Mii TECHNOLOGY TO ENJOY

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Mii TECHNOLOGY TO ENJOY"

Transcriptie

1 Mii TECHNOLOGY TO ENJOY

2

3 Welkm in een nieuwe wereld waarin u centraal staat. Waar innvatie en techniek maar één del hebben: uw rijplezier. Een wereld waar technlgie u wil helpen ten vlle van het leven te genieten. MIJN Mii Die nieuwe wereld heeft ns nu de SEAT Mii pgeleverd, een aut die uw kijk p de dingen zal veranderen. Neem plaats achter het stuur en niets is ng hetzelfde. Parkeerplaatsen zijn grter. Het verkeer tijdens de spits vltter. Zelfs uw favriete restaurantjes lijken plts veel dichterbij. De SEAT Mii is ptimale ruimte en efficiëntie vr uw dagelijkse verplaatsingen in de stad. Hij heeft de nieuwste en beste veiligheidstechnlgie, en bvendien een verrassend ruime kffer. Dus vertrek gerust p vakantie wanneer u daar maar zin in hebt. Het leven is zveel intenser met de SEAT Mii.

4 ALLE KANTEN UIT Drie- f vijfdeurs. U kiest De SEAT Mii past veral. En u past in de SEAT Mii. Of u nu gaat vr de drie- f de vijfdeurs, intelligent interieurdesign zrgt ervr dat elke centimeter ruimte ptimaal wrdt benut. Kies in de driedeurs vr het SEAT Easy Entry-systeem*. Trek aan de hendel en de vrzetels kantelen en schuiven handig naar vr zdat uw passagiers gemakkelijk kunnen in- en uitstappen. Maar sms is het gewn handiger met vijf. Om vrienden p te pikken, de kinderen weg te brengen f de hnd "uit te laten". De vijfdeurs Mii: cmpact, charismatisch en praktisch in de stad. * Onderdeel van het als ptie verkrijgbare pack zetel p Reference.

5

6 BARSTENSVOL ENERGIE De Mii Ecmtive Supercmpact. Superefficiënt. Een superaut. Onze unieke Ecmtive-mtren hebben een geruststellend lage CO2-uitstt en budgetvriendelijk verbruik. De SEAT Mii Ecmtive is zelfs een van de milieuvriendelijkste en zuinigste aut's p de markt. En met een CO2-uitstt van maar 94 g/km is de E-Ecmtive een van de grenste aut's in zijn segment. Dat was mgelijk dr zeer geavanceerde technlgie, zals ns innverende remenergierecuperatiesysteem. Bij het remmen kmt energie vrij. Energie die meestal gewn verlren gaat. Met intelligente techniek kan die energie echter wrden gerecupereerd en gebruikt vr de elektrische systemen van uw aut, waardr het verbruik en de CO2-uitstt dalen. Maar dat is ng maar een deel van het verhaal. Een Start/Stp-systeem schakelt de mtr autmatisch uit wanneer uw aut stilstaat, met pnieuw een lager verbruik en minder emissies als resultaat. Duw het kppelingspedaal in en de mtr start weer. En dat allemaal znder te raken aan het karakteristieke SEAT-rijplezier. De Mii staat vr vluit leven.

7

8 RUIMTE IN OVERVLOED Alles past erin De SEAT Mii is afgewerkt als een grtere aut uit een hgere klasse. Maak uw keuze uit een gamma bekledingen die perfect bij uw Mii passen. Zet de kers p de taart met het stuur en de versnellingspkknp in leder uit het als ptie verkrijgbare Pack Sprt, Pack Chic White en Pack Chic Blue. Maar als er iets is dat indruk maakt in de SEAT Mii, dan is het wel het plaatsaanbd. Het ruime interieur biedt vier cmfrtabele zitplaatsen, en naast een vijfdeurs is er k een driedeurs met handig Easy Entry-instapsysteem. De gulle kffer is 251 liter grt, meer dan geneg plaats dus vr een weekendje weg. Hebt u ng meer ruimte ndig, dan klapt u gewn de achterzetels neer.

9

10 WAAROM GENOEGEN NEMEN MET MINDER? Maak een statement. Glip dr het verkeer. Kies vr de Mii Innverend rijplezier? De SEAT Mii zrgt ervr. Zijn fantastische prestaties, uitstekende wendbaarheid en cncept, dat hem ideaal maakt vr zwel de stad als de pen weg, zullen u anders den aankijken tegen autrijden. En wel hierm De SEAT Mii is verkrijgbaar met drie efficiënte mtren, een 1.0 van 60 pk, 1.0 Ecfuel (CNG) van 68 pk en een 1.0 van 75 pk, die allebei ntwikkeld werden vr maximale prestaties bij een verrassend laag verbruik. Met de nieuwste Ecmtivemtren legt u zelfs ng meer kilmeters af, met een ng lager verbruik en een ng beperktere CO2-uitstt. De cmbinatie van autmatische (SQ) f handgeschakelde versnellingsbak en cmpact en sterk design maakt de Mii vinnig en zelfverzekerd in de stad. En m u te laten genieten van zijn buitengewne wendbaarheid in elke bcht is de SEAT Mii vrzien van een hele reeks systemen die de actieve en passieve veiligheid verhgen. Het Safety Assist scant bijvrbeeld het verkeer vóór de aut en remt autmatisch als een aanrijding dreigt. Als het p remmen aankmt, zrgt het standaard geïnstalleerde ABS, gecmbineerd met de ESC-stabiliteitsregeling, vr vertruwenwekkende, prgressieve remkracht. Iets waarver u zich dus alvast geen zrgen meer heft te maken, en ng een reden waarm de SEAT Mii zveel rijplezier biedt.

11

12 WEES EEN TRENDSETTER Hightech fun Om mee te zijn met zijn tijd met een wagen er niet alleen ged uitzien maar k slim zijn. Daarm is de Mii uitgerust met de nieuwste multimedia-, navigatie- en cmmunicatietechnlgie m ervr te zrgen dat u nderweg nit meer ffline bent. Het SEAT Prtable System Live* zit vl functies vr een meer respnsieve, intelligente en aangename ervaring achter het stuur: nline zeken, navigatie via spraakherkenning en infrmatie van de brdcmputer via een druk p een knp. De Seat Mii: beauty met brains. * Inclusief 1 maand gratis Live Services. Levenslange service beschikbaar via de Garmin Fresh Shp. Cntacteer uw verdeler vr meer infrmatie.

13 NAVIGATIESYSTEEM. De navigatiefunctie van het SEAT Prtable System laat u met behulp van het 5" grte aanraakscherm alternatieve rutes kiezen p basis van de huidige verkeerssituatie. Uw bestemming inveren kan k met gesprken cmmand's. Bvendien krijgt u real-time verkeersinfrmatie dr verbinding te maken met het internet via Bluetth -tethering p je smartphne. U kunt k gebruik maken van Bluetth m tegang te krijgen tt uw lijst met cntactpersnen en te bellen via de luidsprekers van de aut. ECOTRAINER. Het SEAT Prtable System Live* mvat een nieuwe functie genaamd Ec Trainer, waarmee u uw rijgedrag en de impact p het milieu in de gaten kunt huden en desnds kunt aanpassen. De feedback van de Ec Trainer zal u leren he u een efficiëntere en meer verantwrdelijke chauffeur wrdt. Cntrleer de status van uw rit, kies verschillende uitdagingen in de trainingsfunctie en drlp de tips vr een zuinigere rijstijl. Wanneer u klaar bent met rijden, kunt u met de Ec Trainer uw verbruiksstatistieken bekijken, ritten pslaan en verschillende trajecten met elkaar vergelijken. LIVE CONNECTIVIT Y*. Blijf verbnden nderweg dankzij nline search. Ontvang real-time verkeersinfrmatie, inclusief rute aanbevelingen en fileprblemen, evenals weerupdates. Gebruik de Mijn Omgeving functie m direct tegang te krijgen tt nuttige infrmatie, zals dichtstbijzijnde tankstatins, parkeerplaatsen, restaurants, De zekfunctie tnt k telefnnummer, adres en recensies van de plaatsen langs uw rute. BOORDCOMPUTER. Alle infrmatie die u ndig hebt, met een druk p de knp. De brdcmputer hudt cntinu in de gaten he uw Mii presteert, en geeft zijn infrmatie weer p het SEAT Prtable System. U kmt bijvrbeeld te weten wat uw huidige verbruik is en heveel kilmeter u ng kunt afleggen. U weet dus altijd exact wanneer de vlgende tankbeurt er aankmt. Maar hij biedt ng tal van andere handige infrmatie, zals de buitentemperatuur, het antivriesniveau en een digitale terenteller. RADIO/CD/MP3. Het mediasysteem geeft u de vlledige cntrle ver de audi-mgeving in uw SEAT Mii. U kiest niet alleen radizenders p basis van hun naam en wijst aan elk daarvan symblen te, maar regelt k grafisch vr elke zne in het interieur het vlume en de lage en hge tnen. Gebruik de cd- en mp3-functie m nummer per nummer dr uw cd-verzameling te bladeren, f zek naar nummers p mapnaam. Het systeem is vrzien van een sleuf vr MicrSDkaartjes en een Bluetth functie m de muziek p uw smartphne te streamen. Dus de muziekverzameling in uw SEAT Mii is snel bijgewerkt. En terwijl u luistert, verschijnt uiteraard de albumcver p het scherm. *Inclusief 1 maand gratis Live Services. Levenslange service beschikbaar via de Garmin Fresh Shp. Cntacteer uw verdeler vr meer infrmatie.

14 ALLES WAT U ZICH MAAR KUNT WENSEN Alles wrdt makkelijker HALOGEENKOPLAMPEN. 's Nachts rijden f in slecht en dnker weer: geen prbleem. De halgeenkplampen van de SEAT Mii zrgen vr de ndige verlichting, wat k de mstandigheden en waar u k naarte wilt. *Beschikbaar als ptie ELEKTRISCH BEDIENDE EN VERWARMDE ZIJSPIEGELS*. Alles ziet er anders uit vanuit de SEAT Mii. Met de elektrisch van binnenuit bediende en verwarmde zijspiegels vergeet u snel he aangedampte spiegels er k alweer uitzagen.

15 SNELHEIDSREGELAAR*. De SEAT Mii is niet alleen een aut vr de stad. Dankzij de snelheidsregelaar zijn lange afstanden net z cmfrtabel. Stel de snelheid in en haal uw vet van het gaspedaal. Z gemakkelijk is het. SEAT SOUND SYSTEM 1.1*. Radi/cd/mp3 met aux-ingang. Rijd met de perfecte sundtrack p de achtergrnd. Uw SEAT Mii speelt al uw favriete muziek, p cd en mp3. SAFETY ASSIST*. Rijden in de stad is niet altijd eenvudig, maar daarm heft het niet nveilig te zijn. Als de bestuurder vóór u plts p de rem trapt, is het Safety Assist er m u te beschermen.

16 RELAX EN GENIET Elke rit is genieten AIRCONDITIONING*. PANORAMISCH ZONNEDAK*.

17 LEDEREN STUUR MET DRIE SPAKEN*. SEAT PORTABLE SYSTEM*. * ELEKTRISCH BEDIENDE ZIJSPIEGELS*. *Beschikbaar als ptie UITSCHAKELBARE PASSAGIERSAIRBAG*.

18 VOOR U EN HET MILIEU Efficiënte mtren Bij SEAT nemen we ns engagement t..v. de bescherming van het milieu ernstig. Om dat te bewijzen, hebben we er de technlgie vr ntwikkeld, znder vermgen f prestaties p te fferen. Dankzij de Ecmtive-mtren van SEAT rijdt u met enkele van de BRAKE & STOP NEUTRAL BRAKE & STOP NEUTRAL zuinigste en milieuvriendelijke aut's die vandaag verkrijgbaar zijn. Uiterst geavanceerde technlgie helpt de uitstt van CO2, het verbruik en de gebruiksksten te verlagen znder te raken aan het schitterende SEAT-rijplezier. Gemiddeld verbruik: 4,1-4,7 l/100 km. Gemiddelde CO2-emissies: g/km. CLUTCH ACTIVATED FIRST GEAR CLUTCH ACTIVATED FIRST GEAR START/STOP-SYSTEEM. Met dit systeem bespaart u brandstf en verlaagt u de uitstt van CO2. Het Start/Stp-systeem wrdt actief als u de versnellingspk in neutraal zet. De mtr schakelt zich vlledig uit en ligt stil tt u het kppelingspedaal induwt. Wilt u weer vertrekken, dan duwt u gewn het kppelingspedaal in en zet u de aut in de eerste versnelling. De mtr start autmatisch.

19

20 TOTALE VEILIGHEID Wij zrgen ervr De SEAT Mii heeft de geavanceerdste systemen vr actieve en passieve veiligheid en behaalde de maximale scre van vijf sterren in de crashtests van Eur NCAP*. U kunt dus van elke rit genieten znder zich zrgen te heven maken. ESC vr stabiliteit tijdens het rijden, Safety Assist vr rijden in de stad en het standaard geïnstalleerde ABS zrgen alle vr een veiligere rijervaring, in elke situatie. Neem plaats in uw SEAT Mii en weet u beschermd dr hfd- en brstairbags aan bestuurders- en passagierszijde. Dankzij de grdelwaarschuwing vergeet niemand ng de grdel vast te klikken. Achterin kunnen kinderzitjes vastgemaakt wrden met de isofix-bevestigingspunten en de tpverankering, zdat ze veilig p hun plaats blijven zitten. * Gedetailleerde infrmatie vindt u p

21 PARKEERSENSOREN ACHTERAAN. Met z'n mie aut wilt u uiteraard niet dat andere te dicht in de buurt kmen. Geen prbleem. De parkeersensren achteraan helpen u een veilige afstand te bewaren tussen uw Mii en de aut die achter u geparkeerd staat. SAFETY ASSIST. Het Safety Assist-systeem scant de zne vóór de aut met een laser. Op basis daarvan bepaalt het de afstand tussen de aut en een vrwerp ervr. Merkt het systeem dat de afstand te klein wrdt, dan remt het autmatisch m een aanrijding te vermijden. AIRBAGS. Of u nu een lange f krte rit maakt, samen f alleen, altijd bent u vrbereid p wat er nderweg kan gebeuren. Vel u ttaal beschermd in uw SEAT Mii dankzij twee hfd- en brstairbags vraan.

22 LIEFDE OP HET EERSTE GEZICHT Er is een Mii vr iedereen REFERENCE / ABS (Anti Blcking System) / Bestuurder en passagierairbags (2) / Zijdelingse airbags vraan (2) / ISOFIX vrbereiding achteraan + Tp Tether / Waarschuwigingssignaal vr de veiligheidsgrdel (geluidssignaal en visueel) vr- en achteraan / Buitenspiegelbehuizing in het zwart / Buitenspiegels manueel regelbaar / Bumpers in ketswerkkleur / Halgene kplampen / Dagrijlichten / Deurhandgrepen in het zwart / Stalen Velg 5Jx14" / Stuurwiel met 3 armen / In één deel neerklapbare achterbank / Znnekleppen vr bestuurder en passagier / 12-vlt stpcntact vraan / Stuurklm regelbaar in de hgte

23

24 STYLE Het dashbard van de SEAT Mii, met SEAT Sund System en stuurwiel met drie spaken. BOVENOP UITRUSTINGSNIVEAU REFERENCE / Stuurbekrachtiging / Centrale vergrendeling met afstandsbediening / Easy-entry / Elektrische ruiten vraan / 14" wieldeksel "EFA" / Afsluitbaar handschenkastje / Buitenspiegelbehuizing in ketswerkkleur / Deurhandgrepen in ketswerkkleuren Zien is gelven Wilt u exact weten he uw nieuwe Mii eruit kan zien, surf dan naar en ga aan de slag. Met de Car Cnfiguratr maakt u snel en handig uw ideale SEAT. Laat uw creativiteit de vrije lp en kies de kleur, de mtr, de velgen en zelfs de accessires die het best bij u passen. Prbeer het zelf. We durven wedden dat u er niet aan kunt weerstaan m er meer dan één te ntwerpen. Ziet er ged uit. Het lg achteraan is het centrale element in de riginele SEAT-styling.

25

26 Mii, MYSELF AND I Laat stijl spreken Stijl is iets persnlijks. Met de prachtige extra's uit de als ptie verkrijgbare Style Packs maakt u uw Mii exact zals u hem wilt. Mii PACK CHIC WHITE Lks zijn niet alles. Maar waarm er niet vr gaan als u kunt kiezen vr een paar pvallende stijlaccenten! De Mii Style met pack Chic White beschikt ver 14" lichtmetalen velgen "SILVA" en elektrisch bediende en verwarmde zijspiegels. Gaat u vr chic, dan is dat niet alleen aan de buitenkant. Ok aan de binnenkant. Al helemaal met het SEAT Sund System 1.1 met zes luidsprekers, de lederen bekleding van stuurwiel en versnellingspk, en het Pack Seats, dat in de driedeursversie k de Easy Entry-functie vr de vrzetels bevat. Mii PACK CHIC BLUE Chic zijn, draait helemaal rnd uw eigen stijl bepalen. Daarm beschikt de Mii Style met het Pack Chic Blue ver een specifieke ketswerkkleur en bekleding, 14" lichtmetalen velgen "SPIRITED", elektrisch bediende en verwarmde zijspiegels en een stijlvl interieur met blauwe accenten. Stap snel in in uw Mii Style Pack Chic Blue met de Easy Entry-functie, draai de vlumeknp van het het SEAT Sund System 1.1 met zes luidsprekers m en ervaar het gevel van de lederen bekleding van stuurwiel en versnellingspk. Très chic. Mii PACK SPORT Schitterende 15 lichtmetalen velgen "ANIA", cle dnker getinte ruiten, een lederen stuurwiel en versnellingspk. Klinkt ged? Het Mii Sprt Style Pack bepaalt de nrm en det er dan znder prbleem ng een schep bvenp. De sprtphanging en mistlichten vraan zetten zijn atletische ptentieel extra in de verf. Het Seats Pack, met Easy Entry-functie vr de vrzetels in de driedeursversie, hudt hem veelzijdig. En dankzij elektrisch bediende en verwarmde zijspiegels, bvenp eigen ketswerkkleuren en een specifieke bekleding, steekt hij met kp en schuders bven de rest uit. De Mii Style Sprt is een regelrechte winnaar. CHIC PACK WHITE.

27 CHIC PACK BLUE. SPORT PACK.

28 UW STIJL, IN ZWART & WIT Persnaliseer uw Mii Smmige keuzes in het leven zijn echt wel zwart f wit. Chic f casual? Geraffineerd f cl? Elke dag nemen we beslissingen die mee bepalen he we willen dat de wereld ns ziet. En dat geldt k vr uw Mii. Met kleurenpacks vr uw ketswerk en stickerpacks geeft u uw Mii een klassieke, tijdlze lk. Kies gewn vr de afwerking die het beste bij uw stijl en karakter past en zrg ervr dat uw Mii duidelijk maakt wie u bent. EXTERIOR BLACK PACK. Zwart is het nieuwe zwart. De zwarte buitenspiegels geven uw prfiel een cle, stedelijke lk. Deze indruk wrdt vervlledigd met de 14" SILVA lichtmetalen velgen in knap zwart.

29 EXTERIOR WHITE PACK. Trek de aandacht met uw Mii in een elegant wit kleedje, met witte 14" SILVA lichtmetalen velgen die perfect bij de witte buitenspiegels passen. Zuiver, chic en p en tp stijlvl. STICKERPACKS. Veg een bijkmende individuele tets te aan uw Mii met een zwart f wit Stickerpack.

30 Mii I-TECH Slim en stijlvl Het I-TECH-gamma luidt een nieuw tijdperk van intelligent rijden in, met de nieuwste technlgie en exclusieve kenmerken vr ng meer slimme uitrusting en design p de weg. De nieuwe SEAT Mii I-TECH is uitgerust met nlinetechnlgie die vr een glednieuwe rijervaring zrgt. Met het SEAT Prtable System Live¹ kunt u nline zeken en ntvangt u up-t-date infrmatie ver het weer en het verkeer, alsk infrmatie ver de beste plaatsen m te bezeken tijdens uw reis. Hij is k uitgerust met 6 luidsprekers zdat u ptimaal van uw favriete muziek kunt genieten. De Mii I-TECH vergeet k het stijlaspect niet, met een exclusief I-TECH-lg p de deurlijst en flanken. Binnenin wrdt u in de watten gelegd met een leren stuur en versnellingspk, een dashbardpaneel in Shira Grey en de prachtige Barcelna zetelbekleding. 1 Eén maand Live Services gratis. Levenslange service te kp in de Garmin Fresh-winkel. Raadpleeg uw dealer vr meer infrmatie.

31

32 OMDAT DESIGN TELT De stijlvlle nieuwe Mii by MANGO Wanneer innvatief design en technlgie gekppeld wrden aan cle stadsmde, is het resultaat een aut die perfect uw stijl weerspiegelt. Ontdek de Mii by MANGO: het resultaat van een zeer bijzndere samenwerking tussen SEAT en MANGO. De Mii by MANGO weet de aandacht te trekken met zijn Atm Grey hgglanzende spiegelkappen en stijlvlle 15" lichtmetalen velgen en verchrmde sierlijsten. Kies vr een ketswerk in chic Glam Beige f elegant Deep Black m u altijd van uw beste zijde te laten zien. Het elegante zwarte interieur met beige details mvat fantastische geperfreerde Alcantara zetels, terwijl de beige MANGO-stiksels p het leren stuur en de versnellingspk een discrete maar zeer mdieuze tets vrmen een herinnering aan het icnische merk achter deze aut. De nieuwe SEAT Mii by Mang zit brdevl kleine, elegante details die uw unieke stijl uitdrukken en heeft tegelijk een chic en gedurfd design, ideaal m te paraderen dr de straten van de stad. * Beige versie.

33

34 BEKLEDING Innerlijke schnheid Stap in en vel u meteen thuis. Vr de bekledingen van de SEAT Mii wrden enkel materialen van de beste kwaliteit gebruikt, als perfecte aanvulling p uw stijl. U verdient het. Reference /R/ Style /St/ Chic Pack White /ChW/ Chic Pack Blue /ChB/ Sprt Pack /Sp/ I-TECH /I/ Mii by MANGO Deep Black /MMb/ Mii by MANGO Glam Beige /MMg/ Standaard Optineel * Mii 3-deurs. PRAGA AC + PCH* + PA1 + PS2 CABALLERO BLACK AA Mii R CABALLERO DUBLIN AB ChW St

35 BARCELONA AA + PSS* + PA2 / 01 + PIT Sp BARCELONA (blauwe brd) 13 + PCH* + PB1 + PS2 I ALCANTARA BLACK (grijze brd) MC + PLC / MB + PCH* + PA1 + PS2 + PGW / MA + PSS* + PLG St ChW Sp I ChB ALCANTARA BLACK (glam beige brd + stiksel) 18 + PBM / PMB MMb MMg

36 KLEUREN Alle gen p u gericht WIT¹ B4B4* SUNFLOWER GEEL T1T1* Mii R St ChW ChB Sp Mii R St ChW Sp I REFLEX ZILVER 8E8E** I TORNADO ROOD G2G2* Mii R St ChW ChB Sp Mii R St ChW Sp I SILVER LEAF 7B7B** I GLAM BEIGE¹ J4J4*** Mii R St ChW Sp R I St ChW Sp Reference /R/ Style /St/ Chic Pack White /ChW/ Chic Pack Blue /ChB/ Sprt Pack /Sp/ I-TECH /I/ Standaard Optineel * Sft ** Metallic *** Custm ¹ Niet beschikbaar met Wh ite Pack. DEEP BLACK² 2T2T** Mii R St ChW ChB Sp I NIGHT BLUE Z2Z2** Mii R St ChW ChB Sp I ² Niet beschikbaar met Black Pack.

37 VELGEN De wereld aan uw veten 14" WIELDEKSEL NOA 14" ALUVELG SILVA St R ChW 14" WIELDEKSEL EFA 14" ALUVELG SPIRITED ChB St 14" ALUVELG SILVA WIT St ChW 14" ALUVELG SILVA ZWART St 14" ALUVELG SPIRITED TITANIUM ChW 15" ALUVELG ANIA St Sp I

38 SEAT SERVICE Ttale service. Ttale gemedsrust. KOETSWERK EN LAK ORIGINELE SEAT ONDERDELEN VERZEKERING FINANCIERING SEAT SERVICE NETWERK NAZICHT EN ONDERHOUD SEAT SERVICE MOBILITY ORIGINELE SEAT ACCESSOIRES 2 JAAR GARANTIE 2 JAAR GARANTIE OP HERSTELLINGEN 12 JAAR GARANTIE TEGEN ROEST VERVANGWAGEN

39 Vlledig gamma van SEAT diensten ntwrpen m u te beschermen en ttale gemedsrust te bieden SEAT SERVICE MOBILITY* 2 JAAR GARANTIE OP HERSTELLINGEN Tijdens de eerste vijf jaren na de aankp is uw SEAT autmatisch en znder Vr alle herstellingen aan uw SEAT, uitgeverd dr een SEAT Service extra ksten gedekt dr de SEAT Service Mbility. De SEAT Service Mbility Partner met riginele SEAT-nderdelen, krijgt u 2 jaar garantie p materiaal biedt u bijstand in iedere situatie waarin uw SEAT immbiel is gewrden en werk. Wij verbinden ns daarte ngeacht de kilmeterstand, ten einde (technische panne, ngeval, lekke band, ). Wij zeken altijd naar een het hgste veiligheids- en betruwbaarheidsniveau van de SEAT-wagens te plssing die het best vldet aan uw beheften: herstelling ter plaatse, een handhaven. vervangwagen, verver naar huis f het verder zetten van de reis vr u en uw passagiers, f zelfs een verblijf in een htel. 3 JAAR GARANTIE OP DE LAK Wanneer binnen de drie jaar, vlgend p de levering van uw SEAT, de lak een fut zu vertnen wrdt hieraan verhlpen vr zver de wagen na ngeval hersteld werd vlgens de SEAT-nrmen. ACCESSOIRES Als u uw SEAT wenst aan te passen aan uw persnlijke smaak, kan de SEAT 12 JAAR GARANTIE TEGEN DOORROESTSCHADE Service Partner u een bijznder ruim assrtiment van riginele accessires Wij willen dat u z lang mgelijk van uw SEAT kunt genieten. Daarm bieden aanbieden, van kinderzitjes tt bagagerekken. Ieder nderdeel werd speciaal wij een restgarantie van 12 jaar. Uw SEAT heeft een vlledig verzinkt afgestemd p de afmetingen van uw eigen vertuig en getest vlgens de ketswerk, wat hem immuun maakt tegen alles wat de elementen in pett allerhgste kwaliteitsnrmen. kunnen hebben. 2 JAAR GARANTIE ZONDER KILOMETERBEPERKING VERVANGWAGEN Met de garantie p nieuwe wagens bent u gedurende 2 jaar veral in Eurpa Deze service wrdt verleend dr ns netwerk van SEAT Service Partners. gedekt, ngeacht het aantal kilmeters dat u rijdt met uw nieuwe SEAT. Wanneer u uw wagen achterlaat vr nderhud f herstelling, kunt u tegen Tijdens de eerste 2 jaar na levering zijn alle wisselstukken en uurlnen vr een redelijke prijs gebruik maken van een vervangwagen. Z wrdt uw nze rekening indien uw SEAT een cnstructiefut zu vertnen. mbiliteit verzekerd tt p het genblik dat u uw vertuig kmt phalen. *Meer infrmatie ver ns cmplete serviceaanbd vindt u p f bij uw SEAT Service Partner.

40 VERSIES Mii 3D/5D UITRUSTING Standaard Optie Niet beschikbaar ¹ Enkel beschikbaar vr stalen velgen. Niet beschikbaar vr Ecmtive-, Start & Stpen Ecfuel-versies. ² Niet beschikbaar met Ecfuel-versie Mii en SEAT Sund. ³ Enkel beschikbaar vr 3-deursversie " stalen velgen met wieldppen 14" stalen velgen met EFA-sierdppen Glam Beige en Candy White. 14" SILVA lichtmetalen velgen 15" ANIA lichtmetalen velgen Bandenherstelkit All-seasnbanden¹ Reservewiel² Manueel verstelbare buitenspiegels behalve Glam Beige en Candy White. Vr de Zwarte buitenspiegels en deurgrepen 5-deursversie is het 5-deurspack vereist. Buitenspiegels en deurgrepen in ketswerkkleur Elektrische en verwarmde buitenspiegels Mistlichten Panramisch pen dak Beschikbaar met alle ketswerkkleuren Beschikbaar met alle ketswerkkleuren Beschikbaar met alle ketswerkkleuren behalve Deep Black. Vr de 5-deursversie is het 5-deurspack vereist. 8 9 Style EXTERIEUR behalve Deep Black. 7 Reference Beschikbaar met alle ketswerkkleuren behalve 6 Mii Dnker getinte ruiten Niet beschikbaar met Ecfuel-versie f haken Clur Pack: deurgrepen en buitenspiegels in ketswerkkleur + 14" NOA sierdppen in kffer. Exterir White Pack: witte buitenspiegels + 14" witte SILVA lichtmetalen velgen4 Exterir Black Pack: zwarte buitenspiegels + 14" zwarte SILVA lichtmetalen velgen5 Wit Stickerpack6 Zwart Stickerpack 7 Niet beschikbaar met Ecfuel-versie f haken in kffer. Handtashaak enkel beschikbaar met stuur aan linkerzijde.

41 Mii Mii Reference Style Halgeenkplampen met dagrijlicht Vrinstallatie vr radi + 2 luidsprekers + dakantenne Elektrisch bediende vrruiten met bediening ruit passagier aan bestuurderszijde Centrale vergrendeling met afstandsbediening Electric Pack: centrale vergrendeling met afstandsbediening + elektrisch bediende vrruiten met bediening ruit passagier aan bestuurderszijde ELEKTRONICA Mii Mii Reference Style 12 V-stpcntact vraan PUR stuur en versnellingspk Digital Audi Bradcasting (DAB) (vereist SEAT Sund System 1.1) In de hgte verstelbare stuurklm Sund Pack 1: SEAT Sund System 1.1 (mvat AUX-in) 2 hfdsteunen vraan en 2 achteraan Sund Pack 2: SEAT Sund System 1.1 (bevat AUX-in) + 4 luidsprekers (6) Neerklapbare achterbank (in één stuk) Verwarmde vrzetels SEAT Sund: SEAT Sund System kwalitatieve luidsprekers + subwfer in kffer + versterker 300 watt + belettering p vrdeuren Winter Pack: verwarmde vrzetels en elektrische en verwarmde buitenspiegels SEAT Prtable System Live (mvat SEAT Call App vr EU6 en de nieuwe Ec Trainer-functie). Vereist SEAT Sund System 1.1 Znneklep met kaarthuder vr bestuurder en met spiegel vr passagier Cmfrt Pack: cruise cntrl + mistlampen vraan + brdcmputer + parkeersensr achteraan + elektrische en verwarmde buitenspiegels INTERIEUR Manueel verstelbare ruiten Open handschenvak Geslten handschenvak Drive Pack: parkeersensr achteraan + cruise cntrl + brdcmputer Bekerhuder vraan Servstuur Kfferafdekking Claxn met hge tn Aircnditining Zetelpack vr 3-deursversie: in verschillende delen neerklapbare achterbank + Easy Entry met geheugen (geheugen enkel vr bestuurderszetel) + in hgte verstelbare bestuurderszetel Zetelpack vr 5-deursversie: in verschillende delen neerklapbare achterbank + in hgte verstelbare bestuurderszetel Zwarte Alcantara + pvc bekleding met grijs biesje ABS Airbag vr bestuurder en passagier Hfd/brstkas-airbag Deactivering passagiersairbag VEILIGHEID Grdelwaarschuwing vraan en achteraan isofix vr achterzetels + Tp Tether Dubbele vler 8 Bandenspanningscntrle met ESC en Hill Hld Cntrl Functineel Pack 9 dubbele vler + haak vr handtas aan handschenvak Safety Assist (vereist ESC)

42 SPORT PACK UITRUSTING Standaard Optie Niet beschikbaar 1 en SEAT Sund. ² Specifieke phanging vr Ecfuel-mtren. 3 Mii Niet beschikbaar met Ecfuel-versie Beschikbaar met alle ketswerkkleuren behalve Glam Beige en Candy White. Vr de 5-deursversie is het 5-deurspack vereist. 4 5 Sprt Pack EXTERIEUR 15" ANIA lichtmetalen velgen Bandenherstelkit Reservewiel1 Sprt-phanging² Buitenspiegels en deurgrepen in ketswerkkleur Beschikbaar met alle ketswerkkleuren Elektrische en verwarmde buitenspiegels behalve Deep Black. Vr de 5-deursversie is Mistkplampen het 5-deurspack vereist. Panramisch pen dak Verdnkerde ruiten vanaf B-stijl Wit Stickerpack³ Zwart Stickerpack4 Niet beschikbaar met Ecfuel-versie f haken in kffer. Handtashaak enkel beschikbaar met stuur aan linkerzijde.

43 Mii Sprt Pack ELEKTRONICA Mii Sprt Pack INTERIEUR Stuur en (manuele) versnellingspk in leder Barcelna-bekleding met plastic handremgreep Shira Grey dashbardpaneel Zwarte Alcantara + pvc bekleding met grijs biesje en lederen handremgreep In de hgte verstelbare stuurklm 2 hfdsteunen vraan en 2 achteraan Neerklapbare achterbank (in één stuk) Verwarmde vrzetels Winter Pack: verwarmde vrzetels en elektrische en verwarmde buitenspiegels Znneklep met kaarthuder vr bestuurder en met spiegel vr passagier Geslten handschenvak Bekerhuder vraan Kfferafdekking Claxn met hge tn Aircnditining Zetelpack vr 3-deursversie: in verschillende delen neerklapbare achterbank + Easy Entry met geheugen (geheugen enkel vr bestuurderszetel) + in hgte verstelbare bestuurderszetel Zetelpack vr 5-deursversie: in verschillende delen neerklapbare achterbank + in hgte verstelbare bestuurderszetel Functineel Pack 5 dubbele vler + haak vr handtas aan handschenvak Halgeenkplampen met dagrijlicht Vrinstallatie vr radi + 2 luidsprekers + dakantenne Elektrisch bediende vrruiten met bediening ruit passagier aan bestuurderszijde Centrale vergrendeling met afstandsbediening Electric Pack: centrale vergrendeling met afstandsbediening + elektrisch bediende vrruiten met bediening ruit passagier aan bestuurderszijde 12 V-stpcntact vraan Digital Audi Bradcasting (DAB) (vereist SEAT Sund System 1.1) Sund Pack 2: SEAT Sund System 1.1 (bevat AUX-in) + 4 luidsprekers (6) SEAT Sund: SEAT Sund System kwalitatieve luidsprekers + subwfer in kffer + versterker 300 watt + belettering p vrdeuren SEAT Prtable System Live (mvat SEAT Call App vr EU6 en de nieuwe Ec Trainer-functie). Vereist SEAT Sund System 1.1 Cmfrt Pack: cruise cntrl + mistlampen vraan + brdcmputer + parkeersensr achteraan + elektrische en verwarmde buitenspiegels Drive Pack: parkeersensr achteraan + cruise cntrl + brdcmputer Servstuur VEILIGHEID ABS Airbag vr bestuurder en passagier Hfd/brstkas-airbag Deactivering passagiersairbag Grdelwaarschuwing vraan en achteraan isofix vr achterzetels + Tp Tether Bandenspanningscntrle met ESC en Hill Hld Cntrl Safety Assist (vereist ESC)

44 CHIC PACK WHITE UITRUSTING Standaard Optie Niet beschikbaar ¹ Enkel beschikbaar vr stalen velgen. Niet beschikbaar vr Ecmtive-, Start & Stpen Ecfuel-versies. ² Niet beschikbaar met Ecfuel-versie en SEAT Sund. 3 Mii Beschikbaar met alle ketswerkkleuren Chic Pack White behalve Glam Beige en Candy White " SILVA lichtmetalen velgen Beschikbaar met alle ketswerkkleuren Bandenherstelkit behalve All-seasnbanden¹ Deep Black. Reservewiel² Manueel verstelbare buitenspiegels Buitenspiegels en deurgrepen in ketswerkkleur Elektrische en verwarmde buitenspiegels Mistkplampen Beschikbaar met alle ketswerkkleuren Panramisch pen dak behalve Deep Black. Vr de 5-deursversie is Verdnkerde ruiten vanaf B-stijl het 5-deurspack vereist. Exterir White Pack: witte buitenspiegels + 14" witte SILVA lichtmetalen velgen³ Exterir Black Pack: zwarte buitenspiegels + 14" zwarte SILVA lichtmetalen velgen4 Wit Stickerpack 5 Zwart Stickerpack6 Beschikbaar met alle ketswerkkleuren behalve Glam Beige en Candy White. Vr de 5-deursversie is het 5-deurspack vereist. 6 7 EXTERIEUR Niet beschikbaar met Ecfuel-versie f haken in kffer. Handtashaak enkel beschikbaar met stuur aan linkerzijde.

45 Mii Chic Pack White ELEKTRONICA Mii Chic Pack White INTERIEUR Stuur en (manuele) versnellingspk in leder Praga-bekleding met plastic handremgreep Candy White dashbardpaneel Zwarte Alcantara + pvc bekleding met grijs biesje en lederen handremgreep In de hgte verstelbare stuurklm 2 hfdsteunen vraan en 2 achteraan Neerklapbare achterbank (in één stuk) Verwarmde vrzetels Winter Pack: verwarmde vrzetels en elektrische en verwarmde buitenspiegels Znneklep met kaarthuder vr bestuurder en met spiegel vr passagier Geslten handschenvak Bekerhuder vraan Kfferafdekking Claxn met hge tn Aircnditining Zetelpack vr 3-deursversie: in verschillende delen neerklapbare achterbank + Easy Entry met geheugen (geheugen enkel vr bestuurderszetel) + in hgte verstelbare bestuurderszetel Zetelpack vr 5-deursversie: in verschillende delen neerklapbare achterbank + in hgte verstelbare bestuurderszetel Functineel Pack7 dubbele vler + haak vr handtas aan handschenvak Halgeenkplampen met dagrijlicht Vrinstallatie vr radi + 2 luidsprekers + dakantenne Elektrisch bediende vrruiten met bediening ruit passagier aan bestuurderszijde Centrale vergrendeling met afstandsbediening Electric Pack: centrale vergrendeling met afstandsbediening + elektrisch bediende vrruiten met bediening ruit passagier aan bestuurderszijde 12 V-stpcntact vraan Digital Audi Bradcasting (DAB) (vereist SEAT Sund System 1.1) Sund Pack 2: SEAT Sund System 1.1 (bevat AUX-in) + 4 luidsprekers (6) SEAT Sund: SEAT Sund System kwalitatieve luidsprekers + subwfer in kffer + versterker 300 watt + belettering p vrdeuren SEAT Prtable System Live (mvat SEAT Call App vr EU6 en de nieuwe Ec Trainer-functie). Vereist SEAT Sund System 1.1 Cmfrt Pack: cruise cntrl + mistlampen vraan + brdcmputer + parkeersensr achteraan + elektrische en verwarmde buitenspiegels Drive Pack: parkeersensr achteraan + cruise cntrl + brdcmputer Servstuur VEILIGHEID ABS Airbag vr bestuurder en passagier Hfd/brstkas-airbag Deactivering passagiersairbag Grdelwaarschuwing vraan en achteraan isofix vr achterzetels + Tp Tether Bandenspanningscntrle met ESC en Hill Hld Cntrl Safety Assist (vereist ESC)

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Bekijk alle 4x4's van Suzuki Samenvatting

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 22.383,00 8.195,00 51.695,00

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5 PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO -DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12. PRIJZEN* CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2-EMISSIE 1.29,00 AT Z 2.000,00 1.,00 17.39,00 20.6,00 18.29,00

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK MY12, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL BiFuel LT 39,00 10.09,00 BiFuel 7.99,00 Zitcomfort Handmatig verstelbare

Nadere informatie

BBB BikeBoard: Zo hoort een fiets applicatie te werken

BBB BikeBoard: Zo hoort een fiets applicatie te werken BBB BikeBard app BBB BikeBard: Z hrt een fiets applicatie te werken Na het intrduceren van Bluetth sensren en een vernieuwende smartphnehuder vrig jaar, knden we eigenlijk niet anders dan k een fietsapplicatie

Nadere informatie

De nieuwe Passat Alltrack. Passat Alltrack Catalogue 05 2012.indd 1 19/06/12 08:42

De nieuwe Passat Alltrack. Passat Alltrack Catalogue 05 2012.indd 1 19/06/12 08:42 De nieuwe Passat Alltrack Passat Alltrack Catalogue 05 2012.indd 1 19/06/12 08:42 Laat sporen na. Met de Passat Alltrack maakten we een reis door verschillende landen. Op onze tocht langs bospaden, veld-

Nadere informatie

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar voor een testrit of brochure aanvraag.

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar  voor een testrit of brochure aanvraag. INVITE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INVITE PRIJSOPBOUW Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) Invite 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 16 inch ABS (antiblokkeerremsysteem) met EBD (elektronische

Nadere informatie

PRIJSLIJST 01.01.2011

PRIJSLIJST 01.01.2011 M{zd{ PRIJSLIJST 01.01.2011 ZOOM-ZOOM INCLUSIEF! Mazda staat voor durf, lef, verbeelding en eindeloos rijplezier. Hier ontdekt u de prijzen en de belangrijkste specificaties van deze bloedmooie auto s.

Nadere informatie

01.06.2009 Nl. Nieuwe FordKa. Prijslijst. DestinationFootball. www.ford.be

01.06.2009 Nl. Nieuwe FordKa. Prijslijst. DestinationFootball. www.ford.be Nieuwe FordKa Prijslijst 01.06.2009 Nl DestinationFootball www.ford.be Prijslijst nr. B 09/055 Datum: 01/06/2009 In voege: 01/06/2009 Vervangt: 01/02/2009 New Ka Klantenprijslijst Catalogusprijzen inclusief

Nadere informatie

Een goede toekomst voor uw administratie

Een goede toekomst voor uw administratie Een gede tekmst vr uw administratie Is dit uw situatie nu? Is dit uw situatie straks? De praktijk Bij het gebruik maken van nline- bekhuden, wrdt het vr u mgelijk m 24 uur per dag, 7 dagen in de week infrmatie

Nadere informatie

Mii. Geïllustreerd model niet beschikbaar in België TECHNOLOGY TO ENJOY

Mii. Geïllustreerd model niet beschikbaar in België TECHNOLOGY TO ENJOY Mii Geïllustreerd model niet beschikbaar in België TECHNOLOGY TO ENJOY INSIDE SEAT In 1953 zorgde de allereerste SEAT ervoor dat de dromen van een land gerealiseerd werden. Vandaag, meer dan zestig jaar

Nadere informatie

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN UITRUSTINGEN EN ACCESSOIRES - MIJN PACKS NIEUWE CLIO Energy dci 90 Stop en Start Dynamique eco2 Mijn versnellingsbak : Handgeschakelde versnellingsbak Brandstof : Diesel Uitrustingsniveau

Nadere informatie

Matrix TECHNISCHE SPECIFICATIES

Matrix TECHNISCHE SPECIFICATIES Matrix TECHNISCHE SPECIFICATIES Technische specificaties 1.6i-16v 1.5 CRDi-16v Motor Brandstof Benzine Diesel Aantal cilinders 4 4 Aantal kleppen per cilinder 4 4 Cilinderinhoud 1.599 cm 3 1.493 cm 3 Boring

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK 1 OKTOBER 2012, MODELJAAR 12

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK 1 OKTOBER 2012, MODELJAAR 12 PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK 1 OKTOBER 2012, MODELJAAR 12 PRIJZEN* CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL 8.99,00 1.911,00 7.08,00.8, C BiFuel 11.0,00 93,00 10.27,00 8.76,86

Nadere informatie

DE COMBINATIE VAN EEN KOUDE DIESELMOTOR EN DRUK STADSVERKEER IS EEN DRAMA OP VLAK VAN VERBRUIK EN UITSTOOT.

DE COMBINATIE VAN EEN KOUDE DIESELMOTOR EN DRUK STADSVERKEER IS EEN DRAMA OP VLAK VAN VERBRUIK EN UITSTOOT. Maarten Matienk 23 maart 2011 DE COMBINATIE VAN EEN KOUDE DIESELMOTOR EN DRUK STADSVERKEER IS EEN DRAMA OP VLAK VAN VERBRUIK EN UITSTOOT. Nieuw nderzek stelt prbleem van verdieselijking vr Brussel en Antwerpen

Nadere informatie

ELEFANTINO STYLISH BY NATURE OPTIELIJST. Elefantino zbtw BTWi 21 %

ELEFANTINO STYLISH BY NATURE OPTIELIJST.  Elefantino zbtw BTWi 21 % OPTIELIJST Elefantino zbtw BTWi 21 % Buitenuitrusting 070 Donkergetinte ruiten achteraan O 123,97 150 5B2 Speciale pastelkleur Bianco Neve O 289,26 350 241 Metaalkleur O 330,58 400 58B Micakleur "Porpore

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Samenvatting Jimny 3 deurs 1.3 benzine 5 M/T

Nadere informatie

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 Swift 3 deurs Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 -uitstoot 5 jaar garantie en assistance Standaard ESP Standaard 7 airbags 0% JKP Samenvatting Swift 3 deurs 1.3 DDiS 5 M/T (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

Baan in Beeld. Outplacementprogramma Goud

Baan in Beeld. Outplacementprogramma Goud Baan in Beeld. Outplacementprgramma Gud De utplacementprgramma s van Baan in Beeld zijn bestemd vr medewerkers die een rganisatie gaan verlaten en nieuw werk zeken. Om aan de unieke behefte van uw medewerker

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CRUZE 5-DEURS

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CRUZE 5-DEURS PRIJZEN EN SPEIFIATIES RUZE -DEURS MY12, 1 JANUARI 2012 ONSUMENTENPRIJS ONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INL. BTW PRIJS EXL. BTW ENERGIELABEL 19.89,00.978,00 1.917,00 12.3,29 AT 21.9,00 22.69,00 2.79,00 16.381,00

Nadere informatie

DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED.

DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED. DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED. Ontdek de nieuwe speciale serie, RAV4 Black Edition. Deze speciale serie oogt verbluffend met zijn zwarte afwerking en sportieve looks. Dit alles wordt

Nadere informatie

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease http://www.autozaak.nl/images/aanbod/7940401-opel-ampera-e-rev-111kw-0-bijtelling-geen-ex-lease-1.jpg Uitrusting 3e remlicht ABS Achterbank neerklapbaar

Nadere informatie

Hoe zet ik een tent op?

Hoe zet ik een tent op? He zet ik een tent p? 1. Een Gede plek vinden en vrbereiden Zek een plek die hger ligt dan de rest Ga als het mgelijk is niet nder lfbmen staan. Bij regen druppelen deze namelijk lang na. Hud rekening

Nadere informatie

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Swift 5 deurs 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Samenvatting Swift 5 deurs 1.2 benzine 4 A/T (), Tweewielaandrijving, 4 automaat

Nadere informatie

Vallen niet echt onder de rubriek Omnium, maar kunnen ook in het kader van een autoverzekering worden afgesloten :

Vallen niet echt onder de rubriek Omnium, maar kunnen ook in het kader van een autoverzekering worden afgesloten : De Omnium verzekering : wat zit daar allemaal in? Naast de verplichte verzekering 1, waarbij de burgerrechtelijke aansprakelijkheid (BA) met wrden gedekt bij het gebruik van een mtrvertuig p de penbare

Nadere informatie

Huiswerk Informatie voor alle ouders

Huiswerk Informatie voor alle ouders Nummer 6 mei 2010 Huiswerk Infrmatie vr alle uders Huiswerk en efening Ged leren lezen en rekenen is belangrijk, want je hebt deze vaardigheden in het dagelijks leven veral ndig. Kinderen ged leren lezen

Nadere informatie

1 december Prijslijst

1 december Prijslijst 1 december 2015 Prijslijst De Hyundai H-1 GEEF UW PLANNEN ALLE RUIMTE Grote ambities? Met de H-1 realiseert u ze vlot en comfortabel. De bestelwagen biedt u alle laadruimte die u wenst en meer comfort

Nadere informatie

Productinformatie. Volvo FE hybride Volvo FE hybride. D7F-motor Euro 5. Specificatie D7F 300 pk 340 pk. Dieselmotor met parallelle hybride.

Productinformatie. Volvo FE hybride Volvo FE hybride. D7F-motor Euro 5. Specificatie D7F 300 pk 340 pk. Dieselmotor met parallelle hybride. Vlv FE hybride Vlv FE hybride Prductinfrmatie D7F-mtr Eur 5 Dieselmtr met parallelle hybride Kppel 3 2 1 TPM 1. Elektrmtr 2. Dieselmtr 3. Hybride stand Vergelijking Specificatie D7F 300 pk 340 pk distributie

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

INTRODUCTIEDAGEN : 16-22/10/2014

INTRODUCTIEDAGEN : 16-22/10/2014 INTRODUCTIEDAGEN : 16-22/10/2014 (OPEN OP ZONDAG 19 OKTOBER) GRATIS TECHNOLOGIEËN Kies vandaag uw 600 GRATIS(3) bovenop de andere kortingen. Geldig op Fiesta, B-MAX, C-MAX, Grand C-MAX, Kuga, Tourneo Courier

Nadere informatie

Technische specificaties. Model Auris 5-deurs 1.3 VVT-i Comfort. Toyota code 20MgFnf

Technische specificaties. Model Auris 5-deurs 1.3 VVT-i Comfort. Toyota code 20MgFnf Toyota code 20MgFnf Auris 5-deurs 1.3 VVT-i Comfort Model Auris 5-deurs 1.3 VVT-i Comfort 17.995,00 Kleur exterieur Bekleding Orion Blue (8Q4) Bekleding, stof donkergrijs Uw accessoires Parkeersensoren

Nadere informatie

Mii TECHNOLOGY TO ENJOY

Mii TECHNOLOGY TO ENJOY Mii TECHNOLOGY TO ENJOY Dit is de SEAT Mii. Hij lijkt misschien klein, maar onderschat hem niet. Hij is zuinig, maar supersnel. Hij is compact, maar verrassend ruim. Hij is slim en zit boordevol met de

Nadere informatie

Splash 5 deurs. Samenvatting. Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days

Splash 5 deurs. Samenvatting. Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days Splash 5 deurs Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days Samenvatting Splash 5 deurs 1.0 benzine 5 MT (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CRUZE 4-DEURS 3 SEPTEMBER 2012, MODELJAAR 12

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CRUZE 4-DEURS 3 SEPTEMBER 2012, MODELJAAR 12 PRIJZEN EN SPEIFIATIES RUZE -EURS 3 SEPTEMBER 2012, MOELJAAR 12 PRIJZEN* ONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INL. BTW PRIJS EXL. BTW ENERGIELABEL 20.9,00 6.02,00 1.3,00 12.221,01 22.69,00 23.89,00 27.39,00 28.79,00

Nadere informatie

Aandachtspunten Verkeersveiligheid, Leefbaarheid en Mobiliteit

Aandachtspunten Verkeersveiligheid, Leefbaarheid en Mobiliteit Aandachtspunten Verkeersveiligheid, Leefbaarheid en Mbiliteit 1 De mzetting van de nieuwe Eurpese Richtlijn (2006/126/EG) ver het mtrrijbewijs is nu uiteindelijk in de Belgische wetgeving vergenmen en

Nadere informatie

The New ix20. Prijslijst. Waarborg zonder kilometer beperking JAAR

The New ix20. Prijslijst. Waarborg zonder kilometer beperking JAAR The New ix20 Prijslijst JAAR Waarborg zonder kilometer beperking The New ix20 Zoveel ruimte, zoveel stijl. De nieuwe ix20 al gezien? Hij valt op met de grootste binnenruimte in zijn klasse, zonder in te

Nadere informatie

Verrrrfrissende aircodeals.

Verrrrfrissende aircodeals. Verrrrfrissende aircodeals. De verleidelijkste airco op de baan. SEAT Altea Reference 1.6l 102 pk : 16.390 Altea afgebeeld met opties. Tijdelijke promotie GRATIS AIRCO! * Internationale jury onderscheidt

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

Transportbedrijf J. Wessels & Z.N. B.V. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Transportbedrijf J. Wessels & Z.N. B.V. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Transprtbedrijf J. Wessels & Z.N. B.V. Maatschappelijk Verantwrd Ondernemen 2014 2015 1 MVO Maatschappelijk Verantwrd Ondernemen is de laatste jaren meer een vanzelfsprekendheid dan uitzndering gewrden.

Nadere informatie

1 december 2015. Prijslijst. Waarborg zonder kilometer beperking JAAR

1 december 2015. Prijslijst. Waarborg zonder kilometer beperking JAAR 1 december 2015 Prijslijst JAAR Waarborg zonder kilometer beperking De nieuwe Hyundai i10 Jouw leven. Jouw stad. Jouw auto. Maak kennis met de stadsauto die het straatbeeld vult met een ongekende stijl

Nadere informatie

01.03.2015 Nl FORD KA PRIJSLIJST. Prijslijst: B15/P05 Datum: 01/03/2015 In voege: 01/03/2015 Vervangt: 01/12/2014. www.ford.be

01.03.2015 Nl FORD KA PRIJSLIJST. Prijslijst: B15/P05 Datum: 01/03/2015 In voege: 01/03/2015 Vervangt: 01/12/2014. www.ford.be 01.03.2015 Nl FORD KA PRIJSLIJST Prijslijst: B15/P05 Datum: 01/03/2015 In voege: 01/03/2015 Vervangt: 01/12/2014 www.ford.be Prijslijst 3 deuren Versie en motor Transm. Emissie Code excl. btw incl. btw

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen Auris Now 5- d Auris Aspiration 5- d Auris Dynamic 5-d Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Hybrid 1.8 Hybrid Automaat 23.195,00 25.295,00

Nadere informatie

HANDLEIDING ROBO ROBO

HANDLEIDING ROBO ROBO HANDLEIDING ROBO ROBO 1 Op vrhand 1.1 Materiaal klaarzetten 1 RbRb buwds per 2 kinderen Platen met parcurs vr RbRb Aut en dansvler vr RbRb Dancebt 1.2 Cmputers klaarmaken 1 cmputer per 2 kinderen met hierp

Nadere informatie

De nieuwe Toledo 2 KLIK, SCAN EN KIJK HOE AFBEELDINGEN TOT LEVEN KOEMEN 3 DUBBEL KLIK VOOR VOLLEDIG SCHERM 1 ZOEK EN DOWNLOAD DE SEAT EXPERIENCE APP

De nieuwe Toledo 2 KLIK, SCAN EN KIJK HOE AFBEELDINGEN TOT LEVEN KOEMEN 3 DUBBEL KLIK VOOR VOLLEDIG SCHERM 1 ZOEK EN DOWNLOAD DE SEAT EXPERIENCE APP TOLEDO Bij het ontwerpen van de nieuwe SEAT Toledo hielden we een aantal strikte stelregels in gedachten. Verandering betekent verbetering en is nooit een doel op zich. Innoveer, maar vergeet nooit het

Nadere informatie

Toelichting bij het document opnameverklaring bij opname in een psychiatrisch ziekenhuis

Toelichting bij het document opnameverklaring bij opname in een psychiatrisch ziekenhuis 72095942000 VZW Psych. Centrum Caritas Caritasstraat 76 9090 MELLE Telichting bij het dcument pnameverklaring bij pname in een psychiatrisch ziekenhuis U kan als patiënt een aantal keuzes in verband met

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Groen Licht www.nieuwkortenoord.nl

Nieuwsbrief 1 Groen Licht www.nieuwkortenoord.nl Nieuwsbrief 1 Gren Licht www.nieuwkrtenrd.nl Nieuwsbrief 1 Gren Licht Dit is een nieuwsbrief, speciaal gericht p de actie Gren Licht in Nieuw Krtenrd. Subsidie beschikbaar gesteld dr Prvincie vr Gren Licht

Nadere informatie

Mercedes-benz E-klasse

Mercedes-benz E-klasse Emile Bakker Emilebakker.nl http://www.emilebakker.nl Mercedes-benz E-klasse 79,491.00 Advertentienr : 2513164 KM-stand : 3000 Bouwjaar : 2017 Brandstof : Benzine Transmissie : Automaat Import : Ja Algemene

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK 1 JANUARI 2014, MODELJAAR 2014 PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK PRIJZEN* PRIJS EXCL. BTW/BPM 21% BTW BPM CONSUMENTENPRIJS CO2 EMISSIE ENERGIELABEL LS 1.0 5.657,- 1.188,- 3.150,- 9.995,- 118 g/km C LS+ 1.0

Nadere informatie

Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit.

Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit. Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit. Een Volvo 940 Malmö staat borg voor kwaliteit die samen met zijn gedistingeerde uitstraling, een eigen identiteit weerspiegelt in een wereld waarin auto's steeds

Nadere informatie

Tips Digiduif. 1. U logt in op digiduif met uw e-mail adres en wachtwoord.

Tips Digiduif. 1. U logt in op digiduif met uw e-mail adres en wachtwoord. Tips Digiduif 1. U lgt in p digiduif met uw e-mail adres en wachtwrd. 2. U kiest de knp instellingen. Op de vlgende pagina s kunt u allerlei zaken invullen en aanpassen die bij uw accunt hren. Tevens zit

Nadere informatie

De nieuwe ŠKODA Fabia

De nieuwe ŠKODA Fabia De nieuwe ŠKODA Fabia Herkenbaar ŠKODA Wanneer we kijken naar de vormgeving van de nieuwe Fabia springen direct de scherpe lijnen die het design van de nieuwe Fabia kenmerken in het oog. Bovendien valt

Nadere informatie

Internet en Bellen met Interactieve TV van KPN HOE GEBRUIKT U DE DIENSTEN

Internet en Bellen met Interactieve TV van KPN HOE GEBRUIKT U DE DIENSTEN Internet en Bellen met Interactieve TV van KPN HOE GEBRUIKT U DE DIENSTEN Inhud Interactieve TV van KPN... 3 Bellen... 4 Draadlze Pwerline-cnnectrs... 6 2 Interactieve TV van KPN He kan ik extra zenderpakketten

Nadere informatie

Mii. Prijs-/specificatielijst 1 oktober 2012

Mii. Prijs-/specificatielijst 1 oktober 2012 Mii Prijs-/specificatielijst 1 oktober 2012 Dit is de SEAT Mii. Hij lijkt misschien klein, maar onderschat hem niet. Hij is zuinig, maar supersnel. Hij is compact, maar verrassend ruim. Hij is slim, zit

Nadere informatie

Stel uw inkomen zeker, sluit een arbeidsongeschiktheidsverzekering af

Stel uw inkomen zeker, sluit een arbeidsongeschiktheidsverzekering af Stel uw inkmen zeker, sluit een arbeidsngeschiktheids af Eindelijk geniet u van een heerlijke skivakantie. En natuurlijk verkmt het u niet, want u bent een ervaren skiër. Maar laat dat ngeluk nu net in

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen AYGO x 5-deurs AYGO x-fun 5- deurs AYGO x-play 5- deurs Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Benzine 1.0 VVT-i Handgeschakeld 10.745,00

Nadere informatie

Verkoopsvoorwaarden Boekenbeurs dd. 1 september 2015

Verkoopsvoorwaarden Boekenbeurs dd. 1 september 2015 A. Ticketfrmules Bekenbeurs Verkpsvrwaarden Bekenbeurs dd. 1 september 2015 Wij bieden de vlgende ticketmgelijkheden aan: Dagticket nrmaal tarief; dit is het ticket dat je tegang geeft tt de bekenbeurs

Nadere informatie

voor het vervoer van passagiers ontworpen en gebouwde voertuigen met ten hoogste 8 zitplaatsen, die van de bestuurder niet meegerekend.

voor het vervoer van passagiers ontworpen en gebouwde voertuigen met ten hoogste 8 zitplaatsen, die van de bestuurder niet meegerekend. 29.12.2014 Privégebruik firmawagens 2015 Juridische dienst inf@salar.be De redactie en de uitgever streven naar ptimale betruwbaarheid en vlledigheid van de verstrekte infrmatie, waarvr ze echter niet

Nadere informatie

Mii. Prijs-/specificatielijst 2 april 2012

Mii. Prijs-/specificatielijst 2 april 2012 Mii Prijs-/specificatielijst 2 april 2012 Dit is de SEAT Mii. Hij lijkt misschien klein, maar onderschat hem niet. Hij is zuinig, maar supersnel. Hij is compact, maar verrassend ruim. Hij is slim, zit

Nadere informatie

Ids Veiligheidscoördinatie

Ids Veiligheidscoördinatie Ids Veiligheidscördinatie 1 / 5 IDS-1119 - AG Vespa - Viletstraat 39-2060 Antwerpen - Ontwerpanalyse 01 COÖRDINATIEDAGBOEK Datum: 19-7-2005 Aanwezige partijen: COO: Jhan De Kninck Inf vr: BH AR Karlien.Vanmerhaeghe@vespa.antwerpen.

Nadere informatie

De nieuwe Yaris Full Hybrid

De nieuwe Yaris Full Hybrid De nieuwe Yaris Full Hybrid pagina 04-05 14% bijtelling Zuinigste auto in zijn klasse Brandstofverbruik 1 liter op 28,6 km* CO 2 79g/per km* pagina 06-07 BPM- en wegenbelastingvrij A-label Standaard CVT-automaat

Nadere informatie

Deel 1 Actuele verplaatsingsmiddelen

Deel 1 Actuele verplaatsingsmiddelen Nieuwe verplaatsingstestellen: lpt technlgie vr p de wettelijke regeling van de verzekering van aansprakelijkheid? C. Van Schubreck Hgleraar KU Leuven, advcaat Balie Turnhut FOD Ecnmie, KMO, Middenstand

Nadere informatie

Toelichting bij uw factuur

Toelichting bij uw factuur Telichting bij uw factuur U hebt, als prfessinele klant, bij Prximus meerdere vaste lijnen, internetabnnementen f telecmplssingen? Uw factuur van uw vaste lijn is in een nieuw kleedje gegten. Uw factuur

Nadere informatie

6. 4 5 0,- 19.490,- 199,-/MAAND SALONKORTINGEN + PROMO PACKS + ECO-BONS TOT VOORDEEL. Er is al een CR-V City Runner vanaf

6. 4 5 0,- 19.490,- 199,-/MAAND SALONKORTINGEN + PROMO PACKS + ECO-BONS TOT VOORDEEL. Er is al een CR-V City Runner vanaf SALONCONDITIES TOT 6. 4 5 0,- VOORDEEL Er is al een CR-V City Runner vanaf 19.490,- 199,-/MAAND (catalogusprijs CR-V City Runner 2.0 i-vtec S 22.990-1.500 salonkorting* - 2.000 Eco-bon**) of 21.490 zonder

Nadere informatie

PRIJS & SPECIFICATIES

PRIJS & SPECIFICATIES Print op 22 / 10 / 2017 Zie wettelijke vermelding PRIJS & SPECIFICATIES OVERZICHT VAN 45,990.00 Acceleratie 0-100 km/u (s) 9.0 Verbruik gecombineerd (l/100km) 4.4 Maximum snelheid (km/u) 190 beschikbaar

Nadere informatie

0% bijtelling. De nieuwe Toyota Prius Plug-in Hybrid

0% bijtelling. De nieuwe Toyota Prius Plug-in Hybrid 0% bijtelling De nieuwe Toyota Prius Plug-in Hybrid pagina 04-07 pagina 08-09 pagina 10-11 0% bijtelling Géén BPM en géén wegenbelasting Volledig oplaadbaar in slechts 1,5 uur Actieradius op elektrische

Nadere informatie

ALLE DIENSTEN DIE U NODIG HEBT, WAAR U OOK BENT

ALLE DIENSTEN DIE U NODIG HEBT, WAAR U OOK BENT ALLE DIENSTEN DIE U NODIG HEBT, WAAR U OOK BENT De Dienstenrichtlijn met de cnsument een ruimere keuze bieden, meer waar vr zijn geld geven en een vlttere tegang tt diensten in de hele EU verzekeren WAAROM

Nadere informatie

TIME FOR CHANGE VOORWAARDEN. airconditioning zonder cfk en met 3 zones, elektrische zijdelingse schuifdeuren, elektrisch bediende ruiten en spiegels

TIME FOR CHANGE VOORWAARDEN. airconditioning zonder cfk en met 3 zones, elektrische zijdelingse schuifdeuren, elektrisch bediende ruiten en spiegels Chrysler Grand Voyager speciale reeks 25 th Anniversary 2.8L CRD Automaat Bovenop de rijkelijke basisuitrusting: 7-zitplaatsen Stow n Go, ABS, TCS, ESP, ERM, airconditioning zonder cfk en met 3 zones,

Nadere informatie

FORD CHAMPIONS EDITION

FORD CHAMPIONS EDITION FORD CHAMPIONS EDITION Bij het afsluiten van een volledige omnium bij Ford Autoverzekering, krijgt u gratis een verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid. Dit aanbod is bedoeld voor particulieren met een

Nadere informatie

VAN OUDERCOMITÉ NAAR OUDERRAAD

VAN OUDERCOMITÉ NAAR OUDERRAAD VAN OUDERCOMITÉ NAAR OUDERRAAD Sinds 1 september 2004 kan elke schl een uderraad prichten vlgens het participatiedecreet. Het schlbestuur is verplicht m een uderraad p te richten als 10% van de uders er

Nadere informatie

Eerstelijns ServicePunt B.V.

Eerstelijns ServicePunt B.V. WebsiteService 2015 Eerstelijns ServicePunt B.V. Eerstelijns ServicePunt B.V. Trenallee 20, Videlab Strijp-S 5617 BC Eindhven inf@eerstelijnsservicepunt.nl www.eerstelijnsservicepunt.nl De WebsiteService

Nadere informatie

Outplacementprogramma Zilver

Outplacementprogramma Zilver Haarbrug 18, 3751 LM Bunschten inf@baaninbeeld.cm www.baaninbeeld.cm Outplacementprgramma Zilver De utplacementprgramma s van Baan in Beeld zijn bestemd vr medewerkers die een rganisatie gaan verlaten

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN JUMPY MJ82 Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 30 juni 2014 CITROËN JUMPY MJ82 TECHNISCHE KENMERKEN Antipollutie diesel EOBD + FAP EOBD + FAP OVERBRENGING Voorwielaandrijving 1.6 HDi

Nadere informatie

Veel gestelde vragen huurbeleid 18 oktober 2012

Veel gestelde vragen huurbeleid 18 oktober 2012 Veel gestelde vragen huurbeleid 18 ktber 2012 Algemeen: 1. Waarm kmt er een nieuw huurbeleid? Een aantal ntwikkelingen heeft ervr gezrgd dat wij ns huurbeleid hebben aangepast. Deze ntwikkelingen zijn:

Nadere informatie

Configuratie. Swift Sport 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Swift Sport 3 deurs. Samenvatting Swift Sport 3 deurs Manuele zesbak 136 pk ESP standaard 5 sterren in de Euro Ncap crashtest Gemiddeld verbruik 6,4l/100 km 7 airbags standaard Ontdek het volledige Swift gamma Samenvatting Swift Sport

Nadere informatie

01.12.2013 Nl FORD KA PRIJSLIJST. Prijslijst nr. B13/P57 Datum: 01/12/2013 In voege: 01/12/2013 Vervangt: 01/08/2013 www.ford.be

01.12.2013 Nl FORD KA PRIJSLIJST. Prijslijst nr. B13/P57 Datum: 01/12/2013 In voege: 01/12/2013 Vervangt: 01/08/2013 www.ford.be 01.12.2013 Nl FORD KA PRIJSLIJST Prijslijst nr. B13/P57 Datum: 01/12/2013 In voege: 01/12/2013 Vervangt: 01/08/2013 www.ford.be Prijslijst 3 deuren Versie en motor Transm. Emissie Code excl. btw incl.

Nadere informatie

24.790 SEPTEMBER ADVANTAGE DAYS. ACCORD 2.0 Elegance Advantage ADVANTAGE DAYS PRIJS. Gemengd verbruik: 6,9 l/100 km CO 2

24.790 SEPTEMBER ADVANTAGE DAYS. ACCORD 2.0 Elegance Advantage ADVANTAGE DAYS PRIJS. Gemengd verbruik: 6,9 l/100 km CO 2 Aanbevolen prijs 29.740 Overnamebonus - 3.000 Afgebeeld model : Accord 2.4 Type S Gemengd verbruik: 6,9 l/100 km CO 2 -emissie: 159 g/km Voor alle inlichtingen, raadpleeg een officiële Honda-verdeler.

Nadere informatie

Wiegendood 02. Preventie wiegendood 02. De werking van de cardiorespiratoire monitor 03

Wiegendood 02. Preventie wiegendood 02. De werking van de cardiorespiratoire monitor 03 inhud Wiegendd 02 Preventie wiegendd 02 De werking van de cardirespiratire mnitr 03 1. het aanbrengen van de sensren 03 2. de strmvrziening 04 3. aan- en uitschakelen van de mnitr 04 4. de symblen p het

Nadere informatie

Porsche Cayenne 134, Algemene informatie. Technische informatie. Opties. logo

Porsche Cayenne 134, Algemene informatie. Technische informatie. Opties. logo logo Emile Bakker Emilebakker.nl http://www.emilebakker.nl Image not found or type unknown Porsche Cayenne 134,428.00 Advertentienr : 2431519 KM-stand : 4600 Bouwjaar : 2016 Brandstof : Diesel Transmissie

Nadere informatie

Stappenplan BTW-verhoging van 19 naar 21% per 1 oktober 2012

Stappenplan BTW-verhoging van 19 naar 21% per 1 oktober 2012 Stappenplan BTW-verhging van 19 naar 21% per 1 ktber 2012 Supprt ID: 57354 Versies: AccuntView Windws Dit stappenplan hebt u ndig m uw administraties in AccuntView gereed te maken vr het nieuwe BTW-percentage.

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

Functionaliteit & design

Functionaliteit & design De Kia EXTERIEUR DESIGN Functionaliteit & design Wie zegt dat je niet stijlvol en praktisch tegelijkertijd kunt zijn? De robuuste uitstraling en strakke lijnen geven de Kia Venga zijn kenmerkende stijl.

Nadere informatie

prijsaanvraag prairietuin - inlichtingenformulier -

prijsaanvraag prairietuin - inlichtingenformulier - prijsaanvraag prairietuin - inlichtingenfrmulier - Datum: Gegevens Klant Naam :... Adres :......... Tel /GSM:... Fax:... @:... Particulier Prfessineel Berep:... ON nr:... Handelaar Eigenschappen tuin in

Nadere informatie

De nieuwe Sharan. Overal thuis.

De nieuwe Sharan. Overal thuis. De nieuwe Sharan. De nieuwe Sharan. veral thuis. Thuiskomen is voor veel mensen net zo fijn als op reis gaan. Mooi dat deze twee nu samenkomen in de nieuwe Sharan. Dankzij het flexibele ruimteconcept,

Nadere informatie

Protocol bij het overlijden van een gezinslid van een leerling

Protocol bij het overlijden van een gezinslid van een leerling Prtcl bij het verlijden van een gezinslid van een leerling Algemeen: Er wrden geen mededelingen aan de pers gedaan. Het lcatie aanspreekpunt f de directeur meldt alleen dat nze 1 ste zrg de nabestaanden

Nadere informatie

WORKFLOW4U. Voor transparante processen en voorspelbare kwaliteit

WORKFLOW4U. Voor transparante processen en voorspelbare kwaliteit WORKFLOW4U Vr transparante prcessen en vrspelbare kwaliteit U kunt zich er vast iets bij vrstellen: Bedrijfsprcessen l ijken een wirwar van afspraken en acties. W erkprcessen zijn vaak cmplexer dan ndig

Nadere informatie

Onderhoudsdocument / Werkveldopdrachten Wellness. Rekenen

Onderhoudsdocument / Werkveldopdrachten Wellness. Rekenen Onderhudsdcument / Werkveldpdrachten Wellness Rekenen Ontwikkeld dr : Diny Veldstra Inhud Rekenen in het werkveld... 3 Opdracht 1: De spijkerbrek... 4 Opdracht 2: Het drmhuis... 5 Opdracht 3: Make-up...

Nadere informatie

Vervoersmanagement Online

Vervoersmanagement Online Verversmanagement Online Instructie uder / verzrger Aanvragen leerlingenverver Versie 7.7 1 Inleiding Van harte welkm bij Verversmanagement Online. Verversmanagement Online is één van de tls die Publiek

Nadere informatie

Configuratie. Splash 5 deurs. Samenvatting. 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak

Configuratie. Splash 5 deurs. Samenvatting. 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Splash 5 deurs 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Samenvatting Splash 5 deurs 1.0 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel Grand Luxe

Nadere informatie

- Bedrijfsvermeldingen, Key-accounts & andere advertentiemogelijkheden -

- Bedrijfsvermeldingen, Key-accounts & andere advertentiemogelijkheden - - Bedrijfsvermeldingen, Key-accunts & andere advertentiemgelijkheden - Dr: VvE Media B.V. Versie: 2.1 Datum: 7 mei 2015 Cntactpersn: Dhr. R.H.P. van der Vssen inf@nederlandvve.nl www.nederlandvve.nl ABN

Nadere informatie

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011!

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! www.kia.be DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje

Nadere informatie

Ontdek de nieuwe. SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU

Ontdek de nieuwe. SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU Ontdek de nieuwe SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU 2 Slim is het nieuwe cool. 3 Ware schoonheid zit vanbinnen. 01 4 02 03 04 01. 7" Touch screen met audio-functie (radio en MP3), achteruitrijcamera, Bluetooth

Nadere informatie

Dat noemen wij nou: ENJOYNEERING.

Dat noemen wij nou: ENJOYNEERING. Mii Dit is de SEAT Mii. Hij lijkt misschien klein, maar onderschat hem niet. Hij is zuinig, maar supersnel. Hij is compact, maar verrassend ruim. Hij is slim en zit boordevol met de nieuwste technologie

Nadere informatie

S01006BHV Leaflet PUNTO 2012 NL 3.indd /12/11 18:44

S01006BHV Leaflet PUNTO 2012 NL 3.indd /12/11 18:44 www.fiat.be De uitrusting van de modellen en de opties die daarmee overeenstemmen, kunnen variëren naargelang de specifieke vereisten van elke markt of de lokale legale bepalingen. De gegevens van deze

Nadere informatie

9. YPSILON P.20 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.2 3. 500L P.4 10. FIORINO P.16 4. 500L LIVING P.6 11. DOBLÒ CARGO P.18 2. DE VOORDELEN P.

9. YPSILON P.20 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.2 3. 500L P.4 10. FIORINO P.16 4. 500L LIVING P.6 11. DOBLÒ CARGO P.18 2. DE VOORDELEN P. 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.2 3. 500L P.4 9. YPSILON P.20 10. FIORINO P.16 2. DE VOORDELEN P.3 4. 500L LIVING P.6 11. DOBLÒ CARGO P.18 5. PANDA P.8 6. PUNTO P.10 7. QUBO P.12 8. DOBLO P.14

Nadere informatie

Aanbod Diensten Baan in Beeld

Aanbod Diensten Baan in Beeld Aanbd Diensten Baan in Beeld 3751 LM Bunschten inf@baaninbeeld.cm www.baaninbeeld.cm Inhudspgave 1. Over Baan in Beeld p. 3 Wie wij zijn, utplacement en lpbaanadvies, fcus, resultaat en lcatie. 2. Outplacementprgramma

Nadere informatie

Voor. Introductie. Internet. Installatie. Voorbereiding. Opstart

Voor. Introductie. Internet. Installatie. Voorbereiding. Opstart Vr Intrductie Internet Kennismaking en infrmatiemment Samen uitzeken f Bednet in deze mstandigheden een ged idee is Speedtest uitveren: http://www.bednet.be/speedtest Bednet werkt enkel p bekabeld netwerk!

Nadere informatie

Handleiding Inschrijven bedrijfsteam. Ride for the Roses

Handleiding Inschrijven bedrijfsteam. Ride for the Roses Handleiding Inschrijven bedrijfsteam Ride fr the Rses Hiernder tref je een handleiding vr het inschrijven van een bedrijfsteam. Vr wie? De persn die de inschrijving vr de Ride fr the Rses vr het bedrijf

Nadere informatie

Maak van 2015 jouw persoonlijk professionaliseringsjaar

Maak van 2015 jouw persoonlijk professionaliseringsjaar Maak van 2015 juw persnlijk prfessinaliseringsjaar en wrd Nlc erkend Register Lpbaanprfessinal (RL) Nlc erkend Register Lpbaanprfessinal (RL) Deze status wrdt bereikt na certificering dr het nafhankelijke

Nadere informatie