ACTIVITEITENKALENDER LDC Kassei. Juli-augustus-september LDC Kassei, Vlierkensstraat 83a, 1800 Vilvoorde

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ACTIVITEITENKALENDER LDC Kassei. Juli-augustus-september LDC Kassei, Vlierkensstraat 83a, 1800 Vilvoorde"

Transcriptie

1 ACTIVITEITENKALENDER LDC Kassei Juli-augustus-september 2015 LDC Kassei, Vlierkensstraat 83a, 1800 Vilvoorde

2 Het zomert in het dienstencentrum! Het werkjaar loopt stilletjes aan ten einde, de zomermaanden staan voor de deur, dus eventjes tijd voor een adempauze wat betreft sommige activiteiten (huiswerkklassen, koken, dansen, turnen, info s, praatgroepen, hobby, info s, Nederlandse conversatie, filmnamiddag, ). Sommigen zoeken misschien verre (of minder verre) oorden op, anderen geven de voorkeur aan de achtertuin (vertaal: het Lokaal dienstencentrum). Voor de thuisblijvers hebben we tijdens juli en augustus dan ook nog enkele leuke activiteiten in petto! De ontmoetingsruimte is elke weekdag open van 9.00u tot 17.30u. De cafetaria is open van 12.00u tot 17.30u. BLIKVANGER!!! Wijkfeest Zaterdag 5 september 2015 van 12u tot 18u Muziek, lekker eten, rommelmarkt, verschillende standjes, Permanentie Heb je hulp nodig bij het invullen van formulieren, administratie en andere vragen, dan kan je hiervoor terecht bij Marijke Vrijders op maandag van 9.00u tot 15.00u of op afspraak.

3 Dienstverlening Pedicure is enkel op afspraak: tel Pedicure is er enkel voor mensen die omwille van gezondheidsproblemen niet meer zelf kunnen instaan voor hun voetverzorging!!! Prijs met OMNIO statuut: 11,50. Gewoon tarief is 14,50. In het dienstencentrum kan je ook terecht voor een douche, met of zonder hulp. Warme maaltijden: de stad organiseert sinds vele jaren de huis-aan-huis bezorging van warme maaltijden. Bejaarden en mindervaliden die niet of onvoldoende in staat zijn maaltijden zelf te bereiden wegens ziekte, lichamelijke ongeschiktheid of bijzondere sociale omstandigheden, kunnen hierop een beroep doen. Elke werkdag tussen 10 en 13 uur worden de maaltijden aan huis geleverd, ook tijdens de weekends en de feestdagen. Voor info en bestellen kan je hiervoor terecht bij de dienst sociale zaken van stad Vilvoorde. Samen tafelen in het dienstencentrum: vind je het aangenamer en gezelliger om in gezelschap te eten, dan kan je deze maaltijden ook gebruiken in het dienstencentrum. Interesse? Spring zeker eens binnen! In de maand juli nemen we eventjes een korte adempauze, vanaf augustus kan je met je computervragen opnieuw terecht bij onze enthousiaste pc-vrijwilligers. Kan je al met de computer overweg, in het LDC staan gloednieuwe PC s gratis ter beschikking voor als je graag iets wil opzoeken of voor als je een brief moet typen. Vingerwerk met naald en draad Tijdens de zomermaanden liggen onze breinaalden niet stil! Elke dinsdagnamiddag vanaf 13.30u. Stap voor stap leren wij verschillende steken aan en maken wij mooie decoratieve truien, sjaals, topjes.voor groot en klein. Deelname is gratis, wel vragen wij om zelf je materialen mee te brengen. Heb je geen zin om zelf aan de slag te gaan, kom gewoon eens langs voor de gezelligheid! Sport en beweging Sport en bewegen is goed voor geest en lichaam: het zorgt voor meer spierkracht, lenigheid, evenwicht en een beter coördinatie om zo de kans op valincidenten te verkleinen. In juli en augustus blijft stoelturnen op het programma staan, het seniorenturnen op dinsdag wordt vervangen door wandelen. Liefhebbers van petanque kunnen op dinsdagnamiddag (en bij interesse op andere dagen) de uitdaging aangaan. Het lijndansen wordt opnieuw in september hervat.

4 Goed in je vel In april gingen we van start met een nieuw initiatief: 2 keer per maand steken we de koppen bij elkaar om uit te wisselen over lekker, lichte en gezonde recepten en eetgewoonten om zo samen de strijd aan te binden tegen een te hoog BMI. Tijdens de zomermaanden blijven we samen komen om elkaar te motiveren. Wekelijkse activiteiten : Activiteiten die ook doorlopen tijdens de schoolvakanties: - : elke maandag van 9.30u tot 10.30u. Ben je iets minder mobiel om het gewone seniorenturnen mee te volgen, dan is stoelturnen meer geschikt voor jou. Kom zeker eens meedoen!!! - n: elke dinsdag van 13.30u tot 15.30u (dit kan bij interesse ook op andere dagen). - : elke donderdag vanaf 13.00u - Kaarten: elke dag vanaf 13.00u - Vingerwerk met naald en draad: elke dinsdag van 13.30u tot 15.30u - Hulp bij computeren: elke dinsdag van 10.00u tot 12.00u (deze activiteit wordt in juli eventjes onderbroken). Activiteiten die niet doorlopen tijdens de schoolvakanties en starten vanaf september - Nederlandse conversatie beginners: elke donderdag van 9.30u tot 11.00u - seniorengym: elke dinsdag van 9.30u tot 10.30u: prijs: 1,50 euro - dansen: elke vrijdag van 9.30u tot 11.30u. Prijs: 1,50 euro - hobby: elke vrijdag, behalve de laatste vrijdag van de maand, om 13.00u. Prijs: 1,50 euro Sluitingsdagen Het dienstencentrum zal gesloten zijn op volgende dagen: maandag 6 juli (uitstap naar Blankenberge) maandag 20 juli en dinsdag 21 juli vrijdag 4 september (voorbereidingen wijkfeest) Contactgegevens Lokaal dienstencentrum Kassei Vlierkensstraat 83a 1800 Vilvoorde Centrumleider, Marijke Vrijders: , marijke.vrijders@ocmwvilvoorde.be Cafetariamedewerker, Jenny Bosmans: Pedicure: Wijkagent-Geert Moerenhout: (Kassei), (Koningslo)

5 Juli Donderdag 2 juli Goed in je vel Lekker en licht koken en op een gezonde manier aan onze lijn werken. We praten erover en wisselen ideeën uit. Maandag 6 juli Dinsdag 7 juli Donderdag 9 juli rummikub. Uitstap naar Blankenberge Deze dag duimen we voor een stralende zon want vandaag maken we Blankenberge onveilig! We vertrekken om 8u aan het LDC, we keren terug huiswaarts om 17u. Prijs voor volwassenen is 10 euro, voor kinderen -12 jaar bedraagt deze 5 euro. Vooraf inschrijven is verplicht! Wandelen Ook tijdens de zomermaanden blijven we de nadruk leggen op bewegen: elke dinsdagochtend gaan we wandelen. Boodschappennamiddag Is het moeilijk om alleen boodschappen te doen? Geen nood, vandaag gaan we samen met de wagen. Afspraak om 13u in het dienstencentrum. Schrijf je wel op voorhand in. Deelname 2,00. slecht weer kunnen we altijd sporten met de x- box. een spelletje rummikub. 8u 13u

6 Maandag 13 juli Maandag 13 juli Dinsdag 14 juli stoel. Muziekquiz We nemen het in verschillende ploegen tegen elkaar op en gaan voor de 1ste plaats. Deelname is gratis. Inschrijven is verplicht. Wandelen Ook tijdens de zomermaanden blijven we de nadruk leggen op bewegen: elke dinsdagochtend gaan we wandelen. Gegidste wandeling in Brussel-wijk Matongé Het is een beetje traditie geworden: tijdens de zomermaanden gaan we op verkenning in Brussel. Deze keer brengen we een bezoek aan de wijk Matongé. Afspraak om 10u30 aan het station van Vilvoorde (tenzij anders afgesproken in het LDC), we zijn terug thuis rond 17u. slecht weer kunnen we altijd sporten met de x- box. 14u 10u30 Woensdag 15 juli Eetfestijn Tonijn met perzik. We starten om 12u.30 Prijs is 3. Schrijf je tijdig in! 12u30 Donderdag 16 juli Goed in je vel Lekker en licht koken en op een gezonde manier aan onze lijn werken. We praten erover en wisselen ideeën uit. We starten om. rummikub.

7 Donderdag 23 juli Maandag 27 juli Dinsdag 28 juli Donderdag 30 juli Vrijdag 31 juli rummikub. Gezondheidsconsult Een verpleegkundige is elke laatste maandag van de maand van 9.00 tot uur in het LDC aanwezig. De lengte, het gewicht, de bloeddruk en de polsslag worden maandelijks gemeten. stoel. Wandelen Ook tijdens de zomermaanden blijven we de nadruk leggen op bewegen: elke dinsdagochtend gaan we wandelen. slecht weer kunnen we altijd sporten met de x- box. Bonte namiddag Samen zingen, samen dansen, samen genieten van de 'sterartiesten' uit onze dienstencentra. Plaats van het gebeuren: in LDC Kassei. We starten om.het einde is voorzien om 16u30. Inschrijven is verplicht. Bingo Vandaag spelen we Bingo, 0,50 per blad 9u 14u Maandag 3 augustus Augustus stoel. Deelname gratis.

8 Dinsdag 4 augustus Dinsdag 4 augustus Woensdag 5 augustus Donderdag 6 augustus Maandag 10 augustus Wandelen Ook tijdens de zomermaanden blijven we de nadruk leggen op bewegen: elke dinsdagochtend gaan we wandelen. Met PC-kracht vooruit, elke dinsdag van 10u tot 12u kan je in het dienstencentrum terecht voor hulp aan de computer. Boodschappennamiddag Is het moeilijk om alleen boodschappen te doen? Geen nood, vandaag gaan we samen met de wagen. Afspraak om 13u in het dienstencentrum. Schrijf je wel op voorhand in. Deelname 2,00. maken we het spannend met onze petanque. Ijssalon Tijdens de maand augustus kan je elke woensdag in het LDC terecht voor een lekkere ijscoupe Goed in je vel Lekker en licht koken en op een gezonde manier aan onze lijn werken. We praten erover en wisselen ideeën uit. We starten om. Gegidste wandeling in Brussel-Brabantstraat Deze keer trekken we richting de Brabantstraat. Een beetje een zuiders gevoel in eigen land. Afspraak om 10u30 aan het station van Vilvoorde(tenzij anders afgesproken in het LDC), we zijn terug thuis rond 15u. een spelletje rummikub. stoel. 10u 13u 12u30 10u30

9 Dinsdag 11 augustus Dinsdag 11 augustus Woensdag 12 augustus Donderdag 13 augustus Maandag 17 augustus Dinsdag 18 augustus Wandelen Ook tijdens de zomermaanden blijven we de nadruk leggen op bewegen: elke dinsdagochtend gaan we wandelen. Met PC-kracht vooruit, elke dinsdag van 10u tot 12u kan je in het dienstencentrum terecht voor hulp aan de computer. slecht weer kunnen we sporten met de x-box. Ijssalon Tijdens de maand augustus kan je elke woensdag in het LDC terecht voor een lekkere ijscoupe. rummikub. stoel. Wandelen Ook tijdens de zomermaanden blijven we de nadruk leggen op bewegen: elke dinsdagochtend gaan we wandelen. Met PC-kracht vooruit, elke dinsdag van 10u tot 12u kan je in het dienstencentrum terecht voor hulp aan de computer. slecht weer kunnen we sporten met de x-box. 10u 12u30 10u

10 Woensdag 19 augustus Donderdag 20 augustus Maandag 24 augustus Ijssalon Tijdens de maand augustus kan je elke woensdag in het LDC terecht voor een lekkere ijscoupe. rummikub. stoel. 12u30 Wandelen Ook tijdens de zomermaanden blijven we de nadruk leggen op bewegen: elke dinsdagochtend gaan we wandelen. Dinsdag 25 augustus Dinsdag 25 augustus Woensdag 26 augustus Donderdag 27 augustus Vrijdag 28 augustus Met PC-kracht vooruit, elke dinsdag van 10u tot 12u kan je in het dienstencentrum terecht voor hulp aan de computer. slecht weer kunnen we sporten met de x-box. Ijssalon Tijdens de maand augustus kan je elke woensdag in het LDC terecht voor een lekkere ijscoupe. rummikub. Bingo Vandaag spelen we Bingo. Deelname 0,50 per blad. 10u 12u30 14u

11 Maandag 31 augustus Gezondheidsconsult Een verpleegkundige is elke laatste maandag van de maand van 9.00 tot uur in het LDC aanwezig. stoel. 9u Dinsdag 1 september Dinsdag 1 september Donderdag 3 september Zaterdag 5 september September Wandelen Ook tijdens de zomermaanden blijven we de nadruk leggen op bewegen: elke dinsdagochtend gaan we wandelen. Met PC-kracht vooruit, elke dinsdag van 10u tot 12u kan je in het dienstencentrum terecht voor hulp aan de computer. Boodschappennamiddag Is het moeilijk om alleen boodschappen te doen? Vandaag gaan we samen met de wagen. Afspraak om 13u in het dienstencentrum. Schrijf je wel op voorhand in. Deelname 2,00. slecht weer kunnen we sporten met de x-box. rummikub. Wijkfeest Muziek, lekker eten, rommelmarkt, standjes,. Houd deze datum zeker vrij in je agenda! 10u 13u 12u

12 Seniorenturnen Sport en bewegen is goed voor geest en lichaam. Het zorgt voor meer spierkracht, lenigheid, evenwicht en een betere coördinatie om zo de kans op valincidenten te verkleinen. Deelname: 1,50. Dinsdag 8 september Woensdag 9 september Donderdag 10 september Vrijdag 11 september Maandag 14 september Met PC-kracht vooruit, elke dinsdag van 10u tot 12u kan je in het dienstencentrum terecht voor hulp aan de computer. Deelname gratis. Deze namiddag maken we het spannend met onze petanque. Bij slecht weer kunnen we altijd sporten met de x-box. Goed in je vel Lekker en licht koken en op een gezonde manier aan onze lijn werken. We praten erover en wisselen ideeën uit. We starten om. Nederlandse conversatie Samen Nederlands oefenen door met elkaar te praten. rummikub Lijndansen Een iets intensievere vorm van bewegen. Deelname 1,50. Hobby Op vrijdagnamiddag is het zaaltje in het dienstencentrum gereserveerd voor de creatievelingen onder ons. Deelname 1,50 (materialen niet inbegrepen). stoel 10u

13 Seniorenturnen Sport en bewegen is goed voor geest en lichaam. Het zorgt voor meer spierkracht, lenigheid, evenwicht en een betere coördinatie om zo de kans op valincidenten te verkleinen. Deelname: 1,50. Met PC-kracht vooruit, elke dinsdag van 10u tot 12u kan je in het dienstencentrum terecht voor hulp aan de computer. 10u Dinsdag 15 september Woensdag 16 september Donderdag 17 september Vrijdag 18 september slecht weer kunnen we sporten met de x-box. cursus "i-phone" Vandaag starten we met deel 1 van deze 2- delige cursus. Deelname kost 5 euro, inschrijven is verplicht en kan bij de dienst sociale zaken van de stad of in het dienstencentrum. Eetfestijn Spek met eieren. We starten om 12u30. Prijs is 3 euro Nederlandse conversatie Samen Nederlands oefenen door met elkaar te praten. Er wordt gewerkt in 2 groepen, beginners en gevorderden. Deelname gratis. rummikub. Lijndansen Een iets intensievere vorm van bewegen. Deelname 1,50. Hobby Op vrijdagnamiddag is het zaaltje in het 9u 12u30

14 Maandag 21 september Dinsdag 22 september dienstencentrum gereserveerd voor de creatievelingen onder ons. Deelname 1,50 (materialen niet inbegrepen). stoel. START: huiswerkklas Ken je kinderen die gerust hulp bij hun huiswerk kunnen gebruiken, of wil je misschien zelf graag kinderen hierbij begeleiden, kom dan zeker eens langs. Seniorenturnen Sport en bewegen is goed voor geest en lichaam. Het zorgt voor meer spierkracht, lenigheid, evenwicht en een betere coördinatie om zo de kans op valincidenten te verkleinen. Deelname: 1,50. Met PC-kracht vooruit, elke dinsdag van 10u tot 12u kan je in het dienstencentrum terecht voor hulp aan de computer. slecht weer kunnen we sporten met de x-box. Huiswerkklas Ken je kinderen die gerust hulp bij hun huiswerk kunnen gebruiken, of wil je misschien zelf graag kinderen hierbij begeleiden kom dan zeker eens langs. 15u30 10u 15u30 Woensdag 23 september Donderdag 24 september Goed in je vel Lekker en licht koken en op een gezonde manier aan onze lijn werken. We praten erover en wisselen ideeën uit. We starten om. Nederlandse conversatie Samen Nederlands oefenen door met elkaar te praten. Er wordt gewerkt in 2 groepen, beginners en gevorderden.

15 Vrijdag 25 september een spelletje rummikub. Infomoment over diabetes Start om 14u. Deelname is gratis! Lijndansen Een iets intensievere vorm van bewegen. Deelname 1,50. Bingo Vandaag spelen we Bingo. Deelname 0,50 per blad. 14u 14u Maandag 28 september Dinsdag 29 september Gezondheidsconsult Een verpleegkundige is elke laatste maandag van de maand van 9.00 tot uur in het LDC aanwezig. stoel. Huiswerkklas Ken je kinderen die gerust hulp bij hun huiswerk kunnen gebruiken, of wil je misschien zelf graag kinderen hierbij begeleiden kom dan zeker eens langs. Cursus i-phone Vandaag komt deel 2 van deze cursus aan bod en vervolmaken we ons in het gebruik van de i-phone. Seniorenturnen Sport en bewegen is goed voor geest en lichaam. Het zorgt voor meer spierkracht, lenigheid, evenwicht en een betere coördinatie om zo de kans op valincidenten te verkleinen. Deelname: 1,50. maken we het spannend met onze petanque. Bij slecht weer kunnen we sporten met de x-box. 9u 15u30 9u

16 Dinsdag Huiswerkklas Ken je kinderen die gerust hulp bij hun huiswerk kunnen gebruiken, of wil je misschien zelf graag kinderen hierbij begeleiden kom dan zeker eens langs 15u30 Woensdag 30 september Cursus Smartphone android Dit is het 1ste deel van deze 2-delige cursus. Deelname kost 5 euro, inschrijven is verplicht en kan bij de dienst sociale zaken van de stad of in het dienstencentrum. Het 2de deel van deze cursus gaat door op 7 oktober van 9u tot 12u. Filmnamiddag We starten om. Alle voorstellen zijn welkom! 9u

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. Juli-augustus-september 2015. LDC Far West, Duchéhof 104, 1800 Vilvoorde

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. Juli-augustus-september 2015. LDC Far West, Duchéhof 104, 1800 Vilvoorde ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST Juli-augustus-september 2015 LDC Far West, Duchéhof 104, 1800 Vilvoorde Het zomert in het dienstencentrum! Het werkjaar loopt stilletjes aan ten einde, de zomermaanden

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Kassei. April-mei-juni LDC Kassei, Vlierkensstraat 83a, 1800 Vilvoorde

ACTIVITEITENKALENDER LDC Kassei. April-mei-juni LDC Kassei, Vlierkensstraat 83a, 1800 Vilvoorde ACTIVITEITENKALENDER LDC Kassei April-mei-juni 2017 LDC Kassei, Vlierkensstraat 83a, 1800 Vilvoorde Paasklokken, moederdag, knoppen aan de bomen, lentekriebels (en regen), we voelen het ook bij ons in

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Kassei. Juli-augustus-september LDC Kassei, Vlierkensstraat 83a, 1800 Vilvoorde

ACTIVITEITENKALENDER LDC Kassei. Juli-augustus-september LDC Kassei, Vlierkensstraat 83a, 1800 Vilvoorde ACTIVITEITENKALENDER LDC Kassei Juli-augustus-september 2016 LDC Kassei, Vlierkensstraat 83a, 1800 Vilvoorde Zin om je ook even een rode duivel te voelen? Een gulle weldoener schonk ons een heuse kicker

Nadere informatie

Activiteitenkalender LDC Kassei juli-augustus-september 2014

Activiteitenkalender LDC Kassei juli-augustus-september 2014 Activiteitenkalender LDC Kassei juli-augustus-september 2014 Het zomert in het dienstencentrum! Het werkjaar loopt stilletjes aan ten einde, de zomermaanden staan voor de deur, dus eventjes tijd voor een

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. April, mei, juni 2016. LDC Far West, Duchéhof 104, 1800 Vilvoorde

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. April, mei, juni 2016. LDC Far West, Duchéhof 104, 1800 Vilvoorde ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST April, mei, juni 2016 LDC Far West, Duchéhof 104, 1800 Vilvoorde Centrumleider Far West Buurtbewoners, Ik ben Lore Tilley en vanaf februari heb ik de taak van Marijke

Nadere informatie

OCMW Vilvoorde Activiteitenkalender LDC Far-West April-mei-juni 2015

OCMW Vilvoorde Activiteitenkalender LDC Far-West April-mei-juni 2015 OCMW Vilvoorde Activiteitenkalender LDC Far-West April-mei-juni 2015 Openingsuren De ontmoetingsruimte is elke weekdag open van 13.00u tot 17.00u. Gesloten op zaterdag, zondag en feestdagen Gezondheidsconsult

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Kassei. Oktober-november-december LDC Kassei, Vlierkensstraat 83a, 1800 Vilvoorde

ACTIVITEITENKALENDER LDC Kassei. Oktober-november-december LDC Kassei, Vlierkensstraat 83a, 1800 Vilvoorde ACTIVITEITENKALENDER LDC Kassei Oktober-november-december 2016 LDC Kassei, Vlierkensstraat 83a, 1800 Vilvoorde Mama, vanavond zit ik op facebook met mijn vrienden! Kom niet te laat thuis! Korte dagen,

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. Januari, februari, maart 2017

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. Januari, februari, maart 2017 ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST Januari, februari, maart 2017 LDC Far West, Duchéhof 104 A, 1800 Vilvoorde Kleurplaat en Binaire puzzel op laatste bladzijde Lokaal dienstencentrum Far-West Buurtbewoners,

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Kassei. Januari-februari-maart 2016. LDC Kassei, Vlierkensstraat 83a, 1800 Vilvoorde

ACTIVITEITENKALENDER LDC Kassei. Januari-februari-maart 2016. LDC Kassei, Vlierkensstraat 83a, 1800 Vilvoorde ACTIVITEITENKALENDER LDC Kassei Januari-februari-maart 2016 LDC Kassei, Vlierkensstraat 83a, 1800 Vilvoorde Valentijn in het dienstencentrum Sinterklaas, kerstfeest, nieuwjaar,. het ligt allemaal achter

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. Juli, augustus, september LDC Far West, Duchéhof 104 A, 1800 Vilvoorde

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. Juli, augustus, september LDC Far West, Duchéhof 104 A, 1800 Vilvoorde ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST Juli, augustus, september 2016 LDC Far West, Duchéhof 104 A, 1800 Vilvoorde Lokaal dienstencentrum Far-West Buurtbewoners, Ik nodig iedereen in de buurt uit om eens langs

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. Januari-februari-maart 2016. LDC Far West, Duchéhof 104, 1800 Vilvoorde

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. Januari-februari-maart 2016. LDC Far West, Duchéhof 104, 1800 Vilvoorde ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST Januari-februari-maart 2016 LDC Far West, Duchéhof 104, 1800 Vilvoorde Valentijn in het dienstencentrum ddienenstencentrum Sinterklaas, kerstfeest, nieuwjaar,. het ligt

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. Juli, augustus, september 2017

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. Juli, augustus, september 2017 ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST Juli, augustus, september 2017 LDC Far West, Duchéhof 104 A, 1800 Vilvoorde Kleurplaat en Binaire puzzel op de laatste bladzijde Lokaal dienstencentrum Far-West De ontmoetingsruimte

Nadere informatie

OCMW Vilvoorde Activiteitenkalender LDC Far-West Januari-februari-maart 2015

OCMW Vilvoorde Activiteitenkalender LDC Far-West Januari-februari-maart 2015 OCMW Vilvoorde Activiteitenkalender LDC Far-West Januari-februari-maart 2015 Vergeven en vergeten de last van vorig jaar, geen voornemen is beter dan vrede met elkaar We wensen alle gebruikers een gezond

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. Oktober, November, December LDC Far West, Duchéhof 104 A, 1800 Vilvoorde

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. Oktober, November, December LDC Far West, Duchéhof 104 A, 1800 Vilvoorde ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST Oktober, November, December 2016 LDC Far West, Duchéhof 104 A, 1800 Vilvoorde Lokaal dienstencentrum Far-West Buurtbewoners, Ik nodig iedereen in de buurt uit om eens

Nadere informatie

OCMW Vilvoorde Activiteitenkalender LDC Kassei April-mei-juni 2015

OCMW Vilvoorde Activiteitenkalender LDC Kassei April-mei-juni 2015 OCMW Vilvoorde Activiteitenkalender LDC Kassei April-mei-juni 2015 Schulden? Facturen? Moet ik dat allemaal betalen? Wie kan mij helpen? Ik begrijp het allemaal niet zo goed. De Dienst Schuldhulpverlening

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Pallieter. Juli augustus september 2015

ACTIVITEITENKALENDER LDC Pallieter. Juli augustus september 2015 ACTIVITEITENKALENDER LDC Pallieter Juli 2015 Openingsuren LDC Pallieter De ontmoetingsruimte is elke dag open van 9.00u. tot 17.30u De cafetaria is elke weekdag open van 12.00u tot 17.30u Dienstverlening

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. April, mei, juni 2017

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. April, mei, juni 2017 ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST April, mei, juni 2017 LDC Far West, Duchéhof 104 A, 1800 Vilvoorde Kleurplaat en Binaire puzzel op de laatste bladzijde Lokaal dienstencentrum Far-West De ontmoetingsruimte

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC

ACTIVITEITENKALENDER LDC ACTIVITEITENKALENDER LDC Kassei oktober-november-december 2015 LDC Kassei, Vlierkensstraat 83a, 1800 Vilvoorde Oktober Koken met restjes 9u Schat, wat ben je aan het doen? Ik ga naar het eetfestijn in

Nadere informatie

OCMW Vilvoorde Activiteitenkalender LDC Kassei januari-februari-maart 2015

OCMW Vilvoorde Activiteitenkalender LDC Kassei januari-februari-maart 2015 OCMW Vilvoorde Activiteitenkalender LDC Kassei januari-februari-maart 2015 Vergeven en vergeten de last van vorig jaar, geen voornemen is beter dan vrede met elkaar We wensen alle gebruikers een gezond

Nadere informatie

LDC Kassei, Vlierkensstraat 83a, 1800 Vilvoorde

LDC Kassei, Vlierkensstraat 83a, 1800 Vilvoorde ACTIVITEITENKALENDER LDC Kassei Oktober-November-December 2017 LDC Kassei, Vlierkensstraat 83a, 1800 Vilvoorde https://www.facebook.com/lokaledienstencentravilvoorde/ Centrumleider, Liesbet Herrijgers:

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. Oktober, November, December LDC Far West, Duchéhof 104 A, 1800 Vilvoorde

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. Oktober, November, December LDC Far West, Duchéhof 104 A, 1800 Vilvoorde ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST Oktober, November, December 2017 LDC Far West, Duchéhof 104 A, 1800 Vilvoorde Lokaal dienstencentrum Far-West De ontmoetingsruimte is elke weekdag open van 08.00u tot

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Pallieter

ACTIVITEITENKALENDER LDC Pallieter ACTIVITEITENKALENDER LDC Pallieter april-mei-juni 2016 Parkstraat 34/12, 1800 Vilvoorde Openingsuren LDC Pallieter De ontmoetingsruimte is elke dag open van 9.00u. tot 17.30u De cafetaria is elke weekdag

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Kassei. Juli-augustus-september LDC Kassei, Vlierkensstraat 83a, 1800 Vilvoorde

ACTIVITEITENKALENDER LDC Kassei. Juli-augustus-september LDC Kassei, Vlierkensstraat 83a, 1800 Vilvoorde ACTIVITEITENKALENDER LDC Kassei Juli-augustus-september 2017 LDC Kassei, Vlierkensstraat 83a, 1800 Vilvoorde Zelf je eigen ijsthee maken is heel simpel, veel lekkerder en bevat geen of minder suiker. Op

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. Oktober-november-december LDC Far West, Duchéhof 104, 1800 Vilvoorde

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. Oktober-november-december LDC Far West, Duchéhof 104, 1800 Vilvoorde ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST Oktober-november-december 2015 LDC Far West, Duchéhof 104, 1800 Vilvoorde Schat, wat ben je aan het doen? Ik ga naar het eetfestijn in het dienstencentrum! Het wintert

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Pallieter

ACTIVITEITENKALENDER LDC Pallieter ACTIVITEITENKALENDER LDC Pallieter april-mei-juni 2017 Parkstraat 34/12, 1800 Vilvoorde Het is weer lente! De koude dagen zijn (hopelijk) voorbij. Er staat weer heel wat te gebeuren! Nieuwe uitstappen,

Nadere informatie

Activiteitenkalender LDC Pallieter

Activiteitenkalender LDC Pallieter OCMW Vilvoorde Activiteitenkalender LDC Pallieter April mei - juni Lente: De bloemetjes zetten zichzelf alweer buiten. Openingsuren De ontmoetingsruimte is elke dag open van 9.00u.tot 17.30u. De cafetaria

Nadere informatie

LDC Kassei, Vlierkensstraat 83a, 1800 Vilvoorde

LDC Kassei, Vlierkensstraat 83a, 1800 Vilvoorde ACTIVITEITENKALENDER LDC Kassei Januari-Februari-Maart 2018 LDC Kassei, Vlierkensstraat 83a, 1800 Vilvoorde https://www.facebook.com/lokaledienstencentravilvoorde/ Centrumleider, Liesbet Herrijgers: 02-751

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Kassei. April-mei-juni 2016. LDC Kassei, Vlierkensstraat 83a, 1800 Vilvoorde

ACTIVITEITENKALENDER LDC Kassei. April-mei-juni 2016. LDC Kassei, Vlierkensstraat 83a, 1800 Vilvoorde ACTIVITEITENKALENDER LDC Kassei April-mei-juni 2016 LDC Kassei, Vlierkensstraat 83a, 1800 Vilvoorde De dagen worden langer, de temperaturen iets hoger, knoppen aan de bomen, wakker worden met gefluit van

Nadere informatie

Activiteitenkalender LDC Kassei april-mei-juni 2014

Activiteitenkalender LDC Kassei april-mei-juni 2014 Activiteitenkalender LDC Kassei april-mei-juni 2014 Geen wijkkrant meer! Hoe weten wij nu wat er te doen is in het lokaal dienstencentrum? In het dienstencentrum ligt steeds een stapeltje met activiteitenkalenders

Nadere informatie

Activiteitenkalender LDC Den Dries. Juli augustus - september 2014

Activiteitenkalender LDC Den Dries. Juli augustus - september 2014 Activiteitenkalender LDC Den Dries Juli augustus - september 2014 Het zomert in het dienstencentrum! Het werkjaar loopt stilletjes aan ten einde, de zomermaanden staan voor de deur, dus eventjes tijd voor

Nadere informatie

Activiteitenkalender LDC Pallieter april-mei-juni 2014

Activiteitenkalender LDC Pallieter april-mei-juni 2014 Activiteitenkalender LDC Pallieter april-mei-juni 2014 Geen wijkkrant meer! Hoe weten wij nu wat er te doen is in het lokaal dienstencentrum? In het dienstencentrum ligt steeds een stapeltje met activiteitenkalenders

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Pallieter

ACTIVITEITENKALENDER LDC Pallieter ACTIVITEITENKALENDER LDC Pallieter Januari--maart 2016 Parkstraat 34/12, 1800 Vilvoorde Openingsuren LDC Pallieter De ontmoetingsruimte is elke dag open van 9.00u. tot 17.30u De cafetaria is elke weekdag

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM OCMW Vilvoorde ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM april mei juni 2015 Maandelijks gezondheidsconsult Een verpleegkundige is elke laatste donderdag van de maand van 11 uur tot 12 uur in het dienstencentrum

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Pallieter

ACTIVITEITENKALENDER LDC Pallieter ACTIVITEITENKALENDER LDC Pallieter juli-- 2017 Parkstraat 34/12, 1800 Vilvoorde De zomer staat weer voor de deur. Zalig! Genieten op een terrasje met een lekker drankje of een lekker ijsje. Ook in ons

Nadere informatie

Activiteitenkalender LDC Pallieter

Activiteitenkalender LDC Pallieter OCMW Vilvoorde Activiteitenkalender LDC Pallieter Oktober november - december Openingsuren De ontmoetingsruimte is elke dag open vanaf 9.00u. De cafetaria is elke weekdag open van 12.00u tot 17.30u. Dienstverlening

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM. Juli augustus september 2015

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM. Juli augustus september 2015 ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM Juli 2015 Gezondheidsconsult Een verpleegkundige is elke laatste donderdag van de maand van 11 uur tot 12 uur in het dienstencentrum aanwezig. Het gezondheidsconsult

Nadere informatie

Goed gevoel activiteit

Goed gevoel activiteit OCMW Vilvoorde ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM januari februari maart 2015 Vergeven en vergeten de last van vorig jaar, geen voornemen is beter dan vrede met elkaar We wensen alle bewoners een

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM Oktober,, december 2016 Karel Trekelsstraat 46a- 1800 Houtem Centrumleider LDC Den Dries Buurtbewoners, Ik nodig iedereen in de buurt uit om eens langs te komen

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM Juli, augustus en 2017 Karel Trekelsstraat 46a- 1800 Houtem Kleurplaat en Binaire puzzel op de laatste bladzijde Dienstencentrum Den Dries De ontmoetingsruimte

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM. Oktober november december 2015 OKTOBER

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM. Oktober november december 2015 OKTOBER ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM Oktober 2015 OKTOBER Gezondheidsconsult Een verpleegkundige is elke laatste donderdag van de maand van 11 uur tot 12 uur in het dienstencentrum aanwezig. Het gezondheidsconsult

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC DE MEER

ACTIVITEITENKALENDER LDC DE MEER ACTIVITEITENKALENDER LDC DE MEER oktober-- 2017 Harensesteenweg 72, 1800 Vilvoorde We zijn officieel verhuisd! Driewerf hoera! Een nieuwe omgeving en nieuwe gezichten, die zorgen voor evenveel sfeer en

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM April, mei, juni 2016 Karel Trekelsstraat 46-1800 Houtem Centrumleider Houtem Buurtbewoners, Ik ben Lore Tilley en vanaf februari heb ik de taak van Els overgenomen

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. Januari, Februari, maart LDC Far West, Duchéhof 104 A, 1800 Vilvoorde

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. Januari, Februari, maart LDC Far West, Duchéhof 104 A, 1800 Vilvoorde ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST Januari, Februari, maart 2018 LDC Far West, Duchéhof 104 A, 1800 Vilvoorde Lokaal dienstencentrum Far-West De ontmoetingsruimte is elke weekdag open van 08.00u tot 17.00u.

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM. Oktober november - december 2014

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM. Oktober november - december 2014 OCMW Vilvoorde ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM Oktober november - december 2014 De ontmoetingsruimte is elke dag open vanaf 9.00u. De cafetaria is elke weekdag open van 12.00u tot 17.30u. Je

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC DE MEER

ACTIVITEITENKALENDER LDC DE MEER ACTIVITEITENKALENDER LDC DE MEER januari-februari-maart 2018 Harensesteenweg 72, 1800 Vilvoorde Openingsuren LDC De Meer De ontmoetingsruimte is elke weekdag open van 9.00u. tot 17.30u De cafetaria is

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM Januari, Februari, Maart 2017 Karel Trekelsstraat 46a- 1800 Houtem Kleurplaat en Binaire puzzel op laatste bladzijde Centrumleider LDC Den Dries Buurtbewoners,

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM. Januari, februari, maart 2016

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM. Januari, februari, maart 2016 ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM Januari, februari, maart 2016 Gezondheidsconsult: Een verpleegkundige is elke laatste donderdag van de maand van 11 uur tot 12 uur in het dienstencentrum aanwezig.

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC

ACTIVITEITENKALENDER LDC ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM April, Mei en Juni 2017 Buurtfeest Houtem zaterdag 10 juni in Dienstencentrum den Dries Extra: Kleurplaat en binaire puzzel Karel Trekelsstraat 46a- 1800 Houtem

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM Oktober,, 2017 Karel Trekelsstraat 46a- 1800 Houtem Centrumleider LDC Den Dries De ontmoetingsruimte is elke weekdag open van 8.00u tot 17.00u behalve woensdag

Nadere informatie

Activiteitenkalender LDC Den Dries

Activiteitenkalender LDC Den Dries Activiteitenkalender LDC Den Dries april-mei-juni 2014 Geen wijkkrant meer!hoe weten wij nu wat er te doen is in het lokaal dienstencentrum? In het dienstencentrum liggen steeds activiteitenkalenders ter

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM Januari, februari, maart 2018 Karel Trekelsstraat 46a- 1800 Houtem Dienstencentrum Den Dries De ontmoetingsruimte is elke weekdag open van 8.00u tot 17.00u. Gesloten

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum.

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum. Lokaal dienstencentrum De Symfonie VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert Lokaal dienstencentrum De Symfonie September 2018 Tel: INHOUD VOORWOORD 4 ONTSPANNING

Nadere informatie

De Wilg. Programmaboekje Activiteiten. Lokaal Dienstencentrum. De Wilg

De Wilg. Programmaboekje Activiteiten. Lokaal Dienstencentrum. De Wilg Lokaal Dienstencentrum De Wilg J A A R G A N G 1, N R. 4 J U L I A U G U S T U S 2 0 1 6 Programmaboekje Activiteiten De Wilg Witvrouwenveldstraat 1 2550 Kontich 03 450 82 82 OF 03 450 82 80 (onthaal)

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER Dienstencentrum Huis Driane

ACTIVITEITENKALENDER Dienstencentrum Huis Driane ACTIVITEITENKALENDER Dienstencentrum Huis Driane September oktober november - december 2017 September 2017 05/09/17 Bloemschikken Doe gezellig met ons mee en ga met een mooi bloemstuk naar huis. Een infoblad

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum.

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum. Lokaal dienstencentrum De Symfonie VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert Lokaal dienstencentrum De Symfonie November 2018 Tel: INHOUD VOORWOORD 3 ONTSPANNING

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER. September 2015 02/09/15 Ontspanningsnamiddag: croque monsieur Wij serveren lekkere croque monsieur tegen democratische prijzen.

ACTIVITEITENKALENDER. September 2015 02/09/15 Ontspanningsnamiddag: croque monsieur Wij serveren lekkere croque monsieur tegen democratische prijzen. ACTIVITEITENKALENDER september - oktober november - december 2015 September 2015 02/09/15 Ontspanningsnamiddag: croque monsieur Wij serveren lekkere croque monsieur tegen democratische prijzen. Prijs:

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum.

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum. Lokaal dienstencentrum De Symfonie VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert Lokaal dienstencentrum De Symfonie Oktober 2016 Tel: INHOUD VOORWOORD 3 IN DE KIJKER

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum.

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum. Lokaal dienstencentrum De Symfonie VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert Lokaal dienstencentrum De Symfonie Januari 2019 Tel: INHOUD VOORWOORD 3 WARME OPROEP

Nadere informatie

WELKOM IN HET DIENSTENCENTRUM

WELKOM IN HET DIENSTENCENTRUM WELKOM IN HET DIENSTENCENTRUM Dienstencentrum De Waaier Dorpsstraat 111, Koningshooikt Dienstencentrum Rosmolen Pettendonk 37/, Lier Antennepunt De Komeet Eeuwfeestlaan 183, Lier Wil je in een leuke sfeer

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum.

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum. Lokaal dienstencentrum De Symfonie VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert Lokaal dienstencentrum De Symfonie Mei 2019 Tel: INHOUD VOORWOORD 3 ONTSPANNING Rummikub-namiddag

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum.

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum. Lokaal dienstencentrum De Symfonie VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert Lokaal dienstencentrum De Symfonie Juni 2016 Tel: INHOUD VOORWOORD 3 IN DE KIJKER

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Wimilingen

Nieuwsbrief De Wimilingen Nieuwsbrief De Wimilingen Lokaal dienstencentrum De Wimilingen Kruizemunt 15, 2160 Wommelgem Contactgegevens voor info/ inschrijvingen: Marleen Dobbels tel: 03 355 18 14 Kookworkshop Voorjaarsrecepten

Nadere informatie

Fietsclub De Kersecorftrappers. Vrije Tafeltennis. Vrije oefening Tai Chi

Fietsclub De Kersecorftrappers. Vrije Tafeltennis. Vrije oefening Tai Chi Fietsclub De Kersecorftrappers Wie wil genieten van de buitenlucht op zijn fiets, komt zeker aan zijn trekken bij de Kersecorftrappers. Iedere week wordt er een fietstocht gemaakt langs rustige en landelijke

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER

ACTIVITEITENKALENDER ACTIVITEITENKALENDER JANUARI - FEBRUARI - MAART APRIL 2016 JANUARI 2016 01/01/16- Cafetaria gesloten 04/01/16 05/01/16 Bloemschikken Maria heeft weer een mooi idee 08/01/16 Boodschappendienst Inschrijven:

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum.

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum. Lokaal dienstencentrum De Symfonie VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert Lokaal dienstencentrum De Symfonie September 2016 Tel: INHOUD VOORWOORD 3 IN DE KIJKER

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum De Symfonie

Lokaal dienstencentrum De Symfonie Lokaal dienstencentrum De Symfonie VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert Lokaal dienstencentrum De Symfonie Februari 2016 Tel: (056)64 44 01 Fax: (056)64

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum De Symfonie

Lokaal dienstencentrum De Symfonie Lokaal dienstencentrum De Symfonie VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert Lokaal dienstencentrum De Symfonie Maart 2016 Tel: (056)64 44 01 Fax: (056)64 86

Nadere informatie

April juni 2016. Het lokaal dienstencentrum De Maretak Activiteitenkalender

April juni 2016. Het lokaal dienstencentrum De Maretak Activiteitenkalender Het lokaal dienstencentrum De Maretak Activiteitenkalender April juni 2016 Lokaal dienstencentrum De Maretak Groteweg 27B 9500 GERAARDSBERGEN Tel. 054 43 38 36 dienstencentrum@ocmwgeraardsbergen.be www.ocmwgeraardsbergen.be

Nadere informatie

SPORTEL- BROCHURE. Sportaanbod voor ouderen

SPORTEL- BROCHURE. Sportaanbod voor ouderen SPORTEL- BROCHURE Sportaanbod voor ouderen 2014-2015 Beste sportelaar Deze sportfolder wordt je aangeboden door de gemeente Brecht en is samengesteld door de Brechtse dienstencentra, de sportdienst en

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum.

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum. Lokaal dienstencentrum De Symfonie VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert Lokaal dienstencentrum De Symfonie Oranje en rood, warme kleuren Paddenstoelen en

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum De Symfonie

Lokaal dienstencentrum De Symfonie Lokaal dienstencentrum De Symfonie VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert Lokaal dienstencentrum De Symfonie Januari 2016 Tel: (056)64 44 01 Fax: (056)64 86

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum De Stip Programma activiteiten oktober 2016

Lokaal dienstencentrum De Stip Programma activiteiten oktober 2016 Lokaal dienstencentrum De Stip Programma activiteiten oktober 2016 DOORLOPEND AANBOD DIGITALE WEEK Elke week bieden wij een doorlopend aanbod aan in De Stip. Dit zijn de activiteiten en dienstverlening

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER Dienstencentrum Huis Driane September oktober november - december 2018

ACTIVITEITENKALENDER Dienstencentrum Huis Driane September oktober november - december 2018 ACTIVITEITENKALENDER Dienstencentrum Huis Driane September oktober november - december 2018 September 2018 04/09/18 Bloemschikken Doe gezellig met ons mee en ga met een mooi bloemstuk naar huis. Een infoblad

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER

ACTIVITEITENKALENDER 01/01/18-07/01/18 ACTIVITEITENKALENDER GESLOTEN JANUARI 2018 08/01/18 Dorpsrestaurant: verloren maandag Je kan weer lekker komen smullen van onze overheerlijke appelbollen en worstenbrood. Van harte welkom!

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum.

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum. Lokaal dienstencentrum De Symfonie VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert Lokaal dienstencentrum De Symfonie Juni 2019 Tel: INHOUD VOORWOORD 4 ONTSPANNING

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER JANUARI - FEBRUARI - MAART APRIL 2017 JANUARI 2017

ACTIVITEITENKALENDER JANUARI - FEBRUARI - MAART APRIL 2017 JANUARI 2017 ACTIVITEITENKALENDER JANUARI - FEBRUARI - MAART APRIL 2017 JANUARI 2017 01/01/17- Cafetaria gesloten 08/01/17 09/01/17 Dorpsrestaurant: verloren maandag Je kan weer lekker komen smullen van onze overheerlijke

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER maart - april 2019

ACTIVITEITENKALENDER maart - april 2019 ACTIVITEITENKALENDER maart - april 2019 VU. WILLEM DE KLERCK, OUDE ZANDSTRAAT 92 9120 BEVEREN Dienstencentrum De Wilg Dienstencentrum Den Aftrap Antennepunten Belsele & Nieuwkerken V..U. MIKE NACHTEGAEL,ABINGDONSTRAAT

Nadere informatie

JANUARI 2015 JANUARI - FEBRUARI - MAART APRIL 2015. 01/01/15- Cafetaria gesloten 13/01/15 Bloemschikken Maria heeft weer een mooi idee

JANUARI 2015 JANUARI - FEBRUARI - MAART APRIL 2015. 01/01/15- Cafetaria gesloten 13/01/15 Bloemschikken Maria heeft weer een mooi idee + ACTIVITEITENKALENDER JANUARI - FEBRUARI - MAART APRIL 2015 JANUARI 2015 01/01/15- Cafetaria gesloten 04/01/15 13/01/15 Bloemschikken Maria heeft weer een mooi idee 14/01/15 Spelletjesnamiddag Uno, Rummikub,

Nadere informatie

Activiteitenkalender Midden-Inn mei 2019** Week 18

Activiteitenkalender Midden-Inn mei 2019** Week 18 Activiteitenkalender Midden-Inn mei 2019** Week 18 Woensdag 1 mei Kleine bijdrage wordt gevraagd voor koffie/thee + koekje en eventuele maaltijd. 14.00-17.00 u Koersbal Donderdag 2 mei 10.00-12.00 u Brei/haakclub

Nadere informatie

Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma!

Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma! Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma! Programma juli 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand juli. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen. Ook mensen

Nadere informatie

wekelijkse activiteiten en lessenreeksen

wekelijkse activiteiten en lessenreeksen 2016 wekelijkse activiteiten en lessenreeksen i.s.m. het lokaal dienstencentrum www.middelkerke.be/sportkaart Vragen over Sport@Middelkerke? Sport@Middelkerke geeft een overzicht van alle sportactiviteiten

Nadere informatie

Niet alleen maar samen

Niet alleen maar samen Activiteitenkalender april 2019** Week 14 Maandag 1 april U kunt instappen als beginner of gevorderde bij de ochtend- of de Dinsdag 2 april Woensdag 3 april 10.00-14.00 u Dagopvang Light Vrijwilligers

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum.

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum. Lokaal dienstencentrum De Symfonie VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert Lokaal dienstencentrum De Symfonie Maart 2018 Tel: INHOUD VOORWOORD 4 WEEK VAN DE

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE januari - februari 2019 NL Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum.

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum. Lokaal dienstencentrum De Symfonie VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert Lokaal dienstencentrum De Symfonie Mei 2017 Tel: INHOUD VOORWOORD 3 ONTSPANNING Kleuren

Nadere informatie

Activiteitenkalender JANUARI FEBRUARI 2016

Activiteitenkalender JANUARI FEBRUARI 2016 www.ocmwgeraardsbergen.be Gasthuisstraat 26 9500 GERAARDSBERGEN Tel 054 43 20 02 Gsm 0479 73 85 19 Een organisatie van het Activiteitenkalender JANUARI FEBRUARI 2016 ALLE ACTIVITEITEN en UITSTAPPEN dienen

Nadere informatie

Kalender maart Datum Uur DC De Parette Uur Dorpshuis De Rijstpekker. 10u00 11u30. 13u45. 09u00. Engels 1 Tai Chi 13u45. 14u00.

Kalender maart Datum Uur DC De Parette Uur Dorpshuis De Rijstpekker. 10u00 11u30. 13u45. 09u00. Engels 1 Tai Chi 13u45. 14u00. Kalender maart 2014 Datum Uur DC De Parette Uur Dorpshuis De Rijstpekker Zat 1 maa Zon 2 maa Maa 3 maa Infomoment Diabetes Din 4 maa Scrabble Woe 5 maa 11u30 Vrijwilligersfeest Moskeebezoek 11u30 Vrijwilligersfeest

Nadere informatie

Themalessen : - Vrij Technisch Instituut Ieper ( Augustijnenstraat ) - Gratis - Vooraf inschrijven: noodzakelijk

Themalessen : - Vrij Technisch Instituut Ieper ( Augustijnenstraat ) - Gratis - Vooraf inschrijven: noodzakelijk Themalessen : Klussen voor beginners Senioren en techniek Voor de één een koud kunstje, voor de ander een onbegonnen opdracht. Om aan de minder handige senioren een antwoord te bieden, organiseert de dienstencentra

Nadere informatie

Maart - April 2014. LDC De Dendervallei. A. De Cockstraat 12a - 9310 Herdersem 053 / 60.60.49 - dendervallei@denderrust.be. LDC De Dendervallei

Maart - April 2014. LDC De Dendervallei. A. De Cockstraat 12a - 9310 Herdersem 053 / 60.60.49 - dendervallei@denderrust.be. LDC De Dendervallei Maart - April 2014 A. De Cockstraat 12a - 9310 Herdersem 053 / 60.60.49 - dendervallei@denderrust.be www.ldcaalst.be Erkenning PE2541 Voor algemene info of deelname aan activiteiten kan u steeds terecht

Nadere informatie

Woonzorg Activiteitenoverzicht April 2015

Woonzorg Activiteitenoverzicht April 2015 Infonamiddag brandpreventie Jaarlijks vallen er ongeveer 100 dodelijke slachtoffers bij woningbranden. De brandweer wil het aantal woningbranden beperken door advies te verlenen. Dankzij praktische tips

Nadere informatie

Fietsclub De Kersecorftrappers. Vrije Tafeltennis

Fietsclub De Kersecorftrappers. Vrije Tafeltennis Fietsclub De Kersecorftrappers Wie wil genieten van de buitenlucht op zijn fiets, komt zeker aan zijn trekken bij de Kersecorftrappers. Iedere week wordt er een fietstocht gemaakt langs rustige en landelijke

Nadere informatie

Contact Heb je nog vragen? Of wil je meer informatie? (verder doorklikken naar dienstencentrum Sprankel! )

Contact Heb je nog vragen? Of wil je meer informatie?  (verder doorklikken naar dienstencentrum Sprankel! ) Contact Heb je nog vragen? Of wil je meer informatie? Lokaal dienstencentrum Sprankel! Nieuwstraat 13 2290 Vorselaar 014/50 71 87 ilse.stessens@vorselaar.be Website www.vorselaar.be (verder doorklikken

Nadere informatie

PROGRAMMA ACTIVITEITEN JULI 2012

PROGRAMMA ACTIVITEITEN JULI 2012 PROGRAMMA ACTIVITEITEN JULI 2012 Maandag 2 juli Dinsdag 3 juli Woensdag 4 juli Donderdag 5 juli Vrijdag 6 juli Maandag 9 juli Dinsdag 10 juli Woensdag 11 juli Donderdag 12 juli Vrijdag 13 juli Maandag

Nadere informatie

wekelijkse activiteiten en lessenreeksen

wekelijkse activiteiten en lessenreeksen 2016 wekelijkse activiteiten en lessenreeksen i.s.m. het lokaal dienstencentrum www.middelkerke.be/sportkaart Vragen over Sport@Middelkerke? Sport@Middelkerke geeft een overzicht van alle sportactiviteiten

Nadere informatie

Vaste activiteiten in de Harmonie (februari)

Vaste activiteiten in de Harmonie (februari) Vaste activiteiten in de Harmonie (februari) Dagelijks 13:30 17:00 Gezelschapsspelen Intussen is er een vaste groep mensen die in de namiddag samen gezelschapsspelletjes spelen. Wil je hen vergezellen?

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum Laakdal

Lokaal dienstencentrum Laakdal Lokaal dienstencentrum Laakdal mei - juni 2019 Het eten smaakt veel beter als je met andere mensen aan tafel zit. Eet je samen met ons mee? Iedere maandag, woensdag en vrijdag om 12.00 u. kan je een warme

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum.

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum. Lokaal dienstencentrum De Symfonie VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert Lokaal dienstencentrum De Symfonie April 2018 Tel: INHOUD VOORWOORD 3 NIEUW : Pannenkoekenbak

Nadere informatie

EEN OPEN HUIS. 2 Lokaal Dienstencentrum Elckerlyc

EEN OPEN HUIS. 2 Lokaal Dienstencentrum Elckerlyc UW ZORG ONZE PASSIE EEN OPEN HUIS 2 Lokaal Dienstencentrum Elckerlyc Elckerlyc wil een open huis en thuis zijn, waar de mensen die er wonen, werken en op bezoek komen een uitstraling met volgende kenmerken

Nadere informatie

L O K A A L DIENSTENCENTRUM

L O K A A L DIENSTENCENTRUM KAARTCLUB DE VRIJE MANILLERS RESTERENDE DATA 2013: Dinsdag 21 mei Dinsdag 18 juni Dinsdag 16 juli Dinsdag 20 augustus Dinsdag 17 september Dinsdag 15 oktober Dinsdag 5 november Maandag 18 november (klaaskoekenkaarting)

Nadere informatie

ACTIVITEITEN JULI. Woensdag 1 10.30 15.30 Donderdag 2 10.30 15.30

ACTIVITEITEN JULI. Woensdag 1 10.30 15.30 Donderdag 2 10.30 15.30 ACTIVITEITEN Woensdag 1 Donderdag 2 Vrijdag 3 4 Zondag 5 Maandag 6 Dinsdag 7 10.00 Woensdag 8 Donderdag 9 Vrijdag 10 11 Zondag 12 Maandag 13 10.15 Dinsdag 14 10.00 10.00 Vragen Staat Vrij in de cafetaria

Nadere informatie