Informatieset. Informatieset. Act! CRM

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Informatieset. Informatieset. Act! CRM"

Transcriptie

1 Informatieset Act! CRM

2 Een relatiedatabase toegespitst op uw bedrijfsomgeving, die overzichtelijk en eenvoudig in gebruik is en altijd en overal benaderbaar, waar u ook bent. Dat is de wens van velen. Act! is ontwikkeld om deze wens waar te maken. Uw relaties met al hun gegevens staan centraal. Met één druk op de knop ziet u in een compleet overzicht alles wat u van uw relatie wilt weten, waar u zich op dat moment ook bevindt. Act! uw CRM, altijd en overal. Software voor relatiebeheer is vaak complex te implementeren en u moet vaak keuzes maken uit een cloudoplossing of software op uw eigen server. Act! biedt al jaren het beste van twee werelden en is te gebruiken op uw eigen server, in de cloud of zelfs als combinatie van beide (hybride). Ons doel is om op dit gebied tot de allerbeste producenten te behoren. Wij concentreren ons op volwaardige en praktische functionaliteit, optimale toegankelijkheid en we bieden de mogelijkheid voor integratie met andere omgevingen. Act! combineert alle basisprocessen van relatiebeheer, sales, marketing, services en sociale media. U kunt van deze onderdelen gebruikmaken wanneer u deze nodig heeft. Alles is geoptimaliseerd voor gebruiksgemak en leergemak zodat u raadplegen en invoeren al snel onder de knie heeft. Het maakt niet meer uit waar u bent, beveiligde toegang is op ieder niveau mogelijk; via uw netwerk, vanuit huis, vanuit een hotel, een internetcafé of via smartphones of tablets. Verder kunt u gebruikmaken van koppelingen met MS Office, webservices, internetsites, ERP en/of financiële systemen. Act! biedt u een totaaloplossing voor relatiebeheer, is snel operationeel en zodanig gebruiksvriendelijk dat weerstanden worden geminimaliseerd en de acceptatie van gebruikers op het hoogst haalbare niveau komt. En dat kunnen wij ook nog eens tegen zeer concurrerende prijzen, waardoor de investering zich snel terugverdient. Niet voor niets dat meer dan 2500 bedrijven in Nederland u al zijn voorgegaan en Act! wereldwijd zelfs al meer dan 3 miljoen gebruikers heeft. Graag nodigen wij u uit om te onderzoeken of uw organisatie voordeel kan halen uit het gebruik van Act! Peter Pennings Directeur Tendenz Act! jouw CRM, Altijd en overal

3 Informatieset ACT! Relatiebeheer ACT! Mobiliteit ACT! Social Media ACT! E-marketing ACT! Workflow

4 Act! bewaart alle contactgegevens op één toegankelijke plaats. Of u nu thuis, in de auto, een hotel of gewoon op de zaak aan het werk bent, u wilt een softwaresysteem waarbij u met één eenvoudige handeling altijd kunt beschikken over een compleet en actueel overzicht van uw relatiegegevens. Hiervoor is Act! ontwikkeld. Doordat Act! eenvoudig aan te passen is aan uw bedrijfsomgeving, is Act! zowel generiek als branchegericht te gebruiken. Bij Act! is het zelfs mogelijk om afdelingen binnen uw organisatie met verschillende schermen te laten werken, zodat u of uw medewerkers niet afgeleid worden door zaken die voor die afdeling of medewerker niet interessant zijn. Alle informatie compleet in uw relatiedossier Wij hoeven u niet uit te leggen dat uw klanten/relaties en potentiële klanten heel belangrijk zijn voor de continuïteit van uw organisatie. Het is daarom essentieel om zoveel mogelijk te weten en vast te leggen van deze relaties. Alleen dan kunt u optimaal anticiperen op alles wat hen aangaat: wensen, vragen, voorkeuren, maar ook klachten. Een goede dienstverlening en optimaal relatiebeheer levert u uiteindelijk veel op, maar dat kan alleen als u een actueel en compleet beeld heeft over wat er bij uw relaties leeft. Het mag als bekend worden verondersteld, dat het binnenhalen van een nieuwe klant 7 tot 8 maal zoveel kost als het genereren van omzet bij bestaande klanten. Met Act! weet u wie uw klanten zijn! Binnen Act! heeft u een compleet en helder overzicht van alles wat u wilt weten van uw relatie(s). Zo worden in het relatiedossier alle documenten, binnenkomende en uitgaande , activiteiten en geschiedenis, de verkoopkansen en/of projecten, de link met sociale media (Facebook, LinkedIn en Twitter) en de koppeling met verschillende webservices (bijvoorbeeld Google Maps) die betrekking hebben op uw relatie, compleet met datum- en tijdregistratie in de krachtige database overzichtelijk vastgelegd en bijgehouden. Hierbij geeft de directe zoekfunctie binnen Act! u onmiddellijk toegang tot deze essentiële informatie. Act! maakt het beheren van uw contacten zo veel aangenamer, makkelijker en doeltreffender!

5 Act! Windows-based Windows- of webversie of beide? U maakt de keuze. Act! Web-based

6 Act! is geschikt voor ieder bedrijf vanaf 1 tot meer dan 100 medewerkers in iedere branche. De mogelijkheden van Act! zijn volledig af te stemmen op de behoefte van uw organisatie en uw bedrijfsomgeving. Zo is niet één organisatie gelijk en het slagen van een CRM-programma hangt mede af van de discipline van de gebruikers. Om deze reden is het belangrijk om er voor te zorgen, dat een CRM-programma optimaal is ingericht voor de gebruiker, de afdeling en/of de gehele organisatie en de medewerker alle voor hem benodigde gegevens met een druk op de knop eenvoudig vindt en alles wat overbodig is, niet in het zicht heeft. De flexibiliteit van Act! Act! is volledig aanpasbaar aan uw bedrijfsomgeving. Vanzelfsprekend zullen wij u hierin bijstaan gedurende de implementatie en kunt u daarna altijd bij ons terecht voor ondersteuning. Wij leren het u, of de medewerkers binnen uw organisatie die hiervoor zijn aangewezen, ook zelf. Op deze manier kunt u het programma altijd laten meegroeien met uw organisatie. En dat niet alleen, Act! is ook nog eens eenvoudig te gebruiken. Rechten per medewerker of afdeling Binnen Act! kunt u per medewerker of afdeling rechten meegeven. Hierbij kunt u per medewerker of afdeling bepalen welke relaties ze mogen zien en kunt u tevens de rechten meegeven. Het is uw centrale database en die waardevolle gegevens kunnen op elk niveau beschermd worden. Integratie en koppelingen Act! is volledig geïntegreerd met MS Office. Vanuit praktisch elk niveau in Act! kunt u met één druk op de knop exporteren naar Excel en wanneer u een verstuurt vanuit Act!, doet u dat gewoon met MS Outlook (agenda- en integratie), een brief met daarin de contactgegevens maakt u in Word en alle s die u ontvangt in Outlook, kunnen ook gekoppeld worden aan uw relatie in Act!. En het is zelfs mogelijk om ze rechtstreeks te koppelen aan uw verkoopkans of project.

7 U bepaalt hoe u wilt werken, meer of minder gegevens vastleggen per relatie, interface aanpassen? Met de WYSIWYG schermeditor past u Act! aan naar uw eisen en wensen. Ook de Act! database is geheel naar uw wensen aan te passen.

8 De kracht van Act! Maak in een handomdraai een gepersonaliseerde brief of print één of meerdere etiketten. Act! legt alle communicatie vast van u en uw collega s zodat u nooit meer hoeft te zoeken naar die ene brief of .

9 Verkoop Zeker in de huidige economie waarin iedereen op nieuwe klanten aast, is het belangrijker dan ooit om nieuwe opdrachten binnen te halen en om iedere relatie te behouden en te verstevigen. Hiervoor heeft u software nodig die u de middelen biedt om uw klanten/relaties effectiever te beheren, uw verkopen te beheren en u zicht geeft op de weg die voor u ligt. Act! biedt u deze middelen. Act! ondersteunt u in uw volledige verkooptraject van prospect tot klant tot after sales. Act! ondersteunt bij alle facetten voor het beheren van offertes/calculaties, verkoopprognoses en rapportages. Per relatie kunt u al uw verkoopkansen bijhouden en vindt u alle informatie over deze verkoopkans centraal terug. Daardoor weet u precies wat er zich afspeelt, wat er geoffreerd is, wie verantwoordelijk is, de scoringskans, de beïnvloeders, de activiteiten en geschiedenis over de verkoopkans, de s en documenten en in welke fase van de pijplijn de verkoopkans zich bevindt. Binnen uw organisatie hoeven de verkopers geen verkoopkansen meer te missen, omdat ze vergeten zijn te bellen, niet meer weten wat er besproken was of de offertes en overige documenten niet meer kunnen vinden. Complete overzichten Naast dat u per relatie kunt zien welke verkoopkansen er allemaal lopen, biedt Act! ook complete overzichten van alle verkoopkansen die open staan, inactief staan, gewonnen zijn of eventueel verloren zijn gegaan. Deze overzichten zijn volledig te segmenteren op data, verkopers, doelgroepen of fasen binnen de verkooppijplijn. Tevens is het mogelijk om bij de verloren verkoopkansen bijvoorbeeld de reden hierbij te vermelden, zodat hier op ingespeeld kan worden en de scoringskansen verbeterd worden. Al deze overzichten zijn met een druk op de knop in een grafiek te genereren of met een muisklik te exporteren naar Excel.

10 Act! biedt diverse verkooprapportages, dashboards en export naar Excel met 1 druk op de knop.

11 Act! v17 Mobiliteit Informatieset

12 Mobiliteit Act! Premium Mobile geeft u en uw team realtime, mobiel toegang tot Act! Premium contacten, kalender en verkoopkansdetails vanaf uw iphone, ipad of Android apparaat. Act! Premium

13 Mobiliteit met verkoopkansen in uw hand Act! Premium webversie geeft u direct toegang tot uw verkoopkansen. Met deze krachtige verkooptool kunt u eenvoudig uw verkoop kansen bekijken, aanmaken en bewerken, waar u maar wilt op ieder apparaat. Focus uw energie op verkoopkansen met hoge prioriteit door uw lijst te filteren op basis van datum, status en verkoopproces.

14 Act! v17 Social Media Informatieset

15 Markt trends - Sociale ontdekking 70% van het kleinbedrijf gebruikt sociale media of gaat dit binnen 12 maanden doen - SMB Group en CRM Essentials. De manier waarop klanten ons vinden, is veranderd. We moeten zijn waar onze klanten zijn, en die zijn op Facebook. - opmerking van één van onze Act! klanten.

16 Sociale Media Ontwikkel unieke inzichten over uw klanten, door een gecentraliseerd overzicht van de laatste 25 LinkedIn en Facebook posts van uw contacten.

17 Act! v17 E-marketing Informatieset

18 E-marketing voor Act! Laat uw bedrijf op een eenvoudige manier groeien door professionele communicatie. Draait op het Swiftpage-systeem, wat de bezorging garandeert en spammen tegengaat. Meet resultaat Mailingen kunnen na 24 uur worden geanalyseerd op klikgedrag. Integreert met Act! voor eenvoudig versturen en volgen van resultaten. Zorgt voor vrijheid voor pay-as-you-go met voordelige maandelijkse abonnementsopties. Design services Wilt u graag werken met standaard templates, maar u wilt dit graag laten opmaken? Geen probleem. Tendenz heeft een eigen developmentafdeling die de opmaak van uw standaard template(s) kan verzorgen. Deze standaard template, voor bijvoorbeeld uw nieuwsbrief, kunt u dan zelf vullen en daarna versturen aan uw relaties.

19 E-marketing - Meten is Weten Mailingen versturen doen we allemaal, maar weet u wie uw mails lezen en welke onderwerpen populair zijn? Met de ingebouwde E-marketingmodule in Act! kunt u in begrijpelijke rapportages gewoon met uw webbrowser analyseren of uw mailing gelezen wordt door uw relaties. Breid automatisch uw bereik uit tot verder dan adressen, door automatisch uw E-marketing voor Act! berichten te posten naar LinkedIn, Facebook en Twitter pagina s. Kijkers die uw bedrijfs-facebook fan page geliked hebben, krijgen meteen deze updates. Toegang tot alle informatie over uw van geopend, geklikt, niet aangekomen, doorgestuurd en meer, in begrijpelijke grafieken Bekijk de rapportage van uw contacten die uw mail hebben ontvangen, maar niet geopend Uniek geopend met de tijd en het adres, totale tijd geopend met de tijd en het adres in begrijpelijke rapportages Informatie over de s die niet zijn verzonden en de reden waarom. Swiftpage Connect rapporten geven u gedetailleerde informatie.

20 Act! v17 Smart tasks Informatieset

21 Wat zijn Smart Tasks? Smart Tasks (of Workflow) helpen uw dagelijkse zaken te automatiseren, door sleutel-activiteiten gebaseerd op door u gedefinieerde stappen, zoals het sturen van een welkomst naar een nieuwe klant. Zie het als uw eigen, persoonlijke assistent die voor de kleinste details zorgt zodat u zich kunt richten op de zaak. Begin met één van de vele voorbeeld Smart Task sjablonen, of maak uw eigen sjablonen, om uw eenvoudige of geavanceerdere stappen te automatiseren.

22 Smart Tasks Triggers Bespaar tijd met data/veld triggers die automatisch records updaten, zo gauw bepaalde condities waar zijn - alweer een belangrijke Smart Task verbetering in Act! v17.

23 Act! v17 Act! implementaties Informatieset

24 Stappenplan Hieronder ziet u het stappenplan dat wij hanteren bij het implementeren van Act! binnen uw organisatie. Deze werkwijze draagt bij aan een optimale werking van Act! binnen uw bedrijf. U ontvangt drie weken voor de aanvang van het traject een voortrajectprocedure-document tezamen met een inventarisatiedocument. Hierbij geven wij aan welke stappen allemaal worden doorlopen voor en tijdens de Act! implementatie. In overleg met u zal waar nodig afgeweken kunnen worden van deze stappen. Via deze documentatie kunnen wij voorkomen dat er voor of tijdens de implementatie onduidelijkheden zijn en kunnen we een zo vlekkeloos mogelijke implementatie garanderen. U bepaalt welke stappen u wilt nemen voor een succesvolle implementatie.

25 Stap 1: Inventarisatie Drie weken van tevoren krijgt u van ons een voortrajectprocedure-document en een inventarisatiedocument toegestuurd. Het inventarisatiedocument dient ter voorbereiding van het project om in kaart te brengen hoe wij het systeem optimaal kunnen implementeren. U moet hierbij denken aan zaken zoals importbestanden, typen activiteiten, werkprocessen, systeemeisen e.d. Een week voor aanvang van de implementatie nemen wij dit bestand door en aan de hand hiervan kunnen wij nog specifieke dingen/onduidelijkheden opvragen of kortsluiten. Stap 2: Uitwerking inventarisatie en overhandiging klantenmap Bij de start van het traject overhandigen wij een klantenmap. Deze map bevat alle documentatie over Act!/eventuele add-ons, de offerte, de opdrachtbevestiging, handleidingen, instructies en bedrijfsinformatie van Tendenz. Stap 3: Installatie Act! en inrichting Act! omgeving Hierna wordt Act! geïnstalleerd op de server en zal er een Act! database worden aangemaakt. Daarbij is het belangrijk, dat er een systeembeheerder aanwezig of bereikbaar is. Wij maken op de server een map aan waar wij alle installatiebestanden, add-ons, documentatie, imports en back-ups opslaan. Deze map communiceren wij naar de systeembeheerder. Op deze manier weet de systeembeheerder waar de installatiebestanden staan en waar hij de back-upbestanden kan vinden zodat hij dit mee kan nemen in de reguliere back-up. Tevens creëert dit duidelijkheid voor onze helpdesk voor eventuele ondersteuning in de toekomst.

26 Stap 4: Uw wensen verwerken in Act! database Uw wensen worden verwerkt in de Act! database zodat u de gewenste data van de relaties kan vastleggen, de presentatie van de gegevens getoond worden op het beeldscherm zoals afgesproken en de gewenste communicatie gevoerd kan worden via , papier en fax. Stap 5: Installatie werkplekken, add-ons en evaluatie Alle werkplekken worden geïnstalleerd inclusief de eventuele add-ons, alle voorkeursinstellingen worden gedaan en de profielen worden ingesteld. Hierbij wordt een standaard profiel opgeslagen en overgedragen aan de systeembeheerder. Na de installatie worden alle onderdelen met de klant doorgenomen en gedemonstreerd en wordt om acceptatie en oplevering gevraagd. Stap 6: Trainingen Na dit traject worden de eerder besproken trainingen ingepland. Stap 7: Evaluatie en optimalisatie Na ongeveer twee maanden nemen wij contact op om eventuele laatste punten te optimaliseren en om de puntjes op de i te zetten.

27 Act! v17 Act! productlijn Informatieset

28 Act! Pro of Premium versie Act! Premium (Win en Web) Act! Pro Contacten, groepen en bedrijven Activiteiten management Integratie met desktop en webgebaseerde tools en sociale media zoals Microsoft Outlook, Gmail, LinkedIn en meer Persoonlijk verkoopkansbeheer Persoonlijke dashboards en rapportage Geschikt voor 1 tot 10 gebruikers Gedeelde toegang tot een centrale database vanuit Windows en/of een webbrowser Real-time, mobiele toegang Groepsplanning, dashboards en rapporten met teamoverzichten Extra veiligheidsinstellingen, inclusief veldniveau-beveiliging Geavanceerd beheer en uitrol Hostingmogelijkheden voor teams van 2 of meer medewerkers Geschikt voor teams van 1 tot meer dan 100 gebruikers

29 Kijk voor onze overige diensten op:

30 TENDENZ BV Hoefsmidstraat AA Hoogvliet +31 (0) TENDENZ BV Vriezerweg 20B 9482 TB Tynaarlo +31 (0) (0) KvK BTW IBAN KvK NL B01 NL55RABO Tendenz is aangesloten bij:

Informatieset Uw ICT, altijd en overal

Informatieset Uw ICT, altijd en overal Informatieset Uw ICT, altijd en overal Tendenz ICT is aangesloten bij: Wie zijn wij? TendenZ ICT is uw ervaren ICT-partner die u adviseert, ondersteunt en volledig kan ontzorgen op het gebied van al uw

Nadere informatie

Whitepaper: CRM in de cloud Het Nieuwe Verkopen

Whitepaper: CRM in de cloud Het Nieuwe Verkopen Whitepaper: CRM in de cloud Het Nieuwe Verkopen Inhoudsopgave 1 Managementsamenvatting 4 2 Belang van CRM 5 Definitie CRM 5 Klantcontact en CRM 5 De klantrelatie centraal 5 Van spreadsheet naar CRM software

Nadere informatie

Workanizr CRM Functionaliteiten

Workanizr CRM Functionaliteiten Workanizr CRM Functionaliteiten Relatiebeheer... 2 Beheren van bedrijfs- en relatiegegevens... 2 CRM op maat... 2 Categorisering... 2 Zoeken en filteren... 2 Zoekfunctie... 2 Filters... 3 Contacten en

Nadere informatie

Relatiebeheer / CRM Software

Relatiebeheer / CRM Software Relatiebeheer / CRM Software De beste klantrelatie onderhoud je met CRM-software van Archie Archie - Relatiebeheer / CRM Software Uw relaties centraal Uw relaties centraal Internet Smartphones Tablets

Nadere informatie

Imtech Document Center. Imtech ICT. Van sales opportunity tot projectuitvoering

Imtech Document Center. Imtech ICT. Van sales opportunity tot projectuitvoering Imtech ICT Van sales opportunity tot projectuitvoering Imtech Document Center Imtech ICT Integrated Solutions Hogeweg 41 NL-5301 LJ Zaltbommel T +31 418 57 07 50, www.imtech.nl/is info.is@imtech.nl Inhoud

Nadere informatie

PerfectView Handleiding versie 14.04.000 1

PerfectView Handleiding versie 14.04.000 1 PerfectView Handleiding versie 14.04.000 1 Inhoudsopgave Achtergrond informatie over de navigatie binnen PerfectView... 4 A... 6 Aanhef & Adressering... 6 Activiteiten... 6 Toelichting verkoopactiviteiten...

Nadere informatie

Het CRM 100% succes boek. Hoe zorg je voor een succesvolle implementatie van Microsoft Dynamics CRM Online

Het CRM 100% succes boek. Hoe zorg je voor een succesvolle implementatie van Microsoft Dynamics CRM Online Het CRM 100% succes boek Hoe zorg je voor een succesvolle implementatie van Microsoft Dynamics CRM Online Managementsamenvatting Een succesvolle CRM implementatie heeft niets met techniek te maken maar

Nadere informatie

W AT I S M O G E L I J K M E T O T Y S E E N C O M P L E E T O V E R Z I C H T V A N M O D U L E S E N F U N C T I O N A L I T E I T E N

W AT I S M O G E L I J K M E T O T Y S E E N C O M P L E E T O V E R Z I C H T V A N M O D U L E S E N F U N C T I O N A L I T E I T E N W AT I S M O G E L I J K M E T O T Y S E E N C O M P L E E T O V E R Z I C H T V A N M O D U L E S E N F U N C T I O N A L I T E I T E N OTYS Recruiting Technology helpt u met kandidaat tracking, communicatie

Nadere informatie

Handleidingen 1.0 SugarCRM

Handleidingen 1.0 SugarCRM Handleidingen 1.0 SugarCRM SugarCRM Handleidingen 1.0 SugarCRM In dit document vind je de handleidingen voor SugarCRM zoals aangeboden door ECM2. I. Inleiding 1 1. Inleiding 3 1.1. Adresgegevens... 3 2.

Nadere informatie

Communicate, Collaborate, Compete with Sage CRM

Communicate, Collaborate, Compete with Sage CRM Sage CRM Communicate, Collaborate, Compete with Sage CRM sagecrm.com Manage iedere dag al uw Verkoop, Marketing en Customer Service activiteiten met Sage CRM Customer Relationship Management (CRM) is veel

Nadere informatie

Carma CRM Kennismaking

Carma CRM Kennismaking Carma CRM Kennismaking Ingenieursbureau B-ware b.v. Postbus 230 7500 AE Enschede Telefoon: (053) 789 09 87 www.carma.ws www.b-ware.nl Carma CRM: De klant centraal, uw bedrijf voorop! KENNISMAKING Bekende

Nadere informatie

Collaboration for Business. Whitepaper. Van enkelvoudig samenwerken naar een volledig geïntegreerd sociaal business model.

Collaboration for Business. Whitepaper. Van enkelvoudig samenwerken naar een volledig geïntegreerd sociaal business model. Whitepaper Collaboration for Business Van enkelvoudig samenwerken naar een volledig geïntegreerd sociaal business model. T +31 418 57 07 00, F +31 418 57 07 50 1. Introductie Steeds meer organisaties komen

Nadere informatie

Microsoft Dynamics CRM

Microsoft Dynamics CRM UW MICROSOFT GEKWALIFICEERDE IMPLEMENTATIEPARTNER: De Waal 30A 5684 PH Best telefoon + 31 (0) 499 332757 telefax + 31 (0) 499 332659 email: info@atworkmgt.nl www.atworkmgt.nl Brancheoplossing maakindustrie...volledig

Nadere informatie

Alles-in-ÉÉN bedrijfssoftware & e-commerce. Voor de kantoorvakhandel

Alles-in-ÉÉN bedrijfssoftware & e-commerce. Voor de kantoorvakhandel Alles-in-ÉÉN bedrijfssoftware & e-commerce Voor de kantoorvakhandel betreft: sollicitatiegesprek Geachte ondernemer in de kantoorvakhandel, Mijn naam is Nina. Ik vernam dat uw kantoorvakhandel zoekt naar

Nadere informatie

CRM in uw Internet Marketing Strategie. Automatisch klantrelaties opbouwen. Alex van Ginneken

CRM in uw Internet Marketing Strategie. Automatisch klantrelaties opbouwen. Alex van Ginneken CRM in uw Internet Marketing Strategie Automatisch klantrelaties opbouwen Alex van Ginneken 1 Van dezelfde auteur: - Internet marketing, Word online marktleider in uw branche - E-mail marketing, Opzetten

Nadere informatie

share more do more Efficiënt, veilig en winstgevender werken met tijd, kennis en mensen

share more do more Efficiënt, veilig en winstgevender werken met tijd, kennis en mensen share more do more Efficiënt, veilig en winstgevender werken met tijd, kennis en mensen Over Datacon Datacon is dé portalspecialist van Nederland. De ITdienstverlener is sinds 1996 leverancier van HRM,

Nadere informatie

Webservice meldingen ProUrl

Webservice meldingen ProUrl Productinformatie REMS REMS Algemeen REMS CloudComputing Systeem REMS CC systeem user REMS OnSite systeem user ControlPanel Verwerking Connectivity Auditing Organize Webservice meldingen ProUrl CRM Relaties

Nadere informatie

Praktijkhulp operationele CRM - Interne CRM procedures - Tips van visie tot CRM systeem gebruik

Praktijkhulp operationele CRM - Interne CRM procedures - Tips van visie tot CRM systeem gebruik Praktijkhulp operationele CRM - Interne CRM procedures - Tips van visie tot CRM systeem gebruik Basis + Beheer ( versie 1.5 ) CRM beheerder Auteur: Hans Koenhen Basis + Beheer Inleiding In de procedurehulp

Nadere informatie

Connecting everyone to everything. Verbind. Verrijk. Verhelder.

Connecting everyone to everything. Verbind. Verrijk. Verhelder. Connecting everyone to everything Verbind. Verrijk. Verhelder. Efficy CRM: eindelijk een CRM-systeem dat werkt zoals ú het zou wensen Rapporten E-mail Bedrijven Customer Relationship Management gaat primair

Nadere informatie

Dienstbeschrijving. New Day at Work Online workspace of the future! Page 1

Dienstbeschrijving. New Day at Work Online workspace of the future! Page 1 Dienstbeschrijving New Day at Work Online workspace of the future! Page 1 Contents 1.0 Inleiding... 3 2.0 Workspace 365... 4 2.1 Drie type gebruikers van Workspace 365... 4 1. Office Medewerker... 4 2.

Nadere informatie

UW WERKPLEK ONLINE IN DE CLOUD BESCHIKBAAR OP

UW WERKPLEK ONLINE IN DE CLOUD BESCHIKBAAR OP UW WERKPLEK ONLINE IN DE CLOUD BESCHIKBAAR OP UW WERKPLEK ONLINE IN DE CLOUD 2 Utica de Cloud provider 3 Werkplek Online 5 Mail Online 6 Utica Workspace 365 7 VoIP Online 11 Server Online 12 Backup Online

Nadere informatie

In 10 stappen een succesvol sociaal intranet op basis van SharePoint in het onderwijs

In 10 stappen een succesvol sociaal intranet op basis van SharePoint in het onderwijs White Paper In 10 stappen een succesvol sociaal intranet op basis van SharePoint in het onderwijs Een sociaal intranet op basis van SharePoint moet goed worden voorbereid. Uiteindelijk zullen er een groot

Nadere informatie

Visie op Klantcontacten, Zaken en Integraal Midoffice

Visie op Klantcontacten, Zaken en Integraal Midoffice Visie op Klantcontacten, Zaken en Integraal Midoffice Inhoudsopgave 1. INLEIDING 2 2. VISIE OP ANTWOORD EN DIENSTVERLENING 4 3. VISIE OP ZAAKGERICHT WERKEN 6 4. VISIE OP ORGANISATORISCHE ASPECTEN 8 5.

Nadere informatie

Whitepaper Het klantcontactmodel. De weg naar onderscheidend klantcontact

Whitepaper Het klantcontactmodel. De weg naar onderscheidend klantcontact Whitepaper Het klantcontactmodel 1 Inleiding Hoe belangrijk is klantcontact voor uw organisatie? Hebt u uw klantcontactproces dik voor elkaar of hebt u het gevoel dat het beter kan? Hoe doen andere organisaties

Nadere informatie

ProCall Enterprise. Effectief en optimaal communiceren en samenwerken Business-class Unified Communications software

ProCall Enterprise. Effectief en optimaal communiceren en samenwerken Business-class Unified Communications software Nu met mobility en collaboration functionaliteiten vernieuwd design Effectief en optimaal communiceren en samenwerken Business-class Unified Communications software // Unified Communications & classic

Nadere informatie

Adviesrapport. Outfit4You. Teamleden: Sjoerd Schelvis, Can Deveci, Mesut Uzun, Shanilla Nazier & Wiwek Balgobind. Klas: II101 & II102, Team 01

Adviesrapport. Outfit4You. Teamleden: Sjoerd Schelvis, Can Deveci, Mesut Uzun, Shanilla Nazier & Wiwek Balgobind. Klas: II101 & II102, Team 01 Adviesrapport Outfit4You Teamleden: Sjoerd Schelvis, Can Deveci, Mesut Uzun, Shanilla Nazier & Wiwek Balgobind Klas: II101 & II102, Team 01 17-12-2012 Inhoudsopgave Voorwoord 4 Inleiding..5 Algemeen...

Nadere informatie

1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365

1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365 1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365 2 Inleiding Lancom biedt haar klanten reeds sinds 2007 de mogelijkheid om te gaan werken van uit een Cloud model waarbij de servers in een datacenter van Lancom

Nadere informatie

7 Aandachtspunten om een verkeerde CRM software selectie te voorkomen

7 Aandachtspunten om een verkeerde CRM software selectie te voorkomen 7 Aandachtspunten om een verkeerde CRM software selectie te voorkomen Organisaties die zich op dit moment (opnieuw) in een CRM software selectie traject begeven, hebben een grote uitdaging. Daar waar vroeger

Nadere informatie

Met actuele dossiers en een volledig software-overzicht 2014-2015. Editorial: Cloud P9

Met actuele dossiers en een volledig software-overzicht 2014-2015. Editorial: Cloud P9 Met actuele dossiers en een volledig software-overzicht 2014-2015 Editorial: P9 inhoud 4 Algemene informatie per vendor 6 License Online (LOL) 8 Editorial: 14 td.activate-here 16 ESD Renewal Portal 26

Nadere informatie