Magische Mindfulnessweek Portugal

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Magische Mindfulnessweek Portugal"

Transcriptie

1 Magische Mindfulnessweek Portugal Ecologisch landgoed Vinha Da Manta in Portugal mei dagen rust en ruimte, leren bewuster te leven, heerlijk eten en mooie ontmoetingen in het prachtige natuurgebied Serra da Estrela in Portugal. Je wilt dolgraag een mindfulnesstraining volgen, maar ook op vakantie? Kom dan naar deze fijne mindfulness-retreat bij Vinha Da Manta. Op dit sfeervolle landgoed in Portugal laat Karin Hoens je ook dit voorjaar weer kennismaken met mindfulness. De kracht van mindfulness Mindfulness is ongekend populair. Geen wonder: het zorgt voor meer rust en energie, bewustere keuzes, acceptatie van de leuke en minder leuke dingen in je leven, meer genieten en meer zelfvertrouwen. En wie kan dat nu niet gebruiken in deze hectische maatschappij met overvolle agenda's en hoge verwachtingen? Genieten en leren Tijdens deze heerlijke week bij Vinha Da Manta leer je wat mindfulness is en hoe je het kunt toepassen in je eigen leven via mindfulnessworkshops, yoga, natuurmeditaties, mini opstellingen en een uitdagende wandeling in de Serra Da Estrela. Natuurlijk is er volop tijd om te zwemmen in het biologische zwembad, te wandelen in de omgeving, te relaxen bij je eigen lodge en voor mooie gesprekken. Menno & Jaqueline Gastheer Menno is wijnkenner en culinair specialist en zal ons 3 keer per dag verwennen met heerlijke biologische maaltijden met lokale producten. Gastvrouw Jaqueline heeft een passie voor paarden en maakt graag een mooie tocht met je. Landgoed Vinha Da Manta Vinha Da Manta ligt vlakbij natuurpark Serra da Estrela. Je hebt hier een fenomenaal uitzicht over de vallei. Verspreid over het terrein staan 9 canvas lodges met comfortabele bedden, een buitenbadkamer en veel privacy. Hier verblijf je met twee of vier personen. Centraal op het terrein is het heerlijke terras met lange tafels om urenlang te genieten van Menno's biologische maaltijden. Een stukje verderop ligt het biologisch gezuiverd zwembad.

2 Karin Hoens Hoi, ik ben Karin en ik organiseer de mindfulnessweek. Graag vertel ik hier wat meer over mezelf. Mijn glas was altijd halfleeg. Ik ging hardlopen. Heerlijk. Buiten zijn. Je hoofd leegmaken. Ik voelde me wel beter, maar het glas werd niet veel voller. Niet lang daarna begon ik met mediteren. Een belangrijk inzicht was dat mijn gedachten geen feiten zijn. Ik had altijd de verhalen in mijn hoofd geloofd, mijn overtuigingen. Jammer genoeg was dit bewustzijn niet voldoende om ze ook weg te laten gaan. Toen volgde ik de 8-weekse mindfulnesstraining. Dat glas moest voller. Ik werd echter vooral geconfronteerd met die verhalen, die overtuigingen. Ik geloofde dat ik pas echt gelukkig zou zijn als de dingen anders zouden zijn dan ze waren. Nu, na heel veel oefenen, weet ik dat het huidige moment ons leven is. Met alles wat er is. Soms is het glas vol, soms halfleeg, soms stroomt het over. En dat is allemaal oké. Juist daardoor is het glas steeds vaker vol. Mindfulness veranderde mijn leven volledig. En ik wil niks liever dat iedereen weet dat je je leven voor een groot deel zelf in de hand hebt. Vandaar dat ik trainer ben geworden. Met mijn retreats combineer ik mijn passie voor reizen, mindfulness en de kracht van groepen. In 2015 heb ik ook een retreat gegeven bij Vinha Da Manta. Een geweldige week. Twee reacties van deelnemers: Anita Ootjers: 'Ik heb een zalige week gehad met Karin en alle andere groepsleden in Portugal! Vinha da Manta is een waanzinnig mooie locatie voor zo n mindfulness-retreat. Het was een mooie week. Even weg van de hectiek, met goeie gesprekken, eyeopeners, verbinding, lekker eten en goed gezelschap. Wat wil een mens nog meer?! Dankjewel Karin. Jaqueline uit Groningen: 'Je bent een superfijn persoon om training van te krijgen. Je straalt rust uit, stelt vragen, vult niet in. Ik voel me snel op mijn gemak bij jou en durf alles te zeggen wat ik denk en voel. Je gaat heel open en respectvol om met iedereen en durft ook de verantwoordelijkheid bij de groep te laten..

3 Mindfulnessweek - programma van dag tot dag: mei 2017 Vrijdag 20 mei uur aankomst bij Vinha Da Manta en kennismaking uur kennismaking & workshop mindfulness uur diner op het terras Zaterdag 21 mei uur relaxen, wandelen, paardrijden Zondag 22 mei met yoga uur zwemmen bij de rivier Maandag 23 mei Relaxdag, wel samen eten uur ontbijtbuffet uur lunch op terras uur diner op het terras Dinsdag 24 mei met yoga uur mini-opstellingen Woensdag 25 mei uur bergwandeling door Serra de Estrela, & picknick bij de rivier natuurmeditaties uur opfrissen, relaxen uur diner op het terras donderdag uur mindfulwandeling, bezoek dorpjes, zwemmen, relaxen afsluitend ritueel vrijdag 26 mei uur nagenieten bij Da Manta of dagje Porto: de wijk Ribeira, bruggen-boottocht, winkelen, museum voor moderne kunst uur vertrek vanaf Da Manta Je bent natuurlijk geheel vrij om al dan niet deel te nemen aan de middagactiviteiten. Vanzelfsprekend kan in overleg met de groep ook afgeweken worden van het programma.

4 Mindfulness: wat is het? Mindfulness leert je op een vriendelijke, niet-oordelende manier bewust te zijn van alle ervaringen in het hier en nu. Mooie en minder mooie momenten te accepteren. Mindfulness leert je te verbinden met jezelf. Met je hoofd, lichaam, emoties. Luisteren naar jezelf. Je komt weer in contact met wie je echt bent. Je ontdekt wat je oude verhalen zijn, je patronen, oordelen en overtuigingen. En wat impact daarvan is op je leven, op de keuzes die je maakt. Als je je bewust bent van wat er gebeurt, ontstaat de mogelijkheid om te stoppen. En als je eenmaal kunt stoppen, kun je bewust kiezen wat je gaat doen. Je laat je niet langer leiden door wat je overkomt, maar staat zelf weer aan het stuur. Eten met aandacht Dat is een hele mond vol. Toch is mindfulness niet moeilijk. Je kunt er zelfs meteen mee beginnen. Doe een dagelijkse bezigheid eens met aandacht: proef de eerste hap van je maaltijd eens heel bewust. Hoe ziet het eruit? Hoe ruikt het? Hoe voelt het in je mond? Wat proef je? Merk je het verschil nu je er bewust mee bezig bent? Dat is mindfulness! Dergelijke oefeningen zijn simpel om te doen, maar vaak wel lastig om aan te denken. Deze mindfulness-retreat helpt je je eerste stappen te zetten bij het trainen van je bewustzijn. Mindfulness iets voor jou? De bedenker van mindfulness, John Kabat Zin, noemde de training 'Mindfulness Based Stress Reduction'. De training was oorspronkelijk bedoeld om mensen beter te leren omgaan met stress, ziekte en pijn. Uit wetenschappelijk onderzoek naar de effecten bleek dat ook niet-zieke mensen er baat bij hebben. Over het algemeen ervaren de volgende effecten: ze hebben meer rust en energie ze zijn aardiger voor zichzelf en anderen ze maken bewustere keuzes ze piekeren minder ze genieten meer van wat er nu is ze accepteren de leuke én de lastige dingen ze hebben meer zelfvertrouwen Goed om te weten is dat het onderzoek naar mindfulness zich richt op mensen die de 8-weekse training hebben gevolgd. Tijdens de retreat maakt je kennis met mindfulness, maar om de effecten blijvend te kunnen ervaren, zul je bij thuiskomst je mindfulnessbeoefening moeten voortzetten. Vandaar dat je ook een werkboek krijgt en de meditaties om thuis door te gaan. Ook maak ik vooraf een facebook- en whats appgroep aan en die kunnen ook na de week gebruikt worden als een soort buddy-systeem. Bij de vorige retreat bleef de whats app groep zeker een jaar lang bestaan.

5 Prijs 7 dagen/7 nachten arrangement: 985,- p.p. bij verblijf met 2 personen in een lodge 915,- p.p. als je met een groep van 4 personen komt/in een lodge verblijft Het arrangement is inclusief: 7 dagen verblijf in Vinha Da Manta vlakbij het mooie natuurgebied Serra da Estrela 7 nachten in prachtige tentlodges met veel privacy. Iedere lodge heeft 4 bedden: 1 tweepersoonsbed en een stapelbed. 5 workshops mindfulness van 2 tot 2,5 uur per dag met verschillende oefeningen, mindfulnessmeditaties, yoga en verdiepende gesprekken 1 sessie mini-opstellingen van 2 uur 4 uur durende wandeling door Serra da Estrela onder begeleiding van Menno met bergmeditatie heerlijke picknick op een magische plek aan het water, zwemmen, natuurmeditatie 7 dagen lang 3 heerlijke maaltijden per dag, bereid met biologische producten onbeperkt koffie/thee en fruit mindfulness werkboek verschillende meditaties om thuis je mindfulness te kunnen voortzetten besloten facebook- en whats appgroep om samen te reizen en als 'buddy systeem' na de week. vrij gebruik van het biologische zwembad *met eigen vervoer Prijs is exclusief: vlucht van Nederland naar Porto (zie hieronder de kosten en vluchtinformatie vanaf Amsterdam) reis- en annuleringsverzekering vervoer van vliegveld naar Vinha Da Manta en v.v.* alcoholische drankjes tocht met paarden met Jaqueline Reservering geschiedt bij aanbetaling van 40% van het totale bedrag. 2 maanden voor aanvang dient de overige 60% betaald te worden.

6 Vluchtinformatie retour Amsterdam - Porto zaterdag 20 mei - zaterdag 27 mei Locatie en bereikbaarheid Vliegen naar Porto* met TAP, Transavia & Ryanair met de huurauto is het 2 uur rijden over goede tolsnelwegen met de bus naar Guarda duurt 3 uur Vliegen naar Lissabon met KLM, TAP, Transavia & Easyjet met de huurauto is het 3 uur rijden over goede tolsnelwegen met de bus naar Guarda is 4 uur Transavia prijs 182,00 Amsterdam - Porto vrijdag 19 mei* vertrek Amsterdam 6.05 uur aankomst Porto 7.45 uur aankomst bij Vinha Da Manta rond uur Porto - Amsterdam vrijdag 27 mei vertrek Porto aankomst Amsterdam 0.30 *Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om op donderdagavond aan te komen en in Porto te overnachten. Ook kun je eventueel langer blijven. Spannend? Ben je alleen en vind je het spannend? Dont' worry. Ik maak vooraf een besloten facebook-pagina zodat iedereen van tevoren al kan kennismaken. Ook kijken we wie welke vlucht neemt en wie een rijbewijs heeft zodat we kunnen samen reizen. Moet ik het hele programma volgen? De workshops 's morgens zou ik zeker volgen, tenminste als je voor de mindfulness komt. De rest is optioneel. Dus je bent helemaal vrij om te doen wat jij wil. Dat is juist heel belangrijk in deze week. Alles mag, niks hoeft. Interesse? Als je interesse hebt, laat het me dan weten via - karinhoens@gmail.com pm me ook gerust als je het bericht op facebook/linkedin ziet Tot ziens!

7

Mindfulness-retreat Portugal

Mindfulness-retreat Portugal Mindfulness-retreat Portugal Ecologisch landgoed Vinha Da Manta in Portugal 20-27 mei 2017 7 dagen rust en ruimte, leren bewuster te leven, heerlijk eten en mooie ontmoetingen in het prachtige natuurgebied

Nadere informatie

Mindfulness-retreat Portugal

Mindfulness-retreat Portugal Mindfulness-retreat Portugal Ecologisch landgoed Vinha Da Manta in Portugal 20-26 mei 2016 7 dagen rust en ruimte, leren bewuster te leven, heerlijk eten en mooie ontmoetingen in het prachtige natuurgebied

Nadere informatie

Mindfulness-retreat Portugal

Mindfulness-retreat Portugal Mindfulness-retreat Portugal Ecologisch landgoed Vinha Da Manta in Portugal 26-31 mei 2015 6 dagen rust en ruimte, leren bewuster te leven, heerlijk eten en mooie ontmoetingen in het prachtige natuurgebied

Nadere informatie

Boost Your Mindfulness

Boost Your Mindfulness Boost Your Mindfulness Ervaar. Voel. Luister. Kijk. Accepteer. Vertraag. Geniet. Zijn. Landgoed Yogabee in Zeeland 4-6 september 2015 Voel de wind door je haar, het natte zand onder je voeten, ervaar hoe

Nadere informatie

Mindfulness-retreat Turkije

Mindfulness-retreat Turkije Mindfulness-retreat Turkije Emel Pension 10-17 oktober 2015 7 dagen rust en ruimte, leren bewuster te leven, heerlijk eten en mooie ontmoetingen in deze paradijselijke B&B op loopafstand van het strand

Nadere informatie

Tenerife: heerlijk voor een yoga vakantie. Datum

Tenerife: heerlijk voor een yoga vakantie. Datum Heerlijk, helemaal ontspannen! En eindelijk kennismaken met yoga en mindfulness Ik wil graag ECHT mijn batterij opladen, zonder man of kinderen! Zalig om even te unpluggen en met helemaal niemand rekening

Nadere informatie

Ruimte voor jezelf. Coaching met paarden op Château Montchoix 16 tot en met 23 juni 2014. Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling

Ruimte voor jezelf. Coaching met paarden op Château Montchoix 16 tot en met 23 juni 2014. Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling Château Montchoix & Caballo Consultancy Ruimte voor jezelf Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling Coaching in Frankrijk Een kasteel, bossen, paarden, zon. Ruimte en tijd voor jezelf, voor

Nadere informatie

Yoga Retreat at Sea. Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij!

Yoga Retreat at Sea. Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij! Yoga Retreat at Sea 16-18 november 2018 Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij! Voel je vitaal bij ROOTZ! Vitale groet,

Nadere informatie

Workshop Mindful Werken in de Kraamzorg Kraamzorgcafé 10 november 2016

Workshop Mindful Werken in de Kraamzorg Kraamzorgcafé 10 november 2016 Workshop Mindful Werken in de Kraamzorg Kraamzorgcafé 10 november 2016 Willem de Groote Mindfulness- en Compassietrainer Bedrijfsfysiotherapeut Willem de Groote Bedrijfsfysiotherapeut Mindfulness- en Compassie

Nadere informatie

Workshop Mindful Werken in de Thuiszorg Thuiszorgcafé 9 november 2016

Workshop Mindful Werken in de Thuiszorg Thuiszorgcafé 9 november 2016 Workshop Mindful Werken in de Thuiszorg Thuiszorgcafé 9 november 2016 Ida Tuinhof Mindfulness- en compassietrainer Bedrijfsfysiotherapeut Programma Introductie Wat is mindfulness + achtergrond Wat is mindful

Nadere informatie

La Fenella Proef La Dolce Vita en laat je verwennen september of 29 sept- 2 okt 2017

La Fenella Proef La Dolce Vita en laat je verwennen september of 29 sept- 2 okt 2017 Weekendretraite @ La Fenella Proef La Dolce Vita en laat je verwennen 15-18 september of 29 sept- 2 okt 2017 Weekendretraite Bestemd voor wie? De retraite is bedoeld voor professionele vrouwen. In het

Nadere informatie

Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee!

Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee! Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee!.uitzicht vanuit de tuin naar de zee Praktisch mindfulness leren en toepassen, én ontspanning én een vakantie,

Nadere informatie

Yoga vakantie Malaga 5 oktober 12 oktober 2019

Yoga vakantie Malaga 5 oktober 12 oktober 2019 Yoga vakantie Malaga 5 oktober 12 oktober 2019 Het thema van deze yoga vakantie is Kom in je Element. Als je helemaal in je element bent, voel je je prettig, krachtig, lekker in je vel en op je gemak.

Nadere informatie

Workshop Mindful Werken in de Kraamzorg Kraamzorgcafé 18 mei 2017

Workshop Mindful Werken in de Kraamzorg Kraamzorgcafé 18 mei 2017 Workshop Mindful Werken in de Kraamzorg Kraamzorgcafé 18 mei 2017 Ida Tuinhof Mindfulness- en Compassietrainer Bedrijfsfysiotherapeut Ida Tuinhof Bedrijfsfysiotherapeut Mindfulness- en Compassie trainer

Nadere informatie

ZwangerRetreat. Voel je vitaal bij ROOTZ! 30 en 31 maart Vitale groet, Mirjam Dreijer & Monique Goemans

ZwangerRetreat. Voel je vitaal bij ROOTZ! 30 en 31 maart Vitale groet, Mirjam Dreijer & Monique Goemans ZwangerRetreat 30 en 31 maart 2019 Tijd voor jezelf! De kleine in je buik, je voorbereiden op jouw bevalling. Ontspannen en de zinnen verwennen. Gezond & biologisch eten. Vragen kunnen stellen, vol inspiratie

Nadere informatie

Mindfulness training 7 dagen op 19 mei 26 mei 2012 in Javea in Spanje, wat een heerlijk idee!

Mindfulness training 7 dagen op 19 mei 26 mei 2012 in Javea in Spanje, wat een heerlijk idee! Mindfulness training 7 dagen op 19 mei 26 mei 2012 in Javea in Spanje, wat een heerlijk idee! Accommodatie uitzicht op het Montgo Natural park Praktisch mindfulness leren en toepassen, én ontspanning én

Nadere informatie

Tourtocht klassieke motoren Andalucía, Spanje 7 dagen/6 nachten. Verblijf in B & B Andalusian Summer

Tourtocht klassieke motoren Andalucía, Spanje 7 dagen/6 nachten. Verblijf in B & B Andalusian Summer Tourtocht klassieke motoren Andalucía, Spanje 7 dagen/6 nachten Verblijf in B & B Andalusian Summer De gezellige en sfeervolle Bed & Breakfast ligt in het groene hart van de regio Axarquia, net buiten

Nadere informatie

Feed your Body and Soul, Yogaretreat in Frankrijk

Feed your Body and Soul, Yogaretreat in Frankrijk Yogaretreat in Frankrijk! Vrijdag 20 mei t/m vrijdag 27 mei 2016 Een week lang ontspannen in de mooie streek Languedoc-Roussillon met dagelijks yoga?! Kom in mei naar onze yogaretreat in Frankrijk! Tijdens

Nadere informatie

Coaching en Mindfulness op Sardinië

Coaching en Mindfulness op Sardinië Coaching en Mindfulness op Sardinië Za 16 september tot dinsdag 19 september 2017 Wij (Jeanne Goossens en Ilse Buijtels) hebben de ervaring dat door het creëren van ruimte en door bewust aandacht te geven

Nadere informatie

THE HAPPY YOGI RETREAT IBIZA 21 SEPTEMBER TEM 28 SEPTEMBER 2019

THE HAPPY YOGI RETREAT IBIZA 21 SEPTEMBER TEM 28 SEPTEMBER 2019 THE HAPPY YOGI RETREAT IBIZA 21 SEPTEMBER TEM 28 SEPTEMBER 2019 Kom gedurende dit geheel verzorgde Yoga Retreat helemaal tot jezelf op het magische eiland Ibiza met haar bijzondere energie en mooie stranden

Nadere informatie

JEAN-LOUIS & SYLVIE KOP

JEAN-LOUIS & SYLVIE KOP JEAN-LOUIS & SYLVIE KOP 06 52794061 INFO@KOPCOMMUNICATIE.NL Persoonlijke ontwikkeling. Teambuilding. Hei-sessies. Daar neem je de tijd voor; dat doe je op comfortabele plek. Wij voegen daar een extra dimensie

Nadere informatie

S P I R I T S I N N A T U R E I B I Z A 2 9 J U N I T / M 6 J U L I S E P T T / M 2 8 S E P T " M A N N E N & V R O U W E N "

S P I R I T S I N N A T U R E I B I Z A 2 9 J U N I T / M 6 J U L I S E P T T / M 2 8 S E P T  M A N N E N & V R O U W E N S P I R I T S I N N A T U R E I B I Z A 2 9 J U N I T / M 6 J U L I 2 0 1 9 2 1 S E P T T / M 2 8 S E P T 2 0 1 9 " M A N N E N & V R O U W E N " WWW.SPIRITOFSOULTRAVEL.COM MANNEN & VROUWEN 12 FASE VAN

Nadere informatie

Mindfulness programma. Leer binnen acht weken anders om te gaan met stress, ontwikkel aandacht voor het nu en ervaar meer rust.

Mindfulness programma. Leer binnen acht weken anders om te gaan met stress, ontwikkel aandacht voor het nu en ervaar meer rust. Mindfulness programma Leer binnen acht weken anders om te gaan met stress, ontwikkel aandacht voor het nu en ervaar meer rust. Per dag schieten er duizenden, vaak stressvolle, gedachten door je hoofd.

Nadere informatie

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Voor u ligt de nieuwe folder van ons hotel voor 2016. Hotel Eureka ligt in het Montferland, een bosrijke omgeving met volop fiets- en wandelmogelijkheden,

Nadere informatie

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 De Yogareis is van vrijdag t/m zaterdag. Het programma ziet er als volgt uit: Dag 1 - Vrijdag Aankomst Kathmandu. Transfer naar Boudha little Tibet Shambaling

Nadere informatie

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 1 Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie met een

Nadere informatie

** korting per aangebrachte cursist. CREATIEVE / WELLNESS VAKANTIE WEKEN VAN ARTFRIENDS 31 juli t/m 7 augustus 2010 7 t/m 14 augustus 2010

** korting per aangebrachte cursist. CREATIEVE / WELLNESS VAKANTIE WEKEN VAN ARTFRIENDS 31 juli t/m 7 augustus 2010 7 t/m 14 augustus 2010 Individuele en groeps deelname korting per aangebrachte cursist Gratis workshopdeelname: Creëer je eigen groep Voor een aantal cursussen en workshops kun je je individueel inschrijven. Voor die cursussen

Nadere informatie

mindfulness workshop

mindfulness workshop mindfulness workshop 1 mindfulness workshop Deze workshop wordt gegeven om een indruk te krijgen wat mindfulness inhoudt. Ook kan worden gekeken in welke training de workshop als onderdeel kan worden ingezet,

Nadere informatie

Take a look at my life week 13

Take a look at my life week 13 Take a look at my life week 13 Dit was me wel een weekje zeg een nogal saai weekje. Met heel veel op bed liggen omdat ik ziek ben. Hoest de longen uit me lijf, ben onwijs verkouden, totaal geen energie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching. Jaargang 2: Nieuwsbrief 3 (oktober 2013) Hallo allemaal,

Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching. Jaargang 2: Nieuwsbrief 3 (oktober 2013) Hallo allemaal, Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching Jaargang 2: Nieuwsbrief 3 (oktober 2013) Hallo allemaal, Veel te laat krijgen jullie deze nieuwsbrief. Ik had hem al veel eerder willen maken/versturen, maar ik

Nadere informatie

Het landschap van stress

Het landschap van stress Sessie 4 Het landschap van stress Omgaan met moeilijkheden Moeilijke dingen vormen een deel van het leven. Daar hebben we niets over te zeggen. Situaties die je als onaangenaam ervaart, kunnen zorgen voor

Nadere informatie

NASCHOLINGSREIS BARCELONA 2016

NASCHOLINGSREIS BARCELONA 2016 NASCHOLINGSREIS BARCELONA 2016 26 mei 29 mei Fundamentele kennis en praktische vaardigheid in het chirurgische aspect van de implantologie. Na het succes van de nascholingsreis naar Madrid in 2015 organiseert

Nadere informatie

Training Sales. Sales: onderzoeken, adviseren en verkopen

Training Sales. Sales: onderzoeken, adviseren en verkopen Training Sales Sales: onderzoeken, adviseren en verkopen Verkopen. De één krijgt er een vieze smaak van in zijn mond en de ander staat te trappelen om aan de slag te gaan. Sales is wat jij ervan maakt.

Nadere informatie

Mindfulness Training. Leer binnen acht weken anders om te gaan met stress, ontwikkel aandacht voor het nu en ervaar meer rust.

Mindfulness Training. Leer binnen acht weken anders om te gaan met stress, ontwikkel aandacht voor het nu en ervaar meer rust. Mindfulness Training Leer binnen acht weken anders om te gaan met stress, ontwikkel aandacht voor het nu en ervaar meer rust. Mindfulness training Per dag schieten er duizenden, vaak stressvolle, gedachten

Nadere informatie

but you can learn how to surf. JON KABAT-ZINN

but you can learn how to surf. JON KABAT-ZINN Inhouds opgave Wat is Mindfulness? 6 Jon Kabat-Zinn 8 6 manieren om mindful te zijn 9 Minder en meer 14 Wetenschappelijk onderzoek 16 Maak de balans op 17 Zingeving is key 18 Zingeving voor jou 20 Opruimlijstje

Nadere informatie

sahasrara Liefde voor Jezelf VROUWENWEEK 2016 Sierra de la Nieves, Monda, Andalusië, Spanje 26 september - 2 oktober 2016

sahasrara Liefde voor Jezelf VROUWENWEEK 2016 Sierra de la Nieves, Monda, Andalusië, Spanje 26 september - 2 oktober 2016 Liefde voor Jezelf VROUWENWEEK 2016 Sierra de la Nieves, Monda, Andalusië, Spanje 26 september - 2 oktober 2016 sahasrara liefde, zachtheid, verbinding en relaxen Vrouwenweek Liefde voor jezelf in het

Nadere informatie

zing, zing, zing mee, zing mee, zing M E D I T E R R A N E E!

zing, zing, zing mee, zing mee, zing M E D I T E R R A N E E! zing, zing, zing mee, zing mee, zing M E D I T E R R A N E E! z i n i n z i n g e n i n h e t z o n n i g e z u i d - I t a l i ë? Wat? : een week koorzang o.l.v. Harry de Beer ( www.harrydebeer.nl Wanneer?

Nadere informatie

Ontdek het Israël van toen en nu.

Ontdek het Israël van toen en nu. 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 8-daagse mannenreis: Stappen in Jeruzalem 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 T E L I S R A E LT R AV E L. N L Met elkaar maken we de thema reis: Stappen in Jeruzalem. In de Graftuin

Nadere informatie

De automatische piloot

De automatische piloot Sessie 1 De automatische piloot De automatische piloot In de auto rijden we vaak kilometerslang op de automatische piloot, zonder ons er feitelijk van bewust te zijn wat we doen. Zo zijn we er een groot

Nadere informatie

Mindfulness, de weg naar meer geluk in uw leven

Mindfulness, de weg naar meer geluk in uw leven Cursusboek Mindfulness, de weg naar meer geluk in uw leven Mindfulness, de weg naar meer geluk in uw leven Beste cursist, De eerste stap is gezet! U gaat starten met een mindfulnesstraining van 8 lessen.

Nadere informatie

HO, HO, HO. FEESTDAGEN BIJ BLEYENBERG!

HO, HO, HO. FEESTDAGEN BIJ BLEYENBERG! HO, HO, HO. FEESTDAGEN BIJ BLEYENBERG! It s the most wonderful time of the year! En zeker bij Bleyenberg. Speciaal voor jou hebben wij verschillende arrangementen samengesteld deze feestdagen. December.

Nadere informatie

Les1, Beperkende overtuigingen

Les1, Beperkende overtuigingen Les1, Beperkende overtuigingen Welkom! Bedankt voor het aanvragen van deze mini-cursus. Blijkbaar ben jij op zoek naar een manier om goed voor jezelf te zorgen, om het roer om te gooien. Deze cursus heb

Nadere informatie

PITSTOP TWENTE. Met ons unieke weekendprogramma van de Pitstop kom je dichter bij je eigen stem. Je gaat antwoord vinden op vragen zoals:

PITSTOP TWENTE. Met ons unieke weekendprogramma van de Pitstop kom je dichter bij je eigen stem. Je gaat antwoord vinden op vragen zoals: PITSTOP TWENTE Nadat we er veel vraag naar kregen; nu ook de Pitstop in Twente! Ben je heel erg druk en heb je letterlijk even tijd nodig voor een Pitstop? Dat kan. Met ons unieke weekendprogramma van

Nadere informatie

Passie voor Italië? En erg gecharmeerd van de Italiaanse keuken en wijnen? Dan is deze gastronomische verwen-tour waarschijnlijk iets voor u.

Passie voor Italië? En erg gecharmeerd van de Italiaanse keuken en wijnen? Dan is deze gastronomische verwen-tour waarschijnlijk iets voor u. Foodietour i vini Passie voor Italië? En erg gecharmeerd van de Italiaanse keuken en wijnen? Dan is deze gastronomische verwen-tour waarschijnlijk iets voor u. Een ontdekkingsreis naar de top-wijnen in

Nadere informatie

Mindfulness (in de spoedzorg) Jeanine Nieuwenhuis

Mindfulness (in de spoedzorg) Jeanine Nieuwenhuis Mindfulness (in de spoedzorg) Jeanine Nieuwenhuis Disclosure belangen spreker (potentiële) belangenverstrengeling Voor bijeenkomst mogelijk relevante relaties met bedrijven Sponsoring of onderzoeksgeld

Nadere informatie

Italië week 2 vanaf

Italië week 2 vanaf !1 Italië week 2 vanaf 25-06-2015 Donderdag 25 Juni Het was het laatste nachtje op camping San Procolo. Wij trekken verder met de camper. We zien elkaar nog even in Porto San Giorgio op de markt. We drinken

Nadere informatie

PITSTOP TWENTE. Met ons unieke weekendprogramma van de Pitstop kom je dichter bij je eigen stem. Je gaat antwoord vinden op vragen zoals:

PITSTOP TWENTE. Met ons unieke weekendprogramma van de Pitstop kom je dichter bij je eigen stem. Je gaat antwoord vinden op vragen zoals: PITSTOP TWENTE Nadat we er veel vraag naar kregen; nu ook de Pitstop in Twente! Ben je heel erg druk en heb je letterlijk even tijd nodig voor een Pitstop? Dat kan. Met ons unieke weekendprogramma van

Nadere informatie

Hooggevoeligheid & Energie. Zomerweekend op de Veluwe door Henk Janssen, Selma Weideman en Alex Ruijter

Hooggevoeligheid & Energie. Zomerweekend op de Veluwe door Henk Janssen, Selma Weideman en Alex Ruijter Hooggevoeligheid & Energie Zomerweekend op de Veluwe door Henk Janssen, Selma Weideman en Alex Ruijter Thema s: Herkennen van & omgaan met (Hoog)gevoeligheid en spiritualiteit. Energetisch reinigen en

Nadere informatie

1. Wat doe jij het liefst om je te ontspannen? (meerdere antwoorden mogelijk) 46%

1. Wat doe jij het liefst om je te ontspannen? (meerdere antwoorden mogelijk) 46% Relaxmomenten Een moment voor jezelf inplannen schiet er wel eens bij in. 50% 4 40% 3 30% 2 20% 1 10% 0% Toelichting: 17% 1. Dagje naar de spa 1. Wat doe jij het liefst om je te ontspannen? (meerdere antwoorden

Nadere informatie

Mindfulness voor kinderen Introductie

Mindfulness voor kinderen Introductie Mindfulness voor kinderen Introductie Mindfulness voor kinderen - Introductie Mindfulness algemeen Wat? Geschiedenis Waarom? Hoe? Mindfulness kinderen Mindfulness voor kinderen Mindful Kids training Mindful

Nadere informatie

Training Passie en missie

Training Passie en missie Training Passie en missie Passie en missie: jouw unieke bijdrage Wil jij weten wat jouw passie en missie is? Wat jouw unieke bijdrage is? Hoe jij het verschil kan maken? Dan is de training Passie en missie

Nadere informatie

bedankt Piko-Piko, Nu ik nog, MCR Maximaal Coaching Roermond en Baat accountants & adviseurs

bedankt Piko-Piko, Nu ik nog, MCR Maximaal Coaching Roermond en Baat accountants & adviseurs bedankt Piko-Piko, Nu ik nog, MCR Maximaal Coaching Roermond en Baat accountants & adviseurs De tafel van één is een initiatief van WOMEN Inc. dat is bedoeld voor vrouwen die een grote afstand tot de arbeidsmarkt

Nadere informatie

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Voor u ligt de nieuwe folder van ons hotel voor 2015. We organiseren dit jaar 8 weekarrangementen met 3 bustochten, 1 boottocht en 1 huifkartocht.

Nadere informatie

Plannings- en kostenschema Artfriends creatieve cursussen, workshops en vakanties * Individuele en groeps deelname

Plannings- en kostenschema Artfriends creatieve cursussen, workshops en vakanties * Individuele en groeps deelname Plannings- en kostenschema Artfriends creatieve cursussen, workshops en vakanties Individuele en groeps deelname korting per aangebrachte cursist Gratis workshopdeelname: Creëer je eigen groep Voor een

Nadere informatie

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five.

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five. Oeganda Kerst 2016 Jij steekt samen met je team je handen uit de mouwen om van een dorpsschooltje in Nkokonjeru een nieuwe frisse school te maken. Samen met ouders en leraren knap je de boel op. Aan de

Nadere informatie

EEN WEEK OM TOT JEZELF TE KOMEN AAN DE VOET VAN DE SPAANSE PYRENEEËN. Thema: In vertrouwen Zijn

EEN WEEK OM TOT JEZELF TE KOMEN AAN DE VOET VAN DE SPAANSE PYRENEEËN. Thema: In vertrouwen Zijn EEN WEEK OM TOT JEZELF TE KOMEN AAN DE VOET VAN DE SPAANSE PYRENEEËN Thema: In vertrouwen Zijn Yoga, meditatie, beeldend werken, stilte, de schoonheid van de natuur, samen zijn of alleen, in rust en met

Nadere informatie

** korting per aangebrachte cursist

** korting per aangebrachte cursist Individuele en groeps deelname Voor een aantal cursussen en workshops kun je je individueel inschrijven. Voor die cursussen en workshops is een planning of de dagen van de week waarop de cursus/workshop

Nadere informatie

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Als in Nederland de herfst z n intrede doet, vieren wij nog even de Spaanse zomer. Met gemiddeld 23 graden is Andalusië een heerlijke najaarsbestemming. We gaan 8 dagen

Nadere informatie

S P I R I T S I N N A T U R E I B I Z A

S P I R I T S I N N A T U R E I B I Z A S P I R I T S I N N A T U R E I B I Z A M A N N E N R E I S Z A T E R D A G 1 9 M E I T O T V R I J D A G 2 5 M E I 2 0 1 8 L I F E C H A N G I N G T R A V E L E X P E R I E N C E S Belang Mannenweek Persoonlijke

Nadere informatie

Geestelijke verzorging & Ethiek. Mediteren bij ziekte.

Geestelijke verzorging & Ethiek. Mediteren bij ziekte. Geestelijke verzorging & Ethiek Mediteren bij ziekte www.catharinaziekenhuis.nl Patiëntenvoorlichting: patienten.voorlichting@catharinaziekenhuis.nl GVE001 / Mediteren bij ziekte / 18-01-2019 2 Mediteren

Nadere informatie

* Meivakantie dinsdag 1 mei t/m zondag 13 mei 2018 * De maanden maart en april DIVINE LIGHT HEALING voor 35,00!!

* Meivakantie dinsdag 1 mei t/m zondag 13 mei 2018 * De maanden maart en april DIVINE LIGHT HEALING voor 35,00!! NIEUWSBRIEF nr.3 maart 2018 Overzicht maand MAART Examenyoga jongeren Zwangerschapsyoga Partnerles The Essence of Life meditatie Divine Light cursus NIEUW! Volle maan meditatie maandag 26 maart dinsdag

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA INSPIRATIEREIS 2017/2018 12 DAGEN TANZANIA 1 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld, en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie ontvangen

Nadere informatie

Take a look at my life week 18

Take a look at my life week 18 Take a look at my life week 18 Ik heb weer een weekoverzichtje voor jullie. De week begon erg druk, al die bezoekjes aan het ziekenhuis. Helaas eindigde het daar ook, en weet dus niet wanneer ik thuis

Nadere informatie

Workshop Communicatievaardigheden

Workshop Communicatievaardigheden Workshop Communicatievaardigheden Workshop Communicatievaardigheden, een belangrijk middel om je doel te bereiken Effectief communiceren kun je leren. Gelukkig maar, alle relaties staan of vallen met goede

Nadere informatie

Bijvangst: je laadt je accu op en komt uitgerust, gebruind en vol energie weer terug je legt waardevolle contacten voor de toekomst

Bijvangst: je laadt je accu op en komt uitgerust, gebruind en vol energie weer terug je legt waardevolle contacten voor de toekomst Spanjereis: Creativiteit als Hulpbron In de prachtig wilde omgeving van het Montsant gebergte in Catalonië ga je spelen, oefenen en experimenteren met creatieve en beeldende technieken en materialen. Je

Nadere informatie

Leer je aandacht te richten en je zult rust vinden.

Leer je aandacht te richten en je zult rust vinden. Leer je aandacht te richten en je zult rust vinden. Belangrijke boodschap: Het is illegaal om dit ebook te kopiëren, verkopen of verdelen! Dit ebook hoor je te krijgen van www.emotivo.nl of een andere

Nadere informatie

Ga mee op een fantastische fotoreis!

Ga mee op een fantastische fotoreis! Ga mee op een fantastische fotoreis! Tijdens deze fotoreis nemen we je mee naar de mooiste paarden van Noord-Portugal! Fotografeer hét prachtige ras waar Portugal om bekend staat: de Lusitano. Ook de Spaanse

Nadere informatie

Mindfulness Mindfulness is een vorm van meditatie en een levenshouding die zich kenmerkt door acceptatie van onvermijdelijke negatieve en positieve

Mindfulness Mindfulness is een vorm van meditatie en een levenshouding die zich kenmerkt door acceptatie van onvermijdelijke negatieve en positieve Mindfulness Mindfulness is een vorm van meditatie en een levenshouding die zich kenmerkt door acceptatie van onvermijdelijke negatieve en positieve ervaringen, oftewel: aanvaarding. Door aanvaarding leer

Nadere informatie

4 Praktische tips. voor meer gezondheid en geluk. Voel je beter en ervaar minder stress BEWUST ACHTERHOEK.

4 Praktische tips. voor meer gezondheid en geluk. Voel je beter en ervaar minder stress BEWUST ACHTERHOEK. 4 Praktische tips voor meer gezondheid en geluk Voel je beter en ervaar minder stress 1 Hoe is het met jouw gezondheid? En nog een belangrijke vraag: ben je tevreden en misschien zelfs gelukkig? Iedereen

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko 2 Yogarondreis Marokko Zaterdag 4 november Zondag 12 november 2017 9 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 4 november Om 17h40 komen we aan in

Nadere informatie

Plannings- en kostenschema Artfriends creatieve cursussen, workshops en vakanties * Individuele en groeps deelname

Plannings- en kostenschema Artfriends creatieve cursussen, workshops en vakanties * Individuele en groeps deelname Plannings- en kostenschema Artfriends creatieve cursussen, workshops en vakanties Individuele en groeps deelname korting per aangebrachte cursist Gratis workshopdeelname: Creëer je eigen groep Voor een

Nadere informatie

Inhoudsopgave LES 1: NAAR SCHOOL LES 2: VRIJE TIJD LES 3: THUIS LES 4: NEDERLAND LES 5: TOEKOMST 126

Inhoudsopgave LES 1: NAAR SCHOOL LES 2: VRIJE TIJD LES 3: THUIS LES 4: NEDERLAND LES 5: TOEKOMST 126 Inhoudsopgave LES 1: NAAR SCHOOL 8 1 Ziek 8 2 Plus en min 14 3 Wat moet en wat is goed? 20 4 De bel 26 Woorden 32 LES 2: VRIJE TIJD 38 1 Naar de film 38 2 Rada wil fit zijn 44 3 Vrije tijd 50 4 Ik ben

Nadere informatie

vrijdag 22 april 2011 tot dinsdag 26 april 2011

vrijdag 22 april 2011 tot dinsdag 26 april 2011 vrijdag 22 april 2011 tot dinsdag 26 april 2011 1x toegang tot het Sprookjeshof Zuidlaren. Sprookjesachtig genieten met het hele gezin.!!! 60,50 *P.P. Op basis van 4 personen Het maakt helemaal niks meer

Nadere informatie

Kerst vieren we samen!

Kerst vieren we samen! Kerst vieren we samen! Een warme kerstavond en oprechte aandacht. Huis en hart open voor mensen die anders alleen zouden zijn die avond met kerst. Wat is de EngelenTafel? Kerst is het ultieme moment van

Nadere informatie

8-weken training. Mindfulness. Sessie 1: De automatische piloot

8-weken training. Mindfulness. Sessie 1: De automatische piloot 8-weken training Mindfulness Sessie 1: De automatische piloot Vrede Vrede kan alleen in dit moment bestaan. Je kunt wel steeds zeggen: Wacht tot ik dit af heb, daarna ben ik vrij om in vrede te leven.

Nadere informatie

Training: Mindfulness. 22 september 2015 NOG 1 PLEK! 23 september 2015 NOG PLEK! 1 december 2015 start extra training

Training: Mindfulness. 22 september 2015 NOG 1 PLEK! 23 september 2015 NOG PLEK! 1 december 2015 start extra training Training: Mindfulness 22 september 2015 NOG 1 PLEK! 23 september 2015 NOG PLEK! 1 december 2015 start extra training Waarom? Leven in deze hectische tijd vraagt veel van ons dat maakt dat we ons vaak uitgeput

Nadere informatie

Yogavakantie in Senegal

Yogavakantie in Senegal Yogavakantie in Senegal Ga mee en ontdek de indrukwekkende schoonheid van West-Afrika Je begint je vakantiedag met yoga aan een van de mooiste stranden ter wereld en met een ervaren gids leer je de rijke

Nadere informatie

H E T I D E E V O O R J O U

H E T I D E E V O O R J O U NOITIDE 2019 OKTOBER GETAWAY HET IDEE Het idee ontstond in september 2018. Ik kwam zelf net terug uit Lissabon. Mijn eerste workation. Weg met een aantal andere onderneemsters om te werken AAN mijn bedrijf.

Nadere informatie

Hieronder vind je informatie over de mindfulness trainingen die starten op 23 september en 1 december 2015!

Hieronder vind je informatie over de mindfulness trainingen die starten op 23 september en 1 december 2015! Agenda 2015 SEPTEMBER 22 september Start training: Mindfulness VOL! 23 september Start training: Mindfulness NOG 2 PLAATSEN! DECEMBER 1 december start extra training: Mindfulness In de onderstaande pagina

Nadere informatie

Carcavelos (Lissabon), Portugal. 26 t/m 30 december 2015

Carcavelos (Lissabon), Portugal. 26 t/m 30 december 2015 Pro Goal Keeperstrainingskamp Carcavelos 2015 Carcavelos (Lissabon), Portugal. 26 t/m 30 december 2015 - Verblijf in 4* hotel op 250m van het strand. - 2 maal daags professionele Pro Goal techniektraining.

Nadere informatie

We DOP. School. school voor intuïtieve ontwikkeling

We DOP. School. school voor intuïtieve ontwikkeling We DOP School school voor intuïtieve ontwikkeling We DOP School school voor intuïtieve ontwikkeling Trainingsprogramma We DOP School Wat leuk dat ik jou mag verwelkomen! Ik ben Eefje de Wind, 31 jaar jong

Nadere informatie

Bezinning & Bezieling

Bezinning & Bezieling Bezinning & Bezieling + Even op adem komen.. Stel je eens voor hoe zou het zijn om volledig te kunnen genieten van het leven? Niet meer in de kramp te schieten door allerlei belemmerende overtuigingen

Nadere informatie

Salou trainingskamp brochure 16/17

Salou trainingskamp brochure 16/17 Saloutrainingskampen.nl Salou trainingskamp brochure 16/17 Salou Salou is al jarenlang een van de toeristische trekpleisters van Catalonië. Bekend van haar lange reeks stranden, de promenade, een goede

Nadere informatie

Programma BMW Arctic Driving Zweden 2010

Programma BMW Arctic Driving Zweden 2010 Programma BMW Arctic Driving Zweden 2010 Aankomst dag (1): 09:20 Vertrek vanaf Amsterdam Schiphol naar Oslo. KL1143 Vertrek Schiphol: 10:20. Aankomst Oslo: 12:10. 11:40 Aankomst Oslo. Transfer van Oslo

Nadere informatie

Gelukskoffercoaching. Ik kan in drie woorden vertellen wat ik geleerd heb: I love me. Wael, 11 jaar. Gelukkig zijn kun je leren!

Gelukskoffercoaching. Ik kan in drie woorden vertellen wat ik geleerd heb: I love me. Wael, 11 jaar. Gelukkig zijn kun je leren! Gelukkig zijn kun je leren! Gelukskoffercoaching Missie GELUKKIG ZIJN KUN JE LEREN Gelukskoffercoaching wil kinderen op jonge leeftijd positief ondersteunen in hun individuele emotionele ontwikkeling.

Nadere informatie

Gelukskoffercoaching ,-./-/ &1"-*((&2"+-- %"&'"##"+-*0'-1/-3"#""&2-- 4"56-.-#(%"-7"89-:0"#;-<<-=00& Gelukkig zijn kun je leren!

Gelukskoffercoaching ,-./-/ &1-*((&2+-- %&'##+-*0'-1/-3#&2-- 456-.-#(%-789-:0#;-<<-=00& Gelukkig zijn kun je leren! Gelukkig zijn kun je leren! Gelukskoffercoaching Missie GELUKKIG ZIJN KUN JE LEREN Gelukskoffercoaching wil kinderen op jonge leeftijd positief ondersteunen in hun individuele emotionele ontwikkeling.

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko Valies-Uniek 2 Yogarondreis Marokko Zaterdag 19 november Zaterdag 26 november 2016 8 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 Om 17h40 komen we aan

Nadere informatie

Mindfulness. Voor wie? Mindfulness helpt je hierbij!

Mindfulness. Voor wie? Mindfulness helpt je hierbij! Mindfulness Mindfulness is het trainen van je aandacht en je geest, je krijgt inzicht hoe je geest werkt. Gedachten, oordelen en emoties zijn vaak oorzaak van emotionele, lichamelijke en geestelijke pijn.

Nadere informatie

Jaarplanning Trefwoorden: Mind-Walk, wandelen, natuur, mindfulness, meditatie

Jaarplanning Trefwoorden: Mind-Walk, wandelen, natuur, mindfulness, meditatie Jaarplanning 2019 Februari Mind-Walk Valentijn: With Love to Yourself Startpunt: Praktijk-Coach Marianne, Bikkelen 2a, 6658 AS, Beneden-Leeuwen Datum: 17 februari 2019 (Opgeven voor 15 februari 2019) Tijd:

Nadere informatie

Health & Balance programma in Portugal

Health & Balance programma in Portugal Health Balance programma in Portugal Een programma voor uw werknemers ter preventie van een burn-out en bevordering van re-integratie na een burn-out Health Balance in Portugal Stress op de werkplek en

Nadere informatie

14-daagse Avontuurlijk Suriname

14-daagse Avontuurlijk Suriname REIZEN - VOYAGES Tel.32-3-238.11.03 Fax.32-3-238.71.58 Bresstraat, 14 IATA : 08210381 2018 Antwerpen licentie : A 1275 BELGIUM www.coconuttravel.be/suriname/ info@coconuttravel.be www.coconuttravel.be

Nadere informatie

Keuzestress of ontspannen kiezen

Keuzestress of ontspannen kiezen Keuzestress of ontspannen kiezen Wat leuk dat je mijn weggever hebt aangevraagd. Ik vertrouw erop dat het je inzicht geeft! Veel plezier met lezen of kijken. Want de ene persoon leest liever en de ander

Nadere informatie

Bezinning & Bezieling

Bezinning & Bezieling Bezinning & Bezieling + Even op adem komen.. Stel je eens voor hoe zou het zijn om volledig te kunnen genieten van het leven? Niet meer in de kramp te schieten door allerlei belemmerende overtuigingen

Nadere informatie

Informatiebrochure Cursusreis 2014

Informatiebrochure Cursusreis 2014 Cursusreis 2014 DE BANGE, BLIJE, BOZE OF BEDROEFDE PATIËNT EMOTIES DE BAAS 2 Sevilla Sevilla, waar altijd de zon schijnt. Sevilla is een gemeente en de hoofdstad van de Spaanse autonome regio Andalusië,

Nadere informatie

yoga vakantie Dominio Vale do Mondego Portugal

yoga vakantie Dominio Vale do Mondego Portugal Dominio Vale do Mondego Portugal Myrna van Kemenade nodigt je uit op landgoed Dominio Vale do Mondego in de Serra da Estrela, Portugal 18 tot 25 juli 2014 yoga vakantie voor single moeders / vaders en

Nadere informatie

6 Past je werk bij je privéleven? In deze prestatie ga je laten zien dat stage en privéleven best samen kunnen gaan.

6 Past je werk bij je privéleven? In deze prestatie ga je laten zien dat stage en privéleven best samen kunnen gaan. 6 Past je werk bij je privéleven? In deze prestatie ga je laten zien dat stage en privéleven best samen kunnen gaan. Ik ben een werkende moeder. Mijn vriend helpt thuis mee. Werken? Ik heb een kind, dat

Nadere informatie

Workshop Communicatie vaardigheden

Workshop Communicatie vaardigheden Workshop Communicatie vaardigheden Communicatie vaardigheden, effectief communiceren kun je leren De manier waarop wij met elkaar communiceren is cruciaal voor een goede relatie. Je boodschap kan nog zo

Nadere informatie

Golfreis november 2016

Golfreis november 2016 Golfreis november 2016 DE NIEUWE GOLFTRIP STAAT GEPLAND. SCHRIJF JE NU IN! Als onderstaande je bekend voorkomt., dat kan kloppen! We gaan niet snel naar een eerdere bestemming terug, maar deze plek waar

Nadere informatie