ZIE MEER MET i2i. Een unieke videobelapplicatie voor back- en front-end processen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ZIE MEER MET i2i. Een unieke videobelapplicatie voor back- en front-end processen"

Transcriptie

1 ZIE MEER MET i2i Een unieke videobelapplicatie voor back- en front-end processen

2 Duidelijkheid in één oogopslag De wereld verandert snel. Bedrijven willen tijd en geld besparen en processen eenvoudiger maken. Een ideaal scenario; dat nu al bestaat: in beeld met DEKRA i2i. Met DEKRA i2i kunnen claims in beeld worden gebracht met een eenvoudige klik op een link. Alles in beeld Videobellen met alle efficiëntie, flexibiliteit en gebruiksgemakken. Maar ook andere toepassingen zijn mogelijk; medische vragen op afstand beantwoorden. Vakantietegenvallers onmiddellijk in beeld brengen. Medicijnen checken via de apotheek, live in beeld. Bancaire en hypothecaire zaken face-to-face bespreken. De lijst met mogelijkheden is eindeloos. i2i is uniek Videobellen dat kan toch iedereen? Maar op welk beeldniveau? Doordat er geen ingewikkelde inlogprocedures zijn en de beveiliging van DEKRA i2i ongekend hoog is, steekt de applicatie met kop en schouders boven vergelijkbare services uit. Daarnaast ben je niet afhankelijk van een speciaal device; i2i werkt overal en altijd, op vrijwel elk apparaat. En de beeldresolutiekwaliteit is ongeëvenaard. Tel daarbij automatische opslag van beeld en data en het loggen van files op en je hebt een uniek product dat futureproof, kostenbesparend en oneindig inzetbaar is. Ook grote groepen mensen kunnen deelnemen aan een conferentie; opschalen is geen probleem. i2i verbetert processen zonder dat er extra inspanningen van de medewerkers voor nodig zijn. Het is een innovatie die meteen resultaat oplevert.

3 VERANDER DE WERELD Klik & go! DEKRA i2i is makkelijk en snel aan te sluiten op welk willekeurig systeem dan ook. Door middel van een beveiligde videoverbinding neem je via je dekstop eenvoudig contact op met je klant. Deze krijgt een link doorgestuurd die hij of zij zonder ingewikkelde inlogprocedures kan openen. Dit kan op een dekstop, laptop, tablet of smartphone met elk besturingssysteem. En de video s worden automatisch opgeslagen. DEKRA i2i betekent: supersnel afspraken inplannen en vragen en problemen op afstand afhandelen. Met HD-beeldkwaliteit, zonder vastlopen van systemen, in full screen en met de veiligheidsgarantie van Vidyo. Een enorme efficiëntieslag voor je bedrijfsprocessen. Het delen van informatie met collega s of experts was nog nooit zo makkelijk. Business process outsourcing DEKRA heeft de DEKRA i2i app, maar is ook in staat om de processen voor klanten in de back-office te regelen. In dat geval handelen we claims, helpdesk, vragen, klachten of andere zaken voor je bedrijf af. Met de i2i applicatie kunnen we dus ook je customer service center met de bijbehorende services overnemen. Efficiënt en kostenbesparend. We nemen de honneurs waar volgens de standaard van jouw bedrijf: servicegericht, snel, accuraat en altijd en overal bereikbaar. Volledige overname van service centers zit in ons DNA. DEKRA Claims & Expertise verzorgt al meer dan 60 jaar verzekeringsclaimsafhandelingen en bijbehorende processen voor vrijwel alle verzekeraars in Nederland.

4 Verzekeringsmarkt Schades zijn zichtbaar, tastbaar en aantoonbaar. Het vaststellen van de omvang gebeurt in veel gevallen nog ter plaatse, door een schadebehandelaar. Dat kost tijd en geld. DEKRA Experts creëerde DEKRA i2i: videobellen bij schadeafhandeling. i2i staat voor efficiëntie: de verzekerde klant brengt het beschadigde item in beeld, terwijl de schadebehandelaar vanachter zijn bureau toekijkt en aanwijzingen geeft. Met i2i bereik je ultrasnel resultaat en wissel je informatie helder en rechtstreeks uit. Financiële sector Financieel advies is kostbaar. In de economie van vandaag is het voor klanten of prospects vaak lastig om een passende afspraak met de bank te maken; ze zijn immers gebonden aan de locatie en openingstijden van de bank en aan hun eigen werktijden. Zou het voor je klant niet een uitkomst zijn als hij of zij op ieder gewenste locatie financieel advies kan krijgen? i2i maakt dit mogelijk, met hoge veiligheidsgarantie, uitstekende beeldkwaliteit en een eindeloze lijst aan toepassingsmogelijkheden. Ook voor de financiële sector is i2i de juiste oplossing om uiteindelijk de beste service te verlenen. Reissector Op reis kan er van alles misgaan. In een onbekende omgeving gelden vaak andere regels, normen en waarden. Voor de reiziger is het een hele uitdaging om daar mee om te gaan en een oplossing te vinden. i2i elimineert de geografische hindernissen en zorgt dat mensen ook op reis, op de gewenste tijd met de gewenste persoon, live in contact kunnen komen om het probleem -letterlijk- onder ogen te brengen. Voor je bedrijf bevordert dit zowel de kwantiteit als de kwaliteit van de dienstverlening, door meer accurate afhandelingen per dag. De klant ervaart een stuk extra service, gemak en kwaliteit.

5 Het beeld van de toekomst is er al vandaag! Gezondheidszorg Hoeveel van de patiënten, die op een spreekuur komen, hebben daadwerkelijk een ernstige aandoening? En hoeveel bejaarden hebben eigenlijk alleen drie keer per dag een check nodig? Voor sommige mensen is de drempel voor het maken van een doktersafspraak te laag, en voor andere mensen te hoog. In beide gevallen beïnvloedt dit de efficiëntie van je werk als hulpverlener. Goed en veilig videobellen verhoogt de kwaliteit en de efficiëntie van je job. i2i biedt dus extra mogelijkheden voor zowel de instelling als voor de patiënt! i2i is zo makkelijk in het gebruik dat ook ouderen er mee om kunnen gaan. Energiesector Hoe makkelijk zou het zijn: het verhelpen van storingen op afstand. Zowel voor jou als voor je klant. Sta klanten via videoverbinding te woord bij problemen aan bijvoorbeeld de cv-ketel. Zo kijk je mee en help je je klant snel aan een passende oplossing. Met i2i beantwoord je de behoefte van de hedendaagse consument, voor wie tijdsbesparing en gebruiksgemak steeds belangrijker worden.

6 Bouw Offerte aanvragen: een tijdrovend proces met de onzekerheid dat de klant voor een andere aannemer kiest. Met i2i heb je contact met de potentiële klant via videobellen. Je bekijkt de situatie, verzamelt de wensen en andere nodige informatie. Na het gesprek wordt de video automatisch gefiled en kun je van achter hetzelfde bureau de offerte meteen opstellen. Zo bespaar je (reis)tijd, geld en kun je altijd controleren wat er ook alweer gevraagd was. Retail Is je doe-het-zelf kast niet compleet? Of een kras op je splinternieuwe tv? Ergernissen alom. Dit resulteert vaak in geïrriteerde klanten. Niet alleen vanwege het product dat niet goed is, maar ook het extra werk wat dit met zich meebrengt is vervelend. De servicedesk via i2i geeft je de mogelijkheid om de klant op afstand te helpen en samen tot een oplossing te komen. De klant kan thuisblijven zonder de aankoop terug te hoeven brengen. De oplossing kan namelijk op afstand in gang worden gezet. Klantenservice op zijn best! Is i2i ook iets voor ons? Staat jouw branche er niet tussen? Of wil je weten hoe i2i aan de specifieke eisen van je bedrijf kan voldoen? i2i biedt geweldige mogelijkheden voor de meest uiteenlopende branches. De kern is simpel: het veilig, eenvoudig en efficiënt verbeteren van de bedrijfsprocessen. Beveiligd videobellen via DEKRA i2i, aangevuld met een scala aan tools: maak nu kennis met i2i. We denken graag met je mee over de mogelijkheden van i2i binnen jouw organisatie. Bel of mail ons voor advies!

7 DEKRA i2i - de voordelen op een rij i2i lijkt op Skype of Facetime, waar veel mensen inmiddels gebruik van maken. Maar er zijn belangrijke verschillen: het systeem beschikt over een veel stabielere en beveiligde verbinding, start met enkele klikken van de muis, kan overal en op ieder device worden gebruikt en biedt veel extra tools, diensten en mogelijkheden: Mogelijkheid tot opnemen van gesprekken. i2i zorgt voor de hoogste graad van beveiliging. Werkt zonder ingewikkelde inlogprocedures. Werkt op 98 % van de apparatuur met toegang tot internet en een camera. HD- kwaliteit. Werkt op 3G, 4G en Wi-Fi. Elk netwerk is bruikbaar, bij opname checken we altijd de security-graad. i2i omvat verschillende mogelijkheden zoals het maken van snapshots en een geïntegreerd gps-systeem. De graphical user interface kan volledig worden aangepast aan de huisstijl van de klant. i2i werkt met een operator skin, met wachtkamers. Maatwerk is mogelijk door het toevoegen van verschillende functionaliteiten. De bandbreedte wordt elke paar seconde gecontroleerd en aangepast. Ieder browser is geschikt om de applicatie te activeren. Er is een proven track record beschikbaar. DEKRA i2i werkt al voor diverse grote organisaties. Meerdere partijen bij 1 gesprek standaard mogelijk. De applicatie draait op lokale servers. Full screen en alle andere beeldvarianten zijn mogelijk. Neem contact op! Benieuwd hoe i2i jouw bedrijfsprocessen naar een hoger niveau tilt? Of wil je i2i graag zelf uitproberen? Voor meer informatie of een pilot neem je contact op met DEKRA Experts BV via Of stuur een naar reginald.vogelzang@dekra.com.

8 DEKRA EXPERTS B.V. Rivium Boulevard 301, 2909 LK Capelle aan den IJssel Telefoon:

Complete browser-based werkplek

Complete browser-based werkplek Complete browser-based werkplek Demonstreer hoe je het werk van de medewerkers bij jouw klant kunt vereenvoudigen 1. Jouw eigen werkplek 2. Vereenvoudig DMS & mail 3. Alle applicaties bij elkaar 4. Simpel

Nadere informatie

Demonstreer hoe je het werk van de medewerkers bij jouw klant kunt vereenvoudigen. 4. Controle en beveiliging. 2. Vereenvoudig DMS & mail

Demonstreer hoe je het werk van de medewerkers bij jouw klant kunt vereenvoudigen. 4. Controle en beveiliging. 2. Vereenvoudig DMS & mail Demonstreer hoe je het werk van de medewerkers bij jouw klant kunt vereenvoudigen 1. Jouw eigen werkplek 2. Vereenvoudig DMS & mail 3. Alle applicaties bij elkaar 4. Controle en beveiliging Richt de werkplek

Nadere informatie

De abonnementsduur van het contract is afhankelijk van uw bundelkeuze (camera en abonnement).

De abonnementsduur van het contract is afhankelijk van uw bundelkeuze (camera en abonnement). Panasonic Cameramanager Go! Cloud videobeveiliging per direct beschikbaar! Panasonic Cameramanager biedt ondernemers de mogelijkheid op afstand een oogje in het zeil te houden. Met de alles in 1 oplossing

Nadere informatie

Waarom telefonie via je ICT-partner?

Waarom telefonie via je ICT-partner? Waarom telefonie via je ICT-partner? De toekomst is begonnen. Iedereen - je concurrent ook - maakt telefonie onderdeel van de totale ICT-infrastructuur. Daarmee ontstaan eindeloze mogelijkheden om de kracht

Nadere informatie

The next revolution in Point of Sales

The next revolution in Point of Sales The next revolution in Point of Sales Maak kennis met OmniQstore Dé toekomst van POS-systemen De wereld verandert sneller dan ooit: u wordt dagelijks geconfronteerd met nieuwe wetten, technologieën, bedrijfsmodellen

Nadere informatie

Werken in de Cloud. Prijzen.xls. Geschikt voor. Werken in de cloud

Werken in de Cloud. Prijzen.xls. Geschikt voor. Werken in de cloud Pag. 1 Downloads.xls Facturatie.xls Voorraad.xls Prijzen.xls Prijzen.xls Werknemers.xls Klantgegevens.xls Prijzen.xls Voorraad.xls xls Werknemers.xls Voorraad.xls Werknemers.xls Downloads.xls Werknemers.xls

Nadere informatie

INTRODUCTIE ICoTec ICT SERVICES

INTRODUCTIE ICoTec ICT SERVICES INTRODUCTIE ICoTec ICT SERVICES Introductie Wij zijn een full service ICT bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft op vele vlakken binnen de ICT-branche. Door veel te investeren in de kennis van onze IT-specialisten

Nadere informatie

Smartphone Onderzoek OTYS Recruiting Technology

Smartphone Onderzoek OTYS Recruiting Technology Smartphone Onderzoek OTYS Recruiting Technology Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 Uitkomst enquête... 4 Conclusie.... 9 2 Inleiding Inleiding Een smartphone is een mobiele telefoon

Nadere informatie

Het sociale platform voor je organisatie

Het sociale platform voor je organisatie Het sociale platform voor je organisatie Laat de chaos achter je Tientallen CC tjes op een dag, maar nog steeds niet op de hoogte? Een dagelijkse zoektocht naar verdwenen documenten, specifieke informatie

Nadere informatie

Bedrijfssoftware vergeleken: Microsoft Office 365 vs. Google Drive en OpenOffice

Bedrijfssoftware vergeleken: Microsoft Office 365 vs. Google Drive en OpenOffice Inhoudsopgave Bedrijfssoftware vergeleken: Microsoft Office 365 vs. Google Drive en OpenOffice...2 Overal bij je bestanden...2 Eenvoudig samenwerken...3 Toegang tot meerdere functionaliteiten...3 Directe

Nadere informatie

Video Conferencing anno 2012

Video Conferencing anno 2012 White paper Video Conferencing anno 2012 +31 (0) 88 121 20 00 upc.nl/business Pagina 1 van 8 Video Conferencing De behoefte aan video-vergaderen groeit. Mensen gaan steeds flexibeler om met de begrippen

Nadere informatie

Business case: Fieldservice Management bij Danwood

Business case: Fieldservice Management bij Danwood Onderneming: Branche: Land: Website: ERP: Interfaces: Aantal planners: Danwood Group Print, Document & Workspace management United Kingdom http://www.danwood.com MXP (een systeem dat tot 2006 door Axias

Nadere informatie

Keuzevrijheid en flexibiliteit in cloud-oplossingen voor je werkplek. Verantwoording over de gehele IT-keten, van werkplek tot aan datacenter

Keuzevrijheid en flexibiliteit in cloud-oplossingen voor je werkplek. Verantwoording over de gehele IT-keten, van werkplek tot aan datacenter Keuzevrijheid en flexibiliteit in cloud-oplossingen voor je werkplek Verantwoording over de gehele IT-keten, van werkplek tot aan datacenter Draagt ICT daadwerkelijk bij aan het realiseren van je bedrijfsdoelstellingen?

Nadere informatie

IP Services. De grenzeloze mogelijkheden van een All IP -netwerk

IP Services. De grenzeloze mogelijkheden van een All IP -netwerk IP Services De grenzeloze mogelijkheden van een All IP -netwerk Voor wie opgroeit in deze tijd is het de grootste vanzelfsprekendheid. Je zet de computer aan en je kunt mailen, chatten, elkaar spreken

Nadere informatie

Tijdbesparing in de zorg met apps

Tijdbesparing in de zorg met apps De alles-in-1 Zorgapp Efficiënt en veilig Tijdbesparing in de zorg met apps Zorgapps maken al het coördinerende en administratieve werk eenvoudiger en efficiënter zodat tijd overblijft Moderne technologie

Nadere informatie

Thuiswerken. Customer Contact Center Carglass

Thuiswerken. Customer Contact Center Carglass Eerst even dit Thuiswerken Customer Contact Center Carglass Thuiswerken bij Carglass In 2011 zijn we bij Carglass Customer Contact Center begonnen met thuiswerken Adviseurs hebben de zelfde tools om klanten

Nadere informatie

Marlin Family. Marlin

Marlin Family. Marlin PCA Mobile PCA Mobile Organisatie PCA Mobile BV maakt deel uit van de Mobile Solution Group en biedt met ruim 40 enthousiaste collega s een veelomvattend pakket van innovatieve en gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

Lever jij al telefonie aan je klanten?

Lever jij al telefonie aan je klanten? Bruno legt uit WAAROM JIJ HEEL SNEL TELCO-EXPERT WIL WORDEN Lever jij al telefonie aan je klanten? Zo niet, dan wordt het hoog tijd dat je dat gaat doen. Daar zijn alle redenen toe die zich vertalen in

Nadere informatie

Ons bedrijf in 1,5 minuut. Bekijk ons bedrijf en onze unieke aanpak in een 1,5 minuut durende animatie door links op de afbeelding te klikken

Ons bedrijf in 1,5 minuut. Bekijk ons bedrijf en onze unieke aanpak in een 1,5 minuut durende animatie door links op de afbeelding te klikken Dienstbeschrijving Diensten Lancom Ons bedrijf in 1,5 minuut Bekijk ons bedrijf en onze unieke aanpak in een 1,5 minuut durende animatie door links op de afbeelding te klikken Welke Cloud? Typen Cloud

Nadere informatie

De alles-in-1 Zorgapp

De alles-in-1 Zorgapp De alles-in-1 Zorgapp Tevreden cliënten en medewerkers Impact van zorgapps op de zorgverlening Meerwaarde van zorgapps in het zorgproces De rol van de zorgverlener verandert in rap tempo door nieuwe technologie

Nadere informatie

1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365

1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365 1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365 2 Inleiding Lancom biedt haar klanten reeds sinds 2007 de mogelijkheid om te gaan werken van uit een Cloud model waarbij de servers in een datacenter van Lancom

Nadere informatie

Uw totale telecompartner

Uw totale telecompartner Zorgeloos communiceren Eén aanspreekpunt Jarenlange ervaring Uw totale telecompartner Totale telecom oplossingen 100% bereikbaar Teleservice is er trots op u een compleet portfolio op het gebied van telecom

Nadere informatie

PRIVATE CLOUD. Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde

PRIVATE CLOUD. Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde IN HET KORT In de private cloud draaien uw Exact-oplossingen zoals u gewend bent, maar dan met optimale flexibiliteit, maximale prestaties

Nadere informatie

TYPISCHE KENMERKEN VAN EEN CLOUDDIENST

TYPISCHE KENMERKEN VAN EEN CLOUDDIENST TYPISCHE KENMERKEN VAN EEN CLOUDDIENST We hoeven niet meer met de poten in de klei te staan. Het is helemaal hip om met je hoofd in de wolken te zweven. Werken in de Cloud is normaal. Maar als je ooit

Nadere informatie

EXB 360 MOBILE App. Bevorder betrokkenheid. Veel onderdelen; veel mogelijk

EXB 360 MOBILE App. Bevorder betrokkenheid. Veel onderdelen; veel mogelijk EXB 360 Mobile App EXB 360 MOBILE App Bevorder betrokkenheid Zo'n 10 miljoen Nederlanders maken inmiddels gebruik van sociale netwerksites, de EXB MOBILE App kan in enkele weken de nieuwe favoriete app

Nadere informatie

Vereenvoudig het werk voor zorgmedewerkers

Vereenvoudig het werk voor zorgmedewerkers Vereenvoudig het werk voor zorgmedewerkers Waarom is Workspace 365 populair in de zorg? Ontwikkeling in de zorg Door de opkomst van SaaS-oplossingen krijgen zorginstellingen de kans om tegen een lage prijs

Nadere informatie

Maak kennis met. donderdag 19 november 2015

Maak kennis met. donderdag 19 november 2015 Maak kennis met wie is GeeFirm GeeFirm Ervaring en referenties in allerlei sectoren Synmotive Internet Overal Cloud - Telecom - Web - IT 24 x 7 support 100% web based office onderdeel van AllSolutions

Nadere informatie

5 manieren waarop apps de maakindustrie transformeren

5 manieren waarop apps de maakindustrie transformeren 5 manieren waarop apps de maakindustrie transformeren Een zee aan mogelijkheden in de palm van je hand Internetbankieren, muziek luisteren of navigatiehulp, onze smartphone zit vol met allerlei handige

Nadere informatie

Gratis kaart. Complete en betaalbare MKB-oplossing

Gratis kaart. Complete en betaalbare MKB-oplossing Complete en betaalbare MKB-oplossing De Oracle Business Intelligence Suite is een open en complete oplossing waarmee u iedereen binnen de organisatie van de juiste informatie kunt voorzien: De gegevens

Nadere informatie

6 VRAGEN OM HET JUISTE BOEKHOUDPAKKET TE KIEZEN

6 VRAGEN OM HET JUISTE BOEKHOUDPAKKET TE KIEZEN 6 VRAGEN OM HET JUISTE BOEKHOUDPAKKET TE KIEZEN Reken op je cijfers voor meer succes www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE E-BOOK BOEKHOUDEN INHOUD 1 Eerste hulp bij het ondernemen 2 6 vragen om het juiste

Nadere informatie

Lifesize. Cloud. Videovergaderingen van topkwaliteit

Lifesize. Cloud. Videovergaderingen van topkwaliteit Lifesize Cloud Videovergaderingen van topkwaliteit Maak kennis... met videovergaderen zoals u het nog nooit heeft gezien. Alleen Lifesize biedt één oplossing om uw vergaderruimtes eenvoudig te verbinden

Nadere informatie

IT2BUILD Online Backup. Betrouwbaar, veilig en betaalbaar

IT2BUILD Online Backup. Betrouwbaar, veilig en betaalbaar IT2BUILD Online Backup Betrouwbaar, veilig en betaalbaar Veilig en Betrouwbaar De Backup diensten van IT2Build zijn veilig en betrouwbaar. Alle data wordt opgeslagen in een optimaal beveilgd datacenter.

Nadere informatie

ImtechCloud, het platform voor een Hybride cloud

ImtechCloud, het platform voor een Hybride cloud ImtechCloud, het platform voor een Hybride cloud Erik Scholten Solution Architect Agenda Introductie Waarom cloud-oplossingen en wat zijn de uitdagingen? Wat is ImtechCloud? Toepassingen van Hybride Cloud

Nadere informatie

Caag CRM. info@caagcrm.nl www.caagcrm.nl. Informatie Brochure

Caag CRM. info@caagcrm.nl www.caagcrm.nl. Informatie Brochure Caag CRM info@caagcrm.nl www.caagcrm.nl Informatie Brochure Over Ons Caag CRM is een cloud- based software onderneming. Onze kracht ligt in het ontwikkelen van slimme software oplossingen gebaseerd op

Nadere informatie

E-mailmarketing om cliënten aan te trekken als zorgprofessional

E-mailmarketing om cliënten aan te trekken als zorgprofessional E-mailmarketing om cliënten aan te trekken als zorgprofessional Als therapeut of coach werk je graag met mensen. Ook wil je graag voldoende verdienen om van te kunnen leven. Daarom is het belangrijk voor

Nadere informatie

Behandeling op afstand door beeldbellen. Kinderen en Jeugdigen. Informatie voor jongeren en ouders

Behandeling op afstand door beeldbellen. Kinderen en Jeugdigen. Informatie voor jongeren en ouders Behandeling op afstand door beeldbellen Kinderen en Jeugdigen Informatie voor jongeren en ouders Behandeling op afstand door beeldbellen Inleiding Jouw behandelaar heeft voorgesteld om naast de reguliere

Nadere informatie

BlackBerry Cloud Services

BlackBerry Cloud Services BlackBerry Cloud Services Flexibele draadloze oplossing Uitgebreide beveiligingsopties Eenvoudig (centraal) te beheren Kosten besparen BlackBerry Enterprise Server & BlackBerry Express Server BlackBerry

Nadere informatie

Geachte Mr., Informeert u zich tijdig wat het nieuwe dicteren kan betekenen voor u en uw organisatie. Maak vandaag nog gebruik van de aanbieding.

Geachte Mr., Informeert u zich tijdig wat het nieuwe dicteren kan betekenen voor u en uw organisatie. Maak vandaag nog gebruik van de aanbieding. Dicteerbrochure Ateq 08_190x277mm 01.indd 1 06-08-14 14:30 ONDERWERP: Oplossingen voor de moderne advocatuur OKTOBER 2014 Geachte Mr., Veel juridische professionals hebben vragen over het nieuwe werken,

Nadere informatie

BETAALBAAR EN GOED ONLINE

BETAALBAAR EN GOED ONLINE BETAALBAAR EN GOED ONLINE dewerkendewebsite.nl de WERKENDE WEBSITE 2 MAAK EEN SLAG ONLINE Als ondernemer of onderneming wil je een goede website. Die vormt een steeds belangrijker wordend visitekaartje!

Nadere informatie

Doe de poll via the Live App

Doe de poll via the Live App INGRID LIGTHART Je software in de private cloud Doe de poll via the Live App Iedereen heeft het over cloud Cloud is de toekomst Doe mee aan de private cloud poll! Geef nu uw mening via de Exact live app

Nadere informatie

MAXPRO. Cloud IN DE CLOUD GEHOSTE VIDEOSERVICES OM UW BEDRIJF TE BESCHERMEN. Video altijd en overal

MAXPRO. Cloud IN DE CLOUD GEHOSTE VIDEOSERVICES OM UW BEDRIJF TE BESCHERMEN. Video altijd en overal MAXPRO Cloud IN DE CLOUD GEHOSTE VIDEOSERVICES OM UW BEDRIJF TE BESCHERMEN Video altijd en overal GEHOSTE VIDEOBEWAKING Video in de cloud 2 Altijd en overal Waarom de cloud? De cloud is overal aanwezig.

Nadere informatie

Grafisch ontwerp. Referenties. https://developers.google.com/webmasters/mobile-sites/ http://www.bluetrainmobile.com/mobile-showcase

Grafisch ontwerp. Referenties. https://developers.google.com/webmasters/mobile-sites/ http://www.bluetrainmobile.com/mobile-showcase Mobiel Datanose Op dit moment is mobiel datanose niet goed gedaan; je krijgt gewoon de site te zien zoals je het te zien krijgt op pc's of laptops. Maar vaak heb je het probleem dat je op je mobiel moet

Nadere informatie

Lifesize. Cloud. Videovergaderingen van topkwaliteit: zo hoort het

Lifesize. Cloud. Videovergaderingen van topkwaliteit: zo hoort het Lifesize Cloud Videovergaderingen van topkwaliteit: zo hoort het Maak kennis... met videovergaderen zoals u het nog nooit hebt gezien. Alleen Lifesize biedt één oplossing om uw vergaderruimtes eenvoudig

Nadere informatie

Sim as a Service. Veilig en betrouwbaar beheer op afstand van systemen via M2M datacommunicatie

Sim as a Service. Veilig en betrouwbaar beheer op afstand van systemen via M2M datacommunicatie Sim as a Service Veilig en betrouwbaar beheer op afstand van systemen via M2M datacommunicatie RAM Mobile Data Sim as a Service Veilig en betrouwbaar beheer op afstand van systemen via M2M datacommunicatie

Nadere informatie

Agenda. Wat kost het MIS Waarom JorSoft. Over JorSoft. Diensten Het MIS. Vervolgstappen IT infrastructuur

Agenda. Wat kost het MIS Waarom JorSoft. Over JorSoft. Diensten Het MIS. Vervolgstappen IT infrastructuur 13-01-2017 Agenda Over JorSoft Wat kost het MIS Waarom JorSoft Diensten Het MIS Vervolgstappen IT infrastructuur JorSoft JorSoft is een zelfstandige, financieel onafhankelijke onderneming Sterke financiele

Nadere informatie

DE TOTAALOPLOSSING VOOR VERKOOPTEAMS

DE TOTAALOPLOSSING VOOR VERKOOPTEAMS PRODUCTSHEET DE TOTAALOPLOSSING VOOR VERKOOPTEAMS De Tablet Sales App (TSA) is een totaalplatform voor verkoopteams. Een app voor verkopers dus, die hen ondersteunt met alles wat zij nodig hebben. Het

Nadere informatie

ICT-uitbestedingsdiensten en Software as a Service:

ICT-uitbestedingsdiensten en Software as a Service: ICT-uitbestedingsdiensten en Software as a Service: Betrouwbaardere ICT, minder zorgen! Maak kennis met Multrix Wilt u op maat gesneden ICT-diensten die volledig aan de wensen en behoeften van uw organisatie

Nadere informatie

Eilandoplossingen of maatwerk in je ERP? Waarom een front office platform veel slimmer is voor de food branche

Eilandoplossingen of maatwerk in je ERP? Waarom een front office platform veel slimmer is voor de food branche Eilandoplossingen of maatwerk in je ERP? Waarom een front office platform veel slimmer is voor de food branche (Middel)grote bedrijven in de food branche - zoals voedingsmiddelenproducenten en organisaties

Nadere informatie

Kenmerken Nomadesk Software

Kenmerken Nomadesk Software Kenmerken Nomadesk Software DATABEVEILIGING Versleutelde lokale schijf Nomadesk creëert een veilige virtuele omgeving, een Vault, op uw lokale harde schijf. Alle mappen en bestanden opgeslagen op de Vault

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Mijn Delta Lloyd XY 15418-0915

Algemene Voorwaarden Mijn Delta Lloyd XY 15418-0915 Algemene Voorwaarden Mijn Delta Lloyd XY 15418-0915 Inleiding Voor u ziet u de algemene voorwaarden voor het gebruik van de elektronische diensten bij Delta Lloyd. Deze voorwaarden hebben wij voor u zo

Nadere informatie

DE UNIEKE COMBINATIE VAN ICT- & VERZEKERINGS KENNIS

DE UNIEKE COMBINATIE VAN ICT- & VERZEKERINGS KENNIS DE UNIEKE COMBINATIE VAN ICT- & VERZEKERINGS KENNIS www.bugsbusiness.nl SOFTWARE Imago, software voor de verzekeringsbranche Ons motto is Samen naar de beste oplossing. Welke doelgroep u ook wilt bereiken,

Nadere informatie

De cloud die gebouwd is voor uw onderneming.

De cloud die gebouwd is voor uw onderneming. De cloud die gebouwd is voor uw onderneming. Dit is de Microsoft Cloud. Elke onderneming is uniek. Van gezondheidszorg tot de detailhandel, van fabricage tot financiële dienstverlening: geen twee ondernemingen

Nadere informatie

VOOR EN NADELEN VAN DE CLOUD

VOOR EN NADELEN VAN DE CLOUD VOOR EN NADELEN VAN DE CLOUD VOOR EN NADELEN VAN DE CLOUD Cloud storage. Back-up in de cloud. Er zijn verschillende benamingen voor diensten die computergebruikers in staat stellen om hun documenten en

Nadere informatie

In een bedrijf gaat het uiteindelijk om één ding: de klant gelukkig maken!

In een bedrijf gaat het uiteindelijk om één ding: de klant gelukkig maken! In een bedrijf gaat het uiteindelijk om één ding: de klant gelukkig maken! Herkenbaar? Lange wachttijden wanneer u naar een contact center belt? Keuzemenu s waar geen eind aan lijkt te komen? En dan heeft

Nadere informatie

Goede middag. Zo als belooft gaan we het hebben over de Smart TV. Maar laten we eerst eens onderzoeken welke plaats de Smart TV inneemt.

Goede middag. Zo als belooft gaan we het hebben over de Smart TV. Maar laten we eerst eens onderzoeken welke plaats de Smart TV inneemt. Goede middag. Zo als belooft gaan we het hebben over de Smart TV. Maar laten we eerst eens onderzoeken welke plaats de Smart TV inneemt. Zelf had ik mij al een voorstelling gemaakt van een SmartTV. Dat

Nadere informatie

Klaar voor de toekomst met het nieuwe dicteren. Oplossingen voor de moderne advocatuur

Klaar voor de toekomst met het nieuwe dicteren. Oplossingen voor de moderne advocatuur Klaar voor de toekomst met het nieuwe dicteren Oplossingen voor de moderne advocatuur Dicteren zoals u wilt werken De jurist van nu werkt sneller, flexibeler, mobieler en efficiënter dan ooit. Bij zo n

Nadere informatie

(VIDEO) Review ZEEF Wat is ZEEF en wat kan je hiermee?

(VIDEO) Review ZEEF Wat is ZEEF en wat kan je hiermee? Inhoud Inleiding Voor Wie is ZEEF? Wat kan ik op ZEEF vinden? Hoe werkt ZEEF voor een bezoeker? Hoe werkt ZEEF voor een expert? Voordelen ZEEF Nadelen ZEEF Conclusie ZEEF Eigen ervaringen met ZEEF Bronnen

Nadere informatie

Whitepaper: Slimmer werken met Office 365 in de zorg

Whitepaper: Slimmer werken met Office 365 in de zorg Office 365: De flexibele werkplek voor zorgmedewerkers De huidige samenleving moderniseert in hoog tempo. Informatie staat snel tot je beschikking en mensen staan continu met elkaar in verbinding. Dit

Nadere informatie

Uw telefooncentrale in de cloud?

Uw telefooncentrale in de cloud? ? Kostenbesparend Gebruiksvriendelijk Innovatieve mogelijkheden Wat is VoIP? VoIP is de afkorting van Voice over IP. VoIP maakt het mogelijk om via het internet of een ander IP-netwerk spraak te transporteren.

Nadere informatie

De vaste koers naar een veilige toekomst

De vaste koers naar een veilige toekomst De vaste koers naar een veilige toekomst MAKELAARS IN ASSURANTIË N Voor elke organisatie, commercieel of non-profit, is de continuïteit van de bedrijfsvoering een allereerste prioriteit. Alle verzekeringen

Nadere informatie

Tilburg Studentenstad

Tilburg Studentenstad Tilburg Studentenstad Je doet een bestuursjaar of bent lid van een commissie bij een Tilburgse studentenorganisatie. Dan wil je iets betekenen voor je vereniging. Misschien wil je jouw vereniging nog meer

Nadere informatie

owncloud centraliseren, synchroniseren & delen van bestanden

owncloud centraliseren, synchroniseren & delen van bestanden owncloud centraliseren, synchroniseren & delen van bestanden official Solution Partner of owncloud Jouw bestanden in de cloud Thuiswerken, mobiel werken en flexwerken neemt binnen organisaties steeds grotere

Nadere informatie

Dicht het security gat - Microsoft SharePoint, OCS, en Exchange met Secure File Sharing Heeft uw organisatie ook een Dropbox probleem?

Dicht het security gat - Microsoft SharePoint, OCS, en Exchange met Secure File Sharing Heeft uw organisatie ook een Dropbox probleem? Dicht het security gat - Microsoft SharePoint, OCS, en Exchange met Secure File Sharing Heeft uw organisatie ook een Dropbox probleem? Executive summary Organisaties maken meer en meer gebruik van online

Nadere informatie

Hi, wij zijn Provisup!

Hi, wij zijn Provisup! Hi, wij zijn Provisup! Over ons Provisup bouwt samen met een team van gedreven consultants en een krachtige backoffice aan de perfecte dienstverlening voor AFAS gebruikers. Met decennia lange AFAS ervaring

Nadere informatie

5 tips voor betere klantenservice

5 tips voor betere klantenservice 5 tips voor betere klantenservice 5 tips voor betere klantenservice Het geheim van goede service is bereikbaarheid overal en altijd Hoe ziet volgens u een contact center er uit? Denkt u ook direct aan

Nadere informatie

Workanizr CRM Functionaliteiten

Workanizr CRM Functionaliteiten Workanizr CRM Functionaliteiten Relatiebeheer... 2 Beheren van bedrijfs- en relatiegegevens... 2 CRM op maat... 2 Categorisering... 2 Zoeken en filteren... 2 Zoekfunctie... 2 Filters... 3 Contacten en

Nadere informatie

Ervaar de voordelen van Online personeelsplanning

Ervaar de voordelen van Online personeelsplanning Webplanner Ervaar de voordelen van Online personeelsplanning De Déhora webplanner is dé online oplossing om makkelijk en snel personeel te plannen. Geschikt voor uiteenlopende werkzaamheden zoals productieplanning,

Nadere informatie

Zakelijke telecom abonnementen op maat Zie www.yestelecom.nl. Dé Business Provider

Zakelijke telecom abonnementen op maat Zie www.yestelecom.nl. Dé Business Provider Zakelijke telecom abonnementen op maat Zie www.yestelecom.nl Dé Business Provider Yes Telecom Your Business Provider. Heeft u ervaring met telecomproviders waar u als nummertje behandeld wordt? Lange wachttijden,

Nadere informatie

Dienstbeschrijving. New Day at Work Online workspace of the future! Page 1

Dienstbeschrijving. New Day at Work Online workspace of the future! Page 1 Dienstbeschrijving New Day at Work Online workspace of the future! Page 1 Contents 1.0 Inleiding... 3 2.0 Workspace 365... 4 2.1 Drie type gebruikers van Workspace 365... 4 1. Office Medewerker... 4 2.

Nadere informatie

Laat je kennis maken met. Augustus 2015 - Presentator

Laat je kennis maken met. Augustus 2015 - Presentator Laat je kennis maken met Augustus 2015 - Presentator 1 De visie van Microsoft is dat Windows op zoveel mogelijk apparaten moet kunnen draaien en dat ook touch-besturing steeds belangrijker wordt. Daarom

Nadere informatie

Partneren met een Cloud broker

Partneren met een Cloud broker Partneren met een Cloud broker Vijf redenen om als reseller te partneren met een Cloud broker Introductie Cloud broker, een term die je tegenwoordig vaak voorbij hoort komen. Maar wat is dat nu precies?

Nadere informatie

HAVEP Easy Sizing. Innovatieve maatopname in enkele minuten POWERED BY QUANTACORP

HAVEP Easy Sizing. Innovatieve maatopname in enkele minuten POWERED BY QUANTACORP HAVEP Easy Sizing Innovatieve maatopname in enkele minuten POWERED BY QUANTACORP Innovatieve maatopname in enkele minuten Het organiseren van passessies bij klanten, waarvoor je vaak verschillende pasmodellen

Nadere informatie

Samenwerken. afstand. In 5 stappen. Stappenplan. Samenwerken op afstand in 5 stappen

Samenwerken. afstand. In 5 stappen. Stappenplan. Samenwerken op afstand in 5 stappen Samenwerken op afstand In 5 stappen Stappenplan Samenwerken op afstand in 5 stappen Inleiding Veel organisaties hebben medewerkers in dienst die geen vaste werklocatie hebben. Of het nu buitendienstmedewerkers,

Nadere informatie

Mobiliseer jouw bedrijf. met Microsoft Office 365 MOBILISEER JOUW BEDRIJF MET MICROSOFT OFFICE 365 1

Mobiliseer jouw bedrijf. met Microsoft Office 365 MOBILISEER JOUW BEDRIJF MET MICROSOFT OFFICE 365 1 Mobiliseer jouw bedrijf met Microsoft Office 365 MOBILISEER JOUW BEDRIJF MET MICROSOFT OFFICE 365 1 Laten we eerlijk zijn: de meeste van je klanten en werknemers zijn al mobiel. Elke dag van negen tot

Nadere informatie

GEWOON DUIDELIJKE TAAL.

GEWOON DUIDELIJKE TAAL. GEWOON DUIDELIJKE TAAL. TELEVISIE Uw favoriete programma s kijken wanneer het u uitkomt OnsBrabantNet biedt u bij een alles-in-één pakket standaard Interactieve TV. Hiermee kunt u maar liefst 6 programma

Nadere informatie

vertel maar hoe je het hebben wilt de abonnementen van t-mobile

vertel maar hoe je het hebben wilt de abonnementen van t-mobile t-mobile cloud 10 bellen verzekering deezer music internet europa vertel maar hoe je het hebben wilt de abonnementen van t-mobile vertel maar hoe je het hebben wilt de abonnementen van t-mobile Je bepaalt

Nadere informatie

Event menu Minigids event app

Event menu Minigids event app Event menu Minigids event app Hoe en waarom een mobiele evenementen app? Introductie De evenementenbranche verandert. Een evenement is niet langer een ad hoc activiteit. Het is een belangrijk onderdeel

Nadere informatie

EFFICIËNTER WERKEN MET SCAN & HERKEN. www.exactonline.nl

EFFICIËNTER WERKEN MET SCAN & HERKEN. www.exactonline.nl EFFICIËNTER WERKEN MET SCAN & HERKEN www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE SCAN & HERKEN Online boekhouden met Exact Online wordt nog makkelijker met Scan & Herken Scan voortaan uw facturen 100% nauwkeurig

Nadere informatie

Uw digitale. communicatie

Uw digitale. communicatie Uw digitale communicatie Optieksignage: uw oplossing in Digital Signage Uw digitale communicatie Optieksignage is een unieke totaaloplossing op het gebied van digitale communicatie. Met de door ons ontwikkelde

Nadere informatie

The best of ICT with a human touch. WHITEPAPER Optimale flexibiliteit met de Axians Managed Werkplek

The best of ICT with a human touch. WHITEPAPER Optimale flexibiliteit met de Axians Managed Werkplek Optimale flexibiliteit met de Axians Managed Werkplek Axians Eemsgolaan 15 9727 DW Groningen Tel: +31 88 597 55 00 axians.nl/onbegrensd The best of ICT with a human touch MANAGED WERKPLEK Optimale flexibiliteit

Nadere informatie

Webdesign voor ondernemers

Webdesign voor ondernemers e-boek Webdesign voor ondernemers Veelgestelde vragen over het laten maken van een website Bart van den Bosch Inhoud 1. Zelf doen of uitbesteden? 4 2. Webdesigners 7 3. Wat is Wordpress 10 4. Maken van

Nadere informatie

Mobiliteit van de manager vraagt om nieuwe toepassingen Procesgegevens nu ook inzichtelijk en overzichtelijk op je ipad

Mobiliteit van de manager vraagt om nieuwe toepassingen Procesgegevens nu ook inzichtelijk en overzichtelijk op je ipad Mobiliteit van de manager vraagt om nieuwe toepassingen Procesgegevens nu ook inzichtelijk en overzichtelijk op je ipad Insurance Government Automotive Finance Energy Healthcare Logistics Mobiliteit van

Nadere informatie

THE SKY S THE LIMIT. De cloud wat is het, en waarom is het de toekomst.

THE SKY S THE LIMIT. De cloud wat is het, en waarom is het de toekomst. THE SKY S THE LIMIT De cloud wat is het, en waarom is het de toekomst. www.exactsoftware.nl THE SKY S THE LIMIT 03 INTRODUCTIE Maximale eenvoud bereiken, het is een constante uitdaging. Deze eenvoud helpt

Nadere informatie

Samen werken aan de mooiste database

Samen werken aan de mooiste database Samen werken aan de mooiste database Inleiding Het is erg vervelend wanneer in een zakelijke brief uw naam verkeerd gespeld wordt, of als u op de werkvloer steeds post ontvangt op naam van uw voorganger.

Nadere informatie

Registratie Data Verslaglegging

Registratie Data Verslaglegging Registratie Data Verslaglegging Registratie Controleren en corrigeren Carerix helpt organisaties in het proces van recruitment en detachering. De applicatie voorziet op een eenvoudige wijze in de registratie

Nadere informatie

Hoe zorgt u voor maximale uptime met minimale inspanning?

Hoe zorgt u voor maximale uptime met minimale inspanning? Hoe zorgt u voor maximale uptime met minimale inspanning? Qi ict Delftechpark 35-37 2628 XJ Delft T: +31 15 888 04 44 F: +31 15 888 04 45 E: info@qi.nl I: www.qi.nl De service-overeenkomsten van Qi ict

Nadere informatie

ONLINE APPLICATIE OM UW VERKEERSSYSTEMEN SLIM AAN TE STUREN

ONLINE APPLICATIE OM UW VERKEERSSYSTEMEN SLIM AAN TE STUREN INTERNET APPLICATIE TRAFFIC FLEET ONLINE APPLICATIE OM UW VERKEERSSYSTEMEN SLIM AAN TE STUREN GEBRUIKSVRIENDELIJK, OVERZICHTELIJK EN OVERAL BEREIKBAAR TRAFFIC FLEET, HET NIEUWE WAGENPARKBEHEER: EENVOUDIG,

Nadere informatie

Geef uw onderneming vleugels. Met de soepele werkprocessen

Geef uw onderneming vleugels. Met de soepele werkprocessen Geef uw onderneming vleugels Met de soepele werkprocessen van Dutchict Cloud Online functionaliteiten Managed Cloud Online functio U wilt uw documenten overal kunnen beheren en delen. Maar applicaties

Nadere informatie

Geo-Informatie. AGGN 7 Juni 2012 GIS Internet en Mobiel

Geo-Informatie. AGGN 7 Juni 2012 GIS Internet en Mobiel Geo-Informatie AGGN 7 Juni 2012 GIS Internet en Mobiel Sjaak Dieleman WUR, GIS Opleiding Nieuwland Geo-Informatie Detachering waterschap Ministerie van Buitenlandse Zaken (Azië) FAO - Wereld Voedsel Organisatie

Nadere informatie

ipad integratie in het onderhoud

ipad integratie in het onderhoud Maximo Comes To You ipad integratie in het onderhoud Door: Marcel Staring 2013 IBM Corporation Agenda 1. Waarom Mobiel Werken? 2. Wat houdt Mobiel Werken in? Praktisch Technisch 3. MAXIMO Mobiel vs. MAXIMO

Nadere informatie

OP AFSTAND ALLES ONDER CONTROLE. KORTE HANDLEIDING: REMOTE SERVICES.

OP AFSTAND ALLES ONDER CONTROLE. KORTE HANDLEIDING: REMOTE SERVICES. BMW ConnectedDrive www.bmw.nl/ connecteddrive BMW maakt rijden geweldig OP AFSTAND ALLES ONDER CONTROLE. KORTE HANDLEIDING: REMOTE SERVICES. REMOTE SERVICES. Wat zijn BMW Remote Services? Met Remote Services

Nadere informatie

Werkplek Online Iedereen de zekerheid van een flexibele, veilige en toekomstvaste werkplek

Werkplek Online Iedereen de zekerheid van een flexibele, veilige en toekomstvaste werkplek Werkplek Online Iedereen de zekerheid van een flexibele, veilige en toekomstvaste werkplek U wilt maximale vrijheid in het inrichten van uw werkplek, zonder kopzorgen, maar wel betrouwbaar en veilig. Met

Nadere informatie

Desktop, Laptop, Netbook, Ultrabook or Tablet? Which is best for what? Keuzes maken

Desktop, Laptop, Netbook, Ultrabook or Tablet? Which is best for what? Keuzes maken Desktop, Laptop, Netbook, Ultrabook or Tablet? Which is best for what?. Keuzes maken Wanneer je een computer wilt aanschaffen denk je tegenwoordig niet meteen meer aan de desktop. De desktop is een "grote"

Nadere informatie

Een overzicht van de wijzigingen van deze update van de Salesnavigator

Een overzicht van de wijzigingen van deze update van de Salesnavigator UPDATE SALESNAVIGATOR 10 JULI 2015 Een overzicht van de wijzigingen van deze update van de Salesnavigator Wat is er nieuw? Deze update is één van de grootste uit de geschiedenis van de Salesnavigator.

Nadere informatie

BeCloud. Belgacom. Cloud. Services.

BeCloud. Belgacom. Cloud. Services. Cloud Computing Steven Dewinter Steven.Dewinter@belgacom.be February 13 th, 2012 Cloud computing is niet nieuw. Het is een evolutie, geen revolutie! Personal Computer, Tekstverwerker, Rekenblad, MS DOS,..

Nadere informatie

11 dingen die je nu kunt doen om meer te gaan verkopen

11 dingen die je nu kunt doen om meer te gaan verkopen 11 dingen die je nu kunt doen om meer te gaan verkopen Iedereen met een website komt er vroeg of laat mee in aanraking. Hoe verander ik meer bezoekers in klanten? Met conversie dus. Conversie optimalisatie

Nadere informatie

Whitepaper Integratie Videoconferentie. Integreer bestaande UC oplossingen met Skype for Business

Whitepaper Integratie Videoconferentie. Integreer bestaande UC oplossingen met Skype for Business Whitepaper Integratie Videoconferentie Integreer bestaande UC oplossingen met Skype for Business Talk & Vision 2015 Inhoudsopgave 1. Introductie 3 2. Skype for Business/Lync 4 Hoe doen we dat? 4 3. Gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

DÉ TOOL VOOR ONLINE VIDEOVERGADEREN VIA DE CLOUD

DÉ TOOL VOOR ONLINE VIDEOVERGADEREN VIA DE CLOUD OZMO s videoconferentie oplossing DÉ TOOL VOOR ONLINE VIDEOVERGADEREN VIA DE CLOUD OZMO cloud video conferentie voor elk bedrijf dat efficiënter wil werken OZMO levert de beste en meest gebruiksvriendelijke

Nadere informatie