Informatieset. Informatieset. Act! CRM

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Informatieset. Informatieset. Act! CRM"

Transcriptie

1 Informatieset Act! CRM

2 Een relatiedatabase toegespitst op uw bedrijfsomgeving, die overzichtelijk en eenvoudig in gebruik is en altijd en overal benaderbaar, waar u ook bent. Dat is de wens van velen. Act! is ontwikkeld om deze wens waar te maken. Uw relaties met al hun gegevens staan centraal. Met één druk op de knop ziet u in een compleet overzicht alles wat u van uw relatie wilt weten, waar u zich op dat moment ook bevindt. Act! uw CRM, altijd en overal. Software voor relatiebeheer is vaak complex te implementeren en u moet vaak keuzes maken uit een cloudoplossing of software op uw eigen server. Act! biedt al jaren het beste van twee werelden en is te gebruiken op uw eigen server, in de cloud of zelfs als combinatie van beide (hybride). Ons doel is om op dit gebied tot de allerbeste producenten te behoren. Wij concentreren ons op volwaardige en praktische functionaliteit, optimale toegankelijkheid en we bieden de mogelijkheid voor integratie met andere omgevingen. Act! combineert alle basisprocessen van relatiebeheer, sales, marketing, services en sociale media. U kunt van deze onderdelen gebruikmaken wanneer u deze nodig heeft. Alles is geoptimaliseerd voor gebruiksgemak en leergemak zodat u raadplegen en invoeren al snel onder de knie heeft. Het maakt niet meer uit waar u bent, beveiligde toegang is op ieder niveau mogelijk; via uw netwerk, vanuit huis, vanuit een hotel, een internetcafé of via smartphones of tablets. Verder kunt u gebruikmaken van koppelingen met MS Office, webservices, internetsites, ERP en/of financiële systemen. Act! biedt u een totaaloplossing voor relatiebeheer, is snel operationeel en zodanig gebruiksvriendelijk dat weerstanden worden geminimaliseerd en de acceptatie van gebruikers op het hoogst haalbare niveau komt. En dat kunnen wij ook nog eens tegen zeer concurrerende prijzen, waardoor de investering zich snel terugverdient. Niet voor niets dat meer dan 2500 bedrijven in Nederland u al zijn voorgegaan en Act! wereldwijd zelfs al meer dan 3 miljoen gebruikers heeft. Graag nodigen wij u uit om te onderzoeken of uw organisatie voordeel kan halen uit het gebruik van Act! Peter Pennings Directeur Tendenz Act! jouw CRM, Altijd en overal

3 Informatieset ACT! Relatiebeheer ACT! Mobiliteit ACT! Social Media ACT! E-marketing ACT! Workflow

4 Act! bewaart alle contactgegevens op één toegankelijke plaats. Of u nu thuis, in de auto, een hotel of gewoon op de zaak aan het werk bent, u wilt een softwaresysteem waarbij u met één eenvoudige handeling altijd kunt beschikken over een compleet en actueel overzicht van uw relatiegegevens. Hiervoor is Act! ontwikkeld. Doordat Act! eenvoudig aan te passen is aan uw bedrijfsomgeving, is Act! zowel generiek als branchegericht te gebruiken. Bij Act! is het zelfs mogelijk om afdelingen binnen uw organisatie met verschillende schermen te laten werken, zodat u of uw medewerkers niet afgeleid worden door zaken die voor die afdeling of medewerker niet interessant zijn. Alle informatie compleet in uw relatiedossier Wij hoeven u niet uit te leggen dat uw klanten/relaties en potentiële klanten heel belangrijk zijn voor de continuïteit van uw organisatie. Het is daarom essentieel om zoveel mogelijk te weten en vast te leggen van deze relaties. Alleen dan kunt u optimaal anticiperen op alles wat hen aangaat: wensen, vragen, voorkeuren, maar ook klachten. Een goede dienstverlening en optimaal relatiebeheer levert u uiteindelijk veel op, maar dat kan alleen als u een actueel en compleet beeld heeft over wat er bij uw relaties leeft. Het mag als bekend worden verondersteld, dat het binnenhalen van een nieuwe klant 7 tot 8 maal zoveel kost als het genereren van omzet bij bestaande klanten. Met Act! weet u wie uw klanten zijn! Binnen Act! heeft u een compleet en helder overzicht van alles wat u wilt weten van uw relatie(s). Zo worden in het relatiedossier alle documenten, binnenkomende en uitgaande , activiteiten en geschiedenis, de verkoopkansen en/of projecten, de link met sociale media (Facebook, LinkedIn en Twitter) en de koppeling met verschillende webservices (bijvoorbeeld Google Maps) die betrekking hebben op uw relatie, compleet met datum- en tijdregistratie in de krachtige database overzichtelijk vastgelegd en bijgehouden. Hierbij geeft de directe zoekfunctie binnen Act! u onmiddellijk toegang tot deze essentiële informatie. Act! maakt het beheren van uw contacten zo veel aangenamer, makkelijker en doeltreffender!

5 Act! Windows-based Windows- of webversie of beide? U maakt de keuze. Act! Web-based

6 Act! is geschikt voor ieder bedrijf vanaf 1 tot meer dan 100 medewerkers in iedere branche. De mogelijkheden van Act! zijn volledig af te stemmen op de behoefte van uw organisatie en uw bedrijfsomgeving. Zo is niet één organisatie gelijk en het slagen van een CRM-programma hangt mede af van de discipline van de gebruikers. Om deze reden is het belangrijk om er voor te zorgen, dat een CRM-programma optimaal is ingericht voor de gebruiker, de afdeling en/of de gehele organisatie en de medewerker alle voor hem benodigde gegevens met een druk op de knop eenvoudig vindt en alles wat overbodig is, niet in het zicht heeft. De flexibiliteit van Act! Act! is volledig aanpasbaar aan uw bedrijfsomgeving. Vanzelfsprekend zullen wij u hierin bijstaan gedurende de implementatie en kunt u daarna altijd bij ons terecht voor ondersteuning. Wij leren het u, of de medewerkers binnen uw organisatie die hiervoor zijn aangewezen, ook zelf. Op deze manier kunt u het programma altijd laten meegroeien met uw organisatie. En dat niet alleen, Act! is ook nog eens eenvoudig te gebruiken. Rechten per medewerker of afdeling Binnen Act! kunt u per medewerker of afdeling rechten meegeven. Hierbij kunt u per medewerker of afdeling bepalen welke relaties ze mogen zien en kunt u tevens de rechten meegeven. Het is uw centrale database en die waardevolle gegevens kunnen op elk niveau beschermd worden. Integratie en koppelingen Act! is volledig geïntegreerd met MS Office. Vanuit praktisch elk niveau in Act! kunt u met één druk op de knop exporteren naar Excel en wanneer u een verstuurt vanuit Act!, doet u dat gewoon met MS Outlook (agenda- en integratie), een brief met daarin de contactgegevens maakt u in Word en alle s die u ontvangt in Outlook, kunnen ook gekoppeld worden aan uw relatie in Act!. En het is zelfs mogelijk om ze rechtstreeks te koppelen aan uw verkoopkans of project.

7 U bepaalt hoe u wilt werken, meer of minder gegevens vastleggen per relatie, interface aanpassen? Met de WYSIWYG schermeditor past u Act! aan naar uw eisen en wensen. Ook de Act! database is geheel naar uw wensen aan te passen.

8 De kracht van Act! Maak in een handomdraai een gepersonaliseerde brief of print één of meerdere etiketten. Act! legt alle communicatie vast van u en uw collega s zodat u nooit meer hoeft te zoeken naar die ene brief of .

9 Verkoop Zeker in de huidige economie waarin iedereen op nieuwe klanten aast, is het belangrijker dan ooit om nieuwe opdrachten binnen te halen en om iedere relatie te behouden en te verstevigen. Hiervoor heeft u software nodig die u de middelen biedt om uw klanten/relaties effectiever te beheren, uw verkopen te beheren en u zicht geeft op de weg die voor u ligt. Act! biedt u deze middelen. Act! ondersteunt u in uw volledige verkooptraject van prospect tot klant tot after sales. Act! ondersteunt bij alle facetten voor het beheren van offertes/calculaties, verkoopprognoses en rapportages. Per relatie kunt u al uw verkoopkansen bijhouden en vindt u alle informatie over deze verkoopkans centraal terug. Daardoor weet u precies wat er zich afspeelt, wat er geoffreerd is, wie verantwoordelijk is, de scoringskans, de beïnvloeders, de activiteiten en geschiedenis over de verkoopkans, de s en documenten en in welke fase van de pijplijn de verkoopkans zich bevindt. Binnen uw organisatie hoeven de verkopers geen verkoopkansen meer te missen, omdat ze vergeten zijn te bellen, niet meer weten wat er besproken was of de offertes en overige documenten niet meer kunnen vinden. Complete overzichten Naast dat u per relatie kunt zien welke verkoopkansen er allemaal lopen, biedt Act! ook complete overzichten van alle verkoopkansen die open staan, inactief staan, gewonnen zijn of eventueel verloren zijn gegaan. Deze overzichten zijn volledig te segmenteren op data, verkopers, doelgroepen of fasen binnen de verkooppijplijn. Tevens is het mogelijk om bij de verloren verkoopkansen bijvoorbeeld de reden hierbij te vermelden, zodat hier op ingespeeld kan worden en de scoringskansen verbeterd worden. Al deze overzichten zijn met een druk op de knop in een grafiek te genereren of met een muisklik te exporteren naar Excel.

10 Act! biedt diverse verkooprapportages, dashboards en export naar Excel met 1 druk op de knop.

11 Act! v17 Mobiliteit Informatieset

12 Mobiliteit Act! Premium Mobile geeft u en uw team realtime, mobiel toegang tot Act! Premium contacten, kalender en verkoopkansdetails vanaf uw iphone, ipad of Android apparaat. Act! Premium

13 Mobiliteit met verkoopkansen in uw hand Act! Premium webversie geeft u direct toegang tot uw verkoopkansen. Met deze krachtige verkooptool kunt u eenvoudig uw verkoop kansen bekijken, aanmaken en bewerken, waar u maar wilt op ieder apparaat. Focus uw energie op verkoopkansen met hoge prioriteit door uw lijst te filteren op basis van datum, status en verkoopproces.

14 Act! v17 Social Media Informatieset

15 Markt trends - Sociale ontdekking 70% van het kleinbedrijf gebruikt sociale media of gaat dit binnen 12 maanden doen - SMB Group en CRM Essentials. De manier waarop klanten ons vinden, is veranderd. We moeten zijn waar onze klanten zijn, en die zijn op Facebook. - opmerking van één van onze Act! klanten.

16 Sociale Media Ontwikkel unieke inzichten over uw klanten, door een gecentraliseerd overzicht van de laatste 25 LinkedIn en Facebook posts van uw contacten.

17 Act! v17 E-marketing Informatieset

18 E-marketing voor Act! Laat uw bedrijf op een eenvoudige manier groeien door professionele communicatie. Draait op het Swiftpage-systeem, wat de bezorging garandeert en spammen tegengaat. Meet resultaat Mailingen kunnen na 24 uur worden geanalyseerd op klikgedrag. Integreert met Act! voor eenvoudig versturen en volgen van resultaten. Zorgt voor vrijheid voor pay-as-you-go met voordelige maandelijkse abonnementsopties. Design services Wilt u graag werken met standaard templates, maar u wilt dit graag laten opmaken? Geen probleem. Tendenz heeft een eigen developmentafdeling die de opmaak van uw standaard template(s) kan verzorgen. Deze standaard template, voor bijvoorbeeld uw nieuwsbrief, kunt u dan zelf vullen en daarna versturen aan uw relaties.

19 E-marketing - Meten is Weten Mailingen versturen doen we allemaal, maar weet u wie uw mails lezen en welke onderwerpen populair zijn? Met de ingebouwde E-marketingmodule in Act! kunt u in begrijpelijke rapportages gewoon met uw webbrowser analyseren of uw mailing gelezen wordt door uw relaties. Breid automatisch uw bereik uit tot verder dan adressen, door automatisch uw E-marketing voor Act! berichten te posten naar LinkedIn, Facebook en Twitter pagina s. Kijkers die uw bedrijfs-facebook fan page geliked hebben, krijgen meteen deze updates. Toegang tot alle informatie over uw van geopend, geklikt, niet aangekomen, doorgestuurd en meer, in begrijpelijke grafieken Bekijk de rapportage van uw contacten die uw mail hebben ontvangen, maar niet geopend Uniek geopend met de tijd en het adres, totale tijd geopend met de tijd en het adres in begrijpelijke rapportages Informatie over de s die niet zijn verzonden en de reden waarom. Swiftpage Connect rapporten geven u gedetailleerde informatie.

20 Act! v17 Smart tasks Informatieset

21 Wat zijn Smart Tasks? Smart Tasks (of Workflow) helpen uw dagelijkse zaken te automatiseren, door sleutel-activiteiten gebaseerd op door u gedefinieerde stappen, zoals het sturen van een welkomst naar een nieuwe klant. Zie het als uw eigen, persoonlijke assistent die voor de kleinste details zorgt zodat u zich kunt richten op de zaak. Begin met één van de vele voorbeeld Smart Task sjablonen, of maak uw eigen sjablonen, om uw eenvoudige of geavanceerdere stappen te automatiseren.

22 Smart Tasks Triggers Bespaar tijd met data/veld triggers die automatisch records updaten, zo gauw bepaalde condities waar zijn - alweer een belangrijke Smart Task verbetering in Act! v17.

23 Act! v17 Act! implementaties Informatieset

24 Stappenplan Hieronder ziet u het stappenplan dat wij hanteren bij het implementeren van Act! binnen uw organisatie. Deze werkwijze draagt bij aan een optimale werking van Act! binnen uw bedrijf. U ontvangt drie weken voor de aanvang van het traject een voortrajectprocedure-document tezamen met een inventarisatiedocument. Hierbij geven wij aan welke stappen allemaal worden doorlopen voor en tijdens de Act! implementatie. In overleg met u zal waar nodig afgeweken kunnen worden van deze stappen. Via deze documentatie kunnen wij voorkomen dat er voor of tijdens de implementatie onduidelijkheden zijn en kunnen we een zo vlekkeloos mogelijke implementatie garanderen. U bepaalt welke stappen u wilt nemen voor een succesvolle implementatie.

25 Stap 1: Inventarisatie Drie weken van tevoren krijgt u van ons een voortrajectprocedure-document en een inventarisatiedocument toegestuurd. Het inventarisatiedocument dient ter voorbereiding van het project om in kaart te brengen hoe wij het systeem optimaal kunnen implementeren. U moet hierbij denken aan zaken zoals importbestanden, typen activiteiten, werkprocessen, systeemeisen e.d. Een week voor aanvang van de implementatie nemen wij dit bestand door en aan de hand hiervan kunnen wij nog specifieke dingen/onduidelijkheden opvragen of kortsluiten. Stap 2: Uitwerking inventarisatie en overhandiging klantenmap Bij de start van het traject overhandigen wij een klantenmap. Deze map bevat alle documentatie over Act!/eventuele add-ons, de offerte, de opdrachtbevestiging, handleidingen, instructies en bedrijfsinformatie van Tendenz. Stap 3: Installatie Act! en inrichting Act! omgeving Hierna wordt Act! geïnstalleerd op de server en zal er een Act! database worden aangemaakt. Daarbij is het belangrijk, dat er een systeembeheerder aanwezig of bereikbaar is. Wij maken op de server een map aan waar wij alle installatiebestanden, add-ons, documentatie, imports en back-ups opslaan. Deze map communiceren wij naar de systeembeheerder. Op deze manier weet de systeembeheerder waar de installatiebestanden staan en waar hij de back-upbestanden kan vinden zodat hij dit mee kan nemen in de reguliere back-up. Tevens creëert dit duidelijkheid voor onze helpdesk voor eventuele ondersteuning in de toekomst.

26 Stap 4: Uw wensen verwerken in Act! database Uw wensen worden verwerkt in de Act! database zodat u de gewenste data van de relaties kan vastleggen, de presentatie van de gegevens getoond worden op het beeldscherm zoals afgesproken en de gewenste communicatie gevoerd kan worden via , papier en fax. Stap 5: Installatie werkplekken, add-ons en evaluatie Alle werkplekken worden geïnstalleerd inclusief de eventuele add-ons, alle voorkeursinstellingen worden gedaan en de profielen worden ingesteld. Hierbij wordt een standaard profiel opgeslagen en overgedragen aan de systeembeheerder. Na de installatie worden alle onderdelen met de klant doorgenomen en gedemonstreerd en wordt om acceptatie en oplevering gevraagd. Stap 6: Trainingen Na dit traject worden de eerder besproken trainingen ingepland. Stap 7: Evaluatie en optimalisatie Na ongeveer twee maanden nemen wij contact op om eventuele laatste punten te optimaliseren en om de puntjes op de i te zetten.

27 Act! v17 Act! productlijn Informatieset

28 Act! Pro of Premium versie Act! Premium (Win en Web) Act! Pro Contacten, groepen en bedrijven Activiteiten management Integratie met desktop en webgebaseerde tools en sociale media zoals Microsoft Outlook, Gmail, LinkedIn en meer Persoonlijk verkoopkansbeheer Persoonlijke dashboards en rapportage Geschikt voor 1 tot 10 gebruikers Gedeelde toegang tot een centrale database vanuit Windows en/of een webbrowser Real-time, mobiele toegang Groepsplanning, dashboards en rapporten met teamoverzichten Extra veiligheidsinstellingen, inclusief veldniveau-beveiliging Geavanceerd beheer en uitrol Hostingmogelijkheden voor teams van 2 of meer medewerkers Geschikt voor teams van 1 tot meer dan 100 gebruikers

29 Kijk voor onze overige diensten op:

30 TENDENZ BV Hoefsmidstraat AA Hoogvliet +31 (0) TENDENZ BV Vriezerweg 20B 9482 TB Tynaarlo +31 (0) (0) KvK BTW IBAN KvK NL B01 NL55RABO Tendenz is aangesloten bij:

Microsoft Dynamics 365 / Office 365

Microsoft Dynamics 365 / Office 365 Microsoft Dynamics 365 / Office 365 Jeroen Paters Sales & Business Development Dynamics 365 Mobile : +31 (0) 6 2953 1467 E-mail: jeroen.paters@prodware.nl Agenda Microsoft Dynamics 365 for Sales (CRM)

Nadere informatie

Office 365. Auteur: Roy Scholten Datum: 9/11/2015 Versie: 1.3 OPENICT B.V.

Office 365. Auteur: Roy Scholten Datum: 9/11/2015 Versie: 1.3 OPENICT B.V. Office 365. Auteur: Roy Scholten Datum: 9/11/2015 Versie: 1.3 Over Open ICT De afgelopen jaren zijn de technische ontwikkelingen snel gegaan, de typemachine is vervangen door de tablet. De ontwikkelingssnelheid

Nadere informatie

1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365

1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365 1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365 2 Inleiding Lancom biedt haar klanten reeds sinds 2007 de mogelijkheid om te gaan werken van uit een Cloud model waarbij de servers in een datacenter van Lancom

Nadere informatie

WinRIS. Marketing-, Sales- en Communicatiesysteem

WinRIS. Marketing-, Sales- en Communicatiesysteem WinRIS Marketing-, Sales- en Communicatiesysteem Inleiding WinRIS is een marketing, sales- en communicatiesysteem dat eigenhandig is ontwikkeld door WinRIS Nederland b.v. Het systeem wordt ook wel een

Nadere informatie

HANDLEIDING IMPACTXRM MOBILE. IMPACTXRM NV Zuidleiestraat 12/1b 9880 Aalter 0032 (50)960070 info@impactxrm.com. Bijgewerkt 29/07/2015 Versie 1.2.

HANDLEIDING IMPACTXRM MOBILE. IMPACTXRM NV Zuidleiestraat 12/1b 9880 Aalter 0032 (50)960070 info@impactxrm.com. Bijgewerkt 29/07/2015 Versie 1.2. HANDLEIDING IMPACTXRM MOBILE IMPACTXRM NV Zuidleiestraat 12/1b 9880 Aalter 0032 (50)960070 info@impactxrm.com Bijgewerkt 29/07/2015 Versie 1.2.1 INHOUD INHOUD... 1 ALGEMEEN Filosofie... 2 INSTALLATIE...

Nadere informatie

Workanizr CRM Functionaliteiten

Workanizr CRM Functionaliteiten Workanizr CRM Functionaliteiten Relatiebeheer... 2 Beheren van bedrijfs- en relatiegegevens... 2 CRM op maat... 2 Categorisering... 2 Zoeken en filteren... 2 Zoekfunctie... 2 Filters... 3 Contacten en

Nadere informatie

Onze CRM oplossing. SalesManager Online. Hoe kunnen wij uw keten optimaliseren? SALESMANAGER ONLINE INTRODUCTIE

Onze CRM oplossing. SalesManager Online. Hoe kunnen wij uw keten optimaliseren? SALESMANAGER ONLINE INTRODUCTIE 1 SalesManager Online Onze CRM oplossing Hoe kunnen wij uw keten optimaliseren? SalesManager Online maakt het eenvoudig om uw klanten en relaties structureel en overzichtelijk te beheren en te bedienen.

Nadere informatie

Microsoft Office 365 voor bedrijven. Remcoh legt uit

Microsoft Office 365 voor bedrijven. Remcoh legt uit Microsoft Office 365 voor bedrijven Remcoh legt uit Beter samenwerken, ook onderweg Starten met Office 365 is starten met het nieuwe werken. Met Office 365 heeft u namelijk de mogelijkheid om altijd en

Nadere informatie

CaseMaster PM ProjectManagement

CaseMaster PM ProjectManagement CaseMaster PM ProjectManagement Projectmanagement De manier waarop u uw projecten organiseert, voorbereid, uitvoert en afrond bepaald uw succes. Projecten staan en vallen met planning. Effectief projecten

Nadere informatie

HootSuite Enterprise Solu/ons

HootSuite Enterprise Solu/ons S HootSuite Enterprise Solu/ons S HootSuite The Social Media Dashboard HootSuite helpt consumentenmerken, global enterprises, kleine ondernemingen en bureaus berichten te verspreiden, gesprekken te monitoren

Nadere informatie

Elektronisch factureren

Elektronisch factureren Elektronisch factureren Inleiding Elektronisch Factureren in RADAR is mogelijk vanaf versie 4.0. Deze module wordt niet standaard meegeleverd met de RADAR Update maar is te bestellen via de afdeling verkoop

Nadere informatie

DVB MEDIA kan uw bedrijf helpen om betere resultaten te bereiken met behulp van internet.

DVB MEDIA kan uw bedrijf helpen om betere resultaten te bereiken met behulp van internet. DVB MEDIA kan uw bedrijf helpen om betere resultaten te bereiken met behulp van internet. WEBSHOPS WEBDESIGN SOCIALE MEDIA ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE INTERNET MARKETING MICROSOFT OFFICE 365 WWW.DVBMEDIA.NL

Nadere informatie

In 5 stappen productiever met Office 365

In 5 stappen productiever met Office 365 In 5 stappen productiever met Office 365 Inleiding Met Office 365 van KPN beschik je altijd en overal over je zakelijke e-mail, agenda en documenten. Programma s als Excel, Word, PowerPoint en OneNote

Nadere informatie

HANDLEIDING VERSIE 1.6. AiconSoft UG (haftungsbeschränkt) Wilhelm-Stein-Weg 2 22339 Hamburg Tel: +49 (0)40 / 325 366 88 E-Mail: info@aiconsoft.

HANDLEIDING VERSIE 1.6. AiconSoft UG (haftungsbeschränkt) Wilhelm-Stein-Weg 2 22339 Hamburg Tel: +49 (0)40 / 325 366 88 E-Mail: info@aiconsoft. HANDLEIDING VERSIE 1.6 AiconSoft UG (haftungsbeschränkt) Wilhelm-Stein-Weg 2 22339 Hamburg Tel: +49 (0)40 / 325 366 88 E-Mail: info@aiconsoft.de INHOUDSOPGAVE 1. Systeemvoorwaarden... 1 2. Klantenbeheer...

Nadere informatie

Ontdek de voordelen van een VoIP-telefooncentrale

Ontdek de voordelen van een VoIP-telefooncentrale e Trotsr van e partn Ontdek de voordelen van een VoIP-telefooncentrale 3CX Phone System for Windows is een op software gebaseerde IP PBX die leverancier specifieke PBX Telefooncentrale vervangt. De IP

Nadere informatie

CaseMaster CRM Customer Relationship Management

CaseMaster CRM Customer Relationship Management CaseMaster CRM Customer Relationship Management CaseMaster CRM Meer omzet uit uw bestaande of nieuwe relaties halen of een klantprofiel samenstellen doormiddel van een analyse op het aankoopgedrag en vervolg

Nadere informatie

DVB MEDIA helpt u aan online succes!

DVB MEDIA helpt u aan online succes! DVB MEDIA helpt u aan online succes! WEBSHOPS WEBDESIGN SOCIAL MEDIA ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE INTERNETMARKETING MOBIELE APPS WWW.DVBMEDIA.NL Voor een complete internetstrategie 030-75 55 310 DVB MEDIA

Nadere informatie

Handleiding Office 365

Handleiding Office 365 Handleiding Office 365 Document: Handleiding Office 365 Datum: 2-6-2016 Versie: 0.2 Auteur: Stefan de Vries en Ingrid de Bont Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Aanmelden bij Office 365... 4 3 Navigeren

Nadere informatie

NORA Document Management Software

NORA Document Management Software NORA Document Management Software Beheer en beheers uw document flow INHOUD NORA Eenvoudig documentenbeheer NORA: eenvoudig documentenbeheer 3 MODULES Dossier- en contactenbeheer 4 Documenten 5 Berichten

Nadere informatie

MetaScope CRM-software met rendement

MetaScope CRM-software met rendement MetaScope CRM-software met rendement voor een efficiënte, servicegerichte organisatie houdt de organisatie op koers geeft grip op complexe organisaties en processen gebruiksvriendelijk snel operationeel

Nadere informatie

AVEBE haalt online én offline informatie uit Microsoft Dynamics CRM

AVEBE haalt online én offline informatie uit Microsoft Dynamics CRM AVEBE haalt online én offline informatie uit Microsoft Dynamics CRM AVEBE ontwikkelt en verkoopt zetmeelproducten op wereldwijde schaal. Het verkoopteam werkte met een gefragmenteerde CRM (Customer Relationship

Nadere informatie

Handleiding. imailingtool. Introductie

Handleiding. imailingtool. Introductie Handleiding imailingtool Handleiding...1 imailingtool...1 Introductie...1 2 Aan de slag!...2 2.1 Inloggen...2 2.2 Dashboard / Homepage...2 2.2.1 Uitleg dashboard...3 3 Adressenlijst...0 3.1 Een nieuwe

Nadere informatie

Handleiding Activiteiten Microsoft CRM 2016

Handleiding Activiteiten Microsoft CRM 2016 Handleiding Activiteiten Microsoft CRM 2016 Revisie: versie 1.0 Datum: 23/03/2016 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Inleiding... 3 1.1 Algemeen... 3 1.2 Handleiding activiteiten... 3 1.3 Referentiedocumenten...

Nadere informatie

Brochure AMF Marketing en verkoop

Brochure AMF Marketing en verkoop Brochure AMF Marketing en verkoop AMF Marketing en verkoop AMF Marketing en verkoop maakt onderdeel uit van de complete bedrijfssoftware AMF. AMF Bedrijfssoftware is modulair opgezet. U kunt hierdoor klein

Nadere informatie

FashionBase Start voor Fashion voor Mac en Windows

FashionBase Start voor Fashion voor Mac en Windows FashionBase Start voor Fashion voor Mac en Windows A- Locale PC (Mac en Win.) voor 499,- excl. btw eenmalig. B- Cloud versie voor 27,50 + 15,- p. mnd onderhoudscontract excl. btw. FashionBase Start incl.

Nadere informatie

SugarCRM Commercial open source CRM software

SugarCRM Commercial open source CRM software SugarCRM Commercial open source CRM software Tom Symoens Wat is CRM? CRM is een bedrijfsstrategie met als doel het identificeren, werven en behouden van klanten. CRM vertrekt van de relatie met uw klanten,

Nadere informatie

Whitepaper. Relatiemanagement & Sales Force Automation

Whitepaper. Relatiemanagement & Sales Force Automation Whitepaper Relatiemanagement & Sales Force Automation Deze whitepaper bestaat uit de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van Customer Relationship Management (CRM) in 2013. Na het lezen van deze

Nadere informatie

Commercieel Succes. Klantgerichte communicatie ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN

Commercieel Succes. Klantgerichte communicatie ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN Commercieel Succes Klantgerichte communicatie ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN Agenda De uitdagingen Uw klant centraal door: Real-time dashboards/rapportages Een snel en actueel CRM systeem

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Sporter

SportCTM 2.0 Sporter SportCTM 2.0 Sporter APP Inloggen Dotcomsport heeft ter ondersteuning van de dagelijkse praktijk ook een APP ontwikkeld, om data invoer te vereenvoudigen. Deze APP ondersteunt de onderdelen; Agenda (invoer

Nadere informatie

Kluwer Office. DMS Basic Medewerker. Software.kluwer.be

Kluwer Office. DMS Basic Medewerker. Software.kluwer.be Kluwer Office DMS Basic Medewerker Software.kluwer.be Contents 1 Document Management System... 4 1.1 Alure Desktop... 4 1.1.1 IPad... 4 1.1.2 IMail... 6 1.2 CRM... 8 1.2.1 Algemeen... 8 1.2.2 Padvinder...

Nadere informatie

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Slimmer samenwerken met SharePoint Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Workflows, forms, reports en data WAAROM KIEZEN VOOR K2? Of u nu workflows moet maken voor items in SharePoint

Nadere informatie

Nieuwe BI-omgeving van ApplicationNet is waardevolle bron van informatie voor facturatie, rapportages, kostenbesparing en marketing

Nieuwe BI-omgeving van ApplicationNet is waardevolle bron van informatie voor facturatie, rapportages, kostenbesparing en marketing Nieuwe BI-omgeving van ApplicationNet is waardevolle bron van informatie voor facturatie, rapportages, kostenbesparing en marketing Organisatie Werkplek Online is de private cloud oplossing van ApplicationNet

Nadere informatie

Onze Project oplossing

Onze Project oplossing 1 SalesManager Online Onze Project oplossing Hoe kunnen wij uw keten optimaliseren? SalesManager Online maakt het eenvoudig om uw klanten en relaties structureel en overzichtelijk te beheren en te bedienen.

Nadere informatie

Alfresco Document Management

Alfresco Document Management Pagina 1 van 6 Alfresco Document Management Efficiënter kunnen (samen)werken, altijd en overal kunnen beschikken over de benodigde informatie en geen zorgen hoeven maken over IT en back-up? Lagere kosten

Nadere informatie

1 Inleiding. 3 Handmatig... invoeren zaken basis 4 Verwerken... zaken 5 Afhandelen... van zaken. 7 Uitgebreidere... zaak opties

1 Inleiding. 3 Handmatig... invoeren zaken basis 4 Verwerken... zaken 5 Afhandelen... van zaken. 7 Uitgebreidere... zaak opties 2 Supportdesk Pro Introductie Inhoudsopgave I Supportdesk Pro 3 1 Inleiding... 3 2 Werkwijze... 3 II Zaken 4 1 Introductie... 4 2 Zaken beheren... 4 3 Handmatig... invoeren zaken basis 4 4 Verwerken...

Nadere informatie

Nieuw in Mamut Business Software en Mamut Online

Nieuw in Mamut Business Software en Mamut Online // Mamut Business Software Nieuw in Mamut Business Software en Mamut Online Inhoud Voorwoord 3 Nieuwe versie 3 Over updates naar een nieuwe versie 4 Nieuw in Mamut Business Software versie 18 6 Administratie

Nadere informatie

Functionaliteiten 4orange Connect

Functionaliteiten 4orange Connect Functionaliteiten 4orange Connect 4orange, 2014 Hogehilweg 24 1101 CD Amsterdam Zuidoost www.4orange.nl 2 4orange Connect: de nieuwste release van FileFrame 4orange Connect is de nieuwste release van FileFrame.

Nadere informatie

Besparingsvoorbeelden voor MKB met glasvezel. Rekenvoorbeeld 1

Besparingsvoorbeelden voor MKB met glasvezel. Rekenvoorbeeld 1 Besparingsvoorbeelden voor MKB met glasvezel Rekenvoorbeeld 1 Ieder bedrijf beschikt tegenwoordig over een e-mail server. E-mail op smart Phones en tablets wordt steeds populairder en belangrijker maar

Nadere informatie

iprova Suite Systeemeisen client

iprova Suite Systeemeisen client iprova Suite Systeemeisen client Hardware Aanbevolen configuratie: Pentium IV 1 Ghz of beter, min. 512 MB RAM, min. 200 MB vrije schijfruimte In alle gevallen moet worden voldaan aan de minimum systeemeisen

Nadere informatie

Zeon PDF Driver Trial

Zeon PDF Driver Trial Zakelijke software voor verkoop, dienstverlening en administratie Handleiding module Document Uitgaande correspondentie genereren Uitgaande correspondentie terugvinden Persoonlijk geadresseerde mailings

Nadere informatie

CaseMaster SPC Subsidie aanvraag Planning en Control

CaseMaster SPC Subsidie aanvraag Planning en Control CaseMaster SPC Subsidie aanvraag Planning en Control Subsidie Aanvraag Planning en Control Een subsidie adviseur verzorgt subsidie aanvragen voor bedrijven. Subsidie aanvragen zijn complex en veranderen

Nadere informatie

Een overzicht van de wijzigingen van deze update van de Salesnavigator

Een overzicht van de wijzigingen van deze update van de Salesnavigator UPDATE SALESNAVIGATOR 10 JULI 2015 Een overzicht van de wijzigingen van deze update van de Salesnavigator Wat is er nieuw? Deze update is één van de grootste uit de geschiedenis van de Salesnavigator.

Nadere informatie

CRMNode voor Twitter Lead Beheer

CRMNode voor Twitter Lead Beheer CRMNode voor Twitter Lead Beheer Wat is CRM Node? CRMNode is een gebruikersvriendelijk CRM systeem voor het ondersteunen van organisaties met grote aantallen particuliere en zakelijke relaties, die veel

Nadere informatie

ZIVVER Gebruikershandleiding

ZIVVER Gebruikershandleiding Versie: 2.0 Datum: 11 april 2017 support@zivver.com www.zivver.com Inhoud Welkom bij ZIVVER!... 3 1. Inloggen in je online veilige postvak... 4 2. Stuur een veilig bericht vanuit je online veilige postvak...

Nadere informatie

mobile recruitment solutions

mobile recruitment solutions mobile recruitment solutions 1OP DE 5 zoekt via een smartphone naar een nieuwe baan. Bent u klaar voor de mobiele sollicitant? Wat krijgt uw kandidaat te zien als hij of zij deze op een smartphone bekijkt?

Nadere informatie

Ontdek wat Office 365 voor Uw organisatie kan doen!

Ontdek wat Office 365 voor Uw organisatie kan doen! Microsoft Office 365 / 2013 Office 365 maakt een heel nieuwe werkwijze mogelijk. Office 365 biedt vrijwel overal toegang tot de vertrouwde Microsoft Office-tools, aangevuld met hoogwaardige, eenvoudig

Nadere informatie

Marlin Family. Marlin

Marlin Family. Marlin PCA Mobile PCA Mobile Organisatie PCA Mobile BV maakt deel uit van de Mobile Solution Group en biedt met ruim 40 enthousiaste collega s een veelomvattend pakket van innovatieve en gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

TimeManager. ERP voor Dienstverleners. SalesManager Software 2013 The Customer Centric Software Company

TimeManager. ERP voor Dienstverleners. SalesManager Software 2013 The Customer Centric Software Company TimeManager ERP voor Dienstverleners SalesManager Software 2013 The Customer Centric Software Company 2 Inleiding Bent u werkzaam in Professional Services? Met onze geïntegreerde CRM en Project Management

Nadere informatie

Pakketaanbieding Online profilering Contractvrije Paramedici. Pakketaanbieding. Online profilering en communicatie met je cliënt

Pakketaanbieding Online profilering Contractvrije Paramedici. Pakketaanbieding. Online profilering en communicatie met je cliënt Pakketaanbieding Online profilering en communicatie met je cliënt 1 Aanbieding 1. Om maximaal gebruik te maken van de online middelen die beschikbaar zijn tegen een behapbare en betaalbare inzet hebben

Nadere informatie

Documentatie Handleiding Hunter-CRM Desktop v1.0

Documentatie Handleiding Hunter-CRM Desktop v1.0 Documentatie Handleiding v1.0 1 Voorwoord Hunter-Desktop is een product van Hunter-CRM. Onze CRM software is gemaakt met het oog op gemak. Deze documentatie bevat een overzicht van de meest gebruikte functionaliteiten

Nadere informatie

Installatiehandleiding Cane Webservices.nl Integratie

Installatiehandleiding Cane Webservices.nl Integratie Installatiehandleiding Cane Webservices.nl Integratie Inhoud INHOUD... 1 1. INTRODUCTIE... 2 DOELSTELLING DOCUMENT... 2 GERELATEERDE DOCUMENTEN... 2 GEBRUIK VAN HET DOCUMENT... 2 LEZERS DOELGROEP... 2

Nadere informatie

FashionBase Start voor Fashion vanaf 1,- per dag voor Mac en Windows

FashionBase Start voor Fashion vanaf 1,- per dag voor Mac en Windows FashionBase Start voor Fashion vanaf 1,- per dag voor Mac en Windows Incl. financiele administratie A- Locale PC (Mac en Win.) voor 31,- per maand. B- In de Cloud voor 59,95 per maand. Neem uw eigen programma's

Nadere informatie

SIMPLIFYSCAN. A sharp choice in intelligent scanning

SIMPLIFYSCAN. A sharp choice in intelligent scanning SIMPLIFYSCAN A sharp choice in intelligent scanning SIMPLIFYSCAN: A SHARP CHOICE IN INTELLIGENT SCANNING SimplifyScan maakt het voor gebruikers mogelijk om documenten op een eenvoudige wijze te scannen

Nadere informatie

Beknopte Handleiding. Contact Connect

Beknopte Handleiding. Contact Connect Beknopte Handleiding Contact Connect Inhoud Inleiding... 3 Contact Connect... 4 Select-to-dial... 4 Minimale systeemeisen... 4 Installatie... 5 Gespreksherkenning... 6 HAAGCOM Pagina 2 van 6 2015 Inleiding

Nadere informatie

OpenText RightFax. Intuitive Business Intelligence. Whitepaper. BI/Dashboard oplossing voor OpenText RightFax

OpenText RightFax. Intuitive Business Intelligence. Whitepaper. BI/Dashboard oplossing voor OpenText RightFax OpenText RightFax Intuitive Business Intelligence Whitepaper BI/Dashboard oplossing voor OpenText RightFax Beschrijving van de oplossing, functionaliteit & implementatie Inhoud 1 Introductie 2 Kenmerken

Nadere informatie

PRESTATIESITE WEBPAKKET

PRESTATIESITE WEBPAKKET PRESTATIESITE WEBPAKKET PRESTATIESITE Wij hebben al onze ervaring gebruikt om een gestandaardiseerd webpakket te ontwikkelen met een lay-out welke de focus heeft op leads en new business. Op deze wijze

Nadere informatie

imailingtool Handleiding

imailingtool Handleiding imailingtool Handleiding 1 Inhoud 1 Introductie imailingtool 3 2 Aan de slag met imailingtool 3 2.1 Log-in 3 2.2 Homepage 4 3 Adressenlijst 5 3.1 Een nieuwe adreslijst aanmaken 5 3.1.1 Een adres toevoegen

Nadere informatie

Handleiding. Act! SnelStart Connect Pro. handleiding. Act! SnelStartConnect Pro. Versie 1.0 3-4-2014

Handleiding. Act! SnelStart Connect Pro. handleiding. Act! SnelStartConnect Pro. Versie 1.0 3-4-2014 Act! SnelStartConnect Pro Handleiding Versie 1.0 3-4-2014 Inleiding Met SnelStart Connect Pro kunt uw Act!-database koppelen met uw SnelStart boekhouding. SnelStart Connect Pro biedt u de mogelijkheid

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Cloud. Een dienst van KPN ÉÉN

Dienstbeschrijving Cloud. Een dienst van KPN ÉÉN Dienstbeschrijving Cloud Een dienst van KPN ÉÉN Versie : 1.0 Datum : 12 april 2016 Inhoud 1 Dit is Cloud 3 2 Dit is Office 365 4 3 Specificatie Domeinnamen 7 4 Technische voorwaarden en service 8 Blad

Nadere informatie

Vrijheid van vinden. FileLinx Cloud

Vrijheid van vinden. FileLinx Cloud FileLinx Cloud FileLinx Cloud Vrijheid van vinden FileLinx en Lancom automatisering hebben de handen ineen geslagen. Met trots presenteren wij u FileLinx Cloud! Geen maatwerk software, maar een Out Of

Nadere informatie

Klachten en Meldingen. Managementdashboard

Klachten en Meldingen. Managementdashboard Welkom bij de demonstratie van het Welkom bij de systeem demonstratie van Welkom bij de systeem demonstratie van het Management Klachten en Meldingen System Managementdashboard Systemen van Inception Borgen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Salesnavigator

Gebruikershandleiding Salesnavigator Gebruikershandleiding Salesnavigator Inhoudsopgave: 1: Beginnen... 2 2: Startscherm... 2 3: Hoe kan ik zoeken?... 3 4: Hoe kan ik filteren?... 3 5: Hoe kan ik gegevens bewerken?... 4 6: Hoe werkt de takenlijst?...

Nadere informatie

Hét complete Uitzendbureau in de Cloud. matcher

Hét complete Uitzendbureau in de Cloud. matcher Hét complete Uitzendbureau in de Cloud matcher Een processysteem in plaats van een administratiesysteem Meer dan twee keer zoveel tijd besteden aan sales en zo uw omzet verhogen. e-matcher maakt het mogelijk.

Nadere informatie

15 July 2014. Betaalopdrachten web applicatie gebruikers handleiding

15 July 2014. Betaalopdrachten web applicatie gebruikers handleiding Betaalopdrachten web applicatie gebruikers handleiding 1 Overzicht Steeds vaker komen we de term web applicatie tegen bij software ontwikkeling. Een web applicatie is een programma dat online op een webserver

Nadere informatie

HetSchoolvoorbeeld.nl

HetSchoolvoorbeeld.nl HetSchoolvoorbeeld.nl maakt websites voor het onderwijs die u zelf met het bekroonde en gebruiksvriendelijke programma Word- Press inhoudelijk kunt beheren. De vakkundigheid van het team van HetSchoolvoorbeeld.nl

Nadere informatie

MailChimp. Getting Started Guide

MailChimp. Getting Started Guide MailChimp Getting Started Guide MailChimp getting started guide In dit artikel geven we een korte inleiding op wat Mailchimp is en wat MailChimp voor je onderneming kan betekenen. Daarnaast maken we je

Nadere informatie

Prijzen RIVOS. RIVOS Prijzen Pagina 1

Prijzen RIVOS. RIVOS Prijzen Pagina 1 Prijzen RIVOS De totale investering voor RIVOS bestaat uit de basis aanschafprijs, optionele modules, bijkomende kosten en jaarlijks terugkerende kosten. De basis aanschafprijs wordt bepaald door het aantal

Nadere informatie

research manager wij maken kwaliteit in de zorg meetbaar

research manager wij maken kwaliteit in de zorg meetbaar research manager wij maken kwaliteit in de zorg meetbaar research manager is een product van: Cloud9 Software B.V. www.cloud9software.nl wij maken kwaliteit in de zorg meetbaar U kunt via onderstaande

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Startscherm trainer

SportCTM 2.0 Startscherm trainer SportCTM 2.0 Startscherm trainer Inloggen Webapplicatie Via inlog.dotcomsport.com kun je in inloggen op de webapplicatie van het SportCTM. Wij adviseren onderstaande browsers Windows: Internet Explorer,

Nadere informatie

FashionBase Start voor Fashion voor 31(0)23-5373350 1,- per dag voor Mac en Windows

FashionBase Start voor Fashion voor 31(0)23-5373350 1,- per dag voor Mac en Windows FashionBase Start voor Fashion voor 1,- per dag voor Mac en Windows A- Locale PC (Mac en Win.) voor 31,- per maand. B- In de Cloud vanaf 66,- per maand. Neem uw eigen programma's mee in de Cloud. Werken

Nadere informatie

Welcome. Barend Vercauteren Koen Van de Vyver. SSID: ESC-GUEST Paswoord: welcome@esc

Welcome. Barend Vercauteren Koen Van de Vyver. SSID: ESC-GUEST Paswoord: welcome@esc Welcome Barend Vercauteren Koen Van de Vyver SSID: ESC-GUEST Paswoord: welcome@esc introductie sinds 1999 Gent, Antwerpen, Kortrijk en Brussel +50 vaste werknemers organisaties en ondernemingen service

Nadere informatie

AccrA zaalreservering en Zaalagenda.nl

AccrA zaalreservering en Zaalagenda.nl Pioen Partners AccrA zaalreservering en Zaalagenda.nl Bekijk ook onze website www.pioenpartners.nl of www.zaalagenda.nl Pioen Partners Tel: +31 (0)546 456223 E-mail info@pioenpartners.nl Voorwoord AccrA

Nadere informatie

o o o o E-mail Documenten beheer Kennis borging Vergaderen

o o o o E-mail Documenten beheer Kennis borging Vergaderen o o o o E-mail Documenten beheer Kennis borging Vergaderen Nieuwste versie van Office-desktoptoepassingen Licenties per gebruiker voor 5 computers incl Mac en mobiel Office-toepassingen naar een pc streamen

Nadere informatie

Totaal oplossing voor loopbaanbegeleiding. coacher

Totaal oplossing voor loopbaanbegeleiding. coacher Totaal oplossing voor loopbaanbegeleiding coacher Loopbaancoach als regisseur U wilt als loopbaanbureau minder administratieve handelingen, de kansen van uw kandidaten vergroten en meer klanten werven.

Nadere informatie

Prijslijst Dynamics. Engion B.V. Lamersveld 5 5801 HD VENRAY NAV 2013 Online T: 085-4013176

Prijslijst Dynamics. Engion B.V. Lamersveld 5 5801 HD VENRAY NAV 2013 Online T: 085-4013176 Prijslijst Dynamics Engion B.V. Lamersveld 5 5801 HD VENRAY NAV 2013 Online T: 085-4013176 CRM 2013 Online E: info@engion.nl Introductie Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics CRM en andere Office

Nadere informatie

BouwVision, totaaloplossing voor de bouw

BouwVision, totaaloplossing voor de bouw 2016 BouwVision, totaaloplossing voor de bouw 1 Integrale software oplossing voor de bouw op basis van Microsoft Dynamics BouwVision ERP xrm Mobile Portals www.bouwvision.nl BouwVision, software voor bouwers

Nadere informatie

iprova Suite Systeemeisen iprova 5 Hosting

iprova Suite Systeemeisen iprova 5 Hosting iprova Suite Systeemeisen iprova 5 Hosting Let op Dit document bevat de systeemeisen voor versie 5.0 van de iprova Suite. Door nieuwe ontwikkelingen kunnen de systeemeisen voor iprova wijzigen. Controleer

Nadere informatie

Mamut Partner Programma

Mamut Partner Programma Mamut Partner Programma Het Partnerprogramma van Mamut is opgedeeld in diversie categorieën. Voor u als partner betekent dit dat u een samenwerkingsovereenkomst kunt aangaan die past bij uw behoeften en

Nadere informatie

SIEBEL CRM ON DEMAND MARKETING

SIEBEL CRM ON DEMAND MARKETING SIEBEL CRM ON DEMAND MARKETING Siebel CRM On Demand Marketing biedt u en uw team de geïntegreerde programma s waarmee u de marketing naar uw klanten kunt verbeteren. Met deze programma s leert u uw doelgroep

Nadere informatie

Powered by. Enterprise. GroenVision. of businessunits. voor de groenvoorziener met meerdere vestigingen. Eenvoudig meer controle

Powered by. Enterprise. GroenVision. of businessunits. voor de groenvoorziener met meerdere vestigingen. Eenvoudig meer controle Powered by GroenVision Enterprise voor de groenvoorziener met meerdere vestigingen Eenvoudig meer controle Groenvision Enterprise: overzicht en controle GroenVision Enterprise is het allround programma

Nadere informatie

MetaScope het ultieme, online verkoophulpmiddel

MetaScope het ultieme, online verkoophulpmiddel MetaScope het ultieme, online verkoophulpmiddel Haal structureel meer rendement uit medewerkers klanten prospects offertes... marketing MetaScope is het ultieme verkoophulpmiddel met alle rapportages die

Nadere informatie

Supportdesk Pro Basis Instructie

Supportdesk Pro Basis Instructie Supportdesk Pro Basis Instructie Inhoudsopgave 1 Supportdesk Pro 2 1 Inleiding 2 2 Werkwijze 2 2 Zaken 3 2.1 Introductie 3 2.2 Zaken beheren 3 2.3 Handmatig invoeren zaken basis 4 2.4 Verwerken zaken 4

Nadere informatie

Probeer nu GRATIS. Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap

Probeer nu GRATIS. Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap Probeer nu GRATIS Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap Opensignage eenvoudig uw doelgroep informeren Zoekt u een eenvoudige manier om uw doelgroep te informeren via een beeldschermennetwerk?

Nadere informatie

Beleef het plezier in werken...

Beleef het plezier in werken... Beleef het plezier in werken... Pylades levert erp-software die werkt! Voor u, uw medewerkers en klanten. Pylades, uw branche specialist Binnen de Microsoft Dynamics wereld is Pylades dé specialist voor

Nadere informatie

Speak Mailer. De voordelen

Speak Mailer. De voordelen Speak Mailer Speak Mailer is een krachtige en flexibele alles-in-één oplossing voor e-mail marketing. Met Speak Mailer kunt u op doelgerichte wijze uw relaties informeren over nieuwe ontwikkelingen en

Nadere informatie

Welkom bij de demonstratie van het Welkom bij de systeem demonstratie van Klachten en Meldingen

Welkom bij de demonstratie van het Welkom bij de systeem demonstratie van Klachten en Meldingen Welkom bij de demonstratie van het Welkom bij de systeem demonstratie van Management Klachten en Meldingen System Systemen van Inception Borgen Verbeteren Systemen van Inception Borgen Verbeteren Systemen

Nadere informatie

UNIT4 MULTIVERS EXTENDED

UNIT4 MULTIVERS EXTENDED UNIT4 MULTIVERS EXTENDED CRM Een white paper van UNIT4 2011 UNIT4 Software B.V. Stationspark 1000 3364 DA Sliedrecht T +31 (0)184 44 44 44 F +31 (0)184 44 44 45 I www.unit4.nl E info.nl@unit4.com De rol

Nadere informatie

Waarom Webfysio? www.webfysio.nl - team@webfysio.nl

Waarom Webfysio? www.webfysio.nl - team@webfysio.nl Uw cliënt verdient toch maatwerk zorg? Waarom Webfysio? Uw eigen online en blended maatwerk educatie- & zorgpakketten aanbieden Online communicatie via cliënt specifieke agenda, notificaties en email Direct

Nadere informatie

Installatiehandleiding Business Assistent

Installatiehandleiding Business Assistent Installatiehandleiding Business Assistent Wijzigingsgeschiedenis Versie Datum Omschrijving Status 0.1 25-09-2014 Eerste opzet van het installatie Concept document. 1.0 04-11-2014 Geen: Commercieel maken

Nadere informatie

Clang 1.4.0. Release Notes. created by

Clang 1.4.0. Release Notes. created by Clang 1.4.0 Release Notes created by Release 1.4.0 Vanaf 2 november wordt Clang uitgebreid met unieke mogelijkheden op het gebied van e-mail en social media. Het is dan o.a. mogelijk om geautomatiseerd

Nadere informatie

Software voor het moderne verhuurkantoor.

Software voor het moderne verhuurkantoor. immotools Software voor het moderne verhuurkantoor. immotools is een gebruiksvriendelijk, uiterst compleet en onmisbaar software pakket in het moderne immokantoor. immotools garandeert u een optimaal beheer

Nadere informatie

Brochure AMF Service en onderhoud

Brochure AMF Service en onderhoud Brochure AMF Service en onderhoud AMF Service en onderhoud AMF Service en onderhoud maakt onderdeel uit van de complete bedrijfssoftware AMF. AMF Bedrijfssoftware is modulair opgezet. U kunt hierdoor klein

Nadere informatie

Waarom Webfysio? www.webfysio.nl - team@webfysio.nl

Waarom Webfysio? www.webfysio.nl - team@webfysio.nl Uw cliënt verdient toch maatwerk zorg? Waarom Webfysio? Uw eigen online en blended maatwerk zorgpakketten aanbieden Uw cliënten ondersteunen met online agenda, notificaties en herinneringen Direct online

Nadere informatie

Handleiding beheer en managen verkoopkansen Microsoft CRM 2016

Handleiding beheer en managen verkoopkansen Microsoft CRM 2016 Handleiding beheer en managen verkoopkansen Microsoft CRM 2016 Revisie: versie 1.0 Datum: 23/03/2016 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Inleiding... 3 1.1 Algemeen... 3 1.2 Handleiding verkoopkansen...

Nadere informatie

Whitepaper Mailtomarket

Whitepaper Mailtomarket Whitepaper Mailtomarket Inleiding Ik heb al een digitale nieuwsbrief moet ik dit lezen? Als u uw relaties directer en specifieker wilt benaderen met informatie die bij hen past, dan is e-mailmarketing

Nadere informatie

Nieuw in Mamut Business Software en Mamut Online

Nieuw in Mamut Business Software en Mamut Online // Mamut Business Software Nieuw in Mamut Business Software en Mamut Online Inhoud Voorwoord 3 Nieuwe versie 3 Over updates naar een nieuwe versie 4 Nieuw in Mamut Business Software 7 Relatiebeheer 7 Verkoop

Nadere informatie

Samenwerken in het digitale tijdperk

Samenwerken in het digitale tijdperk Samenwerken in het digitale tijdperk Ghislaine Peters ghislaine.peters@ondernemerscooperatie.nl 06-10531177 Even voorstellen: Ghislaine Peters Zelfstandig sinds 2009 Achtergrond in Facility Management

Nadere informatie

Met Microsoft Dynamics CRM kan Cyclomedia zijn expansieplannen uitvoeren

Met Microsoft Dynamics CRM kan Cyclomedia zijn expansieplannen uitvoeren Met Microsoft Dynamics CRM kan Cyclomedia zijn expansieplannen uitvoeren Bij CycloMedia was een snelle implementatie van Microsoft Dynamics CRM noodzakelijk om de sterke groei en expansie naar het buitenland

Nadere informatie

Gebruikersvriendelijke beheer van bestanden in SharePoint

Gebruikersvriendelijke beheer van bestanden in SharePoint #1 Oplossing wereldwijd. Bewezen in omgvangrijke omgevingen 100+ en 10.000+ gebruikers. GeONE is uw partner voor SharePoint Informatie Management. GeONE levert het volledige pakket aan SharePoint toepassingen

Nadere informatie

HOE EENVOUDIG IS HET OM GEBRUIK TE MAKEN VAN CLOUD COMPUTING?

HOE EENVOUDIG IS HET OM GEBRUIK TE MAKEN VAN CLOUD COMPUTING? Innervate: Januari 2011 WHITEPAPER CLOUD COMPUTING HOE EENVOUDIG IS HET OM GEBRUIK TE MAKEN VAN CLOUD COMPUTING? Lees hier in het kort hoe u zich het best kunt bewegen in de wereld van cloud computing

Nadere informatie