Verslag Centrumraad 18/03/2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verslag Centrumraad 18/03/2014"

Transcriptie

1 Verslag Centrumraad Aanwezig: Jean-Pierre Dezutter (Stedelijke Seniorenraad Blankenberge), Eugene Weymans, Patrick Bonte, Maria Sempels, Alfons Deschutter, Denise Vanlandschoot, Monique Timmerman, Rudi Berth, Germaine Geerts, Jos Van Den Broeck, Norbert Van Puymbroeck, Guy Dubois, Wim Tossyn, Carmen Gerhardt, Raymond De Smet, Deborah Maene, Bart Verhelst Verontschuldigd: Marcella Wage, Josepha Peeters, Annick Dewilde, Staf Seghers, Rosa Verhoeven, Ingrid Demey, Luc Vandenelzen, Marie-Louise Decock, Ludo Tollenaers, Adelin Lambert 1. Verwelkoming + uitleg doel centrumraad Iedere bezoeker van De Bollaard kan aan de centrumraad deelnemen. Via de centrumraad kan er op eigen initiatief of op verzoek van de centrumleider advies uitgebracht worden over de algemene werking van het dienstencentrum. Onder algemene werking wordt verstaan: alle vormen van dienstverlening, het activiteitenprogramma & het jaarverslag. De centrumraad dient samengesteld te zijn uit minstens 9 leden. Onder deze 9 leden bevindt zich de centrumleider, een vertegenwoordiger van de lokale ouderenadviesraad en minstens 5 gebruikers van het centrum. De centrumraad vergadert minstens 4 maal per jaar. 2. Opvolging vorige centrumraad Warme maaltijden: we kunnen de mensen ook eens bevragen wat ze als speciale menu wensen in 2014: dit is gebeurd en werd doorgegeven aan de keuken. Digi-ateljee: Op de cursus Windows 8 waren de geprojecteerde zaken niet voor iedereen zichtbaar wegens te veel volk. Het kan helpen de tafels in V vorm te zetten. Dit is doorgegeven en zou nu beter zijn. Koppels die willen samenzitten tijdens het eten: dit is tijdens de vorige centrumraad uitvoerig besproken. Bart vroeg toen wat tijd om dit verder te overdenken. Voorstel is het volgende: koppels die op hetzelfde adres gedomicilieerd zijn, kunnen plaats voor elkaar houden. Waarom enkel domicilie? Anders is dit niet te controleren en zal er een wildgroei aan koppels ontstaan. Kunnen mensen die niet gedomicilieerd zijn, dan ook niet aan het onthaal melden wie hun partner is zodanig dat men ook bij elkaar kan zitten. Dit is een waardevolle suggestie, we zullen dit zo doen. Het moet duidelijk zijn, ook koppels hebben geen vaste plaats. Enkel kan, indien één van de partners vroeger komt, deze een plaats aan dezelfde tafel voorbehouden voor zijnhaar partner. Indien er geen bezwaren zijn, dan zal dit zo bij de eerstvolgende wijziging van het Huishoudelijk Reglement aan de Raad voor Maatschappelijk Welzijn worden voorgelegd. Pas na hun goedkeuring, zal de wijziging effectief ingaan. De centrumraad kan zich vinden in het voorstel.

2 3. Evaluatie en advies over de dienstverlening Warme maaltijden: Kwaliteit - Er werd reeds op de vorige centrumraad opgemerkt dat er veel gepaneerde vlees of vis geserveerd wordt. Dit is nog niet veranderd. Het gepaneerd vlees is ook vaak vet. - Er worden allerlei namen aan het vlees gegeven, maar uiteindelijk blijft het heel vaak gehakt. - De currysaus is te slap. - Het gebeurt ook regelmatig dat wat op de menu aangekondigd staat, niet geserveerd wordt. Algemeen stelt de centrumraad vast dat de kwaliteit van het eten en de variatie in de menu achteruit is gegaan. De kwaliteit van de soep daarentegen niet. Messen De messen zijn niet goed. Je kan er met moeite je vlees mee snijden. Gebruikers Sommige leden van de centrumraad merken op dat niet alle eters even hygiënisch voor de dag komen of er even appetijtelijk uitzien. Dit is een stuk een subjectief aanvoelen, de ene is op dat vlak dan ook toleranter dan de ander. Bovendien gaat het vaak om medische aandoeningen ten gevolge van het ouder worden enof medicatiegebruik. Men mag er ook niet blind voor zijn dat, met de toenemende vergrijzing, we steeds vaker gebruikers over de vloer zullen hebben die een stuk zorgbehoevend zijn en niet altijd nog even goed voor zichzelf kunnen zorgen. Het zijn vaak ook die mensen die buiten het dienstencentrum geen alternatieven meer hebben voor hun middagmaal. Iedere gebruiker moet voor zichzelf uitmaken of hijzij met deze evolutie om kan gaan en of hijzij dan nog wel zijnhaar maaltijd in het dienstencentrum wil nuttigen. Men kan echter niet verlangen dat het dienstencentrum net die mensen weert die ons het meest nodig hebben. Dekken van de tafels De aanwezige vrijwilligers merken op dat het moeilijk is voor hen om nog op een deftige manier de tafels te zetten. De mensen die komen eten, nemen al het eetgerei van de tafels alvorens de vrijwilligers klaar zijn met alle tafels te dekken. Zo verliest men zijnhaar tel en gebeuren er fouten. Er is hierdoor ook al een paar keer discussie ontstaan. De mensen die de tafel dekken vragen dan ook een beetje respect voor hun werk. We zullen de mensen via een blad op de tafels, affiches en De Bolleboos attent maken op het feit dat men dient te wachten tot alles gezet is alvorens het eetgerei te verplaatsen. Indien er discussie ontstaat moet er meteen iemand van het personeel bijgehaald worden, het heeft geen zin om zelf de discussie aan te gaan.

3 Criteria Momenteel mag iedereen komen eten in De Bollaard, zolang men gedomicilieerd is in Blankenberge. Verder zijn er geen criteria. Er is dus ook geen leeftijdsgrens, de facto worden echter geen minderjarigen toegelaten. Een wijziging van het Huishoudelijk Reglement dringt zich dan ook in die zin op. We stellen echter ook vast dat er sporadisch mensen komen eten die ook nog werken. Zij verwachten dan een snelle behandeling omdat ze nog op tijd op het werk moeten zijn. Dit strookt niet met de bedoeling van het serveren van maaltijden in een dienstencentrum (we zijn de Lunch Garden niet waar men komt voor een snelle hap). Een vergelijking tussen de leeftijdscategorie en het aantal keer dat men komt eten leert dat het mensen die gemiddeld 2 of meer keer per week komen eten, gemiddeld ouder dan 74 jaar zijn. Mensen die gemiddeld minder dan 1 keer per week komen eten, zijn gemiddeld 65 jaar oud. Daaruit kan afgeleid worden dat jongere mensen naar De Bollaard komen als het uitkomt in de agenda en als wat op de menu staat hen bevalt. Ouderen komen veel frequenter, waardoor verondersteld kan worden dat deze categorie mensen een stuk uit noodzaak naar De Bollaard komt (vereenzaming, koken lukt niet goed meer, ). Gemiddelde leeftijd mannen 74,69 Gemiddelde leeftijd vrouwen 72,81 Gemiddelde leeftijd alle bezoekers 73,75 Totaal alle bezoekers die gemiddeld 5X per week komen eten 4 Totaal alle bezoekers die gemiddeld 4X per week komen eten 36 Totaal alle bezoekers die gemiddeld 3X per week komen eten 33 Totaal alle bezoekers die gemiddeld 2X per week komen eten 28 Totaal alle bezoekers die gemiddeld 1X per week komen eten 25 Totaal alle bezoekers die gemiddeld minder 1X per week komen eten 20 Gemiddelde leeftijd bezoekers die gemiddeld meer dan 5X per week komen eten 79,75 Gemiddelde leeftijd bezoekers die gemiddeld meer dan 4X per week komen eten 77,72 Gemiddelde leeftijd bezoekers die gemiddeld meer dan 3X per week komen eten 74,51 Gemiddelde leeftijd bezoekers die gemiddeld meer dan 2X per week komen eten 74,53 Gemiddelde leeftijd bezoekers die gemiddeld meer dan 1X per week komen eten 71,56 Gemiddelde leeftijd bezoekers die gemiddeld minder dan 1X per week komen eten 65,6 De centrumraad vindt het een goed idee om eens verder te onderzoeken of bijkomende criteria om toegelaten te worden tot de maaltijden in het dienstencentrum gewenstnoodzakelijk zijn. Op een volgende centrumraad gaan we hier verder op door.

4 Busvervoer BoodschappendouchePASwassalonWinkelmiddag Bolleboos Bloeddrukmetingen Bibliotheekje Pedicure Gewijzigde uren: voor een echte evaluatie is het nog te vroeg, toch al een paar eerste indrukken. Het sluitingsuur van de cafetaria is voor mensen die petanque spelen of vogelpikken te vroeg. Men kan slechts bestellen tot 16u15, de cafetaria sluit om 16u30. Er mag echter niet vergeten worden dat de cafetaria een ontmoetingsruimte is en geen café. Het is geen optie om langer open te houden voor die paar mensen die na 16u30 nog iets willen drinken. Het annuleren van maaltijdbonnetjes kan nu tot daags voordien uiterlijk 12 uur. Vroeger kon dat tot de dag zelf 9 uur. Waarom is dit veranderd? Omdat het personeel nu met glijdende uren werkt en de openingsuren van het onthaal daardoor ook gewijzigd zijn. Het onthaal opent maar om negen uur en op vrijdag kan het personeel vanaf 12 uur glijtijd opnemen. We hebben gekozen voor een eenduidig systeem dat te combineren is met de nieuwe openings- en werktijden. Ondanks het feit dat de limiet om te bestellen en annuleren achteruit geschoven is, zijn we in vergelijking met heel wat andere dienstencentra uit de regio nog steeds erg flexibel. 4. Evaluatie en advies over activiteiten- en vormingsprogramma Digi-Ateljee Heeft zijn duizendste bezoeker ontvangen. Is dus een groot succes. De openingsuren van het computerspreekuur zijn aangepast naar enkel de namiddag. Sport Overdag We zijn op zoek naar een extra sport voor het programma september 2014 juni Suggesties zijn steeds welkom. Activiteiten Door de stijgende drukte in het dienstencentrum is het niet langer houdbaar om personeel in te schakelen voor de dagdagelijkse activiteiten. Bedoeling is dat de activiteitenwerking, nog meer dan vroeger, door vrijwilligers gedragen wordt. Dit kunnen mensen zijn die zelf een hobby of passie hebben en deze willen delen met anderen (vb. breien, modelbouw, ) en hier een clubwerking oprichten.

5 Het hobbycafé, de fietsclub, zijn hiervan mooie voorbeelden. Anderzijds zoeken we ook mensen die een paar keer per jaar een losse activiteit willen voorbereiden en begeleiden (vb. Rad van fortuin, Uno, ). Bij deze dus nogmaals een oproep naar mensen om zelf activiteiten te begeleiden. Cursussen 5. Evaluatie en advies over de voordrachten en themawerking Voordrachten Een oproep om interessante voordrachten die elders werden bijgewoond door te geven aan het onthaal. 6. Varia Digitale week komt eraan. Het programma wordt nog eens overlopen. Volgende centrumraad dinsdag 24 juni om 14 uur. Iedereen welkom!

Verontschuldigd: Guy Dubois, Norbert Van Puymbroeck, Denise Vanlandschoot

Verontschuldigd: Guy Dubois, Norbert Van Puymbroeck, Denise Vanlandschoot Verslag Centrumraad 24062014 Aanwezig: Noël Samyn, Adelin Lambert, Germaine Geerts, Jos Van Den Broeck, Gustaaf Seghers, Maria Verhoeven, Eugene Weymans, Luc Vandenelzen, Marie- Louise Decock, Alfons Deschutter,

Nadere informatie

2. Opvolging vorige centrumraad Bevraging pedicure: Is momenteel lopende. Resultaten zullen besproken worden op de volgende centrumraad.

2. Opvolging vorige centrumraad Bevraging pedicure: Is momenteel lopende. Resultaten zullen besproken worden op de volgende centrumraad. Verslag Centrumraad 24/03/2015 Aanwezig: Raymond De Smet, Jos Vandenbroeck, Germaine Geerts, Josée Bresseleers, Denise Vanlandschoot, Nicole Tibbaut (seniorenraad, Jean- Pierre Dezutter (seniorenraad),

Nadere informatie

Verslag Centrumraad 27/09/2016

Verslag Centrumraad 27/09/2016 Verslag Centrumraad 27/09/2016 1. Verwelkoming + uitleg doel centrumraad Iedere bezoeker van De Bollaard kan aan de centrumraad deelnemen. Via de centrumraad kan er op eigen initiatief of op verzoek van

Nadere informatie

TEVREDENHEIDSMETING DIENSTENCENTRUM T BINNENHOF

TEVREDENHEIDSMETING DIENSTENCENTRUM T BINNENHOF TEVREDENHEIDSMETING DIENSTENCENTRUM T BINNENHOF Beste bezoeker van het Lokaal Dienstencentrum t Binnenhof, We proberen om de werking van het t Binnenhof voortdurend te verbeteren. Daarom willen we uw mening

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum.

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum. Lokaal dienstencentrum De Symfonie VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert Lokaal dienstencentrum De Symfonie September 2018 Tel: INHOUD VOORWOORD 4 ONTSPANNING

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE januari - februari 2019 NL Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag

Nadere informatie

Maaltijdbedeling & Dorpsrestaurants. in Houthalen-Helchteren

Maaltijdbedeling & Dorpsrestaurants. in Houthalen-Helchteren Maaltijdbedeling & Dorpsrestaurants in Houthalen-Helchteren Beste inwoner van Houthalen-Helchteren Samen een gezonde maaltijd eten of de mogelijkheid hebben om een gezonde maaltijd aan huis te laten leveren,

Nadere informatie

Stel je gezond weekmenu samen

Stel je gezond weekmenu samen Stel je gezond weekmenu samen Leer je maaltijden op een gezonde manier plannen Lotte De Clercq Auteur: Lotte De Clercq Coverontwerp: Lotte De Clercq ISBN: 978-94-6342-735-7 Uitgeverij mijnbestseller.nl

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE maart - april 2019 NL Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag en

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum.

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum. Lokaal dienstencentrum De Symfonie VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert Lokaal dienstencentrum De Symfonie November 2018 Tel: INHOUD VOORWOORD 3 ONTSPANNING

Nadere informatie

2. Eén jaar centrumraad: korte evaluatie

2. Eén jaar centrumraad: korte evaluatie NOTULEN DER VERGADERING VAN CENTRUMRAAD, GEHOUDEN OP 16-12-2016 TE 13.30 UUR Aanwezig: Marie-Louise De Kerf (lid), Godelief Van Dender (lid),kris Smet (lid), Rosa De Bruyn (lid), Maria Van den Bossche

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum De Symfonie

Lokaal dienstencentrum De Symfonie Lokaal dienstencentrum De Symfonie VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert Lokaal dienstencentrum De Symfonie Februari 2016 Tel: (056)64 44 01 Fax: (056)64

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum.

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum. Lokaal dienstencentrum De Symfonie VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert Lokaal dienstencentrum De Symfonie Januari 2019 Tel: INHOUD VOORWOORD 3 WARME OPROEP

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Pallieter

ACTIVITEITENKALENDER LDC Pallieter ACTIVITEITENKALENDER LDC Pallieter april-mei-juni 2016 Parkstraat 34/12, 1800 Vilvoorde Openingsuren LDC Pallieter De ontmoetingsruimte is elke dag open van 9.00u. tot 17.30u De cafetaria is elke weekdag

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum.

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum. Lokaal dienstencentrum De Symfonie VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert Lokaal dienstencentrum De Symfonie Oranje en rood, warme kleuren Paddenstoelen en

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. Juli-augustus-september 2015. LDC Far West, Duchéhof 104, 1800 Vilvoorde

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. Juli-augustus-september 2015. LDC Far West, Duchéhof 104, 1800 Vilvoorde ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST Juli-augustus-september 2015 LDC Far West, Duchéhof 104, 1800 Vilvoorde Het zomert in het dienstencentrum! Het werkjaar loopt stilletjes aan ten einde, de zomermaanden

Nadere informatie

AGENDA LOKAAL DIENSTENCENTRUM AKSENT SCHAARBEEK

AGENDA LOKAAL DIENSTENCENTRUM AKSENT SCHAARBEEK AGENDA LOKAAL DIENSTENCENTRUM AKSENT SCHAARBEEK Maart - April 2019 NL Openingsuren Maandag 12h00u 17h00u Dinsdag 09h00u 17h00u Woensdag 12h00u 17h00u Donderdag 09h00u 17h00u Vrijdag 09h00u 17h00u Zaterdag

Nadere informatie

JAARGANG 14. mei - juni

JAARGANG 14. mei - juni JAARGANG 14 mei - juni 2015 Openingsuren onthaal: maandag tot donderdag: 9u-12u & 14u-16u30 vrijdagvoormiddag: 9u-12u vrijdagnamiddag gesloten Openingsuren cafetaria: maandag tot vrijdag: 9u-16u30 2 Op

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE - 2018 NL - 2018 Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag en Zondag

Nadere informatie

Resultaten tevredenheidsmeting gebruikers lokaal dienstencentrum De Welle

Resultaten tevredenheidsmeting gebruikers lokaal dienstencentrum De Welle Resultaten tevredenheidsmeting gebruikers lokaal dienstencentrum De Welle Inleiding Eind Juli 2016 werd een vragenlijst verspreid naar de gebruikers van het LDC. De versie van 2014 werd aangepast op vlak

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum.

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum. Lokaal dienstencentrum De Symfonie VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert Lokaal dienstencentrum De Symfonie Mei 2019 Tel: INHOUD VOORWOORD 3 ONTSPANNING Rummikub-namiddag

Nadere informatie

Goed gevoel activiteit

Goed gevoel activiteit OCMW Vilvoorde ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM januari februari maart 2015 Vergeven en vergeten de last van vorig jaar, geen voornemen is beter dan vrede met elkaar We wensen alle bewoners een

Nadere informatie

JAARGANG 14. Januari-februari

JAARGANG 14. Januari-februari JAARGANG 14 Januari-februari 2015 Openingsuren onthaal: maandag tot donderdag: 9u-12u & 14u-16u30 vrijdagvoormiddag: 9u-12u vrijdagnamiddag gesloten Openingsuren cafetaria: maandag tot vrijdag: 9u-16u30

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum De Symfonie

Lokaal dienstencentrum De Symfonie Lokaal dienstencentrum De Symfonie VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert Lokaal dienstencentrum De Symfonie Januari 2016 Tel: (056)64 44 01 Fax: (056)64 86

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM. Oktober november - december 2014

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM. Oktober november - december 2014 OCMW Vilvoorde ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM Oktober november - december 2014 De ontmoetingsruimte is elke dag open vanaf 9.00u. De cafetaria is elke weekdag open van 12.00u tot 17.30u. Je

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Pallieter

ACTIVITEITENKALENDER LDC Pallieter ACTIVITEITENKALENDER LDC Pallieter Januari--maart 2016 Parkstraat 34/12, 1800 Vilvoorde Openingsuren LDC Pallieter De ontmoetingsruimte is elke dag open van 9.00u. tot 17.30u De cafetaria is elke weekdag

Nadere informatie

Activiteitenkalender LDC Pallieter

Activiteitenkalender LDC Pallieter OCMW Vilvoorde Activiteitenkalender LDC Pallieter Oktober november - december Openingsuren De ontmoetingsruimte is elke dag open vanaf 9.00u. De cafetaria is elke weekdag open van 12.00u tot 17.30u. Dienstverlening

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent SCHAARBEEK

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent SCHAARBEEK AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent SCHAARBEEK - oktober 2018 NL - 2018 Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag

Nadere informatie

AGENDA LOKAAL DIENSTENCENTRUM AKSENT SCHAARBEEK

AGENDA LOKAAL DIENSTENCENTRUM AKSENT SCHAARBEEK AGENDA LOKAAL DIENSTENCENTRUM AKSENT SCHAARBEEK Januari -Februari 2019 NL Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE november - december 2018 NL Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum.

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum. Lokaal dienstencentrum De Symfonie VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert Lokaal dienstencentrum De Symfonie Oktober 2016 Tel: INHOUD VOORWOORD 3 IN DE KIJKER

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum.

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum. Lokaal dienstencentrum De Symfonie VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert Lokaal dienstencentrum De Symfonie April 2018 Tel: INHOUD VOORWOORD 3 NIEUW : Pannenkoekenbak

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent SCHAARBEEK

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent SCHAARBEEK AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent SCHAARBEEK - 2018 NL Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag en Zondag

Nadere informatie

OCMW Vilvoorde Activiteitenkalender LDC Far-West April-mei-juni 2015

OCMW Vilvoorde Activiteitenkalender LDC Far-West April-mei-juni 2015 OCMW Vilvoorde Activiteitenkalender LDC Far-West April-mei-juni 2015 Openingsuren De ontmoetingsruimte is elke weekdag open van 13.00u tot 17.00u. Gesloten op zaterdag, zondag en feestdagen Gezondheidsconsult

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum.

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum. Lokaal dienstencentrum De Symfonie VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert Lokaal dienstencentrum De Symfonie September 2016 Tel: INHOUD VOORWOORD 3 IN DE KIJKER

Nadere informatie

Statuten Ouderenadviesraad Gemeente Brecht

Statuten Ouderenadviesraad Gemeente Brecht Statuten Ouderenadviesraad Gemeente Brecht 18.02.2013 Dit document vervangt de vorige uitgave van 14.05.2007 1. Oprichting en doelstelling Artikel 1: Oprichting en benaming Er wordt voor de gemeente Brecht

Nadere informatie

De Wilg. Programmaboekje Activiteiten. Lokaal Dienstencentrum. De Wilg

De Wilg. Programmaboekje Activiteiten. Lokaal Dienstencentrum. De Wilg Lokaal Dienstencentrum De Wilg J A A R G A N G 1, N R. 4 J U L I A U G U S T U S 2 0 1 6 Programmaboekje Activiteiten De Wilg Witvrouwenveldstraat 1 2550 Kontich 03 450 82 82 OF 03 450 82 80 (onthaal)

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum.

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum. Lokaal dienstencentrum De Symfonie VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert Lokaal dienstencentrum De Symfonie Juni 2019 Tel: INHOUD VOORWOORD 4 ONTSPANNING

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Pallieter. Juli augustus september 2015

ACTIVITEITENKALENDER LDC Pallieter. Juli augustus september 2015 ACTIVITEITENKALENDER LDC Pallieter Juli 2015 Openingsuren LDC Pallieter De ontmoetingsruimte is elke dag open van 9.00u. tot 17.30u De cafetaria is elke weekdag open van 12.00u tot 17.30u Dienstverlening

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum De Symfonie

Lokaal dienstencentrum De Symfonie Lokaal dienstencentrum De Symfonie VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert Lokaal dienstencentrum De Symfonie Maart 2016 Tel: (056)64 44 01 Fax: (056)64 86

Nadere informatie

OKeR vzw Huishoudelijk reglement

OKeR vzw Huishoudelijk reglement OKeR vzw Huishoudelijk reglement Goedgekeurd op de AV van 25/05/2012 Titel I. Praesesvergaderingen Op regelmatige tijdstippen, en minstens elke twee maanden zal OKeR vzw een praesesvergadering organiseren.

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum Laakdal

Lokaal dienstencentrum Laakdal Lokaal dienstencentrum Laakdal mei - juni 2019 Het eten smaakt veel beter als je met andere mensen aan tafel zit. Eet je samen met ons mee? Iedere maandag, woensdag en vrijdag om 12.00 u. kan je een warme

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Kassei. April-mei-juni LDC Kassei, Vlierkensstraat 83a, 1800 Vilvoorde

ACTIVITEITENKALENDER LDC Kassei. April-mei-juni LDC Kassei, Vlierkensstraat 83a, 1800 Vilvoorde ACTIVITEITENKALENDER LDC Kassei April-mei-juni 2017 LDC Kassei, Vlierkensstraat 83a, 1800 Vilvoorde Paasklokken, moederdag, knoppen aan de bomen, lentekriebels (en regen), we voelen het ook bij ons in

Nadere informatie

Kwaliteitsplanning 2014

Kwaliteitsplanning 2014 Kwaliteitsplanning 2014 Lokaal dienstencentrum De Stille Meers OCMW Middelkerke Sluisvaartstraat 17 8430 Middelkerke Voorzitter: Dirk Gilliaert Secretaris: Pierre Ryckewaert 1 Inhoudstafel 1. Evaluatie

Nadere informatie

Assistentiewoningen. Ter Pielvaecx. Infobrochure. Welkom!

Assistentiewoningen. Ter Pielvaecx. Infobrochure. Welkom! Assistentiewoningen Ter Pielvaecx Infobrochure Welkom! Inhoudstafel Hoofdstuk blz. 1 Welkom 5 2 De woningen 7 3 Warme maaltijden 9 4 Hulp in noodsituaties 11 5 Uw woonassistent 13 6 Uw lokaal dienstencentrum

Nadere informatie

Welkom! Assistentiewoningen De Zonnetuin. Infobrochure

Welkom! Assistentiewoningen De Zonnetuin. Infobrochure Welkom! Assistentiewoningen De Zonnetuin Infobrochure Inhoudstafel Hoofdstuk blz. 1 Welkom 5 2 De woningen 7 3 Wat is inbegrepen in uw dagprijs? 8 4 Warme maaltijden 9 5 Hulp in noodsituaties 11 6 Uw

Nadere informatie

AGENDA LOKAAL DIENSTENCENTRUM AKSENT SCHAARBEEK

AGENDA LOKAAL DIENSTENCENTRUM AKSENT SCHAARBEEK AGENDA LOKAAL DIENSTENCENTRUM AKSENT SCHAARBEEK 2017 NL Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag en Zondag

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum.

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum. Lokaal dienstencentrum De Symfonie VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert Lokaal dienstencentrum De Symfonie Mei 2017 Tel: INHOUD VOORWOORD 3 ONTSPANNING Kleuren

Nadere informatie

STATUTEN GEMEENTELIJKE ADVIESRAAD LOKAAL OVERLEG KINDEROPVANG DE PINTE

STATUTEN GEMEENTELIJKE ADVIESRAAD LOKAAL OVERLEG KINDEROPVANG DE PINTE STATUTEN GEMEENTELIJKE ADVIESRAAD LOKAAL OVERLEG KINDEROPVANG DE PINTE 1. Oprichting Art 1. Het lokaal overleg kinderopvang is een gemeentelijke adviesraad. Met de oprichting van deze gemeentelijke adviesraad

Nadere informatie

INHOUD. p. 13 Programma Opendeurdagen Wibier p Programma DOEmeeWEEK p. 16 Quiz

INHOUD. p. 13 Programma Opendeurdagen Wibier p Programma DOEmeeWEEK p. 16 Quiz INHOUD p. 2 Voorwoord p. 2-3 The Big Five van kerstzingen tot sneukeltoer p. 4-5 Tijdslijn ldc Wibier van september 2008 tot september 2013 p. 6-10 Interview met Martin Van Laere, Jean-Marie Van Herreweghe,

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum.

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum. Lokaal dienstencentrum De Symfonie VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert Lokaal dienstencentrum De Symfonie Februari 2018 Tel: INHOUD VOORWOORD 3 NIEUW :

Nadere informatie

INHOUDSTAFEL 2. 1 Voorblad. 2 Inhoudstafel. 3 Welkom in het dienstencentrum. 4 Welkom in het dienstencentrum

INHOUDSTAFEL 2. 1 Voorblad. 2 Inhoudstafel. 3 Welkom in het dienstencentrum. 4 Welkom in het dienstencentrum INHOUDSTAFEL 2 1 Voorblad 2 Inhoudstafel 3 Welkom in het dienstencentrum 4 Welkom in het dienstencentrum 5 6 7 8 9 10 Warme maaltijd Brood Groentekar Pedicure en Manicure Kapsalon Bad of Douche Wassalon

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. Oktober, November, December LDC Far West, Duchéhof 104 A, 1800 Vilvoorde

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. Oktober, November, December LDC Far West, Duchéhof 104 A, 1800 Vilvoorde ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST Oktober, November, December 2017 LDC Far West, Duchéhof 104 A, 1800 Vilvoorde Lokaal dienstencentrum Far-West De ontmoetingsruimte is elke weekdag open van 08.00u tot

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum.

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum. Lokaal dienstencentrum De Symfonie VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert Lokaal dienstencentrum De Symfonie Juni 2016 Tel: INHOUD VOORWOORD 3 IN DE KIJKER

Nadere informatie

Tevredenheidsmeting maaltijden aan huis

Tevredenheidsmeting maaltijden aan huis OCMW GROBBENDONK Tevredenheidsmeting maaltijden aan huis 1 Inhoud Inleiding Methode - Communicatie vooraf - Methode Resultaten - Algemeen - Per vraag Aandachtspunten - Algemeen - Individuele aandachtspunten

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Kassei. Juli-augustus-september LDC Kassei, Vlierkensstraat 83a, 1800 Vilvoorde

ACTIVITEITENKALENDER LDC Kassei. Juli-augustus-september LDC Kassei, Vlierkensstraat 83a, 1800 Vilvoorde ACTIVITEITENKALENDER LDC Kassei Juli-augustus-september 2015 LDC Kassei, Vlierkensstraat 83a, 1800 Vilvoorde Het zomert in het dienstencentrum! Het werkjaar loopt stilletjes aan ten einde, de zomermaanden

Nadere informatie

REGLEMENT MAALTIJDEN AAN HUIS

REGLEMENT MAALTIJDEN AAN HUIS REGLEMENT MAALTIJDEN AAN HUIS DOELSTELLING Art.1: Het leveren van warme maaltijden aan huis heeft als doel de gebruiker zo lang mogelijk in zijn thuismilieu te laten verblijven. Het nuttigen van een maaltijd

Nadere informatie

Enquête uitbrengmaaltijden Buitensluis

Enquête uitbrengmaaltijden Buitensluis Uitslag enquête Uitbrengmaaltijden Buitensluis augustus 2015 Goed Redelijk Matig Slecht NVT N % N % N % N % N % 1 Hoe ervaart u de samenstelling van uw maaltijd? 34 69,4 11 22,4 4 8,2 0 0 2 Hoe ervaart

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. Juli, augustus, september 2017

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. Juli, augustus, september 2017 ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST Juli, augustus, september 2017 LDC Far West, Duchéhof 104 A, 1800 Vilvoorde Kleurplaat en Binaire puzzel op de laatste bladzijde Lokaal dienstencentrum Far-West De ontmoetingsruimte

Nadere informatie

Afdeling 11 MCH Antoniushove

Afdeling 11 MCH Antoniushove Afdeling 11 MCH Antoniushove Interne geneeskunde Longgeneeskunde Informatie voor patiënten F1013-1580 juni 2012 Medisch Centrum Haaglanden www.mchaaglanden.nl MCH Antoniushove, Burgemeester Banninglaan

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM OCMW Vilvoorde ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM april mei juni 2015 Maandelijks gezondheidsconsult Een verpleegkundige is elke laatste donderdag van de maand van 11 uur tot 12 uur in het dienstencentrum

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum.

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum. Lokaal dienstencentrum De Symfonie VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert Lokaal dienstencentrum De Symfonie Maart 2018 Tel: INHOUD VOORWOORD 4 WEEK VAN DE

Nadere informatie

Activiteitenkalender LDC Kassei juli-augustus-september 2014

Activiteitenkalender LDC Kassei juli-augustus-september 2014 Activiteitenkalender LDC Kassei juli-augustus-september 2014 Het zomert in het dienstencentrum! Het werkjaar loopt stilletjes aan ten einde, de zomermaanden staan voor de deur, dus eventjes tijd voor een

Nadere informatie

Goedgekeurd in gemeenteraad van 31 januari 2013

Goedgekeurd in gemeenteraad van 31 januari 2013 Goedgekeurd in gemeenteraad van 31 januari 2013 Hoofdstuk 1: ERKENNING - ZETEL - DOEL Artikel 1: Het gemeentebestuur van Moorslede bevestigt de erkenning van de gemeentelijke jeugdraad Moorslede in uitvoering

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER

ACTIVITEITENKALENDER 01/01/18-07/01/18 ACTIVITEITENKALENDER GESLOTEN JANUARI 2018 08/01/18 Dorpsrestaurant: verloren maandag Je kan weer lekker komen smullen van onze overheerlijke appelbollen en worstenbrood. Van harte welkom!

Nadere informatie

STATUTEN GOAR goedgekeurd in de gemeenteraad van 21 februari 2013 :

STATUTEN GOAR goedgekeurd in de gemeenteraad van 21 februari 2013 : STATUTEN GOAR goedgekeurd in de gemeenteraad van 21 februari 2013 : Algemeen : Art. 1 : De zetel van de gemeentelijke ouderenadviesraad is gevestigd in het gemeentehuis. Doelstellingen : Art. 2 : De gemeentelijke

Nadere informatie

GEMEENTE DE PINTE GEMEENTELIJKE ADVIESRAAD VOOR MILIEU EN NATUUR

GEMEENTE DE PINTE GEMEENTELIJKE ADVIESRAAD VOOR MILIEU EN NATUUR GEMEENTE DE PINTE GEMEENTELIJKE ADVIESRAAD VOOR MILIEU EN NATUUR HUISHOUDELIJK REGLEMENT - Gelet op de overeenkomst tussen de Vlaamse Gemeenschap en de Gemeente De Pinte over het gemeentelijk milieu- en

Nadere informatie

GEZINSONDERSTEUNEND WERK ONDERZOEK NAAR COMPETENTIES BIJ VRIJWILLIGERS EN PROFESSIONALS

GEZINSONDERSTEUNEND WERK ONDERZOEK NAAR COMPETENTIES BIJ VRIJWILLIGERS EN PROFESSIONALS GEZINSONDERSTEUNEND WERK ONDERZOEK NAAR COMPETENTIES BIJ VRIJWILLIGERS EN PROFESSIONALS Het doel van dit onderzoek is een vergelijking te maken tussen de aanwezige competenties bij professionals en vrijwilligers

Nadere informatie

Seniorenadviesraad VERSLAG Vergadering van 18 december 2018

Seniorenadviesraad VERSLAG Vergadering van 18 december 2018 Aanwezig: Leaerts Gaby Aerts Paula Arijs Albertine Beets Bertha De Coster Raymonde De Meutter Joris Gevers Geert Goeminne Kristien Noppe Magda Poels Marcel Van Quickenborne Charles Vander Niepen Jacqueline

Nadere informatie

Maaltijdvoorzieningen voor ouderen en gehandicapten in Maasbree. Veel keuze en (desgewenst) thuis bezorgd

Maaltijdvoorzieningen voor ouderen en gehandicapten in Maasbree. Veel keuze en (desgewenst) thuis bezorgd Maaltijdvoorzieningen voor ouderen en gehandicapten in Maasbree Veel keuze en (desgewenst) thuis bezorgd 1 2 Inleiding De overgrote meerderheid van de ouderen, waaronder een groeiende groep kwetsbare ouderen

Nadere informatie

Stedelijke adviesraad toegankelijkheid statuten

Stedelijke adviesraad toegankelijkheid statuten Stedelijke adviesraad toegankelijkheid statuten Artikel 1 : Oprichting adviesraad Er wordt een stedelijke adviesraad toegankelijkheid opgericht. Deze adviesraad is bevoegd alle materies te behandelen m.b.t.

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. April, mei, juni 2016. LDC Far West, Duchéhof 104, 1800 Vilvoorde

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. April, mei, juni 2016. LDC Far West, Duchéhof 104, 1800 Vilvoorde ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST April, mei, juni 2016 LDC Far West, Duchéhof 104, 1800 Vilvoorde Centrumleider Far West Buurtbewoners, Ik ben Lore Tilley en vanaf februari heb ik de taak van Marijke

Nadere informatie

Contact Heb je nog vragen? Of wil je meer informatie? (verder doorklikken naar dienstencentrum Sprankel! )

Contact Heb je nog vragen? Of wil je meer informatie?  (verder doorklikken naar dienstencentrum Sprankel! ) Contact Heb je nog vragen? Of wil je meer informatie? Lokaal dienstencentrum Sprankel! Nieuwstraat 13 2290 Vorselaar 014/50 71 87 ilse.stessens@vorselaar.be Website www.vorselaar.be (verder doorklikken

Nadere informatie

AKTIVITEITENOVERZICHT

AKTIVITEITENOVERZICHT AKTIVITEITENOVERZICHT nummer 2 FEBRUARI 2019 Mannensoos iedere dinsdagmorgen in de Vurkaomer voor alle mannen 55+ Kom gezellig buurten, kaarten of met gezelschapsspelen meedoen. De tuinploeg gaat eerst

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE RAAD VAN 08/06/2016

NOTULEN VAN DE RAAD VAN 08/06/2016 NOTULEN VAN DE RAAD VAN 08/06/2016 Aanwezig: Thienpont Alexandra, voorzitter; Adriaensen Maria, Bullen Michel, Maes Luc, Noppen Hilde, Poels Marleen, Schillebeeckx Elke, Sommereyns Peter, Trappeniers Hendrik,

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum.

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum. Lokaal dienstencentrum De Symfonie VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert Lokaal dienstencentrum De Symfonie Januari 2018 Tel: INHOUD VOORWOORD 4 NIEUW :

Nadere informatie

JAARGANG 14. Juli & augustus

JAARGANG 14. Juli & augustus JAARGANG 14 Juli & augustus 2015 Openingsuren onthaal: maandag tot donderdag: 9u-12u & 14u-16u30 vrijdagvoormiddag: 9u-12u vrijdagnamiddag gesloten Openingsuren cafetaria: maandag tot vrijdag: 9u-16u30

Nadere informatie

De Vierboete wordt beheerd door de Raad voor Maatschappeljk Welzijn van O.C.M. W. Blankenberge.

De Vierboete wordt beheerd door de Raad voor Maatschappeljk Welzijn van O.C.M. W. Blankenberge. Wat bieden we Het dagverzorgingscentrum is open van 8u00 tot 17u00 op gewone werkdagen. De dag verloopt volgens een vast dagschema: bij aankomst verwelkoming met een kopje koffie na de koffie mogelijkheid

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. Juli, augustus, september LDC Far West, Duchéhof 104 A, 1800 Vilvoorde

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. Juli, augustus, september LDC Far West, Duchéhof 104 A, 1800 Vilvoorde ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST Juli, augustus, september 2016 LDC Far West, Duchéhof 104 A, 1800 Vilvoorde Lokaal dienstencentrum Far-West Buurtbewoners, Ik nodig iedereen in de buurt uit om eens langs

Nadere informatie

STATUTEN LOKAAL OVERLEG KINDEROPVANG GLABBEEK

STATUTEN LOKAAL OVERLEG KINDEROPVANG GLABBEEK STATUTEN LOKAAL OVERLEG KINDEROPVANG GLABBEEK 2019-2025 Artikel 1 - Oprichting Het lokaal overleg kinderopvang is een gemeentelijke adviesraad. Met de oprichting van deze gemeentelijke adviesraad lokaal

Nadere informatie

Genieten. van lekker eten

Genieten. van lekker eten Genieten van lekker eten Food Connect Passie voor eten Een maaltijd die met liefde is gekookt, dat is elke dag weer een cadeautje. Aan onze maaltijden proef je dat ze met aandacht zijn bereid. We kiezen

Nadere informatie

OCMW-TEMSE CENTRUMRAAD T ACHTERPOORTJE Blad 5 NOTULEN DER VERGADERING VAN CENTRUMRAAD, GEHOUDEN OP TE 14 UUR

OCMW-TEMSE CENTRUMRAAD T ACHTERPOORTJE Blad 5 NOTULEN DER VERGADERING VAN CENTRUMRAAD, GEHOUDEN OP TE 14 UUR NOTULEN DER VERGADERING VAN CENTRUMRAAD, GEHOUDEN OP 09-06-2017 TE 14 UUR Aanwezig: Godelieve Van Dender (lid), Maria Van den Bossche (lid), Ingrid Derkinderen (Afgevaardigde Ouderenadviesraad), Werner

Nadere informatie

VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK

VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK Informatie voor studenten STUDENTENHUIS 09/ 387 71 11 09/ 387 70 39 personeelsdienst@azstvdeinze.be Bezoek onze website: www.azstvdeinze.be 1. In- en uitchecken 3 2. Huishoudelijk

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER Dienstencentrum Huis Driane

ACTIVITEITENKALENDER Dienstencentrum Huis Driane ACTIVITEITENKALENDER Dienstencentrum Huis Driane September oktober november - december 2017 September 2017 05/09/17 Bloemschikken Doe gezellig met ons mee en ga met een mooi bloemstuk naar huis. Een infoblad

Nadere informatie

Activiteitenkalender LDC Pallieter

Activiteitenkalender LDC Pallieter OCMW Vilvoorde Activiteitenkalender LDC Pallieter April mei - juni Lente: De bloemetjes zetten zichzelf alweer buiten. Openingsuren De ontmoetingsruimte is elke dag open van 9.00u.tot 17.30u. De cafetaria

Nadere informatie

Elia System Operator NV

Elia System Operator NV GELIEVE UITERLIJK OP WOENSDAG 11 MEI 2016: - HETZIJ EEN EXEMPLAAR VAN HET FORMULIER PER FAX AAN DE VENNOOTSCHAP OVER TE MAKEN (+32 2 546 71 30 ter attentie van de heer Gregory Pattou) EN VERVOLGENS HET

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum.

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum. Lokaal dienstencentrum De Symfonie VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert Lokaal dienstencentrum De Symfonie April 2019 Tel: INHOUD VOORWOORD 3 ONTSPANNING

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM Oktober,, 2017 Karel Trekelsstraat 46a- 1800 Houtem Centrumleider LDC Den Dries De ontmoetingsruimte is elke weekdag open van 8.00u tot 17.00u behalve woensdag

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. Januari, februari, maart 2017

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. Januari, februari, maart 2017 ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST Januari, februari, maart 2017 LDC Far West, Duchéhof 104 A, 1800 Vilvoorde Kleurplaat en Binaire puzzel op laatste bladzijde Lokaal dienstencentrum Far-West Buurtbewoners,

Nadere informatie

November - December 2014

November - December 2014 November - December 2014 A. De Cockstraat 12a - 9310 Herdersem 053 / 60.60.49 - dendervallei@denderrust.be www.ldcaalst.be Erkenning PE2541 Voor algemene info of deelname aan activiteiten kan u steeds

Nadere informatie

Openingsuren onthaal: maandag tot donderdag: 9u-12u & 14u-16u30 vrijdagvoormiddag: 9u-12u vrijdagnamiddag gesloten

Openingsuren onthaal: maandag tot donderdag: 9u-12u & 14u-16u30 vrijdagvoormiddag: 9u-12u vrijdagnamiddag gesloten Openingsuren onthaal: maandag tot donderdag: 9u-12u & 30 vrijdagvoormiddag: 9u-12u vrijdagnamiddag gesloten Openingsuren : maandag tot vrijdag: 9u-16u30 Het dienstencentrum is gesloten op: woensdag 1 november

Nadere informatie

INTERGEMEENTELIJKE OPDRACHTHOUDENDE VERENIGING VOOR HUISVUILVERWERKING MEETJESLAND IVM O.V.

INTERGEMEENTELIJKE OPDRACHTHOUDENDE VERENIGING VOOR HUISVUILVERWERKING MEETJESLAND IVM O.V. INTERGEMEENTELIJKE OPDRACHTHOUDENDE VERENIGING VOOR HUISVUILVERWERKING MEETJESLAND IVM O.V. Vergadering directiecomité van dinsdag 4 september 2018 om 18.15 u. in de vergaderzaal van het administratief

Nadere informatie

De BOLLAARD. Bolleboos. maandelijks tijdschrift. Jaargang 13 7-8 juli-augustus 14

De BOLLAARD. Bolleboos. maandelijks tijdschrift. Jaargang 13 7-8 juli-augustus 14 d i e n s t e n c e n t r u m De BOLLAARD Bolleboos maandelijks tijdschrift Jaargang 13 7-8 juli-augustus 14 Beste, De vakantiemaanden breken aan een tijd van (hopelijk) mooi weer, lange avonden en zomerse

Nadere informatie

Comité voor preventie en bescherming op het werk

Comité voor preventie en bescherming op het werk Comité voor preventie en bescherming op het werk datum van-tot 18/03/2008 - plaats aanwezig voorzitter verslaggever verontschuldigd afwezig volgende vergadering(en) Administratieve gegevens Stedelijke

Nadere informatie

Inhoud. Voorwoord 5. Inhoud

Inhoud. Voorwoord 5. Inhoud Inhoud Voorwoord 5 1 Gezond en veilig voedsel maken en bewaren 9 1.1 Eten koken en bewaren 9 1.2 Een ongeluk zit in een klein hoekje 18 1.3 Machines in de keuken 18 1.4 Langer houdbaar maken, maar hoe?

Nadere informatie

VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN

VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN 7 de ZITTING Openbaar Centrum voor VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Maatschappelijk Welzijn VAN 4 AUGUSTUS 2010 2950 KAPELLEN Aanwezig: Mevrouw An Stokmans Voorzitter De dames en heren Vera Gilis,

Nadere informatie

Dagverzorgingscentrum SINT ANTONIUS

Dagverzorgingscentrum SINT ANTONIUS Dagverzorgingscentrum SINT ANTONIUS Wanneer je als oudere niet meer alleen thuis kan blijven. Deze folder wil je, in t kort, laten kennismaken met ons dagverzorgingscentrum en een antwoord geven op enkele

Nadere informatie

Maaltijdvoorzieningen voor ouderen en gehandicapten in Baarlo. Veel keuze en (desgewenst) thuis bezorgd

Maaltijdvoorzieningen voor ouderen en gehandicapten in Baarlo. Veel keuze en (desgewenst) thuis bezorgd Maaltijdvoorzieningen voor ouderen en gehandicapten in Baarlo Veel keuze en (desgewenst) thuis bezorgd 1 2 Inleiding De overgrote meerderheid van de ouderen, waaronder een groeiende groep kwetsbare ouderen

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum.

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum. Lokaal dienstencentrum De Symfonie VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert Lokaal dienstencentrum De Symfonie September 2017 Tel: INHOUD VOORWOORD 3 ONTSPANNING

Nadere informatie

Verslag ledenvergadering dagelijks bestuur 04/04/2018 (SER/201/)

Verslag ledenvergadering dagelijks bestuur 04/04/2018 (SER/201/) Middelkerke Verslag ledenvergadering dagelijks bestuur 04/04/2018 (SER/201/) Aanwezig: D. Gilliaert, schepen/ocmw-voorzitter; A. Deley, voorzitter; L. Desender, ondervoorzitter 2; E. Vanhaerents, secretaris;

Nadere informatie