Linden, M. Meulendijks, H. Driessen, P. van Gemert,

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement tafeltennisvereniging Actief. Huishoudelijk reglement Tafeltennisvereniging Actief

Huishoudelijk reglement tafeltennisvereniging Actief. Huishoudelijk reglement Tafeltennisvereniging Actief Huishoudelijk reglement Tafeltennisvereniging Actief Vastgesteld d.d. 25-02-2014 Leden Artikel 1 1. De leden van de vereniging zijn onderverdeeld in de volgende categorieën: a. jeugdleden (recreant of

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement Huishoudelijk reglement Grondslag Artikel 1 Respect voor alle leden vormt de grondslag van de vereniging. Naam en zetel Artikel 2 De vereniging draagt de naam V.C. t Aogje. Zij is gevestigd te Breda. Dagelijks

Nadere informatie

Volleybalvereniging. Als sponsor van volleybalvereniging ADC bent u in goed gezelschap.

Volleybalvereniging. Als sponsor van volleybalvereniging ADC bent u in goed gezelschap. Volleybalvereniging Als sponsor van volleybalvereniging ADC bent u in goed gezelschap. www.adc-stein.nl Onze voorzitter aan het woord. ADC is een vereniging met een professionele uitstraling, waarin wij

Nadere informatie

Elburger Volleybal Vereniging

Elburger Volleybal Vereniging EXPLOITATIE OVERZICHT 2013-2014 2012/2013 2013/2014 2013/2014 2014/2015 2012/2013 2013/2014 2013/2014 2014/2015 UITGAVEN exploitatie begroting exploitatie begroting ONTVANGSTEN exploitatie begroting exploitatie

Nadere informatie

ALGEMENE LEDEN VERGADERING

ALGEMENE LEDEN VERGADERING ALGEMENE LEDEN VERGADERING Datum : 5 juni 2019 Tijd : 20.30-21.30 UUR Lokatie : Clubhuis SV DEN HOORN Zuidhoornseweg 4, Den Hoorn (ZH) Agenda 1. Opening en welkom door de voorzitter 2. Verslag van de reguliere

Nadere informatie

Financieel jaarverslag

Financieel jaarverslag Financieel jaarverslag 2015-2016 Inhoudsopgave H.1 Jaarverslag penningmeester H.2 Rekening van baten en lasten H.3 Begroting 2016-2017 H.4 Kascommissie 1. Jaarverslag penningmeester Het financieel jaarverslag

Nadere informatie

Financieel beleidsplan. KV Atalante

Financieel beleidsplan. KV Atalante Financieel beleidsplan KV Atalante september 2015 www.atalante.nl Inhoud 1. Algemeen...3 1.1 Inleiding...3 1.2 De financiële administratie...3 1.3 Bewaarplicht...3 2 Financiële beheersing...3 2.1 Inleiding...3

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering. TiVoC

Algemene ledenvergadering. TiVoC Algemene ledenvergadering TiVoC Agenda Extra algemene ledenvergadering Het bestuur stelt zich voor Stemming nieuwe bestuursleden Presentatie Beleidsplan 2015-2020 Borrel Even voorstellen Voorzitter Harald

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement Huishoudelijk Reglement U.S.D.V. U Dance Huishoudelijk reglement van de Utrechtse StudentenDansVereniging U Dance, zoals bedoeld in artikel 12 van de statuten. Artikel 1 Algemene Bepalingen 1. De in dit

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering. Dinsdag 12 april uur

Algemene Ledenvergadering. Dinsdag 12 april uur Algemene Ledenvergadering Dinsdag 12 april 2016 19.30 uur AGENDA 1. Opening door de (vice-)voorzitter 2. Bestuursmededelingen en ingekomen stukken 3. Vaststellen notulen ALV 2015 4. Behandeling jaarverslag

Nadere informatie

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014 Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014 Het bestuur van Hockey Club De Hoeksche Waard roept hierbij alle leden bijeen voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering op 11 juni 2014 in het clubhuis,

Nadere informatie

BELEIDSPLAN. Versie oktober 2013

BELEIDSPLAN. Versie oktober 2013 BELEIDSPLAN Versie oktober 2013 Op- of aanmerkingen op dit beleidsplan graag schriftelijk indienen bij het bestuur. Dit zal dan besproken worden in de bestuursvergadering. Na de volgende ledenvergadering

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 15 oktober Opening en vaststellen agenda

Notulen Algemene Ledenvergadering 15 oktober Opening en vaststellen agenda Notulen Algemene Ledenvergadering 15 oktober 2018 Opening en vaststellen agenda Met kennisgeving afwezig: Dries van Klompenburg, Erik v.d. Elzen, Walter Peek, Wouter Vermeulen en Jacob Vos Voorzitter Herman

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering V.C. Bladel d.d. 08 november 2012 in de Ambiani.

Verslag Algemene Ledenvergadering V.C. Bladel d.d. 08 november 2012 in de Ambiani. Verslag Algemene Ledenvergadering V.C. Bladel d.d. 08 november 2012 in de Ambiani. 1. Opening De voorzitter Ruud van Beek opent om 20.00 uur de vergadering en heet de 42 aanwezige VC Bladel leden welkom.

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Survivalrunners D RAN! Neede

Huishoudelijk Reglement Survivalrunners D RAN! Neede 1 Huishoudelijk Reglement Survivalrunners D RAN! Neede Het doel van dit Huishoudelijk Reglement is duidelijk op schrift stellen wat de regels zijn binnen Survivalrunners D RAN! Neede, inzake betalingen,

Nadere informatie

LEDEN. Artikel 1. BESTUUR. Artikel 2. De voorzitter.

LEDEN. Artikel 1. BESTUUR. Artikel 2. De voorzitter. HUISHOUDELIJK REGLEMENT AQUA NOVIO 94 LEDEN. Artikel 1. 1. Zij die lid van de vereniging wensen te worden richten het verzoek daartoe aan het bestuur met nauwkeurige opgave van naam, adres, geboortedatum,

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT.

HUISHOUDELIJK REGLEMENT. Voorwaarden, rechten en plichten. Leden HUISHOUDELIJK REGLEMENT. Artikel 1 1. Leden zijn natuurlijke personen die conform de statuten zijn toegelaten tot het lidmaatschap. 2. De vereniging kent leden en

Nadere informatie

Agenda. Waarom Kalinko 2020? Hoe zijn we gekomen tot Kalinko 2020? Kalinko 2020! Wat we niet gaan doen!

Agenda. Waarom Kalinko 2020? Hoe zijn we gekomen tot Kalinko 2020? Kalinko 2020! Wat we niet gaan doen! 1 Agenda Waarom Kalinko? Hoe zijn we gekomen tot Kalinko? Kalinko! Wat we niet gaan doen! 2 Reageren op dit document? Mail naar voorzitter@.nl Vastgesteld door de algemene ledenvergadering op 10-09-2016

Nadere informatie

Huishoudelijk regelement Oudervereniging Basisschool De Vlasbloem

Huishoudelijk regelement Oudervereniging Basisschool De Vlasbloem Huishoudelijk regelement Oudervereniging Basisschool De Vlasbloem DEFINITIE Artikel 1 Dit Huishoudelijk Reglement van de Oudervereniging Basisschool De Vlasbloem is een aanvulling op de statuten zoals

Nadere informatie

VOREO. 13 oktober 2014. Algemene Leden Vergadering 2014

VOREO. 13 oktober 2014. Algemene Leden Vergadering 2014 VOREO 13 oktober 2014 Algemene Leden Vergadering 2014 ALV 2014 1. Opening 2. Mededelingen bestuur 3. Vaststelling notulen 2013-2014 4. Verslagen van de commissies 5. Financieel verslag 6. Verkiesbaar stellingen

Nadere informatie

Voetbalvereniging FC Uden Accommodatie de Vlasakker Artillerieweg 1 Postbus 560 5400 AN Uden T.: 0413 26 17 13 W: wwwfcuden.nl

Voetbalvereniging FC Uden Accommodatie de Vlasakker Artillerieweg 1 Postbus 560 5400 AN Uden T.: 0413 26 17 13 W: wwwfcuden.nl Notulen van de Algemene Leden Vergadering van FC op 18 november 2013. 1. Opening & inleiding vergadering door de voorzitter. Hans van Collenburg opent de vergadering met een woord van welkom voor alle

Nadere informatie

Rijswijksche Hockey Club. Algemene Ledenvergadering

Rijswijksche Hockey Club. Algemene Ledenvergadering Rijswijksche Hockey Club Algemene Ledenvergadering 13 september 2011 Relevante financiële detail gegevens zijn bewust uit deze publieke presentatie weggelaten 1 Agenda 1. Opening 2. Mededelingen en ingekomen

Nadere informatie