Maandag 1 mei is er geen vergadering!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Maandag 1 mei is er geen vergadering!"

Transcriptie

1 Beste clubleden, We zijn opnieuw op het einde gekomen van ons 61ste werkjaar. Een jaar waar we heel wat nieuwe leden mochten verwelkomen waar we genoten van hun mooi werk. Het hoogtepunt van dit werkjaar is onze fototentoonstelling welke doorgaat gedurende het Pinksterweekend van zaterdag 3 tot en met maandag 5 juni. De maand mei zal uiteraard grotendeels in het teken staan van de voorbereiding van onze tentoonstelling. Het drukwerk, zoals affiches en de catalogus worden in de maand mei op punt gezet. Voor de leden die hun titels van foto's voor de tentoonstelling dienen over te maken vragen wij dit te doen binnen de gevraagde periode, zodat alles op tijd wordt afgewerkt. Maandag 1 mei is er geen vergadering! Maandag 15 mei -Woordje van de voorzitter. -Affiches ter beschikking in de fotoclub. Zal deze ook online doorsturen naar de leden. -Best of West; inzenden tegen 15 juni voor de leden die hieraan willen deelnemen.(zie info in een eerder programma toegestuurd) -Permanentie: definitieve regeling voor aanwezigheid in de tentoonstelling. -Project rouwkaartjes-meer info over dit project verder in het programma. -Resultaat Photo Awards, indien reeds gekend. -Meenemen van fotokaders en demo over inkaderen en plaatsing ophanghaakjes. Gelieve een doos, of box mee te brengen voor de kaders. -Info tentoonstelling: afspraken voor ophangen foto's ea... -Eigen werk. Maandag 29 mei -Woordje van de voorzitter. -Inleveren foto's voor Best of West (max 10 beelden) te verdelen over de vier thema's enkel voor CvB leden (federale kaart) gratis. (zie info verder in het programma) -Inkaderen van foto's, praktische informatie, naamkaartjes voor leden die permanentie doen, juist zetten ophanghaakjes ea... -Vrij werk.

2 Vrijdag 2 juni: Vanaf 19 u ophangen van foto's voor tentoonstelling. Gelieve met zoveel mogelijk aanwezig te zijn voor het ophangen van de foto's. Ophangstaafjes en naamkaartjes voor in de kaders zullen aanwezig zijn. Praktische zaken: starten beamer-ophangen spandoek tentoonstelling aan pui. Klaarzetten zaal.- fotoboeken-stoelen-tafels e.d. Zaterdag tot en met maandag tentoonstelling. Maandag 5 juni: na 18 u afbreken tentoonstelling-kaders worden terug naar fotoclub gebracht. Tracht zoveel mogelijk aanwezig te zijn. Maandag 12 juni. -Woordje van de voorzitter. -Evaluatie tentoonstelling. -Project rouwkaartjes. Zie info verder in het programma. -Clubwedstrijd mens-dier. Resultaat indien reeds gekend. -Vrij werk op stick of op papier. Maandag 26 juni. -Woordje van de voorzitter. -Project rouwkaartjes: selectie van beelden. -Laatste werkvergadering. -We starten opnieuw op maandag 4 september.

3 CvB Photo Awards 2017 De volgende inzending herfts wedstrijd met thema Licht sluit op 1 oktober. Foto's op papier (4 zwart-wit foto's of 4 kleurenfoto's of een mix van 4 foto's per reeks en per auteur.) Geprojecteerde digitale beelden idem. Afmetingen van de beelden: 1080 (opstaande of verticale zijde) x 1920 aan 300 dpi. Kaders rond de digitale beelden zijn niet toegelaten! Bestandsnaam: lidnummer(punt)clubnummer(punt)titel(punt)jpg. vb de weg kwijt.jpg Enkel leden met een CvB kaart en lidnummer kunnen hieraan deelnemen. De diverse wedstrijden en projecten toegelicht. WVFD-thema mens en puur natuur -Dit is geen wedstrijd! Enkel een geschreven beoordeling over de ingestuurde digitale beelden. -10 foto's: 1080 hoogste of verticale zijde aan 300 dpi. -Bestandsnaam: begin letters voor-en familienaam + volgnummer (geen titel!) De titel op een afzonderlijke nota meesturen. -Inzending sluit op 16 mei. (mens) -Inzending puur natuur sluit op 2 september! -Beelden kunnen aangeleverd worden via WeTransfer of op stick aan mij bezorgd. -Deelname gratis. Project Best of West -4 thema's:-architectuur en interieur. (A) -geposeerd en portret (B) -schaduwen (C) -digital art(d) -Er mogen max. 10 digitale beelden ingestuurd worden te verdelen over de 4 thema's. -Bestandsnaam: familienaam (voluit) streepje, voornaam, streepje, letter thema, streepje, volgnummer, streepje, titel. (tyteca-ludo-a-01-polderzicht) -Resolutie: zo groot mogelijk-minimaal 3240 x 2160 aan 300 dpi.(groter mag) -Deelname: CvB leden gratis, andere 2 per beeld. -Beelden toesturen via WeTransfer of op stick naar mij. -Inzenden tegen 15 juni.

4 Project rouwkaartjes. -Digitale beelden die het levenseinde illustreren. (sfeer beelden allerhande) -Ook worden beelden gevraagd waar stenen, keien, schelpen ea... op staan. -Ook beelden van de seizoenen en bloemen mogen bezorgd worden -Aantal vrije keuze. -Bestandsnaam: familie naam + voornaam + volgnummer. (tyteca ludo 01) -Resolutie: daar de beelden afgedrukt dienen te worden op kaartjes is een resolutie van min 3000x2000 pix. (6mb) aan 300 dpi aangewezen. (dus geen 1080 opstaande/verticale zijde!) -Beelden kunnen mij toegestuurd worden via WeTransfer op op stick aangeleverd, en dit liefst tegen eind juni. De beelden zullen verwerkt worden in kaartjes, dit naar aanleiding van de week van de palliatieve zorg van 9 tot 15 oktober. Fotowedstrijd Herbergen in de Westhoek (inzenden verlengt tot 15 mei!) -Deelname met 3 digitale beelden is toegestaan. -Welke herbergen: zie bij activiteiten Mout-en brouwhuis Alveringem) website. -Bestandsnaam: vb. 1_Westvleteren_de paters_ (dus volgnummer-underscore,locatie, underscore, naam herberg, underscore, datum opname) -Geen specifieke resolutie vermeld: liefst niet te klein daar er foto's dienen afgemaakt te worden van de winnende beelden. (vanaf 3000x2000 is voldoende of mag hoger) aan 300 dpi. -Beelden toesturen naar voorzitter@desnoek.be -Vermelding bij verzending: Mout-en Brouwhuis de Snoek-Fotowedstrijd-Fototentoonstelling Tevens vermelding van uw naam, adres, telefoonnummer en mailadres. -1ste prijs 500 euro, 2de en 3de prijs in natura. -Prijsuitreiking op 7 oktober. -Alle info te vinden op de site van het Mout-& Brouwhuis bij hun activiteiten. -Deelname is gratis. Project Sint-Vincentius Veurne. -Foto's van diverse activiteiten, evenementen in Veurne: ook landschappen zijn welkom. -Er mogen 3 foto's per maand opgestuurd worden tot juni.(in totaal 18 foto's) De inzending is gestart in januari. (6 maanden) -De wedstrijd loopt tot 30 juni. -Bestandsnaam: vb. Veurne 2016-maand en dag (indien deze laatste nog gekend zijn) -Resolutie: niets specifieks vermeld: maar voldoende voor achteraf een foto te printen. (dus vanaf 3000 x 2000 aan 300 dpi) -De beelden mogen naar mij toegestuurd worden via WeTransfer of op stick die ik zal doorsturen naar de organisatie. -Meer info over dit project op de site: Sint-Vincentius Veurne.(wedstrijd) -Deelname is gratis.

5 Fotoproject Sociaal, een getuigenis. -Diverse sociale thema's (zie info op de site van het WVFD-CvB- -Er mogen 4 foto's per sociaal thema ingestuurd worden. -Er zijn 15 thema's. -Bestand: 1080 opstaande/verticale zijde aan 300 dpi. -Kleine prijzen voor de geselecteerde beelden; -Via de website kan je het project sociale fotografie volgen. -Deelname gratis voor CvB leden, andere betalen 4 euro per sociaal thema! -Inzenden tegen 5 augustus. Elk lid is volledig vrij om aan deze wedstrijden deel te nemen. Clubwedstrijd Het thema voor de volgende clubwedstrijd is MUZIEK. Denk niet alleen aan fanfares, taptoes, orkesten, of allerhande optredens, wees creatief in uw keuze. De beelden dienen tegen eind april 2018 te worden ingediend; dus nog ruim de tijd om uw visie op muziek in al zijn facetten in beelden om te zetten. Muziek in al zijn vormen.

6 Affiche voor tentoonstelling 2017 Het ontwerp van Freddy Candaele werd gekozen als affiche voor de tentoonstelling. Ook de catalogus werd gekozen als het beste ontwerp. Hierbij de beide affiches. Met onze dank aan Freddy voor het mooie ontwerp. Onderaan de affiche is de witte zone voor de sponsors hier weggelaten. Zal pas op de definitieve affiche komen als de sponsors gekend zijn. Ontwerp Freddy Candaele. Project rouwkaartjes De werkgroep van Ter Linden die het initiatief palliatieve zorg uitwerkt waren heel tevreden over de diverse beelden die reeds werden voorgesteld. Ik heb deze op thumbnails gezet en voorgesteld aan de werkgroep. Graag hadden zij ook wat foto's van bloemen, stenen, en de seizoenen gehad. Als je dus dergelijke beelden hebt mag je ze steeds naar mij doorsturen. Liefst in de oorspronkelijke resolutie.

7 Fotouitstap in mei of juni. We plannen opnieuw een lente uitstap op een zaterdag of zondag in mei of juni. Er werden al enkele bestemmingen naar voor geschoven; zoals Brussel of Duinkerke. In het weekend kan je met de bus die vertrekt aan het station in Adinkerke gratis, om de 15 minuten naar Duinkerke rijden. Tevens zijn we gecontacteerd door Lorenzo Vandekerckhove die een vraag stelde of we niet enkele foto's wilden nemen van die bus aan het station voor publicatie op hun website ( Het doel is om de potentiële reiziger te informeren over een verplaatsing met een klassieke trein of bus net over de landgrens en zo het grensoverschrijdend openbaar vervoer aan te moedigen. We maken in de komende vergadering hierover afspraken. Permanentie voor de fototentoonstelling. Ik stuur binnenkort een mail met de data en uren voor permanentie in de tentoonstelling. Het is de bedoeling dat er steeds iemand aanwezig is van de fotoclub teneinde wat info te verschaffen over de club of de tentoongestelde foto's. Er zullen flyers liggen waar alle info over de club te vinden is. Ik zorg tevens voor naamkaartjes voor de leden die permanentie doen. Jurering van de clubwedstrijd relatie mens en dier. Er zijn 144 foto's overgemaakt aan Kordial Ieper die de foto's zal jureren. We verwachten de uitslag eind mei, begin juni.

8 Meebrengen van foto's en /of digitale beelden In de laatste vergaderingen zagen we heel wat foto's en dat kunnen we alleen maar toejuichen. Doch is het beter eerst een selectie te maken van de beelden, zodat er meer aandacht kan geschonken worden aan het hoe en waarom dat die foto's zijn gemaakt. De techniek, met welk brandpunt, snelheid of diafragma; dit kunnen we natuurlijk zien op de exif gegevens van het beeld zelf, maar we hadden graag van de maker zelf wat meer toelichting gekregen over zijn foto. Van de nieuwe leden zagen we al heel mooi werk, en dat kunnen we zeker erg smaken! Bovenste foto's Paul Delie en Herwig Vercauteren. Middenste foto's van Roos Van de Kerckhove en Freddy Candaele. Onderste foto van Felix Bertels.

9

Koninklijke fotoclub Westhoek

Koninklijke fotoclub Westhoek Koninklijke fotoclub Westhoek Veurne, 61e jg 2019 Programma maart-april 2019 Maandag 4 maart -Studio-portret shoot. -Er wordt gewerkt in twee studio's waaronder één met zwarte achtergrond. Ditmaal zullen

Nadere informatie

-Woordje voorzitter -Voorbereiden tentoonstelling-permanentie-afspraken ophangen doek-sleutel. -Best of West-top 5-(H)-Eigen werk.

-Woordje voorzitter -Voorbereiden tentoonstelling-permanentie-afspraken ophangen doek-sleutel. -Best of West-top 5-(H)-Eigen werk. Programma mei-juni 2019 Veurne, 62e jg. 2019 Maandag 13 mei -Woordje voorzitter. -Fotokaders: afhandelen fotokaders-huur-verkoop-passe-partouts ea... -Programmaboekje-deelnemers en titels van de vier foto's.

Nadere informatie

Zaterdag 12 januari: Nieuwjaarswandeling in de Blankaart te Woumen georganiseerd door het WVFD. Info volgt later.

Zaterdag 12 januari: Nieuwjaarswandeling in de Blankaart te Woumen georganiseerd door het WVFD. Info volgt later. Veurne, 61e jg 2019 Beste clubleden, We starten dit werkjaar met heel wat leuke herinneringen waarop we fier kunnen terugblikken. Niet alleen de goede verstandhouding tussen de clubgenoten wat intussen

Nadere informatie

63ste jg Beste clubleden en fotovrienden,

63ste jg Beste clubleden en fotovrienden, Beste clubleden en fotovrienden, 63ste jg.2018 Maandag 14 mei -Woordje van de voorzitter -Inleveren foto's voor thema 'verlaten'. (zie verder in programma) 8 digitale beelden aan 1080 px opstaande (verticale)

Nadere informatie

Programma januari-februari 2018

Programma januari-februari 2018 Programma januari-februari 2018 Beste clubleden, Een nieuw jaar is ingezet met nieuwe verwachtingen, nieuwe projecten, nieuwe doelstellingen die we proberen in te vullen of na te streven. Een nieuw jaar

Nadere informatie

Veurne, 61st jg Beste clubleden,

Veurne, 61st jg Beste clubleden, Veurne, 61st jg. 2017 Beste clubleden, Na een typisch Belgische zomer met ups en downs kunnen we op maandag 4 september om 19 u 30 opnieuw starten met ons werkjaar. We hopen dat iedereen heel wat mooie

Nadere informatie

Vrijdag 9 maart: Photo Days te Brussel-vertrek om 8 u. aan station te Veurne

Vrijdag 9 maart: Photo Days te Brussel-vertrek om 8 u. aan station te Veurne Programma maart-april 2018 Beste clubleden, Na uiteindelijk nog wat koude winterdagen zijn we inmiddels beland aan de maand maart die ons hopelijk wat meer zon zal schenken. Alhoewel dit nog een behoorlijk

Nadere informatie

Beste clubleden, Programma november-december. Maandag 13 november

Beste clubleden, Programma november-december. Maandag 13 november Beste clubleden, Opnieuw aangekomen aan het laatste programma van dit jaar. Een jaar waar we aan heel wat projecten hebben deelgenomen en onze club in de kijker gezet. Ook behaalden diverse leden mooie

Nadere informatie

Beste clubleden. Maandag 9 januari

Beste clubleden. Maandag 9 januari Beste clubleden De flessen staan gekoeld, de menu besproken en goedgekeurd de nieuwjaarskaarten met allerhande wensen verstuurd en ons lijstje met vele goede voornemens bovengehaald wat we volgend jaar

Nadere informatie

Zaterdag 10 november: ledenvergadering i.s.m. Knipoogje Roeselare Activiteit projectie montages.

Zaterdag 10 november: ledenvergadering i.s.m. Knipoogje Roeselare Activiteit projectie montages. Beste clubleden, Hierbij het laatste programma voor dit jaar. Zaterdag 10 november: ledenvergadering i.s.m. Knipoogje Roeselare Activiteit projectie montages. Maandag 12 november -Woordje van de voorzitter.

Nadere informatie

Beste clubleden en sympathisanten,

Beste clubleden en sympathisanten, Beste clubleden en sympathisanten, Na een wat wisselvallige zomer starten we ons nieuw werkjaar op maandag 5 september. Na heel wat activiteiten in het voorbije werkjaar hopen we op hetzelfde stramien

Nadere informatie

Beste clubleden, Programma november-december. Maandag 14 november

Beste clubleden, Programma november-december. Maandag 14 november Beste clubleden, We kunnen terugblikken op een geslaagd werkjaar. Het fotoproject huwelijksfoto s in Beauvoorde was een geslaagd evenement en kon op heel wat bijval rekenen. Ook de deelname aan diverse

Nadere informatie

FOTOWEDSTRIJD BAB : BRUGSE AUTONOME BIERPROEVERS vzw Foto's over bier, brouwers en kroegen

FOTOWEDSTRIJD BAB : BRUGSE AUTONOME BIERPROEVERS vzw Foto's over bier, brouwers en kroegen FOTOWEDSTRIJD BAB : BRUGSE AUTONOME BIERPROEVERS vzw Foto's over bier, brouwers en kroegen REGLEMENT VAN DE FOTOTENTOONSTELLING Artikel 1 Doel De Brugse Autonome Bierproevers vzw, hierna BAB genaamd, stelt

Nadere informatie

FOTOWEDSTRIJD TSP - CFB 2017

FOTOWEDSTRIJD TSP - CFB 2017 FOTOWEDSTRIJD TSP - CFB 2017 ORGANISATOR Deze fototentoonstelling is een initiatief van de vzw Toerisme en SpoorPatrimonium - Le Chemin de Fer du Bocq waarvan de maatschappelijke zetel zich te 7000 Bergen,

Nadere informatie

38ste jaargang nummer 369 f eb 2018

38ste jaargang nummer 369 f eb 2018 . Refleks maandelijks infoblad van vtbkultuur fotoclub BLANDIA 80 jaar Blandia 80 jaar Blandia foto: Rika 38ste jaargang nummer 369 f eb 2018 kalender licht en schaduw Woensdag 14 februari-20u00-de Kerkewegel

Nadere informatie

ma di wo do vr za zo

ma di wo do vr za zo HET BESTUUR WENST ALLE LEDEN EN HUN FAMILIE EEN GELUKKIG NIEUWJAAR j a n u a r i 2 0 1 7 01 1 Nieuwjaar 2 3 4 5 6 7 8 Statutaire Vergadering + receptie aangeboden door het bestuur. Foto s binnenbrengen

Nadere informatie

Reglement Foto expositie: Foto Nationaal

Reglement Foto expositie: Foto Nationaal Reglement Foto expositie: Foto Nationaal Doel Foto Nationaal is een landelijke expositie voor alle individuele leden van de Fotobond. Foto Nationaal (FN) is een fotosalon met het beste fotowerk van de

Nadere informatie

Reglement fotowedstrijd VVV-Diest 2015

Reglement fotowedstrijd VVV-Diest 2015 DIEST De V.V.V.-Diest, stedelijke adviesraad voor toerisme, organiseert een fotowedstrijd over de zomer in Diest. De winnende foto s kunnen gebruikt worden door de Stad Diest voor promotionele toeristische

Nadere informatie

REGLEMENT van de 5e Tentoonstelling van de Belgische PASTELLISTEN

REGLEMENT van de 5e Tentoonstelling van de Belgische PASTELLISTEN REGLEMENT van de 5e Tentoonstelling van de Belgische PASTELLISTEN Zaal Arsenal te NAMUR Rue Bruno, 11 5000 NAMUR Van 02 april tot 11 april 2016 Open voor het publiek op zaterdag en zondag van 10u tot 18u

Nadere informatie

Euregionale Fotowedstrijd 2015

Euregionale Fotowedstrijd 2015 Euregionale Fotowedstrijd In vindt een bijzondere editie van de Euregionale Fotowedstrijd plaats. De organisatoren van de tweejaarlijkse fotowedstrijd: de Fotobond afdeling Limburg, het Verbond van Limburgse

Nadere informatie

Taakverdeling e Fotosalon. Zie ook onze website.

Taakverdeling e Fotosalon. Zie ook onze website. Taakverdeling 2019 38 e Fotosalon Zie ook onze website www.visueel.be 1 Salondagen 2019 Vrijdag 1 november: open van 10.30 u tot 21 u Projecties reeks A: Projecties reeks B: 11 14 16 18 u 12 15 17 18.45

Nadere informatie

Activiteitendraaiboek VC Tesla Lint Inhoud

Activiteitendraaiboek VC Tesla Lint Inhoud Activiteitendraaiboek VC Tesla Lint Inhoud Inhoud... 1 Info voor website, Facebook en beelscherm... 2 Affiches en Flyers... 3 Materiaal... 4 Aanvragen en toelatingen... 4 Financieel... 4 Takenlijst en

Nadere informatie

Datum Verantw OPM. Taak OK November Walter

Datum Verantw OPM. Taak OK November Walter Lange termijn 2019 Datum Verantw OPM. Taak OK November Walter Vastleggen salondata (bij evaluatie voorbije salon) December Zaal + Foyer reserveren Hoogtewerker reserveren Vrijstelling huur zaal aanvragen

Nadere informatie

'Glas Show 2018' Tentoonstelling in Médiacité te Luik van 28 september 2018 tot en met 6 oktober 2018 Hedendaagse Glaskunst

'Glas Show 2018' Tentoonstelling in Médiacité te Luik van 28 september 2018 tot en met 6 oktober 2018 Hedendaagse Glaskunst 'Glas Show 2018' Tentoonstelling in Médiacité te Luik van 28 september 2018 tot en met 6 oktober 2018 Hedendaagse Glaskunst Het deelnemingsformulier, vergezeld van de nodige bijlagen, moet ten laatste

Nadere informatie

Reglement Fotowedstrijd: BondsFotoWedstrijd

Reglement Fotowedstrijd: BondsFotoWedstrijd Reglement Fotowedstrijd: BondsFotoWedstrijd 2016 doel Doelgroepen Bondsfotowedstrijd is een clubwedstrijd waarbij ook individuele foto's worden geklasseerd Elke aangesloten club kan deelnemen beperkingen

Nadere informatie

ma di wo do vr za zo

ma di wo do vr za zo HET BESTUUR WENST ALLE LEDEN EN HUN FAMILIE EEN GELUKKIG NIEUWJAAR januari 2018 01 Nieuwjaar 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Statutaire Vergadering + receptie aangeboden door het bestuur. Foto s binnenbrengen

Nadere informatie

Voornaam: Achternaam:... Straat/huisnummer:... Postcode/Plaats:... Telefoon vast:... Telefoon mobiel:... Email:.Website:...

Voornaam: Achternaam:... Straat/huisnummer:... Postcode/Plaats:... Telefoon vast:... Telefoon mobiel:... Email:.Website:... Voornaam: Achternaam:...... Straat/huisnummer:... Postcode/Plaats:... Telefoon vast:... Telefoon mobiel:... Email:.Website:...... (ex)student van Fotografieopleiding:....... heeft kennis genomen van de

Nadere informatie

Refleks. maandelijks infoblad van vtbkultuur fotoclub BLANDIA. 38ste jaargang nummer 377 dec 2018

Refleks. maandelijks infoblad van vtbkultuur fotoclub BLANDIA. 38ste jaargang nummer 377 dec 2018 . Refleks maandelijks infoblad van vtbkultuur fotoclub BLANDIA 38ste jaargang nummer 377 dec 2018 kalender expressie Woensdag 12 december 2018 20u00 de Kerkewegel Projectie najaar uitstap Ieper. Projectie

Nadere informatie

Alle activiteiten ingericht door uw club en uw leden publiceren wij graag in onze infoflash.

Alle activiteiten ingericht door uw club en uw leden publiceren wij graag in onze infoflash. Alle activiteiten ingericht door uw club en uw leden publiceren wij graag in onze infoflash. Deze infoflash wordt verstuurd naar alle geïnteresseerde leden van de clubs aangesloten bij het WVFD West Vlaams

Nadere informatie

INFORMATIE VOOR DE ORGANISATOREN VAN DE VOORRONDEN

INFORMATIE VOOR DE ORGANISATOREN VAN DE VOORRONDEN INFORMATIE VOOR DE ORGANISATOREN VAN DE VOORRONDEN INSCHRIJVEN VAN DE DEELNEMERS - de deelnemers van de wedstrijd schrijven zich in via een formulier op de website www.royaltalents.eu - elke deelnemer

Nadere informatie

Als thema werd gekozen: Er is volk in de molen

Als thema werd gekozen: Er is volk in de molen Regllementt ffottowedsttrriijjd 2019,, georrganiiseerrd doorr vzw Oostt-- Vllaamse Mollens,, iin samenwerrkiing mett Molla.. dd:: 27//04//2019 Doel en thema: Artikel 1 De fotowedstrijd is een onderdeel

Nadere informatie

5 EXPO S - 5 WEEKENDEN - 5 LOCATIES

5 EXPO S - 5 WEEKENDEN - 5 LOCATIES 5 EXPO S - 5 WEEKENDEN - 5 LOCATIES Fotowerkgroep Zien en Doorzien / Phoenix Cultuur, Ute Weber De pracht en kracht van foto's De 5 fotoclubs uit Meierijstad exposeren eigen werk; elke club in eigen dorp

Nadere informatie

OVU-Nieuwsbrief. Tijdschrift december 2016 Nr Activiteiten van onze leden Hersft wedstrijd AV wedstrijd Vorming FotoTalent LBFT

OVU-Nieuwsbrief. Tijdschrift december 2016 Nr Activiteiten van onze leden Hersft wedstrijd AV wedstrijd Vorming FotoTalent LBFT OVU-Nieuwsbrief 1 Tijdschrift december 2016 Nr. 1252 www.ovu.be Activiteiten van onze leden Hersft wedstrijd AV wedstrijd Vorming FotoTalent LBFT Yasmina Besseghir In dit nummer 2 Activiteiten van onze

Nadere informatie

OVU-Nieuwsbrief. Tijdschrift januari 2019 Nr

OVU-Nieuwsbrief. Tijdschrift januari 2019 Nr OVU-Nieuwsbrief 1 Tijdschrift januari 2019 Nr. 1271 www.ovu.be Activiteiten van onze leden Voordelen lidmaatschap OVU is op zoek naar nieuwe bestuursleden Jean-Luc Aerts In dit nummer 2 Nieuwe bestuursleden

Nadere informatie

door Ronny Foto: Marc Van Iseghem Eerste prijs jaarthema 37ste jaargang n u m m er 363 j u n i 2017

door Ronny Foto: Marc Van Iseghem Eerste prijs jaarthema 37ste jaargang n u m m er 363 j u n i 2017 door Ronny Refleks maandelijks infoblad van vtbkultuur fotoclub BLANDIA Foto: Marc Van Iseghem Eerste prijs jaarthema 37ste jaargang n u m m er 363 j u n i 2017 kalender Woensdag 14 juni 2017 20u00 de

Nadere informatie

Tekenkunst en grafiek

Tekenkunst en grafiek Gezocht: Aanstormend Artistiek Talent Tekenkunst en grafiek 2 9 s t e Prijs voor Beeldende Kunsten van de stad Harelbeke 2 0 1 1 Aanmelden vóór 24 februari 2011 Meer info op www. harelbeke.be/pbk - Afdeling

Nadere informatie

Taakverdeling e Fotosalon. Zie ook onze website.

Taakverdeling e Fotosalon. Zie ook onze website. el Taakverdeling 2018 37 e Fotosalon Zie ook onze website www.visueel.be 1 Salondagen 2018 Donderdag 1 november: open van 10.30 u tot 21 u Projecties reeks A: Projecties reeks B: 11 14 16 18 u 12 15 17

Nadere informatie

Wedstrijd voor het ontwerp van affiches voor de Herenthoutse Carnavalsstoet en Kindercarnaval REGLEMENT.

Wedstrijd voor het ontwerp van affiches voor de Herenthoutse Carnavalsstoet en Kindercarnaval REGLEMENT. 11 x 11 STOET/affiche 2013/1 Herenthoutse Karnavalvereniging PEER STOET v. z. w. mij. zetel Kloosterstraat 1 B 2270 HERENTHOUT www.peerstoet.be secretariaat: Verbistlaan 3-2270 Herenthout 014/51.34.79.-

Nadere informatie

Reglement voor het inzenden en selecteren van de vastenaovendliedjes van c.v. d n Dreumel.

Reglement voor het inzenden en selecteren van de vastenaovendliedjes van c.v. d n Dreumel. Reglement voor het inzenden en selecteren van de vastenaovendliedjes van c.v. d n Dreumel. Enkele belangrijke data voor alle deelnemers zijn: Sluitingsdatum inschrijvingen zondag 30 augustus 2015 om 24.00

Nadere informatie

Activiteitendraaiboek VC Tesla Lint Inhoud

Activiteitendraaiboek VC Tesla Lint Inhoud Activiteitendraaiboek VC Tesla Lint Inhoud Inhoud... 1 Info voor website, Facebook en beelscherm... 2 Affiches en Flyers... 3 Materiaal... 4 Aanvragen en toelatingen... 4 Financieel... 5 Takenlijst en

Nadere informatie

Alle activiteiten ingericht door uw club en uw leden publiceren wij graag in onze infoflash.

Alle activiteiten ingericht door uw club en uw leden publiceren wij graag in onze infoflash. Alle activiteiten ingericht door uw club en uw leden publiceren wij graag in onze infoflash. Deze infoflash wordt verstuurd naar alle geïnteresseerde leden van de clubs aangesloten bij het WVFD West Vlaams

Nadere informatie

COORDINATIE- EN SELECTIECOMITE DISCIPLINE : FOTO REGLEMENT VOOR DE ORGANISATIE VAN EEN

COORDINATIE- EN SELECTIECOMITE DISCIPLINE : FOTO REGLEMENT VOOR DE ORGANISATIE VAN EEN 1 COORDINATIE- EN SELECTIECOMITE 25.6.2013 DISCIPLINE : FOTO --------------------------- REGLEMENT VOOR DE ORGANISATIE VAN EEN NATIONAAL SPOORFOTOSALON ---------------------------------------- Het nationaal

Nadere informatie

#streetartbruxelles // #streetartbrussel // #streetartbrussels

#streetartbruxelles // #streetartbrussel // #streetartbrussels #streetartbruxelles // #streetartbrussel // #streetartbrussels PROJECTOPROEP Uitvoering van 9 kunstwerken op een van de vier omheiningen rond de bouwplaats van het toekomstige administratieve centrum van

Nadere informatie

Opmerkingen: Naar aanleiding van de eerste geleverde foto s is deze presentatie tot stand gekomen.

Opmerkingen: Naar aanleiding van de eerste geleverde foto s is deze presentatie tot stand gekomen. Naar aanleiding van de eerste geleverde foto s is deze presentatie tot stand gekomen. Het bleek dat het formaat en de resolutie van een aantal foto s niet aan de spelregels voldeden. Foto s mogen niet

Nadere informatie

OVU-Nieuwsbrief. Tijdschrift april 2019 Nr Activiteiten van onze leden Voordelen lidmaatschap. Mauricette Duverger

OVU-Nieuwsbrief. Tijdschrift april 2019 Nr Activiteiten van onze leden Voordelen lidmaatschap. Mauricette Duverger OVU-Nieuwsbrief 1 Tijdschrift april 2019 Nr. 1274 www.ovu.be Activiteiten van onze leden Voordelen lidmaatschap Mauricette Duverger In dit nummer 2 Nieuwe bestuursleden gezocht 3 Activiteiten van onze

Nadere informatie

Charter voor exposanten

Charter voor exposanten Charter voor exposanten Basisrichtlijnen bij deelname Beste exposant, Wij helpen u graag om uw deelname zo succesvol en aangenaam mogelijk te maken. Dit technisch handboek bevat belangrijke informatie

Nadere informatie

Reglement FMDV (2013)

Reglement FMDV (2013) FOTOBOND B.N.A.F.V AFD. 03 (Drenthe Vechtdal Reglement FMDV (2013) 1. Begripsbepaling. 1.1. B.N.A.F.V: Bond van Nederlandse Amateur Fotografen Verenigingen. 1.2. Lid / leden: Het lid dan wel de leden van

Nadere informatie

agenda voor het nieuwe seizoen

agenda voor het nieuwe seizoen Afdeling Twente Nieuwsbrief september 2014 agenda voor het nieuwe seizoen e foto (uit een serie van 5) van Sylvia Bökkerink, 1 prijs Foto Regionaal 2014 Komende wedstrijden Twente on line De eerstvolgende

Nadere informatie

Catalogus. Kopies en prepaid kaarten. Copycenter - Digitale drukkerij - Reclamebureau

Catalogus. Kopies en prepaid kaarten. Copycenter - Digitale drukkerij - Reclamebureau Kopies en prepaid kaarten Copycenter - Digitale drukkerij - Reclamebureau Studenten, verenigingen, bedrijven, en particulieren kunnen bij ons hun kopieën nemen of bestanden afprinten. Je kan ons makkelijk

Nadere informatie

Verslag ledenvergadering 16 Maart Aanwezig 16 leden en Lia van Herle. Verontschuldigd: Danielle Rob, Attilio, Lia! AGENDA

Verslag ledenvergadering 16 Maart Aanwezig 16 leden en Lia van Herle. Verontschuldigd: Danielle Rob, Attilio, Lia! AGENDA Verslag ledenvergadering 16 Maart 2017 Aanwezig 16 leden en Lia van Herle Verontschuldigd: Danielle Rob, Attilio, Lia! AGENDA Lezing landschapsfotografie Crazy Galleries Openluchttentoonstelling Contrast

Nadere informatie

Reglement Fotowedstrijd Uw kijk op het Eiland van Schalkwijk

Reglement Fotowedstrijd Uw kijk op het Eiland van Schalkwijk Reglement Fotowedstrijd Uw kijk op het Eiland van Schalkwijk 1) Foto s a. De foto dient een weergave te zijn van een locatie op het Eiland van Schalkwijk. De foto kan bijvoorbeeld een impressie zijn van

Nadere informatie

Focus Flits 65/4 65/4

Focus Flits 65/4 65/4 65/4 1 Foto voorpagina Flits : De foto op de voorpagina van deze Flits is van Etienne Van Hees. Geïnteresseerde leden mogen steeds een of meerdere foto s doormailen naar focusspoor@gmail.com voor opname

Nadere informatie

PADEL GS TIENEN / LADDERCOMPETITIE 2017

PADEL GS TIENEN / LADDERCOMPETITIE 2017 PADEL GS TIENEN / LADDERCOMPETITIE 2017 Inleiding De PADEL GS ladder is een recreatieve competitievorm waarin clubleden tijdens het lopende seizoen in ploegvorm meerdere wedstrijden kunnen spelen tegen

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTEN gemeente Vleteren

AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTEN gemeente Vleteren AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTEN gemeente Vleteren Aandacht: De aanvraag moet ten laatste 30 dagen op voorhand ingediend worden Naam evenement: Datum: 1. Organisator van de activiteit Naam van de organisatie

Nadere informatie

fotonieuws 30okt2017 Beste Leden, met weer een maand voorbij, de hoogste tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Ga er weer even voor zitten.

fotonieuws 30okt2017 Beste Leden, met weer een maand voorbij, de hoogste tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Ga er weer even voor zitten. fotonieuws 30okt2017 Beste Leden, met weer een maand voorbij, de hoogste tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Ga er weer even voor zitten. Als experiment zijn afgelopen maand alleen de themafoto s beloond

Nadere informatie

30,00 Album met plastic cover (in diverse kleuren) en max 20 foto's Standaard

30,00 Album met plastic cover (in diverse kleuren) en max 20 foto's Standaard Fotografie Bij de bruiloftreportages worden de volgende zaken standaard in de prijs inbegrepen:» Alle foto's digitaal op CD/DVD,» Afdrukken zoals vermeld bij de reportage,» Reiskostenvergoeding (tot 25

Nadere informatie

Hasta Bañana. 5 augustus Sparrenhofdreef 25a, 9190 Stekene

Hasta Bañana. 5 augustus Sparrenhofdreef 25a, 9190 Stekene Hasta Bañana 5 augustus 2017 www.kljstekene.be Sparrenhofdreef 25a, 9190 Stekene 1 Dit document bevat informatie voor u als eventuele sponsor van de de tweede editie van Hasta Bañana van KLJ-Stekene. Reeds

Nadere informatie

Handicap: een zaak van mensenrechten

Handicap: een zaak van mensenrechten Koningsstraat 136, 1000 Brussel 2 de cartoonwedstrijd Handicap: een zaak van mensenrechten Wedstrijdreglement De cartoonwedstrijd is een initiatief van Gelijke Rechten voor Iedereen met een handicap (GRIP

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Dixan Vlekkenkampioen WIN AAN SPONSORING

Wedstrijdreglement Dixan Vlekkenkampioen WIN AAN SPONSORING Wedstrijdreglement Dixan Vlekkenkampioen 2017-2018 WIN 2.500 AAN SPONSORING Deze voorwaarden zijn van toepassing op de wedstrijd die wordt georganiseerd door Henkel Belgium NV, gevestigd te 1020 Brussel,

Nadere informatie

Thema: I NCZ. Vrijzinnig humanisme is...?

Thema: I NCZ. Vrijzinnig humanisme is...? WEDSTRIJDREGLEMENT SAPERE AUDE! WEDSTRIJD 2012-2013 Thema: I NCZ. Vrijzinnig humanisme is...? Reglement De Werkgemeenschap Leraren Ethiek stelt zich tot doel de leraren niet-confessionele zedenleer van

Nadere informatie

Voorwaarden wedstrijd voor scholieren bij de tentoonstelling Munch : Van Gogh Van Gogh Museum, Amsterdam

Voorwaarden wedstrijd voor scholieren bij de tentoonstelling Munch : Van Gogh Van Gogh Museum, Amsterdam Voorwaarden wedstrijd voor scholieren bij de tentoonstelling Munch : Van Gogh Van Gogh Museum, Amsterdam 1. ALGEMEEN 1.1 Toepasselijkheid 1.1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op de wedstrijd voor

Nadere informatie

Wij zijn niet verantwoordelijk voor fout bestelde foto s!

Wij zijn niet verantwoordelijk voor fout bestelde foto s! Zoals alle jaren zijn er ook nu weer foto s van de kinderen gemaakt zowel op het podium als in de studio. De foto s kunnen bekeken worden via de linken die hieronder vermeld staan (de link eindigt steeds

Nadere informatie

Donderdag 1 November Clubwedstrijd ( zie info in deze nieuwsbrief )

Donderdag 1 November Clubwedstrijd ( zie info in deze nieuwsbrief ) Beste VNF-Apeldoorn leden, We hebben een aantal leden die al sinds jaar en dag lid zijn van onze club. Onder hen is ook Geurt Besselink, hij is al heel lang aan onze club verbonden. Deze maand hebben we

Nadere informatie

naar onze wedstrijden? Wanneer onderscheiding en sterren aanvragen?

naar onze wedstrijden? Wanneer onderscheiding en sterren aanvragen? Verbond van Limburgse Fotokringen vzw 0011 0010 Hoe 1010 de 1101 werken 0001 merken 0100 1011en klaarmaken voor inzenden naar onze wedstrijden? Wanneer onderscheiding en sterren aanvragen? 1. Digi: a.

Nadere informatie

38ste jaargang n u m m er 372 m ei 2018

38ste jaargang n u m m er 372 m ei 2018 . Refleks maandelijks infoblad van vtbkultuur fotoclub BLANDIA foto: freddy 38ste jaargang n u m m er 372 m ei 2018 kalender licht en schaduw Woensdag 9 mei 2018-20u00-de Kerkewegel Jurering jaarthema

Nadere informatie

Ethias Tour format U9 Reeks 2 en 3 seizoen 2016

Ethias Tour format U9 Reeks 2 en 3 seizoen 2016 Tennis Vlaanderen Ethias Tour format U9 Reeks 2 en 3 seizoen 2016 30/06/2015 Louizapoortgalerij 203 bus 3, 1050 Brussel Tel.: 02/548.03.00 Fax: 02/548.03.03 E-mail: info@tennisvlaanderen.be E-mail clubs:

Nadere informatie

Deze titel wordt gebruikt in onze communicatie (jury, website, jaarverslag). Wees dus zo concreet mogelijk. DRAFT

Deze titel wordt gebruikt in onze communicatie (jury, website, jaarverslag). Wees dus zo concreet mogelijk. DRAFT Prijs Jacqueline Nonkels Prijs ( 5.000) voor de opwaardering van het Belgisch surrealisme Enkele vragen over uw erfgoedproject Geef een titel aan uw project. * Deze titel wordt gebruikt in onze communicatie

Nadere informatie

Op dit alles toosten we tijdens onze eerste vergadering van het nieuwe jaar op vrijdag 11 januari. Alleszins tot dan.

Op dit alles toosten we tijdens onze eerste vergadering van het nieuwe jaar op vrijdag 11 januari. Alleszins tot dan. 1. Voorwoord Beste leden, Wat is er kostbaarder dan een goede gezondheid? Niets kan daar aan tippen, tenzij goede vrienden en een onvoorwaardelijke vriendschap, liefde, heel veel liefde, genegenheid en

Nadere informatie

NIET TE MISSEN IN DEZE NIEUWSBRIEF. www.ovu.be. Nr. 1009. Verantwoordelijke uitgever Oost-Vlaamse Unie voor Fotografie v.z.w.

NIET TE MISSEN IN DEZE NIEUWSBRIEF. www.ovu.be. Nr. 1009. Verantwoordelijke uitgever Oost-Vlaamse Unie voor Fotografie v.z.w. OVU-NIEUWSBRIEF Tweemaandelijks tijdschrift september - oktober 2010 België - Belgique P.B. - P.P. 9820 Merelbeke Centrum BC 1871 Nr. 1009 www.ovu.be Verantwoordelijke uitgever Oost-Vlaamse Unie voor Fotografie

Nadere informatie

15 de Internationale Koorwedstrijd Vlaanderen 2019

15 de Internationale Koorwedstrijd Vlaanderen 2019 15 de Internationale Koorwedstrijd Vlaanderen 2019 Vrijdag 4 oktober - Zondag 6 oktober 2019 De VZW "Internationale Koorwedstrijd Vlaanderen" en de stad Genk organiseren voor de vijftiende keer de tweejaarlijkse

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT 30 mei 2013

WEDSTRIJDREGLEMENT 30 mei 2013 WEDSTRIJDREGLEMENT 30 mei 2013 1. Deelnemingsvoorwaarden Artikel 1 De ingezonden AV-productie moet aan de volgende voorwaarden voldoen: 1. De film dateert uit 2009 of later. 2. De taal van de film is Nederlands,

Nadere informatie

Met deze brochure geven wij U een impressie wat onze club U kan bieden, wat onze club juist doet.

Met deze brochure geven wij U een impressie wat onze club U kan bieden, wat onze club juist doet. INFOMAP 1 VOORWOORD U toont interesse in onze fotoclub. Met deze brochure geven wij U een impressie wat onze club U kan bieden, wat onze club juist doet. -In deze brochure vindt u nuttige informatie over

Nadere informatie

OVU-Nieuwsbrief. Tijdschrift mei 2017 Nr Activiteiten van onze leden FotoTalent LBFT. Marita Van Dale

OVU-Nieuwsbrief. Tijdschrift mei 2017 Nr Activiteiten van onze leden FotoTalent LBFT. Marita Van Dale OVU-Nieuwsbrief 1 Tijdschrift mei 2017 Nr. 1257 www.ovu.be Activiteiten van onze leden FotoTalent LBFT Marita Van Dale In dit nummer 2 Activiteiten van onze fotoclubs 3 Mededeling van het dagelijkse bestuur

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Mr of Miss Cavalor

WEDSTRIJDREGLEMENT Mr of Miss Cavalor WEDSTRIJDREGLEMENT Mr of Miss Cavalor ARTIKEL 1 ORGANISATIE De fotowedstrijd wordt georganiseerd door Versele-Laga, met maatschappelijke zetel in België, te 9800 Deinze, Kapellestraat 70, houdende het

Nadere informatie

Hoe een foto aanleveren voor de website?

Hoe een foto aanleveren voor de website? Hoe een foto aanleveren voor de website? Het is de bedoeling om van de fotopagina's van onze nieuwe website een visitekaartje te maken voor Visueel. Gelieve rekening te houden met een correcte schrijfwijze

Nadere informatie

Louise Vanden Bulckefonds - Projectoproep voor organisaties

Louise Vanden Bulckefonds - Projectoproep voor organisaties Louise Vanden Bulckefonds - Projectoproep voor organisaties Steun aan historische tuinen en parken in Vlaanderen - Hans Vredeman de Vriesprijs ( 6.000) Enkele vragen over uw erfgoedproject Geef een titel

Nadere informatie

Aan de leden van amateur Fotoclubs in Friesland, Groningen, Drenthe en Noord Duitsland Datum:19 juni 2016

Aan de leden van amateur Fotoclubs in Friesland, Groningen, Drenthe en Noord Duitsland Datum:19 juni 2016 Aan de leden van amateur Fotoclubs in Friesland, Groningen, Drenthe en Noord Duitsland Datum:19 juni 2016 Blad 1 van 2 Betreft: Internationale fotowedstrijd Stad in beweging. Beste fotografen, Namens Amateur

Nadere informatie

V L F N I E U W S B R I E F. S E P T E M B E R o n l i n e f o t o m a g a z i n e

V L F N I E U W S B R I E F. S E P T E M B E R o n l i n e f o t o m a g a z i n e V L F N I E U W S B R I E F S E P T E M B E R 2 0 1 8 o n l i n e f o t o m a g a z i n e Verbond van Limburgse Fotokringen vzw VLF KALENDER 5 OKTOBER 2018 20.30 u Zaal 3 GC TENTAKEL ZONHOVEN VLF LEDEN

Nadere informatie

Catalogus rekruteringscampagne brandweer Document editor. Welkom op de document editor van de Catalogus rekruteringscampagne brandweer.

Catalogus rekruteringscampagne brandweer Document editor. Welkom op de document editor van de Catalogus rekruteringscampagne brandweer. Welkom op de document editor van de Catalogus rekruteringscampagne brandweer Handleiding Page 1 URL De web applicatie is beschikbaar online als je de volgende url typt: http://brandweer.apogeestorefront.com/storefront/

Nadere informatie

Camping Jachthaven De Maasterp Animatieprogramma Voor het Seizoen 2016

Camping Jachthaven De Maasterp Animatieprogramma Voor het Seizoen 2016 Camping Jachthaven De Maasterp Animatieprogramma Voor het Seizoen 2016 1 ANIMATIEPROGRAMMA RECREATIE INFO 2016 Beste gasten, Van harte welkom op camping/jachthaven de Maasterp! Het seizoensboekje met het

Nadere informatie

Onder kunstenaar wordt één of meer personen die aan één ontwerp werken verstaan.

Onder kunstenaar wordt één of meer personen die aan één ontwerp werken verstaan. Naar aanleiding van haar vijftigjarig bestaan organiseert de vriendenvereniging van het Middelheimmuseum, de Middelheim Promotors vzw, een wedstrijd voor kunst in openlucht. Daarmee wenst zij jong talent

Nadere informatie

Handleiding Uw rekeninguittreksels in PC banking

Handleiding Uw rekeninguittreksels in PC banking Handleiding Uw rekeninguittreksels in PC banking I. Hoe kunt u overschakelen naar elektronische uittreksels in PC banking? II. III. Hoe kunt u uw uittreksels in PC banking raadplegen? Hoe kunt u uw uittreksels

Nadere informatie

Nog vragen? Neem dan gerust contact op met ons secretariaat op het nummer 02/545.57.57 of stuur een mailtje naar info@houtproef.be.

Nog vragen? Neem dan gerust contact op met ons secretariaat op het nummer 02/545.57.57 of stuur een mailtje naar info@houtproef.be. een organisatie van Confederatie Bouw Vlaamse Schrijnwerkers Contactpersoon: Filip Coveliers Lombardstraat 34-42, 1000 Brussel T 02 545 57 05 F 02 545 58 59 info@houtproef.be www.houtproef.be FAQ vragen

Nadere informatie

OVU-Nieuwsbrief Tijdschrift januari 2015 Nr 1233

OVU-Nieuwsbrief Tijdschrift januari 2015 Nr 1233 OVU-Nieuwsbrief Tijdschrift januari 2015 Nr 1233 www.ovu.be Activiteiten van onze leden Pro Vieuw LBFT 2015 FotoTalent 2015 Véronique Slingerland In dit nummer 2 Activiteiten van onze Fotoclubs en Leden

Nadere informatie

Welkom. Overleg vergadering Antwerpen Noord 20.02.2015

Welkom. Overleg vergadering Antwerpen Noord 20.02.2015 Welkom Overleg vergadering Antwerpen Noord 20.02.2015 Overzicht avond Planning regiowerking Thema organisatie wedstrijden Waarom? Getuigenis + ruimte voor vragen & opmerkingen nieuw in het seizoen 2014-2015

Nadere informatie

Informatie. over. Fotoclub Rapenland

Informatie. over. Fotoclub Rapenland Informatie over Fotoclub Rapenland 1 Inhoudsopgave Pagina 3 : algemeen : geschiedenis : waarom een fotoclub Pagina 4 : het bestuur : verloop van een clubavond : forumavonden : forumavond met afdrukken

Nadere informatie

OVU-Nieuwsbrief. Tijdschrift mei 2018 Nr Hedwig D Haeseleer

OVU-Nieuwsbrief. Tijdschrift mei 2018 Nr Hedwig D Haeseleer OVU-Nieuwsbrief 1 Tijdschrift mei 2018 Nr. 1265 www.ovu.be Activiteiten van onze leden Voordelen lidmaatschap Leo Baekeland Fototentoonstelling 2018 Hedwig D Haeseleer In dit nummer 2 Activiteiten van

Nadere informatie

KONINKLIJK MUSEUM VAN HET LEGER EN DE

KONINKLIJK MUSEUM VAN HET LEGER EN DE KONINKLIJK MUSEUM VAN HET LEGER EN DE KRIJGSGESCHIEDENIS Jubelpark 3-1000 Brussel Documentatiecentrum FOTOGRAFISCHE REPRODUCTIES : Aanvraag en voorwaarden 1.Prijzen en leveringstermijn 1.1. Aanmaak fotografische

Nadere informatie

BULSKAMPVELD 2012. de leden van de smedersgilde stellen tentoon PROJECT BALUSTRADE TENTOONSTELLING

BULSKAMPVELD 2012. de leden van de smedersgilde stellen tentoon PROJECT BALUSTRADE TENTOONSTELLING BULSKAMPVELD 2012 de leden van de smedersgilde stellen tentoon Zoals je waarschijnlijk al weet via het artikel in de Klinknagel is er in juli en augusus een tentoonstelling van onze smedersgilde te Bulskampveld,

Nadere informatie

KOBBEGEM KERMIS SPONSORINGSDOSSIER U maakt het verschil! /07/ /kobbegem kermis

KOBBEGEM KERMIS SPONSORINGSDOSSIER U maakt het verschil! /07/ /kobbegem kermis SPONSORINGSDOSSIER U maakt het verschil! KOBBEGEM KERMIS 2019 19-20-21-22/07/2019 www.kobbegemkermis.be /kobbegem kermis www.trooper.be/kobbegemkermis Beste Sponsor, Met plezier kondigen wij een nieuwe

Nadere informatie

Opgaven der Wijzigingen

Opgaven der Wijzigingen Opgaven der Wijzigingen 22.11.2012 Inhoud 1. Model 5 2. Nummering van de opgaven 3. Datum van toekomen 4. Wijze van overmaking 5. Aantal exemplaren, ondertekening, bewijsstukken 6. Model 1 7. Samenvatting

Nadere informatie

LET US PLAY! SILENCE DAYS & 13 november

LET US PLAY! SILENCE DAYS & 13 november SILENCE DAYS 2016 1. Ontstaan 2. Waarom Silence Days 3. Regels van Silence days 4. Voor Silence days 5. Na Silence days 6. Lezingen LET US PLAY! SILENCE DAYS 2016 12 & 13 november ONTSTAAN? De denkcel

Nadere informatie

Belangrijke info i.v.m. de verbondskampioenschappen BGB & GVA Aalst

Belangrijke info i.v.m. de verbondskampioenschappen BGB & GVA Aalst Belangrijke info i.v.m. de verbondskampioenschappen BGB & GVA Aalst. Lijst inschrijvingen opsturen uiterlijk tegen Maart 0 naar Van Ransbeeck Jos, Gasthuisstraat 0/000, Opwijk - 0/0.. Betalingen dienen

Nadere informatie

Paasfeesten Leuven Internationale volksdans en volksmuziek. 25 maart / 26 maart /27 maart / 28 maart

Paasfeesten Leuven Internationale volksdans en volksmuziek. 25 maart / 26 maart /27 maart / 28 maart Paasfeesten Leuven Internationale volksdans en volksmuziek 25 maart / 26 maart /27 maart / 28 maart Sponsorbrochure 2016 Geachte mevrouw, Geachte heer, Wij hebben het genoegen u hierbij de sponsorbrochure

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NUMMER 5 - SEIZOEN

NIEUWSBRIEF NUMMER 5 - SEIZOEN NIEUWSBRIEF NUMMER 5 - SEIZOEN 2010-11 Voorwoord De kalender van onze 1ste ploeg heren onderging enkele wijzigingen omwille van diverse uitgestelde en verschoven wedstrijden. Hieronder vindt U het programma

Nadere informatie

Reglement F MDV (2014)

Reglement F MDV (2014) FOTOBOND B.N.A.F.V AFD. 03 (Drenthe Vechtdal Reglement F MDV (2014) 1. Begripsbepaling. 1.1. B.N.A.F.V: Bond van Nederlandse Amateur Fotografen Verenigingen. 1.2. Lid / leden: Het lid dan wel de leden

Nadere informatie

Focus Flits 66/2 66/2

Focus Flits 66/2 66/2 66/2 1 Foto voorpagina Flits : De foto op de voorpagina van deze Flits is een bewerkte foto van Wim Corluy. Geïnteresseerde leden mogen steeds een of meerdere foto s doormailen naar focusspoor@gmail.com

Nadere informatie

PROJECTOPROEP FESTIVALBEELD EUROPALIA.TURKEY (2015) PROJECTOPROEP GERICHT TOT GRAFISCHE ARTIESTEN/ONTWERPERS/PROFESSIONELEN

PROJECTOPROEP FESTIVALBEELD EUROPALIA.TURKEY (2015) PROJECTOPROEP GERICHT TOT GRAFISCHE ARTIESTEN/ONTWERPERS/PROFESSIONELEN PROJECTOPROEP FESTIVALBEELD EUROPALIA.TURKEY (2015) PROJECTOPROEP GERICHT TOT GRAFISCHE ARTIESTEN/ONTWERPERS/PROFESSIONELEN KALENDER 23.06.14 : Deadline project 15.07.14 : Preselectie en interview met

Nadere informatie

uitnodiging Laat ons de gesneuvelden nimmer vergeten

uitnodiging Laat ons de gesneuvelden nimmer vergeten als ge van ze leven in de westhoek passeert deur regen en noorderwinden keert omme den tijd als g' alhier passeert den oorlog ga j' hier were vinden (uit het liedje 'Duizend soldaten' van Willem Vermandere)

Nadere informatie

Aanmeldingsprocedure Wedstrijdkalender

Aanmeldingsprocedure Wedstrijdkalender Aanmeldingsprocedure Wedstrijdkalender 2019-2020 Middels bijgevoegd aanmeldingsformulier is het mogelijk toernooien aan te melden voor de NBF Wedstrijdkalender 2019-2020 die als bijlage is toegevoegd.

Nadere informatie