2.1 De Boomhut: de organisatie die zich ondermeer ten doel stelt peuteropvang te verzorgen en voorzieningen voor buitenschoolse opvang.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "2.1 De Boomhut: de organisatie die zich ondermeer ten doel stelt peuteropvang te verzorgen en voorzieningen voor buitenschoolse opvang."

Transcriptie

1 ALGEMENE BEPALINGEN KC De Boomhut Deze algemene bepalingen zijn onderdeel van en een nadere specificatie op de algemene voorwaarden voor kinderopvang zoals landelijk door de branchevereniging Kinderopvang vastgesteld. Artikel 1. Toepasselijkheid. 1.1 Deze algemene bepalingen zijn van toepassing op dagopvang en buitenschoolse opvang voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 13 jaar bij De Boomhut. De contracten worden gesloten tussen De Boomhut en de contractant zijnde de ouder/verzorger van het in het contract genoemde kind. Artikel 2. Begripsbepalingen algemeen. 2.1 De Boomhut: de organisatie die zich ondermeer ten doel stelt peuteropvang te verzorgen en voorzieningen voor buitenschoolse opvang. 2.2 Het contract: een schriftelijke bevestiging van de tussen BSO De Boomhut en de contractant overeengekomen afspraken betreffende peuteropvang, buitenschoolse opvang: naam en geboortedatum kind, ingangsdatum, hoeveelheid dagdelen c.q. tijdseenheden opvang, prijs per jaar en per uur. 2.3 Contractant: de ouder c.q. verzorger, die voor één of meerdere kinderen van kinderopvang gebruik maakt. 2.4 Werkdagen: de dagen van de week met uitzondering van de zaterdag, de zondag, de algemeen erkende feestdagen. 2.5 Kinderopvang: de opvang van kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar in groepsverband, op vaste tijden, op werkdagen. 2.6 Peuteropvang: de opvang van kinderen in de leeftijd van 2-4 jaar in groepsverband, op vaste tijden op werkdagen 2.7 Voorschoolse opvang: de opvang van kinderen in de leeftijd van 4 jaar tot 12 jaar (of einde basisschool indien nader overeengekomen) op werkdagen voor schooltijd. (ook vroege peuteropvang op werkdagen voor peuterspeelzaaltijd vat hieronder: 2-4 jaar) 2.8 Tussenschoolse opvang: de opvang van kinderen in de leeftijd van 4 jaar tot 12 jaar (of einde basisschool indien nader overeengekomen) op werkdagen tussen schooltijd. 2.9 Naschoolse opvang: de opvang van kinderen in de leeftijd van 4 jaar tot 12 jaar (of einde basisschool indien nader overeengekomen) op werkdagen na schooltijd 2.10 Schooldagen: zijn dagen die niet als vakantie- of vrije dagen worden aangemerkt Studiedagen: zijn dagen waarop de school gesloten is. De behoefte aan opvang moet uiterlijk twee weken van tevoren worden opgegeven bij de vestiging. Opvang kan op een andere dan de eigen vestiging plaatsvinden.

2 2.11 Vakantiedagen: zijn dagen wanneer een school in verband met vakantiemeerdere dagen achtereen gesloten is volgens het vakantierooster van de school. De behoefte aan opvang moet uiterlijk twee weken van te voren worden opgegeven bij De Boomhut. Opvang kan op een andere dan de eigen stamgroep plaatsvinden Kindplaats: de plaatsingscapaciteit die nodig is om één kind gedurende één jaar 5 dagen per week opvang te bieden Dagdeel kinderdagverblijf (KDV): een deel van een werkdag (ochtend of middag) Tijdseenheid buitenschoolse opvang (BSO): opvang in uren voor en na schooltijd, in vakanties en tijdens studiedagen Vervoerskosten/ophaalkosten: indien extern vervoer ingeschakeld wordt, wordt dit apart gefactureerd en valt onder de verantwoordelijkheid van die externe partij Artikel 3. Het contract. 3.1 Het contract komt tot stand nadat zowel De Boomhut als de contractant het contract heeft ondertekend. 3.2 De in het contract vermelde dagdelen worden bezet door één bij naam genoemd kind van de contractant. 3.3 Mocht er bij PGB-contracten beroep worden gedaan op de algemene voorwaarden, zijn de algemene voorwaarden van De Boomhut leidend. 3.4 Peuter/kleutergroep De Boomhut behoudt zich het recht voor om af te wijken van de gestelde indicatie met betrekking tot (door)schuiven van datum en groep. 3.5 Bij een BSO of peutercontract met vakantieopvang koopt u een vakantiesaldo. Dit saldo is inzetbaar op alle vakantiedagen en studiedagen. Bij studiedagen geldt: neemt u een BSO middag af op die studiedag, kunt u voor 1 vakantiedag de dag aanvullen zodat u van uur opvang heeft. Artikel 4. Prijs. 4. De Boomhut heeft het recht de overeengekomen prijs te verhogen op grond van gestegen kosten, deze prijsverhoging zal minimaal 2 maanden tevoren schriftelijk worden meegedeeld. Artikel 5. Betalingscondities. 5.1 De contractant kan de factuur voldoen middels automatische incasso. 5.2 Betaling van de facturen van De Boomhut, wordt uiterlijk 10 dagen na de factuurdatum van uw rekening afgeschreven. 5.3 Indien de incasso binnen de in lid 1 genoemde termijn gedaan kan worden, is de contractant in gebreke en heeft De Boomhut het recht het incasso van het verschuldigde in handen te stellen van derden. Vanaf die dag is de contractant ook

3 de wettelijke rente verschuldigd over het factuurbedrag, met een minimum van 4,50 alsmede de buitengerechtelijke incassokosten. 5.4 Indien contractant het niet eens is met de hoogte van het factuurbedrag en/of ontevreden is over de door De Boomhutgeleverde diensten, dan ontheft dit de contractant niet van zijn betalingsverplichting. 5.5 De Boomhut is gerechtigd in geval van betalingsverzuim het kind de toegang tot de opvang te ontzeggen. 5.6 Restitutie van betaling over de overeengekomen opvang vindt niet plaats, ook niet indien hier geen gebruik van wordt gemaakt tenzij binnen het daarvoor gestelde termijn afgemeld. 5.7 Indien landelijke of regionale overheden algehele sluiting voorschrijven/adviseren om redenen anders dan het niet houden aan de gebruikelijke gemeentelijke richtlijnen en GGD eisen wordt 80% van de in normale situatie gemiddeld afgenomen opvang doorberekend. 5.9 U ontvangt de factuur vooraf rond de 25e van de maand. Wij werken met een voorschot bedrag. Dit betreft 1/12 van uw kosten op jaar basis. Incidentele opvang, maaltijden en overige diensten worden apart vermeld op uw factuur. Het voorschot wordt jaarlijks verrekend in de zogenaamde jaarrekening voor de belastingdienst. De verrekening vindt ook plaats als uw kind na de kinderopvang (peuteropvang) naar de bso gaat. U krijgt dan een nieuw voorschotbedrag dat ook weer jaarlijks wordt verrekend. Artikel 6. Werkwijze. 6.1 De Boomhut verzorgt kinderopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang die voldoet aan de eisen die gesteld worden door de ter plaatse geldende gemeentelijke richtlijnen en de door de Rijksoverheid gestelde eisen, voor zover van toepassing. 6.2 Persoonlijke gegevens t.b.v. de kindplaatsing zullen niet inzichtelijk voor derden zijn. 6.3 De Boomhut heeft de ouderbetrokkenheid geregeld d.m.v. de oudercommissie. 6.4 Behandeling van klachten kan op grond van het klachtenreglement aan een klachtencommissie worden voorgelegd. 6.5 Het incidenteel ruilen en/of opnemen van extra dagdelen is toegestaan als: de teamcoördinator akkoord is met de gewenste ruil er plaats is in de betreffende groep er geen extra medewerkers ingezet hoeven worden de ruiling binnen 30 dagen plaatsvindt de ruiling wordt minimaal 2 weken van te voren aangevraagd Het ruilen van dagen is maximaal 2 keer per maand toegestaan. Een ruilaanvraag wordt uiterlijk 2 weken voor de ruiling gehonoreerd of afgewezen door KC De Boomhut. Ruilen is een service en geen recht. Aan het ruilen van dagen zijn uiteraard geen kosten verbonden en u kunt dit zelf regelen via uw ouderportaal.

4 Het ruilen of vervangen van dagdelen die niet afgenomen kunnen worden door ziekte, vakantie en sluiting op feestdagen, is niet mogelijk. 6.6 Als de bezetting en de samenstelling van de groep het toelaten (zie artikel 6.5), is het mogelijk om incidenteel extra opvang aan te vragen binnen de reguliere openingstijden. Deze extra dagdelen worden altijd in rekening gebracht tegen het incidentele uurtarief. Artikel 7. Aansprakelijkheid. 7.1 KC De Boomhut is door middel van een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven en beroepen verzekerd. 7.2 De contractant is als ouder of voogd wettelijk aansprakelijk voor schade veroorzaakt door zijn of haar kind. 7.3 Aanspraak op de verzekering art 1 is pas mogelijk indien de eigen WA verzekering schade jegens derden uitsluit. 7.4 Indien er een overmachtsituatie ontstaat, is De Boomhut jegens de contractant niet schadeplichtig. Artikel 8. Toegankelijkheid 1. De onderneming in kinderopvang is in beginsel toegankelijk voor elk kind zolang hierover overeenstemming bestaat tussen ondernemer en contractant. 2. De ondernemer behoudt zich het recht voor een geplaatst kind voor opvang te weigeren voor de duur van de periode dat het kind door ziekte of anderszins extra verzorgingsbehoeftig is, dan wel een gezondheidsrisico vormt voor de andere aanwezigen binnen de onderneming in kinderopvang en een normale opvang van het kind en de andere kinderen redelijkerwijs niet van hem of haar mag worden verwacht. 3. Wanneer de contractant het niet eens is met de door de ondernemer geweigerde toegang op grond van het lid 2, kan hij dit aan de Geschillencommissie voorleggen met het verzoek het geschil volgens de Verkorte Procedure te behandelen. Een beslissing daarover van de Geschillencommissie is bindend voor partijen. Zolang deze Verkorte Procedure loopt mag de ondernemer de plaats niet opzeggen en blijft voor de consument de verplichting in stand om te betalen overeenkomstig artikel 13 van deze Algemene Voorwaarden. Artikel 9. Verantwoordelijkheid 9.1 De contractant is bij het brengen van het kind naar de kinderopvang verantwoordelijk voor zijn of haar kind tot het moment dat partijen er redelijkerwijs van mogen uitgaan dat de overdracht van verantwoordelijkheid daadwerkelijk heeft plaats gevonden. De ondernemer is vervolgens verantwoordelijk voor het kind tot het moment dat wederom partijen er redelijkerwijs van mogen uitgaan dat de overdracht van verantwoordelijkheid ook daadwerkelijk heeft plaats gevonden 9.2 De contractant c.q. vervoerder is bij het brengen van het kind naar de kinderopvang verantwoordelijk voor het kind tot het moment dat de overdracht aan

5 de kinderopvang heeft plaatsgevonden. Op het moment dat De Boomhut de kinderen naar school brengt is de kinderopvang verantwoordelijk tot het schoolplein. Daarna is de desbetreffende school verantwoordelijk. Bij het ophalen van kinderen voor bso is de school verantwoordelijk tot de overdracht aan BSO De Boomhut. Dit hoeft niet het moment van einde schooltijd te zijn. De kinderopvang is vervolgens verantwoordelijk voor het kind tot het moment dat de overdracht aan de contractant heeft plaatsgevonden. 9.3 Indien het kind door een derde wordt opgehaald, omdat de contractant daartoe niet in de gelegenheid is, dient dit vooraf aan de pedagogische medewerker te worden meegedeeld. Betrokkene dient zich bij het ophalen van het kind te legitimeren. 9.4 De ondernemer kan de contractant wijzen op de juridische consequenties van het stelselmatig niet op tijd brengen of halen van zijn of haar kind. Dit is namelijk een voorbeeld van niet-nakoming van de overeenkomst Artikel 10. Weigering opvang kind De Boomhut heeft het recht een voor kinderopvang aangemeld/geplaatst kind te weigeren indien het kind meer zorg en/of begeleiding nodig heeft dan de reguliere opvang kan bieden Ook in geval van een door de GGD aangemerkte besmettelijke ziekte kan opvang niet plaatsvinden Indien een kind ziek is/wordt nemen de leidsters contact met de contractant op en dient het kindje direct opgehaald te worden. Artikel 11. Beëindiging Opzegging dient schriftelijk/per mail te gebeuren en kan ingaan op de eerste of de 16 e van de maand. Wel dient de niet tijdig afgezegde opvang betaald te worden. Artkel 12. Annulering 1. Annulering conform artikel 7 van de Branchevoorwaarden kan uitsluitend schriftelijk plaatsvinden. Als datum van annulering geldt de datum van ontvangst door KC De Boomhut van de annulering. 2. De hoogte van de annuleringskosten hangt af van het verschuldigde maandbedrag en het aantal maanden tussen de annulering en de Aanvangsdatum Méér dan 3 maanden 0,- 1 tot 3 maanden 80,- Minder dan 1 maand 100% van het maandbedrag ARTIKEL 12 - Vakmanschap en materiële verzorging

6 12.1. De ondernemer staat ervoor in dat de door hem verrichte werkzaamheden voor de kinderopvang worden verricht overeenkomstig de eisen van goed vakmanschap en met gebruikmaking van deugdelijk materiaal. De onderneming in kinderopvang voldoet minimaal aan de wettelijke eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid Personen werkzaam bij een kindercentrum zijn in het bezit van een verklaring omtrent het gedrag, afgegeven volgens de wet Justitiële gegevens. De werknemer overlegt een dergelijke verklaring aan de ondernemer vóór aanvang van zijn of haar werkzaamheden; de verklaring is op dat moment van overleggen niet ouder dan twee maanden. Indien de ondernemer redelijkerwijs mag vermoeden dat de werknemer niet langer voldoet aan de eisen voor het afgeven van deze verklaring, verlangt de ondernemer dat de werknemer, binnen een door de ondernemer vast te stellen termijn, opnieuw een verklaring omtrent het gedrag overlegt die niet ouder is dan twee maanden. Artikel 13. Slot Afwijkingen van deze algemene bepalingen zijn slechts geldig indien zij schriftelijk en door beide partijen ondertekend worden vastgelegd In die gevallen waarin het contract niet voorziet streven partijen naar het bereiken van een oplossing naar redelijkheid en billijkheid. Op het contract is Nederlands recht van toepassing.

2.1 De Boomhut: de organisatie die zich ondermeer ten doel stelt peuteropvang te verzorgen en voorzieningen voor buitenschoolse opvang.

2.1 De Boomhut: de organisatie die zich ondermeer ten doel stelt peuteropvang te verzorgen en voorzieningen voor buitenschoolse opvang. ALGEMENE BEPALINGEN KC De Boomhut Deze algemene bepalingen zijn onderdeel van en een nadere specificatie op de algemene voorwaarden voor kinderopvang zoals landelijk door de branchevereniging Kinderopvang

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Kinderopvang bij Lotte. Versie januari 2017

Algemene voorwaarden Kinderopvang bij Lotte. Versie januari 2017 Algemene voorwaarden (versie januari 2017) Artikel 1 Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de producten en/of diensten van Kinderopvang bij Lotte en gelden in aanvulling op

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Buitenschoolse opvang Bso Marlon

Algemene voorwaarden Buitenschoolse opvang Bso Marlon Algemene voorwaarden Buitenschoolse opvang Bso Marlon Artikel 1- Algemeen 1. Plaatsing : Bso Marlon biedt tegen betaling ouder(s) en/of verzorger(s) buitenschoolse opvang en verzorging van hun kind(eren)

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Kinderdagverblijf Villa Vrolijk. Artikel 1- Algemeen

Algemene voorwaarden Kinderdagverblijf Villa Vrolijk. Artikel 1- Algemeen Algemene voorwaarden Kinderdagverblijf Villa Vrolijk Artikel 1- Algemeen 1. Plaatsing : Kinderdagverblijf Villa Vrolijk biedt tegen betaling ouder(s) en of verzorger(s) kinderopvang en verzorging van hun

Nadere informatie

b. Incidentele wijzigingen in de opvang laten de plaatsingsovereenkomst onverlet.

b. Incidentele wijzigingen in de opvang laten de plaatsingsovereenkomst onverlet. Algemene voorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle plaatsingsovereenkomsten die met betrekking tot kinderopvang worden aangegaan door Timboektoe v.o.f., Boxbergerweg 54 te (7412

Nadere informatie

2. Het te betalen jaarbedrag van de opvangkosten wordt in gelijke bedragen per maand in rekening gebracht.

2. Het te betalen jaarbedrag van de opvangkosten wordt in gelijke bedragen per maand in rekening gebracht. Aanvullingen Opvangcontract Stichting Rijswijkse Kinderopvang (SRK) Deel I: Algemeen Artikel 1 - Toepasselijkheid Deze Aanvullingen opvangcontract SRK zijn van toepassing op alle opvangproducten en/of

Nadere informatie

BANJER. Algemene voorwaarden

BANJER. Algemene voorwaarden Kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang BANJER Algemene voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing wanneer uw kind wordt opgevangen bij kinderdagverblijf en

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN STICHTING CLEMATIS PER 1 jan 2014

ALGEMENE VOORWAARDEN STICHTING CLEMATIS PER 1 jan 2014 ALGEMENE VOORWAARDEN STICHTING CLEMATIS PER 1 jan 2014 INHOUDSOPGAVE Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Artikel 5 Artikel 6 Artikel 7 Artikel 8 Artikel 9 Artikel 10 Artikel 11 Artikel 12 Artikel 13

Nadere informatie

A1 Algemene voorwaarden voor Kinderopvang Stichting Kinderopvang Friesland

A1 Algemene voorwaarden voor Kinderopvang Stichting Kinderopvang Friesland A1 Algemene voorwaarden voor Kinderopvang Stichting Kinderopvang Friesland Algemene voorwaarden voor Kinderopvang Stichting Kinderopvang Friesland ARTIKEL 1 - Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN EN BEPALINGEN

ALGEMENE VOORWAARDEN EN BEPALINGEN ALGEMENE VOORWAARDEN EN BEPALINGEN ARTIKEL 1 DOELSTELLING Dikkedeur, statutair De Dikkedeur Kralingen B.V. en De Dikkedeur Heemraadssingel B.V., heeft onder andere ten doel kinderopvang te realiseren voor

Nadere informatie

Kindercentrum De Dwergen B.V. Algemene bepalingen 2008

Kindercentrum De Dwergen B.V. Algemene bepalingen 2008 pagina 1 van 5 Kindercentrum De Dwergen B.V. Algemene bepalingen 2008 1. Toepassing van dit reglement Dit reglement is van toepassing op het Kindercentrum De Dwergen B.V. Dit reglement, is onderdeel is

Nadere informatie

Algemene voorwaarden : KDV Madelief

Algemene voorwaarden : KDV Madelief Algemene voorwaarden : KDV Madelief ARTIKEL 1 - Definities ARTIKEL 2 - Toepasselijkheid ARTIKEL 3 - Inschrijving ARTIKEL 4 - Wachtlijst ARTIKEL 5 - Het contract ARTIKEL 6 - De overeenkomst ARTIKEL 7 -

Nadere informatie

Aanvullende algemene voorwaarden Kindcentrum Putten (versie januari 2017)

Aanvullende algemene voorwaarden Kindcentrum Putten (versie januari 2017) Aanvullende algemene voorwaarden Kindcentrum Putten (versie januari 2017) In aanvulling op de Algemene voorwaarden voor Kinderopvang Dagopvang en Buitenschoolse opvang 2017 van de Brancheorganisatie Kinderopvang

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Kinderopvang Babbels

Algemene Voorwaarden Kinderopvang Babbels Artikel 1 Begripsbepaling Handelsnaam Kinderopvang Babbels, onderdeel van LUCIUS BEHEER: Opdrachtgever: De ouder/verzorger die als natuurlijke persoon een aanvraag doet tot kinderopvang. Contractant: De

Nadere informatie

Kleinschalig kinderhuis voor natuurlijke opvang en levensecht spelen. Kinderhuis de Fuut. Algemene Voorwaarden

Kleinschalig kinderhuis voor natuurlijke opvang en levensecht spelen. Kinderhuis de Fuut. Algemene Voorwaarden Kleinschalig kinderhuis voor natuurlijke opvang en levensecht spelen Algemene Voorwaarden 31 augustus 2012 INHOUDSOPGAVE ARTIKEL 1 - Definities! 3 ARTIKEL 2 - Toepasselijkheid! 3 ARTIKEL 3 - De kennismaking!

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Inhoud

Algemene voorwaarden. Inhoud 1 Algemene voorwaarden Inhoud Artikel 1 Definities p. 2 Artikel 2 Toepasselijkheid p. 2 Artikel 3 De kennismaking p. 2 Artikel 4 Het aanbod p. 2 Artikel 5 De overeenkomst p. 3 Artikel 6 Het plaatsingsgesprek

Nadere informatie

Kinderopvang De Dag Door

Kinderopvang De Dag Door Kinderopvang De Dag Door Algemene voorwaarden en bepalingen 1. De Dag Door, gevestigd De Raetsingel 5, 5831 KC BOXMEER - levert opvang voor kinderen in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar op 2 locaties in Weijerpark

Nadere informatie

Kinderopvang De Dag Door

Kinderopvang De Dag Door Kinderopvang De Dag Door Algemene voorwaarden en bepalingen 1. De Dag Door, gevestigd De Raetsingel 5, 5830 KC BOXMEER - levert opvang voor kinderen in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar op locatie Weijerpark

Nadere informatie

Versie nr. 07 d.d. 20 juli Algemene voorwaarde

Versie nr. 07 d.d. 20 juli Algemene voorwaarde Versie nr. 07 d.d. 20 juli 2015 Algemene voorwaarde De ondergetekenden: 1. Stichting Kinderdagverblijf De Regenboog, gevestigd te Uitgeest, krachtens haar statuten vertegenwoordigd door haar voorzitter

Nadere informatie

Algemene voorwaarden KdvPlus Buitengewone Kinderopvang Locatie Kinderdagverblijf "Klein Marland", Rijckholterweg 8, 6245 LS Oost Maarland

Algemene voorwaarden KdvPlus Buitengewone Kinderopvang Locatie Kinderdagverblijf Klein Marland, Rijckholterweg 8, 6245 LS Oost Maarland Deze Algemene Voorwaarden zijn afgeleid van de Algemene Voorwaarden van de Maatschappelijk Ondernemers Groep en de Branchevereniging ondernemers in de kinderopvang, welke zijn totstand gekomen in overleg

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Kindercentrum Jaribabo Dagopvang en Buitenschoolse opvang.

Algemene Voorwaarden van Kindercentrum Jaribabo Dagopvang en Buitenschoolse opvang. Algemene Voorwaarden van Kindercentrum Jaribabo Dagopvang en Buitenschoolse opvang. ARTIKEL 1 - Definities ARTIKEL 2 - Toepasselijkheid ARTIKEL 3 - De kennismaking ARTIKEL 4 - Het aanbod ARTIKEL 5 - De

Nadere informatie

Algemene voorwaarden KdvPlus Buitengewone Kinderopvang Locatie Kinderdagverblijf "Klein Marland", Rijckholterweg 8, 6245 LS Oost Maarland

Algemene voorwaarden KdvPlus Buitengewone Kinderopvang Locatie Kinderdagverblijf Klein Marland, Rijckholterweg 8, 6245 LS Oost Maarland Deze Algemene Voorwaarden zijn afgeleid van de Algemene Voorwaarden van de Maatschappelijk Ondernemers Groep en de Branchevereniging ondernemers in de kinderopvang, welke zijn totstand gekomen in overleg

Nadere informatie

Artikel 2 - Betaling 1. De ouders/verzorgers (hierna klant genoemd) zijn aan SRK de opvangkosten verschuldigd, zoals vermeld in het opvangcontract.

Artikel 2 - Betaling 1. De ouders/verzorgers (hierna klant genoemd) zijn aan SRK de opvangkosten verschuldigd, zoals vermeld in het opvangcontract. Aanvullingen Opvangcontract Stichting Rijswijkse Kinderopvang (SRK) Deel I: Algemeen Artikel 1 - Toepasselijkheid Deze Aanvullingen opvangcontract SRK zijn van toepassing op alle opvangproducten en/of

Nadere informatie

Zuiderlaan 23a 6905 AC Zevenaar Tel. 0316 340200 Algemene voorwaarden voor Kinderopvang

Zuiderlaan 23a 6905 AC Zevenaar Tel. 0316 340200 Algemene voorwaarden voor Kinderopvang Artikel 1 Definities 1 Artikel 2 Toepasselijkheid 1 Artikel 3 De Kennismaking 2 Artikel 4 Het aanbod (de offerte) 2 Artikel 5 De overeenkomst 3 Artikel 6 Het plaatsingsgesprek 3 Artikel 7 Duur, wijziging

Nadere informatie

Kinderopvang Smurfenland BV

Kinderopvang Smurfenland BV Kinderopvang Smurfenland BV Algemene voorwaarden en bepalingen bij een rechtstreeks verhuur van kindplaatsen. Deze algemene voorwaarden en bepalingen zijn gerelateerd aan de Algemene voorwaarden van de

Nadere informatie

Kinderopvang De Dag Door

Kinderopvang De Dag Door Kinderopvang De Dag Door Algemene voorwaarden en bepalingen 1. De Dag Door, dagopvang en peuteropvang, gevestigd De Raetsingel 5, 5831 KC BOXMEER 2. BSO De Dag Door Weijerstraat 2, 5831 JV BOXMEER - levert

Nadere informatie

Aanvullende algemene voorwaarden BSO-KDV de Lolifantjes VOF.

Aanvullende algemene voorwaarden BSO-KDV de Lolifantjes VOF. Aanvullende algemene voorwaarden BSO-KDV de Lolifantjes VOF. In aanvulling op de Algemene voorwaarden voor Kinderopvang Dagopvang en Buitenschoolse opvang 2016 Artikel 1 Toepasselijkheid 1. Deze Aanvullende

Nadere informatie

1. Algemene voorwaarden

1. Algemene voorwaarden 1. Algemene voorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle contracten die met betrekking tot kinderopvang en/of (voor)naschoolse opvang worden aangegaan door Michelles Kinderopvang,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Kinderopvang BLITZ4KIDZ

Algemene Voorwaarden Kinderopvang BLITZ4KIDZ Algemene Voorwaarden Kinderopvang BLITZ4KIDZ ARTIKEL 1 - Toepasselijkheid Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op opvang voor kinderen in de Buitenschoolse Opvang in de leeftijd van vier tot de

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN KINDEROPVANG

ALGEMENE VOORWAARDEN KINDEROPVANG ALGEMENE VOORWAARDEN KINDEROPVANG Artikel 1; Begrippen a. KO De Hummeltjeshoeve stelt zich ten doel kinderopvang binnen haar buitenschoolse opvang,kinderdagverblijf en peuteropvang voor het/(de) kind(eren)

Nadere informatie

Artikel 2 - Betaling 1. De ouders/verzorgers (hierna klant genoemd) zijn aan SRK de opvangkosten verschuldigd, zoals vermeld in het opvangcontract.

Artikel 2 - Betaling 1. De ouders/verzorgers (hierna klant genoemd) zijn aan SRK de opvangkosten verschuldigd, zoals vermeld in het opvangcontract. Aanvullingen Opvangcontract Stichting Rijswijkse Kinderopvang (SRK) Deel I: Algemeen Artikel 1 - Toepasselijkheid Deze Aanvullingen opvangcontract SRK zijn van toepassing op alle opvangproducten en/of

Nadere informatie

Aanvullende Voorwaarden

Aanvullende Voorwaarden Aanvullende Voorwaarden Artikel 1 - Aanvullende begripsbepalingen Contractjaar Het jaar, beginnend op de ingangsdatum van opvang, waarin ruildagen mogelijk zijn. Dagopvang Dagtekening Informatiemap Ingangsdatum

Nadere informatie

Artikel 2 - Betaling 1. De ouders/verzorgers (hierna klant genoemd) zijn aan SRK de opvangkosten verschuldigd, zoals vermeld in het opvangcontract.

Artikel 2 - Betaling 1. De ouders/verzorgers (hierna klant genoemd) zijn aan SRK de opvangkosten verschuldigd, zoals vermeld in het opvangcontract. Aanvullingen Opvangcontract Stichting Rijswijkse Kinderopvang (SRK) Deel I: Algemeen Artikel 1 - Toepasselijkheid Deze Aanvullingen opvangcontract SRK zijn van toepassing op alle opvangproducten en/of

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN KINDEROPVANG

ALGEMENE VOORWAARDEN KINDEROPVANG ALGEMENE VOORWAARDEN KINDEROPVANG Artikel 1; Begrippen a. KO De Hummeltjeshoeve stelt zich ten doel kinderopvang binnen haar buitenschoolse opvang,kinderdagverblijf en peuteropvang voor het/(de) kind(eren)

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor Kinderdagverblijf madelief

Algemene Voorwaarden voor Kinderdagverblijf madelief Algemene Voorwaarden voor Kinderdagverblijf madelief ARTIKEL 1 - Definities ARTIKEL 2 - Toepasselijkheid ARTIKEL 3 - De kennismaking ARTIKEL 4 - De offerte ARTIKEL 5 - De overeenkomst ARTIKEL 6 - Het plaatsingsgesprek

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden ARTIKEL 1 - Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: - Kinderopvang: het bedrijfsmatig of anders dan om niet verzorgen en opvoeden van kinderen tot de eerste dag

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden Klokje Rond versie: 2013

Leveringsvoorwaarden Klokje Rond versie: 2013 Leveringsvoorwaarden Klokje Rond versie: 2013 Artikel 1: Deze leveringsvoorwaarden van Klokje Rond zijn van toepassing op alle overeenkomsten gesloten met Klokje Rond en op alle leveringen en diensten

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN EN BEPALINGEN BSO en KDV ABBW

ALGEMENE VOORWAARDEN EN BEPALINGEN BSO en KDV ABBW ALGEMENE VOORWAARDEN EN BEPALINGEN BSO en KDV ABBW KINDEROPVANG BSO Body & Budo World BV en KDV Body & Budo World, hoofdlocatie gevestigd te Rhoon-Portland aan de Langstraat 2, hierna te noemen ABBW, hanteert

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Allez Kidz Kinderdagverblijf t Rozenpoortje en Buitenschoolse Opvang De Waaltjes

Algemene Voorwaarden Allez Kidz Kinderdagverblijf t Rozenpoortje en Buitenschoolse Opvang De Waaltjes Algemene Voorwaarden Allez Kidz Kinderdagverblijf t Rozenpoortje en Buitenschoolse Opvang De Waaltjes Artikel 1: Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Kinderstralen Spelen op school

Algemene voorwaarden Kinderstralen Spelen op school Algemene voorwaarden Kinderstralen Spelen op school Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Artikel 5 Artikel 6 Artikel 7 Artikel 8 Artikel 9 Artikel 10 Artikel 11 Artikel 12 Artikel 13 Artikel 14 Artikel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Bso Natuurlijk

Algemene voorwaarden Bso Natuurlijk Algemene voorwaarden Bso Natuurlijk Artikel 1: Algemeen; - Deze voorwaarden zijn opgesteld door Bso Natuurlijk en zijn van toepassing op alle overeenkomsten die worden gesloten tussen Bso Natuurlijk en

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN EN BEPALINGEN KINDERCENTRUM BIJ DE HAND PERNIS Dagopvang en Buitenschoolse opvang

ALGEMENE VOORWAARDEN EN BEPALINGEN KINDERCENTRUM BIJ DE HAND PERNIS Dagopvang en Buitenschoolse opvang ALGEMENE VOORWAARDEN EN BEPALINGEN KINDERCENTRUM BIJ DE HAND PERNIS Dagopvang en Buitenschoolse opvang 1 Kinderopvang Bij de Hand Kinderopvang Bij de Hand heeft ten doel kinderopvang te realiseren voor

Nadere informatie

Flexibele kinderopvang

Flexibele kinderopvang Leveringsvoorwaarden Barnehage flexibele kinderopvang versie jan.2015. Flexibele kinderopvang Artikel 1. Deze leveringsvoorwaarden van Barnehage zijn van toepassing op alle overeenkomsten gesloten met

Nadere informatie

Kinderopvang Jip & Janneke BV

Kinderopvang Jip & Janneke BV Kinderopvang Jip & Janneke BV ALGEMENE VOORWAARDEN EN BEPALINGEN KINDEROPVANG Dagopvang en Buitenschoolse opvang 1 Kinderopvang Jip & Janneke BV Kinderopvang Jip & Janneke B.V. te Albrandswaard, hierna

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Kinderopvang Avonturiers Lelystad V.O.F.

Algemene voorwaarden. Kinderopvang Avonturiers Lelystad V.O.F. Algemene voorwaarden Kinderopvang Avonturiers Lelystad V.O.F. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities 3 Artikel 2 - Toepasselijkheid 3 Artikel 3 - Annulering 3 Artikel 4 - Duur en verlenging van de overeenkomst

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden PSZ

Algemene leveringsvoorwaarden PSZ ARTIKEL 1 - Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Peuterspeelzaal: het bedrijfsmatig of anders dan om niet opvangen van kinderen van 2 en 3 jaar oud met als doel spel en ontmoeting.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Kindercentrum Het Speelhuis

Algemene Voorwaarden Kindercentrum Het Speelhuis Algemene Voorwaarden Kindercentrum Het Speelhuis ARTIKEL 1 - Definities ARTIKEL 2 - Toepasselijkheid ARTIKEL 3 - Inschrijving ARTIKEL 4 - Wachtlijst ARTIKEL 5 - Het contract ARTIKEL 6 - De overeenkomst

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Op onze Plaatsingsovereenkomst Kinderopvang zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing, zoals hieronder omschreven. Artikel 1. Begripsbepalingen In deze overeenkomst wordt verstaan

Nadere informatie

Artikel 1 Definities pagina 2. Artikel 2 Toepasselijkheid pagina 2. Artikel 3 De kennismaking pagina 3. Artikel 4 Het aanbod pagina 4

Artikel 1 Definities pagina 2. Artikel 2 Toepasselijkheid pagina 2. Artikel 3 De kennismaking pagina 3. Artikel 4 Het aanbod pagina 4 Algemene Voorwaarden De Witte Vlinder Organisatie voor Kinderopvang: Dagopvang en Buitenschoolse opvang. Artikel 1 Definities pagina 2 Artikel 2 Toepasselijkheid pagina 2 Artikel 3 De kennismaking pagina

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Gastouderbureau

Algemene Voorwaarden Gastouderbureau Algemene Voorwaarden Gastouderbureau Kids@home Artikel 1 Definities - Gastouderopvang: (kinderopvang) het, tegen betaling, verzorgen en opvoeden van kinderen in een gezinssituatie door een ander dan de

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Kinderopvang Avonturiers Lelystad V.O.F.

Algemene voorwaarden. Kinderopvang Avonturiers Lelystad V.O.F. Algemene voorwaarden Kinderopvang Avonturiers Lelystad V.O.F. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities 3 Artikel 2 - Toepasselijkheid 3 Artikel 3 - Annulering 3 Artikel 4 - Duur en verlenging van de overeenkomst

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN EN BEPALINGEN

ALGEMENE VOORWAARDEN EN BEPALINGEN ALGEMENE VOORWAARDEN EN BEPALINGEN (Gedeponeerd op 25 juli 2002 bij de Kamer van Koophandel West - Brabant onder nummer 62065) Artikel 1 Werkingssfeer 1. Deze algemene voorwaarden en bepalingen zijn van

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden kinderopvang/bso De Ridderspeelzaal Vestiging: Musicalstraat 22 te Almere

Leveringsvoorwaarden kinderopvang/bso De Ridderspeelzaal Vestiging: Musicalstraat 22 te Almere Leveringsvoorwaarden kinderopvang/bso De Ridderspeelzaal Vestiging: Musicalstraat 22 te Almere Versie I 1. Begripsbepalingen: Het contract: Bestaande uit: de plaatsingsovereenkomst, de leveringsvoorwaarden,

Nadere informatie

Deelkindplaats: een gedeelte van een kindplaats, uitgedrukt in een aantal dagen en/of dagdelen dagopvang per week.

Deelkindplaats: een gedeelte van een kindplaats, uitgedrukt in een aantal dagen en/of dagdelen dagopvang per week. Artikel 1 Begripsbepaling In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Kinderdagverblijf Keiki Holo Holo: particuliere kinderopvang Keiki Holo Holo te Nootdorp. Gebruikers: de ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement.

Huishoudelijk reglement. Huishoudelijk reglement. Artikel 1. Aanmelding 1.1 Vooraf moet aangegeven kunnen worden op welke dagen gebruik zal worden gemaakt van de opvang. Alsmede de begindatum en indien bekent de einddatum. 1.2

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Buitenschoolse Opvang de Supersprong Algemene voorwaarden voor Kinderopvang Dagopvang en Buitenschoolse opvang 2005

Algemene voorwaarden Buitenschoolse Opvang de Supersprong Algemene voorwaarden voor Kinderopvang Dagopvang en Buitenschoolse opvang 2005 Algemene voorwaarden Buitenschoolse Opvang de Supersprong Algemene voorwaarden voor Kinderopvang Dagopvang en Buitenschoolse opvang 2005 Deze Algemene Voorwaarden van de Maatschappelijk Ondernemers Groep

Nadere informatie

Huisreglement De Kleine Aapjes

Huisreglement De Kleine Aapjes Huisreglement De Kleine Aapjes 1.Toepassing van dit reglement Dit huisreglement is aanvullend op de landelijke Algemene Voorwaarden voor Kinderopvang en is van toepassing op Kinderopvang De Kleine Aapjes

Nadere informatie

Aanvullende Voorwaarden MAM's Kinderopvang BV

Aanvullende Voorwaarden MAM's Kinderopvang BV Aanvullende Voorwaarden MAM's Kinderopvang BV 1 Toepasselijkheid 1 2 Begripsbepaling 1 3 Looptijd 2 4 Kindplaatsen 2 5 Kosten van kinderopvang/ wijze van betaling 2 6 Prijswijzigingen 3 7 Verzekering 3

Nadere informatie

Status. 3 29-12-2015 Sts.026.00-011 Definitief Salise Bouchhida

Status. 3 29-12-2015 Sts.026.00-011 Definitief Salise Bouchhida ALGEMENE VOORWAARDEN Voor Kinderdagverblijf en Buitenschoolse opvang van Kinderopvang Speel@Home. Kinderopvang Speel@Home De Vesting 8332 GL Steenwijk Telefoon 06-17731011 E-mail info@speelathome.nl Versie

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden Kinderdagpaleis Het Kroontje en BSO De Kinderkroon 2018

Algemene leveringsvoorwaarden Kinderdagpaleis Het Kroontje en BSO De Kinderkroon 2018 Algemene leveringsvoorwaarden Kinderdagpaleis Het Kroontje en BSO De Kinderkroon 2018 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de overeenkomst, die is gesloten tussen Kinderdagpaleis Het Kroontje,

Nadere informatie

Kinderopvang Kids Okay

Kinderopvang Kids Okay Kinderopvang Kids Okay Juni 2017 Algemene voorwaarden en bepalingen: 1. Kinderopvang Kids Okay, gevestigd Moerkamp 73 5835 BP Beugen. - levert: - kinderopvang opvang voor kinderen in de leeftijd van nul

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Lucy s Kinderdagsalon. Inhoud ARTIKEL 1 Definities ARTIKEL 2 - Toepasselijkheid ARTIKEL 3 De kennismaking...

Algemene Voorwaarden Lucy s Kinderdagsalon. Inhoud ARTIKEL 1 Definities ARTIKEL 2 - Toepasselijkheid ARTIKEL 3 De kennismaking... Algemene Voorwaarden Lucy s Kinderdagsalon Inhoud ARTIKEL 1 Definities... 1 ARTIKEL 2 - Toepasselijkheid... 1 ARTIKEL 3 De kennismaking... 1 ARTIKEL 4 Het aanbod... 2 ARTIKEL 5 De overeenkomst... 3 ARTIKEL

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Kinderdagverblijf Villa West

Algemene Voorwaarden. Kinderdagverblijf Villa West Algemene Voorwaarden Kinderdagverblijf Villa West ARTIKEL 1 - Definities ARTIKEL 2 - Toepasselijkheid ARTIKEL 3 - Inschrijving ARTIKEL 4 - Wachtlijst ARTIKEL 5 - Het contract ARTIKEL 6 - De overeenkomst

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement Huishoudelijk reglement Artikel 1. Aanmelding 1.1. Bij inschrijving bij Kinderopvang de Bonte Vlinder moet worden aangegeven op welke dagen gebruik zal worden gemaakt van de opvang en wat de begindatum

Nadere informatie

Aanvullende Algemene Voorwaarden Mickey s Kinderopvang BV

Aanvullende Algemene Voorwaarden Mickey s Kinderopvang BV Aanvullende Algemene Voorwaarden Mickey s Kinderopvang BV Deze Aanvullende Algemene Voorwaarden zijn een aanvulling op de Algemene Voorwaarden voor de Dagopvang en Buitenschoolse opvang van de Kinderopvang

Nadere informatie

ARTIKEL 1 - Definities. Overzicht algemene voorwaarden. Algemene voorwaarden voor kinderopvang bij Kindercentrum VillaDriel (versie 2.

ARTIKEL 1 - Definities. Overzicht algemene voorwaarden. Algemene voorwaarden voor kinderopvang bij Kindercentrum VillaDriel (versie 2. Algemene voorwaarden voor kinderopvang bij Kindercentrum VillaDriel (versie 2.0) Overzicht algemene voorwaarden ARTIKEL 1 - Definities... 1 ARTIKEL 2 - Toepasselijkheid... 2 ARTIKEL 3 - De kennismaking...

Nadere informatie

Reglement. Stichting Kinderopvang Cromstrijen

Reglement. Stichting Kinderopvang Cromstrijen Reglement Stichting Kinderopvang Cromstrijen januari 2016 1. Inleiding Dit reglement bevat de algemeen geldende regels, d.w.z. geldend voor de gehele Stichting Kinderopvang Cromstrijen. Dit reglement vormt

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden Villa Kakelbont

Algemene Leveringsvoorwaarden Villa Kakelbont Algemene Leveringsvoorwaarden Villa Kakelbont ARTIKEL 01 - Definities ARTIKEL 02 - Toepasselijkheid ARTIKEL 03 - De kennismaking ARTIKEL 04 - Het aanbod ARTIKEL 05 - De overeenkomst ARTIKEL 06 - Het plaatsingsgesprek/intakegesprek

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN LEVANTJES KINDEROPVANG

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN LEVANTJES KINDEROPVANG ALGEMENE VOORWAARDEN VAN LEVANTJES KINDEROPVANG Artikel 1: toepasselijkheid Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten, aanbiedingen en diensten tussen Levantjes kinderopvang en de afnemers

Nadere informatie

Plaatsingsbeleid KIDS WONDERWORLD BV

Plaatsingsbeleid KIDS WONDERWORLD BV Plaatsingsbeleid KIDS WONDERWORLD BV Preambule KIDS WONDERWORLD streeft er naar alle ingeschreven kinderen een passende plaats te bieden op de gewenste ingangsdatum, voor de gewenste dagen en op de gewenste

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN kinderopvang Keiki Holo Holo. Artikel 1 Begripsbepaling

ALGEMENE VOORWAARDEN kinderopvang Keiki Holo Holo. Artikel 1 Begripsbepaling ALGEMENE VOORWAARDEN kinderopvang Keiki Holo Holo Artikel 1 Begripsbepaling In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Kinderdagverblijf Keiki Holo Holo: particuliere kinderopvang Keiki Holo Holo

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Sportify Kids

Algemene voorwaarden Sportify Kids Algemene voorwaarden Sportify Kids Artikel 1. Begripsbepaling 1.1 Kinderopvang: Sportify Kids biedt kinderopvang, begeleiding en verzorging, conform de Wet Kinderopvang tegen geldelijke vergoeding. 1.2

Nadere informatie

- 010 8423359/0645608884 0105319600 IBAN: NL35 RABO

- 010 8423359/0645608884 0105319600 IBAN: NL35 RABO 1 Algemene voorwaarden 2 ARTIKEL 1 - Algemeen 3 ARTIKEL 2 - Definities 3 ARTIKEL 3 - Toepasselijkheid 4 ARTIKEL 4 - Algemeen aanbod 4 ARTIKEL 5 -De aanmelding 5 ARTIKEL 6 -Het persoonlijk aanbod 6 ARTIKEL

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1: Begripsbepaling

Algemene voorwaarden. Artikel 1: Begripsbepaling komt overeen met de ouder(s)/verzorger(s) om tegen betaling een nader overeen te komen aantal kindplaatsen ter beschikking stellen voor de opvang en verzorging van kinderen vanaf 6 weken; met inachtneming

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden PIT Kinderopvang versie 01 januari 2019

Leveringsvoorwaarden PIT Kinderopvang versie 01 januari 2019 Aanmelding 1. Aanmelding gebeurt schriftelijk dan wel elektronisch door middel van het inleveren of inzenden van het inschrijfformulier dat door de PIT kinderopvang wordt verstrekt. 2. Na ontvangst van

Nadere informatie

Aanvullende voorwaarden, inschrijf en plaatsingsbeleid. van kinderdagverblijf De Kleine Draeck

Aanvullende voorwaarden, inschrijf en plaatsingsbeleid. van kinderdagverblijf De Kleine Draeck Aanvullende voorwaarden, inschrijf en plaatsingsbeleid van kinderdagverblijf De Kleine Draeck Welkom bij kinderdagverblijf De Kleine Draeck In dit plaatsingsbeleid vindt u de mogelijkheden en de regels

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden Klokje Rond versie Februari 2014

Leveringsvoorwaarden Klokje Rond versie Februari 2014 Leveringsvoorwaarden Klokje Rond versie Februari 2014 Artikel 1: Deze leveringsvoorwaarden van Klokje Rond zijn van toepassing op alle overeenkomsten gesloten met Klokje Rond en op alle leveringen en diensten

Nadere informatie

Het kinderdagverblijf is van maandag t/m. vrijdag van 7.30 tot geopend met uitzondering van feestdagen.

Het kinderdagverblijf is van maandag t/m. vrijdag van 7.30 tot geopend met uitzondering van feestdagen. Algemene voorwaarden 2017 Artikel 1. Toepasselijkheid - Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op opvang voor kinderen in kinderdagverblijf Mukkie in de leeftijd van nul tot vier jaar. - De overeenkomst

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Kinderopvang Liefjes

Algemene Voorwaarden Kinderopvang Liefjes Algemene Voorwaarden Kinderopvang Liefjes Deze Algemene Voorwaarden zijn tot stand gekomen door middel van overleg tussen de Maatschappelijk Ondernemers Groep (MOgroep) en de Branchevereniging voor Dagopvang

Nadere informatie

Algemene voorwaarden kinderdagverblijf. De Bloemenkinderen

Algemene voorwaarden kinderdagverblijf. De Bloemenkinderen Algemene voorwaarden kinderdagverblijf De Bloemenkinderen Artikel 1 Begripsbepalingen In deze voorwaarden en de op basis hiervan te sluiten overeenkomst kinderopvang, wordt verstaan onder: Kinderdagverblijf:

Nadere informatie

kindercentra Opvang van kinderen van 0 tot 4 jaar van 6.30 uur tot 7.30 uur én van dagopvang

kindercentra Opvang van kinderen van 0 tot 4 jaar van 6.30 uur tot 7.30 uur én van dagopvang kindercentra Dit plaatsingsbeleid is bedoeld om je te informeren over de werkwijze van Dak kindercentra bij aanmelding en plaatsing van kinderen, bij wijzigingen in de opvang en bij beëindiging ervan.

Nadere informatie

L e v e r i n g s v o o r w a a r d e n

L e v e r i n g s v o o r w a a r d e n L e v e r i n g s v o o r w a a r d e n Voorwoord De Algemene Voorwaarden, zoals vastgesteld door de Branchevereniging Kinderopvang, de Maatschappelijk Ondernemers Groep, Consumentenbond en Boink, de belangenvereniging

Nadere informatie

1. Algemene voorwaarden

1. Algemene voorwaarden 1. Algemene voorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle contracten die met betrekking tot kinderopvang en/of (voor)naschoolse opvang worden aangegaan door Michelles Kinderopvang,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Buitenschoolse opvang

Algemene Voorwaarden Buitenschoolse opvang Algemene Voorwaarden Buitenschoolse opvang Inleiding Deze Algemene Voorwaarden van de Maatschappelijk Ondernemers Groep en de Branchevereniging ondernemers in de kinderopvang zijn tot stand gekomen in

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Stichting Naschoolse Activiteiten (SNA)

Algemene voorwaarden Stichting Naschoolse Activiteiten (SNA) Algemene voorwaarden Stichting Naschoolse Activiteiten (SNA) Artikel 1.Definities en toepasselijkheid 1. Definities: Ouder/verzorger: de ouder/verzorger die als natuurlijke persoon, niet handelend in de

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN KINDERDAGVERBLIJF BABBELINA

ALGEMENE VOORWAARDEN KINDERDAGVERBLIJF BABBELINA ALGEMENE VOORWAARDEN KINDERDAGVERBLIJF BABBELINA Artikel 1. DEFINITIES... 2 Artikel 2. TOEPASSELIJKHEID... 2 Artikel 3. DE KENNISMAKING... 2 Artikel 4. HET AANBOD... 3 Artikel 5. DE OVEREENKOMST... 3 Artikel

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN LEVANTJES KINDEROPVANG

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN LEVANTJES KINDEROPVANG ALGEMENE VOORWAARDEN VAN LEVANTJES KINDEROPVANG Artikel 1: toepasselijkheid Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten, aanbiedingen en diensten tussen Levantjes kinderopvang en de afnemers

Nadere informatie

Aanvullende voorwaarden buitenschoolse opvang vestigingen gemeente Huis ter Heide (Zeist) en Soesterberg (Soest), Bink Soest bv, nader te noemen Bink

Aanvullende voorwaarden buitenschoolse opvang vestigingen gemeente Huis ter Heide (Zeist) en Soesterberg (Soest), Bink Soest bv, nader te noemen Bink Aanvullende voorwaarden buitenschoolse opvang vestigingen gemeente Huis ter Heide (Zeist) en Soesterberg (Soest), Bink Soest bv, nader te noemen Bink Aanvulling op ARTIKEL 5 Aanbod Aanbod en reactietermijn

Nadere informatie

KINDEROPVANG TARIEVENLIJST 2016 Vlaardingen

KINDEROPVANG TARIEVENLIJST 2016 Vlaardingen Hele dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar Opvangpakket Aantal uren Aantal weken per jaar HELE DAGOPVANG 52 weken op vaste dagen van 07:30 tot 18:00 uur. HELE DAGOPVANG 40 weken op vaste dagen van 07:30

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Deze Algemene Voorwaarden zijn onderdeel van een nadere specificatie op de Algemene Voorwaarden voor kinderopvang zoals landelijk door de branchevereniging Kinderopvang vastgesteld.

Nadere informatie

Aanvullende Algemene Voorwaarden

Aanvullende Algemene Voorwaarden Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 In deze wordt verstaan onder: DOL FIJN: de hierboven vermelde aanbieder van kinderopvang op meerdere locaties in de gemeente Barneveld. Kinderdagopvang (KDV):

Nadere informatie

Algemene voorwaarden KDV en BSO

Algemene voorwaarden KDV en BSO Deze Algemene Voorwaarden van de Maatschappelijk Ondernemers Groep en de Branchevereniging ondernemers in de kinderopvang zijn totstand gekomen in overleg met de Consumentenbond en BOinK in het kader van

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden Gastouderbureau Voel je Thuis

Algemene leveringsvoorwaarden Gastouderbureau Voel je Thuis Algemene leveringsvoorwaarden Gastouderbureau Voel je Thuis Artikel 1 Definities - Voel je Thuis een geregistreerd gastouderbureau in de zin van de Wet Kinderopvang; - Gastouderopvang: (kinderopvang) het,

Nadere informatie

Kinderdagverblijf SpeelOkee

Kinderdagverblijf SpeelOkee 1. ALGEMEEN SpeelOkee B.V. verzorgt kinderopvang met inachtneming van de door de Gemeente Oud- Beijerland en de Rijksoverheid gestelde regels. 2. BEGRIPSBEPALINGEN Kinderopvang Uitvoerende, begeleidende,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Christelijk Kinderdagverblijf Tollol

Algemene voorwaarden Christelijk Kinderdagverblijf Tollol Algemene voorwaarden Christelijk Kinderdagverblijf Tollol Algemene Voorwaarden voor Kinderopvang Dagopvang en Buitenschoolse opvang AV/CZ 41 september 2004 Deze Algemene Voorwaarden van de Maatschappelijk

Nadere informatie

Bureaukosten: De maandelijkse bijdrage die vraagouder dient te betalen aan Hét Gastouderbureau gedurende de overeenkomst.

Bureaukosten: De maandelijkse bijdrage die vraagouder dient te betalen aan Hét Gastouderbureau gedurende de overeenkomst. Dé algemene voorwaarden ingaande per januari 2017 Van Hét Gastouderbureau gevestigd te Zutphen. Artikel 1 Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten/contracten

Nadere informatie

SpeelOkee B.V. verzorgt kinderopvang met inachtneming van de door de Gemeente Oud-Beijerland en de Rijksoverheid gestelde regels.

SpeelOkee B.V. verzorgt kinderopvang met inachtneming van de door de Gemeente Oud-Beijerland en de Rijksoverheid gestelde regels. Algemene voorwaarden Kinderdagverblijf SpeelOkee 1. ALGEMEEN SpeelOkee B.V. verzorgt kinderopvang met inachtneming van de door de Gemeente Oud-Beijerland en de Rijksoverheid gestelde regels. 2. BEGRIPSBEPALINGEN

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Peuterspeelzalen

Algemene voorwaarden Peuterspeelzalen Algemene voorwaarden Peuterspeelzalen Artikel 1 - Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Peutereiland: Stichting Peutereiland Ouder/verzorger: Diegene die als ouder of wettelijk

Nadere informatie

Versie Aanvullende Algemene voorwaarden Gastouderland Amsterdam

Versie Aanvullende Algemene voorwaarden Gastouderland Amsterdam Aanvullende Algemene voorwaarden Gastouderland Amsterdam Artikel 1 Definities - Gastouderland Amsterdam een geregistreerd Gastouderbureau in de zin van de Wet Kinderopvang; - Gastouderopvang: (kinderopvang)

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Cultuur-BSO Kunst en Kids Zaltbommel

Algemene voorwaarden Cultuur-BSO Kunst en Kids Zaltbommel Algemene voorwaarden Cultuur-BSO Kunst en Kids Zaltbommel Inleiding: De algemene voorwaarden, zoals vastgesteld door de Branchevereniging Kinderopvang, de Maatschappelijke Ondernemers Groep, Consumentenbond

Nadere informatie