Tips verkoop huis Checklist

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Tips verkoop huis Checklist"

Transcriptie

1 Tips verkoop huis t s i l k c e h C

2 Hoe verkoop ik mijn huis zo snel en goed mogelijk? U gaat uw huis verkopen en heeft de beste makelaar in handen genomen waarin u alle vertrouwen heeft. Het gaat immers om een grote stap in uw leven en één van uw meest kostbare bezittingen. De makelaar heeft veel mogelijkheden en zal alles eraan doen om uw woning zo goed mogelijk te verkopen in overleg met u. Maar daarnaast zijn er ook stappen die u als verkoper kunt doen om uw woning goed te verkopen. Wij willen u dan ook graag hierbij helpen! Wij zien dat huizen die goed verzorgd en ingericht zijn ook goed ver kopen. De klant moet als hij een huis binnenkomt direct een klik hebben, het gevoel van thuiskomen ervaren. Want een huis is als een mens: de eerste indruk is allesbepalend!! Misschien heeft u zelf ook al huizen bezichtigd. Probeer u te verplaatsen in wat u zelf prettig vindt als u een huis gaat bekijken; waar let u op en wat speelt een rol in de ervaring van een huis? Visueel is nummer 1 maar ook geur, sfeer en temperatuur spelen hierin een belangrijke rol. Reflecteer dit op uw eigen woning en probeer zelf, of samen met uw makelaar, eens objectief uw woning te bekijken. Maak een lijst met wat er opvalt en kijk hoe u dit kunt aanpakken. Zeker indien u al een nieuwe woning heeft is het moeilijk om nog te investeren in werk, tijd en geld om de oude woning op te frissen. Toch is het van belang bij de verkoop van uw woning. Wij lopen graag met u een rondje en geven u tips en advie- ingericht zijn, verkopen sneller. Huizen die goed verzorgd en zen om uw woning verkoopklaar te maken. Soms zijn dat hele kleine dingen die uzelf als bewoner gewoon niet meer ziet maar waar een objectief oog dan heel anders naar kan kijken. Eén ding vooraf is belangrijk om je te realiseren: 95% van de huizen wordt via internet bekeken. Potentiële kopers oriënteren zich in eerste instantie aan de hand van foto s, waarbij je maar één keer een eerste indruk kan maken! Is die eerste klik geen goede eerste indruk dan wordt er snel al doorgeklikt naar de volgende woning.

3 Uw huis als product U gaat uw huis verkopen, niet het meubilair of de decoratie maar het kale huis. Daarbij is het goed te realiseren dat 80% van de mensen niet door het interieur heen kan kijken. U zult dus moeten proberen het huis een beetje aan te passen zodat het zo neutraal mogelijk uitziet en dat men niet afgeleid wordt door opvallende zaken. Zorg dat uw huis zo neutraal mogelijk is ingericht. Elk huis heeft zijn sterke punten en minder sterke punten. De sterke punten willen we natuurlijk benadrukken. Dit kunnen verschillende zaken zijn zoals; de luxe badkamer, de keuken, de grote slaapkamers, het prachtige uitzicht, de locatie etc. Dit wilt u op de foto s tot zicht brengen en tijdens een bezichtiging onder de aandacht. De makelaar zal ook kijken naar de doelgroep voor het huis. Dit om het huis bij de juiste doelgroep onder de aandacht te kunnen brengen. Hierbij kunt u denken aan; starters woning, grote gezinnen, ouderen etc. Daarnaast spelen andere factoren een rol zoals de omgeving en de buurt; zijn er winkels, openbaar vervoer, scholen of sport accommodaties etc.

4 Foto s maken Internet is dus een heel belangrijk medium om die eerste indruk te maken met uw huis. De foto s moeten dus perfect zijn, zodat er niet verder geklikt gaat worden en dat er mogelijk gebeld wordt voor het maken van een afspraak tot een bezichtiging. Ga zelf maar eens na; welke woningen trokken uw interesse? Juist, die waarop de woning goed tot zijn recht kwam. Om goede foto s te krijgen kun je zelf ook een aantal zaken doen die van groot belang zijn: 1. De makelaar komt uw woning in portefeuille nemen en gaat foto s maken. Zet een boeket bloemen op tafel, zorg dat het aanrecht in de keuken leeg is, tafels leeg zijn (c.q. geen papieren), geen schoenen of kleren die rondslingeren en probeer de badkamer even vrij te maken van alle tubetjes en flesjes shampoo. Hang de handdoeken netjes op en doe de deksel van het toilet omlaag. voor na 2. Ruim op! Zorg dat een huis netjes is. Jassen aan de kapstok, aanrecht opgeruimd, tafels netjes. Was in de wasruimte weg, bergen papier op tafel weg. Zorg dat er niet te veel prullaria staat. Een huis staat vol met persoonlijke spullen. Logisch, echter dit kan de klant afleiden. Probeer wel wat leuke accessoires neer te zetten maar niet te veel. Liever 1 mooi object dan tig verschillende door elkaar. Doe een aantal spulletjes tijdelijk in een grote doos zodat ze even uit het oog zijn. Ook hier wil de makelaar u graag bij helpen indien u dit moeilijk vindt. 3. Licht en ruimte. Schuif gordijnen open zodat er maximale lichtinval is en maak ruimte. Schuif eens met de meubels, zet eens wat weg. Haal eens een vloerkleedje weg en kijk of er meer ruimte door ontstaat. 4. De tuin. Zorg dat de tuin er onderhouden uitziet. In de winter is dat natuurlijk iets moeilijker. Maar in de zomer is het wel belangrijk dat de tuin geen bos wordt. Het gras maaien doet al wonderen.

5 5. Vaak rijden mensen even door de straat alvorens een afspraak te maken tot een bezichtiging. Het vooraanzicht van het huis is dus van belang om iemand aan te zetten tot het maken van een afspraak. Zorg dus dat deze goed is en dat de voortuin, oprit en voorgevel netjes zijn. Houtwerk en voordeur goed in de verf. Huis goed in het zicht is dus goed snoeien. Zet vuilnisbakken/containers uit het zicht. voor na 6. Staat een huis leeg, is het vaak veel moeilijker de ruimtes in te schatten. Men denkt vaak dat een lege ruimte ruimtelijker lijkt maar het tegendeel is waar. Een volle ruimte oogt minder ruim maar een goed ingerichte ruimte geeft het beste beeld. Het kan daarom goed zijn om een woning niet leeg te laten staan. Uw makelaar kan u hierin adviseren. Uw makelaar wil u bij al deze punten graag helpen of een rondje met u lopen en samen met u kijken naar de mogelijkheden. Tevens zal de makelaar de foto s aanpassen aan het jaargetij. Foto s waar sneeuw op te zien is, is prachtig maar niet in augustus en omgedraaid ook natuurlijk. Het is dus belangrijk de foto s actueel te houden.

6 Herstel en verbeterpunten U krijgt straks vreemde mensen over de vloer, deze mensen zullen zeer kritisch zijn en op alle details letten! Dingen die uzelf niet eens meer ziet, zullen hun opmerken. Deze gaan we dus aanpakken. 1. Herstel; piepende deuren, een plintje dat u al jaren had willen plaatsen, dat peertje waar nog een kapje op moet. Zorg dat u al deze kleine dingen even aanpakt. De kijker zal deze zaken ervaren van; hier moet het nodige nog aan gebeuren. Terwijl dat eigenlijk maar kleine zaken zijn. Echter voor de kijker geeft dit wel twijfels van; wat moet er dan nog meer aan gebeuren? Zorg ervoor dat deuren en kozijnen goed in de verf zitten! Dat kleine gebreken hersteld worden. De makelaar maakt graag een rondje met u door het huis om een en ander vooraf te bekijken en tips te geven om zaken op een makkelijke manier en met zo min mogelijk kosten op te lossen. 2. Depersonaliseer; neutraliseren. Je huis is je thuis doordat je er je eigen smaak en leven in legt. Echter voor de kijker moet het zijn huis gaan worden. Hij moet dus door alles heen kunnen kijken. Daarbij kunt u hem helpen. Neem een aantal grote dozen en probeer het huis zo neutraal mogelijk te maken. Stop, tijdelijk natuurlijk, alle persoonlijke zaken zoals fotolijstjes, souvenirs en andere verzamelingen in de doos. voor na 3. U kunt nog verder gaan hierin en ook kijken naar kleuren en behang. Met kleur kun je een heel ander beeld geven. Ruimte creëren en aandacht geven daar waar nodig.. zoals op de sterke punten van het huis. Neutrale, lichte kleuren spreken iedereen aan.

7 De bezichtiging; opruimen en schoonmaken De makelaar komt met de eerste kandidaten kijken. Zoals eerder gezegd; die eerste indruk is alles bepalend. Daarbij dient een huis schoon, fris en opgeruimd te zijn. Klanten zijn kritisch. Indien een huis er netjes uit ziet en opgeruimd is geeft dat al snel een gevoel dat het huis dan ook goed onderhouden zal zijn en men niet snel op gebreken zal stuitten. 1. Een huis dient goed verzorgd te zijn. Dus zorg dat alles schoon is en fris ruikt voor een bezichtiging, zet ramen lekker open van te voren zodat er een frisse lucht hangt. Geen kookgeurtjes of geuren van de kattenbak of andere dierengeurtjes. Er mag zeker geleefd worden in een huis maar zorg ervoor dat alles zo fris mogelijk ruikt. Een boeketje verse bloemen, een gevulde fruitschaal laten het al fris uitzien. voor na 2. Zorg dat u zelf tijdens een bezichtiging niet aanwezig bent. Het is voor de makelaar van groot belang een oprechte en eerlijk mening van de mogelijke koper te krijgen om uw woning te kunnen verkopen. Stel dat kandidaten bijvoorbeeld zien dat de badkamer en keuken verouderd zijn en dan afhaken op de woning omdat ze denken dat vervangen en/of vernieuwen te duur is. De makelaar kan indien hij hoort dat dit het struikelblok vormt voor de koop van de woning, een berekening maken wat dit zou gaan kosten. Tevens kunnen wij naar de hypotheek kijken van de kandidaten wat haalbaar is om ook nog wat verbouwingskosten te financieren. Alleen indien de makelaar een duidelijk beeld heeft wat de kandidaten van de woning vinden kan hij hierop inspelen. Indien de verkopers/huiseigenaren aanwezig zijn durven mensen vaak niet hun oprechte mening te geven. 3. Laat bepaalde lampen aan daar waar nodig, schuif gordijnen open, zet de verwarming iets aan in de winter. (zie checklist) 4. Zorg dat honden en katten bij bezichtigingen het huis uit zijn. Ga even een blokje om met ze of breng ze even weg. Dieren zijn leuk en gezellig en maken vaak deel uit van het gezin maar wist je dat 30% van de mensen bang is voor honden en/of katten? Kooien met tamme ratten, slangen en/of spinnen geven niet de sfeer aan een woning die je wilt geven tijdens een bezichtiging.

8 5. Tot slot; laat iemand anders een keer een rondje lopen door uw huis. Het is zelf vaak moeilijk te zien wat er anders kan omdat het zo gegroeid is. Hangt ergens nog een peertje zonder lampenkap? Dat ziet u vaak zelf helemaal niet meer totdat iemand anders u erop attendeert. Uw makelaar helpt u graag hierbij! Tevens kunt u een huis volledig laten stylen door een verkoopstyliste (zie daarvoor www. landelijknetwerkverkoopstylisten.nl) echter met een paar trucks en tips zoals gekleurde kussentjes, vaasjes, handdoekenset en een beddensprei etc. komen we al een heel eind op weg. Het voelt misschien zonde om voor je oude huis wat leuke nieuwe frisse accessoires te kopen maar denk alvast aan je nieuwe woning waarin deze nieuwe accessoires minstens zo leuk zullen staan. Het is geen weggegooid geld op die manier. voor na Het Landelijk Netwerk Verkoopstylisten geeft wel aan hoe belangrijk het is dat een huis goed verzorgd is zij spreken zelfs in cijfers. Het Landelijk Netwerk Verkoopstylisten stelt dat; - 80% van de woningen sneller verkocht wordt, - woningen tegen een hogere verkoopprijs worden verkocht, - en dat de opbrengst van woningen gemiddeld 8% hoger ligt. Mensen zijn visueel ingesteld en oordelen op basis van wat ze zien. Een foto zegt meer dan 1000 woorden. Dit geeft natuurlijk wel aan hoe belangrijk het is een woning direct van begin af aan goed op de markt te zetten!! Samen zorgen wij ervoor dat uw huis zo goed mogelijk klaar gemaakt wordt voor de verkoop! Damen uw actieve makelaar!!!

9 Checklijst De volgende lijst is een uitvoerige opsomming, zo ver hoeft u natuurlijk niet te gaan maar het is misschien wel goed om te kijken op welke punten u wel kunt voldoen. Nog even alles op een rijtje als er kijkers komen: - Haal honden- en kattenmanden weg - Haal de kattenbak weg - Haal bad- en/of wc matten weg - Zorg dat de dieren buiten/weg zijn - Lucht het huis en zet de thermostaat op 20o C - Doe de verlichting aan, ook naast het bed - Doe alle gordijnen open - Zet verse bloemen neer - Zorg dat er in de keuken vers fruit staat - Hang nieuwe schone handdoeken op - Vermijd zware etensgeuren - Zet de radio uit - Plan het bezoek als de galerij net is schoongemaakt en/of een dag dat er geen grofvuil wordt opgehaald - Steek als het buiten fris is de openhaard aan - Zorg dat het huis schoon is - Ruim speelgoed op in boxen en probeer het even uit het zicht te zetten - Zorg dat het hang- en sluitwerk soepel werkt Buiten: - Zet bloeiende planten bij de voordeur - Verwijder al het onkruid en maak het pad naar de voordeur schoon - Zorg dat de stoep voor het huis ook schoon is - Verwijder alle algen aanslag - Zeem de ramen! - Verwijder alle spinrag - Zorg dat alles goed in de lak staat - Zorg dat het gras gemaaid is, zaai gaten opnieuw in - Haal gevallen bladeren uit de tuin - Plaats vuilnisbakken/containers uit het zicht

10 - Als het weer het toe laat, plaats kussens in de tuinstoelen - Zet een bloeiende plant op de tuintafel - Haal de beschermkap van de BBQ - Veeg de stoep - Haal speelgoed uit de tuin breek een eventueel grote trampoline af - Zorg dat de vijver helder is - Zet geen fietsen tegen de gevel - Hang geen was in het zicht te drogen - Zorg dat er bloeiende planten in de borders staan, of vul potten met eenjarigen - Tuinkabouters en windmolens, niet iedereen houdt daarvan, sla ze tijdelijk op - Zorg dat het huisnummer zichtbaar is! - Snoei planten zo dat er een goed zicht op het huis is - Loop het voegwerk na - Laat eventueel de gevel reinigen, dat kan zeker oudere huizen een flinke opfrisser geven - Zorg dat s avonds de lampen branden - Zorg dat de auto, als deze op de oprit staat keurig gewassen is De berging en garage: - Haal de auto uit de garage - Zorg dat de werkbank netjes opgeruimd is - Hang grote objecten op, dat geeft ruimte op de vloer - Maak ook hier schoon en wit eventueel de muren - Zorg dat het hang- en sluitwerk soepel werkt - Zorg dat het licht het doet Binnen De hal: - Zorg dat de doorgang vrij is - Haal alle losse spullen van de trap - Zet de deuren naar de kamers/keuken open - Doe het licht aan - Zorg dat er aan de kapstok maar enkele jassen hangen - In een kleine hal, hang een spiegel op De woonkamer: - Verwijder alle losse objecten, eigenlijk alles kleiner dan een voetbal weghalen - Zorg dat de boekenkast niet te vol staat en zet boeken van groot naar klein

11 - Is de hoeveelheid meubilair afgestemd op de doelgroep en grote van de kamer - Verwijder stapels kranten en tijdschriften - Leg maximaal 3 kussentjes in de bank - Zet de meubels in de was - Ruim speelgoed op - Doe de gordijnen open - Zijn de gordijnen erg donker of voorzien van een drukke print, vervang ze dan voor effe neutraal gekleurde gordijnen ( IKEA) - Was de vitrages - Doe de zonneschermen omhoog - Zet niet te veel in de vensterbanken, zeker geen grote planten - Hebben de muren lichte neutrale kleuren - Is de vloerbedekking schoon De keuken: - Zorg dat het aanrechtblad niet te vol staat, het enige apparaat wat er op mag staan is het koffiezet apparaat - Haal de flessen en potjes van het aanrecht, dit geeft het beeld dat er te weinig kastruimte is - Zorg dat het aanrecht en alle apparatuur schoon is. Er wordt zeker naar gekeken - Haal alle persoonlijke dingen weg, geen tekeningen op het prikboard of mageneetplaatjes op de koelkast - Zorg dat de kastdeurtjes en lades soepel werken. - Ruim de kastjes op - Zorg dat er een lege vuilniszak in de pedaal emmer zit. - Haal de kattebak en honden/poezenmand weg - Hang een schone set keukendoeken op - Doe de vaatdoek en afwasborstel in een kastje

12 - Een schaal vers fruit, ziet er niet alleen mooi uit, het kan ook heerlijk ruiken - Als er een vensterbank is, plaats dan wat kruidenplantjes. Zet niet te veel in de vensterbanken, zeker geen grote planten - Hebben de muren lichte neutrale kleuren De slaapkamers: - Doe de gordijnen open - Maak het bed op! - Gebruik neutraal bedlinnen - Maak gebruik van sierkussentjes - Hou een neutraal kleurenschema aan - Haal alle persoonlijke spullen weg - Ruim de inbouwkasten op - Zet lampjes op de nachtkastjes - Geef een hotel uitstraling aan de Master bedroom - Maak de muren in de kinderkamer neutraal, gebruik eventueel wat gekleurde accessoires om accent te brengen. - Ruim speelgoed op - Lucht alle kamers goed, maar zorg dat deze niet te koud zijn als de kijkers er zijn De badkamer en het toilet: - Zorg dat deze ruimtes schoon zijn - Zorg dat deze ruimtes fris ruiken - Zorg dat de badkamer droog is als er kijkers komen - Zijn de voegen nog fris - Hang een nieuw douche gordijn op (wit textiel) - Maak de afvoerputjes schoon

13 - Doe de vuile was in een wasmand, één wasmand per badkamer - Haal alle spulletjes van de wastafel, de badrand en de eventuele rand boven het toilet - Laat geen schoonmaakmiddelen staan - Hang geen schoonmaakdoekje onder de wastafel - Zorg dat er nieuwe frisse handdoeken hangen - Is het tegelwerk erg gedateerd, coat het dan wit of crème - Doe de wc-bril naar beneden - Zet een leuk setje met wellness producten neer - Een schaal met badzout. Ruikt niet alleen lekker, het geeft ook een luxe uitstraling Zolder Heeft u een echte rommel zolder? Nu is het moment om eens te bekijken wat er echt weg kan, dan hoeft u straks minder te verhuizen! Ruim de rest netjes op eventueel achter schotten of achter een rolgordijntje dan ziet het in elk geval netjes uit en lijkt de zolder een ruimte die ook nog benut kan worden.

14

Hoe verkoop ik mijn huis? handige tips

Hoe verkoop ik mijn huis? handige tips Hoe verkoop ik mijn huis? handige tips HOE VERKOOP IK MIJN HUIS zo snel en goed mogelijk? Je gaat je huis verkopen en hebt de beste makelaar in handen genomen waarin je alle vertrouwen hebt. Het gaat immers

Nadere informatie

TIPS&TRICKS. Hoe je een verpletterende indruk maakt op Funda

TIPS&TRICKS. Hoe je een verpletterende indruk maakt op Funda TIPS&TRICKS Hoe je een verpletterende indruk maakt op Funda DE VOORBEREIDING Na het fotograferen van meer dan 1000 woningen weet ik dat als je het huis netjes hebt opgeruimd en sfeervol presenteert ik

Nadere informatie

CHECKLIST. Maak uw woning gereed voor de foto/video-opname

CHECKLIST. Maak uw woning gereed voor de foto/video-opname CHECKLIST Maak uw woning gereed voor de foto/video-opname INTRODUCTIE Wij zijn er om een mooie presentatie te maken van uw woning. Goede foto s en/of video s die uw woning zo optimaal mogelijk in beeld

Nadere informatie

Binnenkort kom ik uw woning fotograferen. Graag help ik u uw woning optimaal te presenteren.

Binnenkort kom ik uw woning fotograferen. Graag help ik u uw woning optimaal te presenteren. checklist fotografie Binnenkort kom ik uw woning fotograferen. Graag help ik u uw woning optimaal te presenteren. Hiervoor is het van belang dat u een goede voorbereiding treft. Aan de hand van onderstaande

Nadere informatie

Plannen van het huishouden.

Plannen van het huishouden. Dit document is onderdeel van de site www.huishoudeninhokjes.nl Plannen van het huishouden. In de laatste kolom kun je invullen wanneer je de taak hebt gedaan. Vul in hoelang (in tijd) je over deze taak

Nadere informatie

10 TIPS VOOR HET VERKOPEN VAN JE HUIS

10 TIPS VOOR HET VERKOPEN VAN JE HUIS 10 TIPS VOOR HET VERKOPEN VAN JE HUIS Je huis staat misschien al langere tijd te koop of je gaat je huis binnen korte tijd te koop zetten. Hoe zorg je ervoor dat de kijker een koper wordt? We hebben 10

Nadere informatie

Plannen van het huishouden.

Plannen van het huishouden. Dit document is onderdeel van de site www.huishoudeninhokjes.nl Plannen van het huishouden. In de laatste kolom kun je invullen wanneer je de taak hebt gedaan. Vul in hoelang (in tijd) je over deze taak

Nadere informatie

= een rij struiken of planten die dichtbij elkaar staan. = een hoge lamp die langs de weg staat.

= een rij struiken of planten die dichtbij elkaar staan. = een hoge lamp die langs de weg staat. Woordenschat blok 1 gr4 Les 1 De heg De lantaarn De plant Het tuinhek Het terras De garage Het dorp De stad De zwerver De stoep De woonwijk = een rij struiken of planten die dichtbij elkaar staan. = een

Nadere informatie

TE KOOP Asterias 25, BROUWERSHAVEN VRAAGPRIJS: 249.500 K.K.

TE KOOP Asterias 25, BROUWERSHAVEN VRAAGPRIJS: 249.500 K.K. TE KOOP Asterias 25, BROUWERSHAVEN VRAAGPRIJS: 249.500 K.K. TE KOOP Asterias 25, BROUWERSHAVEN Aan de rand van het prima onderhouden bungalowpark Port Greve in Brouwershaven ligt deze vakantiebungalow

Nadere informatie

Woordenschat Taal Actief groep 4 Thema 1 Les 1

Woordenschat Taal Actief groep 4 Thema 1 Les 1 Woordenschat Taal Actief groep 4 Thema 1 Les 1 een hark Een lange steel met een soort kam van ijzer eraan. de fontein Een bak waaruit water spuit. Het is voor de sier. Een wasbak in de badkamer wordt ook

Nadere informatie

Tips bij het verkopen van een woning

Tips bij het verkopen van een woning Bedankt voor het aanvragen van dit E-book verkooptips, deze tips zullen u zeker helpen bij een snellere verkoop van uw woning. Wij zouden het fijn vinden dat u uw succes story met ons deelt. Tips bij het

Nadere informatie

Roos Hensen Fijn wonen vragenlijst. Ben jij blij met je huis en de spullen die erin staan? Beantwoord de volgende vragen om daar achter te komen.

Roos Hensen Fijn wonen vragenlijst. Ben jij blij met je huis en de spullen die erin staan? Beantwoord de volgende vragen om daar achter te komen. Roos Hensen Fijn wonen vragenlijst Ben jij blij met je huis en de spullen die erin staan? Beantwoord de volgende vragen om daar achter te komen. Fijn wonen vragenlijst Persoonlijke vragen: Wat vind je

Nadere informatie

De ideale woningpresentatie!

De ideale woningpresentatie! SERVICES VOOR MAKELAARS De ideale woningpresentatie! Onderscheiden doet Verleiden! Het zal u bekend voorkomen. Een bekend spreekwoord zegt het ook al: De eerste aanblik is een daalder waard. Foto s van

Nadere informatie

De vragen die de verkopers het meest bezighouden wanneer u uw woning gaat verkopen, zijn de volgende:

De vragen die de verkopers het meest bezighouden wanneer u uw woning gaat verkopen, zijn de volgende: De vragen die de verkopers het meest bezighouden wanneer u uw woning gaat verkopen, zijn de volgende: Hoe lang duurt het voordat mijn woning verkocht zal zijn? Hoe kan ik de maximale opbrengst voor mijn

Nadere informatie

Leesboekje het huis. Leesboekje Het Huis Pagina 1

Leesboekje het huis. Leesboekje Het Huis Pagina 1 Leesboekje het huis Leesboekje Het Huis Pagina 1 Dit is het huis. Dit is de tuin. Dit is de woonkamer. Dit is de keuken. Dit is de slaapkamer. Dit is de zolder. Dit is het dak. Dit is de trap. Dit is de

Nadere informatie

3 TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE VERKOOP

3 TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE VERKOOP 3 TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE VERKOOP (EN MEER KIJKERS) Snel verkopen. Dat wil iedereen wel. U toch ook? Ja, èn voor de hoogste prijs. Natuurlijk! Dat noem ik een succesvolle verkoop. Hoe u uw woning presenteert

Nadere informatie

Spring eruit. tijdens de NVM Open Huizen Dag via funda

Spring eruit. tijdens de NVM Open Huizen Dag via funda Spring eruit tijdens de NVM Open Huizen Dag via funda Spring eruit op de NVM Open Huizen Dag! Deze kalender is samengesteld in samenwerking met verkoopspecialiste Simone Kamberg-de Jong, auteur van Elk

Nadere informatie

Auditieve oefeningen bij het thema: Mijn huis

Auditieve oefeningen bij het thema: Mijn huis Auditieve oefeningen bij het thema: Mijn huis Boek van de week: 1; Een huis bouwen 2;De bouwvakker 3; Op de bouwplaats 4; Een hol voor mol Verhaalbegrip: Bij elk boek stel ik de volgende vragen: Wat staat

Nadere informatie

Waar wil ik het met jou over hebben in dit Ebook: 1 wat is styling... 2 Je eigen sfeer inbrengen... 3 Wat moet en niet moet...

Waar wil ik het met jou over hebben in dit Ebook: 1 wat is styling... 2 Je eigen sfeer inbrengen... 3 Wat moet en niet moet... Hallo, mijn naam is Inge Saris en werk als (verkoop) styliste en woningfotografe vanuit het Brabantse Roosendaal en ben werkzaam in mijn bedrijf Redesignathome Ik heb dit ebook geschreven omdat ik mijn

Nadere informatie

Uw woning verkoopt u met Makelaars Netwerk

Uw woning verkoopt u met Makelaars Netwerk Uw woning verkoopt u met Makelaars Netwerk Voor 699,- uw woning verkocht Eigen lokale NVM makelaar Besparen op makelaarskosten Perfecte presentatie op funda Behaal maximale resultaten 2 Welkom bij Makelaars

Nadere informatie

Verkoopvoorbereiding woning

Verkoopvoorbereiding woning Verkoopvoorbereiding woning Tips om uw woning gereed te maken voor opname Video Fotografie Inmeting NEN2580 plattegronden Inleiding MMAXX.nl maakt presentaties om woningen en andere objecten zo goed mogelijk

Nadere informatie

Huizen. Basisschool in de buurt. Ruime woonkamer. Nabij park gelegen. Op loopafstand van winkelcentrum. Geheel voorzien van kunststof kozijnen

Huizen. Basisschool in de buurt. Ruime woonkamer. Nabij park gelegen. Op loopafstand van winkelcentrum. Geheel voorzien van kunststof kozijnen Huizen vanhendriks Angoulemehof 8, 5627 LH Eindhoven Ruime woonkamer Nabij park gelegen Op loopafstand van winkelcentrum Basisschool in de buurt Geheel voorzien van kunststof kozijnen H51 H51 Kenmerken

Nadere informatie

Checklist huis bezichtigen

Checklist huis bezichtigen Checklist huis bezichtigen Een bezichtiging kan erg snel gaan, waardoor u niet alles goed ziet. Het is daarom verstandig om meerdere keren te kijken. Ook praktisch: neem een meetlint, een pen, een potlood

Nadere informatie

Verhuis Checklist Space Winner

Verhuis Checklist Space Winner Verhuis Checklist Space Winner Een verhuizing vindt altijd in verschillende etappes plaats. Space Winner Self Storage heeft de verhuischecklist uitgewerkt in 9 periodes. Hiermee kunt u de verhuizing goed

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. Pinksterbloem 2 Uitgeest. WOONOPPERVLAKTE: 76 m². PERCEELOPPERVLAKTE: 173 m². INHOUD VAN DE WONING: 300 m³

INFORMATIEBROCHURE. Pinksterbloem 2 Uitgeest.  WOONOPPERVLAKTE: 76 m². PERCEELOPPERVLAKTE: 173 m². INHOUD VAN DE WONING: 300 m³ Pinksterbloem 2 Uitgeest WOONOPPERVLAKTE: 76 m² PERCEELOPPERVLAKTE: 173 m² INHOUD VAN DE WONING: 300 m³ HOEKWONING MET GARAGE INFORMATIEBROCHURE www.q-vastgoed.nl Pinksterbloem 2 Uitgeest Soort woning

Nadere informatie

Tips van. voor het inrichten van uw huis

Tips van. voor het inrichten van uw huis Tips van voor het inrichten van uw huis Een woning inrichten doet u gelukkig niet iedere dag. Daarom is het goed om iemand met ervaring en verstand van zaken voor de juiste adviezen te raadplegen. Dat

Nadere informatie

Waar ga ik in mijn huis mee aan de slag? Wat schort er aan of wat is een goed idee?

Waar ga ik in mijn huis mee aan de slag? Wat schort er aan of wat is een goed idee? Doe de thuisscan >>> Lang zult u wonen Waar ga ik in mijn huis mee aan de slag? Wat schort er aan of wat is een goed idee? Handig boekje over langer zelfstandig blijven wonen in uw eigen huis. Met een

Nadere informatie

TE KOOP KWADIJK 114 KWADIJK

TE KOOP KWADIJK 114 KWADIJK TE KOOP KWADIJK 114 KWADIJK KWADIJK KWADIJK 114 In alle vrijheid genieten van het landelijke buitenleven, maar wel op steenworp afstand van de stedelijke bedrijvigheid? 's Ochtends wakker worden met uitzicht

Nadere informatie

Indeling: Begane grond:

Indeling: Begane grond: Te Koop: Vraagprijs: Klaverstraat 58 394.500,- k.k. De wijk Wittevrouwen is heerlijk wonen, met de bakker en de groenteboer in de straat, traiteurs in de wijk net als diverse lekkere restaurantjes met

Nadere informatie

Bezichtig jouw droomwoning

Bezichtig jouw droomwoning Bezichtig jouw droomwoning Alsof je het al aaaren doet! Adres: Datum: Bouwar huis: Vraagprijs: Jouw maximale budget: (tip: vergeet de 2% overdrachtsbelasting niet) Is dit echt jouw droomwoning of toch

Nadere informatie

Huizen. Extra bergzolder. Perfect afgewerkt. Dakterras op het zuiden. Drie Slaapkamers. Ligging nabij snelwegen. Leenderweg 292 A, 5644 AE Eindhoven

Huizen. Extra bergzolder. Perfect afgewerkt. Dakterras op het zuiden. Drie Slaapkamers. Ligging nabij snelwegen. Leenderweg 292 A, 5644 AE Eindhoven Huizen vanhendriks Leenderweg 292 A, 5644 AE Eindhoven Perfect afgewerkt Dakterras op het zuiden Drie Slaapkamers Extra bergzolder Ligging nabij snelwegen H51 H51 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

Inhoud. Mijn leven. mijn huishouden

Inhoud. Mijn leven. mijn huishouden Inhoud Inleiding...3 Hoofdstuk 1 Keuken... 4 Hoofdstuk 2 Woonkamer... 6 Hoofdstuk 3 Slaapkamer... 8 Hoofdstuk 4 Badkamer... 10 Hoofdstuk 5 Berging... 12 Hoofdstuk 6 Opruimen... 14 Hoofdstuk 7 Afval...

Nadere informatie

Lichte woonkamer met openhaard en schuifpui Tuin aan het water

Lichte woonkamer met openhaard en schuifpui Tuin aan het water Huizen van Hoekstra & van Eck Snoekstraat 13, 1121 PS Landsmeer Lichte woonkamer met openhaard en schuifpui Moderne instapklare woning Complete en mooie badkamer Tuin aan het water H6H Kenmerken Soort

Nadere informatie

ZAMBEZILAAN 192 PURMEREND

ZAMBEZILAAN 192 PURMEREND TE KOOP ZAMBEZILAAN 192 PURMEREND PURMEREND ZAMBEZILAAN 192 Op zoek naar veel ruimte in de Weidevenne? Deze woning heeft het allemaal, enorm veel ruimte (146m² woonoppervlak), een uitgebouwde woonkamer,

Nadere informatie

Checklist valpreventie. Hoe kan u een valincident vermijden?

Checklist valpreventie. Hoe kan u een valincident vermijden? Checklist valpreventie Hoe kan u een valincident vermijden? Inleiding Vallen is soms erger dan u denkt. Een domme val kan heel wat ellende veroorzaken. Om valpartijen te voorkomen, moet uw woning een veilige

Nadere informatie

exclusief wonen Volmaakt en stoer

exclusief wonen Volmaakt en stoer Volmaakt en stoer De statige, witte woning trekt direct de aandacht. De houten voordeur en zwarte kozijnen staan in schril contrast met de smetteloos witte muren. De woning heeft een stoer karakter door

Nadere informatie

TE KOOP. Vetwei VL. Uitgebouwde woning in het Brabantse Velp!

TE KOOP. Vetwei VL. Uitgebouwde woning in het Brabantse Velp! TE KOOP Vetwei 16 5363 VL Uitgebouwde woning in het Brabantse Velp! Inleiding Aanbiedingstekst: In een zeer rustige hoek ligt deze fijne instapklare tussenwoning, met veel groen en parkeergelegenheden

Nadere informatie

Tjonger 16 - Zeewolde

Tjonger 16 - Zeewolde Tjonger 16 - Zeewolde Vraagprijs 225.000,- k.k. Hoekschoeman Makelaars Kamgras 1 3893 GZ Zeewolde Tel: 036-7810000 E-mail: info@hoekschoeman.nl Website: www.hoekschoeman.nl Omschrijving De ruime woonkamer

Nadere informatie

MEMORY WOORDEN 1.1. TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1

MEMORY WOORDEN 1.1. TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1 MEMORY WOORDEN 1.1 TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1 ik jij hij zij wij jullie zij de baby het kind ja nee de naam TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 2 MEMORY WOORDEN 1.2 TaalCompleet A1 Memory Woorden

Nadere informatie

Leharstraat 27 - Dongen

Leharstraat 27 - Dongen Leharstraat 27 - Dongen!!! AANTREKKELIJKE SCHERPE PRIJS!!! Let op: Deze woning wordt aangeboden met een VANAF-PRIJS, waarbij er een voorstel/bod gedaan kan worden vanaf 199.000,- k.k. Op een prettige locatie

Nadere informatie

Jan Steenlaan 15 - Vlissingen

Jan Steenlaan 15 - Vlissingen q Jan Steenlaan 15 - Vlissingen Vraagprijs 139.000,- k.k. Omschrijving Jan Steenlaan 15 - Vlissingen Dichtbij het centrum van Vlissingen gelegen, keurig onderhouden hoekwoning met berging. Deze comfortabele

Nadere informatie

- Indien u voor een verhuisbedrijf kiest, kunt u het beste meerdere offertes aanvragen

- Indien u voor een verhuisbedrijf kiest, kunt u het beste meerdere offertes aanvragen Verhuistips! Verhuis Checklist Stap 1 Kort na de beslissing om te verhuizen» - Plan de verhuisdatum - Zeg de huur van uw woning (schriftelijk) op - Bied uw koopwoning bij uw makelaar aan - Bij een koopwoning

Nadere informatie

Te koop. Smaakvol ingerichte en fraai afgewerkte hoekwoning met stenen berging. Prof. Teldersstraat 32, 3274 MC Heinenoord

Te koop. Smaakvol ingerichte en fraai afgewerkte hoekwoning met stenen berging. Prof. Teldersstraat 32, 3274 MC Heinenoord Te koop Smaakvol ingerichte en fraai afgewerkte hoekwoning met stenen berging Prof. Teldersstraat 32, 3274 MC Heinenoord Deze ruime hoekwoning is gebouwd in 1992 en ligt in een rustige straat aan de rand

Nadere informatie

Zesde Tochtweg 4 te WADDINXVEEN

Zesde Tochtweg 4 te WADDINXVEEN Zesde Tochtweg 4 te WADDINXVEEN Vraagprijs 395.000,-- k.k. Vrijheid, ruimte en comfort..hier woont u in de polder van het Groene Hart! Bouwjaar Inhoud Perceeloppervlakte Aantal kamers : 1927 : 425 m3 :

Nadere informatie

Ridderhof 9 - Goes. Vraagprijs 339.000,- k.k. Timmerman Makelaardij 's-gravenpolderseweg 2 4462 CG Goes T (0113) 23 33 40 info@timmermanmakelaardij.

Ridderhof 9 - Goes. Vraagprijs 339.000,- k.k. Timmerman Makelaardij 's-gravenpolderseweg 2 4462 CG Goes T (0113) 23 33 40 info@timmermanmakelaardij. q Ridderhof 9 - Goes Vraagprijs 339.000,- k.k. Omschrijving Ridderhof 9 - Goes Op loopafstand van het stadscentrum, de "Hollandse Hoeve" (kinderboerderij en speeltuin) en Sportpunt Zeeland, in een parkachtige

Nadere informatie

bezichtiginglijst Keurmijnwoning.nl Bronkhorsttoren 3 4116 DA Buren 06 528 55 134 www.keurmijnwoning.nl adres tel web KvK BTW ING

bezichtiginglijst Keurmijnwoning.nl Bronkhorsttoren 3 4116 DA Buren 06 528 55 134 www.keurmijnwoning.nl adres tel web KvK BTW ING Een woning bezichtigen is een emotioneel proces. Een bezichtigingslijst is een handig hulpmiddel om alle informatie op te verzamelen. Met deze lijst kunt u thuis alles nog eens op een rijtje zetten (een

Nadere informatie

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST MIJN EIGEN STRAAT TYPE C1 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST MIJN EIGEN STRAAT Wonen naar eigen smaak! Zo persoonlijk kan wonen zijn Mijn eigen straat is een nieuwbouwproject

Nadere informatie

Totaal overzicht plus- en minpunten Omegawoningen en De Meerpaal

Totaal overzicht plus- en minpunten Omegawoningen en De Meerpaal Totaal overzicht plus- en minpunten Omegawoningen en De Meerpaal Resultaten van de Omegawoningen De Woning Stank uit putje (riolering) 2 Sanitair is oud Afvoer is slecht Tocht en vocht; condens Enkel glas

Nadere informatie

Verhuizen. Wat u moet weten als u gaat verhuizen

Verhuizen. Wat u moet weten als u gaat verhuizen Verhuizen Wat u moet weten als u gaat verhuizen Inhoudsopgave 5 6 7 8 9 10 11 De huur opzeggen De huuropzegging intrekken Uw woning opleveren Overname Heeft u iets veranderd? Wel of geen inspectie van

Nadere informatie

Trumanlaan 12 - Goes

Trumanlaan 12 - Goes q Trumanlaan 12 - Goes Vraagprijs 159.000,- k.k. Omschrijving Trumanlaan 12 - Goes Aantrekkelijke hoekwoning met berging en vrij uitzicht aan de achterzijde. Deze hoekwoning met maar liefst 4 slaapkamers

Nadere informatie

INFORMATIE VAN HET PAND ZUNDERTSEWEG 9 RUCPHEN

INFORMATIE VAN HET PAND ZUNDERTSEWEG 9 RUCPHEN INFORMATIE VAN HET PAND ZUNDERTSEWEG 9 RUCPHEN Object: : Uitgebouwde vrijstaande woning met berging en vrijstaande garage Vraagprijs : 349.000,= k.k. Bouwjaar :1958 Perc. opp. : 670 m2 Woon opp. : ca.

Nadere informatie

Wichard van Pontlaan 213 Arnhem ,= k.k.

Wichard van Pontlaan 213 Arnhem ,= k.k. Wichard van Pontlaan 213 Arnhem - 89.500,= k.k. Adres gegevens Adres Wichard van Pontlaan 213 Postcode / plaats 6824 GJ Arnhem Provincie Gelderland Locatiekaart Kenmerken Object gegevens Soort Appartement

Nadere informatie

Appartement François Didier, Concept

Appartement François Didier, Concept Appartement François Didier, Concept Hallo Eric, Mijn naam is François Didier. Ik kom uit Zuid Frankrijk, waar ik een wijngaard heb.dit ik van mijn ouders heb geërfd. Ik ben in de bloei van mijn leven

Nadere informatie

Ruime woning, veel daglicht Zonnige tuin op westen

Ruime woning, veel daglicht Zonnige tuin op westen Huizen vanhendriks Mahatma Gandhiweg 6, 6836 LH Arnhem Ruime woning, veel daglicht Rustige groene omgeving Vijf (slaap)kamers Zonnige tuin op westen Garage aanwezig H49 H49 Kenmerken Soort Type Kamers

Nadere informatie

Torenvalkweide 4 Pijnacker. Eengezinswoning. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw

Torenvalkweide 4 Pijnacker. Eengezinswoning. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw Torenvalkweide 4 Pijnacker Eengezinswoning Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw Waar is het wachten nog op? Keijzershof is ruim opgezet, groen en heeft een dorps karakter. Tel daar de afwisselende

Nadere informatie

Checklist beoordelen woning

Checklist beoordelen woning Checklist beoordelen woning versie mei 2012 Algemeen Zijn er tekeningen van de woning? Zijn dit alleen indelingstekeningen of ook bouwkundige en constructieve tekeningen? Hoe recent zijn de tekeningen?

Nadere informatie

Merelstraat 19 Arnhem ,= k.k.

Merelstraat 19 Arnhem ,= k.k. Merelstraat 19 Arnhem - 219.500,= k.k. Adres gegevens Adres Merelstraat 19 Postcode / plaats 6823 CR Arnhem Provincie Gelderland Locatiekaart Kenmerken Object gegevens Soort Eengezinswoning Type Tussenwoning

Nadere informatie

Valckeslotlaan 103 - Goes

Valckeslotlaan 103 - Goes q Valckeslotlaan 103 Goes Vraagprijs 139.000, v.o.n. 'sgravenpolderseweg 2 Omschrijving Valckeslotlaan 103 Goes 0 % ACTIE. DEZE WONING WORDT VRIJ OP NAAM VERKOCHT. Wat wil dit zeggen..vrij op naam wil

Nadere informatie

Schoonmaakrooster. Badkamer

Schoonmaakrooster. Badkamer Schoonmaakrooster Badkamer Dit schoonmaak rooster wordt u gratis ter beschikking gesteld door Regeltante en Iko. Het is ontwikkeld met het doel de samenwerking tussen opdrachtgever en opdrachtnemer bij

Nadere informatie

Handige tips. Handige tips voor bewoners, maart 2012 Pagina 1 van 7

Handige tips. Handige tips voor bewoners, maart 2012 Pagina 1 van 7 Handige tips Na de werkzaamheden aan uw woning is de werking van een aantal systemen veranderd. Zoals de verwarming, de ventilatie en de deuropener. In dit overzicht vindt u een aantal gebruikstips en

Nadere informatie

TE KOOP. Salamander K.K BM Huizen

TE KOOP. Salamander K.K BM Huizen Salamander 10 1275 BM Huizen TE KOOP 285.000 K.K. Salamander 10 1275 BM Huizen Inleiding Wonen in een van de leukste en gezelligste wijken van Huizen, de Bijvanck. Deze RUIME 4-KAMER TUSSENWONING is perfect

Nadere informatie

IN 5 STAPPEN JE HUIS VOOR DE HOOGSTE PRIJS

IN 5 STAPPEN JE HUIS VOOR DE HOOGSTE PRIJS IN 5 STAPPEN JE HUIS VOOR DE HOOGSTE PRIJS VERKOPEN -1- In 5 stappen uw huis voor de hoogste prijs verkopen Paula Rutgers Design -2- -3- Inhoud * Voorwoord * Introductie 1 Eerste Indruk 2 Herstellen 3

Nadere informatie

Karel Appellaan 11 Rhoon. Rijwoning. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw

Karel Appellaan 11 Rhoon. Rijwoning. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw Karel Appellaan 11 Rhoon Rijwoning Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw 11 Eengezinswoning voor een groot gezin Aan de dorpsrand van Rhoon ligt het sfeervolle, landelijke Essendael. In deze kleine

Nadere informatie

Een sfeervol interieur in het nieuwe jaar. Door Elroy van Duijvenbode Interieurontwerper

Een sfeervol interieur in het nieuwe jaar. Door Elroy van Duijvenbode Interieurontwerper Een sfeervol interieur in het nieuwe jaar Door Elroy van Duijvenbode Interieurontwerper Leuk dat jij ook na kerst nog dat gezellige knusse en sfeervolle gevoel wilt vasthouden in je huis. In dit e- book

Nadere informatie

Wilt u advies van een specialist over een onderwerp? Vink dit dan aan in de laatste kolom.

Wilt u advies van een specialist over een onderwerp? Vink dit dan aan in de laatste kolom. Thuiscomfort Checklist Hoe comfortabel, veilig en toegankelijk woon ik? Is uw woning geschikt om er uw leven lang zelfstandig en comfortabel te wonen? De Thuiscomfort Checklist stelt per ruimte in huis

Nadere informatie

Villas Anasa Griekenland Lesbos Molivos

Villas Anasa Griekenland Lesbos Molivos Villas Anasa Griekenland Lesbos Molivos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villas Anasa - (Griekenland Lesbos Molivos) - 0 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja (privé)

Nadere informatie

U en uw woonomgeving. Samen maken we er iets moois van

U en uw woonomgeving. Samen maken we er iets moois van U en uw woonomgeving Samen maken we er iets moois van Wonen doe je niet alleen. U heeft altijd te maken met uw woonomgeving. Rekening houden met elkaar en begrip tonen zijn daarbij erg belangrijk. Leystromen

Nadere informatie

Julianastraat 15 - Waarde

Julianastraat 15 - Waarde q Julianastraat 15 - Waarde Vraagprijs 167.500,- k.k. Omschrijving Julianastraat 15 - Waarde Aan de rand van het dorp, met fraai zicht op de landerijen, gelegen, verrassend ruime tussenwoning met forse

Nadere informatie

onen Wonen Wonen Wonen Won Wonen Wonen met een kind Wonen n Wonen Wonen Wonen Wonen W onen Wone onen Wonen Wo Wonen Wonen Wonen Wonen Wonen Wone

onen Wonen Wonen Wonen Won Wonen Wonen met een kind Wonen n Wonen Wonen Wonen Wonen W onen Wone onen Wonen Wo Wonen Wonen Wonen Wonen Wonen Wone met een kind Belangrijke informatie W Won nen Won n Wo onen Won onen W nen en Won onen W nen Wo en Wo W Wo onen Wo n W Won en Won onen Wo onen n nen W nen Wo nen Won W Wo Hoe kun je het beste wonen met

Nadere informatie

Woonwensen analyse UW GEGEVENS. Naam:. Adres:... Huisnummer:. Uit hoeveel personen bestaat uw huishouden?... volwassenen en... kinderen. Naam:...

Woonwensen analyse UW GEGEVENS. Naam:. Adres:... Huisnummer:. Uit hoeveel personen bestaat uw huishouden?... volwassenen en... kinderen. Naam:... Naam:. Adres:... Huisnummer:. Telefoonnr.:.. E-mailadres:... Uit hoeveel personen bestaat uw huishouden?... volwassenen en.... kinderen Woonwensen analyse UW GEGEVENS Naam:... Adres:... Huisnummer:...

Nadere informatie

Checklist. Schoon en heel. Alles wat u moet weten bij verhuizing

Checklist. Schoon en heel. Alles wat u moet weten bij verhuizing Checklist Schoon en heel Alles wat u moet weten bij verhuizing Trappen Indien op zolders een slaapkamer of hobbyruimte is ingericht, is een vaste trap verplicht. Anders inrichting zolderkamer te verwijderen.

Nadere informatie

VOCHT EN VENTILATIE. Goede ventilatie voorkomt vocht in uw woning

VOCHT EN VENTILATIE. Goede ventilatie voorkomt vocht in uw woning VOCHT EN VENTILATIE Goede ventilatie voorkomt vocht in uw woning VENTILEREN GEZOND LUCHT OPEN BUITENLUCHT VOCHT RAMEN WONING Goede ventilatie voorkomt vocht in uw woning Het voorkomen van vocht in uw woning

Nadere informatie

Waar let je op bij de bezichtiging? Hoe weet je of dit jouw droomhuis is? Gebruik de checklist en ga goed voorbereid op pad!

Waar let je op bij de bezichtiging? Hoe weet je of dit jouw droomhuis is? Gebruik de checklist en ga goed voorbereid op pad! CHECKLIST BEZICHTIGEN als een pro Waar let je op bij de bezichtiging? Hoe weet je of dit jouw droomhuis is? Gebruik de checklist en ga goed voorbereid op pad! De woning Adres: Datum en tijd van de bezichtiging:

Nadere informatie

Huizen. Netjes onderhouden. Uitgebouwde woonkamer/ keuken. 4 slaapkamers. Zonnige tuin met westligging. Fijne woonomgeving, nabij binnenstad

Huizen. Netjes onderhouden. Uitgebouwde woonkamer/ keuken. 4 slaapkamers. Zonnige tuin met westligging. Fijne woonomgeving, nabij binnenstad Huizen vanhendriks Lambert van Noortstraat 22, 3812 SC Amersfoort Uitgebouwde woonkamer/ keuken Zonnige tuin met westligging 4 slaapkamers Netjes onderhouden Fijne woonomgeving, nabij binnenstad H47 Kenmerken

Nadere informatie

Burgemeester Meesstraat 40, Leerdam

Burgemeester Meesstraat 40, Leerdam Burgemeester Meesstraat 40, Leerdam BURGEMEESTER MEESSTRAAT 40 LEERDAM Bouwjaar Woonopp. Perceelopp. Inhoud Totaal aantal kamers Aantal slaapkamers cv- ketel Energielabel isolatie 1940 ca. 98 m² 188 m²

Nadere informatie

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST MIJN EIGEN STRAAT TYPE A 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST Door te luisteren, door samen te kijken naar mogelijkheden en oplossingen en door partijen samen te brengen is er

Nadere informatie

Hora Siccamastraat 10 Ootmarsum 11 november 2017 Vraagprijs: ,-- k.k.

Hora Siccamastraat 10 Ootmarsum 11 november 2017 Vraagprijs: ,-- k.k. Hora Siccamastraat 10 Ootmarsum 11 november 2017 Vraagprijs: 169.000,-- k.k. Exterieur Makelaar Elles Ter Wee over het exterieur Die auto s kun je hier zeker kwijt en ook is aan de stalling voor je fiets

Nadere informatie

Cipresberg 24, 4707 DG Roosendaal

Cipresberg 24, 4707 DG Roosendaal Cipresberg 24, 4707 DG Roosendaal Vraagprijs 199.500,- k.k. Omschrijving Cipresberg 24, 4707 DG Roosendaal Riante eindwoning met uitbouw, diepe tuin en berging. Deze woning is ruim van opzet, (woonkamer

Nadere informatie

Nemerlaerhof 194 Helmond (rijpelberg)

Nemerlaerhof 194 Helmond (rijpelberg) Nemerlaerhof 194 Helmond (rijpelberg) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de

Nadere informatie

Talmalaan 27 - Vlissingen

Talmalaan 27 - Vlissingen q Talmalaan 27 - Vlissingen Vraagprijs 259.000,- k.k. Omschrijving Talmalaan 27 - Vlissingen Mooi gelegen, ruime twee-onder-een-kap woning (440m³), met extra grote garage. De woning is gelegen in een rustige

Nadere informatie

Wat u moet weten over verhuizen

Wat u moet weten over verhuizen U gaat verhuizen U gaat binnenkort verhuizen. Een tijd waarin u de nodige zaken moet regelen. Zo kunt u bezig zijn met klussen in uw nieuwe woning, verhuisberichten sturen en verhuizen. Dat allemaal voordat

Nadere informatie

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Ruime woning middels rechte gevels. Hoekwoning met kunststof kozijnen. Zeer diepe, prachtige tuin

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Ruime woning middels rechte gevels. Hoekwoning met kunststof kozijnen. Zeer diepe, prachtige tuin Huizen van Hoekstra & van Eck Klompenmakerstraat 25, 1445 BH Purmerend Hoekwoning met kunststof kozijnen Zeer diepe, prachtige tuin Gemoderniseerd keuken en badkamer Ruime woning middels rechte gevels

Nadere informatie

Ter Doest 6 - Krabbendijke

Ter Doest 6 - Krabbendijke q Ter Doest 6 - Krabbendijke Vraagprijs 217.500,- k.k. Omschrijving Ter Doest 6 - Krabbendijke Op een gewilde locatie in een kindvriendelijke woonwijk gelegen, halfvrijstaande woning met aanbouw en lange

Nadere informatie

Woont u al veilig en vertrouwd met dementie?

Woont u al veilig en vertrouwd met dementie? Woont u al veilig en vertrouwd met dementie? Ga het na met dit thuisscanboekje Met een paar veranderingen in haar woning woont moeder weer een stuk prettiger Kijk snel voor meer informatie op: www.langzultuwonen.nl

Nadere informatie

Ben je uitgekeken op je badkamer? Wil je hem eens flink aanpakken? Maar vind je het lastig om een nieuwe indeling te maken voor de ruimte?

Ben je uitgekeken op je badkamer? Wil je hem eens flink aanpakken? Maar vind je het lastig om een nieuwe indeling te maken voor de ruimte? Checklist InLEIDING Ben je uitgekeken op je badkamer? Wil je hem eens flink aanpakken? Maar vind je het lastig om een nieuwe indeling te maken voor de ruimte? Bij het verbouwen van een badkamer komt heel

Nadere informatie

Huurdersinformatie. Goed ventileren, erg belangrijk

Huurdersinformatie. Goed ventileren, erg belangrijk 1 Huurdersinformatie Goed ventileren, erg belangrijk Goed ventileren zorgt voor gezonde en droge lucht in uw woning. In deze brochure tips om te ventileren en om vocht te voorkomen. Inhoud Ventileren:

Nadere informatie

Arcen Dominee Kingstraat 19 Scherp geprijsd! Zodat de koper meer budget heeft om de puntjes op de i te zetten

Arcen Dominee Kingstraat 19 Scherp geprijsd! Zodat de koper meer budget heeft om de puntjes op de i te zetten Arcen Dominee Kingstraat 19 Scherp geprijsd! Zodat de koper meer budget heeft om de puntjes op de i te zetten De Dominee Kingstraat is een straat waar jonge gezinnen en de wat oudere mensen in goede harmonie

Nadere informatie

Helmond, Singravendreef 16

Helmond, Singravendreef 16 Helmond, Singravendreef 16 Omschrijving Singravendreef 16 479.000,- kosten koper, aanvaarding in overleg. Op een ruim perceel van ca 550 m 2 staat, in de gewilde woonwijk Dierdonk, deze mooie en degelijk

Nadere informatie

Woont ú al veilig en comfortabel?

Woont ú al veilig en comfortabel? Woont ú al veilig en comfortabel? Ga het na met dit thuisscanboekje Wij weten nu waar het in ons huis nog beter kan! Kijk snel voor meer informatie op: www.langzultuwonen.nl Woonkamer Automatische bediening

Nadere informatie

Wonen en werken tussen de weilanden

Wonen en werken tussen de weilanden binnenkijken Het muurtje met de legplanken scheidt de keuken van de living. De sofa is van Flexform Bij het boograam met het prachtige uitzicht over de weilanden staat een zithoek met een stoel, booglamp

Nadere informatie

De bungalow die ze gingen bezichtigen was verouderd en donker

De bungalow die ze gingen bezichtigen was verouderd en donker binnenkijken Droomhuis na woningruil Vanaf de eettafel van Raw Interiors Breda hebben de bewoners een fantastische uitzicht op de tuin. Boven de tafel hangen lampen van Aangenaam XL. De stoelen zijn van

Nadere informatie

Nieuwluststraat 35 Enschede 15 maart 2017 Vraagprijs: ,-- k.k.

Nieuwluststraat 35 Enschede 15 maart 2017 Vraagprijs: ,-- k.k. Nieuwluststraat 35 Enschede 15 maart 2017 Vraagprijs: 419.000,-- k.k. Exterieur Makelaar Elles Ter Wee over het exterieur Hier geen grote reservering voor het jaarlijks onderhoud, er is nagedacht over

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. Schevelstraat 17 Uitgeest. WOONOPPERVLAKTE: 134 m². PERCEELOPPERVLAKTE: 229 m². INHOUD VAN DE WONING: 420 m³

INFORMATIEBROCHURE. Schevelstraat 17 Uitgeest.  WOONOPPERVLAKTE: 134 m². PERCEELOPPERVLAKTE: 229 m². INHOUD VAN DE WONING: 420 m³ Schevelstraat 17 Uitgeest WOONOPPERVLAKTE: 134 m² PERCEELOPPERVLAKTE: 229 m² INHOUD VAN DE WONING: 420 m³ MET DUBBELE VRIJSTAANDE GARAGE INFORMATIEBROCHURE www.q-vastgoed.nl Schevelstraat 17 Uitgeest Soort

Nadere informatie

Geschakelde woning met ruime tuin.

Geschakelde woning met ruime tuin. Geschakelde woning met ruime tuin. TE KOOP: Verschuurstraat 3 4812 PX Breda 595.000,- K.K. 2 franksweegersmakelaardij.nl Overdracht Vraagprijs Aanvaarding Eigendomsrechten 595.000,- k.k. In overleg Geheel

Nadere informatie

Woononderzoek De Eng. Dalweg 81-175 en Rubenslaan 85-125

Woononderzoek De Eng. Dalweg 81-175 en Rubenslaan 85-125 Woononderzoek De Eng Dalweg 81-175 en Rubenslaan 85-125 December 2011 Inleiding Op dit moment denkt Portaal na over de toekomst van acht flats in de Soester wijk De Eng. Het zijn flats die begin jaren

Nadere informatie

Huizen. Rustige buurt. Gelijkvloers. Besloten ruime tuin. Garage en parkeerplek op eigen terrein. Winkels op korte afstand

Huizen. Rustige buurt. Gelijkvloers. Besloten ruime tuin. Garage en parkeerplek op eigen terrein. Winkels op korte afstand Huizen vanhendriks Beatrixstraat 46, 6921 ZB Duiven Gelijkvloers Besloten ruime tuin Garage en parkeerplek op eigen terrein Rustige buurt Winkels op korte afstand H49 H49 Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

t 't Hoekske Omdat geluk in t Hoekske zit... 9 starterswoningen

t 't Hoekske Omdat geluk in t Hoekske zit... 9 starterswoningen t 't Hoekske Omdat geluk in t Hoekske zit... 9 starterswoningen 't Hoekske Omgeving 't Hoekske Aan de rand van het hart van Heusden, daar waar de straat t Hoekske en de lange Antoniusstraat samenkomen,

Nadere informatie

Te koop. Zeer goed onderhouden eengezinswoning met berging in zuidelijke achtertuin. Polderboom 24, 3267 BH Goudswaard

Te koop. Zeer goed onderhouden eengezinswoning met berging in zuidelijke achtertuin. Polderboom 24, 3267 BH Goudswaard Te koop Zeer goed onderhouden eengezinswoning met berging in zuidelijke achtertuin Polderboom 24, 3267 BH Goudswaard Houdt u niet van klussen? Dan is deze woning perfect voor u. Kom eens kijken in deze

Nadere informatie

Verkooptips. Verkoop je woning zo snel mogelijk voor de beste prijs!

Verkooptips. Verkoop je woning zo snel mogelijk voor de beste prijs! Verkooptips Verkoop je woning zo snel mogelijk voor de beste prijs! Het 3-stappenplan voor een perfecte presentatie op internet en tijdens een bezichtiging. Marlies Post Brigitte Klapmeijer Thoma Post

Nadere informatie

OBJECT ADRES ANDERS. vrijstaande woning perceel 948m 2. Spindlerpad 2 4527 BG Aardenburg VASTGOED VASTGOED

OBJECT ADRES ANDERS. vrijstaande woning perceel 948m 2. Spindlerpad 2 4527 BG Aardenburg VASTGOED VASTGOED ANDERS VASTGOED OBJECT vrijstaande woning perceel 948m 2 ADRES Spindlerpad 2 4527 BG Aardenburg Zuidzandsestraat 8 4501 AP Oostburg Tel. 00 31(0)117 450001 Gsm 00 31(0)6 29040241 www.andersvastgoed.eu

Nadere informatie