Van de bestuurstafel oktober 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Van de bestuurstafel oktober 2016"

Transcriptie

1 Van de voorzitter Een lang gekoesterde wens is in vervulling gegaan, we hebben een fantastische uitbreiding van onze velden gerealiseerd. Niet alleen kwantitatief ook kwalitatief is Quick Stick met een eigen waterveld klaar voor de toekomst. Een toekomst met plenty groei mogelijkheden. Groei in het aantal leden en natuurlijk ook persoonlijke hockey technische groei van onze individuele leden en teams. Zonder onze eigen gemeente Heerenveen was dit nooit gelukt. Wij mogen daarom dankbaar zijn dat onze gemeente de middelen die hiervoor nodig waren ter beschikking had en ook wilde stellen. Ook een woord van dank aan de aannemer, Antea en alle vrijwilligers die hieraan hebben meegewerkt. Doorzettingsvermogen. Dat hebben we nodig gehad. Er is in de afgelopen jaren, door vele vrijwilligers, ontzettend veel energie gestoken om deze stap uiteindelijk gerealiseerd te krijgen. Zo hadden we een derde veld commissie met wisselende leden die tot het laatste moment actief betrokken zijn geweest bij de realisatie van het huidige complex. Maar ook verschillende bestuursleden, voorzitters en op het laatste moment de taskforce 3e veld en vele leden die hier tijd, energie en geld in hebben gestoken. We hebben een fantastische eindsprint gemaakt met team acties, individuele giften, bijdragen van sponsoren en de veiling die we afgelopen zomer organiseerden. Het doel was ,- en het uiteindelijke bedrag is ,- euro geworden, een fantastische prestatie! Inmiddels hebben we op onze nieuwe velden al vele mooie wedstrijden gezien. In deze Van de bestuurstafel weer een aantal belangrijke onderwerpen en wetenswaardigheden. Veel leesplezier en tot op de ALV van 7 november. Technische commissie Opleidingspoule voor Dames 1 Dames 1 gaat zich verder ontwikkelen met de steun van talentvolle spelers uit Dames 2 en 4 en meiden uit de A1 en zelfs uit de B1. Door het samenstellen van een opleidingspoule krijgen deze speelsters kans zich verder te ontwikkelen met invalbeurten bij Dames 1. De gezamenlijke trainingen van MA1 en Dames 1 zorgen voor een goede verbinding. Mede mogelijk door de samenwerking tussen de trainers van dames 1, Sietske Gerards en assistent trainer Ivar en de trainer van MA1, Martial Meijer. 5 Jeugdteams gaan het land in! Na de herfstvakantie gaan MA1 en JA1 Super A, MB1 Super B (beide een landelijke competitie) en JC1 en MC1 IDC (Inter District) spelen. Een bijzondere prestatie waar we als vereniging enorm trots op zijn. Vorig jaar gingen we met vier teams de landelijke competitie in. Dit betekent dat we na de herfstvakantie nog vaker landelijke tegenstanders op onze velden mogen verwelkomen. Maar ook andere teams laten van zich spreken. Naast MD1 zijn nu ook MA2, MB2, MC2 en JB1 na de herfstvakantie in de Topklasse te bewonderen!. Weten wat Super A, Super B en IDC is? Check de website.

2 HT2 trainersopleiding Op dit moment zijn er 4 aanmeldingen voor de HT2 elftal trainersopleiding. 3 Quick Stick deelnemers en 1 deelnemer uit Steenwijk. Deze training gaat van start zodra er 10 deelnemers zijn. Ben je trainer en wil je je verder bekwamen dan is dit een unieke kans op deze opleiding op onze eigen vereniging te volgen. Interesse? Neem contact op met Janet Veenstra die dit traject coördineert via trainingen@quickstick.nl Aanpassingen trainingsschema Omdat de avonden weer snel donker worden en we nog geen verlichting hebben op veld 2 hebben de trainers coördinatoren aanpassingen in het trainingsschema moeten maken. Dit schema start na herfstvakantie. We krijgen regelmatig vragen over de indeling van de trainingen op enerzijds het waterveld en anderzijds het zandveld. Het bestuur heeft er dit jaar voor gekozen om elk team minimaal 1 keer op het waterveld te laten trainen. We hebben het geld voor de aanleg van dit veld immers ook met zijn allen opgebracht. Volgend seizoen zullen we daarin meer differentiatie aanbrengen omdat nu eenmaal de selectieteams altijd hun wedstrijden (uit en thuis) op watervelden spelen. Breedteteams spelen veel vaker op zandvelden waardoor het ook logisch is dat zij vaker op een zandveld trainen. Clubhuis & Accommodatie Slow koffie en Gezonde kantine Sinds kort geïntroduceerd in onze kantine: Slow koffie; Koffie, espresso en cappuccino gemaakt van heerlijke verse bonen en verse melk. Voor elke kopje koffie worden de bonen gemalen wat betekent dat de koffie niet snel gezet is. Wil je snel een kopje koffie kies dan voor de traditionele filterkoffie. De prijzen zijn hierop aangepast. De filterkoffie is 1,20 en de Slow koffie kost 1,70 voor espresso & koffie en 2,00 voor een cappuccino. In het kader van de Gezonde Kantine bieden wij sinds een aantal weken vers fruit aan in de kantine. Het verse fruit wordt gesponseerd door de Albert Heijn in Heerenveen. Naast vers fruit zijn er afgelopen zaterdagen ook smoothies en wraps gemaakt. Wil je weten wat er te verkrijgen is? Vraag het aan de vrijwilligers achter de bar. Gebruik kantine/keuken Wil je een oefenwedstrijd spelen of een andere activiteit organiseren waarbij je de kantine en/of keuken wilt gebruiken. Laat het de kantinecommissie weten en stuur een mailtje naar kantine@quickstick.nl In overleg bespreken we dan de mogelijkheden. Zonder aanvraag kan er geen gebruik worden gemaakt van de voorzieningen van de kantine (koffie, frisdrank etc.).

3 Waterveld gedragsregels Het waterveld neemt een aantal nieuwe gebruiksregels met zich mee. Hieronder de belangrijkste gedragsregels: - De hockeydoelen op een waterveld zijn niet verplaatsbaar in tegenstelling tot de doelen op een zandveld; - Vuur en roken op de velden is verboden, helemaal op een waterveld (kunstgrasvezels smelten zeer snel); - Alleen het veld betreden met schone hockeyschoenen (via de schoonloop mat het veld betreden). Zand-, voedselresten en bladeren geven algen een voedingsbodem om te groeien waardoor de kwaliteit van het veld snel achteruit gaat en het veld glad wordt; - Geen honden of andere dieren op het veld; - Geen glaswerk, eten en kauwgom het veld op nemen; - Sluit het hek na gebruik; - Als er beschadigingen zijn op het veld meld dit dan direct via: materiaalbeheer@quickstick.nl Beregening Hoe minder beregening, hoe beter, het veld is ook droog te bespelen. Een beperkte groep trainers heeft uitleg gekregen over de beregening. Onze elektrische installatie is op dit moment niet ingesteld op tegelijk beregenen en verlichten. Dit heeft tot gevolg dat in de avonduren de verlichting gedimd moet worden wanneer er gesproeid wordt. Er wordt nog een schakelkast geplaatst bij de verlichtingskast in het EHBO hok, zodat dit probleem is opgelost. Na de laatste competitie wedstrijden eind november wordt de beregeningsinstallatie doorgespoten en afgesloten ter voorkoming van vorst schade. Hockeytouw Voor op het waterveld hebben wij twee hockeytouwen aangeschaft van elk 28 meter. Dit hockeytouw kan gebruikt worden als barrière, wanneer meerdere teams op het waterveld trainen. Ook kunnen oefeningen met het hockeytouw worden gedaan. De teams die als laatste trainen, zorgen ervoor dat het touw weer naar de zijkant van het veld wordt gesleept, voor het behoud van het veld. Verlichting veld 2 We krijgen ook regelmatig de vraag of er verlichting gerealiseerd wordt rond het nieuwe tweede veld. Helaas liet het budget van de gemeente dit niet toe. We moeten hiervoor zelf de financiële middelen op tafel leggen, echter de verwachting is dat we dit niet op korte termijn kunnen realiseren. Gelukkig kunnen we nog steeds over het derde (combi) veld beschikken. Waardoor het besluit om tot de aanleg van verlichting rond het tweede veld over te gaan nog niet genomen hoeft te worden. Sponsoring Onlangs zijn onze nieuwe velden opgesierd met nieuwe reclame-uitingen. We hebben ook nieuwe sponsoren mogen verwelkomen: Reece, Intersport de Leeuw, The Athlete s Foot, Steenwijk, Noord Negentig, Fiscfree, Western Union Bank, Edelgrass en G-Force. Welkom!

4 Momenteel zijn er ook veel aanvragen over sponsor mogelijkheden. Heb jij ook vragen over sponsoring? Je kunt altijd contact opnemen met Martin Koopman via Binnenkort wordt een speciale verkoopavond georganiseerd voor onze leden om hockeykleding en aanverwante hockeymaterialen aan te schaffen bij Intersport de Leeuw. Jullie ontvangen hierover tijdig bericht. Voor alle leden geldt een standaard korting van 10% op alle hockeymaterialen. Vacatures We zijn enorm blij dat we een planner voor onze scheidsrechters hebben gevonden. Ramses Rooi, de vader van Thirza Rooi uit MB1 gaat de arbitragecommissie versterken. We zijn nog op zoek naar geschikte kandidaten voor: (meer informatie zie website organisatie vacatures) - Secretaris van Bestuur - Arbitragecommissie - Coördinator - Trainers coördinator/planner - Lijn coördinatoren voor de meisjes D en C - Zaalcommissie leden (2) - Kantinecommissie - openers en sluiters voor zondag - Leden voor de activiteitencommissie Wil jij je ook inzetten voor de club en heb je interesse in 1 van bovenstaande functies of denk je je op een andere wijze nuttig te kunnen maken. Laat het ons weten! Check de link hierboven voor de juiste contactpersonen of mail communicatie@quickstick.nl Jubileum Quick Stick 60 jaar Op 1 september 2017 bestaat onze vereniging 60 jaar. 2 ouders van leden, Alexis Fischer en Kirza Westerhof hebben inmiddels zitting genomen in de lustrum commissie. Heb je ideeën en wil jij hulp bieden? Meld je aan bij het Bestuur. Club evenementen/activiteiten De volgende clubevenementen/activiteiten staan op de planning: t/m 10 november - Grote clubactie 29 oktober B+ feest 5 november Spokentocht voor de jongste jeugd en D-jeugd 31 oktober 25 november: Sportsnuffellessen 7 november - ALV 1 september 2017: 60 jaar Quick Stick De activiteiten/evenementen commissie is te bereiken via activiteitencie@quickstick.nl.

5

Van de bestuurstafel augustus 2016

Van de bestuurstafel augustus 2016 Van de voorzitter Nog een paar weken en het nieuwe hockey seizoen 2016-17 gaat van start. Voor Quick Stick gaat deze zomer een lang gekoesterde wens in vervulling; uitbreiding met een derde veld en een

Nadere informatie

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien TOERNOOIEN 2018 Almeerse hockeytoernooien Hartelijk welkom bij de Almeerse Hockey Club. De Almeerse Hockey Club is opgericht op 23 oktober 1979 en sindsdien gestaag gegroeid zowel in aantallen leden als

Nadere informatie

Nieuwsbrief MHCU. November 2017

Nieuwsbrief MHCU. November 2017 Nieuwsbrief MHCU November 2017 Van de penningmeester De afgelopen weken, maanden en jaren blijkt dat niet alleen MHCU maar ook andere verenigingen en stichtingen moeite hebben met het vinden van vrijwilligers.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Van de bestuurstafel. Agenda. 20 oktober Klusdag vanaf 9.00 uur. 20 oktober Spooktocht bij Smalspoormuseum (inschrijving gesloten)

NIEUWSBRIEF. Van de bestuurstafel. Agenda. 20 oktober Klusdag vanaf 9.00 uur. 20 oktober Spooktocht bij Smalspoormuseum (inschrijving gesloten) NIEUWSBRIEF 3 oktober 2018 Van de bestuurstafel We zijn al weer een maandje bezig in het nieuwe hockeyseizoen. Ook voor het bestuur en alle commissies betekent dat weer volle bak vooruit. Voor de vakantie

Nadere informatie

Beste spelers/speelsters en ouders van spelers/speelsters die mee gaan doen aan de selectietrainingen voor de 1e en 2e teams,

Beste spelers/speelsters en ouders van spelers/speelsters die mee gaan doen aan de selectietrainingen voor de 1e en 2e teams, Beste spelers/speelsters en ouders van spelers/speelsters die mee gaan doen aan de selectietrainingen voor de 1e en 2e teams, De data vanuit de KNHB zijn inmiddels bekend gemaakt, kleine wijzigen zijn

Nadere informatie

Welkom op Roomburg! 4 september 2019

Welkom op Roomburg! 4 september 2019 Welkom op Roomburg! 4 september 2019 Inhoud van deze kennismaking Wie zijn we Waar staan we voor Trainingen en wedstrijden De rol van ouders op Roomburg LHC Roomburg voor jullie Hockey door de jaren heen

Nadere informatie

Informatie avond Ouders 2 e jaars E. RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018

Informatie avond Ouders 2 e jaars E. RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018 Informatie avond Ouders 2 e jaars E RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018 Doel van vanavond Uitleggen wat er verandert voor jullie kinderen Uitleggen hoe de teamindeling tot stand komt Selectie

Nadere informatie

DE KIEVITEN NIEUWSBRIEF AUGUSTUS JONGSTE JEUGD COMMISSIE SEIZOEN

DE KIEVITEN NIEUWSBRIEF AUGUSTUS JONGSTE JEUGD COMMISSIE SEIZOEN DE KIEVITEN NIEUWSBRIEF AUGUSTUS JONGSTE JEUGD COMMISSIE SEIZOEN 2018-2019 Beste Kieviten - mini s, Het nieuwe seizoen staat weer op het punt te beginnen. Na een heerlijke zomerperiode staan jullie natuurlijk

Nadere informatie

Zomer 2016 VAN DE VOORZITTER. Sportieve groet, Karen Langevoort Voorzitter MHC Steenwijk

Zomer 2016 VAN DE VOORZITTER. Sportieve groet, Karen Langevoort Voorzitter MHC Steenwijk Zomer 2016 VAN DE VOORZITTER Dag allemaal! Het seizoen loopt al weer ten einde. De spannendste dagen van het seizoen kwamen eind juni; fantastisch dat onze dames 1 de enige wildcard bemachtigden voor de

Nadere informatie

Titelstijl van model bewerken. Startavond jeugd

Titelstijl van model bewerken. Startavond jeugd Titelstijl van model bewerken Startavond jeugd 2017-2018 Waar Titelstijl gaan van we model het bewerken over In Veilige Handen Vertrouwenscommissie Teambegeleiding Materiaal Fluiten Bardiensten Vrijwilligers

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! De Muis www.hcliempde.nl Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de drieëntwintigste muis van het hockeyseizoen 2012-2013. In deze muis : 115 jaar KNHB Dames 2 : zaalkampioen! DWF = Digitaal Wedstrijd

Nadere informatie

Weekbericht Fusion Rotterdam

Weekbericht Fusion Rotterdam Weekbericht Fusion Rotterdam Week 33 19 augustus 2017 Beste , Een nieuw seizoen, en een nieuw uiterlijk voor het weekbericht. Met het overnemen van het weekbericht heb ik dit in een nieuw

Nadere informatie

Hockeyen op Cartouche. Voorburgse Mixed Hockeyclub Cartouche. Welkom

Hockeyen op Cartouche. Voorburgse Mixed Hockeyclub Cartouche. Welkom Hockeyen op Cartouche Welkom Zondag Jeugd Hockey Hockeyen op Cartouche Algemeen Cartouche is een familieclub voor breedte en topsport in de gemeente Leidschendam-Voorburg, die draait op vrijwilligers.

Nadere informatie

HUIS- EN GEDRAGSREGELS HOCKEY CLUB HOUTEN NOVEMBER 2017

HUIS- EN GEDRAGSREGELS HOCKEY CLUB HOUTEN NOVEMBER 2017 HUIS- EN GEDRAGSREGELS HOCKEY CLUB HOUTEN NOVEMBER 2017 De Houten 5 Kernwaarden van HC Houten We hebben De HC Houten 5 opgesteld. Het zijn de 5 kernwaarden die invulling geven aan het gedachtegoed van

Nadere informatie

Instructie gebruik (trainings)velden EVC

Instructie gebruik (trainings)velden EVC Instructie gebruik (trainings)velden EVC Dit seizoen is EVC de trotse gebruiker van een schitterend kunstgrasveld. Naast dit veld beschikt EVC nog over een grastrainingsveld en twee speelvelden. Alle velden

Nadere informatie

Functies voor vrijwilligers bij VV Beekbergen

Functies voor vrijwilligers bij VV Beekbergen Functies voor vrijwilligers bij VV Beekbergen Vrijwilligersfuncties, versie maart 2018 1 Inhoud Wat kunt u doen bij onze club? Activiteitencommissie Afdelingscoördinator jeugd Communicatie / redactie Coördinator

Nadere informatie

Voetbalvereniging de Blokkers. Beleidsplan Meisjes- en Damesvoetbal

Voetbalvereniging de Blokkers. Beleidsplan Meisjes- en Damesvoetbal Voetbalvereniging de Blokkers Beleidsplan Meisjes- en Damesvoetbal Inhoudsopgave Inleiding pag. 2 Missie pag. 3 Organisatie pag. 4 Beleidsdoelstellingen pag. 5 1. Inleiding Het meisjes- en damesvoetbal

Nadere informatie

Ouderavond Middenbouw Sportclub Excelsior. 2 oktober 2018

Ouderavond Middenbouw Sportclub Excelsior. 2 oktober 2018 Ouderavond Middenbouw Sportclub Excelsior 2 oktober 2018 Welkom Presentatie Technisch beleidsplan 2018-2025 Kort vragenrondje Korte pauze Presentatie Excelsior 4All Vragenrondje Afronding Stichting Woudestein

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte! Enkele tips en aandachtspunten kleine moeite. groot plezier!

Dan ben je altijd op de hoogte! Enkele tips en aandachtspunten kleine moeite. groot plezier! De Muis www.hcliempde.nl Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de derde muis van het hockeyseizoen 2013-2014. In deze muis : tips en aandachtspunten voor sluiting kantine belangrijke en noodzakelijke

Nadere informatie

Woord van de voorzitter. Volgende week is het zover! Wij kunnen hockeyen!

Woord van de voorzitter. Volgende week is het zover! Wij kunnen hockeyen! Woord van de voorzitter Volgende week is het zover! Wij kunnen hockeyen! Sinds wij als bestuur vorig jaar begonnen, hebben wij 2 mijlpalen voor ogen... De eerste mijlpaal is de eerste keer de velden bespeeld

Nadere informatie

Zaalhockey briefing. 25 november 2014

Zaalhockey briefing. 25 november 2014 Zaalhockey briefing 25 november 2014 Welkom! Zaalhockey organisatie Opbouw competitie Materiaal uitrusting DWF Zaalhockey spelregels Vragen Zaalhockey algemeen Enorme groei: 2014/2015 2.326(2013/2014 2.193,

Nadere informatie

En weer door!!!! Lopende projecten.. Beste Fce'ers, Vrijwilligers

En weer door!!!! Lopende projecten.. Beste Fce'ers, Vrijwilligers En weer door!!!! Beste Fce'ers, Met de winterstop achter de rug konden we vol goede moed weer beginnen aan de tweede helft van het seizoen! Helaas...het weer heeft tot nu toe niet echt meegezeten. Maar...We

Nadere informatie

Selectie beleidsplan

Selectie beleidsplan Selectie beleidsplan 2016-2017 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Organisatie... 3 2.1 Technische Commissie... 3 2.2 Trainingscoördinator(en)... 3 2.3 Lijncoördinatoren... 3 3. Beoordeling... 4 4. Selectie...

Nadere informatie

Seizoen Samenstelling ABCD breedte- en selectieteams

Seizoen Samenstelling ABCD breedte- en selectieteams Seizoen 2019-2020 Samenstelling ABCD breedte- en selectieteams Hoe gaan we dat doen? De technische staf en de ABCD-commissie informeren alle ouders van de ABCD jeugd graag over de manier waarop we de teams

Nadere informatie

Herindelingscriteria ON Jeugd

Herindelingscriteria ON Jeugd Herindelingscriteria ON Jeugd 2015-2016 Voor alle jeugdteams zullen herindelingen in de herfstvakantie plaatsvinden. Na de herindelingen zullen in alle leeftijdscategorieën (A t/m D) één of twee -, twee

Nadere informatie

Informatieboekje HVV Hengelo

Informatieboekje HVV Hengelo Informatieboekje HVV Hengelo HVV Hengelo Twekkelerweg 311 7553 LZ Hengelo info@hvvhengelo.nl www.hvvhengelo.nl versie 05-2017 Lid worden bij HVV Hengelo! Allereerst willen we je van harte welkom heten

Nadere informatie

Zaalhockey 2015-2016. Coach avond junioren Woensdag 4 november 2015

Zaalhockey 2015-2016. Coach avond junioren Woensdag 4 november 2015 Zaalhockey 2015-2016 Coach avond junioren Woensdag 4 november 2015 Agenda 20.00 uur Opening - Opzet Zaalhockey 2015-2016 - CompeEEe - CompeEEe organisaee - Weekendtrainingen 20.45 uur Zaalhockey regels

Nadere informatie

De fijnste kleine hockeyclub van Brabant

De fijnste kleine hockeyclub van Brabant De fijnste kleine hockeyclub van Brabant 14 April 2010 #20 Dames HCL overtuigen tegen DVS Afgelopen zondag stonden HCL en DVS voor de tweede keer dit seizoen tegenover elkaar. De eerste wedstrijd leverde

Nadere informatie

Welkom bij AFC 34! Clubgegevens

Welkom bij AFC 34! Clubgegevens Welkom bij AFC 34! Voetbal is een mooie sport en we hopen dat uw kind de komende jaren met veel plezier bij onze club zal spelen. Bij AFC 34 kan zowel voor ontspanning en recreatie worden gevoetbald als

Nadere informatie

Welkom op Roomburg! Pien van der Mark

Welkom op Roomburg! Pien van der Mark Welkom op Roomburg! Pien van der Mark funben@roomburg.nl Inhoud van deze kennismaking Wie zijn we Waar staan we voor Trainingen en wedstrijden De rol van ouders op Roomburg LHC Roomburg voor jullie Hockey

Nadere informatie

Rijswijksche Hockey Club. Algemene Ledenvergadering 24 juni 2014 verkorte webversie d.d. 15714

Rijswijksche Hockey Club. Algemene Ledenvergadering 24 juni 2014 verkorte webversie d.d. 15714 Rijswijksche Hockey Club Algemene Ledenvergadering 24 juni 2014 verkorte webversie d.d. 15714 1 Agenda 1. Opening 2. Mededelingen en ingekomen stukken 3. Uitreiking JIC bokaal, SIC bokaal 4. Notulen van

Nadere informatie

Invulling Commissies HRC 14

Invulling Commissies HRC 14 Invulling Commissies HRC 14 Naast het gebruikelijke hoofdbestuur hebben we ervoor gekozen om de structuur van voetbalvereniging HRC 14 op te bouwen uit een aantal commissies. Het hoofdbestuur is verantwoordelijk

Nadere informatie

ALV MAANDAG 18 NOVEMBER

ALV MAANDAG 18 NOVEMBER ALV: 18 november Nieuws vanuit de mini s Foto uit de oude doos Activiteitencommissie Standenlijst ALV MAANDAG 18 NOVEMBER Op maandag 18 november om 21:15 uur is de algemene ledenvergadering in de kantine

Nadere informatie

WELKOMSTBOEKJE JONGSTE JEUGD

WELKOMSTBOEKJE JONGSTE JEUGD Copyright 2017 - HBS - Niets uit dit document mag geheel of gedeeltelijk worden verveelvoudigd, opgeslagen of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder schriftelijke toestemming. WELKOMSTBOEKJE

Nadere informatie

Arbitragebeleid MHC Made 2014

Arbitragebeleid MHC Made 2014 Arbitragebeleid MHC Made 2014 Geen wedstrijd zonder scheidsrechters, daar zijn we ons allemaal van bewust. Helaas is op dit moment de verdeling tussen jeugdleden en volwassenenleden binnen MHC Made onevenredig.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Buitenlust

Nieuwsbrief Buitenlust Nieuwsbrief 4-2017 Buitenlust 2.0 2017-2021 Beste lezers, De laatste nieuwsbrief is alweer een paar maanden oud. Inmiddels hebben we weer genoeg te melden. Er staan een aantal belangrijke mededelingen

Nadere informatie

Info avond ouders jeugd SV Marken Donderdag 27 september 2018

Info avond ouders jeugd SV Marken Donderdag 27 september 2018 Info avond ouders jeugd SV Marken Donderdag 27 september 2018 - Opening door Jan Peereboom - Presentatie Jeugdcommisie - Bedrijf SV Marken gerund door vrijwilligers / commissies - Vacatures - Kantinecommissie

Nadere informatie

Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019

Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019 Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019 Agenda Welkom Communicatielijnen Speler Volg systeem/ indelingsbeleid Plannen voetbaltechnisch vlak Ouders Meiden Algemeen Vrijwilligerswerk en eigen bijdrage Sponsoring

Nadere informatie

Info avond Coaches,Managers A/B en C/D. 5 en 6 september 2016

Info avond Coaches,Managers A/B en C/D. 5 en 6 september 2016 Info avond Coaches,Managers A/B en C/D 5 en 6 september 2016 Organisatie Jaap Derk Buma Bestuurslid tophockey Sandra Witkamp Bestuurslid jeugd Technische Commissie (selectie teams) Norbert Nederlof Technisch

Nadere informatie

ALV. d.d. 15-06-2009 Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs

ALV. d.d. 15-06-2009 Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs ALV d.d. 15-06-2009 Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs 1. Opening Hartelijk welkom iedereen. 2. Vaststelling agenda De agenda voor deze vergadering is als volgt: 1. Opening 2. Vaststelling agenda 3.

Nadere informatie

Met heel veel trots stellen we graag onze 2de nieuwsbrief, Februari 2018 aan U voor. Wij wensen U dan ook heel veel leesplezier!

Met heel veel trots stellen we graag onze 2de nieuwsbrief, Februari 2018 aan U voor. Wij wensen U dan ook heel veel leesplezier! Nieuwsbrief Februari 2018 Beste sportvrienden, Met heel veel trots stellen we graag onze 2de nieuwsbrief, Februari 2018 aan U voor. Wij wensen U dan ook heel veel leesplezier! Bart Verhaeghe Voorzitter

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019 Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data December 5 wel jeugdtraining geen seniorentraining! 12 trekking Grote Club Actie

Nadere informatie

WELKOM bij de ALV afdeling hockey. 11 december 2018 start uur

WELKOM bij de ALV afdeling hockey. 11 december 2018 start uur WELKOM bij de ALV afdeling hockey 11 december 2018 start 20.30 uur Agenda 1) Opening 2) Verslag Notulen ALV hockey 23 november 2017 3) Aan- en aftreden bestuurs-/commissieleden 4) Jaarverslag high-lights

Nadere informatie

Zaalhockey RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 november 2016

Zaalhockey RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 november 2016 Zaalhockey 2016-2017 RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 november 2016 Waar gaan we het over hebben? Zaalhockey Trainingen Wedstrijden Materialen Niet over speltechnieken: Coachavond op 28 nov 20.00u

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de eenentwintigste muis van het hockeyseizoen 2011-2012. In deze muis : Zaterdag 3 maart 2012

Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de eenentwintigste muis van het hockeyseizoen 2011-2012. In deze muis : Zaterdag 3 maart 2012 De Muis Dan ben je altijd op de hoogte! Seizoen 2011-2012 Nummer 21 www.hcliempde.nl Hierbij de eenentwintigste muis van het hockeyseizoen 2011-2012. In deze muis : Hockeyclinic op zaterdag 3 maart 2012

Nadere informatie

Geen opmerkingen, worden definitief gemaakt.

Geen opmerkingen, worden definitief gemaakt. Notulen ledenvergadering WIJHKO 28 mei 2015 Aanwezig: 35 leden inclusief bestuur. Afwezig: Henny vanuit het bestuur en een aantal leden. Opening Moniek opent de vergadering Notulen vorige vergadering Geen

Nadere informatie

Woord van de voorzitter

Woord van de voorzitter Woord van de voorzitter Het préseizoen van HC Rijnvliet loopt bijna ten einde. Wij vonden het echt leuk om de jeugd op de woensdagen en zaterdagen bezig te zien om vaardiger te worden met de stick en het

Nadere informatie

Hier is de vierde nieuwsbrief van Hockeyclub Oude IJsselstreek, de laatste van dit seizoen.

Hier is de vierde nieuwsbrief van Hockeyclub Oude IJsselstreek, de laatste van dit seizoen. Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 4, juli 2012 Voor iedereen die ons een warm hart toedraagt. Hier is de vierde nieuwsbrief van Hockeyclub Oude IJsselstreek, de laatste van dit seizoen. Veel leesplezier en een

Nadere informatie

Huisregels vv Bruchterveld Algemeen:

Huisregels vv Bruchterveld Algemeen: Huisregels vv Bruchterveld Algemeen: Je gedraagt je sportief en met respect voor de club, voor je medespeler, je leider, je tegenstander, de scheidsrechter, de andere leden en supporters. De winnaar is

Nadere informatie

Meisjes- en vrouwenvoetbal SDV Barneveld. Beleidsplan

Meisjes- en vrouwenvoetbal SDV Barneveld. Beleidsplan Meisjes- en vrouwenvoetbal SDV Barneveld Beleidsplan 2016 2019 Versie 2.0 17 november 2015 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Voorwoord... 3 2. Beleid meisjes- en vrouwenvoetbal... 4 2.1 Doelstellingen...

Nadere informatie

Herindelingscriteria district Noord-Holland Seizoen

Herindelingscriteria district Noord-Holland Seizoen In dit document is de herindelingsregeling opgenomen voor de districtscompetitie Jeugd van Noord- Holland, seizoen 2017-2018. Onder de districtscompetitie vallen de jeugdcompetities in de A, B, C en D-

Nadere informatie

Informatieavond kunstgras en uitbreiding en aanpassing van de accommodatie Blog 2 Voorzitter Be-Ready

Informatieavond kunstgras en uitbreiding en aanpassing van de accommodatie Blog 2 Voorzitter Be-Ready Informatieavond kunstgras en uitbreiding en aanpassing van de accommodatie Blog 2 Voorzitter Be-Ready Deze blog staat in het teken van de informatieavond van 16 maart j.l. Het is dus niet alleen vanuit

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste leden, Het is alweer een tijdje geleden maar zo voor het nieuwe seizoen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Hierin kijken we terug op een geweldig seizoen en een

Nadere informatie

Spettertje. Het DE BAL ROLT WEER! We gaan snel beginnen!!

Spettertje. Het DE BAL ROLT WEER! We gaan snel beginnen!! Het Spettertje Samen staan we sterk 20 augustus 2018, no.1. Onderbouw nieuws DE BAL ROLT WEER! We gaan snel beginnen!! 1. Voorwoord. 2. Marien bedankt. 3. Stand van zaken jeugdopleiding SO Soest. 4. Oproep

Nadere informatie

De concept indeling van de teams zal in juli 2012 op de website gepubliceerd worden : http://www.sc- tgooi.nl/p/11

De concept indeling van de teams zal in juli 2012 op de website gepubliceerd worden : http://www.sc- tgooi.nl/p/11 9 Juli 2012 Hallo allemaal, Allereerst een hartelijk welkom aan alle nieuwe leden en hun ouder(s) / verzorger(s) en natuurlijk ook een welkom aan de nieuwe trainers en leiders binnen SC t Gooi. Wij wensen

Nadere informatie

Let op! Indien nodig kan de indeling van een team aan het begin van het seizoen nog worden gewijzigd!!!

Let op! Indien nodig kan de indeling van een team aan het begin van het seizoen nog worden gewijzigd!!! Juli 2014 Beste Gooiers, Allereerst een bijzonder hartelijk welkom aan alle nieuwe leden en hun ouder(s) / verzorger(s). Natuurlijk ook een welkom aan de nieuwe trainers en leiders binnen SC t Gooi. Wij

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2014

Nieuwsbrief september 2014 Nieuwsbrief september 2014 Beste MHCU'ers, De zomervakantie is achter de rug en het nieuwe seizoen staat op het punt van losbarsten! We hebben een roerige zomer achter de rug met ups en downs. Iedereen

Nadere informatie

OSC jeugd toernooi. SKALA/ GEM Waalsprong Toernooi

OSC jeugd toernooi. SKALA/ GEM Waalsprong Toernooi SKALA/ GEM Waalsprong Toernooi D Pupillen Zaterdag 26 mei 2012 C junioren Zaterdag 2 juni 2012 Voorwoord: Hartelijk welkom op het SKALA/ GEM Waalsprong Toernooi! OSC heeft zich de afgelopen 73 jaar ontwikkeld

Nadere informatie

Open vergadering SMS Lubbeek

Open vergadering SMS Lubbeek Open vergadering SMS Lubbeek 07-02-2019 Een vereniging heeft vrijwilligers nodig Enkele Cijfers Meer dan 200 actieve leden 140 Jeugdspelers 40 senioren heren 15 senioren dames 14 wedstrijden per weekend

Nadere informatie

Beleid meisjes- en vrouwenvoetbal csv Be Quick Dokkum

Beleid meisjes- en vrouwenvoetbal csv Be Quick Dokkum Beleid meisjes- en vrouwenvoetbal csv Be Quick Dokkum Wij gaan voor goud, zilver en brons, meisjes- en vrouwenvoetbal hoort bij ons - 1 - Voorwoord Voor u ligt de beschrijving van het beleid voor het meisjes-

Nadere informatie

Nieuwsflits 8 week 23 naar de website

Nieuwsflits 8 week 23 naar de website Nieuwsflits 8 week 23 nieuwsbrief@huizerhc.nl naar de website Huldiging der kampioenen A.s. zondag vindt vanaf ongeveer 14.00 uur de huldiging plaats van de jeugd en senioren teams die kampioen zijn geworden

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5, 2018/2019

Nieuwsbrief Nr. 5, 2018/2019 Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Met in deze nieuwsbrief een bijdrage van een aantal aanvoerders. Belangrijke Data April 12 Bedrijven

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015.

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015. Augustus 2015. In deze nieuwsbrief: Van het bestuur. Begin van het seizoen. Trainingstijden dit seizoen. Twee keer trainen. Gezocht: Website beheerder.!!!!! Kleding perikelen.(nieuwe pasavond op 2 en 3

Nadere informatie

De vacaturebank van SV Zwolle.

De vacaturebank van SV Zwolle. De vacaturebank van SV Zwolle. Geef de code op van de werkzaamheden die u wilt verrichten als vrijwilliger! Code Omschrijving. 14.10 Administratiecommissie. Kennis van Exel en cijfermatig een pre. 14.20

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte! Wil jij ook graag het clubblad : De Muis ontvangen??

Dan ben je altijd op de hoogte! Wil jij ook graag het clubblad : De Muis ontvangen?? De Muis Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de derde muis van het hockeyseizoen 2014 2015 In deze Muis: géén Muis ontvangen??? belangrijke oproep m.b.t. zaalhockey competitie eerste trainingen weer

Nadere informatie

TEVREDENHEIDSONDERZOEK ONDER SPELERS EN OUDERS VAN FC WEESP EERSTE RESULTATEN

TEVREDENHEIDSONDERZOEK ONDER SPELERS EN OUDERS VAN FC WEESP EERSTE RESULTATEN TEVREDENHEIDSONDERZOEK ONDER SPELERS EN OUDERS VAN FC WEESP EERSTE RESULTATEN juni 2016 Wie hebben er aan het onderzoek meegedaan? Begin april is aan alle spelende leden en ouders van jeugdspelers een

Nadere informatie

B U L L Y. bully@ddhc.nl. W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5. In deze Bully:

B U L L Y. bully@ddhc.nl. W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5. In deze Bully: B U L L Y W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5 In deze Bully: ME8-1 bezoekt de Hockey World League in Brasschaat. Nieuwe jas???? TEAMINDELING INFORMATIE Aanleveren van kopij (maandag vóór 20.00 uur) Wijzigingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 6, december 2012

Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 6, december 2012 Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 6, december 2012 Voor iedereen die ons een warm hart toedraagt. Later dan gepland maar hier is de vijfde nieuwsbrief van Hockeyclub Oude IJsselstreek, de laatste van dit kalenderjaar.

Nadere informatie

Zevenklap 2 september 2015 Na een lange zomer is hij eindelijk weer terug van weggeweest: De Zevenklap!. Veel leesplezier!

Zevenklap 2 september 2015 Na een lange zomer is hij eindelijk weer terug van weggeweest: De Zevenklap!. Veel leesplezier! Zevenklap 2 september 2015 Na een lange zomer is hij eindelijk weer terug van weggeweest: De Zevenklap!. Veel leesplezier! Mededelingen 2 Open trainingen........................................ 2 Inspiratieavond

Nadere informatie

HASSINK KABOUTER TOERNOOI

HASSINK KABOUTER TOERNOOI HASSINK KABOUTER TOERNOOI MAANDAG 16 MEI 2016 sv Slikkerveer Sportpark Reijerpark Kastanjelaan 28 2982 CM RIDDERKERK Vanaf de rijkswegen A15 en A16 afslag Ridderkerk volgen. Bij de verkeerslichten rechtsaf

Nadere informatie

LENTECOMPETITIE 2019

LENTECOMPETITIE 2019 Beste DES sers. Wat een prachtige vereniging hebben we toch! Letterlijk en figuurlijk volop in beweging, blijkt maar weer in deze lente-nieuwsbrief. Maar liefst 5 pagina s vol met belangrijke informatie

Nadere informatie

1. De gedragsregels voor de speler. 2. De gedragsregels voor de trainer. 3. De gedragsregels voor de begeleider

1. De gedragsregels voor de speler. 2. De gedragsregels voor de trainer. 3. De gedragsregels voor de begeleider De 80 gedragsregels bij Reusel Sport / Faes Group Inhoudsopgave: 1. De gedragsregels voor de speler 2. De gedragsregels voor de trainer 3. De gedragsregels voor de begeleider 4. De gedragsregels voor de

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Het seizoen 2018-2019 nadert het einde. Inmiddels zijn wij als jongste jeugdcommissie volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De komende weken gaan

Nadere informatie

Voorwoord. Beste kinderen,ouders en begeleiders van de sjo NEC.

Voorwoord. Beste kinderen,ouders en begeleiders van de sjo NEC. Voorwoord. Beste kinderen,ouders en begeleiders van de sjo NEC. In dit boek komen verschillende gedragsregels aan bod. Het gaat over de normen en waarden die bij onze voetbalvereniging gelden. Er komen

Nadere informatie

Coach- en traineravond. 4 maart 2013

Coach- en traineravond. 4 maart 2013 Coach- en traineravond 4 maart 2013 Agenda Even voorstellen Hoe is de eerste helft van seizoen 2012-2013 gegaan? Digitaal wedstrijdformulier Opleidingen Communicatie Clubhuiscommissie Algemene zaken Hockeyzaken

Nadere informatie

Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4. Kick off Wist je dat? Club van 100 Nieuwe spelregels jeugd

Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4. Kick off Wist je dat? Club van 100 Nieuwe spelregels jeugd Easterlittens, oktober 2017 Beste vrienden van VV Oosterlittens, Het voetbalseizoen 2017-2018 is voor de meesten van jullie al weer begonnen. Enkele teams hebben de eerste bekerwedstrijden alweer gespeeld.

Nadere informatie

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen.

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen. TC Volharding Meerssen 7 mrt 2016 editie 10 www.tcvolharding.nl Nieuwsflitsen Tijdens de ALV van 23 jan 2016, ben ik gekozen tot voorzitter van onze mooie tennisvereniging. Mijn naam is Richard van Helvert,

Nadere informatie

Een gelukkig en sportief nieuw jaar gewenst!!

Een gelukkig en sportief nieuw jaar gewenst!! Hallo allemaal.mag dit nog eigenlijk wel? Ja, natuurlijk mag dat, dus bij dezen: Een gelukkig en sportief nieuw jaar gewenst!! Zo en als u denkt dat het clubhuis nu pas ontwaakt uit zijn winterslaap, dan

Nadere informatie

WAT GA JE SAMEN BEREIKEN EN HOE GA JE DAT SAMEN VOOR ELKAAR KRIJGEN?

WAT GA JE SAMEN BEREIKEN EN HOE GA JE DAT SAMEN VOOR ELKAAR KRIJGEN? WAT GA JE SAMEN BEREIKEN EN HOE GA JE DAT SAMEN VOOR ELKAAR KRIJGEN? WAT HEBBEN WE 8 JUNI BESPROKEN. WELKOM EN KENNISMAKEN TERUGBLIK OP 18 MEI WAT MAAKT SPORTCLUB ENSCHEDE DE MOEITE WAARDE IDENTITEIT KERNWAARDEN

Nadere informatie

Bas Bar Bericht. Zo, daar zijn we weer. Want het gaat langzamerhand beginnen. De stille maanden zijn voorbij.

Bas Bar Bericht. Zo, daar zijn we weer. Want het gaat langzamerhand beginnen. De stille maanden zijn voorbij. Bas Bar Bericht 2018, Januari/februari Zo, daar zijn we weer. Want het gaat langzamerhand beginnen. De stille maanden zijn voorbij. Even een overzichtje van wat er zoal gespeeld heeft op de club. Onderhoud.

Nadere informatie

TRAININGSSCHEMA VV NIEUWERKERK DAG VELD VAN TOT TEAM TRAINER

TRAININGSSCHEMA VV NIEUWERKERK DAG VELD VAN TOT TEAM TRAINER TRAININGSSCHEMA 2016-2017 VV NIEUWERKERK DAG VELD VAN TOT TEAM TRAINER KL SPELERS VELD 1 17.30 18.45 D 1 - D 2 + KEEPERS tr VELD 1 18.45 20.15 B 1 - B 2 + KEEPERS 6-7 VELD 1 20.15 21.45 A1 + KEEPERS /

Nadere informatie

Herindelingscriteria Jeugd

Herindelingscriteria Jeugd Herindelingscriteria Jeugd 2015-2016 Voor alle jeugdteams zullen herindelingen in de herfstvakantie plaatsvinden. Na de herindelingen zullen in alle leeftijdscategorieën (A t/m D) één -, twee of meer eerste

Nadere informatie

Coach- en traineravond. 2 september 2013

Coach- en traineravond. 2 september 2013 Coach- en traineravond 2 september 2013 Even voorstellen Hockeyzaken Opleidingen Communicatie Clubhuiscommissie Algemene zaken Penningmeester Vragen? Agenda Even voorstellen Bestuur Aanwezige coaches en

Nadere informatie

Welkom op de informatieavond 29 augustus 2018

Welkom op de informatieavond 29 augustus 2018 Welkom op de informatieavond 29 augustus 2018 UNO in vogelvlucht - mrt 2015 Start project trainingen op Hercules (naam UWHC) - Aug 2015 UNO officieel opgericht + nieuw tenue - Sept 2015 Trainingen Hercules

Nadere informatie

De gedragsregels voor de speler

De gedragsregels voor de speler De gedragsregels voor de speler 1. Is sportief, vertoont teamgeest als onderdeel van een team en helpt en steunt zijn medespelers in het veld. 2. Neemt deel aan alle trainingen en wedstrijden en meldt

Nadere informatie

1. Opening/mededelingen. 2. Ingekomen stukken. 3. Notulen ALV d.d. 14 september 2013

1. Opening/mededelingen. 2. Ingekomen stukken. 3. Notulen ALV d.d. 14 september 2013 ALV 21 mei 2014 Agenda ALV 1. Opening/mededelingen 2. Ingekomen stukken 3. Notulen ALV d.d. 14 september 2013 4. Missie en visie, ambitie en technisch beleid 2014-2018 5. Financiële consequenties, incl.

Nadere informatie

Sponsorpakketten en mogelijkheden

Sponsorpakketten en mogelijkheden Sponsorpakketten en mogelijkheden HBR (Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs) HBR bestaat inmiddels al 40 jaar, heeft ruim 1300 actieve leden en is één van de snelst groeiende verenigingen in Nederland!

Nadere informatie

Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden

Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsoren bij de Mixed Hockey Club Leeuwarden. Dat is zakelijk en sportief scoren! MHCL is in de loop der jaren uitgegroeid naar een

Nadere informatie

Witte Rook Sessies 7 juli Wat kun je komend seizoen verwachten?

Witte Rook Sessies 7 juli Wat kun je komend seizoen verwachten? Witte Rook Sessies 7 juli 2018 Wat kun je komend seizoen verwachten? Agenda Welkom / even voorstellen Doel van de Witte Rook sessie Hockeyen bij MHC Amstelveen Jeugdinformatie over komend seizoen per categorie

Nadere informatie

Teams zijn samengevoegd in verschillende categorieën. Per categorie worden een paar vragen behandeld.

Teams zijn samengevoegd in verschillende categorieën. Per categorie worden een paar vragen behandeld. Teams zijn samengevoegd in verschillende categorieën. Per categorie worden een paar vragen behandeld. De visie van de trainer/coach over de speelwijze en de te behalen doelen is duidelijk 4 35 25 15 5

Nadere informatie

Plaats van Breedtesport binnen HOD

Plaats van Breedtesport binnen HOD In dit document wordt de breedtesport hockey organisatie binnen HOD beschreven. Het document is bedoelt als een aanzet van de verschillende rollen en functies binnen de vereniging. Het dient niet te worden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Van de bestuurstafel. Nieuwe privacywet. Agenda. Bijeenkomst beleidsplan mei Ledenbijeenkomst beleids plan

NIEUWSBRIEF. Van de bestuurstafel. Nieuwe privacywet. Agenda. Bijeenkomst beleidsplan mei Ledenbijeenkomst beleids plan NIEUWSBRIEF 27 mei 2018 Van de bestuurstafel We houden het praatje van het bestuur kort dit keer. Er staat de komende weken namelijk veel te gebeuren en er is dan ook weer genoeg informatie te delen. Daar

Nadere informatie

Inschrijfformulier seizoen 2009-2010

Inschrijfformulier seizoen 2009-2010 Inschrijfformulier seizoen 2009-2010 Naam : Voornaam : Adres : Postcode/woonplaats : / Telefoonnummer : / Mobiel: Geboortedatum : / E-mail adres Geslacht : M / V* *doorstrepen wat niet van toepassing is.

Nadere informatie

ASW Protocol Kampioenen ( ) ASW Protocol Kampioenen

ASW Protocol Kampioenen ( ) ASW Protocol Kampioenen ASW Protocol Kampioenen Datum: 18 januari 2017 1. Algemeen 1.1 Doelstelling Kampioen worden is een hele prestatie en de teams die deze prestatie neerzetten worden door ASW in het zonnetje gezet. Hoe is

Nadere informatie

Wekelijkse mededelingen van Hockeyclub Nieuwkoop

Wekelijkse mededelingen van Hockeyclub Nieuwkoop Wekelijkse mededelingen van Hockeyclub Nieuwkoop Redactie: SJOET Zuideinde 45A 36 e jaargang nummer 27 2421 AB Nieuwkoop 14 mei 2012 Telefoon : 0172 573229 Telefoon clubhuis: 0172-523670 Email : redactie@hcnieuwkoop.nl

Nadere informatie

Nieuwbouw HCH GO / NO GO BESLUIT. Extra algemene ledenvergadering

Nieuwbouw HCH GO / NO GO BESLUIT. Extra algemene ledenvergadering 1 Nieuwbouw HCH GO / NO GO BESLUIT 29 maart 2011 Extra algemene ledenvergadering Inhoud presentatie 2 Ambitie HCH Besluitvorming Toekomstbeeld (fysiek, juridisch en financieel) Risico s Kansen Vervolgstappen

Nadere informatie

Nieuwsflits 09 week 35 naar de website

Nieuwsflits 09 week 35 naar de website Nieuwsflits 09 week 35 nieuwsbrief@huizerhc.nl naar de website Het seizoen is begonnen! Alle spelers zijn inmiddels uit de startblokken en hebben hun eerste meters op het veld al weer gemaakt. Heren- en

Nadere informatie

Algemene competitie informatie

Algemene competitie informatie Algemene competitie informatie Competitieleiding Alle wedstrijden in de Landelijke A en B, Super A, B en C en IDC-C competities worden georganiseerd door het Bondsbureau en vallen dus onder de Bondscompetitie.

Nadere informatie

december 2018 NIEUWSBRIEF

december 2018 NIEUWSBRIEF december 2018 NIEUWSBRIEF De nieuwsbrief wordt verzorgd door de RoCoCo (Roomburg Communicatie Commissie). De volgende nieuwsbrief verschijnt vrijdag 22 februari, voordat we het veld weer opgaan. Kopij

Nadere informatie

Selecties (junioren) en matching (jongste jeugd) teams Hisalis

Selecties (junioren) en matching (jongste jeugd) teams Hisalis Selecties (junioren) en matching (jongste jeugd) teams Hisalis Inleiding Hisalis streeft ernaar om de teamindelingen in de jeugd transparant, eerlijk en objectief te laten verlopen. De doelstelling hierbij

Nadere informatie