Mii TECHNOLOGY TO ENJOY

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Mii TECHNOLOGY TO ENJOY"

Transcriptie

1 Mii TECHNOLOGY TO ENJOY

2

3 Welkm in een nieuwe wereld waarin u centraal staat. Waar innvatie en techniek maar één del hebben: uw rijplezier. Een wereld waar technlgie u wil helpen ten vlle van het leven te genieten. MIJN Mii Die nieuwe wereld heeft ns nu de SEAT Mii pgeleverd, een aut die uw kijk p de dingen zal veranderen. Neem plaats achter het stuur en niets is ng hetzelfde. Parkeerplaatsen zijn grter. Het verkeer tijdens de spits vltter. Zelfs uw favriete restaurantjes lijken plts veel dichterbij. De SEAT Mii is ptimale ruimte en efficiëntie vr uw dagelijkse verplaatsingen in de stad. Hij heeft de nieuwste en beste veiligheidstechnlgie, en bvendien een verrassend ruime kffer. Dus vertrek gerust p vakantie wanneer u daar maar zin in hebt. Het leven is zveel intenser met de SEAT Mii.

4 ALLE KANTEN UIT Drie- f vijfdeurs. U kiest De SEAT Mii past veral. En u past in de SEAT Mii. Of u nu gaat vr de drie- f de vijfdeurs, intelligent interieurdesign zrgt ervr dat elke centimeter ruimte ptimaal wrdt benut. Kies in de driedeurs vr het SEAT Easy Entry-systeem*. Trek aan de hendel en de vrzetels kantelen en schuiven handig naar vr zdat uw passagiers gemakkelijk kunnen in- en uitstappen. Maar sms is het gewn handiger met vijf. Om vrienden p te pikken, de kinderen weg te brengen f de hnd "uit te laten". De vijfdeurs Mii: cmpact, charismatisch en praktisch in de stad. * Onderdeel van het als ptie verkrijgbare pack zetel p Reference.

5

6 BARSTENSVOL ENERGIE De Mii Ecmtive Supercmpact. Superefficiënt. Een superaut. Onze unieke Ecmtive-mtren hebben een geruststellend lage CO2-uitstt en budgetvriendelijk verbruik. De SEAT Mii Ecmtive is zelfs een van de milieuvriendelijkste en zuinigste aut's p de markt. En met een CO2-uitstt van maar 94 g/km is de E-Ecmtive een van de grenste aut's in zijn segment. Dat was mgelijk dr zeer geavanceerde technlgie, zals ns innverende remenergierecuperatiesysteem. Bij het remmen kmt energie vrij. Energie die meestal gewn verlren gaat. Met intelligente techniek kan die energie echter wrden gerecupereerd en gebruikt vr de elektrische systemen van uw aut, waardr het verbruik en de CO2-uitstt dalen. Maar dat is ng maar een deel van het verhaal. Een Start/Stp-systeem schakelt de mtr autmatisch uit wanneer uw aut stilstaat, met pnieuw een lager verbruik en minder emissies als resultaat. Duw het kppelingspedaal in en de mtr start weer. En dat allemaal znder te raken aan het karakteristieke SEAT-rijplezier. De Mii staat vr vluit leven.

7

8 RUIMTE IN OVERVLOED Alles past erin De SEAT Mii is afgewerkt als een grtere aut uit een hgere klasse. Maak uw keuze uit een gamma bekledingen die perfect bij uw Mii passen. Zet de kers p de taart met het stuur en de versnellingspkknp in leder uit het als ptie verkrijgbare Pack Sprt, Pack Chic White en Pack Chic Blue. Maar als er iets is dat indruk maakt in de SEAT Mii, dan is het wel het plaatsaanbd. Het ruime interieur biedt vier cmfrtabele zitplaatsen, en naast een vijfdeurs is er k een driedeurs met handig Easy Entry-instapsysteem. De gulle kffer is 251 liter grt, meer dan geneg plaats dus vr een weekendje weg. Hebt u ng meer ruimte ndig, dan klapt u gewn de achterzetels neer.

9

10 WAAROM GENOEGEN NEMEN MET MINDER? Maak een statement. Glip dr het verkeer. Kies vr de Mii Innverend rijplezier? De SEAT Mii zrgt ervr. Zijn fantastische prestaties, uitstekende wendbaarheid en cncept, dat hem ideaal maakt vr zwel de stad als de pen weg, zullen u anders den aankijken tegen autrijden. En wel hierm De SEAT Mii is verkrijgbaar met drie efficiënte mtren, een 1.0 van 60 pk, 1.0 Ecfuel (CNG) van 68 pk en een 1.0 van 75 pk, die allebei ntwikkeld werden vr maximale prestaties bij een verrassend laag verbruik. Met de nieuwste Ecmtivemtren legt u zelfs ng meer kilmeters af, met een ng lager verbruik en een ng beperktere CO2-uitstt. De cmbinatie van autmatische (SQ) f handgeschakelde versnellingsbak en cmpact en sterk design maakt de Mii vinnig en zelfverzekerd in de stad. En m u te laten genieten van zijn buitengewne wendbaarheid in elke bcht is de SEAT Mii vrzien van een hele reeks systemen die de actieve en passieve veiligheid verhgen. Het Safety Assist scant bijvrbeeld het verkeer vóór de aut en remt autmatisch als een aanrijding dreigt. Als het p remmen aankmt, zrgt het standaard geïnstalleerde ABS, gecmbineerd met de ESC-stabiliteitsregeling, vr vertruwenwekkende, prgressieve remkracht. Iets waarver u zich dus alvast geen zrgen meer heft te maken, en ng een reden waarm de SEAT Mii zveel rijplezier biedt.

11

12 WEES EEN TRENDSETTER Hightech fun Om mee te zijn met zijn tijd met een wagen er niet alleen ged uitzien maar k slim zijn. Daarm is de Mii uitgerust met de nieuwste multimedia-, navigatie- en cmmunicatietechnlgie m ervr te zrgen dat u nderweg nit meer ffline bent. Het SEAT Prtable System Live* zit vl functies vr een meer respnsieve, intelligente en aangename ervaring achter het stuur: nline zeken, navigatie via spraakherkenning en infrmatie van de brdcmputer via een druk p een knp. De Seat Mii: beauty met brains. * Inclusief 1 maand gratis Live Services. Levenslange service beschikbaar via de Garmin Fresh Shp. Cntacteer uw verdeler vr meer infrmatie.

13 NAVIGATIESYSTEEM. De navigatiefunctie van het SEAT Prtable System laat u met behulp van het 5" grte aanraakscherm alternatieve rutes kiezen p basis van de huidige verkeerssituatie. Uw bestemming inveren kan k met gesprken cmmand's. Bvendien krijgt u real-time verkeersinfrmatie dr verbinding te maken met het internet via Bluetth -tethering p je smartphne. U kunt k gebruik maken van Bluetth m tegang te krijgen tt uw lijst met cntactpersnen en te bellen via de luidsprekers van de aut. ECOTRAINER. Het SEAT Prtable System Live* mvat een nieuwe functie genaamd Ec Trainer, waarmee u uw rijgedrag en de impact p het milieu in de gaten kunt huden en desnds kunt aanpassen. De feedback van de Ec Trainer zal u leren he u een efficiëntere en meer verantwrdelijke chauffeur wrdt. Cntrleer de status van uw rit, kies verschillende uitdagingen in de trainingsfunctie en drlp de tips vr een zuinigere rijstijl. Wanneer u klaar bent met rijden, kunt u met de Ec Trainer uw verbruiksstatistieken bekijken, ritten pslaan en verschillende trajecten met elkaar vergelijken. LIVE CONNECTIVIT Y*. Blijf verbnden nderweg dankzij nline search. Ontvang real-time verkeersinfrmatie, inclusief rute aanbevelingen en fileprblemen, evenals weerupdates. Gebruik de Mijn Omgeving functie m direct tegang te krijgen tt nuttige infrmatie, zals dichtstbijzijnde tankstatins, parkeerplaatsen, restaurants, De zekfunctie tnt k telefnnummer, adres en recensies van de plaatsen langs uw rute. BOORDCOMPUTER. Alle infrmatie die u ndig hebt, met een druk p de knp. De brdcmputer hudt cntinu in de gaten he uw Mii presteert, en geeft zijn infrmatie weer p het SEAT Prtable System. U kmt bijvrbeeld te weten wat uw huidige verbruik is en heveel kilmeter u ng kunt afleggen. U weet dus altijd exact wanneer de vlgende tankbeurt er aankmt. Maar hij biedt ng tal van andere handige infrmatie, zals de buitentemperatuur, het antivriesniveau en een digitale terenteller. RADIO/CD/MP3. Het mediasysteem geeft u de vlledige cntrle ver de audi-mgeving in uw SEAT Mii. U kiest niet alleen radizenders p basis van hun naam en wijst aan elk daarvan symblen te, maar regelt k grafisch vr elke zne in het interieur het vlume en de lage en hge tnen. Gebruik de cd- en mp3-functie m nummer per nummer dr uw cd-verzameling te bladeren, f zek naar nummers p mapnaam. Het systeem is vrzien van een sleuf vr MicrSDkaartjes en een Bluetth functie m de muziek p uw smartphne te streamen. Dus de muziekverzameling in uw SEAT Mii is snel bijgewerkt. En terwijl u luistert, verschijnt uiteraard de albumcver p het scherm. *Inclusief 1 maand gratis Live Services. Levenslange service beschikbaar via de Garmin Fresh Shp. Cntacteer uw verdeler vr meer infrmatie.

14 ALLES WAT U ZICH MAAR KUNT WENSEN Alles wrdt makkelijker HALOGEENKOPLAMPEN. 's Nachts rijden f in slecht en dnker weer: geen prbleem. De halgeenkplampen van de SEAT Mii zrgen vr de ndige verlichting, wat k de mstandigheden en waar u k naarte wilt. *Beschikbaar als ptie ELEKTRISCH BEDIENDE EN VERWARMDE ZIJSPIEGELS*. Alles ziet er anders uit vanuit de SEAT Mii. Met de elektrisch van binnenuit bediende en verwarmde zijspiegels vergeet u snel he aangedampte spiegels er k alweer uitzagen.

15 SNELHEIDSREGELAAR*. De SEAT Mii is niet alleen een aut vr de stad. Dankzij de snelheidsregelaar zijn lange afstanden net z cmfrtabel. Stel de snelheid in en haal uw vet van het gaspedaal. Z gemakkelijk is het. SEAT SOUND SYSTEM 1.1*. Radi/cd/mp3 met aux-ingang. Rijd met de perfecte sundtrack p de achtergrnd. Uw SEAT Mii speelt al uw favriete muziek, p cd en mp3. SAFETY ASSIST*. Rijden in de stad is niet altijd eenvudig, maar daarm heft het niet nveilig te zijn. Als de bestuurder vóór u plts p de rem trapt, is het Safety Assist er m u te beschermen.

16 RELAX EN GENIET Elke rit is genieten AIRCONDITIONING*. PANORAMISCH ZONNEDAK*.

17 LEDEREN STUUR MET DRIE SPAKEN*. SEAT PORTABLE SYSTEM*. * ELEKTRISCH BEDIENDE ZIJSPIEGELS*. *Beschikbaar als ptie UITSCHAKELBARE PASSAGIERSAIRBAG*.

18 VOOR U EN HET MILIEU Efficiënte mtren Bij SEAT nemen we ns engagement t..v. de bescherming van het milieu ernstig. Om dat te bewijzen, hebben we er de technlgie vr ntwikkeld, znder vermgen f prestaties p te fferen. Dankzij de Ecmtive-mtren van SEAT rijdt u met enkele van de BRAKE & STOP NEUTRAL BRAKE & STOP NEUTRAL zuinigste en milieuvriendelijke aut's die vandaag verkrijgbaar zijn. Uiterst geavanceerde technlgie helpt de uitstt van CO2, het verbruik en de gebruiksksten te verlagen znder te raken aan het schitterende SEAT-rijplezier. Gemiddeld verbruik: 4,1-4,7 l/100 km. Gemiddelde CO2-emissies: g/km. CLUTCH ACTIVATED FIRST GEAR CLUTCH ACTIVATED FIRST GEAR START/STOP-SYSTEEM. Met dit systeem bespaart u brandstf en verlaagt u de uitstt van CO2. Het Start/Stp-systeem wrdt actief als u de versnellingspk in neutraal zet. De mtr schakelt zich vlledig uit en ligt stil tt u het kppelingspedaal induwt. Wilt u weer vertrekken, dan duwt u gewn het kppelingspedaal in en zet u de aut in de eerste versnelling. De mtr start autmatisch.

19

20 TOTALE VEILIGHEID Wij zrgen ervr De SEAT Mii heeft de geavanceerdste systemen vr actieve en passieve veiligheid en behaalde de maximale scre van vijf sterren in de crashtests van Eur NCAP*. U kunt dus van elke rit genieten znder zich zrgen te heven maken. ESC vr stabiliteit tijdens het rijden, Safety Assist vr rijden in de stad en het standaard geïnstalleerde ABS zrgen alle vr een veiligere rijervaring, in elke situatie. Neem plaats in uw SEAT Mii en weet u beschermd dr hfd- en brstairbags aan bestuurders- en passagierszijde. Dankzij de grdelwaarschuwing vergeet niemand ng de grdel vast te klikken. Achterin kunnen kinderzitjes vastgemaakt wrden met de isofix-bevestigingspunten en de tpverankering, zdat ze veilig p hun plaats blijven zitten. * Gedetailleerde infrmatie vindt u p

21 PARKEERSENSOREN ACHTERAAN. Met z'n mie aut wilt u uiteraard niet dat andere te dicht in de buurt kmen. Geen prbleem. De parkeersensren achteraan helpen u een veilige afstand te bewaren tussen uw Mii en de aut die achter u geparkeerd staat. SAFETY ASSIST. Het Safety Assist-systeem scant de zne vóór de aut met een laser. Op basis daarvan bepaalt het de afstand tussen de aut en een vrwerp ervr. Merkt het systeem dat de afstand te klein wrdt, dan remt het autmatisch m een aanrijding te vermijden. AIRBAGS. Of u nu een lange f krte rit maakt, samen f alleen, altijd bent u vrbereid p wat er nderweg kan gebeuren. Vel u ttaal beschermd in uw SEAT Mii dankzij twee hfd- en brstairbags vraan.

22 LIEFDE OP HET EERSTE GEZICHT Er is een Mii vr iedereen REFERENCE / ABS (Anti Blcking System) / Bestuurder en passagierairbags (2) / Zijdelingse airbags vraan (2) / ISOFIX vrbereiding achteraan + Tp Tether / Waarschuwigingssignaal vr de veiligheidsgrdel (geluidssignaal en visueel) vr- en achteraan / Buitenspiegelbehuizing in het zwart / Buitenspiegels manueel regelbaar / Bumpers in ketswerkkleur / Halgene kplampen / Dagrijlichten / Deurhandgrepen in het zwart / Stalen Velg 5Jx14" / Stuurwiel met 3 armen / In één deel neerklapbare achterbank / Znnekleppen vr bestuurder en passagier / 12-vlt stpcntact vraan / Stuurklm regelbaar in de hgte

23

24 STYLE Het dashbard van de SEAT Mii, met SEAT Sund System en stuurwiel met drie spaken. BOVENOP UITRUSTINGSNIVEAU REFERENCE / Stuurbekrachtiging / Centrale vergrendeling met afstandsbediening / Easy-entry / Elektrische ruiten vraan / 14" wieldeksel "EFA" / Afsluitbaar handschenkastje / Buitenspiegelbehuizing in ketswerkkleur / Deurhandgrepen in ketswerkkleuren Zien is gelven Wilt u exact weten he uw nieuwe Mii eruit kan zien, surf dan naar en ga aan de slag. Met de Car Cnfiguratr maakt u snel en handig uw ideale SEAT. Laat uw creativiteit de vrije lp en kies de kleur, de mtr, de velgen en zelfs de accessires die het best bij u passen. Prbeer het zelf. We durven wedden dat u er niet aan kunt weerstaan m er meer dan één te ntwerpen. Ziet er ged uit. Het lg achteraan is het centrale element in de riginele SEAT-styling.

25

26 Mii, MYSELF AND I Laat stijl spreken Stijl is iets persnlijks. Met de prachtige extra's uit de als ptie verkrijgbare Style Packs maakt u uw Mii exact zals u hem wilt. Mii PACK CHIC WHITE Lks zijn niet alles. Maar waarm er niet vr gaan als u kunt kiezen vr een paar pvallende stijlaccenten! De Mii Style met pack Chic White beschikt ver 14" lichtmetalen velgen "SILVA" en elektrisch bediende en verwarmde zijspiegels. Gaat u vr chic, dan is dat niet alleen aan de buitenkant. Ok aan de binnenkant. Al helemaal met het SEAT Sund System 1.1 met zes luidsprekers, de lederen bekleding van stuurwiel en versnellingspk, en het Pack Seats, dat in de driedeursversie k de Easy Entry-functie vr de vrzetels bevat. Mii PACK CHIC BLUE Chic zijn, draait helemaal rnd uw eigen stijl bepalen. Daarm beschikt de Mii Style met het Pack Chic Blue ver een specifieke ketswerkkleur en bekleding, 14" lichtmetalen velgen "SPIRITED", elektrisch bediende en verwarmde zijspiegels en een stijlvl interieur met blauwe accenten. Stap snel in in uw Mii Style Pack Chic Blue met de Easy Entry-functie, draai de vlumeknp van het het SEAT Sund System 1.1 met zes luidsprekers m en ervaar het gevel van de lederen bekleding van stuurwiel en versnellingspk. Très chic. Mii PACK SPORT Schitterende 15 lichtmetalen velgen "ANIA", cle dnker getinte ruiten, een lederen stuurwiel en versnellingspk. Klinkt ged? Het Mii Sprt Style Pack bepaalt de nrm en det er dan znder prbleem ng een schep bvenp. De sprtphanging en mistlichten vraan zetten zijn atletische ptentieel extra in de verf. Het Seats Pack, met Easy Entry-functie vr de vrzetels in de driedeursversie, hudt hem veelzijdig. En dankzij elektrisch bediende en verwarmde zijspiegels, bvenp eigen ketswerkkleuren en een specifieke bekleding, steekt hij met kp en schuders bven de rest uit. De Mii Style Sprt is een regelrechte winnaar. CHIC PACK WHITE.

27 CHIC PACK BLUE. SPORT PACK.

28 UW STIJL, IN ZWART & WIT Persnaliseer uw Mii Smmige keuzes in het leven zijn echt wel zwart f wit. Chic f casual? Geraffineerd f cl? Elke dag nemen we beslissingen die mee bepalen he we willen dat de wereld ns ziet. En dat geldt k vr uw Mii. Met kleurenpacks vr uw ketswerk en stickerpacks geeft u uw Mii een klassieke, tijdlze lk. Kies gewn vr de afwerking die het beste bij uw stijl en karakter past en zrg ervr dat uw Mii duidelijk maakt wie u bent. EXTERIOR BLACK PACK. Zwart is het nieuwe zwart. De zwarte buitenspiegels geven uw prfiel een cle, stedelijke lk. Deze indruk wrdt vervlledigd met de 14" SILVA lichtmetalen velgen in knap zwart.

29 EXTERIOR WHITE PACK. Trek de aandacht met uw Mii in een elegant wit kleedje, met witte 14" SILVA lichtmetalen velgen die perfect bij de witte buitenspiegels passen. Zuiver, chic en p en tp stijlvl. STICKERPACKS. Veg een bijkmende individuele tets te aan uw Mii met een zwart f wit Stickerpack.

30 Mii I-TECH Slim en stijlvl Het I-TECH-gamma luidt een nieuw tijdperk van intelligent rijden in, met de nieuwste technlgie en exclusieve kenmerken vr ng meer slimme uitrusting en design p de weg. De nieuwe SEAT Mii I-TECH is uitgerust met nlinetechnlgie die vr een glednieuwe rijervaring zrgt. Met het SEAT Prtable System Live¹ kunt u nline zeken en ntvangt u up-t-date infrmatie ver het weer en het verkeer, alsk infrmatie ver de beste plaatsen m te bezeken tijdens uw reis. Hij is k uitgerust met 6 luidsprekers zdat u ptimaal van uw favriete muziek kunt genieten. De Mii I-TECH vergeet k het stijlaspect niet, met een exclusief I-TECH-lg p de deurlijst en flanken. Binnenin wrdt u in de watten gelegd met een leren stuur en versnellingspk, een dashbardpaneel in Shira Grey en de prachtige Barcelna zetelbekleding. 1 Eén maand Live Services gratis. Levenslange service te kp in de Garmin Fresh-winkel. Raadpleeg uw dealer vr meer infrmatie.

31

32 OMDAT DESIGN TELT De stijlvlle nieuwe Mii by MANGO Wanneer innvatief design en technlgie gekppeld wrden aan cle stadsmde, is het resultaat een aut die perfect uw stijl weerspiegelt. Ontdek de Mii by MANGO: het resultaat van een zeer bijzndere samenwerking tussen SEAT en MANGO. De Mii by MANGO weet de aandacht te trekken met zijn Atm Grey hgglanzende spiegelkappen en stijlvlle 15" lichtmetalen velgen en verchrmde sierlijsten. Kies vr een ketswerk in chic Glam Beige f elegant Deep Black m u altijd van uw beste zijde te laten zien. Het elegante zwarte interieur met beige details mvat fantastische geperfreerde Alcantara zetels, terwijl de beige MANGO-stiksels p het leren stuur en de versnellingspk een discrete maar zeer mdieuze tets vrmen een herinnering aan het icnische merk achter deze aut. De nieuwe SEAT Mii by Mang zit brdevl kleine, elegante details die uw unieke stijl uitdrukken en heeft tegelijk een chic en gedurfd design, ideaal m te paraderen dr de straten van de stad. * Beige versie.

33

34 BEKLEDING Innerlijke schnheid Stap in en vel u meteen thuis. Vr de bekledingen van de SEAT Mii wrden enkel materialen van de beste kwaliteit gebruikt, als perfecte aanvulling p uw stijl. U verdient het. Reference /R/ Style /St/ Chic Pack White /ChW/ Chic Pack Blue /ChB/ Sprt Pack /Sp/ I-TECH /I/ Mii by MANGO Deep Black /MMb/ Mii by MANGO Glam Beige /MMg/ Standaard Optineel * Mii 3-deurs. PRAGA AC + PCH* + PA1 + PS2 CABALLERO BLACK AA Mii R CABALLERO DUBLIN AB ChW St

35 BARCELONA AA + PSS* + PA2 / 01 + PIT Sp BARCELONA (blauwe brd) 13 + PCH* + PB1 + PS2 I ALCANTARA BLACK (grijze brd) MC + PLC / MB + PCH* + PA1 + PS2 + PGW / MA + PSS* + PLG St ChW Sp I ChB ALCANTARA BLACK (glam beige brd + stiksel) 18 + PBM / PMB MMb MMg

36 KLEUREN Alle gen p u gericht WIT¹ B4B4* SUNFLOWER GEEL T1T1* Mii R St ChW ChB Sp Mii R St ChW Sp I REFLEX ZILVER 8E8E** I TORNADO ROOD G2G2* Mii R St ChW ChB Sp Mii R St ChW Sp I SILVER LEAF 7B7B** I GLAM BEIGE¹ J4J4*** Mii R St ChW Sp R I St ChW Sp Reference /R/ Style /St/ Chic Pack White /ChW/ Chic Pack Blue /ChB/ Sprt Pack /Sp/ I-TECH /I/ Standaard Optineel * Sft ** Metallic *** Custm ¹ Niet beschikbaar met Wh ite Pack. DEEP BLACK² 2T2T** Mii R St ChW ChB Sp I NIGHT BLUE Z2Z2** Mii R St ChW ChB Sp I ² Niet beschikbaar met Black Pack.

37 VELGEN De wereld aan uw veten 14" WIELDEKSEL NOA 14" ALUVELG SILVA St R ChW 14" WIELDEKSEL EFA 14" ALUVELG SPIRITED ChB St 14" ALUVELG SILVA WIT St ChW 14" ALUVELG SILVA ZWART St 14" ALUVELG SPIRITED TITANIUM ChW 15" ALUVELG ANIA St Sp I

38 SEAT SERVICE Ttale service. Ttale gemedsrust. KOETSWERK EN LAK ORIGINELE SEAT ONDERDELEN VERZEKERING FINANCIERING SEAT SERVICE NETWERK NAZICHT EN ONDERHOUD SEAT SERVICE MOBILITY ORIGINELE SEAT ACCESSOIRES 2 JAAR GARANTIE 2 JAAR GARANTIE OP HERSTELLINGEN 12 JAAR GARANTIE TEGEN ROEST VERVANGWAGEN

39 Vlledig gamma van SEAT diensten ntwrpen m u te beschermen en ttale gemedsrust te bieden SEAT SERVICE MOBILITY* 2 JAAR GARANTIE OP HERSTELLINGEN Tijdens de eerste vijf jaren na de aankp is uw SEAT autmatisch en znder Vr alle herstellingen aan uw SEAT, uitgeverd dr een SEAT Service extra ksten gedekt dr de SEAT Service Mbility. De SEAT Service Mbility Partner met riginele SEAT-nderdelen, krijgt u 2 jaar garantie p materiaal biedt u bijstand in iedere situatie waarin uw SEAT immbiel is gewrden en werk. Wij verbinden ns daarte ngeacht de kilmeterstand, ten einde (technische panne, ngeval, lekke band, ). Wij zeken altijd naar een het hgste veiligheids- en betruwbaarheidsniveau van de SEAT-wagens te plssing die het best vldet aan uw beheften: herstelling ter plaatse, een handhaven. vervangwagen, verver naar huis f het verder zetten van de reis vr u en uw passagiers, f zelfs een verblijf in een htel. 3 JAAR GARANTIE OP DE LAK Wanneer binnen de drie jaar, vlgend p de levering van uw SEAT, de lak een fut zu vertnen wrdt hieraan verhlpen vr zver de wagen na ngeval hersteld werd vlgens de SEAT-nrmen. ACCESSOIRES Als u uw SEAT wenst aan te passen aan uw persnlijke smaak, kan de SEAT 12 JAAR GARANTIE TEGEN DOORROESTSCHADE Service Partner u een bijznder ruim assrtiment van riginele accessires Wij willen dat u z lang mgelijk van uw SEAT kunt genieten. Daarm bieden aanbieden, van kinderzitjes tt bagagerekken. Ieder nderdeel werd speciaal wij een restgarantie van 12 jaar. Uw SEAT heeft een vlledig verzinkt afgestemd p de afmetingen van uw eigen vertuig en getest vlgens de ketswerk, wat hem immuun maakt tegen alles wat de elementen in pett allerhgste kwaliteitsnrmen. kunnen hebben. 2 JAAR GARANTIE ZONDER KILOMETERBEPERKING VERVANGWAGEN Met de garantie p nieuwe wagens bent u gedurende 2 jaar veral in Eurpa Deze service wrdt verleend dr ns netwerk van SEAT Service Partners. gedekt, ngeacht het aantal kilmeters dat u rijdt met uw nieuwe SEAT. Wanneer u uw wagen achterlaat vr nderhud f herstelling, kunt u tegen Tijdens de eerste 2 jaar na levering zijn alle wisselstukken en uurlnen vr een redelijke prijs gebruik maken van een vervangwagen. Z wrdt uw nze rekening indien uw SEAT een cnstructiefut zu vertnen. mbiliteit verzekerd tt p het genblik dat u uw vertuig kmt phalen. *Meer infrmatie ver ns cmplete serviceaanbd vindt u p f bij uw SEAT Service Partner.

40 VERSIES Mii 3D/5D UITRUSTING Standaard Optie Niet beschikbaar ¹ Enkel beschikbaar vr stalen velgen. Niet beschikbaar vr Ecmtive-, Start & Stpen Ecfuel-versies. ² Niet beschikbaar met Ecfuel-versie Mii en SEAT Sund. ³ Enkel beschikbaar vr 3-deursversie " stalen velgen met wieldppen 14" stalen velgen met EFA-sierdppen Glam Beige en Candy White. 14" SILVA lichtmetalen velgen 15" ANIA lichtmetalen velgen Bandenherstelkit All-seasnbanden¹ Reservewiel² Manueel verstelbare buitenspiegels behalve Glam Beige en Candy White. Vr de Zwarte buitenspiegels en deurgrepen 5-deursversie is het 5-deurspack vereist. Buitenspiegels en deurgrepen in ketswerkkleur Elektrische en verwarmde buitenspiegels Mistlichten Panramisch pen dak Beschikbaar met alle ketswerkkleuren Beschikbaar met alle ketswerkkleuren Beschikbaar met alle ketswerkkleuren behalve Deep Black. Vr de 5-deursversie is het 5-deurspack vereist. 8 9 Style EXTERIEUR behalve Deep Black. 7 Reference Beschikbaar met alle ketswerkkleuren behalve 6 Mii Dnker getinte ruiten Niet beschikbaar met Ecfuel-versie f haken Clur Pack: deurgrepen en buitenspiegels in ketswerkkleur + 14" NOA sierdppen in kffer. Exterir White Pack: witte buitenspiegels + 14" witte SILVA lichtmetalen velgen4 Exterir Black Pack: zwarte buitenspiegels + 14" zwarte SILVA lichtmetalen velgen5 Wit Stickerpack6 Zwart Stickerpack 7 Niet beschikbaar met Ecfuel-versie f haken in kffer. Handtashaak enkel beschikbaar met stuur aan linkerzijde.

41 Mii Mii Reference Style Halgeenkplampen met dagrijlicht Vrinstallatie vr radi + 2 luidsprekers + dakantenne Elektrisch bediende vrruiten met bediening ruit passagier aan bestuurderszijde Centrale vergrendeling met afstandsbediening Electric Pack: centrale vergrendeling met afstandsbediening + elektrisch bediende vrruiten met bediening ruit passagier aan bestuurderszijde ELEKTRONICA Mii Mii Reference Style 12 V-stpcntact vraan PUR stuur en versnellingspk Digital Audi Bradcasting (DAB) (vereist SEAT Sund System 1.1) In de hgte verstelbare stuurklm Sund Pack 1: SEAT Sund System 1.1 (mvat AUX-in) 2 hfdsteunen vraan en 2 achteraan Sund Pack 2: SEAT Sund System 1.1 (bevat AUX-in) + 4 luidsprekers (6) Neerklapbare achterbank (in één stuk) Verwarmde vrzetels SEAT Sund: SEAT Sund System kwalitatieve luidsprekers + subwfer in kffer + versterker 300 watt + belettering p vrdeuren Winter Pack: verwarmde vrzetels en elektrische en verwarmde buitenspiegels SEAT Prtable System Live (mvat SEAT Call App vr EU6 en de nieuwe Ec Trainer-functie). Vereist SEAT Sund System 1.1 Znneklep met kaarthuder vr bestuurder en met spiegel vr passagier Cmfrt Pack: cruise cntrl + mistlampen vraan + brdcmputer + parkeersensr achteraan + elektrische en verwarmde buitenspiegels INTERIEUR Manueel verstelbare ruiten Open handschenvak Geslten handschenvak Drive Pack: parkeersensr achteraan + cruise cntrl + brdcmputer Bekerhuder vraan Servstuur Kfferafdekking Claxn met hge tn Aircnditining Zetelpack vr 3-deursversie: in verschillende delen neerklapbare achterbank + Easy Entry met geheugen (geheugen enkel vr bestuurderszetel) + in hgte verstelbare bestuurderszetel Zetelpack vr 5-deursversie: in verschillende delen neerklapbare achterbank + in hgte verstelbare bestuurderszetel Zwarte Alcantara + pvc bekleding met grijs biesje ABS Airbag vr bestuurder en passagier Hfd/brstkas-airbag Deactivering passagiersairbag VEILIGHEID Grdelwaarschuwing vraan en achteraan isofix vr achterzetels + Tp Tether Dubbele vler 8 Bandenspanningscntrle met ESC en Hill Hld Cntrl Functineel Pack 9 dubbele vler + haak vr handtas aan handschenvak Safety Assist (vereist ESC)

42 SPORT PACK UITRUSTING Standaard Optie Niet beschikbaar 1 en SEAT Sund. ² Specifieke phanging vr Ecfuel-mtren. 3 Mii Niet beschikbaar met Ecfuel-versie Beschikbaar met alle ketswerkkleuren behalve Glam Beige en Candy White. Vr de 5-deursversie is het 5-deurspack vereist. 4 5 Sprt Pack EXTERIEUR 15" ANIA lichtmetalen velgen Bandenherstelkit Reservewiel1 Sprt-phanging² Buitenspiegels en deurgrepen in ketswerkkleur Beschikbaar met alle ketswerkkleuren Elektrische en verwarmde buitenspiegels behalve Deep Black. Vr de 5-deursversie is Mistkplampen het 5-deurspack vereist. Panramisch pen dak Verdnkerde ruiten vanaf B-stijl Wit Stickerpack³ Zwart Stickerpack4 Niet beschikbaar met Ecfuel-versie f haken in kffer. Handtashaak enkel beschikbaar met stuur aan linkerzijde.

43 Mii Sprt Pack ELEKTRONICA Mii Sprt Pack INTERIEUR Stuur en (manuele) versnellingspk in leder Barcelna-bekleding met plastic handremgreep Shira Grey dashbardpaneel Zwarte Alcantara + pvc bekleding met grijs biesje en lederen handremgreep In de hgte verstelbare stuurklm 2 hfdsteunen vraan en 2 achteraan Neerklapbare achterbank (in één stuk) Verwarmde vrzetels Winter Pack: verwarmde vrzetels en elektrische en verwarmde buitenspiegels Znneklep met kaarthuder vr bestuurder en met spiegel vr passagier Geslten handschenvak Bekerhuder vraan Kfferafdekking Claxn met hge tn Aircnditining Zetelpack vr 3-deursversie: in verschillende delen neerklapbare achterbank + Easy Entry met geheugen (geheugen enkel vr bestuurderszetel) + in hgte verstelbare bestuurderszetel Zetelpack vr 5-deursversie: in verschillende delen neerklapbare achterbank + in hgte verstelbare bestuurderszetel Functineel Pack 5 dubbele vler + haak vr handtas aan handschenvak Halgeenkplampen met dagrijlicht Vrinstallatie vr radi + 2 luidsprekers + dakantenne Elektrisch bediende vrruiten met bediening ruit passagier aan bestuurderszijde Centrale vergrendeling met afstandsbediening Electric Pack: centrale vergrendeling met afstandsbediening + elektrisch bediende vrruiten met bediening ruit passagier aan bestuurderszijde 12 V-stpcntact vraan Digital Audi Bradcasting (DAB) (vereist SEAT Sund System 1.1) Sund Pack 2: SEAT Sund System 1.1 (bevat AUX-in) + 4 luidsprekers (6) SEAT Sund: SEAT Sund System kwalitatieve luidsprekers + subwfer in kffer + versterker 300 watt + belettering p vrdeuren SEAT Prtable System Live (mvat SEAT Call App vr EU6 en de nieuwe Ec Trainer-functie). Vereist SEAT Sund System 1.1 Cmfrt Pack: cruise cntrl + mistlampen vraan + brdcmputer + parkeersensr achteraan + elektrische en verwarmde buitenspiegels Drive Pack: parkeersensr achteraan + cruise cntrl + brdcmputer Servstuur VEILIGHEID ABS Airbag vr bestuurder en passagier Hfd/brstkas-airbag Deactivering passagiersairbag Grdelwaarschuwing vraan en achteraan isofix vr achterzetels + Tp Tether Bandenspanningscntrle met ESC en Hill Hld Cntrl Safety Assist (vereist ESC)

44 CHIC PACK WHITE UITRUSTING Standaard Optie Niet beschikbaar ¹ Enkel beschikbaar vr stalen velgen. Niet beschikbaar vr Ecmtive-, Start & Stpen Ecfuel-versies. ² Niet beschikbaar met Ecfuel-versie en SEAT Sund. 3 Mii Beschikbaar met alle ketswerkkleuren Chic Pack White behalve Glam Beige en Candy White " SILVA lichtmetalen velgen Beschikbaar met alle ketswerkkleuren Bandenherstelkit behalve All-seasnbanden¹ Deep Black. Reservewiel² Manueel verstelbare buitenspiegels Buitenspiegels en deurgrepen in ketswerkkleur Elektrische en verwarmde buitenspiegels Mistkplampen Beschikbaar met alle ketswerkkleuren Panramisch pen dak behalve Deep Black. Vr de 5-deursversie is Verdnkerde ruiten vanaf B-stijl het 5-deurspack vereist. Exterir White Pack: witte buitenspiegels + 14" witte SILVA lichtmetalen velgen³ Exterir Black Pack: zwarte buitenspiegels + 14" zwarte SILVA lichtmetalen velgen4 Wit Stickerpack 5 Zwart Stickerpack6 Beschikbaar met alle ketswerkkleuren behalve Glam Beige en Candy White. Vr de 5-deursversie is het 5-deurspack vereist. 6 7 EXTERIEUR Niet beschikbaar met Ecfuel-versie f haken in kffer. Handtashaak enkel beschikbaar met stuur aan linkerzijde.

45 Mii Chic Pack White ELEKTRONICA Mii Chic Pack White INTERIEUR Stuur en (manuele) versnellingspk in leder Praga-bekleding met plastic handremgreep Candy White dashbardpaneel Zwarte Alcantara + pvc bekleding met grijs biesje en lederen handremgreep In de hgte verstelbare stuurklm 2 hfdsteunen vraan en 2 achteraan Neerklapbare achterbank (in één stuk) Verwarmde vrzetels Winter Pack: verwarmde vrzetels en elektrische en verwarmde buitenspiegels Znneklep met kaarthuder vr bestuurder en met spiegel vr passagier Geslten handschenvak Bekerhuder vraan Kfferafdekking Claxn met hge tn Aircnditining Zetelpack vr 3-deursversie: in verschillende delen neerklapbare achterbank + Easy Entry met geheugen (geheugen enkel vr bestuurderszetel) + in hgte verstelbare bestuurderszetel Zetelpack vr 5-deursversie: in verschillende delen neerklapbare achterbank + in hgte verstelbare bestuurderszetel Functineel Pack7 dubbele vler + haak vr handtas aan handschenvak Halgeenkplampen met dagrijlicht Vrinstallatie vr radi + 2 luidsprekers + dakantenne Elektrisch bediende vrruiten met bediening ruit passagier aan bestuurderszijde Centrale vergrendeling met afstandsbediening Electric Pack: centrale vergrendeling met afstandsbediening + elektrisch bediende vrruiten met bediening ruit passagier aan bestuurderszijde 12 V-stpcntact vraan Digital Audi Bradcasting (DAB) (vereist SEAT Sund System 1.1) Sund Pack 2: SEAT Sund System 1.1 (bevat AUX-in) + 4 luidsprekers (6) SEAT Sund: SEAT Sund System kwalitatieve luidsprekers + subwfer in kffer + versterker 300 watt + belettering p vrdeuren SEAT Prtable System Live (mvat SEAT Call App vr EU6 en de nieuwe Ec Trainer-functie). Vereist SEAT Sund System 1.1 Cmfrt Pack: cruise cntrl + mistlampen vraan + brdcmputer + parkeersensr achteraan + elektrische en verwarmde buitenspiegels Drive Pack: parkeersensr achteraan + cruise cntrl + brdcmputer Servstuur VEILIGHEID ABS Airbag vr bestuurder en passagier Hfd/brstkas-airbag Deactivering passagiersairbag Grdelwaarschuwing vraan en achteraan isofix vr achterzetels + Tp Tether Bandenspanningscntrle met ESC en Hill Hld Cntrl Safety Assist (vereist ESC)

Audi A3 Sportback e-tron prijslijst Vanaf oktober 2014

Audi A3 Sportback e-tron prijslijst Vanaf oktober 2014 Audi A3 Sprtback e-trn prijslijst Vanaf ktber 2014 Mtren Type Mtr Versnellingsbak Bestelcde Nett catalgusprijs excl. BPM Brut catalgusprijs incl. BPM BPM bedrag Cnsumentenprijs incl. BPM Energielabel CO2

Nadere informatie

Audi A3 Sportback e-tron prijslijst Vanaf januari 2015

Audi A3 Sportback e-tron prijslijst Vanaf januari 2015 Audi A3 Sprtback e-trn prijslijst Vanaf januari 2015 Cnsumenten adviesprijzen Type Mtr Versnellingsbak Bestelcde Nett catalgusprijs excl. BPM Brut catalgusprijs incl. BPM BPM bedrag Cnsumentenprijs incl.

Nadere informatie

TOLEDO. Prijslijst vanaf 1 juni 2015

TOLEDO. Prijslijst vanaf 1 juni 2015 TOLEDO Prijslijst vanaf 1 juni 2015 Bij het ontwerpen van de SEAT Toledo hielden we een aantal strikte stelregels in gedachten. Verandering betekent verbetering en is nooit als doel op zich. Innoveer,

Nadere informatie

SCENIC & GRAND SCENIC DRIVE THE CHANGE. FOCUS Design en Technologie. RENAULT QUALITY MADE Naast een merknaam ook een engagement

SCENIC & GRAND SCENIC DRIVE THE CHANGE. FOCUS Design en Technologie. RENAULT QUALITY MADE Naast een merknaam ook een engagement SCENIC EN GRAND SCENIC RENAULT RENAULT SCENIC & GRAND SCENIC FOCUS Design en Technologie RENAULT QUALITY MADE Naast een merknaam ook een engagement DRIVE THE CHANGE EDITORIAAL SPIRIT OF SCENIC Wat is

Nadere informatie

AMBITIEUS TALENT VOOR BEDRIJVEN MET AMBITIE.

AMBITIEUS TALENT VOOR BEDRIJVEN MET AMBITIE. OPEL Combo GESLOTEN BESTEL AMBITIEUS TALENT VOOR BEDRIJVEN MET AMBITIE. Inhoud De Opel Combo levert maand in maand uit topprestaties voor uw bedrijf. Unieke eigenschappen en toonaangevende specificaties

Nadere informatie

TRENDS WAAIEN OVER. KLASSE IS TIJDLOOS.

TRENDS WAAIEN OVER. KLASSE IS TIJDLOOS. CASCADA TRENDS WAAIEN OVER. KLASSE IS TIJDLOOS. HET HELE JAAR ZOMER. INHOUD De Opel Cascada verlegt alle grenzen. Allereerst door zijn baanbrekende koetswerk, met perfecte contouren en een design dat

Nadere informatie

*Optie of standaard naargelang de versies. **Optie naargelang de versies.

*Optie of standaard naargelang de versies. **Optie naargelang de versies. NEW PEUGEOT PARTNER TEPEE STIJLVOL VOORKOMEN VRIJHEID ALOM! De Partner Tepee is een échte vrijetijdswagen, een ludospace pur sang. Deze auto heeft veel karakter en nodigt uit tot ontdekkingen en avontuur.

Nadere informatie

Wie bepaalt dat je van negen tot vijf moet werken? Of dat je moet stoppen op je 65ste? Begint succes op de universiteit, of in de garage?

Wie bepaalt dat je van negen tot vijf moet werken? Of dat je moet stoppen op je 65ste? Begint succes op de universiteit, of in de garage? Hyundai ix20 Wie bepaalt dat je van negen tot vijf moet werken? Of dat je moet stoppen op je 65ste? Begint succes op de universiteit, of in de garage? Wie zegt dat een familie auto niet stijlvol kan zijn?

Nadere informatie

G-Klasse. Prijslijst. Geldig vanaf 8 oktober 2013

G-Klasse. Prijslijst. Geldig vanaf 8 oktober 2013 G-Klasse. Prijslijst. Geldig vanaf 8 oktober 2013 Inhoud Voorwoord 3 Catalogusprijzen 5 Standaarduitrusting 6 Uitrustingspakketten 16 Opties 21 Accessoires 29 Mercedes-Benz diensten 30 2 Prijzen geldig

Nadere informatie

Peugeot, al autoconstructeur sinds 1889

Peugeot, al autoconstructeur sinds 1889 Peugeot // 207 CC 207CCRG_BE_0708_3.qxd 15/09/08 20:07 Page 2 Design 06 Comfort 10 Prestaties 14 Veiligheid 18 Afwerking en binnenbekleding 20 Kleuren en afmetingen 26 Peugeot, al autoconstructeur sinds

Nadere informatie

DE NIEUWE DISCOVERY SPORT

DE NIEUWE DISCOVERY SPORT DE NIEUWE DISCOVERY SPORT Al sinds het idee voor de eerste Land Rover in 1947, hebben wij auto s gecreëerd die grenzen verleggen; die eigenaars uitdagen om nieuwe gebieden te verkennen en moeilijk terrein

Nadere informatie

>>de nieuwe smart forfour

>>de nieuwe smart forfour >>de nieuwe smart forfour Prijzen. Geldig vanaf 5 januari 205 2 smart forfour >> smart forfour. Motoren. motor/kracht 45 kw (6 pk) benzine 3-cilinder-in-lijn motor, 999 cc handgeschakelde 5-versnellingsbak

Nadere informatie

Op weg naar betere. klanttevredenheid via de route van klachtenbehandeling

Op weg naar betere. klanttevredenheid via de route van klachtenbehandeling Op weg naar betere Lease Unlimited B.V. klanttevredenheid via de rute van klachtenbehandeling Universiteit Twente Faculteit Management en Bestuur Bachelrpdracht Bedrijfskunde Versie: Eindversie Datum:

Nadere informatie

PARTNER TEPEE PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49

PARTNER TEPEE PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 www.autonabuurs.nl PEUGEOT PARTNER TEPEE Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35 Venray Zuidsingel 10 5802 EG Venray (0478) 58 16 83 PEUGEOT

Nadere informatie

Ontdek de Opel Antara.

Ontdek de Opel Antara. Opel Antara Ontdek de Opel Antara. Verleg je grenzen. De Opel Antara combineert een stijlvol en robuust uiterlijk met een comfortabel, veelzijdig interieur. Waar je ook heen wilt, wat je ook wilt doen:

Nadere informatie

Wat anderen zeggen over Hoe LinkedIn nu ECHT gebruiken

Wat anderen zeggen over Hoe LinkedIn nu ECHT gebruiken Wat anderen zeggen ver He LinkedIn nu ECHT gebruiken Eindelijk iemand die uitlegt waarm LinkedIn nuttig is. Als een typische Gen X er begn ik gefrustreerd te wrden wanneer ik meer en meer mensen hrde praten

Nadere informatie

Waarom zou je kiezen voor M&O?

Waarom zou je kiezen voor M&O? Waarm zu je kiezen vr M&O? Onderzek naar het keuzegedrag van leerlingen vr het vak Management & Organisatie Grningen, mei 2013 Auteurs Brenda Bergkamp Bvenhuis Arjan Wrd Masterpleiding leraar Algemene

Nadere informatie

IN ALLE OPZICHTEN PROFESSIONEEL

IN ALLE OPZICHTEN PROFESSIONEEL PEUGEOT PARTNER PARTNER IN ALLE OPZICHTEN PROFESSIONEEL Met zijn grote laadruimte, ongekend flexibele interieur en nieuwe, zuinige en sterke e-hdi-motoren is de nieuwe Partner de ideale bedrijfsauto voor

Nadere informatie

CURSUSBOEK VOOR LEERLINGEN

CURSUSBOEK VOOR LEERLINGEN Kieskeurig Een cursus die je helpt bij het kiezen van een vervlgpleiding na de HAVO f het VWO CURSUSBOEK VOOR LEERLINGEN Franca Hiddink Hanzehgeschl Grningen / Lectraat Rehabilitatie Crrespndentie: f.j.m.hiddink@pl.hanze.nl

Nadere informatie

Vertel me wie je bent een queeste naar het Zelf 1 Door Erica Rijnsburger. Inleiding

Vertel me wie je bent een queeste naar het Zelf 1 Door Erica Rijnsburger. Inleiding Vertel me wie je bent een queeste naar het Zelf 1 Dr Erica Rijnsburger Inleiding The desire t questin life cmes frm life itself, frm that part f life which is still hidden. Life prvkes us t questin. It

Nadere informatie

Techniek en consumentenadviesprijzen vanaf juni 2015. De up!

Techniek en consumentenadviesprijzen vanaf juni 2015. De up! Techniek en consumentenadviesprijzen vanaf juni 2015 De up! take up! (standaarduitrusting) Velgen, 14 inch staal Airbag voor bestuurder en voorpassagier Hoofd- en thorax-airbag voor bestuurder en voorpassagier

Nadere informatie

109 g/km 4,7. 573 liter. 1,59 m. 5 jaar. l/100 km. deuren. Met zijn beperkte C0 2

109 g/km 4,7. 573 liter. 1,59 m. 5 jaar. l/100 km. deuren. Met zijn beperkte C0 2 Splash 109 g/km 4,7 l/100 km De Splash heeft een draaicirkel van 9,4 m en is daardoor uiterst gemakkelijk te manoeuvreren.9,4 m Met zijn beperkte C0 2 -uitstoot van 109 g/km behoort de Splash (1.0 l benzine)

Nadere informatie

Techniek en prijzen vanaf juni 2014. De up!

Techniek en prijzen vanaf juni 2014. De up! Techniek en prijzen vanaf juni 2014 De up! take up! (standaarduitrusting) 14 Inch stalen velgen Airbag voor bestuurder en voorpassagier Hoofd- en thorax-airbag voor bestuurder en voorpassagier Elektronisch

Nadere informatie

Met het thema Dressy van de Nieuwe Peugeot 108 krijgt het tijdloze pied de poule-motief een nieuwe interpretatie. Een elegant en sportief motief, een

Met het thema Dressy van de Nieuwe Peugeot 108 krijgt het tijdloze pied de poule-motief een nieuwe interpretatie. Een elegant en sportief motief, een NIEUWE PEUGEOT 108 108 TOON UW KARAKTER Durf u te onderscheiden van de massa en toon uw karakter! Maak uw keuze tussen de berline of de versie met vouwdak, laat uw creativiteit de vrije loop met de thema

Nadere informatie

Esthetische durf. Voor de dag durven komen met elegantie en persoonlijkheid, om zich te onderscheiden van de massa.

Esthetische durf. Voor de dag durven komen met elegantie en persoonlijkheid, om zich te onderscheiden van de massa. Esthetische durf. Voor de dag durven komen met elegantie en persoonlijkheid, om zich te onderscheiden van de massa. De stijl van Alfa Giuletta is aangeboren. In een tijd waarin conformisme de boventoon

Nadere informatie

Renault KADJAR Durf te leven Met vloeiende lijnen, een krachtige grille en atletische schouders straalt de Renault Kadjar pure vrijheid uit. Met een geïnspireerde, solide en sportieve houding staat hij

Nadere informatie

Inquiry methode. Luisteren 1. Als je mij vraagt naar je te luisteren en ik begin je adviezen te geven, dan doe ik niet wat je mij vraagt.

Inquiry methode. Luisteren 1. Als je mij vraagt naar je te luisteren en ik begin je adviezen te geven, dan doe ik niet wat je mij vraagt. Inquiry methde Luisteren 1 Als je mij vraagt naar je te luisteren en ik begin je adviezen te geven, dan de ik niet wat je mij vraagt. Als je mij vraagt naar je te luisteren en ik begin je te vertellen

Nadere informatie

Inhoud van de vakken in de tweede fase van het BRC. Dec1415292

Inhoud van de vakken in de tweede fase van het BRC. Dec1415292 Inhud van de vakken in de tweede fase van het BRC. 1 Inhud van de vakken in de tweede fase van het BRC. Inhud De vakken p het Bertrand Russell Cllege in de tweede fase... 3 Prfielkeuzefrmulier HAVO...

Nadere informatie

CITROËN DS3 RACING PRIJSLIJST, UITRUSTINGSPECIFICATIES & TECHNISCHE GEGEVENS

CITROËN DS3 RACING PRIJSLIJST, UITRUSTINGSPECIFICATIES & TECHNISCHE GEGEVENS CITROËN DS3 RACING PRIJSLIJST, UITRUSTINGSPECIFICATIES & TECHNISCHE GEGEVENS Januari 2014 Prijslijst Citroën DS3 Racing Versnellingsbak Energielabel (g/km) CO2 (g/km) Bijtelling incl BTW/BPM excl. BTW

Nadere informatie

CITROËN BERLINGO FULL ELECTRIC PRIJSLIJST, UITRUSTINGSPECIFICATIES & TECHNISCHE GEGEVENS

CITROËN BERLINGO FULL ELECTRIC PRIJSLIJST, UITRUSTINGSPECIFICATIES & TECHNISCHE GEGEVENS CITROËN BERLINGO FULL ELECTRIC PRIJSLIJST, UITRUSTINGSPECIFICATIES & TECHNISCHE GEGEVENS November 2014 CITROËN Berlingo Full Electric Uitrustingsniveaus NIVEAU COMFORT Lithium Ion Accu pakket (80 cellen)

Nadere informatie