Special edition! HUN TOEKOMST IS ONZE TOEKOMST. Talent laat je niet slapen, talent laat je werken! Sluit je nu aan! WAY TO WORK ERVARING DOET WONDEREN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Special edition! HUN TOEKOMST IS ONZE TOEKOMST. Talent laat je niet slapen, talent laat je werken! Sluit je nu aan! WAY TO WORK ERVARING DOET WONDEREN"

Transcriptie

1 WAY TO WORK Pagina 3 ERVARING DOET WONDEREN José Lazeroms Pagina 4 GUN JONGEREN DE KANS OM TE ERVAREN WAT WERK IS Jurriën Koops Pagina 5 Special edition! Sluit je nu aan! HUN TOEKOMST IS ONZE TOEKOMST. 2 SAMENWERKING Talent laat je niet slapen, talent laat je werken! BLOODY SHAME! 26 maart 2015 jouw impact? 2015 Alles over werk

2 2015 W2W PAGINA W2W PAGINA 3 HUN TOEKOMST IS ONZE TOEKOMST. JONG ZIJN IS EEN FEEST! TOT JE WEER WORDT AFGEWEZEN... Voor jongeren is iedere vorm van werkervaring een extra kans op aansluiting op de arbeidsmarkt. Daarom doe ik een persoonlijke oproep aan alle werkgevers van de BV Nederland: zet samen met ons de deur open voor de toptalenten van morgen. Wie weet niet hoe een afwijzing voelt? Van dat meisje of die jongen op de dansvloer. Van die school waar je zo graag had willen studeren. Voor die baan waarin je jezelf al zag schitteren. Hoort bij het leven. Je hervindt jezelf, verlegt je koers en probeert het nog eens. Maar wat voel je als je de ene op de andere afwijzing voor je kiezen krijgt? Wereldwijd staan 75 miljoen jongeren als werkzoekende geregistreerd. In landen als Griekenland en Spanje staat de helft van de beroepsbevolking tot 30 jaar aan de zijlijn. In Nederland zitten we nog steeds met een jeugdwerkloosheidspercentage van ruim 16%. Goed opgeleide, gemotiveerde en leergierige jongeren staan te trappelen om hun eerste werkervaringen op te doen. WEGENS SUCCES GEPROLONGEERD: EEN MAAND LANG AAN DE INTERNATIONALE TOP! Voor die jongeren willen we kansen creëren en het perspectief op werk vergroten. Als HR-dienstverlener en flexspecialist dragen we daarin een maatschappelijke verantwoordelijkheid. Daar gedragen we ons naar. Via Adecco (General Staffing) en Ajilon (Professional Staffing) begeleiden we duizenden talentvolle mensen naar de arbeidsmarkt. We leiden jongeren op, organiseren workshops en netwerksessies, we begeleiden jongeren bij hun loopbaanstappen. Toen we in 2013 met Way to Work begonnen, hoopten we op een eenmalige actie. Maar de jeugdwerkloosheid is hardnekkig. Daarom gaan we dit jaar wéér de straat op. En we doen, nog sterker dan voorgaande jaren, een beroep op ons netwerk van werkgevers. Iedere werkervaring die we kunnen bieden, helpt te voorkomen dat jongeren de moed opgeven. Om meer ervaringsplekken te creëren, hebben we een bijzonder plan, de Adecco Experience, ontwikkeld. Hierin kunt u als werkgever een hoofdrol spelen. Ik doe derhalve een persoonlijk beroep op u: sluit aan en zet de deur open voor de toptalenten van de toekomst. Bedankt! Patrick Bakker, CEO Adecco Group Nederland DE STRAAT OP... VOOR HÚN TOEKOMST! VOOR JONGEREN DOEN WE ER EEN SCHEPJE BOVEN- OP. ALS ZIJ DE AANSLUITING MISSEN, ZETTEN WE HUN EN ONZE TOEKOMST OP HET SPEL. ZET U DE DEUR OPEN VOOR TOPTALENT? Wereldwijd staan 75 miljoen jongeren aan de kant. Geen werk, geen perspectief. Kijken wij werkloos toe? Nee! Met Way to Work nemen wij onze verantwoordelijkheid. Dat zijn we aan onze jongeren en toekomst verplicht. Doet u mee? Toegang tot de arbeidsmarkt Sluit aan Voor iedereen. Dat is dé pijler onder ons MVO-beleid. We voegen Wij gaan jongeren uitdagen voor de ultieme topfunctie: CEO voor de daad bij het woord. Niet alleen voor jongeren, trouwens. Ook één maand. We hebben er een speciale app voor ontwikkeld. andere groepen die de aansluiting met de arbeidsmarkt dreigen Daarnaast hebben wij op 26 maart de Adecco Streetday. te missen, bieden we extra ondersteuning. Maar voor de jeugd In zeven steden gaan we gesprekken aan met jonge werkzoekenden. doen we er een schepje bovenop. Want als zij de aansluiting We maken werk van de Adecco Experience: Loopbaanoriëntatieplaatsen die we samen met u willen realiseren. Sluit aan. missen, ondanks hun diploma s, motivatie en bijzondere talenten, zetten we hun én onze toekomst op het spel. Ontdek in deze Way to Work Special wat úw bijdrage kan zijn! Een maand lang aan het hoofd staan van de internationale Adecco Group. In Zürich. Met bijbehorende beloning. Klinkt als een droom. Die droom ging in 2014 in vervulling voor één van de toptalenten die zich binnen Way to Work wisten te kwalificeren voor topstages. Ook dit jaar krijgen jongeren die droomkans. Via de CEO for 1 Month app kunnen ze solliciteren naar de topfunctie van CEO bij Adecco Group Nederland en een gooi doen naar de internationale top. Jongeren staan te trappelen. Wat zijn hun talenten en net verworven kennis waard in de wereld van werk? Wat verwachten ze van werkgevers? Welke barrières komen ze tegen? Wat kunnen wij vanuit onze ervaring betekenen? Dat gaan we ze op de man af vragen. Tijdens de Way to Work Streetday. Op donderdag 26 maart In alle landen waar Adecco Group actief is (ruim 60) gaan medewerkers van Adecco en Ajilon de straat op. We bezoeken scholen, zoeken jongeren actief op, we delen flyers uit. Als we horen dat een steuntje in de rug welkom is, halen we meteen alles uit de kast. Informatie, inspiratie, sollicitatietips, sollictitatieworkshops en -scans, nuttige verwijzingen, we laten geen mogelijkheid onbenut om jonge werkzoekenden de weg te wijzen in de wereld van werk. Zien we u op straat? Sluit u aan op donderdagmiddag 26 maart? We beginnen om half twee. We gaan de straat op in zeven steden: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Groningen, Enschede en Venlo. Wilt u precies weten waar we zijn? Vraag uw contactpersoon naar de locaties. STREETDAY Wij hebben de ambitie om dit jaar minstens dertig Loopbaanoriëntatieplaatsen te realiseren voor net afgestudeerde jongeren. Om deze ambitie waar te maken, hebben we u nodig. Zet u de deur open? Studie afgerond, op zoek naar werk. Aantoonbare vaardigheden en kennis, 100% motivatie. Maar de deur blijft dicht. Geen ervaring. Maar als wij het als werkgevers niet aandurven om kansen op ervaring te bieden, wie dan wel? U het profiel, wij de match Laten we de vicieuze cirkel doorbreken. Met Loopbaanoriëntatieplaatsen. Wij de topkandidaten, u de kans om een maand van hun kennis en talenten te benutten! Iedereen geholpen. Goeie deal? Maak een afspraak met uw vaste contactpersoon en geef aan van welke kennis, vaardigheden en persoonlijke kwaliteiten uw organisatie een maand wil profiteren. Dan doen wij waar we goed in zijn: matchen! SLUIT AAN BIJ DE: ADECCO EXPERIENCE

3 2015 W2W PAGINA W2W PAGINA 5 JOSÉ LAZEROMS, LID RAAD VAN BESTUUR UWV: AGNES JONGERIUS: IEDER INITIATIEF OM DE JEUGDWERKLOOSHEID TERUG TE DRINGEN, VERDIENT 100% ONDERSTEUNING. Ervaring doet wonderen. Ieder initiatief om meer ervaringskansen te creëren verdient 100% ondersteuning. Ik zeg tegen werkgevend Nederland: doe mee! In 2013 heeft het UWV 130 afgestudeerde jongeren aangenomen. Via onze lokale werkpleinen hebben ze werkzoekenden ondersteund bij het opdoen van digivaardigheden. Het mes sneed aan twee kanten. De jongeren hebben een jaar relevante werkervaringen opgedaan. Eén dag per werkweek hebben ze bewust en actief aan hun loopbaan gewerkt. We zijn deze groep blijven volgen. Wat blijkt? Van deze groep is bijna iedereen aan het werk! Ook het UWV ziet de jeugdwerkloosheid als één van de grootste dreigingen van deze tijd. Als we niet op tijd zorgen voor een goede leeftijdmix op de werkvloer, gaat het snel bergafwaarts met Nederland. We werken nauw samen de arbeidsmarkt nóg eens groter. Bij het UWV doen we er alles aan om het goede voorbeeld te geven. Door zelf een inclusieve werkgever te zijn. Namens het UWV zeg ik tegen alle werk gevers van Nederland: kijk wat de mogelijkheden zijn. De deur van het UWV staat altijd open! Ook dit jaar zetten we afgestudeerde jongeren in om onze dienstverlening op de competentie-eisen van deze tijd aan te laten sluiten. Weet je wat het bijzondere is van onze eerdere ervaringen? Niet alleen de jongeren zelf hebben er heel veel van geleerd. Ook onze organisatie is anders tegen bepaalde vraagstukken gaan aankijken. De frisse blik en inbreng van jongeren zet heel veel in beweging. Durf te experimenteren! Dat kan ik iedereen vanuit onze eigen ervaringen aanbevelen. José Lazeroms is sinds 2012 lid van de Raad van Bestuur Europees Parlementariër Agnes Jongerius (PvdA) is verontwaardigd. Van de 6 miljard die Brussel heeft uitgetrokken ter bestrijding van de jeugdwerkloosheid, ligt nog tweederde op de plank. Een bloody shame! Door gesteggel over begrotingsregels gebeurt er niets. Het investeringsprogramma moet in juni écht gaan draaien. Daar maak ik me persoonlijk sterk voor. Hoe taxeert u de situatie? Alle hens aan dek. Brussel moet over de brug komen, nationale overheden moeten kleur bekennen. Ook het bedrijfsleven moet sensitiever zijn. Het kan niet zo zijn dat een hele generatie verloren gaat of in grijze circuits terechtkomt. Dan komen we pas écht in een neerwaartse spiraal terecht. Wat mogen we verwachten van Brussel? De grondleggers van de EU hadden een ideaal: het Europese project zou staan voor verbetering van het welzijn van alle burgers. Op dit moment gebeurt het tegenovergestelde. Dat trek ik me persoonlijk aan. Is de schuldpositie van Griekenland werkelijk zorgwekkender dan de toekomst van de Europese jeugd? Ik dacht het niet. We kunnen nu nog iets repareren, maar dan moeten we wel vaart maken. Wat mogen we verwachten van u? Als vicevoorzitter van de werkgelegenheidscommissie blijf ik dit onderwerp agenderen. Ik grijp elke gelegenheid aan om te bepleiten dat Europa om mensen draait, niet om kille cijfers. Ik zet me in voor nieuwe bestedingsnormen, zodat we werkelijk kunnen gaan investeren in werkgelegenheid. Het geld moet ten goede komen aan ondernemers die hun nek uitsteken om jongeren een eerlijke kans op werk te bieden. Dáár ga ik voor. Bij ieder overleg dat nieuwe afspraken en spelregels dichterbij brengt, schuif ik onvermoeibaar aan. Wat dat betreft blijf ik een poldervrouw in Brussel. Agnes Jongerius heeft een rijk en enerverend vakbonds- HET IS ONBESTAAN- BAAR DAT ER IN BRUSSEL GELD OP DE PLANK BLIJFT LIGGEN. met het team van Mirjam Sterk en doen mee met werk- UWV. Eerder bekleedde ze diverse directiefuncties op het verleden. Van 2005 tot 2012 was ze voorzitter van de geversinitiatieven. Uit ons project blijkt dat werkervaring Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Vakcentrale FNV. Sinds 2014 zit Agnes namens de de kansen op de arbeidsmarkt aanzienlijk vergroot. Dáár PvdA in het Europees Parlement. zou nu de nadruk op moeten liggen. Daarom gaan ook dit jaar weer 130 net afgestudeerde jongeren tijdelijk aan de slag bij UVW. Een groep die onze extra aandacht verdient, zijn jongeren met een arbeidshandicap. Voor hen is de afstand naar DE FRISSE BLIK EN INBRENG VAN JONGEREN ZET HEEL VEEL IN BEWEGING. EEN BLOODY SHAME! We zijn samen verantwoordelijk voor de toekomst van Jeugdwerkloosheid los je niet op met wiskundige for- de BV Nederland. Laten we daar sámen een strategie mules. Er doen zich in de wereld van werk fundamentele GEERT-JAN WAASDORP, INTELLIGENCE GROUP: WE ZIEN DOOR DE BOMEN HET BOS NIET MEER. voor uitzetten. Als partners. Voor het te laat is. De uitzendwereld fungeert als smeerolie tussen jongeren en de arbeidsmarkt. Van de flexwerkers is meer dan de helft nog geen 26. We nemen die verantwoordelijkheid serieus. Als ABU werken we samen met Team verschuivingen voor. Dáár moeten we ons op instellen. Niet blijven inzetten op vast werk, maar investeren in inzetbaarheid. Modellen bedenken waarin én werkgevers én werknemers snelle transities kunnen maken. Adem mee met de tijdgeest. Nadenken over realistische, heldere, werkbare regelgeving. Sterk en FNV en CNV Jongeren. Via STOOF financieren NIET HET AAN- BOD, MAAR DE VINDBAAR- HEID VAN BANEN IS HET GROOTSTE PROBLEEM. Natuurlijk, er is gewoon te weinig werk. Maar de oorzaak van de hoge jeugdwerkloosheid is gecompliceerder. Zo zorgt de afstand tussen het onderwijs en de werkvloer voor een enorme mismatch. Bovendien laat onderzoek zien dat we allemaal de weg kwijt zijn. De arbeidsmarkt is niet transparant genoeg. Er stonden in ,3 miljoen vacatures op internet. Tegenover actief werkzoekenden. Maar gevraagde competenties lijken niet te matchen met beschikbare profielen. Mijn advies: praat met de mensen áchter de profielen. Breng vraag en aanbod dichter bij elkaar door training, opleiding en werkstages. De mismatch begint in het onderwijs. De decaan of studieadviseur staat zélf ver van de arbeidsmarkt af. Hoe kun je studenten dan wegwijs maken? En bedrijven en organisaties hebben verzuimd om aan strategische personeelsplanning te doen. Hoe weet je dan welke kwaliteiten je tussen nu en tien jaar nodig hebt? Maar het grootste knelpunt is: werkgevers en werkzoekenden kunnen elkaar niet vinden. We zetten alles op internet. Er zijn meer dan tienduizend vacaturesites, die van de werkgevers zelf niet meegeteld. We zien door de bomen het bos niet meer. Voor een transparantere arbeidsmarkt zijn nieuwe, effectievere search- en matchmodellen nodig. Als organisatie kun je een belangrijke stap zetten door echt met je doelgroep aan tafel te gaan zitten. Voer gesprekken, luister naar elkaar. Maak beter gebruik van beschikbare data. Schakel professionele partijen in, die de wereld van jongeren kennen en de juiste tools gebruiken. Daarmee help je de jeugdwerk loosheid de wereld niet uit, maar je brengt de oplossing wel dichterbij. De Intelligence Group richt zich met behulp van (gedrags) onderzoek en datatoepassingen op verkleining van de afstand tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Informatie: en faciliteren we scholing en opleiding. Maar het echte pionierswerk komt van de uitzendorganisaties zelf. Daarbij is de participatie van opdrachtgevers onmisbaar. Mijn oproep: zet de deur open voor jong talent. Organiseer speciale jongerendagen, laat de nieuwe generatie in je bedrijf rondkijken. Heb je kandidaten op het oog die nét niet aan de vacature-eisen voldoen? Geef ze een kans. Door samen met je uitzendpartner stage- en opleidingstrajecten uit te zetten. DE KEUZE WORDT NIET FLEX OF VAST, MAAR FLEX OF NIETS. Ieder politiek of maatschappelijk verzet tegen flexibiliteit is contraproductief. Voor een groeiende groep talentvolle mensen is de keuze niet flex of vast, maar flex of niets. Wie durft het aan om vanuit die nieuwe werkelijkheid mee te denken over een nieuwe stelsel met fatsoenlijke voorzieningen voor iedereen? Welkom! Jurriën Koops is Directeur Algemene Bond Uitzendorganisaties (ABU) en voorzitter STOOF (Stichting Opleiding en Ontwikkeling Flexbranche). Informatie: JURRIËN KOOPS, NAMENS ABU: GUN JONGEREN DE KANS OM TE ERVAREN WAT WERK IS!

4 2015 W2W PAGINA W2W PAGINA 7 Dat is de kern van het rapport Kansrijk de groeiagenda voor ondernemerschap in het mkb van ondernemersorganisaties MKB-Nederland en VNO-NCW. Michaël van Straalen vat de inhoud kernachtig samen. Wij willen wel en er zijn kansen. Maar dan moet je een aantal barrières slechten. We kunnen de kracht van het ondernemerschap nog veel beter benutten dan we nu doen. PROF. DR. LIDEWEY E.C. VAN DER SLUIS, HOOGLERAAR STRATEGISCH TALENT MANAGEMENT (NYENRODE): MICHAËL VAN STRAALEN, VOORZITTER MKB-NEDERLAND: JONGEREN ZIJN VOORAL GEBAAT BIJ GROEI. De economie trekt aan. Dit is hét moment om door te pakken. Het midden- en kleinbedrijf wil zijn reputatie als banenmotor van Nederland graag waarmaken. Maar dan moet het kabinet bereid zijn om een aantal obstakels weg te nemen. DE NIEUWE ZIEKTEWET? DIE ZET ZO N DRUK OP ONDERNEMERS DAT JE TWEE KEER NADENK VOOR JE MENSEN IN DIENST NEEMT. WAT ZIJN HUN TIPS AAN DE WERKGEVERS VAN NEDERLAND? LEER ONS KENNEN EN WAARDEREN OM WIE WE ZIJN. Voor Esther Schreijers en Mohammed Assad heeft Way to Work gezorgd voor een wending in hun loopbaan. Mohammed excelleerde in 2014 een maand als CFO van Adecco Group Nederland. Hij werkt nu bij Capgemini. Esther ontdekte bij Crossmedia Communicatiegroep in Heerenveen hoe uitdagend projectmanagement is. Daar gaat ze nu verder in bij een vertaalbureau in Almere. MOHAMMED ASSAD: Naast mijn studie heb ik altijd gewerkt. In een vakgebied dat met Finance niets te maken had. Dat heeft me bij sollicitaties in de weg gezeten. Werkgevers pluizen c.v. s na op ervaringen die aansluiten op de vacatureeisen. En ze hebben het voor het kiezen... Mijn advies: ga ook eens af op je intuïtie. Ga met zoveel mogelijk sollicitanten in gesprek. Is het niet voor direct, dan wel voor later. Een c.v. geeft een eerste indruk. Maar of er een echte klik is, blijkt alleen uit een gesprek van mens tot mens. Als ondernemers hebben we de ambitie en de kansen om te groeien, zegt de voorzitter van MKB-Nederland. Tegen de overheid zeggen we: ga naast ons staan. Neem belemmeringen weg, verlaag de lastendruk, maak wet- en regelgeving op maat van het mkb en beperk de werkgeversrisico s. Economische groei is de enige echte weg om meer banen te creëren en dus ook om jongeren werk en perspectief te bieden. Een belangrijke groeibreker zijn de lasten en risico s die samenhangen met het werkgeverschap. Neem de twee jaar loondoorbetalingsplicht bij ziekte. Onderzoek laat zien dat die werkgevers het zwaarst op de maag ligt. En BeZaVa, ook wel modernisering Ziektewet genoemd. Die maakt de werkgever ook verantwoordelijk bij ziekte van tijdelijke krachten, zelfs als die al uit dienst zijn. Wie verzint dat? Door dit soort door geschoten wetgeving denk je als ondernemer twee keer na voor je nieuwe mensen in dienst neemt. En dat blijkt ook. Zestig procent van de kleine bedrijven zegt dit soort risico s te beperken door sneller af te zien van het aannemen van personeel. Maar er zijn ook andere obstakels. Michaël van Straalen noemt de transitievergoeding die werkgevers moeten betalen als personeel na twee jaar ziekte uit dienst gaat, het risico op ongevallen in de privésfeer dat volledig op het bordje van de werk gever ligt en het regime rond verlofregelingen en werktijden, dat steeds verder wordt opgetuigd. In onze groeiagenda doen we daarom concrete voorstellen om dit soort belemmeringen weg te nemen of te beperken, zodat de banenmotor weer goed op gang komt. ESTHER SCHREIJERS: Werkgevers vragen soms wel héél veel in vacatures. Hoe realistisch is het om van mensen te verwachten dat ze vijf of zes talen spreken? Beoordeel ons liever op kwaliteiten als motivatie, leergierigheid en samenwerkings talent. Dan leren we die vijfde of zesde taal er wel bij... Maak gebruik van het feit dat we gewoon heel erg graag aan de slag willen en alles willen leren. Profiteer van het feit dat we zaken snel oppikken, ook de nieuwste technologieën. Wij doen moeite om een passende baan te vinden. Daar is niets mis mee. Ook daar leer je van. Maar doe dan als werkgever iets meer moeite om ons echt te leren kennen en te waarderen om wie we zijn. HR VDL NEDCAR ZET IN OP PUBLIEK- & PRIVATE SAMENWERKING. Voor jongeren in een uitkeringssituatie loopt de weg naar werk zonder extra steuntje in de rug vaak moeilijk. VDL Nedcar in Born laat zien dat een Publiek- & Private samenwerking kansen biedt! In 2014 koos BMW Group voor VDL Nedcar in het Limburgse Born voor de productie van de MINI. HR moest in korte tijd 400 nieuwe productiemedewerkers werven, selecteren en opleiden. HR Consultants Peter Coumans, Jan van Mousch, Wendy van Osch, Sjuul Salden, Stephan Wouters en Leon Brands kozen daarbij bewust voor publiek-private samenwerking. HR Manager Mike Reneman vertelt: Het resultaat is overweldigend. Meer dan de helft van de vacatures is ingevuld met mensen uit een uitkeringssituatie. Aan kwaliteit hebben we nooit concessies gedaan. Het is mooi om mensen in een uitkeringssituatie een perspectief te kunnen bieden, maar dat is geen doel op zich. Op de eerste plaats maken wij MINI s! We zijn erin geslaagd om in korte tijd diverse partijen op één lijn te krijgen: 19 gemeenten, UWV, VDAB & uitzendorganisaties. Dat proces verliep niet altijd van een leien dakje, maar het was wel effectief. Kortom: Een succesvol project waar we veel van geleerd hebben voor de toekomst! VDL Nedcar ontwikkelde een praktijkgericht selectieen trainingsprogramma. Nieuwe medewerkers beginnen via een uitzendcontract. Mike: Als we succesvol willen zijn, moeten we meebewegen met de vraag van de markt dat vereist flexibiliteit. De samenwerking met uitzend organisaties is dus van grote waarde. Ook publieke partijen zijn meer dan bereid om daarin mee te bewegen! Soms moet je weer afscheid nemen van goede mensen. Dat doet altijd pijn. Dit is echter inherent aan de sector en aan werken met een flexibele schil. Dat neemt niet weg dat wat we in Born hebben bereikt ongekend is in Nederland! De stroom aan reacties op Facebook en Twitter onderstrepen dat. Ik kan weer aan mijn dromen werken. Ik kan lekker met de kinderen op vakantie. Ik ben afgevallen en voel me weer gezond! Mike: Werkloosheid is niet positief voor mensen. Dat vraagt begeleiding. In de samenwerking met publieke partijen en de uitzendpartners helpen we mensen hun ritme terug te vinden. Medewerkers zijn het meest productief als ze gezond, betrokken, tevreden en competent zijn. Dat gaat niet vanzelf, dus daar investeren we in! Daar krijgen we ook veel voor terug. We zien kwaliteit, loyaliteit en door zettingsvermogen. Ik kan iedere werkgever aanbevelen te investeren in privaat-publieke samenwerking en talent te vinden op minder voor de hand liggende plekken! IEDER MENS HEEFT EEN EIGEN KLEUR; EEN KLEUR DIE MEER ZEGT DAN ALLEEN KENNIS EN KUNDE, MAAR OOK INZICHT GEEFT IN HET MENSSPECIFIEKE MOTORTJE. ADVIES AAN WERKGEVERS EN HR-PROFESSIONALS: VRAAG JE GOED AF WELKE KLEUREN BIJ JE ORGANISATIE PASSEN EN SELECTEER DAAR NIEUW TALENT OP. MIRJAM STERK, AMBASSADEUR AANPAK JEUGDWERKLOOSHEID: STEEDS MEER BEDRIJVEN WILLEN BIJDRAGEN AAN DE AANPAK VAN DE JEUGDWERKLOOSHEID. EEN AANTAL VAN DEZE BEDRIJVEN HEEFT BANEN VOOR JONGEREN. EEN AANTAL OOK NIET. MET DEZE BEDRIJVEN KIJKEN WE HOE ZE JONGEREN OP EEN ANDERE MANIER OP WEG KUNNEN HELPEN. DENK AAN STAGES OF LEERBANEN, AAN ONDERSTEUNING DOOR TE HELPEN BIJ HET MAKEN VAN EEN STUDIEKEUZE MET GASTLESSEN OF AAN BEDRIJFSBEZOEKEN. OOK KUNNEN BEDRIJVEN DEELNEMEN AAN ACTIVITEITEN VAN JONGERENINITIA- TIEVEN DOOR BEDRIJFSMENTOREN TE BIEDEN DIE JONGEREN TER ZIJDE STAAN OF TRAININGEN GEVEN. BE- DRIJVEN KUNNEN VAAK MEER DOEN DAN ZE DENKEN EN WIJ HEBBEN DAT VOOR HEN IN KAART GEBRACHT.

5 Twéééét! 2015 W2W PAGINA 8 ADJIEDJ BAKAS, TRENDWATCHER SOLLICITEREN: WAT VINDEN JONGEREN? BESTEL OP ADECCO.NL JE KUNT OP DIT MOMENT BETER LOODGIETER ZIJN DAN JURIST. Wat er gebeurt als we de nieuwste generatie links laten liggen? Dat wil je niet eens weten. Mensen die geen werk hebben, maken geen baby s. Geen baby s betekent: nóg snellere vergrijzing. Voor je het weet is Nederland één groot open lucht bejaardenhuis. De politiek moddert maar wat aan, het onderwijs heeft geen idee wat er op de werkvloer omgaat, banen blijven verdwijnen. Mijn advies: laat de markt de wereld van werk opnieuw inrichten. Faciliteer dat als overheid, maar stop met al die kolderieke regeltjes. Let op mijn woorden: in minder dan tien jaar is 70% van al het te verdelen werk flex. Maak het werk en het leven dus aantrekkelijk voor flexwerkers en zzp ers! Je kunt op dit moment beter loodgieter zijn dan jurist. Administratieve opleidingen kunnen maar het beste sluiten. Is dat erg? Nee, er komt ander werk voor in de plaats. Denk aan webwinkels, logistiek, pakjesbezorging. Denk aan de uitdagingen in de techniek en technologie. Maar dat vraagt wel om anders denken ; om omscholingsfaciliteiten. Om andere skills; om lifelong learning. En vooral: om andere manieren van omgang tussen werkgevers en jong talent. Wat willen jongeren? Wat vinden ze belangrijk? Hoe doorbreek je hun eenzaamheid die wordt veroorzaakt door hun verslaving aan de iphone en social media? Hoe kunnen wij ze een spiegel voorhouden, zonder dat we direct voor gek worden verklaard? Dát zijn de dilemma s die ik in het kader van Adecco Way to Work ga aansnijden. U bent bij deze uitgenodigd! In mei 2015 organiseren Adecco Group Nederland en trendwatcher Adjiedj Bakas in het kader van Way to Work een serie workshops/trendsessies. Thema: hoe gaan we de jeugdwerkloosheid te lijf en hoe geven we jong talent een volwassen start in de wereld van werk. Over dit thema zal ook een trendboekje verschijnen. Sport verbindt KNVB EN ADECCO GROUP NEDERLAND ZETTEN JONG TALENT ALS MAATSCHAPPELIJKE PARTNERS IN SCORINGSPOSITIE ALS MAATSCHAPPELIJKE PARTNERS ZETTEN DE KNVB EN ADECCO GROUP NEDERLAND ZICH IN VOOR JONG TALENT. DEZE SAMENWERKING IS ONDERDEEL VAN HET MVO-BELEID, WAARIN ADECCO DUUR- ZAME RELATIES AAN GAAT MET ORGANISATIES DIE EEN BELANGRIJKE MAATSCHAPPELIJKE FUNCTIE VERVULLEN. ALS GROOTSTE VOERBALBOND VAN NEDERLAND IS DE KNVB EEN VOORAANSTAANDE VERBINDENDE FACTOR IN HET MAATSCHAPPELIJKE VELD MET EEN VOORBEELDFUNCTIE OP HET TER- REIN VAN TALENTONTWIKKELING. BINNEN HET PARTNERSHIP SPEELT ADECCO GROUP NEDERLAND EEN ACTIEVE ROL IN HET KNVB TALENT TEAM.

Menukaart Loopbaanevents. Investeer in jouw talent

Menukaart Loopbaanevents. Investeer in jouw talent Menukaart Loopbaanevents Investeer in jouw talent Inhoud 1. LOOPBAANEVENTS OP LOCATIE... 3 Inleiding... 3 Praktisch... 3 2. TALENT ONTWIKKELEN ( TALENTMANAGEMENT)... 4 (her)ken je Talent/ Kernkwaliteiten...

Nadere informatie

Personal branding op de arbeidsmarkt: vermarkt je carrière

Personal branding op de arbeidsmarkt: vermarkt je carrière Personal branding op de arbeidsmarkt: vermarkt je carrière TRAININGSPROGRAMMA VIER WORKSHOPS De wereld verandert snel en dat is van invloed op ieders plaats en functioneren op de arbeidsmarkt. We maken

Nadere informatie

MotivatieMonitor voor HR-professionals

MotivatieMonitor voor HR-professionals MotivatieMonitor voor HR-professionals Een onderzoek naar de ambities en verwachtingen van studenten en starters betreffende de arbeidsmarkt en het beeld dat HR-professionals van deze nieuwe generatie

Nadere informatie

MotivatieMonitor voor HR-professionals

MotivatieMonitor voor HR-professionals MotivatieMonitor voor HR-professionals Een onderzoek naar de ambities en verwachtingen van studenten en starters betreffende de arbeidsmarkt en het beeld dat HR-professionals van deze nieuwe generatie

Nadere informatie

Zorg voor je carrière. Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl

Zorg voor je carrière. Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl Hoe presenteer ik mijzelf? Wat wil ik? Zorg voor je carrière Door het dagelijkse contact met mijn coach

Nadere informatie

Kansen voor jongeren bij u op de werkvloer Menukaart voor werkgevers

Kansen voor jongeren bij u op de werkvloer Menukaart voor werkgevers Kansen voor jongeren bij u op de werkvloer Menukaart voor werkgevers Voorwoord Een wereld van verschil maken voor jong talent én voor uzelf. Wie wil dat nu niet? Niet iedereen heeft hiertoe de mogelijkheid.

Nadere informatie

Inge Test 07.05.2014

Inge Test 07.05.2014 Inge Test 07.05.2014 Inge Test / 07.05.2014 / Bemiddelbaarheid 2 Bemiddelbaarheidsscan Je hebt een scan gemaakt die in kaart brengt wat je kans op werk vergroot of verkleint. Verbeter je startpositie bij

Nadere informatie

PARTICIPATIE: ÓÓK IN OOST-GRONINGEN!

PARTICIPATIE: ÓÓK IN OOST-GRONINGEN! PARTICIPATIE: ÓÓK IN OOST-GRONINGEN! DOELEN VAN PARTICIPATIEWET ALLEEN TE HALEN ALS RIJK, PROVINCIE, GEMEENTEN, ONDERWIJS EN SOCIALE PARTNERS GEZAMENLIJK AAN DE SLAG GAAN! DE PARTICIPATIEWET IN OOST-GRONINGEN:

Nadere informatie

Sterk voor werk DE FEITEN OP EEN RIJ

Sterk voor werk DE FEITEN OP EEN RIJ Sterk voor werk OP EEN RIJ De Wet werk en zekerheid zorgt voor een nieuwe balans tussen flex en zeker Op 1 juli 2015 is de Wet werk en zekerheid volledig in werking getreden. De wet zorgt voor een nieuwe

Nadere informatie

Samen afrekenen... met laaggeletterdheid

Samen afrekenen... met laaggeletterdheid Samen afrekenen... met laaggeletterdheid Stichting Lezen & Schrijven Dagelijks lopen in Nederland ruim 1,5 miljoen volwassenen tegen lees- en schrijfproblemen aan! In alle lagen van de arbeidspopulatie.

Nadere informatie

FCB Loopbaanplein in vogelvlucht

FCB Loopbaanplein in vogelvlucht FCB Loopbaanplein in vogelvlucht Oriënteren en Profileren Het Loopbaanplein van FCB helpt werknemers verder in hun loopbaan. Of dat nu bij de huidige werkgever is, in de huidige branche of juist daarbuiten.

Nadere informatie

AVONTURENKAART. Reflectieopdrachten

AVONTURENKAART. Reflectieopdrachten AVONTURENKAART Reflectieopdrachten Je hebt aangegeven dat je het niet weet; je hangt niet erg aan je huidige baan maar hebt ook niet de ambitie om naar een andere baan op zoek te gaan. Geef hieronder kort

Nadere informatie

Antwoorden op vragen bij het congres De Flexkracht aan zet!

Antwoorden op vragen bij het congres De Flexkracht aan zet! Antwoorden op vragen bij het congres De Flexkracht aan zet! 30 november 2012 Vraag 1: Welke mogelijkheden zijn er om tot startkwalificatie opgeleid te worden? BOL opleiding BBL opleiding Niveau 2 mbo BOL

Nadere informatie

Uitzenden Detacheren Werving+Selectie Payrolling

Uitzenden Detacheren Werving+Selectie Payrolling Onze specialistische vakkennis en toewijding voor zowel klant als kandidaat zijn evident. Wij zijn een uitzendbureau, dat in de loop der jaren is uitgegroeid tot een degelijke en betrouwbare HR dienstverlener

Nadere informatie

Nieuwsbrief Actieplan Jeugdwerkloosheid augustus 2014

Nieuwsbrief Actieplan Jeugdwerkloosheid augustus 2014 Nieuwsbrief Actieplan Jeugdwerkloosheid augustus 2014 De zin in werk-week staat bijna voor de deur 20 september is het zover! De start van de Zin in werk- week. Een hele week in het teken van de strijd

Nadere informatie

Gemeente of maatschappelijke organisaties die interesse hebben kunnen via de website www.youngambition.nl contact opnemen.

Gemeente of maatschappelijke organisaties die interesse hebben kunnen via de website www.youngambition.nl contact opnemen. Nieuwsbrief Actieplan Jeugdwerkoosheid maart 2014 Inspiratieboost: event Tea&Talent at Work Jongeren inspireren en uitdagen zodat zij zich beter kunnen profileren tijdens het sollicitatieproces. Dat is

Nadere informatie

Utrecht Business School

Utrecht Business School Cursus Bedrijfsovername & Bedrijfsoverdracht De cursus Bedrijfsovername & Bedrijfsoverdracht duurt ongeveer 2 maanden en omvat 5 colleges van 3 uur. U volgt de cursus met ongeveer 10-15 studenten op een

Nadere informatie

Special edition! ZIT JIJ STRAKS EEN MAAND OP MIJN STOEL? WAT IS 26 maart 2015 een gat op je c.v. jouw impact? Patrick Bakker WAY TO WORK

Special edition! ZIT JIJ STRAKS EEN MAAND OP MIJN STOEL? WAT IS 26 maart 2015 een gat op je c.v. jouw impact? Patrick Bakker WAY TO WORK WAY TO WORK Alle activiteiten op een rij Pagina 3 JE EERSTE INDRUK IS GOUD WAARD Hoe social media kan helpen bij het zoeken naar werk. Pagina 4 HELP IK ZOEK WERK Pagina 7 Special edition! CEO Adecco Group

Nadere informatie

tips voor het sollicitatiegesprek

tips voor het sollicitatiegesprek tips voor het sollicitatiegesprek algemeen In elk gesprek komen vragen voor die op meer manieren te beantwoorden zijn. Hiermee probeert een selecteur duidelijkheid te krijgen over je echte motivatie, persoonlijkheid

Nadere informatie

Wij zijn Kai & Charis van de Super Student en wij geven studenten zin in de toekomst.

Wij zijn Kai & Charis van de Super Student en wij geven studenten zin in de toekomst. Hallo, Wij zijn Kai & Charis van de Super Student en wij geven studenten zin in de toekomst. Dat is namelijk helemaal niet zo makkelijk. Veel studenten weten nog niet precies wat ze willen en hoe ze dat

Nadere informatie

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid 18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid Goed, gezond en gemotiveerd aan het werk tot je pensioen? Dat bereik je door kansen te pakken op het werk. Leer aan de hand van onderstaande punten hoe je

Nadere informatie

FCB Loopbaanplein in vogelvlucht

FCB Loopbaanplein in vogelvlucht FCB Loopbaanplein in vogelvlucht Het FCB Loopbaanplein helpt werknemers verder in hun loopbaan. Of dat nu bij de huidige werkgever is, in de huidige branche of juist daarbuiten. De gratis zelftesten van

Nadere informatie

Wie werf je vast en wie werf je flex? De Wereld Werft 2014 11 december Geert-Jan Waasdorp www.intelligence-group.nl @waasdorpigi

Wie werf je vast en wie werf je flex? De Wereld Werft 2014 11 december Geert-Jan Waasdorp www.intelligence-group.nl @waasdorpigi Wie werf je vast en wie werf je flex? De Wereld Werft 2014 11 december Geert-Jan Waasdorp www.intelligence-group.nl @waasdorpigi 8% Doelstelling Na deze workshop ben je in staat om zelf de contouren van

Nadere informatie

Verkiezingsprogramma D66 Maastricht 2014-2018. Samen Sterker

Verkiezingsprogramma D66 Maastricht 2014-2018. Samen Sterker Samen Sterker Werk > flexibelere arbeidsmarkt > verminderen bureaucratie > betere kansen voor startende (jonge) ondernemers Werk Algemeen Op dit moment hebben mensen die langs de kant staan te weinig kans

Nadere informatie

Uitzenden Detacheren Werving+Selectie Payrolling

Uitzenden Detacheren Werving+Selectie Payrolling Uitzenden Detacheren Werving+Selectie Payrolling De economie is voortdurend in beweging. Voor de groei en continuïteit van uw bedrijf is het noodzakelijk snel en flexibel in te spelen op veranderende omstandigheden.

Nadere informatie

Werknemers in de metalektro zijn trots op hun werk en op het bedrijf waar zij werken en zij zijn positief over verschillende aspecten van hun werk.

Werknemers in de metalektro zijn trots op hun werk en op het bedrijf waar zij werken en zij zijn positief over verschillende aspecten van hun werk. uit rapport Werken in de Metalektro Werknemers in de metalektro zijn trots op hun werk en op het bedrijf waar zij werken en zij zijn positief over verschillende aspecten van hun werk. Bent u geïnteresseerd

Nadere informatie

Internationale kansen voor het MKB: HBO slaat een brug. Louise van Weerden Enschede, 12 Juni 2013

Internationale kansen voor het MKB: HBO slaat een brug. Louise van Weerden Enschede, 12 Juni 2013 Internationale kansen voor het MKB: HBO slaat een brug Louise van Weerden Enschede, 12 Juni 2013 Achtergrond Communicatiewetenschap, Universiteit Groningen, Concordia University Montreal Onderzoek intercultureel

Nadere informatie

Brainport 2020 wordt Brainport Network

Brainport 2020 wordt Brainport Network Een soepel draaiende arbeidsmarkt waar overheden, bedrijfsleven, werknemers en onderwijs moeiteloos hun weg kunnen vinden en constant beschikken over de meest actuele informatie, om de afstand tussen vraag

Nadere informatie

Student Recruitment 2.0. Op zoek naar de beste studenten Samenvatting

Student Recruitment 2.0. Op zoek naar de beste studenten Samenvatting Student Recruitment 2.0 Op zoek naar de beste studenten Samenvatting Inleiding Inhoudsopgave Ben jij op zoek naar jong talent? Zorg dan dat je up-to-date bent en vind de beste afstudeerders van top-universiteiten.

Nadere informatie

Agenda van vanavond!

Agenda van vanavond! 1 Agenda van vanavond! Welkom + Statusoverzicht! Communicatie: RTL Nieuws Weekblad van Dongen Persoonlijke ervaringen: John de Jager Uitkomsten enquête + uitwerken thema s (werkgroepen) Dialoog + terugkoppeling

Nadere informatie

Werken in een andere sector of branche: iets voor u?

Werken in een andere sector of branche: iets voor u? Werken in een andere sector of branche: iets voor u? Uw hele loopbaan blijven werken in dezelfde sector of branche? Voor veel werknemers is het bijna vanzelfsprekend om te blijven werken in de sector of

Nadere informatie

Voorjaar 2016. Al 10 jaar welkom. Trainingen arbeidsmarktcommunicatie, recruitment en mobiliteit

Voorjaar 2016. Al 10 jaar welkom. Trainingen arbeidsmarktcommunicatie, recruitment en mobiliteit Voorjaar 2016 Al 10 jaar welkom Trainingen arbeidsmarktcommunicatie, recruitment en mobiliteit INHOUD DATUM P. Al 10 jaar welkom 3 Arbeidsmarktcommunicatie Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie 4+5 februari

Nadere informatie

partnerships met Junior Enterprises in Europa studenten consultants die advies uitbrengen aan bedrijven

partnerships met Junior Enterprises in Europa studenten consultants die advies uitbrengen aan bedrijven UniPartners heeft: 10 vestigingen door heel Nederland 14 partnerships met Junior Enterprises in Europa 70 studenten bestuurders per jaar 300 studenten consultants die advies uitbrengen aan bedrijven 3500

Nadere informatie

Bijlage VMBO-GL en TL

Bijlage VMBO-GL en TL Bijlage VMBO-GL en TL 2011 tijdvak 2 maatschappijleer 2 CSE GL en TL Tekstboekje GT-0323-a-11-2-b Analyse maatschappelijk vraagstuk: jeugdwerkloosheid tekst 1 FNV vreest enorme stijging werkloosheid jongeren

Nadere informatie

Investeren in elkaar

Investeren in elkaar Investeren in elkaar Kwaliteit begint bij de bron U vindt bij Adecco Contact Center Solutions antwoorden en oplossingen. Van betrokken specialisten die zich sterk maken voor de kwaliteit en effectiviteit

Nadere informatie

Regionaal werkgelegenheidsbeleid: werk voor iedereen en overal?

Regionaal werkgelegenheidsbeleid: werk voor iedereen en overal? 2 Regionaal werkgelegenheidsbeleid: werk voor iedereen en overal? Jouke van Dijk, Hoogleraar Regionale Arbeidsmarktanalyse Rijksuniversiteit Groningen, Faculteit Ruimtelijke Wetenschappen, Economische

Nadere informatie

Gevolgen veranderingen wet- en regelgeving

Gevolgen veranderingen wet- en regelgeving Gevolgen veranderingen wet- en regelgeving De nieuwe wetgeving heeft een grote impact hoe U met uw personeel en flexibele schil om gaat. Met name de wet beperking ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid

Nadere informatie

Welke maatschappelijke problemen bestrijdt de Buzinezzclub? Hoe pakt de Buzinezzclub dit aan?

Welke maatschappelijke problemen bestrijdt de Buzinezzclub? Hoe pakt de Buzinezzclub dit aan? Contactgegevens Naam organisatie/initiatief: Stichting Stimulering Jong Ondernemerschap Naam primair contactpersoon: Leo van Loon Post adres: Maashaven Zuid Zijde 2, 3081 AE Rotterdam Telefoonnummer: +31

Nadere informatie

5 Tips Voor Meer Sollicitatiesucces Snel en eenvoudig 5 stappen in de goede richting

5 Tips Voor Meer Sollicitatiesucces Snel en eenvoudig 5 stappen in de goede richting 5 Tips Voor Meer Sollicitatiesucces Snel en eenvoudig 5 stappen in de goede richting E-book geschreven door Sollicitatiedokter.nl Inhoudsopgave 1. Behandel solliciteren als een baan... pagina 1 2. Wees

Nadere informatie

UWV en School Ex Elize de Bar

UWV en School Ex Elize de Bar UWV en School Ex Elize de Bar 9 december 2013 Brief voor de jongere Beste MBO-afgestudeerde, Ben je op zoek naar werk? UWV helpt je daarbij op weg via www.werk.nl. Op werk.nl kun je werk zoeken, informatie

Nadere informatie

Intro: welke inspiratie kom je halen? Workshop door: Ruud Verhoeven en Feija Doornenbal (Altra)

Intro: welke inspiratie kom je halen? Workshop door: Ruud Verhoeven en Feija Doornenbal (Altra) Intro: welke inspiratie kom je halen? Workshop door: Ruud Verhoeven en Feija Doornenbal (Altra) 1 Mars geeft je energie en NIVEA is verzorgend. Grote merken willen graag dat jij ze onthoudt op hun manier.

Nadere informatie

Utrecht Business School

Utrecht Business School Cursus Controlling & Accounting De cursus Controlling & Accounting duurt ongeveer 2 maanden en omvat 5 colleges van 3 uur. U volgt de cursus met ongeveer 10-15 studenten op een van onze opleidingslocaties

Nadere informatie

Passie, kennis en kernwaarden

Passie, kennis en kernwaarden Passie voor werk Passie, kennis en kernwaarden Onze passie Passie voor werk, passie voor mensen. Vanuit die basis denkt Adecco Group Nederland mee over manieren om werk beter te organiseren en mensen beter

Nadere informatie

Staffing Professionals On Site Services Payrolling

Staffing Professionals On Site Services Payrolling Staffing Professionals On Site Services Payrolling Logistiek Office Finance Industrie De heldere keuzes van Flexpoint flexpoint Dagelijks zijn meer dan 3000 Flexpoint medewerkers aan de slag bij onze opdrachtgevers

Nadere informatie

Ontwikkelingen arbeidsmarkt. Workshop 45 plus. 30 september 2015

Ontwikkelingen arbeidsmarkt. Workshop 45 plus. 30 september 2015 Ontwikkelingen arbeidsmarkt Workshop 45 plus 30 september 2015 Maar er is een klein probleem: het telefoontje Komt nooit En we wachten maar af En wachten En wachten En de wereld gaat zijn eigen weg Zo

Nadere informatie

CarrièreBoost. Praktische begeleiding voor werknemers die zich succesvol willen presenteren op de arbeidsmarkt anno nu

CarrièreBoost. Praktische begeleiding voor werknemers die zich succesvol willen presenteren op de arbeidsmarkt anno nu CarrièreBoost Praktische begeleiding voor werknemers die zich succesvol willen presenteren op de arbeidsmarkt anno nu Op zoek naar een nieuwe baan waar begin ik?! Reorganisatie, inkrimping, u bent ontslagen!

Nadere informatie

Personeelsvoorziening van de toekomst

Personeelsvoorziening van de toekomst Personeelsvoorziening van de toekomst een transitienetwerk voor Noordoost-Brabant Food & Feed Noordoost-Brabant Wie doet over tien jaar het werk? Waar staat uw bedrijf over tien jaar? De crisis voorbij,

Nadere informatie

Kosten: laag Tijdinvestering: laag respons: laag Eisen: minder hoog (werkgever hoopt zo op meer reacties uit de organisatie zelf)

Kosten: laag Tijdinvestering: laag respons: laag Eisen: minder hoog (werkgever hoopt zo op meer reacties uit de organisatie zelf) De arbeidsmarkt De werkgeversmarkt Werkgevers proberen in hun marktkraam zoveel mogelijk zaken uit te stallen die werkzoekenden ervan moeten overtuigen dat de baan, waar zij een vacature voor hebben, de

Nadere informatie

CarrièreBoost. Jezelf succesvol presenteren op de arbeidsmarkt anno nu

CarrièreBoost. Jezelf succesvol presenteren op de arbeidsmarkt anno nu CarrièreBoost Jezelf succesvol presenteren op de arbeidsmarkt anno nu Op zoek naar een nieuwe baan waar begin ik?! Reorganisatie, inkrimping, u bent ontslagen! Veranderingen, verschuivingen u wordt herplaatst!

Nadere informatie

StepStone in cijfers Juni 2015

StepStone in cijfers Juni 2015 StepStone in cijfers Juni 2015 Finding great people for great jobs StepStone in cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 1.120.283 Aantal bezoeken 425.093 Unieke bezoekers 304.291 Aantal vacatures 1172

Nadere informatie

DE PARTICIPATIEWET VOOR U ALS WERKGEVER

DE PARTICIPATIEWET VOOR U ALS WERKGEVER UTRECHT MIDDEN DE PARTICIPATIEWET VOOR U ALS WERKGEVER Doel van de Participatiewet De Participatiewet vervangt de bijstandswet, de Wet sociale werkvoorziening en een deel van de Wajong. Het doel van de

Nadere informatie

wat zijn je kansen? Jij toch ook!? Ik wil later leuk werk! Wist je dat 55% van de jongeren bij het kiezen

wat zijn je kansen? Jij toch ook!? Ik wil later leuk werk! Wist je dat 55% van de jongeren bij het kiezen wat zijn je kansen? Je hebt vast al nagedacht over wat je na de middelbare school wilt gaan doen! Waarschijnlijk ga je nog een opleiding volgen. Maar kun je daarmee straks een baan vinden? Dat gaan we

Nadere informatie

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Grijp je Ambities Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Je dromen verwezenlijken in 7 stappen. Grijp je ambities Brengt je dichterbij je ideaal Geeft je inzicht in jouw persoonlijke

Nadere informatie

Expertisecentrum Plato VAN WERK-NAAR-WERK EN LOOPBAANCOACHING

Expertisecentrum Plato VAN WERK-NAAR-WERK EN LOOPBAANCOACHING Expertisecentrum Plato VAN WERK-NAAR-WERK EN LOOPBAANCOACHING INHOUD WIJ MAKEN ER WERK VAN! 04 PROCEDURE VAN EEN VAN WERK- NAAR-WERKTRAJECT 09 LOOPBAANORIËNTATIE EN LOOPBAANCOACHING 05 OVER EXPERTISECENTRUM

Nadere informatie

Intersectorale mobiliteit. Informatie voor werknemers

Intersectorale mobiliteit. Informatie voor werknemers Intersectorale mobiliteit Informatie voor werknemers Deze folder is onderdeel van een drieluik. Er is ook een folder voor wergevers en professionals. Om belemmeringen in kaart te brengen bij intersectorale

Nadere informatie

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Grijp je Ambities Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Je dromen verwezenlijken in 7 stappen. Grijp je ambities Brengt je dichterbij je ideaal Laat je talenten leven Helpt je het

Nadere informatie

Individuele Reïntegratie Overeenkomsten (IRO)

Individuele Reïntegratie Overeenkomsten (IRO) // NOMIA CONSULTANTS Routeplanner naar Werk Individuele Reïntegratie Overeenkomsten (IRO) Zit u in de WW of WAO dan is het nu mogelijk uw eigen reïntegratiebureau te kiezen. Ook kunt u naar Nomia overstappen

Nadere informatie

(als reorganisatie de aanleiding is) 15 november 2014. Karin Boelens

(als reorganisatie de aanleiding is) 15 november 2014. Karin Boelens Werk naar werk (als reorganisatie de aanleiding is) 15 november 2014 Karin Boelens Inhoud 1 Inleiding... 2 2 Mobiliteit: Werk naar werk... 3 2.1 Voorlichting... 3 2.2 Intakegesprek... 4 2.2.1 Portal Werkinzicht...

Nadere informatie

Meer kansen, meer banen. SW-bedrijven als banenmakelaar

Meer kansen, meer banen. SW-bedrijven als banenmakelaar Meer kansen, meer banen Inleiding Mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt hebben terecht de volle aandacht van de politiek. Vrijwel alle verkiezingsprogramma s besteden er aandacht aan. Het gaat

Nadere informatie

Xcellent. in performance ontwikkeling van mens en organisatie

Xcellent. in performance ontwikkeling van mens en organisatie Xcellent in performance ontwikkeling van mens en organisatie Xpertise Xpert Xact Xcellent + Xpertise Een geslaagd opleidingstraject begint met kennis. Onze kennis, maar ook die van u. P3transfer heeft

Nadere informatie

Onderwerp: Bestrijding werkloosheid ouderen: ouderenambassadeurs

Onderwerp: Bestrijding werkloosheid ouderen: ouderenambassadeurs gemeente Eindhoven Raadsnummer 15R6192 Inboeknummer 15BST00209 Dossiernummer 15.09.251 24 februari 2015 Commissie notitie Onderwerp: Bestrijding werkloosheid ouderen: ouderenambassadeurs Inleiding Duurzame

Nadere informatie

Conclusies enquête The Future Group. November 2015

Conclusies enquête The Future Group. November 2015 November 2015 Conclusies enquête Een zzp er kiest voor zelfstandigheid, vrijheid en ondernemerschap. Daar moet je hem/haar de ruimte voor geven. Verplichte collectieve zaken staan in tegenstelling tot

Nadere informatie

Nieuwsbrief Werken is meedoen

Nieuwsbrief Werken is meedoen Nieuwsbrief Werken is meedoen BEDOELD VOOR DE ONDERNEMERS IN VOORSCHOTEN, LEIDSCHENDAM-VOORBURG EN WASSENAAR Iedereen doet mee! We ondersteunen werkgevers Zoveel mogelijk mensen aan het werk, want werken

Nadere informatie

StepStone in cijfers September 2015

StepStone in cijfers September 2015 StepStone in cijfers September 2015 Finding great people for great jobs StepStone in cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 1.077.987 Aantal bezoeken 384.782 Unieke bezoekers 275.829 Aantal vacatures

Nadere informatie

FULL-TIME MASTER MASTER IN HUMAN RESOURCE MANAGEMENT WORD EEN HR PROFESSIONAL DIE STRATEGISCH EN DUURZAAM KAN MEEDENKEN MET DE ORGANISATIE

FULL-TIME MASTER MASTER IN HUMAN RESOURCE MANAGEMENT WORD EEN HR PROFESSIONAL DIE STRATEGISCH EN DUURZAAM KAN MEEDENKEN MET DE ORGANISATIE FULL-TIME MASTER MASTER IN HUMAN RESOURCE MANAGEMENT WORD EEN HR PROFESSIONAL DIE STRATEGISCH EN DUURZAAM KAN MEEDENKEN MET DE ORGANISATIE CURRICULUM CREDITS HRM: introductie 3 E-Uitdagingen voor HRM 3

Nadere informatie

Informatiebrochure Programma ERVARING TELT

Informatiebrochure Programma ERVARING TELT Informatiebrochure Programma ERVARING TELT Een passend toekomstperspectief voor mensen, die in de laatste fase van de loopbaan hun baan verliezen. Ervaring Telt helpt je op weg! Ervaring Telt: Jouw plan,

Nadere informatie

Outplacement: voor de werknemer

Outplacement: voor de werknemer Outplacement: voor de werknemer Ontslag: een keerpunt voor werkgever en werknemer De aanleiding tot outplacement is een ontslag. Dat kan zijn door een reorganisatie of omdat werknemer en werkgever, om

Nadere informatie

StepStone in cijfers April 2016

StepStone in cijfers April 2016 StepStone in cijfers April 2016 Finding great people for great jobs StepStone in cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 5.579.141 Aantal bezoeken 1.394.184 Unieke bezoekers 803.439 Aantal jobs 5998 De

Nadere informatie

Utrecht Business School

Utrecht Business School Cursus Persoonlijke Effectiviteit De cursus Persoonlijke Effectiviteit duurt ongeveer 2 maanden en omvat 5 colleges van 3 uur. U volgt de cursus met ongeveer 10-15 studenten op een van onze opleidingslocaties

Nadere informatie

Toespraak staatssecretaris H.A.L. van Hoof bij de opening van de miniconferentie O&O-fondsen op 10 september 14.00u in Den Haag

Toespraak staatssecretaris H.A.L. van Hoof bij de opening van de miniconferentie O&O-fondsen op 10 september 14.00u in Den Haag Toespraak staatssecretaris H.A.L. van Hoof bij de opening van de miniconferentie O&O-fondsen op 10 september 14.00u in Den Haag Welkom, blij dat u er bent. Uit het feit dat u met zovelen bent gekomen maak

Nadere informatie

Talentmanagement vanuit organisatie perspectief

Talentmanagement vanuit organisatie perspectief Talentmanagement vanuit organisatie perspectief Geëngageerde medewerkers zijn de juweeltjes van uw organisatie. Deze groep medewerkers werkt met passie, werkt harder, stelt zich effectiever, efficiënter

Nadere informatie

WERK redacteur : Philippe Muyters, Vlaamse minister van Werk

WERK redacteur : Philippe Muyters, Vlaamse minister van Werk WERKEN AAN m a g a z i n e over m e t goesting werken WERK redacteur : Philippe Muyters, Vlaamse minister van Werk Fluitend naar je werk! De Juiste Stoel Waarom talent en competentie even belangrijk zijn

Nadere informatie

Outplacement: voor de werknemer

Outplacement: voor de werknemer Outplacement: voor de werknemer Ontslag: een keerpunt voor werkgever en werknemer De aanleiding tot outplacement is een toekomstig ontslag. Dat kan zijn door een reorganisatie of omdat werknemer en werkgever,

Nadere informatie

OUTPLACEMENT. Wij brengen talent in beweging

OUTPLACEMENT. Wij brengen talent in beweging OUTPLACEMENT Wij brengen talent in beweging Welkom! Lee Hecht Harrison begeleidt als wereldmarktleider meer dan 250.000 mensen en doet dit met de hoogste slagingspercentages. Talentontwikkeling en outplacement;

Nadere informatie

Duurzaam inzetbaar blijven doe je zelf

Duurzaam inzetbaar blijven doe je zelf Nationaal Onderzoek duurzame inzetbaarheid 2013 laat zien: Duurzaam inzetbaar blijven doe je zelf Duurzame inzetbaarheid, het is best wel belangrijk, ondanks (of misschien juist wel dankzij) de economische

Nadere informatie

PERSOONLIJKE DIGITALE AANDACHT WERKT

PERSOONLIJKE DIGITALE AANDACHT WERKT PERSOONLIJKE DIGITALE AANDACHT WERKT PERSOONLIJKE DIGITALE AANDACHT WERKT INHOUDSOPGAVE Meer mensen aan het werk... 3 70% van de tijd administratief bezig... 3 Waarom we het doen... 3 Dit moet veranderen...

Nadere informatie

MINI-WHITEPAPER Personeel werven de mogelijkheden

MINI-WHITEPAPER Personeel werven de mogelijkheden MINI-WHITEPAPER Personeel werven de mogelijkheden Als uw bedrijf groeit of als één van uw werknemers het bedrijf verlaat, heeft u nieuw personeel nodig. U heeft echter zelf niet de tijd en/of de kennis

Nadere informatie

Jong en veelbelovend

Jong en veelbelovend Jong en veelbelovend Geen bedrijf kan zonder jong talent. Ook Facilicom niet. Maar in tijden van krimp is het moeilijk om plekken voor hen te creëren. Hoe gaan jonge talenten hiermee om? Denken ze een

Nadere informatie

Intersectorale mobiliteit. Informatie voor werkgevers

Intersectorale mobiliteit. Informatie voor werkgevers Intersectorale mobiliteit Informatie voor werkgevers Deze folder is onderdeel van een drieluik. Er is ook een folder voor werknemers en professionals. Om belemmeringen in kaart te brengen bij intersectorale

Nadere informatie

www.ludenstraining.nl Trainingen voor Young Professionals

www.ludenstraining.nl Trainingen voor Young Professionals www.ludenstraining.nl Trainingen voor Young Professionals Rendement van talent Porties VAN GOED NAAR Ludens Talentontwikkeling is een jong trainingsbureau met veel ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in

Nadere informatie

Hoofdlijnen voor het plan van aanpak voor de bestrijding van jeugdwerkloosheid 2013 2014

Hoofdlijnen voor het plan van aanpak voor de bestrijding van jeugdwerkloosheid 2013 2014 Hoofdlijnen voor het plan van aanpak voor de bestrijding van jeugdwerkloosheid 2013 2014 Aanpak jeugdwerkloosheid In een brief van 5 maart jl. hebben de Ministeries van SZW en OCW aangegeven dat zij een

Nadere informatie

Bij U-Boss word ik altijd warm ontvangen en doen ze echt hun best voor je. Pieter de Haan Uitzendkracht

Bij U-Boss word ik altijd warm ontvangen en doen ze echt hun best voor je. Pieter de Haan Uitzendkracht mijn hart ligt bij een kleinschalige organisatie met een hoogwaardige dienstverlening. Waar mensen hun klanten kennen en waar ze hart voor de zaak hebben Ed Bos Directeur U-Boss Uitzendbureau is de kleinschalige

Nadere informatie

Nieuwe kans op extra instroom

Nieuwe kans op extra instroom Nieuwe kans op extra instroom Focus op de arbeidsmarkt Naast het erkennen van leerbedrijven is Calibris verantwoordelijk voor ontwikkeling en onderhoud van kwalificaties in de sectoren zorg, welzijn en

Nadere informatie

Hoe kan uw bedrijf de kansen op werk voor jongeren vergroten?

Hoe kan uw bedrijf de kansen op werk voor jongeren vergroten? Menukaart voor Werkgevers Hoe kan uw bedrijf de kansen op werk voor jongeren vergroten? Hoe kan uw bedrijf de kansen op werk voor jongeren vergroten? Duizenden jongeren zijn op zoek naar werk. Ze zijn

Nadere informatie

Jong zijn zonder zorgen. Dit is Leon. www.s-p-a.be. tijdenveranderen.be. PNA-9985 PRODUCTIE EN MEDIA verkiezingen 2014_148x105_16pag_VERSIE SPA.

Jong zijn zonder zorgen. Dit is Leon. www.s-p-a.be. tijdenveranderen.be. PNA-9985 PRODUCTIE EN MEDIA verkiezingen 2014_148x105_16pag_VERSIE SPA. Jong zijn zonder zorgen. Dit is Leon. tijdenveranderen.be www.s-p-a.be PNA-9985 PRODUCTIE EN MEDIA verkiezingen 2014_148x105_16pag_VERSIE SPA.indd 1 24/02/14 11 NA-9985 PRODUCTIE EN MEDIA verkiezingen

Nadere informatie

Samenwerken bij werving & selectie en talentontwikkeling

Samenwerken bij werving & selectie en talentontwikkeling Samenwerken bij werving & selectie en talentontwikkeling Talentenpool: 2 Juni 2016 Nijmegen Nico Sekeris Talentenpool: Flexibilisering en werkzekerheid kan samen Airbnb concepten versterken werving & selectie

Nadere informatie

Hoe staat het er voor? Inclusieve Arbeidsmarkt: Kansen voor iedereen!?!? Inclusieve Arbeidsmarkt: Kansen voor iedereen!

Hoe staat het er voor? Inclusieve Arbeidsmarkt: Kansen voor iedereen!?!? Inclusieve Arbeidsmarkt: Kansen voor iedereen! Inclusieve Arbeidsmarkt: Kansen voor iedereen!?!? Presentatie voor de Conferentie Inclusieve Arbeidsmarkt georganiseerd door Venturaplus en Zowelwerk, De Lawei, Drachten, 4 april 2016 Jouke van Dijk, Hoogleraar

Nadere informatie

Allereerst wil ik de organisatoren van deze dag, de Stichting Lezen en Schrijven

Allereerst wil ik de organisatoren van deze dag, de Stichting Lezen en Schrijven Toespraak staatssecretaris Klijnsma van Sociale Zaken en Werkgelegenheid tijdens het bedrijvencongres Samen scholen, pure winst! op 11 september 2009 in Eindhoven. Dames en heren, Allereerst wil ik de

Nadere informatie

Passie voor Techniek in goede banen leiden van opleiden naar duurzaam aantrekkelijk

Passie voor Techniek in goede banen leiden van opleiden naar duurzaam aantrekkelijk Passie voor Techniek in goede banen leiden van opleiden naar duurzaam aantrekkelijk Misja Bakx Directeur Matchcare Agenda 1. Arbeidsmarkt ontwikkelingen en veranderingen 2. Trends in de rol van onderwijs,

Nadere informatie

Nieuwe kansen voor intermediairs

Nieuwe kansen voor intermediairs 1 Bemiddeling van werkzoekenden met een arbeidsbeperking Nieuwe kansen voor intermediairs De komende jaren is het aan werk helpen van werkzoekenden met een arbeidsbeperking een groot thema. In 2026 moet

Nadere informatie

Workshop Werk vinden met Social Media. WiFi-netwerk: COLOR BC Wachtwoord: akvt33rx

Workshop Werk vinden met Social Media. WiFi-netwerk: COLOR BC Wachtwoord: akvt33rx Workshop Werk vinden met Social Media WiFi-netwerk: COLOR BC Wachtwoord: akvt33rx Programma 13.00 Start 13.15 Wat is Social Media Waarom is Social Media belangrijk bij het vinden van een baan? 13.30 Linkedin

Nadere informatie

Eigenlijk ben ik in dienst van mijn personeel

Eigenlijk ben ik in dienst van mijn personeel Eigenlijk ben ik in dienst van mijn personeel De weg die u met uw bedrijf bent ingeslagen is duidelijk! Iedereen, van jongste medewerker tot het voltallige management, kent de doelen. Deze zijn zorgvuldig

Nadere informatie

BAANBREKEND AL MEER DAN 50 JAAR IN KANTOORPERSONEEL. Uitzenden, payrolling, werving & selectie voor werk op elk niveau

BAANBREKEND AL MEER DAN 50 JAAR IN KANTOORPERSONEEL. Uitzenden, payrolling, werving & selectie voor werk op elk niveau BAANBREKEND AL MEER DAN 50 JAAR BAANBREKEND Uitzenden, payrolling, werving & selectie voor werk op elk niveau IN KANTOORPERSONEEL De Koning uitzendbureau is een van de langst bestaande uitzendorganisaties

Nadere informatie

Het gebruik van wetenschappelijke kennis bij het managen van vastgoed in de gemeentelijke sector

Het gebruik van wetenschappelijke kennis bij het managen van vastgoed in de gemeentelijke sector Het gebruik van wetenschappelijke kennis bij het managen van vastgoed in de gemeentelijke sector 1 Inhoudsopgave Introductie Onderzoekskader Methodologie Resultaten Conclusie Aanbevelingen 2 Introductie

Nadere informatie

Dank je wel voor het aanvragen en downloaden van dit e-book over Antwoorden op moeilijke sollicitatievragen.

Dank je wel voor het aanvragen en downloaden van dit e-book over Antwoorden op moeilijke sollicitatievragen. Inhoudsopgave Voorwoord... 3 Solliciteren is te leren... 4 Algemene tips voor het sollicitatiegesprek... 4 Goede voorbereiding is het halve werk!... 5 7 (moeilijke) vragen bij solliciteren en (positieve)

Nadere informatie

Maartje Voorbeeld 10.03.2014

Maartje Voorbeeld 10.03.2014 Maartje Voorbeeld 10.03.2014 Maartje Voorbeeld / 10.03.2014 / Inzetbaarheidsscan 2 Ben jij duurzaam inzetbaar? Blijf van waarde in de wereld van werk Iedereen wil graag gezond, productief en met plezier

Nadere informatie

Trends & ontwikkelingen in recruitment

Trends & ontwikkelingen in recruitment Trends & ontwikkelingen in recruitment dinandjansen@planet.nl A. Dwarse Denkers A1. Bain & Company Wij trekken nu in de hele wereld goede mensen bij andere consultants weg. Bij veel van onze concurrenten

Nadere informatie