Mindfulness-retreat Portugal

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Mindfulness-retreat Portugal"

Transcriptie

1 Mindfulness-retreat Portugal Ecologisch landgoed Vinha Da Manta in Portugal mei dagen rust en ruimte, leren bewuster te leven, heerlijk eten en mooie ontmoetingen in het prachtige natuurgebied Serra da Estrela in Portugal. Je wilt dolgraag een mindfulnesstraining volgen, maar ook op vakantie? Kom dan naar deze fijne mindfulness-retreat bij Vinha Da Manta. Op dit sfeervolle landgoed in Portugal laat Karin Hoens je ook dit voorjaar weer kennismaken met mindfulness. De kracht van mindfulness Mindfulness is ongekend populair. Geen wonder: het zorgt voor meer rust en energie, bewustere keuzes, acceptatie van de leuke en minder leuke dingen in je leven, meer genieten en meer zelfvertrouwen. En wie kan dat nu niet gebruiken in deze hectische maatschappij met overvolle agenda's en hoge verwachtingen? Genieten en leren Tijdens deze heerlijke week bij Vinha Da Manta leer je wat mindfulness is en hoe je het kunt toepassen in je eigen leven via mindfulnessworkshops, natuurmeditaties, (stilte)wandelingen in de omgeving en een uitdagende wandeling in de Serra Da Estrela. Natuurlijk is er volop tijd om te zwemmen in het biologische zwembad, te relaxen bij je eigen lodge en voor mooie gesprekken. Menno & Jaqueline Gastheer Menno is wijnkenner en culinair specialist en zal ons 3 keer per dag verwennen met heerlijke biologische maaltijden met lokale producten. Gastvrouw Jaqueline heeft een passie voor paarden en maakt graag een mooie tocht met je. Landgoed Vinha Da Manta Vinha Da Manta ligt vlakbij natuurpark Serra da Estrela. Je hebt hier een fenomenaal uitzicht over de vallei. Verspreid over het terrein staan 8 canvas lodges met comfortabele bedden, een buitenbadkamer en veel privacy. Hier verblijf je met twee personen. Centraal op het terrein is het heerlijke terras met lange tafels om uren te genieten van Menno's biologische maaltijden. Een stukje verderop ligt het biologisch gezuiverd zwembad van 250 m2.

2 Karin Hoens Wie ben jij? Waarom doe je wat je doet? Meestal stel ik deze vragen aan mensen. Nu kan ik niet anders dan ook wat over mezelf te vertellen. Een deel van mijn persoonlijke verhaal. Mijn glas was altijd halfleeg. Ik ging hardlopen. Heerlijk. Buiten zijn. Je hoofd leegmaken. Ik voelde me wel beter, maar het glas werd niet veel voller. Niet lang daarna begon ik met mediteren. Een belangrijk inzicht was dat mijn gedachten geen feiten zijn. Ik had altijd de verhalen in mijn hoofd geloofd, mijn overtuigingen. Jammergenoeg was dit bewustzijn niet voldoende om ze ook weg te laten gaan. Toen volgde ik de 8-weekse mindfulnesstraining. Dat glas moest voller. Ik werd echter vooral geconfronteerd met die verhalen, die overtuigingen. Ik geloofde dat ik pas echt gelukkig zou zijn als de dingen anders zouden zijn dan ze waren. Nu, na heel veel oefenen, weet ik dat het huidige moment ons leven is. Dit is het. Dit ben ik. Soms is het glas vol, soms halfleeg, soms stroomt het over. En dat is allemaal oke. Juist daardoor is het glas steeds vaker vol. Deze inzichten gun ik iedereen. Ik volgde de basisopleiding bij het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam en ging meteen verder met de vervolgopleiding. Ik las alles wat los en vast zit, ging in retraite en paste het geleerde steeds weer toe in mijn eigen leven. Inmiddels ben ik gecertificeerd mindfulnesstrainer categorie 1 en geef ik trainingen, weekenden en retreats en begeleid ik meditaties. Met deze retreat combineer ik mijn passie voor reizen en mindfulness. Het allermooiste is als ik mensen langzaam maar zeker zie veranderen. Als het ze lukt om uit een stressvolle situatie te stappen. Als ze zien hoe negatief ze over zichzelf denken en daarmee aan de slag gaan. Als ze aangeven een andere keuze te hebben gemaakt waardoor de vakantie een stuk vrolijker begon. Als ze beter voor zichzelf gaan zorgen. Iedereen haalt er weer iets anders uit. Dat is ook wat ik de deelnemers altijd meegeef: zie mindfulness als een ontdekkingsreis waarbij je vantevoren niet weet wat de uitkomst gaat worden.

3 Mindfulness-retreat programma van dag tot dag: mei Zaterdag 20 mei uur vlucht rond 21.00/21.30 aankomst bij Vinha Da Manta, drankje/snack Zondag 21 mei uur kennismaking mindfulness workshop uur relaxen, zwembad uur diner op het terras Maandag 22 mei uur mindfulness workshop uur bezoek markt Guarda Dinsdag 23 mei Relaxdag, wel gezamenlijk eten uur ontbijtbuffet uur lunch op terras Woensdag 24 mei uur mindfulness workshop met yoga uur mindfulwandeling, zwemmen, relaxen Donderdag 25 mei uur (stilte)bergwandeling door Serra de Estrela, picknick bij de rivier, natuur-meditaties terugwandelen via eeuwenoud pad Vrijdag 26 mei uur mindfulness workshop uur zwemmen bij de rivier Zaterdag 27 mei uur afsluitende workshop uur lunch op terras uur inpakken & nagenieten bij Da Manta uur vertrek vanaf Da Manta uur vlucht Je bent natuurlijk geheel vrij om al dan niet deel te nemen aan de middagactiviteiten. De bergwandeling en marktdag vinden mogelijk op een andere dag plaats.

4 Mindfulness: wat is het? Mindfulness leert je op een vriendelijke, niet-oordelende manier bewust te zijn van alle ervaringen in het hier en nu. Mooie en minder mooie momenten te accepteren. Mindfulness leert je te verbinden met jezelf. Met je hoofd, lichaam, emoties. Luisteren naar jezelf. Je komt weer in contact met wie je echt bent. Je ontdekt wat je oude verhalen zijn, je patronen, oordelen en overtuigingen. En wat impact daarvan is op je leven, op de keuzes die je maakt. Als je je bewust bent van wat er gebeurt, ontstaat de mogelijkheid om te stoppen. En als je eenmaal kunt stoppen, kun je bewust kiezen wat je gaat doen. Je laat je niet langer leiden door wat je overkomt, maar staat zelf weer aan het stuur. Eten met aandacht Dat is een hele mond vol. Toch is mindfulness niet moeilijk. Je kunt er zelfs meteen mee beginnen. Doe een dagelijkse bezigheid eens met aandacht: proef de eerste hap van je maaltijd eens heel bewust. Hoe ziet het eruit? Hoe ruikt het? Hoe voelt het in je mond? Wat proef je? Merk je het verschil nu je er bewust mee bezig bent? Dat is mindfulness! Dergelijke oefeningen zijn simpel om te doen, maar vaak wel lastig om aan te denken. Deze mindfulness-reatreat helpt je je eerste stappen te zetten bij het trainen van je bewustzijn. Mindfulness iets voor jou? De bedenker van mindfulness, John Kabat Zin, noemde de training 'Mindfulness Based Stress Reduction'. De training was oorspronkelijk bedoeld om mensen beter te leren omgaan met stress, ziekte en pijn. Uit wetenschappelijk onderzoek naar de effecten bleek dat ook niet-zieke mensen er baat bij hebben. Over het algemeen ervaren de volgende effecten: ze hebben meer rust en energie ze zijn aardiger voor zichzelf en anderen ze maken bewustere keuzes ze piekeren minder ze genieten meer van wat er nu is ze accepteren de leuke én de lastige dingen ze hebben meer zelfvertrouwen Goed om te weten is dat het onderzoek naar mindfulness zich richt op mensen die de 8-weekse training hebben gevolgd. Tijdens de retreat maakt je kennis met mindfulness, maar om de effecten blijvend te kunnen ervaren, zul je bij thuiskomst je mindfulnessbeoefening moeten voortzetten. Vandaar dat je van Karin veel tips en een usb-stick met mindfulnessmeditaties voor thuis krijgt.

5 Prijs 7 dagen/7 nachten arrangement: 1.025,00 p.p. bij verblijf met 2 personen in een lodge - verblijfskosten Vinha Da Manta/organisatie 630,- - mindfulness 395,- 955,00 p.p. als je met een groep van 4 personen komt/in een lodge verblijft - verblijfkosten Vinha Da Manta/organisatie 560,- - mindfulness 395,- Het arrangement is inclusief: 7 dagen verblijf in Vinha Da Manta vlakbij het mooie natuurgebied Serra da Estrela (laatste dag verblijf in Porto of bij Da Manta) 7 nachten in prachtige tent lodges met veel privacy. Iedere lodge heeft 4 bedden: 1 tweepersoonsbed en een stapelbed. 5 dagen mindfulnessworkshop met verschillende oefeningen, (natuur)meditaties, yoga, mini-opstellingen en verdiepende gesprekken 4 uur durende wandeling door Serra da Estrela onder begeleiding van Menno met bergmeditatie heerlijke picknick op een magische plek aan het water, zwemmen, natuurmeditatie 7 dagen 3 heerlijke maaltijden per dag, bereid met biologische producten onbeperkt koffie/thee en fruit mindfulness werkboek verschillende meditaties om thuis je mindfulness te kunnen voortzetten vrij gebruik van het biologische zwembad *met eigen vervoer Prijs is exclusief: vlucht van Nederland naar Porto (zie hieronder de kosten en vluchtinformatie vanaf Amsterdam) reis- en annuleringsverzekering vervoer van vliegveld naar Vinha Da Manta en v.v.* alcoholische drankjes tocht met paarden met Jaqueline Reservering geschiedt bij aanbetaling van 40% van het totale bedrag. 2 maanden voor aanvang dient de overige 60% betaald te worden. Op deze reis zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

6 Vluchtinformatie retour Amsterdam - Porto zaterdag 20 mei - zaterdag 27 mei Locatie en bereikbaarheid Vliegen naar Porto* met TAP, Transavia & Ryanair met de huurauto is het 2 uur rijden over goede tolsnelwegen met de bus naar Guarda duurt 3 uur Reeds geboekte vlucht (informeer gerust naar de andere mogelijkheden) Amsterdam - Porto zaterdag 20 mei* vertrek Amsterdam uur aankomst Porto uur aankomst bij Vinha Da Manta rond 21.00/21.30 uur Porto - Amsterdam zaterdag 27 mei vertrek Porto uur aankomst Amsterdam Prijs (12/4: 220,00) Vervoer vanaf vliegveld Wat betreft het vervoer van het vliegveld naar Vinha Da Manta v.v. stellen we voor om vooraf te kijken wie het leuk vindt om samen te reizen (auto delen, bus/taxi). Spannend? Ben je alleen en vind je het spannend? Dont' worry. Ik maak vooraf een besloten facebook-pagina zodat iedereen van tevoren al kan kennismaken. Ook kijken we wie welke vlucht neemt en wie een rijbewijs heeft zodat we kunnen samen reizen. Veel samen? De workshops 's morgens zou ik zeker volgen als je tenminste voor de mindfulness komt. De rest is optioneel. Dus je bent helemaal vrij om te doen wat jij wil. Dat is juist heel belangrijk in deze week. Alles mag, niks hoeft. Interesse? Als je interesse hebt, laat het me dan weten via - karinhoens@gmail.com pm me ook gerust als je het bericht op facebook/linkedin ziet Tot ziens!

Mindfulness-retreat Portugal

Mindfulness-retreat Portugal Mindfulness-retreat Portugal Ecologisch landgoed Vinha Da Manta in Portugal 20-26 mei 2016 7 dagen rust en ruimte, leren bewuster te leven, heerlijk eten en mooie ontmoetingen in het prachtige natuurgebied

Nadere informatie

Magische Mindfulnessweek Portugal

Magische Mindfulnessweek Portugal Magische Mindfulnessweek Portugal Ecologisch landgoed Vinha Da Manta in Portugal 20-26 mei 2017 7 dagen rust en ruimte, leren bewuster te leven, heerlijk eten en mooie ontmoetingen in het prachtige natuurgebied

Nadere informatie

Mindfulness-retreat Portugal

Mindfulness-retreat Portugal Mindfulness-retreat Portugal Ecologisch landgoed Vinha Da Manta in Portugal 26-31 mei 2015 6 dagen rust en ruimte, leren bewuster te leven, heerlijk eten en mooie ontmoetingen in het prachtige natuurgebied

Nadere informatie

Boost Your Mindfulness

Boost Your Mindfulness Boost Your Mindfulness Ervaar. Voel. Luister. Kijk. Accepteer. Vertraag. Geniet. Zijn. Landgoed Yogabee in Zeeland 4-6 september 2015 Voel de wind door je haar, het natte zand onder je voeten, ervaar hoe

Nadere informatie

Mindfulness-retreat Turkije

Mindfulness-retreat Turkije Mindfulness-retreat Turkije Emel Pension 10-17 oktober 2015 7 dagen rust en ruimte, leren bewuster te leven, heerlijk eten en mooie ontmoetingen in deze paradijselijke B&B op loopafstand van het strand

Nadere informatie

Tenerife: heerlijk voor een yoga vakantie. Datum

Tenerife: heerlijk voor een yoga vakantie. Datum Heerlijk, helemaal ontspannen! En eindelijk kennismaken met yoga en mindfulness Ik wil graag ECHT mijn batterij opladen, zonder man of kinderen! Zalig om even te unpluggen en met helemaal niemand rekening

Nadere informatie

Ruimte voor jezelf. Coaching met paarden op Château Montchoix 16 tot en met 23 juni 2014. Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling

Ruimte voor jezelf. Coaching met paarden op Château Montchoix 16 tot en met 23 juni 2014. Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling Château Montchoix & Caballo Consultancy Ruimte voor jezelf Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling Coaching in Frankrijk Een kasteel, bossen, paarden, zon. Ruimte en tijd voor jezelf, voor

Nadere informatie

La Fenella Proef La Dolce Vita en laat je verwennen september of 29 sept- 2 okt 2017

La Fenella Proef La Dolce Vita en laat je verwennen september of 29 sept- 2 okt 2017 Weekendretraite @ La Fenella Proef La Dolce Vita en laat je verwennen 15-18 september of 29 sept- 2 okt 2017 Weekendretraite Bestemd voor wie? De retraite is bedoeld voor professionele vrouwen. In het

Nadere informatie

Yoga Retreat at Sea. Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij!

Yoga Retreat at Sea. Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij! Yoga Retreat at Sea 16-18 november 2018 Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij! Voel je vitaal bij ROOTZ! Vitale groet,

Nadere informatie

Mindfulness training 7 dagen op 19 mei 26 mei 2012 in Javea in Spanje, wat een heerlijk idee!

Mindfulness training 7 dagen op 19 mei 26 mei 2012 in Javea in Spanje, wat een heerlijk idee! Mindfulness training 7 dagen op 19 mei 26 mei 2012 in Javea in Spanje, wat een heerlijk idee! Accommodatie uitzicht op het Montgo Natural park Praktisch mindfulness leren en toepassen, én ontspanning én

Nadere informatie

Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee!

Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee! Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee!.uitzicht vanuit de tuin naar de zee Praktisch mindfulness leren en toepassen, én ontspanning én een vakantie,

Nadere informatie

Workshop Mindful Werken in de Kraamzorg Kraamzorgcafé 10 november 2016

Workshop Mindful Werken in de Kraamzorg Kraamzorgcafé 10 november 2016 Workshop Mindful Werken in de Kraamzorg Kraamzorgcafé 10 november 2016 Willem de Groote Mindfulness- en Compassietrainer Bedrijfsfysiotherapeut Willem de Groote Bedrijfsfysiotherapeut Mindfulness- en Compassie

Nadere informatie

Workshop Mindful Werken in de Thuiszorg Thuiszorgcafé 9 november 2016

Workshop Mindful Werken in de Thuiszorg Thuiszorgcafé 9 november 2016 Workshop Mindful Werken in de Thuiszorg Thuiszorgcafé 9 november 2016 Ida Tuinhof Mindfulness- en compassietrainer Bedrijfsfysiotherapeut Programma Introductie Wat is mindfulness + achtergrond Wat is mindful

Nadere informatie

Workshop Mindful Werken in de Kraamzorg Kraamzorgcafé 18 mei 2017

Workshop Mindful Werken in de Kraamzorg Kraamzorgcafé 18 mei 2017 Workshop Mindful Werken in de Kraamzorg Kraamzorgcafé 18 mei 2017 Ida Tuinhof Mindfulness- en Compassietrainer Bedrijfsfysiotherapeut Ida Tuinhof Bedrijfsfysiotherapeut Mindfulness- en Compassie trainer

Nadere informatie

ZwangerRetreat. Voel je vitaal bij ROOTZ! 30 en 31 maart Vitale groet, Mirjam Dreijer & Monique Goemans

ZwangerRetreat. Voel je vitaal bij ROOTZ! 30 en 31 maart Vitale groet, Mirjam Dreijer & Monique Goemans ZwangerRetreat 30 en 31 maart 2019 Tijd voor jezelf! De kleine in je buik, je voorbereiden op jouw bevalling. Ontspannen en de zinnen verwennen. Gezond & biologisch eten. Vragen kunnen stellen, vol inspiratie

Nadere informatie

Yoga vakantie Malaga 5 oktober 12 oktober 2019

Yoga vakantie Malaga 5 oktober 12 oktober 2019 Yoga vakantie Malaga 5 oktober 12 oktober 2019 Het thema van deze yoga vakantie is Kom in je Element. Als je helemaal in je element bent, voel je je prettig, krachtig, lekker in je vel en op je gemak.

Nadere informatie

Mindfulness programma. Leer binnen acht weken anders om te gaan met stress, ontwikkel aandacht voor het nu en ervaar meer rust.

Mindfulness programma. Leer binnen acht weken anders om te gaan met stress, ontwikkel aandacht voor het nu en ervaar meer rust. Mindfulness programma Leer binnen acht weken anders om te gaan met stress, ontwikkel aandacht voor het nu en ervaar meer rust. Per dag schieten er duizenden, vaak stressvolle, gedachten door je hoofd.

Nadere informatie

* Meivakantie dinsdag 1 mei t/m zondag 13 mei 2018 * De maanden maart en april DIVINE LIGHT HEALING voor 35,00!!

* Meivakantie dinsdag 1 mei t/m zondag 13 mei 2018 * De maanden maart en april DIVINE LIGHT HEALING voor 35,00!! NIEUWSBRIEF nr.3 maart 2018 Overzicht maand MAART Examenyoga jongeren Zwangerschapsyoga Partnerles The Essence of Life meditatie Divine Light cursus NIEUW! Volle maan meditatie maandag 26 maart dinsdag

Nadere informatie

Coaching en Mindfulness op Sardinië

Coaching en Mindfulness op Sardinië Coaching en Mindfulness op Sardinië Za 16 september tot dinsdag 19 september 2017 Wij (Jeanne Goossens en Ilse Buijtels) hebben de ervaring dat door het creëren van ruimte en door bewust aandacht te geven

Nadere informatie

De automatische piloot

De automatische piloot Sessie 1 De automatische piloot De automatische piloot In de auto rijden we vaak kilometerslang op de automatische piloot, zonder ons er feitelijk van bewust te zijn wat we doen. Zo zijn we er een groot

Nadere informatie

Mindfulness Training. Leer binnen acht weken anders om te gaan met stress, ontwikkel aandacht voor het nu en ervaar meer rust.

Mindfulness Training. Leer binnen acht weken anders om te gaan met stress, ontwikkel aandacht voor het nu en ervaar meer rust. Mindfulness Training Leer binnen acht weken anders om te gaan met stress, ontwikkel aandacht voor het nu en ervaar meer rust. Mindfulness training Per dag schieten er duizenden, vaak stressvolle, gedachten

Nadere informatie

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 1 Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie met een

Nadere informatie

mindfulness workshop

mindfulness workshop mindfulness workshop 1 mindfulness workshop Deze workshop wordt gegeven om een indruk te krijgen wat mindfulness inhoudt. Ook kan worden gekeken in welke training de workshop als onderdeel kan worden ingezet,

Nadere informatie

Leer je aandacht te richten en je zult rust vinden.

Leer je aandacht te richten en je zult rust vinden. Leer je aandacht te richten en je zult rust vinden. Belangrijke boodschap: Het is illegaal om dit ebook te kopiëren, verkopen of verdelen! Dit ebook hoor je te krijgen van www.emotivo.nl of een andere

Nadere informatie

Feed your Body and Soul, Yogaretreat in Frankrijk

Feed your Body and Soul, Yogaretreat in Frankrijk Yogaretreat in Frankrijk! Vrijdag 20 mei t/m vrijdag 27 mei 2016 Een week lang ontspannen in de mooie streek Languedoc-Roussillon met dagelijks yoga?! Kom in mei naar onze yogaretreat in Frankrijk! Tijdens

Nadere informatie

Mindfulness. Voor wie? Mindfulness helpt je hierbij!

Mindfulness. Voor wie? Mindfulness helpt je hierbij! Mindfulness Mindfulness is het trainen van je aandacht en je geest, je krijgt inzicht hoe je geest werkt. Gedachten, oordelen en emoties zijn vaak oorzaak van emotionele, lichamelijke en geestelijke pijn.

Nadere informatie

Take a look at my life week 13

Take a look at my life week 13 Take a look at my life week 13 Dit was me wel een weekje zeg een nogal saai weekje. Met heel veel op bed liggen omdat ik ziek ben. Hoest de longen uit me lijf, ben onwijs verkouden, totaal geen energie

Nadere informatie

PITSTOP TWENTE. Met ons unieke weekendprogramma van de Pitstop kom je dichter bij je eigen stem. Je gaat antwoord vinden op vragen zoals:

PITSTOP TWENTE. Met ons unieke weekendprogramma van de Pitstop kom je dichter bij je eigen stem. Je gaat antwoord vinden op vragen zoals: PITSTOP TWENTE Nadat we er veel vraag naar kregen; nu ook de Pitstop in Twente! Ben je heel erg druk en heb je letterlijk even tijd nodig voor een Pitstop? Dat kan. Met ons unieke weekendprogramma van

Nadere informatie

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five.

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five. Oeganda Kerst 2016 Jij steekt samen met je team je handen uit de mouwen om van een dorpsschooltje in Nkokonjeru een nieuwe frisse school te maken. Samen met ouders en leraren knap je de boel op. Aan de

Nadere informatie

- 1 -

- 1 - - 1 - Hallo, ik ben Agnes Jaspers Als Coach help ik mensen door middel van Mindfulness rust en ruimte te creëren in hun leven. Dit ebook heb ik speciaal voor jou geschreven. Je vindt in dit ebook een aantal

Nadere informatie

Training: Mindfulness. 22 september 2015 NOG 1 PLEK! 23 september 2015 NOG PLEK! 1 december 2015 start extra training

Training: Mindfulness. 22 september 2015 NOG 1 PLEK! 23 september 2015 NOG PLEK! 1 december 2015 start extra training Training: Mindfulness 22 september 2015 NOG 1 PLEK! 23 september 2015 NOG PLEK! 1 december 2015 start extra training Waarom? Leven in deze hectische tijd vraagt veel van ons dat maakt dat we ons vaak uitgeput

Nadere informatie

Les1, Beperkende overtuigingen

Les1, Beperkende overtuigingen Les1, Beperkende overtuigingen Welkom! Bedankt voor het aanvragen van deze mini-cursus. Blijkbaar ben jij op zoek naar een manier om goed voor jezelf te zorgen, om het roer om te gooien. Deze cursus heb

Nadere informatie

Mindfulness, de weg naar meer geluk in uw leven

Mindfulness, de weg naar meer geluk in uw leven Cursusboek Mindfulness, de weg naar meer geluk in uw leven Mindfulness, de weg naar meer geluk in uw leven Beste cursist, De eerste stap is gezet! U gaat starten met een mindfulnesstraining van 8 lessen.

Nadere informatie

Hieronder vind je informatie over de mindfulness trainingen die starten op 23 september en 1 december 2015!

Hieronder vind je informatie over de mindfulness trainingen die starten op 23 september en 1 december 2015! Agenda 2015 SEPTEMBER 22 september Start training: Mindfulness VOL! 23 september Start training: Mindfulness NOG 2 PLAATSEN! DECEMBER 1 december start extra training: Mindfulness In de onderstaande pagina

Nadere informatie

THE HAPPY YOGI RETREAT IBIZA 21 SEPTEMBER TEM 28 SEPTEMBER 2019

THE HAPPY YOGI RETREAT IBIZA 21 SEPTEMBER TEM 28 SEPTEMBER 2019 THE HAPPY YOGI RETREAT IBIZA 21 SEPTEMBER TEM 28 SEPTEMBER 2019 Kom gedurende dit geheel verzorgde Yoga Retreat helemaal tot jezelf op het magische eiland Ibiza met haar bijzondere energie en mooie stranden

Nadere informatie

Geestelijke verzorging & Ethiek. Mediteren bij ziekte.

Geestelijke verzorging & Ethiek. Mediteren bij ziekte. Geestelijke verzorging & Ethiek Mediteren bij ziekte www.catharinaziekenhuis.nl Patiëntenvoorlichting: patienten.voorlichting@catharinaziekenhuis.nl GVE001 / Mediteren bij ziekte / 18-01-2019 2 Mediteren

Nadere informatie

Het landschap van stress

Het landschap van stress Sessie 4 Het landschap van stress Omgaan met moeilijkheden Moeilijke dingen vormen een deel van het leven. Daar hebben we niets over te zeggen. Situaties die je als onaangenaam ervaart, kunnen zorgen voor

Nadere informatie

Ontdek het Israël van toen en nu.

Ontdek het Israël van toen en nu. 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 8-daagse mannenreis: Stappen in Jeruzalem 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 T E L I S R A E LT R AV E L. N L Met elkaar maken we de thema reis: Stappen in Jeruzalem. In de Graftuin

Nadere informatie

Passie voor Italië? En erg gecharmeerd van de Italiaanse keuken en wijnen? Dan is deze gastronomische verwen-tour waarschijnlijk iets voor u.

Passie voor Italië? En erg gecharmeerd van de Italiaanse keuken en wijnen? Dan is deze gastronomische verwen-tour waarschijnlijk iets voor u. Foodietour i vini Passie voor Italië? En erg gecharmeerd van de Italiaanse keuken en wijnen? Dan is deze gastronomische verwen-tour waarschijnlijk iets voor u. Een ontdekkingsreis naar de top-wijnen in

Nadere informatie

Workshop Communicatievaardigheden

Workshop Communicatievaardigheden Workshop Communicatievaardigheden Workshop Communicatievaardigheden, een belangrijk middel om je doel te bereiken Effectief communiceren kun je leren. Gelukkig maar, alle relaties staan of vallen met goede

Nadere informatie

EEN WEEK OM TOT JEZELF TE KOMEN AAN DE VOET VAN DE SPAANSE PYRENEEËN. Thema: In vertrouwen Zijn

EEN WEEK OM TOT JEZELF TE KOMEN AAN DE VOET VAN DE SPAANSE PYRENEEËN. Thema: In vertrouwen Zijn EEN WEEK OM TOT JEZELF TE KOMEN AAN DE VOET VAN DE SPAANSE PYRENEEËN Thema: In vertrouwen Zijn Yoga, meditatie, beeldend werken, stilte, de schoonheid van de natuur, samen zijn of alleen, in rust en met

Nadere informatie

Bezinning & Bezieling

Bezinning & Bezieling Bezinning & Bezieling + Even op adem komen.. Stel je eens voor hoe zou het zijn om volledig te kunnen genieten van het leven? Niet meer in de kramp te schieten door allerlei belemmerende overtuigingen

Nadere informatie

sahasrara Liefde voor Jezelf VROUWENWEEK 2016 Sierra de la Nieves, Monda, Andalusië, Spanje 26 september - 2 oktober 2016

sahasrara Liefde voor Jezelf VROUWENWEEK 2016 Sierra de la Nieves, Monda, Andalusië, Spanje 26 september - 2 oktober 2016 Liefde voor Jezelf VROUWENWEEK 2016 Sierra de la Nieves, Monda, Andalusië, Spanje 26 september - 2 oktober 2016 sahasrara liefde, zachtheid, verbinding en relaxen Vrouwenweek Liefde voor jezelf in het

Nadere informatie

but you can learn how to surf. JON KABAT-ZINN

but you can learn how to surf. JON KABAT-ZINN Inhouds opgave Wat is Mindfulness? 6 Jon Kabat-Zinn 8 6 manieren om mindful te zijn 9 Minder en meer 14 Wetenschappelijk onderzoek 16 Maak de balans op 17 Zingeving is key 18 Zingeving voor jou 20 Opruimlijstje

Nadere informatie

Hooggevoeligheid & Energie. Zomerweekend op de Veluwe door Henk Janssen, Selma Weideman en Alex Ruijter

Hooggevoeligheid & Energie. Zomerweekend op de Veluwe door Henk Janssen, Selma Weideman en Alex Ruijter Hooggevoeligheid & Energie Zomerweekend op de Veluwe door Henk Janssen, Selma Weideman en Alex Ruijter Thema s: Herkennen van & omgaan met (Hoog)gevoeligheid en spiritualiteit. Energetisch reinigen en

Nadere informatie

** korting per aangebrachte cursist. CREATIEVE / WELLNESS VAKANTIE WEKEN VAN ARTFRIENDS 31 juli t/m 7 augustus 2010 7 t/m 14 augustus 2010

** korting per aangebrachte cursist. CREATIEVE / WELLNESS VAKANTIE WEKEN VAN ARTFRIENDS 31 juli t/m 7 augustus 2010 7 t/m 14 augustus 2010 Individuele en groeps deelname korting per aangebrachte cursist Gratis workshopdeelname: Creëer je eigen groep Voor een aantal cursussen en workshops kun je je individueel inschrijven. Voor die cursussen

Nadere informatie

Bijvangst: je laadt je accu op en komt uitgerust, gebruind en vol energie weer terug je legt waardevolle contacten voor de toekomst

Bijvangst: je laadt je accu op en komt uitgerust, gebruind en vol energie weer terug je legt waardevolle contacten voor de toekomst Spanjereis: Creativiteit als Hulpbron In de prachtig wilde omgeving van het Montsant gebergte in Catalonië ga je spelen, oefenen en experimenteren met creatieve en beeldende technieken en materialen. Je

Nadere informatie

Tourtocht klassieke motoren Andalucía, Spanje 7 dagen/6 nachten. Verblijf in B & B Andalusian Summer

Tourtocht klassieke motoren Andalucía, Spanje 7 dagen/6 nachten. Verblijf in B & B Andalusian Summer Tourtocht klassieke motoren Andalucía, Spanje 7 dagen/6 nachten Verblijf in B & B Andalusian Summer De gezellige en sfeervolle Bed & Breakfast ligt in het groene hart van de regio Axarquia, net buiten

Nadere informatie

Blijvend belang training, 49 respondenten

Blijvend belang training, 49 respondenten Evaluatie mindfulnesstrainingen, respondenten Blijvend belang training, respondenten Ja Weet niet Wat heb je geleerd in de training? Wat geleerd van training? Tot mezelf komen Problemen niet uit de weg

Nadere informatie

JEAN-LOUIS & SYLVIE KOP

JEAN-LOUIS & SYLVIE KOP JEAN-LOUIS & SYLVIE KOP 06 52794061 INFO@KOPCOMMUNICATIE.NL Persoonlijke ontwikkeling. Teambuilding. Hei-sessies. Daar neem je de tijd voor; dat doe je op comfortabele plek. Wij voegen daar een extra dimensie

Nadere informatie

Minicursus Rust creëren

Minicursus Rust creëren Minicursus Rust creëren Bedankt voor je inschrijving! Met deze minicursus geef ik je een inkijkje in mijn werkwijze en leer ik je een aantal stappen om rust te creëren. Door in mijn privéleven bewuste

Nadere informatie

zing, zing, zing mee, zing mee, zing M E D I T E R R A N E E!

zing, zing, zing mee, zing mee, zing M E D I T E R R A N E E! zing, zing, zing mee, zing mee, zing M E D I T E R R A N E E! z i n i n z i n g e n i n h e t z o n n i g e z u i d - I t a l i ë? Wat? : een week koorzang o.l.v. Harry de Beer ( www.harrydebeer.nl Wanneer?

Nadere informatie

Zwanenhofzorg Respijtarrangementen 2014 voor mantelzorgers Thuiskomen Authentiek Huis met een ziel Zorg en aandacht Passie, inspiratie en eenvoud

Zwanenhofzorg Respijtarrangementen 2014 voor mantelzorgers Thuiskomen Authentiek Huis met een ziel Zorg en aandacht Passie, inspiratie en eenvoud Zwanenhofzorg Respijtarrangementen 2014 voor mantelzorgers Thuiskomen Huis met een ziel Zorg en aandacht Passie, inspiratie en eenvoud Authentiek Reactie van een gast In weinig tijd heb ik zo veel geleerd

Nadere informatie

Gelukskoffercoaching. Ik kan in drie woorden vertellen wat ik geleerd heb: I love me. Wael, 11 jaar. Gelukkig zijn kun je leren!

Gelukskoffercoaching. Ik kan in drie woorden vertellen wat ik geleerd heb: I love me. Wael, 11 jaar. Gelukkig zijn kun je leren! Gelukkig zijn kun je leren! Gelukskoffercoaching Missie GELUKKIG ZIJN KUN JE LEREN Gelukskoffercoaching wil kinderen op jonge leeftijd positief ondersteunen in hun individuele emotionele ontwikkeling.

Nadere informatie

Anders leren omgaan met ziekte en pijn. Mindfulness-training voor patiënten

Anders leren omgaan met ziekte en pijn. Mindfulness-training voor patiënten Anders leren omgaan met ziekte en pijn Mindfulness-training voor patiënten Soms wordt iemands leven overheerst door problemen die een ernstige of chronische ziekte met zich mee kan brengen. U kunt bijvoorbeeld

Nadere informatie

Mindfulness Mindfulness is een vorm van meditatie en een levenshouding die zich kenmerkt door acceptatie van onvermijdelijke negatieve en positieve

Mindfulness Mindfulness is een vorm van meditatie en een levenshouding die zich kenmerkt door acceptatie van onvermijdelijke negatieve en positieve Mindfulness Mindfulness is een vorm van meditatie en een levenshouding die zich kenmerkt door acceptatie van onvermijdelijke negatieve en positieve ervaringen, oftewel: aanvaarding. Door aanvaarding leer

Nadere informatie

Mindfulness voor kinderen Introductie

Mindfulness voor kinderen Introductie Mindfulness voor kinderen Introductie Mindfulness voor kinderen - Introductie Mindfulness algemeen Wat? Geschiedenis Waarom? Hoe? Mindfulness kinderen Mindfulness voor kinderen Mindful Kids training Mindful

Nadere informatie

DE CAMMINO OP WEG NAAR JE BESTEMMING. Bezinning in Umbrië.

DE CAMMINO OP WEG NAAR JE BESTEMMING. Bezinning in Umbrië. DE CAMMINO OP WEG NAAR JE BESTEMMING Bezinning in Umbrië De Cammino is een wandeltocht van zes dagen in een ongerepte vallei de Valnerina in Umbrië. De reis is een metafoor voor jouw levensweg en nodigt

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko Valies-Uniek 2 Yogarondreis Marokko Zaterdag 19 november Zaterdag 26 november 2016 8 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 Om 17h40 komen we aan

Nadere informatie

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Voor u ligt de nieuwe folder van ons hotel voor 2016. Hotel Eureka ligt in het Montferland, een bosrijke omgeving met volop fiets- en wandelmogelijkheden,

Nadere informatie

Werkboek. Online 3 maanden Traject. transformeer het samenleven met je hond

Werkboek. Online 3 maanden Traject. transformeer het samenleven met je hond Werkboek Online 3 maanden Traject transformeer het samenleven met je hond Laat conditionering weer plaats maken voor beleving, echte aandacht en een diepe verbinding Welkom bij het online 3 maanden traject

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko 2 Yogarondreis Marokko Zaterdag 4 november Zondag 12 november 2017 9 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 4 november Om 17h40 komen we aan in

Nadere informatie

Mindfulness (in de spoedzorg) Jeanine Nieuwenhuis

Mindfulness (in de spoedzorg) Jeanine Nieuwenhuis Mindfulness (in de spoedzorg) Jeanine Nieuwenhuis Disclosure belangen spreker (potentiële) belangenverstrengeling Voor bijeenkomst mogelijk relevante relaties met bedrijven Sponsoring of onderzoeksgeld

Nadere informatie

Keuzestress of ontspannen kiezen

Keuzestress of ontspannen kiezen Keuzestress of ontspannen kiezen Wat leuk dat je mijn weggever hebt aangevraagd. Ik vertrouw erop dat het je inzicht geeft! Veel plezier met lezen of kijken. Want de ene persoon leest liever en de ander

Nadere informatie

Succesvol in Balans, Voltastraat 29-5, 6902 PT Zevenaar Tel: ,

Succesvol in Balans, Voltastraat 29-5, 6902 PT Zevenaar Tel: , Een leven vol geluk en balans Stress, piekeren... het vreet energie Neem je geluk NU in eigen hand Balans lijkt lastiger dan ooit Ø 69% van de vrouwen heeft moeite om alle ballen in de lucht te houden

Nadere informatie

NASCHOLINGSREIS BARCELONA 2016

NASCHOLINGSREIS BARCELONA 2016 NASCHOLINGSREIS BARCELONA 2016 26 mei 29 mei Fundamentele kennis en praktische vaardigheid in het chirurgische aspect van de implantologie. Na het succes van de nascholingsreis naar Madrid in 2015 organiseert

Nadere informatie

Bezinning & Bezieling

Bezinning & Bezieling Bezinning & Bezieling + Even op adem komen.. Stel je eens voor hoe zou het zijn om volledig te kunnen genieten van het leven? Niet meer in de kramp te schieten door allerlei belemmerende overtuigingen

Nadere informatie

vrijdag 22 april 2011 tot dinsdag 26 april 2011

vrijdag 22 april 2011 tot dinsdag 26 april 2011 vrijdag 22 april 2011 tot dinsdag 26 april 2011 1x toegang tot het Sprookjeshof Zuidlaren. Sprookjesachtig genieten met het hele gezin.!!! 60,50 *P.P. Op basis van 4 personen Het maakt helemaal niks meer

Nadere informatie

Gelukskoffercoaching ,-./-/ &1"-*((&2"+-- %"&'"##"+-*0'-1/-3"#""&2-- 4"56-.-#(%"-7"89-:0"#;-<<-=00& Gelukkig zijn kun je leren!

Gelukskoffercoaching ,-./-/ &1-*((&2+-- %&'##+-*0'-1/-3#&2-- 456-.-#(%-789-:0#;-<<-=00& Gelukkig zijn kun je leren! Gelukkig zijn kun je leren! Gelukskoffercoaching Missie GELUKKIG ZIJN KUN JE LEREN Gelukskoffercoaching wil kinderen op jonge leeftijd positief ondersteunen in hun individuele emotionele ontwikkeling.

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko 2 Yogarondreis Marokko Zondag 5 november Zondag 12 november 2017 8 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 Om 17h40 op 5 november komen we aan in

Nadere informatie

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 De Yogareis is van vrijdag t/m zaterdag. Het programma ziet er als volgt uit: Dag 1 - Vrijdag Aankomst Kathmandu. Transfer naar Boudha little Tibet Shambaling

Nadere informatie

At the train station. Treinstation. Situation 1. Begroet de persoon. Koop een enkele reis naar London.

At the train station. Treinstation. Situation 1. Begroet de persoon. Koop een enkele reis naar London. Treinstation At the train station Situation 1 Begroet de persoon. Koop een enkele reis naar London. Vraag hoe laat en van welk perron de eerst volgende trein vertrekt. Vraag hoe lang de reis ongeveer zal

Nadere informatie

Italië week 2 vanaf

Italië week 2 vanaf !1 Italië week 2 vanaf 25-06-2015 Donderdag 25 Juni Het was het laatste nachtje op camping San Procolo. Wij trekken verder met de camper. We zien elkaar nog even in Porto San Giorgio op de markt. We drinken

Nadere informatie

Brochure met de arrangementen van MEC Roosendaal

Brochure met de arrangementen van MEC Roosendaal Brochure met de arrangementen van MEC Roosendaal MEC Roosendaal Coördinatoren: Maggy van den Aker en Michèle Knippenberg info@mecroosendaal.nl 1/10 INLEIDING MEC Roosendaal is een plek voor heel veel mogelijkheden.

Nadere informatie

Programma BMW Arctic Driving Zweden 2010

Programma BMW Arctic Driving Zweden 2010 Programma BMW Arctic Driving Zweden 2010 Aankomst dag (1): 09:20 Vertrek vanaf Amsterdam Schiphol naar Oslo. KL1143 Vertrek Schiphol: 10:20. Aankomst Oslo: 12:10. 11:40 Aankomst Oslo. Transfer van Oslo

Nadere informatie

4 Praktische tips. voor meer gezondheid en geluk. Voel je beter en ervaar minder stress BEWUST ACHTERHOEK.

4 Praktische tips. voor meer gezondheid en geluk. Voel je beter en ervaar minder stress BEWUST ACHTERHOEK. 4 Praktische tips voor meer gezondheid en geluk Voel je beter en ervaar minder stress 1 Hoe is het met jouw gezondheid? En nog een belangrijke vraag: ben je tevreden en misschien zelfs gelukkig? Iedereen

Nadere informatie

HO, HO, HO. FEESTDAGEN BIJ BLEYENBERG!

HO, HO, HO. FEESTDAGEN BIJ BLEYENBERG! HO, HO, HO. FEESTDAGEN BIJ BLEYENBERG! It s the most wonderful time of the year! En zeker bij Bleyenberg. Speciaal voor jou hebben wij verschillende arrangementen samengesteld deze feestdagen. December.

Nadere informatie

Plannings- en kostenschema Artfriends creatieve cursussen, workshops en vakanties * Individuele en groeps deelname

Plannings- en kostenschema Artfriends creatieve cursussen, workshops en vakanties * Individuele en groeps deelname Plannings- en kostenschema Artfriends creatieve cursussen, workshops en vakanties Individuele en groeps deelname korting per aangebrachte cursist Gratis workshopdeelname: Creëer je eigen groep Voor een

Nadere informatie

Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching. Jaargang 2: Nieuwsbrief 3 (oktober 2013) Hallo allemaal,

Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching. Jaargang 2: Nieuwsbrief 3 (oktober 2013) Hallo allemaal, Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching Jaargang 2: Nieuwsbrief 3 (oktober 2013) Hallo allemaal, Veel te laat krijgen jullie deze nieuwsbrief. Ik had hem al veel eerder willen maken/versturen, maar ik

Nadere informatie

In 5 stappen naar meer vrijheid én verbinding in je relatie

In 5 stappen naar meer vrijheid én verbinding in je relatie In 5 stappen naar meer vrijheid én verbinding in je relatie Hallo! Je houdt van je partner. Jullie zijn al geruime tijd samen en hebben misschien samen kinderen. Jullie leiden een druk bestaan en tijd

Nadere informatie

7 TIPS VOOR EEN BETER LEVEN

7 TIPS VOOR EEN BETER LEVEN 7 TIPS VOOR EEN BETER LEVEN Met deze tips wil ik je kennis laten maken met mijn werk en een heel bijzondere dienst die ik aanbied, namelijk: De Helende Reis De Helende Reis is een uiterst krachtige manier

Nadere informatie

Jaargang 4: nummer 3 13 oktober 2017

Jaargang 4: nummer 3 13 oktober 2017 Jaargang 4: nummer 3 13 oktober 2017 Nieuws rondom & vanuit de Hummelingschool. Agenda: Van Petra Even voorstellen Uit groep Parro app Contact leerkracht Kinderboekenweek Studiedag Schoolreisje Whatshappy

Nadere informatie

Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES

Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES 1 WIE GAAN ER MEE Er gaan jongeren en begeleiders mee van t Volbert en daarnaast van 3 andere groepen uit andere landen. Alle begeleiders zijn er voor alle jongeren. Je

Nadere informatie

Mindful Coachen Amsterdam tweejarige opleiding

Mindful Coachen Amsterdam tweejarige opleiding Mindful Coachen Amsterdam Academie voor Open Bewustzijn Wil je minder gehaast je werk doen en meer aandacht hebben voor mensen? Wil je weten hoe je stress bij jezelf en anderen kunt herkennen en verminderen?

Nadere informatie

Jaarplanning Trefwoorden: Mind-Walk, wandelen, natuur, mindfulness, meditatie

Jaarplanning Trefwoorden: Mind-Walk, wandelen, natuur, mindfulness, meditatie Jaarplanning 2019 Februari Mind-Walk Valentijn: With Love to Yourself Startpunt: Praktijk-Coach Marianne, Bikkelen 2a, 6658 AS, Beneden-Leeuwen Datum: 17 februari 2019 (Opgeven voor 15 februari 2019) Tijd:

Nadere informatie

LinkedIn-updates in-company

LinkedIn-updates in-company LinkedIn-updates in-company Opdracht In dit document vind je zes verschillende LinkedIn-updates. Geef bij iedere update aan of dit een update is die bij je past. Dus zou je dit type update ook kunnen plaatsen?

Nadere informatie

Startdatum:... Gewicht:... BMI:... Streefgewicht:... Motivatie:

Startdatum:... Gewicht:... BMI:... Streefgewicht:... Motivatie: Startdatum:... Gewicht:... BMI:... Streefgewicht:... Motivatie:.................. Gezond afvallen betekent een verandering in je levensstijl, want blijvend afvallen bereik je niet met een crashdieet. Zo

Nadere informatie

Persoonlijk én succesvol bloggen vanuit jouw passie

Persoonlijk én succesvol bloggen vanuit jouw passie Leer authentiek bloggen en trek meer klanten aan Persoonlijk én succesvol bloggen vanuit jouw passie Persoonlijk én succesvol bloggen vanuit jouw passie Backhuijs Communicatie 1 Les 2: Onderwerpen Les

Nadere informatie

** korting per aangebrachte cursist

** korting per aangebrachte cursist Individuele en groeps deelname Voor een aantal cursussen en workshops kun je je individueel inschrijven. Voor die cursussen en workshops is een planning of de dagen van de week waarop de cursus/workshop

Nadere informatie

Surfreis Praia da Galé

Surfreis Praia da Galé Surfreis Praia da Galé Voor 18-25 personen van 09-10 2016 15/10 2016 06-04-2016 Samengesteld door: Hans van Mourik & Olmo van Beurden SurfaWhile Beste heer/mevrouw, Bedankt voor uw aanvraag voor een surfreis

Nadere informatie

Mindfulness omgaan met wat er is workshop Parkinson café

Mindfulness omgaan met wat er is workshop Parkinson café Mindfulness omgaan met wat er is workshop Parkinson café Yvonne Kuijsters Kennismaken met mindfulness Wat is mindfulness Wat brengt het mij, wat heb ik eraan? Aandacht Aandacht is een vorm van oplettendheid.

Nadere informatie

8-weken training. Mindfulness. Sessie 1: De automatische piloot

8-weken training. Mindfulness. Sessie 1: De automatische piloot 8-weken training Mindfulness Sessie 1: De automatische piloot Vrede Vrede kan alleen in dit moment bestaan. Je kunt wel steeds zeggen: Wacht tot ik dit af heb, daarna ben ik vrij om in vrede te leven.

Nadere informatie

We DOP. School. school voor intuïtieve ontwikkeling

We DOP. School. school voor intuïtieve ontwikkeling We DOP School school voor intuïtieve ontwikkeling We DOP School school voor intuïtieve ontwikkeling Trainingsprogramma We DOP School Wat leuk dat ik jou mag verwelkomen! Ik ben Eefje de Wind, 31 jaar jong

Nadere informatie

Sneeuw & IJsrijden Oostenrijk 2018

Sneeuw & IJsrijden Oostenrijk 2018 Sneeuw en IJsrijden Een unieke rijvaardigheidstraining in Oostenrijk. Volledig verzorgde reis inclusief voor groepen van 16 personen. Sneeuw & IJsrijden Oostenrijk 2018 Over Adventure King Buiten is onze

Nadere informatie

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA INSPIRATIEREIS 2017/2018 12 DAGEN TANZANIA 1 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld, en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie ontvangen

Nadere informatie

TRAININGEN & WORKSHOPS

TRAININGEN & WORKSHOPS Een creatieve start van het nieuwe seizoen Deze herfst staat in het teken van creativiteit bij het ZRCN. Zo kun je toneelspelen bij Trias en zijn wij benieuwd naar jouw ervaringsverhalen. Wil je liever

Nadere informatie

Een definitie van mindfulness

Een definitie van mindfulness Sessie 1 handout 1 Een definitie van mindfulness M indful ness houdt in dat je aandacht geeft op een speciale manier: doelbewust, op het moment zelf en niet oordelend aan dingen zoals ze zijn. Williams,

Nadere informatie

Dankbaarheid Dagboek. Succesvol in Balans. Dankbaarheid dagboek

Dankbaarheid Dagboek. Succesvol in Balans. Dankbaarheid dagboek Dankbaarheid Dagboek Succesvol in Balans Dankbaarheid dagboek Lieve creator van jouw leven, Dankbaarheid is super belangrijk voor geluk in jouw leven. Wie dankbaar is zal nog meer krijgen, en het zal overvloedig

Nadere informatie

6 Past je werk bij je privéleven? In deze prestatie ga je laten zien dat stage en privéleven best samen kunnen gaan.

6 Past je werk bij je privéleven? In deze prestatie ga je laten zien dat stage en privéleven best samen kunnen gaan. 6 Past je werk bij je privéleven? In deze prestatie ga je laten zien dat stage en privéleven best samen kunnen gaan. Ik ben een werkende moeder. Mijn vriend helpt thuis mee. Werken? Ik heb een kind, dat

Nadere informatie

Mindful Coachen Rotterdam tweejarige opleiding

Mindful Coachen Rotterdam tweejarige opleiding Academie voor Open Bewustzijn Wil je minder gehaast je werk doen en meer aandacht hebben voor mensen? Wil je weten hoe je stress bij jezelf en anderen kunt herkennen en verminderen? Wil je mindfulness

Nadere informatie