Outplacementprogramma Zilver

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Outplacementprogramma Zilver"

Transcriptie

1 Haarbrug 18, 3751 LM Bunschten Outplacementprgramma Zilver De utplacementprgramma s van Baan in Beeld zijn bestemd vr medewerkers die een rganisatie gaan verlaten en nieuw werk zeken. Om aan de unieke behefte van uw medewerker p het gebied van utplacement te kunnen vlden bieden we drie verschillende utplacementprgramma s aan. In ieder prgramma wrdt de medewerker persnlijk begeleid dr de drie fasen van het prgramma. Fase één bestaat uit een zelfanalyse en marktanalyse, fase twee is slliciteren en arbeidsmarktriëntatie en fase drie is baanverwerving. Aan de hand van de situatie van uw medewerker en de wensen vr de tekmst selecteert u het juiste prgramma. Baan in Beeld vrziet u graag van advies. Drie succesvlle utplacementprgramma's. Baan in Beeld is er niet vr iedereen. Baan in Beeld is er vr een selecte club mensen. De mensen die Baan in Beeld deskundig en succesvl via haar utplacementprgramma's begeleiden én bemiddelen naar werk: 1. Hebben MBO+, HBO- en/f WO werk- en denkniveau. 2. Ambiëren een staffunctie (Marketing, Finance, Sales, Administratief, IT, Jurnalistiek, Cmmunicatie, Accunting, Secretarieel, HR, Research & Develpment, Advies, Cnsultancy) in de regi Midden-Nederland. 3. Wrden graag begeleid dr psitieve prfessinals met veel kennis van de huidige arbeidsmarkt.

2 Haarbrug 18, 3751 LM Bunschten Resultaat Negen van de tien kandidaten sluiten het Baan in Beeld utplacementprgramma af met een nieuwe baan! De prgramma's duren twee, vier f vijf maanden. Het netwerk van Baan in Beeld bevindt zich in Midden-Nederland. Grt en bijznder ged nderhuden. Lcatie trainingen en caching gesprekken Baan in Beeld heeft een prachtige, ged geutilleerde en uitstekend bereikbaar eigen pand p de middenstip van Nederland. 30 autminuten vanaf Amsterdam, Utrecht en Ede. 10 autminuten vanaf Amersfrt. Op vijf minuten afstand vanaf de A1/E231, afrit 12-Bunschten. De trainingen van Baan in Beeld en de caching gesprekken vinden hfdzakelijk plaats p Haarbrug 18, 3751 LM Bunschten-Spakenburg.

3 Haarbrug 18, 3751 LM Bunschten Inhud Outplacementprgramma Zilver Intrductiebijeenkmst In de intrductiebijeenkmst wrdt het vlledige vier maanden durende intensieve prgramma tegelicht en wrdt kennis gemaakt met het team van Baan in Beeld. Werkmap Slliciteren Iedere kandidaat ntvangt een Baan in Beeld bek vl infrmatie ver het vlledige sllicitatieprces en met pdrachten ter ndersteuning van het sllicitatieprces. Intake en plan van aanpak Vervlgens bepaalt de Baan in Beeld cnsultant aan de hand van een persnlijk intakegesprek wat de kandidaat ndig heeft vr het maken van de vlgende carrièrestap. Op basis van de intake maakt de cnsultant samen met de kandidaat een plan van aanpak.

4 Haarbrug 18, 3751 LM Bunschten Persnlijkheidsanalyse (DISC/7LL) Het utplacementprgramma Zilver start met het afnemen van de wetenschappelijk nderbuwde, prfessinele DISC persnlijkheidsanalyse bij de kandidaat. Hiermee krijgt hij inzicht in zijn gedrag; Wat mtiveert de kandidaat? In welke werkmgeving kmt de kandidaat het beste tt zijn recht? Als het vr de kandidaat beter is m dieper in zijn cmmunicatieprfiel te duiken, dan wrdt de persnlijkheidsanalyse uitgeverd middels de 7 Life Languages methdiek. Talentenscan De uitkmst van de talentenscan geeft aan waar de kandidaat bven gemiddeld ged in is. Z krijgt hij inzicht in zijn kwaliteiten. Ambitieprfiel inclusief arbeidsmarktnderzek Dankzij de uitkmst van de persnlijkheidsanalyse, de talentenscan, de thuiswerkpdrachten, het arbeidsmarktnderzek en de persnlijke caching gesprekken krijgt de kandidaat inzicht in waar hij staat p de arbeidsmarkt. Ok leert hij zijn (n)mgelijkheden kennen. Aan de hand hiervan stelt de Baan in Beeld cnsultant samen met de kandidaat het ambitieprfiel p. Het ambitieprfiel beschrijft de wensen en vrwaarden vr een nieuwe baan.

5 Haarbrug 18, 3751 LM Bunschten Individuele face-t-face caching De kandidaat wrdt gedurende het prgramma vijf maanden gekppeld aan een persnlijke Baan in Beeld lpbaancach. Tijdens het prgramma hebben zij buiten alle cntactmmenten m k ng individuele face-t-face cachingsgesprekken. Individuele caching p afstand (mail, telefn) Wanneer de kandidaat tussentijds met vragen zit f advies ndig heeft in zijn zektcht naar een baan, kan hij terecht bij zijn persnlijke lpbaancach. Dit cntact verlpt per mail en telefnisch. Inzetten en activeren netwerk kandidaat en netwerk Baan in Beeld De kandidaat leert zijn eigen netwerk z ptimaal mgelijk te activeren en in te zetten. Daarnaast zet Baan in Beeld dagelijks haar eigen netwerk in vr de kandidaten. Cntinu zijn de Baan in Beeld jbhunters vanuit het Baan in Beeld Jbcenter actief met bemiddeling vr de kandidaten.

6 Haarbrug 18, 3751 LM Bunschten Onbeperkt tegang Jbcenter Baan in Beeld In een werkmgeving slliciteren, met vragen terecht kunnen bij een arbeidsmarktexpert, tips en ervaringen uitwisselen. Dat gebeurt in het Baan in Beeld Jbcenter, dagelijks gepend. De Baan in Beeld kandidaten kunnen gedurende de cmplete lptijd van het utplacementprgramma hun eigen werkplek reserveren. Dat maakt het slliciteren aangenamer! Vide-cv De kandidaat ntvangt een prfessineel vide-cv (videprductiebedrijf Mvey.nl verzrgt vr Baan in Beeld de pname en mntage), waarin hij zichzelf krt en krachtig presenteert. Deze vide-cv s staan p waar werkgevers kstels hun nieuwe werknemer kunnen vinden en aannemen. De kandidaten kunnen hun unieke vide-cv meesturen met sllicitaties, delen in hun netwerk en via scial media kanalen.

7 Haarbrug 18, 3751 LM Bunschten Vier Sllicitatietrainingen De Baan in Beeld sllicitatietrainingen zijn uniek en verfrissend anders. Ze nemen acht uur in beslag met maximaal zeven andere kandidaten. De trainingen zijn uitstekend verzrgd. De trainingen staan bekend m hun hge temp, inspirerende werkvrmen, vrtdurende interactie en afwisseling tussen denken en den. 1. Sllicitatietraining Brief + CV De kandidaat leert he hij een brief en cv ged en nderscheidend pstelt, en det dit vervlgens k direct in het Baan in Beeld Jbcenter. 2. Sllicitatietraining Netwerken De kandidaat leert alles ver netwerken en het inzetten van zijn eigen netwerk bij het vinden van een baan. Aansluitend stelt hij in het Baan in Beeld Jbcenter een netwerkplan p én benadert hij mensen uit zijn netwerk. 3. Sllicitatietraining Sllicitatiegesprek De kandidaat leert he hij een gesprek vrbereidt, waarm hij de geschikte kandidaat is vr de functie en he hij ged verkmt. 4. Sllicitatietraining Scial Media De kandidaat weet he hij zichzelf presenteert via scial media. Aan het eind van de training heeft hij nder andere een prfessineel LinkedIn prfiel, waarmee recruiters hem eenvudig vinden.

8 Haarbrug 18, 3751 LM Bunschten Dssiervrming Dr de invering van de Wet werk en zekerheid (WWZ) is het belang van een vlledig persneelsdssier ng grter. Dr de hervrming van het ntslagrecht per 1 juli 2015 zullen rechters kritischer kijken naar het ntslagdssier. De rechters berdelen het ntslag aan de hand van een aantal strikte criteria. Omdat er minder ruimte is m af te wijken van de ntslagvergeding, zal de rechter eerder besluiten m het dienstverband niet te beëindigen als de dssierpbuw niet in rde is. Baan in Beeld draagt altijd zrg vr een juiste verslaglegging van de gesprekken, trainingen en andere activiteiten van haar kandidaten. Indien gewenst en na testemming van de kandidaat stuurt Baan in Beeld een vrtgangsrapprtage naar de werkgever. In verleg wrdt bepaald welke nderdelen de rapprtage met bevatten. De Baan in Beeld cnsultant zrgt ervr dat het dssier digitaal wrdt bijgewerkt. Hierin wrden alle acties die verband huden met de zektcht naar werk van de kandidaat genteerd. Nazrg Baan in Beeld sluit het prgramma af met een eindgesprek waarin het vlledige prgramma geëvalueerd wrdt.

9 Haarbrug 18, 3751 LM Bunschten Outplacementprgramma s Brns, Zilver en Gud. Outplacement prgramma s Brns Zilver Gud Duur Twee Vier Vijf maanden maanden maanden Intrductiebijeenkmst X X X Werkmap Slliciteren X X X Intake en plan van aanpak X X X Persnlijkheidsanalyse (DISC/7LL) X X X Talentenscan X X X Ambitieprfiel en arbeidsmarktnderzek X X X Individuele face-t-face caching X X X Individuele caching p afstand X X X Inzetten en activeren netwerk kandidaat X X X Inzetten en activeren netwerk Baan in Beeld X X X Onbeperkt tegang Baan in Beeld Jbcenter X X X Opname en mntage vide-cv X X X Sllicitatietraining 1. Brief + CV X X X Sllicitatietraining 2. Netwerken X X X Sllicitatietraining 3. Sllicitatiegesprek X X Sllicitatietraining 4. Scial Media X X Sllicitatietraining 5. Persnlijk Presenteren X Sllicitatietraining 6. Overtuigen X Dssiervrming vlgens Wet werk en zekerheid X X X Nazrg X X X Tarief in eur s, per persn excl. btw Het verschil in tarief wrdt verrzaakt dr: 1. De heveelheid trainingen en 2. De duur van het traject. Baan in Beeld adviseert u graag in de juiste keuze vr uw medewerkers. Uw cntactpersnen zijn Ingrid Nagel: en Janine Ruvet: Baan in Beeld. Werkt.

RAPPORTAGE VOOR Melior Example BV

RAPPORTAGE VOOR Melior Example BV IN SAMENWERKING MET SCA RESULT GROUP Dit is een extract van een rapprtage die u kunt verwachten als u de nderzeksvragen heeft beantwrd. Met dit extract willen wij u een indruk geven van de pzet van de

Nadere informatie

Op weg naar betere. klanttevredenheid via de route van klachtenbehandeling

Op weg naar betere. klanttevredenheid via de route van klachtenbehandeling Op weg naar betere Lease Unlimited B.V. klanttevredenheid via de rute van klachtenbehandeling Universiteit Twente Faculteit Management en Bestuur Bachelrpdracht Bedrijfskunde Versie: Eindversie Datum:

Nadere informatie

CURSUSBOEK VOOR LEERLINGEN

CURSUSBOEK VOOR LEERLINGEN Kieskeurig Een cursus die je helpt bij het kiezen van een vervlgpleiding na de HAVO f het VWO CURSUSBOEK VOOR LEERLINGEN Franca Hiddink Hanzehgeschl Grningen / Lectraat Rehabilitatie Crrespndentie: f.j.m.hiddink@pl.hanze.nl

Nadere informatie

Handleiding voorbereidingsopdracht

Handleiding voorbereidingsopdracht Handleiding vrbereidingspdracht Verplichte training berepsethiek accuntants in business Uitleg prces en inhud Algemeen: telichting vrbereidingspdracht Inleiding Vrafgaand aan de verplichte training Berepsethiek

Nadere informatie

BESTUURDERSACADEMIE. Najaar 2011. Verenigingsburo & Sportraad Apeldoorn

BESTUURDERSACADEMIE. Najaar 2011. Verenigingsburo & Sportraad Apeldoorn BESTUURDERSACADEMIE Najaar 2011 Verenigingsbur & Sprtraad Apeldrn Vrwrd Wat een waanzinnig ged initiatief! Ik was meteen enthusiast ten ik hrde dat er een academie kmt vr nze vrijwillige Apeldrnse bestuurders.

Nadere informatie

Cottage Industries Grensverleggend ondernemen voor een economische vitaal en leefbaar platteland. Groningen, maart 2012.

Cottage Industries Grensverleggend ondernemen voor een economische vitaal en leefbaar platteland. Groningen, maart 2012. Cttage Industries Grensverleggend ndernemen vr een ecnmische vitaal en leefbaar platteland Grningen, maart 2012 Pagina 1 van 53 Verantwrding Prject Cttage Industries Opdrachtgever Kamer van Kphandel Nrd-Nederland

Nadere informatie

Hoofdstuk 5 Werkend Leren: eerst de praktijk, dan kiezen voor een opleiding. Stichting Humanitas zet de deur open.

Hoofdstuk 5 Werkend Leren: eerst de praktijk, dan kiezen voor een opleiding. Stichting Humanitas zet de deur open. Hfdstuk 5 Werkend Leren: eerst de praktijk, dan kiezen vr een pleiding. Stichting Humanitas zet de deur pen. Het kunstje kun je best wel leren, maar de mensen mesten er verder niet bij zijn. Je met leren

Nadere informatie

Kanker en werk: Ervaringen van werkgevers

Kanker en werk: Ervaringen van werkgevers NFK prject Kanker p de werkvler, ndersteuning van werkgevers Kanker en werk: Ervaringen van werkgevers Tamara Raaijmakers, prjectleider vrlichting en arbeid NFK juli 2011 Wat vr gevlgen heeft kanker vr

Nadere informatie

Peter Konings (Belastingdienst), Rutger Heerdink (UWV), Rene Backer (SVB), Sjoerd Weiland (RDW)

Peter Konings (Belastingdienst), Rutger Heerdink (UWV), Rene Backer (SVB), Sjoerd Weiland (RDW) Werkgrep Brging: Peter Knings (Belastingdienst), Rutger Heerdink (UWV), Rene Backer (SVB), Sjerd Weiland (RDW) December 2013 Deze presentatie en het bijbehrende verdiepingsmateriaal zijn prducten van de

Nadere informatie

Duurzaam inzetbaar in een vitale organisatie

Duurzaam inzetbaar in een vitale organisatie Duurzaam inzetbaar in een vitale rganisatie Vitaliteit en bevlgenheid vrmen sleutelbegrippen vr het ptimaal en duurzaam inzetten van medewerkers. Vitale medewerkers bruisen van energie, velen zich fit

Nadere informatie

In dit programmaboekje: Het programmaoverzicht. Sprekersbiografieën. Workshops en lezingen. Meerdere extra tips

In dit programmaboekje: Het programmaoverzicht. Sprekersbiografieën. Workshops en lezingen. Meerdere extra tips In dit prgrammabekje: Het prgrammaverzicht Sprekersbigrafieën Wrkshps en lezingen Meerdere extra tips Prgramma Cultuurcngres 2014 Met marketing en sales naar meer mzet, meer bezekers en meer naamsbekendheid

Nadere informatie

Waarom krijg ik bij LeasePlan Bank een aantrekkelijke rente?

Waarom krijg ik bij LeasePlan Bank een aantrekkelijke rente? Veelgestelde vragen Over LeasePlan Bank Wie is LeasePlan Bank? LeasePlan Bank is een Nederlandse internetspaarbank. Wij zijn nderdeel van het wereldwijd pererende LeasePlan Crpratin N.V. Klanten kunnen

Nadere informatie

FOD Financiën Programma Multi-kanaal Dienstverlening Oplevering werkstroom Mensen Versie 4 Voorgelegd ter validatie aan de stuurgroep van 19/05/2004

FOD Financiën Programma Multi-kanaal Dienstverlening Oplevering werkstroom Mensen Versie 4 Voorgelegd ter validatie aan de stuurgroep van 19/05/2004 FOD Financiën Prgramma Multi-kanaal Dienstverlening Oplevering werkstrm Mensen Versie 4 Vrgelegd ter validatie aan de stuurgrep van 19/05/2004 Vrstudie Prgramma MKDV. Inhud Blz. 1. Inleiding... 4 1.1.

Nadere informatie

Inhoudsopgave schoolplan

Inhoudsopgave schoolplan 1 Inhudspgave schlplan Pagina 1. Inleiding 1.0 Vrwrd 3 1.1 uitgangspunten 5 1.2 De grndslag vr het functineren van de Viersprng 6 1.3 Delen en functies van het plan 1.4 Prcedure pstellen en vaststellen

Nadere informatie

SCHOOLPLAN 2011-2015

SCHOOLPLAN 2011-2015 SCHOOLPLAN 2011-2015 1 SCHOOL MET DE BIJBEL MARKTVELD 11 3264 AL NIEUW-BEIJERLAND Schlplan 2011-2015 Schl met de Bijbel NB Inhudspgave 1. Inleiding... 4 1.1 Del en functie schlplan... 4 1.2 Ttstandkming

Nadere informatie

Praktische tips voor de kmo die wil werken aan een genderbewust personeelsbeleid

Praktische tips voor de kmo die wil werken aan een genderbewust personeelsbeleid Praktische tips vr de km die wil werken aan een genderbewust persneelsbeleid blanc Cntactgegevens Kamer van Kphandel Ost-Vlaanderen Anne Knings Prjectcördinatr C-efficiënt tel. 052 33 98 35 anne.knings@kvkv.vka.be

Nadere informatie

Inhoud. TabForce Handleiding Mobistar V1.0 Page 1

Inhoud. TabForce Handleiding Mobistar V1.0 Page 1 HANDLEIDING Inhud 1. Inleiding...2 2. Initiële cnfiguratie...3 2.1 De eerste stappen...3 2.2 Een Apple ID aanmaken...3 3. Registratieprcedure... 11 3.1 U ntving de registratie mail p uw TabFrce... 11 3.2

Nadere informatie

Contacten- en relatiebeheer B2B

Contacten- en relatiebeheer B2B Cntacten- en relatiebeheer B2B 1 Delstelling De delstelling van deze pdracht is de implementatie en het nderhud van een CRM platfrm bij de dienst ecnmie en de dienst diamant dat vlgende rganisatrische

Nadere informatie

Computercursus. Vereniging Dorpsbelang Gaast

Computercursus. Vereniging Dorpsbelang Gaast Cmputercursus Vereniging Drpsbelang Gaast email: cmptercursus@gaast.eu Pagina - 1 Cursus Onderdeel 4 Cmputercursus 2014 Deze pagina bevat alle infrmatie ver de cmputer cursus van Vereniging Drpsbelang

Nadere informatie

Expertmeeting ZZP-ers en toekomstige arbeidsrelaties

Expertmeeting ZZP-ers en toekomstige arbeidsrelaties Expertmeeting ZZP-ers en tekmstige arbeidsrelaties He kunnen we succesvlle kenmerken van ZZP-ers vertalen naar tekmstige arbeidsrelaties? vrrnde dcument resultaat van een expertmeeting p 12 februari 2010

Nadere informatie

Veelgestelde vragen Zon-Privé gemeente Utrecht

Veelgestelde vragen Zon-Privé gemeente Utrecht Veelgestelde vragen Zn-Privé gemeente Utrecht In dit dcument beantwrden we een aantal veel gestelde vragen. Deze zijn als vlgt gecategriseerd: Zn-Privé actie Utrecht Het plaatsen van znnepanelen p een

Nadere informatie

RAPPORT GEVOELIGHEIDSANALYSE ORTHODONTIEMARKT

RAPPORT GEVOELIGHEIDSANALYSE ORTHODONTIEMARKT RAPPORT GEVOELIGHEIDSANALYSE ORTHODONTIEMARKT AMSTERDAM - HEERLEN 29 OKTOBER 2010 INHOUDSOPGAVE INLEIDING EN ONDERZOEKSVERANTWOORDING 4 INLEIDING 4 ONDERZOEKSOPZET 4 INHOUD VAN HET ONDERZOEK 6 OPBOUW RAPPORTAGE

Nadere informatie

Bijlagen CCR jaarverslag 2013

Bijlagen CCR jaarverslag 2013 Bijlagen CCR jaarverslag 2013 A B C wettelijke adviesbevegdheden CCR (WMZC) samenwerkingsvereenkmst CCR-RvB jaarcyclus D speerpunten 2012-2014 E begrting-uitgaven 2013 F inhudelijke beschrijving besprken

Nadere informatie

REFLECTEREND EN ONDERZOEKEND HANDELEN

REFLECTEREND EN ONDERZOEKEND HANDELEN 1 REFLECTEREND EN ONDERZOEKEND HANDELEN HANDLEIDING Titularis: Prf. dr. Linda Van Ly C- Titularis: Prf. dr. Gustaaf Crnelis Begeleiders: dra. Esther Gudsmit & dra. Eva De Mesmaeker Academiejaar 2014-2015

Nadere informatie

Business Case Assessment Supply Chain Professional 2012 & 2013

Business Case Assessment Supply Chain Professional 2012 & 2013 Business Case Assessment Supply Chain Prfessinal 2012 & 2013 Inhudspgave Business Case Kina Supply Chain Prfessinal 2013 3 Bijlage 1: Organgram Kina 11 Bijlage 2: Business Case Kina Supply Chain Prfessinal

Nadere informatie

Verkorte Handleiding Versie Leidinggevende Januari 2013

Verkorte Handleiding Versie Leidinggevende Januari 2013 Verkrte Handleiding Versie Leidinggevende Januari 2013 Starten met OTIB-skillsmanager OTIB-skillsmanager is een instrument m het gesprek dat u gaat veren met uw medewerker vr te bereiden. U ndigt uw medewerker

Nadere informatie

IT Management Group. Samenvatting PRINCE2 2009

IT Management Group. Samenvatting PRINCE2 2009 IT Management Grup Samenvatting PRINCE2 2009 ITIL is a Registered Trade Mark f the Office f Gvernment Cmmerce in the United Kingdm and ther cuntries. PRINCE2 is a Registered Trade Mark f the Office f Gvernment

Nadere informatie

blieft? Over communicatiekanalen en tips om jongeren te bereiken voor een zichtbare Week van de Amateurkunsten.

blieft? Over communicatiekanalen en tips om jongeren te bereiken voor een zichtbare Week van de Amateurkunsten. Eveline Masquelier Prmtr: Nancy De Blieck Academiejaar 2013-2014 Bachelr in het Sciaal Werk: sciaal- cultureel werk blieft? Over cmmunicatiekanalen en tips m jngeren te bereiken vr een zichtbare Week van

Nadere informatie

Customer Relation Management (CRM)

Customer Relation Management (CRM) Custmer Relatin Management (CRM) Markt In nze Westerse samenleving zien we p marketinggebied steeds meer de ntwikkeling van verzadigde markten, grte cncurrentiedruk, internatinalisering en steeds krter

Nadere informatie

Wmo-klanttevredenheidsonderzoek gemeente Losser

Wmo-klanttevredenheidsonderzoek gemeente Losser Wm-klanttevredenheidsnderzek gemeente Lsser De Wm dr de bril van de aanvrager Augustus 2010 Clfn Uitgave I&O Research BV Statinsplein 11 Pstbus 563, 7500 AN Enschede tel. (053) 4825000 Rapprtnummer 2010/

Nadere informatie