Mook, Groesbeekseweg 80. Inhoud Ca. 350 M³ Woonoppervlakte Ca. 60 M² Perceelgrootte M²

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Mook, Groesbeekseweg 80. Inhoud Ca. 350 M³ Woonoppervlakte Ca. 60 M² Perceelgrootte 2.098 M²"

Transcriptie

1 Mook, Groesbeekseweg 80 Inhoud Ca. 350 M³ Woonoppervlakte Ca. 60 M² Perceelgrootte M² Vraagprijs ,-- k.k. Alert Makelaardij T: I:

2 Inleiding Voor u ligt de brochure met betrekking tot de woning aan de Groesbeekseweg 80 in Mook. In deze brochure treft u diverse informatie aan. Na de samenvatting vindt u een uitgebreide beschrijving, gevolgd door fotopagina s, een kadastrale kaart en plattegronden. Dit om u een compleet beeld te geven. Ook zijn plattegronden en een omschrijving van Milsbeek toegevoegd. Als laatste vindt u informatie over zaken die van toepassing zijn op het kopen van een huis en de onderhandelingen, rechten en plichten van kandidaat-kopers en verkoper. Graag staan wij u ter beschikking voor vragen en/of opmerkingen. Wij zijn op de navolgende manieren bereikbaar: Telefoon: Mobiel: (Kris de Roos) Fax: info@alertmakelaardij.nl Internet: Alert Makelaardij volgen? U kunt de activiteiten van Alert Makelaardij volgen via Facebook en Twitter. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste woonnieuws? Meldt u dan aan voor de nieuwsbrief via info@alertmakelaardij.nl.

3 Beschrijving: Houten bungalow op ruim bosperceel. Permanente bewoning toegestaan! Bouwjaar: Inhoud woonhuis: ca. 150M³, perceel oppervlakte: 2.098M², woonoppervlakte: ca. 60M². Gemeentelijke belastingen (2009): Is uw ambitie het bezitten van een eigen bosperceel met houten bungalow, deze kans mag u dan niet laten gaan. Gelegen op de Mookse Schans ligt het bosgedeelte Hoogte 80. Op een in dat bosgedeelte verscholen perceel ligt deze in mintgroene kleur uitgevoerde drie-kamer-bungalow. De bungalow, gebouwd in ongeveer 1950, is voorzien van twee slaapkamers. Daarnaast is er een kleine hal met toilet en doucheruimte. De helft van de bungalow wordt ingenomen door de woonkamer met open keuken. De keuken wordt bepaald door een eenvoudig keukenblok met aanrecht. De vloer van de woonkamer is van plavuizen voorzien. Door de ruimte raampartijen is er een uitstekende aansluiting tussen bungalow en omgeving. Door de tuindeuren is de aansluiting van de woonkamer met de buitenruimte optimaal. De warmtevoorziening wordt door een C.V.-ketel gerealiseerd. De woning is op (druk-) riool aangesloten. Uiteraard is de bungalow ook van elektriciteit en stromend water voorzien. De rust en de ruimte van het perceel (meer dan tweeduizend vierkante meter) maken deze plek tot een mooie oase om bij te komen van de drukte van werk en beslommeringen. De bungalow is altijd verhuurd geweest. De huidige huurder vertoeft hier naar volle tevredenheid. De bungalow met perceel worden in verhuurde staat verkocht. Het huidige bestemmingsplan biedt mogelijkheid tot het verbouwen/nieuw-bouwen van de bungalow. De woning kan groter worden (400M³), met een ruim bijgebouw/berging/garage. De gemeente Mook en Middelaar heeft het nieuwe bestemmingsplan 2012 goedgekeurd. In het bestemmingsplan is mogelijk een wijziging door te voeren in de bestemming waardoor het perceel een woonbestemming krijgt. Krijgt de recreatiewoning de bestemming wonen en mag de woning uitgebreid of vernieuwd worden naar 400m3 met daarbij een bijgebouw van 80m2. Ook zijn er nog mogelijkheden voor vergunningsvrije uitbreidingen. Wel dienen hiertoe (o.a. bestemmingsplan-)wijzigingen doorgevoerd te worden. De kosten van deze wijzigingen komen voor rekening van de koper. Zie ook de artistimpression van de kavel met bungalow. De bestemmingsplanvoorschriften alsmede plankaart sturen wij op verzoek graag aan u toe. Daarnaast kan de gemeente u uiteraard van informatie hieromtrent voorzien.

4 Kenmerken Mook, Groesbeekseweg 80 Overdracht Vraagprijs: Soort woning: Aanvaarding: Eigendomssituatie: K.K. Koopwoning in verhuurde staat In overleg Volle eigendom Bouw Type woning: Bungalow Soort bouw: Bestaande woning Bouwjaar: 1950 Pandligging: In buitengebied, bosomgeving Oppervlakte en inhoud Perceeloppervlakte : m² Inhoud : 150 m³ Woonoppervlakte : 60 m² Indeling Aantal kamers: Aantal slaapkamers: 3 kamers 2 slaapkamers Energie Energielabel: Niet aanwezig Buitenruimte Tuin: rondom gelegen

5 Fotopagina Bungalow met bos Vooraanzicht bungalow Bungalow, hoek woonkamer Bospad met bungalow Bospad Bospad

6 Fotopagina Bos Toegang perceel Toegangsweg met postbussen Weg Mook - Groesbeek

7 Artist impression perceel met bungalow

8 Kadastrale Kaart De kadastrale kaart geeft de perceeloppervlakte en de bebouwing van dat oppervlak weer, zoals dat bij het Kadaster bekend is. Het perceelnummer van de betreffende woning is 233 en bevindt zich midden op de kaart.

9 Plattegrond De plattegronden geven een beeld van de ligging van de locatie, de bovenste geeft de gemeente weer, de onderste het adres, aangeduid met.

10 Alert Makelaardij, de VBO makelaar die weet waar u zich thuis voelt Ook bij u in de buurt! Het kopen van een huis is een van de belangrijkste beslissingen in uw leven. Of u nu voor het eerst een woning koopt, of al eerder een huis kocht: deskundig advies is onontbeerlijk. Dit geldt ook als u uw huis juist wilt verkopen. De VBO Makelaar levert advies op maat. Begeleiding van bezichtiging tot koop, of alleen het opstellen van het koopcontract: de VBO Makelaar denkt met u mee. De makelaar denkt mee met uw woonwensen, uw omstandigheden en uw portemonnee. Een nieuw huis kopen is altijd een spannende aangelegenheid. De VBO Makelaar neemt u hierbij zo veel mogelijk zorgen uit handen. Of het nu gaat om het vinden van een geschikte woning, de onderhandelingen met de verkoper of de financiering van uw droomhuis: de VBO Makelaar staat u met raad en daad bij. De markt verandert voortdurend, evenals de regelgeving op het gebied van onroerend goed. De VBO Makelaar schoolt zich voortdurend bij en is daarom altijd op de hoogte van de nieuwe eisen en regels. De VBO Makelaar VBO is een landelijke makelaarsorganisatie met een kleine duizend leden. Uit onderzoek van de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis is gebleken dat de VBO Makelaar de beste dienstverlening biedt voor de redelijkste prijs. Flexibiliteit, vakbekwaamheid, inzet en betrouwbaarheid zijn de kenmerken van de VBO Makelaar. De VBO mag zich erop beroepen de snelst groeiende branche organisatie voor makelaars in Nederland te zijn. Ook in deze regio is de VBO Makelaar goed vertegenwoordigd. Inmiddels zijn een groot aantal makelaarskantoren bij VBO aangesloten, waarbij de spreiding van de kantoren zodanig is, dat er altijd ook wel een makelaar bij u in de buurt gevestigd is. Kijk voor meer informatie en het volledige aanbod van de VBO Makelaar op De VBO makelaar die weet waar u zich thuis voelt!

11 Algemeen Vrijblijvende aanbieding: Hoewel onze objectinformatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving aanwezig zijn. Wij kunnen op geen enkele wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden. Alle verstrekte informatie dient gezien te worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en bevat derhalve slechts een vrijblijvende aanbieding. Onderzoeksplicht koper: Onze informatie is verkregen van de eigenaar/verkoper en uit eigen waarnemingen ter plaatse en heeft als bedoeling de koper zo goed mogelijk te informeren en tegelijk te voldoen aan de op de verkoper rustende mededelingsplicht. Op grond van het Burgerlijk Wetboek rust er op de koper van een woning een onderzoeksplicht. Dit houdt in dat de koper zelf verantwoordelijk is voor de beoordeling of de woning de eigenschappen bezit om te voldoen voor het gebruik dat de koper van de woning zal willen maken. Het verdient aanbeveling om een ter zake kundige (bouwkundige) in te schakelen. Indien de koper besluit bij de aankoop geen deskundige in te schakelen, komen eventuele nadelige gevolgen hiervan volledig voor zijn/haar rekening. Bodemverontreiniging / ondergrondse tanks / asbest Er is door de verkoper geen onderzoek laten verrichten naar de eventuele aanwezigheid van verontreinigende stoffen in de ondergrond. Voor zover verkoper bekend, is nimmer een ondergrondse tank voor de opslag van (vloei-)stoffen in de grond aangebracht. Door verkoper wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard in geval van achteraf blijkende bodemverontreiniging, van welke aard dan ook. Wanneer een object gebouwd is vòòr ca zijn er mogelijkerwijs asbesthoudende materialen verwerkt. Bij de eventuele verwijdering van deze materialen dienen op grond van de geldende milieuregelingen speciale maatregelen genomen te worden, die extra kosten met zich mee kunnen brengen. De koper verklaart hier mee bekend te zijn en vrijwaart de verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid en de eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen kan voortvloeien. Onderhandeling Mocht u belangstelling hebben voor de woning, dan kunt u naar aanleiding van de bezichtiging en ontvangen verkoopdocumentatie een bieding uitbrengen. Indien de makelaar voor de verkoper reeds in onderhandeling is dient men eerst met de betreffende partij overeenstemming te bereiken. Wordt deze overeenstemming niet bereikt, dan is de makelaar weer vrij om in onderhandeling te treden met derden. Aan een bieding kunt u als koper een aantal ontbindende voorwaarden koppelen zoals: financiering, bouwkundige keuring, enz. Bij uw bod moet u daarvan wel direct melding maken.

12 Bouwkundige keuring Het staat kandidaat-koper vrij om een bouwkundige keuring uit te laten voeren. Verkoper staat uitsluitend erkende en gecertificeerde bureaus toe om te keuren en behoudt zich nadrukkelijk het recht voor keuringsbureaus of intermediairs van bouwkundig keuringsbureaus uit te sluiten. Uit kostentechnische overweging wordt aanbevolen om de keuring pas uit te laten voeren nadat overeenstemming over de koop is bereikt. Er wordt dan een ontbingsmogelijkheid dienaangenaande in de koopovereenkomst opgenomen. Financiering Er zijn veel geldverstrekkers en veel financieringsvormen met verschillende voorwaarden en condities. Laat u hierover goed informeren. Ontbindende voorwaarde financiering: hiervoor staat een termijn van drie weken nadat (mondeling) overeenstemming is bereikt over de koopsom. Dit betekent dat u vanaf dat moment drie weken de tijd heeft om bij het niet verkrijgen van een financiering voor koopsom plus kosten koper minus de eigen woningreserve tegen normaal geldende voorwaarden en tarieven, de koop op grond daarvan te ontbinden. U heeft echter als koper tot aan de datum van eigendomsoverdracht de tijd om binnen bovengenoemde grenzen voor u de meest passende financiering aan te gaan bij een geldverstrekker welke voor u de beste condities en voorwaarden heeft. Waarborgsom In alle koopovereenkomsten die door ons worden gesloten zal standaard een waarborgsom ter hoogte van 10% van de koopsom worden opgenomen. Naast de waarborgsom is het stellen van een bankgarantie ook mogelijk. De notaris zal u vragen de waarborgsom te storten of de bankgarantie te deponeren voor de in de koopovereenkomst vermelde datum (vier weken na het (mondeling) bereikte akkoord over de koopsom). Notariskeuze Omdat de kosten worden betaald door de koper heeft deze in de meeste gevallen de keuze bij welke notaris het transport zal plaatsvinden. Een uitzondering hierop is bijvoorbeeld verkoop uit een boedel en (nieuwbouw)projecten. Uitgangspunt is dat deze notaris binnen een straal van 15 kilometer rondom het object gevestigd zal zijn. Mocht dit niet zo zijn dan zal de koper de hiertoe door verkoper en makelaar te maken kosten dienen te vergoeden (evt. machtiging en/of extra reiskosten/uren).

13 Feitelijke levering De sleuteloverdracht vindt meestal plaats op de datum van transport. Voordat het transport (juridische levering) plaatsvindt, zal er een inspectie plaatsvinden in de door u gekochte woning. Hierbij mogen alle partijen aanwezig zijn en heeft u als koper de gelegenheid de woning te inspecteren en te controleren of alle roerende en onroerende zaken aanwezig zijn, zoals deze bij de koopovereenkomst zijn overeengekomen. De meterstanden zullen door de makelaar, samen met verkopers en kopers worden opgenomen. Verkoper en koper dienen zelf de aan- c.q. afmelding bij de Nutsbedrijven te verrichten. Let op dat u uw nieuwe woning op de dag van eigendomsoverdracht verzekerd heeft, Opstal met tenminste branddekking. Ook moet de woning in de meeste gevallen daadwerkelijk bewoond zijn om de verzekering van kracht te laten zijn. Voorlopig koopcontract Alle overeenkomsten met betrekking tot de koop c.q. verkoop van onroerend goed, waarbij door Alert Makelaardij is bemiddeld, worden opgesteld volgens de standaard contracten welke zijn verstrekt door branche-organisatie VBO. Op verzoek is hiervan vooraf een blanco kopie op te vragen.

Plasmolen, Rijksweg 146. Inhoud Ca. 445 M³ Woonoppervlakte Ca. 135 M² Perceelgrootte 1.210 M² Bouwjaar 1930

Plasmolen, Rijksweg 146. Inhoud Ca. 445 M³ Woonoppervlakte Ca. 135 M² Perceelgrootte 1.210 M² Bouwjaar 1930 Plasmolen, Rijksweg 146 Inhoud Ca. 445 M³ Woonoppervlakte Ca. 135 M² Perceelgrootte 1.210 M² Bouwjaar 1930 Bedrijfsruimte I 120 M² Bedrijfsruimte II 180 M² Totaal 300 M² Vraagprijs 390.000,-- k.k. Alert

Nadere informatie

Te koop. Martinetsingel 26 te Zutphen. k.k. 25.000,=

Te koop. Martinetsingel 26 te Zutphen. k.k. 25.000,= Te koop Martinetsingel 26 te Zutphen Koopsom: 125 25.000,= k.k. Rijkenhage 12, 7201 LP Zutphen, Postbus 4012, 7200 BA Zutphen telefoon (0575) 51 66 35 telefax (0575) 54 66 14 e-mail info@debos.nl internet

Nadere informatie

Adres gegevens: Oude Postweg 3 7495 SB Ambt-Delden Hof van Twente.

Adres gegevens: Oude Postweg 3 7495 SB Ambt-Delden Hof van Twente. * Beld makelaars * Beldsweg 27-27 A * 7495 PH Ambt-Delden * Tel. 0547-292263 * Fax. 0547-292659 * Auto tel. 06-51158404 * Info@beldmakelaars.com * www.beldmakelaars.com Verkoopbrochure Adres gegevens:

Nadere informatie

Wijchen, Passedwarsstraat 47

Wijchen, Passedwarsstraat 47 Wijchen, Passedwarsstraat 47 Twee-onder-één-kap woning met garage en berging op ruim perceel in Oud-Wijchen op mooie locatie, op loopafstand van het centrum. Inhoud Ca. 365 m³ Woonoppervlakte Ca. 105 m²

Nadere informatie

Milsbeek, Ovenberg 12. Vloeroppervlakte magazijn. Alert Makelaardij T: 0485 52 31 30 I: www.alertmakelaardij.nl

Milsbeek, Ovenberg 12. Vloeroppervlakte magazijn. Alert Makelaardij T: 0485 52 31 30 I: www.alertmakelaardij.nl Milsbeek, Ovenberg 12 Vloeroppervlakte kantoor Vloeroppervlakte magazijn Vraagprijs Alert Makelaardij T: 0485 52 31 30 I: www.alertmakelaardij.nl Ca. 215 Ca. 270 170.000,-- M² M² Kosten koper Inleiding

Nadere informatie

NIJMEGEN Van der Kempstraat 6 Vraagprijs: 189.000,- kk

NIJMEGEN Van der Kempstraat 6 Vraagprijs: 189.000,- kk NIJMEGEN Van der Kempstraat 6 Vraagprijs: 189.000,- kk TE KOOP: Zeer zonnige en ruime hoek-bovenwoning gelegen aan de rand van superwijk "Bottendaal". Het appartement heeft over de gehele breedte een balkon

Nadere informatie

Verkoopbrochure. Adres gegevens: Haaksbergen Oude Boekeloseweg 114

Verkoopbrochure. Adres gegevens: Haaksbergen Oude Boekeloseweg 114 * Beld makelaars * Beldsweg 27-27 A * 7495 PH Ambt-Delden * Tel. 0547-292263 * Fax. 0547-292659 * Auto tel. 06-51158404 * Info@beldmakelaars.com * www.beldmakelaars.com Verkoopbrochure Adres gegevens:

Nadere informatie

OSS, VLINDERSTRAAT 15/VLINDERHOF 7

OSS, VLINDERSTRAAT 15/VLINDERHOF 7 OSS, VLINDERSTRAAT 15/VLINDERHOF 7 WOONHUIS KANTOOR/ BEDRIJFSRUIMTE KOOPSOM 495.000,- k.k. OSS, VLINDERSTRAAT 15/ VLINDERHOF 7 Huur met recht van koop bespreekbaar! In een koop een vrijstaand geschakeld

Nadere informatie

Woonhuis, bedrijfsopstallen en circa 1, 7 hectare grond Perfecte zichtlocatie voor de ondernemer met bouwplannen

Woonhuis, bedrijfsopstallen en circa 1, 7 hectare grond Perfecte zichtlocatie voor de ondernemer met bouwplannen Beld makelaars Beldsweg 27-27 A 7495 PH Ambt-Delden Tel. 0547-292263 Fax. 0547-292659 Auto tel. 06-51158404 Info@beldmakelaars.com www.beldmakelaars.com Verkoopbrochure Woonhuis, bedrijfsopstallen en circa

Nadere informatie

Verkoopbrochure. Adres gegevens: Needsestraat 7 7496 PR Hengevelde

Verkoopbrochure. Adres gegevens: Needsestraat 7 7496 PR Hengevelde * Beld makelaars * Beldsweg 27-27 A * 7495 PH Ambt-Delden * Tel. 0547-292263 * Fax. 0547-292659 * Auto tel. 06-51158404 * Info@beldmakelaars.com * www.beldmakelaars.com Verkoopbrochure Adres gegevens:

Nadere informatie

Uitmaat 25 te Giesbeek

Uitmaat 25 te Giesbeek Uitmaat 25 te Giesbeek Berendsen NVM Makelaar/Taxateur O.Z. Heikantseweg 26, 6587 AN Middelaar T 024 696 28 48 www.berendsenmakelaars.nl info@berendsenmakelaars.nl IBAN: NL76SNSB0821456385 KvK nummer 54927285

Nadere informatie

* TE KOOP * Palfijnstraat 24 Hengelo

* TE KOOP * Palfijnstraat 24 Hengelo * TE KOOP * Palfijnstraat 24 Hengelo www.keupink.nl / www.funda.nl OMSCHRIJVING: In rustige nette woonwijk gelegen goed onderhouden tussenwoning met vrijstaande stenen berging. De woning biedt zeer veel

Nadere informatie

* TE KOOP * Reutummerweg 65 ZH06

* TE KOOP * Reutummerweg 65 ZH06 * TE KOOP * Reutummerweg 65 ZH06 www.keupink.nl / www.funda.nl OMSCHRIJVING: Op werkelijk schitterende locatie, in het groen gelegen ruime VRIJSTAANDE RECREATIEBUNGALOW, op bungalowpark "Noordikhoeve"

Nadere informatie

---------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------------------------------- Verkoopbrochure

Nadere informatie

Malden, De Schoren 53

Malden, De Schoren 53 Malden, De Schoren 53 Mooie uitgebouwde hoekwoning met berging (en eventueel garage) Inhoud Ca. 427 m³ Woonoppervlakte Ca. 140 m² Berging Ca. 10 m² Perceelgrootte 252 m² Vraagprijs 225.000,- Kosten koper

Nadere informatie

* TE KOOP * Kraakenhof 21 - Lattrop. www.keupink.nl / www.funda.nl

* TE KOOP * Kraakenhof 21 - Lattrop. www.keupink.nl / www.funda.nl * TE KOOP * Kraakenhof 21 - Lattrop www.keupink.nl / www.funda.nl OMSCHRIJVING: Aan de rand dorp en buitengebied rustiek gelegen vrijstaand woonhuis met royale oprit en carport, inpandige kantoor-/werkruimte

Nadere informatie

Te koop. Dorpsstraat. 4 A te Laren Gld. Vraagprijs: 595.000,= k.k.

Te koop. Dorpsstraat. 4 A te Laren Gld. Vraagprijs: 595.000,= k.k. Te koop Dorpsstraat 4 A te Laren Gld. Vraagprijs: 595.000,= k.k. Rijkenhage 12, 7201 LP Zutphen, Postbus 4012, 7200 BA Zutphen telefoon (0575) 51 66 35 telefax (0575) 54 66 14 e-mail info@debos.nl internet

Nadere informatie

Te koop. Oudewand 146 te Zutphen. Vraagprijs: ,= k.k.

Te koop. Oudewand 146 te Zutphen. Vraagprijs: ,= k.k. Te koop Oudewand 146 te Zutphen Vraagprijs: 298.000,= k.k. Rijkenhage 12, 7201 LP Zutphen, Postbus 4012, 7200 BA Zutphen telefoon (0575) 51 66 35 telefax (0575) 54 66 14 e-mail info@debos.nl internet www.debos.nl

Nadere informatie

MEGEN Meerstraat-Noord (kavel 17)

MEGEN Meerstraat-Noord (kavel 17) MEGEN Meerstraat-Noord (kavel 17) Te koop aangeboden de laatste bouwkavel in plan Megen-Zuid Aardebuurt. Het betreft een bouwkavel ter grootte van ca. 336 m² voor de bouw van een vrijstaande woning. Aanbiedingsprijs

Nadere informatie

Adres gegevens: Meidoornstraat 3 7497 MG en Acaciastraat 1 te Bentelo

Adres gegevens: Meidoornstraat 3 7497 MG en Acaciastraat 1 te Bentelo ------------------------------------------------------------------------------------------------------ -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Molenhoek Lb., Chopinstraat 11 Twee-onder-één-kapwoning met aangebouwde garage/hobby/praktijkruimte.

Molenhoek Lb., Chopinstraat 11 Twee-onder-één-kapwoning met aangebouwde garage/hobby/praktijkruimte. Molenhoek Lb., Chopinstraat 11 Twee-onder-één-kapwoning met aangebouwde garage/hobby/praktijkruimte. Inhoud Ca. 400 m³ Woonoppervlakte Ca. 130 m² Perceelgrootte 265 m² Vraagprijs 325.000,-- k.k. Alert

Nadere informatie

Adres gegevens: Kattendamsweg 29-29a 7482 NM Haaksbergen

Adres gegevens: Kattendamsweg 29-29a 7482 NM Haaksbergen * Beld makelaars * Beldsweg 27-27 A * 7495 PH Ambt-Delden * Tel. 0547-292263 * Fax. 0547-292659 * Auto tel. 06-51158404 * Info@beldmakelaars.com * www.beldmakelaars.com Verkoopbrochure Adres gegevens:

Nadere informatie

* TE KOOP * Van Loostraat 15 Ootmarsum

* TE KOOP * Van Loostraat 15 Ootmarsum * TE KOOP * Van Loostraat 15 Ootmarsum www.keupink.nl / www.funda.nl OMSCHRIJVING: Aan rand van fraai historisch centrum gelegen half vrijstaand woonhuis met royale aangebouwde garage/berging. Geschikt

Nadere informatie

* TE KOOP * Villapark 12 Ootmarsum

* TE KOOP * Villapark 12 Ootmarsum * TE KOOP * Villapark 12 Ootmarsum www.keupink.nl / www.funda.nl OMSCHRIJVING: Op werkelijk schitterende locatie gelegen VRIJSTAANDE SEMI BUNGALOW met inpandige royale berging, en ZEER FRAAI UITZICHT OVER

Nadere informatie

Brochure. Beerninkweg 26a Aalten. Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning.

Brochure. Beerninkweg 26a Aalten. Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning. Brochure Beerninkweg 26a Aalten Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning.nl TE KOOP BEERNINKWEG 26 A TE AALTEN Aan de rand van Aalten gelegen

Nadere informatie

Tweede Oude Heselaan 99 te Nijmegen

Tweede Oude Heselaan 99 te Nijmegen Tweede Oude Heselaan 99 te Nijmegen Roel de Ruwe Makelaardij Kasteellaan 115 6603 BP Wijchen T 024-645 55 61 E info@roelderuwe.nl W www.roelderuwe.nl Nabij het stadscentrum en station van Nijmegen gelegen

Nadere informatie

Schijndel, Zeilkampjes ong. Perceel cultuurgrond, opp. 5,41.45 ha

Schijndel, Zeilkampjes ong. Perceel cultuurgrond, opp. 5,41.45 ha Schijndel, Zeilkampjes ong. Perceel cultuurgrond, opp. 5,41.45 ha Algemeen Het betreft een perceel cultuurgrond. Kadastrale gegevens Gemeente : Schijndel Gemeente : Schijndel Sectie : O Sectie : O Nummer

Nadere informatie

Polseweg 21 - Huissen

Polseweg 21 - Huissen Polseweg 21 - Huissen Vraagprijs 460.000,- k.k. Zaat Vastgoed Makelaardij van Wijkplein 1 6851 MC Huissen Tel: 026-3884003 Fax: 026-3884038 E-mail: zaat@zaatvastgoed.nl Website: www.zaatvastgoed.nl Polseweg

Nadere informatie

DOOR REGIONAAL NETWERK!

DOOR REGIONAAL NETWERK! BEUSBERGEN 11 MARKELO 170.000 k.k. STERK DOOR REGIONAAL NETWERK! WWW.PLAGGEMARSMAKELAARS.NL WELKOM Wij als team van Plaggemars Makelaars staan garant voor de kwaliteit van onze dienstverlening. Aangezien

Nadere informatie

OUDE GROENESTRAAT 6/131 OOSTERHOUT (GLD)

OUDE GROENESTRAAT 6/131 OOSTERHOUT (GLD) RAS MAKELAARS & HYPOTHEKEN Kantooradres: Hoofdstraat 50 Zetten tel. (0488) 42 00 44 fax 45 22 34 Corr.adres: Tussen de Heggen 10 6671 CM Zetten E-mail: info@rasmakelaars.nl website: www.rasmakelaars.nl

Nadere informatie

Doesburgseweg 23 Kavel1 - Wehl

Doesburgseweg 23 Kavel1 - Wehl Vraagprijs 230.000,-- k.k. Aanstoot Van Bavel Makelaars Stationsstraat 11 7031 BM Wehl Tel: 0314-680840 Fax: 0314-683465 E-mail: info@aanstootvanbavel.nl Omschrijving Gunstig gelegen aan de rand van het

Nadere informatie

Zesweg 148 te Wijchen

Zesweg 148 te Wijchen Zesweg 148 te Wijchen Pascal Berendsen NVM Makelaar/Taxateur o.z. BV Heikantseweg 26, 6587 AN Middelaar T 024 696 28 48 F 024 696 21 99 www.pascalberendsen.nl info@pascalberendsen.nl Aan de rand van industrieterrein

Nadere informatie

Inhoud Ca. 445 m³ Woonoppervlakte Ca. 135 m² Perceelgrootte 1.210 m² Bouwjaar 1930. Bedrijfsruimte I 120 m² Bedrijfsruimte II 180 m² Totaal 300 m²

Inhoud Ca. 445 m³ Woonoppervlakte Ca. 135 m² Perceelgrootte 1.210 m² Bouwjaar 1930. Bedrijfsruimte I 120 m² Bedrijfsruimte II 180 m² Totaal 300 m² Plasmolen, Rijksweg 146 Leuke vrijstaande jaren dertig-woning gelegen aan doorgaande weg in Plasmolen. Het pand is gelegen nabij natuur- en recreatiegebied met bos en water. Inhoud Ca. 445 m³ Woonoppervlakte

Nadere informatie

Van Bijnkershoeklaan XH UTRECHT

Van Bijnkershoeklaan XH UTRECHT Voormalig 4-kamer appartement op de bovenste woonlaag met berging op de begane grond. In "Transwijk" nabij de uitvalswegen, tram en het park Transwijk gelegen voormalig vierkamer appartement van ca. 68

Nadere informatie

Brochure. Kattenbergweg 3 14 Winterswijk. Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning.

Brochure. Kattenbergweg 3 14 Winterswijk. Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning. Brochure Kattenbergweg 3 14 Winterswijk Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning.nl TE KOOP KATTENBERGWEG 3-14 TE WINTERSWIJK Nabij de vrije

Nadere informatie

TE KOOP. Vinkel, Brugstraat 52a. Bouwkavel voor de bouw van een vrijstaande woning

TE KOOP. Vinkel, Brugstraat 52a. Bouwkavel voor de bouw van een vrijstaande woning TE KOOP Vinkel, Brugstraat 52a Bouwkavel voor de bouw van een vrijstaande woning Object Bouwkavel voor de bouw van een vrijstaande woning. De bouwkavel heeft een oppervlakte van 1.075 m². Vinkel Aan een

Nadere informatie

Kerkstraat 5-5a 7496 PC Hengevelde

Kerkstraat 5-5a 7496 PC Hengevelde ---------------------------------------------------------------------------------------------- Kerkstraat 5-5a 7496 PC Hengevelde Te koop aangeboden: Pluimveebedrijf, bestaande uit een dubbel woonhuis,

Nadere informatie

Op een mooie en ruime kavel (760m²), in het mooiste dorp van Gelderland, staat deze woning met kantoorruimte en magazijn.

Op een mooie en ruime kavel (760m²), in het mooiste dorp van Gelderland, staat deze woning met kantoorruimte en magazijn. OMSCHRIJVING Wat een unieke kans! Op een mooie en ruime kavel (760m²), in het mooiste dorp van Gelderland, staat deze woning met kantoorruimte en magazijn. Kortom, zoekt u een ruime kluswoning met kantoorruimte,

Nadere informatie

Te Koop. Berghem, Nieuwe Steeg ong. (nabij 8) Bouwkavel(s) t.b.v. bedrijfsgebouw of bedrijfsgebouw met woning

Te Koop. Berghem, Nieuwe Steeg ong. (nabij 8) Bouwkavel(s) t.b.v. bedrijfsgebouw of bedrijfsgebouw met woning Te Koop Berghem, Nieuwe Steeg ong. (nabij 8) Bouwkavel(s) t.b.v. bedrijfsgebouw of bedrijfsgebouw met woning Kavelgrootte: vanaf ca. 2.500 m² - 12.000 m² Vraagprijs : 80,- per m² Object Bouwkavel(s) ten

Nadere informatie

spuesens van Middelhovenstraat 16 - Axel Vraagprijs: 435.000,- k.k.

spuesens van Middelhovenstraat 16 - Axel Vraagprijs: 435.000,- k.k. Spuesens Makelaardij b.v. Weststraat 69 4571 HK AXEL Tel: 0115-564565 E-mail:.nvm@zeelandnet.nl van Middelhovenstraat 16 - Axel Vraagprijs: 435.000,- k.k. Omschrijving van Middelhovenstraat 16 - Axel Onder

Nadere informatie

Fotopresentatie Dalweg 35 te Arnhem. Vestibule en hal. Woonkamer en suite met doorloop naar de serre

Fotopresentatie Dalweg 35 te Arnhem. Vestibule en hal. Woonkamer en suite met doorloop naar de serre Fotopresentatie Vestibule en hal Woonkamer en suite met doorloop naar de serre Fotopresentatie Eetkamer Serre met toegang tot de zonnige tuin Fotopresentatie Keuken Overloop Fotopresentatie Slaapkamer

Nadere informatie

Martinetsingel 86 te Zutphen

Martinetsingel 86 te Zutphen Te koop Martinetsingel 86 te Zutphen Vraagprijs: 112.500,= k.k. Rijkenhage 12, 7201 LP Zutphen, Postbus 4012, 7200 BA Zutphen telefoon (0575) 51 66 35 telefax (0575) 54 66 14 e-mail info@debos.nl internet

Nadere informatie

W.A. Scholtenlaan 25 Doorwerth

W.A. Scholtenlaan 25 Doorwerth W.A. Scholtenlaan 25 Doorwerth Situatie Algemeen: Verwarming: - c.v.-ketel Details Inhoud (circa) : 1.868 m³ Perceeloppervlakte : perceeloppervlak m² Vloeroppervlakte (ca.) : 500 m² Bouwperiode (ca.) :

Nadere informatie

* TE KOOP * De Wildbaan 65 Ootmarsum. /

* TE KOOP * De Wildbaan 65 Ootmarsum.  / 0 * TE KOOP * De Wildbaan 65 Ootmarsum www.keupink.nl / www.funda.nl OMSCHRIJVING In rustige woonwijk gelegen MODERN VRIJSTAAND WOONHUIS met INPANDIGE GARAGE, carport, ROYALE SERRE en berging. De fraai

Nadere informatie

Te Koop. Langenboom, Dorpsstraat 72

Te Koop. Langenboom, Dorpsstraat 72 Te Koop Langenboom, Dorpsstraat 72 Bedrijfsruimte met bedrijfswoning Perceelsoppervlakte : Ca. 4.467m² Vraagprijs : 635.000,00 kosten koper Object Bedrijfsruimte met bedrijfswoning, ondergrond, erf en

Nadere informatie

* TE KOOP * Westwal 3 Ootmarsum. /

* TE KOOP * Westwal 3 Ootmarsum.  / * TE KOOP * Westwal 3 Ootmarsum www.keupink.nl / www.funda.nl OMSCHRIJVING: Op prachtige lokatie, rand historisch centrum gelegen halfvrijstaande JAREN 20 WONING. Op vrij royaal perceel. Authentieke markante

Nadere informatie

Binnenweg 2 Giesbeek

Binnenweg 2 Giesbeek Binnenweg 2 Giesbeek Omschrijving Dit zeer royale object zou binnenkort zomaar uw nieuwe droomhuis kunnen zijn. Het is sinds de bouw in gebruik geweest als kantoor, maar zou tot een prachtige woning verbouwd

Nadere informatie

Verkoopbrochure. Daltonstraat 6 en 8 kunnen onder voorwaarden ook afzonderlijk worden verkocht.

Verkoopbrochure. Daltonstraat 6 en 8 kunnen onder voorwaarden ook afzonderlijk worden verkocht. Verkoopbrochure Adres gegevens: Daltonstraat 6, 6A en 8 7461 AC Rijssen Daltonstraat 6 en 8 kunnen onder voorwaarden ook afzonderlijk worden verkocht. De locatie is gelegen aan de rand van bedrijventerrein

Nadere informatie

garagebox Karmelietenstraat 28 te Tilburg

garagebox Karmelietenstraat 28 te Tilburg garagebox Karmelietenstraat 28 te Tilburg Bouwjaar: 1962 Inhoud: circa 58 m³ Binnenmaten: 290cm x 600cm Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 16.500,- k.k. Spoorlaan 432 5038 CX Tilburg T 013 5 835 000 I

Nadere informatie

Benedendorpsweg 63 te Oosterbeek

Benedendorpsweg 63 te Oosterbeek Benedendorpsweg 63 te Oosterbeek Fotopresentatie Benedendorpsweg 63 te Oosterbeek Hal Woonkamer Fotopresentatie Benedendorpsweg 63 te Oosterbeek Woonkamer Keuken Fotopresentatie Benedendorpsweg 63 te Oosterbeek

Nadere informatie

Oostergetel Makelaardij Meppel Kleine Oever BK MEPPEL Tel: Fax:

Oostergetel Makelaardij Meppel Kleine Oever BK MEPPEL Tel: Fax: Theo van Doesburgplantsoen 20 - Meppel Omschrijving Theo van Doesburgplantsoen 20 - Meppel Ruime hoekwoning met vrijstaande stenen berging en parkeerruimte op eigen terrein. Achter de woning ligt een ruime,

Nadere informatie

GROTE BEERSTRAAT 18 HENGELO

GROTE BEERSTRAAT 18 HENGELO GROTE BEERSTRAAT 18 HENGELO GROTE BEERSTRAAT 18 HENGELO Een 3-kamer appartement (voorheen 4) met aan de voorzijde en achterzijde een balkon. De badkamer is recent gerenoveerd. Zowel aan de voor- als achterzijde

Nadere informatie

Vredenseweg 152-6 Winterswijk-Henxel

Vredenseweg 152-6 Winterswijk-Henxel Brochure Vredenseweg 152-6 Winterswijk-Henxel Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning.nl TE KOOP Vredenseweg 152-6 Winterswijk-Henxel Op het

Nadere informatie

HEDEVELDSDWARSWEG 7 HERTME

HEDEVELDSDWARSWEG 7 HERTME HEDEVELDSDWARSWEG 7 HERTME HEDEVELDSDWARSWEG 7 HERTME Uniek wonen op een knooperf in ontwikkeling! Op historische grond in Borne, aan de rand van het schitterende landschap van Weleveld en Hertme staat

Nadere informatie

De Zalmen 85 te Doorwerth

De Zalmen 85 te Doorwerth Fotopresentatie Entree/ Hal Fotopresentatie Keuken Keuken Fotopresentatie Woonkamer Woonkamer Fotopresentatie Slaapkamer Slaapkamer Fotopresentatie Balkon aangrenzend aan zijkamer Badkamer Fotopresentatie

Nadere informatie

Collegiale verkoop met Klaassen en Partners te Weurt

Collegiale verkoop met Klaassen en Partners te Weurt NIEUWE PLEIN 8-2 ARNHEM VRAAGPRIJS 134.500,--k.k. Grenzend aan de gezellige Korenmarkt en nabij de mooie omgeving van de Rijnkade, kortom: midden in het bruisende hart van Arnhem ligt dit gemoderniseerde

Nadere informatie

Balijeweg kavel te Wolfheze

Balijeweg kavel te Wolfheze Balijeweg kavel te Wolfheze Fotopresentatie Balijeweg kavel te Wolfheze Fotopresentatie Balijeweg kavel te Wolfheze Fotopresentatie Balijeweg kavel te Wolfheze Omschrijving Balijeweg kavel te Wolfheze

Nadere informatie

Brochure. Pashegge 28 Winterswijk. Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning.

Brochure. Pashegge 28 Winterswijk. Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning. Brochure Pashegge 28 Winterswijk Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning.nl TE KOOP PASHEGGE 28 WINTERSWIJK In mooie en gewilde woonomgeving

Nadere informatie

De Zalmen 80 te Doorwerth

De Zalmen 80 te Doorwerth Fotopresentatie Aanzicht Entree/ Hal Fotopresentatie Keuken Keuken Fotopresentatie Woonkamer Woonkamer Fotopresentatie Slaapkamer Slaapkamer Fotopresentatie Balkon aangrenzend aan zijkamer Badkamer Fotopresentatie

Nadere informatie

Brochure. Frerikshof 9 Winterswijk. Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning.

Brochure. Frerikshof 9 Winterswijk. Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning. Brochure Frerikshof 9 Winterswijk Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning.nl TE KOOP FRERIKSHOF 9 WINTERSWIJK Nabij zowel buitengebied als

Nadere informatie

Wolfhezerweg te Wolfheze

Wolfhezerweg te Wolfheze Wolfhezerweg 120-10 te Wolfheze Fotopresentatie Wolfhezerweg 120-10 te Wolfheze Aanzicht Entree Fotopresentatie Wolfhezerweg 120-10 te Wolfheze Woonkamer met open haard en schuifpui naar overdekt terras

Nadere informatie

JAN STEENSTRAAT 57 HENGELO

JAN STEENSTRAAT 57 HENGELO JAN STEENSTRAAT 57 HENGELO JAN STEENSTRAAT 57 - HENGELO Gelegen nabij het centrum op gewilde locatie, ligt deze tussenwoning, klaar om door u gemoderniseerd te worden! De naar eigen wens op te knappen

Nadere informatie

Veritasweg 27 te Oosterbeek

Veritasweg 27 te Oosterbeek Veritasweg 27 te Oosterbeek Fotopresentatie Veritasweg 27 te Oosterbeek Woonkamer Woonkamer Fotopresentatie Veritasweg 27 te Oosterbeek Woonkamer Woonkamer Fotopresentatie Veritasweg 27 te Oosterbeek Achtertuin

Nadere informatie

Brochure. Amerstraat 16 Winterswijk. Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning.

Brochure. Amerstraat 16 Winterswijk. Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning. Brochure Amerstraat 16 Winterswijk Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning.nl TE KOOP AMERSTRAAT 16 TE WINTERSWIJK Ruime HOEKWONING gelegen

Nadere informatie

Brochure. Morgenzonweg 19 Winterswijk. Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning.

Brochure. Morgenzonweg 19 Winterswijk. Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning. Brochure Morgenzonweg 19 Winterswijk Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning.nl TE KOOP Morgenzonweg 19 Winterswijk HERENHUIS UIT DE JAREN

Nadere informatie

Brochure. Bocholtsestraatweg 21 Aalten. Enning Makelaars Torenstraat DC Winterswijk T E I

Brochure. Bocholtsestraatweg 21 Aalten. Enning Makelaars Torenstraat DC Winterswijk T E I Brochure Bocholtsestraatweg 21 Aalten Enning Makelaars Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning.nl TE KOOP Bocholtsestraatweg 21 Aalten In 1958 gebouwd, VRIJSTAAND

Nadere informatie

Sonnenberglaan 116 te Oosterbeek

Sonnenberglaan 116 te Oosterbeek Fotopresentatie Hal en toilet Fotopresentatie Woonkamer Woonkamer met open keuken Fotopresentatie Keuken Slaapkamer Fotopresentatie Slaapkamer Badkamer Fotopresentatie Balkon met uitzicht Balkon Fotopresentatie

Nadere informatie

Van Bijnkershoeklaan XH UTRECHT

Van Bijnkershoeklaan XH UTRECHT Van Bijnkershoeklaan 307 3527 XH UTRECHT 2 kamer appartement (39 m²) gelegen op de vierde en tevens bovenste verdieping. Vraagprijs: 150.000,- k.k. Het appartement ligt zeer centraal: vlakbij winkelcentrum

Nadere informatie

Vraagprijs 179.500,-- k.k.

Vraagprijs 179.500,-- k.k. HELDEN RABOUW 26 Gelegen in een kindvriendelijke woonwijk Energiezuinige woning Vaste trap naar de ruime zolder Moderne afwerking van badkamer en toilet Achtertuin met terras en eigen achterom Vraagprijs

Nadere informatie

Utrechtseweg 304 te Arnhem

Utrechtseweg 304 te Arnhem Utrechtseweg 304 te Arnhem Fotopresentatie Utrechtseweg 304 te Arnhem Aanzicht Aanzicht Fotopresentatie Utrechtseweg 304 te Arnhem Royaal perceel Fraaie details Fotopresentatie Utrechtseweg 304 te Arnhem

Nadere informatie

ZEESTRAAT 150 BEVERWIJK

ZEESTRAAT 150 BEVERWIJK Ingrid Schuijt Diensten & Advies Voorweg 18A 1969 MC Heemskerk Tel.: 06-23306902/www.isda.nl/info@isda.nl ZEESTRAAT 150 BEVERWIJK ZEESTRAAT 150 BEVERWIJK Vraagprijs : 299.000,00 k.k. Aanvaarding : op korte

Nadere informatie

Brochure. Henri Dunantplein 6 Winterswijk. Enning Makelaardij b.v. Torenstraat DC Winterswijk T E I

Brochure. Henri Dunantplein 6 Winterswijk. Enning Makelaardij b.v. Torenstraat DC Winterswijk T E I Brochure Henri Dunantplein 6 Winterswijk Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning.nl TE KOOP Henri Dunantplein 6 Winterswijk Slaapkamer en badkamer

Nadere informatie

Bergstraat 12 Lent. Vraagprijs 350.000,- k.k. Vrijstaand woonhuis te koop aan de Bergstraat 12 te Lent (gemeente Nijmegen).

Bergstraat 12 Lent. Vraagprijs 350.000,- k.k. Vrijstaand woonhuis te koop aan de Bergstraat 12 te Lent (gemeente Nijmegen). Bergstraat 12 Lent Vraagprijs 350.000,- k.k. Vrijstaand woonhuis te koop aan de Bergstraat 12 te Lent (gemeente Nijmegen). Kolmeijer ERA Makelaars Nijmegen 6522 AC Nijmegen 024-3609552 wonen@kolmeijernijmegen.nl

Nadere informatie

Patrimoniumpark BB Leiderdorp. Vraagprijs: k.k. Rijnhart Wonen. woonoppervlakte 75 m2 perceeloppervlakte 140 m2 3 slaapkamers te koop

Patrimoniumpark BB Leiderdorp. Vraagprijs: k.k. Rijnhart Wonen. woonoppervlakte 75 m2 perceeloppervlakte 140 m2 3 slaapkamers te koop Patrimoniumpark 10 2351 BB Leiderdorp woonoppervlakte 75 m2 perceeloppervlakte 140 m2 3 slaapkamers te koop Vraagprijs: 215.000 k.k. Rijnhart Wonen verkoop@rijnhartwonen.nl 071-581 11 85 www.rijnhartwonen.nl

Nadere informatie

Hertog Aelbrechtstraat 81 HILVERSUM

Hertog Aelbrechtstraat 81 HILVERSUM Hertog Aelbrechtstraat 81 HILVERSUM Vraagprijs 175.000 k.k. Omschrijving: Hertog Aelbrechtstraat 81 te HILVERSUM OPEN HUIS VRIJDAG 8 JANUARI AS VAN 14:00 TOT 14:30 UUR. De starterslening maakt het mogelijk!

Nadere informatie

Praagsingel 83 DEN HAAG WONINGBROCHURE

Praagsingel 83 DEN HAAG WONINGBROCHURE Praagsingel 83 DEN HAAG WONINGBROCHURE DEN HAAG Praagsingel 83 Indeling Gezamenlijk entree via afgesloten hek en afgesloten portiek, trap en lift aanwezig. Entree woning, hal met meterkast, inbouwkast

Nadere informatie

Brochure Breukinkweg 3-12 Winterswijk Miste Enning Makelaardij b.v.

Brochure Breukinkweg 3-12 Winterswijk Miste Enning Makelaardij b.v. Brochure Breukinkweg 3-12 Winterswijk Miste Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning.nl TE KOOP BREUKINKWEG 3-12, 7109 BX TE WINTERSWIJK MISTE

Nadere informatie

TE KOOP. Lijsterbesstraat 57, Borculo. Inhoud 335 m³ Gebruiksopp. 108 m² Perceel 234 m² Bouwjaar 1979

TE KOOP. Lijsterbesstraat 57, Borculo. Inhoud 335 m³ Gebruiksopp. 108 m² Perceel 234 m² Bouwjaar 1979 TE KOOP Lijsterbesstraat 57, Borculo met maar liefst 5 slaapkamers, een open keuken en een ruime tuin gelegen op het noordwesten. Vraagprijs 187.500,-- k.k. Inhoud 335 m³ Gebruiksopp. 108 m² Perceel 234

Nadere informatie

GLASGOWSTRAAT 59 HENGELO

GLASGOWSTRAAT 59 HENGELO GLASGOWSTRAAT 59 HENGELO GLASGOWSTRAAT 59 - HENGELO In een kindvriendelijke buurt gelegen leuke en speelse tussenwoning. De woning is voorzien van een woonkeuken en een riante woonkamer gelegen over de

Nadere informatie

Doesburgseweg 23 Kavel1 - Wehl

Doesburgseweg 23 Kavel1 - Wehl Vraagprijs 250.000,-- k.k. Aanstoot Van Bavel Makelaars Stationsstraat 11 7031 BM Wehl Tel: 0314-680840 Fax: 0314-683465 E-mail: info@aanstootvanbavel.nl Omschrijving Gunstig gelegen aan de rand van het

Nadere informatie

Deze brochure dient ter informatie van geïnteresseerden en is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. CARO makelaars & taxateurs aanvaardt geen

Deze brochure dient ter informatie van geïnteresseerden en is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. CARO makelaars & taxateurs aanvaardt geen Deze brochure dient ter informatie van geïnteresseerden en is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. CARO makelaars & taxateurs aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden en/of

Nadere informatie

Deze brochure dient ter informatie van geïnteresseerden en is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. CARO makelaars & taxateurs aanvaardt geen

Deze brochure dient ter informatie van geïnteresseerden en is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. CARO makelaars & taxateurs aanvaardt geen Deze brochure dient ter informatie van geïnteresseerden en is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. CARO makelaars & taxateurs aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden en/of

Nadere informatie

DORPSSTRAAT PJ SLIJK-EWIJK K.K.

DORPSSTRAAT PJ SLIJK-EWIJK K.K. DORPSSTRAAT 31 6677 PJ SLIJKEWIJK 289.000 K.K. KENMERKEN Overdracht Vraagprijs Aanvaarding Eigendomsrechten 289.000, k.k. In overleg Geheel perceel Bouw Type object Woonhuis, eengezinswoning, twee onder

Nadere informatie

Bakkershof 64 WATERINGEN WONINGBROCHURE

Bakkershof 64 WATERINGEN WONINGBROCHURE Bakkershof 64 WATERINGEN WONINGBROCHURE WATERINGEN Bakkershof 64 Bakkershof 64 WATERINGEN Ideaal gelegen, zo te betrekken, 3-kamerappartement met balkon en een berging op de begane grond. Het centrum van

Nadere informatie

Osingastate 6, Almelo

Osingastate 6, Almelo Namens onze opdrachtgevers mogen wij u dit zeer leuke en keurig onderhouden woonhuis met garage aanbieden, in de directe nabijheid van alle voorzieningen. Ruime, verzorgde staat van onderhoud, een mooie

Nadere informatie

VERKOOP INFORMATIE GEKVOORTSESTRAAT 7

VERKOOP INFORMATIE GEKVOORTSESTRAAT 7 RAS MAKELAARS & HYPOTHEKEN Kantooradres: Hoofdstraat 50 Zetten tel. (0488) 42 00 44 fax 45 22 34 Corr.adres: Tussen de Heggen 10 6671 CM Zetten E-mail: info@rasmakelaars.nl website: www.rasmakelaars.nl

Nadere informatie

ALERDINCK 15 HENGELO

ALERDINCK 15 HENGELO ALERDINCK 15 HENGELO ALERDINCK 15 - HENGELO Verassend ruime woning voorzien van maar liefst 4 slaapkamers op de eerste verdieping! Recent is de begane grond opgeknapt met o.a. een nieuwe vloeren en schilderwerk.

Nadere informatie

Deze brochure dient ter informatie van geïnteresseerden en is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. CARO makelaars & taxateurs aanvaardt geen

Deze brochure dient ter informatie van geïnteresseerden en is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. CARO makelaars & taxateurs aanvaardt geen Deze brochure dient ter informatie van geïnteresseerden en is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. CARO makelaars & taxateurs aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden en/of

Nadere informatie

Schotse Hooglanderstraat 115 en Canadeseweg 12 te Waspik. Wonen in de kern. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl

Schotse Hooglanderstraat 115 en Canadeseweg 12 te Waspik. Wonen in de kern. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Schotse Hooglanderstraat 115 en Canadeseweg 12 te Waspik Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Vrijstaande woonboerderij op ruim perceel van totaal 5.372 m2 in Waspik. Indeling Deze woonboerderij

Nadere informatie

OOSTERBOSWEG 8 HENGELO

OOSTERBOSWEG 8 HENGELO OOSTERBOSWEG 8 HENGELO OOSTERBOSWEG 8 HENGELO Op zeer rustige autoluwe locatie in de nieuwe wijk Medaillon gelegen vrijstaande karakteristieke jaren 30 woning. Deze woning heeft authentieke elementen waaronder

Nadere informatie

Sint-Oedenrode Koeveringsedijk ongenummerd. Bouwkavel voor een vrijstaand landhuis

Sint-Oedenrode Koeveringsedijk ongenummerd. Bouwkavel voor een vrijstaand landhuis Sint-Oedenrode Koeveringsedijk ongenummerd Bouwkavel voor een vrijstaand landhuis Object Bouwkavel geschikt voor oprichting van een royale vrijstaand landhuis gelegen aan de Koeveringsedijk ongenummerd

Nadere informatie

Brochure. Hortensialaan 16 1 Winterswijk. Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning.

Brochure. Hortensialaan 16 1 Winterswijk. Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning. Brochure Hortensialaan 16 1 Winterswijk Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning.nl TE KOOP HORTENSIALAAN 16 1 TE WINTERSWIJK Mooi licht en

Nadere informatie

TE KOOP Muraltplein 10C, Borculo

TE KOOP Muraltplein 10C, Borculo TE KOOP Muraltplein 10C, Borculo In hartje centrum mooi 3-kamer APPARTEMENT met groot beschut terras op het zuiden. Eigen parkeerplaats + berging in parkeergarage. Vraagprijs Woonoppervlakte 110 m² Bouwjaar

Nadere informatie

www.droomhuismakelaardij.nl

www.droomhuismakelaardij.nl Smidsweg 26 Rheden Algemene object omschrijving: Op één van de mooiste plekjes van Rheden staat deze vrijstaande woning op een perceel van 353 m² met een heerlijke zonnige tuin op het zuidwesten. U heeft

Nadere informatie

Stroeslaan 91 HILVERSUM

Stroeslaan 91 HILVERSUM Stroeslaan 91 HILVERSUM Vraagprijs 132.500 k.k. Omschrijving: Stroeslaan 91 te HILVERSUM OPEN HUIS VRIJDAG 18 DECEMBER AS VAN 14:00 TOT 14:30 UUR. De starterslening maakt het mogelijk! In Hilversum-Noord,

Nadere informatie

STROOM-ESCHLAAN 124 BORNE

STROOM-ESCHLAAN 124 BORNE STROOM-ESCHLAAN 124 BORNE STROOM-ESCHLAAN 124 BORNE Kom kijken in dit royale HALFVRIJSTAANDE WOONHUIS met een erker aan de voorzijde, uitbouw aan de achterzijde en maar liefst 5 slaapkamers! Centraal gelegen

Nadere informatie

TE KOOP Goudenregenstraat 18, Borculo. Perceeloppervlakte 124 m² Bouwjaar 1975

TE KOOP Goudenregenstraat 18, Borculo. Perceeloppervlakte 124 m² Bouwjaar 1975 TE KOOP Goudenregenstraat 18, Borculo Ideale woning voor starters! Wat een geweldig leuke en lichte tussenwoning gelegen aan een rustige weg en nabij scholen, winkels en sportvoorzieningen. Vraagprijs

Nadere informatie

Hoogstraat 19 HILVERSUM

Hoogstraat 19 HILVERSUM Hoogstraat 19 HILVERSUM Vraagprijs 149.500 k.k. Omschrijving: Hoogstraat 19 te HILVERSUM OPEN HUIS ZATERDAG 2 APRIL AS VAN 11:45 TOT 12:15 UUR. De starterslening maakt het mogelijk! In een rustig straatje

Nadere informatie

Situatie. Isolatie (voor zover bekend): Details. Isolatie: - dubbel glas. Verwarming: - gaskachels. Inhoud (circa) : 325 m³

Situatie. Isolatie (voor zover bekend): Details. Isolatie: - dubbel glas. Verwarming: - gaskachels. Inhoud (circa) : 325 m³ Haverweg 19 Rheden Situatie Isolatie (voor zover bekend): Isolatie: - dubbel glas Verwarming: - gaskachels Details Inhoud (circa) : 325 m³ Perceeloppervlakte : 165 m² Vloeroppervlakte (ca.) : 75 m² Bouwperiode

Nadere informatie