Milsbeek, Ovenberg 12. Vloeroppervlakte magazijn. Alert Makelaardij T: I:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Milsbeek, Ovenberg 12. Vloeroppervlakte magazijn. Alert Makelaardij T: 0485 52 31 30 I: www.alertmakelaardij.nl"

Transcriptie

1 Milsbeek, Ovenberg 12 Vloeroppervlakte kantoor Vloeroppervlakte magazijn Vraagprijs Alert Makelaardij T: I: Ca. 215 Ca ,-- M² M² Kosten koper

2 Inleiding Voor u ligt de brochure met betrekking tot het pand aan de Ovenberg 12 te Milsbeek. In deze brochure treft u diverse informatie aan. Na de beschrijving vindt u fotopagina s en schematische plattegrond van het pand. Dit om u een compleet beeld te geven. Ook is een plattegrond van het dorp toegevoegd. Als laatste vindt u informatie over zaken die van toepassing zijn op het huren of verkopen van een bedrijfsruimte en de onderhandelingen, rechten en plichten van kandidaat-kopers/huurders en verhuurder. Voor concrete vragen m.b.t. vestigingseisen, milieu-eisen etc. verwijzen wij u naar de gemeente Gennep, Ellen Hoffmannplein 1, 6591 CP, Gennep, tel: Graag staan wij ter beschikking voor vragen en of opmerkingen. Wij zijn op de navolgende manieren bereikbaar: Telefoon: Fax: info@alertmakelaardij.nl Internet:

3 Beschrijving: Bedrijfspand met kantoor- en bedrijfsruimte. Het op industrieterrein 'Ovenberg' gelegen pand is in 1980 gebouwd en ingedeeld met. kantoor- en bedrijfsruimte. De kantoor- en verkeersruimten beslaan ongeveer 215M² van het pand. De bedrijfs-/magazijnruimte is ongeveer 270M² groot. Tevens is er een instructie/vergaderruimte aanwezig. De ruimte kan eventueel bij het magazijn betrokken worden waardoor een extra magazijnruimte van circa 60M² toegevoegd wordt. Eén van de vijf kantoorruimten van diverse afmetingen kan ook bij de bedrijfsruimte gevoegd worden. Hierdoor wordt de bedrijfsruimte totaal ongeveer 360M² groot. De kantoorruimten zijn aan de voor- en zijkant van het pand gesitueerd. De bedrijfs- /magazijnruimte is ontsloten door middel van een loopdeur en een roldeur. Het buitenterrein wordt doorsneden door een toegang naar achtergelegen bedrijven welke middels een recht van overpad gebruik kunnen maken van het perceel. Op het buitenterrein is ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Het buitenterrein is verhard door middel van beton. Het pand is voorzien van deels houten en deels aluminium kozijnen. De raamkozijnen zijn voorzien van geïsoleerd glas (één ruit is lek en dient vervangen te worden). De dakbedekking is deels mastiek en deels uit golfplaat gerealiseerd. De golfplaten zijn asbestvrij. Het pand is deels voorzien van airconditioning en beveiligingssysteem.

4 Kenmerken: Bouwjaar 1980 Bruto-vloeroppervlak Ca. 485 M² Indeling: Buitenterrein: Staat onderhoud: Entree met toegang naar vijf kantoorruimten (waarvan één tevens als kantine in gebruik is), instructie/vergaderruimte (kan eenvoudig aan magazijn worden toegevoegd), toilet, ruimte met pantry en C.V.-opstelling. Inpandige toegang naar bedrijfsruimte Toegang: voorzijde Goed Parkeergelegenheid: Parkeergelegenheid zijkant van het pand op eigen terrein. Toegang: via voorkant of zijde van het pand d.m.v. loopdeuren alsmede één roldeur als toegang tot het magazijn. Erfdienstbaarheden: ja, recht van overpad ten behoeve van achtergelegen bedrijven Opleveringsniveau: Casco, behoudens afwerkstaat als hieronder: Plafonds: systeemplafonds met T.L.-verlichting Wanden: stucwerk Vloer: Kantoor: deels tapijt, deels plavuizen Magazijn: betonvloer Toilet: duobloc met fontein, vloer v.v. plavuizen Pantryruimte: plavuizen Kozijnen: hout met deels dubbel glas Milieu: Vloerbelasting: Vraagprijs: Energiemeting: C.V.-ketel Betaling: geen recent bodemkundig onderzoeksrapport beschikbaar Kantoor: niet van toepassing Magazijn: 500Kg./M² ,- per maand kosten koper het pand beschikt over eigen meterkast met energiemeters C.V.-ketel wordt gehuurd bij levering van het pand Waarborgso Model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte iin de zin van artikel 7:230a BW, Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), juli Aanvullend hierop zullen clausules m.b.t. drugs-gebruik c.q. teelt opgenomen worden. Indien gewenst is een concept hiervan vooraf op te vragen.

5 Foto s

6 Kadastrale kaart De kadastrale kaart geeft de perceeloppervlakte en de bebouwing van dat oppervlak weer, zoals dat bij het Kadaster bekend is. Het perceelnummer van de betreffende pand is 3723

7 Plattegrond De plattegronden geven een beeld van de ligging van de locatie, de bovenste geeft de gemeente weer, de onderste het adres.

8 Algemeen Vrijblijvende aanbieding: Hoewel onze objectinformatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving aanwezig zijn. Wij kunnen op geen enkele wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden. Alle verstrekte informatie dient gezien te worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en bevat derhalve slechts een vrijblijvende aanbieding. Onderzoeksplicht koper/huurder: Onze informatie is verkregen van de eigenaar/verhuurder en uit eigen waarnemingen ter plaatse en heeft als bedoeling de kandidaat-huurder zo goed mogelijk te informeren en tegelijk te voldoen aan de op de verhuurder rustende mededelingsplicht. Op grond van het Burgerlijk Wetboek rust er op de huurder van een pand een onderzoeksplicht. Dit houdt in dat de huurder zelf verantwoordelijk is voor de beoordeling of het pand de eigenschappen bezit om te voldoen voor het gebruik dat de huurder van het pand zal willen maken. Bodemverontreiniging / ondergrondse tanks / asbest Er is door de verhuurder geen onderzoek laten verrichten naar de eventuele aanwezigheid van verontreinigende stoffen in de ondergrond. Voor zover verkoper bekend, is nimmer een ondergrondse tank voor de opslag van (vloei-)stoffen in de grond aangebracht. Door verkoper wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard in geval van achteraf blijkende bodemverontreiniging, van welke aard dan ook. Onderhandeling Mocht u belangstelling hebben voor het pand, dan kunt u naar aanleiding van de bezichtiging en ontvangen verkoop-/verhuurdocumentatie een bieding uitbrengen. Indien de makelaar voor de verkoper/verhuurder reeds in onderhandeling is dient men eerst met de betreffende partij overeenstemming te bereiken. Wordt deze overeenstemming niet bereikt, dan is de makelaar weer vrij om in onderhandeling te treden met derden. Aan een bieding kunt u als koper/huurder een aantal ontbindende voorwaarden koppelen. Bij uw bod moet u daarvan wel direct melding maken.

9 Financiering Om inzicht te verkrijgen in de financiële gegoedheid van kandidaat-koper/-huurder kan om een verklaring dienaangaande van uw accountant worden gevraagd. Waarborgsom In alle koopovereenkomsten die door ons worden gesloten zal standaard een waarborgsom ter hoogte van tien procent van de koopsom of drie maanden van de huursom worden opgenomen. Naast de waarborgsom is het stellen van een bankgarantie ook mogelijk. De waarborgsom of de bankgarantie dient in geval van koop op de afgesproken datum te worden voldaan/worden gesteld. Iin geval van huur dient de waarborgsom of bankgarantie minimaal een week vóór contractingang te worden gedeponeerd. Feitelijke levering De sleuteloverdracht vindt plaats op de leveringsdatum of de ingangsdatum van het huurcontract. Voordat het contract daadwerkelijk ingaat, zal er een inspectie plaatsvinden in het door u gehuurde pand. Hierbij mogen alle partijen aanwezig zijn en heeft u als koper/huurder de gelegenheid het pand te inspecteren en te controleren of alle roerende en onroerende zaken aanwezig zijn, zoals deze bij de huurovereenkomst zijn overeengekomen. De meterstanden zullen door de makelaar, samen met koper/huurder en verkoper/verhuurder worden opgenomen. Koper/huurder en verkoper/verhuurder dienen zelf de aan- c.q. afmelding bij de Nutsbedrijven te verrichten. Afmetingen De inhoud van een pand wordt gemeten door de buitenmaten van het pand met elkaar te vermenigvuldigen (lengte X breedte X hoogte) De oppervlakte wordt verkregen door het vloeroppervlak van alle ruimten tussen de dragende muren met een hoogte van 150cm. of meer met elkaar te vermenigvuldigen (lengte X breedte).

Verkoopbrochure. Adres gegevens: Haaksbergen Oude Boekeloseweg 114

Verkoopbrochure. Adres gegevens: Haaksbergen Oude Boekeloseweg 114 * Beld makelaars * Beldsweg 27-27 A * 7495 PH Ambt-Delden * Tel. 0547-292263 * Fax. 0547-292659 * Auto tel. 06-51158404 * Info@beldmakelaars.com * www.beldmakelaars.com Verkoopbrochure Adres gegevens:

Nadere informatie

Adres gegevens: Oude Postweg 3 7495 SB Ambt-Delden Hof van Twente.

Adres gegevens: Oude Postweg 3 7495 SB Ambt-Delden Hof van Twente. * Beld makelaars * Beldsweg 27-27 A * 7495 PH Ambt-Delden * Tel. 0547-292263 * Fax. 0547-292659 * Auto tel. 06-51158404 * Info@beldmakelaars.com * www.beldmakelaars.com Verkoopbrochure Adres gegevens:

Nadere informatie

Woonhuis, bedrijfsopstallen en circa 1, 7 hectare grond Perfecte zichtlocatie voor de ondernemer met bouwplannen

Woonhuis, bedrijfsopstallen en circa 1, 7 hectare grond Perfecte zichtlocatie voor de ondernemer met bouwplannen Beld makelaars Beldsweg 27-27 A 7495 PH Ambt-Delden Tel. 0547-292263 Fax. 0547-292659 Auto tel. 06-51158404 Info@beldmakelaars.com www.beldmakelaars.com Verkoopbrochure Woonhuis, bedrijfsopstallen en circa

Nadere informatie

Verkoopbrochure. Adres gegevens: Needsestraat 7 7496 PR Hengevelde

Verkoopbrochure. Adres gegevens: Needsestraat 7 7496 PR Hengevelde * Beld makelaars * Beldsweg 27-27 A * 7495 PH Ambt-Delden * Tel. 0547-292263 * Fax. 0547-292659 * Auto tel. 06-51158404 * Info@beldmakelaars.com * www.beldmakelaars.com Verkoopbrochure Adres gegevens:

Nadere informatie

* TE KOOP * Reutummerweg 65 ZH06

* TE KOOP * Reutummerweg 65 ZH06 * TE KOOP * Reutummerweg 65 ZH06 www.keupink.nl / www.funda.nl OMSCHRIJVING: Op werkelijk schitterende locatie, in het groen gelegen ruime VRIJSTAANDE RECREATIEBUNGALOW, op bungalowpark "Noordikhoeve"

Nadere informatie

Nijmegen St. Annastraat 72

Nijmegen St. Annastraat 72 Nijmegen St. Annastraat 72 Huurprijs 42.000,00 per jaar Hestia makelaars & taxateurs St. Annastraat 2 6524 GA Nijmegen Tel: 024-3604555 Fax: 024-3233340 E-mail: makelaardij@hestia.nl Website: www.hestia.nl

Nadere informatie

* TE KOOP * Kraakenhof 21 - Lattrop. www.keupink.nl / www.funda.nl

* TE KOOP * Kraakenhof 21 - Lattrop. www.keupink.nl / www.funda.nl * TE KOOP * Kraakenhof 21 - Lattrop www.keupink.nl / www.funda.nl OMSCHRIJVING: Aan de rand dorp en buitengebied rustiek gelegen vrijstaand woonhuis met royale oprit en carport, inpandige kantoor-/werkruimte

Nadere informatie

* TE KOOP * Palfijnstraat 24 Hengelo

* TE KOOP * Palfijnstraat 24 Hengelo * TE KOOP * Palfijnstraat 24 Hengelo www.keupink.nl / www.funda.nl OMSCHRIJVING: In rustige nette woonwijk gelegen goed onderhouden tussenwoning met vrijstaande stenen berging. De woning biedt zeer veel

Nadere informatie

---------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------------------------------- Verkoopbrochure

Nadere informatie

Adres gegevens: Meidoornstraat 3 7497 MG en Acaciastraat 1 te Bentelo

Adres gegevens: Meidoornstraat 3 7497 MG en Acaciastraat 1 te Bentelo ------------------------------------------------------------------------------------------------------ -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

OBJECTINFORMATIE. Object : Kantoorunits Bedrijvencentrum Groenestraat Adres : Groenestraat 294 Plaats : Nijmegen

OBJECTINFORMATIE. Object : Kantoorunits Bedrijvencentrum Groenestraat Adres : Groenestraat 294 Plaats : Nijmegen OBJECTINFORMATIE Object : Kantoorunits Bedrijvencentrum Groenestraat Adres : Groenestraat 294 Plaats : Nijmegen Adres : Groenestraat 294 6531 JC Nijmegen Omschrijving : Kantoorunits in verzamelkantoorgebouw

Nadere informatie

* TE KOOP * Van Loostraat 15 Ootmarsum

* TE KOOP * Van Loostraat 15 Ootmarsum * TE KOOP * Van Loostraat 15 Ootmarsum www.keupink.nl / www.funda.nl OMSCHRIJVING: Aan rand van fraai historisch centrum gelegen half vrijstaand woonhuis met royale aangebouwde garage/berging. Geschikt

Nadere informatie

OSS, VLINDERSTRAAT 15/VLINDERHOF 7

OSS, VLINDERSTRAAT 15/VLINDERHOF 7 OSS, VLINDERSTRAAT 15/VLINDERHOF 7 WOONHUIS KANTOOR/ BEDRIJFSRUIMTE KOOPSOM 495.000,- k.k. OSS, VLINDERSTRAAT 15/ VLINDERHOF 7 Huur met recht van koop bespreekbaar! In een koop een vrijstaand geschakeld

Nadere informatie

Adres gegevens: Kattendamsweg 29-29a 7482 NM Haaksbergen

Adres gegevens: Kattendamsweg 29-29a 7482 NM Haaksbergen * Beld makelaars * Beldsweg 27-27 A * 7495 PH Ambt-Delden * Tel. 0547-292263 * Fax. 0547-292659 * Auto tel. 06-51158404 * Info@beldmakelaars.com * www.beldmakelaars.com Verkoopbrochure Adres gegevens:

Nadere informatie

Kerkstraat 5-5a 7496 PC Hengevelde

Kerkstraat 5-5a 7496 PC Hengevelde ---------------------------------------------------------------------------------------------- Kerkstraat 5-5a 7496 PC Hengevelde Te koop aangeboden: Pluimveebedrijf, bestaande uit een dubbel woonhuis,

Nadere informatie

Nijmegen Kerkenbos 1232-B

Nijmegen Kerkenbos 1232-B Nijmegen Kerkenbos 1232-B Huurprijs 750,00 per maand Hestia makelaars & taxateurs St. Annastraat 2 6524 GA Nijmegen Tel: 024-3604555 Fax: 024-3233340 E-mail: makelaardij@hestia.nl Website: www.hestia.nl

Nadere informatie

Nijmegen Hertogstraat 139

Nijmegen Hertogstraat 139 Nijmegen Hertogstraat 139 Huurprijs 1.950,00 per maand Hestia makelaars & taxateurs St. Annastraat 2 6524 GA Nijmegen Tel: 024-3604555 Fax: 024-3233340 E-mail: makelaardij@hestia.nl Website: www.hestia.nl

Nadere informatie

Arnhem Zijpendaalseweg 21-23

Arnhem Zijpendaalseweg 21-23 Arnhem Zijpendaalseweg 21-23 Huurprijs 35.000,00 per jaar Hestia makelaars & taxateurs St. Annastraat 2 6524 GA Nijmegen Tel: 024-3604555 Fax: 024-3233340 E-mail: makelaardij@hestia.nl Website: www.hestia.nl

Nadere informatie

Te Koop. Cromvoirt, Achterstraat 10

Te Koop. Cromvoirt, Achterstraat 10 Te Koop Cromvoirt, Achterstraat 10 Woonhuis met bedrijfsopstallen Vloeroppervlakte : Ca. 2.047 m² Vraagprijs : 1.200.000,- kosten koper Object Bedrijfsopstallen met woonhuis, ondergrond en verdere aanhorigheden.

Nadere informatie

Brochure. Beerninkweg 26a Aalten. Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning.

Brochure. Beerninkweg 26a Aalten. Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning. Brochure Beerninkweg 26a Aalten Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning.nl TE KOOP BEERNINKWEG 26 A TE AALTEN Aan de rand van Aalten gelegen

Nadere informatie

* TE KOOP * De Wildbaan 65 Ootmarsum. /

* TE KOOP * De Wildbaan 65 Ootmarsum.  / 0 * TE KOOP * De Wildbaan 65 Ootmarsum www.keupink.nl / www.funda.nl OMSCHRIJVING In rustige woonwijk gelegen MODERN VRIJSTAAND WOONHUIS met INPANDIGE GARAGE, carport, ROYALE SERRE en berging. De fraai

Nadere informatie

NIJMEGEN Van der Kempstraat 6 Vraagprijs: 189.000,- kk

NIJMEGEN Van der Kempstraat 6 Vraagprijs: 189.000,- kk NIJMEGEN Van der Kempstraat 6 Vraagprijs: 189.000,- kk TE KOOP: Zeer zonnige en ruime hoek-bovenwoning gelegen aan de rand van superwijk "Bottendaal". Het appartement heeft over de gehele breedte een balkon

Nadere informatie

Nijmegen van Welderenstraat 27

Nijmegen van Welderenstraat 27 Nijmegen van Welderenstraat 27 Vraagprijs 299.000,00 kosten koper Huurprijs 21.000,00 per jaar Hestia makelaars & taxateurs St. Annastraat 2 6524 GA Nijmegen Tel: 024-3604555 Fax: 024-3233340 E-mail: makelaardij@hestia.nl

Nadere informatie

Verkoopbrochure. Daltonstraat 6 en 8 kunnen onder voorwaarden ook afzonderlijk worden verkocht.

Verkoopbrochure. Daltonstraat 6 en 8 kunnen onder voorwaarden ook afzonderlijk worden verkocht. Verkoopbrochure Adres gegevens: Daltonstraat 6, 6A en 8 7461 AC Rijssen Daltonstraat 6 en 8 kunnen onder voorwaarden ook afzonderlijk worden verkocht. De locatie is gelegen aan de rand van bedrijventerrein

Nadere informatie

OBJECTINFORMATIE. Object : Kantoorruimte Adres : Kerkenbos Plaats : Nijmegen

OBJECTINFORMATIE. Object : Kantoorruimte Adres : Kerkenbos Plaats : Nijmegen OBJECTINFORMATIE Object : Kantoorruimte Adres : Kerkenbos 10-19 Plaats : Nijmegen Adres : Kerkenbos 10-19 te Nijmegen. Omschrijving : Dit representatieve kantoorpand bevindt zich in een van de meest prestigieuze

Nadere informatie

Te koop. Martinetsingel 26 te Zutphen. k.k. 25.000,=

Te koop. Martinetsingel 26 te Zutphen. k.k. 25.000,= Te koop Martinetsingel 26 te Zutphen Koopsom: 125 25.000,= k.k. Rijkenhage 12, 7201 LP Zutphen, Postbus 4012, 7200 BA Zutphen telefoon (0575) 51 66 35 telefax (0575) 54 66 14 e-mail info@debos.nl internet

Nadere informatie

Plasmolen, Rijksweg 146. Inhoud Ca. 445 M³ Woonoppervlakte Ca. 135 M² Perceelgrootte 1.210 M² Bouwjaar 1930

Plasmolen, Rijksweg 146. Inhoud Ca. 445 M³ Woonoppervlakte Ca. 135 M² Perceelgrootte 1.210 M² Bouwjaar 1930 Plasmolen, Rijksweg 146 Inhoud Ca. 445 M³ Woonoppervlakte Ca. 135 M² Perceelgrootte 1.210 M² Bouwjaar 1930 Bedrijfsruimte I 120 M² Bedrijfsruimte II 180 M² Totaal 300 M² Vraagprijs 390.000,-- k.k. Alert

Nadere informatie

ELSTERENDIJK 24 Well TE HUUR. HUURPRIJS per jaar

ELSTERENDIJK 24 Well TE HUUR. HUURPRIJS per jaar ELSTERENDIJK 24 Well TE HUUR HUURPRIJS 27.000 per jaar Op een perfecte zichtlocatie in Well staat dit riante bedrijfspand (735 m²) met verharde buitenterrein. Het pand beschikt o.a. over een riante bedrijfshal

Nadere informatie

* TE KOOP * Villapark 12 Ootmarsum

* TE KOOP * Villapark 12 Ootmarsum * TE KOOP * Villapark 12 Ootmarsum www.keupink.nl / www.funda.nl OMSCHRIJVING: Op werkelijk schitterende locatie gelegen VRIJSTAANDE SEMI BUNGALOW met inpandige royale berging, en ZEER FRAAI UITZICHT OVER

Nadere informatie

Uitmaat 25 te Giesbeek

Uitmaat 25 te Giesbeek Uitmaat 25 te Giesbeek Berendsen NVM Makelaar/Taxateur O.Z. Heikantseweg 26, 6587 AN Middelaar T 024 696 28 48 www.berendsenmakelaars.nl info@berendsenmakelaars.nl IBAN: NL76SNSB0821456385 KvK nummer 54927285

Nadere informatie

Utrechtseweg 304 te Arnhem

Utrechtseweg 304 te Arnhem Utrechtseweg 304 te Arnhem Fotopresentatie Utrechtseweg 304 te Arnhem Aanzicht Aanzicht Fotopresentatie Utrechtseweg 304 te Arnhem Royaal perceel Fraaie details Fotopresentatie Utrechtseweg 304 te Arnhem

Nadere informatie

Mook, Groesbeekseweg 80. Inhoud Ca. 350 M³ Woonoppervlakte Ca. 60 M² Perceelgrootte 2.098 M²

Mook, Groesbeekseweg 80. Inhoud Ca. 350 M³ Woonoppervlakte Ca. 60 M² Perceelgrootte 2.098 M² Mook, Groesbeekseweg 80 Inhoud Ca. 350 M³ Woonoppervlakte Ca. 60 M² Perceelgrootte 2.098 M² Vraagprijs 127.500,-- k.k. Alert Makelaardij T: 0485 52 31 30 I: www.alertmakelaardij.nl Inleiding Voor u ligt

Nadere informatie

Brochure. Amerstraat 16 Winterswijk. Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning.

Brochure. Amerstraat 16 Winterswijk. Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning. Brochure Amerstraat 16 Winterswijk Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning.nl TE KOOP AMERSTRAAT 16 TE WINTERSWIJK Ruime HOEKWONING gelegen

Nadere informatie

Zesweg 148 te Wijchen

Zesweg 148 te Wijchen Zesweg 148 te Wijchen Pascal Berendsen NVM Makelaar/Taxateur o.z. BV Heikantseweg 26, 6587 AN Middelaar T 024 696 28 48 F 024 696 21 99 www.pascalberendsen.nl info@pascalberendsen.nl Aan de rand van industrieterrein

Nadere informatie

* TE KOOP * Westwal 3 Ootmarsum. /

* TE KOOP * Westwal 3 Ootmarsum.  / * TE KOOP * Westwal 3 Ootmarsum www.keupink.nl / www.funda.nl OMSCHRIJVING: Op prachtige lokatie, rand historisch centrum gelegen halfvrijstaande JAREN 20 WONING. Op vrij royaal perceel. Authentieke markante

Nadere informatie

Oud-Beijerland, B. Franklinstraat 14

Oud-Beijerland, B. Franklinstraat 14 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl Oud-Beijerland, B. Franklinstraat 14 Vrijstaand, multifunctioneel bedrijfspand met kantoren en magazijn van circa 130 m². Totale

Nadere informatie

PROJECTINFORMATIE MERWEDESTRAAT 2B EN 2C TE ARNHEM

PROJECTINFORMATIE MERWEDESTRAAT 2B EN 2C TE ARNHEM PROJECTINFORMATIE MERWEDESTRAAT 2B EN 2C TE ARNHEM Ondanks het feit dat deze informatie door ons met zorg is samengesteld, dient te worden vermeld dat deze informatie, van algemene aard is, deels van derden

Nadere informatie

Brochure. Kattenbergweg 3 14 Winterswijk. Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning.

Brochure. Kattenbergweg 3 14 Winterswijk. Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning. Brochure Kattenbergweg 3 14 Winterswijk Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning.nl TE KOOP KATTENBERGWEG 3-14 TE WINTERSWIJK Nabij de vrije

Nadere informatie

MEGEN Meerstraat-Noord (kavel 17)

MEGEN Meerstraat-Noord (kavel 17) MEGEN Meerstraat-Noord (kavel 17) Te koop aangeboden de laatste bouwkavel in plan Megen-Zuid Aardebuurt. Het betreft een bouwkavel ter grootte van ca. 336 m² voor de bouw van een vrijstaande woning. Aanbiedingsprijs

Nadere informatie

Polseweg 21 - Huissen

Polseweg 21 - Huissen Polseweg 21 - Huissen Vraagprijs 460.000,- k.k. Zaat Vastgoed Makelaardij van Wijkplein 1 6851 MC Huissen Tel: 026-3884003 Fax: 026-3884038 E-mail: zaat@zaatvastgoed.nl Website: www.zaatvastgoed.nl Polseweg

Nadere informatie

Op een mooie en ruime kavel (760m²), in het mooiste dorp van Gelderland, staat deze woning met kantoorruimte en magazijn.

Op een mooie en ruime kavel (760m²), in het mooiste dorp van Gelderland, staat deze woning met kantoorruimte en magazijn. OMSCHRIJVING Wat een unieke kans! Op een mooie en ruime kavel (760m²), in het mooiste dorp van Gelderland, staat deze woning met kantoorruimte en magazijn. Kortom, zoekt u een ruime kluswoning met kantoorruimte,

Nadere informatie

TE KOOP. Willem De Zwijgerstraat 36A Budel. Vraagprijs: 210.000 k.k.

TE KOOP. Willem De Zwijgerstraat 36A Budel. Vraagprijs: 210.000 k.k. TE KOOP Willem De Zwijgerstraat 36A Budel Vraagprijs: 210.000 k.k. Perceel: 640m² KENMERKEN Hoofdkenmerken Vraagprijs 210.000 k.k. Type bedrijfsruimte Andere Hoofdtype Vrijstaand Bouwjaar 1985 Algemene

Nadere informatie

Te Huur / Te Koop Veghel, Taylorweg 8P Bedrijfsruimte

Te Huur / Te Koop Veghel, Taylorweg 8P Bedrijfsruimte Te Huur / Te Koop Veghel, Taylorweg 8P Bedrijfsruimte Vloeroppervlakte : 8P : ca 145 m² Huurprijs : 8P: 10.800,- per jaar Vraagprijs : 8P: 132.500,- kosten koper Object Het bedrijfsverzamelgebouw bestaat

Nadere informatie

Nijverheidsweg 26-1. Udenhout. Kantoor en bedrijfsruimte in units vanaf 62 m²!

Nijverheidsweg 26-1. Udenhout. Kantoor en bedrijfsruimte in units vanaf 62 m²! TE KOOP & TE HUUR Nijverheidsweg 26-1 Udenhout Kantoor en bedrijfsruimte in units vanaf 62 m²! Kastanjelaan 12a 5268 CA Helvoirt Tel. 0411 64 28 28 Fax 084 71 94 74 5 Homepage: www.vandenhurkmakelaardij.nl

Nadere informatie

Brochure. De Kempenaerstraat 21 Winterswijk. Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning.

Brochure. De Kempenaerstraat 21 Winterswijk. Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning. Brochure De Kempenaerstraat 21 Winterswijk Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning.nl TE KOOP DE KEMPENAERSTRAAT 21 WINTERSWIJK RUIM OPGEZETTE

Nadere informatie

Brochure. Pashegge 28 Winterswijk. Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning.

Brochure. Pashegge 28 Winterswijk. Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning. Brochure Pashegge 28 Winterswijk Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning.nl TE KOOP PASHEGGE 28 WINTERSWIJK In mooie en gewilde woonomgeving

Nadere informatie

Nijmegen Ziekerstraat 49A

Nijmegen Ziekerstraat 49A Nijmegen Ziekerstraat 49A Huurprijs 72.000,00 per jaar Hestia makelaars & taxateurs St. Annastraat 2 6524 GA Nijmegen Tel: 024-3604555 Fax: 024-3233340 E-mail: makelaardij@hestia.nl Website: www.hestia.nl

Nadere informatie

TE KOOP. WILHELMINASTRAAT 1A/B Venray. VRAAGPRIJS k.k.

TE KOOP. WILHELMINASTRAAT 1A/B Venray. VRAAGPRIJS k.k. WILHELMINASTRAAT 1A/B Venray TE KOOP VRAAGPRIJS 369.000 k.k. In hartje Venray, op een fraaie locatie aan de Wilhelminastraat, is deze riante winkel-/ bedrijfsruimte gelegen. Door de grote etalageruiten

Nadere informatie

Tweede Oude Heselaan 99 te Nijmegen

Tweede Oude Heselaan 99 te Nijmegen Tweede Oude Heselaan 99 te Nijmegen Roel de Ruwe Makelaardij Kasteellaan 115 6603 BP Wijchen T 024-645 55 61 E info@roelderuwe.nl W www.roelderuwe.nl Nabij het stadscentrum en station van Nijmegen gelegen

Nadere informatie

Te Huur / Te Koop Veghel, Taylorweg 8e

Te Huur / Te Koop Veghel, Taylorweg 8e Te Huur / Te Koop Veghel, Taylorweg 8e Bedrijfsruimte met kantoorruimte Vloeroppervlakte : Ca. 154 m² Huurprijs : 900,- per maand Vraagprijs : 100.000,- kosten koper Object Het bedrijfsverzamelgebouw bestaat

Nadere informatie

W.A. Scholtenlaan 25 Doorwerth

W.A. Scholtenlaan 25 Doorwerth W.A. Scholtenlaan 25 Doorwerth Situatie Algemeen: Verwarming: - c.v.-ketel Details Inhoud (circa) : 1.868 m³ Perceeloppervlakte : perceeloppervlak m² Vloeroppervlakte (ca.) : 500 m² Bouwperiode (ca.) :

Nadere informatie

VENNENWEG 5-A Oostrum

VENNENWEG 5-A Oostrum VENNENWEG 5-A Oostrum TE KOOP VRAAGPRIJS 285.000 k.k. Zoekt u een bedrijfshal (155 m²) met schuur (voormalige hondenkennel, 260 m²) en mogelijkheid tot het bouwen van bedrijfswoning op een riante kavel

Nadere informatie

Benedendorpsweg 63 te Oosterbeek

Benedendorpsweg 63 te Oosterbeek Benedendorpsweg 63 te Oosterbeek Fotopresentatie Benedendorpsweg 63 te Oosterbeek Hal Woonkamer Fotopresentatie Benedendorpsweg 63 te Oosterbeek Woonkamer Keuken Fotopresentatie Benedendorpsweg 63 te Oosterbeek

Nadere informatie

Te Koop. Langenboom, Dorpsstraat 72

Te Koop. Langenboom, Dorpsstraat 72 Te Koop Langenboom, Dorpsstraat 72 Bedrijfsruimte met bedrijfswoning Perceelsoppervlakte : Ca. 4.467m² Vraagprijs : 635.000,00 kosten koper Object Bedrijfsruimte met bedrijfswoning, ondergrond, erf en

Nadere informatie

GLASGOWSTRAAT 59 HENGELO

GLASGOWSTRAAT 59 HENGELO GLASGOWSTRAAT 59 HENGELO GLASGOWSTRAAT 59 - HENGELO In een kindvriendelijke buurt gelegen leuke en speelse tussenwoning. De woning is voorzien van een woonkeuken en een riante woonkamer gelegen over de

Nadere informatie

Recent verbouwde woonboerderij met bijgebouwen en 78 are 15 ca. grond

Recent verbouwde woonboerderij met bijgebouwen en 78 are 15 ca. grond * Beld makelaars * Beldsweg 27-27 A * 7495 PH Ambt-Delden * Tel. 0547-292263 * Fax. 0547-292659 * Auto tel. 06-51158404 * Info@beldmakelaars.com * www.beldmakelaars.com Verkoopbrochure karakteristieke

Nadere informatie

JAN STEENSTRAAT 57 HENGELO

JAN STEENSTRAAT 57 HENGELO JAN STEENSTRAAT 57 HENGELO JAN STEENSTRAAT 57 - HENGELO Gelegen nabij het centrum op gewilde locatie, ligt deze tussenwoning, klaar om door u gemoderniseerd te worden! De naar eigen wens op te knappen

Nadere informatie

Wijchen Bijsterhuizen 3133

Wijchen Bijsterhuizen 3133 Wijchen Bijsterhuizen 3133 Huurprijs 65,00 per m² per jaar Hestia makelaars & taxateurs St. Annastraat 2 6524 GA Nijmegen Tel: 024-3604555 Fax: 024-3233340 E-mail: makelaardij@hestia.nl Website: www.hestia.nl

Nadere informatie

TE HUUR. Nieuwstraat 5 Budel. Huurprijs: 1.500 /maand

TE HUUR. Nieuwstraat 5 Budel. Huurprijs: 1.500 /maand TE HUUR Nieuwstraat 5 Budel Huurprijs: 1.500 /maand KENMERKEN Hoofdkenmerken Huurprijs Type winkelruimte Hoofdtype Algemene staat 1.500 /maand Commerciele winkel Normaal Inrichting Afmetingen Extra gegevens

Nadere informatie

ZEELAND, SCHOOLSTRAAT 51

ZEELAND, SCHOOLSTRAAT 51 RUIME HALF VRIJSTAANDE WONING MET MOGELIJKHEID VOOR SLAAP- EN BADKAMER OP BEGANE GROND ZEELAND, SCHOOLSTRAAT 51 Schoolstraat 51, 5411 ED Zeeland Stefanovermars@hotmail.nl Object Deze ruime half vrijstaande

Nadere informatie

Fotopresentatie Dalweg 35 te Arnhem. Vestibule en hal. Woonkamer en suite met doorloop naar de serre

Fotopresentatie Dalweg 35 te Arnhem. Vestibule en hal. Woonkamer en suite met doorloop naar de serre Fotopresentatie Vestibule en hal Woonkamer en suite met doorloop naar de serre Fotopresentatie Eetkamer Serre met toegang tot de zonnige tuin Fotopresentatie Keuken Overloop Fotopresentatie Slaapkamer

Nadere informatie

TE KOOP. Ahuislanden 289, 7542 AK Enschede. Vraagprijs 106.000,- k.k.

TE KOOP. Ahuislanden 289, 7542 AK Enschede. Vraagprijs 106.000,- k.k. TE KOOP Ahuislanden 289, 7542 AK Vraagprijs 106.000,- k.k. Omschrijving Aan de rand van de kindvriendelijke wijk Stroinkslanden gelegen ruime drive-in/hobbykamer woning. Indeling: Entree/hal, toilet, meterkast,

Nadere informatie

TE KOOP. Brugstraat 23, 7551 BX Hengelo. Vraagprijs 168.500,- k.k.

TE KOOP. Brugstraat 23, 7551 BX Hengelo. Vraagprijs 168.500,- k.k. TE KOOP Brugstraat 23, 7551 BX Vraagprijs 168.500,- k.k. Omschrijving Hartje centrum en toch aan een rustige straat gelegen karakteristiek helft van dubbel woonhuis met een slaap- /werkkamer op de begane

Nadere informatie

Broekhoekweg 28 Losser

Broekhoekweg 28 Losser Broekhoekweg 28 Losser WitteWoning Makelaars Jansen - Brinkstraat 16 Losser - Brinkstraat 171A Enschede - www.wittewoningmakelaars.nl Objectomschrijving Aan de rand van het industrieterrein van Losser

Nadere informatie

Objectinformatie. Kalmarweg 18 te Groningen

Objectinformatie. Kalmarweg 18 te Groningen Objectinformatie Inhoudsopgave 1. Informatie 2. Ligging 3. Kadastrale informatie 4. Overige informatie 5. Foto s 6. Contactgegevens Informatie Op het goed bereikbare bedrijventerrein Eemspoort wordt het

Nadere informatie

Brochure. Hortensialaan 16 1 Winterswijk. Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning.

Brochure. Hortensialaan 16 1 Winterswijk. Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning. Brochure Hortensialaan 16 1 Winterswijk Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning.nl TE KOOP HORTENSIALAAN 16 1 TE WINTERSWIJK Mooi licht en

Nadere informatie

Poeldrik 20 Bemmel. Aanvaarding: in overleg.

Poeldrik 20 Bemmel. Aanvaarding: in overleg. Poeldrik Bemmel 20 Poeldrik 20 Bemmel Gelijkvloers wonen is aangenaam, in deze woning bevinden zich alle vertrekken op de begane grond, alleen dat al maakt deze verzorgde woning zeer aantrekkelijk, bovendien

Nadere informatie

Johanna van Burenlaan 190 Oldenzaal

Johanna van Burenlaan 190 Oldenzaal Johanna van Burenlaan 190 Oldenzaal Op Winkelcentrum De Thij gelegen royale winkelruimte. De totale oppervlakte bedraagt ca. 160 m². Het pand is in gebruik geweest als apotheek. In Winkelcentrum De Thij

Nadere informatie

BEMMEL de Houtakker 55d

BEMMEL de Houtakker 55d Huurprijs 115,- per m²/jaar Geachte mevrouw, mijnheer, Hierbij treft u informatie aan over de door u bezichtigde of nog te bezichtigen object. U kunt dit thuis nog eens rustig bekijken. Mocht u aanvullende

Nadere informatie

Collegiale verkoop met Klaassen en Partners te Weurt

Collegiale verkoop met Klaassen en Partners te Weurt NIEUWE PLEIN 8-2 ARNHEM VRAAGPRIJS 134.500,--k.k. Grenzend aan de gezellige Korenmarkt en nabij de mooie omgeving van de Rijnkade, kortom: midden in het bruisende hart van Arnhem ligt dit gemoderniseerde

Nadere informatie

TE HUUR. 't Inne 34 BUDEL. Huurprijs: 600 /maand

TE HUUR. 't Inne 34 BUDEL. Huurprijs: 600 /maand TE HUUR 't Inne 34 BUDEL Huurprijs: 600 /maand KENMERKEN Hoofdkenmerken Huurprijs Type kantoor Hoofdtype Algemene staat 600 /maand Andere Direct te aanvaarden Inrichting Afmetingen Extra gegevens Omgeving

Nadere informatie

Breedijk 4 te Helmond

Breedijk 4 te Helmond Breedijk 4 te Helmond TE KOOP: Vanwege verhuizing naar groter object aan de Dubloen 8 te Deurne. Op korte afstand van het centrum van Helmond op grootschalig industrieterrein gelegen bedrijfspand met carport

Nadere informatie

TE HUUR. Bedrijvenpark Twente 5, 7602 KA Almelo. Huurprijs: 400,= per maand

TE HUUR. Bedrijvenpark Twente 5, 7602 KA Almelo. Huurprijs: 400,= per maand .. TE HUUR Bedrijvenpark Twente 5, 7602 KA Almelo Huurprijs: 400,= per maand.. Omschrijving Op een gunstige locatie op het Bedrijvenpark Twente gelegen nabij N36 en A35: KANTOORRUIMTE (90 m²) in een bedrijfsverzamelgebouw

Nadere informatie

Te Koop. Bedrijfsruimte Betonstraat 8 te Kampen

Te Koop. Bedrijfsruimte Betonstraat 8 te Kampen Te Koop Vrijblijvende Objectinformatie Bedrijfsruimte Betonstraat 8 te Kampen Object In 1998 is op een kavel van 1.192 m² een multifunctioneel vrijstaand bedrijfspand gelegen op bedrijventerrein Haatland.

Nadere informatie

TE HUUR. Edisonstraat 17, 7601 PS Almelo. Huur: ,= per jaar excl. BTW

TE HUUR. Edisonstraat 17, 7601 PS Almelo. Huur: ,= per jaar excl. BTW .. TE HUUR Edisonstraat 17, 7601 PS Almelo Huur: 42.000,= per jaar excl. BTW.. Omschrijving Object: Te huur multifunctionele bedrijfshal met kantoren. 2x Overheaddeur en 2x dockshelter en achtergelegen

Nadere informatie

PROJECTINFORMATIE LOGISTIEKSTRAAT 2 TE S-HEERENBERG

PROJECTINFORMATIE LOGISTIEKSTRAAT 2 TE S-HEERENBERG PROJECTINFORMATIE LOGISTIEKSTRAAT 2 TE S-HEERENBERG Ondanks het feit dat deze informatie door ons met zorg is samengesteld, dient te worden vermeld dat deze informatie, van algemene aard, deels van derden

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 262.500,- kosten koper Bouwjaar : 1927 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : circa 120 m² Inhoud : circa 510 m³ Perceel : circa 194 m² Kamers : 5 Ligging : Woonwijk in Valkenswaard Aanvaarding

Nadere informatie

Veritasweg 27 te Oosterbeek

Veritasweg 27 te Oosterbeek Veritasweg 27 te Oosterbeek Fotopresentatie Veritasweg 27 te Oosterbeek Woonkamer Woonkamer Fotopresentatie Veritasweg 27 te Oosterbeek Woonkamer Woonkamer Fotopresentatie Veritasweg 27 te Oosterbeek Achtertuin

Nadere informatie

TE KOOP. Bedrijvenweg 47, 7442 CW Nijverdal ,= k.k.

TE KOOP. Bedrijvenweg 47, 7442 CW Nijverdal ,= k.k. .. TE KOOP Bedrijvenweg 47, 7442 CW Nijverdal 195.000,= k.k... Omschrijving Object: op bedrijventerrein t Lochter gelegen BEDRIJFSPAND MET KANTOORRUIMTE en groot eigen terrein. Indeling: Begane grond:

Nadere informatie

BANKASTRAAT 38 HENGELO

BANKASTRAAT 38 HENGELO BANKASTRAAT 38 HENGELO BANKASTRAAT 38 HENGELO Dit appartement kan ook gemeubileerd worden verkocht! Aan de rand van het centrum op de 3 e verdieping gelegen verzorgde en gemoderniseerd 3 kamer appartement

Nadere informatie

Dordrecht. Lombokstraat 16b. Vraagprijs 14.000,- k.k.

Dordrecht. Lombokstraat 16b. Vraagprijs 14.000,- k.k. Dordrecht Lombokstraat 16b Vraagprijs 14.000,- k.k. Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Omschrijving Namens opdrachtgever bieden wij

Nadere informatie

Sonnenberglaan 116 te Oosterbeek

Sonnenberglaan 116 te Oosterbeek Fotopresentatie Hal en toilet Fotopresentatie Woonkamer Woonkamer met open keuken Fotopresentatie Keuken Slaapkamer Fotopresentatie Slaapkamer Badkamer Fotopresentatie Balkon met uitzicht Balkon Fotopresentatie

Nadere informatie

Meijhorst Nijmegen 3356

Meijhorst Nijmegen 3356 Meijhorst Nijmegen 3356 Meijhorst 3356 Nijmegen Op een rustige locatie, vlakbij Stadspark Staddijk, gelegen 3-kamer hoekappartement met ruim balkon, privé-berging (10m2) en riante garage (25m2). Het appartement

Nadere informatie

Renate Rubinsteinstraat Nijmegen 8

Renate Rubinsteinstraat Nijmegen 8 Renate Rubinsteinstraat Nijmegen 8 Renate Rubinsteinstraat 8 Nijmegen Lang wachten voor een nieuwe woning in de Grote Boel is niet nodig! Deze ruime hoekwoning (drie onder 1 kap) met garage en uitgebouwde

Nadere informatie

PRUISISCHE VELDWEG 90 HENGELO

PRUISISCHE VELDWEG 90 HENGELO PRUISISCHE VELDWEG 90 HENGELO PRUISISCHE VELDWEG 90 HENGELO Bent u op zoek naar een woning met KANTOOR/ PRAKTIJKRUIMTE als zelfstandig ondernemer of zoekt u een woning als mantelzorger dan is deze woning

Nadere informatie

STROOM-ESCHLAAN 50 BORNE

STROOM-ESCHLAAN 50 BORNE STROOM-ESCHLAAN 50 BORNE STROOM-ESCHLAAN 50 - BORNE Gelegen in de geliefde en kindvriendelijke woonwijk Stroom Esch, nabij uitvalswegen, diverse voorzieningen en het buitengebied, treft u deze goed onderhouden

Nadere informatie

Finesse Makelaars & Taxateurs Zuiderweg 29 9745 AB GRONINGEN Tel: 050-5530000 Fax: 050-5530050

Finesse Makelaars & Taxateurs Zuiderweg 29 9745 AB GRONINGEN Tel: 050-5530000 Fax: 050-5530050 - Vraagprijs 349.000,= k.k. Omschrijving - De indeling is als volgt: Nummer 6: Bedrijfsruimte van ca 153m2 voorzien van betonvloer en sanitaire voorziening. Nummer 6a: Begane grond: entree met trapopgang

Nadere informatie

De Zalmen 80 te Doorwerth

De Zalmen 80 te Doorwerth Fotopresentatie Aanzicht Entree/ Hal Fotopresentatie Keuken Keuken Fotopresentatie Woonkamer Woonkamer Fotopresentatie Slaapkamer Slaapkamer Fotopresentatie Balkon aangrenzend aan zijkamer Badkamer Fotopresentatie

Nadere informatie

Akker Makelaardij Makelaardij en alle taxaties

Akker Makelaardij Makelaardij en alle taxaties HUUR Zoggelsestraat 17a Heesch Alle informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden. 1 Locatie HUURprijs : Zoggelsestraat 17a, 5384 LL

Nadere informatie

Noorderlaan 22 - Dongen

Noorderlaan 22 - Dongen Noorderlaan 22 - Dongen Vraagprijs 225.000,- k.k. Vrijstaande bungalow met 2 slaapkamers en een badkamer op de begane grond, garage en ruime bergzolder. Gelegen aan de rand van Dongen en toch op een korte

Nadere informatie

MERSELOSEWEG 7-11 Venray

MERSELOSEWEG 7-11 Venray MERSELOSEWEG 7-11 Venray TE HUUR 35.000 PER JAAR Gelegen aan een van de toegangswegen tot het centrum van Venray met parkeervoorzieningen voor de deur en op steenworp afstand van het Schouwburgplein. Deze

Nadere informatie

Maastricht. Galjoenweg 5

Maastricht. Galjoenweg 5 METRAGE GEGEVENS: Kantoren: ± 770 m² Productiehal (incl. kraanbaan): ± 1.750 m² ( H= ± 7,0 m) : ± 910 m² ( H= ± 4,65 m) Expeditie hal (incl. kraanbaan): ± 400 m² ( H= ± 6,86 / 6,18 m) BOUWAARD KANTOOR:

Nadere informatie

Brochure. Henri Dunantplein 6 Winterswijk. Enning Makelaardij b.v. Torenstraat DC Winterswijk T E I

Brochure. Henri Dunantplein 6 Winterswijk. Enning Makelaardij b.v. Torenstraat DC Winterswijk T E I Brochure Henri Dunantplein 6 Winterswijk Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning.nl TE KOOP Henri Dunantplein 6 Winterswijk Slaapkamer en badkamer

Nadere informatie

TE KOOP. Reviusstraat 80, 7552 GL Hengelo. Vraagprijs 419.000,- k.k.

TE KOOP. Reviusstraat 80, 7552 GL Hengelo. Vraagprijs 419.000,- k.k. TE KOOP Reviusstraat 80, 7552 GL Vraagprijs 419.000,- k.k. Omschrijving Op een uitstekende locatie in de wijk Groot-Driene gelegen zeer degelijk gebouwd, royaal bemeten en uitstekend onderhouden woonhuis,

Nadere informatie

Brochure. Bocholtsestraatweg 21 Aalten. Enning Makelaars Torenstraat DC Winterswijk T E I

Brochure. Bocholtsestraatweg 21 Aalten. Enning Makelaars Torenstraat DC Winterswijk T E I Brochure Bocholtsestraatweg 21 Aalten Enning Makelaars Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning.nl TE KOOP Bocholtsestraatweg 21 Aalten In 1958 gebouwd, VRIJSTAAND

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 199.500,- kosten koper Bouwjaar : 1934 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : circa 119 m² Inhoud : circa 450 m³ Perceel : circa 66 m² Kamers : 5 Ligging : Centrum Valkenswaard Aanvaarding

Nadere informatie

TE KOOP Goudenregenstraat 18, Borculo. Perceeloppervlakte 124 m² Bouwjaar 1975

TE KOOP Goudenregenstraat 18, Borculo. Perceeloppervlakte 124 m² Bouwjaar 1975 TE KOOP Goudenregenstraat 18, Borculo Ideale woning voor starters! Wat een geweldig leuke en lichte tussenwoning gelegen aan een rustige weg en nabij scholen, winkels en sportvoorzieningen. Vraagprijs

Nadere informatie

Op goede locatie in het centrum gelegen winkel (totale oppervlakte ca. 58 m²) met uitstekende etalagemogelijkheden.

Op goede locatie in het centrum gelegen winkel (totale oppervlakte ca. 58 m²) met uitstekende etalagemogelijkheden. Vledderstraat 18 Denekamp Op goede locatie in het centrum gelegen winkel (totale oppervlakte ca. 58 m²) met uitstekende etalagemogelijkheden. Er zijn voldoende parkeermogelijkheden in de Vledderstraat

Nadere informatie

Brochure. Frerikshof 9 Winterswijk. Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning.

Brochure. Frerikshof 9 Winterswijk. Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning. Brochure Frerikshof 9 Winterswijk Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning.nl TE KOOP FRERIKSHOF 9 WINTERSWIJK Nabij zowel buitengebied als

Nadere informatie