Verkoopvoorbereiding woning

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verkoopvoorbereiding woning"

Transcriptie

1 Verkoopvoorbereiding woning Tips om uw woning gereed te maken voor opname Video Fotografie Inmeting NEN2580 plattegronden

2 Inleiding MMAXX.nl maakt presentaties om woningen en andere objecten zo goed mogelijk te presenteren. Dat doen wij voor makelaars, beleggers, woningbouwverenigingen en andere spelers in de markt die objecten zo goed mogelijk wensen te presenteren voor internet en andere doeleinden. Uw eigen woning In het verkoopproces van uw eigen woning is het belangrijk dat de woning zo goed mogelijk in beeld gebracht wordt. Als eigenaar bepaalt u zelf voor een groot gedeelte het resultaat van dit beeld. Wij weten als geen ander dat een opgeruimd huis belangrijk is om tot een goed eindresultaat te komen. Wij willen samen met u de presentatie van de woning voorzien van sfeervolle en prachtige beelden die bijdragen aan het verkoopproces van de woning. De voorbereiding die u zelf neemt is dan ook van essentieel belang. Daarom deze tips die wij u graag aanbieden zodat u de eigen woning kritisch kunt bekijken vanuit een andere invalshoek. Niet vanuit uw invalshoek, maar vanuit de invalshoek van een woningkoper. De tips en adviezen die in dit document volgen hebben niet betrekking op een inmeting voor plattegronden. Voor een inmeting is het belangrijk dat alle ruimtes te betreden zijn door ons en dat u de veelgestelde vragen even doorleest geheel achterin dit document.

3 Welke indruk zou uw woning kunnen maken? Voor de presentatie op Funda, op andere website en in brochures is het belangrijk dat er voldoende lichtinval is en dat er zoveel mogelijk overbodige spullen uit zicht gehaald zijn. Hoe ruimer en lichter de ruimtes zijn en hoe meer vloeroppervlakte getoond kan worden, des te beter de woning presenteert op foto en video. Verwijder daarom zoveel mogelijk losliggende en persoonlijke spullen van de vloer, onder- en op kasten, tafels, banken et cetera. Bekijk elke ruimte met een andere invalshoek dan u gewend bent en verwijder de hinderlijke spullen die in zicht zijn. Doe dit in elke ruimte en vergeet niet slaapkamers, overloop en de bijkeuken. Uiteraard is het zo dat u alleen dat doet wat u zelf wenselijk vind. Het is uw eigen woning en uw eigen presentatie. Wij wensen u veel succes met de voorbereidingen voor een optimaal resultaat. Telefonische hulp nodig? Bel met

4 Algemene tips Zorg voor een frisse indruk: stof afnemen, stofzuigen, dweilen, ramen zemen etc. Berg losse spullen op zoals bijv. afstandsbedieningen, post, tijdschriften, kleding, speelgoed, etc. Zorg dat er niet te veel jassen en andere kledingstukken aan kapstokken hangen. Houdt maximaal 2 stuks aan. Verwijder persoonlijke spullen en haal zoveel mogelijk familiefoto s uit het zicht. Haal hinderlijk in zicht zijnde snoeren, verlengsnoeren en internetkabels weg. Trek de stekkers van lampen uit stopcontacten als die opvallend langs een muur lopen. Doe de gordijnen open, rolluiken omhoog en de ramen dicht. Haal de vensterbanken zo veel mogelijk leeg om het zicht naar buiten niet te belemmeren. Verwijder op de begane grond alle kinderspullen. Verwijder (deur)matten uit het zicht. Plaats losse spullen zoveel mogelijk in manden/kratten zodat deze snel weggehaald kunnen worden. Koop vers, kleurrijk fruit en/of bloemen en creëer hiermee een huiselijk sfeer. Zorg dat er geen huisdieren in de weg lopen. Haal vuilnisbakken, prullenbakken kabels, benches, kattenbakken en dergelijke weg. Attendeer de fotograaf er duidelijk op als er nog een stuk extra tuin, weiland, of garagebox is die ook in beeld moet worden gebracht. Geef duidelijk aan bij de fotograaf als er op steenworp afstand een speeltuin, park, etc. is. Deze zouden we eventueel ook in beeld kunnen gaan brengen. Zet alle verlichting in de gehele woning uit. Wij fotograferen/filmen standaard niet de binnenzijde van een garage, schuur, muurkast, kelder, etc. Een ideale plek dus om uw spullen dus tijdelijk op te bergen voor de opname.

5 Woonkamer Leg afstandsbedieningen uit zicht en verwijder eventueel in het oog springende kabels. Haal stekkers uit stopcontacten die duidelijk zichtbaar zijn. Zet televisie en/of beeldschermen van computers uit en doe verlichting uit. Doe gordijnen open en haal eventueel de vitrages weg voor een optimaal uitzicht naar buiten. Ruim speelgoed op. Bewaar de spullen in afgesloten boxen en zet deze uit zicht. In geval van huisdieren graag de bench, hondenmanden, drinkbakken, krabpaal, speeltjes etc. weghalen. Verwijder losse en overbodige spullen van tafels zoals bijvoorbeeld post, tijdschriften, etc. Haal deurmatten weg en doe eventueel openstaande ramen of deuren dicht. Verplaats eventuele kinderstoelen evenals een kinder/babybox tijdelijk naar een andere ruimte. Kussens op de bank en op stoelen opschudden. Eventuele dekentjes op banken/stoelen weghalen. Zet een eventuele aanwezige (open) haard aan.

6 Keuken Haal het aanrecht zoveel mogelijk leeg en zorg dat er niet te veel apparatuur staat. Een koffieapparaat kan blijven staan maar probeer de kabels uit het zicht te houden. Zorg dat kranen, kookplaat, werkblad en apparatuur goed schoon zijn. Zorg voor een schone, frisse keuken. Verwijder vaatdoek, handdoek, theedoek, afwasborstels, zeepflacons, etc. Haal de vuilnisbak weg en zet die bijvoorbeeld in de schuur. Verwijder notities op koelkast of op prikborden. Haal spullen die op keukenkasten staan eraf. Pannen of andere keukengerei op kookplaat of in oven weghalen. Doe alle verlichting in de keuken uit. Als er een bijkeuken naast de keuken is, probeer die dan zoveel mogelijk ook op te ruimen. Haal de was uit droger of wasmachine en verwijder wasmanden en andere spullen die opvallen.

7 Entree en overloop Haal tassen, schoenen, paraplu s en paraplu bakken weg. Verwijder de losliggende matten. Zorg dat er niet te veel jassen en andere kledingstukken aan kapstokken hangen. Houd maximaal 2 stuks aan. Zorg ervoor dat de toiletruimte bij de entree netjes en opgeruimd is.

8 Slaapkamers Zorg voor schone, opgeruimde slaapkamers die niet te vol staan. Maak het bed netjes op met een neutrale dekbedovertrek/sprei. Haal kledingstukken, schoenen etc. weg. Denk hierbij ook aan badjassen (achter de deur) en pantoffels (onder het bed). Zorg ook dat er geen spullen onder het bed of op een kast in het zicht liggen. Bij kinderkamers: speelgoed zoveel mogelijk weg, eventueel babybadje weg, grote posters of andere in het oog springende zaken verwijderen. Berg alle persoonlijke spullen en knuffels op.

9 Badkamer en toiletruimte Zorg voor een schone, frisse badkamer en toiletruimte. Haal tandpasta tubes, douchegel, shampooflessen, borstels, tandenborstels etc. uit het zicht. Verwijder badjassen, wasmand, badmat. Zorg voor schone handdoeken. Laat 2 of 3 mooie attributen zoals bijvoorbeeld parfumflesjes of wellness producten staan. Doe de toiletbril altijd naar beneden. Verwijder voorraad toiletrollen, wc borstel, kalenders, prullenbakje, potjes. Haal toiletmat of badmat weg. Leg een 3-tal schone handdoeken klaar op de wasbak voor decoratie. Doe verlichting in de toilet en badkamer uit.

10 Buiten rondom de woning Zorg dat er geen auto s of andere voertuigen voor uw woning staan. Geen fietsen, containers of vuilniszakken voor de woning/tegen de gevel. Stoep(en) vegen, onkruid weghalen, gras maaien, eventueel snoeien. Haal tuingereedschap, wasmolen, vuilnisbakken, tuinslang uit het zicht. Zorg ervoor dat er geen auto, camper, caravan, fietsen, motor of vuilnisbakken onder de carport staan. Plaats kussens in tuinmeubelen. Zorg dat tuinmeubelen schoon en droog zijn. Verwijder kinderspeelgoed uit de tuin denk hierbij ook aan glijbanen, fietsjes, etc. Zorg ervoor dat de ramen en deuren van de woning dicht zijn. Eventuele rolluiken omhoog en gordijnen open. Buitenverlichting uitzetten. Indien het koud weer is, graag de verwarming een half uur voor afspraak uit zetten in verband met rook uit de schoorsteen. Bij een aanwezig balkon deze zo goed mogelijk presenteren. Ga niet zichtbaar voor het raam staan als de fotograaf achteraanzicht foto s maakt. Eventuele aanwezige makelaars verkoopbord (tijdelijk) verwijderen.

11 Vragen die u misschien heeft Hoe lang duurt de opname foto en video van een woning? Gemiddeld zijn onze fotografen ruim een uur bezig om de fotografie te doen. Het maken van een video of een aanvulling op de fotografie met bijvoorbeeld 360 graden fotografie, duurt een half uur langer. Uiteraard is de duur van de opdracht afhankelijk van het type woning. Het kan dus zijn dat een afspraak iets korter of langer tijd in beslag neemt. Hoe lang duurt het inmeten van een woning? Een inmeting duurt gemiddeld drie kwartier afhankelijk van de woning. Welke ruimtes worden niet standaard meegenomen in een presentatie? Wij fotograferen/filmen standaard niet de binnenzijde van een garage, schuur, muurkast, kelder, etc. Een ideale plek dus om uw spullen tijdelijk op te bergen voor de opname. Wilt u nu wel dat bijvoorbeeld de garage in beeld wordt gebracht: bereid de ruimte dan voor en overleg met de fotograaf. Gaat de woningfotograaf van MMAXX.nl de woning opruimen en stylen? Nee, woningfotografen van MMAXX.nl kunnen niet de woning opruimen of stylen. Die taken zijn meer voor een verkoopstylist. Wij letten wel op kleine zaken om de presentatie goed af te ronden zodat u een goed eindresultaat krijgt. Tijdens de afspraak kunt u zelf stand-by staan om bijvoorbeeld aanwijzingen van de fotograaf op te volgen of om vragen beantwoord te krijgen zodat u zelf snel de ruimte kunt stylen. Heeft u een stylist(e) nodig? Neem dan contact op met uw makelaar. Wat is de rol van een fotograaf? Onze fotografen gaan met het juiste apparatuur uw woning in en dienen met de goede technieken uw woning zo goed mogelijk in beeld te brengen. De fotograaf heeft beperkt tijd en kan daardoor ook beperkt buiten zijn rol, u meehelpen in de uitvoering van voorbereidingen. Daarom ook deze uitgebreidde informatie om u zo goed mogelijk te informeren hoe u een eigen bijdrage kunt geven aan het eindreslutaat van de presentatie.

12 Andere vragen over de afspraak? Wat gebeurt er als het regent tijdens de afspraak? Onze fotografen kunnen zelf goed beslissen of de fotografie niet het gewenste eindresultaat zal opbrengen. In veel gevallen zal bij regenachtig weer, de afspraak wel doorgaan, maar worden alleen binnenbeelden gemaakt. Er zal dan een tweede afspraak nodig zijn voor de buitenbeelden waarvoor u niet noodzakelijkerwijs thuis hoeft te blijven. Informatie kunt u krijgen op Als ik niet aanwezig kan zijn tijdens de afspraak? Het kan voorkomen dat u niet aanwezig bent of kunt zijn op de afspraak. Wij kunnen de sleutels van uw woning dan op een locatie halen die u aangeeft. Dat kan bijvoorbeeld bij de makelaar zijn. Het is wel belangrijk dat u de voorbereidingen om de woning goed te presenteren, dan in acht genomen heeft. Wij verplaatsen namelijk geen spullen zonder goedkeuring van u als eigenaar. Kan ik de afspraak annuleren of verplaatsen? Mocht u onverhoopt de opname van uw woning willen verplaatsen of annuleren dan kunt u dat doen door ons bellen op of te mailen op info@mmaxx.nl. Annuleren of verplaatsen is kostenloos als u dat 48 uur voorafgaand aan de afspraak doet. LET OP! Indien de opdracht voor fotografie, video, inmeten of anders, wordt geannuleerd binnen 48 uur voor de uitvoering, zijn wij genoodzaakt 75,- excl. BTW annuleringskosten in rekening te brengen. Opdrachten gepland op maandag kunnen NIET in het weekend geannuleerd worden. Komt de fotograaf precies op tijd? Wij doen ons uiterste best om op tijd te komen maar we hebben het helaas niet altijd in de hand. Derhalve dient u er rekening mee te houden dat we ca minuten eerder of later ter plaatse kunnen zijn. Meestal zijn wij goed op tijd. Wie is MMAXX.nl? MMAXX.nl wordt ingehuurd door makelaars en is één van de grotere spelers op het gebied van presenteren van vastgoed. Bezoek onze website om voorbeelden te bekijken.

CHECKLIST. Maak uw woning gereed voor de foto/video-opname

CHECKLIST. Maak uw woning gereed voor de foto/video-opname CHECKLIST Maak uw woning gereed voor de foto/video-opname INTRODUCTIE Wij zijn er om een mooie presentatie te maken van uw woning. Goede foto s en/of video s die uw woning zo optimaal mogelijk in beeld

Nadere informatie

Checklist. Tips & tricks voor het beste resultaat

Checklist. Tips & tricks voor het beste resultaat Checklist Tips & tricks voor het beste resultaat Introductie Wij zijn er om jouw woning het mooist te presenteren. Professionele foto s en video s, die jouw woning zo optimaal mogelijk in beeld brengen.

Nadere informatie

Binnenkort kom ik uw woning fotograferen. Graag help ik u uw woning optimaal te presenteren.

Binnenkort kom ik uw woning fotograferen. Graag help ik u uw woning optimaal te presenteren. checklist fotografie Binnenkort kom ik uw woning fotograferen. Graag help ik u uw woning optimaal te presenteren. Hiervoor is het van belang dat u een goede voorbereiding treft. Aan de hand van onderstaande

Nadere informatie

TIPS&TRICKS. Hoe je een verpletterende indruk maakt op Funda

TIPS&TRICKS. Hoe je een verpletterende indruk maakt op Funda TIPS&TRICKS Hoe je een verpletterende indruk maakt op Funda DE VOORBEREIDING Na het fotograferen van meer dan 1000 woningen weet ik dat als je het huis netjes hebt opgeruimd en sfeervol presenteert ik

Nadere informatie

IPS TIPS TER VOORBEREIDING VAN DE FOTOREPORTAGE VAN JOUW HUIS!

IPS TIPS TER VOORBEREIDING VAN DE FOTOREPORTAGE VAN JOUW HUIS! IPS Er is maar één kans voor een eerste indruk! De foto s van jouw huis is vaak het eerste dat een koper van jouw huis ziet. Binnenkort komen wij langs om een prachtige fotoreportage te maken. Door alvast

Nadere informatie

Plannen van het huishouden.

Plannen van het huishouden. Dit document is onderdeel van de site www.huishoudeninhokjes.nl Plannen van het huishouden. In de laatste kolom kun je invullen wanneer je de taak hebt gedaan. Vul in hoelang (in tijd) je over deze taak

Nadere informatie

Plannen van het huishouden.

Plannen van het huishouden. Dit document is onderdeel van de site www.huishoudeninhokjes.nl Plannen van het huishouden. In de laatste kolom kun je invullen wanneer je de taak hebt gedaan. Vul in hoelang (in tijd) je over deze taak

Nadere informatie

De ideale woningpresentatie!

De ideale woningpresentatie! SERVICES VOOR MAKELAARS De ideale woningpresentatie! Onderscheiden doet Verleiden! Het zal u bekend voorkomen. Een bekend spreekwoord zegt het ook al: De eerste aanblik is een daalder waard. Foto s van

Nadere informatie

Woordenschat Taal Actief groep 4 Thema 1 Les 1

Woordenschat Taal Actief groep 4 Thema 1 Les 1 Woordenschat Taal Actief groep 4 Thema 1 Les 1 een hark Een lange steel met een soort kam van ijzer eraan. de fontein Een bak waaruit water spuit. Het is voor de sier. Een wasbak in de badkamer wordt ook

Nadere informatie

10 TIPS VOOR HET VERKOPEN VAN JE HUIS

10 TIPS VOOR HET VERKOPEN VAN JE HUIS 10 TIPS VOOR HET VERKOPEN VAN JE HUIS Je huis staat misschien al langere tijd te koop of je gaat je huis binnen korte tijd te koop zetten. Hoe zorg je ervoor dat de kijker een koper wordt? We hebben 10

Nadere informatie

IPS TIPS TER VOORBEREIDING VAN DE VERKOOP VAN JOUW HUIS!

IPS TIPS TER VOORBEREIDING VAN DE VERKOOP VAN JOUW HUIS! IPS ALGEMEEN Houtwerk kozijnen, ramen en deuren schoonmaken Dakgoten schoonmaken Trespa afwerking van goten en dakkapellen schoon (laten) maken (de meeste glazenwassers doen deze klus ook tegen betaling)

Nadere informatie

= een rij struiken of planten die dichtbij elkaar staan. = een hoge lamp die langs de weg staat.

= een rij struiken of planten die dichtbij elkaar staan. = een hoge lamp die langs de weg staat. Woordenschat blok 1 gr4 Les 1 De heg De lantaarn De plant Het tuinhek Het terras De garage Het dorp De stad De zwerver De stoep De woonwijk = een rij struiken of planten die dichtbij elkaar staan. = een

Nadere informatie

De ideale woningpresentatie

De ideale woningpresentatie De ideale woningpresentatie Onderscheiden doet Verleiden! Het zal u bekend voorkomen. Een bekend spreekwoord zegt het ook al: De eerste aanblik is een daalder waard. Foto s van uw woning geven de potentiële

Nadere informatie

Tips verkoop huis Checklist

Tips verkoop huis Checklist Tips verkoop huis t s i l k c e h C Hoe verkoop ik mijn huis zo snel en goed mogelijk? U gaat uw huis verkopen en heeft de beste makelaar in handen genomen waarin u alle vertrouwen heeft. Het gaat immers

Nadere informatie

Roos Hensen Fijn wonen vragenlijst. Ben jij blij met je huis en de spullen die erin staan? Beantwoord de volgende vragen om daar achter te komen.

Roos Hensen Fijn wonen vragenlijst. Ben jij blij met je huis en de spullen die erin staan? Beantwoord de volgende vragen om daar achter te komen. Roos Hensen Fijn wonen vragenlijst Ben jij blij met je huis en de spullen die erin staan? Beantwoord de volgende vragen om daar achter te komen. Fijn wonen vragenlijst Persoonlijke vragen: Wat vind je

Nadere informatie

Gewoon goed in woningpromotie

Gewoon goed in woningpromotie Gewoon goed in woningpromotie Wilt u uw woning snel en voordelig verkopen? Wij brengen uw huis in beeld en zorgen voor het op de juiste manier promoten van uw woning. Vanwege onze kwaliteit, snelheid,

Nadere informatie

Vastgoedstyling, wat kunt u zelf doen?

Vastgoedstyling, wat kunt u zelf doen? Vastgoedstyling, wat kunt u zelf doen? Er wordt wel eens gedacht dat wij Nederlanders te nuchter zijn voor vastgoed styling, maar studies wijzen uit dat het werkt. Kijk eens kritisch naar je eigen woning

Nadere informatie

Hoe verkoop ik mijn huis? handige tips

Hoe verkoop ik mijn huis? handige tips Hoe verkoop ik mijn huis? handige tips HOE VERKOOP IK MIJN HUIS zo snel en goed mogelijk? Je gaat je huis verkopen en hebt de beste makelaar in handen genomen waarin je alle vertrouwen hebt. Het gaat immers

Nadere informatie

TE KOOP Asterias 25, BROUWERSHAVEN VRAAGPRIJS: 249.500 K.K.

TE KOOP Asterias 25, BROUWERSHAVEN VRAAGPRIJS: 249.500 K.K. TE KOOP Asterias 25, BROUWERSHAVEN VRAAGPRIJS: 249.500 K.K. TE KOOP Asterias 25, BROUWERSHAVEN Aan de rand van het prima onderhouden bungalowpark Port Greve in Brouwershaven ligt deze vakantiebungalow

Nadere informatie

VEERDAM 22., KORTGENE

VEERDAM 22., KORTGENE VEERDAM 22., KORTGENE Geschakelde recreatiewoning bij het Veerse Meer met veel privacy. Op 10 meter afstand van het Veerse Meer gelegen, geschakelde woning op eigen grond. De woning is omstreeks 1975

Nadere informatie

Inhoud. Mijn leven. mijn huishouden

Inhoud. Mijn leven. mijn huishouden Inhoud Inleiding...3 Hoofdstuk 1 Keuken... 4 Hoofdstuk 2 Woonkamer... 6 Hoofdstuk 3 Slaapkamer... 8 Hoofdstuk 4 Badkamer... 10 Hoofdstuk 5 Berging... 12 Hoofdstuk 6 Opruimen... 14 Hoofdstuk 7 Afval...

Nadere informatie

EUR (k.k.) LUTJEBROEK, STEDE BROEC. Snelcode : : Aantal kamers: Verdieping: Slaapkamers : Badkamers : Woonoppervlakte:

EUR (k.k.) LUTJEBROEK, STEDE BROEC. Snelcode : : Aantal kamers: Verdieping: Slaapkamers : Badkamers : Woonoppervlakte: LUTJEBROEK, STEDE BROEC 335.000 EUR (k.k.) Snelcode : : 81071020104 Aantal kamers: 4 Verdiepingen : 2 Slaapkamers : 3 Verdieping: Niet geselecteerd Badkamers : 1 Woonoppervlakte: 150 Aantal Toiletten:

Nadere informatie

Te koop. Vrijstaande jaren 30 woning met garage. Hulten Rijksweg 10

Te koop. Vrijstaande jaren 30 woning met garage. Hulten Rijksweg 10 Te koop Vrijstaande jaren 30 woning met garage Hulten Rijksweg 10 Omgeving Hulten is een klein dorp in de gemeente Gilze en Rijen. De gemeente Gilze en Rijen is in Brabant zeer centraal gelegen en omgeven

Nadere informatie

Ouverturelaan 10 te Beek en Donk Vraagprijs 425.000,-- kosten koper

Ouverturelaan 10 te Beek en Donk Vraagprijs 425.000,-- kosten koper Ouverturelaan 10 te Beek en Donk Vraagprijs 425.000,-- kosten koper OP EEN VAN DE MOOISTE LOCATIES VAN DE LAARSCHE VELDEN LIGT DEZE VRIJSTAANDE WONING MET ROYALE INPANDIGE GARAGE. DE WONING IS ZOWEL AAN

Nadere informatie

Uw woning verkoopt u met Makelaars Netwerk

Uw woning verkoopt u met Makelaars Netwerk Uw woning verkoopt u met Makelaars Netwerk Voor 699,- uw woning verkocht Eigen lokale NVM makelaar Besparen op makelaarskosten Perfecte presentatie op funda Behaal maximale resultaten 2 Welkom bij Makelaars

Nadere informatie

ANJERSTRAAT 42 TE BEEK EN DONK Vraagprijs ,-- Kosten Koper

ANJERSTRAAT 42 TE BEEK EN DONK Vraagprijs ,-- Kosten Koper Vraagprijs 425.000,-- Kosten Koper Op geliefde woonlocatie aan de Anjerstraat in Beek en Donk ligt deze royale vrijstaande familiewoning op een prachtig perceel van 635 m². Dit degelijk gebouwd huis beschikt

Nadere informatie

Schoonmaakrooster. Badkamer

Schoonmaakrooster. Badkamer Schoonmaakrooster Badkamer Dit schoonmaak rooster wordt u gratis ter beschikking gesteld door Regeltante en Iko. Het is ontwikkeld met het doel de samenwerking tussen opdrachtgever en opdrachtnemer bij

Nadere informatie

Poststraat 8, Wageningen

Poststraat 8, Wageningen Poststraat 8, Wageningen Kenmerken Overdracht Vraagprijs 225.000 k.k. Aangeboden sinds 11-07-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Weerdijk 5 - Nijeholtwolde

Weerdijk 5 - Nijeholtwolde Weerdijk 5 - Nijeholtwolde Vraagprijs 375.000,= k.k. Omschrijving Weerdijk 5 - Nijeholtwolde UNIEKE LOCATIE! Wie houdt van het buitenleven, maar toch in de nabijheid van een hoog voorzieningenniveau wil

Nadere informatie

Bredestraat-Zuid 29 HERVELD

Bredestraat-Zuid 29 HERVELD Bredestraat-Zuid 29 HERVELD Vraagprijs 795.000,= k.k. Op schitterende locatie gelegen, uitstekend onderhouden riante woonboerderij met dubbele garage, heerlijk verwarmd (binnen)zwembad, fraai aangelegde

Nadere informatie

Jhr. Mr. G.W. Molleruslaan AP Apeldoorn. TE KOOP VANAF k.k.

Jhr. Mr. G.W. Molleruslaan AP Apeldoorn. TE KOOP VANAF k.k. Jhr. Mr. G.W. Molleruslaan 15 7316 AP Apeldoorn TE KOOP VANAF 598.500 k.k. Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte Perceeloppervlakte Inhoud villa vrijstaande woning 7 179 m² 434 m² 796 m³ Bouwjaar

Nadere informatie

Arenborgweg Venlo

Arenborgweg Venlo Arenborgweg 107 - Venlo "Vrijstaand woonhuis in perfecte staat verkerend en met hoogwaardige materialen gebouwd vrijstaand woonhuis met paardenstal (4 boxen), zwembad en volledig zelfvoorzienend met zonnecollectoren."

Nadere informatie

Havenstad Makelaars, Zernikenlaan 648, 3356XS Papendrecht, info@havenstadmakelaars.nl. Te Koop 150.000,- Vondelweg 75, 3031 PT, Rotterdam

Havenstad Makelaars, Zernikenlaan 648, 3356XS Papendrecht, info@havenstadmakelaars.nl. Te Koop 150.000,- Vondelweg 75, 3031 PT, Rotterdam Havenstad Makelaars, Zernikenlaan 648, 3356XS Papendrecht, info@havenstadmakelaars.nl Te Koop 150.000,- Vondelweg 75, 3031 PT, Rotterdam Inleiding In het centrum van Rotterdam vindt u hier een kant en

Nadere informatie

Refelingse Erven 4, Nuenen

Refelingse Erven 4, Nuenen Refelingse Erven 4, Nuenen Kenmerken Overdracht Vraagprijs 275.000 k.k. Aangeboden sinds 27-09-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Koninginneplein 15 - Belfeld

Koninginneplein 15 - Belfeld Koninginneplein 15 - Belfeld "Vooroorlogse 2/1 kapwoning met garage, royale achtertuin op het noorden met zwembad (10X5), overdekt terras met inbouwkeuken, prieeltje en berging met zolder en technische

Nadere informatie

Veiligheid in huis. Regels voor veiligheid in huis. Hou gevaarlijke producten buiten bereik van kinderen. Veiligheid in de slaapkamer

Veiligheid in huis. Regels voor veiligheid in huis. Hou gevaarlijke producten buiten bereik van kinderen. Veiligheid in de slaapkamer Veiligheid in huis Regels voor veiligheid in huis Veiligheid in de woonkamer Veiligheid in de keuken Veilig slapen voor baby s Veiligheid in de badkamer Veiligheid in de slaapkamer Huisdieren Noodnummers

Nadere informatie

Moniek Bremer Makelaardij TE KOOP. Kalmoes LD Buitenpost Vraagprijs: k.k.

Moniek Bremer Makelaardij TE KOOP. Kalmoes LD Buitenpost Vraagprijs: k.k. Moniek Bremer Makelaardij TE KOOP Kalmoes 2 9285 LD Buitenpost Vraagprijs: 325.000 k.k. Omschrijving Op een ruime hoekkavel van ± 691 m² ligt deze vrijstaande woning met aangebouwde stenen garage. De woning

Nadere informatie

Alexander Verhuellstraat 2 - Brielle Vraagprijs 750.000,= k.k. Omschrijving Wilt u vrij wonen nabij het centrum in de gezellige wijk Rugge? Dan is deze villa een unieke kans. De locatie en de woning zijn

Nadere informatie

Waar ga ik in mijn huis mee aan de slag? Wat schort er aan of wat is een goed idee?

Waar ga ik in mijn huis mee aan de slag? Wat schort er aan of wat is een goed idee? Doe de thuisscan >>> Lang zult u wonen Waar ga ik in mijn huis mee aan de slag? Wat schort er aan of wat is een goed idee? Handig boekje over langer zelfstandig blijven wonen in uw eigen huis. Met een

Nadere informatie

Energiebespaar Tips!

Energiebespaar Tips! Energiebespaar Tips! Hieronder vind u een aantal tips waarmee u op uw energierekening vele euro s kunt besparen. De tips zijn verdeeld in de verschillende onderdelen waaraan u energie verbruikt in uw huis.

Nadere informatie

Noordweg AC Den Haag k.k.

Noordweg AC Den Haag k.k. TE KOOP Noordweg 54 2548 AC Den Haag 695.000 k.k. KENMERKEN Prijs 695.000 k.k. Postcode 2548 AC Ligging In woonwijk, Vrij uitzicht Woningtype Vrijstaande woning Tuin Ja Garage Garage, Carport Woonruimte

Nadere informatie

Spring eruit. tijdens de NVM Open Huizen Dag via funda

Spring eruit. tijdens de NVM Open Huizen Dag via funda Spring eruit tijdens de NVM Open Huizen Dag via funda Spring eruit op de NVM Open Huizen Dag! Deze kalender is samengesteld in samenwerking met verkoopspecialiste Simone Kamberg-de Jong, auteur van Elk

Nadere informatie

Zandweg HE DE MEERN (DE MEERN)

Zandweg HE DE MEERN (DE MEERN) Zandweg 216 - DE MEERN Zandweg 216 3454 HE DE MEERN (DE MEERN) 599.000,- k.k. 130m 2 030-2100401 info@rvlmakelaars.nl ADRES KANTOOR Prins Hendriklaan 44 3583 EN, UTRECHT OMSCHRIJVING Aan de rivier de Leidsche

Nadere informatie

Herhalingsoefeningen. Thema 7 Wonen. 1 Woorden. 2 Woorden. Zet de objecten in de juiste kolom:

Herhalingsoefeningen. Thema 7 Wonen. 1 Woorden. 2 Woorden. Zet de objecten in de juiste kolom: Herhalingsoefeningen Thema 7 Wonen 1 Woorden Zet de objecten in de juiste kolom:. het aanrecht de bank het bed het fornuis de gootsteen de houthaard de kledingkast de koelkast de kraan het nachtkastje

Nadere informatie

Laan van Westroijen 31, Tiel. Voel u thuis bij Baas

Laan van Westroijen 31, Tiel. Voel u thuis bij Baas W O N I N G A A N B O D Laan van Westroijen 31, Tiel Voel u thuis bij Baas Inhoud Kennismaking.................. 4 Fotopresentaties................. 6 Kenmerken................... 17 Plattegronden.................

Nadere informatie

0113 850 466 WWW.FACCHINMAKELAARS.NL 06 51 595 653 INFO@FACCHINMAKELAARS.NL VERKOOP DOCUMENTATIE HEINKENSZAND HOF VAN ZEELAND 122 INLEIDING:

0113 850 466 WWW.FACCHINMAKELAARS.NL 06 51 595 653 INFO@FACCHINMAKELAARS.NL VERKOOP DOCUMENTATIE HEINKENSZAND HOF VAN ZEELAND 122 INLEIDING: HOF VAN ZEELAND 122 HEINKENSZAND VERKOOP DOCUMENTATIE INLEIDING: Wij bieden u deze goed onderhouden vrijstaande recreatiewoning aan, gelegen in een groene parkachtige omgeving, direct aan het water. Op

Nadere informatie

Bergen (LB) Jeroen Boschstraat 15 Hippe onderhoudsvriendelijke en instapklare halfvrijstaande woning

Bergen (LB) Jeroen Boschstraat 15 Hippe onderhoudsvriendelijke en instapklare halfvrijstaande woning Bergen (LB) Jeroen Boschstraat 15 Hippe onderhoudsvriendelijke en instapklare halfvrijstaande woning Op loopafstand van het centrum, busopstap, sportaccommodaties, school, natuurgebied De Maasduinen en

Nadere informatie

Auditieve oefeningen bij het thema: Mijn huis

Auditieve oefeningen bij het thema: Mijn huis Auditieve oefeningen bij het thema: Mijn huis Boek van de week: 1; Een huis bouwen 2;De bouwvakker 3; Op de bouwplaats 4; Een hol voor mol Verhaalbegrip: Bij elk boek stel ik de volgende vragen: Wat staat

Nadere informatie

Energiebespaar Tips!

Energiebespaar Tips! Energiebespaar Tips! Hieronder vind u een aantal tips waarmee u op uw energierekening vele euro s kunt besparen. De tips zijn verdeeld in de verschillende onderdelen waaraan u energie verbruikt in uw huis.

Nadere informatie

Bij de entree ligt een antislip mat en we houden het speelgoed weg bij de entree.

Bij de entree ligt een antislip mat en we houden het speelgoed weg bij de entree. Veiligheidsbeleid Entree De entree heeft geen trap Bij de entree ligt een antislip mat en we houden het speelgoed weg bij de entree. Bij een natte drempel waarover een kind kan uitglijden is te allen tijde

Nadere informatie

Direct naast de keuken is de eerste berging van het appartement, die veel bergruimte biedt door zijn houten planken rondom op 3 niveaus.

Direct naast de keuken is de eerste berging van het appartement, die veel bergruimte biedt door zijn houten planken rondom op 3 niveaus. Mullerkade Rotterdam Huurprijs 1.545,00 (excl.) Dit appartement bevindt zich op de beste locatie om het perfecte uitzicht over de stad Rotterdam en de Maas te hebben. Gelijk aan de voet van het gebouw

Nadere informatie

Verzorgde drive-in woning met vrij uitzicht aan voorzijde en zonnige tuin! Volder 23 Hoorn Vraagprijs ,- k.k.

Verzorgde drive-in woning met vrij uitzicht aan voorzijde en zonnige tuin! Volder 23 Hoorn Vraagprijs ,- k.k. Verzorgde drive-in woning met vrij uitzicht aan voorzijde en zonnige tuin! Volder 23 Hoorn Vraagprijs 189.500,- k.k. Welkom op Volder 23 in Hoorn Kenmerken van Volder 23 in Hoorn Kenmerken Soort Kamers

Nadere informatie

Solostraat 20 Arnhem ,= K.K.

Solostraat 20 Arnhem ,= K.K. Solostraat 20 Arnhem - 209.000,= K.K. Adres gegevens Adres Solostraat 20 Postcode / plaats 6822 DS Arnhem Provincie Gelderland Locatiekaart Kenmerken Object gegevens Soort Eengezinswoning Type Hoekwoning

Nadere informatie

DE VOSKAMP 9 HENGELO

DE VOSKAMP 9 HENGELO Vraagprijs 699.000,-- k.k. Te koop: Een exclusieve bungalow op een prachtige vrije locatie in de wijk Groot Driene nabij golfclub Driene, centrum, winkelcentrum en buitengebied gelegen. De ligging is werkelijk

Nadere informatie

MAKELAAR NIEUWE STIJL

MAKELAAR NIEUWE STIJL MAKELAAR NIEUWE STIJL PIETER ACKER 25 ALGEMENE INFORMATIE Vraagprijs 400.000,- k.k. Adres Pieter acker 25 1965 SN Heemskerk Soort Appartement Type Terrasappartement Aantal kamers 3 (waarvan 2 slaapkamers)

Nadere informatie

Leesboekje het huis. Leesboekje Het Huis Pagina 1

Leesboekje het huis. Leesboekje Het Huis Pagina 1 Leesboekje het huis Leesboekje Het Huis Pagina 1 Dit is het huis. Dit is de tuin. Dit is de woonkamer. Dit is de keuken. Dit is de slaapkamer. Dit is de zolder. Dit is het dak. Dit is de trap. Dit is de

Nadere informatie

Geulhemmerweg 26 - Berg En Terblijt

Geulhemmerweg 26 - Berg En Terblijt Geulhemmerweg 26 - Berg En Terblijt Akersteenweg 25 6226 HR Maastricht Postbus 4109 6202 PA Maastricht Hele leuke goed onderhouden woning aan de Geulhemmerweg met vrij uitzicht voor en achter. Deze woning

Nadere informatie

Vallen de baas zijn. Ziekenhuis Gelderse Vallei

Vallen de baas zijn. Ziekenhuis Gelderse Vallei Vallen de baas zijn Ziekenhuis Gelderse Vallei Deze folder bevat informatie over vallen en is bedoeld voor thuiswonende 65-plussers en/of hun mantel-zorger(s). Het doel van de folder is ouderen en mantelzorger(s)

Nadere informatie

VERKOOP DOCUMENTATIE S-HEER ARENDSKERKE MEERKOETWEG 11 INLEIDING:

VERKOOP DOCUMENTATIE S-HEER ARENDSKERKE MEERKOETWEG 11 INLEIDING: MEERKOETWEG 11 S-HEER ARENDSKERKE VERKOOP DOCUMENTATIE INLEIDING: Wij mogen u weer een prachtige vrijstaande woning aanbieden, gelegen op een prachtige locatie in het buitengebied, nabij het Veerse Meer.

Nadere informatie

MAKELAAR NIEUWE STIJL

MAKELAAR NIEUWE STIJL MAKELAAR NIEUWE STIJL RUYSDAELSTRAAT 88 ALGEMENE INFORMATIE Vraagprijs 169.000,- k.k. Adres woning Ruysdaelstraat 88 1964 RP Heemskerk Soort woning Appartement Type woning Portiekflat Aantal kamers 4

Nadere informatie

TE KOOP. Villex Wonen B.V. Vraagprijs , k.k. Middeldijk 32 Barendrecht. Prachtige vrijstaande villa met een woonoppervlakte

TE KOOP. Villex Wonen B.V. Vraagprijs , k.k. Middeldijk 32 Barendrecht. Prachtige vrijstaande villa met een woonoppervlakte Villex Wonen B.V. TE KOOP Middeldijk 32 Barendrecht Villex Wonen B.V. 1e Barendrechtseweg 46 2992 XC Barendrecht 088-5320000 info@villexwonen.nl villexwonen.nl Vraagprijs 879.000, k.k. Prachtige vrijstaande

Nadere informatie

0113 850 466 WWW.FACCHINMAKELAARS.NL 06 51 595 653 INFO@FACCHINMAKELAARS.NL VERKOOP DOCUMENTATIE HEINKENSZAND ROOFVOGELSTRAAT 37 INLEIDING:

0113 850 466 WWW.FACCHINMAKELAARS.NL 06 51 595 653 INFO@FACCHINMAKELAARS.NL VERKOOP DOCUMENTATIE HEINKENSZAND ROOFVOGELSTRAAT 37 INLEIDING: ROOFVOGELSTRAAT 37 HEINKENSZAND VERKOOP DOCUMENTATIE INLEIDING: Rustig gelegen aan een groenstrook, bieden wij u deze goed onderhouden, ruime en sfeervolle tussenwoning aan met een zonnige tuin en een

Nadere informatie

De Speelark. Huisregels buitenschoolse opvang De Speelark Heel. Regels bij het brengen en halen:

De Speelark. Huisregels buitenschoolse opvang De Speelark Heel. Regels bij het brengen en halen: De Speelark Huisregels buitenschoolse opvang De Speelark Heel. Regels bij het brengen en halen: Kinderen worden door ouders tot in de groepsruimte gebracht. Kinderen en/of ouders pakken de tas uit. Jassen

Nadere informatie

Ericaweg 16 Soest. Sträter ERA Makelaardij o.g. Soest Aan een rustige laan in Soest Zuid gelegen uitgebouwd halfvrijstaand woonhuis.

Ericaweg 16 Soest. Sträter ERA Makelaardij o.g. Soest Aan een rustige laan in Soest Zuid gelegen uitgebouwd halfvrijstaand woonhuis. Ericaweg 16 Soest Aan een rustige laan in Soest Zuid gelegen uitgebouwd halfvrijstaand woonhuis. Ideale ligging nabij het natauurgebied. Sträter ERA Makelaardij o.g. Soest 035-6016151 Royale halfvrijstaande

Nadere informatie

Loodsgracht 42, Den Helder

Loodsgracht 42, Den Helder Loodsgracht 42, Den Helder Kenmerken Overdracht Vraagprijs 150.000 k.k. Aangeboden sinds 19-07-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

0113 850 466 WWW.FACCHINMAKELAARS.NL 06 51 595 653 INFO@FACCHINMAKELAARS.NL VERKOOP DOCUMENTATIE NISSE GERBERNESSEWEG 1 INLEIDING: 275.000,- K.K.

0113 850 466 WWW.FACCHINMAKELAARS.NL 06 51 595 653 INFO@FACCHINMAKELAARS.NL VERKOOP DOCUMENTATIE NISSE GERBERNESSEWEG 1 INLEIDING: 275.000,- K.K. GERBERNESSEWEG 1 NISSE VERKOOP DOCUMENTATIE INLEIDING: Riant vrijstaand woonhuis welke omstreeks 1995 volledig is gerenoveerd. Doordat dit object vroeger een woon-/winkelpand betrof, is dit zeker geen

Nadere informatie

Hoe laat u de woning achter?

Hoe laat u de woning achter? Hoe laat u de woning achter? Hoe laat u de woning achter? De nieuwe bewoner komt graag in een schoon en opgeruimd huis. Daarom is het fijn als u de woning netjes achterlaat. Tijdens de woningopname bekijken

Nadere informatie

Dagkalender Onderhoud aan uw woning Indigostraat

Dagkalender Onderhoud aan uw woning Indigostraat Dagkalender Onderhoud aan uw woning Indigostraat Deze kalender is met veel zorgvuldigheid samengesteld door Ooijevaar bevlogen bouwers. Aan de inhoud van deze uitgave kunnen geen rechten worden ontleend.

Nadere informatie

Lindelaan BJ Leidschendam k.k.

Lindelaan BJ Leidschendam k.k. TE KOOP Lindelaan 35 2267 BJ Leidschendam 749.000 k.k. KENMERKEN Prijs 749.000 k.k. Postcode 2267 BJ Ligging In woonwijk, Vrij uitzicht Woningtype Halfvrijstaande woning Tuin Ja, Achtertuin, Zuidoost,

Nadere informatie

HOEKWONING met AANBOUW, GARAGE én vrijstaande BERGING Hertog Albrechtstraat 85 Bovenkarspel Vraagprijs 189.000,- k.k.

HOEKWONING met AANBOUW, GARAGE én vrijstaande BERGING Hertog Albrechtstraat 85 Bovenkarspel Vraagprijs 189.000,- k.k. HOEKWONING met AANBOUW, GARAGE én vrijstaande BERGING Hertog Albrechtstraat 85 Bovenkarspel Vraagprijs 189.000,- k.k. Bezichtiging? Bel 0228-521052 of mail westfriesland@vanoverbeek.nl Welkom op de Hertog

Nadere informatie

Weert - Johan van Hornestraat 1. Vraagprijs: ,- k.k.

Weert - Johan van Hornestraat 1. Vraagprijs: ,- k.k. Vraagprijs: 325.000,- k.k. Karakteristiek wonen met een gevoel van vrijheid, dat is wat deze woning u biedt. De rustige ligging tegen het centrum maakt het plaatje helemaal compleet. Deze woning is op

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. Schevelstraat 17 Uitgeest. WOONOPPERVLAKTE: 134 m². PERCEELOPPERVLAKTE: 229 m². INHOUD VAN DE WONING: 420 m³

INFORMATIEBROCHURE. Schevelstraat 17 Uitgeest.  WOONOPPERVLAKTE: 134 m². PERCEELOPPERVLAKTE: 229 m². INHOUD VAN DE WONING: 420 m³ Schevelstraat 17 Uitgeest WOONOPPERVLAKTE: 134 m² PERCEELOPPERVLAKTE: 229 m² INHOUD VAN DE WONING: 420 m³ MET DUBBELE VRIJSTAANDE GARAGE INFORMATIEBROCHURE www.q-vastgoed.nl Schevelstraat 17 Uitgeest Soort

Nadere informatie

Onderste Molenweg 57 - VENLO

Onderste Molenweg 57 - VENLO Onderste Molenweg 57 - VENLO "Onder architectuur gebouwde villa met eigen oprit met grote inpandige garage, een deels overdekt terras en ruime tuin." Vraagprijs: 650.000,00 k.k. Voormelde informatie is

Nadere informatie

Mr. Martinus Beekmanstraat 11 Asperen

Mr. Martinus Beekmanstraat 11 Asperen Mr. Martinus Beekmanstraat 11 Asperen 394.500,-- k.k. Royale vrijstaande woning met garage en carport Op ruim perceel eigen grond (maar liefst 499 m²) Aan de achterzijde van de woning prachtig uitzicht

Nadere informatie

Moniek Bremer Makelaardij TE KOOP. De Barrage SJ Buitenpost Vraagprijs: k.k.

Moniek Bremer Makelaardij TE KOOP. De Barrage SJ Buitenpost Vraagprijs: k.k. Moniek Bremer Makelaardij TE KOOP De Barrage 23 9285 SJ Buitenpost Vraagprijs: 145.000 k.k. Omschrijving Deze ruime woning is woonklaar! Het betreft een goed onderhouden tussenwoning gelegen in een leuke

Nadere informatie

Tips bij het verkopen van een woning

Tips bij het verkopen van een woning Bedankt voor het aanvragen van dit E-book verkooptips, deze tips zullen u zeker helpen bij een snellere verkoop van uw woning. Wij zouden het fijn vinden dat u uw succes story met ons deelt. Tips bij het

Nadere informatie

Hoofdstraat Oost 12 - Noordwolde

Hoofdstraat Oost 12 - Noordwolde Hoofdstraat Oost 12 - Noordwolde Vraagprijs 195.000,= k.k. Omschrijving Hoofdstraat Oost 12 - Noordwolde In het appartementencomplex Vlechtende Handen aan de Hoofdstraat Oost ligt dit riante appartement

Nadere informatie

MELMERWEG 22 8263 AZ KAMPEN

MELMERWEG 22 8263 AZ KAMPEN MELMERWEG 22 8263 AZ KAMPEN HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72 MELMERWEG 22, KAMPEN Landelijk wonen in deze karakteristieke woonboerderij met garage,

Nadere informatie

0113 850 466 WWW.FACCHINMAKELAARS.NL 06 51 595 653 INFO@FACCHINMAKELAARS.NL VERKOOP DOCUMENTATIE KATS NOORDLANGEWEG 10 INLEIDING: 109.500,- K.K.

0113 850 466 WWW.FACCHINMAKELAARS.NL 06 51 595 653 INFO@FACCHINMAKELAARS.NL VERKOOP DOCUMENTATIE KATS NOORDLANGEWEG 10 INLEIDING: 109.500,- K.K. NOORDLANGEWEG 10 KATS VERKOOP DOCUMENTATIE INLEIDING: Sfeervolle twee-onder-een-kapwoning, welke recent is gerenoveerd. Zo is er o.a. overal dubbel glas geplaatst, de begane grondvloer is vernieuwd, de

Nadere informatie

Vogelsangstraat 66, Leerdam

Vogelsangstraat 66, Leerdam Vogelsangstraat 66, Leerdam VOGELSANGSTRAAT 66 LEERDAM Bouwjaar Woonopp. Balkon Parkeerplaats Servicekosten VvE Energielabel Kadaster 2008 60 m² gesitueerd op het westen nummer 22 70,15 per maand Vereniging

Nadere informatie

Wichard van Pontlaan 213 Arnhem ,= k.k.

Wichard van Pontlaan 213 Arnhem ,= k.k. Wichard van Pontlaan 213 Arnhem - 89.500,= k.k. Adres gegevens Adres Wichard van Pontlaan 213 Postcode / plaats 6824 GJ Arnhem Provincie Gelderland Locatiekaart Kenmerken Object gegevens Soort Appartement

Nadere informatie

Grindweg 25 - Munnekeburen

Grindweg 25 - Munnekeburen Grindweg 25 - Munnekeburen Vraagprijs 299.000,= k.k. Omschrijving Grindweg 25 - Munnekeburen Vrijstaande woning met aangebouwde garage (ca. 3.9 x 6.6 meter), vrijstaande houten schuur (ca. 4 x 6 meter)

Nadere informatie

KERKLAAN 53 VINKEVEEN

KERKLAAN 53 VINKEVEEN KERKLAAN 53 VINKEVEEN 349.000 k.k. www.kerklaan53.nl Omschrijving Heerlijk wonen in deze lichte en ruime jaren 30 woning! Zoekt u een goed onderhouden en fijne twee-onder-een-kap woning die centraal is

Nadere informatie

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST MIJN EIGEN STRAAT TYPE C1 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST MIJN EIGEN STRAAT Wonen naar eigen smaak! Zo persoonlijk kan wonen zijn Mijn eigen straat is een nieuwbouwproject

Nadere informatie

Parcivalring 151, Den Bosch

Parcivalring 151, Den Bosch Parcivalring 151, Den Bosch Kenmerken Overdracht Vraagprijs 315.000 k.k. Aangeboden sinds 01-12-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

RI-26 Schoonmaak en onderhoud. woonlocaties van Cavent

RI-26 Schoonmaak en onderhoud. woonlocaties van Cavent RI-26 Schoonmaak en onderhoud woonlocaties van Cavent Datum vaststelling : 26-07-2010 Eigenaar : Beleidsmedewerker Datum aanpassingen aan : 20-01-2015 RI-26 Instructie schoonmaakcode 20-01-2015 Status

Nadere informatie

Da Costaweg 5 Waddinxveen Vraagprijs ,-- Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Da Costaweg 5 Waddinxveen Vraagprijs ,-- Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Da Costaweg 5 Waddinxveen Vraagprijs 238.000,-- Wonen op een unieke locatie met aan de voorzijde vrij uitzicht? Dan bent u bij de Da Costaweg 5 op het juiste adres. Deze goed onderhouden eengezinswoning

Nadere informatie

Dagkalender Onderhoud aan uw woning

Dagkalender Onderhoud aan uw woning Dagkalender Onderhoud aan uw woning Indigostraat Deze kalender is met veel zorgvuldigheid samengesteld door Ooijevaar bevlogen bouwers. Aan de inhoud van deze uitgave kunnen geen rechten worden ontleend.

Nadere informatie

Arnhemsestraatweg 51 Velp ,= k.k.

Arnhemsestraatweg 51 Velp ,= k.k. Arnhemsestraatweg 51 Velp - 159.500,= k.k. Adres gegevens Adres Arnhemsestraatweg 51 Postcode / plaats 6881 ND Velp Provincie Gelderland Locatiekaart Kenmerken Object gegevens Soort Appartement Type Portiekflat

Nadere informatie

Ruimte huren aan de Groenesteeg 1

Ruimte huren aan de Groenesteeg 1 Ruimte huren aan de Groenesteeg 1 De grote zaal van de therapiestudio aan de Groenesteeg 1 in Zutphen is ook te huur. Deze bestaat uit een prachtige zaal in een L-vorm, waarvan het grootste deel 10 meter

Nadere informatie

OBJECT ADRES ANDERS. vrijstaande woning perceel 948m 2. Spindlerpad 2 4527 BG Aardenburg VASTGOED VASTGOED

OBJECT ADRES ANDERS. vrijstaande woning perceel 948m 2. Spindlerpad 2 4527 BG Aardenburg VASTGOED VASTGOED ANDERS VASTGOED OBJECT vrijstaande woning perceel 948m 2 ADRES Spindlerpad 2 4527 BG Aardenburg Zuidzandsestraat 8 4501 AP Oostburg Tel. 00 31(0)117 450001 Gsm 00 31(0)6 29040241 www.andersvastgoed.eu

Nadere informatie

Wolfsdriesweg 3 Berg en Terblijt. Vraagprijs: ,- k.k

Wolfsdriesweg 3 Berg en Terblijt. Vraagprijs: ,- k.k Wolfsdriesweg 3 Berg en Terblijt Vraagprijs: 470.000,- k.k. Algemeen Deze zeer ruime en volledig gerenoveerde jaren 30 villa is uitstekend afgewerkt en zeker het bezichtigen waard! Authentieke details.

Nadere informatie

Margrietstraat 41, 3265 BL Piershil

Margrietstraat 41, 3265 BL Piershil Margrietstraat 41, 3265 BL Piershil Vraagprijs 379.500, k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 Email: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Margrietstraat 41, 3265 BL Piershil Vrijstaande

Nadere informatie

Rietkampen 44 te Beek en Donk Vraagprijs ,-- Kosten Koper

Rietkampen 44 te Beek en Donk Vraagprijs ,-- Kosten Koper Rietkampen 44 te Beek en Donk Vraagprijs. 549.000,-- Kosten Koper BENT U OP ZOEK NAAR UITZICHT OVER WEILANDEN EN BOSSEN, MAAR DAN WEL IN EEN WOONWIJK GELEGEN? DAN IS DEZE WONING ECHT EEN BEZICHTIGING WAARD.

Nadere informatie

TE KOOP SOPHIASTRAAT 2 VENLO

TE KOOP SOPHIASTRAAT 2 VENLO TE KOOP SOPHIASTRAAT 2 VENLO Gemoderniseerde hoekwoning met veel lichtinval, gelegen in Venlo-Zuid aan verkeersluwe straat met eenrichtingsverkeer. Deze instapklare woning is gelegen op een steenworp afstand

Nadere informatie

Eindhoven Blixembosch Andre Bretonlaan 3

Eindhoven Blixembosch Andre Bretonlaan 3 Eindhoven Blixembosch Andre Bretonlaan 3 Prachtige, goed onderhouden, ruim opgezette stadswoning in de zeer geliefde wijk Blixembosch gelegen. In de nabijheid van alle gewenste voorzieningen en uitvalswegen.

Nadere informatie

De Speelark. Huisregels buitenschoolse opvang De Speelark Heel. Regels bij het brengen en halen:

De Speelark. Huisregels buitenschoolse opvang De Speelark Heel. Regels bij het brengen en halen: De Speelark Huisregels buitenschoolse opvang De Speelark Heel. Regels bij het brengen en halen: Kinderen worden door ouders tot in de groepsruimte gebracht. Kinderen en/of ouders pakken de tas uit. Jassen

Nadere informatie

TE KOOP. Strick van Linschotenstraat K.K EG Linschoten

TE KOOP. Strick van Linschotenstraat K.K EG Linschoten TE KOOP 375.000 K.K. Strick van Linschotenstraat 42 3461 EG Linschoten Strick van Linschotenstraat 3461 EG Linschoten 42 Inleiding Goed onderhouden hoekwoning met garage en berging van ca 62 m2, daarin

Nadere informatie

Te Koop Tweede Westerparklaan 101, Utrecht

Te Koop Tweede Westerparklaan 101, Utrecht Te Koop Tweede Westerparklaan 101, Utrecht Tweede Westerparklaan 101, Utrecht Vraagprijs : 469.000,-- k.k. Kadastrale gegevens : Gemeente Utrecht, sectie V, nummer 3407 en 2336 Inhoud : 510 m³

Nadere informatie

Te koop: Leidseweg 40 te Oud Ade

Te koop: Leidseweg 40 te Oud Ade Te koop: Leidseweg 40 te Oud Ade Deze schitterende vrijstaande villa is op één van de mooiste locaties aan de Kagerplassen, direct aan het Vennemeer gelegen. Vrijblijvende Projectinformatie: Conduct Vastgoed

Nadere informatie